Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
59 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPкасови апарати, компютърни системи, електронни везни | Касови апарати | гр. Бургас
касови апарати, компютърни системи, електронни везни
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
касови апарати, компютърни системи, електронни везни, продажба, сервиз, консумативи
↓❷❼❾лв! POS система WincorNixdorf 12” BA72A+Fujitsu Siemens C5900 | Касови апарати | гр. Пловдив
↓❷❼❾лв! POS система WincorNixdorf 12” BA72A+Fujitsu Siemens C5900
Цена
279 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 3 часа
Маркова POS (пос) система съставена от продукти на водещите производители в бранша: WincorNixdorf BA72A-2 12” тъчскрийн монитор + компютър Fujitsu-Siemens C5900 (made in EU +COA стикер) - CPU - Intel Pentium 4 540J 3,2GHz, 1MB cache, 800Mhz - 2 логически ядра - един от най-бързите процесори от 1-во поколение с.775; - RAM - 2GB DDR2 в двуканален режим; - HDD - Maxtor 80GB 7200 rpm SATA; - Intel 915G чипсет с вградено видео до 128 MB VGA + DVI - доказала се с времето като една от най-безпроблемните и надежни платформи; - PCI платка CT65000 за управление на тъчскийн монитор..
ПРОМОЦИЯ!!! НОВИ Касови апарати с дистанционна връзка с НАП | Касови апарати | гр. Бургас
ПРОМОЦИЯ!!! НОВИ Касови апарати с дистанционна връзка с НАП
Цена
159.90 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”Траби-Тод” ЕООД,  преди 5 часа
Фирма предлага нови касови апарати с дистанционна връзка към НАП-цени от 159.90 лв. с включена цена на всички необходими документи, батерия и 1 год. гаранция. Безплатна доставка в рамките на града! Магазинен и ресторантски софтуер. Електронни везни. Системи за видеонаблюдение и контрол на достъпа. Без почивен ден!!!
ПРОМОЦИЯ Касов апарат Daisy Compact S-KL | Касови апарати | гр. Варна
ПРОМОЦИЯ Касов апарат Daisy Compact S-KL
Цена
175 лв.
ЕМСИ ООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЕМСИ ООД,  преди 14 часа
ПРОМОЦИЯ ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВОТО В СКЛАДА! Компактен касов апарат със съвременен дизайн. Преносим и лек, тежи само 300 грама, работи с вградена литиева батерия. Зарежда се със стандартно micro USB зарядно за смартфон. Има USB интерфейс за връзка с компютър. Един от малкото на пазара със светеща клавиатура! Бърз и безшумен термопринтер. Богат набор от отчети които ще задоволят и най-капризния счетоводител (активират се при желание на клиента). Графично рекламно лого в началото на всяка касова бележка. В цената са включени абсолютно всички услуги и такси свързани с работата на касовия ..
Касов апарат Daisy Micro C-KL | Касови апарати | гр. София
Касов апарат Daisy Micro C-KL
Цена
85 лв.
гр. София, обл. София,  преди 14 часа
Касов апарат Daisy Micro C-KL С придружаващите го инструкции за работа Апарата е от затворен търговски обект
Промоционална продажба на Datecs DP-150 KL | Касови апарати | гр. София
Промоционална продажба на Datecs DP-150 KL
Цена
160 лв.
Касиопея Кас Систем
гр. София, обл. София,  Подател: Касиопея Кас Систем,  преди 15 часа
Промоционална продажба на НОВИ касови апарати Datecs DP-150 KL на крайна цена от 160 лв. до изчерпване на количествата. Цената включва: 1. Касовият апарат с 12 месеца пълна гаранция. 2. Фактура, документация и безплатна консултация с клиента на място в търговския обект за рамките на СОФИЯ след предварително уговорен час за посещение. 3. Предплатен абонамент за една година на SIM картата за връзка с НАП. 4. Безплатно Програмиране, Фискализация и Регистрация в НАП. 5. Безплатно обучение на персонала за работа с апарата. 6. КЪМ ЦЕНАТА НЕ СЕ НАЧИСЛЯВАТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКС..
Принтер за превозни билети за дървесина. | Касови апарати | гр. Варна
Принтер за превозни билети за дървесина.
Цена
320 лв.
ЕМСИ ООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЕМСИ ООД,  преди 1 ден
Преносим Bluetooth POS принтер Datecs DPP-250 за превозни билети за дървесина. Одобрен за работа с новата информационна система на ИАГ. Принтера е подходящ за издаване на всякакъв тип документи върху 57мм термохартия. Има автоматичен нож за отрязване на хартията. Тестван, съвместим и одобрен за работа с новата информационна система на ИАГ за издаване на електронен превозен билет за дървесина във всички общински, държавни и частни горски стопанства. Може да печати баркодове и има опция калъф с презрамка. Работното време на магазина и на сервизния център е от 9 до 18 часа, понеделник-петък.
Чекмедже за касов апарат Датекс модел HA-410A | Касови апарати | гр. Варна
Чекмедже за касов апарат Датекс модел HA-410A
Цена
78 лв.
ЕМСИ ООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЕМСИ ООД,  преди 1 ден
Чекмедже за монети и банкноти за касов апарат. Размери: 410 x 415 x 110 mm. Сейфът може да се използва И ръчно, без да е свързан към касов апарат. При завъртане на ключалката чекмеджето се отваря. Кабела служи, при продажба, в момента в който клиента плаща, касовия апарат да отвори автоматично чекмеджето за улеснение на касиера. Има възможност да се настрои за работа с фискални устройства на Wincor Nixdorf, Тремол, Дейзи и други! Сейфът се предлага в два цвята - бял и черен. Работното време на магазина и на сервизния център е от 9 до 18 часа, понеделник-петък.
Договор за сервизно обслужване на касов апарат за 1 година | Касови апарати | гр. Варна
Договор за сервизно обслужване на касов апарат за 1 година
Цена
30 лв.
ЕМСИ ООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЕМСИ ООД,  преди 2 дни
Договор за сервизно обслужване на касов апарат за 1 година Цена за икономичен сервизен договор - 30 лв. Цена за стандартен сервизен договор - 60 лв. И в двата случая ние се задължаваме за ремонтираме фискалното ви устройство, но при икономичения допълнително се заплаща вложения труд Абонамент за DATA SIM карта за GPRS връзка с НАП - 48 лв. В случаите когато абонамента не е плащан и SIM картата е спряна, допълнително се заплаща такса за пускане - 10 лв. ВСИЧКИ ЦЕНИ СА С ВКЛЮЧЕН ДДС Доверете се на нашия дългогодишен опит в областта на фискалните устройства! Ясни и надеждни услуги бе..
Продавам таксиметров апарат ЕМТА | Касови апарати | гр. София
Продавам таксиметров апарат ЕМТА
Цена
250 лв.
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
Използван е три години само от един водач
Касов апарат ELTRADE A100S цени с фискализация, включен договор за сервиз | Касови апарати | гр. Бургас
Касов апарат ELTRADE A100S цени с фискализация, включен договор за сервиз
Цена
165 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 дни
A100S DV/DVV са съобразени с изискванията на българското финансово законодателство предназначени за отчитане на оборотите от продажби на стоки и услуги и трансферирането им към сървъра на НАП посредством вграден GPRS модул или външен данъчен терминал осигуряващи дистанционна връзка между ФУ и НАП. Фискализация (въвеждане в експлоатация) Регистрация в НАП Абонамент за sim карта за една година.Договор за сервизно обслужване за една година! .Разполагаме и с много други касови апарати на изгодни цени. Адрес гр.Бургас ул.Стара планина № 3(зад Новата поща)Магазин-сервиз Цената на апара..
Касов апарат | Касови апарати | с. Новаково
Касов апарат
Цена
80 лв.
Jivka Stoicheva
с. Новаково, обл. Пловдив,  Подател: Jivka Stoicheva,  преди 7 дни
Многи добро състояние
Datecs LP 50 | Касови апарати | гр. Айтос
Datecs LP 50
Цена
150 лв.
гр. Айтос, обл. Бургас,  преди 8 дни
Продавам принтер ДАТЕКС LP-50. Отлично техническо състояние.
Продажба на нови Касови Апарати Daisy | Касови апарати | гр. София
Продажба на нови Касови Апарати Daisy
Цена
196 лв.
Касиопея Кас Систем
гр. София, обл. София,  Подател: Касиопея Кас Систем,  преди 11 дни
Продажба на нови ЕКАФП: Предлагаме Ви следните модели ЕКАФП с едногодишен договор за гаранционно сервизно обслужване с оторизиран сервиз. Daisy eXpert SX-KL Стационарен 196,00 лв. / С батерия 208,00 лв. Daisy eXpert 01-KL Стационарен 244,00 лв. / С батерия 256,00 лв. Daisy Perfect S 01-KL Стационарен 251,00 лв. / С батерия 263,00 лв. Daisy Perfect MX-KL Стационарен 256,00 лв. / С батерия 268,00 лв. Daisy Perfect M 01-KL Стационарен 256,00 лв. Daisy Micro C-01 KL Стационарен 268,00 лв. Daisy Perfect SА-KL С батерия 268,00 лв. Цената включва: * Безплатна консултация на..
Продажба на нови Касови Апарати Tremol | Касови апарати | гр. София
Продажба на нови Касови Апарати Tremol
Цена
238 лв.
Касиопея Кас Систем
гр. София, обл. София,  Подател: Касиопея Кас Систем,  преди 11 дни
Продажба на нови ЕКАФП: Предлагаме Ви следните модели ЕКАФП с едногодишен договор за гаранционно сервизно обслужване с оторизиран сервиз. Tremol ZS-KL С батерия 238,00 лв. Tremol ZM-KL Стационарен 243,00 лв. Tremol SB-KL С батерия 263,00 лв. Tremol S-KL С батерия 263,00 лв. Tremol M-KL Стационарен 281,00 лв. Tremol Z-KL Стационарен 303,00 лв. Tremol MB-KL Стационарен 325,00 лв. Цената включва: * Безплатна консултация на място за избора на апарат съобразно нуждите породени от дейността Ви. * Мобилен или Стационарен касов апарат с 1 година гаранционно обслужване. *..
Електроника12 KL - мобилен касов апарат | Касови апарати | гр. Бургас
Електроника12 KL - мобилен касов апарат
Цена
180 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 12 дни
НАЙ НИСКА ЦЕНА НА КАСОВ АПАРАТ С БАТЕРИЯ. Компактен касов апарат с фискална памет ,вграден данъчен терминал и КЛЕН (контролна лента на електронен носител). Апаратът е перфектното решение за всички малки и средни търговски обекти , които имат нужда от надежден касов апарат с широки функционални възможности (магазини, барове, ресторанти, офиси и т.н.). Благодарение на вграденият акумулатор, апаратът може да бъде използван на открити търговски площи, както и да бъде интегриран в мобилни търговски решения. Наличието на 2 комуникационни порта осигурява безпроблемното свързване с компютър, електр..
касов апарат - промо | Касови апарати | гр. Русе
касов апарат - промо
Цена
100 лв.
гр. Русе, обл. Русе,  преди 21 дни
Продавам касов апарат елтрейд оливети Апаратът е ползван по-малко от 3 месеца и е в отлично състояние Само през месец ноември предлагам на ПРОМО ЦЕНА от 100 лв. при редовна цена от 125 лв.
Касови апарати и везни | Касови апарати | гр. Бургас
Касови апарати и везни
Цена
220 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 22 дни
Най ниска цена! Касови апарати и везни, Фискализация (въвеждане в експлоатация) Регистрация в НАП Абонамент за sim карта за една година. Договор за сервизно обслужване за една година!. Разполагаме и с много други касови апарати на изгодни цени. Адрес гр. Бургас ул. Стара планина № 3(зад Новата поща)Магазин-сервиз Daisy eXpert-KL е компактен касов апарат, съобразен с последните изменения на Наредба Н-18 на Министерство на Финансите. Дистанционната връзка с НАП се осъществява посредством вградения данъчен терминал. Модерният дизайн и компактните размери го правят изключително подходящ за използв..
Касов апарат | Касови апарати | гр. Стара Загора
Касов апарат
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Елси ко ЕООД,  преди 25 дни
Продажба и сервиз на касови апарати от лицензиран сервиз с 18 години опит в бранша. Бързо и професионално обслужване.
Преподписване на договори | Касови апарати | гр. Бургас
Преподписване на договори
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 26 дни
Преподписване на абонаментни договори и удължаване на СИМ карти на ниска цена.Продажба на касови апарати ,везни и принтери и ремонти. Ул. Стара планина №3 (зад Новата поща)
Ретро касов апарат Елка 67 М1 | Касови апарати | гр. Бургас
Ретро касов апарат Елка 67 М1
Цена
50 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 27 дни
Елка 67 М1. ЧИСТО НОВА, неупотребявана. Работи отлично! Без бартери!
Договор за сервизно обслужване на касов апарат | Касови апарати | гр. София
Договор за сервизно обслужване на касов апарат
Цена
60 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Фиск Трейд ЕООД,  преди 28 дни
Едногодишен договор за сервизно обслужване на касов апарат / фискален принтер, включващ след гаранционно сервизно обслужване и такса сим карта. За допълнителна информация, моля да се свържете на посочените телефони.
Касов апарат Daisy Compact M-KL с батерия и Bluetooth | Касови апарати | гр. София
Касов апарат Daisy Compact M-KL с батерия и Bluetooth
Цена
150 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Фиск Трейд ЕООД,  преди 28 дни
Касов апарат Daisy Compact M-KL с батерия и Bluetooth Daisy Compact M - KL е касов апарат от серията Compact. Съобразен с последните изисквания на Наредба Н-18 на Министерство на финансите, той е с голям операторски дисплей, клиентски дисплей и вградена батерия. Лек и удобен, с иновативен дизайн. Възможност за връзка по Bluetooth и Wi-Fi. Могат да се зареждат данни за артикули и клиенти. Подходящ за търговски обекти с голяма натовареност като хранителни магазини, аптеки, ресторанти и други. В цената на касовия апарат е включен: гаранционен договор за сервизно обслужване, програмир..
Електронна везна DS15 | Касови апарати | гр. София
Електронна везна DS15
Цена
199 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Фиск Трейд ЕООД,  преди 28 дни
Електронна везна DS15 Електронна везна DS15 е ценоизчисляваща и двуинтервална- 15кг/30кг. Притежава артикулна клавиатура с 2х35 бързи бутона. Разполага с интерфейс RS232 за връзка с компютър или касов апарат. ВЕЗНАТА Е СЪС ЗАВЕРКА ОТ МЕТРОЛОГИЯ!
Касов апарат Daisy eXpert SX-KL | Касови апарати | гр. София
Касов апарат Daisy eXpert SX-KL
Цена
144 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Фиск Трейд ЕООД,  преди 28 дни
Daisy eXpert SX-KL е компактен касов апарат, съобразен с последните изменения на Наредба Н-18 на Министерство на Финансите. В цената на касовия апарат е включен: гаранционен договор за сервизно обслужване, програмиране, фискализация, регистрация в НАП, абонамент за сим карта за 12 месеца, безплатна доставка за цялата страна.
Електронна везна DSB6 | Касови апарати | гр. София
Електронна везна DSB6
Цена
179 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Фиск Трейд ЕООД,  преди 28 дни
Електронна везна DSB6 е двуинтервална изчисляваща везна - 6кг/15кг. Притежава високочувствителна touch клавиатура и изключително издръжлива карбонова мембрана. LCD дисплеят е 3-редов, като може да показва тегло, единична цена и крайна цена едновременно. Дизайнът на везната е енергоспестяващ, 3 алкални батерии размер D могат да я захранват 2 години. ВЕЗНАТА Е СЪС ЗАВЕРКА ОТ МЕТРОЛОГИЯ!
Касов апарат ELTRADE А300 02 KL | Касови апарати | гр. Бургас
Касов апарат ELTRADE А300 02 KL
Цена
228 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 29 дни
ОФИС – БУРГАС ул.Стара планина №3 (Зад Новата поща)-ИЗОТСЕРВИЗ Касов апарат ELTRADE А300 02 KL за връзка с НАП ELTRADE A300 02 KL e съобразен с изискванията на българското финансово законодателство за отчитане на оборотите от продажби на стоки и услуги и трансферирането им към сървъра на НАП. Новоузаконеният модел ELTRADE А300 02 KL е с вграден данъчен терминал и КЛЕН. ELTRADE А300 02 KL е касов апарат, предназначен за средни и по-силно натоварени търговски обекти. Заема малко пространство. Създаден е с идеята операторът да го използва максимално лесно. Характерни за модела са..
Касов апарат - Daisy еXpert-KL - стационарен | Касови апарати | гр. Бургас
Касов апарат - Daisy еXpert-KL - стационарен
Цена
229 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 29 дни
Касов апарат - Daisy еXpert-KL Фискализация (въвеждане в експлоатация) Регистрация в НАП Абонамент за sim карта за една година.Договор за сервизно обслужване за една година! .Разполагаме и с много други касови апарати на изгодни цени. Адрес гр.Бургас ул.Стара планина № 3(зад Новата поща)Магазин-сервиз Daisy eXpert-KL е компактен касов апарат, съобразен с последните изменения на Наредба Н-18 на Министерство на Финансите. Дистанционната връзка с НАП се осъществява посредством вградения данъчен терминал. Модерният дизайн и компактните размери го правят изключително подходящ за използване в м..
НОВИЯ КАСОВ АПАРАТ- TREMOL ZS-KL | Касови апарати | гр. Бургас
НОВИЯ КАСОВ АПАРАТ- TREMOL ZS-KL
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 29 дни
Промоционалната цена важи до изчерпване на количествата на склад и включва: Касов Апарат - TREMOL ZS-KL Фискализация (въвеждане в експлоатация) Регистрация в НАП Абонамент за sim карта за една година.Договор за сервизно обслужване за една година! .Разполагаме и с много други касови апарати на изгодни цени. Адрес гр.Бургас ул.Стара планина № 3(зад Новата поща)Магазин-сервиз
ПРОМОЦИЯ! Касов апарат ELTRADE B1-KL | Касови апарати | гр. Варна
ПРОМОЦИЯ! Касов апарат ELTRADE B1-KL
Цена
199 лв.
МИКРОСИСТЕМИ - КАСОВИ АПАРАТИ И ВЕЗНИ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: МИКРОСИСТЕМИ - КАСОВИ АПАРАТИ И ВЕЗНИ,  преди 36 дни
Стационарен касов апарат с вграден данъчен терминал и връзка с НАП. Промоцията е валидна до края на месец Октомври! Цената включва: програмиране, фискализация, регистрация в НАП, едногодишна сервизна поддръжка, едногодишен договор за СИМ карта, 1 година гаранция от производителя и обучение за работа.
« Предишна | 12 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг