Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  • реклама
Намерени са 35 обяви
Цена: 220 лв. ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ за специалисти по ”УПРАВЛЕНИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ” Обучението се предлага освен в онлайн форма и в самостоятелна, дневна, вечерна или съботно-неделна форма за служители и експерти..
Лицензирани курсове за счетоводител, ТРЗ труд и работна заплата и личен състав, валутен касиер, секретарка, брокер на недвижими имоти, митнически и данъчен посредник, застрахователен агент, касиер/ка,..
Ние предлагаме дистанционно обучение по счетоводство. Можете да се разгледате демо курс по счетоводство на адрес:http://kursoveposchetovodstvo.com/distancionno-obuchenie-schetovodstvo-zapisvane-za-d..

Курсове по Счетоводство София

гр. София, обл. София
Ние предлагаме курсове по счетоводство за град София. Можете да се запишете за демо курс: http://kursoveposchetovodstvo.com/kursove-po-schetovodstvo-zapisvane-za-demo/

Курсове по счетоводство Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Ние предлагаме курсове по счетоводство за град Бургас. Можете да се запишете за демо курс: http://kursoveposchetovodstvo.com/kursove-po-schetovodstvo-zapisvane-za-demo/

Kурс счетоводство Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ние предлагаме курс по счетоводство за град Пловдив. Можете да се регистрирата за демо курс: http://kursoveposchetovodstvo.com/kursove-po-schetovodstvo-zapisvane-za-demo/
ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА МАКСИМА предлага ефективно обучение по фирмено счетоводство - в три основни модула, включващи професионална насоченост към: нормативни актове, организация на счетоводство..
Кеймбридж Център - доказан лидер в езиковото, компютърното обучение и професионалното обучение - вече над 17 години предлага на своите клиенти максимално качествено, гъвкаво и ефективно обучение по сл..

Курс по Счетоводство

гр. София, обл. София
Цена: 295 лв. Учебен център ДЕТЕЛИНА организира курсове по Финансово-счетоводна дейност на фирма. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 3 седмици (интензивен) или 5 седмици (обикновен). УЧЕБНИ ЧАСОВЕ: 50 ЦЕНА: 295 лв Курсът е..
Цена: 260 лв. ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ- лицензирани курсове и индивидуално обучение по СЧЕТОВОДСТВО - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни занятия - Практическа насоченост - 6-седмични и двумесечни курсове ..
Цена: 10 лв. Краткосрочни курсове: Труд и работна заплата, социално осигуряване Пълен курс - 50 часа Седалище Варна; При желание и сформиране на група, курсовете могат да се организират и в други градове. Мя..
Индивидуална подготовка на студенти от БСУ за изпити по счетоводство-първа и втора част, финансово, бюджетно, банково, спец. курс, държавен изпит. Решаване на задачи от изпити. Баланс, ОПР, оборотна в..
Цена: 350 лв. Бизнес Консулт 2009 ООД организира практически курс по счетоводство в реална работна среда. Обучението е подходящо за начинаещи счетоводители без практически опит, които искат да започнат работа като ..
Цена: 230 лв. Бизнес Консулт 2009 ООД организира практически курс ТРЗ и личен състав в реална работна среда. Обучението е подходящо както за начинаещи, така и за кандидати със счетоводно и икономическо образование,..
Цена: 290 лв. БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ЕООД организира курс ТРЗ за напреднали, който е изцяло практически-упражнения и примери от практиката. Обучението е подходящо за работещи икономисти, които искат да обогатят знания..
Цена: 180 лв. КУРС ОПЕРАТИВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ СЧЕТОВОДСТВО ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ 60 учебни часа - 180 лв. вечерен от 15.02.2017 г. в продължение на 15 дни без събота и неделя I. Модул Теория - същност и особе..

HR Management Spring 2018

гр. София, обл. София
Цена: 400 лв. Скъпи приятели на HR обучението от 1st Business Certificate Bulgaria, с радост обявяваме, че възможността да се включите в пролетното обучение по Човешки ресурси, е вече активна! За всички, които не..
Цена: 390 лв. В процеса на обучение ще придобиете знания и умения за основните елементи, структурата, административната уредба, методите и средствата на счетоводната дейност, както и как да водите текущото счетовод..
Цена: 350 лв. Туториалите включват: -DSD Domination Pro - НАЙ-основните видеа които са ни нужни за да започнем. -DSD Elite - Тук нещата са малко по-сериозни. Имаме достъп до повече доставчици (не само Амазо..
Цена: 180 лв. www.intelekt.biz Запиши се за курса от 07.02.2018 г. Ползвай остъпка 10 лв. от цената при записване от сайта. вечерен 180 лв. КУРС ТРЗ и ЛИЧЕН СЪСТАВ ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ СЪБОТО-НЕДЕЛЕН 40 учебн..

Счетоводен курс

гр. София, обл. София
Цена: 300 лв. Учебен център организира курсове по двустранно фирмено счетоводство с практическа насоченост, ТРЗ и личен състав, изготвяне на Декларации Д1 и Д6, компютърно счетоводство, данъчни закони, социално и з..

курс по счетоводство

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Десетки курсисти избраха да станат счетоводители чрез курс по счетоводство към Център за Образование и Наука Максима. Сега и Вие може да се възползвате от тази възможност. Обучавайки се с Нас може да ..

Професионални обучения

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 300 лв. Професионални дистанционни обучения стартиращи на 22.01.2018г. в УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ”ЗЕНИТ” - Варна “ИКОНОМИСТ”, код 345120, специалност “Икономика и мениджмънт”, код 3451204, СПК - 3 и специалност „Зем..

Маркетинг и бранд мениджмънт

гр. София, обл. София
Цена: 400 лв. За екипа на 1st Business Cerificate Bulgaria е радост да съобщи на своите клиенти, че едно от най-търсените обучения по Маркетинг мениджмънт се предлага отново в присъствен вариант! Заповядайте на 1..

евтини уроци

гр. София, обл. София
Евтини уроци счетоводство, микро и макро икономика, писменни и устни комуникации може и онлайн.
Цена: 300 лв. В София на 30.03.2018 г Обезпечаване на производството. Видове буфери. Приложения на буферите. Търсене на тясното място. Увеличаване на капацитета с наличните хора и машини. Създаване на решение. Внед..
Цена: 65 лв. Подготвям кадри в реална, работна среда за СПЕЦИАЛИСТ ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ. Всичко необходимо от назначаването по трудов договор, оформяне на трудово досие, подготвяне, изчисление и плащане на работна за..
Цена: 100 лв. Курс мениджмънт и маркетинг на салонът за красота Курсът е подходящ както за начинаещи в бизнеса със салон за красота, така и за собственици на салони и персонал в салони за красота. ИНДИВИДУАЛ..

Домашно бизнес хоби

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Искате ли да си създавате допълнителни, а защо не и пасивни доходи, прекарвайки по интересен и приятен начин свободното си време? Заповядайте в най-голямата компания за Интернет маркетинг, където имат..

ТРЗ и Личен състав

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Образованието - Пътят към УСПЕХА! Извървете го с Нас! Бритиш Академик Център Ви предоставя възможността да натрупате знания в сферата на ТРЗ и Личен състав. Вие ще научите: основните нормативни доку..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг