1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Фризьорски, Козметични, Масажи

Фризьорски, Козметични, Масажи

260 обяви

Лицензиран курс по Масаж

гр. София, обл. София
Цена:
400 лв.
Начин на обучение:
На място, присъствено
Център за професионално обучение ”СИРИУС” - Лицензия № 2020121523, организира, интензивен курс /до 20 дни/ по ”Класически лечебен и дълбокотъканен масаж, антицелулитен масаж, спортен масаж и СПА терапии”, за придобиване на професионална квалификация Масажист. Учебното време е гъвкаво според желанието на курсиста. Всички учебни материали, консумативи и аксесоари, изпити, както и Удостоверение за завършено професионално обучение /валидно не само в страната но и в чужбина/ са за сметка на УЧЕБЕН ЦЕНТЪР СИРИУС. Започване: по всяко време.
Цена:
660 лв.
Начин на обучение:
На място, присъствено
Обучение за техниките „Косъм по косъм” или 3D/4D и Russian Volume Курсът по вграждане на мигли включва теоретична и практическа подготовка. Групите са малки (до 2ма човека) с цел да се обърне индивидуално внимание на всеки от обучаваните. Курсистите разполагат със самостоятелни работни места и комплект материали. Всички необходими продукти и оборудване са предоставени от обучителния център и са включени в таксата за обучение Курсистите получават Удостоверение за професионално обучение - лицензиран държавен документ по образец на МОН с международна валидност, което дава възможност за легитимн..
Цена:
190 лв.
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ Към „Учебен център Престиж” гр. Пазарджик Лицензия №2015121214 ЛИЦЕНЗИРАНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ КУРСОВЕ ПО ФРИЗЬОРСТВО ЦЕНТЪРЪТ ИМА МНОГОГОДИШЕН ОПИТ В ОБУЧЕНИЕТО НА КУРСИСТИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА И ЧУЖБИНА Осигурени модели и Професионални материали. Индивидуално обучение и малки групи. КУРСОВЕТЕ ВКЛЮЧВАТ ИНДИВИДУАЛНИ УЧЕБНИ МАТЕРИАЛИ И ЧАСОВЕ ПО ПРАКТИКА В РАБОТЕЩИ ФРИЗЬОРСКИ САЛОНИ!!! Обучението включва: Устройство на косъма. Инструменти и материали. Подготовка на косата преди извършване на отделните процедури. Типове коси. Подстригване (мьжко, дамс..
Цена:
600 лв.
Начин на обучение:
На място, присъствено
Преподаваме курсове за татуист, перманент на вежди и устни, очна линия и микроблейдинг. Ние не само го преподаваме, а практикуваме над 15 години в България и Европа. Имаме дългогодишен опит с обучението на курсисти от цялата старана и чужбина, реализирани в професията и притежаващи собствен бизнес. Обучението продължава до усвояване на материала. След завършване на курса издаваме и официален документ за компетенция по преминатото обучение за модулите включени в лицензираните програми на обучение. Състои се от теоритична и пректическа част върху живи модели. Курсистът получава правото да ползва..
Начин на обучение:
На място, присъствено
Лицензирана диплома, валидна в България и в чужбина ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА Съвременни методи на преподаване, практическа насоченост, гъвкави графици за провеждане на часовете в самостоятелна форма. Вискококвалифицирани преподаватели с дългогодишен стаж! Предлаганото обучение е в съответствие с Държавните образователни изисквания за професията Маникюрист-педикюрист. Учебните програми са одобрени от Министерството на образованието младежта и науката. Включва солидна теоритична подготовка и много практика. Курсът по маникюр, педикюр и ноктопластика е организиран на различ..
Цена: 220 лв. У. Ц. Дани -Професионални и Опреснителни курсове София, Варна и Бургас гр. Пловдив, -организира професионални индивидуални курсове- за маникюр, педикюр, грим, ноктопластика, козметика класически, ле..

Курс Миглопластика Маникюр

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 150 лв. ЦПО ”ИЛОНА СТИЛ” работи с квалифицирани преподаватели с дългогодишен опит в организирането на професионални курсове Завършилите получават УДОСТОВЕРЕНИЕ за професионално обучение, издадено от ЦПО към ..

Цялостен курс „МАСАЖИ“

гр. Кърджали, обл. Кърджали
Цена: 850 лв. На място, присъствено ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА Включва: 1. Класически масаж 2. Лечебен масаж 3. Релаксиращ масаж 4. Спортен масаж 5. Зонотерапия - ходила, длани, глава 6. Ломи Ломи (хавайски) масаж ..
Цена: 468 лв. Лицензирани курсове и индивидуално обучение по специалност МАСАЖИ в център Давитоз. Курс МАСАЖИСТ в София, Варна и Бургас - Едномесечни и двумесечни курсове - Часове по теория и практика - Препод..
Цена: 648 лв. Лицензирани фризьорски курсове и индивидуално обучение в център Давитоз. Курс за ФРИЗЬОР в Бургас, Варна и София - Едномесечни и двумесечни курсове за фризьор и индивидуално обучение - Включени часо..
Цена: 234 лв. Професионални лицензирани курсове по маникюр, ноктопластика с гел и акрил, декорации и шилак. Цени от 234 лв за курс с изразено практическа насоченост. Възможност за индивидуално обучение. Международн..

курс „Маникюр, педикюр и ноктопластика“

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Начин на обучение: На място, присъствено Лицензирана диплома, валидна в България и в чужбина ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА Съвременни методи на преподаване, практическа насоченост, гъвкави графици за провеждане на часовете в ..
Цена: 190 лв. ЦПO към „Учебен Център Престиж” Лицензирани Професионални Курсове - ЦЕНТЪРЪТ ИМА МНОГОГОДИШЕН ОПИТ В ОБУЧЕНИЕТО НА КУРСИСТИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА И ЧУЖБИНА. Осигурени модели и Професионални матер..
Цена: 190 лв. ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ Към „Учебен център Престиж” Лицензия №2015121214 ЛИЦЕНЗИРАНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ КУРСОВЕ ПО МАНИКЮР, ПЕДИКЮР, НОКТОПЛАСТИКА ЦЕНТЪРЪТ ИМА МНОГОГОДИШЕН ОПИТ В ОБУЧЕН..

Курс Апаратен маникюр

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 450 лв. На място, присъствено Курсът е подходящ, както за начинаещи, които искат да се научат да работят с електрическа пила, така и за вече работещи, които срещат затруднения и искат да улеснят своята салонна работа. На курса щ..

Курс за масажисти!

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 390 лв. На място, присъствено Масажист с голям опит и умения ще Ви покаже невероятни техники за качествен и изключителен масаж. Интензивен курс по класически, релаксиращи, антицелулитни масажи и СПА терапии за жени и възможност ..
Цена: 240 лв. У. Ц. ДАНИ -Професионални и Опреснителни курсове организира индивидуални курсове за маникюр, педикюр, ноктопластика за -фризьори, козметика. маникюр, педикюр, грим, ноктопластика, класически, ле..
У. Ц. ДАНИ -Професионални и Опреснителни курсове организира курсове- грим за -фризьори, козметика. маникюр, педикюр, грим, ноктопластика, класически, лечебен, антицелулитен масаж, вулканични камъни,..
Цена: 580 лв. У. Ц. ДАНИ организира професионални индивидуални курсове-за -фризьори за -фризьори, плетене на плитки, козметика. маникюр, педикюр, грим, ноктопластика, класически, лечебен, антицелулитен масаж,..
Цена: 648 лв. Лицензирани курсове и индивидуално обучение по професия Козметика в Образователен център Давитоз: - Едномесечни курсове, двумесечни курсове и индивидуално обучение - Часове по теория и практика ..
Цена: 468 лв. Научи особеностите на гримирането според целта: дневен, вечерен, булчински или официален професионален грим. Център Давитоз провежда лицензиран курс по грим в София, Варна и Бургас: - едномесечни ..

Обучение по юмейхо(сайонджи)масаж

гр. Бургас, обл. Бургас
Начин на обучение: На място, присъствено

Теремок -Курс по масаж

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 550 лв. На място, присъствено Курс по класически, китайски и антицелулитен масаж.. Терапия и масаж с вендузи. Удостоверение за професионално обучение!
Цена: 1 200 лв. Ежемесечно стартират курсове по следните професии: ➡Професия ”Фризьор” ➡Професия ” Маникюрист- педикюрист” ➡Професия ” ”Козметик” ➡Модул грим Учебните програми са разработени по изискванита на..

Курсове- фризьор, маникюрист

гр. Кърджали, обл. Кърджали
Цена: 1 000 лв. Център за професионално обучение към ”Горда ТМ ЕООД стартира курсове по професия ” Фризьор” и ” Маникюрист- Педикюрист” Учебните програми са разработени по изискванита на МОН и европейският съюз...
Начин на обучение: На място, присъствено Център за професионално обучение с лиценз № 200812591 от НАПОО провежда професионални курсове по: МАНИКЮР, ДЕКОРАТИВЕН МАНИКЮР, ЛЕЧЕБЕН И КОЗМЕТИЧЕН ПЕДИКЮР, НОКТОПЛАСТИКА С АКРИЛ И ГЕЛ. Учебн..
Начин на обучение: На място, присъствено Учебен център Визия ще проведе обучение на техники при работа със златни отливки, течен камък, обемен дизайн с гел паста, хром-метал, пигменти. От курсистите се изисква да си носят тънка четка и UV ..
Начин на обучение: На място, присъствено Център за професионално обучение с лиценз № 200812591 от Националната агенция за професионално обучение и ориентиране в гр. София, Бургас и Стара Загора провеждат лицензирано професионално обучение по..
Начин на обучение: На място, присъствено Център за професионално обучение с лиценз № 200812591 от НАПОО провежда професионални курсове по: ПРОФЕСИЯ: МАНИКЮРИСТ-ПЕДИКЮРИСТ СПЕЦИАЛНОСТ: - МАНИКЮР, ПЕДИКЮР, НОКТОПЛАСТИКА - ВТОРА СТЕПЕН Н..
Цена: 350 лв. На място, присъствено Център за професионално обучение с лиценз № 200812591 от Националната агенция за професионално образование и обучение предлага курс за удължаване на мигли косъм по косъм. Курсът е изцяло с практичес..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.