Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
46 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPобучение | Занимални | гр. Бургас
обучение
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: diana velikova,  преди 20 часа
частна занималня”ВЛАДИ”-извънкласно обучение на деца от 1 до 6 клас,уроци по БЕЛ,математика,английски език,рисуване Подготовка за кандидатстване след 7-ми клас по БЕЛ и математика.Лятна занималня-подготовка за 1 клас,наваксване на пропуснат материал до 7 клас.
Детска занималня ”Creative kids” | Занимални | гр. София
Детска занималня ”Creative kids”
Цена
190 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Creative people,  преди 26 минути
Занималня “Creative Kids” за деца от първи до пети клас през учебната 2017/2018 година Занималнята е отворена от 7:30 до 18:30 часа всеки делничен ден. Включва подготовка и проверка на зададените домашни работи и уроци по всички предмети с акцент върху математика, български и английски език. Детска занималня „Creative Kids“ Ви предлага: 1. Учебни занимания за деца от 6 до 11 години. 2. Работа в малки групи с индивидуален подход към възможностите и особеностите на всяко дете. 3. Квалифицирани педагози с богат опит, изпълнени с обич към децата. 4. Подготовка на уроци и домаш..
Учебен център ”Светлина” Лазур | Занимални | гр. Бургас
Учебен център ”Светлина” Лазур
светлина 09 ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: светлина 09 ЕООД,  преди 1 час
Учебен център Светлина” предлага занимания и разнообразни, развлекателни дейности по индувидуални и групови програми, съобразени с възрастовите възможности на децата.  Работа по проекти: • Опознай родината • Млад журналист • Талантливитвите деца на Учебен център“Светлина“ Езикова академия - испански, английски руски език ( начинаещи и напреднали)  Летен лагер; Плаж  Празнувай с нас-своя рожден, имен ден  Ателиета-фотодело, музика, спорт  Почасово занимание/престой/  Училище за родители- без заплащане  Дентален преглед-без заплащане  Обяд, Транспорт адрес к-с”Лазур”..
Целодневно и почасово гледане на деца. | Занимални | гр. София
Целодневно и почасово гледане на деца.
гр. София, обл. София,  Подател: dimitur madjarov,  преди 21 часа
Детска занималня, целодневно и почасово гледане на деца в детски клуб Слънчо.
Занималня-помощ в училище+език | Занимални | гр. Бургас
Занималня-помощ в училище+език
Цена
155 лв.
Езиков Център ШКОЛАТА
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Езиков Център ШКОЛАТА,  преди 22 часа
Отвари врати Ученическа занималня Слънчице | Занимални | гр. София
Отвари врати Ученическа занималня Слънчице
Цена
220 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Jhr Academy,  преди 23 часа
На 04.09.2017 г. отвари врати Ученическа занималня Слънчице. Ученическа занималня Слънчице е създадена, за да подпомага родителите в отглеждането, възпитанието и образованието на децата им. Приоритет в нашата работа е индивидуалния подход към всеки един ученик, като се стараем да насърчаваме развитието на индивидуалните дарби и насочености. Занималнята предлага: - Индивидуален подход. - Занимания и подготовка по включените в учебната програма предмети. - Подготовка на домашните работи и уроците от училище. - Допълнителни упражнения и тестове. - Отдих и игри. - Разширя..
Полудневна занималня за учебната 2017-2018 г., София, Лозенец | Занимални | гр. София
Полудневна занималня за учебната 2017-2018 г., София, Лозенец
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Септемврийска занималня 1-4 клас Да се подготвим за училище! Преговор- занимания по всеки учебен предмет; Арт ателие; Игри на открито; Разходка сред природата, посещение на един от 100-те национални туристически обекта. Занятията започват на 04.09.2017 г. В близост до сп. Журналист, за ученици от 35 СУ, 120 СУ и близките в жк. Лозенец, София
Ученическа Занималня | Занимални | гр. Бургас
Ученическа Занималня
ДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`,  преди 2 дни
ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН”, гр. Бургас, ул. Славянска 75, предлага ученическа занималня 1 - 5 клас и занималня за деца в предучилищна възраст. ОСИГУРЯВАМЕ БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ В РАМКИТЕ НА ГРАД БУРГАС, РОДИТЕЛИТЕ НЯМАТ АНГАЖИМЕНТ С ВЗИМАНЕТО И ВОДЕНЕТО НА ДЕЦАТА ОТ И ДО УЧИЛИЩЕТО, В КОЕТО УЧАТ. Програмата включва: - подготовка на уроците за следващия ден; - помощ при подготвянето на домашните работи; - допълнителни упражнения по учебния материал; - занимания по английски език; - компютърни занимания; Детски център ”Патилан” разполага с модерна и просторна база, в коят..
Лятна Занималня | Занимални | гр. Бургас
Лятна Занималня
ДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`,  преди 2 дни
ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН” ул. Славянска 75, предлага за лятото - ”ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ”. Работното време е всеки делничен ден от 8:00 до 17:30 часа. Приемат се деца от 6 до 12 години. Програмата е следната: Преди обяд- разходки навън, игри в Морската градина, посещения на музеи, театри и изложби. За обяд - топла храна - първо, второ, трето. След обяд децата са в прохладните зали на детския център-играят, гледат детски филми, четат, рисуват, като са разделени на групи в зависимост от възрастта. Всяка група под формата на игра, по забавен и развлекателен начин се запознава и с част от материала з..
Монтесори къща | Занимални | гр. Пазарджик
Монтесори къща
Цена
1 лв.
гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  преди 4 дни
Монтесори детска къща, гр. Пазарджик приема деца от 2,5 /две години и половина/ до 6 /шест/ годишна възраст. Заниманията се провеждат от Монтесори педагог, който е завършил и работил в Канада. Има дългогодишен опит в работата си с деца по Монтесори метода. Можете да се свържете с нас на адрес: гр. Пазарджик, ул. ”Славянска” 10
Занималня за ученици до 5 клас | Занимални | гр. Хасково
Занималня за ученици до 5 клас
Учебен Център Домино
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Учебен Център Домино,  преди 5 дни
Записване за занималня за ученици до 5 клас и информация за цени и услуги - на място в учебен център ”Домино”
Английска Ученическа Занималня | Занимални | гр. Бургас
Английска Ученическа Занималня
Цена
160 лв.
Дъ кул скул ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Дъ кул скул ЕООД,  преди 8 дни
*** РАННО записване - 145 лв. (важи за първите 2 месеца) АНГЛИЙСКА ЗАНИМАЛНЯ + подготовка за училище от 1-ви до 4-ти клас В края на учебната година децата завършват ниво А1 по английски по европейската езикова рамка и получават сертификат. 08:30 - 12:30 13:30 - 17:30 индивидуален подход; малки групи; отлична подготовка за училище; усилено обучение по Английски; обяд (при заявка) ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ може да намерите в сайта ни: www.thecoolschoolbg.com The Cool School e перфектното място за вашите любознателни дечица, ако сте решили да ги стимулирате да изучават ..
Лятна Английска Занималня от Предучилищна до 5-ти клас (к-с Лазур и к-с Славейков) | Занимални | гр. Бургас
Лятна Английска Занималня от Предучилищна до 5-ти клас (к-с Лазур и к-с Славейков)
Цена
190 лв.
Дъ кул скул ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Дъ кул скул ЕООД,  преди 8 дни
175* лв. РАННО ЗАПИСВАНЕ (15.04.2018г.) *важи за трите месеца АНГЛИЙСКА ЗАНИМАЛНЯ + ТЕНИС и ПЛУВАНЕ за деца от 6Г. ДО 4 кл. (подготовка за училище) 08:00 - 18:00 индивидуален подход; малки групи; отлична подготовка за училище; усилено обучение по Английски; Допълнително се заплащат: тенис и плуване (при заявка) обяд (при заявка) Плуване (2 пъти/седмично) - 30 лв. (месец) Тенис (1 път/седмично) - 50 лв. (месец) Тенис (2 пъти/седмично) - 100 лв. (месец) * И за двата спорта тренировките са по 1 астр. час. ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ може да намерите в сайта ни: www.th..
Занималня НДК | Занимални | гр. София
Занималня НДК
Цена
280 лв.
гр. София, обл. София,  преди 9 дни
Занималня за ученици 1-5 клас и индивидуални уроци. Работим в група до 10 деца.
Логопед - Логопедичен кабинет - София - център | Занимални | гр. София
Логопед - Логопедичен кабинет - София - център
гр. София, обл. София,  преди 10 дни
Диагностика-екип от специалисти-логопед,клиничен психолог,специален педагог Логопедична терапия и консултация на всички комуникативни нарушения при деца и при възрастни. Работа с деца с нарушение в комуникативните функции с диагноза генерализирано разстройтво на развитието/нарушения от аутистичния спектър/,обучителни проблеми при деца с детска церебрална парализа,синдром на Даун,емоционално-поведенчески разстройства,възстановяване на речта след инсулт,хиперактивност и дефицит на вниманието,специфични обучителни трудности в писане,четене,смятане. Занимания за деца с терапевтични цели-м..
учебен център | Занимални | гр. София
учебен център
Цена
150 лв.
гр. София, обл. София,  преди 12 дни
Занималня, индивидуални уроци и обучения в група по чужди езици, математика, БЕЛ.
Център за работа с деца ”Креативо” - следучилищна подготовка за ученици до 7 клас | Занимални | гр. Бургас
Център за работа с деца ”Креативо” - следучилищна подготовка за ученици до 7 клас
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Iskra Ivanova,  преди 13 дни
Център за работа с деца ”Креативо” - град Бургас е готов да посрещне своите ученици за учебната 2017/2018 година. Ние предлагаме: - Индивидуален подход - Занимания и подготовка по включените в учебната програма предмети. - Подготовка на домашните работи и уроците от училище. - Допълнителни упражнения и тестове. - Затвърждаване на изучения учебен материал - Отдих и игри. - Разширяване на познанията на учениците, посредством използването на иновативни методи на преподаване - Приятелско отношение и спокойна и уютна обстановка - Полудневни и целодневни занимания. - Възможност за ..
Интензивен курс за подготовка на входните нива за ученици 2-7 клас | Занимални | гр. Бургас
Интензивен курс за подготовка на входните нива за ученици 2-7 клас
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Iskra Ivanova,  преди 13 дни
Скъпи родители и мили ученици, предлагаме ви интензивен преговор и подготовка за входните нива от 04.09.2017 до началото на учебната година. Занятията ще се провеждат всеки ден от 10 до 13 ч.! Да преговорим заедно и да влезем подготвени и уверени в новата учебна година! ОЧАКВАМЕ Бургас, ул ”Цар Калоян” 52
Детска забавачка към ”Читалище Младост” | Занимални | гр. София
Детска забавачка към ”Читалище Младост”
гр. София, обл. София,  преди 13 дни
Скъпи приятели, ако имате малки деца и не са класирани в детска градина или искате професионални педагози да се грижат за тях в обучението и възпитанието им, то ние имаме предложение за Вас. Запишете децата си в полудневната ни забавачка за деца към ”Читалище Младост”. Занятията се провеждат от понеделник до петък от 8:30 до 12:00 часа. Началото на учебната година ще бъде на 15-ти септември от 10:00 часа. За повече информация, посетете ни на място или се свържете с нас. Адрес: гр. София, ж.к. „Младост“ 1, Читалище Младост, /до кооперативния пазар/
Учебна занималня за ученици 1. - 4. клас | Занимални | гр. София
Учебна занималня за ученици 1. - 4. клас
Цена
220 лв.
Учебна работилница БРЕЙНСТОРМ
гр. София, обл. София,  Подател: Учебна работилница БРЕЙНСТОРМ,  преди 18 дни
Създадохме Учебна работилница БРЕЙНСТОРМ с желанието да предложим място, където учениците да затвърждават и надграждат учебния материал в позитивна и приятна среда. Ние вярваме, че всяко дете е уникално и способно да успее. Вярваме, че индивидуалният подход може да отключи потенциала на детето и се стремим да го прилагаме ежедневно с нашите ученици. Нашият екип е с дългогодишен опит в областта на образованието и има ясна визия за нуждите и потребностите на учениците от начален етап. Освен преподаватели, ние сме и приятели с децата, защото доверието помежду ни е от изключителна важност ..
Ученическа занималня | Занимални | гр. Русе
Ученическа занималня
Цена
8 лв.
Expoint Ltd
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: Expoint Ltd,  преди 21 дни
На 18.09.2017г. отваря врати УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ ”ЕКСПОЙНТ”, гр. Русе, ул. Борисова 80, за деца от 1 до 4 клас за новата 2017/2018 учебна година. Програмата включва: - подготовка на уроците за следващия ден по включените в учебната програма предмети; - помощ при подготвянето на домашните работи; - подготовка за контролни и тестове, входно и изходно ниво; - допълнителни упражнения и тестове по учебния материал; - разнообразни езикови и литературни упражнения за развитие на устната и писмената реч на учениците.; - четене на допълнителна литература; - отдих и игри; - занимания по..
Учебна занималня SUN HOUSE 1-5 клас | Занимални | гр. Варна
Учебна занималня SUN HOUSE 1-5 клас
Цена
14 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 24 дни
ЗАНИМАЛНЯ Слънчевата къща - за деца от 5 до 12 години. АНГЛИЙСКИ И РУСКИ език -всеки ден, български език, математика. Индивидуална работа с Вашето дете. Уникална светла и просторна атмосфера и слънчеви учители. Ще ни намерите в центъра на град Варна, в близост до Хали Шипка. ул. ” Драган Цанков” 21
Индивидуални извънкласни занимания с деца от 1 до 4 клас | Занимални | гр. Пазарджик
Индивидуални извънкласни занимания с деца от 1 до 4 клас
гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  преди 25 дни
Аз съм пенсионирана начална учителка от Пазарджик, но любовта ми към децата не е угаснала. Продължавам да се занимавам индивидуално с ученици от 1 до 4 клас в извън учебно време, като им помагам да усвоят сложния многопрофилен учебен материал. Децата, които съм подготвяла през всички тези години, са отличници и са продължили образованието си в престижни училища в България и в чужбина. „И най-дългият път започва с първата крачка” - Конфуций. Ако детето ви има нужда от допълнителни занимания с учител в къщи, можете да се свържете с мен - по телефона, с имейл, във фейсбук или к..
”Ваканция за родители” | Занимални | гр. София
”Ваканция за родители”
гр. София, обл. София,  Подател: Галя Недялкова,  преди 25 дни
” Вечер на родителя” / Ваканция за мама и тати/ Решение! ” Вечер на родителя”, Ви дава възможност да си починете и да се насладите на приятна вечер, докато вашето дете се забавлява в позната и безопасна обстановка, създадена за вашите мъничета. Специални забавления и занимания за децата и техните приятели, които са поканени в избрани петъчни и съботно-неделни вечери. Предлагайки тази възможност, родителите в такива случаи са спокойни, че се полагат необходимите грижи за детето, защото за неговия комфорт и настроение ще се погрижат добри специалисти с опит, на които може да се има довер..
Детски център ”Смехотворче” | Занимални | гр. София
Детски център ”Смехотворче”
гр. София, обл. София,  Подател: Галя Недялкова,  преди 25 дни
Полудневна Занималня Усмивките | Занимални | гр. Пловдив
Полудневна Занималня Усмивките
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Лъчезарна ЕТ,  преди 26 дни
Занималня УСМИВКИТЕ набира ученици 1-4 клас за след училищна подготовка през учебната 2017/2018г Занималнята е в квартал Кършияка в близост до училища Райна Княгиня и П. КР. Яворов и е с адрес ул. Бистрица 13
детска градина | Занимални | гр. Бургас
детска градина
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 26 дни
Приема деца от 1 год до 10 години за целодневно и почасово гледане в Центъра на Бургас. Обучение от педагог с нови, модерни методи на обучение с английски и музика. Цени по договаряне.
Домашна занималня | Занимални | гр. Пловдив
Домашна занималня
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Violeta Vakova,  преди 28 дни
От дълго време се занимавам с уроци по Математик и Физика. Помагам с домашните, наваксвам изпуснат материал, бързи и интензивни кандидат- гимназистки и кандидат-студентски уроци. Практикувам т. нар. ”индивидуална занималня у дома”, чиято цел е да потготвим уроците на ученика/чката за следващия ден.
Занималня за ученици 1-4 клас | Занимални | гр. София
Занималня за ученици 1-4 клас
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  преди 29 дни
Училищна занималня София, кв. ”Суха река” Уважаеми родители, баби и дядовци, Започна обратното броене към новата учебна 2017/2018 година! От 01.10.2017г. стартира и нашата училищна занималня за ученици 1- 4 клас. Каним всички желаещи да се запишат! Ние превръщаме ученето в приятно занимание, а отличните оценки в постижима цел! Програмата включва: • работа в малки групи с квалифицирани учители; • уникална материална база, подпомагаща “ученето чрез правене и преживяване”; • подготовка на уроците за следващия ден; писане на домашни работи; • подготовка за национално външн..
детска градина | Занимални | гр. Бургас
детска градина
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 32 дни
Частна детска градина приема деца от 1 г до 8 г Грижите са съобразени с възрастта на детето и желанието на родителя за индивидуален подход. Педагогическия персонал е с опит в работата с деца. Цената е по договаряне. Местоположението е в Центъра.
« Предишна | 12 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг