1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Други курсове и обучение
back to top
filter icon Филтри
sort icon Сортирай по
Област
Всички
loader icon
Населено място
Всички
loader icon
Начин на обучение
Всички
loader icon
Цена
Всички
loader icon
Обяви подадени след
Всички
loader icon

Обучение, курсове » Други курсове и обучение

238 обяви
Курс “Монтажник на ВиК мрежи” Дистанционно обучение - цялата страна top icon
Цена:
350 лв.
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “МОНТАЖНИК НА ВИК МРЕЖИ”, специалности: Вътрешни ВиК мрежи, Външни ВиК мрежи Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. След приключване на обучението си получавате: 1. УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО ОБРАЗЕЦ 3-37 НА МОН - завършване на професионалното обучение по част от професия. Цена на курса за самостоятелна форма на обучение с включени учебни помагала, учебна документация, Удостоверение - 350,00 лева. ИЛИ 2. ДЪРЖАВНО СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ по образец 3-54 на МОН -..
Курс ”Строителен техник” - Дистанционно обучение за цялата страна top icon
Цена:
650 лв.
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, код 582010, специалност “Строителство и архитектура” - трета степен на професионална квалификация. Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. • Програмите са съобразени изцяло с Вашето свободно време. • Обучавате се без да се откъсвате от работа. Пълният курс на обучението дава възможност за придобиване на степен на професионална квалификация по професията - Придобивате пълна правоспособност на професията - заверявате и разписвате протоколи, актове и образци. Завършеното професи..
Курс „Електротехник” дистанционно обучение в цялата страна top icon
Цена:
400 лв.
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “ЕЛЕКТРОТЕХНИК”, специалност “ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ”. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА ● При нас можете да се обучавате от всяка точка на страната без да се налага да пътувате или да отсъствате от работа. ● Избирате сами формата на обучение в зависимост от свободното си време и според желанията си - индивидуална / самостоятелна / дистанционна. ● Възможност за разсрочено заплащане на таксата за курса. Обучението в дистанционна форма е достъпно в цялата страна. Aко имате опит по специалността - ускорен курс на обуче..
Написване на курсова, реферат, димломна, презентация, проект, бизнес план
курс “Монтажник на ВиК мрежи” - дистанционно обучение top icon
Цена:
350 лв.
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно
Лицензирана диплома, валидна в България и в чужбина Курсове за придобиване на професионална квалификация по професия “Монтажник на водоснабдителни и канализационни мрежи” Специалности: „Външни ВиК мрежи“ и „Вътрешни ВиК мрежи“. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА ● При нас можете да се обучавате от всяка точка на страната без да се налага да пътувате или да отсъствате от работа. ● Избирате сами формата на обучение в зависимост от свободното си време и според желанията си - индивидуална / самостоятелна / дистанционна. Индивидуалното обучение има следните предимства: удобно за вас в..
Курс “Строителен техник” дистанционно обучение в цялата страна top icon
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, специалност “Строителство и архитектура”. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА При нас можете да се обучавате от всяка точка на страната без да се налага да пътувате или да отсъствате от работа. Обучението в дистанционна форма е достъпно в цялата страна - курс на обучение, съобразен с възможностите на кандидатите. Сертификат: При успешно завършване на курса получавате III-та степен на професионална квалификация. Професионалното обучение за придобиване на степен на професионална квалификация завършва с п..
курсове по заваряване, обучение, преквалификация и сертифициране на заварчици vip icon top icon
Начин на обучение:
На място, присъствено
Жимтех ООД - курсове по заваряване, обучение, преквалификация и сертифициране на заварчици
Курс „Очна оптика“ III степен на професионална квалификация top icon
Начин на обучение:
На място, присъствено, Онлайн, дистанционно
Форма на обучение: дневна, самостоятелна или индивидуална и дистанционна, смесена /теоретична подготовка - дистанционно, практическата подготовка - в реална работна среда - оптика/. В края на обучението завършилите курсисти ще могат да: • Разчитат и пресмятат рецепти за корекции на зрението. • Консултират клиента в подбор на вида корекционни лещи за очила. • Консултират клиента за видовете рамки за очила и функционалните им особености. • Подбират рамка съобразно естетичните, анатомичните и оптико-функционалните особености на клиента. • Снемат индивидуална мярка на клиента. • Из..
Дистанционен курс “ТОПЛОТЕХНИКА” - “Техник на енергийни съоръжения и инсталации“ top icon
Цена:
850 лв.
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “ТЕХНИК НА ЕНЕРГИЙНИ СЪОРЪЖЕНИЯ И ИНСТАЛАЦИИ”, специалност: “ТОПЛОТЕХНИКА” Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. За работещите по професията без документ, но с опит по специалността, организираме интензивни, персонални и гъвкави програми за обучение, съобразени с възможностите на кандидатите. За курсисти без опит по специалността практиката се провежда в реална работна среда - на работното място или в база на ЦПО. Индивидуалното обучение има следните предимства: удобно за вас време, самостоятелна програма..
