back to top

Занимални

39 обяви
Работа в занималняVIP обява

Занималня и учебен център ”Лилея” търси да назначи на работа начален учител. Моля, за повече информация се обадете по телефона.

Ученическа ЗанималняVIP обява

ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН”, гр. Бургас, ул. ”Славянска” 77, предлага ученическа занималня 1 - 7 клас и занималня за деца в предучилищна възраст. ОСИГУРЯВАМЕ БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ В РАМКИТЕ НА ГРАД БУРГ..

Учебен център ”Светлина” Лазур

През учебната 2022/2023г. Учебен център„ Светлина ”предлага:  Подготовка на ученика за училище /занималня/  Изготвяне на индивидуалнa /групова/програма за работа  ПОДГОТОВКА НА УЧЕНИЦИ ОТ 4 КЛА..

Изготвяне на курсова, реферат, дипломна за студенти
Изготвяне на курсова, реферат, дипломна за студентиИзготвяне на курсова, реферат, дипломна за студентиИзготвяне на курсова, реферат, дипломна за студенти
Курсове за деца
Цена: 15 лв.

Занимателни творчески курсове за деца, подходяща възрастова група над 7 г. Курсовете са по пирография, работа с полимерна глина или творчество с мъниста. Всичко изработено от децата остава за тях. Цен..

Детска занималня Плодчетата
Цена: 220 лв.

ВАЖНО!!! От 01.03.2023 г. започват записванията за ученическа занималня 2023 г. Местата са ограничени  Ние от Занималня Плодчетата, каним Вашите деца да се присъединят към нас. Така заедно ще се уч..

Изработка на сценични декори за училища и детски градини. Паравани и кукли за куклен театър

Изработка на сценични декори за училища и детски градини. Изработка на параван и кукли за куклен театър.

Годишна занималня I-IV клас
Цена: 300 лв.

Ако искате да си спестите писането на домашни до 22ч, доверете се на нас! Отлична подготовка: -писане на домашни -учене на уроците по разказвателните предмети -изработване на проекти, които са..

Годишна занималня V-VII клас
Цена: 350 лв.

Ако искате да си спестите писането на домашни до 22ч, доверете се на нас! Отлична подготовка: -писане на домашни -учене на уроците по разказвателните предмети -изработване на проекти, които са..

Съботна занималня
Цена: 300 лв.

Всяка събота, от 08:00ч до 15:00ч ще работим с прекрасните Ви дечица. Преговор на материала от изминалата седмица и работа по зададените домашни за уикенда. За децата, които имат нужда да им се ..

Лятна занималня Бургас
Цена: 480 лв.

В Образователен център ”Мис Меги” обичаме да се забавляваме. Ето какво Ви предлагаме ние: ✏️Лятна занималня ✏️Целогодишна занималня ✏️ Екскурзии ✏️ Интензивно изучаване на Английски език ✏️ ..

обучение в занималня

частна занималня”ВЛАДИ”-извънкласно обучение на деца от 1 до 6 клас, уроци по БЕЛ, математика, английски език, рисуване Подготовка за кандидатстване след 7-ми клас по БЕЛ и математика. Лятна занималня..

Фотосесия за бебета - baby workshop
Цена: 24.99 лв.

Уъркшоп (фотосесия) за бебета фотомодели 1 октомври от 11ч Могат да участват бебета от 4м. до 2,5г. Бебетата, които участват ще имат възможност да бъдат представени в каталогът на агенцията и мен..

Предлагам почасова или целодневна грижа за вашето дете

Предлагам почасово или целодневно да се грижа за детето Ви в удобството на моя дом. По образование съм начална учителка и имам 14 години професионален опит. По- важното обаче е, че обичам да се занима..

занималня за деца от 1 до 4 клас
Цена: 10 лв.

подготовка на домашни, занимания по интереси от понеделник до неделя

Занималня от 1 до 4 клас за деца билингва
Цена: 300 лв.

Ако вашето дете е родено и учило в друга държава или е от смесен брак и в момента му се налага да учи в българско училище, то ние може да помогнем. В нашата занималня помагаме не само с домашните, н..

Занималня за ученици от 1 до 4 клас
Цена: 300 лв.

Вече няколко години ни познавате като образователен център и лятна занималня. От тази година предлагаме следучилищна занималня с индивидуално внимание към всяко дете. При нас децата ви ще подготвят ..

Грижа за децата

ДЦ, Чуден свят„обявява две свободни места за деца от една до четири години, които да станат част от нашето семеѝство.

Частна занималня ”Скрабъл”

Частна занималня ”Скрабъл”

Несебър, област Бургас
Цена: 400 лв.

Предлагаме целодневни и полудневни занимания през седмицата, за деца на възраст 5-6 години. Работно време: 8:30 до 16:30 ч. /понеделник-петък/ Местата са ограничени‼️

Учебна занималня от 1-4 клас

Стартира записването за УЧИЛИЩНА ЗАНИМАЛНЯ!!! ✅️Ние от Creative Kids знаем колко е важно детето да се чувства психически добре, да подобрява знанията си и да получава индивидуално внимание! ✅️Зн..

Ученическа занималня
Цена: 390 лв.

ЗДРАВЕЙТЕ! Заповядайте в нашата ”Работилничка за домашни”, за деца от 1-ви до 4-ти клас! Занималнята се намира на удобно място в Младост 3, в близост до 81,144,39 и 128СУ. Сформират се малки гру..

 рекламирай сам в favicon
Занималня ”Матталант”, район Красно село
Цена: 350 лв.

Здравейте! Занималня МАТТАЛАНТ, район Красно село ул. „Пчела“ 6, 1618 София, България Училищна занималня - 350 лв. на месец за деца 1-6 клас при записване до 8 септември Среден успе..

Лятна Занималня
Цена: 395 лв.

ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН” ул. Славянска 77, предлага за лятото - ”ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ”. Работното време е всеки делничен ден от 8:00 до 18:00 часа. Приемат се деца от 5 до 12 години. Програмата е следна..

Народно читалище ”Константин Величков-1979” - езикова целодневна занималня за деца

Езикова детска целодневна занималня за деца над 3 години с включено обучение по приложни изкуства. НЧ ”Константин Величков” предлагат курсове и занимания, които се провеждат в дружелюбна и отзивчи..

Детска школа ”Стъпка напред”

Детска школа ”Стъпка напред” набира ученици за новата учебна година.

Работа Пловдив

Занимални за работа с деца предучилищно и начално училищно образование

Учебна занималня за деца 3-4 клас за учебната 2022/2023

Превърнете обучението на Вашите деца в незабравимо пътешествие! -Учебни занимания според възрастта на децата с включени допълнителни интерактивни часове -Бутикови групи -Творческа среда -Усмихнат..

Училищна занималня за деца от 1 до 5 клас
Цена: 245 лв.

📢Новата учебна година наближава, а ние от Sunny School language center ще бъдем помощник на вашите деца в подготовката им за училище през цялата година. 🧮📏📚Ще учим, ще пишем домашни, а в свободното ..

Учител, подготовка на ученици 1-4 клас
Цена: 20 лв.

Висококвалифициран учител предлага уроци по английски език и подготовка на ученици с домашните от 1-4 клас.

Най - атрактивната занималня с чужди езици - 1. - 4. клас - София - център/водене/взимане от училище
Цена: 360 лв.

Местоположение: ул. ген. ’’Гурко’’ 25 А / срещу МВР / Чуждоезиково обучение: английски, немски, френски, испански, руски и арт дейности: рисуване, театър ТАКСА - 360 лв. /включващо всичко/ Об..

Ученическа занималня от 1-ви до 7-ми клас!
Цена: 340 лв.

Заповядайте в трите ни центъра: * к-с Славейков бл. 118 (зад магазин Анет, на разделителна) * к-с Славейков бл. 162 (зад книжарница Браво - под новата Зия) * к-с Меден Рудник бл. 118 (втората спир..