1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Други курсове и обучение

Обучение, курсове » Други курсове и обучение

254 обяви
Цена:
650 лв.
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, код 582010, специалност “Строителство и архитектура” - трета степен на професионална квалификация. Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. • Програмите са съобразени изцяло с Вашето свободно време. • Обучавате се без да се откъсвате от работа. Пълният курс на обучението дава възможност за придобиване на степен на професионална квалификация по професията - Придобивате пълна правоспособност на професията - заверявате и разписвате протоколи, актове и образци. Завършеното професи..
Цена:
400 лв.
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “ЕЛЕКТРОТЕХНИК”, специалност “ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ” Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. • Програмите са съобразени изцяло с Вашето свободно време. • Обучавате се без да се откъсвате от работа. След приключване на обучението си получавате: 1. УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО ОБРАЗЕЦ 3-37 НА МОН - завършване на професионалното обучение по част от професия. Цена на курса за самостоятелна форма на обучение с включени учебни помагала, учебна документация, Удостоверение - 400,00 лева. ..
Цена:
650 лв.
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, код 582010, специалност “Строителство и архитектура” - трета степен на професионална квалификация. Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. • Програмите са съобразени изцяло с Вашето свободно време. • Обучавате се без да се откъсвате от работа. Пълният курс на обучението дава възможност за придобиване на степен на професионална квалификация по професията - Придобивате пълна правоспособност на професията - заверявате и разписвате протоколи, актове и образци. Завършеното професи..
Начин на обучение:
На място, присъствено, Онлайн, дистанционно
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия 582010 Строителен техник, специалност 5820104 Транспортно строителство. Входящо ниво - средно образование. При нас можете да се обучавате от всяка точка на страната без да се налага да пътувате или да отсъствате от работа. Обучението в дистанционна форма е достъпно в цялата страна, ако имате опит по специалността - ускорен курс на обучение, съобразен с възможностите на кандидатите. Сертификат: Завършеното обучение се удостоверява с държавно СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ по образец 3-54 на МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕ..
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ”ЗЕНИТ” ви предлага професионален курс по “БИЛКАРСТВО“ Форми на обучение: ПРИСЪСТВЕНА или ОНЛАЙН Минимално входящо образователно равнище: завършено основно образование Обучението се..
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно „ТЕХНИК-ЛЕСОВЪД“, код: 623010, специалност „Горско стопанство и дърводобив“ Обучението предлагаме в индивидуална, самостоятелна, дневна, вечерна или съботно-неделна форма в малки групи, както и една ..
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Заповядайте да научите безплатно този успешен метод за справяне с агресивните и незаинтересовани хора. Когато общуваме, споделяйки своите чувства и нужди, това ни свързва едни с други. Емоциите са у..
Цена: 147 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно МОТОКАРИСТИ. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД провеждаме курсове за правоспособност за Електрокари и Мотокари в предприятията. На участвалите в курса издаваме - Свидетелство за прав..
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно АВТОКРАН. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме следващ курс за правоспособност по управление на кранове стрелови тип монтирани на автомобили. На участвалите в обучението изда..

Курсове за “Заварчик“

гр. София, обл. София
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно ЗАВАРЧИК. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме Курс за правоспособност по Заваряване, процеси на заваряване - РЕДЗ, МИГ/МАГ, ВИГ, ГКЗ. На участвалите в обучението, издаваме Б..
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме курс за придобиване на правоспособност “МАШИНИСТ на КУЛОКРАНОВЕ“. На преминалите курса на обучение издаваме Свидетелство за правоспособност..
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД провеждаме Дистанционно обучение за придобиване, потвърждаване на квалификационна група по електробезопасност до и над 1000 V. Издаваме СЕРТИФИКАТ за ..
Цена: 648 лв. Пътуваш. Ходиш по интересни места. Общуваш си с различни хора. Звучи добре, нали? За екскурзовода това е просто ежедневие. Професията екскурзовод става все по-популярна в България. Това е сферата, в..
Цена: 30 лв. На място, присъствено Предлагам кратко обучение по фотография на цена от 30 лв на час. Много хора притежават хубави фотоапарати, но не могат да използват пълният им потенциал, защото не са наясно с някои основни принципи в..

Курсови счетоводство

гр. Бургас, обл. Бургас
Индивидуални курсове по двустранно счетоводство за начинаещи и за напреднали-250 лева и 290 лева. индивидуални курсове по труд и работна заплата и личен състав- за начинаещи и за напреднали-150 лева и..
Ако работите, но нямате документ за квалификация, можете да се явите само на изпит и да ви издадем документ, валиден в ЕС /съгласно Наредба №2/13.11.2014/
Курсове по всички специалности в туризма
Курсове за сервитьори, бармани, администратори и камериерки. Осигурява работа за сезона
Цена: 480 лв. У. Ц. ДАНИ -Професионални и Опреснителни курсове гр. Пловдив, организира професионални индивидуални курсове София, Варна и Бургас за -фризьори. 1 месечен курс, 10дневен, 2месенчен и опреснителен ..

Обучения по професии и езици

гр. София, обл. София
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Център за професионално обучение промоционално предлага обучение на по-ниски цени от стандартните. Обучения по 361 специалности - дистанционно, присъствено и смесено Възползвайте се до 14.06.2020г...
Цена: 650 лв. Онлайн, дистанционно Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, код 582010, специалност “Строителство и архитектура” - трета степен на професионална квалификация. Обучението се ..
Цена: 248 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно След този курс по фотография ще придобиете умения да виждате фотографска сцена във всяка една ситуация. В непринудена обстановка с много практически примери и колоритни истории ще навлезете в чудния с..
Цена: 350 лв. Онлайн, дистанционно Лицензирана диплома, валидна в България и в чужбина Курсове за придобиване на професионална квалификация по професия “Монтажник на водоснабдителни и канализационни мрежи” Специалности: „Външни ВиК ..
Цена: 350 лв. Онлайн, дистанционно Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “МОНТАЖНИК НА ВИК МРЕЖИ”, специалности: Вътрешни ВиК мрежи, Външни ВиК мрежи Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форм..
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Лицензирана диплома за Строителен техник, валидна в България и в чужбина Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, специалност “Строителство и архитектура”. ..
Начин на обучение: На място, присъствено ЦПО към ”Учебен център - Зорница” ООД - Бургас търси преподавател по практика при обучение на машинисти на строителни машини - багери и челни товарачи (фадроми). Предпочитаме кандидатите да са със соб..
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Професионална подготовка за екскурзоводи започва скоро в Училище Алфабет Пловдив! В курса за екскурзовод на Училище Алфабет Пловдив ще изучавате: форми на туризма, реклама в туризма, организиране ..
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно ОБУЧЕНИЕ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА ТРЕТА СТЕПЕН НА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ ”АГРОЕКОЛОГ” Професионално направление: Растениевъдство и животновъдство, код: 621 Специалност: Агроекология, код: 6211401 Ниво..
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ЗА „ПОМОЩНИК-ВЪЗПИТАТЕЛ”, Специалност „Помощник - възпитател в отглеждането и възпитанието на деца”, код 7620301, трета степен на професионална квалификация, 960 учебни часа..
Цена: 400 лв. Онлайн, дистанционно Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “ЕЛЕКТРОТЕХНИК”, специалност “ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ”. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА ● При нас можете да се обучавате от вс..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.