Филтриране
Сортиране

Езиково обучение

443 обяви

Уроци по френски език

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Здравейте, Аз съм Кремена Митева и вече дълги години работя с френски език в сферата на биохимията и микробиологията. Завършила съм 9-та френска езикова гимназия „Алфонс дьо Ламартин“ и Софийския ..
Цена: 18 лв. Цената е за 60 минути! Частни уроци по английски език за ученици от осми клас по системата LEGACY -A2. Качествена подготовка за тестове и контролни! Попълване на учебни тетрадки! Работа с уч..

Частни уроци по английски език

гр. София, обл. София
Частни уроци по английски език от опитен и квалифициран преподавател. Индивидуални занимания в удобно време по общ и/или разговорен английски. Безплатен комплект от учебник и учебна тетрадка. Преподав..
Бургас, езикова школа Мелани център предлага специализарни курсове по немски и английски език, за работа в чужбина - социални асистенти, на изгодни цени
Цена: 288 лв. ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ групови курсове и индивидуално обучение по АНГЛИЙСКИ език в София, Варна и Бургас. Частен урок по английски в удобно за Вас време. - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделн..
Цена: 288 лв. Център Давитоз София, Варна и Бургас - курсове и частни уроци по ИСПАНСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни занятия - 6 седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсов..
Здравейте! От години преподавам частни уроци по английски език за всички нива, класове и възрасти. Забелязах, че повечето изучаващи английски език се нуждаят от достатъчно време да практикуват..
Цена: 16 лв. Добре подготвен и опитен в преподаването преподавател, живял и учил във Франция 4 години дава уроци на всички нива. С добри резултати в края на учебната година. УРОЦИТЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ В ДОМА НА УЧЕНИКА/..
Цена: 10 лв. Учител със завършена английска филология, две национални награди за превод на поезия и проведен стаж в Института по български език при БАН дава частни уроци по английски език на ученици и възрастни вк..
По-долу можете да прочетете оригиналната обява за уроци по английски език, голяма част от която колежка, разработваща също курсови работи и реферати, може би по навик копира на принципа ”copy - paste”..
Цена: 18 лв. Цената е за 60 минути. Индивидуални уроци по английски език от висококвалифицирани педагози с богат опит и индивидуален подход към възможностите и особеностите на всеки. Използваме разнообразни гр..
Опитен преподавател по английски и испански език предлага уроци, които са фокусирани предимно върху разговор( всички нива). Уроците могат да бъдат и дистанционни, чрез skype. Подходящи са за хора,..
Цена: 270 лв. ЕЗИКОВ Център- ВИСТА АКАДЕМИ предлага Вечерни и Съботно-НЕДЕЛНИ Курсове по НЕМСКИ език- ВСИЧКИ НИВА по Европейската рамка. Курсовете се провеждат по системата- Menschen на издателство Hueber Verlag. Р..
Цена: 260 лв. Езиков Център- ВИСТА АКАДЕМИ предлага ДНЕВНИ, ВЕЧЕРНИ и СЪБОТНО- НЕДЕЛНИ Курсове по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК за нива- A1, А2, В1, B2 и C1. Курсовете се провеждат по системата на престижното издателство- OXFORD...
Цена: 270 лв. Езиков център- Виста Академи предлага Вечерни и Съботно- Неделни Курсове по НЕМСКИ ЕЗИК- 100 учебни часа. Курсовете се провеждат по системата- Menschen на издателство Hueber Verlag. Работим с ориг..
Цена: 12 лв. Скъпи приятели, заповядайте в офиса на езиков център Еducation& Friends! Education& Friends е езиков център създаден с преподаватели с богат опит и професионален подход в чуждоезиковото обуч..

Уроци по английски език

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Преподавателка с над 20-годишен опит в индивидуалното обучение по английски език предлага частни уроци по домовете за ученици и възрастни - начинаещи и напреднали. Цена: 10 лв. - 40 мин.; 15 лв. - 6..

Уроци по Руски език

гр. София, обл. София
Цена: 12 лв. Помощ за изучаване на Руски език. От носител на езика. Превод на текст.
Цена: 19 лв. Дългогодишен преподавател по гръцки език в Института за чуждестранни студенти /ИЧС/, Софийския и Нов български университети, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речник, издан..
Цена: 22 лв. Дългогодишен преподавател в Института за чуждестранни студенти, Софийския и Нов български университети, възпитаник на Атинския университет, завършил българска филология в Софийския университет, автор ..
Цена: 15 лв. Уроци по английски с интерактивен и индивидуален подход към всеки. Ние всички по различен начин възприемаме заобикалящия ни свят и затова всеки от нас има различен път на възприятие и запаметяване. Но..
Цена: 25 лв. Преподавател с международен опит предлага индивидуални уроци по английски език за деца и ученици по домовете/офисите - помощ за училище, индивидуален подход, съобразен с потребностите на всеки ученик...
Цена: 20 лв. Обучението за ученици и възрастни се води по оригинални съвременни системи. Основната цел е изграждане на трайни комуникативни знания и умения за използване и прилагане на езика в различни ситуации. О..
Цена: 6 лв. Давам индивидуални уроци на деца желаещи да учат английски език, и на деца които срещат затруднения в училище. Преподавам и на начинаещи възрастни на приемливи цени.
Дава уроци по английски на ученици - начинаещи и напреднали-индивидуално. Преводи. Може в дома на ученика
Какви са предимствата на частните уроци по английски език, от които всеки би могъл да се възползва? Ето някои от тях: - частните уроци по английски език Ви дават възможност за индивидуално обучени..
Преподавам частни уроци по английски език за най-различни професионални области: - уроци по бизнес и разговорен английски език- за контакти с бизнес партньори и колеги, водене на разговори по теле..
Цена: 20 лв. Продавам 6 броя аудиокасети/стерео/ с 10 урока+10 диалога по метода „Релакса“ за самообучение и учебник за основен курс 1 по немски език.
Частни уроци по разговорен немски език в Пловдив по учебна система с диалози, свързани помежду си в една увлекателна история с разнообразни ситуации от ежедневието. Учебникът е особено подходящ за нап..
Преподавам индивидуални частни уроци по английски език за всички класове на достъпна цена, вкл. за матурата след 12 клас. Опитът ми показва, че това, което най-много затруднява зрелостниците, са Sente..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.