Филтриране
Сортиране

Занимални

49 обяви

Лятна Занималня

гр. Бургас, обл. Бургас
ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН” ул. Славянска 75, предлага за лятото - ”ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ”. Работното време е всеки делничен ден от 8:00 до 17:30 часа. Приемат се деца от 6 до 12 години. Програмата е следната: Преди обяд- разходки навън, игри в Морската градина, посещения на музеи, театри и изложби. За обяд - топла храна - първо, второ, трето. След обяд децата са в прохладните зали на детския център-играят, гледат детски филми, четат, рисуват, като са разделени на групи в зависимост от възрастта. Всяка група под формата на игра, по забавен и развлекателен начин се запознава и с част от материала з..

Ученическа Занималня

гр. Бургас, обл. Бургас
ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН”, гр. Бургас, ул. Славянска 75, предлага ученическа занималня 1 - 6 клас и занималня за деца в предучилищна възраст. ОСИГУРЯВАМЕ БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ В РАМКИТЕ НА ГРАД БУРГАС, РОДИТЕЛИТЕ НЯМАТ АНГАЖИМЕНТ С ВЗИМАНЕТО И ВОДЕНЕТО НА ДЕЦАТА ОТ И ДО УЧИЛИЩЕТО, В КОЕТО УЧАТ. Програмата включва: - подготовка на уроците за следващия ден; - помощ при подготвянето на домашните работи; - допълнителни упражнения по учебния материал; - занимания по английски език; - компютърни занимания; Детски център ”Патилан” разполага с модерна и просторна база, в коят..

Лятна занималня

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 300 лв. ??? Занималня “Вълшебство” предлага лятната занималня за деца от 6 до 12 годишна възраст. Програмата ни е разнообразна, като преплитаме обучението и забавлението. Чрез изработената от нас програма “О..

Занималня Изгрев, кв. Бъкстон

гр. София, обл. София
Цена: 190 лв. Занималня Изгрев работи с деца от предучилищна възраст до 5кл. Заниманията включват: • подготовка на уроците за следващия ден; • писане и проверка на домашната работа; • диктовки; • прераз..
Цена: 80 лв. През неучебните дни от 1.04. до 5.04.2019г., Занималня Изгрев ще работи от 8.00 до 19.00 ч Очаква ни седмица, изпълнена с приключения и забавления! • Поход до Витоша • Посещение на Зоопарка ..

Творческа работилница

гр. София, обл. София
Цена: 18 лв.

След училищна занималня в YMCA

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 200 лв. След училищна занималня със засилено изучаване на английски език и информационни технологии. Детската занималня на YMCA има за цел възпитанието на децата в трудолюбие, творческо мислене, честност,..
Цена: 225 лв. НАЙ - АТРАКТИВНАТА ЗАНИМАЛНЯ НА НАЙ - УДОБНОТО МЯСТО ЗА ДЕЦА от 1. до 4. клас УЧЕБНИ КАБИНЕТИ ” Езоп ” в София - център: ул. ген. Гурко 25 А / партер / ул. Г. С. Раковски 108, ет. 6 /до НАТФ..

почасово гледане на деца

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 5 лв. Предлагам почасово гледане на деца в домашни условия. ако времето позволява може и разходки навън. за 1 час - 5лв. за 2 часа - 10 лв. от 3 часа нагоре-цени по договаряне
Цена: 320 лв. Лятна занималня за деца от 5 до 12 години. Детски езиков център “Creative Kids” организира английска занималня за деца от 5 до 12 години през лятото. От 01.06.2019до 15.09.2019год. децата ще бъд..
Цена: 320 лв. Програма на Лятна езикова занималня ”Creative kids” -Сутрешно раздвижване, за да ”събудим ума и тялото”; -Творческа работилница-изработка на аксесоари, декориране, работа с природни материали; -П..
Цена: 320 лв. Целодневна лятна занималня за 1 месец- 320 лв. Полудневна лятна занималня за 1 месец - 190 лв. Целодневна лятна занималня за 1 седмица - 90лв. Полудневна лятна занималня за 1 седмица - 75лв. Ц..

Занималня 1 - 5 клас

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Подготовка на домашни работи, пропуски в обучението, работа в група от 5 ученика - 6 лв. на час, индивидуално - 10 лв. на час. Ранно записване - до 1 септември. Интензивен летен курс по математика, ..
Цена: 75 лв. Ваканция, пролет, Великден - време за забавление с нас в Детска академия Да Винчи. На който му се налага да остане в Бургас през пролетната ваканция, въобще да не съжалява, защото сме се подготвили то..

Занимания по изобразително изкуство

гр. Несебър, обл. Бургас
Цена: 6 лв. АРТ ЗАНИМАЛНЯ за деца от 6 до 11г РВ:10-18ч Несебър-ц От 01/04/2019 *Цената е за 1астрономически час, при 10деца, без включени материали. Храна и вода-кетъринг. В програмата са включени занимани..

обучение

гр. Бургас, обл. Бургас
частна занималня”ВЛАДИ”-извънкласно обучение на деца от 1 до 6 клас,уроци по БЕЛ,математика,английски език,рисуване Подготовка за кандидатстване след 7-ми клас по БЕЛ и математика.Лятна занималня-подг..
Цена: 250 лв. За учебната 2018/2019 година в Ученическа занималня Слънчице сме подготвили и много любопитни и интересни за нашите ученици занимания. Благодарение на използваните иновативни методи на обучение - ..
Цена: 270 лв. Интензивен курс по Програмиране за деца по време на Пролетната ваканция Пролетната ваканция е време за игри и забавления, но и за учене на нови, любопитни и интересни неща. Заповядайте в организи..

Занимания с деца

гр. София, обл. София
Искате децата Ви да са сред природата, но нямане време, аз Ви предлагам, за събота и неделя екскурзия на Витоша, за деца на възраст от 5 до 10 години. По професия съм детска учителка, пенсионерка от с..
Искате ли да сте спокойни за вашето дете, докато сте на работа? Ние ще се погрижим за това! Ако и вие като нас смятате, че образованието е най-добрата инвестиция - готови сме да бъдем Вашите партньо..

Лятна Занималня

гр. София, обл. София
Цена: 200 лв. Детски център”Любознайко” в ж.к. Суха река бл.225 вх. Б партер започва записване за лятна занималня. Предлагаме уроци по английски, арт занимания, математика, драматизации на любими приказки и игри в ..

Занималня Като Лъвовете

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 100 лв. Пролетна занималня ” Като Лъвовете” гр. Пловдив: ✏През периода на ваканцията, нашият клуб ще работи целодневно. ⏰ Работното ни време е 7:45- 18:00ч. ?Графикът ни е: От 7:45-до 9:00ч. - сбор на..

Английска Ученическа Занималня

гр. Бургас, обл. Бургас
АНГЛИЙСКА ЗАНИМАЛНЯ + подготовка за училище от 1-ви до 4-ти клас В края на учебната година децата завършват ниво А1 по английски по европейската езикова рамка и получават сертификат. 08:30 - ..
Цена: 200 лв. 190* лв. РАННО ЗАПИСВАНЕ (15.04.2019г.) *отстъпката важи и за трите месеца АНГЛИЙСКА ЗАНИМАЛНЯ + ТЕНИС, ПЛУВАНЕ или ВЕТРОХОДСТВО за деца от 6Г. ДО 4 кл. (подготовка за училище) 08:00 - 18:00..

Детска занималня ”Вълшебство”

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 11 лв. Всички трепетно очакваме започването на новата учебна година! Новооткритата детска занималня „Вълшебство“ с нетърпение очаква вашите усмихнати малчугани, за да се учим и забавляваме заедно. Децата ще ..

Логопед-Варна

гр. Варна, обл. Варна
Ученическа занималня ТОНИ предлага логопедични занятия за деца и възрастни. Занятията са индивидуални и са със специалист-логопед. Ние подхождаме с разбиране към нуждите към всяко едно дете! Заповяд..

Занималня във Варна

гр. Варна, обл. Варна
Частна ученическа занималня Тони предлага занимания за ученици от подготвителна група до 5 клас. Работим в приятна атмосфера със сертифицирани специалисти. Школи по английски и немски език. Логопед.

лятна занималня

гр. София, обл. София
Цена: 260 лв. Летни занимания за ученици от 6-11год.

Ученическа занималня 2018/2019

гр. Бургас, обл. Бургас
Занималнята е отворена от 8:00 до 18:00 часа всеки делничен ден. Включва подготовка и проверка на зададените домашни работи и уроци по всички предмети с акцент върху математика, български и английск..
Цена: 10 лв. Помагам с уроците и домашни, наваксвам изпуснат материал, помагам за контролни и класни работи. Практикувам и т. нар. ”индивидуална занималня у дома”, чиято цел е да потготвим уроците на ученика/чка..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.