Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
54 обяви
ТОП оферта
касови апарати, компютри, софтуер, консумативи и сервизни услуги, зареждане на тонеркасетигр. Бургас, Бургас,  преди 1 часБургас, продажба на касови апарати, компютри, софтуер, консумативи и сервизни услуги, зареждане на тонеркасети, ремонт на принтери. Бион ЕООД е фирма, работеща в областта на информационните технологии, предлагаща широк спектър от компютърни хардуерни и софтуерни продукти, консумативи и сервизни услуги.
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPкасови апарати, компютърни системи, електронни везни | Касови апарати | гр. Бургас
касови апарати, компютърни системи, електронни везни
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
касови апарати, компютърни системи, електронни везни, продажба, сервиз, консумативи
↓❷❼❾лв! POS система WincorNixdorf 12” BA72A+Fujitsu Siemens C5900 | Касови апарати | гр. Пловдив
↓❷❼❾лв! POS система WincorNixdorf 12” BA72A+Fujitsu Siemens C5900
Цена
279 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 час
Маркова POS (пос) система съставена от продукти на водещите производители в бранша: WincorNixdorf BA72A-2 12” тъчскрийн монитор + компютър Fujitsu-Siemens C5900 (made in EU +COA стикер) - CPU - Intel Pentium 4 540J 3,2GHz, 1MB cache, 800Mhz - 2 логически ядра - един от най-бързите процесори от 1-во поколение с.775; - RAM - 2GB DDR2 в двуканален режим; - HDD - Maxtor 80GB 7200 rpm SATA; - Intel 915G чипсет с вградено видео до 128 MB VGA + DVI - доказала се с времето като една от най-безпроблемните и надежни платформи; - PCI платка CT65000 за управление на тъчскийн монитор..
Електроника12 KL - мобилен касов апарат | Касови апарати | гр. Бургас
Електроника12 KL - мобилен касов апарат
Цена
180 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 часа
НАЙ НИСКА ЦЕНА НА КАСОВ АПАРАТ С БАТЕРИЯ. Компактен касов апарат с фискална памет ,вграден данъчен терминал и КЛЕН (контролна лента на електронен носител). Апаратът е перфектното решение за всички малки и средни търговски обекти , които имат нужда от надежден касов апарат с широки функционални възможности (магазини, барове, ресторанти, офиси и т.н.). Благодарение на вграденият акумулатор, апаратът може да бъде използван на открити търговски площи, както и да бъде интегриран в мобилни търговски решения. Наличието на 2 комуникационни порта осигурява безпроблемното свързване с компютър, електр..
Касов апарат ELTRADE A100S цени с фискализация, включен договор за сервиз | Касови апарати | гр. Бургас
Касов апарат ELTRADE A100S цени с фискализация, включен договор за сервиз
Цена
165 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 часа
A100S DV/DVV са съобразени с изискванията на българското финансово законодателство предназначени за отчитане на оборотите от продажби на стоки и услуги и трансферирането им към сървъра на НАП посредством вграден GPRS модул или външен данъчен терминал осигуряващи дистанционна връзка между ФУ и НАП. Фискализация (въвеждане в експлоатация) Регистрация в НАП Абонамент за sim карта за една година.Договор за сервизно обслужване за една година! .Разполагаме и с много други касови апарати на изгодни цени. Адрес гр.Бургас ул.Стара планина № 3(зад Новата поща)Магазин-сервиз Цената на апара..
Касов апарат Daisy Micro C-KL | Касови апарати | гр. София
Касов апарат Daisy Micro C-KL
Цена
85 лв.
гр. София, обл. София,  преди 18 часа
Касов апарат Daisy Micro C-KL С придружаващите го инструкции за работа Апарата е от затворен търговски обект
ПРОМОЦИЯ!!! Касови апарати с дистанционна връзка с НАП | Касови апарати | гр. Бургас
ПРОМОЦИЯ!!! Касови апарати с дистанционна връзка с НАП
Цена
169.90 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”Траби-Тод” ЕООД,  преди 23 часа
Фирма предлага касови апарати с дистанционна връзка към НАП-цени от 169.90 лв. с включена цена на всички необходими документи и 1 год. гаранция. Безплатна доставка в рамките на града! Магазинен и ресторантски софтуер. Електронни везни. Системи за видеонаблюдение и контрол на достъпа. Без почивен ден!!!
Таксиметров апарат EMTA | Касови апарати | гр. Стара Загора
Таксиметров апарат EMTA
Цена
360 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Ясен Маждраков,  преди 1 ден
Нова Емта-100М 360лв. Сервиз, договори, паспорти, фискализация, свидетелства и продажби. Адрес - гр. Стара Загора ул. Христо Ботев 100 ет.5 офис 11А
Фискални устройства за вендинг автомати | Касови апарати | гр. Варна
Фискални устройства за вендинг автомати
Цена
220 лв.
”РАДИЕЛ”ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ”РАДИЕЛ”ЕООД,  преди 1 ден
Касови апарати за вендинг автомати. Продажба и сервиз,гаранционно обслужване и извън гаранционно обслужване. Ниски цени на договор за сервизно обслужване на цена 3 лв.на месец. Висок професионализам и коректни към всеки наш и бъдещ клиент.
Дейзи Perfekt S-kl | Касови апарати | гр. София
Дейзи Perfekt S-kl
Цена
180 лв.
”Bolorit”
гр. София, обл. София,  Подател: ”Bolorit”,  преди 2 дни
Апаратът е чисто нов. Не е ползван и е в гаранция. Описание: Компактен касов апарат от ново поколение Perfect, който отговаря изцяло на изискванията на Наредба Н-18 на Министерство на Финансите, с вграден данъчен терминал за свързване с НАП.
Принтер за превозни билети за дървесина. | Касови апарати | гр. Варна
Принтер за превозни билети за дървесина.
Цена
320 лв.
ЕМСИ ООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЕМСИ ООД,  преди 3 дни
Преносим Bluetooth POS принтер Datecs DPP-250 за превозни билети за дървесина. Одобрен за работа с новата информационна система на ИАГ. Принтера е подходящ за издаване на всякакъв тип документи върху 57мм термохартия. Има автоматичен нож за отрязване на хартията. Тестван, съвместим и одобрен за работа с новата информационна система на ИАГ за издаване на електронен превозен билет за дървесина във всички общински, държавни и частни горски стопанства. Може да печати баркодове и има опция калъф с презрамка.
Касови апарати и везни | Касови апарати | гр. Бургас
Касови апарати и везни
Цена
220 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 дни
Най ниска цена! Касови апарати и везни, Фискализация (въвеждане в експлоатация) Регистрация в НАП Абонамент за sim карта за една година. Договор за сервизно обслужване за една година!. Разполагаме и с много други касови апарати на изгодни цени. Адрес гр. Бургас ул. Стара планина № 3(зад Новата поща)Магазин-сервиз Daisy eXpert-KL е компактен касов апарат, съобразен с последните изменения на Наредба Н-18 на Министерство на Финансите. Дистанционната връзка с НАП се осъществява посредством вградения данъчен терминал. Модерният дизайн и компактните размери го правят изключително подходящ за използв..
Договор за сервизно обслужване на касов апарат | Касови апарати | гр. София
Договор за сервизно обслужване на касов апарат
Цена
60 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Фиск Трейд ЕООД,  преди 5 дни
Едногодишен договор за сервизно обслужване на касов апарат / фискален принтер, включващ след гаранционно сервизно обслужване и такса сим карта. За допълнителна информация, моля да се свържете на посочените телефони.
Касов апарат Daisy Compact M-KL с батерия и Bluetooth | Касови апарати | гр. София
Касов апарат Daisy Compact M-KL с батерия и Bluetooth
Цена
150 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Фиск Трейд ЕООД,  преди 5 дни
Касов апарат Daisy Compact M-KL с батерия и Bluetooth Daisy Compact M - KL е касов апарат от серията Compact. Съобразен с последните изисквания на Наредба Н-18 на Министерство на финансите, той е с голям операторски дисплей, клиентски дисплей и вградена батерия. Лек и удобен, с иновативен дизайн. Възможност за връзка по Bluetooth и Wi-Fi. Могат да се зареждат данни за артикули и клиенти. Подходящ за търговски обекти с голяма натовареност като хранителни магазини, аптеки, ресторанти и други. В цената на касовия апарат е включен: гаранционен договор за сервизно обслужване, програмир..
Електронна везна DS15 | Касови апарати | гр. София
Електронна везна DS15
Цена
199 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Фиск Трейд ЕООД,  преди 5 дни
Електронна везна DS15 Електронна везна DS15 е ценоизчисляваща и двуинтервална- 15кг/30кг. Притежава артикулна клавиатура с 2х35 бързи бутона. Разполага с интерфейс RS232 за връзка с компютър или касов апарат. ВЕЗНАТА Е СЪС ЗАВЕРКА ОТ МЕТРОЛОГИЯ!
Касов апарат Compact S-KL с батерия и bluetooth | Касови апарати | гр. София
Касов апарат Compact S-KL с батерия и bluetooth
Цена
124 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Фиск Трейд ЕООД,  преди 5 дни
Касов апарат Compact S-KL с батерия и bluetooth Compact S-KL е стилен мобилен касов апарат с компактни размери, но същевременно много функционален. Съобразен е с последните изисквания на Наредба Н-18 на Министерство на финансите. Той е с голям светещ операторски дисплей, подсветка на клавиатурата и вградена батерия. Възможност за връзка по Bluetooth и WiFi. Могат да се зареждат данни за артикули и клиенти. Подходящ е за разносна търговия, куриерски услуги, офиси, магазини. В цената на касовия апарат е включен: гаранционен договор за сервизно обслужване, програмиране, фискализация, регистр..
Касов апарат Daisy eXpert SX-KL | Касови апарати | гр. София
Касов апарат Daisy eXpert SX-KL
Цена
144 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Фиск Трейд ЕООД,  преди 5 дни
Daisy eXpert SX-KL е компактен касов апарат, съобразен с последните изменения на Наредба Н-18 на Министерство на Финансите. В цената на касовия апарат е включен: гаранционен договор за сервизно обслужване, програмиране, фискализация, регистрация в НАП, абонамент за сим карта за 12 месеца, безплатна доставка за цялата страна.
Електронна везна DSB6 | Касови апарати | гр. София
Електронна везна DSB6
Цена
179 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Фиск Трейд ЕООД,  преди 5 дни
Електронна везна DSB6 е двуинтервална изчисляваща везна - 6кг/15кг. Притежава високочувствителна touch клавиатура и изключително издръжлива карбонова мембрана. LCD дисплеят е 3-редов, като може да показва тегло, единична цена и крайна цена едновременно. Дизайнът на везната е енергоспестяващ, 3 алкални батерии размер D могат да я захранват 2 години. ВЕЗНАТА Е СЪС ЗАВЕРКА ОТ МЕТРОЛОГИЯ!
касови апарати | Касови апарати | гр. София
касови апарати
гр. София, обл. София,  Подател: Росат,  преди 5 дни
Касови апарати от 189,90 лв. връзка с НАП- 65лв.!!! Сервиз, договори, свидетелства и продажби.
ПРОМОЦИЯ! Касов апарат ELTRADE B1-KL | Касови апарати | гр. Варна
ПРОМОЦИЯ! Касов апарат ELTRADE B1-KL
Цена
209 лв.
МИКРОСИСТЕМИ - КАСОВИ АПАРАТИ И ВЕЗНИ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: МИКРОСИСТЕМИ - КАСОВИ АПАРАТИ И ВЕЗНИ,  преди 9 дни
Стационарен касов апарат с вграден данъчен терминал и връзка с НАП. Промоцията е валидна до края на месец Септември! Цената включва: програмиране, фискализация, регистрация в НАП, едногодишна сервизна поддръжка, едногодишен договор за СИМ карта, 1 година гаранция от производителя и обучение за работа.
Продавам касов апарат ,,Eltrade” А100 | Касови апарати | гр. Бургас
Продавам касов апарат ,,Eltrade” А100
Цена
100 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 10 дни
Апарата е ползван около година, всичко работи, без модул за връзка с НАП.
ПРОМО! Касов апарат Eltrade A300S | Касови апарати | гр. Варна
ПРОМО! Касов апарат Eltrade A300S
Цена
199 лв.
МИКРОСИСТЕМИ - КАСОВИ АПАРАТИ И ВЕЗНИ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: МИКРОСИСТЕМИ - КАСОВИ АПАРАТИ И ВЕЗНИ,  преди 10 дни
Касов апарат с вграден данъчен терминал и връзка с НАП. Цената включва: програмиране, фискализация, регистрация в НАП, едногодишна сервизна поддръжка, едногодишен договор за СИМ карта, 1 година гаранция от производителя и обучение за работа.
Продавам касов апарат | Касови апарати | гр. Сливен
Продавам касов апарат
Цена
80 лв.
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: Mariana Dimitrova,  преди 12 дни
Продавам работещ касов апарат малко използван
Продавам касов апарат | Касови апарати | гр. Сливен
Продавам касов апарат
Цена
80 лв.
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: Mariana Dimitrova,  преди 12 дни
Продавам касов апарат малко използван Работещ
Адаптер за  касов апарат | Касови апарати | гр. Търговище
Адаптер за касов апарат
Цена
20 лв.
гр. Търговище, обл. Търговище,  преди 22 дни
Продавам адаптер подходящ за касов апарат или лаптоп. Неговите характеристики са : входящо напрежение - 220-240 volta , ток- 1.0 А изходящо напрежение - 12.0 волта , изх. ток / прав / - 2,5 А , мощност - 30 вата. Работещо . Използвано е само 8 месеца.
таксиметров апарат EMTA | Касови апарати | гр. София
таксиметров апарат EMTA
Цена
357 лв.
гр. София, обл. София,  преди 41 дни
Нова Емта- 357лв. Сервиз, договори, свидетелства и продажби.
Касов апарат Елка 803-01 | Касови апарати | гр. Стара Загора
Касов апарат Елка 803-01
Цена
50 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: markonym,  преди 67 дни
Касов апарат Елка 803-01, Процесор Intel 8031AH.
Промоция Касов Апарат Елтрейд А1 - 165лв. с ДДС и договор | Касови апарати | гр. Бургас
Промоция Касов Апарат Елтрейд А1 - 165лв. с ДДС и договор
Цена
165 лв.
Демо Консулт ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Демо Консулт ЕООД,  преди 78 дни
Онлайн Промоция 165лв. с ДДС + касова книга и пакет ролки от www.dconsult.bg ELTRADE А1 е супер модерен касов апарат с елегантен дизайн с EasyLoad механизъм за бързо зареждане на хартиени консумативи. Посочената цена е с ДДС и включени всички услуги: - програмиране - фискализация - обучение - SIM абонамент за 12 месеца - сервизно обслужване за 12 месеца. - безплатна консултация по телефона в работно време С възможност за интегриране към ПОС система Параметри на касовия апарат: - Графичен LCD дисплей с бяла регулируема подсветка - Работа с до 30 000 артикула - Работа ..
Промоция Касов Апарат Елтрейд А1 Мобилен - 185лв. с ДДС и договор | Касови апарати | гр. Бургас
Промоция Касов Апарат Елтрейд А1 Мобилен - 185лв. с ДДС и договор
Цена
185 лв.
Демо Консулт ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Демо Консулт ЕООД,  преди 79 дни
Онлайн Промоция 185лв. с ДДС + касова книга и пакет ролки от www.dconsult.bg ELTRADE А1 е супер модерен касов апарат с елегантен дизайн с EasyLoad механизъм за бързо зареждане на хартиени консумативи. Посочената цена е с ДДС и включени всички услуги: - програмиране - фискализация - обучение - SIM абонамент за 12 месеца - сервизно обслужване за 12 месеца. - безплатна консултация по телефона в работно време С възможност за интегриране към ПОС система Параметри на касовия апарат: - Графичен LCD дисплей с бяла регулируема подсветка - Работа с до 30 000 артикула - Работа ..
Касов апарат | Касови апарати | гр. Стара Загора
Касов апарат
Цена
40 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 85 дни
модел Датекс DP- 25 KL (40 лв за 1 бр.), същата визия, но модела е без антенка. Работещи и с необходимите документи и паспорти. Цена за 2 бр. 70.00 лв.
« Предишна | 12 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг