1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Занимални

Занимални

44 обяви

Ученическа Занималня

гр. Бургас, обл. Бургас
ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН”, гр. Бургас, ул. Славянска 75, предлага ученическа занималня 1 - 6 клас и занималня за деца в предучилищна възраст. ОСИГУРЯВАМЕ БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ В РАМКИТЕ НА ГРАД БУРГАС, РОДИТЕЛИТЕ НЯМАТ АНГАЖИМЕНТ С ВЗИМАНЕТО И ВОДЕНЕТО НА ДЕЦАТА ОТ И ДО УЧИЛИЩЕТО, В КОЕТО УЧАТ. Програмата включва: - подготовка на уроците за следващия ден; - помощ при подготвянето на домашните работи; - допълнителни упражнения по учебния материал; - занимания по английски език; - компютърни занимания; Детски център ”Патилан” разполага с модерна и просторна база, в коят..
Цена: 240 лв. Ако вашето слънчице е межди 1.5 и 5 години, ако искате то да расте и да се развива в среда близка до домашната, заобиколено от любящи и всеотдайни педагози, то ние знаем правилното място-ДЕТСКА АКАДЕМ..
Цена: 245 лв. УЧЕБНИ КАБИНЕТИ ” Езоп ” в София - център: ул. ген. ’’Гурко’’ 25 А / срещу МВР /, ул. ’’ Г. С. Раковски’’ 108 /до НАТФИЗ/, ул. ’’Пиротска’’ 5 /срещу Централни хали/ Чуждоезиково обучение /10 часа ..

Учебен център ”Светлина” Лазур

гр. Бургас, обл. Бургас
През учебната 2019/2020г. Учебен център„ Светлина”предлага:  Подготовка на ученика за училище /занималня/  Изготвяне на индивидуалнa /групова/програма за работа  Подготовка на ученици от 4 клас..
Предлагам надомна занималня за ученици от 1 до 4 клас: - индивидуална работа с ученика; - подготовка на домашните по учебните предмети; - игри за развитие на детето с цел стимулиране на речта и ..

обучение

гр. Бургас, обл. Бургас
частна занималня”ВЛАДИ”-извънкласно обучение на деца от 1 до 6 клас,уроци по БЕЛ,математика,английски език,рисуване Подготовка за кандидатстване след 7-ми клас по БЕЛ и математика.Лятна занималня-подг..

Детска занималня Вселена

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Скъпи родители, предлагаме занималня за дечица до 4ти клас в жк. Тракия, бул. Освобождение 31. Включени са всички модули от учебната програма като български език и литература, математика, общообразова..

Ученическа занималня 2019/2020

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 230 лв. Искате ли да осигурите на детето си най-добрия старт и успех в училище?! Тогова го запишете в Детска академия Да Винчи! Детска академия Да Винчи Ви предлага: 1. Учебни занимания за деца от 7 до 12..
Цена: 200 лв. Здравейте мили родители! В занималня „Успешни малчугани” всяко дете получава вниманието, от което има нужда в уютна, близка до семейната среда, сред приятели, с които може да общува свободно. Нека..
Цена: 10 лв. Уважаеми родители, Учебна занималня „МариЕс” на Агенция „Когато мама и татко са заети” на фирма „МариЕс” ЕООД приема ученици от 1 до 4 клас през цялата учебна 3019/2020 година. Подробна информация..

Частна занималня

гр. Бургас, обл. Бургас
Подготовка на ученик (ученици) по всички учебни предмети за два астрономически часа от педагог с голям опит. За предпочитане от ж.к. Меден Рудник.
Цена: 10 лв. Целта на адаптационната група е да подготви детето безпроблемно, постепенно и без стрес да започне да се отделя от родителя, с желание да се включва в игрите и груповите занимания в среда извън домашн..
Цена: 210 лв. Занималня с интензивен курс по Английски език от 2-ри до 5-ти клас В края на учебната година децата завършват ниво А1 по английски по европейската езикова рамка и получават сертификат. Час: 08..
Цена: 250 лв. РАННО ЗАПИСВАНЕ (15.04.2020г.) *отстъпката важи и за трите месеца АНГЛИЙСКА ЗАНИМАЛНЯ + ТЕНИС, ПЛУВАНЕ или ВЕТРОХОДСТВО за деца от 6Г. ДО 4 кл. (подготовка за училище) 08:00 - 18:00 индив..

Предучилищното образование

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Полудневна и целодневна занималня за деца от 5 до 7- годишна възраст.

Halloween парти за деца

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 12 лв. Наближава един от най-веселите и забавни дни за децата - Halloween!!! Ако се чудите какво да правите на този ден, то Детска академия Да Винчи има предложение за вас. Каним ви на щуро Halloween пар..

за ученици

гр. Бургас, обл. Бургас
Занималня за ученици от първи до дванадесети клас. Обучение от педагог, обучение и по чужди езици. Цени по договаряне.

Школа по балет

гр. София, обл. София
Школа за класически и модерен балет към читалище ”Св. Св. Кирил и Методий” кв. Модерно предградие отваря врати за всички деца, които искат да танцуват. За повече информация на посочените телефони или ..
Ученическа занималня за деца 1-4 клас Гаранция за качество и успех! Спокойна и уютна среда, малки групи и индивидуален подход към всяк дете! Подготовка на зададените домашни, преговор, затвърждаван..
Цена: 300 лв. Здравейте, Нашата Училищна занималня официално отвори врати! Очакваме Вашите деца, за да можем заедно да открием колко забавно и полезно е да получаваме нови знания! Ще помогнем на Вашето дете с у..
Ние сме екип от млади хора, които вярват, че образованието е ключът към успеха. Като скоро приключили, или все още срещащи се с различни части от образователната ни система, виждаме къде са пропуските..

Зала за уроци

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Занималня”Любознайко в София, ж.к. Суха река бл.225 партер ”предоставя зала за провеждане на частни уроци-индивидуално или по групи.

Занималня Изгрев, кв. Бъкстон

гр. София, обл. София
Цена: 220 лв. Занималня Изгрев работи с деца от предучилищна възраст до 4кл. Заниманията включват: • подготовка на уроците за следващия ден; • писане и проверка на домашната работа; • диктовки; • прераз..
Цена: 12 лв. Частна занималня ”Спондж Боб ” приема ученици за подготовка от І-ви до VІІ-ми клас за учебната 2019/2020 год. Занималнята осигурява подготовка на учебния материал, както и допълнителни частни уроци ..
Цена: 15 лв. За деца от 120 ОУ в жк Лозенец. Подготовка за училище. Гаранция за отличен успех! В близост до 35 СЕУ, 120 ОУ За ученици от 1-4 клас.

Ученическа занималня

гр. Бургас, обл. Бургас
Отваряме нова ученическа занималня за деца до 5 клас, с възможност за допълнително изучаване на чужди езици и за по-големи ученици. В началато на месец януари започваме! С английски, италиански, испан..
Цена: 220 лв. НОВО: Ученическа занималня с Ментална аритметика! Център за работа с деца Интерес-Kо в партньорство с Международна академия AMAKids Bulgaria стартира полудневна програма за развитие на интелекта ..
Цена: 20 лв. Ако Вашето дете има нужда от помощ с домашните или подготовка на учебния материал заповядайте в нашия център за училищна подготовка и обучение по чужди езици в нашия учебен център на площад Славейков ..

Лятна Занималня

гр. София, обл. София
Почасово и целодневно гледане на децс
Детска занималня, целодневно и почасово гледане на деца в детски клуб Слънчо.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.