Филтриране
Сортиране

Езиково обучение

385 обяви
Преподавам индивидуални частни уроци по английски език в Пловдив - всички нива, класове и възрасти, както и за кандидати за работа в чужбина - по изпитан и лесен за възприемане начин! Преподавам англи..

Частни уроци по английски език

гр. София, обл. София
Частни уроци по английски език от опитен и квалифициран преподавател. Индивидуални занимания в удобно време по общ, бизнес и/или разговорен английски. Безплатен комплект от учебник и учебна тетрадка. ..
Цена: 10 лв. Учител със завършена английска филология, две национални награди за превод на поезия и проведен стаж в Института по български език при БАН дава частни уроци по английски език на ученици и възрастни вк..
Бургас, езикова школа Мелани център предлага специализарни курсове по немски и английски език, за работа в чужбина - социални асистенти, на изгодни цени

дава уроци по английски и преводи

гр. Бургас, обл. Бургас
Дава уроци по английски за начинаещи и напреднали-индивидуално. Преводи. Може в дома на ученика

Обучение по Немски език

гр. София, обл. София
Цена: 15 лв. Преподавател с опит, учил в Германия предлага стандартни уроци по Немски език - ниво А1-С1 Имам опит и доста материали за разговорно ниво. Водя също така и онлайн занятия и корпоративни обучения Въз..

Английски език

гр. София, обл. София
Дневни, вечерни, съботно-неделни курсове. Всички нива. Предлагаме основен, разговорен курс и бизнесанглийски.
Цена: 6 лв. Давам индивидуални уроци на деца желаещи да учат английски език, и на деца които срещат затруднения в училище. Преподавам и на начинаещи възрастни на приемливи цени.

Търся работа с немски език

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Търся работа с немски език. Владея езика на много добро ниво, уча в Германия, но в момента съм в Пловдив за 4 месеца мога да помагам при подготовката за сертификати, да превеждам или уроци по немски е..

Уроци по испански език

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Частни уроци по Испански език, вкъщи, в центъра или по скайп. Разговорен Испански, магистър Испанска филология с опит в преподаването на гимназисти, студенти и възрастни. Предоставям и учебници под фо..
Цена: 200 лв. Групово обучение по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК - ниво В1+ (напреднали) по системата Life, издание на National Geographic Learning с начална дата 2 ДЕКЕМВРИ * 100 учебни часа разпределени в две посещения по 4,5 у..
Цена: 300 лв. Онлайн курсове по английски език. Тези курсове са подходящи за хора, които пътуват често, работят на смени, имат неудобен транспорт, живеят извън България или предпочитат да учат от вкъщи. Стр..
Цена: 270 лв. Езиков център- Виста Академи предлага Вечерни и Съботно- Неделни Курсове по НЕМСКИ ЕЗИК- 100 учебни часа. Курсовете се провеждат по системата- Menschen на издателство Hueber Verlag. Работим с ориг..
Цена: 260 лв. Езиков Център- ВИСТА АКАДЕМИ предлага ДНЕВНИ, ВЕЧЕРНИ и СЪБОТНО- НЕДЕЛНИ Курсове по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК за нива- A1, А2, В1, B2 и C1. Курсовете се провеждат по системата на престижното издателство- OXFORD...
Цена: 270 лв. ЕЗИКОВ Център- ВИСТА АКАДЕМИ предлага Вечерни и Съботно-НЕДЕЛНИ Курсове по НЕМСКИ език- ВСИЧКИ НИВА по Европейската рамка. Курсовете се провеждат по системата- Menschen на издателство Hueber Verlag. Р..
Цена: 25 лв. Повечето курсове по английски на пазара работят по консервативна програма, несъобразена с отделния ученик - наизустявате думи, времена, правопис, но не и овладяването на реален, функционален език. А..

Уроци по Японски Език

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 20 лв. Уроци по японски език. Индивидуално или групово обучение вкъщи или on-line. За всички възрасти. Цена 20 лв за астрономически час.
Цена: 22 лв. Дългогодишен преподавател в Института за чуждестранни студенти, Софийския и Нов български университети, възпитаник на Атинския университет, завършил българска филология в Софийския университет, автор ..
Цена: 22 лв. Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, специалист по бизнес терминология на гръцки език, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речни..

Частен учител по Немски език

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Здравейте, Млад и амбициозен преподавател съм. Работя с ученици на всякаква възраст. Подготвям за кандидатстване в университет в Германия, както и за учене на езика с цел работа там.

Уроци по английски език

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Преподавателка с над 20-годишен опит в индивидуалното обучение по английски език предлага частни уроци по домовете за ученици и възрастни - начинаещи и напреднали. Цена: 10 лв. - 40 мин.; 15 лв. - 6..
Цена: 15 лв. Уроци по английски с интерактивен и индивидуален подход към всеки. Ние всички по различен начин възприемаме заобикалящия ни свят и затова всеки от нас има различен път на възприятие и запаметяване. Но..
Цена: 20 лв. Обучението за ученици и възрастни се води по оригинални съвременни системи. Основната цел е изграждане на трайни комуникативни знания и умения за използване и прилагане на езика в различни ситуации. О..
Цена: 10 лв. • съпровождане на частни лица и делегации в цялата страна; • преводи на конференции, семинари и други мероприятия; • телефонни разговори; • частни уроци Отговарям само на сериозни запитвания
Цена: 10 лв. Частни уроци по Английски и Италиански, Индивидуално обучение по домовете на ЦЕНИ ПО ДОГОВАРЯНЕ от Професионална учителка

Частни уроци по Немски език

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Давам частни уроци по Немски език от 1. до 10. клас като наблягаме на говоренето и разбирането. Цената е 10 лева за 60 минути. За тези които имат интерес да ми пишат във Viber или What’s App. То..

Частни уроци по Английски език

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Давам частни уроци по Английски език за деца и възрастни до ниво B2/С1. Интензивно обучение и помагане в домашните работи при децата. Наблягам на говоренето и разбирането, не само зубрене на граматика..

Уроци по шведски език

гр. София, обл. София
Уроци по шведски език.

Уроци по английски

гр. София, обл. София
Индивидуална помощ и уроци по английски език. Педагог с опит у нас и в чужбина.

Уроци по Английски

гр. София, обл. София
Цена: 18 лв. Преподавателка дава уроци по англ. език в Центъра. Индивид. подход, опит, бърз резултат,skype bial-telec Удобно място-2 станции на метрото и всякакъв транспорт на бул. Сливница!
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.