back to top

Фризьорски, Козметични, Масажи

381 обяви
Промоция!!! Курсове: Фризьорство, Козметика, Маникюр, Ноктопластика, Миглопластика, Грим -190лв ниво* top icon
Цена:
190 лв.
Начин на обучение:
На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ Към „Учебен център Престиж” гр. Пазарджик Лицензия №2015121214 ЛИЦЕНЗИРАНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ КУРСОВЕ ПО ФРИЗЬОРСТВО ЦЕНТЪРЪТ ИМА МНОГОГОДИШЕН ОПИТ В ОБУЧЕНИЕТО НА КУРСИСТИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА И ЧУЖБИНА Осигурени модели и Професионални материали. Индивидуално обучение и малки групи. КУРСОВЕТЕ ВКЛЮЧВАТ ИНДИВИДУАЛНИ УЧЕБНИ МАТЕРИАЛИ И ЧАСОВЕ ПО ПРАКТИКА В РАБОТЕЩИ ФРИЗЬОРСКИ САЛОНИ!!! Обучението включва: Устройство на косъма. Инструменти и материали. Подготовка на косата преди извършване на отделните процедури. Типове коси. Подстригване (мьжко, дамс..

Лицензиран курс „Маникюр, педикюр и ноктопластика“ top icon
Начин на обучение:
На място, присъствено

Провежда се в цялата страна! Лицензирана диплома, валидна в България и в чужбина ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА Съвременни методи на преподаване, практическа насоченост, гъвкави графици за провеждане на часовете в самостоятелна форма. Вискококвалифицирани преподаватели с дългогодишен стаж! Предлаганото обучение е в съответствие с Държавните образователни изисквания за професията Маникюрист-педикюрист. Учебните програми са одобрени от Министерството на образованието младежта и науката. Включва солидна теоритична подготовка и много практика. Курсът по маникюр, педикюр и нокт..

Професионален курс „Фризьорство” СТАРА ЗАГОРА top icon
Начин на обучение:
На място, присъствено

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ обявява прием за курс по ФРИЗЬОРСТВО. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА Пълният курс на обучението (обхваща всички модули) дава възможност за придобиване на степен на професионална квалификация по професията (специалността). Материалознание Дезинфекционни препарати Сапуни, сапунени препарати, шампоани Брилянтин, вакса. Приложение Лак за коса, гел, пяна (втвърдители за коса) - видове и приложение. Съвременни средства за оцветяване и подхранване на косата. Лечебни препарати за коса. Бои - видове и свойства Растителни бои. Временни оцветител..

TOP пормотиране Написване на курсова, реферат, димломна, презентация, проект, бизнес план
Написване на курсова, реферат, димломна, презентация, проект, бизнес планНаписване на курсова, реферат, димломна, презентация, проект, бизнес планНаписване на курсова, реферат, димломна, презентация, проект, бизнес план
Професионален курс „Козметика” top icon
Начин на обучение:
На място, присъствено

Лицензирана диплома за КОЗМЕТИК, валидна в България и в чужбина ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА Курсът включва теоритико-практическа подготовка по всички модули от програмата за “Козметик” по изискванията на МОН и Европейският съюз и представлява цялостно обучение в професията, която по образователни изисквания задължително обхваща компонентите за покриване на степен за професионална квалификация. • Обучавате се в реална работна среда, което е предимство и ви дава лек преход от обучението към започване на работа веднага след завършване • Придобивате знания, с които можете веднаг..

Курс по масажи - Курс масажист в София, Варна и БургасVIP обява
Цена: 468 лв.

Лицензирани курсове и индивидуално обучение по специалност МАСАЖИ в център Давитоз. Курс МАСАЖИСТ в София, Варна и Бургас - Едномесечни и двумесечни курсове - Часове по теория и практика - Препод..

Фризьорски курсове в Бургас, Пловдив и в цялата страна. Курс за фризьор в цялата странаVIP обява
Цена: 648 лв. На място, присъствено

Лицензирани фризьорски курсове и индивидуално обучение в център Давитоз. Курс за ФРИЗЬОР в Пловдив, Бургас, Варна и София о Едномесечни и двумесечни курсове за фризьор и индивидуално обучение о Вк..

Курс маникюр Бургас, Варна и София. Курсове по маникюр София, Варна и БургасVIP обява
Цена: 234 лв.

Професионални лицензирани курсове по маникюр, ноктопластика с гел и акрил, декорации и шилак. Цени от 234 лв за курс с изразено практическа насоченост. Възможност за индивидуално обучение. Международн..

Обучение за работещи маникюристи с придобиване на 3-та степен по професия „Маникюрист-педикюрист“VIP обява
Цена: 1 200 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Обучение за работещи маникюристи с придобиване на 3-та степен по професия „Маникюрист-педикюрист“, специалност „Организация и технология на маникюрната и педикюрната дейност“, код 8150302 - III СПК ..

Промоция!!! Курс, Миглопластика-”Мигли косъм по косъм”,3Д Мигли, Снопчета, Ламиниране на мигли!VIP обява
Цена: 190 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Лицензиран Център за професионално обучение към „Учебен Център Престиж” Лицензирани Професионални Курсове по Миглопластика -всички видове /Мигли косъм по косъм, 3Д мигли, Руски обем, Снопчета, Лами..

Топ Промоция! Курсове: Маникюр, Педикюр, Ноктопластика, Гел лак, Декорации -190 лв за модул***VIP обява
Цена: 190 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ Към „Учебен център Престиж” Лицензия №2015121214 ЛИЦЕНЗИРАНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ КУРСОВЕ ПО МАНИКЮР, ПЕДИКЮР, НОКТОПЛАСТИКА ЦЕНТЪРЪТ ИМА МНОГОГОДИШЕН ОПИТ В ОБУЧЕН..

Курс Бръснарство и мъжко подстригванеVIP обява
Начин на обучение: На място, присъствено

След завършване на обучение по модул от професия Фризьор, ние издаваме Държавно Удостоверение за професионално обучение, официално признато от Министерството на образованието и културата. С този до..

практически курс по козметика - Мастър клас II-ра степенVIP обява
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

В курса са застъпени следните модули: 1. Основи на козметиката Физоилогия на човешкото тяло Кожа - структура, устройство и функции Хигиенни норми за поддръжка на кожата - влияние на външни и вътр..

Микроблейдинг на вежди
Начин на обучение: На място, присъствено

Обучение „Микроблейдинг на вежди“ Предназначен за лица преминали професионално обучение по професия „Козметик“. Дни за провеждане: от 20 до 24 юли, 2021 г. Продължителност 30 учебни часа; Издав..

Курс миглопластика, косъм по косъм, 2,3-10д, руски обем, хибридна техника
Цена: 499 лв. На място, присъствено

https://aeonaesthetics.academy/ AEON ACADEMY - Пловдив ГОСТУВА В ГР. ХАСКОВО Всяка седмица двудневно обучение миглопластика в гр Хасково ВЪЗМОЖНОСТ ОБУЧЕНИЕ НА ИЗПЛАЩАНЕ Работим при стро..

ПОДАРЪЦИ курс МИГЛОПЛАСТИКА - Косъм по косъм и 2D (3D-6D) Руски обем
Цена: 499 лв. На място, присъствено

https://aeonaesthetics.academy/ Двудневно обучение миглопластика ВЪЗМОЖНОСТ ОБУЧЕНИЕ НА ИЗПЛАЩАНЕ Работим при строги мерки на дезинфекция и сигурност. Защо да изберем курс в академия Aeon..

Курс Микропигментациа на 3 зони
Цена: 1 200 лв. На място, присъствено

Aeon Academy - Пловдив - гостува в гр. Хасково Микропигментация на устни, очна линия и вежди По време на четиридневното обучение в Академията ще се запознаете с типове кожа, златно сечение, рабо..

Курс по микроблейдинг
Цена: 600 лв. На място, присъствено

Курс по микроблейдинг в гр Хасково Академия Аеон - Пловдив, гостува в Хасково. Тридневен курс по микроблейдинг с практическа насоченост за напълно начинаещи. Ще се запознаете с основни стъп..

Курс Микропигментация 3 зони
Цена: 1 200 лв. На място, присъствено

Aeon Academy - Пловдив Микропигментация на устни, очна линия и вежди По време на четиридневното обучение в Академията ще се запознаете с типове кожа, златно сечение, работа върху латексови 3D мо..

Козметика - комбиниран курс
Цена: 1 650 лв. На място, присъствено

Академия АЕОН - гр Пловдив КОМБИНИРАН КУРС КОЗМЕТИКА Мануални терапии и работа с апаратура Дипломи от МОН първата част на курса се изучава всичко за типовете кожа, нейната структура, устройство..

Курс маникюр гел лак, ноктопластика, подарък работа с ел. пила
Цена: 399 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

AEON ACADEMY - ПЛОВДИВ ГОСТУВА В ГР. ХАСКОВО *** ВЪЗМОЖНОСТ ОБУЧЕНИЕТО ДА Е НА ИЗПЛАЩАНЕ ЛИЦЕНЗИРАНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ КУРСОВЕ - ДЪРЖАВНИ ДИПЛОМИ ИЗДАДНЕДИ ОТ МОН ВАЛИДНИ И В ЧУЖБИНА. Лятна пр..

 рекламирай сам в favicon
КУРС по Апаратен Маникюр, Гел лак, Ноктопластика, Медицински педикюр
Цена: 399 лв. На място, присъствено

*** ВЪЗМОЖНОСТ ОБУЧЕНИЕТО ДА Е НА ИЗПЛАЩАНЕ Aeon Аcademy - ЛИЦЕНЗИРАНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ КУРСОВЕ - ДЪРЖАВНИ ДИПЛОМИ ИЗДАДНЕДИ ОТ МОН ВАЛИДНИ И В ЧУЖБИНА. Базово обучение, включващо учебни материали..

Курс Микроблейдинг
Цена: 600 лв. На място, присъствено

Академия Аеон - Пловдив Тридневен курс по микроблейдинг с практическа насоченост за напълно начинаещи. Ще се запознаете с основни стъпки и детайли на процедурата. Различни видове вежди. Хигие..

курс маникюр, педикюр, ноктопластика
Цена: 650 лв. На място, присъствено

Лицензирани индивидуални курсове с Държавно Удостоверение и Европас по МАНИКЮР, ПЕДИКЮР, НОКТОПЛАСТИКА, ДЕКОРАЦИИ И МИГЛОПЛАСТИКА Базов курс Маникюр, Педикюр, Ноктопластика, декорации. Курсове..

Курс по масаж в Пловдив и в цялата страна - Курс масажист в Пловдив и в други градове
Цена: 468 лв. На място, присъствено

Лицензиран курс и индивидуално обучение по масажи в център Давитоз. Курс по масаж в Пловдив, София, Бургас и Варна о Едномесечни и двумесечни курсове о Часове по теория и практика о Преподаватели..

Козметик - курсове и индивидуално обучение в цялата страна - Варна, София и други градове
Цена: 648 лв. На място, присъствено

Лицензирани курсове и индивидуално обучение за козметик в център Давитоз в Бургас, София, Варна, Пловдив и в други градове: о Едномесечни курсове, двумесечни курсове и индивидуално обучение о Час..

курс - маникюр, педикюр, ноктопластика. Лицензиран държавен документ, валиден в България и в чужбина
Начин на обучение: На място, присъствено

ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА Съвременни методи на преподаване, практическа насоченост, гъвкави графици за провеждане на часовете в самостоятелна форма. Виско квалифициран преподавател с д..

Модел за масаж
Цена: 100 лв. На място, присъствено

При курс обучение по масаж е необходим модел. Моля за сериозни запитвания. Не става въпрос за еротика.

Лицензирани курсове по маникюр, педикюр и ноктопластика
Начин на обучение: На място, присъствено

Лицензиран от МОН обучителен център към БТПП / Бургаска Търговско- Промишлена Палата / провежда курсове за професионално обучение на естетици по следните специалности: маникюр, педикюр и ноктопластика..

Безиглено влагане на хелурон
Цена: 350 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Курс надграждащо ниво за козметици безиглено влагане на хелурон за уголемяване на устни и запълване на бръчки без болка, без странични ефекти, бързо и дълготрайно. Използва се американска хелуронова к..

Микроблейдинг курс
Цена: 550 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Интензивен курс по микроблейдинг, включващ всички техники и новата иновативна технология, теория онлайн и практика в студио по групи. Възможност за индивидуално обучение или във вашия град по споразум..