Филтриране
Сортиране

Езиково обучение

533 обяви
Цена: 18 лв. Цената е за 60 минути. Индивидуални уроци по английски език от висококвалифицирани педагози с богат опит и индивидуален подход към възможностите и особеностите на всеки. Използваме разнообразни гр..

Немска граматика

гр. София, обл. София
Цена: 310 лв. Здравейте, Езикова школа Deutsch korrekt в кв. Борово предлага курс по немска граматика с практическа насоченост. Подходящ е за всички, които са минали няколко нива на обучение, но все още има..

Испански език за всички възрасти

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Частни уроци по испански език в Пловдив за курсисти от всички възрастови групи. Индивидуалните занимания се провеждат по домовете или на наш адрес. Обучението се води от опитни преподаватели със солид..

Частни учители по немски език

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Забавни и различни уроци по немски език в Пловдив. Иновативните методики на обучение са за деца и възрастни курсисти. За Ваше улеснение Ви предлагаме домашни посещения. Заниманията могат да се случват..
Цена: 10 лв. 3 преподавателки Ви предлагат частни уроци по английски език в Пловдив. Заниманията се реализират по домовете, но можете да ни посещавате и на нашите адреси. Локациите ни са: Центъра, Христо Ботев и Т..
Цена: 10 лв. Индивидуални курсове по английски език в Пловдив за курсисти от всички възрасти. Обучението е съобразено с конкретните Ви нужди, като за целта разполагаме с опитен екип от филолози. Посещенията могат ..

Английски език за възрастни

гр. София, обл. София
Цена: 15 лв. Частни уроци по английски език за възрастни от магистър английска филология. Ако имате пропуски, неясноти, въпроси относно английската граматика - времена, условни изречения, модални глаголи, деятел..
Цена: 220 лв. ”Imagine School - Обучение с въображение” стартира курс по английски език за възрастни ниво А1 от 17 април. Продължителност на курса - 3 месеца, до 17.07. Заниманията ще са в сряда от 19.00 до 20.30 и..

Курсове по немски език

гр. Варна, обл. Варна
Образователен център ”Аврора” предлага на своите клиенти обучение по немски език в индивидуална форма и малки групи. Един учебен модул включва: - 30 учебни часа /с 40-минутна продължителност н..
Цена: 288 лв. Център Давитоз - курсове и частни индивидуални уроци по НЕМСКИ ЕЗИК - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове - Шестседмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни занятия - Отд..
Цена: 288 лв. ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ групови курсове и индивидуално обучение по АНГЛИЙСКИ език в София, Варна и Бургас. Частен урок по английски в удобно за Вас време. - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделн..
Цена: 10 лв. София, магистър с дългогодишен житейски опит в Австия и Италия дава частни уроци по английски, немски, италиански, за деца и възрастни, 10 лв./час
Цена: 10 лв. Учител със завършена английска филология, две национални награди за превод на поезия и проведен стаж в Института по български език при БАН дава частни уроци по английски език на ученици и възрастни вк..
Цена: 15 лв. Уроци по английски с интерактивен и индивидуален подход към всеки. Ние всички по различен начин възприемаме заобикалящия ни свят и затова всеки от нас има различен път на възприятие и запаметяване. Но..
Цена: 20 лв. Обучението за ученици и възрастни се води по оригинални съвременни системи. Основната цел е изграждане на трайни комуникативни знания и умения за използване и прилагане на езика в различни ситуации. О..
Цена: 20 лв. Продавам 6 броя аудиокасети/стерео/ с 10 урока+10 диалога по метода „Релакса“ за самообучение и учебник за основен курс 1 по немски език.

Уроци английски

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 12 лв. Уроци за деца и възрастни по английски език, помощ за училище. Занимания за ваканцията, вземане и връщане от вкъщи. Важи за Пловдив и и околността! Записване до края на май!
Цена: 6 лв. Давам индивидуални уроци на деца желаещи да учат английски език, и на деца които срещат затруднения в училище. Преподавам и на начинаещи възрастни на приемливи цени. Пробен урок.
Дава уроци по английски на ученици - начинаещи и напреднали-индивидуално. Преводи. По споразумение може в дома на ученика
Уроци по английски език за ученици всички класове - индивидуално. По споразумение може в дома на ученика
Играта на въпроси и отговори на английски е под формата на индивидуални уроци по английски език и цели усъвършенстване на разговорния английски както за ученици, така и за възрастни. Това е един забав..
Частни уроци по разговорен немски език в Пловдив по учебна система с диалози, свързани помежду си в една увлекателна история с разнообразни ситуации от ежедневието. Учебникът е особено подходящ за нап..
Индивидуални частни уроци по английски език в Хасково и Пловдив за всички класове и нива, за ученици и възрастни. Регистрация и подготовка за сертификатните изпити на Cambridge: FCE, CAE и други. По..
Индивидуални частни уроци по английски език в Пловдив и Хасково за всички класове и нива, за ученици и възрастни. Регистрация и подготовка за сертификатните изпити на Cambridge: FCE, CAE и други. По..
Здравейте! От години преподавам частни уроци по английски език за всички нива, класове и възрасти. Забелязах, че повечето изучаващи английски език се нуждаят от достатъчно време да практикуват..
Преподавам частни уроци по английски език в Пловдив - всички нива, класове и възрасти, както и за кандидати за работа в чужбина - по изпитани и лесни за възприемане учебни системи! Преподавам английск..
If you need Bulgarian private lessons because you live, work or study in Plovdiv and you can also speak English, please, call me! :) Частни уроци по български език за англоговорящи чужденци в Пловдив..
Какви са предимствата на частните уроци по английски език, от които всеки би могъл да се възползва? Ето някои от тях: - частните уроци по английски език Ви дават възможност за индивидуално обучени..
Преподавам частни уроци по английски език за най-различни професионални области: - уроци по бизнес и разговорен английски език- за контакти с бизнес партньори и колеги, водене на разговори по теле..
Преди няколко години една моя ученичка ми сподели, че майка й често й повтаря, че трите най-важни умения в съвременния свят, които непременно трябва да овладее, са: да може да работи на компютър, да к..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.