Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
30 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPкурсове по счетоводство, ТРЗ, валутен касиер и др. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
курсове по счетоводство, ТРЗ, валутен касиер и др.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
Лицензирани курсове за счетоводител, ТРЗ труд и работна заплата и личен състав, валутен касиер, секретарка, брокер на недвижими имоти, митнически и данъчен посредник, застрахователен агент, касиер/ка, машинопис, офис-мениджър, продавач- консултант, козметик, фризьор, маникюрист, гримьор, масажист, едномесечни и двумесечни курсове от 195 до 590 лв.
Курс ТРЗ и Личен състав | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
Курс ТРЗ и Личен състав
Цена
180 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 10 часа
Курс ТРЗ И ЛИЧЕН СЪСТАВ Вечерна група от 18.00 до 20.00ч. Продължителност: 6 работни дни Ще ви научим да изготвяте ведомости за работни заплати, да назначавате и освобождавате служители, да изготвяте платежни нареждания към НАП, да попълвате декларация за самоосигуряващо се лице и трудова книжка, да подавате болнични листове към НОИ и като цяло да осъвремените своите знания в областта на социалното, здравно и пенсионно осигуряване. Завършилите курса получават Удостоверение за професионално обучение, образец 3-37 на МОН. Можете да се включите в дневна или вечерна група до 5 кур..
Курс по СЧЕТОВОДСТВО | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс по СЧЕТОВОДСТВО
Цена
285 лв.
Учебен център ДЕТЕЛИНА
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център ДЕТЕЛИНА,  преди 11 часа
Учебен център ДЕТЕЛИНА организира курсове по Финансово-счетоводна дейност на фирма. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 3 седмици (интензивен) или 5 седмици (обикновен). УЧЕБНИ ЧАСОВЕ: 50 ЦЕНА: 285 лв Курсът е подходящ както за начинаещи, така и за тези, които вече са се занимавали със счетоводна дейност. Той запознава с основните принципи при воденето на едностранно и двустранно счетоводство, прилагането на ДДС, както и най-новите изменения в данъчното законодателство. Това е курс с подчертано практическа насоченост. При завършване на обучението се издава сертификат.
Оперативно счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Оперативно счетоводство
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение,  преди 14 часа
Обучения по програма ”Ваучери за заети лица” Обучение по специалност ”Оперативно счетоводство”; Начало - 06.11.2017г.; Продължителност 960 учебни часа; Издаван документ - Свидетелство за професионална квалификация.
Нови групи по счетоводство за начинаещи и напреднали | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Нови групи по счетоводство за начинаещи и напреднали
Максима Център
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Максима Център,  преди 15 часа
ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА МАКСИМА предлага ефективно обучение по фирмено счетоводство - в три основни модула, включващи професионална насоченост към: нормативни актове, организация на счетоводството в малки предприятия (с едностранно или двустранно отчитане), в големи предприятия (при задължително прилагане на двустранно счетоводство), отчитане на ДДС, установяване и отчитане на данъците от печалбата, практическа работа с актуални счетоводни програми. Вече имаме и нови групи за напреднали! Ще бъдете обучавани в предразполагаща атмосфера, разпределени в малки групи (до 5 - 6 човека) и с..
Езикови, компютърни, професионални обучения в Кеймбридж Център | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Езикови, компютърни, професионални обучения в Кеймбридж Център
КЕЙМБРИДЖ ЦЕНТЪР
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: КЕЙМБРИДЖ ЦЕНТЪР,  преди 15 часа
Кеймбридж Център - доказан лидер в езиковото, компютърното обучение и професионалното обучение - вече над 17 години предлага на своите клиенти максимално качествено, гъвкаво и ефективно обучение по следните направления: Езици: Английски език; Немски език; Френски език; Испански език; Италиански език; Гръцки език; Турски език; Руски език; Норвежки език; Шведски език; Датски език; Румънски език; Японски език; Китайски език; Корейски език; Арабски език; Други европейски и редки езици Компютърно обучение: Word, Excel, Power point, Acce..
уроци по счетоводство- първа и втора част за БСУ | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
уроци по счетоводство- първа и втора част за БСУ
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
счетоводство / първа и втора част /за Бургаски Свободен Университет
уроци по счетоводство  първа и втора част/за студенти в БСУ/ | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
уроци по счетоводство първа и втора част/за студенти в БСУ/
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
ИНДИВИДУАЛНА ПОДГОТОВКА по СЧЕТОВОДСТВО ЗА СТУДЕНТИ/БСУ и други ВУЗ/-решаване на казуси и изготвяне на баланс, оборотна ведомост,разяснения
счетоводство първа и втора част за БСУ -уроци | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
счетоводство първа и втора част за БСУ -уроци
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
индивидуална подготовка за изпита по счетоводство в БСУ
Курс по счетоводство вечерен от 13.10.2017. г за 180 вместо 190 лв. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Курс по счетоводство вечерен от 13.10.2017. г за 180 вместо 190 лв.
Цена
180 лв.
EТ ЗОРА
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: EТ ЗОРА,  преди 5 дни
КУРС ОПЕРАТИВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ СЧЕТОВОДСТВО ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ 60 учебни часа - 180 лв. вечерен от 13.10.2017 г. в продължение на 15 дни без събота и неделя I. Модул Теория - същност и особености на счетоводната отчетност, обекти на счетоводно отчитане, активи и пасиви, видове стопански операции, откриване, водене и закриване на сметки, оборотна ведомост, мемориален ордер; II. Модул Счетоводно отчитане - способи на счетоводно отчитане, отчитане на собствения капитал, отчитане на дълготрайни материални активи, отчитане на получени и дадени под наем материални дълготрайни активи, отч..
Курс по счетоводство и ТРЗ в Бургас, Варна и София | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс по счетоводство и ТРЗ в Бургас, Варна и София
Цена
260 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 6 дни
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ- лицензирани курсове и индивидуално обучение по СЧЕТОВОДСТВО - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни занятия - Практическа насоченост - 6-седмични и двумесечни курсове - Форми на обучение: присъствена, задочна и онлайн според желанията на курсиста - Възможност за явяване само на изпит, без да се посещава курс, за да получите лицензиран международно валиден сертификат - Подготовка на студенти от Бургаския университет и на ученици от търговската гимназия - За помощник-счетоводител и главен счетоводител - Групова подготовка по счетоводство 260 лв/ курс, 300 лв..
Дистанционно обучение по Маркетинг | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Дистанционно обучение по Маркетинг
Цена
358 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Агенция Кариера ООД,  преди 6 дни
За всички, които имат желание за допълнителна квалификация, но нямат възможност да отделят време за присъствени курсове, специално разработеният дистанционен курс по Маркетинг и бранд мениджмънт, предоставя пълна подкрепа от преподавател по време на целия курс и международен сертификат! 1st Business Cetificate Bulgaria гарантира професионално обучение, съобразено изцяло с Вашето ежедневие. Без ограничения в достъпа и крайни срокове за завършване! Обучението „Маркетинг и бранд мениджмънт” предоставя основополагащи знания за всички, които са решили да работят в сферата на маркетинг услугит..
HR Management | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
HR Management
Цена
400 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Агенция Кариера ООД,  преди 6 дни
25-26 ноември е последната за годината възможност да участвате в присъствения курс на 1st Business Certificate по HR Management и да стартирате квалификацията си в една от най-нашумелите професии през последните 2 години! Програмата е предназначена за хора: • които желаят да изградят кариера в конкретна област; • да актуализират знанията си; • да сменят отдела, в който работят; • или се нуждаят от международно сертифициране; Обучението по Управление на човешки ресурси е изцяло преведено на български език. Не е необходима предварителна подготовка или тест, за да се включитe!
Уроци по счетоводство за студенти БСУ-счетоводство I и II част, спец. курс, финансово, бюджетно. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Уроци по счетоводство за студенти БСУ-счетоводство I и II част, спец. курс, финансово, бюджетно.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Ценова,  преди 6 дни
Индивидуална подготовка на студенти от БСУ за изпити по счетоводство-първа и втора част, финансово, бюджетно, банково, спец. курс, държавен изпит. Решаване на задачи от изпити. Баланс, ОПР, оборотна ведомост. Откриване, водене и приключване на счетоводни сметки. Амортизации-линеен и нелинейни методи. Консултации. Решаване на курсови задачи по счетоводство. Изготвяне на курсови работи.
Курс по практическо счетоводство. Практика в счетоводен офис. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс по практическо счетоводство. Практика в счетоводен офис.
Цена
320 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 дни
Бизнес Консулт 2009 ООД организира практически курс по счетоводство. Обучението е подходящо за начинаещи счетоводители без практически опит, които искат да започнат работа като оперативен счетоводител и за собственици на малки и средни фирми, които желаят да получат финансови знания и грамотност полезни при управлението на бизнеса. По време на обучението всеки курсист ще води на специализиран счетоводен софтуер счетоводната отчетност на две фирми- регистрирана и нерегистрирана по ЗДДС. Това включва осчетоводяване на реални първични и вторични счетоводни документи, изготвяне на справки-декларац..
ТРЗ и личен състав на практика. Присъствена и онлайн форма на обучение. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
ТРЗ и личен състав на практика. Присъствена и онлайн форма на обучение.
