Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
150 обяви
ТОП оферта
Курс по класически, лечебен, спортен, антицелулитен и др. масажи и медицинска подготовкагр. София, София,  преди 1 денУЧЕБЕН ЦЕНТЪР ”ОМЕГА” - Филиал София организира лицензиран интензивен курс по класически, лечебен, спортен и антицелулитен масаж, медицинска подготовка и СПА терапии. Програмата включва още и следните учебни дисциплини: Теория и методика на класическия масаж, спортен и апаратен масаж, рефлекторен масаж, китейски точков и линеен масаж, козметичен масаж, су-джок терапия, аурикулотерапия, масаж с мед, вендузен масаж/вакуум или вендузотерапия/, тайландски масаж и др. На завършилите курса и желаещи да практикуват като масажисти, може да осигури работа или съдейства за намирането на такава - сезонна или постоянна в страната. Цената на курса е нормална и поносима и може да бъде разсрочена на няко..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPДЪРЖАВНИ КУРСОВЕ ПАКЕТ /маникюр-ноктопластика-педикюр, гел-лак/ | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. София
ДЪРЖАВНИ КУРСОВЕ ПАКЕТ /маникюр-ноктопластика-педикюр, гел-лак/
Цена
450 лв.
ЦПО СТИИЛ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦПО СТИИЛ,  преди 8 часа
ЦПО СТИИЛ е представител на ПГ Княгиня Евдокия с 20-годишен опит в организирането на професионални курсове. Завършилите получават -държавно удостоверение, издадено от МОН, след полагането на държавен изпити по тeория и практика... ЦПО СТИИЛ предлага обучения по; МАНИКЮР / у-во на нокътната плочка, болести, дезинфекция, инструменти, видове маникюр и последователност на работа /... ПЕДИКЮР / последователност на работа, болести, дезинфекция, инструменти /... НОКТОПЛАСТИКA / UV гел, акри-гел, акрил, моделиране и работа с удължители/... ДЕКОРАЦИИ / видове, техники /... ГЕЛ-ЛАК/ иновац..
VIPДЪРЖAВНИ КУРСОВЕ ПАКЕТ / Маникюр-Декорации-Ноктопластика, гел-лак / | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. София
ДЪРЖAВНИ КУРСОВЕ ПАКЕТ / Маникюр-Декорации-Ноктопластика, гел-лак /
Цена
390 лв.
ЦПО СТИИЛ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦПО СТИИЛ,  преди 8 часа
ЦПО СТИИЛ е представител на ПГ Княгиня Евдокия с 20-годишен опит в организирането на професионални курсове. Завършилите получават -държавно удостоверение, издадено от МОН, след полагането на държавен изпити по тeория и практика... ЦПО СТИИЛ предлага обучения по; МАНИКЮР / у-во на нокътната плочка, болести, дезинфекция, инструменти, видове маникюр и последователност на работа /... ПЕДИКЮР / последователност на работа, болести, дезинфекция, инструменти /... НОКТОПЛАСТИКA / UV гел, акри-гел, акрил, моделиране и работа с удължители/... ДЕКОРАЦИИ / видове, техники /... ГЕЛ-ЛАК/ иновац..
VIPЕЛВИС ПРЕСЛИ -ЦЯЛАТА СТРАНА--индивид. курсове за фризьори, козметика, масажи | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. София
ЕЛВИС ПРЕСЛИ -ЦЯЛАТА СТРАНА--индивид. курсове за фризьори, козметика, масажи
Цена
360 лв.
ЕЛВИС ПРЕСЛИ -КУРСОВЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЕЛВИС ПРЕСЛИ -КУРСОВЕ,  преди 9 часа
ЕЛВИС ПРЕСЛИ ПРОМОЦИЯ ЗА СОФИЯ-ДО 30.12.2017 -ЦЯЛАТА СТРАНА-ПРОМОЦИЯ САМО СЕГА-СОФИЯ, ПЛОВДИВ, ВАРНА, БУРГАС, ДОБРИЧ, ШУМЕН, В. ТЪРНОВО-организира професионални индивидуални курсове за фризьори, плетене на плитки, козметика, маникюр, педикюр, грим, ноктопластика, класически-180 лева промоция, лечебен, антицелулитен масаж, курсове за татуировки -накрая на курса се полага изпит по теория и практика и се издава лицензиран европейски и международен сертификат за страната и чужбина със квалифицирани преподаватели, вноските на курса могат да се внесат на два пъти. Курса по масаж с пчелен мед е едн..
VIPЕЛВИС ПРЕСЛИ- ЦЯЛАТА СТРАНА-фризьор, козмтик, масажи, маникюр | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Велико Търново
ЕЛВИС ПРЕСЛИ- ЦЯЛАТА СТРАНА-фризьор, козмтик, масажи, маникюр
Цена
560 лв.
ЕЛВИС ПРЕСЛИ -КУРСОВЕ
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: ЕЛВИС ПРЕСЛИ -КУРСОВЕ,  преди 9 часа
ЕЛВИС ПРЕСЛИ-ЦЯЛАТА СТРАНА-ПРОМОЦИЯ-СОФИЯ, ПЛОВДИВ, ВАРНА, БУРГАС, ДОБРИЧ, ШУМЕН, В. ТЪРНОВО-организира професионални индивидуални курсове за фризьори, козметика, маникюр, педикюр, грим, ноктопластика, класически, лечебен, антицелулитен масаж - накрая на курса се полага изпит по теория и практика и се издава лицензиран международен сертификат за страната и чужбина, обучение с квалифицирани преподаватели, вноските на курса могат да се внесат на два пъти.
VIPЛицензиран курс по класически и лечебен масаж - гр. Пловдив | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Пловдив
Лицензиран курс по класически и лечебен масаж - гр. Пловдив
Цена
500 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Салон за красота QueenLike,  преди 10 часа
В салон за красота QueenLike, провеждаме курсове за масажи и спа терапии. Обучението е с продължителност 100 учебни часа. По време на обучението курсистите изучават похватите на масажа и СПА терапиите - класически, спортен и арома масаж, рефлексология. В посочената цена е включена таксата за изпита и пакет консумативи. Пакета включва масажно масло, чаршафи, учебният материал и продукти за терапиите. Учебният материал е по програма на Медицински колеж Пловдив. Курсът е индивидуален. Курсът се провежда в гъвкаво време, съобразено с желанията на всеки курсист и според конкретните възможности на..
VIPкурсове за фризьори, маникюрист и гримьор | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
курсове за фризьори, маникюрист и гримьор
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
ЛЦПО Афродита провежда курсове - фризьорство, козметика, маникюр, педикюр, ноктопластика, масаж и професионален грим, отлична база, достъпни цени. Изборът е ваш!!!
VIPкурс фризьор | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
курс фризьор
Цена
600 лв.
Miglena Nikolova Todorova
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Miglena Nikolova Todorova,  преди 1 ден
Лицензиран курс за обучение по професия Фризьор в СТУДИО ЗА КРАСОТА, МЕГИ, - Едномесечни курсове, двумесечни курсове и индивидуално обучение - Включени часове по теория и практика - Лицензирани международно валидни удостоверения от НАПОО. - - Възможност за явяване само на изпит, без да се посещава курс, за да получите лицензирано международно валидно удостоверение от НАПОО. цена на курса 600лв.
VIPКурс маникюрист, курс миглопластика | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Курс маникюрист, курс миглопластика
Цена
250 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Slavka Hristova,  преди 3 дни
Курс маникюр, педикюр, ноктoпластика -600лв +диплома, индивидуално обучение, курс по удьлжаване и сгъстяване на мигли по двата метода -косьм по косъм и 3Д, 4Д -250 лв +диплома
VIPПрофесионални курсове | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Професионални курсове
Цена
800 лв.
”ДиЖел Вижън” ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”ДиЖел Вижън” ЕООД,  преди 4 дни
Център за професионално обучение ”АФРОДИТА” гр. Бургас: провежда курсове по: фризьорство-2мес./880.00 лв./, козметика-2мес./880.00 лв./, маникюр-класически, френски, спа, мъжки, електрически, арт декорации с лак и акрилни бои, гел лак LCN,SHELLAC,CUCIIO, педикюр/класически и медицински/, ноктопластика за начинаещи и напреднали-гел, акрил и дипинг с-ма с удължители и изграждане. МАСАЖИ-1мес. и професионален грим/ Задължителна теоретична и практична част. Занятията се провеждат по 4 уч. часа на ден от понеделник до петък. Всички материали се осигуряват от уч. център и са включени в цената. След ..
Курсове с ваучери по Фризьорство, Маникюр, педикюр, ноктопластика, масажи, грим, готвач | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Курсове с ваучери по Фризьорство, Маникюр, педикюр, ноктопластика, масажи, грим, готвач
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение ”Визия”,  преди 4 часа
Учебен център ВИЗИЯ - достовчик на обучения набира кандидати с получени ваучери за обучение по професия или част от професия: ФРИЗЬОР, МАНИКЮР, ПЕДИКЮР, НОКТОПЛАСТИКА, МАСАЖИ, ПРОФЕСИОНАЛЕН ГРИМ. ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ!
Обучение на техники при златни отливки, течен камък, обемен дизайн, хром-метал, пигменти и паста | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Обучение на техники при златни отливки, течен камък, обемен дизайн, хром-метал, пигменти и паста
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение ”Визия”,  преди 4 часа
Учебен център Визия ще проведе обучение на техники при работа със златни отливки, течен камък, обемен дизайн с гел паста, хром-метал, пигменти. От курсистите се изисква да си носят тънка четка и UV лампа. Всички материали са осигурени от учебния център. Курсът е подходящ както за работещи маникюристки, така и за начинаещи. Записвания на адрес: гр. Бургас, ул. ”Цар Симеон I” № 81
Курс по масажи за начинаещи към учебен център ВИЗИЯ | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Курс по масажи за начинаещи към учебен център ВИЗИЯ
Цена
520 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение ”Визия”,  преди 5 часа
Център за професионално обучение с лиценз № 200812591 от Националната агенция за професионално образование и обучение предлага курс по масажи. При нас ще научите: 1. Класификация на масажните похвати; 2. Масаж на цяло тяло; 3. Масаж на гръб; 4. Масаж на горни крайници; 5. Масаж на долни крайници; 6. Пилинг на цяло тяло; 7. Антицелулитен масаж; 8. Видове и изпълнение на СПА терапии; 9. Аромомасаж; 10. Зонотерапия; 11. Вендузен масаж. Материалите за провеждането на практическите занимания са осигурени от учебният център. След завършване на курса се полага изпит по..
Курс по маникюр, педикюр, ноктопластики в София и Стара Загора | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. София
Курс по маникюр, педикюр, ноктопластики в София и Стара Загора
гр. София, обл. София,  Подател: Център за професионално обучение ”Визия”,  преди 5 часа
Център за професионално обучение с лиценз № 200812591 от НАПОО провежда професионални курсове по: МАНИКЮР, ДЕКОРАТИВЕН МАНИКЮР, ЛЕЧЕБЕН И КОЗМЕТИЧЕН ПЕДИКЮР, НОКТОПЛАСТИКА С АКРИЛ И ГЕЛ. Учебната програма е разработена по изискванията на МОН и европейската квалификационна рамка. Курсът включва теоретико - практическа подготовка. Съдържанието на учебния процес е разпределено в полза на практиката. Курсът се води от квалифициран преподавател от понеделник до петък. Достъпни цени. Възможност за разсрочено плащане. След завършване на обучението се издава Удостоверение 3-37 на МОН за част о..
Курс удължаване на мигли косъм по косъм в учебен център Визия | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Курс удължаване на мигли косъм по косъм в учебен център Визия
Цена
350 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение ”Визия”,  преди 6 часа
Център за професионално обучение с лиценз № 200812591 от Националната агенция за професионално образование и обучение предлага курс за удължаване на мигли косъм по косъм. Курсът е изцяло с практическа насоченост и с продължителност от 2 дена. Материалите за провеждането на практическите занимания са осигурени от учебният център. След завършване на курса се получава Държавно удостоверение, което е лицензирано и важи както в страната, така и в чужбина. Обучението се води от квалифициран преподавател, който е с Вас от първия до последния ден.
Фризьор - курсове в Бургас, София и Варна | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Фризьор - курсове в Бургас, София и Варна
Цена
648 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 8 часа
Лицензирани курсове и индивидуално обучение по професия Фризьор в център Давитоз - Едномесечни курсове, двумесечни курсове и индивидуално обучение - Включени часове по теория и практика - Преподаватели с дългогодишен практически опит - Лицензирани международно валидни сертификати - Възможност за явяване само на изпит, без да се посещава курс, за да получите лицензиран международно валиден сертификат - Цена 648 лв при плащане с една вноска, 708 лв с две равни вноски по 354 лв., 768 лв/ индивидуално обучение - Започване на курсовете всяка седмица - Международно валидна диплома за Фризьор
Курс за масажисти - 12 вида масаж | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Благоевград
Курс за масажисти - 12 вида масаж
Цена
280 лв.
гр. Благоевград, обл. Благоевград,  преди 10 часа
Провеждаме курс за масаж в град Благоевград. Курсът предлага избор на пакети с различни масажи. Курсът предлага избор на четири пакета с различни масажи, както и обучение само на класически масаж. Класически масаж - 280 лева (обучение две седмици) Пакет 1 - Класически масаж, Антицелулитен масаж, Ароматерапия - цена 380 лв. Пакет 2 - Спортен масаж, Масаж с мед, СПА терапии - цена 380 лв. Пакет 3 - Hot stone масаж, Работа в турска баня ХАМАМ, Билков масаж - цена 380 лв. Пакет 4 - Ломи-ломи масаж, Антистрес терапия, Рефлекторен масаж - цена 380 лв Пакет 1 + Пакет 2 = 550 лв Пакет 1..
Курс техники за масаж AromaTouch doTERRA | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Благоевград
Курс техники за масаж AromaTouch doTERRA
Цена
295 лв.
гр. Благоевград, обл. Благоевград,  Подател: Eliqna Fukarska,  преди 10 часа
Арома Touch Technology нова технология за България бъдете първи. Какво е техниката за масаж AromaTouch? Арома Touch Technology е клиничен подход за използване на етеричните масла от сертифициран чист терапевтичен клас. Маслата се прилагат по енергийните меридиани на гърба и рефлексните точки по краката на клиента. Тази техника балансира симпатиковата и парасимпатиковата нервна система (хомеостаза). Арома Touch Technology - терапевтична техника, съчетаваща познанията на Западната и Източната медицина е разработена от Д-р Дейвид Хил, известен експерт в областта на ароматерапията, спе..
Козметично училище BEAUTY LINE | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Благоевград
Козметично училище BEAUTY LINE
Цена
15 лв.
гр. Благоевград, обл. Благоевград,  преди 10 часа
Всяка жена го заслужава, вие също.Заповядайте на козметично училище BEAUTY LINE организирано от студио ЕлМар, където ще видите какви грижи да полагате за кожата на лицето и тялото си, ще се разкрасим и ще похапнем заедно!.Ще ползваме уникална козметика, която всеки ще усети върху себе си.Козметичното училище - BEAUTY LINE-ще се проведе в 3 модула: 1. Модул: какви грижи да полагаме за лицето си.Ще ползваме уникална козметика, която всеки ще усети върху себе си.-цена -15лв-1 часа. 2. Модул: какви апарати са подходящи за нашето.лице-Ще се изпробва апаратите за лице, с които разполагаме в студио..
