back to top

Обучение, курсове » Други курсове и обучение

311 обяви
Ловно Рибарско Дружество Сливен организира курс за придобиване право на подборен отстрел vip icon top icon
Начин на обучение:
На място, присъствено

Ловно Рибарско Дружество Сливен организира курс за придобиване право на подборен отстрел, записвания в офиса на дружеството и на посочения телефон.

курсове по заваряване, обучение, преквалификация и сертифициране на заварчици vip icon top icon
Начин на обучение:
На място, присъствено

Жимтех ООД - курсове по заваряване, обучение, преквалификация и сертифициране на заварчици

КУРС „Строителен техник” - Дистанционно обучение /за цялата страна/ top icon
Цена:
650 лв.
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно

Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, специалност “Строителство и архитектура” - трета степен на професионална квалификация ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ СФОРМИРАНЕ НА ГРУПА! Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. За работещите по професията без документ, но с опит по специалността, организираме интензивни, персонални и гъвкави програми за обучение, съобразени с възможностите на кандидатите. За курсисти без опит по специалността практиката се провежда в реална работна среда - на работното място или в база на ЦПО. Завършеното п..

TOP пормотиране Написване на курсова, реферат, димломна, презентация, проект, бизнес план
Написване на курсова, реферат, димломна, презентация, проект, бизнес планНаписване на курсова, реферат, димломна, презентация, проект, бизнес планНаписване на курсова, реферат, димломна, презентация, проект, бизнес план
курс „Строителен техник- Транспортно строителство“ Дистанционно обучение top icon
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно

Курс за придобиване на професионална квалификация по професия 582010 Строителен техник, специалност 5820104 Транспортно строителство. Входящо ниво - средно образование. При нас можете да се обучавате от всяка точка на страната без да се налага да пътувате или да отсъствате от работа. Обучението в дистанционна форма е достъпно в цялата страна, ако имате опит по специалността - ускорен курс на обучение, съобразен с възможностите на кандидатите. Сертификат: Завършеното обучение се удостоверява с държавно СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ по образец 3-54 на МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕ..

Курс по професия “Техник по очна оптика”VIP обява
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно

Всеки, който е работил или работи в сферата на оптиката, независимо дали в чужбина или в България, но няма диплома за това, ще може да получи легално свидетелство за професионална квалификация, без да..

Курсове по заваряванеVIP обява
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Придобиване на степен на правоспособност по “ЗАВАРЯВАНЕ“, процес на заваряване РЕДЗ, МИГ/МАГ, ВИГ и ГКЗ. На завършилите курса на обучение издаваме Свидетелство за правоспособност “ЗАВАРЧИК НА ЪГЛОВИ..

Курс за правоспособност за работа с електрокар и мотокарVIP обява
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно

Курс за правоспособност за работа с електрокар и мотокар се изисква съгласно Наредба № 1 от 10.04.2006 г. за придобиване или признаване на правоспособност за работа с електрокари и мотокари в предприя..

професия „Електротехник“, специалност „Електрически инсталации“VIP обява
Начин на обучение: На място, присъствено

Център за професионално обучение към „Ковентина“ ЕООД е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение и провежда курсове за придобиване на квалификация по професия „Електр..

практически курс „Очна оптика“ III степен на професионална квалификацияVIP обява
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Форма на обучение: дневна, самостоятелна или индивидуална и дистанционна, смесена /теоретична подготовка - дистанционно, практическата подготовка - в реална работна среда - оптика/. В края на обуч..

Курс по фотография в Пловдив 8 съботи/недели от 26 септември 2 месеца, 36 учебни часаVIP обява
Цена: 260 лв. На място, присъствено

След този курс по фотография ще придобиете умения да виждате фотографска сцена във всяка една ситуация. В непринудена обстановка с много практически примери и колоритни истории ще навлезете в чудния с..

Следващ курс за управление на Автовишка -
Цена: 187 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме следващ курс за правоспособност по управление на подвижни работни площадки стрелови тип, монтирани на автомобили или на самоходни и несамоход..

Следващ курс за “ОГНЯРИ“ -
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

ОГНЯРИ. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме следващ курс за правоспособност “МАШИНИСТ НА КОТЛИ С ВИСОКО НАЛЯГАНЕ“. На участвалите в курса на обучение, издаваме СВИДЕТЕЛСТВО ..

Следващ курс по Заваряване
Цена: 296 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

ЗАВАРЧИК. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме Курс за правоспособност по Заваряване, процеси на заваряване - РЕДЗ, ВИГ, ГКЗ и Спояване с твърд припой. На участвалите в обуче..

Курс за Автокранисти - неограничена товароподемност -
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме следващ курс за правоспособност за кранове стрелови тип монтирани на автомобили. Издаваме - Свидетелство за правоспособност “Машинист на кр..

Курс за работа с Електрокари и Мотокари
Цена: 147 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

МОТОКАРИСТИ. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД провеждаме курсове за правоспособност за работа с Електрокари и Мотокари в предприятията. На участвалите в курса издаваме - Свидетелств..

Курс “Монтажник на ВиК мрежи” Дистанционно обучение - цялата страна
Цена: 350 лв. Онлайн, дистанционно

Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “МОНТАЖНИК НА ВИК МРЕЖИ”, специалности: Вътрешни ВиК мрежи, Външни ВиК мрежи Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форм..

Професионално обучение онлайн
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно

Учебно-консултантски център „Словеси“ и Център за професионално обучение „СоВи“ към ШКОЛА ЗАЕДНО ПРЕЗ ГОДИНАТА ООД осъществяват професионално обучение и удостоверяването му с придобиване на степен на ..

Курс валутен касиер и курс касиер в Пловдив, Бургас и други градове, както и онлайн
Цена: 238 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Лицензирани курсове и индивидуално обучение за ВАЛУТЕН КАСИЕР и за КАСИЕР в център Давитоз. Курс валутен касиер и курс касиер в Пловдив, София, Варна и Бургас и онлайн на цялата страна. о Петседми..

Курс ”Строителен техник” - Дистанционно обучение за цялата страна
Цена: 650 лв. Онлайн, дистанционно

Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, код 582010, специалност “Строителство и архитектура” - трета степен на професионална квалификация. Обучението се ..

Курс “Климатична и вентилационна техника” - Дистанционно обучение /за цялата страна/
Цена: 450 лв. Онлайн, дистанционно

Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “МОНТЬОР НА ЕНЕРГИЙНИ СЪОРЪЖЕНИЯ И ИНСТАЛАЦИИ”, специалност: “КЛИМАТИЧНА И ВЕНТИЛАЦИОННА ТЕХНИКА” Обучението се провежда в самостоятелн..

 рекламирай сам в favicon
Курс “Електротехник” - дистанционно обучение /за цялата страна/
Цена: 400 лв. Онлайн, дистанционно

Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “ЕЛЕКТРОТЕХНИК”, специалност “ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ” ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ СФОРМИРАНЕ НА ГРУПА! Обучението се провежда в самостоят..

Курс “Строително дърводелство” - Дистанционно обучение /за цялата страна/
Цена: 350 лв. Онлайн, дистанционно

Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “СТРОИТЕЛ”, специалност: Строително дърводелство ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ СФОРМИРАНЕ НА ГРУПА! Обучението се провежда в самостоятелна / ..

Курсове за Заварчици за цялата страна
Цена: 500 лв. Онлайн, дистанционно

Курс за правоспособност по Заваряване се изисква съгласно НАРЕДБА № 7 ОТ 11 ОКТОМВРИ 2002г. ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ПРИДОБИВАНЕ И ПРИЗНАВАНЕ НА ПРАВОСПОСОБНОСТ ПО ЗАВАРЯВАНЕ Обучението на лица, желаещ..

Курс ”Машинист на пътно-строителни машини”
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Центърът за професионално обучение към ”ВИП ЦЕНТЪР-Р”ООД провежда курсове за ”Машинист на пътно-строителни машини”. Издава се Свидетелство за правоспособност - валидно в България и Европейския съюз.

курс “Монтажник на ВиК мрежи” - дистанционно обучение
Цена: 350 лв. Онлайн, дистанционно

Лицензирана диплома, валидна в България и в чужбина Курсове за придобиване на професионална квалификация по професия “Монтажник на водоснабдителни и канализационни мрежи” Специалности: „Външни ВиК ..

Курс „Електротехник” дистанционно обучение в цялата страна
Цена: 400 лв. Онлайн, дистанционно

Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “ЕЛЕКТРОТЕХНИК”, специалност “ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ”. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА ● При нас можете да се обучавате от вс..

Курс “Строителен техник” дистанционно обучение в цялата страна
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно

Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, специалност “Строителство и архитектура”. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА При нас можете да се обучавате ..

КУРС „Строителен техник” - Дистанционно обучение /за цялата страна/
Цена: 650 лв. Онлайн, дистанционно

Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, код 582010, специалност “Строителство и архитектура” - трета степен на професионална квалификация. Обучението се ..

Частен ресурсен кабинет Айтос

Частен ресурсен кабинет Айтос

Айтос, област Бургас
Цена: 20 лв. На място, присъствено

Предлагам индивидуални /или в малка групичка/ занятия за деца и ученици по няколко направления. * Индивидуални занимания с деца и ученици със СОП и обучителни трудности. * Занимания за: - развив..

Професионален курс по БИЛКАРСТВО - начало 24.09.2021г.
Цена: 300 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ”ЗЕНИТ” ви предлага професионален курс по “БИЛКАРСТВО“ Обучението се провежда по учебен план и учебна програма, които са разработени на базата на Държавните образователни изисквания. Уч..