Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Език
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Езиково обучение

334 обяви

езиково обучение по немски език

гр. София, обл. София
Ако всеки път, когато е трябвало или сте искали да учите немски език, сте си мислили, че, казано с думи прости: Този език няма научаване, или с тези на Марк Твен, че това е мъртъв език, защото само мъртъвците имат достатъчно време да го научат, то е крайно време да ни посетите и да се убедите, че този уж „ужасен” на пръв и втори поглед език не е толкова ужасен и страшен. С радост бихме искали да Ви убедим в противното. Ние с удоволствие ще Ви придружим в това приключение и ще се радваме на Вашите успехи. Свържете се с нас, заедно бихме избрали най-добрата форма и ниво на обучение за ..
Езикова школа „СКИЛС М” предлага курсове по: анлийски, немски, италиански, испански,руски, френски и турски език. Обучение за възрастни и деца. Български език за чужденци. *Помощ в училище- индивидуално обучение стартира от септември. Учениците могат да започнат по всяко време на годината, защото обучението е индивидуално. *Общ езиков курс- може да бъде индивидуален, полуиндивидуален или групов. *Подготовка по Бел и Математика- провежда се както за кандидастващи-7ми или 12ти клас, така и за другите класове( от 1ви до 12 клас) *Подготовка за езиковата матура- индивидуална или полуиндивидуал..

Курсове по английски език

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 400 лв. Предлагам обучение по английски език, за всички възрасти и нива. Работя по различни методики. Голямо разнообразие от учебници, учебни тетрадки и художествена литература. Възможност, както за индивидуа..

Частни уроци по английски език

гр. София, обл. София
Частни уроци по английски език от опитен и квалифициран преподавател. Индивидуални занимания в удобно време по общ, бизнес и/или разговорен английски. Безплатен комплект от учебник и учебна тетрадка. ..
Бургас, езикова школа Мелани център предлага специализарни курсове по немски и английски език, за работа в чужбина - социални асистенти, на изгодни цени
Цена: 15 лв. Давам частни уроци по английски език в София - всички нива, класове и възрасти, както и за кандидати за работа в чужбина - по изпитан и лесен за възприемане начин! Английски език за начинаещи и напр..
Цена: 15 лв. Давам частни уроци по италиански език. При посещение в дома на ученика взимам 15 лв за 60 мин. За групи до четирима, правя отстъпка: 10лв-60 мин

Уроци по френски език

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Здравейте, Аз съм Кремена Митева и вече дълги години работя с френски език в сферата на биохимията и микробиологията. Завършила съм 9-та френска езикова гимназия „Алфонс дьо Ламартин“ и Софийския ..
Давам частни уроци по английски език в Пловдив - всички нива, класове и възрасти, както и за кандидати за работа в чужбина - по изпитан и лесен за възприемане начин! Преподавам английски на ученици от..

Частни уроци по английски език

гр. София, обл. София
Цена: 12 лв. Дългогодишен преподавател - магистър филолог по английски език предлага частни уроци за ученици и възрастни за поставяне на стабилни основи по езика, разширяване на знанията и подготовка за училище ил..
Здравейте! От години преподавам частни уроци по английски език за всички нива, класове и възрасти. Забелязах, че повечето изучаващи английски език се нуждаят от достатъчно време да практикуват..
Знаете ли, че... 1. 1.5 милиарда души по целия свят говорят английски език; 2. Английският е официален език или има специален статут в 75 страни с общо население над 2 милиарда души; 3. 75% от и..
Притежавам това, от което се нуждаете, независимо от това за какви цели - за училище, работа или следване в страната или чужбина, емиграция или просто желание да общувате и черпите информация на най-р..

Уроци по английски ез.

гр. София, обл. София
Цена: 12 лв. Квалифициран преподавател предлага уроци по англ. ез. в центъра. Индивидуален подход, опит, бърз резултат. Бул. Сливница и Опълченска.12 лв/уч. час
Според нивото, индивидуално обучение на всички възрасти, гаранция за свободно проговаряне или задълбочено овладяване на езика

Онлайн уроци по английски език

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Онлайн уроци по английски език за ученици и възрастни, за всички нива (А1-С1). Обучението се осъществява чрез скайп, по утвърдена система с интересни и съвременни текстове, с много упражнения, развива..
Цена: 6 лв. Давам индивидуални уроци на деца желаещи да учат английски език, и на деца които срещат затруднения в училище. Преподавам и на начинаещи възрастни на приемливи цени.
Цена: 12 лв. Education& Friends е езиков център създаден с преподаватели с богат опит и професионален подход в чуждоезиковото обучение. Ние Ви предлагаме качество и професионализъм, за да усвоите успешно избра..
Цена: 15 лв. Уроци по английски с интерактивен и индивидуален подход към всеки. Ние всички по различен начин възприемаме заобикалящия ни свят и затова всеки от нас има различен път на възприятие и запаметяване. Но..

Онлайн Уроци

гр. Бургас, обл. Бургас
Присъединете се към най-популярното Интернет Онлайн Училище с онлайн преподаватели! В партньорство с Cambridge Online University, по всяко време, където и да сте! Присъеденете се към нашия екип! Нався..
Цена: 10 лв. Частни уроци по Английски и Италиански, Индивидуално обучение по домовете на ЦЕНИ ПО ДОГОВАРЯНЕ от Професионална учителка

Частни уроци по английски език

гр. София, обл. София
Цена: 15 лв. Цената е за 60 минути. Индивидуални уроци по английски език от висококвалифицирани педагози от Международна фондация ”Св. Св. Кирил и Методий”, с богат опит и индивидуален подход към възможностите и..

Уроци по испански език

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Частни уроци по Испански език, вкъщи (в центъра) или по домовете. Разговорен Испански, магистър Испанска филология с опит в преподаването на гимназисти, студенти и възрастни. Работи се с най-нови сист..

уроци по руски езиек

Русия (RU), обл. Друга държава
Цена: 9 лв. УРОЦИ ПО РУСКИ ЕЗИК- с преподавател, завършил руска филология в Русия. Аз съм българин сега живея в Русия. Преподавам индивидуално уроци по Skype, имам опит. Да са убедите че моите уроци по Skype ..

Английски език за ученици

гр. София, обл. София
Английски език за ученици. Помощ с материала по английски език. Подготовка за матури и кандидатстудентски изпити. За повече информация; www.anglika.eu
Цена: 260 лв. Езиков център- Виста Академи предлага Курсове по НЕМСКИ ЕЗИК- 100 учебни часа. Курсовете се провеждат по система на издателство Hueber Verlag- Lagune-1. Работа с оригинални системи и с квалифицира..
Цена: 250 лв. ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ”VISTA ACADEMY” предлага Дневни, Вечерни и Съботно-Неделни Курсове по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК за нива- A1, А2, В1, B2 и C1. Курсовете се провеждат по системата на престижното издателство- OXFORD...
Цена: 260 лв. ЕЗИКОВ Център- ВИСТА АКАДЕМИ предлага Вечерни и Съботно-НЕДЕЛНИ Курсове по НЕМСКИ език- ВСИЧКИ НИВА по Европейската рамка. Курсовете се провеждат по система на издателство Hueber Verlag- Lagune. Работ..

Давам уроци английски и руски

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 10 лв. Давам уроци и дистанционно и в къщи по английски и руски език. Намирам се в Ямбол.

Частни уроци по испански език

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Частни уроци по испански език на всички нива и разговорен испански. Лингвист и преводач с испански език, завършила обучението си в Университета в Гранада, Испания. Гъвкавост в преподаването според цел..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg