1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Езиково обучение

Езиково обучение

717 обяви

Частни уроци по Испански език.

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 7 лв. Давам частни уроци по Испански език. Ниво на владеене на езика - C2. Завършено средно образование в Испания (Alicante). Уроците могат да се провеждат по домовете на учениците, в удобно за тях и ро..

онлайн курс по Английски език

гр. София, обл. София
Цветимар-Цветан Ташев” ЕООД. Предлага онлайн-курс (уроци) по Английски език с квалифициран преподавател Осигурени са безплатни учебни материали, издават се сертификати.
Най- добрите цени за частни уроци по английски език в Стара Загора за деца и възрастни. В удобно за Вас време и място. Предлагам и обучение онлайн ( online ) по скайп ( skype ) и Вайбър ( Viber ..
Цена: 288 лв. Център Давитоз - курсове и частни индивидуални уроци по НЕМСКИ ЕЗИК - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове - Шестседмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни занятия - Отд..
Цена: 288 лв. ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ групови курсове и индивидуално обучение по АНГЛИЙСКИ език в София, Варна и Бургас. Частен урок по английски в удобно за Вас време. - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделн..

Английски език в Несебър

гр. Несебър, обл. Бургас
Езикови курсове по английски, всички нива от А1 до C2, обучение в групи и индивидуално за деца и възрастни. Тримесечни курсове, развиване на всички умения четене, писане, слушане и говорене с прио..
Цена: 20 лв. Предлaгам частни уроци по английски език. За всеки желаещ да обогати знанията си, да говори и практикува разговорен английски и да напредва в уменията си. Помагам и на ученици, които имат нужда от..
Цена: 130 лв. Бърз и наситен курс по френски език за начинаещи или напреднали. Нива от А1- B2. A1 - Основа на Френски, културно значение и правилно му прилагане. Азбуката. Въведение в граматичните сходности с р..

уроци курсове

гр. София, обл. София
Цена: 12 лв. Индивидуално обучение и в малки групи по английски език, онлайн курсове в удобно за всеки време. Основи на математиката 1 - 6 клас. JUMP Math Обучения за успешни хора! Методика и интензивност с..
Цена: 25 лв. Обстоятелствата са извънредни, а на вас ви предстои държавен зрелостен изпит по английски език или сертификатен изпит. Времето ви притиска. НЕ ИЗПУСКАЙТЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СЕ ОБУЧАВАТЕ ОНЛАЙН. Обу..
Цена: 746 лв. Онлайн Курс CAE с Пол Дохърти от 6 април за изпитите месец юли 2020 #Международна #фондация „Св. св. Кирил и Методий” Курсът включва 1 пробен изпит, провеждан и оценяван по всички правила и изискван..

Частни учители по немски език

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Забавни и различни уроци по немски език в Пловдив. Иновативните методики на обучение са за деца и възрастни курсисти. За Ваше улеснение Ви предлагаме домашни посещения. Заниманията могат да се случват..
Цена: 10 лв. Предлагам частни уроци по испански език в гр. София за всички, които обичат испанските и латиноамериканските традиции и култура. Приемам ученици в залите си в Центъра и Дружба, но може и по домовете з..

Немски език за всички възрасти

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Частните уроци по немски език се водят от филоложка, владееща езика на Гьоте на най-високо ниво. Немският език е необходимост за голяма част от хората. Уроците по немски език се преподават на наш или ..
Цена: 10 лв. Искате ефективно индивидуално обучение по немски език в районите на: Люлин, Обеля, Надежда, Центъра, Лозенец, Младост и Дружба, и то на добра цена?! Частните уроци по немски език в София са достъпни и..
Цена: 10 лв. Квалифицирана филоложка дава уроци по английски език в София по домовете. За предпочитане са районите, където има метро. Преподаването е съобразено с конкретните Ви потребности. Цената е по договорка.

Английски език по домовете

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. 3 преподавателки по английски език предлагат индивидуално обучение по езика на Шекспир в гр. София. Приемаме ученици и възрастни курсисти в домовете си, които са ситуирани съответно в: Центъра, Дружба..
Цена: 10 лв. Учител със завършена английска филология, две национални награди за превод на поезия и проведен стаж в Института по български език при БАН дава частни уроци по английски език на ученици и възрастни по..
Цена: 10 лв. If you are a speaker of English and would like to become fluent in Bulgarian, then you have come to the right place. A philologist with more than ten years’ teaching experience gives private lessons o..
Цена: 10 лв. СТУДЕНТСКИ КОМПАС извършва пълната процедура по кандидатстване и прием за следване в държавни университети без такси в ГЕРМАНИЯ, АВСТРИЯ и ФРАНЦИЯ със или без подготвителна година с настаняване на общ..
Цена: 25 лв. Преподавател с международен опит предлага индивидуални уроци по английски език за деца и ученици по домовете/офисите - помощ за училище, индивидуален подход, съобразен с потребностите на всеки ученик...
Цена: 4.50 лв. АНГЛИЙСКИ, РУСКИ, НЕМСКИ, ИСПАНСКИ, ИТАЛИАНСКИ, ФРЕНСКИ, КОРЕЙСКИ, ЯПОНСКИ И ДРУГИ ЧУЖДИ ЕЗИЦИ ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ - Чуждоезиковото обучение, съобразено не само с възрастовите особености на децата,..
Цена: 260 лв. Онлайн курс по Италиански език за начинаещи от Езиков Център Асториа Груп. Научете нов език, заредете се с увереност и нови знания! Станете част от курсистите на нашата платформа за онлайн езиково о..

Онлайн Испански език А2

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 180 лв. Предлаганият от нас онлайн курс по испански език ниво А2 Ви предоставя възможност да надградите вече научените основи от началното ниво А1. Предлаганият от нас онлайн курс по испански език ниво А..
Цена: 210 лв. Онлайн курс по Испански език за начинаещи от Езиков Център Асториа Груп. Цена: 180 Продължителност 6 месеца Кратко съдържание на „Онлайн курс по Испански език за начинаещи- Ниво А1“ •70 ур..

Онлайн Руски език А2

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 210 лв. Нашият курс онлайн руски език А2 е следващата стъпка към овладяването на руския език след преминаване на ниво А1. Продължителност: 6 месеца Цена: 210 лева Кратко съдържание на „Онлайн курс по руск..
Цена: 210 лв. Езиков Център Асториа Груп Ви предлага онлайн курсове по руски език, съобразени изцяло с Вашия график и възможност за посещение. Продължителност: 6 месеца Цена 260 лева Кратко съдържание на „Онлай..
Цена: 260 лв. Езиков Център Асториа Груп предлага на Вашето внимание индивидуално обучение по Испански език. Можете да изберете преминаване на бизнес модул / разговорен испански и/или подготовка за сертификатен изп..
Цена: 560 лв. Езиков Център Асториа Груп предлага на Вашето внимание индивидуално обучение по Испански език. Можете да изберете преминаване на Цяло ниво В1 ( за средно напреднали ) или В2 ( за напреднали). Продължи..
Цена: 480 лв. Езиков Център Асториа Груп предлага на Вашето внимание индивидуално обучение по Испански език. Можете да изберете преминаване на Цяло ниво А1 ( за начинаещи ) или А2 ( за средно напреднали ) Продължит..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.