Цена
215 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 дни
Бизнес Консулт 2009 ООД организира практически курс ТРЗ и личен състав. Обучението е подходящо както за начинаещи, така и за кандидати със счетоводно и икономическо образование, желаещи да се реализират в сферата на Човешките ресурси, но не притежават реален практически опит. Ще получите теоритична правна и практическа подготовка. Завършилите курса имат възможност за практика в счетоводен офис. Обучението в онлайн форма е достъпно в цялата страна. На завършилите курса нашите специалисти оказват практическа помощ при различни казуси възникнали в последващата дейност. Програма на курса: 1...
Курс ТРЗ за напреднали- практически. Присъствена и онлайн форма на обучение. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс ТРЗ за напреднали- практически. Присъствена и онлайн форма на обучение.
Цена
290 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 дни
БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ЕООД организира курс ТРЗ за напреднали, който е изцяло практически-упражнения и примери от практиката. Обучението е подходящо за работещи икономисти, които искат да обогатят знанията си в областта на трудовото законодателство, социалното и здравното осигуряване. Учебна програма: 30 учебни часа 1. Сумарно работно време- начини на отчитане. 2. Начисляване на нощен труд, ДМС, работа през официални празници. 3. Изготвяне на ведомости за работни заплати. Попълване на декларация образец 1 и декларация образец 6. 4. Граждански договори 5. Обработка на болнични листи,..
Дистанционно обучение за ”Управление на човешките ресурси” | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
Дистанционно обучение за ”Управление на човешките ресурси”
Цена
220 лв.
ЗЕНИТ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЗЕНИТ,  преди 7 дни
ОБУЧЕНИЕ за специалисти по ”УПРАВЛЕНИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ” Предлага се само в дистанционна форма на обучение. Получавате Удостоверение на МОН, даващо Ви възможност да работите като СПЕЦИАЛИСТ ПО ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ. В курса ще се запознаете с основните аспекти на управлението на човешките ресурси, процесите на набор, подбор, назначаване. мотивиране, оценка, обучение, развитие на персонала и най-съвременните стратегии в областта на Човешките ресурси. ТРЯБВА ДА ИМАТЕ САМО КОМПЮТЪР И ИНТЕРНЕТ. Още обучения предлагани от УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ”ЗЕНИТ” - ВАРНА на www.zenyt.com
Курс Счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс Счетоводство
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦПО СТИЛ,  преди 12 дни
Обучение ”Оперативно счетоводство” с ваучери по програма ”Ваучери за заети лица” Начало м. ноември 2017 г.
Курс Практическо счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Курс Практическо счетоводство
Цена
180 лв.
Ученическа кооперация - Съгласие - 2004
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Ученическа кооперация - Съгласие - 2004,  преди 18 дни
В Национална търговска гимназия - Пловдив, УК ”Съгласие - 2004” организира курс ”Практическо счетоводство”. Преподаватели са утвърдени учители от Национална търговска гимназия - Пловдив. На завършилите курса се издава Удостоверение за професионално обучение за завършен квалификационен курс по програма Д - „Практическо счетоводство“, като част от професия „Оперативен счетоводител“, специалност „Оперативно счетоводство“.
Курс по | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Курс по
АЛФАБЕТ  ЦЕНТЪР
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР,  преди 25 дни
АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР Ви предоставя възможността да натрупате знания в сферата на ТРЗ и Личен състав. Вие ще научите: - Основните нормативни документи: - Закон за бюджета: - Наредба за работно време, отпуските и почивките: - Наредба за елементите на възникване и за доходите върху които се правят осигурителните вноски: - Наредба за пенсии: - Управление на човешките ресурси: - Трудови договори, работно време и почивки, осигуряване, ведомост на заплатата и още много важни закони и наредби. Курсовете са делнични и съботно/неделни в удобно за вас време. Работи се с малки групи, с цел м..
Курс по ТРЗ и личен състав - начало 14.10.17 | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс по ТРЗ и личен състав - начало 14.10.17
Цена
180 лв.
ЕВРОПЕЙСКИ ОБРАЗОВТЕЛЕН ЦЕНТЪР ГЛОБУС ООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЕВРОПЕЙСКИ ОБРАЗОВТЕЛЕН ЦЕНТЪР ГЛОБУС ООД,  преди 26 дни
Програма на курса по ТРЗ и ЛИЧЕН СЪСТАВ: 1. Трудови договори 2. Определяне на минималния осигурителен праг 3. Регистрация на трудовите договори 4. Трудови характеристики 5. Отпуски по трудов договор 6. Осигуряване по трудови договори 7. Болнични 8. Практически занимания: - Съставяне на разчетно-платежна ведомост за заплати; - Попълване на платежни нареждания към бюджета за осигурителните вноски. - Изчисляване на болнични ВИСОКОКВАЛИФИЦИРАН ПРЕПОДАВАТЕЛ - ПРАКТИКА Малки групи, практически занимания. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 40 уч. часа / възможност за разсрочено плащане/
Курсове по Оперативно счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курсове по Оперативно счетоводство
гр. София, обл. София,  преди 31 дни
Курсове по Оперативно счетоводство -, Трейнър Консулт ЕООД” град София. За повече информация в линковете по-долу или на посочения телефон http://edu.incubatorbg.org/?p=817 http://edu.incubatorbg.org/?p=836 http://edu.incubatorbg.org/?p=833
Обучение за специалист човешки ресурси | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Обучение за специалист човешки ресурси
Цена
65 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 40 дни
Подготвям кадри в реална, работна среда за СПЕЦИАЛИСТ ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ. Всичко необходимо от назначаването по трудов договор, оформяне на трудово досие, подготвяне, изчисление и плащане на работна заплата. Начини на освобождаване на работещия, при приключване на работния процес.
Краткосрочни курсове ТРЗ и социално осигуряване | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
Краткосрочни курсове ТРЗ и социално осигуряване
Цена
10 лв.
ДАККО ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ДАККО ЕООД,  преди 44 дни
Краткосрочни курсове ТРЗ и социално осигуряване - 20 часа Нормативни документи и практика В следните градове: Варна; Бургас; Добрич; Велико Търново; Шумен; Търговище; Русе При желание и сформиране на група от пет човека, курсове могат да се организират и в други градове. Мястото и провеждането се уточняват за всеки град след сформиране на група. Пълен курс - 50 часа - Онлайн по Skype! Обучение в удобно за вас време!
Курс годишно счетоводно приключване | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс годишно счетоводно приключване
Цена
320 лв.
ЦПО Треинсофт
гр. София, обл. София,  Подател: ЦПО Треинсофт,  преди 67 дни
Ако искате: • да приключите успешно счетоводната година; • да изготвите всички документи без грешка, съобразени с последните изменения и допълнения; • да подобрите качеството си на работа, то запишете се още сега на двудневния семинар в две съботи от ТреинСофт, Годишно счетоводно приключване. Обучението е насочено към: • Същност на годишното счетоводно приключване; • Етапи на годишното счетоводно приключване; • Годишно приключване на счетоводните сметки; • Съставни части на годишния финансов отчет; • Как да попълним данъчна декларация и др. ГРАФИК: 2..
Практическо обучение по Счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Благоевград
Практическо обучение по Счетоводство
гр. Благоевград, обл. Благоевград,  Подател: Оникс Консултинг,  преди 84 дни
Практическо обучение по счетоводство в реална работна среда в счетоводно-консултантска кантора.
Краткосрочни курсове ТРЗ и социално осигуряване | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
Краткосрочни курсове ТРЗ и социално осигуряване
ДАККО ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ДАККО ЕООД,  преди 94 дни
Какво е да си специалист човешки ресурси: Задай си въпроса от къде, от кого и как си получил познания за управлението на човешките ресурси. Задай си въпроса дали познанията ти за управление на човешките ресурси са истински. Ако се смущаваш да отговориш на тези въпроси, не се колебай да потърсиш помощ: Част от програмата на курса: Трудови договори, сключване, регистрация, форма, съдържание, времетраене, срочни трудови договори, трудов договор за допълнителен труд и по чл. 114 от КТ. Работно време и почивки, продължителност, промени на раб. време - удължено, непълно, сумиранo Трудов..
Уникално ефективни курсове по счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Уникално ефективни курсове по счетоводство
Център за Тематично Обучение “WISDOM”
гр. София, обл. София,  Подател: Център за Тематично Обучение “WISDOM”,  преди 224 дни
Двустранно счетоводство, Едностранно счетоводство, Оперативни счетоводители, Счетоводство за мениджъри, Практика на калкулирането, Счетоводство на аграрното предприятие, Счетоводство на туристическата дейност, Счетоводство за свободни професии, Управление на разходите във фирмата, Предотвратяване на измамите в счетоводството, Опреснителен курс по счетоводство, Годишно счетоводно приключване и други. Формат на обучението - индивидуално, дистанционно. Обучения без ограничения за място и време. Все обучения по счетоводству (бухгалтерии) предлагаются и в варианте на русском языке. Академия..
Бизнес обучения | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Бизнес обучения
Център за Тематично Обучение “WISDOM”
гр. София, обл. София,  Подател: Център за Тематично Обучение “WISDOM”,  преди 656 дни
Основи на маркетинга,Конфликти и управление на конфликтите в организацията,PR за малкия и среден бизнес,Управление в условията на криза,Обслужване на клиенти в търговията,Икономика и управление на малката и средна фирма,Подбор и оценка на персонала в малката и средна фирма,Рекламата на малката и средна фирма,Успешно развитие на малък и среден магазин,Управление на риска,Защита на вътрешната делова информация и търговската тайна и други. Формати на обученията – присъствено, дистанционно. Обучения без ограничения за място и време. Академия ЕЛЕА - Център WISDOM
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг