back to top

Компютърно, Интернет обучение

203 обяви
Видео курс по SketchUP Pro. Сертификат по МОНVIP обява
Цена: 190 лв. Онлайн, дистанционно

Център за Професионална Обучение МАКС ПЛЮС Лицензирани курсове по SketchUP. Сертификат по МОН. ВИДЕО КУРС: Програма на курса: - Съдържанието на курса може да изгледате безплатно в първото вид..

Опреснителни компютърни курсове: Word, Excel, AutoCAD, Photoshop, InDesign, IllustratorVIP обява
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Предлагаме компютърни курсове за начинаещи и напреднали по AutoCAD, 3D Studio Max Design, Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, CorelDraw и начална компютърна грамотност: Windows, Word, Excel, Inter..

Начална компютърна грамотност с програмите WINDOWS, WORD, POWERPOINT, EXCEL, INTERNETVIP обява
Цена: 168 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ - Лицензирани сертификатни курсове и индивидуално обучение по начална компютърна грамотност с програмите WINDOWS, WORD, EXCEL, POWERPOINT, INTERNET в София, Пловдив, Варна и Бургас. Ком..

TOP пормотиране Изготвяне на курсова, реферат, дипломна за студенти
Изготвяне на курсова, реферат, дипломна за студентиИзготвяне на курсова, реферат, дипломна за студентиИзготвяне на курсова, реферат, дипломна за студенти
Курсове за начинаещи: Windows, Word, Excel, Internet, AutoCAD, Photoshop, InDesign, IllustratorVIP обява
Цена: 220 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Курсът по компютърна грамотност включва модулите: Windows, Word, Excel и Internet. Продължителността е 10 работни дни по 2 учебни часа дневно. Работим с един, максимум двама курсисти. Може да наблегне..

Курс Office 2019 - Word, Excel, PowerPoint, Outlook, компютърна грамотност, сертификатVIP обява
Цена: 260 лв. На място, присъствено

Безплатно към курса получавате 1000 минути видео уроци и 100 задачи! Записване без капаро, по телефон. Продължителност: 10 непоредни вечери от 18:30 или 6 дни събота/неделя от 9:30 или 14:30. Хора..

Курс по SolidWorks стартира на 22.01.2022 г. събото- неделен от 09 до 13 часа 8 дниVIP обява
Цена: 240 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Курсът е за абсолютно начинаещи. Курсът на обучение по SolidWorks включва теоретични знания и практически упражнения. Обучението е разработено по иновативна методика, с която бързо и лесно ще схванете..

Курс по Начална Компютърна грамотност стартира на 22.01.2022VIP обява
Цена: 120 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

НА ВСЕКИ КУРСИСТ СЕ ПРЕДОСТАВЯ КНИЖКА С УПРАЖНЕНИЯ, КОЯТО НЕ СЕ ЗАПЛАЩА ДОПЪЛНИТЕЛНО. Продължителност 8 дни от 22.01.2022 г. до 13.02.2022 г. САМО СЪБОТА И НЕДЕЛЯ. ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧ..

Курс по Аутокад- за дата 22.01.2022 г. от 220 лв.VIP обява
Цена: 220 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

ЦПО „Интелект” провежда курс по AutoCAD за начинаещи - 48 уч. часа, 220 лв. Програма за обучение по AUTOCAD 8 дни само събота и неделя -общо 48 уч. часа. 4 СЪБОТИ И 4 НЕДЕЛИ ОТ 09.00 ЧАСА ДО 13...

Цена 7 лв./час! Word, Excel, Курс компютърна грамотност, 5 седмици, учебник 100 стр.
Цена: 220 лв. На място, присъствено

Безплатно към курса получавате 600 минути видео уроци и учебник 100 страници! Ние не искаме капаро, записването е по телефон. Залите ни в супер центъра отговарят на COVID изискванията! Провежда се..

Windows 10 и MS Office 365 за: от 10 до 50 учебни часа
Цена: 80 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

КОМПЮТЪРНО ОБУЧЕНИЕ за възрастни и младежи на гимназиална възраст: Начална компютърна грамотност, ​WINDOWS 10, MS Office 365 за: от 10 до 50 учебни часа. Работи се в климатизирана интерактивна з..

Windows 11 + MS Office 365
Цена: 80 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Начална компютърна грамотност, ​WINDOWS 11 + MS Office 365. Работи се в климатизирана интерактивна зала с мултимедиен проектор, всеки на отделен компютър в група от 5 души. Възможност за индивидуа..

Linux, като алтернатива на Windows
Цена: 80 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Linux, като алтернатива на Windows! КОМПЮТЪРНО ОБУЧЕНИЕ за възрастни и младежи на гимназиална възраст: Начална компютърна грамотност, LINUX MINT, LIBREOFFICE за: от 10 до 50 учебни часа. За ко..

Компютърно обучение - Ubuntu Linux, LibreOffice
Цена: 80 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

КОМПЮТЪРНО ОБУЧЕНИЕ за възрастни и младежи на гимназиална възраст: Начална компютърна грамотност, Ubuntu Linux, LibreOffice за: от 10 до 50 учебни часа. Работи се в климатизирана интерактивна за..

Компютърно обучение за безработни (и за пенсионери)
Цена: 90 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

КОМПЮТЪРНО ОБУЧЕНИЕ ЗА БЕЗРАБОТНИ (и за пенсионери) След завършването на този курс вие ще може свободно да работите на своя компютър, да прехвърляте информация от и на различни устройства (флашки, ..

Курс Excel старт - сертификат, безплатен учебник 100 страници, компютърна грамотност
Цена: 220 лв. На място, присъствено

Безплатно към курса получавате 500 минути видео уроци, 55 задачи и учебник 44 страници! Преподава сертифициран Microsoft обучител с 20 години практика в обученията по Excel. След курсът ще можете ..

Безплатни опреснителни компютърни курсове, компютърна грамотност
Начин на обучение: На място, присъствено

Всеки месец правим безплатни опреснителни курсове, само ни покажете сертификат за изкаран курс и ще Ви включим в същия опреснителен. В безплатните курсове получавате сертификат и безплатен учебник..

Компютърни курсове в Пловдив, сертификат, безплатен учебник 100 страници, компютърна грамотност
Цена: 220 лв. На място, присъствено

Безплатно към курса получавате достъп до платформа с 600 минути видео уроци и 100 задачи за домашна работа! Записване без капаро! Заплаща се на първото занятие. Може и на части. Безплатен учебник от..

Курс Excel Advanced - целият Excel в един курс за напреднали, безплатен учебник 100 страници
Цена: 260 лв. На място, присъствено

Безплатно към курса получавате 900 минути видео уроци и 100 задачи! Преподавателя е сертифициран от Microsoft, с доказани знания и умения. MOS Master. Записване без капаро, по телефон. За всяка се..

Курс Excel Big Data Pivot Advanced със сертифициран от Microsoft преподавател
Цена: 360 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Подходящ за опитни потребители, които ползват Excel за анализ и обработка на големи обеми от данни. За всички, които искат да задълбочат и усъвършенстват познанията си в Pivot анализите и задълбочена ..

Курс Топ 7 полезни Excel урока с преподавател сертифициран от Microsoft
Цена: 360 лв. На място, присъствено

Подходящ за хора, които ежедневно ползват Excel или искат сериозно да задълбочат знанията си, като търговци, мениджъри, счетоводители, ТРЗ, аналитици, финансисти, финансови анализатори и др. Както и з..

 рекламирай сам в favicon
AutoCAD 2D и 3D - Практически курсове
Цена: 13 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Предлагаме индивидуално обучение по AutoCAD 2D и 3D. Продължителността на курса по AutoCAD е 15 работни дни по 2 уч. ч. дневно. Обучението е индивидуално. Курсове започват всеки понеделник в часове по..

Присъствени и онлайн курсове по AutoCAD, Photoshop, Illustrator, InDesign, Word, Excel
Цена: 130 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Учебен център Славкова организира курсове по AutoCAD, 3D Studio Max, Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, Word, Excel. Всеки модул е с различна продължителност и цена. За да получите допълнителна и..

Photoshop курсове
Цена: 260 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Предлагаме курс по Photoshop. С цел по-добра изолация работим с един, до двама курсисти. Курсът е с продължителност 10 работни дни по 2 учебни часа дневно. Присъствените курсове се провеждат в наш..

Adobe InDesign - курсове за графичен дизайн и предпечат
Цена: 260 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Учебен център Славкова организира курсове по Adobe InDesign. На тази мощна издателска система можете да създадете всичко - от едностранна листовка, списание или вестник със сложна структура до обемна ..

Adobe Illustrator - индивидуални курсове - лицензиран документ
Цена: 260 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Продължителността на пълния курс е 10 работни дни по 2 учебни часа дневно. Начало на курсовете - всеки понеделник в часове по избор. За работещите на смени предлагаме специфичен график. След завършван..

Курсове по графичен дизайн: Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, AutoCAD, 3DS Max
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Учебен център Славкова организира компютърни курсове по AutoCAD, Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, CorelDraw и начална компютърна грамотност: Windows, Word, Excel, Internet. Работим с един, макс..

Excel за начинаещи. Започване в дни и часове по избор
Цена: 96 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Организираме курсове по компютърна грамотност: Excel за начинаещи. Изучавате правилата за структуриране, попълване, редактиране на таблици, всички необходими команди за въвеждане, проверка и копиране ..

Лицензирани курсове по Excel за напреднали. Формули и функции, съобразени с изискванията на курсиста
Цена: 120 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Курсът по Excel за напреднали е подходящ за всеки, който има познания в работата с програмата: може да съставя таблици, да прави изчисления с формули и да подготвя файлове за печат, но желае да разшир..

Курсове по интериорен дизайн: AutoCAD, 3DS Max, Photoshop
Цена: 312 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Лицензиран учебен център Славкова организира курсове по AutoCAD, 3DS Max, Photoshop. Работим с един, максимум двама курсисти. За работещите на смени предлагаме гъвкаво време за обучение. При завършван..

Видео Курс по ArchiCAD. Сертификат по МОН.
Цена: 220 лв. Онлайн, дистанционно

Лицензирани курсове по ArchiCAD за начинаещи. Достъп до видео уроците по ArchiCAD - срок от 6 месеца. Лектор на курса - арх. Тихомир Вятров ВИДЕО КУРС. ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕН КУРСА: Кур..