Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
34 обяви
ТОП оферта
Ученическа Занималнягр. Бургас, Бургас,  Подател: ДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`,  преди 18 часаДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН”, гр. Бургас, ул. Славянска 75, предлага ученическа занималня 1 - 6 клас и занималня за деца в предучилищна възраст. ОСИГУРЯВАМЕ БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ В РАМКИТЕ НА ГРАД БУРГАС, РОДИТЕЛИТЕ НЯМАТ АНГАЖИМЕНТ С ВЗИМАНЕТО И ВОДЕНЕТО НА ДЕЦАТА ОТ И ДО УЧИЛИЩЕТО, В КОЕТО УЧАТ. Програмата включва: - подготовка на уроците за следващия ден; - помощ при подготвянето на домашните работи; - допълнителни упражнения по учебния материал; - занимания по английски език; - компютърни занимания; Детски център ”Патилан” разполага с модерна и просторна база, в която е осигурено всичко необходимо както за подготовката на децата за следващия учебен ден, така и за т..
СнимкиЗаглавие на обявата
Междусрочната ваканция е време за забавление - Заповядайте в Ученическа занималня Слънчице | Занимални | гр. София
Междусрочната ваканция е време за забавление - Заповядайте в Ученическа занималня Слънчице
Цена
220 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Jhr Academy,  преди 44 минути
Междусрочната ваканция е време за забавление - Ела и се забавлявай в Ученическа занималня „Слънчице“. По време на междусрочната ваканция /05.02.2018 г. - 06.02.2018 г./ Ученическа занималня „Слънчице“ ще провежда целодневни занимания за ученици от 1 до 5 клас. За цени и записване, моля свържете се с нас на: посочения телефон. Ученическа занималня Слънчице е създадена, за да подпомага родителите в отглеждането, възпитанието и образованието на децата им. Приоритет в нашата работа е индивидуалния подход към всеки един ученик, като се стараем да насърчаваме развитието на индивидуал..
Ученическа занималня „Слънчице“ организира Курс по Програмиране и роботика за ученици 1-4 клас. | Занимални | гр. София
Ученическа занималня „Слънчице“ организира Курс по Програмиране и роботика за ученици 1-4 клас.
Цена
120 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Jhr Academy,  преди 45 минути
Ученическа занималня „Слънчице“ организира Курс по: Програмиране и роботика за ученици 1-4 клас. В рамките на курса участниците ще: - Придобият основни знания за програмирането, които впоследствие ще надградят; - Още от първия час сами ще започнат да пишат програми на Scratch; - Създадат свои собствени компютърни игри; - Създадат собствени приключенски анимирани истории; - Научат основни закони на физиката и електротехниката; - Сами ще програмират истински робот. Участниците в курса ще развият своите знания и умения в областта на Програмирането, Роботиката, ..
Детска занималня ”Creative kids” | Занимални | гр. София
Детска занималня ”Creative kids”
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Creative people,  преди 1 ден
Занималня “Creative Kids” за деца от първи до пети клас през учебната 2017/2018 година Занималнята е отворена от 7:30 до 18:00 часа всеки делничен ден. Включва подготовка и проверка на зададените домашни работи и уроци по всички предмети с акцент върху математика, български и английски език. Детска занималня „Creative Kids“ Ви предлага: 1. Учебни занимания за деца от 6 до 11 години. 2. Работа в малки групи с индивидуален подход към възможностите и особеностите на всяко дете. 3. Квалифицирани педагози с богат опит, изпълнени с обич към децата. 4. Подготовка на уроци и домаш..
Цялостно оборудване за занималня | Занимални | гр. Стара Загора
Цялостно оборудване за занималня
Цена
1 700 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 1 ден
Продавам частично разработена частна занималня за деца от 1 до 5 клас с постоянни клиенти. Занималнята работи от 3 месеца и се намира на оживено място в центъра на Стара Загора. Разполага с 2 зали за обучение, тоалетна и голямо антре. Помещението е под наем Търсим нов собственик с идеи, който обича децата и е готов да доразвие започнатото. Мястото е подходящо за езиков център, занималня, парти център, почасово и целодневно гледане на деца, тренировки с малки групи до 10 човека. При интерес, моля позвънете на телефон 0878 988 974 Цена 1700лв В цената е включено оборудване за ант..
Извънкласна подготовка на деца от 1-ви до 4-ти клас + английски език | Занимални | гр. Бургас
Извънкласна подготовка на деца от 1-ви до 4-ти клас + английски език
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Учителка работи индивидуално с деца от 1-ви до 4-ти клас по всички предмети, включително и по английски език. Цена по договаряне. ж.к. Изгрев
https://www.facebook.com/DetskaZanimalnqBarborani/ | Занимални | гр. Бургас
https://www.facebook.com/DetskaZanimalnqBarborani/
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Налага Ви се за излезете и няма на кого да оставите детето си! Или просто искате да си починете! Налага ви се да започнете работа, но местата в детските градини са заети или пък детето Ви е прекалено малко! Решението на Вашия проблем е Детски център “Бърборани” където с любов, в спокойна и близка до домашната среда, ще се погрижим за Вашето дете! Ще пеем, ще рисуваме, ще танцуваме и ще се забавляваме! Детски център “Бърборани” предлага почасови, полудневни и целодневни грижи за деца от 1 до 7+ годишна възраст с включена храна (по желание на родителите), съобразена с възрастта на децата. Ор..
Полудневна занималня за втори учебен срок 2017-2018 г., София, Лозенец | Занимални | гр. София
Полудневна занималня за втори учебен срок 2017-2018 г., София, Лозенец
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Ученическа занималня за ученици 1-4 клас Занимания и подготовка по включените в учебната програма предмети. Работа в малки групи с индивидуален подход към всяко дете. Отстъпка за 5 поредни посещения. В близост до сп. Журналист, за ученици от 35 СУ, 120 СУ и близките в жк. Лозенец, София
Учебен център ”Светлина” Лазур | Занимални | гр. Бургас
Учебен център ”Светлина” Лазур
светлина 09 ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: светлина 09 ЕООД,  преди 3 дни
Учебен център Светлина” предлага занимания и разнообразни, развлекателни дейности по индувидуални и групови програми, съобразени с възрастовите възможности на децата.  Работа по проекти: • Опознай родината • Млад журналист • Талантливитвите деца на Учебен център“Светлина“ Езикова академия - испански, английски руски език ( начинаещи и напреднали)  Летен лагер; Плаж  Празнувай с нас-своя рожден, имен ден  Ателиета-фотодело, музика, спорт  Почасово занимание/престой/  Училище за родители- без заплащане  Дентален преглед-без заплащане  Обяд, Транспорт адрес к-с”Лазур”..
Лятна Занималня | Занимални | гр. Бургас
Лятна Занималня
ДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`,  преди 5 дни
ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН” ул. Славянска 75, предлага за лятото - ”ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ”. Работното време е всеки делничен ден от 8:00 до 17:30 часа. Приемат се деца от 6 до 12 години. Програмата е следната: Преди обяд- разходки навън, игри в Морската градина, посещения на музеи, театри и изложби. За обяд - топла храна - първо, второ, трето. След обяд децата са в прохладните зали на детския център-играят, гледат детски филми, четат, рисуват, като са разделени на групи в зависимост от възрастта. Всяка група под формата на игра, по забавен и развлекателен начин се запознава и с част от материала з..
обучение | Занимални | гр. Бургас
обучение
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: diana velikova,  преди 6 дни
частна занималня”ВЛАДИ”-извънкласно обучение на деца от 1 до 6 клас,уроци по БЕЛ,математика,английски език,рисуване Подготовка за кандидатстване след 7-ми клас по БЕЛ и математика.Лятна занималня-подготовка за 1 клас,наваксване на пропуснат материал до 7 клас.
Ученическа занималня | Занимални | гр. Бургас
Ученическа занималня
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Петя Колева,  преди 7 дни
Ученическа занималня. Индивидуално и в група.
Учебни кабинети ’’ЕЗОП’’ - детска занималня - 1 - 4. клас | Занимални | гр. София
Учебни кабинети ’’ЕЗОП’’ - детска занималня - 1 - 4. клас
Цена
185 лв.
гр. София, обл. София,  преди 13 дни
УЧЕБНИ КАБИНЕТИ ” Езоп ”, гр. София, ул. Аксаков 7А, партер /ъгъла с ул. Г. С. Раковски /, срещу градинката на Кристал/, предлага ученическа занималня 1 - 4. клас. ОСИГУРЯВАМЕ БЕЗПЛАТНИ КУРСОВЕ ПО НЕМСКИ ЕЗИК, ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО, ТЕАТРАЛНА АКАДЕМИЯ УДОБНО ЗА РОДИТЕЛИТЕ: Приемаме децата по - рано от 8ч., ако работното време на родителите налага това. Детето може да остане в занималнята и след редовните занятия, ако родителите са с удължено работно време. - Езикова подготовка по английски, руски и немски език - Осигуряване водене/ взимане на децата до и от училище. - При ..
частна занималня | Занимални | гр. Бургас
частна занималня
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 26 дни
Учителка работи с деца от 6 г.. до 18 г. За всеки с индивидуален подход според нуждите на всеки, с чуждоезикова подготовка. Цената по договаряне. Занималнята се намира в Центъра на Бургас.
Уроци за ученици от 1 до 5 клас | Занимални | гр. Варна
Уроци за ученици от 1 до 5 клас
гр. Варна, обл. Варна,  преди 30 дни
Учителка подготвя ученици от 1 до 4 клас по домовете. Помощ при писане на домашни работи, усвояване на нов материал, преговор. Индивидуална подготовка на ученици от 5 клас по БЕЛ и математика.
Частна учебна занимални МариЕс приема ученици от 1 до 4 клас през цялата учебна 2017/2018г. | Занимални | гр. Сливен
Частна учебна занимални МариЕс приема ученици от 1 до 4 клас през цялата учебна 2017/2018г.
Цена
9 лв.
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: MariEs LTD,  преди 48 дни
Драги родители, ако искате вашето дете да подготвя уроците си в спокойна и уютна атмосфера, под ръководството на добър педагог, заповядайте при нас! Занималните се намират в сградата на НТС, 1 етаж. Учениците в група са от 6 до 8 деца. Групите са разделени по класове. Подготовката на уроците по Английски език се провежда от учител, със специалност Английска филология. Офисът на фирмата се намира на посочения в обявата адрес. Управител: Марийка Ескидарова
Индивидуални занимания | Занимални | гр. Варна
Индивидуални занимания
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Цветелина,  преди 48 дни
Предлагам индивидуални занимания на дете/деца от 1 до 4 клас. При затруднения с учебния материал от заложената програмата в училище (домашна работа), краснопис, решаване на задачи по математика, затруднения с разказвателните предмети или желание за трупане на допълнителни знания представени по интересн начин. В работата ще се използва и доза от метода СУГЕСТОПЕДИЯ на известния д-р Лозанов. Индивидуалните занимания ще се провеждат удома - по договаряне на мястото.
Почссови грижи за деца | Занимални | гр. София
Почссови грижи за деца
Цена
5 лв.
гр. София, обл. София,  преди 51 дни
Занималня на Герена извършва почасови грижи за деца.
Занималня за ученици от 5 клас | Занимални | гр. София
Занималня за ученици от 5 клас
гр. София, обл. София,  преди 51 дни
Частна занималня в София кв. Сухата река подготвя ученици от 1 до5 клас. Уважаеми родители, продължава записването на ученици за новата 2017/2018 година. От 01.10.2017г. стартира новата занималня за ученици в 5 клас. Занималнята е отворена от 7:30 до 19:00 часа всеки делничен ден. Включва подготовка и проверка на зададените домашни и уроци по всички предмети. Желаем успешна учебна година!
търси работа | Занимални | гр. Бургас
търси работа
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Сийка Георгиева,  преди 53 дни
Магистър педагог с дълъг опит обучава и възпитава деца от 3-10г. възраст-почасово и в почивните дни.
Извънкласна подготовка | Занимални | гр. Бургас
Извънкласна подготовка
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 67 дни
Учителка търси /за извънкласна подготовка/ ученици от I-ви до IV-ти клас или почасово гледане на дете от 3 до 7 г.
Занималня АИЯ | Занимални | гр. Пловдив
Занималня АИЯ
Цена
10 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Антоанета Дангалова,  преди 71 дни
Занималня АИЯ работи с идеята да облекчи Вашата ангажираност и да помогне на детето Ви при подготовка на уроците и домашните работи. И вместо напрежение и стрес, вечер в семейството да има спокойствие и хармония, усмивки и приятни занимания. Занималнята предлага: * за ученици от 1-ви до 5-ти клас -подготовка на уроци и  домашни работи чрез провеждане  на необходимия съпорт и контрол от учителя; Допълнителни занимания  за затвърждаване и обогатяване на  учебния материал *за ученици от 5-ти до 8-ми клас- индивидуални уроци по математика и БЕЛ с идеята да помогне на учениците да попълнят про..
за ученици | Занимални | гр. Бургас
за ученици
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 84 дни
Занималня за ученици от първи до дванадесети клас. Обучение от педагог, обучение и по чужди езици. Цени по договаряне.
Занималня Универсум | Занимални | гр. София
Занималня Универсум
гр. София, обл. София,  Подател: Йорданова,  преди 90 дни
В близост до 19 СУ “Елин Пелин“ Уважаеми родители, баби и дядовци, Ние превръщаме ученето в приятно занимание, а отличните оценки в постижима цел! Занималнята „УНИВЕРСУМ” приема ученици 2- 4 клас - в малки групи до 10 деца. Програмата включва: • работа в малки групи с квалифицирани преподаватели; • подготовка на уроците за следващия ден; • писане на домашни работи; • подготовка за национално външно оценяване- 4 клас; • математиката лесна и интересна; • обучение по български език, човекът и обществото и човекът и природата; Начало за учебната година 2017/2018 година 11. 09. 2017 г. ..
Занималня в София | Занимални | гр. София
Занималня в София
Цена
198 лв.
Образователен център ”Студио S”
гр. София, обл. София,  Подател: Образователен център ”Студио S”,  преди 97 дни
ЗАНИМАЛНЯТА ПРЕЗ УЧЕБНАТА ГОДИНА ЗА ДЕЦА ОТ ПРЕДУЧИЛИЩНА ГРУПА ДО 5 КЛАС С АНГЛИЙСКИ И НЕМСКИ ЕЗИК За учениците от предучилищна група до пети клас предлагаме занималня през учебното време. Докато вие сте на работа, можете да бъдете спокойни за вашите деца. Те ще бъдат в сигурни ръце при нас и: ще са подготвени за училище /научили уроците и написали домашните; ще са се занимавали и с допълнителни учебни упражнения и тестове за успешно усвояване на учебния материал; ще учат 4 часа седмично Английски език или подпомагащ училището Немски език; ще са научили много нови, полезни и интерес..
Целодневно и почасово гледане на деца. | Занимални | гр. София
Целодневно и почасово гледане на деца.
гр. София, обл. София,  Подател: dimitur madjarov,  преди 101 дни
Детска занималня, целодневно и почасово гледане на деца в детски клуб Слънчо.
Монтесори къща | Занимални | гр. Пазарджик
Монтесори къща
Цена
1 лв.
гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  преди 122 дни
Монтесори детска къща, гр. Пазарджик приема деца от 2,5 /две години и половина/ до 6 /шест/ годишна възраст. Заниманията се провеждат от Монтесори педагог, който е завършил и работил в Канада. Има дългогодишен опит в работата си с деца по Монтесори метода. Можете да се свържете с нас на адрес: гр. Пазарджик, ул. ”Славянска” 10
Домашна занималня | Занимални | гр. Пловдив
Домашна занималня
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Violeta Vakova,  преди 146 дни
От дълго време се занимавам с уроци по Математик и Физика. Помагам с домашните, наваксвам изпуснат материал, бързи и интензивни кандидат- гимназистки и кандидат-студентски уроци. Практикувам т. нар. ”индивидуална занималня у дома”, чиято цел е да потготвим уроците на ученика/чката за следващия ден.
Уроци и курсове по математика, физика. Онлайн уроци в реално време | Занимални | гр. Пловдив
Уроци и курсове по математика, физика. Онлайн уроци в реално време
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Violeta Vakova,  преди 153 дни
Школа по математика ”Аристотел” започна записване за новата учебна година - 2017/18! Целогодишна специализирана подготовка по математика, физика - индивидуално или в малки групи 2-4 ученика. Периодично се прави проверка на знанията! Безплатна проверка на тестове и домашни и учебви помагала. При записване до края на август ползвате отстъпки. Курсовете и индивидуалните уроци се провежда през цялата учебна година в спокойна и уютна обстановка. Преподаватели с дългогодишен преподавателски опит, запознати с формата на изпитите и специфичните изисквания по всеки предмет. Децата постигат високи резул..
Детски център ”Хвърчило” | Занимални | гр. Стара Загора
Детски център ”Хвърчило”
Eлена Бабачева
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Eлена Бабачева,  преди 160 дни
Ние ви предлагаме: Предучилищна подготовка; Занималня от 1 до 4 клас; Английски - групово или индивидуално по методиката на National Geographic; Руски език; Арт ателие ”Цветни приключения”; Ваканционни групи Всички дейности в центъра се извършват от амбициозни и креативни учители и възпитатели с нужната квалификация и опит в сферата на образованието. Ние ви предлагаме целодневно обучение и подготовка в малки групи и възможност за индивидуална работа, както и посрещане на децата от учебното заведение. Центърът разполага с кът за отдих, почивка и занимания по интереси, стая - стол..
« Предишна | 12 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг