Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
123 обяви
ТОП оферта
курсове по заваряванегр. Бургас, Бургас,  преди 14 часаЖимтех ООД - курсове по заваряване, обучение, преквалификация и сертифициране на заварчици
ТОП оферта
курс „Строителен техник- Транспортно строителство“ Дистанционно обучениегр. София, София,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ,  преди 14 часа650 лв. (Цена)ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕКурс за придобиване на професионална квалификация по професия 582010 Строителен техник, специалност 5820104 Транспортно строителство. Входящо ниво - средно образование. При нас можете да се обучавате от всяка точка на страната без да се налага да пътувате или да отсъствате от работа. Обучението в дистанционна форма е достъпно в цялата страна, ако имате опит по специалността - ускорен курс на обучение, съобразен с възможностите на кандидатите. Сертификат: Завършеното обучение се удостоверява с държавно СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ по образец 3-54 на МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА, заедно с безплатно EUROPASS приложение на български и чужд език по избор, в което се п..
ТОП оферта
Строителен техник за цялата странагр. София, София,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ,  преди 1 ден650 лв. (Цена)ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕКурс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, код 582010, специалност “Строителство и архитектура” - трета степен на професионална квалификация. Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. • Програмите са съобразени изцяло с Вашето свободно време. • Обучавате се без да се откъсвате от работа. Пълният курс на обучението дава възможност за придобиване на степен на професионална квалификация по професията /специалността/. Професионалното обучение за придобиване на степен на професионална квалификация завършва с полагане на държавни изпити по теория и практика на професията. Завършеното професионално обучение с придобиване на ст..
ТОП оферта
обучение на заварчици, кранисти, машинисти на стр. машини, мото- и ел. каристи, огняри, строителигр. Бургас, Бургас,  преди 1 денЦПО към УЦ Зорница Бургас - обучение на заварчици, кранисти, машинисти на строителни машини, мото- и ел. каристи, огняри, строители. Учебен център Зорница ЕООД – Бургас има дългогодишен опит в обучението на работници и специалисти по: - всички видове строителни специалности; - електро- и газозаварчици; заварчици в защитна газова среда (СО2 или аргон); - електро- и мотокаристи; кранисти на автомобилни, мостови и кулакранове; - огняри, котляри и компресористи; - машинисти на подвижни работни площадки (автомоб. подемници и вишки); - машинисти на строителни машини (багери, булдозери, челни товарачи и др.); - ВиК монтьори; електро-монтьори; - здравословни и безопасни условия на труд; ..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPРЦИР - организира курсове и обучения | Други курсове и обучение | гр. Сливен
РЦИР - организира курсове и обучения
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 11 часа
Център за професионално обучение към Регионален център за икономическо развитие Сливен, ЛИЦЕНЗИЯ №200312110/2003 год. на НАПОО Курсове за професионална квалификация: Козметика; Класически и лечебен масаж; Маникюр; Фризьор; Офис секретар; Оператор на компютър; Автомонтьор; Климатична и хладилна техника; Възобновяеми енергийни източници; Икономика; Счетоводство; Бизнес услуги; Малък и среден бизнес; Сътрудник маркетингови дейности; Сътрудник социални дейности; Озеленяване и цветарство; Еколог; Готвач; Шивач; Заварчик; Обучение по Ключови компетентности: Работа с електронни таблици; M..
VIPКурс по професия ”Монтажник на ВиК мрежи” дистанционно обучение | Други курсове и обучение | гр. София
Курс по професия ”Монтажник на ВиК мрежи” дистанционно обучение
Цена
350 лв.
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ,  преди 14 часа
Курсове за придобиване на професионална квалификация по професия “Монтажник на водоснабдителни и канализационни мрежи” Специалности: „Външни ВиК мрежи“ и „Вътрешни ВиК мрежи“. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА ● При нас можете да се обучавате от всяка точка на страната без да се налага да пътувате или да отсъствате от работа. ● Избирате сами формата на обучение в зависимост от свободното си време и според желанията си - индивидуална / самостоятелна / дистанционна. ● Възможност за разсрочено заплащане на таксата за курса, както и превод и легализация за чужбина на издадените доку..
VIPПрофесионални обучения стартиращи на 23.11.2017 | Други курсове и обучение | гр. Варна
Професионални обучения стартиращи на 23.11.2017
Цена
600 лв.
ЗЕНИТ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЗЕНИТ,  преди 1 ден
ПРОФЕСИОНАЛНИ- ОНЛАЙНОБУЧЕНИЯ СТАРТИРАЩИ В УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ЗЕНИТ - Варна на 23.11.2017г. „ЕКОЛОГ„, код 851010, специалност „Екология и опазване на околната среда”, код 8510101, 3-та СПК „АГРОЕКОЛОГ„ код 621140, специалност Агроекология, код 6211401 - 3-та СПК „ТЕХНИК-ЛЕСОВЪД“, код: 623010, специалност „Горско стопанство и дърводобив“, код 6230102- 3-та СПК ”ФЕРМЕР“, код 621060 специалност “Земеделец“, код 6210601, 2-ра СПК, специалност „Производител на селскостопанска продукция“, код 6210602, 3-та СПК „РАСТЕНИЕВЪД„ код: 621030, специалност „Селекция и семепроизводство”, код 62103..
VIPДистанционни обучения за Социални асистенти | Други курсове и обучение | гр. Варна
Дистанционни обучения за Социални асистенти
Цена
300 лв.
ЗЕНИТ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЗЕНИТ,  преди 1 ден
Професия “Сътрудник социални дейности”, код 762020 Специалност “Социална работа с деца и семейства в риск” Професия „Социален асистент”, код 762040 Специалност „Подпомагане на възрастни” Професия „Помощник - възпитател”, код 762030 Специалност „Помощник - възпитател в отглеждането и възпитанието на деца” и „Подпомагане на деца”, код 7620401, СПК-2 Обучението е подходящо за всички, които искат да работят в България, Австрия, Германия и други европейски държави, организирано и провеждано от УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ”ЗЕНИТ” - Варна лицензиран в НАПОО! Дистанционната форма на обучение е на..
VIPОбучения за земеделски производители | Други курсове и обучение | гр. Варна
Обучения за земеделски производители
ЗЕНИТ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЗЕНИТ,  преди 1 ден
Курс Агроекология и климат - 150лв. Курс Биологично земеделие - 150лв. Курс Опазване компонентите на околната среда в земеделския сектор - 150лв. Курс Растителна защита за продукти от професионална категория на употреба - 250лв. Провеждат се в присъствена и ОНЛАЙН форма! На завършилите обучение се издава Удостоверение за професионално обучение, образец 3-37 на МОН по част от професия Агроекология, код 621140. За да се включите в обучението е необходимо да платите таксата за съответния курс по следната банкова IBAN: BG80 TTBB 9400 1515 0653 23, BIC:TTBBBG22 в СЖ “Експресбанк”, “..
VIPДистанционен Курс Готвач, Грим, Микроблейдинг, Мениджмънт, Козметика, Маникюр, Масаж, Фитнес | Други курсове и обучение | гр. Димитровград
Дистанционен Курс Готвач, Грим, Микроблейдинг, Мениджмънт, Козметика, Маникюр, Масаж, Фитнес
Цена
190 лв.
Учебен център Европа 1997
гр. Димитровград, обл. Хасково,  Подател: Учебен център Европа 1997,  преди 3 дни
Дистанционен Курс Готвач Грим Микроблейдинг Икономика и Мениджмънт Кетъринг Козметика Маникюр Масаж Ресторантьор Селски Туризъм Сервитьор-Барман Туристически Агент Фитнес Инструктор Фризьор ГОТВАЧ ПЪРВО НИВО Организация на кухнята, оборудване, хигиена, първа помощ, приготвяне и оформяне на ястия Дистанционно обучение - 270лв. ГОТВАЧ ВТОРО НИВО Изготвяне на меню, изчисляване на разходи, дивеч, сладкарски изделия, сосове, маринати Дистанционно обучение- 270 лв. Ниво маркетинг, мениджмънт и долекарска помощ за диплома майсторски клас Дистанционно обучение - 100лв КУРС ГРИМ ПЪ..
VIPКурс “Строителен техник” дистанционно обучение в цялата страна | Други курсове и обучение | гр. София
Курс “Строителен техник” дистанционно обучение в цялата страна
Цена
650 лв.
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ,  преди 4 дни
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, специалност “Строителство и архитектура”. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА При нас можете да се обучавате от всяка точка на страната без да се налага да пътувате или да отсъствате от работа. Обучението в дистанционна форма е достъпно в цялата страна - курс на обучение, съобразен с възможностите на кандидатите. Сертификат: При успешно завършване на курса получавате III-та степен на професионална квалификация. Професионалното обучение за придобиване на степен на професионална квалификация завършва с п..
Обучения на земеделски производители | Други курсове и обучение | гр. Бургас
Обучения на земеделски производители
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение,  преди 4 часа
Курсове ”Агроекология” ”Биоземеделие” ”Растителна защита” ”Опазване компонентите на околната среда” Курсовете се провеждат всеки месец; Издаван документ: Сертификат/ Удостоверение.
Електрокари и Мотокари курс за правоспособност | Други курсове и обучение | гр. Варна
Електрокари и Мотокари курс за правоспособност
Цена
134 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД,  преди 5 часа
ЕЛЕКТРОКАРИСТИ и МОТОКАРИСТИ. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме курсове за правоспособност за работа с Електрокари и Мотокари в предприятията. Издаваме - Свидетелство за правоспособност за работа с електрокари и мотокари валидно и за ЕС. При нас можете да се явите на изпит за актуализиране на придобита правоспособност за работа с мотокари и електрокари в предприятията на всеки 5 (пет) години. Курсовете провеждаме индивидуално в учебната база или в групи по месторабота.
Курсове за “МАШИНИСТ на Автокран“ | Други курсове и обучение | гр. София
Курсове за “МАШИНИСТ на Автокран“
Цена
286 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД,  преди 5 часа
“АВТОКРАН“. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме следващ Курс за правоспособност по управление на кранове стрелови тип монтирани на автомобили. СТОЙНОСТ на курса на обучение - 286.00 лв. На преминалите обучението издаваме Свидетелство за правоспособност Машинист на кранове стрелови тип, монтирани на автомобили - II степен за кранове с товароподемност до 16 тона валидно за ЕС. Провеждаме курсове по съкратена програма за придобиване на правоспособност Машинист на кранове стрелови тип, монтирани на автомобили - I степен за кранове с товароподемност над 16 тона.
Курсове за “Огняр“ | Други курсове и обучение | гр. София
Курсове за “Огняр“
гр. София, обл. София,  Подател: Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД,  преди 5 часа
ОГНЯР. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме следващ курс за правоспособност “МАШИНИСТ НА ПАРНИ И ВОДОГРЕЙНИ КОТЛИ“. На приключилите курса на обучение ще бъде издадено СВИДЕТЕЛСТВО за правоспособност “Машинист на котли с високо налягане - Втора степен“
Подготовка по чужди езици и други учебни дисциплини за ученици и възрастни | Други курсове и обучение | гр. Бургас
Подготовка по чужди езици и други учебни дисциплини за ученици и възрастни
’Гамма Бомар’ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ’Гамма Бомар’ЕООД,  преди 12 часа
Езиков център ”Гамма Бомар” Бургас предлага подготовка по английски, италиански, немски, испански и други чужди езици, математика, физика, химия, история, география, биология - помощ в обучението, подготовка за матура, кандидат-студентска подготовка. Курсове - 5 лв. за учебен час при група от четири души, занятия - два пъти седмично по два учебни часа/40 минути, 20 учебни седмици, начало - 27 ноември 2017 година. Индивидуални уроци за ученици, студенти и възрастни - 15 лв. за учебен час/40 минути, два пъти седмично по два учебни часа.
Уроци по електротехника, електроника и практика за начинаещи и напреднали- 10лв- 60мин | Други курсове и обучение | гр. София
Уроци по електротехника, електроника и практика за начинаещи и напреднали- 10лв- 60мин
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 14 часа
Давам уроци по електротехника и електроника на будни ученици, които искат да имат добри възможности и бъдеще тук. Да влизате и да излизате във фейс бук, да пиете водка и бира -това не са таланти с които ще живеете добре. Ще дойде време в което, пакистанци и сомалийци, ще бъдат техници на които ще плащате по 20лв за сменен ключ на лампата- а българите ще работят теляци и миячи. Не в чужбина, и на луната да отидете-трябва да знаете и можете. Сърдете се на себе си! Събудете се българи!
