1. home
  2. »
  3. bcИзкуство, Хоби
  4. »
  5. Концерти, спектакли, изложби

Концерти, спектакли, изложби

7 обяви
Цялата продукция - https://www.youtube.com/watch?v=hdOuHyFbz-Y Мая, Николета, Биляна и Борислав - Хайде, Калино да идем - https://www.youtube.com/watch?v=l0nb4BQCu6M Мая и Николета - Да знам, либе л..

Билети за шоу

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 245 лв. Продавам 7 билета за “Забраненото шоу на Рачков” по 35лв на брой 10 Ноември (Вторник) от 20:00ч, в Двореца на културата и спорта ”Васил Левски”

Билети за концерт

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 20 лв. броя билети за концерт та Лили Иванова в гр. Сливен, който ще се състои на 24.03.2021 г. Местата са на добро разположение да се вежда сцената. 1 бр. - 20 лв.
 рекламирай сам в
Цена: 5 лв. Рокендрол група JUMP - ритъменд блус, рокендрол, буги, хард и хеви метъл е стилът на новоизгряващата група от Варна. Предстоящи участия по клубове, концерти, турнета и фестивали. Купете сингъла с техн..
Цена: 88 лв. Продавам два тридневни билета за Spice music festival в Бургас. Цената е 88лв. За брой. За толкова са купени. За София може и лично предаване. Електронни са, мога да ги пратя по мейл
Предлагаме музика на живо - дуо, трио или квартет по избор, цигулка, флейта, мандолина, китара и др. Богат репертоар, обхващащ предкласика, класика, романтизъм и модерни пиеси, италиански канцонети,..

Индийски танци Bhaarateey Tall

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Индийски танци Bhaarateey Tall „Bollywood dance” Усмивките идват от сърцето да се забавляваме заедно нека танцуваме, пеем и играем до насита ще ви бъде интересно и забавно очакваме вашите съобщения и..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.