Филтриране
Сортиране

Лодки, Яхти, Джетове » Други

40 обяви

лиценз за риболов

гр. Бургас, обл. Бургас
лиценз за риболов

Продавам попченски мрежи

гр. Свети Влас, обл. Бургас
Цена: 120 лв. Продавам 4 попченски мрежи, готови за работа. Цена на всичките мрежи: 120лв. За повече информация на посочения телефон.
Лодки на Вода ООД София ул. Вела Чорбова 2

Дръжка за надувна лодка

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 10 лв. Продавам дръжка/ръкохватка/ за надувна лодка, цвят светло сив. Размер 250/90 мм.

Продавам Сонар-Картограф

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 899 лв. Garmin-DV52 с акулуматорна батерия зарядно- нов

продава ръчна лебедка

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 30 лв. продава ръчна лебедка, подходяща за рибарска лодка или джип - 30 лв.
Цена: 10 000 лв. Реконструкция, ремонт, удължаване, разширяване на метални, алуминиеви, дървени, лодки, катери, салове, понтони, катамарани, скутери, яхти, кораби
Цена: 3 880 лв. Проектиране, изработка на дървени и метални плаващи конструкции, бетонни понтони, лодки, салове, катамарани, яхти, плаващи офиси и къщи, скутери, катери, модулни бетонни елементи.

мрежи котви

гр. Каварна, обл. Добрич
Котви два броя въжета 200м, мрежи 0.36месина 10 х 50 м, калкански мрежи 15 бр по 50 м, мрежи чернокоп 50 м месина, парагад акула и калкан 1200 бр, чепарета за паламуд лефер и съфрит 10 бр

джет паркинг

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 1 200 EUR Джет паркинг - стоянка, която потъва без товар: 2.5-3 см на квадратен метър, с товар от 200 кг: 15-20 см с товар от 300 кг: 38-40см разглобяема система за удобен превоз и поддръжка. Има опции за по-го..

понтони понтони

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 39 EUR Този модулен понтонен куб за широко приложение в плаващи докове, платформи за яхти, лодки плаващи мостове, басейни, водни сцени за представления, плаващи и сглобяеми- къщи, както и за рибарници и разв..
Цена: 69 лв. SNS-718S Сонда/Сензор за сонари за риболов Лъки Характеристика: Възможност за работа в сладка и солена вода Вграден температурен датчик Открива контура на дъното (трева, пясък и скала) ..

Сонар тип часовник за риболов

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 199 лв. FF-518 Сонар тип часовник за риболов Този часовник сонар е специално проектиран както за аматьорски, така и за професионални рибари. Той може да се използва в океана, реката или езерото и е фантас..
Цена: 359 лв. Код на продукта: FF918-CWL Сонар с усилвател за радиоуправляема лодка за захранка обхват 300 метра Сонарът е проектиран за радиоуправляеми лодки за захранка и е с вътрешен монтаж на сензора. Модел..
Цена: 340 лв. FF-918N2 2в1 Fish Finder модел FF-918 е разработен специално за целите на посветените риболовци. Той е оборудван със система за закрепване върху корпуса на рибарски лодки и представлява комплект от г..
Цена: 285 лв. FF-916 WIFI сонар за Андроид IOS с обхват до 50 метра Този безжичен сонар може да се използва в океана, реката или езерото и е фантастичен уред за откриване на риби във всяка прясна или солена вод..
Цена: 199 лв. FF1108-1CW Безжичен сонар Лъки с цветен LCD дисплей Сонар модел FF1108-1CW е пригоден за професионална и любителска употреба. Той разполага с голям цветен LCD дисплей, на който данните от измерва..
Цена: 230 лв. FF718LIW Влагоустойчив безжичен сонар за риболов с обхват 180m Този сонар е подходящ както за професионалисти така и за любители рибари, обхват на безжичния сонар до 180м, работна дълбочина до 40..
Цена: 179 лв. Сонар за риболов от брега. FFW718 Предимства: Нова генерация сонари с безжичен сензор подходящи за морски и речен риболов. Може да бъдат използвани с лодки за захранки или за хвърляне от въдица..
Цена: 150 лв. Модел: FFW-1108-1 Този вид сонар е предназначен за любители, професионални рибари и ентусиасти, за да открие местоположението на рибата, дълбочината и долния контур на водата. С помощта на усъвърше..
Изграждане и доставка на плаващи, модулни конструкции от понтони с аксесоари и оборудване, даващи възможност за изграждане на яхтени пристанища, кейове, стоянки за лодки и джетове.

нови шегели 0,75 -120,00т

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 2.69 лв. Шегели стандартни се характеризират с тяхната високо товароподемност до 55 тона. Съдържат сертификат и са според стандарт G 210. Произведени от високоякостна стомана с гарантиран произход. Горещо поци..

Транспортни покривала за лодки

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 100 лв. Изработка на транспортни покривала за лодки по индивидуални размери. Изработка на покривала за извънбордови двигатели. Изработка на калъфи за седалки за яхти, лодки.

Продавам мрежи за риба

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
За паламуд, карагьоз, попчета, чернокоп, сафрид

Ключ Маса 300А

гр. София, обл. София
Цена: 45 лв. Ключ Маса 300А Мощен и компактен ключ маса в комплект с крепежни елементи и медни кабелни обувки. Приложим за товарни и леки автомобили, яхти, лодки, аграрна техника. Дължина = 66мм Ширина..

продавам лодка за захранка

гр. Златоград, обл. Смолян
Цена: 600 лв. продавам работеща лодка за захранка 70см/15см/30см оборудвана: 1. четков спий контролер 480А с вентилатор 2. сензор за сонар лъки д+т с антена (обхвата е около 300м) 3. FLYSKY 4CH 2,4Ghz(с уси..
Цена: 5.50 лв. изработва плаващи платформи за кафе, къщи, бар, кораби, баржи, яхти, лодки, понтони и други работни устройства за море, река и язовири. Речен катамаран - може и морско изпълнение.

стойки за яхти

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Цена: 250 лв. Стапел - 250 лв и ”магаре” - 150 лв направени от профили дебелина 4 мм, не са поцинковани. За цена с поцинковане може да се свържете с нас. За количества отстъпки!

Корабна камбана, котва, кръст

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 100 лв. Интересна корабна камбана от месинг. Няма налични маркировки. Има и котва с кръст. Състоянието и размери видни от снимките. Много силен и чист звън. Тегло над 700грама Вижте и другите мои предложения,..

Платна за яхти

гр. София, обл. София
Изработка и ремонт на всички видове платна за лодки, яхти и катамарани.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.