1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Бизнес, Администрация, Счетоводство

Бизнес, Администрация, Счетоводство

77 обяви
Цена: 390 лв. На място, присъствено Бизнес Консулт 2009 ООД организира практически курс по счетоводство в реална работна среда. Обучението е подходящо за начинаещи счетоводители без практически опит, които искат да започнат работа като ..
Цена: 290 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Бизнес Консулт 2009 ООД организира практически курс ТРЗ и личен състав-присъствен и онлайн. Обучението е подходящо както за начинаещи, така и за кандидати със счетоводно и икономическо образование, же..
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Индивидуална подготовка /на място и онлайн/ на студенти от БСУ за изпити по счетоводство-първа и втора част, финансово, бюджетно, банково, спец. курс, подготовка за държавен изпит. Решаване на задачи ..
Цена: 290 лв. Онлайн, дистанционно ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА без изчакване на група. Обучението е индивидуално/дистанционно и достъпно за цялата страна. Курсът е изцяло практически-упражнения и примери от практиката. Обучението е подходящо за ..
Цена: 290 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ООД организира курс ТРЗ за напреднали, който е изцяло практически-упражнения и примери от практиката. Обучението е подходящо за работещи икономисти, които искат да обогатят знаният..

Уроци по счетоводство онлайн

гр. София, обл. София
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно Онлайн обучение по счетоводство за студенти достъпно за цялата страна. Уроци на живо в удобно за Вас време. По време на онлайн уроците: Преподавателят обяснява и решава заедно с вас задачите, коит..
Цена: 290 лв. Онлайн, дистанционно ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА без изчакване на група. Обучението е индивидуално/дистанционно и достъпно за цялата страна. Провежда се в удобно за курсиста време. Ако имате опит по специалността обучението може да..
Цена: 248 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Скоро стартира уикенд група, записването е по телефон без капаро. Обадете се на телефона в обявата за повече информация и записване. Подходящ както за напълно начинаещи, така и за хора с опит в до..
Цена: 440 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Интензивен курс Офис Асистент, мениджър, деловодител покрива всички необходими компютърни умения и дигитална компетентност за длъжности Технически секретар, Офис асистент, Мениджър средно ниво или Орг..

Курс по Счетоводство

гр. София, обл. София
Цена: 350 лв. Учебен център ДЕТЕЛИНА организира курсове по Финансово-счетоводна дейност на фирма. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 3 седмици (интензивен) или 5 седмици (обикновен). УЧЕБНИ ЧАСОВЕ: 50 ЦЕНА: 350 лв Курсът е..
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно Обучение за ”Мениджър човешки ресурси” Обучението предлагаме в индивидуална, самостоятелна, дневна, вечерна или съботно-неделна форма в малки групи, както и една от най търсените ОНЛАЙН ФОРМИ, под..
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно Онлайн обучение за ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА - Пъблик рилейшънс /PR/ Основното задължението на PR е подпомагане на дейността на организация по отношение на нейното взаимодействие с различни обществен..
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно Обучение по професия „ОФИС - МЕНИДЖЪР“, код: 346010, 960уч. ч., 3-та степен на професионална квалификация, специалност ”Бизнес-администрация”, професионално направление „Секретарски и административни ..
Цена: 189 лв. Онлайн, дистанционно Пълен курс ”Ефективният мениджър”. Книга 1 - 11. Розмари Томсън, Нийл Уинди. BZB 654. Издание на Нов български университет и The Open University Business School. Много добро състояние. Книга 1. Да..
Цена: 12 лв. На място, присъствено Индивидуална подготовка за изпити на студенти и ученици от Търговска Гимназия по учебната дисциплина ”Счетоводство” - 12 лв/ за астр. ч. Продължителност - в зависимост от избраната от курсиста интен..

Курс за Оперативен Счетоводител

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 295 лв. Курс по практическо счетоводство. Практика в счетоводен офис 295лв. ЕКСПЕРТНАТА КАНТОРА ПО СЧЕТОВОДСТВО ЕООД организира обучение по фирмено счетоводство с практическа насоченост. Курсът е подходящ..

абонамент счетоводство

гр. Бургас, обл. Бургас
Абонамент двустранно счетоводство без регистрация закон ддс- от 70-140 лева, а с регистрация по законддс- от 150-300 лева. изготвяне документи пенсиониране-50 лева. изготвяне само ведомости за работни..
Цена: 248 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Подходящ както за напълно начинаещи, така и за хора с опит в документооборота на фирмите. За всички, които искат да задълбочат и осъвременят своите знания в областта на много променливото трудово зако..
Цена: 440 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Курс по ОСНОВИ НА СЧЕТОВОДСТВОТО. Общ брой учебни часове - 40. Продължителност на курса - 2 седмици. Подходящ за напълно начинаещи. Подробна информация - на специализирания сайт КУРСОВЕ ПО СЧЕ..
Цена: 35 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Индивидуални и полуиндивидуални уроци за ученици и студенти по: - Основи на счетоводството (Обща теория на счетоводството), - Финансово счетоводство (Счетоводство на предприятието), - Управленск..
Цена: 1 260 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Курс по Двустранно фирмено счетоводство за начинаещи. Материалът е съобразен с утвърдената от МОН учебна програма по дисциплината ”Счетоводство”. Обхваща всички обекти на счетоводно отчитане в пре..
Цена: 190 лв. Онлайн, дистанционно На какви цени да продаваш? Курсът „Ценова политика, ценообразуване и цени” е предназначен за мениджъри и собственици на малки и средни фирми. Завършилите курса ще получат основни практически познани..

Практиката на калкулирането

гр. София, обл. София
Цена: 160 лв. Онлайн, дистанционно От този курс предприемачите ще научат принципите за изработване на калкулации. Формат на обучението - индивидуално, дистанционно. Академия ЕЛЕА - Център “WISDOM” Ние правим счетоводството лесно и..
Цена: 100 лв. Онлайн, дистанционно От това обучение ще научите за най-важните моменти в счетоводното отчитане на Дълготрайните Материални Активи /ДМА/. Тяхното данъчно тълкуване. И разбира се, много тънкости в тази дейност. Формат на..
Цена: 120 лв. Онлайн, дистанционно Практическо обучение за принципите и изработване на годишния финансово-счетоводен отчет. Формат на обучението - индивидуално, дистанционно. Академия ЕЛЕА - Център “WISDOM” Ние правим счетоводство..

Курс Оперативен счетоводител

гр. Варна, обл. Варна
Обучението се провежда по учебна програма утвърдена от НАПОО и МОН, отговаряща на държавните образователни изисквания за обучение по професия ”Оперативен счетоводител”. График: 3 пъти седмично по ..
Цена: 482 лв. Онлайн, дистанционно Професионално обучение по труд и работна заплата (ТРЗ), личен състав, запознаване и попълване на документи за пред НАП и НОИ, назначаване на служители и трудови правоотношения. След приключване на о..
Цена: 340 лв. Онлайн, дистанционно Теоретико-практически курс, предназначен специално за хотелиери, ресторантьори, туроператори и други, които работят в туристическия сектор и не са регистрирани по ДДС. Формат на обучението - индивид..
Цена: 340 лв. Онлайн, дистанционно Теоретико - практически курс, предназначен специално за фирми, търговци, физически лица и други, които работят в аграрния сектор и не са регистрирани по ДДС. Формат на обучението - индивидуално, дис..
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно Практически обучения предназначени специално за работещи счетоводители, които изпитват недостиг от знания и умения в секторите, където работят. Формат на обучението - индивидуално, дистанционно. Э..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.