1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Бизнес, Администрация, Счетоводство

Бизнес, Администрация, Счетоводство

68 обяви
Цена: 210 лв. КУРС ТРЗ и ЛИЧЕН СЪСТАВ ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ ВЕЧЕРЕН 40 учебни часа - 210 ЛВ. 4 съботи и 4 недели от 09.30 часа до 13.00 часа продължителност 4 съботи и 4 недели от 25.01.2020 г. до 16.02.2020 г..

Обучение за Офис-миниджър

гр. Варна, обл. Варна
Обучение по професия „ОФИС - МЕНИДЖЪР“, код: 346010, 960уч. ч., 3-та степен на професионална квалификация, специалност ”Бизнес-администрация”, професионално направление „Секретарски и административни ..
Цена: 200 лв. КУРС ОПЕРАТИВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ СЧЕТОВОДСТВО ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ от 17:45 часа до 20:45 часа 60 учебни часа - 200 лв. 15 дни три пъти в седмицата без събота и неделя I. Модул Теория - същност и о..
Цена: 210 лв. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ И ЗАДАЧИ, КОЙТО СЕ РЕШАВАТ ПО ВРЕМЕ НА КУРСА. ВСИЧКИ МАТЕРИАЛИ ОСТАВАТ ЗА КУРСИСТИТЕ. КУРС ОПЕРАТИВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ СЧЕТОВОДСТВО ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ от 25..
Цена: 248 лв. Подходящ както за напълно начинаещи, така и за хора с опит в документооборота на фирмите. За всички, които искат да задълбочат и осъвременят своите знания в областта на много променливото трудово зако..
Интер Алианс стартира курсове за ТРЗ и Личен състав. Предлагаме Ви малки групи, удобен график за обучение и преподаватели с необходим опит. В нашето училище Вие ще придобиете умения, които безпроб..

Курс за Оперативен Счетоводител

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 295 лв. Курс по практическо счетоводство. Практика в счетоводен офис 295лв. ЕКСПЕРТНАТА КАНТОРА ПО СЧЕТОВОДСТВО ЕООД организира обучение по фирмено счетоводство с практическа насоченост. Курсът е подходящ..
Цена: 12 лв. Индивидуална подготовка за изпити на студенти и ученици от Търговска Гимназия по учебната дисциплина ”Счетоводство” - 12 лв/ за астр. ч. Продължителност - в зависимост от избраната от курсиста интен..

абонамент счетоводство

гр. Бургас, обл. Бургас
Абонамент двустранно счетоводство без регистрация закон ддс- от 70-140 лева, а с регистрация по законддс- от 150-300 лева. изготвяне документи пенсиониране-50 лева. изготвяне само ведомости за работни..
Искате да се издигнете в кариерата си? Да направите добро впечатление на Вашия работодател? Интер Алианс сфортмира групи за курс Офис Асистент. Предлагаме Ви малки групи, удобен график за провежда..
Интер Алианс сформира нови групи за курса по Счетоводство. Предлагаме Ви два варианта на обучение вечерен делничен и дневен уикенд вариант. Включете се в нашите стартиращи групи и изучете с нас ос..
Индивидуална подготовка на студенти от БСУ за изпити по счетоводство-първа и втора част, финансово, бюджетно, банково, спец. курс, държавен изпит. Решаване на задачи от изпити. Баланс, ОПР, оборотна в..

Курс по практическо счетоводство.

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 390 лв. Бизнес Консулт 2009 ООД организира практически курс по счетоводство в реална работна среда. Обучението е подходящо за начинаещи счетоводители без практически опит, които искат да започнат работа като ..
Цена: 290 лв. Бизнес Консулт 2009 ООД организира практически курс ТРЗ и личен състав в реална работна среда. Обучението е подходящо както за начинаещи, така и за кандидати със счетоводно и икономическо образование,..
Цена: 290 лв. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА без изчакване на група. Обучението е индивидуално/дистанционно и достъпно за цялата страна. Провежда се в удобно за курсиста време. Ако имате опит по специалността обучението може да..
Цена: 290 лв. БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ООД организира курс ТРЗ за напреднали, който е изцяло практически-упражнения и примери от практиката. Обучението е подходящо за работещи икономисти, които искат да обогатят знаният..
Цена: 290 лв. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА без изчакване на група. Обучението е индивидуално/дистанционно и достъпно за цялата страна. Курсът е изцяло практически-упражнения и примери от практиката. Обучението е подходящо за ..

Курс по Счетоводство

гр. София, обл. София
Цена: 350 лв. Учебен център ДЕТЕЛИНА организира курсове по Финансово-счетоводна дейност на фирма. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 3 седмици (интензивен) или 5 седмици (обикновен). УЧЕБНИ ЧАСОВЕ: 50 ЦЕНА: 350 лв Курсът е..
Училище Алфабет стартира курс за Офис асистент, сътрудник, организатор в Пловдив. Курс за Офис асистент започва скоро в Училище Алфабет Пловдив. По време на курса за Офис асистент, ще се запознает..
Цена: 440 лв. Интензивен курс Офис Асистент, мениджър, деловодител покрива всички необходими компютърни умения и дигитална компетентност за длъжности Технически секретар, Офис асистент, Мениджър средно ниво или Орг..

Професионално Обучение от Интер Алианс Стара Загора

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Интер Алианс Ви предлага Професионално обучение по: Счетоводство, ТРЗ и Личен състав, Аниматори, Актьорско майсторство, Фотография, PR, Реклама, Моден дизайн, Валутен касиер, Офис-асистент, Администра..
Цена: 240 лв. Обучение за ”Мениджър човешки ресурси” Обучението предлагаме в индивидуална, самостоятелна, дневна, вечерна или съботно-неделна форма в малки групи, както и една от най търсените ОНЛАЙН ФОРМИ, под..

Курс Оперативен счетоводител

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 500 лв. Професия: Оперативен счетоводител; Специалност: Оперативно счетоводство. Индивидуално обучение: Предлагаме гъвкава форма на индивидуално обучение, адекватна на съвременната динамика на живот. Провеж..
Цена: 240 лв. Онлайн обучение за ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА - Пъблик рилейшънс /PR/ Основното задължението на PR е подпомагане на дейността на организация по отношение на нейното взаимодействие с различни обществен..
Цена: 1 200 лв. Школа за бармани ”Бар Мениджър” организира курс ”Управител на заведение” по програма на Международната Асоциация на Барманите. Предстои курс във Варна от 20-ти януари 2020 г. След успешно завършване..
Училище Алфабет Пловдив стартира курс за организатор в туристическа агенция в Пловдив. Курсът за организатор в туристическа агенция на Училище Алфабет Пловдив е с професионална насоченост и ще Ви за..
В Училище Алфабет Пловдив стартира курс по ТРЗ и личен състав. Курсът по ТРЗ и личен състав на Училище Алфабет е с професионална насоченост. В курсът по ТРЗ и личен състав са застъпени: Управление..
Училище Алфабет Пловдив стартира курс по счетоводство в Пловдив. Групата по счетоводство в Училище Алфабет Пловдив е събрана, побързайте да се включите в нея! Курсът по счетоводство в Училище Алфа..
Курс по PR и реклама в Пловдив започва скоро в Училище Алфабет Пловдив. Ако търсите развитие в сферата на рекламата и искате да управлявате публичния имидж на медии, компаниии личности, то курса по ..
Запишете се СЕГА на безплатното обучение ”B.O.S.S. - Моята успешна история като собственик на бизнес” на: х https://forms.gle/a15tAVKd86a86nkv5 Кога: 20-23 и 27-29 януари 2020 г. и ТРИ поредни уике..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.