1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Езиково обучение

Езиково обучение

765 обяви
Цена:
20 лв.
Език:
Английски
Начин на обучение:
На място, присъствено, Онлайн, дистанционно
Предлaгам частни уроци по английски език. За всеки желаещ да обогати знанията си, да говори и практикува разговорен английски и да напредва в уменията си. Аз съм учила английски в гимназията като основен предмет. Живях в Ню Йорк 4 години, където учих актьорско майсторство. От 4 години преподавам английски език. Усвояването на език е нещо, което се случва с последователност и желание. Използвам много техники, които са ми помогнали по пътя към моят прогрес за постигане на резултати. Обичам да правя часовете интересни и да обогатявам учениците с много идеи и различни похвати. Насърчава..

Уроци английски, Bulgarian for foreigners

гр. Бургас, обл. Бургас
Език: Английски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Давам уроци по английски език, всички нива, включително сертификатни, IELTS, Business English, разговорен английски. Преподавател с магистратура по английска филология и голям опит в България, Англия,..

Частни уроци по английски език

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Английски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Здравейте! Казвам се Александра Михайлова и преподавам английски език по програми одобрени от МОН. Завършила съм ВТУ със специалност: Английска филология и също така имам учителска правоспособност по ..
Курсове по Английски
270 лв.

Английски език

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 65 лв. Български На място, присъствено, Онлайн, дистанционно ”ТРАКИЯ” е първото училище с курсове за изучаване на чужди езици в жилищен комплекс ”Тракия” - гр. Пловдив, основано през 2005 г. и първото по рода си във Велинград, отворило врати през 2008. Обучение..
Цена: 89 лв. Английски На място, присъствено The Cool School e перфектното място за вашите любознателни дечица, ако сте решили да ги стимулирате да изучават чужд език. При нас децата се потапят в чуждоезиковата среда и започват да усвояват чужди..
Език: Английски На място, присъствено София, учителка по английски език, работила и живяла в Англия, дава частни уроци по домовете.
Език: Испански На място, присъствено, Онлайн, дистанционно През новата учебна година Езиков център Verde предлага курсове и уроци за ученици и възрастни по следните езици: --> ?????? АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ?????? --> ?????? ИСПАНСКИ ЕЗИК ?????? --> ???..
Цена: 288 лв. Център Давитоз - курсове и частни индивидуални уроци по НЕМСКИ ЕЗИК - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове - Шестседмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни занятия - Отд..
Цена: 288 лв. ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ групови курсове и индивидуално обучение по АНГЛИЙСКИ език в София, Варна и Бургас. Частен урок по английски в удобно за Вас време. - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделн..
Цена: 8 лв. Английски На място, присъствено Здрвейте, мили ученици! Интерактивна езикова школа ”Еделвайс” предлага индивидуално и групово обучение по английски и руски език за деца и възрасни https://www.facebook.com/Edelweiss.bg/
Цена: 10 лв. Английски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Индивидуални курсове по английски език в Пловдив за курсисти от всички възрасти. Обучението е съобразено с конкретните Ви нужди, като за целта разполагаме с опитен екип от филолози. Посещенията могат ..
Цена: 10 лв. Английски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Квалифицирана филоложка дава уроци по английски език в София по домовете. За предпочитане са районите, където има метро. Преподаването е съобразено с конкретните Ви потребности. Цената е по договорка.

Английски език по домовете

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Английски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно 3 преподавателки по английски език предлагат индивидуално обучение по езика на Шекспир в гр. София. Приемаме ученици и възрастни курсисти в домовете си, които са ситуирани съответно в: Центъра, Дружба..
Цена: 10 лв. Английски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно 3 преподавателки Ви предлагат частни уроци по английски език в Пловдив. Заниманията се реализират по домовете, но можете да ни посещавате и на нашите адреси. Локациите ни са: Центъра, Христо Ботев и Т..

Испански език за всички възрасти

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Испански На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Частни уроци по испански език в Пловдив за курсисти от всички възрастови групи. Индивидуалните занимания се провеждат по домовете или на наш адрес. Обучението се води от опитни преподаватели със солид..
Език: Английски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Преподавам индивидуални частни уроци по английски език в Пловдив - всички нива, класове и възрасти, както и за кандидати за работа в чужбина - по изпитани и лесни за възприемане учебни системи! Препод..

Oбучение по английски език

гр. София, обл. София
Цена: 25 лв. Английски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Обучение по ОБЩ, БИЗНЕС и ЮРИДИЧЕСКИ АНГЛИЙСКИ ЕЗИК от преподавател с езиково и икономическо образование. Дългогодишен опит като частен учител и като преподавател в езикови школи. Подготовка за ма..
Цена: 20 лв. Френски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Здравейте! Казвам се Слав и от 12 години преподавам френски език / английски език в различни учебни заведения. Работя на всички възможни нива. При всяко обучение изготвям индивидуален план и влагам ця..
Език: Български На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Индивидуално ЕЗИКОВО и КОМПЮТЪРНО обучение Английски, Руски, Немски, Испански, Японски, Гръцки Говоерете свободно избрания език Тематични беседи на различни езици

Курсове по Английски

гр. София, обл. София
Цена: 270 лв. Български На място, присъствено, Онлайн, дистанционно ПРИСЪСТВЕНИ и ОНЛАЙН КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ, подходящи за курсисти над 17 години, с начална дата 19 октомври 2020г.. ДНЕВНИ, ВЕЧЕРНИ и СЪБОТНО-НЕДЕЛНИ курсове на цени от 295 до 335 лева, с включена отст..
Курсова работа. Реферат. Дипломна работа и магистърска теза на цена 250 лв.
Език: Английски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Освен стандартните частни уроци по английски език за всички класове, нива и възрасти, преподавам също и уроци, при които се използват интерактивни електронни учебни системи, по които ученикът работи с..
Език: Английски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно (Вижте БОНУСИТЕ по-долу! ) Преподавам индивидуални курсове по английски език за нива А1, А2, В1, В2 и С1. Обучението се провежда под формата на частни уроци по едни от най-добрите съвременни системи з..
Език: Английски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Индивидуални частни уроци по английски език в Пловдив за всички класове и нива, за ученици и възрастни. Подготовка за сертификатните изпити на Cambridge: FCE, CAE и други, а също за TOEFL и IELTS. ..
Език: Английски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Здравейте! Преподавам частни уроци по английски език на деца, ученици, кандидат-студенти, студенти и възрастни за всички нива от А1 до С2. Преподавам по учебни системи, които се използват в курсове на..
Език: Английски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Преподавам индивидуални частни уроци по английски език за всички класове, вкл. за матурата след 12 клас. Опитът ми показва, че това, което най-много затруднява зрелостниците, са Sentence transformatio..
Език: Английски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Speak English! Освен стандартни частни уроци по английски език в кабинета ми в Пловдив за всички нива и възрасти, преподавам също и индивидуални уроци или курсове по разговорен английски език в онлайн..
Език: Английски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Независимо дали Вашето дете е отличник и желаете да надгражда над училищното ниво на обучение или има затруднения с усвояването на учебния материал, тестове или домашни работи, можете да ме потърсите ..
Език: Английски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Ако Ви е омръзнало да: - получавате лоши оценки по английски език от децата си в училище; - пропускате възможности за кариерно развитие или нова, по - доходна работа тук или в чужбина; - се чувс..
Цена: 20 лв. Немски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Квалифициран преподавател дава уроци по Немски език за начинаещи през skype в удобно за Вас време. Цената е 20лв./45 мин. Уроците се провеждат на място в ж.к Младост 1.
Език: Английски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Индивидуални частни уроци по английски език за всички нива и класове за ученици, кандидат-студенти, деца и възрастни. Подготовка за матурата по английски език след 12 клас, кандидатстудентски изпити п..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.