back to top

За производство на храни и напитки

437 обяви
Състояние:
Ново

медни казани за ракия

top icon

казани за ракия

Стара Загора
Цена:
500 лв.
Състояние:
Ново

изработка на казани за ракия работим само по порачка гарантираме за качество на изработка и ниски цени издаваме и докоменти

Състояние:
Ново

Изработка и ремонт на медни казани за ракия на ниски цени за повече информация на посочения тел

Цена:
200 лв.
Състояние:
Ново

Изработка и ремонт на медни казани за ракия на ниски цени всякакви литри и модели

Казани за ракияVIP обява

Казани за ракия

Хрищени, област Стара Загора
Състояние: Ново

Фирма. Казани ”Шилеви ЕООД изработка на Професионални Медни казани за ракия с двойна преварка и обикновени, Комплектовани с лула охладител цените се определят от литраж модел и дебелина на медна ламар..

гроздомелачка grifo dvep20 - с електромотор- под наемVIP обява
Цена: 1 лв. Ново

РЕНТА 87 - ОТДАВА ПОД НАЕМ: ГРОЗДОМЕЛАЧКА GRIFO DVEP20 - С ЕЛЕКТРОМОТОР Гроздомелачка с отделяне на чепките GRIFO DVEP 20.18 с центробежна помпа. Машината за мелене на грозде се захранва посредством ..

Ръчна гроздомелачка с отделяне на чепките ПОД НАЕМVIP обява
Цена: 25.20 лв. Втора употреба, втора ръка

Ръчна гроздомелачка ПОД НАЕМ Ръчната гроздомелачка под наем е практична и лесна за употреба, с функция за отделяне на чепки и с обем на съда за грозде от 38 л. Гроздомелачката е снабдена със здрави..

Електрически казан за варене на буркани 27л. 2kw. и 50л. 3kw.VIP обява
Цена: 110 лв. Ново

Качествени Български електрически казани за варене на буркани 27л. и 50л. Отговарящи на всички изисквания. 27 литровият събира до 20 буркана - различни размери 50 литровият събира до 30 бурка..

Казани за ракияVIP обява

Казани за ракия

Хрищени, област Стара Загора
Състояние: Ново

Изработка и продажба на професионални Медни казани за ракия, Комплектовани с лула охладител, Цената се определя според дебелина литри и модел, Извършваме ремонт на всички видове медни казани за ракия

Казани за ракияVIP обява

Казани за ракия

Хрищени, област Стара Загора
Цена: 1 700 лв. Ново

Изработка и продажба на, Професионални Медни казани за ракия, Комплектовани с лула охладител, извършваме ремонт на стари казани за ракия Цените се определят от литраж модел и дебелина на медна ламарин..

Електрическа мелачка / дробилка ВОСТОК за плодове (ябълки, круши, дюли), зеленчуци, кореноплодниVIP обява
Цена: 330 лв. Ново

Чисто нови електрически мелачки / дробилки VOSTOK за плодове - ябълки, круши, дюли, картофи и др., кореноплодни, зеленчуци, монофазни 220 волта. Подходяща както за мелене (дробене) на материал за раки..

Медни казани за ракия фирма. ЕТ СЛАВА.VIP обява

Медни казани за ракия фирма. ЕТ СЛАВА.

Първомай, област Пловдив
Състояние: Ново

фирма. ЕТ СЛАВА. издава всички документи за регистрация на казани изработка на медни казани за ракия колони, стандартни и за домашни нужди качествена изработка, 99% чиста преварка дестилат.

Казан за ракия 50/20/70л- НОВ!!!VIP обява
Цена: 565 лв. Ново

Цената е без ддс. Дестилатор за воден алкохол Характеристика Лесно почистване, с дръжки Материал: 304 неръждаема стомана Цвят: Сребро Обем: 50 L Източник на захранване: Електрически 220V Ди..

Антика! Много стар меден казан за ракия, с капак. Над 80 годишен е.
Цена: 200 лв. Втора употреба, втора ръка

ЦЕНА: ПО ДОГОВАРЯНЕ. Продавам много стар меден казан за ракия - котел и капак. Поне на 80 години е със сигурност. Още от царско време. И двете части са чиста мед. Доста е голям. 45 см. е в диаметър пр..

Продавам изпарител и серпентина от мед.
Цена: 400 лв. Втора употреба, втора ръка

Продавам изпарител и серпентина от мед, за производство на домашна ракия.

Пълначка-дозираща машина за напитки - Вино, Бира, Олио и др. Малки Казани за Ракия
Цена: 835 лв. Ново

Производство: ВИНО: около 250 бутилки / час - ОЛИО: около 150 бутилки / ч - НАПИТКИ: около 200 бутилки / ч Ø шийка на бутилката: от 16 до 28 мм Височина на бутилката: до 330 мм Цената е без ДДС! ..

Нов казан за ракия
Цена: 1 800 лв. Ново

Продавам нов поръчков меден казан за домашно варене на качествена ракия с всички възможни екстри. Комплекта включва всичко което е на снимките: Казан 130л. Охладител Серпентина Бардуче с отвор з..

Бутилираща Машина НОВА- 2022 Вино, Сок, МЛЯКО, Олио, Оцет и др. тихи течности. РАЗПРОДАЖБА
Цена: 6 999 лв. Ново

https://www.alo.bg/users/bonidex . Супер ефективна и лесна за работа. Пребутваща ръчна транспортна лента/без ток/ Супер лесна настройка. Пълначни игли с ф- 15 Пълни бутилки от 100 мл-5000 мл...

Казани за Ракия

Казани за Ракия

Нови Искър, област София
Цена: 900 лв. Ново

Промоция сезон 2023 100 литров казан 900 лева 100 литров казан със капак царска корона 1150 лева Майстор бакърджия Производство на казани за ракия Калайджийство и бакърджийски услуги. Гаранц..

Български Електрически казан за варене на буркани малък 27 л, ГАРАНЦИЯ 2 години
Цена: 90 лв. Ново

Електрически казан за варене на буркани малък 27 литра: ТИП 1: с обикновен нагревател - 90 лева ТИП 2: с бързонагряващ нагревател - 115 лева Бързонагряващия нагревател е нов модел нагревател, ..

 рекламирай сам в favicon
Български Електрически казан за варене на буркани голям 50 л, ГАРАНЦИЯ 2 години
Цена: 140 лв. Ново

Електрически казан за варене на буркани голям 50 литра: ТИП 1: с обикновен нагревател - 140 лева ТИП 2: с бързонагряващ нагревател - 170 лева Бързонагряващия нагревател е нов модел нагревател,..

Приставка за мелене на домати и чушки за месомелачка №32, №10, №8 и №5
Цена: 10 лв. Ново

Тип 1: Приставка за мелене на домати и чушки за месомелачка №5 - 10 лв. Тип 2: Приставка за мелене на домати и чушки за месомелачка №8 - 12 лв. Тип 3: Приставка за мелене на домати и чушки за ..

Казани за ракия

Казани за ракия

Пазарджик
Цена: 999 лв. Ново

Медни казани за ракия с гаранция за качество! Казан за ракия двойна преварка(дестилат). С Ректификационна (дестилациона)колона направени по специална Руска технология със ситести тарелки за запазв..

Казан за ракия двоен препек!!! Пълен комплект готов за ползване!
Състояние: Ново

Меден казан за изваряване на ракия с Ректификационна Колона за двойна преварка направена по специална Руска технология със ситести тарелки за запазване на аромата и високи градус на качествената ракия..

Казан за ракия двоен дестилат с Печка с възможност за дърва или газ!
Състояние: Ново

Меден казан за изваряване на ракия с Колона за двойна преварка направена по специална Руска технология със ситести тарелки за запазване на аромата и високия градус на качествената ракия!! Комплект с л..

Казани за ракия за домашна употреба 80,100,120,150 литра!
Цена: 500 лв. Ново

Стандартни казани за ракия! Комплект с лула и серпентина поставена в охладителен съд!! ЦЕНИ ПО ДОГОВАРЯНЕ!!! Ремонт на казани!

Казан за ракия двоен дестилат!
Цена: 1 000 лв. Ново

Медни казани за ракия с гаранция за качество! Казан за ракия двойна преварка(дестилат). С Ректификационна (дестилациона)колона направени по специална Руска технология със ситести тарелки за запазв..

Електрически казан за варене на буркани 27л. 2kw. и 50л 3kw
Цена: 120 лв. Ново

Качествени Български електрически казани за варене на буркани 27л и 50л. Отговарящи на всички изисквания. 27 литровият събира до 20 буркана - различни размери 50 литровият събира до 30 буркана ..

Продавам гроздомелачка
Цена: 100 лв. Втора употреба, втора ръка

Машинката за мелене на грозде, която продаваме е в пълна изправност. Върти се ръчно. Ползвали сме я десетина години по един-два дни годишно.

Сладолед машина
Цена: 2 300 лв. Ново

Перфектна машина.