Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Компютърно, Интернет обучение

36 обяви
Цена: 100 лв. Учебен център Славкова организира курсове по AutoCAD, 3D Studio Max, Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, CorelDraw и начална компютърна грамотност: Windows, Word, Excel и Internet. Начало на курсо..
компютърни курсове: начална грамотност - 168 лв./група, 192 лв./индивидуално, Autocad, 3D Studio Max, уебдизайн, CorelDraw, Photoshop и др., от 312 до 360 лв.
Цена: 10 лв. Уроци по Програмиране на C++ и Компютърни науки. Консултации при изготвянето на Курсови и Дипломни работи

Частни уроци по английски език за HTML

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Давам частни уроци по английски, включително по специализиран английски език за НTML програмиране на уеб сайтове. След като усвоите английския език, необходим Ви за програмиране на HTML, лесно ще мо..
Цена: 128 лв. Попитайте за безплатните семинари! Провежда се в 6 непоредни вечери, общо 20 академични часа по 45 мин (равностойни на 40 часа). Обучението е по официалната методика на Microsoft с учебник от 72 стр..
Цена: 312 лв. - Лицензирани курсове и индивидуално обучение по Autocad, 3D StudioMax, Archicad, Corel Draw, Photoshop, InDesign, Page Maker, Illustrator, QuarkXPress, Access, Project Manager и др. - 5 седмични ку..
Цена: 200 лв. Учебен център Славкова организира курсове по графичен дизайн и предпечат: Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, CorelDraw. При нас не чакате да се събере група. Започвате курс в избраното от Вас вре..
Цена: 83 лв. Обучението се води от д-р Цветана Димитрова - старши учител по Информатика и Информационни Технологии в МГ - гр. Пловдив. ​Работи се в група 7-10 деца, в климатизирана интерактивна зала с мултимедие..
Курсът по начална компютърна грамотност включва модулите: Windows, Word, Excel и Internet. След завършване на обучението се издава удостоверение. Обучението в група е с продължителност 15 работни ..

Индивидуални компютърни консултации

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Индивидуални уроци по компютърна грамотност, WINDOWS, ANDROID,WORD, EXCEL, интернет и др. във вашият офис или дом.
Цена: 128 лв. Попитайте за безплатните семинари! Провежда се вечер след 18:00 или събота и неделя по безплатен учебник от 72 страници. Световни стандарти, гарантирани резултати, лично отношение към всеки! Ние..
Цена: 168 лв. ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ- Лицензирани курсове и индивидуално обучение по начална компютърна грамотност с програмите WINDOWS, WORD, EXCEL, POWERPOINT, INTERNET - 5 седмични курсове и индивидуални занятия - Лиц..
Искате да се научите да работите свободно на компютър? ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА МАКСИМА ще направи това за Вас лесно и приятно! Предлагаме Ви съвременен и ефективен стил на обучение като пост..
Цена: 80 лв. Ученическа занималня „Слънчице“ организира Летен Курс по: Програмиране и роботика за ученици 1-4 клас. В рамките на курса участниците ще: - Придобият основни знания за програмирането, коит..
ПРОМОЦИЯ! Предлагам уроци по AutoCad и SolidWorks. Онлайн помощ! Разработване на документация за изделия. Aко желаете да се научите бързо и лесно да чертаете, аз мога да ви науча. Имам опит в това..
Цена: 70 лв. Учебен център ДЕТЕЛИНА предлага курсове по Windows, Word, Excel, Internet, Photoshop, CorelDraw, Flash, Indesign, машинопис. Курсовете започват всеки понеделник. НАЧАЛЕН ЧАС: от 9:00, 11:00; 16:00, ..

Програмиране на Java

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 240 лв. Курс по програмиране на Java; Продължителност - 30 учебни часа; Провежда се събота и неделя; Начало - 08.09.2018г.
Цена: 159 лв. Попитайте за безплатните семинари! Cлeд ĸypcът щe мoжeтe дa yпpaвлявaтe цялocтнaтa opгaнизaция нa дoĸyмeнти в oфиca. Дa cъздaвaтe и peдaĸтиpaтe cлoжни дoĸyмeнти в Wоrd cъc cтилoвe, cлoжни фopмaти и ..
Преподаване на програмиране на деца от 7-9 клас. Помагане за задачи и консултации за решаване на проблеми свързани с училище, така и с университет. Изпълнение на проекти. Портфолио: https:..

Уроци по Revit и AutoCAD

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 15 лв. Индивидуални и групови уроци и консултации по Revit, AutoCAD, Navisworks, Recap. в удобно за Вас време. Индивидуален план за обучение в зависимост от Вашите специфични нужди, ниво на владеене на про..
НАЧАЛНА КОМПЮТЪРНА ГРАМОТНОСТ - WINDOWS, WORD, EXCEL, INTERNET, КОМПЮТЪРЕН МАШИНОПИС Ако се страхувате от новите технологии и все сте отлагали да се научите да работите с компютър, заповядайте при на..
В курса ще се научите да -организирате файловете си в компютъра, създавате и редактирате текстови документи -намирате информация и документи в интернет -работа с периферни устройства -отпечатва..
Цена: 6 лв. Компютърна грамотност - текстообработка и електронни таблици - бърза и стабилна подготовка, съобразена с вашата необходимост. ако кандидатствате за нова работа или се налага да работите с документи - ..
Компютърна грамотност (частни, дистанционни уроци) на ниски цени на достъпен език за всeки (15-25 лв до 1 час) Първоначална компютърна грамотност, усъвършенстване на уменията за боравене с компютър..
Цена: 10 лв. Основни програми - Microsoft Word, PowerPoint

Прием, спешно!

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Прием за ”Академия на успеха” чрез интервю и разговор. Първата лекция е безплатна, достатъчно е да заявите желанието си на телефон или на мейл адрес и да бъдете поканени.
Цена: 590 лв. Компютърно Образователен Център МАКС ПЛЮС организира курсове по ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН с изучаване на Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Предпечатна подготовка и основи на композицията. ..

Курс Уеб програмиране с PHP

гр. София, обл. София
Цена: 200 лв. Предлагаме Ви ускорен курс с практическа насоченост, базиран на PHP и най-новите уеб технологии, който ще Ви даде максимално бързо небходимата база да започнете самостоятелно или в екип ефективно създ..
НОВО!!! Съботно - неделни интензивни компютърни курсове за начинаещи и напреднали. Графичен и WEB дизайн. Компютърно проектиране и чертане. Мултимедийно обучение - обработка на графични, звукови и вид..

Онлайн Уроци по Програмиране

гр. София, обл. София
Здравейте, Ние предлагаме онлайн уроци по програмиране (PHP, C#, C++, Java, Javascript, C). Кой сме ние? http://blacatz.com Можете да разгледате част от нашите проекти ERP система https://dem..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.