Промишлени помещения, Складове под наем : обл.Шумен

11 обяви

Производствено помещение

map icon с. Риш, община Смядово, област Шумен, с. Риш, обл. Шумен
Месечен наем: 350 EUR (1.52 EUR/кв.м) Промишлено помещение 230 кв.м Масивна конструкция Давам под наем производствено помещение с площ 230 кв.м. Бонус към помещението е и двор с възможност за ползване, като складова база 600 кв.м. В двора има и навес, който може да се ползва. Наем за дво..

Склад под наем - кв. Тракия

Тракия, гр. Шумен, обл. Шумен
Месечен наем: 750 лв. (5.36 лв./кв.м) Склад 140 кв.м Тухла ДАВА СЕ ПОД НАЕМ СКЛАД. Помещението се намира в индустриалната зона на кв. Тракия, в близост до изхода на града за гр. Варна. Складът е с площ 140 кв.м, разпределена на офис, склад и санитарно помещен..

Oборудван и действащ сладкарски цех

Дивдядово, гр. Шумен, обл. Шумен
Месечен наем: 900 лв. (11.25 лв./кв.м) Промишлено помещение 80 кв.м Тухла Оборудван, действащ сладкарски цех под наем

МИМ дава под наем склад

Тракия, гр. Шумен, обл. Шумен
Вид: Склад 1823 кв.м Панел Склад ново строителство 1823кв.м с прилежащо дворно место 800кв.м на Бул. Симеон Велики 6 в процес на строене

Помещение под наем

Пожарната, гр. Шумен, обл. Шумен
Месечен наем: 840 лв. (3.36 лв./кв.м) Промишлено помещение 250 кв.м Тухла Предлагаме Ви ПОМЕЩЕНИЕ под наем, намиращо се в района на хотел Мадара. Състои се от помещение с площ от 250 кв.м и вътре две отделни малки помещения, има санитарен възел и климатици, тухлена сграда е..

Склад под наем - кв. Тракия

Тракия, гр. Шумен, обл. Шумен
Месечен наем: 320 лв. (4 лв./кв.м) Склад 80 кв.м Метална конструкция СКЛАД ПОД НАЕМ. Помещението се намира в индустриална зона на кв. Тракия. Складът е с площ 80 кв.м. Подсигурен достъп и паркинг за тирове. За Ваше удобство: огледи по всяко време. За допълнителна инфор..

дава под наем

Военно училище, гр. Шумен, обл. Шумен
Вид: Промишлено помещение 130 кв.м Тухла давам под наем помещение със статут на сладкарски цех в гр. шумен, може да се използва и за други дейности и склад

Цех/Склад под наем - кв. Басейна

Басейна, гр. Шумен, обл. Шумен
Месечен наем: 5 384 лв. (4 лв./кв.м) Склад 1346 кв.м Панел ДАВА СЕ ПОД НАЕМ СКЛАДОВО ПОМЕЩЕНИЕ в индустриалната зона на бул. Ришки проход. Площта на склада е разделена на две части: първата е с площ 1012кв.м и височина 9,80м, а втората е с площ 334 кв.м и вис..

Склад под наем - кв. Добруджански

Добруджански, гр. Шумен, обл. Шумен
Месечен наем: 700 лв. (5 лв./кв.м) Склад 140 кв.м Тухла ДАВА СЕ ПОД НАЕМ СКЛАДОВО ПОМЕЩЕНИЕ на бул. Ришки проход, на главния път за гр. Бургас. Склада е с площ 140 кв.м. Масивна, тухлена постройка с бетонов покрив. Подсигурен е достъп на ТИР. За Ваше удобс..

Склад под наем - кв. Добруджански

Добруджански, гр. Шумен, обл. Шумен
Месечен наем: 680 лв. (5 лв./кв.м) Склад 136 кв.м Тухла Дава се под наем СКЛАД в индустриалната част на бул. Ришки проход в близост до изхода на града за гр. Бургас и гр. Варна. Помещението е с площ 90 кв.м., заедно с прилежащият към него навес с площ 46 к..

Цех/Склад под наем - кв. