1. home
  2. »
  3. bcЛодки, Яхти, Джетове
  4. »
  5. Други

Лодки, Яхти, Джетове » Други

37 обяви

Лиценз за стопански риболов

гр. Бургас, обл. Бургас
Продававам лиценз за стопански риболов, 1.49 БРТ; 18.4 кв. /25 к.с./.
Цена: 22 лв. Изкуствена кожа с UV защита, трудногорима, устойчивост на солена вода. За тапициране на яхти, лодки, мотоциклети и всякакви мебели подложени на външни условия. Предлагаме в 10 цвята - синя, тъмно ..
Цена: 7 лв. Котви за дънни мрежи с мустаци и халки.

Лиценз за стопански риболов

гр. Несебър, обл. Бургас
Продавам Лиценз за стопански риболов 1,82БТ и 24,27KW (33hp)
Цена: 600 лв. Корабни тръби и тръбопроводи, корпусна работа, тръбарска, заваръчна. Заварки по корпус, дублаж, оребряване, корабостроене, кораборемонт, доков ремонт. изработва плаващи платформи за кафе, ресторант,..
Цена: 150 лв. Код на продукта: 1019 Модел: FFW-1108-1 Този вид сонар е предназначен за любители, професионални рибари и ентусиасти, за да открие местоположението на рибата, дълбочината и долния контур на вода..
Цена: 285 лв. Код на продукта: 1022 FF-916 WIFI сонар за Андроид IOS с обхват до 50 метра Този безжичен сонар може да се използва в океана, реката или езерото и е фантастичен уред за откриване на риби във вс..
Цена: 69 лв. Код на продукта: 1025 SNS-718S Сонда/Сензор за сонари за риболов Лъки Характеристика: Възможност за работа в сладка и солена вода Вграден температурен датчик Открива контура на дъното..

Бомбарди за риболов

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Продавам лот от 9 бомбарди за риболов - 3 от тях са по 25 грама а останалите 6 от тях са по 30 грама. За риболов на зарган и други риби. Давам и 5 пластмаски за навиване на готовия такъм към тях. Бомб..
Цена: 179 лв. Код на продукта: 1014 Сонар за риболов от брега. FFW718 Предимства: Нова генерация сонари с безжичен сензор подходящи за морски и речен риболов. Може да бъдат използвани с лодки за захранки ..
Цена: 225 лв. Код на продукта: 1016 FF718LIW Влагоустойчив безжичен сонар за риболов с обхват 180m ВЕЧЕ И С МЕНЮ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК! Този сонар е подходящ както за професионалисти така и за любители рибари..

боядисване на лодки до 6 м дължина.

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 300 лв. Сервиз гарет предлага боядисване на лодки и подготовка за сезона смяна на масло на двигател и на зет колона, смяна на импелер, и други.

Лак за лодки - La sirene x21 huile a la sardine 5 L

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 50 лв. Лак за лодки - La sirene x21 huile a la sardine 5 L. Купен, но не е използван.

меки връзки за ауспуси на лодки

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 29 лв. auspusi.bg предлага тръби за генерации на различно ф. подходящи за лодки, както и меки връзки

Дръжка за надувна лодка

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 5 лв. Продавам дръжка/ръкохватка/ за надувна лодка, цвят светло сив. Размер 250/90 мм.

Транспортни покривала за лодки

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 200 лв. Изработка на транспортни покривала за лодки по индивидуални размери. Изработка на покривала за извънбордови двигатели. Изработка на калъфи за седалки за яхти, лодки.
Цена: 6 000 лв. продавам риболовен капацитет 17.66 КW 2.26 т.

Платна за яхти

гр. София, обл. София
Изработка и ремонт на всички видове платна за лодки, яхти и катамарани.

Почистване на яхти

гр. Варна, обл. Варна
Почистване и освежаване на яхти. Подготовка за експлоатацията им през летния сезон. Пране на килими, мокети, почистване на палубата, освежаване и реставриране на седалки.

”Hella marin” фенер за лодка

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 70 лв. Ново, мога да изпратя през Еконта
Цена: 70 лв. Втора утреба, добро состояние.
Цена: 340 лв. Код на продукта: 1013 FF-918N2 2в1 Fish Finder модел FF-918 е разработен специално за целите на посветените риболовци. Той е оборудван със система за закрепване върху корпуса на рибарски лодки и п..

Шамандури морски

гр. Враца, обл. Враца
Цена: 6 лв. Шамандури морски. Имам два броя. Материал подобен на стариопор, но много по здрав. Цената е за един брой. Може да се намери в магазин Рок-Зона във Враца на улица Димитраки Хаджитошин-6. Об..

нови шегели 0,75 -120,00т

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 2.69 лв. Шегели стандартни се характеризират с тяхната високо товароподемност до 55 тона. Съдържат сертификат и са според стандарт G 210. Произведени от високоякостна стомана с гарантиран произход. Горещо поци..
Цена: 45 лв.
Ремонт на редуктори, мултипликатори, реверс муфи и всякакви други трансмисии за производството, транспорта и плавателни съдове.
Проектиране, изработка на дървени и метални плаващи конструкции, бетонни понтони, лодки, салове, катамарани, яхти, плаващи офиси и къщи, скутери, катери, модулни бетонни елементи.
Цена: 10 000 лв. Реконструкция, ремонт, удължаване, разширяване на метални, алуминиеви, дървени, лодки, катери, салове, понтони, катамарани, скутери, яхти, кораби и всякакъв друх вид плавателни съдове.
Цена: 20 лв. Флуорисциращ /светещ при облъчване с ултравиолетови лъчи в лимонено жълто/ пигмент микронизиран - Lumogen /BASF/. Цена 20 гр. - 20 лв.; 50 гр. - 30 лв.; 100 гр. - 60 лв. и куриерски. Приложение - сме..
Цена: 29 лв. Включва два броя надписи за носа на лодката / яхтата и един за кърмата. Надписите са регистрационни и тези от изображението са само примерни. Вие следва да посочите вашият регистрационен номер. Възмож..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.