Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
114 обяви
ТОП оферта
БГ-център за заваряване и квалификациягр. София, София,  Подател: ”БГ-център за заваряване и квалификация”ООД,  преди 19 часаЛицензиран учебен център за подготовка на заваръчни кадри. Центърът извършва обучение по различните методи на заваряване използувани в промишлеността. Курсовете са за начална квалификация, повишаване на квалификацията и атестиране на заварчици с изтекъл срок на докумунтите за правоспособност. Програмите за обучение на заварчици по различните методи и нива на квалификации са разработени на основание изискванията на ”Евро норма” 287-1/2002г и наредба №7 на МОН/2004г. Издаване на национални и международни сертификати за заварчици.
ТОП оферта
обучение на заварчици, кранисти, машинисти на стр. машини, мото- и ел. каристи, огняри, строителигр. Бургас, Бургас,  преди 1 денЦПО към УЦ Зорница Бургас - обучение на заварчици, кранисти, машинисти на строителни машини, мото- и ел. каристи, огняри, строители. Учебен център Зорница ЕООД – Бургас има дългогодишен опит в обучението на работници и специалисти по: - всички видове строителни специалности; - електро- и газозаварчици; заварчици в защитна газова среда (СО2 или аргон); - електро- и мотокаристи; кранисти на автомобилни, мостови и кулакранове; - огняри, котляри и компресористи; - машинисти на подвижни работни площадки (автомоб. подемници и вишки); - машинисти на строителни машини (багери, булдозери, челни товарачи и др.); - ВиК монтьори; електро-монтьори; - здравословни и безопасни условия на труд; ..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPКурсове за Парамедик, Болногледач, Здравен асистент и Първа мед. помощ. | Други курсове и обучение | гр. София
Курсове за Парамедик, Болногледач, Здравен асистент и Първа мед. помощ.
Прогрес и Знание ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Прогрес и Знание ЕООД,  преди 1 ден
ЦПО ”Прогрес и Знание” започна набирането на нови групи за: Курсове по: ”Парамедик” - 3-та степен на професионална квалификация. Краен срок за подаване на документи до 01.10.2017 г. Курса ще започне на 07.10.2017 г. За информация и подробности може да изпратите запитвания на e-mai, както и на телефоните на сайта ни! Набираме нови групи и за другите ни медицински курсове: „Болногледач” - 2-ра степен на професионална квалификация. „Здравен асистент” - 3-та степен на професионална квалификация. ”Първа медицинска помощ” - 1-дневни, 5-дневни Центъра издава и EUROPASS-сертификат ..
Фризьорски курс 200лв | Други курсове и обучение | гр. Пловдив
Фризьорски курс 200лв
Цена
200 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: DALI STIL,  преди 3 часа
Салон АМАЗОНКА предлага курсове по фризьорство на нива. Всяко ниво е по 200лв.1-во ниво включва видове подстригвания- дамско и мъжко.2-ро ниво включва -структура и строеж на косъма, химичен състав и физични свойства на косъма, работа със сешоар и четка.3-то ниво -боядисване корени и цяла коса, работа с бои, работа със супра.4-то ниво химичен състав и физични свойства на косъма, цикъл на растеж, ондулация и къдрене, работа с маши и преси, официални прически и кокове. Курса е индивидуален и може да започне веднага в удобно за вас време. Целта на курса е да подготви кандидатите за самостоятелна..
Уроци, задачи, казуси, курсори работи, изпити по счетоводство! | Други курсове и обучение | гр. Варна
Уроци, задачи, казуси, курсори работи, изпити по счетоводство!
Цена
15 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 6 часа
Подготовка за изпити, за студенти и ученици по Счетоводство Уроци, Задачи, казуси, курсови работи, изпити, подготовка за държавен изпит
Спортна подготовка за всеки! | Други курсове и обучение | гр. Сливен
Спортна подготовка за всеки!
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 7 часа
Предлагам си услугите във физическата и психическа подготовка на хора желаещи да се занимават със спорт във следните направления: 1- Фитнес, Аеробика, Street Fitness, Силов трибой 2-Бягане, Катерене, Колоездене, Лека атлетика, Плуване, Походи в планината 3-Трениране за здраве, Трениране за покачване на мускулна маса, Трениране за сваляне на излишни килограми 4-Бойни изкуства, Бокс, Тренировки за самозащита 5- Подготвям хора желаещи да постигнат високи резултати при явяване на изпит независимо за какво и къде се кандидатства стига да е свързано с физическо натоварване! 6-Други Всеки ..
Обучения на земеделски производители | Други курсове и обучение | гр. Бургас
Обучения на земеделски производители
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение,  преди 17 часа
Курсове ”Агроекология” ”Биоземеделие” ”Растителна защита” ”Опазване компонентите на околната среда” Курсовете се провеждат всеки месец; Издаван документ: Сертификат/ Удостоверение.
Курс за “МАШИНИСТ на Автокран“ начало на 25.09.2017 г. | Други курсове и обучение | гр. София
Курс за “МАШИНИСТ на Автокран“ начало на 25.09.2017 г.
Цена
286 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД,  преди 18 часа
“АВТОКРАН“. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме следващ Курс за правоспособност по управление на кранове стрелови тип монтирани на автомобили. СТОЙНОСТ на курса на обучение - 286.00 лв. На преминалите обучението издаваме Свидетелство за правоспособност Машинист на кранове стрелови тип, монтирани на автомобили - II степен за кранове с товароподемност до 16 тона валидно за ЕС. Провеждаме курсове по съкратена програма за придобиване на правоспособност Машинист на кранове стрелови тип, монтирани на автомобили - I степен за кранове с товароподемност над 16 тона.
Курсове за “МАШИНИСТ на Автовишка“ - начало на 21.09.2017 г. | Други курсове и обучение | гр. София
Курсове за “МАШИНИСТ на Автовишка“ - начало на 21.09.2017 г.
Цена
236 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД,  преди 18 часа
АВТОВИШКА. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме следващ Курс за правоспособност по управление на подвижни работни площадки стрелови тип, монтирани на автомобили или на самоходни и несамоходни шасита. На приключилите курса издаваме Свидетелство за правоспособност по управление на подвижни работни площадки валидно за ЕС.
Курс за “ОГНЯР“ начало на 18.09.2017 г. | Други курсове и обучение | гр. София
Курс за “ОГНЯР“ начало на 18.09.2017 г.
гр. София, обл. София,  Подател: Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД,  преди 18 часа
ОГНЯР. На 18.09.2017 г. в Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме следващ курс за правоспособност “МАШИНИСТ НА ПАРНИ И ВОДОГРЕЙНИ КОТЛИ“. На приключилите курса на обучение ще бъде издадено СВИДЕТЕЛСТВО за правоспособност “Машинист на котли с високо налягане“
Oбучение на професионални потребители на пестициди, дистрибутори и консултанти | Други курсове и обучение | гр. Сливен
Oбучение на професионални потребители на пестициди, дистрибутори и консултанти
Цена
100 лв.
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: ЕТ’’Даяна-Х-Йорданка Иванова’’,  преди 21 часа
Предназначен за регистрирани земеделски стопани, боравещи с продукти за растителна защита. Адреси: гр. Сливен, ул. ”Димитър Пехливанов”2, офис 35 гр. Бургас, ул. ”Цар Петър”7, ет.2
Уроци по електротехника, електроника и практика за начинаещи и напреднали- 10лв- 60мин | Други курсове и обучение | гр. София
Уроци по електротехника, електроника и практика за начинаещи и напреднали- 10лв- 60мин
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 23 часа
Давам уроци по електротехника и електроника на будни ученици, които искат да имат добри възможности и бъдеще тук. Да влизате и да излизате във фейс бук, да пиете водка и бира -това не са таланти с които ще живеете добре. Ще дойде време в което, пакистанци и сомалийци, ще бъдат техници на които ще плащате по 20лв за сменен ключ на лампата- а българите ще работят теляци и миячи. Не в чужбина, и на луната да отидете-трябва да знаете и можете. Сърдете се на себе си! Събудете се българи!
Първият сватбен танц - уроци и хореография | Други курсове и обучение | гр. София
Първият сватбен танц - уроци и хореография
гр. София, обл. София,  Подател: Танцова формация ”СОФИСТИК-ЖИВО”,  преди 1 ден
Първият сватбен танц е един от най-романтичните и вълшебни моменти на всяка сватба. Можете да направите този момент още по-специален и запомнящ се, използвайки магията на специално създаден за Вас първи сватбен танц. Предварително подготвената хореография, създадена от професионалисти, ще остави завинаги чудесен спомен от Вашата сватба.
Индивидуални уроци по танци | Други курсове и обучение | гр. София
Индивидуални уроци по танци
гр. София, обл. София,  Подател: Танцова формация ”СОФИСТИК-ЖИВО”,  преди 1 ден
Индивидуални танцови занимания и занимания в малки групи до 4 човека. Избран от вас стил - народни, ориенталски, стандартни и сватбени танци; модерен балет, класически балет, хип-хоп, MTV dance, k-pop dance. И още - танци за деца, рисуване, арт работилница. Подходящо за всички, които искат да разполагат с времето си, да усвоят нови танцови движения, да повдигнат самочувствието си, да усъвършенствате техниката си и да постигнете бързи, но качествени резултати.
Подготовка по чужди езици и други учебни дисциплини за ученици и възрастни | Други курсове и обучение | гр. Бургас
Подготовка по чужди езици и други учебни дисциплини за ученици и възрастни
’Гамма Бомар’ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ’Гамма Бомар’ЕООД,  преди 1 ден
Езиков център ”Гамма Бомар” предлага подготовка по руски, английски, немски, италиански, френски, испански и др., математика, ИТ, физика, химия, история, география, биология - помощ в обучението, подготовка за матура, кандидат-студентска подготовка. Курсове. Индивидуални уроци за ученици, студенти и възрастни - 20 лв. за учебен час/40 минути.
Курсове за Болногледач, Здравен асистент и Парамедик | Други курсове и обучение | гр. София
Курсове за Болногледач, Здравен асистент и Парамедик
Прогрес и Знание ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Прогрес и Знание ЕООД,  преди 1 ден
ЦПО ”Прогрес и Знание” започна набирането на нови групи за: Курсове по: „Болногледач” - 2-ра степен на професионална квалификация. „Здравен асистент” - 3-та степен на професионална квалификация. ”Парамедик” - 3-та степен на професионална квалификация. - специалност: Транспортиране на пострадали и болни хора, оказване на първа помощ и асистиране в спешни отделения ”Първа медицинска помощ” - 1-дневни, 3-дневни, 5-дневни Центъра предлага индивидуална-дистанционна форма на обучение (Много удобна за работещите в чужбина българи) и висока професионална квалификация по две много търсени и а..
Нова група по бачата за начинаещи | Други курсове и обучение | гр. София
Нова група по бачата за начинаещи
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
В ”Dancing Steps” имате уникалната възможност да се докоснете до един от най-популярните латино танци - бачата. Все още не е късно да се запишете и да откриете нови приятели. Спортувайте докато се забавлявате. Ако искате да откриете магията на един от най-романтичните танци, заповядайте при нас. Ако все още имате колебания дали да започнете да се занимавате с танци, вземете под внимание ползите, които бихте имали от една танцова тренировка: - Повишават настроението - Развиват въображението - Подобряват гъвкавостта - Повишават координацията - Развиват чувство за ритъм - Повишават ене..
Курс „Технически Ръководител ” Дистанционo обучение за цялата страна | Други курсове и обучение | гр. София
Курс „Технически Ръководител ” Дистанционo обучение за цялата страна
Цена
650 лв.
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ,  преди 2 дни
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, код 582010, специалност “Строителство и архитектура” - трета степен на професионална квалификация. Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. • Програмите са съобразени изцяло с Вашето свободно време. • Обучавате се без да се откъсвате от работа. Пълният курс на обучението дава възможност за придобиване на степен на професионална квалификация по професията - Придобивате пълна правоспособност на професията - заверявате и разписвате протоколи, актове и образци. Завършеното професи..
Строителен техник за цялата страна | Други курсове и обучение | гр. София
Строителен техник за цялата страна
Цена
650 лв.
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ,  преди 2 дни
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, код 582010, специалност “Строителство и архитектура” - трета степен на професионална квалификация. Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. • Програмите са съобразени изцяло с Вашето свободно време. • Обучавате се без да се откъсвате от работа. Пълният курс на обучението дава възможност за придобиване на степен на професионална квалификация по професията /специалността/. Професионалното обучение за придобиване на степен на професионална квалификация завършва с полагане на държав..
СТРОИТЕЛЕН ТЕХНИК - Дистанционно професионално обучение в цялата страна | Други курсове и обучение | гр. София
СТРОИТЕЛЕН ТЕХНИК - Дистанционно професионално обучение в цялата страна
Цена
650 лв.
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ,  преди 4 дни
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “СТРОИТЕЛЕН ТЕХНИК”, специалност “СТРОИТЕЛСТВО И АРХИТЕКТУРА” Обучението се провежда в индивидуална /дистанционна форма. Програмите са съобразени изцяло с Вашето свободно време. Обучавате се без да се откъсвате от работата. Ако вече работите по специалността, но нямате документ за професионална квалификация, съгласно чл.40, ал.1 от ЗПОО можете да се явите само на изпит за придобиване на професионална квалификация. След приключване на обучението си получавате СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ. Получавате и Europass приложе..
рейки 1-7 ниво | Други курсове и обучение | гр. София
рейки 1-7 ниво
гр. София, обл. София,  преди 5 дни
Двуканална система
Обучение на медицински сестри в сектор по Инвазивна кардиология | Други курсове и обучение | гр. Бургас
Обучение на медицински сестри в сектор по Инвазивна кардиология
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: УМБАЛ ”Дева Мария” ЕООД,  преди 6 дни
Във връзка с разширяване на съществуващата база и повишаване на квалификационни умения на медицинския персонал, Университетскаболница “Дева Мария“ ЕООД гр. Бургасобявява места заобучение на медицински сестри в сектор по Инвазивна кардиология. Ние предлагаме: - възможност за работата с едни от най-добрите специалисти в областта на инвазивната кардиология; - Възможност за обучение и последваща реализация; - Перспективи и професионално развитие. Изисквания: - Висше/полувисше медицинско образование; - Желание за работа в динамична среда; - Организираност и комуникативни умения; ..
Уроци по бачата за начинаещи | Други курсове и обучение | гр. София
Уроци по бачата за начинаещи
гр. София, обл. София,  преди 7 дни
Имате нужда от почивка след дългия и изморителен работен ден. Ако сте готови да се престрашите и да прекрачите прага на залата за танци, то значи сте на правилното място.; ) Присъединете се към групата ни за начинаещи. Заповядайте да направите първите си СТЪПКИ в един от най-красивите и романтични социални латино танци. Уроците са с продължителност 60 мин. и се провеждат ВСЕКИ ЧЕТВЪРТЪК от 20:30. Залата се намира на по-малко от 5 мин. от Площад Патриарх Евтимий. Курсът е с ограничен брой места. Можете да се запишете самостоятелно или в двойка. По време на тренировките ще усвоите най-ва..
Висша математика | Други курсове и обучение | гр. Бургас
Висша математика
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Лили Дончева,  преди 8 дни
Интегрално смятане: неопределени и определени интеграли. Редове. Диференциални уравнения, екстремум на функция с една и повече променливи и др. Линейна алгебра и аналитична геометрия. Статистика.
Професионален курс за аранжиране на цветя към ЛТУ - октомври 2017 | Други курсове и обучение | гр. София
Професионален курс за аранжиране на цветя към ЛТУ - октомври 2017
Цена
400 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Русана Цветанова,  преди 10 дни
Заповядайте на курс за аранжиране на цветя към Лесотехнически университет, София. През месец октомври стартираме с нова група! Тук ще научите основните техники на аранжиране, как да работите с рязан и саксиен цвят, с опаковки и как да декорирате. Курсът е насочен към всички, които желаят да се занимават професионално с аранжиране и да го превърнат в свой бизнес, както и към любители, които желаят да се потопят в тайните на аранжирането на растения и да го превърнат в свое хоби. Цената включва: Всички материали за работа, съдове и растенияСертификат за допълнителна професионална квалификация
Първи сватбен танц | Други курсове и обучение | гр. Пловдив
Първи сватбен танц
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Г-жа Янкова,  преди 11 дни
Първи сватбен танц-Направете го специален и незабравим в клуб по спортни танци ’’ Енерджи’’ Ако желаете нещо действително неповторимо и запомнящо, Ние ще Ви помогнем с оригинални хореографии, съобразени с Вас, Вашите желания и мечти! Потопете се в магията на танца с клуб по спортни танци ’’Енерджи’’ Залата се намира в Изчислителен център( срещу Лаута); бул. Санкт Петербург, ет.6
Спечели пари от уроците, които публикуваш | Други курсове и обучение | гр. Обзор
Спечели пари от уроците, които публикуваш
Цена
1 лв.
гр. Обзор, обл. Бургас,  преди 12 дни
Всеки потребител на https://idle-earth.eu има уникалната възможност да спечели пари от уроците, които публикува.
Уроци по бачата за начинаещи | Други курсове и обучение | гр. София
Уроци по бачата за начинаещи
Цена
7 лв.
гр. София, обл. София,  преди 13 дни
Ако искате да се научите да танцувате бачата докато се забавлявате, това е вашето място. Уроците се провеждат всеки четвъртък от 20:30 близо до Попа. За информация се обадете на посочения телефон. Местата са ограничени. Срокът за записване е до 21.09.2017 г. При нас може да използвате Мултиспорт, Содексо и Месечни карти с отстъпка.
Народни танци за начинаещи и напреднали - Център и Студентски град с Хороводец | Други курсове и обучение | гр. София
Народни танци за начинаещи и напреднали - Център и Студентски град с Хороводец
Цена
6 лв.
Хороводец
гр. София, обл. София,  Подател: Хороводец,  преди 17 дни
Клуб за народни танци Хороводец организира курсове за абсолютно начинаещи любители на българския фолклор независимо от тяхната възраст. Разполагаме с 2 активни зали в: - Студентски град, ул. Акад. Николай Стоянов 13А, сутерен (нова начинаеща група от 10.10.2017г., всеки вторник и четвъртък от 20:30ч.); - Център, ул. Екзарх Йосиф 60 (НОВА начинаеща група от 26.09.2017г. - всеки вторник и четвъртък от 18:30ч.) И двете зали са оборудвани със съблекалня, климатик и тоалетна. Единственото необходимо условие е да имате удобни обувки, желание и ентусиазъм. Останалото ще го осигурим ние. Акту..
Курсове за машинист на Автокран до 16 тона, Автокран с неограничена товароподемност, Кулокран | Други курсове и обучение | гр. Варна
Курсове за машинист на Автокран до 16 тона, Автокран с неограничена товароподемност, Кулокран
Цена
350 лв.
Виктория ПМ ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Виктория ПМ ЕООД,  преди 19 дни
В началото на м. Октомври 2017г. Център за професионално обучение към ЕТ ”Виктория-Петранка Митрева” организира курсове за машинист на Автокран до 16 тона, автокран с неограничена товароподемност и курсове за кулокранисти. Курс за машинист на автокран до 16 тона- продължителност 300 уч. ч.. Цена на курса 350 лева. Курс за машинист на автокран с неограничена товароподемност -продължителност 300 уч. ч. Цена на курса 350 лева. Курс за машинист на кулокран - продължителност 300 уч. ч. Цена на курса 350 лв. Всички видове обучения се провеждат съгласно НАРЕДБА № 1 от 4 март 2002 г. за усло..
« Предишна | 1234 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг