1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Бизнес, Администрация, Счетоводство

Бизнес, Администрация, Счетоводство

69 обяви
Цена: 240 лв. Обучение за ”Мениджър човешки ресурси” Обучението предлагаме в индивидуална, самостоятелна, дневна, вечерна или съботно-неделна форма в малки групи, както и една от най търсените ОНЛАЙН ФОРМИ, под..
Цена: 240 лв. Онлайн обучение за Връзки с обществеността - ПЪБЛИК РИЛЕЙШЪНС /PR/ Основното задължението на PR е подпомагане на дейността на организация по отношение на нейното взаимодействие с различни обществе..
Цена: 12 лв. Индивидуална подготовка за изпити на студенти и ученици от Търговска Гимназия по учебната дисциплина ”Счетоводство” - 12 лв/ за астр. ч. Продължителност - в зависимост от избраната от курсиста интен..

Курс за Оперативен Счетоводител

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 295 лв. Курс по практическо счетоводство. Практика в счетоводен офис 295лв. ЕКСПЕРТНАТА КАНТОРА ПО СЧЕТОВОДСТВО ЕООД организира обучение по фирмено счетоводство с практическа насоченост. Курсът е подходящ..

абонамент счетоводство

гр. Бургас, обл. Бургас
Абонамент двустранно счетоводство без регистрация закон ддс- от 70-140 лева, а с регистрация по законддс- от 150-300 лева. изготвяне документи пенсиониране-50 лева. изготвяне само ведомости за работни..
Цена: 290 лв. Бизнес Консулт 2009 ООД организира практически курс ТРЗ и личен състав в реална работна среда. Обучението е подходящо както за начинаещи, така и за кандидати със счетоводно и икономическо образование,..
Индивидуална подготовка на студенти от БСУ за изпити по счетоводство-първа и втора част, финансово, бюджетно, банково, спец. курс, държавен изпит. Решаване на задачи от изпити. Баланс, ОПР, оборотна в..
Цена: 385 лв. Бизнес Консулт 2009 ООД организира практически курс по счетоводство в реална работна среда. Обучението е подходящо за начинаещи счетоводители без практически опит, които искат да започнат работа като ..
Цена: 290 лв. БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ООД организира курс ТРЗ за напреднали, който е изцяло практически-упражнения и примери от практиката. Обучението е подходящо за работещи икономисти, които искат да обогатят знаният..
Бритиш център Пловдив, използвайте нашето обучение по курс ТРЗ и Личен състав в Пловдив, за да Ви подготвим с всякакви документи, свързани с трудовото правоотношение. Отговарност за точно и своевремен..
Бритиш център Пловдив, възползвайте се от 5 часа безплатни часове, курс по Счетоводство в Пловдив за развитие на Вашето стратегическо мислене и придобиване на професионални знания. Научете за счетовод..
Искате ли да бъдете „дясната ръка“ на Шефа? Искате ли да сте със статус „незаменими“ в Офиса? Лесно можете да го постигнете, доказвайки професионализма си. Посетете нашият курс„Офис асистент“, за да д..
В нашия курс Вие ще се запознаете с основните нормативни документи, като: -Кодекс на труда и други закони, свързани с дейността; -Кодекс за социалното осигуряване и подзаконови нормативни актове; ..
Училище Максима Стара Загора, използвайте нашето обучение, курс по Счетоводство Стара Загора, за постигане на най-голяма ефективност във Вашата работа, или за специализиране, или за започване на нова ..
Лицензираният Професионален Център за Обучение ИНТЕР АЛИАНС Ви предлага курс по Практическо Счетоводство АСД (автоматизация на счетоводната дейност) и управление на малък и среден бизнес в три модула...
Цена: 312 лв. ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ - лицензирани курсове и частни уроци по СЧЕТОВОДСТВО и курс ТРЗ личен състав - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни занятия - Практическа насоченост с множество казуси ..
Искате да се издигнете в кариерата си? Да направите добро впечатление на Вашия работодател? Интер Алианс сфортмира групи за курс Офис- Асистент. Предлагаме Ви малки групи, удобен график за провежд..
Стартират курсове по Счетоводство в Интер Алианс. Ако искате да се издигнете в кариерата или да направите впечатление, като развиващ се кадър на Вашия работодател или просто желаете да придобиете но..

Курс Оперативен счетоводител

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 350 лв. Обучението се провежда по учебна програма утвърдена от НАПОО и МОН, отговаряща на държавните образователни изисквания за обучение по професия ”Оперативен счетоводител”. График: 3 пъти седмично - в..

Курс по Счетоводство

гр. София, обл. София
Цена: 350 лв. Учебен център ДЕТЕЛИНА организира курсове по Финансово-счетоводна дейност на фирма. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 3 седмици (интензивен) или 5 седмици (обикновен). УЧЕБНИ ЧАСОВЕ: 50 ЦЕНА: 350 лв Курсът е..
Цена: 300 лв. Учебен център ”Аврора” провежда професионално обучение за длъжността ” Оперативен счетоводител ”. Време на провеждане- по договаряне. Форма на обучение - индивидуална или в малка група. Прод..

Курс ТРЗ и личен състав

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 200 лв. Професионален курс ”ТРЗ и личен състав” - учебен център ”Аврора” Време на провеждане - по договаряне. Форма на обучение - индивидуална или в малка група. Продължителност на курса - 40 учебни ..
Включете се в стартиращата група по ТРЗ и личен състав на Училище Алфабет Пловдив. Курсът по ТРЗ и личен състав на Училище Алфабет е с професионална насоченост. След приключване на курса имате въз..

Професионално Обучение от Интер Алианс Стара Загора

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Интер Алианс Ви предлага Професионално обучение по: Счетоводство, ТРЗ и Личен състав, Аниматори, Актьорско майсторство, Фотография, PR, Реклама, Моден дизайн, Валутен касиер, Офис-асистент, Администра..
Бритиш център Пловдив, използвайте нашето обучение по курс ТРЗ и Личен състав в Пловдив, за да Ви подготвим с всякакви документи, свързани с трудовото правоотношение. Отговарност за точно и своевремен..
Бритиш център Пловдив, възползвайте се от 5 часа безплатни часове, курс по Счетоводство в Пловдив за развитие на Вашето стратегическо мислене и придобиване на професионални знания. Научете за счетовод..
Интер Алианс стартира курсове за ТРЗ и личен състав. Предлагаме Ви малки групи, удобен график за обучение и преподаватели с необходим опит. В нашето училище Вие ще придобиете умения, които безпроб..

Курс Офис- асистент, Интер Алианс

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Интер Алианс сформира групи за курс Офис- Асистент. Предлагаме Ви малки групи, удобен график за провеждане на курсовете, модерни зали за обучение в центъра на града. Отстъпки за всяко следващо обу..

Курс по Счетоводство, Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Стартират курсове по Счетоводство в Интер Алианс. Предлагаме Ви малки групи и удобен график за провеждане на курсовете. Местата са ограничени! Ако искате да се издигнете в кариерата или да направи..
Цена: 449 лв. КУРС ТРЗ И СОЦИАЛНО ОСИГУРЯВАНЕ ЗА НАЧИНАЕЩИ от 13 ДЕКЕМВРИ 2019г. Не знаете правата си на работното място? Налага Ви се да решавате проблеми от трудовото право, които не са във Вашата компетентно..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.