Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Език
  • Цена
  • Обяви подадени след
  • реклама
Намерени са 341 обяви
Езикова школа „СКИЛС М” предлага курсове по: анлийски, немски, италиански, испански,руски, френски и турски език. Обучение за възрастни и деца. Български език за чужденци. *Помощ в училище- индивидуално обучение стартира от септември. Учениците могат да започнат по всяко време на годината, защото обучението е индивидуално. *Общ езиков курс- може да бъде индивидуален, полуиндивидуален или групов. *Подготовка по Бел и Математика- провежда се както за кандидастващи-7ми или 12ти клас, така и за другите класове( от 1ви до 12 клас) *Подготовка за езиковата матура- индивидуална или полуиндивидуал..

курсове по испански език

гр. София, обл. София
Цена: 6 лв. София, център за испански език предлага курсове за група по испански език, ниво А1, 6 лв./ 1 час
Цена: 288 лв. ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ - Бургас, Варна, София - подготовка за международно признатите изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, SAT, GRE, GMAT, Cambridge Certificate of Advanced English, Cambridge Cer..
Давам частни уроци по английски език в Пловдив - всички нива, класове и възрасти, както и за кандидати за работа в чужбина - по изпитан и лесен за възприемане начин! Преподавам английски на ученици от..
Знаете ли, че... 1. 1.5 милиарда души по целия свят говорят английски език; 2. Английският е официален език или има специален статут в 75 страни с общо население над 2 милиарда души; 3. 75% от и..
Давам частни уроци по английски език в Пловдив за всички класове, нива и възрасти: • подготовка за уроци, домашни работи и тестове в училище, външно оценяване след 7-ми и 8-ми клас, матура след 12-т..
Цена: 15 лв. Давам частни уроци по английски език в София - всички нива, класове и възрасти, както и за кандидати за работа в чужбина - по изпитан и лесен за възприемане начин! Английски език за начинаещи и напр..
Цена: 10 лв. Частни уроци по Английски и Италиански, Индивидуално обучение по домовете на ЦЕНИ ПО ДОГОВАРЯНЕ от Професионална учителка
Цена: 20 лв. Индивидуални уроци по английски език за ученици от 1-ви до 7-ми клас. Уроците могат да се провеждат по домовете на учениците и в удобно за тях и родителите им време. Времетраене на урока- 60 мин.
Цена: 7 лв. Частни уроци по математика и английски и немски език от висшисти-учители с гаранция. Офис до НДК, или по домовете.

Частни уроци по английски език

гр. София, обл. София
Цена: 15 лв. Цената е за 60 минути. Индивидуални уроци по английски език от висококвалифицирани педагози от Международна фондация ”Св. Св. Кирил и Методий”, с богат опит и индивидуален подход към възможностите и..

Испански език Ст. Загора/Казанлък

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 10 лв. Испански език 7-12 клас и Разговорен испански, за хора, които искат/ще посетят испаноговоряща страна(живял съм и поддържам постоянен контакт с Испания). Индивидуално обучение в рамките на един учебен ..

дава уроци по английски и преводи

гр. Бургас, обл. Бургас
Дава уроци по английски за начинаещи и напреднали-индивидуално. Преводи. Може в дома на ученика

Онлайн Уроци

гр. Бургас, обл. Бургас
Присъединете се към най-популярното Интернет Онлайн Училище с онлайн преподаватели! В партньорство с Cambridge Online University, по всяко време, където и да сте! Присъеденете се към нашия екип! Нався..

Български език за чужденци

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Езикова школа АБИЛИТИ предлага индивидуално и групово обучение по български език за чужденци с работни езици: - английски -френски -немски - руски, Обучението обхваща всички нива - от на..
Цена: 100 лв. Езикова школа Абилити предлага групово и индивидуално обучение по английски, немски, френски и руски за всички нива. Подготовка за сертификати. Подготовка за изпити IELTS, TOEFL,FCE ПРОДЪЛЖИТЕЛНОС..

Bulgarian Language for foreigner speakers

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Школа иностранных языков АБИЛИТИ www.abilityschool.eu организует индивидуальное и групповое обучение по болгарскому языку для иностранцев. Обучение проводится на русском языке. Индивидульное обучени..
Цена: 12 лв. Предлaгам частни уроци по английски език. За всеки желаещ да обогати знанията си, да говори и практикува разговорен английски и да напредва в уменията си. Помагам и на ученици, които имат нужда от..

Частни уроци по португалски език

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Давам частни уроци по португалски език. Обучението може да се извършва както на място така и дистанционно (по скайп). Изпращам учебните материали в pdf формат. Цена за един астрономически час - 10 лв.

Частни уроци по италиански език

гр. Бургас, обл. Бургас
Давам частни уроци по италиански език. Обучението може да се извършва както на място така и дистанционно (по скайп). Изпращам учебните материали в pdf формат.

Юридически английски език

гр. София, обл. София
Цена: 410 лв. Посетете курсa ни по юридически английски език, за да бъдете уверени и прецизни. Запознайте се с примерните теми! 1. Основни юридически термини 2. Договори. Видове 3. Гражданско право ..

Немски език в Бургас, Варна и София

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 240 лв. Център Давитоз - курсове и индивидуално обучение по немски език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно - неделни курсове - шест седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Отде..
Център за образование и наука МАКСИМА - един от водещите центрове, където ще постигнете успех с трайни знания, организира курсове по френски език по Европейската езикова рамка. Ще преминете през застъ..
Цена: 240 лв. - Онлайн обучение в реално време с преподавател - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно - неделни курсове - 6 - седмично, двумесечно, 3 - месечно и целогодишно обучение - Отделни групи за възра..
Цена: 288 лв. Център Давитоз София, Варна и Бургас- курсове и индивидуално обучение по ИСПАНСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни занятия - 6 седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишн..

Курсове по английски език

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 240 лв. Курсове по английски език за възрастни и младежи на гимназиална възраст. Курс по английски език - ниво А1. Продължителност: 100 часа. Цена: 240 лв. Курс по английски език - ниво А1. Продължите..

уроци по немски език за начинаещи

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 8 лв. уроци по немски език за начинаещи - 8 лв./60 мин.

Курс по Руски език

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 109 лв. Курс РУСКИ ЕЗИК Продължителност 60 учебни часа, съобразени с ангажираността на курсистите. Цена 180 лева. Промоционална цена от 109лв за записалите се до 09.03.2018г., която се запазва и за следва..
Цена: 15 лв. Цената е за обучение от 60 минути!!! Индивидуални уроци по английски език за ученици от 1-ви до 7-ми клас, с надграждане и подпомагане на децата в домашните им работи и тестове. Внимателно и подробн..
Цена: 22 лв. Цената е за обучение от 90 минути. За сертификатните изпити и матури ПО НЕМСКИ ЕЗИК се заплаща 25 лв за 90 минути!!! * Индивидуални уроци по английски език за ученици от 1-ви до 7-ми клас, с надграж..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг