Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Бизнес, Администрация, Счетоводство

30 обяви
Индивидуална подготовка на студенти от БСУ за изпити по счетоводство-първа и втора част, финансово, бюджетно, банково, спец. курс, държавен изпит. Решаване на задачи от изпити. Баланс, ОПР, оборотна в..
Лицензирани курсове за счетоводител, ТРЗ труд и работна заплата и личен състав, валутен касиер, секретарка, брокер на недвижими имоти, митнически и данъчен посредник, застрахователен агент, касиер/ка,..

Курс Практическо счетоводство

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 280 лв. В Национална търговска гимназия - Пловдив, се организира курс ”Практическо счетоводство”. Преподаватели са утвърдени учители от Национална търговска гимназия - Пловдив. Програмата включва: Счетоводс..

ТРЗ и личен състав

гр. София, обл. София
Цена: 300 лв. Учебен център организира курсове по двустранно фирмено счетоводство с практическа насоченост, ТРЗ и личен състав, изготвяне на Декларации Д1 и Д6, компютърно счетоводство, данъчни закони, социално и з..
ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА МАКСИМА предлага ефективно обучение по фирмено счетоводство - в три основни модула, включващи професионална насоченост към: нормативни актове, организация на счетоводство..
Цена: 312 лв. ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ- лицензирани курсове и индивидуално обучение по СЧЕТОВОДСТВО - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни занятия - Практическа насоченост - 6-седмични и двумесечни курсове ..

Професионални обучения

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 300 лв. Професионални дистанционни обучения стартиращи в УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ”ЗЕНИТ” - Варна “ИКОНОМИСТ”, код 345120, специалност “Икономика и мениджмънт”, код 3451204, СПК - 3 и специалност „Земеделско стопанст..
Цена: 220 лв. ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ за специалисти по ”УПРАВЛЕНИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ” Обучението се предлага освен в онлайн форма и в самостоятелна, дневна, вечерна или съботно-неделна форма за служители и експерти..

Курс по практическо счетоводство.

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 350 лв. Бизнес Консулт 2009 ООД организира практически курс по счетоводство в реална работна среда. Обучението е подходящо за начинаещи счетоводители без практически опит, които искат да започнат работа като ..
Цена: 230 лв. Бизнес Консулт 2009 ООД организира практически курс ТРЗ и личен състав в реална работна среда. Обучението е подходящо както за начинаещи, така и за кандидати със счетоводно и икономическо образование,..
Цена: 290 лв. БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ЕООД организира курс ТРЗ за напреднали, който е изцяло практически-упражнения и примери от практиката. Обучението е подходящо за работещи икономисти, които искат да обогатят знания..

счетоводство практично уроци

гр. София, обл. София
Цена: 12.50 лв. практично обучение, без излишни академични теории и термини. От основни, начални познания до изготвяне на годишни отчети на фирма. Присъствени и/или онлайн индивидуални курсове. 12,50лв/час или 400лв/..
Цена: 180 лв. Курс мениджмънт и маркетинг на салонът за красота Курсът е подходящ както за начинаещи в бизнеса със салон за красота, така и за собственици на салони и персонал в салони за красота. ИНДИВИДУАЛ..

Управление на човешки ресурси

гр. София, обл. София
Цена: 400 лв. Преди 10 години отделът по човешки ресурси традиционно се свързваше с подготвяне на заплатите и различни служебни бележки, издавани за нуждите на служителите. В наше време обаче пoзицията на HR спец..

Курс по Счетоводство

гр. София, обл. София
Цена: 295 лв. Учебен център ДЕТЕЛИНА организира курсове по Финансово-счетоводна дейност на фирма. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 3 седмици (интензивен) или 5 седмици (обикновен). УЧЕБНИ ЧАСОВЕ: 50 ЦЕНА: 295 лв Курсът е..

Курс-счетоводство

гр. София, обл. София
Цена: 280 лв. Учебен център организира курсове по двустранно фирмено счетоводство с практическа насоченост, ТРЗ и личен състав, изготвяне на Декларации Д1 и Д6, компютърно счетоводство, данъчни закони, социално и з..

Уроци по счетоводство

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 15 лв. Индивидулани уроци по счетоводство в удобно за вас време.

Курс ТРЗ и личен състав от Старт 07

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 200 лв. Предлагаме курс ”ТРЗ и личен състав”. В програмата на курса са предвидени теми, които да Ви запознаят с осигуряването на самоосигуряващите се лица, хората на трудов договор, назначаване и освобождаван..
Цена: 660 лв. Център за обучение на медиатори, одобрен от Министерство на правосъдието в РБ, предлага сертифициращо обучение за Медиатори в гр. Бургас. Отговаря на нормативните изисквания за 60 учебни часа, повече ..
Кеймбридж Център - доказан лидер в езиковото, компютърното обучение и професионалното обучение - вече над 19 години предлага на своите клиенти максимално качествено, гъвкаво и ефективно обучение по сл..
Цена: 280 лв. Старт 07 е платформа за обучение, в която утвърдени професионалисти предлагат обучения по различни дисциплини. Предлагаме практически насочени курсове по счетоводство, ТРЗ и личен състав курс за годиш..
Цена: 280 лв. ”Център Да Винчи” е учебен център в Бургас, който организира курсове с икономическа насоченост. Нашата цел е да развием Вашите счетоводни умения и да Ви въведем грамотно в общата икономическа терминол..

Курс „Офис мениджър”

гр. Варна, обл. Варна
НТС - Варна предлага обучение за „Офис мениджър”. Продължителност на обучението - 60 уч. ч., разпределени в 3 модула. По време на обучението вие ще придобиете знания и умения в областта на бизнеском..
Цена: 12 лв. Индивидуална подготовка за изпити на студенти и ученици от Търговска Гимназия по учебната дисциплина ”Счетоводство” - 12 лв/ за астр.ч. Продължителност - в зависимост от избраната от курсиста интен..

Курс за Оперативен Счетоводител

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 295 лв. Курс по практическо счетоводство. Практика в счетоводен офис 295лв. ЕК САНИ ЕООД организира обучение по фирмено счетоводство с практическа насоченост. Курсът е подходящ за хора, които искат да зап..
Цена: 25 лв.
Цена: 350 лв. Туториалите включват: -DSD Domination Pro - НАЙ-основните видеа които са ни нужни за да започнем. -DSD Elite - Тук нещата са малко по-сериозни. Имаме достъп до повече доставчици (не само Амазо..
Цена: 150 лв. Краткосрочни курсове: Труд и работна заплата, социално осигуряване Пълен курс - 50 часа Седалище Варна; При желание и сформиране на група, курсовете могат да се организират и в други градове. Мя..

Практическо обучение по Счетоводство

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Практическо обучение по счетоводство в реална работна среда в счетоводно-консултантска кантора.

Домашно бизнес хоби

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Искате ли да си създавате допълнителни, а защо не и пасивни доходи, прекарвайки по интересен и приятен начин свободното си време? Заповядайте в най-голямата компания за Интернет маркетинг, където имат..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.