1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Други курсове и обучение

Обучение, курсове » Други курсове и обучение

230 обяви
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно
Лицензирана диплома за Строителен техник, валидна в България и в чужбина Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, специалност “Строителство и архитектура”. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА При нас можете да се обучавате от всяка точка на страната без да се налага да пътувате или да отсъствате от работа. Обучението в дистанционна форма е достъпно в цялата страна - курс на обучение, съобразен с възможностите на кандидатите. Сертификат: При успешно завършване на курса получавате III-та степен на професионална квалификация. Професионалното о..
Цена:
400 лв.
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “ЕЛЕКТРОТЕХНИК”, специалност “ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ” Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. • Програмите са съобразени изцяло с Вашето свободно време. • Обучавате се без да се откъсвате от работа. След приключване на обучението си получавате: 1. УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО ОБРАЗЕЦ 3-37 НА МОН - завършване на професионалното обучение по част от професия. Цена на курса за самостоятелна форма на обучение с включени учебни помагала, учебна документация, Удостоверение - 400,00 лева. ..
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия 582010 Строителен техник, специалност 5820104 Транспортно строителство. Входящо ниво - средно образование. При нас можете да се обучавате от всяка точка на страната без да се налага да пътувате или да отсъствате от работа. Обучението в дистанционна форма е достъпно в цялата страна, ако имате опит по специалността - ускорен курс на обучение, съобразен с възможностите на кандидатите. Сертификат: Завършеното обучение се удостоверява с държавно СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ по образец 3-54 на МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕ..
Курсова работа. Реферат. Дипломна работа и магистърска теза на цена 250 лв.
Начин на обучение:
На място, присъствено
Жимтех ООД - курсове по заваряване, обучение, преквалификация и сертифициране на заварчици
Цена:
350 лв.
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “МОНТАЖНИК НА ВИК МРЕЖИ”, специалности: Вътрешни ВиК мрежи, Външни ВиК мрежи Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. След приключване на обучението си получавате: 1. УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО ОБРАЗЕЦ 3-37 НА МОН - завършване на професионалното обучение по част от професия. Цена на курса за самостоятелна форма на обучение с включени учебни помагала, учебна документация, Удостоверение - 350,00 лева. ИЛИ 2. ДЪРЖАВНО СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ по образец 3-54 на МОН -..
Цена:
650 лв.
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, код 582010, специалност “Строителство и архитектура” - трета степен на професионална квалификация. Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. • Програмите са съобразени изцяло с Вашето свободно време. • Обучавате се без да се откъсвате от работа. Пълният курс на обучението дава възможност за придобиване на степен на професионална квалификация по професията - Придобивате пълна правоспособност на професията - заверявате и разписвате протоколи, актове и образци. Завършеното професи..
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, специалност “Строителство и архитектура”. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА При нас можете да се обучавате от всяка точка на страната без да се налага да пътувате или да отсъствате от работа. Обучението в дистанционна форма е достъпно в цялата страна - курс на обучение, съобразен с възможностите на кандидатите. Сертификат: При успешно завършване на курса получавате III-та степен на професионална квалификация. Професионалното обучение за придобиване на степен на професионална квалификация завършва с п..
Цена: 600 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно ЕЛВИС ПРЕСЛИ-ЦЯЛАТА СТРАНА-СОФИЯ, ВАРНА, ПЛОВДИВ, И ДРУГИ ГРАДОВЕ-организира онлаин професионални индивидуални курсове за фадромист-багерист-водопроводчик, климатична инсталация, параджия накрая на ку..
Цена: 700 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно . ЕЛВИС ПРЕСЛИ-ЦЯЛАТА СТРАНА- организира онлаин пофесионални индивидуални курсове за татуиране, пиърсинг, болногледачи и детегледачи, домашни помощници, гувернантка, здравен асистент -920 часа -450 ле..
Ако работите, но нямате документ за квалификация, можете да се явите само на изпит и да ви издадем документ, валиден в ЕС /съгласно Наредба №2/13.11.2014/
Курсове по всички специалности в туризма
Курсове за сервитьори, бармани, администратори и камериерки. Осигурява работа за сезона

Курсови счетоводство

гр. Бургас, обл. Бургас
Индивидуални курсове по двустранно счетоводство за начинаещи и за напреднали-250 лева и 290 лева. индивидуални курсове по труд и работна заплата и личен състав- за начинаещи и за напреднали-150 лева и..
Цена: 30 лв. На място, присъствено Предлагам кратко обучение по фотография на цена от 30 лв на час. Много хора притежават хубави фотоапарати, но не могат да използват пълният им потенциал, защото не са наясно с някои основни принципи в..

Курс за обучение на мотокаристи и електрокаристи

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 300 лв. На място, присъствено Получавате свидетелство за професионална квалификация за електрокари и мотокари от II група - универсални и/или специализирани високоповдигачи. Универсални - три- и четириопорни с кормилно управлени..
Цена: 300 лв. На място, присъствено След успешно приключване на курса получавате ”Свидетелство за професионална квалификация” за пътностроителни машини: багер, челен товарач, фадрома, грейдер, фреза и др.
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно ОГНЯРИ. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме следващ курс за правоспособност “МАШИНИСТ НА ПАРНИ И ВОДОГРЕЙНИ КОТЛИ“. На участвалите в курса на обучение, издаваме СВИДЕТЕЛСТВО з..
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно АВТОКРАН. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме следващ курс за правоспособност по управление на кранове стрелови тип монтирани на автомобили. На участвалите в обучението изда..
Цена: 147 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно МОТОКАРИСТИ. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД провеждаме курсове за правоспособност за Електрокари и Мотокари в предприятията. На участвалите в курса издаваме - Свидетелство за прав..
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме курс за придобиване на правоспособност “МАШИНИСТ на КУЛОКРАНОВЕ“. На преминалите курса на обучение издаваме Свидетелство за правоспособност..
Курсова работа. Реферат. Дипломна работа и магистърска теза на цена 250 лв.

Курсове за “Заварчик“

гр. София, обл. София
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно ЗАВАРЧИК. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме Курс за правоспособност по Заваряване, процеси на заваряване - РЕДЗ, МИГ/МАГ, ВИГ, ГКЗ. На участвалите в обучението, издаваме Б..
Цена: 650 лв. Онлайн, дистанционно Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, код 582010, специалност “Строителство и архитектура” - трета степен на професионална квалификация. Обучението се ..
Цена: 650 лв. Онлайн, дистанционно Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, код 582010, специалност “Строителство и архитектура” - трета степен на професионална квалификация. Обучението се ..
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно Курсове ”Агроекология”; ”Биоземеделие”; ”Растителна защита”; ”Опазване компонентите на околната среда”, предназначени за земеделски производители, кандидатстващи по мерки от Програма за развитие на ..
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно Онлайн обучения за придобиване/ потвърждаване на квалификационна група по електробезопасност (От Първа до Пета). Обучението е в съответствие с изискванията на Правилника за безопасност и здраве пр..

Курс елмонтьори

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 444 лв. Курс за елмонтьори на електрически инсталации
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно курсове огняри, електрокарист, мотокарист, заварчици, машинен монтьор, монтьори газ инсталации, ел. монтьори, стругари, счетоводители, фризьорки, Обучения за квалификационни групи по електробезопаснос..
Първият сватбен танц е един от най-романтичните и вълшебни моменти на всяка сватба. Можете да направите този момент още по-специален и запомнящ се, използвайки магията на специално създаден за Вас пър..

Индивидуални уроци по танци

гр. София, обл. София
Индивидуални танцови занимания и занимания в малки групи до 4 човека. Избран от вас стил - народни, ориенталски, стандартни и сватбени танци; модерен балет, класически балет, хип-хоп, MTV dance, k-p..
Начин на обучение: На място, присъствено Център за професионално обучение с лиценз № 200812591 от НАПОО провежда професионални курсове по: ПРОФЕСИЯ: 1. ЕКСКУРЗОВОД СПЕЦИАЛНОСТ: - ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ - ТРЕТА СТЕПЕН НА ПРОФЕСИОНАЛ..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.