back to top

Занимални

25 обяви
Учебен център ”Светлина” Лазур

През учебната 2021/2022г. Учебен център„ Светлина”предлага за ученици 1клас- 7 клас  Подготовка на ученика за училище /занималня/  Изготвяне на индивидуалнa /групова/програма за работа  Подгото..

Ученическа занималня

Ученическа занималня

Несебър, област Бургас

Ученическа занималня за учебната 2021/2022 г., предлагаме ученическа занималня в прогимназиален етап, гр. Несебър. Занятията се провеждат през седмицата и включват: * подготовка на уроците и домаш..

обучение

обучение

Бургас

частна занималня”ВЛАДИ”-извънкласно обучение на деца от 1 до 6 клас,уроци по БЕЛ,математика,английски език,рисуване Подготовка за кандидатстване след 7-ми клас по БЕЛ и математика.Лятна занималня-подг..

TOP пормотиране Изготвяне на курсова, реферат, дипломна за студенти
Изготвяне на курсова, реферат, дипломна за студентиИзготвяне на курсова, реферат, дипломна за студентиИзготвяне на курсова, реферат, дипломна за студенти
Учебна занималня МариЕс записва ученици за учебната 2021/2022 година
Цена: 12 лв.

Уважаеми родители, Агенция „Когато мама и татко са заети” на фирма „МариЕс” ЕООД приема ученици от 1 до 4 клас в Учебна Занималня МариЕс през цялата учебна година. Ако желаете Вашето дете да си по..

Занималня за ученици
Цена: 15 лв.

Частна занималня до Математическата гимназия записва ученици за новата учебна година. Педагогическите специалисти прилагат индивидуален компетентностен подход и ползват нови помагала при обучението. П..

Най - атрактивната занималня с чужди езици - 1. - 4. клас - София - център/водене/взимане от училище
Цена: 315 лв.

Местоположение: ул. ген. ’’Гурко’’ 25 А / срещу МВР /, ул. ’’ Г. С. Раковски’’ 108 /до НАТФИЗ/, ул. ’’Пиротска’’ 5 /срещу Централни хали/ Чуждоезиково обучение: английски, немски, френски, испанск..

Занималня в Бургас

Предлагам почасови занимания с цел подготовка на домашна работа, за деца от 6 до 9г. Присъствено, при учителя.

Частна занималня “Спондж Боб”
Цена: 300 лв.

Частна занималня “ Спондж Боб” приема ученици от 1-ви до 9-ти клас. Подготовка на уроци за следващия ден, допълнителни упражнения, засилено изучаване на математика, български и английски език. Подгото..

Детска занималня Плодчетата
Цена: 150 лв.

Ние от Занималня Плодчетата, каним Вашите деца да се присъединят към нас. Така заедно ще се учим и забавляваме през учебната година. А за лятната занималня сме подготвили много игри и приключения. ..

Набираме ученици за занималня
Цена: 10 лв.

Набираме ученици за занималня, ние сме екип, квалифицирани преподаватели, по английски, немски, руски и по всички предмети. За езиците се договаряте с колегите по езици. Таксата се заплаща като по 10л..

Занималня за деца и ученици. Почасово гледане на деца. Индивидуални уроци по БЕЛ, математика, англий
Цена: 12 лв.

ПОЧАСОВО ГЛЕДАНЕ И ЗАНИМАНИЯ ЗА ДЕЦА ОТ 3 ДО 10 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ /в делнични дни, събота и неделя/. Уроци за ученици - групово и индивидуално. Нашето предложение: Слънчеви, удобни и просторни..

Работя като Мисис Даутфайър, но не съм мъж!
Цена: 25 лв.

Дидактическата система за изпреварващо развитиена на интелектуалния потенциал на децата, чрез постепенно овладяване АЗБУКА НА МИСЛЕНЕТО подготвя децата Ви за изискванията на съвременния ни Свят. Споре..

Ученическа Занималня

ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН”, гр. Бургас, ул. ”Славянска” 77, предлага ученическа занималня 1 - 6 клас и занималня за деца в предучилищна възраст. ОСИГУРЯВАМЕ БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ В РАМКИТЕ НА ГРАД БУРГ..

Занималня - Образователни технологии - Сливен

От 4 октомври стартира полудневна занималня за деца от 1 до 4 клас. Занятията ще се провеждат от 12 до 17 часа, всеки ден от понеделник до петък. За повече информация, свържете се с нас на посочените ..

Логопед - София кв. ”Сухата река”

Диагностика и терапия на артикулационни, езикови проблеми. Затруднения в обучението.

Домашна занималня

Предлагат се почасови занимания с цел подготовка на домашна работа за деца в 1-4 клас след или преди училище в град Бургас. Присъствено при учителя.

Детска академия Да Винчи бебешка учебно-развлекателна занималня

Кога за последно си направи маникюр, прическа? Изпи кафе с приятелка? ☕️ Прочете хубава книга? Сготви, напазарува, изчисти дома си?... НА СПОКОЙСТВИЕ!!! Без някой да ти виси на крака или ръцете. П..

Учебно-творческа занималня ”Миларт”
Цена: 250 лв.

Нашата учебно - творческа занималня е: ✅ подходяща за деца от 1 до 5 клас; ✅ полудневна форма на обучение в сутрешна и следобедна смяна; ✅ подготовка на уроците за училище; ✅ затвърждаване на ..

Лятна Занималня

ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН” ул. Славянска 77, предлага за лятото - ”ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ”. Работното време е всеки делничен ден от 8:00 до 17:30 часа. Приемат се деца от 6 до 12 години. Програмата е следната: ..

Обучение в майндфулнес за деца

Програмата представлява въведение в майндфулнес (в превод: осъзнатост, присъствие), подходяща за деца на възраст между 6-11 години. По един завладяващ, интересен и забавен начин - чрез използване на м..

 рекламирай сам в favicon
за ученици

за ученици

Бургас

Занималня за ученици от първи до дванадесети клас. Обучение от педагог, обучение и по чужди езици. Цени по договаряне.

Индивидуална занималня за ученици от I до IV клас
Цена: 10 лв.

Предлагам индивидуална занималня за ученици от I до IV клас в дома на ученика, с цел подготовката му за училище. Това включва и наваксване на изпуснат учебен материал, подготовка на домашни и контроли..

Музикална приказка за деца от 3 до 6 години/ Music& Stories for kids
Цена: 7 лв.

English text follows after the Bulgarian Музика, движение, приказка, вълшебство... всичко това е част от заниманията в ”Титания”! Началото на нашите срещи ще бъде за най-малките приятели на възраст..

Лятна занмалня 2019
Цена: 260 лв.

ЛЯТНА ЕЗИКОВА ЗАНИМАЛНЯ за деца 1-4 клас и предучилищна възраст Решихте ли какво ще правят децата това лято? Записванията за лятната езикова занималня вече започнаха. За единадесета поредна година п..

Занималня 1-12 класове

Набираме ученици за занималня от 1-12 класове, по всички предмети с изключение на езиците. Занималнята е на индивидуален план и се работи със всеки поотделно. Всеки посещава в зависимост от обучението..