1. home
  2. »
  3. bcЛодки, Яхти, Джетове
  4. »
  5. Други

Лодки, Яхти, Джетове » Други

34 обяви

Лиценз за стопански риболов

гр. Бургас, обл. Бургас
Продававам лиценз за стопански риболов, 1.49 БРТ; 18.4 кв. /25 к.с./.

Дръжка за надувна лодка

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 5 лв. Продавам дръжка/ръкохватка/ за надувна лодка, цвят светло сив. Размер 250/90 мм.

лодки за захранка със гаранция!

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 850 лв. Лодки БГ. Производство произведени във велико търново! със супер характеристики ТОП модел! 1. лодка със голяма издръжливост изминава до 12км с 1 зареждане! 2. Бърза и много маневрене. 3. Икономи..
 рекламирай сам в

боядисване на лодки до 6 м дължина.

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 300 лв. Сервиз гарет предлага боядисване на лодки и подготовка за сезона смяна на масло на двигател и на зет колона, смяна на импелер, и други.

Транспортни покривала за лодки

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 200 лв. Изработка на транспортни покривала за лодки по индивидуални размери. Изработка на покривала за извънбордови двигатели. Изработка на калъфи за седалки за яхти, лодки.

меки връзки за ауспуси на лодки

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 29 лв. auspusi.bg предлага тръби за генерации на различно ф. подходящи за лодки, както и меки връзки

Лиценз стопански риболов

гр. Поморие, обл. Бургас
Цена: 2 900 лв. Продавам лиценз- 1.06 БТ и 17.65 kw. (24 коня). Продава се целия.
Цена: 600 лв. Корабни тръби и тръбопроводи, корпусна работа, тръбарска, заваръчна. Заварки по корпус, дублаж, оребряване, корабостроене, кораборемонт, доков ремонт. изработва плаващи платформи за кафе, ресторант,..
Цена: 340 лв. Код на продукта: 1013 FF-918N2 2в1 Fish Finder модел FF-918 е разработен специално за целите на посветените риболовци. Той е оборудван със система за закрепване върху корпуса на рибарски лодки и п..
Цена: 1 700 лв. Продавам капацитет за стопански риболов Мощност-11.79 kW и БТ- 0.52
Цена: 22 лв. Изкуствена кожа с UV защита, трудногорима, устойчивост на солена вода. За тапициране на яхти, лодки, мотоциклети и всякакви мебели подложени на външни условия. Предлагаме в 10 цвята - синя, тъмно ..
Цена: 5 лв. Котви за дънни мрежи с мустаци и халки.
Цена: 179 лв. Код на продукта: 1014 Сонар за риболов от брега. FFW718 Предимства: Нова генерация сонари с безжичен сензор подходящи за морски и речен риболов. Може да бъдат използвани с лодки за захранки ..
Цена: 225 лв. Код на продукта: 1016 FF718LIW Влагоустойчив безжичен сонар за риболов с обхват 180m ВЕЧЕ И С МЕНЮ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК! Този сонар е подходящ както за професионалисти така и за любители рибари..

Понтон с парапет

гр. Долна Оряховица, обл. Велико Търново
Цена: 1 000 лв. Понтон с парапет и повдигащо устройство с две тонки за съхранение на жива риба. Дължина: 6.5м Широчина: 2.5м
Цена: 55 лв. Покривало за лодка яхта водоустойчиво плат Оксфорд против UV щети 20-22FT:700 * 260 см чанта за съхранение материал 300D Оксфорд плат Двойнr шевове Специфични характеристики Устойчивост на кли..

Шаранджийска стойка

гр. Хасково, обл. Хасково
Цена: 100 лв. стойката е много здрава вечна няма чупене за 3 въдици разглобява се и се зглобява за секунди

стойки за яхти

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Цена: 250 лв. Стапел - 250 лв/бр и ”магаре” - 150 лв/бр направени от профили дебелина 4 мм, не са поцинковани. За цена с поцинковане може да се свържете с нас. За количества отстъпки!
Цена: 60 лв. Втора утреба, добро состояние.

”Hella marin” фенер за лодка

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 60 лв. Ново, мога да изпратя през Еконта
 рекламирай сам в

корабна боя

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 2 лв. Антифаулинг Грунд бяла сива червена синя Цената е по договаряне

Антифаулинг Продавам корабна боя

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 20 лв. Продавам корабна боя Антифаулинг Грунд бяла сива червена синя Цената е по договаряне
Цена: 285 лв. Код на продукта: 1022 FF-916 WIFI сонар за Андроид IOS с обхват до 50 метра Този безжичен сонар може да се използва в океана, реката или езерото и е фантастичен уред за откриване на риби във вс..
Цена: 69 лв. Код на продукта: 1025 SNS-718S Сонда/Сензор за сонари за риболов Лъки Характеристика: Възможност за работа в сладка и солена вода Вграден температурен датчик Открива контура на дъното..

Шамандури морски

гр. Враца, обл. Враца
Цена: 6 лв. Шамандури морски. Имам два броя. Материал подобен на стариопор, но много по здрав. Цената е за един брой. Може да се намери в магазин Рок-Зона във Враца на улица Димитраки Хаджитошин-6. Об..

нови шегели 0,75 -120,00т

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 2.69 лв. Шегели стандартни се характеризират с тяхната високо товароподемност до 55 тона. Съдържат сертификат и са според стандарт G 210. Произведени от високоякостна стомана с гарантиран произход. Горещо поци..
Цена: 45 лв.
Ремонт на редуктори, мултипликатори, реверс муфи и всякакви други трансмисии за производството, транспорта и плавателни съдове.
Проектиране, изработка на дървени и метални плаващи конструкции, бетонни понтони, лодки, салове, катамарани, яхти, плаващи офиси и къщи, скутери, катери, модулни бетонни елементи.
Цена: 10 000 лв. Реконструкция, ремонт, удължаване, разширяване на метални, алуминиеви, дървени, лодки, катери, салове, понтони, катамарани, скутери, яхти, кораби и всякакъв друх вид плавателни съдове.
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.