1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Бизнес, Администрация, Счетоводство

Бизнес, Администрация, Счетоводство

58 обяви
Цена: 248 лв. Подходящ както за напълно начинаещи, така и за хора с опит в документооборота на фирмите. За всички, които искат да задълбочат и осъвременят своите знания в областта на много променливото трудово зако..
Цена: 248 лв. Скоро стартира уикенд група, записването е по телефон без капаро. Обадете се на телефона в обявата за повече информация и записване. Подходящ както за напълно начинаещи, така и за хора с опит в до..
Цена: 12 лв. Индивидуална подготовка за изпити на студенти и ученици от Търговска Гимназия по учебната дисциплина ”Счетоводство” - 12 лв/ за астр. ч. Продължителност - в зависимост от избраната от курсиста интен..

Курс за Оперативен Счетоводител

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 295 лв. Курс по практическо счетоводство. Практика в счетоводен офис 295лв. ЕКСПЕРТНАТА КАНТОРА ПО СЧЕТОВОДСТВО ЕООД организира обучение по фирмено счетоводство с практическа насоченост. Курсът е подходящ..

абонамент счетоводство

гр. Бургас, обл. Бургас
Абонамент двустранно счетоводство без регистрация закон ддс- от 70-140 лева, а с регистрация по законддс- от 150-300 лева. изготвяне документи пенсиониране-50 лева. изготвяне само ведомости за работни..
Цена: 440 лв. По време на карантината предлагаме ИНДИВИДУАЛНО обучение по SKYPE на същата цена, както за участие в група. Интензивен курс Офис Асистент, мениджър, деловодител покрива всички необходими компютърн..
Цена: 900 лв. Пълен курс по двустранно фирмено счетоводство за начинаещи. Обучението е в два модула с общ брой учебни часове - 190. Форми на обучение: в малка група (5-12 учащи) или индивидуално/полуиндивидуалн..
Курс по ОСНОВИ НА СЧЕТОВОДСТВОТО. Курсът е препоръчителен за напълно начинаещите в областта на счетоводството. След този курс, в съкратен вариант можете да продължите с курса по фирмено счетоводство..
Цена: 35 лв. Индивидуални уроци и консултации по счетоводство за студенти и ученици по: ОСНОВИ НА СЧЕТОВОДСТВОТО / ОБЩА ТЕОРИЯ НА СЧЕТОВОДСТВОТО, ФИНАНСОВО СЧЕТОВОДСТВО, СЧЕТОВОДСТВО НА ПРЕДПРИЯТИЕТО, УПРА..
Обучение за ”Мениджър човешки ресурси” Обучението предлагаме в индивидуална, самостоятелна, дневна, вечерна или съботно-неделна форма в малки групи, както и една от най търсените ОНЛАЙН ФОРМИ, под..
Цена: 380 лв. ЕЛВИС ПРЕСЛИ- ЦЯЛАТА СТРАНА- ПРОМОЦИЯ САМО СЕГА ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ДО 30.12-ВАРНА, СОФИЯ, ПЛОВДИВ, БУРГАС, ДОБРИЧ, ШУМЕН, В. ТЪРНОВО, ЯМБОЛ, СЛИВЕН-организира професионални индивидуални курсове по компют..
Онлайн обучение за ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА - Пъблик рилейшънс /PR/ Основното задължението на PR е подпомагане на дейността на организация по отношение на нейното взаимодействие с различни обществен..
Цена: 240 лв. Обучение по професия „ОФИС - МЕНИДЖЪР“, код: 346010, 960уч. ч., 3-та степен на професионална квалификация, специалност ”Бизнес-администрация”, професионално направление „Секретарски и административни ..

Курс по счетоводство

гр. Перник, обл. Перник
Цена: 380 лв. Он лайн курс по оперативно счетоводство и годишно приключване. Изучава се теория на фирмено или бюджетно счетоводство. Едновременно се разработва курсова работа на програмен продукт. Вкл. ТРЗ и личен ..

Курс по Счетоводство

гр. София, обл. София
Цена: 350 лв. Учебен център ДЕТЕЛИНА организира курсове по Финансово-счетоводна дейност на фирма. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 3 седмици (интензивен) или 5 седмици (обикновен). УЧЕБНИ ЧАСОВЕ: 50 ЦЕНА: 350 лв Курсът е..
Индивидуална онлайн подготовка на студенти от БСУ за изпити по счетоводство-първа и втора част, финансово, бюджетно, банково, спец. курс, подготовка за държавен изпит. Решаване на задачи от изпити. Ба..
Цена: 290 лв. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА без изчакване на група. Обучението е индивидуално/дистанционно и достъпно за цялата страна. Курсът е изцяло практически-упражнения и примери от практиката. Обучението е подходящо за ..
Цена: 290 лв. БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ООД организира курс ТРЗ за напреднали, който е изцяло практически-упражнения и примери от практиката. Обучението е подходящо за работещи икономисти, които искат да обогатят знаният..
Цена: 290 лв. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА без изчакване на група. Обучението е индивидуално/дистанционно и достъпно за цялата страна. Провежда се в удобно за курсиста време. Ако имате опит по специалността обучението може да..
Цена: 290 лв. Бизнес Консулт 2009 ООД организира практически курс ТРЗ и личен състав-онлайн. Обучението е подходящо както за начинаещи, така и за кандидати със счетоводно и икономическо образование, желаещи да се р..

Уроци по счетоводство онлайн

гр. София, обл. София
Онлайн обучение по счетоводство за студенти достъпно за цялата страна. Уроци на живо в удобно за Вас време. По време на онлайн уроците: Преподавателят обяснява и решава заедно с вас задачите, коит..
Предлагам частни уроци по счетоводство за студенти или ученици от търговски гимназии, които имат затруднения в разбирането и усвояването на учебния материал. Обучението е подходящо и за хора, коит..
Лицензираният Професионален Център за Обучение ИНТЕР АЛИАНС Ви предлага курс по Практическо Счетоводство АСД (автоматизация на счетоводната дейност) и управление на малък и среден бизнес в три модула...
Цена: 360 лв. ЕЛВИС ПРЕСЛИ- ЦЯЛАТА СТРАНА-ПРОМОЦИЯ- ВАРНА, ПЛОВДИВ, СОФИЯ, БУРГАС, ДОБРИЧ, ШУМЕН, В. ТЪРНОВО- организира професионални индивидуални курсове ПРОМОЦИЯ - ДО 30.12 за фирмено счетоводство, едностранно, ..
Цена: 210 лв. КУРС ОПЕРАТИВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ СЧЕТОВОДСТВО ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ от 18:00 часа до 21:00 часа 60 учебни часа - 210 лв. 15 дни три пъти в седмицата без събота и неделя I. Модул Теория - същност и о..
Цена: 210 лв. КУРС ТРЗ и ЛИЧЕН СЪСТАВ ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ СЪБОТО-НЕДЕЛЕН 40 учебни часа - 210 ЛВ. 10 дни през седмицата без събота и неделя от 13.03.2020 г. до 10.04.2020 г. 1. Назначаване на нов работник..

Курс за Офис асистент в Интер Алианс

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Искате да знаете как се създават и оформят писма по различни стандарти? Как се създават и оформят молби, заповеди, служебни бележки и договори? Използвайте нашето обучение за офис асистент и се вк..

Курс ТРЗ и Личен състав в Интер Алианс

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Искате да знаете как се обработват болнични листове? Как се изчислява заплатата, как се назначават и освобождават служители? Включете се в нашето практически насочено обучение по ТРЗ и Личен съста..

Курс по Счетоводство в Интер Алианс

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Курс по Счетоводство стартира след броени дни в Интер Алианс. Стартираме с график на обучение съб/нед от 10 часа. Използвайте нашето практически насочено обучение и овладейте основните счетоводни ..
Училище Алфабет стартира курс за Офис асистент, сътрудник, организатор в Пловдив. Курс за Офис асистент започва следващата седмица в Училище Алфабет Пловдив. Побързайте да се включите в групата! ..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.