1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Езиково обучение

Езиково обучение

553 обяви

Частни уроци по английски език

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 20 лв. Езикът е свобода. Да научим заедно ”езика на кралицата” по изключително интерактивен и творчески начин. Аз съм възпитаничка на някои от най-добрите училища в страната. Завършила съм Английска филологи..
Бургас, езикова школа Мелани център предлага курсове по немски и английски език за деца и възрастни, курсове за работа в чужбина, изгодни цени

Курс по френски Omelette du fromage

гр. София, обл. София
Цена: 130 лв. Нямаш време за дълги курсове по френски, но ти трябва за нова работа, пътуване или просто толкова ти се иска да знаеш поне малко. Този курс е за теб. Интензивен, базов курс по френски само за 16 учебн..
Цена: 160 лв. Курсистите получават обща езикова подготовка и професионална подготовка по специалността”социален асистент”, както и трудов договор с реномирана немска фирма, която представляваме. Заниманията са ве..
Цена: 130 лв. ДНЕВЕН ДВУСЕДМИЧЕН ИНТЕНЗИВЕН ПОДГОТВИТЕЛЕН КУРС ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА НАПЪЛНО НАЧИНАЕЩИ - PRE-A1 STARTERS - 130 ЛВ Частен учител провежда двуседмичен дневен интензивен подготвителен курс по английс..

Английски език по домовете

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. 3 преподавателки по английски език предлагат индивидуално обучение по езика на Шекспир в гр. София. Приемаме ученици и възрастни курсисти в домовете си, които са ситуирани съответно в: Центъра, Дружба..
Цена: 10 лв. Квалифицирана филоложка дава уроци по английски език в София по домовете. За предпочитане са районите, където има метро. Преподаването е съобразено с конкретните Ви потребности. Цената е по договорка.
Цена: 288 лв. Център Давитоз - курсове и частни индивидуални уроци по НЕМСКИ ЕЗИК - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове - Шестседмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни занятия - Отд..
Цена: 288 лв. ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ групови курсове и индивидуално обучение по АНГЛИЙСКИ език в София, Варна и Бургас. Частен урок по английски в удобно за Вас време. - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделн..
Цена: 10 лв. Опитна филоложка дава частни уроци по английски език във Варна. Имам над 20-годишен стаж в областта. Заниманията се провеждат в моя кабинет, който се намира на изключително комуникативно място в Центъ..
Цена: 10 лв. Учителски колектив от няколко опитни преподавателки на английски език предлага индивидуални уроци по английски език във Варна. Графиците са гъвкави, а цените са повече от атрактивни. Приемаме Ви на на..
Цена: 15 лв. If you are a speaker of English and would like to become fluent in Bulgarian, then you have come to the right place. A philologist with more than ten years’ teaching experience gives private lessons o..
Цена: 10 лв. Учител със завършена английска филология, две национални награди за превод на поезия и проведен стаж в Института по български език при БАН дава частни уроци по английски език на ученици и възрастни вк..
Цена: 25 лв. Обучение по ОБЩ, БИЗНЕС и ЮРИДИЧЕСКИ АНГЛИЙСКИ ЕЗИК от преподавател с езиково и икономическо образование. Дългогодишен опит като частен учител и като преподавател в езикови школи. Подготовка за FC..
Цена: 100 лв. Пакетна цена за 10 у. ч. разговорен английски език - 100 лв. Обучението е индивидуално, организирано от частен учител, и може да се извърши в дома на преподавателя или по skype. Темите за разговор с..

Немски език - начало 14.10.2019г.

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 100 лв. УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ”ЗЕНИТ” - интензивно обучение за начинаещи и напреднали по НЕМСКИ ЕЗИК за ученици, студенти и възрастни. Обучението е в малки групи до 6 курсиста и се провежда в отлично оборудвани у..
Цена: 100 лв. УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ”ЗЕНИТ” - ВАРНА, лицензиран в НАПОО с Лицензия № 200312081/01.11.2003г. Ви предлага включване в обучение по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК за начинаещи и напреднали деца, ученици и възрастни. Обучен..
Цена: 10 лв. Сплотен колектив от частни учители англицисти е на Ваше разположение и е готов да Ви помогне да научите перфектно английски език във Варна. Може да ни посетите на наш адрес или да заявите частен урок ..

Уроци по гръцки език

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Уроци по гръцки език. Цена за 1 учебен час.

езиково обучение

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. 3 преподавателки Ви предлагат частни уроци по английски език в Пловдив. Заниманията се реализират по домовете, но можете да ни посещавате и на нашите адреси. Локациите ни са: Центъра, Христо Ботев и Т..

Частни учители по немски език

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Забавни и различни уроци по немски език в Пловдив. Иновативните методики на обучение са за деца и възрастни курсисти. За Ваше улеснение Ви предлагаме домашни посещения. Заниманията могат да се случват..
Цена: 10 лв. Индивидуални курсове по английски език в Пловдив за курсисти от всички възрасти. Обучението е съобразено с конкретните Ви нужди, като за целта разполагаме с опитен екип от филолози. Посещенията могат ..
Цена: 10 лв. Продавам 6 броя аудиокасети/стерео/ с 10 урока+10 диалога по метода „Релакса“ за самообучение и учебник за основен курс 1 по немски език.
Цена: 280 лв. ЧУЖДОЕЗИКОВ Център- ВИСТА АКАДЕМИ предлага ДНЕВНИ, ВЕЧЕРНИ и СЪБОТНО- НЕДЕЛНИ Курсове по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК за нива- A1, А2, В1, B2 и C1. Курсовете се провеждат по системата на престижното издателство- OX..

Уроци по Немски език

гр. София, обл. София
Цена: 15 лв. Давам уроци по немски език за деца и начинаещи. Часовете се провеждат в дома на учителя- Младост 1.

Уроци по Английски език

гр. София, обл. София
Цена: 15 лв. Давам уроци по английски език за деца и начинаещи. Часовете се провеждат в дома на учителя- Младост 1.
За самостоятелни и независими ученици, които обичат сами да се справят с предизвикателствата на ученето на английски език, но осъзнават и нуждата от периодично ”сверяване на часовника”, предлагам инди..
Независимо дали Вашето дете е отличник и желаете да надгражда над училищното ниво на обучение или има затруднения с усвояването на учебния материал, тестове или домашни работи, можете да ме потърсите ..
Здравейте! Преподавам частни уроци по английски език на деца, ученици, кандидат-студенти, студенти и възрастни за всички нива от А1 до С2. Преподавам по учебни системи, които се използват в курсове на..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.