Обучение, курсове » Други курсове и обучение

170 обяви
650 лв.
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, код 582010, специалност “Строителство и архитектура” - трета степен на професионална квалификация. Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. • Програмите са съобразени изцяло с Вашето свободно време. • Обучавате се без да се откъсвате от работа. Пълният курс на обучението дава възможност за придобиване на степен на професионална квалификация по професията /специалността/. Професионалното обучение за придобиване на степен на професионална квалификация завършва с полагане на държав..
400 лв.
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “ЕЛЕКТРОТЕХНИК”, специалност “ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ” Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. • Програмите са съобразени изцяло с Вашето свободно време. • Обучавате се без да се откъсвате от работа. След приключване на обучението си получавате: 1. УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО ОБРАЗЕЦ 3-37 НА МОН - завършване на професионалното обучение по част от професия. Цена на курса за самостоятелна форма на обучение с включени учебни помагала, учебна документация, Удостоверение - 400,00 лева. ..
650 лв.
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “СТРОИТЕЛЕН ТЕХНИК”, специалност “СТРОИТЕЛСТВО И АРХИТЕКТУРА” Обучението се провежда в индивидуална /дистанционна форма. Програмите са съобразени изцяло с Вашето свободно време. Обучавате се без да се откъсвате от работата. Aко имате опит по специалността - ускорен курс на обучение, съобразен с възможностите на кандидатите. За курсисти без опит по специалността Центърът осигурява практика в реална работна среда. След приключване на обучението си получавате СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ. Получавате и Europass приложени..
Жимтех ООД - курсове по заваряване, обучение, преквалификация и сертифициране на заварчици
Здравейте. Нашият екип предлага съдействие за издаване на дипломи за основно, средно и висше образование на територията на Р. България. Имаме дългогодишен опит и разполагаме с връзки в много учебни за..
Цена: 350 лв. Лицензирана диплома, валидна в България и в чужбина Курсове за придобиване на професионална квалификация по професия “Монтажник на водоснабдителни и канализационни мрежи” Специалности: „Външни ВиК ..
Цена: 650 лв. Курс за придобиване на професионална квалификация по професия 582010 Строителен техник, специалност 5820104 Транспортно строителство. Входящо ниво - средно образование. При нас можете да се обучават..
Цена: 400 лв. Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “ЕЛЕКТРОТЕХНИК”, специалност “ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ”. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА ● При нас можете да се обучавате от вс..
Цена: 124 лв. Юни стартира група на половин цена, само 124 лв.!!!, вместо стандартната цена 248 лв. Това е качествен курс, който решихме да предложим на промоционална цена!!! Записване без капаро. Учебната прог..
Цена: 400 лв. Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “ЕЛЕКТРОТЕХНИК”, специалност “ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ” Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. • Програмите са ..
Цена: 600 лв. . ЕЛВИС ПРЕСЛИ-ЦЯЛАТА СТРАНА- организира пофесионални индивидуални курсове за татуиране, болногледачи и детегледачи, домашни помощници, гувернантка, здравен асистент -920 часа -450 лева, помощник възп..
Цена: 450 лв. ЕЛВИС ПРЕСЛИ-ЦЯЛАТА СТРАНА-СОФИЯ, ВАРНА, ПЛОВДИВ, Н И ДРУГИ ГРАДОВЕ-организира професионални индивидуални курсове за фадромист-багерист-параджия накрая на курса се полага изпит по теория и практика и ..

Курс за “Огняри“

гр. Варна, обл. Варна
ОГНЯРИ. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД провеждаме курс за правоспособност “МАШИНИСТ НА ПАРНИ И ВОДОГРЕЙНИ КОТЛИ“. На участвалите в курса на обучение, издаваме СВИДЕТЕЛСТВО за правос..
Цена: 134 лв. МОТОКАРИСТИ. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД провеждаме курс за правоспособност за Електрокари и Мотокари в предприятията. На участвалите в курса издаваме - Свидетелство за правосп..

Курсове за “Заварчик“

гр. София, обл. София
ЗАВАРЧИК. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме Курс за правоспособност по Заваряване, процеси на заваряване - РЕДЗ, МИГ/МАГ, ВИГ, ГКЗ. На участвалите в обучението, издаваме Б..

Курс за КРАНИСТИ - Първа степен

гр. София, обл. София
АВТОКРАН. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме следващ Курс за правоспособност по управление на кранове стрелови тип монтирани на автомобили. На участвалите в обучението изда..
АВТОВИШКА. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме следващ Курс за правоспособност по управление на подвижни работни площадки стрелови тип, монтирани на автомобили или на самоходн..
Център за професионално обучение с лиценз № 200812591 от НАПОО провежда професионални курсове по: ПРОФЕСИИ: 1. СТРОИТЕЛ-МОНТАЖНИК: СПЕЦИАЛНОСТИ: - ОСНОВНИ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ - ПЪРВА СТЕПЕН ..
Център за професионално обучение с лиценз № 200812591 от НАПОО провежда професионални курсове по: ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ: ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕСТОРАНТЬОРСТВО И КЕТЕРИНГ ПРОФЕСИИ: 1. АДМИНИСТРАТОР В..
Център за професионално обучение с лиценз № 200812591 от НАПОО провежда професионални курсове по: ПРОФЕСИЯ: 1. ПРОДАВАЧ - КОНСУЛТАНТ: СПЕЦИАЛНОСТ: -. ПРОДАВАЧ - КОНСУЛТАНТ - ВТОРА СТЕПЕН НА ПР..

Курсови счетоводство

гр. Бургас, обл. Бургас
Индивидуални курсове по двустранно счетоводство за начинаещи и за напреднали-250 лева и 290 лева. индивидуални курсове по труд и работна заплата и личен състав- за начинаещи и за напреднали-150 лева и..
Цена: 15 лв. Дескриптивна геометрия: ”Уроци, курсови задачи, упражнения, чертежи, информация” За гр. София и гр. Бургас. Цената е в зависимост от обекта на работа.
Пиша есета, курсови работи, съчинения за хуманитарни специалности. На социална, културна тематика, медии и др. Бърз набор, оформяне и разпечатване на курсови и дипломни работи. Помощ по време на изп..

Висша математика

гр. Бургас, обл. Бургас
Интегрално смятане: неопределени и определени интеграли. Редове. Диференциални уравнения, екстремум на функция с една и повече променливи и др. Линейна алгебра и аналитична геометрия. Статистика.
ЕЖЕГОДНИ СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ОБУЧЕНИЯ по ЗБУТ ЗА: - Длъжностно лице по ЗБУТ - ЗЗБУТ, Наредба № РД-07-2 от 16.12.2009г. и Наредба 3 от 27.07.1998г. - Длъжностно лице, което провежда инструктажи по З..
Цена: 600 лв. ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО ПРОФЕСИЯ „ЕКОЛОГ”, код 851010, Специалност „Екология и опазване на околната среда”, Трета степен на професионална квалификация, 960часа. След края на обучението ще получи..

давам уроци

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Начална учителка съм и си търся дечица с които да преговаряме изучения материал, да преодоляваме трудностите, както и с игри и забава да се подготвим за новата учебна година.
учител предлага уроци по български език, математика, английски език, за малки ученици, по домовете
Курсове по всички специалности в туризма
Курсове за сервитьори, бармани, администратори и камериерки. Осигурява работа за сезона
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.