Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Обучение, курсове » Други курсове и обучение

107 обяви
650 лв.
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “СТРОИТЕЛЕН ТЕХНИК”, специалност “СТРОИТЕЛСТВО И АРХИТЕКТУРА” Обучението се провежда в индивидуална /дистанционна форма. Програмите са съобразени изцяло с Вашето свободно време. Обучавате се без да се откъсвате от работата. Ако вече работите по специалността, но нямате документ за професионална квалификация, съгласно чл.40, ал.1 от ЗПОО можете да се явите само на изпит за придобиване на професионална квалификация. След приключване на обучението си получавате СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ. Получавате и Europass приложе..
400 лв.
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “ЕЛЕКТРОТЕХНИК”, специалност “ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ” Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. • Програмите са съобразени изцяло с Вашето свободно време. • Обучавате се без да се откъсвате от работа. След приключване на обучението си получавате Държавно Удостоверение за професионално обучение по образец 3-37 на МОН с международна валидност. Получавате Europass приложение на български, немски и английски език, в което се посочват длъжностите, които съгласно Европейския класификатор на професиите к..
Цена: 350 лв. Лицензирана диплома, валидна в България и в чужбина Курсове за придобиване на професионална квалификация по професия “Монтажник на водоснабдителни и канализационни мрежи” Специалности: „Външни ВиК ..
Център за професионално обучение организира курсове по следните професиите: • „ЕЛЕКТРОТЕХНИК”, специалност „ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ“ - След завършване на курса можете да заемате следните длъжности: ..
Цена: 350 лв. Професионална квалификация по професия „СТРОИТЕЛ“, СПЕЦИАЛНОСТИ: - Кофражи; - Армировка и бетон; - Зидария; - Мазилки и шпакловки; - Вътрешни облицовки и настилки; - Външни облицовки и н..
Цена: 400 лв. Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “ЕЛЕКТРОТЕХНИК”, специалност “ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ”. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА ● При нас можете да се обучавате от вс..
Цена: 650 лв. Курс за придобиване на професионална квалификация по професия 582010 Строителен техник, специалност 5820104 Транспортно строителство. Входящо ниво - средно образование. При нас можете да се обучават..
Цена: 650 лв. Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, специалност “Строителство и архитектура”. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА При нас можете да се обучавате ..
ОГНЯРИ. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме следващ курс за правоспособност “МАШИНИСТ НА ПАРНИ И ВОДОГРЕЙНИ КОТЛИ“. На участвалите в курса на обучение, издаваме СВИДЕТЕЛСТВО з..
Цена: 134 лв. МОТОКАРИСТИ. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД провеждаме курсове за правоспособност за Електрокари и Мотокари в предприятията. На участвалите в курса издаваме - Свидетелство за прав..
Цена: 256 лв. КРАНИСТИ. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД, стартираме следващ курс за правоспособност по професията “Машинист на мостови и козлови кранове“. На участвалите в курса издаваме Свидете..

e-mail: walterchristine001@gmail.com WhatsApp: 0033-756-886-248

с. Сребриново, обл. Пазарджик
Цена: 1 лв. Ние отпускаме заеми от 3000 до 1000 000 евро на всички сериозни хора e-mail: walterchristine001@gmail.com WhatsApp: 0033-756-886-248
Цена: 20 лв. Предлагам кратко обучение по фотография на цена от 15 лв на час. Много хора притежават хубави фотоапарати, но не могат да използват пълният им потенциал, защото не са наясно с някои основни принципи в..
Цена: 50 лв. Подготовка за психо изпит на хора, кандидатстващи за работа или обучение във военни училища, полиция, пожарна. Гарантирам отлична подготовка!
курсове за огняри на котли, електро и мотокаристи, заварчици, монтьори газови инсталации, елмонтьори

Курсови счетоводство

гр. Бургас, обл. Бургас
Индивидуални курсове по двустранно счетоводство за начинаещи и за напреднали-250 лева и 290 лева. индивидуални курсове по труд и работна заплата и личен състав- за начинаещи и за напреднали-150 лева и..
Цена: 10 лв. Давам уроци по електротехника и електроника на будни ученици, които искат да имат добри възможности и бъдеще тук. Да влизате и да излизате във фейс бук, да пиете водка и бира -това не са таланти с кои..

Курс Болногледач

гр. Бургас, обл. Бургас
Център за професионално обучение към „Университетска многопрофилна болница за активно лечение Дева Мария“ гр. Бургас, притежаващ Лицензия № 2015121258 сформира групи за обучение по професия: 723020 Бо..
Цена: 648 лв. Пътуваш. Ходиш по интересни места. Общуваш си с различни хора. Звучи добре, нали? За екскурзовода това е просто ежедневие. Професията екскурзовод става все по-популярна в България. Това е сферата, в..
Курсове ”Агроекология”; ”Биоземеделие”; ”Растителна защита”; ”Опазване компонентите на околната среда”, предназначени за земеделски производители, кандидатстващи по мерки от Програма за развитие на ..
Цена: 600 лв. ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО ПРОФЕСИЯ „ЕКОЛОГ”, код 851010, Специалност „Екология и опазване на околната среда”, Трета степен на професионална квалификация, 960часа. След края на обучението ще получи..
Цена: 300 лв. Професия „Социален асистент”, код 762040 Специалност „Подпомагане на деца”, код 7620401 Професия „Социален асистент”, код 762040 Специалност „Подпомагане на възрастни” код 7620402 Обучението е..
Цена: 600 лв. „ТЕХНИК-ЛЕСОВЪД“, код: 623010, специалност „Горско стопанство и дърводобив“ ЦЕНА НА ОБУЧЕНИЕТО В ИНДИВИДУАЛНА И ОНЛАЙН ФОРМА - 600лв. Дистанционната/ОНЛАЙН/ форма на обучение е изключително лес..
ЕЖЕГОДНИ СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ОБУЧЕНИЯ ЗА: „ДЛЪЖНОСТНО ЛИЦЕ ПО ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ ПРИ РАБОТА“ Съгласно изискванията на Наредба № РД-07-02/16.12.2009г., за условията и реда за провеждането..
Ако работите, но нямате документ за квалификация, можете да се явите само на изпит и да ви издадем документ, валиден в ЕС /съгласно Наредба №2/13.11.2014/
Курсове за сервитьори, бармани, администратори и камериерки. Осигурява работа за сезона
Курсове по всички специалности в туризма
Цена: 180 лв. Обучение за професията Болногледач - 250 часов дистанционен курс за работа в чужбина - 260-80=180 лева до края на август! Издава се Удостоверение за професионална квалификация.
Цена: 100 лв. Предлагаме Консултации, Лекции, Семинари и просто Разговори на тема Алтернативни Енергии, Евтин Добив на Чисти и Възобновяеми Горива, Изработка на Водородни и Окси-Водородни Газ-Генератори, Турбо-Двиг..

Индивидуални уроци по танци

гр. София, обл. София
Индивидуални танцови занимания и занимания в малки групи до 4 човека. Избран от вас стил - народни, ориенталски, стандартни и сватбени танци; модерен балет, класически балет, хип-хоп, MTV dance, k-p..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.