КУРС „Строителен техник” - Дистанционно обучение /за цялата страна/ top icon
Цена:
650 лв.
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, специалност “Строителство и архитектура” - трета степен на професионална квалификация ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ СФОРМИРАНЕ НА ГРУПА! Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. За работещите по професията без документ, но с опит по специалността, организираме интензивни, персонални и гъвкави програми за обучение, съобразени с възможностите на кандидатите. За курсисти без опит по специалността практиката се провежда в реална работна среда - на работното място или в база на ЦПО. Завършеното п..
Курс “Строително дърводелство” - Дистанционно обучение /за цялата страна/ top icon
Цена:
350 лв.
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “СТРОИТЕЛ”, специалност: Строително дърводелство ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ СФОРМИРАНЕ НА ГРУПА! Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. За работещите по професията без документ, но с опит по специалността, организираме интензивни, персонални и гъвкави програми за обучение, съобразени с възможностите на кандидатите. За курсисти без опит по специалността практиката се провежда в реална работна среда - на работното място или в база на ЦПО. Индивидуалното обучение има следните предимства: удобно за вас време, сам..
Курс “Електротехник” - дистанционно обучение /за цялата страна/ top icon
Цена:
400 лв.
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “ЕЛЕКТРОТЕХНИК”, специалност “ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ” ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ СФОРМИРАНЕ НА ГРУПА! Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. За работещите по професията без документ, но с опит по специалността, организираме интензивни, персонални и гъвкави програми за обучение, съобразени с възможностите на кандидатите. За курсисти без опит по специалността практиката се провежда в реална работна среда - на работното място или в база на ЦПО. Завършеното професионално обучение се удостоверява с: - ДЪРЖАВ..
Курс ”Водач на електро и мотокари”
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Центърът за професионално обучение към ”ВИП ЦЕНТЪР-Р” ООД гр. Сливен провежда курсове за придобиване на правоспособност за работа с електрокари и мотокари. Издава се Свидетелство за правоспособност ва..
Д-Р КИРОВА курс по статистика с SPSS20
Цена: 550 лв. Онлайн, дистанционно Д-Р КИРОВА курс по статистика с SPSS20 - индивидуално, фирмено, дистанционно и онлайн обучение за страната и ЕС
Маратон/обучение/ за сбъдване на желанията
Цена: 39 лв. Онлайн, дистанционно Заповядайте на нашия маратон за СБЪДВАНЕ НА ЖЕЛАНИЯТА. Тук в рамките на 21 дни ще поемете по пътя на едно по-удоволетворено утре! Това е психологическо обучение, в което ще се научите да получит..
Обучение за Медицински представител - 07.05.2021г.
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Една от най-търсената професии на пазара на труда днес е професията ”Медицински представител”. В този курс ще Ви научим как да бъдете успешен медицински представител. Част от темите, включени ..
Професионален курс по БИЛКАРСТВО - начало 05.05.2021г.
Цена: 240 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ”ЗЕНИТ” ви предлага професионален курс по “БИЛКАРСТВО“ Обучението се провежда по учебен план и учебна програма, които са разработени на базата на Държавните образователни изисквания. Уч..
Обучения на земеделски стопани, Фермер
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно Курсове ”Фермер”; ”Агроекология”; ”Биоземеделие”; ”Растителна защита”; ”Опазване компонентите на околната среда”, предназначени за земеделски производители, кандидатстващи по мерки от Програма за ра..
Обучение по електробезопасност до 1000V
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно Онлайн обучение за придобиване/ потвърждаване на квалификационна група по електробезопасност, от I до V. Обучението е в съответствие с изискванията на Правилника за безопасност и здраве при работа..
Следващ курс за “Асансьорен техник“ - начало Май.2021г.
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме курс за правоспособност - “МОНТЬОР по МОНТИРАНЕ, ПОДДЪРЖАНЕ и РЕМОНТИРАНЕ на АСАНСЬОРИ“. На участвалите в курсовете на обучение издаваме СВ..
Следващ курс за ОГНЯРИ - “Машинист на енергийни котли“ - начало Април 2021г.
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно ОГНЯРИ. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме следващ курс за правоспособност “МАШИНИСТ НА ЕНЕРГИЙНИ КОТЛИ“. На участвалите в курса на обучение, издаваме СВИДЕТЕЛСТВО за право..
 рекламирай сам в favicon
Курс за “Машинист на подвижни работни площадки“ - начало Април 2021г.
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме следващ курс за правоспособност по управление на подвижни работни площадки стрелови тип, монтирани на автомобили или на самоходни и несамоход..
Курс по ЗАВАРЯВАНЕ - април 2021г.

Курс по ЗАВАРЯВАНЕ - април 2021г.

гр. София, обл. София
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно ЗАВАРЧИК. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме Курс за правоспособност по Заваряване, процеси на заваряване - РЕДЗ, ВИГ и Спояване с твърд припой. На участвалите в обучението..
Курс за работа с Електрокари и Мотокари
Цена: 147 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно МОТОКАРИСТИ. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД провеждаме курсове за правоспособност за работа с Електрокари и Мотокари в предприятията. На участвалите в курса издаваме - Свидетелств..
Работник в хранително - вкусова промишленост
Цена: 600 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Център за професионално обучение към ЕТ „Даяна - Х - Йорданка Иванова” организира курс за обучение на ПРОФЕСИЯ: РАБОТНИК В ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВАТА ПРОМИШЛЕНОСТ СПЕЦИАЛНОСТ: ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВА ПРОМИШЛ..
Позитивното помага

Позитивното помага

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Цена: 60 лв. На място, присъствено Научи повече за уникалната дихателна техника Сударшан крия, която е помогнала на милиони хора по света да трансформират живота си към по-добро и да забравят за старите проблеми.
Професионално обучение онлайн

Професионално обучение онлайн

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно Учебно-консултантски център „Словеси“ и Център за професионално обучение „СоВи“ към ШКОЛА ЗАЕДНО ПРЕЗ ГОДИНАТА ООД осъществяват професионално обучение и удостоверяването му с придобиване на степен на ..
Частен ресурсен кабинет Айтос

Частен ресурсен кабинет Айтос

гр. Айтос, обл. Бургас
Цена: 20 лв. На място, присъствено Аз съм учител по руски език, педагог и магистър ресурсен учител. Предлагам индивидуални /или в малка групичка/ занятия за деца и ученици по няколко направления. * Индивидуални занимания с деца и у..
Безплатна фотосесия, обучение по фотография
Цена: 30 лв. На място, присъствено Предлагам кратко обучение по фотография на цена от 30 лв на час. Много хора притежават хубави фотоапарати, но не могат да използват пълният им потенциал, защото не са наясно с някои основни принципи в..
Обучения по професии и езици

Обучения по професии и езици

гр. София, обл. София
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Център за професионално обучение промоционално предлага обучение на по-ниски цени от стандартните. Обучения по 361 специалности - дистанционно, присъствено и смесено Възползвайте се! За повече ин..
Курс за обучение на мотокаристи и електрокаристи

Курс за обучение на мотокаристи и електрокаристи

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 300 лв. На място, присъствено Получавате свидетелство за професионална квалификация за електрокари и мотокари от II група - универсални и/или специализирани високоповдигачи. Универсални - три- и четириопорни с кормилно управлени..
Въведи страница №