1. home
  2. »
  3. bcЛодки, Яхти, Джетове
  4. »
  5. Други
back to top
filter icon Филтри
sort icon Сортирай по
Област
Всички
loader icon
Населено място
Всички
loader icon
Цена
Всички
loader icon
Обяви подадени след
Всички
loader icon

Лодки, Яхти, Джетове » Други

32 обяви
меки връзки за ауспуси на лодки

меки връзки за ауспуси на лодки

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 29 лв. auspusi.bg предлага тръби за генерации на различно ф. подходящи за лодки, както и меки връзки
Туристически кораб-”Магелан”-116 пасажера
Цена: 155 000 EUR Кораб “МАГЕЛАН” е двупалубен кораб, конструиран специално за нуждите на туристическия бизнес. Той е изработен изцяло от евкалиптово и кедрово дърво. През 2019г. корпуса е залят изцяло с пластмаса. ..
лодки за захранка със гаранция!

лодки за захранка със гаранция!

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 900 лв. Лодки БГ. Производство произведени във велико търново! със супер характеристики ТОП модел! 1. лодка със голяма издръжливост изминава до 12км с 1 зареждане! 2. Бърза и много маневрене. 3. Икономи..
 рекламирай сам в favicon
Изкуствена кожа с UV защита за яхти, лодки, автомобили и всякакви външни условия
Цена: 22 лв. Изкуствена кожа с UV защита, трудногорима, устойчивост на солена вода. За тапициране на яхти, лодки, мотоциклети, автомобили и всякакви мебели подложени на външни условия. Предлагаме в 10 цвята - ..
Туристически кораб / тримаран - 50 местен
Цена: 43 000 EUR Нова, редуциаран цена на кораба! От собственика. Продава се разработен бизнес: водно такси / пътнически кораб / тримаран с 50 седящи места. (Изрядна документация, разрешителни, сертификати) След..
Лиценз за стопански риболов

Лиценз за стопански риболов

гр. Бургас, обл. Бургас
Продававам лиценз за стопански риболов, 1.49 БРТ; 18.4 кв. /25 к.с./.
Сервиз за лодки в Кранево

Сервиз за лодки в Кранево

с. Кранево, обл. Добрич
Ремонт и поддръжка на яхти, зазимяване, съхранение и подготовка на яхти за пускане във вода. Нов яхтен ценър - в с. Кранево - база, на която се извършва профилактика и ремонт на двигатели, с голяма ..
Транспортни покривала за лодки

Транспортни покривала за лодки

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 200 лв. Изработка на транспортни покривала за лодки по индивидуални размери. Изработка на покривала за извънбордови двигатели. Изработка на калъфи за седалки за яхти, лодки.
лодка боя

лодка боя

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 123 лв. Предлагам всякакви бои за лодки с добро качество марка hempel за луксозна, метална лодка, фибростъкло цена може лично да се обадите
Регистрации на лодки и яхти под гръцки флаг!

Регистрации на лодки и яхти под гръцки флаг!

Гърция (GR), обл. Друга държава
Цена: 650 EUR Лодки на Вода България ООД Регистрации на плавателни съдове и изготвяне на нужните документи за плаване под гръцки флаг!
Корабна боя сив грунд червен

Корабна боя сив грунд червен

гр. Бургас, обл. Бургас
антикорозионна защита на ръждясали метални повърхности и за репаратурни цели. Подходящи са за боядисване на парапети, катерушки, метални гаражни врати, резервоари, метални огради и др
Антифаулинг корабна боя

Антифаулинг корабна боя

гр. Варна, обл. Варна
двукомпонентна, епоксидна боя, която се втвърдява до здраво покритие с висока устойчивост на корозия при температури до (-10°C). слюден железен оксид е много подходящ за приложение при висока влажност..
1016 Влагоустойчив безжичен сонар за риболов с обхват 180m
Цена: 225 лв. Код на продукта: 1016 FF718LIW Влагоустойчив безжичен сонар за риболов с обхват 180m ВЕЧЕ И С МЕНЮ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК! Този сонар е подходящ както за професионалисти така и за любители рибари..
Кораби и други изделия за скрап. Рязане. Само тук в България.
Разполагаме с площадка за рязане на кораби и др. за скрап. Ползваме плаващ док и кей, които са до площадката, а тя е оборудвана с кран, енергия и др. Търсим да закупим кораби за скрап или да работим с..
1022 WIFI сонар за Андроид IOS с обхват до 50 метра
Цена: 285 лв. Код на продукта: 1022 FF-916 WIFI сонар за Андроид IOS с обхват до 50 метра Този безжичен сонар може да се използва в океана, реката или езерото и е фантастичен уред за откриване на риби във вс..
1025 Сонда/Сензор за сонари за риболов Лъки
Цена: 69 лв. Код на продукта: 1025 SNS-718S Сонда/Сензор за сонари за риболов Лъки Характеристика: Възможност за работа в сладка и солена вода Вграден температурен датчик Открива контура на дъното..
1013 Сонар Лъки с безжичен и кабелен сензор
Цена: 340 лв. Код на продукта: 1013 FF-918N2 2в1 Fish Finder модел FF-918 е разработен специално за целите на посветените риболовци. Той е оборудван със система за закрепване върху корпуса на рибарски лодки и п..
1014 Сонар за риболов с безжичен сензор обхват 100 метра
Цена: 179 лв. Код на продукта: 1014 Сонар за риболов от брега. FFW718 Предимства: Нова генерация сонари с безжичен сензор подходящи за морски и речен риболов. Може да бъдат използвани с лодки за захранки ..
Паркинг за Лодки

Паркинг за Лодки

Гърция (GR), обл. Друга държава
Цена: 60 лв. Охраняван паркинг за плавателни съдове! гр. София
Регистрации на лодки и яхти под гръцки флаг!
Цена: 550 EUR Лодки на Вода България ООД Регистрации на плавателни съдове и изготвяне на нужните документи за плаване под гръцки флаг!
 рекламирай сам в favicon
Охраняван паркинг за плавателни съдове
Цена: 45 лв.
Оторизиран сервиз за плавателни съдове
Лодки на Вода ООД София ул. Вела Чорбова 2
Брезенти, платове за сенници и лодки

Брезенти, платове за сенници и лодки

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 6 лв. Фирма Джофекс ЕООД, Продава PVC брезенти, платове за сенници, платове за покривала за лодки, аксесоари за ремаркета. Качество и цена без конкуренция.
Печка Китайска 12В 2киловата дизелова за бус, яхта, каравана, кенпер
Цена: 350 лв. Печка Китайска 12В 2киловата дизелова за бус, яхта, каравана, кенпер или строителна техника. Пълен кит за монтаж. Моля САМО за сериозни обаждания, В роуминг съм, Благодаря предварително.
транспортен сак

транспортен сак

гр. Златоград, обл. Смолян
Цена: 85 лв. Предлагам транспортни сакове за лодки за захранка от двупластов полиестерен плат и термоизолационен материал предпазващ вашия модел от удари и надрасквания(влаго и водоустоичив)размери:0,80/0,34/h0,32..
Риболовен капацитет (лиценз за стопански риболов)
Цена: 7 300 лв. Продавам риболовен капацитет 2,28БТ и 32КС -може да си го разделите на 3 лодки до 4,6 и по 10кс
Шамандури морски

Шамандури морски

гр. Враца, обл. Враца
Цена: 6 лв. Шамандури морски. Имам два броя. Материал подобен на стариопор, но много по здрав. Цената е за един брой. Може да се намери в магазин Рок-Зона във Враца на улица Димитраки Хаджитошин-6. Об..
нови шегели 0,75 -120,00т

нови шегели 0,75 -120,00т

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 2.69 лв. Шегели стандартни се характеризират с тяхната високо товароподемност до 55 тона. Съдържат сертификат и са според стандарт G 210. Произведени от високоякостна стомана с гарантиран произход. Горещо поци..
Ремонт на редуктори, мултипликатори, реверс муфи и всякакви други трансмисии.
Ремонт на редуктори, мултипликатори, реверс муфи и всякакви други трансмисии за производството, транспорта и плавателни съдове.
Изработка на дървени, метални, алуминиеви, понтони, лодки, катамарани, яхти, плаващи къщи.
Проектиране, изработка на дървени и метални плаващи конструкции, бетонни понтони, лодки, салове, катамарани, яхти, плаващи офиси и къщи, скутери, катери, модулни бетонни елементи.
Въведи страница №