1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Езиково обучение

Езиково обучение

788 обяви
Цена:
12 лв.
Индивидуальные занятия на дому Английский, Болгарский язык с опытным преподавателем Несебър, Слънчев бряг, Св. Влас
Цена: 350 лв. Ние ви предлагеме 100 учебни часа за всяко ниво и желания език от вас! Education& Friends е езиков център създаден с преподаватели с богат опит и професионален подход в чуждоезиковото обучение. ..
Цена: 15 лв. If you are a speaker of English and would like to become fluent in Bulgarian, then you have come to the right place. A philologist with more than ten years’ teaching experience gives private lessons o..
Цена: 15 лв. Учител със завършена английска филология, две национални награди за превод на поезия и проведен стаж в Института по български език при БАН дава частни уроци по английски език на ученици и възрастни вк..
Винаги сте искали да учите Японски език, но не сте намирали правилното място? Е, на точната обява сте! Интер Алианс стартира курсове по Японски език. При нас ще намерите приятна атмосфера, препода..
Бургас, езикова школа Мелани център предлага курсове по немски и английски език за деца и възрастни, курсове за работа в чужбина, изгодни цени
Цена: 25 лв. Обучение по ОБЩ, БИЗНЕС и ЮРИДИЧЕСКИ АНГЛИЙСКИ ЕЗИК от преподавател с езиково и икономическо образование. Дългогодишен опит като частен учител и като преподавател в езикови школи. Подготовка за FC..
Цена: 288 лв. ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ групови курсове и индивидуално обучение по АНГЛИЙСКИ език в София, Варна и Бургас. Частен урок по английски в удобно за Вас време. - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделн..
Цена: 288 лв. Център Давитоз - курсове и частни индивидуални уроци по НЕМСКИ ЕЗИК - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове - Шестседмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни занятия - Отд..
Цена: 10 лв. Учителски колектив от няколко опитни преподавателки на английски език предлага индивидуални уроци по английски език във Варна. Графиците са гъвкави, а цените са повече от атрактивни. Приемаме Ви на на..

уроци по испански

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 8 лв. Предлагам уроци на деца по испански от 7 години. Работила съм с деца като аниматор и имам подход с тях. Цена 8 лв за 40минути.

Начално ниво А1 немски език

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 324 лв. Стартира обучение по немски език начално ниво А1 от ОЕЕР. Присъствена форма в малка група, Пловдив. Занятията ще се провеждат в понеделник и четвъртък от 17,00 ч. Нивото е с продължителност два месеца..

Преподавател по английски език

гр. София, обл. София
Цена: 15 лв. Казвам се Антония Томова и съм студентка в Софийски университет, специалност ”Туризъм”. Преподавам частни уроци от една година, като в момента посещавам и курсове за сертификат CELTA. Имам сертификат ..

Частни уроци по английски език

гр. София, обл. София
Частни уроци по английски език от опитен и квалифициран преподавател. Индивидуални занимания в удобно време по общ и/или разговорен английски. Безплатен комплект от учебник и учебна тетрадка. Преподав..
Цена: 10 лв. Сплотен колектив от частни учители англицисти е на Ваше разположение и е готов да Ви помогне да научите перфектно английски език във Варна. Може да ни посетите на наш адрес или да заявите частен урок ..
Цена: 10 лв. Вашето дете (1-4 клас) се затруднява с английския език в училище, трудно помни, почти не умее да чете, развива тревожност или просто учи наизуст само за оценки. Или вие желаете вашият първокласник да ..
Цена: 10 лв. Квалифицирана филоложка дава уроци по английски език в София по домовете. За предпочитане са районите, където има метро. Преподаването е съобразено с конкретните Ви потребности. Цената е по договорка.

Английски език по домовете

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. 3 преподавателки по английски език предлагат индивидуално обучение по езика на Шекспир в гр. София. Приемаме ученици и възрастни курсисти в домовете си, които са ситуирани съответно в: Центъра, Дружба..
Цена: 10 лв. Опитна филоложка дава частни уроци по английски език във Варна. Имам над 20-годишен стаж в областта. Заниманията се провеждат в моя кабинет, който се намира на изключително комуникативно място в Центъ..
Квалифирана учителка с опит преподава частни уроци по английски език в кв. ”Кючук Париж”, близо до хипермаркет ”Слънчеви лъчи”, Пловдив! Подготовка за уроци, домашни работи и тестове по английски ез..
Цена: 10 лв. Продавам 6 броя аудиокасети/стерео/ с 10 урока+10 диалога по метода „Релакса“ за самообучение и учебник за основен курс 1 по немски език.
Здравейте! Преподавам частни уроци по английски език на деца, ученици, кандидат-студенти, студенти и възрастни за всички нива от А1 до С2. Преподавам по учебни системи, които се използват в курсове на..
Преподавам индивидуални частни уроци по английски език за всички класове, вкл. за матурата след 12 клас. Опитът ми показва, че това, което най-много затруднява зрелостниците, са Sentence transformatio..
(Вижте БОНУСИТЕ по-долу! ) Преподавам индивидуални курсове по английски език за нива А1, А2, В1, В2 и С1. Обучението се провежда под формата на частни уроци по едни от най-добрите съвременни системи з..
Здравейте! От години преподавам частни уроци по английски език за всички нива, класове и възрасти. Забелязах, че повечето изучаващи английски език се нуждаят от достатъчно време да практикуват..
Ако Ви е омръзнало да: - получавате лоши оценки по английски език от децата си в училище; - пропускате възможности за кариерно развитие или нова, по - доходна работа тук или в чужбина; - се чувс..
Индивидуални частни уроци по английски език в Пловдив за всички класове и нива, за ученици и възрастни. Подготовка за сертификатните изпити на Cambridge: FCE, CAE и други, а също за TOEFL и IELTS. ..
В зависимост от Вашите нужди, желания и цели, мога да Ви предложа индивидуални частни уроци по английски език в Пловдив за ученици, студенти и възрастни в две алтернативни оферти - икономична или стан..
Преподавам частни уроци по английски език за най-различни професионални области: - уроци по бизнес и разговорен английски език- за контакти с бизнес партньори и колеги, водене на разговори по теле..
Цена: 19 лв. Дългогодишен преподавател по гръцки език в Института за чуждестранни студенти /ИЧС/, Софийския и Нов български университети, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речник, издан..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.