Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
33 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPкурсове по счетоводство, ТРЗ, валутен касиер и др. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
курсове по счетоводство, ТРЗ, валутен касиер и др.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 часа
Лицензирани курсове за счетоводител, ТРЗ труд и работна заплата и личен състав, валутен касиер, секретарка, брокер на недвижими имоти, митнически и данъчен посредник, застрахователен агент, касиер/ка, машинопис, офис-мениджър, продавач- консултант, козметик, фризьор, маникюрист, гримьор, масажист, едномесечни и двумесечни курсове от 140 до 590 лв.
Курс по Счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс по Счетоводство
Цена
295 лв.
Учебен център ДЕТЕЛИНА
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център ДЕТЕЛИНА,  преди 5 часа
Учебен център ДЕТЕЛИНА организира курсове по Финансово-счетоводна дейност на фирма. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 3 седмици (интензивен) или 5 седмици (обикновен). УЧЕБНИ ЧАСОВЕ: 50 ЦЕНА: 295 лв Курсът е подходящ както за начинаещи, така и за тези, които вече са се занимавали със счетоводна дейност. Той запознава с основните принципи при воденето на едностранно и двустранно счетоводство, прилагането на ДДС, както и най-новите изменения в данъчното законодателство. Това е курс с подчертано практическа насоченост. При завършване на обучението се издава сертификат.
Езикови, компютърни, професионални обучения в Кеймбридж Център | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Езикови, компютърни, професионални обучения в Кеймбридж Център
КЕЙМБРИДЖ ЦЕНТЪР
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: КЕЙМБРИДЖ ЦЕНТЪР,  преди 22 часа
Кеймбридж Център - доказан лидер в езиковото, компютърното обучение и професионалното обучение - вече над 17 години предлага на своите клиенти максимално качествено, гъвкаво и ефективно обучение по следните направления: Езици: Английски език; Немски език; Френски език; Испански език; Италиански език; Гръцки език; Турски език; Руски език; Норвежки език; Шведски език; Датски език; Румънски език; Японски език; Китайски език; Корейски език; Арабски език; Други европейски и редки езици Компютърно обучение: Word, Excel, Power point, Acce..
Нови групи по счетоводство за начинаещи и напреднали | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Нови групи по счетоводство за начинаещи и напреднали
Максима Център
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Максима Център,  преди 1 ден
ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА МАКСИМА предлага ефективно обучение по фирмено счетоводство - в три основни модула, включващи професионална насоченост към: нормативни актове, организация на счетоводството в малки предприятия (с едностранно или двустранно отчитане), в големи предприятия (при задължително прилагане на двустранно счетоводство), отчитане на ДДС, установяване и отчитане на данъците от печалбата, практическа работа с актуални счетоводни програми. Вече имаме и нови групи за напреднали! Ще бъдете обучавани в предразполагаща атмосфера, разпределени в малки групи (до 5 - 6 човека) и с..
Курс по счетоводство и ТРЗ в Бургас, Варна и София | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс по счетоводство и ТРЗ в Бургас, Варна и София
Цена
260 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 3 дни
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ- лицензирани курсове и индивидуално обучение по СЧЕТОВОДСТВО - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни занятия - Практическа насоченост - 6-седмични и двумесечни курсове - Форми на обучение: присъствена, задочна и онлайн според желанията на курсиста - Възможност за явяване само на изпит, без да се посещава курс, за да получите лицензиран международно валиден сертификат - Подготовка на студенти от Бургаския университет и на ученици от търговската гимназия - За помощник-счетоводител и главен счетоводител - Групова подготовка по счетоводство 260 лв/ курс, 300 лв..
Уроци по счетоводство за студенти БСУ-счетоводство I и II част, спец. курс, финансово, бюджетно. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Уроци по счетоводство за студенти БСУ-счетоводство I и II част, спец. курс, финансово, бюджетно.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Ценова,  преди 3 дни
Индивидуална подготовка на студенти от БСУ за изпити по счетоводство-първа и втора част, финансово, бюджетно, банково, спец. курс, държавен изпит. Решаване на задачи от изпити. Баланс, ОПР, оборотна ведомост. Откриване, водене и приключване на счетоводни сметки. Амортизации-линеен и нелинейни методи. Консултации. Решаване на курсови задачи по счетоводство. Изготвяне на курсови работи.
HR Management 27-28 January | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
HR Management 27-28 January
Цена
400 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Агенция Кариера ООД,  преди 5 дни
За всички нетърпеливи, които очакват новите дати за приключението HR Management- с удоволствие обявяваме старт на 27.01, както винаги в 9:30ч! Да посрещнем предизвикателствата в управлението и мотивирането на служителите заедно- с чаша топла напитка, много слънчево настроение и креативни идеи! Обучението е подходящо за: - начинаещи без опит, които желаят да изградят кариера в конкретна област; - служители, които имат нужда да актуализират знанията си; - служители, решили да сменят отдела, в който работят; - специалисти, които се нуждаят от международно сертифициране; - мениджър..
Маркетинг мениджмънт | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Маркетинг мениджмънт
Цена
400 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Агенция Кариера ООД,  преди 7 дни
За екипа на 1st Business Cerificate Bulgaria е радост да съобщи на своите клиенти, че едно от най-търсените обучения по Маркетинг мениджмънт се предлага отново в присъствен вариант! Заповядайте на 10-ти и 11-ти февруари, за да се запознаете с актуалната ни концепция и да почерпите опит от водещи преподаватели в страната. Следвайки концепцията за академично ниво на обучение в кратки срокове, предоставяме възможност на всички желаещи да се включат на преференциални цени! Лектор на обучението по Маркетинг ще бъде водещ специалист от Университета за национално и световно стопанство! Очак..
Домашно бизнес хоби | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Велико Търново
Домашно бизнес хоби
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: Evgeni Genevski,  преди 7 дни
Искате ли да си създавате допълнителни, а защо не и пасивни доходи, прекарвайки по интересен и приятен начин свободното си време? Заповядайте в най-голямата компания за Интернет маркетинг, където имате директен достъп до световния пазар. Регистрацията и обучението са безплатни. Ние сме най-опитния екип в България и ще Ви подкрепяме винаги когато имате нужда, за да успяваме, да се развиваме и да печелим заедно! http://www.sfi4.com/11358030/FREE
Офис мениджър | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
Офис мениджър
Цена
600 лв.
ЗЕНИТ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЗЕНИТ,  преди 13 дни
УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ЗЕНИТ Ви предлага да се включите в професионално обучение за “Офис-мениджър”, код 346010, 960 уч. часа на цена 600лв. Дистанционната форма на обучение е напълно равнопоставена на редовната форма на обучение, както по отношение на съдържанието на учебните планове и програми, така и по издаваните свидетелства за професионална подготовка. Провежда по специално разработени електронни учебни материали включващи лекционен материал, мултимедийни и интерактивни презентации, практически ориентирани казуси, задачи за самоподготовка и изпитни тестове, които се полагат при приключван..
Дистанционно обучение за ”Управление на човешките ресурси” | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
Дистанционно обучение за ”Управление на човешките ресурси”
Цена
220 лв.
ЗЕНИТ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЗЕНИТ,  преди 13 дни
ОБУЧЕНИЕ за специалисти по ”УПРАВЛЕНИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ” Предлага се само в дистанционна форма на обучение. Получавате Удостоверение на МОН, даващо Ви възможност да работите като СПЕЦИАЛИСТ ПО ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ. В курса ще се запознаете с основните аспекти на управлението на човешките ресурси, процесите на набор, подбор, назначаване. мотивиране, оценка, обучение, развитие на персонала и най-съвременните стратегии в областта на Човешките ресурси. ТРЯБВА ДА ИМАТЕ САМО КОМПЮТЪР И ИНТЕРНЕТ. Още обучения предлагани от УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ”ЗЕНИТ” - ВАРНА на www.zenyt.com
Курс ТРЗ за напреднали- практически. Присъствена и онлайн форма на обучение. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс ТРЗ за напреднали- практически. Присъствена и онлайн форма на обучение.
Цена
290 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 13 дни
БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ЕООД организира курс ТРЗ за напреднали, който е изцяло практически-упражнения и примери от практиката. Обучението е подходящо за работещи икономисти, които искат да обогатят знанията си в областта на трудовото законодателство, социалното и здравното осигуряване. Учебна програма: 30 учебни часа 1. Сумарно работно време- начини на отчитане. 2. Начисляване на нощен труд, ДМС, работа през официални празници. 3. Изготвяне на ведомости за работни заплати. Попълване на декларация образец 1 и декларация образец 6. 4. Граждански договори 5. Обработка на болнични листи,..
Курс по практическо счетоводство. Практика в счетоводен офис. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс по практическо счетоводство. Практика в счетоводен офис.
Цена
320 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 14 дни
Бизнес Консулт 2009 ООД организира практически курс по счетоводство. Обучението е подходящо за начинаещи счетоводители без практически опит, които искат да започнат работа като оперативен счетоводител и за собственици на малки и средни фирми, които желаят да получат финансови знания и грамотност полезни при управлението на бизнеса. По време на обучението всеки курсист ще води на специализиран счетоводен софтуер счетоводната отчетност на две фирми- регистрирана и нерегистрирана по ЗДДС. Това включва осчетоводяване на реални първични и вторични счетоводни документи, изготвяне на справки-декларац..
ТРЗ и личен състав на практика. Присъствена и онлайн форма на обучение. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
ТРЗ и личен състав на практика. Присъствена и онлайн форма на обучение.
Цена
215 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 14 дни
Бизнес Консулт 2009 ООД организира практически курс ТРЗ и личен състав. Обучението е подходящо както за начинаещи, така и за кандидати със счетоводно и икономическо образование, желаещи да се реализират в сферата на Човешките ресурси, но не притежават реален практически опит. Ще получите теоритична правна и практическа подготовка. Завършилите курса имат възможност за практика в счетоводен офис. Обучението в онлайн форма е достъпно в цялата страна. На завършилите курса нашите специалисти оказват практическа помощ при различни казуси възникнали в последващата дейност. Програма на курса: 1...
курс по счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Стара Загора
курс по счетоводство
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Учебен Център МАКСИМА,  преди 14 дни
Учебен център Максима организира курсове по счетоводство за малък и среден бизнес. С продължителност 60чу. часа. Малки групи изцяло съобразени с Вашия график! Очакваме Ви! Адрес: ул. Иван Мирчев 8 ет.2 офис 5
Курс по счетоводство вечерен от 27.11.2017. г за 180 вместо 190 лв. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Курс по счетоводство вечерен от 27.11.2017. г за 180 вместо 190 лв.
Цена
180 лв.
EТ ЗОРА
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: EТ ЗОРА,  преди 18 дни
КУРС ОПЕРАТИВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ СЧЕТОВОДСТВО ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ 60 учебни часа - 180 лв. вечерен от 27.11.2017 г. в продължение на 15 дни без събота и неделя I. Модул Теория - същност и особености на счетоводната отчетност, обекти на счетоводно отчитане, активи и пасиви, видове стопански операции, откриване, водене и закриване на сметки, оборотна ведомост, мемориален ордер; II. Модул Счетоводно отчитане - способи на счетоводно отчитане, отчитане на собствения капитал, отчитане на дълготрайни материални активи, отчитане на получени и дадени под наем материални дълготрайни активи, отч..
Курс за Оперативен Счетоводител | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс за Оперативен Счетоводител
Цена
295 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 21 дни
Курс по практическо счетоводство. Практика в счетоводен офис 295лв. ЕК САНИ ЕООД организира обучение по фирмено счетоводство с практическа насоченост. Курсът е подходящ за хора, които искат да започнат работа като Оперативен счетоводител. На завършилите курса нашите специалисти оказват помощ и консултации при възникнали казуси в бъдеще по време на работа. ВИДОВЕ КУРСОВЕ: Дневни, вечерни, съботно-неделни, винаги в удобно за Вас време. Курсът включва 60 астр. часа. Цената на курса е 295лв и може да се плати на вноски без оскъпяване. При повече информация може да се свържете на посочените..
Уроци по счетоводство-Експертна кантора Сани ЕООД | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Уроци по счетоводство-Експертна кантора Сани ЕООД
Цена
12 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 21 дни
Индивидуална подготовка за изпити на студенти и ученици от Търговска Гимназия по учебната дисциплина ”Счетоводство” - 12 лв/ за астр.ч. Продължителност - в зависимост от избраната от курсиста интензивност от 2.5 до 6 седмици. Посоченият обем часове са достатъчни за знания, които веднага могат да се приложат и същевременно да се надграждат чрез самостоятелни занимания в практиката или допълнителни часове в кантората.
Курс по MS Project | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс по MS Project
Цена
280 лв.
ЦПО Треинсофт
гр. София, обл. София,  Подател: ЦПО Треинсофт,  преди 22 дни
16 учебни часа ∙ Място на провеждане: София кв. Зона Б5, ул./бул. „Осогово” № 30, офис 502 График: 25-26 ноември 2017 от 9:00 до 16:30 ч. Цена: 280 лв. без ДДС /физически лица са освободени от ДДС/ Съботно-неделно, присъствено обучение с решаване на казуси от Вашата практика и предоставени учебни материали на http://e-znanie.trainsoft.info/ Microsoft Office Project - класическо средство за управление на проекти е предназначен както и за начинаещи, без опит с програмата, така и за project мениджъри, управляващи до няколко проекта едновременно. Ползи Курсистите ще могат да..
Курс по счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Курс по счетоводство
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Алфабет център,  преди 26 дни
Търсите развитие? Курс по счетоводство ще Ви отведе крачка напред!!! АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР Ви предоставя възможността да натрупате знания в сферата на СЧЕТОВОДСТВОТО - счетоводното законодателство, банковото кредитиране и др. Курсът се води от счетоводители с дългогодишен стаж. Ние държим на малките групи и индивидуалния подход към всеки курсист. В края на обучението се провежда изпит и се издава сертификат за професионална преквалификация. Разполагаме с висококвалифицирани преподаватели, специалисти в своята област. Курсове в удобно за Вас време(дневни, вечерни и съботно-неделни варианти; индивид..
ТРЗ и Личен състав | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
ТРЗ и Личен състав
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Бритиш Академик,  преди 26 дни
Образованието - Пътят към УСПЕХА! Извървете го с Нас! Бритиш Академик Център Ви предоставя възможността да натрупате знания в сферата на ТРЗ и Личен състав. Вие ще научите: основните нормативни документи: КТ, КСО, Закон за бюджета на ДОО, ЗЗО, ЗГВРС, Наредба 5 за съдържанието и реда за изпращане на уведомление по по чл. 62, ал. 4 от КТ, Наредба за работното време, отпуските и почивките, НСОРЗ, Наредба за елементите на възникване и за доходите върху които се правят осигурителни вноски, ЗЗБУТ, Наредба 8 за съдържанието и реда за подаване и съхранение на данни от работодателите, осигурителите з..
Курс по ТРЗ и личен състав | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Курс по ТРЗ и личен състав
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Алфабет център,  преди 26 дни
Търсите развитие? Курс по ТРЗ и личен състав в Алфабет - Пловдив! АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР Ви предоставя възможността да натрупате знания в сферата на ТРЗ и Личен състав. Вие ще научите: основните нормативни документи: КТ, КСО, Закон за бюджета на ДОО, ЗЗО, ЗГВРС, Наредба 5 за съдържанието и реда за изпращане на уведомление по по чл. 62, ал. 4 от КТ, Наредба за работното време, отпуските и почивките, НСОРЗ, Наредба за елементите на възн. и за доходите върху които се правят осиг. вноски, ЗЗБУТ, Наредба 8 за съдържанието и реда за подаване и съхранение на данни от работодателите, осигурителите за осиг. ..
Компютърна грамотност | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Компютърна грамотност
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Бритиш Академик,  преди 26 дни
Вашият успех, е нашата мотивация! Компютърно обучение за начинаещи най-добро качество! Само в Бритиш Академик Център! Бритиш Академик Център организира обучение по Компютърна грамотност за начинаещи и напреднали. Ако искате да затвърдите уменията си и да научите много нови неща, да придобиете увереност, да се справяте по-лесно със служебните си задължения, и то в една приятна среда с висококвалифицирани преподаватели, този курс е точно за Вас. Възползвайте се от нашите условия, които са съобразени изцяло с Вашите изисквания. Предлагаме различни варианти - Интензивни, полу-интензивни и събо..
Продавам Дропшипинг Курсове - Dropshipping ULTIMATE TUTORIAL Pack | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Продавам Дропшипинг Курсове - Dropshipping ULTIMATE TUTORIAL Pack
Цена
350 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Филип Георгиев,  преди 30 дни
Туториалите включват: -DSD Domination Pro - НАЙ-основните видеа които са ни нужни за да започнем. -DSD Elite - Тук нещата са малко по-сериозни. Имаме достъп до повече доставчици (не само Амазон), от които да продаваме в Ибей и освен това започваме да продаваме глобално, а не само на конкретния национален пазар. Продават се продукти от които вече се правят по-сериозни печалби. -DSD Genesis - Учи как да се свързваме с китайски (главно) доставчици, чрез които да направим свой продукт, който Амазон да продава от наше име превеждайки ни веднъж на 2 седмици печалбите. -DS документ, р..
Принципи на мърчандайзинга в глобален план | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Принципи на мърчандайзинга в глобален план
Цена
15 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Васил Лаков,  преди 31 дни
Автор: Д-р Грегъри А. Санд - консултант по международен маркетинг с богат опит в областта на потребителските стоки. Благодарение на репутацията, изгадил като новатор и динамичен международен авторитет в сферата на мърчандайзинга, знанията му са търсени и консултира различни корпорации по цялото земно кълбо. На български език е издадена книгата му ”Принципи на мърчандайзинга”. СЪДЪРЖАНИЕ Десет причини, поради които фирмите за потребителски стоки се нуждаят от международен маркетинг ПЪРВА ЧАСТ Понятия в мърчандайзинга Първа глава: Ефективният мърчандайзинг на потребителски стоки ..
Краткосрочни курсове ТРЗ и социално осигуряване | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
Краткосрочни курсове ТРЗ и социално осигуряване
Цена
10 лв.
ДАККО ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ДАККО ЕООД,  преди 39 дни
Какво е да си специалист човешки ресурси: Задай си въпроса от къде, от кого и как си получил познания за управлението на човешките ресурси. Задай си въпроса дали познанията ти за управление на човешките ресурси са истински. Ако се смущаваш да отговориш на тези въпроси, не се колебай да потърсиш помощ: Част от програмата на курса: Трудови договори, сключване, регистрация, форма, съдържание, времетраене, срочни трудови договори, трудов договор за допълнителен труд и по чл. 114 от КТ. Работно време и почивки, продължителност, промени на раб. време - удължено, непълно, сумиранo Трудов..
Консултации по практическо счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Консултации по практическо счетоводство
Цена
25 лв.
гр. София, обл. София,  преди 55 дни
Курс Счетоводство и счетоводен софтуер за начинаещи | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс Счетоводство и счетоводен софтуер за начинаещи
Цена
390 лв.
ЦПО Треинсофт
гр. София, обл. София,  Подател: ЦПО Треинсофт,  преди 56 дни
o Ниво: За начинаещи o Сертификат: Удостоверение o Място на провеждане: кв. Зона Б5, ул./бул. „Осогово” № 30, София o Начална дата: 14/Ноември/2017 18:00 ч. до 7/Декември/2017 o Крайна дата за записване: 14 Ноември 2017г.o Информация За да бъдете успешни в кариерата е нужно да сте иновативни, проактивни и търсещи развитие. Новите знания в сферата на счетоводството ще допринесат за професионалното Ви развитие и кариера. Ако искате да: • придобиете или подобрите счетоводните си умения; • сте по-успешни и реализирани; • да водите сами счетоводството на собствения си бизнес. ..
НИККОЛ-счетоводно обслужване | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Велико Търново
НИККОЛ-счетоводно обслужване
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: НИККОЛ,  преди 57 дни
Предлага пълно счетоводно обслужване, предимно на малки и средни предприятия- ДДС, заплати, осигуровки, ГФО, ГДД, изготвяне на справки и предоставяне на информация за НАП, НОИ, НСИ, БНБ.
Обучение за специалист човешки ресурси | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Обучение за специалист човешки ресурси
Цена
65 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 97 дни
Подготвям кадри в реална, работна среда за СПЕЦИАЛИСТ ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ. Всичко необходимо от назначаването по трудов договор, оформяне на трудово досие, подготвяне, изчисление и плащане на работна заплата. Начини на освобождаване на работещия, при приключване на работния процес.
« Предишна | 12 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг