Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Бизнес, Администрация, Счетоводство

30 обяви
Лицензирани курсове за счетоводител, ТРЗ труд и работна заплата и личен състав, валутен касиер, секретарка, брокер на недвижими имоти, митнически и данъчен посредник, застрахователен агент, касиер/ка,..
ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА МАКСИМА предлага ефективно обучение по фирмено счетоводство - в три основни модула, включващи професионална насоченост към: нормативни актове, организация на счетоводство..
Цена: 280 лв. ”Център Да Винчи” е учебен център в Бургас, който организира курсове с икономическа насоченост. Нашата цел е да развием Вашите счетоводни умения и да Ви въведем грамотно в общата икономическа терминол..

Курс „Офис мениджър”

гр. Варна, обл. Варна
НТС - Варна предлага обучение за „Офис мениджър”. Продължителност на обучението - 60 уч. ч., разпределени в 3 модула. По време на обучението вие ще придобиете знания и умения в областта на бизнеском..

Курс по Счетоводство

гр. София, обл. София
Цена: 295 лв. Учебен център ДЕТЕЛИНА организира курсове по Финансово-счетоводна дейност на фирма. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 3 седмици (интензивен) или 5 седмици (обикновен). УЧЕБНИ ЧАСОВЕ: 50 ЦЕНА: 295 лв Курсът е..
Цена: 12 лв. Индивидуална подготовка за изпити на студенти и ученици от Търговска Гимназия по учебната дисциплина ”Счетоводство” - 12 лв/ за астр.ч. Продължителност - в зависимост от избраната от курсиста интен..

Курс за Оперативен Счетоводител

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 295 лв. Курс по практическо счетоводство. Практика в счетоводен офис 295лв. ЕК САНИ ЕООД организира обучение по фирмено счетоводство с практическа насоченост. Курсът е подходящ за хора, които искат да зап..
Цена: 312 лв. ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ- лицензирани курсове и индивидуално обучение по СЧЕТОВОДСТВО - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни занятия - Практическа насоченост - 6-седмични и двумесечни курсове ..
Индивидуална подготовка на студенти от БСУ за изпити по счетоводство-първа и втора част, финансово, бюджетно, банково, спец. курс, държавен изпит. Решаване на задачи от изпити. Баланс, ОПР, оборотна в..

English teacher available for ladies in Plovdiv

с. Ясно поле, обл. Пловдив
Цена: 390 лв. Фирменият счетоводен баланс, отчетът за приходите и разходите, отчетът за паричните потоци, отчетът за собствения капитал, справка за дълготрайните активи и други справки, както и изготвянето на годиш..
Цена: 290 лв. БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ЕООД организира курс ТРЗ за напреднали, който е изцяло практически-упражнения и примери от практиката. Обучението е подходящо за работещи икономисти, които искат да обогатят знания..
Цена: 390 лв. В процеса на обучение ще придобиете знания и умения за основните елементи, структурата, административната уредба, методите и средствата на счетоводната дейност, както и как да водите текущото счетовод..
Цена: 230 лв. Бизнес Консулт 2009 ООД организира практически курс ТРЗ и личен състав в реална работна среда. Обучението е подходящо както за начинаещи, така и за кандидати със счетоводно и икономическо образование,..

Курс по практическо счетоводство.

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 350 лв. Бизнес Консулт 2009 ООД организира практически курс по счетоводство в реална работна среда. Обучението е подходящо за начинаещи счетоводители без практически опит, които искат да започнат работа като ..
Кеймбридж Център - доказан лидер в езиковото, компютърното обучение и професионалното обучение - вече над 17 години предлага на своите клиенти максимално качествено, гъвкаво и ефективно обучение по сл..

Уроци по счетоводство

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 10 лв. Предлагам уроци по счетоводство за ученици, студенти и начинаещи счетоводители.

HR Management Weekend Group

гр. София, обл. София
Цена: 400 лв. Планирахте ли вече лятната отпуска? Какво ще кажете да отделите един уикенд от нея само за себе си, за да се запознаете с нови хора, да изпиете по чаша кафе (или няколко :) и да сертифицирате междун..
Цена: 180 лв. КУРС ОПЕРАТИВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ СЧЕТОВОДСТВО ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ 60 учебни часа - 190 лв. вечерен от 17.05.2018 г. в продължение на 15 дни без събота и неделя I. Модул Теория - същност и особе..
Цена: 25 лв.
Цена: 350 лв. Туториалите включват: -DSD Domination Pro - НАЙ-основните видеа които са ни нужни за да започнем. -DSD Elite - Тук нещата са малко по-сериозни. Имаме достъп до повече доставчици (не само Амазо..

ТРЗ и Личен състав

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Образованието - Пътят към УСПЕХА! Извървете го с Нас! Бритиш Академик Център Ви предоставя възможността да натрупате знания в сферата на ТРЗ и Личен състав. Вие ще научите: основните нормативни доку..
Цена: 150 лв. Краткосрочни курсове: Труд и работна заплата, социално осигуряване Пълен курс - 50 часа Седалище Варна; При желание и сформиране на група, курсовете могат да се организират и в други градове. Мя..

Практическо обучение

гр. Бургас, обл. Бургас
Практическо обучение за Оперативен счетоводител и Специалист ТРЗ и Личен състав. Присъствена и онлайн форма. На завършилите обучението, оказваме подкрепа и консултации при възникнали въпроси в п..

Счетоводен курс

гр. София, обл. София
Цена: 300 лв. Учебен център организира курсове по двустранно фирмено счетоводство с практическа насоченост, ТРЗ и личен състав, изготвяне на Декларации Д1 и Д6, компютърно счетоводство, данъчни закони, социално и з..

Практическо обучение по Счетоводство

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Практическо обучение по счетоводство в реална работна среда в счетоводно-консултантска кантора.

евтини уроци

гр. София, обл. София
Евтини уроци счетоводство, микро и макро икономика, писменни и устни комуникации може и онлайн.

Домашно бизнес хоби

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Искате ли да си създавате допълнителни, а защо не и пасивни доходи, прекарвайки по интересен и приятен начин свободното си време? Заповядайте в най-голямата компания за Интернет маркетинг, където имат..
Двустранно счетоводство, Едностранно счетоводство, Оперативни счетоводители, Счетоводство за мениджъри, Практика на калкулирането, Счетоводство на аграрното предприятие, Счетоводство на туристическата..

Бизнес обучения

гр. София, обл. София
Основи на маркетинга,Конфликти и управление на конфликтите в организацията,PR за малкия и среден бизнес,Управление в условията на криза,Обслужване на клиенти в търговията,Икономика и управление на мал..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.