1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Занимални

Занимални

31 обяви

Детска занималня Плодчетата

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 150 лв. Ние от Занималня Плодчетата, каним Вашите деца да се присъединят към нас. Така заедно ще се учим и забавляваме през учебната година. А за лятната занималня сме подготвили много игри и приключения. ..

Занималня за деца

гр. София, обл. София
Цена: 12 лв. ПОЧАСОВО ГЛЕДАНЕ И ЗАНИМАНИЯ ЗА ДЕЦА ОТ 3 ДО 10 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ /в делнични дни, събота и неделя/. Нашето предложение: Слънчеви, удобни и просторни помещения, находящи се на бул. „Цариградско ..
Предлагам занимания- почасово на ученик/чка от начален етап, с цел подготовка по всички предмети.
Написване на курсова, реферат, димломна, презентация, проект, бизнес план

обучение

гр. Бургас, обл. Бургас
частна занималня”ВЛАДИ”-извънкласно обучение на деца от 1 до 6 клас,уроци по БЕЛ,математика,английски език,рисуване Подготовка за кандидатстване след 7-ми клас по БЕЛ и математика.Лятна занималня-подг..

Учебен център ”Светлина” Лазур

гр. Бургас, обл. Бургас
През учебната 2019/2020г. Учебен център„ Светлина”предлага  Подготовка на ученика за училище /занималня/  Изготвяне на индивидуалнa /групова/програма за работа  Подготовка на ученици от 4 клас..

Частна занималня

гр. Бургас, обл. Бургас
Подготовка на ученик (ученици) по всички учебни предмети от педагог с голям опит. За предпочитане от ж.к. Меден Рудник. Цена: 10 лв за астрономичен час.
Цена: 290 лв. 270 РАННО ЗАПИСВАНЕ (до 15.04.2021г.) *отстъпката важи и за трите месеца АНГЛИЙСКА ЗАНИМАЛНЯ + ТЕНИС, ПЛУВАНЕ или ВЕТРОХОДСТВО за деца от 6Г. ДО 4 кл. (подготовка за училище) 08:00 - 18:00 (..
Цена: 200 лв. УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ Край с писането на домашни до 22:00 ч.! Бъдете спокойни, че в The COOL School Вашето дете ще бъде посрещнато с внимание и професионализъм! Нашите учители ще се погрижат за от..

Занималня в Горна Баня

гр. София, обл. София
Занималня ”Нашето Бъдеще” е арт стая, която създадохме с много любов и усмивки. Докато мама и тате работят, ние там учим, четем, творим, мечтаем, смеем се, играем. И най-важното-подготвяме домашните з..
Цена: 315 лв. Местоположение: ул. ген. ’’Гурко’’ 25 А / срещу МВР /, ул. ’’ Г. С. Раковски’’ 108 /до НАТФИЗ/, ул. ’’Пиротска’’ 5 /срещу Централни хали/ Чуждоезиково обучение: английски, немски, френски, испанск..
Цена: 5 лв. Предлагам следобедни или сутрешни занимания-почасово, с дете в предучилищна или начална възраст до 10г. с цел подготовка на домашна работа по всички предмети в начален етап. 5 лв на астрономически час..

Индивидуална занималня

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Индивидуална занималня за ученици от 1-4 клас. Таня Аргирова - начален учител
Цена: 11 лв. Уважаеми родители, Агенция „Когато мама и татко са заети” на фирма „МариЕс” ЕООД приема ученици от 1 до 4 клас в Учебна Занималня МариЕс през цялата учебна 2020 / 2021 година. Ако желаете Вашето д..

Занимания за деца със СОП

гр. Айтос, обл. Бургас
Цена: 20 лв. Индивидуални занимания с деца със СОП и обучителни трудности. В удобно за вас и мен време, по график. 1 занятие - 60 минути, цена 20лв.

Творческа занималня в Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Здравейте! Казвам се Стефан Петров, психолог по образование, педагог и музикант по професия. Провеждам групови и индивидуални творчески занимания с деца под формата на частна занималня. Им..

Мозъчна он-лайн гимнастика

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Тренирайте мозъка на вашите деца. При нас до знания и умения се стига чрез игри и забавления. Развиваме и двете полукълба на мозъка: творческото и това, което отговаря за точните науки. В условия на и..

Занималня Изгрев, кв. Павлово

гр. София, обл. София
Цена: 240 лв. Занималня Изгрев работи с деца от предучилищна възраст до 4кл. Заниманията включват: • подготовка на уроците за следващия ден; • писане и проверка на домашната работа; • диктовки; • прераз..

Занималня от 1 - до 4 клас

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Образователен център „АВС Учебна Академия “ организира: - занималня за ученици За допълнителна информация и записвания, може да се свържете с нас на място или на телефон адрес: гр. Пловдив, ул...

Учебна занималня BRAIN Academy

гр. София, обл. София
Цена: 290 лв. Ние сме първата и единствена детска занималня в България, която използва STEAM методиката, като базов начин за обучение и развитие на критичното мислене, умения за взимане на решения, компетентност, р..
Цена: 10 лв. Предлагам индивидуална занималня за ученици от I до IV клас в дома на ученика, с цел подготовката му за училище. Това включва и наваксване на изпуснат учебен материал, подготовка на домашни и контроли..
 рекламирай сам в
Диагностика и терапия на артикулационни, езикови проблеми. Затруднения в обучението.

Ученическа Занималня

гр. Бургас, обл. Бургас
ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН”, гр. Бургас, ул. ”Славянска” 77, предлага ученическа занималня 1 - 6 клас и занималня за деца в предучилищна възраст. ОСИГУРЯВАМЕ БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ В РАМКИТЕ НА ГРАД БУРГ..

Домашна занималня по всички предмети

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. Помагам с уроците и домашни, наваксвам изпуснат материал, помагам за контролни и класни работи. Практикувам и т. нар. ”индивидуална занималня у дома”, чиято цел е да потготвим уроците на ученика/чка..
ДЦ”Лозенец” набира ученици за следващата учебна 2020/2021 година За деца от 120 ОУ и 35 СУ в жк Лозенец. Подготовка за училище. Гаранция за отличен успех! В близост до 35 СЕУ, 120 ОУ За учениц..

за ученици

гр. Бургас, обл. Бургас
Занималня за ученици от първи до дванадесети клас. Обучение от педагог, обучение и по чужди езици. Цени по договаряне.

Лятна Занималня

гр. Бургас, обл. Бургас
ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН” ул. Славянска 77, предлага за лятото - ”ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ”. Работното време е всеки делничен ден от 8:00 до 17:30 часа. Приемат се деца от 6 до 12 години. Програмата е следната: ..
Цена: 20 лв. Езиков център ”Елица”/Възраждане-1, ул. ”Иван Троянски”-15/-записва деца за занималня. Предоставяме и уроци по английски за начинаещи и напреднали. Ще приемаме деца на смени и целодневно. За тез..
Цена: 7 лв. English text follows after the Bulgarian Музика, движение, приказка, вълшебство... всичко това е част от заниманията в ”Титания”! Началото на нашите срещи ще бъде за най-малките приятели на възраст..

Лятна занмалня 2019

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 260 лв. ЛЯТНА ЕЗИКОВА ЗАНИМАЛНЯ за деца 1-4 клас и предучилищна възраст Решихте ли какво ще правят децата това лято? Записванията за лятната езикова занималня вече започнаха. За единадесета поредна година п..

Набираме ученици за занималня

гр. Шумен, обл. Шумен
Цена: 10 лв. Набираме ученици за занималня, ние сме екип, квалифицирани преподаватели, по английски, немски, руски и по всички предмети. За езиците се договаряте с колегите по езици. Таксата се заплаща като по 10л..
Въведи страница №