back to top

Бизнес, Администрация, Счетоводство

73 обяви
Курс ТРЗ личен състав и по счетоводство в Пловдив, Бургас и в цялата страна. Урок по счетоводствоVIP обява
Цена: 376 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ - лицензирани курсове и частни уроци по СЧЕТОВОДСТВО и курс ТРЗ личен състав о Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни занятия о Практическа насоченост с множество казуси ..

Курс по инвестиция в стоковия пазар
Цена: 800 лв. На място, присъствено

платформа еторо. пишете ми за повече информация на съобщение тук в ало бургас.

Курс ТРЗ Личен състав и социално осигуряване + безплатно Excel за ТРЗ
Цена: 290 лв. На място, присъствено

Записване без капаро, безплатен учебник 112 страници с нормативни документи, задачи и теория! Обучението се провежда присъствено в залите ни в Пловдив, ул. Гурко 16. Цената е крайна, без изненади ..

Изготвяне на курсова, реферат, дипломна за студенти
Изготвяне на курсова, реферат, дипломна за студентиИзготвяне на курсова, реферат, дипломна за студентиИзготвяне на курсова, реферат, дипломна за студенти
Курс по трз и личен състав събото-неделен за 14.01.2023
Цена: 230 лв. На място, присъствено

НОВОТО ОСИГУРЯВАНЕ ЗА 2023 Г. КУРС ТРЗ и ЛИЧЕН СЪСТАВ ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ СЪБОТО-НЕДЕЛЕН 40 учебни часа - 230 ЛВ. от 14.01.2023 г. до 05.02.2023 г. 1. Назначаване на нов работник - Видове т..

Счетоводство на предприятие
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Обучение „Счетоводство на предприятие“ Начално обучение за овладяване на основите на счетоводство на предприятие. Начало: месец Декември, Присъствено и дистанционно Продължителност: 60 учебни часа..

Курс за ”Мениджър човешки ресурси” - начало 29.11.2022г.
Цена: 300 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Обучението предлагаме в индивидуална, самостоятелна, дневна, вечерна или съботно-неделна форма в малки групи, както и една от най търсените ОНЛАЙН ФОРМИ, подходяща за хора от цялата страна и от чужбин..

Търговски представител - 01.12.2022г.
Цена: 240 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Основната дейност на Търговския представител е да посредничи при продажби на стоки или услуги между фирмата/предприятието, в което работи и други търговски обекти, предприятия или физически лица. ..

Сътрудник социални дейности - начало 28.11.2022
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Обучение по част от професия ”Сътрудник социални дейности”, Специалност “Социална работа с деца и семейства в риск”, код 7620201, СПК-3 Обучението предлагаме в индивидуална /самостоятелна, онлайн ..

Обучение за ”Връзки с обществеността” - начало 29.11.2022
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно

Онлайн обучение за ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА - Пъблик рилейшънс /PR/ Основното задължението на PR е подпомагане на дейността на организация по отношение на нейното взаимодействие с различни обществен..

Индивидуални Уроци за ТРЗ / Осигуряване, възнаграждения, договори
Цена: 330 лв. Онлайн, дистанционно

Индивидуално онлайн обучение/уроци/ по заплати/ТРЗ. Подходящо е за тези, които искат да си сменят професията. В помощ на студенти, подготовка на курсови работи по човешки ресурси, счетоводство, ма..

Курс по Счетоводство и ТРЗ
Цена: 350 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Консултантска фирма: ”Цветимар-Цветан Ташев”ЕООД, Организира курс по Счетоводство и ТРЗ. Обучението се провежда присъствено, може и онлайн. Издава се и удостоверение за завършен курс.

Преди да стартирате бизнес
Цена: 300 лв. Онлайн, дистанционно

Индивидуални он лайн уроци: ВАЖНИТЕ НЕЩА, КОИТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ ПРЕДИ ДА СТАРТИРАШ СОБСТВЕН БИЗНЕС 1. Проучване. 2. Потенциални клиенти. 3. Пазар. 4. Предимства. 5. Избор за вида под ко..

Индивидуални УРОЦИ по Счетоводство
Цена: 350 лв. Онлайн, дистанционно

Индивидуално онлайн обучение/уроци/ по счетоводство. В помощ на студенти, подготовка на курсови работи, подходящо и за тези, които искат да си сменят професията. Може и присъствено обучение в Муса..

Курс по Счетоводство
Цена: 380 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Учебен център ДЕТЕЛИНА организира курсове по Финансово-счетоводна дейност на фирма. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 3 седмици (интензивен) или 5 седмици (обикновен). УЧЕБНИ ЧАСОВЕ: 50 ЦЕНА: 380 лв Курсът е..

Стартира Курс Трз и Личен състав в Интер Алианс
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Лицензираният Професионален Център за Обучение ИНТЕР АЛИАНС Ви предлага курс по ТРЗ И ЛИЧЕН СЪСТАВ. Продължителността на курса е 50 уч. часа. ПРОГРАМАТА НА ОБУЧЕНИЕ за курс ТРЗ и личен състав вклю..

Бизнес доклади, бизнес планове, официални писма, презентации
Цена: 60 лв. Онлайн, дистанционно

Ако срещате трудности при оформяне и представяне на: -съставяне на писмо, жалба, искане или декларация до институции -трябва да напишете доклад или да направите презентация -вашата идея или ..

Счетоводен Курс ТРЗ
Цена: 200 лв. На място, присъствено

Предлагаме за Вас Курс ТРЗ, за тези които искат да се научат и евентуално да работят това. Курсът се провежда с програма на Микроинвест ТРЗ и се състои от 100 астрономически часа, разпределени във вре..

Курс за Оперативен Счетоводител
Цена: 350 лв. На място, присъствено

Курс по практическо счетоводство. Практика в счетоводен офис 350лв. ЕКСПЕРТНАТА КАНТОРА ПО СЧЕТОВОДСТВО ЕООД организира обучение по фирмено счетоводство с практическа насоченост. Курсът е подходящ..

Уроци по счетоводство-Експертна Счетоводна Кантора ЕООД
Цена: 18 лв. На място, присъствено

Индивидуална подготовка за изпити на студенти и ученици от Търговска Гимназия по учебната дисциплина ”Счетоводство” - 18лв/ за астр. ч. Продължителност - в зависимост от избраната от курсиста интенз..

Курс по Онлайн маркетинг
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Възползвайте се от обученията по Онлайн маркетинг! Предлагаме различни групови и индивидуални варианти на обучение чрез съвременни методи за постигане на много добри резултати във всяка една сфера! ..

kурсови, проекти, бизнес планове, реферати, димломни, презентации
kурсови, проекти, бизнес планове, реферати, димломни, презентацииkурсови, проекти, бизнес планове, реферати, димломни, презентацииkурсови, проекти, бизнес планове, реферати, димломни, презентации
Курсове по Счетоводство
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Възползвайте се от обучението ни по Счетоводство по съвременни системи за отлични знания и умения! Предлагаме Ви най-ефективните методи на обучение за постигане на много добри резултати във всяка ед..

Kурс по Счетоводство с практическа насоченост и Курс ТРЗ И ЛИЧЕН СЪСТАВ в Интер Алианс
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Лицензираният Професионален Център за Обучение ИНТЕР АЛИАНС Ви предлага курс по Практическо Счетоводство АСД (автоматизация на счетоводната дейност) и управление на малък и среден бизнес в три модула...

Уроци по счетоводство за студенти БСУ-счетоводство I и II част, спец. курс, финансово, бюджетно.
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Индивидуална подготовка /на място и онлайн/ на студенти от БСУ за изпити по счетоводство-първа и втора част, финансово, бюджетно, банково, спец. курс, подготовка за държавен изпит. Решаване на задачи ..

Курс ТРЗ за напреднали- практически.
Цена: 320 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ООД организира курс ТРЗ за напреднали, който е изцяло практически-упражнения и примери от практиката. Обучението е подходящо за работещи икономисти, които искат да обогатят знаният..

Практически курс по счетоводство.
Цена: 430 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Бизнес Консулт 2009 ООД организира практически курс по счетоводство-присъствен и дистанционно. Обучението е подходящо за начинаещи счетоводители без практически опит, които искат да започнат работа ка..

Практически курс ТРЗ и личен състав. Започване веднага без изчакване на група.
Цена: 320 лв. Онлайн, дистанционно

ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА без изчакване на група. Обучението е индивидуално/дистанционно и присъствено и достъпно за цялата страна. Провежда се в удобно за курсиста време. Ако имате опит по специалността обуч..

Курс по практическо счетоводство-присъствен и онлайн.
Цена: 430 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Бизнес Консулт 2009 ООД организира практически курс по счетоводство в реална работна среда. Обучението е подходящо за начинаещи счетоводители без практически опит, които искат да започнат работа като ..

Годишно счетоводно приключване -практически курс.
Цена: 180 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Бизнес Консулт 2009 ООД организира практическо обучение за приключване на финансовата година и изготвяне на годишни финансови отчети. Обучението е подходящо за оперативни счетоводители, които желаят д..

Курс по счетоводство събото - неделен за дата 21.01.2023 г. за 250 лв.
Цена: 250 лв. На място, присъствено

В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ И ЗАДАЧИ, КОЙТО СЕ РЕШАВАТ ПО ВРЕМЕ НА КУРСА. ВСИЧКИ МАТЕРИАЛИ ОСТАВАТ ЗА КУРСИСТИТЕ. КУРС ОПЕРАТИВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ СЧЕТОВОДСТВО ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ от 21..

Курс Офис Асистент - за 20 вечери покрива всички базови компютърни умения, компютърна грамотност
Цена: 520 лв. На място, присъствено

Безплатно към курса получавате 1600 минути видео уроци, 200 задачи и учебници 200 страници! Цената е крайна, без изненади или допълнителни такси. Ако пропуснете занятие, го наваксвате със следващата..