За производство на храни и напитки

265 обяви

Професионални сладолед машини

гр. Доспат, обл. Смолян
Цена: 2 600 лв. Ново Професионални сладолед машини за производство на крем сладолед. Три ръкохватки, два вкуса плюс един микс. Машините са нови и с две години гаранция.

Обемно дозиращи машини за ХВП.

гр. София, обл. София
Цена: 2 455 лв. Ново Дозиращите машини, които използват пълначни бутала са най-точни и най-често използвани за дозиране на продукти за ХВП. Предлагаме ви машина за дозиране на: *химически неактивни течности като м..
Цена: 319 лв. Ново Нов. Обработва 100л/час. Тегло 6 кг. Капацитет 12литра. Изцяло метални части. С 5 литра мляко около 700 грама сметана. Съдържанието на мазнини в обезмаслено мляко 0.05%. Консумирана мощност 60 W. Врем..

казани за ракия

с. Хрищени, обл. Стара Загора
Състояние: Ново казани за ракия обикноведни и за двойна преварка цените се определят от литри модел и дебелина на мед.

Казани за ракия

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Състояние: Ново Казани за ракия обикноведни и за двойна преварка цените се определят от модел литри и дебелина на мед стандатния който предлагаме 150 литра

Изработка и ремон на казани за ракия

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 111 лв. Ново Изботка и ремонт на казани за ракия Изработвам всякакви видове казани за ракия Медни и Неръждаеми същото така всякакви медни изделия и калайдисване

Сладолед машина

гр. Монтана, обл. Монтана
Цена: 2 900 лв. Втора употреба Сладолед машина крем сладолед Карпиджани модел miss yogurt 101 монофазна
Цена: 750 лв. Ново Произвеждаме професионални Фурни за закуски банички и пици . Производствена фирма с богат опит, предлагаща разнообразни продукти в областта на хранително-вкусовата промишленосл Фурни за закуски-..

Продавам дюнер машина

гр. Кърджали, обл. Кърджали
Цена: 650 лв. Втора употреба Продавам много запазена дюнер машина в много добро състояние. Ползвана е много малко време. Трифазна работи с ток. Машината се намира в гр. Кърджали
Състояние: Ново Меден казан за изваряване на ракия с Ректификационна Колона за двойна преварка направена по специална Руска технология със ситести тарелки за запазване на аромата и високи градус на качествената ракия..

Казани за ракия!

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Състояние: Ново Изработвам и продавам Медни казани за ракия комлект с лула и охладител пожелание баретка за постоянно следене на градуса на ракията моделите са подходящи за вграждане може да се вари и на газ. Казан з..
Състояние: Ново Меден казан за изваряване на ракия с Ректификационна Колона за двойна преварка направена по специална Руска технология със ситести тарелки за запазване на аромата и високи градус на качествената ракия..
Състояние: Ново Меден казан за изваряване на ракия с Колона за двойна преварка направена по специална Руска технология със ситести тарелки за запазване на аромата и високия градус на качествената ракия!! Комплект с л..
Цена: 500 лв. Ново Стандартни казани за ракия! Комплект с лула и серпентина поставена в охладителен съд!! ЦЕНИ ПО ДОГОВАРЯНЕ!!! Ремонт на казани!

Казани за ракия двойна преварка!

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Състояние: Ново Меден казан за изваряване на ракия с Ректификационна Колона за двойна преварка направена по специална Руска технология със ситести тарелки за запазване на аромата и високи градус на качествената ракия..

Казан за ракия двоен дестилат!

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Цена: 1 000 лв. Ново Медни казани за ракия с гаранция за качество! Казан за ракия двойна преварка(дестилат). С Ректификационна (дестилациона)колона направени по специална Руска технология със ситести тарелки за запазв..

Ламинатор за тесто Flamic SF600VX1400

гр. Созопол, обл. Бургас
Цена: 7 000 лв. Ново Продава се чисто нов неизползван италиянски ламинатор за тесто Flamic SF600VX1400. Заедно с него има ролер за ламинатор и резачка за ролер. Закупени са 2012 г. от Метро Кеш Енд Кери БЪЛГАРИЯ на обща с..
Състояние: Ново Изработка и ремонт на медни и е неръждаеми казани за ракия и всякакви медни съдове Изработка на казани за етерични масла също

Блок за газиране

гр. Хасково, обл. Хасково
Цена: 3 990 лв. Втора употреба Газирблок за газиране на безалкохолни напитки и води.
Цена: 1 690 лв. Ново Предназначение - производство на растителни масла от семената на маслодайни култури посредством студено пресоване (слънчогледови семки, тиквени семки, сусам, орехи, лен, Фъстъци и други) Производител..
Цена: 2 350 лв. Ново Дозираща машина БЕЗ ДДС

Бъркачка 100 литра

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Цена: 2 800 лв. Втора употреба Бъркачката е лопаткова. Изработена е от нераждаема стомана. За повече информация на посочените телефони.

Ръчен клипс

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Цена: 1 800 лв. Втора употреба Клипса е механичен. С него се закопчават салами, може и с искуствени и естествени черва. За повече информация на посочения телефон.

Казан за създърма

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Цена: 4 500 лв. Втора употреба Казана е под налягане. Казана е от нераждаема стомана. За повече информация на посочените телефони.
Цена: 5 550 лв. Ново https://www.alo.bg/users/bonidex Пълначно-БУТИЛИРАЩА- Дозираща Машина- МОДЕЛ 2017г . Супер ефективна и лесна за работа. Пребутваща ръчна транспортна лента/без ток/ В цената не е включена помпа и..
Цена: 21 000 EUR Ново Пълна линия за производство на твърди бисквити:Process: dough mixer -- molding machine -- oven -- fuel injector -- cooling line Комплект: Миксер, форминг машин, тунелна пещ, маслена пръскачка, охлажд..
Цена: 299 лв. Ново Машина предназначена за приготвяне на масло. Обем на напълване с изходен продукт (мляко): минимум - 2 л, максимум 6 л, обем на съда 10 л Време за получаване на масло - от 8 до 30 мин Получено ма..

продавам белачка за орехи и чупачка за орехи

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 1 100 лв. Ново продавам: 1. белачка за орехи трифазна работила един сезон - 600 лв.; 2. чупачка за орехи монофазна нова.
Цена: 44 000 лв. Ново Изцяло автоматизирана машина за преработка на 250 л мляко- МИКА 250 съгласно БДС до сирене, кисело мляко, кашкавал. Преработва всички видове млека с минимална човешка намеса. Захранване 220 волта, инс..

Колички за рамки за сушене на билки

гр. Исперих, обл. Разград
Цена: 30 лв. Ново Колички в, които се нареждат рамки за сушене на билки, плодове и др. 10 броя колички и около 100 рамки.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.