Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
123 обяви
ТОП оферта
Ловно рибарско дружество Сливен организира курсовегр. Сливен, Сливен,  преди 22 часаЛовно рибарско дружество Сливен, организира курс за придобиване право на лов и курс за придобиване на право на на подборен отстрел, записвания до 20.02.2018г., в офиса на дружеството и на посочения телефон
ТОП оферта
Безплатно обучение за поставяне на хидроизолациягр. София, София,  преди 23 часаФирма ”United Partners HR” организира БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ ЗА ПОСТАВЯНЕ НА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВИ. Обучението ще се проведе в град Бургас. Успешно завършилите придобиват професионална квалификация и им се гарантира дългосрочна работа в чужбина. *Фирмата е регистрирана с лиценз № 1903 от 14/07/2015 г. за извършване на посредническа дейност по наемане на работа за чужбина и с лиценз № 171 от 16/09/2016 г. за извършване на дейност, като предприятие, което осигурява временна работа. За записване, моля свържете се с Елисавета Димитрова в работно време (09:00ч. – 17:00ч.) на телeфон: 070015215 (на цената на един градски разговор). Моля, да се обаждат само СЕРИОЗНИ и МОТИВИРАНИ хора!
ТОП оферта
Строителен техник за цялата странагр. София, София,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ,  преди 1 ден650 лв. (Цена)ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕКурс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, код 582010, специалност “Строителство и архитектура” - трета степен на професионална квалификация. Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. • Програмите са съобразени изцяло с Вашето свободно време. • Обучавате се без да се откъсвате от работа. Пълният курс на обучението дава възможност за придобиване на степен на професионална квалификация по професията /специалността/. Професионалното обучение за придобиване на степен на професионална квалификация завършва с полагане на държавни изпити по теория и практика на професията. Завършеното професионално обучение с придобиване на ст..
ТОП оферта
обучение на заварчици, кранисти, машинисти на стр. машини, мото- и ел. каристи, огняри, строителигр. Бургас, Бургас,  преди 1 денЦПО към УЦ Зорница Бургас - обучение на заварчици, кранисти, машинисти на строителни машини, мото- и ел. каристи, огняри, строители. Учебен център Зорница ЕООД – Бургас има дългогодишен опит в обучението на работници и специалисти по: - всички видове строителни специалности; - електро- и газозаварчици; заварчици в защитна газова среда (СО2 или аргон); - електро- и мотокаристи; кранисти на автомобилни, мостови и кулакранове; - огняри, котляри и компресористи; - машинисти на подвижни работни площадки (автомоб. подемници и вишки); - машинисти на строителни машини (багери, булдозери, челни товарачи и др.); - ВиК монтьори; електро-монтьори; - здравословни и безопасни условия на труд; ..
ТОП оферта
курсове по заваряванегр. Бургас, Бургас,  преди 1 денЖимтех ООД - курсове по заваряване, обучение, преквалификация и сертифициране на заварчици
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPДистанционнио обучения за земеделски производители | Други курсове и обучение | гр. Варна
Дистанционнио обучения за земеделски производители
Цена
150 лв.
ЗЕНИТ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЗЕНИТ,  преди 18 часа
Курс Агроекология и климат - 150лв. Курс Биологично земеделие - 150лв. Курс Опазване компонентите на околната среда в земеделския сектор - 150лв. На завършилите обучение се издава Удостоверение за професионално обучение, образец 3-37 на МОН по част от професия Агроекология, код 621140. За да се включите в обучението е необходимо да платите таксата за съответния курс по следната банкова IBAN: BG80 TTBB 9400 1515 0653 23, BIC:TTBBBG22 в СЖ “Експресбанк”, “ЗЕНИТ 94″ ООД За включването ви в обучението са необходими още да ни изпратите - сканирани: - копие на лична карта - копие н..
VIPРЦИР - организира курсове и обучения | Други курсове и обучение | гр. Сливен
РЦИР - организира курсове и обучения
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 1 ден
Център за професионално обучение към Регионален център за икономическо развитие Сливен, ЛИЦЕНЗИЯ №200312110/2003 год. на НАПОО Курсове за професионална квалификация: Козметика; Класически и лечебен масаж; Маникюр; Фризьор; Офис секретар; Оператор на компютър; Автомонтьор; Климатична и хладилна техника; Възобновяеми енергийни източници; Икономика; Счетоводство; Бизнес услуги; Малък и среден бизнес; Сътрудник маркетингови дейности; Сътрудник социални дейности; Озеленяване и цветарство; Еколог; Готвач; Шивач; Заварчик; Обучение по Ключови компетентности: Работа с електронни таблици; M..
VIPЕжегодни специализирани обучения за длъжностни лица по ЗБУТ | Други курсове и обучение | гр. Варна
Ежегодни специализирани обучения за длъжностни лица по ЗБУТ
ЗЕНИТ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЗЕНИТ,  преди 2 дни
ЕЖЕГОДНИ СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ОБУЧЕНИЯ ЗА: „ДЛЪЖНОСТНО ЛИЦЕ ПО ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ ПРИ РАБОТА“ Съгласно изискванията на Наредба № РД-07-02/16.12.2009г., за условията и реда за провеждането на периодично обучение и инструктаж на работниците и служителите по правилата за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд и Наредба № 3 от 27.07.1998 г. Присъствената форма на обучението - цена 130лв „КООРДИНАТОР ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ЗА ЕТАПА НА ИНВЕСТИЦИОННОТО ПРОЕКТИРАНЕ” съгласно НАРЕДБА № 2 от 22.03.2004 г. за минимални изисквания за здравословни и безопасни условия ..
VIPПрофесионални обучения | Други курсове и обучение | гр. Варна
Професионални обучения
Цена
600 лв.
ЗЕНИТ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЗЕНИТ,  преди 2 дни
ПРОФЕСИОНАЛНИ- ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЯ В УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ЗЕНИТ - Варна „ЕКОЛОГ„, код 851010, специалност „Екология и опазване на околната среда”, код 8510101, 3-та СПК „АГРОЕКОЛОГ„ код 621140, специалност Агроекология, код 6211401 - 3-та СПК „ТЕХНИК-ЛЕСОВЪД“, код: 623010, специалност „Горско стопанство и дърводобив“, код 6230102- 3-та СПК ”ФЕРМЕР“, код 621060 специалност “Земеделец“, код 6210601, 2-ра СПК, специалност „Производител на селскостопанска продукция“, код 6210602, 3-та СПК „РАСТЕНИЕВЪД„ код: 621030, специалност „Селекция и семепроизводство”, код 6210305, СПК-2 “ЖИВОТНОВЪД”,..
курс огняри | Други курсове и обучение | гр. Ямбол
курс огняри
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 2 часа
Курс за “Огняри“ | Други курсове и обучение | гр. София
Курс за “Огняри“
гр. София, обл. София,  Подател: Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД,  преди 7 часа
ОГНЯРИ. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме следващ курс за правоспособност “МАШИНИСТ НА ПАРНИ И ВОДОГРЕЙНИ КОТЛИ“. На участвалите в курса на обучение ще бъде издадено СВИДЕТЕЛСТВО за правоспособност “Машинист на котли с високо налягане - Втора степен“
Електрокари и Мотокари курс за правоспособност | Други курсове и обучение | гр. Варна
Електрокари и Мотокари курс за правоспособност
Цена
134 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД,  преди 7 часа
ЕЛЕКТРОКАРИСТИ и МОТОКАРИСТИ. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме курсове за правоспособност за работа с Електрокари и Мотокари в предприятията. Издаваме - Свидетелство за правоспособност за работа с електрокари и мотокари валидно и за ЕС. При нас можете да се явите на изпит за актуализиране на придобита правоспособност за работа с мотокари и електрокари в предприятията на всеки 5 (пет) години. Курсовете провеждаме индивидуално в учебната база или в групи по месторабота.
Курсове за “ЗАВАРЧИК“, Заваряване | Други курсове и обучение | гр. София
Курсове за “ЗАВАРЧИК“, Заваряване
Цена
296 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД,  преди 7 часа
ЗАВАРЧИК. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме Курсове за правоспособност по Заваряване, процеси на заваряване - РЕДЗ, МИГ/МАГ, ВИГ, ГКЗ. На участвалите в обучението, издаваме Безсрочно СВИДЕТЕЛСТВО за правоспособност по заваряване, степен на правоспособност - “ЗАВАРЧИК НА ЪГЛОВИ ШЕВОВЕ“, “ЗАВАРЧИК НА ЛИСТОВ МАТЕРИАЛ“, “ЗАВАРЧИК НА ТРЪБИ“ валидни и за ЕС. В център по заваряване провеждаме изпити за СЕРТИФИЦИРАНЕ на заваръчен персонал.
Обучения на земеделски производители | Други курсове и обучение | гр. Бургас
Обучения на земеделски производители
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение,  преди 9 часа
Курсове ”Агроекология”; ”Биоземеделие”; ”Растителна защита”; ”Опазване компонентите на околната среда”, предназначени за земеделски производители, кандидатстващи по мерки от Програма за развитие на селските райони 2014-2020. Курсовете се провеждат всеки месец. Начин на провеждане: Присъствено или дистанционно. Издаван документ: Сертификат/ Удостоверение.
Тествай уменията си в продажбите | Други курсове и обучение | гр. София
Тествай уменията си в продажбите
гр. София, обл. София,  преди 13 часа
Искаш ли да тестваш своите умения в продажбите? Повярвай ми, не е трудно! От теб се иска само да опиташ. Запиши се да участваш в безплатния 7 дневен тест и пред теб ще се отвори възможност и да печелиш. Отвори линка и се пробвай! http://bit.ly/test_prodazhbi Ще се учиш, забавляваш и печелиш! Предложението е за цялата страна.
Обучения на земеделски производители | Други курсове и обучение | гр. София
Обучения на земеделски производители
гр. София, обл. София,  Подател: Център за професионално обучение,  преди 1 ден
Курсове ”Агроекология”, ”Биоземеделие”, ”Растителна защита”, ”Опазване компонентите на околната среда ”. След завършен курс се издава сертификат/ удостоверение. Формата на обучение е дистанционна и лесно достъпна.
Поддържане и обслужване на пожарогасителни системи | Други курсове и обучение | гр. Бургас
Поддържане и обслужване на пожарогасителни системи
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦПО СТИЛ,  преди 1 ден
Курс „Начално обучение на физически лица с цел придобиване на знания и умения“ за осъществяване на поддържане и обслужване на пожарогасителни системи, пожароизвестителни системи, системи за гласово уведомяване, системи за управление на дим и топлина и пожарни кранове. - Начало 11.04.2018 г. - Продължителност на обучението - 10 дни, без откъсване от работа; - Издаван документ - Удостоверение.
Курс ”Агроекология” | Други курсове и обучение | гр. Сливен
Курс ”Агроекология”
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: ЦПО СТИЛ,  преди 1 ден
Курс ”Агроекология”, ”Биоземеделие”, ”Растителна защита”, ”Опазване компонентите на околната среда”, ”Фермер”-150 уч. часа Курсовете се провеждат всеки месец; Издаван документ: Сертификат/ Удостоверение.
Курс ”Биоземеделие” | Други курсове и обучение | гр. Ямбол
Курс ”Биоземеделие”
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: ЦПО СТИЛ,  преди 1 ден
Курсове ”Агроекология” ”Биоземеделие” ”Растителна защита” ”Опазване компонентите на околната среда”, ”Фермер” - 150 уч. часа. Курсовете се провеждат всеки месец - дистанционна форма на обучение; Издаван документ: Сертификат/ Удостоверение.
ЕЛЕКТРОТЕХНИК - Дистанционно професионално обучение | Други курсове и обучение | гр. София
ЕЛЕКТРОТЕХНИК - Дистанционно професионално обучение
Цена
400 лв.
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ,  преди 1 ден
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “ЕЛЕКТРОТЕХНИК”, специалност “ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ” Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. • Програмите са съобразени изцяло с Вашето свободно време. • Обучавате се без да се откъсвате от работа. След приключване на обучението си получавате Държавно Удостоверение за професионално обучение по образец 3-37 на МОН с международна валидност. Получавате Europass приложение на български, немски и английски език, в което се посочват длъжностите, които съгласно Европейския класификатор на професиите к..
Висша математика | Други курсове и обучение | гр. Бургас
Висша математика
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Лили Дончева,  преди 1 ден
Интегрално смятане: неопределени и определени интеграли. Редове. Диференциални уравнения, екстремум на функция с една и повече променливи и др. Линейна алгебра и аналитична геометрия. Статистика.
Курсове за Парамедик, Болногледач, Здравен асистент и Първа мед. помощ. | Други курсове и обучение | гр. София
Курсове за Парамедик, Болногледач, Здравен асистент и Първа мед. помощ.
Прогрес и Знание ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Прогрес и Знание ЕООД,  преди 2 дни
ЦПО ”Прогрес и Знание” започна набирането на нови групи за: Курсове по: ”Парамедик” - 3-та степен на професионална квалификация. За информация и подробности може да изпратите запитвания на e-mai, както и на телефоните на сайта ни! Набираме нови групи и за другите ни медицински курсове: „Болногледач” - 2-ра степен на професионална квалификация. „Здравен асистент” - 3-та степен на професионална квалификация. ”Първа медицинска помощ” - 1-дневни, 5-дневни Центъра издава и EUROPASS-сертификат към свидетелството на език по желание от курсистите. Документите удостоверяващи завършено..
Курсове за Болногледач, Здравен асистент и Парамедик | Други курсове и обучение | гр. София
Курсове за Болногледач, Здравен асистент и Парамедик
Прогрес и Знание ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Прогрес и Знание ЕООД,  преди 2 дни
ЦПО ”Прогрес и Знание” започна набирането на нови групи за: Курсове по: „Болногледач” - 2-ра степен на професионална квалификация. „Здравен асистент” - 3-та степен на професионална квалификация. ”Парамедик” - 3-та степен на професионална квалификация. - специалност: Транспортиране на пострадали и болни хора, оказване на първа помощ и асистиране в спешни отделения ”Първа медицинска помощ” - 1-дневни, 3-дневни, 5-дневни Центъра предлага индивидуална-дистанционна форма на обучение (Много удобна за работещите в чужбина българи) и висока професионална квалификация по две много търсени и а..
Курс ”Строителен техник” - Дистанционно обучение за цялата страна | Други курсове и обучение | гр. Варна
Курс ”Строителен техник” - Дистанционно обучение за цялата страна
Цена
650 лв.
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ,  преди 2 дни
Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. • Програмите са съобразени изцяло с Вашето свободно време. • Обучавате се без да се откъсвате от работа. Пълният курс на обучението дава възможност за придобиване на степен на професионална квалификация по професията /специалността/. Професионалното обучение за придобиване на степен на професионална квалификация завършва с полагане на държавни изпити по теория и практика на професията. Завършеното професионално обучение с придобиване на степен за професионална квалификация се удостоверява с държавно СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИО..
Професионално обучение за ЕКОЛОГ | Други курсове и обучение | гр. Варна
Професионално обучение за ЕКОЛОГ
Цена
600 лв.
ЗЕНИТ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЗЕНИТ,  преди 2 дни
ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО ПРОФЕСИЯ „ЕКОЛОГ”, код 851010, Специалност „Екология и опазване на околната среда”, Трета степен на професионална квалификация, 960часа. След края на обучението ще получите Държавно Свидетелство - за придобиване на 3-та степен на професионална квалификация по професия ЕКОЛОГ, образец № 3-54, което важи в цялата страна и в страните на Европейския съюз. Документа има воден знак. Дистанционната форма на обучение е напълно равнопоставена на редовната форма на обучение, както по отношение на съдържанието на учебните планове и програми, така и по издаваните свидетел..
Дистанционен Курс Готвач, Грим, Микроблейдинг, Мениджмънт, Козметика, Маникюр, Масаж, Фитнес | Други курсове и обучение | гр. Димитровград
Дистанционен Курс Готвач, Грим, Микроблейдинг, Мениджмънт, Козметика, Маникюр, Масаж, Фитнес
Цена
190 лв.
Учебен център Европа 1997
гр. Димитровград, обл. Хасково,  Подател: Учебен център Европа 1997,  преди 4 дни
Дистанционен Курс Готвач Грим Микроблейдинг Икономика и Мениджмънт Кетъринг Козметика Маникюр Масаж Ресторантьор Селски Туризъм Сервитьор-Барман Туристически Агент Фитнес Инструктор Фризьор ГОТВАЧ ПЪРВО НИВО Организация на кухнята, оборудване, хигиена, първа помощ, приготвяне и оформяне на ястия Дистанционно обучение - 270лв. ГОТВАЧ ВТОРО НИВО Изготвяне на меню, изчисляване на разходи, дивеч, сладкарски изделия, сосове, маринати Дистанционно обучение- 270 лв. Ниво маркетинг, мениджмънт и долекарска помощ за диплома майсторски клас Дистанционно обучение - 100лв КУРС ГРИМ ПЪ..
Ежегодни специализирани обучения за длъжностни лица по ЗБУТ | Други курсове и обучение | гр. Варна
Ежегодни специализирани обучения за длъжностни лица по ЗБУТ
ЗЕНИТ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЗЕНИТ,  преди 4 дни
ЕЖЕГОДНИ СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ОБУЧЕНИЯ ЗА: „ДЛЪЖНОСТНО ЛИЦЕ ПО ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ ПРИ РАБОТА“ Съгласно изискванията на Наредба № РД-07-02/16.12.2009г., за условията и реда за провеждането на периодично обучение и инструктаж на работниците и служителите по правилата за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд и Наредба № 3 от 27.07.1998 г. Присъствената форма на обучението - цена 130лв „КООРДИНАТОР ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ЗА ЕТАПА НА ИНВЕСТИЦИОННОТО ПРОЕКТИРАНЕ” съгласно НАРЕДБА № 2 от 22.03.2004 г. за минимални изисквания за здравословни и безопасни условия на труд ..
логопедични услуги | Други курсове и обучение | гр. Сливен
логопедични услуги
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 4 дни
Логопедични услуги: Заекване, дисграфии, дислексии, акалкулии, афазии, дисфазии, аутизъм, общо недоразвитие на речта и други
Професионално обучение за ТЕХНИК ЛЕСОВЪД | Други курсове и обучение | гр. Варна
Професионално обучение за ТЕХНИК ЛЕСОВЪД
Цена
600 лв.
ЗЕНИТ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЗЕНИТ,  преди 5 дни
„ТЕХНИК-ЛЕСОВЪД“, код: 623010, специалност „Горско стопанство и дърводобив“ ЦЕНА НА ОБУЧЕНИЕТО В ИНДИВИДУАЛНА И ОНЛАЙН ФОРМА - 600лв. Дистанционната/ОНЛАЙН/ форма на обучение е изключително лесна и удобна за включване на желаещи от цяла България. Тя е напълно равнопоставена на редовната форма на обучение, както по отношение на съдържанието на учебните планове така и по издаваните документи. Провежда се по специално разработени електронни учебни материали включващи лекционен материал и изпитни тестови, показващи постигнатите резултати. Електронните учебни материали са за самостоя..
Курс Болногледач | Други курсове и обучение | гр. Бургас
Курс Болногледач
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: УМБАЛ ”Дева Мария” ЕООД,  преди 6 дни
Център за професионално обучение към „Университетска многопрофилна болница за активно лечение Дева Мария“ гр. Бургас, притежаващ Лицензия № 2015121258 сформира групи за обучение по професия: 723020 Болногледач Начало на курса: 19.03.2018 г. Място на провеждане: Университетска болница Дева Мария, гр. Бургас, кв. Ветрен След приключване на обучението курсистите ще получават национално и международно признати документи:  Свидетелство за професионална квалификация по професия по образец на МОН, който важи за чужбина. Обучението продължава 50 дни и е безплатно за лицата, които ще зап..
« Предишна | 12345 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг