Филтриране
Сортиране

За производство на храни и напитки

192 обяви

изработва медни казани за ракия

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ново
Ст. Загора, с. Хрищени, казани Шилеви ЕООД, издаване на сертификат, Васил Колев, бай Кольо
200 лв.
Ново
Край на ментетата! Направи най-качествената ракия в домашни условия, бързо, лесно и безопасно, а най-важното - изгодно за твоя джоб! Казанджия са изработени изцяло от неръждаема стомана, като част от тях са снабдени със сухопарник за пречистване на вредните вещества. Можете да изберете между проточен и непроточен охладител, в зависимост от Вашите нужди! Поръчай сега по телефона или онлайн! Общи характеристики на казани за ракия Казанджия ”Калфа”: Производителност: 1,5 л/час Охладител: проточен Дебелина на метала: 1,5 мм Вътрешен диаметър на гърло: 11 см Обем на резервоар:..
740 лв.
Ново
Надежден, дълготраен, практичен!!! Представяме ви казан за ракия с вграден сухопарник, предназначен за домашна употреба. Той предотвратява попадането на джибри в крайния продукт. Резервоарът на апарата е произведен от неръждаема стомана AISI 304/430 с дебелина 2 мм, което гарантира дълъг период на експлоатация и качество на крайния продукт. Резервоарът се почиства лесно след използване. Общи характеристики на модели Чорбаджия и Хан: Производителност: 3 - 6 л/час Дебелина на метала: 1,5 мм Вътрешен диаметър на гърло: 11,5 см Обем на резервоар: 60, 80, 100, 120 л. Материал: Неръ..

казани за ракия фирма. ЕТ СЛАВА.

гр. Първомай, обл. Пловдив
Цена: 2 500 лв. Ново фирма. ЕТ СЛАВА. издава всички документи за регистрация на казани изработка на медни казани за ракия колони, стандартни и за домашни нужди качествена изработка, 99% чиста преварка дестилат.

изработва медни казани за ракия

с. Хрищени, обл. Стара Загора
Състояние: Ново Ст. Загора, с. Хрищени, казани Шилеви ЕООД, издаване на сертификат, Васил Колев, бай Кольо
Състояние: Втора употреба Продава немска машина за сладолед, с гарантирано място за работа на ул. Александровска 100 и хладилник Сименс
Цена: 750 лв. Ново Произвеждаме професионални Фурни за закуски банички и пици . Производствена фирма с богат опит, предлагаща разнообразни продукти в областта на хранително-вкусовата промишленосл Фурни за закуски-..

Блок за газиране втора употреба

гр. Хасково, обл. Хасково
Цена: 3 990 лв. Втора употреба Газирблок за газиране на безалкохолни напитки и води.
Цена: 900 лв. Втора употреба Скрежина карпиджани - Италианска работи отлично без забележки Пращам по еконт за цялата страна

Кашонираща машина

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 3 400 лв. Ново Кашониращи Машини- нови и втора употреба/2800 лв/. Цената е без ДДС Пълначно- дозираща Машина Машини за затваряне на метални капачки и Коркови тапи Съдове Етикетирки Глава за затваряне на метални..

Дозираща пълначка втора употреба

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 2 600 лв. Втора употреба Пълначно- дозираща Машина Машини за затваряне на метални капачки и Коркови тапи Съдове Етикетирки Глава за затваряне на метални капачки Кашониращи Машини- нови и втора употреба

Етикетирка- за залепяне на етикети

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 3 000 лв. Ново Машината лепи квадратни (правоъгълни) и цилиндрични предмети- бутилки, кутии,... Изцяло механична, много лесна и удобна за работа, производителност около 500-600 на час. Машината е италианско прои..
Цена: 450 лв. Втора употреба МОНОБЛОК ЗА ГАЗИРАНИ НАПИТКИ, може да се приспособи към друга машина - 450лв; Затваряша машина за метални капачки Коркозатапвачка Пълначна машина Затварачка за пластмасови капачки Ръчна етик..
Цена: 3 800 лв. Втора употреба Нови машини за затваряне на метални капачки и коркови тапи. Машина за затваряне на кашони. Метални и пластмасови съдове

Пълначка за напитки втора употреба

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 2 500 лв. Втора употреба Пълначка за напитки Затваряща машина за метални и пластмасови капачки глава за метални капачки коркозатапвачка-полуавтоматична
Цена: 2 950 лв. Ново Дозиращите машини, които използват пълначни бутала са най-точни и най-често използвани за дозиране на продукти за ХВП. Предлагаме ви машина за дозиране на химически неактивни течни, както и хомоге..
Цена: 319 лв. Ново Машина предназначена за приготвяне на масло. Обем на напълване с изходен продукт (мляко): минимум - 2 л, максимум 6 л, обем на съда 10 л Време за получаване на масло - от 8 до 30 мин Получено ма..
Цена: 319 лв. Ново Нов. Обработва 100л/час. Тегло 6 кг. Капацитет 12литра. Изцяло метални части. С 5 литра мляко около 700 грама сметана. Съдържанието на мазнини в обезмаслено мляко 0.05%. Консумирана мощност 60 W. Врем..
Цена: 111 лв. Ново Изработвам и ремонтирам всякакви видове казани за етерични масла Предлагам предлагам различни модели с гаранция ефикасност

Изработка и ремон на казани за ракия

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 111 лв. Ново Изботка и ремонт на казани за ракия Изработвам всякакви видове казани за ракия Медни и Неръждаеми същото така всякакви медни изделия и калайдисване

Пастьоризатор за мляко втора употреба

гр. Долни чифлик, обл. Варна
Цена: 1 200 лв. Втора употреба Продавам 100 л. пастьоризатор с вана за мляко сирене и кашкавал. В отлично състояние.

казан за ракия казани за ракия

гр. София, обл. София
Цена: 450 лв. Ново Казана е 100литра Продавам медни и алпака казани различни модели и литри ремотирам стари казани може и във вас на място дасе ремотират доставям и казани на адрес за ригона с доплаштане на транспорта к..

казани за ракия

гр. София, обл. София
Състояние: Ново Продавам медни и алпака казани различни модели и литри ремотирам стари казани може и във вас на място дасе ремотират доставям и казани на адрес за ригона с доплаштане на транспорта казаните са с брозо..

казан за иазваряне на ракия

гр. София, обл. София
Цена: 12 лв. Ново Казана 130литра Продавам медни и алпака казани различни модели и литри ремотирам стари казани може и във вас на място дасе ремотират доставям и казани на адрес за ригона с доплаштане на транспорта каз..

Продавам казани за ракия

гр. София, обл. София
Цена: 300 лв. Ново казана е 130литра комплект с лула и серпетина от нераждавеика лист дно 2милиметра стени 1ми за повече инфо на тел.

казан за ракия

гр. София, обл. София
Цена: 700 лв. Ново Продавам медни и алпака казани различни модели и литри ремотирам стари казани може и във вас на място дасе ремотират доставям и казани на адрес за ригона с доплаштане на транспорта казаните са с брозо..

Казан казани за ракия

гр. София, обл. София
Цена: 333 лв. Ново Продавам медни и алпака казани различни модели и литри ремотирам стари казани може и във вас на място дасе ремотират доставям и казани на адрес за ригона с доплаштане на транспорта казаните са с брозо..

казани за ракия

гр. София, обл. София
Цена: 700 лв. Ново казана на снимките е 150литра казана е комплект с трабите заварен с бронс за повече инфо на тел.

Казан казани за ракия

гр. София, обл. София
Цена: 150 лв. Ново 80литрови казани за ракия казаните са комплект с лула и серпетина заварени са с брозови заварки може дасе позват на газ неса с калаи праштам с куриер ис страната доставката 17лева

казан казани за ракия130

гр. София, обл. София
Цена: 12 лв. Ново Продавам медни и алпака казани различни модели и литри ремотирам стари казани може и във вас на място дасе ремотират доставям и казани на адрес за ригона с доплаштане на транспорта казаните са с брозо..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.