Езиково обучение

500 обяви
Бургас, езикова школа Мелани център предлага курсове по немски и английски език за деца и възрастни, курсове за работа в чужбина, изгодни цени
Цена: 10 лв. Учител със завършена английска филология, две национални награди за превод на поезия и проведен стаж в Института по български език при БАН дава частни уроци по английски език на ученици и възрастни вк..
Цена: 130 лв. ДНЕВЕН ДВУСЕДМИЧЕН ИНТЕНЗИВЕН ПОДГОТВИТЕЛЕН КУРС ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА НАПЪЛНО НАЧИНАЕЩИ - PRE-A1 STARTERS - 130 ЛВ Частен учител провежда двуседмичен дневен интензивен подготвителен курс по английс..
Цена: 288 лв. ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ групови курсове и индивидуално обучение по АНГЛИЙСКИ език в София, Варна и Бургас. Частен урок по английски в удобно за Вас време. - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделн..
Цена: 288 лв. Център Давитоз - курсове и частни индивидуални уроци по НЕМСКИ ЕЗИК - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове - Шестседмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни занятия - Отд..
Дава уроци по английски на ученици - начинаещи и напреднали-индивидуално. Преводи. По споразумение може в дома на ученика
Уроци по английски език за ученици всички класове - индивидуално. По споразумение може в дома на ученика
Цена: 25 лв. Преподавател с международен опит предлага индивидуални уроци по английски език за деца и ученици по домовете/офисите - помощ за училище, индивидуален подход, съобразен с потребностите на всеки ученик...
Цена: 4.50 лв. АНГЛИЙСКИ, РУСКИ, НЕМСКИ, ИСПАНСКИ, ИТАЛИАНСКИ, ФРЕНСКИ, КОРЕЙСКИ, ЯПОНСКИ И ДРУГИ ЧУЖДИ ЕЗИЦИ ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ - Чуждоезиковото обучение, съобразено не само с възрастовите особености на децата,..

Уроци по английски език

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Преподавателка с над 20-годишен опит в индивидуалното обучение по английски език предлага частни уроци по домовете за ученици и възрастни - начинаещи и напреднали. Цена: 10 лв. - 40 мин.; 15 лв. - 6..
Цена: 10 лв. Продавам 6 броя аудиокасети/стерео/ с 10 урока+10 диалога по метода „Релакса“ за самообучение и учебник за основен курс 1 по немски език.

Частен учител по Немски език

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Здравейте, Млад и амбициозен преподавател съм. Работя с ученици на всякаква възраст. Подготвям за кандидатстване в университет в Германия, както и за учене на езика с цел работа там. Цената подлежи ..

Уроци по български

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Търся учител по български владеещ гръцки

Уроци по английски език

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Учител филолог дава индивидуални уроци по английски език за ученици от всички класове и възрастни. Уроците се провеждат в удобно за вас време в центъра на града.
Ако вече имате някакво ниво на английски език и бихте желали да го практикувате разговорно, но не Ви се стои в кабинет или класна стая, когато навън времето е приятно, тогава мога да Ви предложа индив..
Преподавам частни уроци по английски език - за училище, работа или следване в страната или чужбина, емиграция или за да общувате и черпите информация на най-разпространения език в света - английския. ..
Преди няколко години една моя ученичка ми сподели, че майка й често й повтаря, че трите най-важни умения в съвременния свят, които непременно трябва да овладее, са: да може да работи на компютър, да к..
Преподавам частни уроци по английски език в Пловдив - всички нива, класове и възрасти, както и за кандидати за работа в чужбина - по изпитани и лесни за възприемане учебни системи! Преподавам английск..
Преподавам частни уроци по английски език за най-различни професионални области: - уроци по бизнес и разговорен английски език- за контакти с бизнес партньори и колеги, водене на разговори по теле..
If you need Bulgarian private lessons because you live, work or study in Plovdiv and you can also speak English, please, call me! :) Частни уроци по български език за англоговорящи чужденци в Пловдив..
Какви са предимствата на частните уроци по английски език, от които всеки би могъл да се възползва? Ето някои от тях: - частните уроци по английски език Ви дават възможност за индивидуално обучени..
Частни уроци по разговорен английски език за всички нива с изключително опростена, разбираема и лесна за възприемане учебна система с много аудиозаписи и възможности за разговори по най - различни тем..
Цена: 298 лв. ЧУЖДОЕЗИКОВ Център- ВИСТА АКАДЕМИ предлага ДНЕВНИ, ВЕЧЕРНИ и СЪБОТНО- НЕДЕЛНИ Курсове по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК за нива- A1, А2, В1, B2 и C1. Курсовете се провеждат по системата на престижното издателство- OX..

Частни уроци по португалски език

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Давам частни уроци по португалски език. Освен работата с учебника, изпращам по имейл и допълнителни материали за подготовка на курсиста. Обучението се извършва в ж.к. Изгрев и/или по Skype. Ако проявя..

Частни уроци по италиански език

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Давам частни уроци по италиански език. Система на обучение - Progetto italiano. Обучението се извършва в ж.к. Изгрев и/или по Skype. Ако проявявате интерес, моля да ми оставите съобщение в сайта, аз щ..

Уроци по немски език

гр. Варна, обл. Варна
Давам частни уроци по немски език. За деца, учащи и възрастни. Начинаещи и напреднали. Подготовка по немски език за пребиваване в немскоговорещи страни. Преподавател с над 17 години опит. Достъпна цен..
Цена: 3 лв. Предлагам следните самоучители по испански, английски, италиански и френски език на CD: 1. Разговорен испански за 6 седмици - курс в 1 аудио CD 2. Да проговорим испански с 40 урока - курс в 2 аудио..
Уроци по английски с интерактивен и индивидуален подход към всеки. Ние всички по различен начин възприемаме заобикалящия ни свят и затова всеки от нас има различен път на възприятие и запаметяване. Но..
Цена: 6 лв. Давам индивидуални уроци на деца желаещи да учат английски език, и на деца които срещат затруднения в училище. Преподавам и на начинаещи възрастни на приемливи цени. Пробен урок.

Френски език за ученици

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 30 лв. Текуща и сертификатна подготовка по френски език, групови и индивидуални занимания, съобразени със смените в училище. Месечна такса.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.