Курс по маникюр, педикюр, ноктопластика към Учебен център ВИЗИЯ | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Курс по маникюр, педикюр, ноктопластика към Учебен център ВИЗИЯ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение ”Визия”,  преди 11 часа
Център за професионално обучение с лиценз № 200812591 от НАПОО провежда професионални курсове по: МАНИКЮР, ДЕКОРАТИВЕН МАНИКЮР, ЛЕЧЕБЕН И КОЗМЕТИЧЕН ПЕДИКЮР, НОКТОПЛАСТИКА С АКРИЛ И ГЕЛ. Учебната програма е разработена по изискванията на МОМН и Европейският съюз. Курсът включва теоретико - практическа подготовка. Съдържанието на учебния процес е разпределено в полза на практиката. Курсът се води от квалифициран преподавател от понеделник до петък. Достъпни цени. Възможност за разсрочено плащане. След завършване на обучението се издава удостоверение за част от професия Козметик на МОН и..
Курсове по маникюр София, Варна и Бургас | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. София
Курсове по маникюр София, Варна и Бургас
Цена
195 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 11 часа
Професионални лицензирани курсове по маникюр, ноктопластика, шилак. Цени от 195 лв за курс с изразено практическа насоченост. Възможност за индивидуално обучение. Удостоверение за квалификация.
Професионални курсове по ГРИМ | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. София
Професионални курсове по ГРИМ
Цена
390 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 11 часа
Научи особеностите на гримирането според целта: дневен, вечерен, булчински или официален грим. Център Давитоз провежда лицензиран квалификационен курс по грим - 1-месечни или индивидуални курсове - дневни, вечерни или съботно-неделни - 390 лв. групово обучение, 440 лв - индивидуално Обучението се провежда в салон за красота от майстор - гримьор. След приключване на курса и успешно положени изпити по теория и практика, получавате удостоверение за квалификация - по грим, валидно в страната и чужбина.
Курс по фризьорство в София и Бургас към учебен център Визия | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Курс по фризьорство в София и Бургас към учебен център Визия
Цена
520 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение ”Визия”,  преди 11 часа
Център за професионално обучение с лиценз № 200812591 от Националната агенция за професионално обучение и ориентиране провежда лицензирано професионално обучение по професия „Фризьор”, специалност ”Фризьорство”. Учебната програма е разработена по изискванията на МОН и Европейският съюз. Курсът включва теоретико-практическа подготовка. Съдържанието на учебния процес е разпределено в полза на практиката. Курсът се води от квалифициран преподавател - майстор-фризьор с дългогодишен педагогически и практически опит от понеделник до петък. При успешното полагане на изпит в края на курса се издава ..
Професионален курс - перманентен грим / 3D вежди и индивидуални мигли косъм по косъм | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Професионален курс - перманентен грим / 3D вежди и индивидуални мигли косъм по косъм
Цена
800 лв.
”ДиЖел Вижън” ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”ДиЖел Вижън” ЕООД,  преди 11 часа
Център за Професионално Обучение ” Афродита ” гр. Бургас ул. ” Гео Милев ” №10 организира професионални курсове за перманентен грим - вежди и мигли - косъм по косъм Мигли - косъм по косъм - 800 лв. -10% отстъпка Перманентни 3D вежди - 1000 лв. - 10% отстъпка Мигли и 3D вежди - косъм по косъм - 1500 лв. - 10% отстъпка
Професионален курс - грим | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Професионален курс - грим
Цена
800 лв.
”ДиЖел Вижън” ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”ДиЖел Вижън” ЕООД,  преди 11 часа
Център за професионално обучение ”Афродита” предлага професионални курсове -грим, фризьорство, козметика, маникюр, педикюр, ноктопластика и масажи. Курсове- професионален грим включва: видове грим-дневен, вечерен, опушен, котешко око, детски, мъжки, спортен, грим за блондинки, грим за деловата жена, абитуриентски, сватбен и др.
Фризьорски курс | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Фризьорски курс
Цена
880 лв.
”ДиЖел Вижън” ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”ДиЖел Вижън” ЕООД,  преди 11 часа
Лицензиран център за професионално обучение ”АФРОДИТА” провежда фризьорски курс. Обучението включва теоретична и практична част. Занятията се провеждат по 4 уч. часа на ден от понеделник до петък. Материалите са осигурени от уч. център. Много добра практическа подготовка и реализация след приключване на курса. Отлична материална база по европейски стандарт, висококвалифицирани преподаватели и достъпни цени. На завършилите курса се издава свидетелство за професионална квалификация от МОН, валидно за страната и чужбина. В ЦПО ”Афродита” имате възможност за опреснителни фр. курсове. ИЗБОРЪТ Е ВАШ..
Козметични курсове | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Козметични курсове
Цена
880 лв.
”ДиЖел Вижън” ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”ДиЖел Вижън” ЕООД,  преди 11 часа
Лицензиран център от НАПОО за професионално обучение ”АФРОДИТА” провежда козметични курсове. Учебната програма включва: кожа, профилактика на кожните заболявания, видове средства според ефекта върху кожата, излющващи средства, пигментиращи козметични препарати, физиология на кожата, видове козметика, козметични средства, топлинни процедури, маски, подготовка на лицето, корегиране, боядисване на мигли и вежди, типове кожа, сруктура и грижи, зааболявания, възрастови особености, козметични принадлежности, обзавеждане на кабинет, основни козметични процедури и специфика, хигиенни изисквания, подбо..
Курс по професионален грим | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Курс по професионален грим
Цена
350 лв.
”ДиЖел Вижън” ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”ДиЖел Вижън” ЕООД,  преди 11 часа
Център за професионално обучение ”Афродита” предлага тридневен курс по професионален грим. Обучението включва - дневен, вечерен и опушен грим. Материалите са осигурени от учебния център. Адрес: гр. Бургас ул. ”Гео Милев” 10
Курс по професионален грим за начинаещи в лицензиран учебен център-включване веднага | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Курс по професионален грим за начинаещи в лицензиран учебен център-включване веднага
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение ”Визия”,  преди 12 часа
Център за професионално обучение Визия с лиценз № 200812591 от НАПОО ще проведе едномесечен курс по ПРОФЕСИОНАЛЕН ГРИМ - от понеделник до петък. Обучението се извършва както групово така и индивидуално. В курсът се изучават над 10 вида грим. Достъпна цена. Възможност за разсрочено плащане. Материалите за обучението са осигурени от учебният център. След завършване на обучението, курсистите получават държавен легитимен документ - удостоверение 3-37 на МОН, валиден както в страната, така и във всички държави членки на Европейския съюз, както и Европаспорт за изучаваната професия. Учебните..
Професионални Курсове по Масаж в ЦПО ” ОМАННА ” | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. София
Професионални Курсове по Масаж в ЦПО ” ОМАННА ”
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Оманна 2011,  преди 14 часа
ЦПО ” ОМАННА ” с лицензия 201112920 с професия ” Козметик ” код 815020 издадена на 13.09.2011 г Имаме нови курсове, които са подходящи както за бъдещи масажисти така и за професионалисти, които искат да обогатят своите знания. Лектор е учител с над 20 години опит в България и чужбина 1. Курс по класически масаж(антистрес, редуктивен, профилактичен)-1 ниво 2 Варианта: понеделник до петък следобед - 4 седмици по 2 часа на ден събота и неделя интензивен - 4 уикенда по 10 часа на ден 2. Курс по лечебен и спортен масаж- 1 ниво (за напреднали масажисти които поне са изкарали първи..
« Предишна | 12345 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг