1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Компютърно, Интернет обучение

Компютърно, Интернет обучение

199 обяви
Online курсове от МАКС ПЛЮС. Всички компютърни курсове предлагани от Образователен Център МАКС ПЛЮС могат да бъдат преподавани /online/ с преподавател в реално време. Дистанционно обучение /online..
Цена: 220 лв. Обучението включва модулите: Windows, Word, Excel и Internet. Във връзка със ситуацията в България, предлагаме индивидуално обучение по скайп. Моля да се свържете с нас на slavkova.com Продължи..
Цена: 168 лв. ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ - Лицензирани сертификатни курсове и индивидуално обучение по начална компютърна грамотност с програмите WINDOWS, WORD, EXCEL, POWERPOINT, INTERNET в София. Компютърно обучение в удобно..
Цена: 390 лв. Предлагаме присъствени и онлайн обучение по AutoCAD, Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, CorelDraw, Word, Excel. Може да избирате курсове за начинаещи и напреднали. За този вид обучение трябва да ..
Цена: 100 лв. Лицензиран учебен център Славкова организира присъствени и онлайн курсове по AutoCAD, Photoshop, InDesign, Illustrator. Всеки курс е с различна продължителност и цена. Трябва да имате достъп до инте..
Цена: 312 лв. При нас може да изучавате и двумерно, и тримерно чертане. След завършване на обучението получавате лицензиран документ. Продължителността на курса по AutoCAD е 45 уч. ч. (15 работни дни по 3 уч. ч. дн..
Цена: 96 лв. Организираме курсове по компютърна грамотност: Excel за начинаещи. По време на обучението по Excel изучавате правилата за структуриране и попълване на електронни таблици, всички необходими команди за ..
Цена: 260 лв. Лицензиран учебен център Славкова организира курсове по Adobe Illustrator. Продължителността на пълния курс е 30 учебни часа (10 работни дни по 3 учебни часа дневно). Всеки понеделник започват нови ку..
Цена: 260 лв. Лицензиран учебен център Славкова организира курсове по Adobe InDesign. Работим в малки групи - максимум трима курсисти. Продължителността на пълния курс е 30 учебни часа (10 работни дни по 3 уч. ..
Цена: 248 лв. По време на карантината предлагаме ИНДИВИДУАЛНО обучение по SKYPE на същата цена, както за участие в група. Отделете 9 вечери или 6 дни за Word, Excel, PowerPoint и Outlook - най-ползваните продук..

Компютърна грамотност

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Индивидуална компютърна грамотност за деца и възрастни Начална и напреднала компютърна грамотност - windows, word, excel, power point, internet и др. във вашият дом или офис в удобно за вас време.
Всеки месец правим безплатни опреснителни курсове, само ни покажете сертификат за изкаран курс и ще Ви включим в същия опреснителен. В безплатните курсове получавате сертификат и безплатен учебник..
Цена: 188 лв. По време на карантината предлагаме ИНДИВИДУАЛНО обучение по SKYPE на същата цена, както за участие в група. След курсът ще можете да създавате таблици в Excel за пресмятане или анализ на данни. Ще..
Цена: 248 лв. По време на карантината предлагаме ИНДИВИДУАЛНО обучение по SKYPE на същата цена, както за участие в група. Ние не искаме капаро, записването е по телефон! Cлeд ĸypcът щe мoжeтe дa yпpaвлявaтe ц..
Цена: 159 лв. Подходящ за над 8-10 годишни ученици и техните родители. За всеки, който иска да развие логическо и алгоритмично мислене. Както за тези, които искат да станат програмисти, така и за тези, които търсят..

Основи на кодирането

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 120 лв. Курсът ”Основи на кодирането” е предназначен за деца и ученици на 7-9 - годишна възраст. В него учениците ще се научат да пишат команди на езика Лого. По време на курса ще работят на онлайн платформ..

HTML + CSS + JavaScript за деца и ученици.

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 120 лв. Курсът HTML + CSS + JavaScript е подходящ за всички желаещи от ​11 години нагоре. Основи на HTML (1 ниво) - 15 уч. часа, разпределени в 5 дни по 3 уч. часа (120 лв.) HTML - Cascading Style Sheets..
Цена: 120 лв. Курс по програмиране на ”С++” за деца и ученици от 10 години нагоре. Курсът е изграден на три нива с обща продължителност от 54 учебни часа. Курсовете по програмиране се водят от д-р Цветана Дим..
Цена: 120 лв. Курс Програмиране на „C#” за деца и ученици над 13 години. Ако детето Ви изявява желание да научи един от най-известните езици за програмиране от високо ниво, чрез който могат да се създават десктоп..
Цена: 180 лв. Индивидуално компютърно обучение с пълна отстъпка: - започвате веднага - без да чакате; - индивидуална програма на обучение; - интензивност, съобразена с времето ви; - не се изисква предплащан..
Цена: 96 лв. НАЧАЛНО КОМПЮТЪРНО ОБУЧЕНИЕ за пенсионери и безработни. След завършването на този курс вие ще може свободно да работите на своя компютър, да прехвърляте информация от и на различни устройства (фла..
Цена: 80 лв. КОМПЮТЪРНО ОБУЧЕНИЕ за ученици 5 - 12. клас Windows 10 + MS PowerPoint 2019 + MS Word 2019 + MS Excel 2019 + Paint. Програмата на обучението се изготвя индивидуално! Цени в група от 5 души: 10 ..
Цена: 240 лв. Курс по Adobe Photoshop - Пълен курс на обучение Дистанционно обучение /online/с преподавател в реално време. Всеки записал се курсист ще получи подробна информация за работа с платформата. Нач..
Цена: 590 лв. Курс по Графичен дизайн - част 1 Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign и Prepress Дистанционно обучение /online/с преподавател в реално време. Всеки записал се курсист ще получи под..
Цена: 440 лв. Образователен център МАКС ПЛЮС. За курса: Курсът на обучение по 3D Studio Max и рендериране с V-ray ще ви научи да създавате фотореалистични обекти и сцени, да прилагате материали и текстури и да ..
Цена: 300 лв. Образователен Център МАКС ПЛЮС. Пълен курс на обучение по AutoCAD /online/ с преподавател в реално време Възстановяване на таксата при отказ от курса по каквато и да е причина. Дистанционно обуче..
Цена: 248 лв. По време на карантината предлагаме ИНДИВИДУАЛНО обучение по SKYPE на същата цена, както за участие в група. Вечерна група (9 вечери, 1 месец) или уикенд (6 дни). Обучението е интензивно и групите ..
Отделете една вечер за Excel Знаете ли, че Excel сам следи важните данни, взима решения и анализира огромни таблици за секунди? Excel ще извърши сложни анализи вместо вас и ще обобщи данните ви. ..

Индивидуални компютърни консултации

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Индивидуални уроци по компютърна грамотност, WINDOWS, ANDROID,WORD, EXCEL, интернет и др. във вашият офис или дом.
Цена: 312 лв. - Лицензирани индивидуални уроци и курсове по AutoCAD, 3D Studio MAX, ArchiCAD, CorelDRAW, Photoshop, InDesign, PageMaker, Illustrator, QuarkXPress, Access, начална компютърна грамотност и други прогр..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.