back to top

Концерти, спектакли, изложби

7 обяви
зала за изложби, представления под наем София център

EVENT STUDIO 22 е приветливо, уютно, нестандартно и модерно пространство, съчетаващо светлина, функционалност, уникална локация в сърцето на София. В близост до няколко паркинга, удобен градски трансп..

Билети Central Cee

Билети Central Cee

Стара Загора
Цена: 170 лв.

Продавам 2 бр. билети за концерта на Central Cee Solar Xmas 2022. 1 бр. билет е 170 лева. Цената не подлежи на коментар. При повече информация пишете на лс.

Билети за Central cee

Билети за Central cee

Вълчи дол, област Варна

Продавам два билета за концерта на Central cee, който ще се състои на 16.12.2022 в зала 3 на НКД София. За повече информация и въпроси звъннете или пишете на посочения номер

продавам лот от стари красиви картини и графики на български художници от личната си колекция
1 300 EUR
продавам лот от стари красиви картини и графики на български художници от личната си колекцияпродавам лот от стари красиви картини и графики на български художници от личната си колекцияпродавам лот от стари красиви картини и графики на български художници от личната си колекцияпродавам лот от стари красиви картини и графики на български художници от личната си колекцияпродавам лот от стари красиви картини и графики на български художници от личната си колекция
Рок група JUMP - Варна Рокендрол стил!
Цена: 5 лв.

Рокендрол група JUMP - ритъменд блус, рокендрол, буги, хард и хеви метъл е стилът на новоизгряващата група от Варна. Предстоящи участия по клубове, концерти, турнета и фестивали. Купете сингъла с техн..

bellini il pirata

bellini il pirata

Хасково
Цена: 10 лв.

добро състояние без забележки

Физически REGULAR 80Lv билети за концерта на Central Cee
Цена: 170 лв.

Продавам 4 REGULAR 80 билета за концерта на Central Cee SOLAR XMAS 2022 в зала 3 на НДК на 16 декемврив София. Не е нужно да купувате всички билети наведнъж. Може да вземете колкото желаете. Ако имате..

Колекционерски билет от концерта на MEGADETH, FIVE FINGER DEATH PUNCH, BAD WOLVES
Цена: 40 лв.

Колекционерски билет от концерта на MEGADETH, FIVE FINGER DEATH PUNCH, BAD WOLVES в София, зала Арена Армеец на 22.02.2020 год.