back to top

Занимални

25 обяви
обучение

обучение

Бургас

частна занималня”ВЛАДИ”-извънкласно обучение на деца от 1 до 6 клас,уроци по БЕЛ,математика,английски език,рисуване Подготовка за кандидатстване след 7-ми клас по БЕЛ и математика.Лятна занималня-подг..

Учебен център ”Светлина” Лазур

През учебната 2022/2023г. Учебен център„ Светлина ”предлага:  Подготовка на ученика за училище /занималня/  Изготвяне на индивидуалнa /групова/програма за работа  ПОДГОТОВКА НА УЧЕНИЦИ ОТ 4 КЛА..

Най - атрактивната занималня с чужди езици - 1. - 4. клас - София - център/водене/взимане от училище
Цена: 360 лв.

Местоположение: ул. ген. ’’Гурко’’ 25 А / срещу МВР / Чуждоезиково обучение: английски, немски, френски, испански, руски и арт дейности: рисуване, театър ТАКСА - 360 лв. /включващо всичко/ Об..

Изготвяне на курсова, реферат, дипломна за студенти
Изготвяне на курсова, реферат, дипломна за студентиИзготвяне на курсова, реферат, дипломна за студентиИзготвяне на курсова, реферат, дипломна за студенти
Ученическа Занималня

ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН”, гр. Бургас, ул. ”Славянска” 77, предлага ученическа занималня 1 - 6 клас и занималня за деца в предучилищна възраст. ОСИГУРЯВАМЕ БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ В РАМКИТЕ НА ГРАД БУРГ..

Академия за малки таланти ”Всезнайко”
Цена: 360 лв.

АМТ ”Всезнайко” предлага полудневна занималня за ученици 1-4 кл за учебната 2022-2023 г Ново, уютно, спокойно местенце в центъра на Пловдив. Предлага се подготовка а НВО след 4-ти кл. Набляга се на..

Занималня, гр. Пловдив
Цена: 30 лв.

Здравейте, казвам се Вероника Касабова и съм с висше образование по специалност “Начална и предучилищна педагогика”, като имам многогодишен опит в работата с деца в детска градина. Предлагам на всеки ..

Учебна занималня МариЕс
Цена: 15 лв.

Уважаеми родители, Агенция „Когато мама и татко са заети” на фирма „МариЕс” ЕООД приема ученици от 1 до 4 клас в Учебна Занималня МариЕс през цялата учебна година. Ако желаете Вашето дете да си по..

Търси да наеме персонал за детска академия

Нов детски образователен център за деца от 2 до 6 годишна възраст, търси да наеме усмихнати и енергични хора за увеличаване на своя усмихнат екип, които да имат желание за работа с деца и идкат да се ..

Къща за игри ”Грейсленд” - почасово, целодневно

Скъпи Родители - ЗАПОВЯДАЙТЕ! Предлагаме целодневна и полудневна грижа за вашите деца. Индивидуални игри, забавления и обучения, подходящи за деца от 1 до 3 години. Два пъти седмично - ани..

Занималня Варна 2022/2023 свободни места
Цена: 100 лв.

Свободни места - 1 място първа смяна, 1 място- втора! Занималня за деца от 3-5 клас на 2 смени. Преговор на новите уроци и подготовка на домашните работи; упражнения по английски/руски съгласно програ..

Детска занималня Плодчетата
Цена: 170 лв.

ВАЖНО!!! От 01.09.2022 г. започват записванията за ученическа занималня 2022/2023 г. Местата са ограничени  Ние от Занималня Плодчетата, каним Вашите деца да се присъединят към нас. Така заедно ще ..

Частна занималня ”АБВ”

Имаме три свободни места за ученици 1-5клас. Предлагаме обяд(тристепенно меню), транспорт, 21 лева такса. Работи се в малка група, уютна среда, отлична локация.

Ученическа занималня
Цена: 380 лв.

ЗАПИСВАНЕТО ЗА УЧЕБНАТА 2022/23 година ЗАПОЧНА!!!? ? УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ ЗА УЧЕНИЦИ ОТ 1-4 КЛАС, 5-7 клас!? Образователен център „ЛЮЛЯК“. ??? Първите десет, записали се за годишната занимал..

Ученическа занималня
Цена: 380 лв.

Заповядайте в нашия нов обект на улица ”Цар Асен I-ви”14 - партер (зад Общината) В Образователен център ”Люляк” обичаме да се забавляваме❤️ Ето какво Ви предлагаме: ✏️Лятна занималня ✏️Цел..

Занималня за деца
Цена: 180 лв.

- Преговаряне на учебния материал по БЕЛ от 5. и 6. клас, включен в изпитната програма - Решаване на тематични и контролни тестове по модела на изпита - Трансформиращи преразкази от името на герой ..

Индивидуални уроци по БЕЛ, математика, англий
Цена: 35 лв.

Уроци за ученици - групово и индивидуално. Нашето предложение: Слънчеви, удобни и просторни помещения, находящи се на бул. „Цариградско шосе“ - срещу парк Врана/; Малки групи; Индивидуално..

Целогодишни езикови занимални по английски и френски език
Цена: 90 лв.

Целогодишни езикови занимални по английски и френски език. Два часа седмично. Поддържане на езиковия материал за училище, разясняване на учебния материал, помощ за домашни работи. Заплащане на месец..

Лятна Занималня

ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН” ул. Славянска 77, предлага за лятото - ”ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ”. Работното време е всеки делничен ден от 8:00 до 17:30 часа. Приемат се деца от 6 до 12 години. Програмата е следната: ..

Занималня Люляче
Цена: 300 лв.

СКЪПИ РОДИТЕЛИ, ✅записването за годишната занималня 2022/2023 на ”Люляче” е отворено. ✅ Екип: опитни, успешни и ентусиазирани учители ✅1, 2, 3, 4: подготовка за НВО ✅5, 6 и 7 клас: подготовка з..

Учебна занималня за деца 1-4 клас за учебната 2022/2023

Превърнете обучението на Вашите деца в незабравимо пътешествие! -Учебни занимания според възрастта на децата с включени допълнителни интерактивни часове -Бутикови групи -Творческа среда -Усмихнат..

kурсови, проекти, бизнес планове, реферати, димломни, презентации
kурсови, проекти, бизнес планове, реферати, димломни, презентацииkурсови, проекти, бизнес планове, реферати, димломни, презентацииkурсови, проекти, бизнес планове, реферати, димломни, презентации
Индивидуална занималня за ученици от I до IV клас
Цена: 12 лв.

Предлагам индивидуална занималня за ученици от I до IV клас в дома на ученика, с цел подготовката му за училище. Това включва и наваксване на изпуснат учебен материал, подготовка на домашни и контроли..

Набираме ученици за занималня
Цена: 10 лв.

Набираме ученици за занималня, ние сме екип, квалифицирани преподаватели, по английски, немски, руски и по всички предмети. За езиците се договаряте с колегите по езици. Таксата се заплаща като по 10л..

Музикална приказка за деца от 3 до 6 години/ Music& Stories for kids
Цена: 7 лв.

English text follows after the Bulgarian Музика, движение, приказка, вълшебство... всичко това е част от заниманията в ”Титания”! Началото на нашите срещи ще бъде за най-малките приятели на възраст..

Лятна занмалня 2019
Цена: 260 лв.

ЛЯТНА ЕЗИКОВА ЗАНИМАЛНЯ за деца 1-4 клас и предучилищна възраст Решихте ли какво ще правят децата това лято? Записванията за лятната езикова занималня вече започнаха. За единадесета поредна година п..

Занималня 1-12 класове

Набираме ученици за занималня от 1-12 класове, по всички предмети с изключение на езиците. Занималнята е на индивидуален план и се работи със всеки поотделно. Всеки посещава в зависимост от обучението..