Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
108 обяви
ТОП оферта
РЦИР - предлага и организира курсове и обучения по ОП РЧРгр. Сливен, Сливен,  преди 17 часаЦентър за професионално обучение към Регионален център за икономическо развитие Сливен, ЛИЦЕНЗИЯ №200312110/2003 год. на НАПОО Курсове за професионална квалификация: Козметика, Класически и лечебен масаж, Маникюр, Фризьор,Офис секретар, Оператор на компютър, Автомонтьор, Климатична и хладилна техника, Възобновяеми енергийни източници, Икономика, Счетоводство, Бизнес услуги, Малък и среден бизнес, Сътрудник маркетингови дейности, Сътрудник социални дейности, Озеленяване и цветарство, Еколог, Готвач, Шивач, Заварчик. Обучение по Ключови компетентности: Работа с елекронни таблици MS Excel, Изготвяне на презентации с MS Power point, Текстообработваща програма MS Word, Начална компю..
ТОП оферта
БГ-център за заваряване и квалификациягр. София, София,  Подател: ”БГ-център за заваряване и квалификация”ООД,  преди 1 денЛицензиран учебен център за подготовка на заваръчни кадри. Центърът извършва обучение по различните методи на заваряване използувани в промишлеността. Курсовете са за начална квалификация, повишаване на квалификацията и атестиране на заварчици с изтекъл срок на докумунтите за правоспособност. Програмите за обучение на заварчици по различните методи и нива на квалификации са разработени на основание изискванията на ”Евро норма” 287-1/2002г и наредба №7 на МОН/2004г. Издаване на национални и международни сертификати за заварчици.
ТОП оферта
обучение на заварчици, кранисти, машинисти на стр. машини, мото- и ел. каристи, огняри, строителигр. Бургас, Бургас,  преди 1 денЦПО към УЦ Зорница Бургас - обучение на заварчици, кранисти, машинисти на строителни машини, мото- и ел. каристи, огняри, строители. Учебен център Зорница ЕООД – Бургас има дългогодишен опит в обучението на работници и специалисти по: - всички видове строителни специалности; - електро- и газозаварчици; заварчици в защитна газова среда (СО2 или аргон); - електро- и мотокаристи; кранисти на автомобилни, мостови и кулакранове; - огняри, котляри и компресористи; - машинисти на подвижни работни площадки (автомоб. подемници и вишки); - машинисти на строителни машини (багери, булдозери, челни товарачи и др.); - ВиК монтьори; електро-монтьори; - здравословни и безопасни условия на труд; ..
СнимкиЗаглавие на обявата
Курсове за Болногледач, Здравен асистент и Парамедик | Други курсове и обучение | гр. София
Курсове за Болногледач, Здравен асистент и Парамедик
Прогрес и Знание ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Прогрес и Знание ЕООД,  преди 9 часа
ЦПО ”Прогрес и Знание” започна набирането на нови групи за: Курсове по: „Болногледач” - 2-ра степен на професионална квалификация. „Здравен асистент” - 3-та степен на професионална квалификация. ”Парамедик” - 3-та степен на професионална квалификация. - специалност: Транспортиране на пострадали и болни хора, оказване на първа помощ и асистиране в спешни отделения ”Първа медицинска помощ” - 1-дневни, 3-дневни, 5-дневни Центъра предлага индивидуална-дистанционна форма на обучение (Много удобна за работещите в чужбина българи) и висока професионална квалификация по две много търсени и а..
Курсове за Парамедик, Болногледач, Здравен асистент и Първа мед. помощ. | Други курсове и обучение | гр. София
Курсове за Парамедик, Болногледач, Здравен асистент и Първа мед. помощ.
Прогрес и Знание ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Прогрес и Знание ЕООД,  преди 9 часа
ЦПО ”Прогрес и Знание” започна набирането на нови групи за: Курсове по: ”Парамедик” - 3-та степен на професионална квалификация. - специалност: Транспортиране на пострадали и болни хора, оказване на първа помощ и асистиране в спешни отделения „Болногледач” - 2-ра степен на професионална квалификация. „Здравен асистент” - 3-та степен на професионална квалификация. ”Първа медицинска помощ” - 1-дневни, 3-дневни, 5-дневни Центъра издава и EUROPASS-сертификат към свидетелството на език по желание от курсистите. Документите удостоверяващи завършеното обучение са по утвърдени Образци на..
Обучения на земеделски производители | Други курсове и обучение | гр. Бургас
Обучения на земеделски производители
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение,  преди 10 часа
Курсове ”Агроекология” ”Биоземеделие” ”Растителна защита” ”Опазване компонентите на околната среда” Курсовете се провеждат всеки месец; Издаван документ: Сертификат/ Удостоверение.
Уроци по електротехника, електроника и практика за начинаещи и напреднали- 10лв- 60мин | Други курсове и обучение | гр. София
Уроци по електротехника, електроника и практика за начинаещи и напреднали- 10лв- 60мин
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 13 часа
Давам уроци по електротехника и електроника на будни ученици, които искат да имат добри възможности и бъдеще тук. Да влизате и да излизате във фейс бук, да пиете водка и бира -това не са таланти с които ще живеете добре. Ще дойде време в което, пакистанци и сомалийци, ще бъдат техници на които ще плащате по 20лв за сменен ключ на лампата- а българите ще работят теляци и миячи. Не в чужбина, и на луната да отидете-трябва да знаете и можете. Сърдете се на себе си! Събудете се българи!
Строителен техник за цялата страна | Други курсове и обучение | гр. София
Строителен техник за цялата страна
Цена
650 лв.
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ,  преди 22 часа
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, код 582010, специалност “Строителство и архитектура” - трета степен на професионална квалификация. Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. • Програмите са съобразени изцяло с Вашето свободно време. • Обучавате се без да се откъсвате от работа. Пълният курс на обучението дава възможност за придобиване на степен на професионална квалификация по професията /специалността/. Професионалното обучение за придобиване на степен на професионална квалификация завършва с полагане на държав..
Уроци, задачи, казуси, курсори работи, изпити по счетоводство! | Други курсове и обучение | гр. Варна
Уроци, задачи, казуси, курсори работи, изпити по счетоводство!
Цена
15 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
Подготовка за изпити, за студенти и ученици по Счетоводство Уроци, Задачи, казуси, курсови работи, изпити, подготовка за държавен изпит
СТРОИТЕЛЕН ТЕХНИК - Дистанционно професионално обучение в цялата страна | Други курсове и обучение | гр. София
СТРОИТЕЛЕН ТЕХНИК - Дистанционно професионално обучение в цялата страна
Цена
650 лв.
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ,  преди 1 ден
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “СТРОИТЕЛЕН ТЕХНИК”, специалност “СТРОИТЕЛСТВО И АРХИТЕКТУРА” Обучението се провежда в индивидуална /дистанционна форма. Програмите са съобразени изцяло с Вашето свободно време. Обучавате се без да се откъсвате от работата. Ако вече работите по специалността, но нямате документ за професионална квалификация, съгласно чл.40, ал.1 от ЗПОО можете да се явите само на изпит за придобиване на професионална квалификация. След приключване на обучението си получавате СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ. Получавате и Europass приложе..
рейки 1-7 ниво | Други курсове и обучение | гр. София
рейки 1-7 ниво
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Двуканална система
Подготовка по чужди езици и други учебни дисциплини за ученици и възрастни | Други курсове и обучение | гр. Бургас
Подготовка по чужди езици и други учебни дисциплини за ученици и възрастни
’Гамма Бомар’ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ’Гамма Бомар’ЕООД,  преди 1 ден
Езиков център ”Гамма Бомар” предлага подготовка по руски, английски, немски, италиански, френски, испански и др., математика, ИТ, физика, химия, история, география, биология - помощ в обучението, подготовка за матура, кандидат-студентска подготовка. Курсове. Индивидуални уроци за ученици, студенти и възрастни - 20 лв. за учебен час/40 минути.
Курс за “ОГНЯР“ начало на 18.09.2017 г. | Други курсове и обучение | гр. София
Курс за “ОГНЯР“ начало на 18.09.2017 г.
гр. София, обл. София,  Подател: Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД,  преди 2 дни
ОГНЯР. На 18.09.2017 г. в Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме следващ курс за правоспособност “МАШИНИСТ НА ПАРНИ И ВОДОГРЕЙНИ КОТЛИ“. На приключилите курса на обучение ще бъде издадено СВИДЕТЕЛСТВО за правоспособност “Машинист на котли с високо налягане“
Курсове за “МАШИНИСТ на Автовишка“ - начало на 21.09.2017 г. | Други курсове и обучение | гр. София
Курсове за “МАШИНИСТ на Автовишка“ - начало на 21.09.2017 г.
Цена
236 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД,  преди 2 дни
АВТОВИШКА. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме следващ Курс за правоспособност по управление на подвижни работни площадки стрелови тип, монтирани на автомобили или на самоходни и несамоходни шасита. На приключилите курса издаваме Свидетелство за правоспособност по управление на подвижни работни площадки валидно за ЕС.
Курс за “МАШИНИСТ на Автокран“ начало на 25.09.2017 г. | Други курсове и обучение | гр. София
Курс за “МАШИНИСТ на Автокран“ начало на 25.09.2017 г.
Цена
286 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД,  преди 2 дни
“АВТОКРАН“. В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме следващ Курс за правоспособност по управление на кранове стрелови тип монтирани на автомобили. СТОЙНОСТ на курса на обучение - 286.00 лв. На преминалите обучението издаваме Свидетелство за правоспособност Машинист на кранове стрелови тип, монтирани на автомобили - II степен за кранове с товароподемност до 16 тона валидно за ЕС. Провеждаме курсове по съкратена програма за придобиване на правоспособност Машинист на кранове стрелови тип, монтирани на автомобили - I степен за кранове с товароподемност над 16 тона.
Обучение на медицински сестри в сектор по Инвазивна кардиология | Други курсове и обучение | гр. Бургас
Обучение на медицински сестри в сектор по Инвазивна кардиология
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: УМБАЛ ”Дева Мария” ЕООД,  преди 3 дни
Във връзка с разширяване на съществуващата база и повишаване на квалификационни умения на медицинския персонал, Университетскаболница “Дева Мария“ ЕООД гр. Бургасобявява места заобучение на медицински сестри в сектор по Инвазивна кардиология. Ние предлагаме: - възможност за работата с едни от най-добрите специалисти в областта на инвазивната кардиология; - Възможност за обучение и последваща реализация; - Перспективи и професионално развитие. Изисквания: - Висше/полувисше медицинско образование; - Желание за работа в динамична среда; - Организираност и комуникативни умения; ..
Уроци по бачата за начинаещи | Други курсове и обучение | гр. София
Уроци по бачата за начинаещи
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
Имате нужда от почивка след дългия и изморителен работен ден. Ако сте готови да се престрашите и да прекрачите прага на залата за танци, то значи сте на правилното място.; ) Присъединете се към групата ни за начинаещи. Заповядайте да направите първите си СТЪПКИ в един от най-красивите и романтични социални латино танци. Уроците са с продължителност 60 мин. и се провеждат ВСЕКИ ЧЕТВЪРТЪК от 20:30. Залата се намира на по-малко от 5 мин. от Площад Патриарх Евтимий. Курсът е с ограничен брой места. Можете да се запишете самостоятелно или в двойка. По време на тренировките ще усвоите най-ва..
Висша математика | Други курсове и обучение | гр. Бургас
Висша математика
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Лили Дончева,  преди 5 дни
Интегрално смятане: неопределени и определени интеграли. Редове. Диференциални уравнения, екстремум на функция с една и повече променливи и др. Линейна алгебра и аналитична геометрия. Статистика.
Професионален курс за аранжиране на цветя към ЛТУ - октомври 2017 | Други курсове и обучение | гр. София
Професионален курс за аранжиране на цветя към ЛТУ - октомври 2017
Цена
400 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Русана Цветанова,  преди 6 дни
Заповядайте на курс за аранжиране на цветя към Лесотехнически университет, София. През месец октомври стартираме с нова група! Тук ще научите основните техники на аранжиране, как да работите с рязан и саксиен цвят, с опаковки и как да декорирате. Курсът е насочен към всички, които желаят да се занимават професионално с аранжиране и да го превърнат в свой бизнес, както и към любители, които желаят да се потопят в тайните на аранжирането на растения и да го превърнат в свое хоби. Цената включва: Всички материали за работа, съдове и растенияСертификат за допълнителна професионална квалификация
Първи сватбен танц | Други курсове и обучение | гр. Пловдив
Първи сватбен танц
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Г-жа Янкова,  преди 8 дни
Първи сватбен танц-Направете го специален и незабравим в клуб по спортни танци ’’ Енерджи’’ Ако желаете нещо действително неповторимо и запомнящо, Ние ще Ви помогнем с оригинални хореографии, съобразени с Вас, Вашите желания и мечти! Потопете се в магията на танца с клуб по спортни танци ’’Енерджи’’ Залата се намира в Изчислителен център( срещу Лаута); бул. Санкт Петербург, ет.6
Спечели пари от уроците, които публикуваш | Други курсове и обучение | гр. Обзор
Спечели пари от уроците, които публикуваш
Цена
1 лв.
гр. Обзор, обл. Бургас,  преди 9 дни
Всеки потребител на https://idle-earth.eu има уникалната възможност да спечели пари от уроците, които публикува.
Уроци по бачата за начинаещи | Други курсове и обучение | гр. София
Уроци по бачата за начинаещи
Цена
7 лв.
гр. София, обл. София,  преди 10 дни
Ако искате да се научите да танцувате бачата докато се забавлявате, това е вашето място. Уроците се провеждат всеки четвъртък от 20:30 близо до Попа. За информация се обадете на посочения телефон. Местата са ограничени. Срокът за записване е до 21.09.2017 г. При нас може да използвате Мултиспорт, Содексо и Месечни карти с отстъпка.
Народни танци за начинаещи и напреднали - Център и Студентски град с Хороводец | Други курсове и обучение | гр. София
Народни танци за начинаещи и напреднали - Център и Студентски град с Хороводец
Цена
6 лв.
Хороводец
гр. София, обл. София,  Подател: Хороводец,  преди 14 дни
Клуб за народни танци Хороводец организира курсове за абсолютно начинаещи любители на българския фолклор независимо от тяхната възраст. Разполагаме с 2 активни зали в: - Студентски град, ул. Акад. Николай Стоянов 13А, сутерен (нова начинаеща група от 10.10.2017г., всеки вторник и четвъртък от 20:30ч.); - Център, ул. Екзарх Йосиф 60 (НОВА начинаеща група от 26.09.2017г. - всеки вторник и четвъртък от 18:30ч.) И двете зали са оборудвани със съблекалня, климатик и тоалетна. Единственото необходимо условие е да имате удобни обувки, желание и ентусиазъм. Останалото ще го осигурим ние. Акту..
Курсове за машинист на Автокран до 16 тона, Автокран с неограничена товароподемност, Кулокран | Други курсове и обучение | гр. Варна
Курсове за машинист на Автокран до 16 тона, Автокран с неограничена товароподемност, Кулокран
Цена
350 лв.
Виктория ПМ ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Виктория ПМ ЕООД,  преди 15 дни
В началото на м. Октомври 2017г. Център за професионално обучение към ЕТ ”Виктория-Петранка Митрева” организира курсове за машинист на Автокран до 16 тона, автокран с неограничена товароподемност и курсове за кулокранисти. Курс за машинист на автокран до 16 тона- продължителност 300 уч. ч.. Цена на курса 350 лева. Курс за машинист на автокран с неограничена товароподемност -продължителност 300 уч. ч. Цена на курса 350 лева. Курс за машинист на кулокран - продължителност 300 уч. ч. Цена на курса 350 лв. Всички видове обучения се провеждат съгласно НАРЕДБА № 1 от 4 март 2002 г. за усло..
Тествай уменията си в продажбите | Други курсове и обучение | гр. София
Тествай уменията си в продажбите
гр. София, обл. София,  преди 16 дни
Искаш ли да тестваш своите умения в продажбите? Повярвай ми, не е трудно! От теб се иска само да опиташ. Запиши се да участваш в безплатния 7 дневен тест и пред теб ще се отвори възможност и да печелиш. Отвори линка и се пробвай! http://bit.ly/test_prodazhbi Ще се учиш, забавляваш и печелиш! Предложението е за цялата страна.
Курс Татуист, Микроблейдинг, Пиърсинг, Козметик, Масажист, Маникюр, Фризьор, Фитнес и др. | Други курсове и обучение | гр. Варна
Курс Татуист, Микроблейдинг, Пиърсинг, Козметик, Масажист, Маникюр, Фризьор, Фитнес и др.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 17 дни
Курсът включва: • Теоретична и практическа подготовка; • Всички необходими продукти и оборудване са предоставени от Tattoo Perfect; • Документ за завършен курс. Програма на курса: Теория: • Получаване на учебник по микропигментация; • Запознаване с видове игри и материали; • Противопоказания; • Типове кожи; • Определяне точния нюанс на пигмента; • Хигиенни норми; • Основни санитарни изисквания; • Обезболяване с локална анестезия; • Грижа след процедурата; • Ретуш; Практика върху симулативна кожа: • Практикуване върху симулативна кожа; • Дискусии и въпрос..
Курсове по пчеларство | Други курсове и обучение | гр. София
Курсове по пчеларство
гр. София, обл. София,  преди 18 дни
Пчелар с опит провежда курсове по пчеларство. Теория и практика на живо на пчелин Динго. София, ж.к. Дървеница на 400 метра от метростанция Мусагеница. От началото на месец Септември
Крупиевото училище | Други курсове и обучение | гр. Бургас
Крупиевото училище
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 19 дни
За да отворите ново казино, комплектът е обявен за училището на крупието. Младите хора са поканени да вземат курсове за усвояване на уменията на дилър на казино и покер клуб. Продължителността на обучението е 2 месеца. Всяка седмица се изплаща стипендия. Откриването на казиното през януари 2018 година. В края на обучението ние осигуряваме работа (обучаваме се за нашата институция).
логопед, психолог | Други курсове и обучение | гр. София
логопед, психолог
Цена
700 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Йорданка Маркова,  преди 21 дни
Център за деца и родители ДОКСИ Обявява свободни места за • логопед • психолог Приемът на документи (CV) ще се извършва от 01.09. 2017г. до 15.09.2017г. Изискванията към кандидатите са: Завършена бакалавърска или магистърска степен по логопедия или психология. Предимство ще даде владеенето на английски език, специализации или стажове в определена сфера. Кандидатите ще преминат през определени етапи на приема: • 1 етап - прием след разглеждане на CV • 2 етап - интервю с попълване на въпросник и мотивационно писмо • 3 етап - разработка на занятие по зададена корекционна тема • 4..
Курс Фитнес Инструктор, Европейски лиценз - Варна и София | Други курсове и обучение | гр. Варна
Курс Фитнес Инструктор, Европейски лиценз - Варна и София
Цена
450 лв.
Учебен център Европа 1997
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Учебен център Европа 1997,  преди 25 дни
Може да изберете практически или дистанционен курс на по-ниски цени. Повече информация в сайта. ФИТНЕС ПЪРВО НИВО Упражнения за групи мускули. Видове фитнес уреди. Стречинг. 450 лв. ПРОГРАМА ФИТНЕС ПРОФЕСИОНАЛ Анатомия, физиология. Програми. Фитнес понятия. Силова издържливост. Мускулни групи и упражнения. 450 лв. ПОМОЩНИК ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР Фитнес хранене. Хранителни режими. Мускулна маса. Отслабване. Добавки. Оборудване на собствена зала. 350 лв. НИВО МАРКЕТИНГ, МЕНИДЖМЪНТ И ДОЛЕКАРСКА ПОМОЩ ЗА ДИПЛОМА НАЙ-ВИСОКА СТЕПЕН Мобилно обучение Общо 100 лв. Курсове съобраз..
« Предишна | 1234 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг