Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама
Намерени са 184 обяви

Казани за ракия Казанджия

гр. Варна, обл. Варна
189 лв.
Край на ментетата! Направи най-качествената ракия в домашни условия, бързо, лесно и безопасно, а най-важното - изгодно за твоя джоб! Казанджия са изработени изцяло от неръждаема стомана, като част от тях са снабдени със сухопарник за пречистване на вредните вещества. Можете да изберете между проточен и непроточен охладител, в зависимост от Вашите нужди! Поръчай сега по телефона или онлайн! Общи характеристики на казани за ракия Казанджия ”Калфа”: Производителност: 1,5 л/час Охладител: проточен Дебелина на метала: 1,5 мм Вътрешен диаметър на гърло: 11 см Обем на резервоар:..
За всеки казан за ракия може да се ИЗДАДЪТ ДОКУМЕНТИ НУЖНИ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ В АГЕНЦИЯ ”МИТНИЦИ” Изработвам и продавам Медни казани за ракия комлект с лула и охладител пожелание баретка за постоянно следене на градуса на ракията моделите са подходящи за вграждане може да се вари и на газ. Казан за ракия двойна преварка(дестилат). С ректификационна колона направена по специална Руска технология със ситести тарелки за запазване на аромата и високия градус на качествената ракия. Изработваме всякъкви литри и модели. Има и в наличност! Ремонт на стари казани! Цени по договаряне!
699 лв.
Надежден, дълготраен, практичен!!! Представяме ви казан за ракия с вграден сухопарник, предназначен за домашна употреба. Той предотвратява попадането на джибри в крайния продукт. Резервоарът на апарата е произведен от неръждаема стомана AISI 304/430 с дебелина 2 мм, което гарантира дълъг период на експлоатация и качество на крайния продукт. Резервоарът се почиства лесно след използване. Общи характеристики на модели Казанжия Чорбаджия и Хан: Производителност: 3 - 6 л/час Дебелина на метала: 1,5 мм Вътрешен диаметър на гърло: 11,5 см Обем на резервоар: 60, 80, 100, 120 л. Матер..
Цена: 44 000 лв. Изцяло автоматизирана машина за преработка на 250 л мляко- МИКА 250 съгласно БДС до сирене, кисело мляко, кашкавал. Преработва всички видове млека с минимална човешка намеса. Захранване 220 волта, инс..
Цена: 2 000 лв. мн. добро сьстояние работеща

продавам скрежина

с. Равда, обл. Бургас
Цена: 1 000 лв. машината е в добро състояние и работи в момента

мелачка за грозде

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 80 лв. запазена, отлично състояние, с метални валяци и регулиране разстоянието между тях.
Ниски цени и високо качество. Електрически и газови скари, от производител(Grandroyal) Колички за царевица на пара (на газ и на ток). Колички за картоф на спирала. Машини за рязaне на картоф на..
Цена: 200 лв. Пълначките са направени от неръждавейка и бронзови гайки 1. пълначка е най голяма с количество 6-7 кг. Цена 550лв 2. пълначка е с количество 5 кг. Цена 450лв 4. Месомелачка и Пълначкан с електромот..
ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ НУЖНИ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ В АГЕНЦИЯ МИТНИЦИ! Казан за ракия двойна преварка(дестилат). С ректификационна колона направена по специална Руска технология със ситести тарелки за запазв..

Казан за ракия 150 литра

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
меден казан за ракия със серпентина, лула и баретка за спиртомер! Ремонт на стари казани. Правя и казани по поръчка колонен тип двойна преварка!

казан за ракия 120 литра

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Цена: 395 лв. казан за ракия 120 литра! казани по поръчка! ремонт на стари казани!
Меден казан за изваряване на ракия с Ректификационна Колона за двойна преварка направена по специална Руска технология със ситести тарелки за запазване на аромата и високи градус на качествената ракия..
Цена: 330 лв. Нов. Обработва 100л/час. Тегло 6 кг. Капацитет 12литра. Изцяло метални части. С 5 литра мляко около 700 грама сметана. Съдържанието на мазнини в обезмаслено мляко 0.05%. Консумирана мощност 60 W. Врем..
Цена: 330 лв. Машина предназначена за приготвяне на масло. Нова. Предлагам за вашата ферма маслобойка за получаване на масло от сурово или сварено мляко. Обем на напълване с изходен продукт (мляко): минимум -..
Цена: 376 лв. Предлагам машина за производство на масло 15литра /27литра /34литра

сладолед машина

гр. Приморско, обл. Бургас
Цена: 4 250 лв. професионална сладолед ма6ина мик-28, за производство на мек сладолед, три ръкохватки два вкуса +един микс захранване 220 волта капацитет на ваните 2 по 6 литра продуция 20-25 литра на 4ас тегло 145 к..

Мелачка за грозде

с. Ситово, обл. Силистра
Цена: 70 лв. Мелачката е ползвана, в отлично състояние.

казан за ракия

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 1 200 лв. продавам много качествен казан за ракия с охладител, с ”панички”, за двойна преварка-150кг, неръждаем с меден капак-прави чудесна пивка и мека ракия-1200лв.
Цена: 750 лв. Произвеждаме професионални Фурни за закуски банички и пици . Производствена фирма с богат опит, предлагаща разнообразни продукти в областта на хранително-вкусовата промишленосл Фурни за закуски-..
Цена: 380 лв. Предлагам маслобойка (машина за производство на масло) 15литра /27литра /34литра
Цена: 5 960 лв. Блок за газиране на напитки/безалкохолни, вода, вино и др./. Газирането е в поток, с 6000 л/час. Състои се от деаерираща колона и две карбонизиращи. Изпълнен от неръждаема стомана. Работи безупречно.
Цена: 7 лв. 1. Неръждаема тръба за хранителни цели-52×1,5 мм. - 6,9 лв/кг 2. Колена - 90°- големи на холендри ж/ж, 2” - малки м/ж, 2” 3. Колена - 90°- на заварка 2”- 6,9 лв/кг 4. Тройник/тетка/ - 2ж/м, 2” 5. ..

охладител за казан за ракиа

гр. Шумен, обл. Шумен
Цена: 60 лв. казан за ракиа 80 л
Цена: 2 950 лв. Дозиращите машини, които използват пълначни бутала са най-точни и най-често използвани за дозиране на продукти за ХВП. Предлагаме ви машина за дозиране на химически неактивни течни, както и хомоге..

машина за сладолед

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 2 200 лв. продавам машина за сладолед-ръчка 2+1

машина за скрежина

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 1 600 лв. продавам машина за скрежина -тройка по 15литра вани

машина за пуканки

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 200 лв. продавам машина за пуканки
Продава кафемашина Чимбали, професионална с две групи, работеща, в отлично състояние.
Цена: 120 лв. Предлаганият дестилатор е с полезен обем от 8 литра с включен към него адаптор и шлаух с дължина 5 метра за захранване на кондензатора с вода. Той представлява семпло и достъпно решение, което е подхо..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg