1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Други курсове и обучение

Обучение, курсове » Други курсове и обучение

241 обяви
Цена:
650 лв.
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, код 582010, специалност “Строителство и архитектура” - трета степен на професионална квалификация. Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. • Програмите са съобразени изцяло с Вашето свободно време. • Обучавате се без да се откъсвате от работа. Пълният курс на обучението дава възможност за придобиване на степен на професионална квалификация по професията - Придобивате пълна правоспособност на професията - заверявате и разписвате протоколи, актове и образци. Завършеното професи..
Цена:
400 лв.
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “ЕЛЕКТРОТЕХНИК”, специалност “ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ” ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ СФОРМИРАНЕ НА ГРУПА! Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. За работещите по професията без документ, но с опит по специалността, организираме интензивни, персонални и гъвкави програми за обучение, съобразени с възможностите на кандидатите. За курсисти без опит по специалността практиката се провежда в реална работна среда - на работното място или в база на ЦПО. Завършеното професионално обучение се удостоверява с: - ДЪРЖАВ..
Цена:
400 лв.
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “ЕЛЕКТРОТЕХНИК”, специалност “ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ” Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. • Програмите са съобразени изцяло с Вашето свободно време. • Обучавате се без да се откъсвате от работа. След приключване на обучението си получавате: 1. УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО ОБРАЗЕЦ 3-37 НА МОН - завършване на професионалното обучение по част от професия. Цена на курса за самостоятелна форма на обучение с включени учебни помагала, учебна документация, Удостоверение - 400,00 лева. ..
Написване на курсова, реферат, димломна, презентация, проект, бизнес план
Цена:
650 лв.
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, специалност “Строителство и архитектура” - трета степен на професионална квалификация ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ СФОРМИРАНЕ НА ГРУПА! Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. За работещите по професията без документ, но с опит по специалността, организираме интензивни, персонални и гъвкави програми за обучение, съобразени с възможностите на кандидатите. За курсисти без опит по специалността практиката се провежда в реална работна среда - на работното място или в база на ЦПО. Завършеното п..
Начин на обучение:
На място, присъствено
Жимтех ООД - курсове по заваряване, обучение, преквалификация и сертифициране на заварчици
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно
Лицензирана диплома за Строителен техник, валидна в България и в чужбина Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, специалност “Строителство и архитектура”. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА При нас можете да се обучавате от всяка точка на страната без да се налага да пътувате или да отсъствате от работа. Обучението в дистанционна форма е достъпно в цялата страна - курс на обучение, съобразен с възможностите на кандидатите. Сертификат: При успешно завършване на курса получавате III-та степен на професионална квалификация. Професионалното о..
Цена:
400 лв.
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “ЕЛЕКТРОТЕХНИК”, специалност “ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ”. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА ● При нас можете да се обучавате от всяка точка на страната без да се налага да пътувате или да отсъствате от работа. ● Избирате сами формата на обучение в зависимост от свободното си време и според желанията си - индивидуална / самостоятелна / дистанционна. ● Възможност за разсрочено заплащане на таксата за курса. Обучението в дистанционна форма е достъпно в цялата страна. Aко имате опит по специалността - ускорен курс на обуче..
Цена:
350 лв.
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “МОНТАЖНИК НА ВИК МРЕЖИ”, специалности: Вътрешни ВиК мрежи, Външни ВиК мрежи Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. След приключване на обучението си получавате: 1. УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО ОБРАЗЕЦ 3-37 НА МОН - завършване на професионалното обучение по част от професия. Цена на курса за самостоятелна форма на обучение с включени учебни помагала, учебна документация, Удостоверение - 350,00 лева. ИЛИ 2. ДЪРЖАВНО СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ по образец 3-54 на МОН -..
Цена:
400 лв.
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно
Курс за правоспособност по Заваряване се изисква съгласно НАРЕДБА № 7 ОТ 11 ОКТОМВРИ 2002г. ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ПРИДОБИВАНЕ И ПРИЗНАВАНЕ НА ПРАВОСПОСОБНОСТ ПО ЗАВАРЯВАНЕ Обучението на лица, желаещи да придобият правоспособност по заваряване, се извършва в центрове за професионално обучение, получили лицензия от Националната агенция за професионално образование и обучение (НАПОО) съгласно чл. 22, ал. 6 от Закона за професионалното образование и обучение (ЗПОО). Центърът за професионално обучение към “БК Консултинг“ ЕООД е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обу..
Цена: 500 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно ЕЛВИС ПРЕСЛИ- -ЦЯЛАТА СТРАНА-ВАРНА, ПЛОВДИВ, СОФИЯ, БУРГАС, ДОБРИЧ, ШУМЕН, В. ТЪРНОВО- организира онлаин професионални индивидуални курсове- промоция - за електротехници, за боилери, печки, осветителн..
Цена: 650 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно ЕЛВИС ПРЕСЛИ-ЦЯЛАТА СТРАНА-СОФИЯ, ВАРНА, ПЛОВДИВ, И ДРУГИ ГРАДОВЕ-организира онлаин професионални индивидуални курсове за фадромист-багерист-водопроводчик, климатична инсталация, параджия накрая на ку..
Цена: 700 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно . ЕЛВИС ПРЕСЛИ-ЦЯЛАТА СТРАНА- организира онлаин пофесионални индивидуални курсове за татуиране, пиърсинг, болногледачи и детегледачи, домашни помощници, гувернантка, здравен асистент -920 часа -450 ле..

Позитивното помага

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Цена: 60 лв. На място, присъствено Научи повече за уникалната дихателна техника Сударшан крия, която е помогнала на милиони хора по света да трансформират живота си към по-добро и да забравят за старите проблеми.
Цена: 30 лв. На място, присъствено Предлагам кратко обучение по фотография на цена от 30 лв на час. Много хора притежават хубави фотоапарати, но не могат да използват пълният им потенциал, защото не са наясно с някои основни принципи в..
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно Курсове ”Агроекология”; ”Биоземеделие”; ”Растителна защита”; ”Опазване компонентите на околната среда”, предназначени за земеделски производители, кандидатстващи по мерки от Програма за развитие на ..
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно Онлайн обучения за придобиване/ потвърждаване на квалификационна група по електробезопасност (От Първа до Пета). Обучението е в съответствие с изискванията на Правилника за безопасност и здраве пр..

Професионално обучение онлайн

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно Учебно-консултантски център „Словеси“ и Център за професионално обучение „СоВи“ към ШКОЛА ЗАЕДНО ПРЕЗ ГОДИНАТА ООД осъществяват професионално обучение и удостоверяването му с придобиване на степен на ..
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно ОГНЯРИ. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме следващ курс за правоспособност “МАШИНИСТ НА ПАРНИ И ВОДОГРЕЙНИ КОТЛИ“. На участвалите в курса на обучение, издаваме СВИДЕТЕЛСТВО..
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме следващ курс за правоспособност - “МОНТЬОР по МОНТИРАНЕ, ПОДДЪРЖАНЕ и РЕМОНТИРАНЕ на АСАНСЬОРИ“. На участвалите в курсовете на обучение изд..

Курсове за “Заварчик“

гр. София, обл. София
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно ЗАВАРЧИК. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме Курс за правоспособност по Заваряване, процеси на заваряване - РЕДЗ, ВИГ и Спояване с твърд припой. На участвалите в обучението..
 рекламирай сам в
Цена: 147 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно МОТОКАРИСТИ. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД провеждаме курсове за правоспособност за работа с Електрокари и Мотокари в предприятията. На участвалите в курса издаваме - Свидетелств..
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме курс за правоспособност по професията “МАШИНИСТ на мостови и козлови кранове“. На участвалите в курса на обучение издаваме Свидетелство за ..
Цена: 130 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Изгодно по време на извънредната ситуация: 20 индивидуални онлайн занятия по 60 минути. Удобен за Вас график, 2-3 пъти седмично с преподавател. Местата са ограничени! Резервирайте своето сега. С..
Цена: 400 лв. На място, присъствено Курс за ПСМ - БАГЕР, БУЛДОЗЕР, ВАЛЯК, ФАДРОМА, ГРЕЙДЕР, СКРЕПЕР, ЧЕЛЕН ТОВАРАЧ На 09.03.2021 започва Квалификационен курс за придобиване на правоспособност за управление на Машинист на Пътностроителн..

Курс за мотокари и електрокари

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 300 лв. На място, присъствено 09.03.2021г. - Kурс за Мотокари и Електрокари Организира се професионален курс за придобиване на правоспособност за управление на мотокари и електрокари. Заповядайте в офиса на фирмата, за да се запи..
Цена: 350 лв. Онлайн, дистанционно Лицензирана диплома, валидна в България и в чужбина Курсове за придобиване на професионална квалификация по професия “Монтажник на водоснабдителни и канализационни мрежи” Специалности: „Външни ВиК ..
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Центърът за професионално обучение към ”ВИП ЦЕНТЪР-Р” ООД гр. Сливен провежда курсове за придобиване на правоспособност за работа с електрокари и мотокари. Издава се Свидетелство за правоспособност ва..
Първият сватбен танц е един от най-романтичните и вълшебни моменти на всяка сватба. Можете да направите този момент още по-специален и запомнящ се, използвайки магията на специално създаден за Вас пър..

Индивидуални уроци по танци

гр. София, обл. София
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Индивидуалните занимания са подходящи както за начинаещи и напреднали, така и за хора, които по една или друга причина се притесняват да танцуват в група. Те се провеждат в удобно време за курсиста и ..
Цена: 150 лв. Онлайн, дистанционно ОБУЧЕНИЯ ЗА ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ КАНДИДАТСТВАЩИ ПО ПРОГРАМИТЕ ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ ЗА ПЕРИОДА 2014 - 2020 г. ОБУЧЕНИЕ ПО „БИОЛОГИЧНО ЗЕМЕДЕЛИЕ“ - 18 учебни часа - 150лв. “АГРОЕКО..
Въведи страница №