Курс „Електротехник” дистанционно обучение в цялата страна | Други курсове и обучение | гр. София
Курс „Електротехник” дистанционно обучение в цялата страна
Цена
400 лв.
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ,  преди 14 часа
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “ЕЛЕКТРОТЕХНИК”, специалност “ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ”. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА ● При нас можете да се обучавате от всяка точка на страната без да се налага да пътувате или да отсъствате от работа. ● Избирате сами формата на обучение в зависимост от свободното си време и според желанията си - индивидуална / самостоятелна / дистанционна. ● Възможност за разсрочено заплащане на таксата за курса. Обучението в дистанционна форма е достъпно в цялата страна. Aко имате опит по специалността - ускорен курс на обуче..
Кариерен консултант | Други курсове и обучение | гр. София
Кариерен консултант
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Предлагам кариерни консултации, помагащи на ученици, кандидат-студенти и студенти да открият подходящото образование, специализация и професия, включително и обучаващи институции, отчитайки личността, дарбата и интересите Ви. Консултирам и заети и самонаети, които преминават през промени в професионалния си път; при планиране смяна на работа; при изясняване на необходимостта от квалификация и/или допълнително обучение; при управлението на всеки етап от кариерното развитие и други ситуации. Съдействам и на търсещите работа при разработването на стратегия и план за намиране на подходящи ..
Професионално обучение по професия ЕКОЛОГ | Други курсове и обучение | гр. Варна
Професионално обучение по професия ЕКОЛОГ
Цена
600 лв.
ЗЕНИТ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЗЕНИТ,  преди 1 ден
ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ ПО ПРОФЕСИЯ „ЕКОЛОГ”, код 851010, Специалност „Екология и опазване на околната среда”, Трета степен на професионална квалификация, 960часа. След края на обучението ще получите Държавно Свидетелство - за придобиване на 3-та степен на професионална квалификация по професия ЕКОЛОГ, образец № 3-54, което важи в цялата страна и в страните на Европейския съюз. Документа има воден знак. Дистанционната форма на обучение е напълно равнопоставена на редовната форма на обучение, както по отношение на съдържанието на учебните планове и програми, така и по издаваните свидетелс..
Уроци, задачи, казуси, курсори работи, изпити по счетоводство! | Други курсове и обучение | гр. Варна
Уроци, задачи, казуси, курсори работи, изпити по счетоводство!
Цена
15 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 3 дни
Подготовка за изпити, за студенти и ученици по Счетоводство Уроци, Задачи, казуси, курсови работи, изпити, подготовка за държавен изпит
Уроци по бачата за начинаещи | Други курсове и обучение | гр. София
Уроци по бачата за начинаещи
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
Имате нужда от почивка след дългия и изморителен работен ден. Ако сте готови да се престрашите и да прекрачите прага на залата за танци, то значи сте на правилното място. Присъединете се към групата ни за начинаещи. Заповядайте да направите първите си СТЪПКИ в един от най-красивите и романтични социални латино танци. http://dancingsteps.4stupki.com/ Уроците са с продължителност 60 мин. и се провеждат ВСЕКИ ЧЕТВЪРТЪК от 20:30. Залата се намира на по-малко от 5 мин. от Площад Патриарх Евтимий. Курсът е с ограничен брой места. Можете да се запишете самостоятелно или в двойка. По време на..
Контрол върху качеството на изпълнение на строителството | Други курсове и обучение | гр. София
Контрол върху качеството на изпълнение на строителството
Цена
60 лв.
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ,  преди 4 дни
”Контрол върху качеството на изпълнение на строителството и за съответствие на влаганите в строежите строителни продукти със съществените изисквания за безопасност” • Онлайн курс на обучение съгласно Наредба за съществените изисквания към строежите и оценяване съответствието на строителните продукти, закона на Камарата на строителите, Закон за техническите изисквания към продуктите и др. • Издаваме легитимно Удостоверение за преминато обучение за ”Осъществяване контрол върху качеството на изпълнение на строителството и за съответствие на влаганите в строежите строителни продукти със същест..
офис асистент | Други курсове и обучение | гр. Пловдив
офис асистент
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 4 дни
ТЪРСИТЕ Развитие? Имате идеи, превърнете ги във възможности! Курс за ОФИС АСИСТЕНТ ще Ви отведе крачки напред!!! Професионален курс за ОФИС АСИСТЕНТ!!! АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР Ви предлага курс за Офис Асистент. Курсът включва изучаване на основните компютърни програми  Word, Excel, Power Point, Aсcess, Front Page, както и компютърен машинопис. По време на обучението са включени различни упражнения: съставяне на административни документи с Word - молби, заявления, заповеди, служебни бележки, квитанции, оформяне на таблици с Excel, работа с формули, задачи с ДДС, отстъпки, графики, изготвяне на през..
курс декоративни свещи | Други курсове и обучение | гр. Бургас
курс декоративни свещи
Цена
70 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 дни
На 26.11.17г. от 13 часа, ще се проведе курс за ръчно изработени декоративни свещи. По време на курсът ще се научите, да правите ароматни декоративни свещи във стъклен съд и свещи във формата на кексчета. Свещите изработени по време на курсът остават за вас. Необходимо е предварително записване.
Офис асистент/Office Assistant | Други курсове и обучение | гр. Пловдив
Офис асистент/Office Assistant
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Бритиш Академик,  преди 5 дни
Изгоден Специализиран курс за Офис Асистент! ИСКАТЕ ДА СТЕ ПЕРФЕКТНИЯТ ОФИС-АСИСТЕНТ?! Курс в Бритиш Академик Център! Самочувствието да се реализираш! Ако искате да напреднете в работата, този курс е за Вас! Бритиш Академик Център Ви предлага компютърен курс WORD, EXCEL, POWER POINT, ACCESS,OUTLOOK EXPRESS. Отлично обучение по основните програми, необходими за работата в офиса! Курсът ще затвърди и обогати вашите познания по текстообработващите програми и електронните таблици, ще ви помогне да работите с офис-техниката и да се справяте с бизнес-кореспонденцията на фирмата. Предлагаме р..
Професионална компетентност | Други курсове и обучение | гр. Бургас
Професионална компетентност
Цена
100 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 дни
НИСКИ ЦЕНИ ПРОМОЦИЯ Курсове за професионалнакомпетентност за Пътници и Товари
Тествай уменията си в продажбите | Други курсове и обучение | гр. София
Тествай уменията си в продажбите
гр. София, обл. София,  преди 5 дни
Искаш ли да тестваш своите умения в продажбите? Повярвай ми, не е трудно! От теб се иска само да опиташ. Запиши се да участваш в безплатния 7 дневен тест и пред теб ще се отвори възможност и да печелиш. Отвори линка и се пробвай! http://bit.ly/test_prodazhbi Ще се учиш, забавляваш и печелиш! Предложението е за цялата страна.
ЦПО-Център за Професионално Обучение -Търговище | Други курсове и обучение | гр. Търговище
ЦПО-Център за Професионално Обучение -Търговище
”Ловец-01” ЕООД
гр. Търговище, обл. Търговище,  Подател: ”Ловец-01” ЕООД,  преди 6 дни
Лицензия No. 2015121248 ЦПО към ”ЛОВЕЦ-01” ЕООД Търговище Лицензия No.: 2015121248 / 02.10.2015 Наименование: ЦПО към ”ЛОВЕЦ-01” ЕООД Населено място: Търговище, общ. Търговище, обл. Търговище Пощенски код: 7700 Адрес на управление: ”Петко Р. Славейков” № 4, ет. 3, офис 301 Телефон - основен: 0601 6 52 39 Телефон: 0888 513 218 Предлагани курсове в ЦПО: Предлагани професии и специалности: Код професия Професия 861010 Охранител 8610101 Банкова охрана и инкасова дейност 861010 Охранител 8610102 Лична охрана 861010 Охранител 8610103 Физическа охрана на о..
Агроекология и климат | Други курсове и обучение | гр. Шумен
Агроекология и климат
Цена
150 лв.
гр. Шумен, обл. Шумен,  преди 6 дни
Обучения по „Агроекология и климат“ - за всички бенефициенти, които участват по мярка 10 „Агроекология и климат“ от Програма за развитие на селските райони за периода 2014-2020г.
« Предишна | 12345 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг