Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Бизнес, Администрация, Счетоводство

41 обяви
Лицензирани курсове за счетоводител, ТРЗ труд и работна заплата и личен състав, валутен касиер, секретарка, брокер на недвижими имоти, митнически и данъчен посредник, застрахователен агент, касиер/ка,..
Цена: 180 лв. . вечерен 180 лв. КУРС ТРЗ и ЛИЧЕН СЪСТАВ ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ ВЕЧЕРЕН 40 учебни часа - 180 лева 10 дни от 18.00 до 21.00 без събота и неделя Назначаване на нов работник - Видове трудови д..
Цена: 190 лв. КУРС ОПЕРАТИВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ СЧЕТОВОДСТВО ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ 60 учебни часа - 190 лв. вечерен от 25.04.2018 г. в продължение на 15 дни без събота и неделя I. Модул Теория - същност и особе..

Курс по Счетоводство

гр. София, обл. София
Цена: 295 лв. Учебен център ДЕТЕЛИНА организира курсове по Финансово-счетоводна дейност на фирма. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 3 седмици (интензивен) или 5 седмици (обикновен). УЧЕБНИ ЧАСОВЕ: 50 ЦЕНА: 295 лв Курсът е..
ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА МАКСИМА предлага ефективно обучение по фирмено счетоводство - в три основни модула, включващи професионална насоченост към: нормативни актове, организация на счетоводство..

Практическо обучение по Счетоводство

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Практическо обучение по счетоводство в реална работна среда в счетоводно-консултантска кантора.
Цена: 220 лв. ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ за специалисти по ”УПРАВЛЕНИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ” Обучението се предлага освен в онлайн форма и в самостоятелна, дневна, вечерна или съботно-неделна форма за служители и експерти..
Кеймбридж Център - доказан лидер в езиковото, компютърното обучение и професионалното обучение - вече над 17 години предлага на своите клиенти максимално качествено, гъвкаво и ефективно обучение по сл..
Цена: 260 лв. ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ- лицензирани курсове и индивидуално обучение по СЧЕТОВОДСТВО - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни занятия - Практическа насоченост - 6-седмични и двумесечни курсове ..

Маркетинг и бранд мениджмънт

гр. София, обл. София
Цена: 358 лв. За всички, които имат желание за допълнителна квалификация, но нямат възможност да отделят време за присъствени курсове, специално разработеният дистанционен курс по ”Маркетинг и бранд мениджмънт”, пр..

Управление на човешки ресурси

гр. София, обл. София
Цена: 400 лв. Бонус дати за пролетното обучение на 1ВС- HR Management! След празничните дни с удоволствие приветстваме всички желаещи да се включат в пролетното предложение на курса ”Управление на човешки ресурси..
Индивидуална подготовка на студенти от БСУ за изпити по счетоводство-първа и втора част, финансово, бюджетно, банково, спец. курс, държавен изпит. Решаване на задачи от изпити. Баланс, ОПР, оборотна в..
Цена: 390 лв. Професионално обучение по труд и работна заплата (ТРЗ), личен състав, запознаване и попълване на документи за пред НАП и НОИ, назначаване на служители, трудови правоотношения. Курсът е за начинаещи ..
Цена: 320 лв. Фирменият счетоводен баланс, отчетът за приходите и разходите, отчетът за паричните потоци, отчетът за собствения капитал, справка за дълготрайните активи и други справки, както и изготвянето на годиш..
Цена: 230 лв. Бизнес Консулт 2009 ООД организира практически курс ТРЗ и личен състав в реална работна среда. Обучението е подходящо както за начинаещи, така и за кандидати със счетоводно и икономическо образование,..

Курс по практическо счетоводство.

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 350 лв. Бизнес Консулт 2009 ООД организира практически курс по счетоводство в реална работна среда. Обучението е подходящо за начинаещи счетоводители без практически опит, които искат да започнат работа като ..
Цена: 290 лв. БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ЕООД организира курс ТРЗ за напреднали, който е изцяло практически-упражнения и примери от практиката. Обучението е подходящо за работещи икономисти, които искат да обогатят знания..

Професионални обучения

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 300 лв. Професионални дистанционни обучения стартиращи на 22.01.2018г. в УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ”ЗЕНИТ” - Варна “ИКОНОМИСТ”, код 345120, специалност “Икономика и мениджмънт”, код 3451204, СПК - 3 и специалност „Зем..
Цена: 330 лв. В София на 30.03.2018 г Обезпечаване на производството. Видове буфери. Приложения на буферите. Търсене на тясното място. Увеличаване на капацитета с наличните хора и машини. Създаване на решение. Внед..

КУРС „Детективи“

гр. Пловдив, обл. Пловдив
По време на курса ще научите всички елементи от разследването на всякакви по сложност случаи и ще Ви обучим на много високо професионално ниво. Първи модул на обучението включва 70учебни часа. След ..

Курс по счетоводство

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 490 лв. Център за професионално обучение към „Матев-строй“ ЕООД организира курсове по Счетовоство. Две форми на обучение: Съкратен курс: Обучение по част от професията и Пълен курс на обучение (За Трета Ква..

Онлайн Курсове по счетоводство

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 490 лв. ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ В ЦЯЛАТА СТРАНА! Център за професионално обучение към „Матев-строй“ ЕООД организира курсове по Счетовоство. Две форми на обучение: Съкратен курс: Обучение по част от професия..
Цена: 150 лв. Подготвям кадри в реална, работна среда за СПЕЦИАЛИСТ ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ. Всичко необходимо от назначаването по трудов договор, оформяне на трудово досие, подготвяне, изчисление и плащане на работна за..

Уроци по счетоводство

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 15 лв. Индивидулани уроци по счетоводство в удобно за вас време.

Курсове по счетоводство Видин

гр. Видин, обл. Видин
Център за професионално обучение към „Матев-строй“ ЕООД, предлага курс по „Оперативно счетоводство“. Курсът се провежда в две форми на обучение: - Съкратен курс: Обучение по част от професията ..

Курсове по счетоводство

гр. Кърджали, обл. Кърджали
Център за професионално обучение към „Матев-строй“ ЕООД, предлага курс по „Оперативно счетоводство“. Курсът се провежда в две форми на обучение: - Съкратен курс: Обучение по част от професията ..
Предлагаме практическо обучение по Счетоводство. Можете да разгледате демо като се запишете тук:http://kursoveposchetovodstvo.com/obuchenie-po-schetovodstvo-zapisvane-za-demo/

Уроци по счетоводство Варна

гр. Варна, обл. Варна
Център за професионално обучение предлага уроци по счетоводство за град Варна. Можете да разгледате демо на уроците като се запишете тук: http://kursoveposchetovodstvo.com/obuchenie-po-schetovodstvo..
Ние предлагаме дистанционно обучение по счетоводство. Можете да се разгледате демо курс по счетоводство на адрес:http://kursoveposchetovodstvo.com/distancionno-obuchenie-schetovodstvo-zapisvane-za-d..

Курсове по Счетоводство София

гр. София, обл. София
Ние предлагаме курсове по счетоводство за град София. Можете да се запишете за демо курс: http://kursoveposchetovodstvo.com/kursove-po-schetovodstvo-zapisvane-za-demo/
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg