1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Езиково обучение

Езиково обучение

764 обяви
Цена:
18 лв.
Давам уроци по немски език за малки деца, ученици и възрастни. Работила съм 12 години като учител в Мюнхен и имам богат и солиден педагогически опит, както и препоръки от немски училища. Уроците се провеждат в моя дом ( в близост до Немското посолство) или по скайп. При допълнителна уговорка е възможно провеждане по домовете.
КУРСОВЕ и уроци в езикова школа Синтагма. Английски, френски, португалски и испански за всички нива - от абсолютно начинаещи до напреднали. Български език за чужденци. Опция за онлайн уроци. Индивидуален подход към всеки в процеса на обучение и практически занятия с разговорен чужд език.
Цена: 22 лв. Дългогодишен преподавател в Института за чуждестранни студенти, Софийския и Нов български университети, възпитаник на Атинския университет, завършил българска филология в Софийския университет, автор ..
Цена: 32 лв. Давам частни уроци по всички предмети, Английски език, Изобразително изкуство, Дома на ученика / Ученичка (във всички райони на град София и близките села). Матури за всички: 4 клас-бел, математик..
Филолог, владеещ английски, руски и чешки език, предлага индивидуални уроци по български език за чужденци. A philologist gives private lessons of Bulgarian to English and Russian speaking learners.
Цена: 288 лв. ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ групови курсове и индивидуално обучение по АНГЛИЙСКИ език в София, Варна и Бургас. Частен урок по английски в удобно за Вас време. - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделн..
Цена: 288 лв. Център Давитоз - курсове и частни индивидуални уроци по НЕМСКИ ЕЗИК - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове - Шестседмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни занятия - Отд..
Цена: 10 лв. Квалифицирана филоложка дава уроци по английски език в София по домовете. За предпочитане са районите, където има метро. Преподаването е съобразено с конкретните Ви потребности. Цената е по договорка.

Английски език по домовете

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. 3 преподавателки по английски език предлагат индивидуално обучение по езика на Шекспир в гр. София. Приемаме ученици и възрастни курсисти в домовете си, които са ситуирани съответно в: Центъра, Дружба..
Цена: 10 лв. Частни уроци по френски език в Люлин, Младост и Дружба от преподаватели филолози. Да научите френски език в София е забавно и достъпно. Учителите ни са опитни и отличаващи се с добър подход към курсис..
Цена: 10 лв. Предлагам частни уроци по испански език в гр. София за всички, които обичат испанските и латиноамериканските традиции и култура. Приемам ученици в залите си в Центъра и Дружба, но може и по домовете з..

Немски език за всички възрасти

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Частните уроци по немски език се водят от филоложка, владееща езика на Гьоте на най-високо ниво. Немският език е необходимост за голяма част от хората. Уроците по немски език се преподават на наш или ..
Цена: 10 лв. Искате ефективно индивидуално обучение по немски език в районите на: Люлин, Обеля, Надежда, Центъра, Лозенец, Младост и Дружба, и то на добра цена?! Частните уроци по немски език в София са достъпни и..

Курсове по руски език

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Индивидуални курсове по руски език в Пловдив. Частни уроци по руски език, водени от преподаватели филолози. Заниманията са съобразени с конкретните Ви желания и цели. Уроците са за деца, тийнейджъри и..
Цена: 10 лв. Уроци по френски език в Пловдив. Занимания по френски език по домовете. Курсовете са за деца и възрастни от всички квартали: Центъра, Христо Ботев, Тракия, Христо Смирненски, Кършияка и много други. Д..

Испански език за всички възрасти

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Частни уроци по испански език в Пловдив за курсисти от всички възрастови групи. Индивидуалните занимания се провеждат по домовете или на наш адрес. Обучението се води от опитни преподаватели със солид..

Частни учители по немски език

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Забавни и различни уроци по немски език в Пловдив. Иновативните методики на обучение са за деца и възрастни курсисти. За Ваше улеснение Ви предлагаме домашни посещения. Заниманията могат да се случват..
Цена: 10 лв. 3 преподавателки Ви предлагат частни уроци по английски език в Пловдив. Заниманията се реализират по домовете, но можете да ни посещавате и на нашите адреси. Локациите ни са: Центъра, Христо Ботев и Т..
Цена: 10 лв. Индивидуални курсове по английски език в Пловдив за курсисти от всички възрасти. Обучението е съобразено с конкретните Ви нужди, като за целта разполагаме с опитен екип от филолози. Посещенията могат ..
Цена: 15 лв. If you are a speaker of English and would like to become fluent in Bulgarian, then you have come to the right place. A philologist with more than ten years’ teaching experience gives private lessons o..
Цена: 15 лв. Учител със завършена английска филология, две национални награди за превод на поезия и проведен стаж в Института по български език при БАН дава частни уроци по английски език на ученици и възрастни вк..
Бургас, езикова школа Мелани център предлага курсове по немски и английски език за деца и възрастни, курсове за работа в чужбина, изгодни цени
Цена: 25 лв. Обучение по ОБЩ, БИЗНЕС и ЮРИДИЧЕСКИ АНГЛИЙСКИ ЕЗИК от преподавател с езиково и икономическо образование. Дългогодишен опит като частен учител и като преподавател в езикови школи. Подготовка за FC..
Цена: 6 лв. Давам индивидуални уроци на деца желаещи да учат английски език, и на деца които срещат затруднения в училище. Преподавам и на начинаещи възрастни на приемливи цени. Пробен урок.

Уроци английски

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 12 лв. Уроци за деца и възрастни по английски език, помощ за училище. Занимания за ваканцията, вземане и връщане от вкъщи. Важи за Пловдив и и околността! Записване до края на май!

Уроци по английски език

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. Уроци по английски език за ученици, помощ за училище. Английски език за възрастни, бизнес английски. Преводи.

Помощ за училище

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Почасови занимания с деца, помощ за училище
Цена: 10 лв. Продавам 6 броя аудиокасети/стерео/ с 10 урока+10 диалога по метода „Релакса“ за самообучение и учебник за основен курс 1 по немски език.

Обучение по Немски език

гр. София, обл. София
Цена: 15 лв. Преподавател - филолог с опит, учил в Германия. Предлагам уроци по Немски Език ниво А1-С1 на деца и възрастни. Имам над 10г опит в преподаването и преводите (предимно технически превод) Водя същ..
Преподавам частни уроци по английски език - за училище, работа или следване в страната или чужбина, емиграция или за да общувате и черпите информация на най-разпространения език в света - английския. ..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.