1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Езиково обучение

Езиково обучение

706 обяви
Цена:
10 лв.
Език:
Английски
Начин на обучение:
На място, присъствено
Здравейте, езикова школа Еделвайс предлага обучение по английски руски и китайски език АЕ Обучението на учениците ще се извършва по едни от най - съвременните системи - Team Together and GoGetter както следва: 1. и 2. клас ще учат по системата Team Together, която развива езиковите умения на учениците успоредно с уменията на 21. век. Учениците общуват креативно, използвайки автентичен контекст, мислят критично и работят заедно за да постигнат добри резултати. 3. и 4. клас ще учат по системата GoGetter, която е фокусирана върху това да мотивира, вдъхновява и развива младите умове в полож..
Цена: 20 лв. Френски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Здравейте! Казвам се Слав и от 13 години преподавам френски език / английски език в различни учебни заведения. Работя на всички възможни нива. При всяко обучение изготвям индивидуален план и влагам ця..
Цена: 25 лв. Други езици На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Провеждам индивидуално обучение по японски език за всички нива. Подготовка за сертификат JLPT. Часовете могат да се провеждат и онлайн, за жителите на други градове. Посочената цена е за астрономическ..
Курсова работа. Реферат. Дипломна работа и магистърска теза на цена 250 лв.

Уроци по немски език онлайн

Германия (DE), обл. Друга държава
Цена: 20 лв. Немски Онлайн, дистанционно Здравейте! Давам уроци по скайп за начинаещи и напреднали. Разполагам с дългогодишен опит в чужбина. Цената за 45 мин. е 20 лв. Моля, пишете ми относно Вашето ниво и цели. Поздрави, Деница

Частни уроци по английски език

гр. София, обл. София
Частни уроци по английски език от опитен и квалифициран преподавател. Индивидуални занимания в удобно време по общ и/или разговорен английски. Безплатен комплект от учебник и учебна тетрадка. Преподав..
Цена: 288 лв. Център Давитоз - курсове и частни индивидуални уроци по НЕМСКИ ЕЗИК - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове - Шестседмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни занятия - Отд..

Уроци по английски 12лв

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 12 лв. Английски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Здравейте! Аз съм млад учител по английски език, който преподава всекидневно на ученици от 2,5 до 65+ годишна възраст. Какво е общото между тях? Всички те напредват изключително много всеки ден, винаг..
Език: Английски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Обучение по английски език за ученици от 1-и до 10-и клас. Индивидуален подход към всяко дете спрямо неговите нужди и потребности. Важи за нивата А1(Beginner),A2 (Elementary English) и B1 (Intermediat..
Цена: 10 лв. Английски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно 3 преподавателки Ви предлагат частни уроци по английски език в Пловдив. Заниманията се реализират по домовете, но можете да ни посещавате и на нашите адреси. Локациите ни са: Центъра, Христо Ботев и Т..
Цена: 10 лв. Английски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Индивидуални курсове по английски език в Пловдив за курсисти от всички възрасти. Обучението е съобразено с конкретните Ви нужди, като за целта разполагаме с опитен екип от филолози. Посещенията могат ..

Испански език за всички възрасти

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Испански На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Частни уроци по испански език в Пловдив за курсисти от всички възрастови групи. Индивидуалните занимания се провеждат по домовете или на наш адрес. Обучението се води от опитни преподаватели със солид..

Английски език по домовете

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Английски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно 3 преподавателки по английски език предлагат индивидуално обучение по езика на Шекспир в гр. София. Приемаме ученици и възрастни курсисти в домовете си, които са ситуирани съответно в: Центъра, Дружба..

уроци по английски

гр. Бургас, обл. Бургас
Език: Български На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Индивидуални уроци по английски и френски за деца и начинаещи, цена по договаряне, bulgarian for foreigners, the price is negociable, la langue bulgare pour les etrangers, le prix est plutot negociabl..

Уроци по английски език

/За цялата страна/
Цена: 20 лв. Английски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Уроци по Английски език за различни възрасти. Английският е моят роден език, от Кеймбридж съм. 10 годишен опит в преподаването. ТОЕФЛ. Възможност за онлайн уроци, както и за присъствени в София. Цена:..
Цена: 120 лв. Английски Онлайн, дистанционно Онлайн обучение по английски език. Последователна и цялостна подготовка. От абсолютно начинаещи до напреднали. Използва се комуникация по скайп, звук без видео (100% от времето). Цената е за 45 уч. ..
Цена: 15 лв. Италиански Давам частни уроци по италиански език
Език: Английски На място, присъствено София, учителка по английски език, работила и живяла в Англия, дава частни уроци по домовете.
Цена: 16 лв. Испански Онлайн, дистанционно На Вашето внимание представяме изключително ефективни частни онлайн уроци по испански език за деца и възрастни. Заниманията се водят от опитни филолози, които се съобразяват с конкретните Ви изисквани..
Цена: 16 лв. Немски Онлайн, дистанционно Няколко елитни преподаватели филолози Ви предлагат частни онлайн уроци по немски език за деца и възрастни. Обученията са съобразени с Вашите желания и приоритети. Графикът се задава от Вас. Индивидуал..
Цена: 16 лв. Английски Онлайн, дистанционно На Вашето внимание представяме изключително ефективни частни онлайн уроци по английски език, водени от опитни преподаватели. Заниманията са както за деца, така и за възрастни курсисти. Графикът е изця..
 рекламирай сам в
Цена: 10 лв. Немски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Искате ефективно индивидуално обучение по немски език в районите на: Люлин, Обеля, Надежда, Центъра, Лозенец, Младост и Дружба, и то на добра цена?! Частните уроци по немски език в София са достъпни и..

Частни учители по немски език

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Немски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Забавни и различни уроци по немски език в Пловдив. Иновативните методики на обучение са за деца и възрастни курсисти. За Ваше улеснение Ви предлагаме домашни посещения. Заниманията могат да се случват..
Език: Други езици На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Квалифициран преподавател дава уроци по холандски (нидерландски) език за начинаещи и напреднали, групово и индивидуално, в центъра на гр. Варна и онлайн по скайп. https://uchiteli.bg/profile/diana/310..
Език: Английски Онлайн, дистанционно Предлагам индивидуални частни уроци по английски език дистанционно в Интернет платформи, по Месинджър, Вайбър или Скайп! Подготовка за уроци, домашни работи и тестове по английски език в училище; ин..
Език: Английски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Преподавам индивидуални частни уроци по английски език - всички нива, класове и възрасти, както и за кандидати за работа в чужбина, по изпитани и лесни за възприемане учебни системи! Преподавам англий..
Език: Български На място, присъствено, Онлайн, дистанционно If you need Bulgarian private lessons with a teacher / tutor because you live, work or study in Plovdiv and you can also speak English, don’t hesitate to call me now! :). We can have ONLINE lessons if..
Език: Английски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Възможност за ОНЛАЙН уроци (по Skype, Viber, Messenger и други платформи за дистанционни онлайн уроци)! Преди няколко години една моя ученичка ми сподели, че майка й често й повтаря, че трите най-ва..
Език: Английски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Преподавам частни уроци по английски език за най-различни професионални области: - уроци по бизнес и разговорен английски език- за контакти с бизнес партньори и колеги, водене на разговори по теле..
Език: Английски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Индивидуални частни уроци по РАЗГОВОРЕН английски език за всички нива с изключително ефикасна, разбираема и лесна за възприемане учебна система с много аудиозаписи и възможности за разговори по най - ..
Език: Английски На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Преподавам частни уроци по разговорен английски език за различни ежедневни ситуации от живота и работата в англоезична среда. Чрез практични диалози и упражнения с аудиозаписи за слушане и говорене ще..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.