1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Занимални
back to top
filter icon Филтри
sort icon Сортирай по
Област
Всички
loader icon
Населено място
Всички
loader icon
Цена
Всички
loader icon
Обяви подадени след
Всички
loader icon

Занимални

29 обяви
Лятна Занималня

Лятна Занималня

гр. Бургас, обл. Бургас
ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН” ул. Славянска 77, предлага за лятото - ”ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ”. Работното време е всеки делничен ден от 8:00 до 17:30 часа. Приемат се деца от 6 до 12 години. Програмата е следната: ..
Частен ресурсен кабинет Айтос

Частен ресурсен кабинет Айтос

гр. Айтос, обл. Бургас
Цена: 20 лв. Децата със специални образователни способности имат нужда от специално подпомагане и грижа за да усвоят стандартни и ”обикновени” за другите деца умения и навици. Затова е важно с тях да се работи инд..
Летни занимания за деца от 5 до 8 години от 10 май
Цена: 96 лв. 1. Летни занимания за деца на възраст 5-8г. 2. Летни индивидуални занимания за деца и ученици със СОП на възраст 4-12г. * Начало -10 май. * Край - 31 август. * Занятията са подходящи за де..
Написване на курсова, реферат, димломна, презентация, проект, бизнес план
Учебен център ”Светлина” Лазур

Учебен център ”Светлина” Лазур

гр. Бургас, обл. Бургас
През учебната 2019/2020г. Учебен център„ Светлина”предлага  Подготовка на ученика за училище /занималня/  Изготвяне на индивидуалнa /групова/програма за работа  Подготовка на ученици от 4 клас..
Детска занималня Плодчетата

Детска занималня Плодчетата

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 150 лв. Ние от Занималня Плодчетата, каним Вашите деца да се присъединят към нас. Така заедно ще се учим и забавляваме през учебната година. А за лятната занималня сме подготвили много игри и приключения. ..
он-лайн и през лятото Уроци по МАТЕМАТИКА и консултации 1-6 клас за деца от цялата страна
Летни курсове по Математика да ученици от 1 до 6 клас. Индивидуални уроци и групи до 10 деца. ДЦ”Лозенец” набира ученици за следващата учебна 2021/2022 година Подготовка за училище. Уроци о ма..
Ученическа Занималня

Ученическа Занималня

гр. Бургас, обл. Бургас
ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН”, гр. Бургас, ул. ”Славянска” 77, предлага ученическа занималня 1 - 6 клас и занималня за деца в предучилищна възраст. ОСИГУРЯВАМЕ БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ В РАМКИТЕ НА ГРАД БУРГ..
Учебна занималня МариЕс записва ученици за учебната 2020/2021 година
Цена: 12 лв. Уважаеми родители, Агенция „Когато мама и татко са заети” на фирма „МариЕс” ЕООД приема ученици от 1 до 4 клас в Учебна Занималня МариЕс през цялата учебна година. Ако желаете Вашето дете да си по..
Лятно училище МариЕс на Агенция ”Когато мама и татко са заети”
Цена: 12 лв. ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ ЗА БЪДЕЩИ ПЪРВОКЛАСНИЦИ И УЧЕНИЦИ от 1 до 3 КЛАС ОТ САМОТО НАЧАЛО ДО КРАЯ НА ЛЯТНАТА ВАКАНЦИЯ ОРГАНИЗИРА АГЕНЦИЯ „КОГАТО МАМА И ТАТКО СА ЗАЕТИ“ НА ФИРМА „МАРИЕС“ ЕООД Програма..
Ученическа занималня от 1-ви до 7-ми клас!
Цена: 200 лв. УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ Край с писането на домашни до 22:00 ч.! Бъдете спокойни, че в The COOL School Вашето дете ще бъде посрещнато с внимание и професионализъм! Нашите учители ще се погрижат за от..
Лятна Английска Занималня от Предучилищна до 5-ти клас (к-с Славейков)
Цена: 290 лв. АНГЛИЙСКА ЗАНИМАЛНЯ + ТЕНИС, ПЛУВАНЕ или ВЕТРОХОДСТВО за деца от 6Г. ДО 4 кл. (подготовка за училище) 08:00 - 18:00 (с възможност за 30 минути по-ранно водене на детето при необходимост) инди..
Индивидуална занималня

Индивидуална занималня

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Индивидуална занималня за ученици от 1-4 клас. Таня Аргирова - начален учител
занимания с руски език и литература

занимания с руски език и литература

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ще помогна на учениците и студентите с изпълнението на задачите по руски език и литература по вашата обучаваща програма! Бързо и качествено. Цена по договаряне
Училище през лятото

Училище през лятото

гр. София, обл. София
Здравейте, предлагаме присъствено обучение по всеки един предмет. Това е лятно училище в което преподаватели, които са на възраст от 6-10 клас преподават по предмети, и помагат на вашите деца. Имаме у..
обучение

обучение

гр. Бургас, обл. Бургас
частна занималня”ВЛАДИ”-извънкласно обучение на деца от 1 до 6 клас,уроци по БЕЛ,математика,английски език,рисуване Подготовка за кандидатстване след 7-ми клас по БЕЛ и математика.Лятна занималня-подг..
Бебешка учебно-развлекателна занималня Да Винчи
Вече на нов адрес и с прекрасен двор за игра!!! Ако вашето слънчице е межди 1.5 и 5 години, ако искате то да расте и да се развива в среда близка до домашната, заобиколено от любящи и всеотдайни пед..
Ученическа он-лайн занималня за учебната година за деца от 1-6 клас и курсове по английски език
Ученическа занималня за деца 1-6 клас Записването е до запълване на групите. Към момента се записват ученици за предстоящата 2021/2022 учебна година. Гаранция за качество и успех! Обучение от р..
Занималня от 1 - до 4 клас

Занималня от 1 - до 4 клас

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Образователен център „АВС Учебна Академия “ организира: - занималня за ученици За допълнителна информация и записвания, може да се свържете с нас на място или на телефон адрес: гр. Пловдив, ул...
за ученици

за ученици

гр. Бургас, обл. Бургас
Занималня за ученици от първи до дванадесети клас. Обучение от педагог, обучение и по чужди езици. Цени по договаряне.
ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ „АРТЕМ“

ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ „АРТЕМ“

, гр. Бургас, обл. Бургас
ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ „АРТЕМ“ ВАЖНА НОВИНА! Мили деца и Вие - прекрасни техни родители.. От 1юли до 31август. Стартира ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ „АРТЕМ“ 2020г.. Отново можем да свирим, пеем, танцуваме, спортуваме и ..
 рекламирай сам в favicon
Подготовка на домашна работа за дете в начален етап
Цена: 10 лв. Предлагам следобедни или сутрешни занимания-почасово за деца в предучилищна или начална възраст- 10 лв на астрономически час.
Частна занималня

Частна занималня

гр. Бургас, обл. Бургас
Подготовка на ученик (ученици) по всички учебни предмети от педагог с голям опит. За предпочитане от ж.к. Меден Рудник. Цена: 10 лв за астрономичен час.
Индивидуална занималня за ученици от I до IV клас
Цена: 10 лв. Предлагам индивидуална занималня за ученици от I до IV клас в дома на ученика, с цел подготовката му за училище. Това включва и наваксване на изпуснат учебен материал, подготовка на домашни и контроли..
Логопед - София кв. ”Сухата река”
Диагностика и терапия на артикулационни, езикови проблеми. Затруднения в обучението.
Домашна занималня по всички предмети

Домашна занималня по всички предмети

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. Помагам с уроците и домашни, наваксвам изпуснат материал, помагам за контролни и класни работи. Практикувам и т. нар. ”индивидуална занималня у дома”, чиято цел е да потготвим уроците на ученика/чка..
Музикална приказка за деца от 3 до 6 години/ Music& Stories for kids
Цена: 7 лв. English text follows after the Bulgarian Музика, движение, приказка, вълшебство... всичко това е част от заниманията в ”Титания”! Началото на нашите срещи ще бъде за най-малките приятели на възраст..
Лятна занмалня 2019

Лятна занмалня 2019

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 260 лв. ЛЯТНА ЕЗИКОВА ЗАНИМАЛНЯ за деца 1-4 клас и предучилищна възраст Решихте ли какво ще правят децата това лято? Записванията за лятната езикова занималня вече започнаха. За единадесета поредна година п..
Набираме ученици за занималня

Набираме ученици за занималня

гр. Шумен, обл. Шумен
Цена: 10 лв. Набираме ученици за занималня, ние сме екип, квалифицирани преподаватели, по английски, немски, руски и по всички предмети. За езиците се договаряте с колегите по езици. Таксата се заплаща като по 10л..
Занималня 1-12 класове

Занималня 1-12 класове

гр. Шумен, обл. Шумен
Набираме ученици за занималня от 1-12 класове, по всички предмети с изключение на езиците. Занималнята е на индивидуален план и се работи със всеки поотделно. Всеки посещава в зависимост от обучението..