Филтриране
Сортиране

Обучение, курсове » Други курсове и обучение

121 обяви
400 лв.
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “ЕЛЕКТРОТЕХНИК”, специалност “ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ” Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. • Програмите са съобразени изцяло с Вашето свободно време. • Обучавате се без да се откъсвате от работа. След приключване на обучението си получавате: 1. УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО ОБРАЗЕЦ 3-37 НА МОН - завършване на професионалното обучение по част от професия. Цена на курса за самостоятелна форма на обучение с включени учебни помагала, учебна документация, Удостоверение - 400,00 лева. ..
650 лв.
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “СТРОИТЕЛЕН ТЕХНИК”, специалност “СТРОИТЕЛСТВО И АРХИТЕКТУРА” Обучението се провежда в индивидуална /дистанционна форма. Програмите са съобразени изцяло с Вашето свободно време. Обучавате се без да се откъсвате от работата. Ако вече работите по специалността, но нямате документ за професионална квалификация, съгласно чл.40, ал.1 от ЗПОО можете да се явите само на изпит за придобиване на професионална квалификация. След приключване на обучението си получавате СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ. Получавате и Europass приложе..
650 лв.
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, специалност “Строителство и архитектура”. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА При нас можете да се обучавате от всяка точка на страната без да се налага да пътувате или да отсъствате от работа. Обучението в дистанционна форма е достъпно в цялата страна - курс на обучение, съобразен с възможностите на кандидатите. Сертификат: При успешно завършване на курса получавате III-та степен на професионална квалификация. Професионалното обучение за придобиване на степен на професионална квалификация завършва с п..
Жимтех ООД - курсове по заваряване, обучение, преквалификация и сертифициране на заварчици
Център за професионално обучение организира курсове по следните професиите: • „ЕЛЕКТРОТЕХНИК”, специалност „ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ“ - След завършване на курса можете да заемате следните длъжности: ..
Цена: 400 лв. Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “ЕЛЕКТРОТЕХНИК”, специалност “ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ”. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА ● При нас можете да се обучавате от вс..
Цена: 650 лв. Курс за придобиване на професионална квалификация по професия 582010 Строителен техник, специалност 5820104 Транспортно строителство. Входящо ниво - средно образование. При нас можете да се обучават..
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ”ЗЕНИТ” Ви предлага 150 часови, 30 часови и 18 часови обучения, необходими по Мярка 6 „РАЗВИТИЕ НА СТОПАНСТВА И ПРЕДПРИЯТИЯ“ ОТ ПРОГРАМАТА ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙО..
Цена: 350 лв. Лицензирана диплома, валидна в България и в чужбина Курс за придобиване на професионална квалификация по професия „СТРОИТЕЛ-МОНТАЖНИК“ СПЕЦИАЛНОСТИ: - Стоманобетонни конструкции; - Метални кон..
Цена: 350 лв. Лицензирана диплома, валидна в България и в чужбина Курсове за придобиване на професионална квалификация по професия “Монтажник на водоснабдителни и канализационни мрежи” Специалности: „Външни ВиК ..

СЛЕДВАЩ курс за “Огняри“

гр. София, обл. София
ОГНЯРИ. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме следващ курс за правоспособност “МАШИНИСТ НА ПАРНИ И ВОДОГРЕЙНИ КОТЛИ“. На участвалите в курса на обучение, издаваме СВИДЕТЕЛСТВО з..
Цена: 134 лв. МОТОКАРИСТИ. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме СЛЕДВАЩ КУРС за правоспособност за Електрокари и Мотокари в предприятията. На участвалите в курса издаваме - Свидетелство за..

Курсове за “Заварчик“

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 296 лв. ЗАВАРЧИК. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме Курсове за правоспособност по Заваряване, процеси на заваряване - РЕДЗ, МИГ/МАГ, ВИГ, ГКЗ. На участвалите в обучението, издавам..

Работа в Норвегия

Норвегия (NO), обл. Друга държава
Набираме зидаро-кофражисти в Норвегия, за повече информация по телефона
Цена: 15 лв. Дескриптивна геометрия: ”Уроци, курсови задачи, упражнения, чертежи, информация” За гр. София и гр. Бургас. Цената е в зависимост от обекта на работа.
Цена: 20 лв. Предлагам кратко обучение по фотография на цена от 20 лв на час. Много хора притежават хубави фотоапарати, но не могат да използват пълният им потенциал, защото не са наясно с някои основни принципи в..

Висша математика

гр. Бургас, обл. Бургас
Интегрално смятане: неопределени и определени интеграли. Редове. Диференциални уравнения, екстремум на функция с една и повече променливи и др. Линейна алгебра и аналитична геометрия. Статистика.

Курсови счетоводство

гр. Бургас, обл. Бургас
Индивидуални курсове по двустранно счетоводство за начинаещи и за напреднали-250 лева и 290 лева. индивидуални курсове по труд и работна заплата и личен състав- за начинаещи и за напреднали-150 лева и..
Цена: 250 лв. ОБУЧЕНИЕ НА „ПРОФЕСИОНАЛНИ ПОТРЕБИТЕЛИ И ДИСТРИБУТОРИ НА ПРОДУКТИ ЗА РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТА ОТ ПРОФЕСИОНАЛНА КАТЕГОРИЯ НА УПОТРЕБА“ Продължителност 60 учебни часа, цена 350лв. ПРОМОЦИЯ! ДО КРАЯ НА МЕ..
Цена: 648 лв. Пътуваш. Ходиш по интересни места. Общуваш си с различни хора. Звучи добре, нали? За екскурзовода това е просто ежедневие. Професията екскурзовод става все по-популярна в България. Това е сферата, в..
Заповядайте в нашия безплатен сайт за разработки на теми от 1-ви до 12-ти клас и курсови проекти. Чрез нас можете да подобрите подготовката си за обучение по определен предмет. www.moeto-obuchenie.com
Курсове ”Агроекология”; ”Биоземеделие”; ”Растителна защита”; ”Опазване компонентите на околната среда”, предназначени за земеделски производители, кандидатстващи по мерки от Програма за развитие на ..
Цена: 580 лв. Курс “Поддържане на противопожарни и пожароизвестителни системи“ Начално обучение Начало: при формиране на група от 6 души
Цена: 450 лв. ЕЛВИС ПРЕСЛИ-ЦЯЛАТА СТРАНА-СОФИЯ, ВАРНА, ПЛОВДИВ, Н И ДРУГИ ГРАДОВЕ-организира професионални индивидуални курсове за фадромист-багерист- накрая на курса се полага изпит по теория и практика и се издав..

професионални курсове

гр. Бургас, обл. Бургас
професионални курсове - фризьорство, козметика, маникюр, педикюр, счетоводство, сервитьор, строители, издава валидни дипломи за Европа
Цена: 600 лв. ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО ПРОФЕСИЯ „ЕКОЛОГ”, код 851010, Специалност „Екология и опазване на околната среда”, Трета степен на професионална квалификация, 960часа. След края на обучението ще получи..
ЕЖЕГОДНИ СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ОБУЧЕНИЯ ЗА: „ДЛЪЖНОСТНО ЛИЦЕ ПО ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ ПРИ РАБОТА“ Съгласно изискванията на Наредба № РД-07-02/16.12.2009г., за условията и реда за провеждането..
Цена: 600 лв. Професионални обучения стартиращи в индивидуална и онлайн форма в УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ”ЗЕНИТ” - Варна Професионално направление „Социална работа и консултиране“ “СЪТРУДНИК СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ”, код 7620..
Цена: 180 лв. Обучение за професията Болногледач - 250 часов дистанционен курс за работа в чужбина - 260-80=180 лева до края на декември! Издава се Удостоверение за професионална квалификация.

Курс болногледач

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 150 лв. Център за професионално обучение към „Университетска многопрофилна болница за активно лечение Дева Мария“ гр. Бургас, притежаващ Лицензия № 2015121258 сформира групи за обучение по професия: 723020 Бо..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.