1. home
  2. »
  3. bcМашини, Инструменти
  4. »
  5. Други

Машини, Инструменти » Други

992 обяви
Цена:
468 лв.
Бетонобъркачка чисто нова DENZEL Произведена в Русия Обем 200л Мощност 1000w Чугунен венец Усилен сменяем лагер Усилен барабан Антикорозионна защита на всички метални части Произведена в Русия Мощност 1000w Скорост на въртене 28rpm 1г гаранция Цена 468лв
Цена: 14 000 EUR Хидравличен чук FURUKAWA FXJ375 - 2600кг., подходящ за багери от 28 до 42тона, на 560 моточаса, с нови маркучи, в олично състояние.
Цена: 2 095 лв. - Голям интензитет на удара, при неравни и участъци с наклон! Техническа характеристика: Центробежна сила (kN) 13.7 Брой удари 650-690 удара/мин Размер на петата (mm) 330 х 288 Височина на от..

Йонообменна смола-Lewatit,Dowex,Purolite

гр. Шумен, обл. Шумен
Цена: 3 лв. Йонообменна смола за омекотяване, дейонизация на води и други цели. Адсорбционна йонообменна смола. Разполагаме с марките -Lewatit,Dowex,Purolite Подменяме старите йонообменни смоли с нови такива..
Цена: 65 лв. Тези магнити трябва ДА СЕ ДЪРЖАТ НА РАЗСТОЯНИЕ ОТ ВОДОМЕРИ, ТАХОГРАФИ, разходомери за газ, ЕЛЕКТРОМЕРИ, предизвиква смущения в работата им, особено по-големите размери като 40x40x20mm. и и по-големи. ..

Шнек, шнекове

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 300 лв. Призвотсво на Шнекове Зърнотоварачи Редлери Лентови Транспортьори Пресевни Машини Вибро Сита. Предлагаме ширака гама на Транспортни Ленти на всички ширини и дебелини нови и употр. Редуктори и Мотор Ре..

Лентови Транспортьори

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 300 лв. Призвотсво на Шнекове Зърнотоварачи Редлери Лентови Транспортьори Пресевни Машини Вибро Сита. Предлагаме ширака гама на Транспортни Ленти на всички ширини и дебелини нови и употр. Редуктори и Мотор Ре..

Панти от Неръждавейка ф12, Ф18, ф22

гр. София, обл. София
Цена: 5 лв. Панти изработени от неръждаема стомана AISI 304 Ф12 L70 - 5 лв. Ф18 L80 - 7 лв. Ф22 L90 - 9,50 лв.
Цена: 85 лв. При доближаване на такъв магнит до ВОДОМЕР, РАЗХОДОМЕР за газ, ЕЛЕКТРОМЕР, ТАХОГРАФ те спират. Тези магнити трябва ДА СЕ ДЪРЖАТ НА РАЗСТОЯНИЕ ОТ ВОДОМЕРИ, ТАХОГРАФИ, разходомери за газ, ЕЛЕКТРОМЕР..
Цена: 97 лв. Трафик бариери/ограждания изработени от полиетилен с висока якост и устойчивост на удари и слънчеви лъчи. Подходящи за всякакви ограждания, разделения, ограничения или маркировка на пътни участъци, об..
Цена: 5.90 лв. Най - висок клас изработка на предпазен шлем за многократна употреба. Дебелина на материал - 1 мм, което го прави изключително устойчив на надрасквания и удари. Предпазният шлем пази лицето от невидим..

Хидравлични ремонти

гр. Перник, обл. Перник
Извършваме монтаж и ремонт на машини с хидравлично задвижване и управление БОЯНА ЕНЕРДЖИ ЕООД, ПЕРНИК
Цена: 300 лв. Нова професионална дигитална ултразвукова вана за почистване на замърсени предмети - 40000Hz Ултразвукова честота: Генерира 40 000 Hz ултразвукови вълни за мощно, но нежно почистване, което няма да..

стоманено въже

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 2 лв. стоманео въже ф8мм 1200м цена 2лв на метър също така изработвам по поръчка сапани с куки и халка въжета за теглене за лебедки вякви дебелини цена 4лв за метър придружени с фактура и сертификат за ..

стоманени въжета

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 4 лв. продавам и изработвам стоманени въжета всякви размери от о.2мм до 40мм цена 4лв за линеен метър. също така изработваме въжета за теглене, сапани с куки халка. четворки, двойки по поръчка на клиента ..
Цена: 30 лв. предлагаме транспортни гумени ленти нови и употребявани всякви размери, също така и редуктори мотор редуктор телфери ниски цени доставка може и по еконт за повече инфо по тел

сапани от стоманени въжета

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 60 лв. продаваме и изработваме стоманени въжета сапани с куки и халка, за лебедки, за кранове за теглене продаваме и на метър. по поръчка на клиента всякви размери дебелини доставка с еконт фактура и сертифи..

лентови транспортьори

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 500 лв. Производство на лентови транспортьори по зададена от клиента дължина и ширина Предлагат се с голям набор от регулируеми и нерегулируеми задвижвания, над 50 вида ленти. Лентовите транспортьори могат ..
Цена: 5.50 лв. Висок клас изработка на предпазен шлем за многократна употреба. Дебелина на материал - 0.75 мм, което го прави изключително устойчив на надрасквания, удари и третиране с дезинфектанти. Размерите на Ек..

Реле на потока

гр. Раковски, обл. Пловдив
Цена: 40 лв. Принцип на работа преминава течност затваря веригата повече инфо в нета има скала която показва налягането

Машина за гипсова мазилка/турбозол

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 8 500 лв.
Цена: 2 350 лв. Слънчеви колектори и инсталации от Овентроп, Бош и Висман, доставка и монтаж. “Екоклаймат” ООД предлага отопление, гореща вода и охлаждане с термопомпи: * Термопомпи въздух/вода до -20˚С околна те..

Бутилки за въздух

гр. Димитровград, обл. Хасково
Цена: 40 лв. Бутилки за въздух 40л, 50л на цена съответно - 40 и 50лв
продавам Преса -10 тона с Термо-управление до 200°c -- изпълнение за вулканизиране
Цена: 775 лв. Платформени високоповдигачи (стакери) на най-добри цени Модел: LIFTEX PS400-850 Товароподемност: 400кг Височина на повдигане: 850мм Габаритна височина: 1250мм Колела: полиуретан Гаранция: 12 ме..

Професионални   Бетонобъркачки

с. Гюешево, обл. Кюстендил
Цена: 1 165 лв. Професионални   Бетонобъркачки се задвижва от полски двигател Besel цялото се поддържа от масивна стоманена рамка с трансмисия от чугун. Това е  работно средство за професионалисти, които изискват к..
Цена: 977 лв. Кюбел за бетон модел С обем от 200л до 1500л Модел 200л - 977 лева без ДДС Предлагаме директен внос на Кюбел за бетон модел С обем от 200л до 1500л, произход Европа. за специална оферта към клие..
Цена: 1.55 лв. Предлагаме Стоманени въжета за дърводобив (лебедки), дърводобивни лебедки най-ниски цени директно от вносител. Меки и гъвкави, удобни за работа както с органична сърцевина така и със стоманена (мета..

Товарен кош M-32

гр. София, обл. София
Товарен кош M-32, този модел е с едно от предназначенията му за повдигане и преместване на варели той се предлага в размери 813ммх813ммх915мм, товароносимост 454 кг. (можем да го изработим и по зада..
Товарен кош за повдигане на палети е напълно затворен, и проектирана за безопасно и лесно повдигане на палетизирани товари. Палет товарите от материали или стоки като тухли могат бързо да се повдигнат..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.