back to top

Касови апарати

54 обяви
Касов апарат Datecs DP-25
Цена: 40 лв. Втора употреба, втора ръка

DATECS DP-25 KL, дата на производство-11.2014г.

Фискални устройства за автомати на самообслужване
Цена: 269.99 лв. Ново

Фирма предлага Фискални устройства за автомати на самообслужване. Цена с включен монтаж, фискализация и регистрация в НАП-269.99 лв. За количества -цена по договаряне. Предлагаме и касови апарати, Ел...

Най-новите Касови апарати с дистанционна връзка с НАП
Цена: 169.99 лв. Ново

Фирма предлага най-новите касови апарати с дистанционна връзка към НАП- цени от 169.99 лв. с включена цена на всички необходими документи и 1 год. гаранция. Доработка на стари фискални устройства към ..

 рекламирай сам в favicon
Таксиметров апарат еltax-40f
Цена: 120 лв. Втора употреба, втора ръка

Апаратът работи перфектно, за рамките на софия лично предаване.

Договор за сервизно обслужване на касов апарат за 1 година
Цена: 40 лв. Ново

Договор за сервизно обслужване на касов апарат за 1 година Цена за икономичен сервизен договор - 40 лв. Цена за стандартен сервизен договор - 70 лв. И в двата случая ние се задължаваме за ремонти..

Касов апарат - преносим, с възможност за печат от таблет или смартфон
Цена: 220 лв. Ново

Малък и лек касов апарат с вграден акумулатор. Има 40 групи които могат да се избират от меню или една директна група в зависимост от вашите нужди. Касовият апарат Tremol S25 има вграден bluetooth мод..

Принтер за превозни билети за дървесина Datecs DPP-250
Цена: 320 лв. Ново

Преносим Bluetooth POS принтер Datecs DPP-250 за превозни билети за дървесина. Одобрен за работа с новата информационна система на ИАГ. Принтера е подходящ за издаване на всякакъв тип документи върху ..

продава принтер с клиентски дисплей
Цена: 200 лв. Втора употреба, втора ръка

Продава принтер, бар-код четец и клиентски дисплей на половин цена- изрядни и работещи. Може поотделно само принтера./термохартия/. Евентуално може да бъде добавен компютър към комплекта с добри данни..

Чекмедже за касов апарат Датекс модел HA-410A
Цена: 95 лв. Ново

Чекмедже за монети и банкноти за касов апарат. Размери: 410 x 415 x 110 mm. Сейфът може да се използва И ръчно, без да е свързан към касов апарат. При завъртане на ключалката чекмеджето се отваря. Каб..

Договори за сервизно обслужване на Касови Апарати
Цена: 77 лв. Ново

Сервизно обслужване на Касови Апарати (ЕКАФП): Съгласно изискванията на Наредба Н-18/2006 г. на Министерството на финансите, ЕКАФП с вградени данъчни терминали за дистанционна връзка с НАП, от 31...

Продажба, Договори и Сервиз за Касови Апарати
Цена: 79 лв. Ново

Договори за Касови Апарати Сервизи и Доработки на Ваши те Касови апарати ДАТЕКС И ТРЕМОЛ ВАЖНО ЗА ДОГОВОРА ЗА СЕРВИЗ МОЖЕМ ДА ВЗЕМЕМ КАСОВИЯ АПАРАТ ОТ ОБЕКТА И ДА ГО ВЪРНЕМ. Несебър ул. Отец Паисий..

Касов апарат TREMOL S25

Касов апарат TREMOL S25

Несебър, област Бургас
Цена: 219 лв. Ново

Програмиране и Фискализация, се Извършват и в почивни дни. Топ цена Получавате напълно готов за работа Касов апарат, Посочените цени са с включени фискализация, едногодишен сервизен договор и абонам..

Продавам pos принтер
Цена: 130 лв. Втора употреба, втора ръка

Продавам, малко използван нефискален принтер за бар, кухня още е в гаранция. Модел Daisy 1250 rp, със всичко необходимо.

Продава, Нов, Технически, Многофункционален калкулатор”KENKO” KK-F95”
Цена: 30 лв. Ново

Продавам, Нов, Работещ, Технически, Много-функционален, калкулатор”KENKO-F95” Захранва се с 2бр. батерии, показани на снимките.

Мобилен Касов Апарат Тремол S25 - 198лв. с договор за 1 година
Цена: 198 лв. Ново

Поръчай Онлайн и получи директно до своя обект на през: http://www.demo-consult.com Мобилен Касов апарат Тремол S25 Изцяло мобилен, с бързо зареждане на батерията по последни изисквания на НАП ..

Принтер за ПОС/ресторант/бар FP550-40
Цена: 40 лв. Втора употреба, втора ръка

Принтер за касови бележки от цялостна система за бар/ресторант/ПОС. Принтерът работи с малки ролки хартия (за касови бележки). Модел FP550-40. Може да се купи отделно или заедно с цялата сис..

Ръчен баркод скенер Datalogic Heron
Цена: 40 лв. Втора употреба, втора ръка

Ръчен баркод скенер Datalogic Heron - изпитана и доказани във времето техника. Надежден и издръжлив - създаден за да служи дълго! Предлагаме цялостно оборудване за магазини и супермаркети - но..

таксиметров апарат EMTA
Цена: 370 лв. Ново

Нова Емта- 370лв. Сервиз, договори, свидетелства и продажби.

таксиметров апарат ЕЛИТАКС
Цена: 360 лв. Ново

Сервиз, договори, свидетелства и продажби. Емта - 370лв. с фискализация и договор

НОВИ касови апарати ( сервиз за касови апарати )
Цена: 154 лв. Ново

Промоционална оферта за нови клиенти. Предплатена СИМ карта за една година и обучение. В цената е включено всичко за работа с апарата. Безплатно бракуване на стария апарат, ако е от марката Дейзи...

 рекламирай сам в favicon
Касов апарат DATECS + ЦЯЛ КАШОН касови ролки.
Цена: 29.99 лв. Втора употреба, втора ръка

-При закупуване на повече артикули правим %-ви отстъпки. -Доставката се извършва в рамките на един работен ден. -За град Добрич, може да се свържете с нас за лично предаване. -За други градове о..

Таксиметров апарат Daisy Taxi-01 Електронен таксиметров апарат 166ЛВ.
Цена: 199 лв. Втора употреба, втора ръка

Таксиметров апарат Daisy Taxi-01 Електронен таксиметров апарат с фискална памет, предназначен за контрол и отчитане на дейността на таксиметровия превоз на пътници, отговарящ на изискванията на На..

Стар касов апарат на ток Елит Мобил работещ работи копче
Цена: 10 лв. Втора употреба, втора ръка

Стар касов апарат. Излязъл от употреба. Касовия апарат не е пускан от години. След като го пуснах в тока и на дисплея се появиха цифри. До каква степен работи и може ли да се използва не съм сигурен..

Стар касов апарат на ток Елит Мини Т работещ работи копче
Цена: 10 лв. Втора употреба, втора ръка

Стар касов апарат. Излязъл от употреба. Касовия апарат не е пускан от години. След като го пуснах в тока и на дисплея се появиха цифри. До каква степен работи и може ли да се използва не съм сигурен..

Касов Апарат Тремол А19 Plus - 228лв. с договор за 1 година
Цена: 228 лв. Ново

Поръчай Онлайн и получи директно до своя обект на през: http://www.demo-consult.com Компактен многофункционален касов апарат с широк печат, КЛЕН (Контролна Лента на Електронен Носител), вграден д..

Продажба, Договори и Сервиз за Касови Апарати
Цена: 99 лв. Ново

Договори за касови апарати И Доработки на Ваши те Касови апарати ДАТЕКС И ТРЕМОЛ ВАЖНО ЗА ДОГОВОРА ЗА СЕРВИЗ МОЖЕМ ДА ВЗЕМЕМ КАСОВИЯ АПАРАТ ОТ ОБЕКТА И ДА ГО ВЪРНЕМ. работно време от 9 до 20 ч. Дог..

Промоция на Мобилен Касов Апарат Тремол S21 - 240лв.
Цена: 238 лв. Ново

УСТРОЙСТВОТО ОТГОВАРЯ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА НАП Н18 Компактен многофункционален касов апарат с широк печат, КЛЕН (Контролна Лента на Електронен Носител), вграден данъчен терминал с вътрешна а..

Нов Модел Касов Апарат Тремол М23 - 297лв.
Цена: 297 лв. Ново

Поръчай Онлайн и получи директно до своя обект на през: http://www.demo-consult.com Компактен многофункционален касов апарат с широк печат, КЛЕН (Контролна Лента на Електронен Носител), вграден д..

Касов Апарат Тремол М20 - 260лв. с договор за 1 година
Цена: 260 лв. Ново

Поръчай Онлайн и получи директно до своя обект на през: http://www.demo-consult.com Компактен многофункционален касов апарат с широк печат, КЛЕН (Контролна Лента на Електронен Носител), вграден..

Продажба, Договори и Сервиз за Касови Апарати
Цена: 99 лв. Ново

Продажба, Договори и Сервизи на Касови Апарати ДАТЕКС И ТРЕМОЛ Софтуер Тремол за Магазин, Ресторант одобрен от НАП от 239 лв. Свети Влас ул. Цар Симеон №17б /до Общината/ Цени от /6 м. -99 лв./--/1..