Филтриране
Сортиране

За производство на храни и напитки

261 обяви
Цена: 4 600 лв. Ново Професионална сладолед машина MIC 28 - нова. Нов модел машина за произведство на мек сладолед. Машината има две вани по 6 литра и е разработена с отделен компресор за пре-охлаждане. Този модел мож..
Цена: 15 000 EUR Ново Продавам чисто нова пивоварна за производство на ”craft beer” с капацитет 200л. На ден/1000л. на месец. Идеaлна за ресторант, хотел, къща за гости. УНИКАЛНА на българския пазар. Гарантирана възвръща..

казани за ракия фирма. ЕТ СЛАВА.

гр. Първомай, обл. Пловдив
Цена: 2 500 лв. Ново фирма. ЕТ СЛАВА. издава всички документи за регистрация на казани изработка на медни казани за ракия колони, стандартни и за домашни нужди качествена изработка, 99% чиста преварка дестилат.
Цена: 10 лв. Ново Изработка на всички видове медни казани за ракия, колонни, стандартни и за домашни нужди. Обурудваме казанджийници. Изваршваме ремонт на стари казани за ракия. Работим с пльтна мед което е гаранция ..

Колички за рамки за сушене на билки

гр. Исперих, обл. Разград
Цена: 30 лв. Ново Колички в, които се нареждат рамки за сушене на билки, плодове и др. 20 броя

Електропарен казан

гр. Лозница, обл. Разград
Цена: 4 100 лв. Втора употреба За повече информация се обадете на посочения телефон

Продаваме 2 бр машини за белене на картофи

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 650 лв. Ново Продаваме 2 бр машини за белене на -картофи -орехи -др. Машините са от неръждавейка в идеално състояние/видимо от снимковия материал/. Използвани са 7 дни и нямат забележка по външна/вътрешна ч..
Цена: 219 лв. Ново Предлагам машина за производство на масло 15литра /27литра /34литра
Цена: 319 лв. Ново Машина предназначена за приготвяне на масло. Нова. Предлагам за вашата ферма маслобойка за получаване на масло от сурово или сварено мляко. Обем на напълване с изходен продукт (мляко): минимум -..
Цена: 319 лв. Ново Нов. Обработва 100л/час. Тегло 6 кг. Капацитет 12литра. Изцяло метални части. С 5 литра мляко около 700 грама сметана. Съдържанието на мазнини в обезмаслено мляко 0.05%. Консумирана мощност 60 W. Врем..

Спиртомер с термометър комплект

гр. Горна Оряховица, обл. Велико Търново
Цена: 24 лв. Ново За още интересни предложения можете да погледнете и другите ни обяви или да попитате за продуктовият ни каталог. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, при поръчки над 50 л..
Състояние: Ново Изработка и ремонт на всички видове казани за етерични масла по най съвременни технологии
Състояние: Ново Изработка и ремонт на медни и е неръждаеми казани за ракия и всякакви медни съдове Изработка на казани за етерични масла също
Цена: 3 700 лв. Ново Дозиращите машини, които използват пълначни бутала са най-точни и най-често използвани за дозиране на продукти за ХВП. Предлагаме ви машина за дозиране на: *химически неактивни течности като м..
Цена: 750 лв. Ново Произвеждаме професионални Фурни за закуски банички и пици . Производствена фирма с богат опит, предлагаща разнообразни продукти в областта на хранително-вкусовата промишленосл Фурни за закуски-..
Цена: 44 000 лв. Ново Изцяло автоматизирана машина за преработка на 250 л мляко- МИКА 250 съгласно БДС до сирене, кисело мляко, кашкавал. Преработва всички видове млека с минимална човешка намеса. Захранване 220 волта, инс..

Казан за ракия двоен дестилат!

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Цена: 1 000 лв. Ново Медни казани за ракия с гаранция за качество! Казан за ракия двойна преварка(дестилат). С Ректификационна (дестилациона)колона направени по специална Руска технология със ситести тарелки за запазв..

Казан за ракия 120 литра!

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Цена: 395 лв. Ново Цена По Договаряне!!! Подходящ за варене на Газ и дърва!   Казан за ракия 120 литра!   казани по поръчка!   ремонт на стари казани!
Състояние: Втора употреба Меден казан за изваряване на ракия с Ректификационна Колона за двойна преварка направена по специална Руска технология със ситести тарелки за запазване на аромата и високи градус на качествената ракия..

Казан за ракия 150 литра

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Състояние: Ново меден казан за ракия със серпентина, лула и баретка за спиртомер! Ремонт на стари казани. Правя и казани по поръчка колонен тип двойна преварка!
Състояние: Ново Меден казан за изваряване на ракия с Ректификационна Колона за двойна преварка направена по специална Руска технология със ситести тарелки за запазване на аромата и високи градус на качествената ракия..
Състояние: Ново Меден казан за изваряване на ракия с Ректификационна Колона за двойна преварка направена по специална Руска технология със ситести тарелки за запазване на аромата и високи градус на качествената ракия..

Казани за ракия!

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Състояние: Ново Изработвам и продавам Медни казани за ракия комлект с лула и охладител пожелание баретка за постоянно следене на градуса на ракията моделите са подходящи за вграждане може да се вари и на газ. Казан з..
Цена: 199 лв. Ново Предлагам маслобойка (машина за производство на масло) 15литра /27литра /34литра

сладолед машина

гр. Приморско, обл. Бургас
Цена: 4 000 лв. Втора употреба Продавам сладолед машина мик-28 произведена 2015 година или давам под наем за сезон 2019 година
Цена: 1 500 лв. Ново Етикирки за Плоски, Овални и Цилиндрични бутилки. Супер прецизна и лесна за работа и настройка https://www.youtube.com/watch?v=Xu5joUAZQPc Дозиращи и затварящи машини 0879 456110 цената е без дд..

Скрежина италианска

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 600 лв. Втора употреба Скрежината е италианска, марка GBG! Почти нова е! Става за скрежина, шейк, сок и др!
Цена: 900 лв. Ново Полуавтоматични и ръчни Етикиращи машини. Дозиращи-пълначни машини. Затварящи машини 0879 456110 https://www.alo.bg/users/bonidex
Цена: 190 лв. Ново Характеристики: Ръчна мелачка за плодове(ябълки, дюли и круши) Материал инокс на барабана, метални ножове. продуктивност 200кг/ч. Размери:980х550х340мм. 25л. вместимост на бункера. Тегло ..

Eтикетирка за плоски форми

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Състояние: Ново Полуавтоматична машина за лепене на етикет на плоски форми. Виж как работи на https://www.youtube.com/watch?v=-jZcMbsOp-k ЦЕНАТА Е БЕЗ ДДС Необходимо е захранване с компресор Приложение: Напитки,..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.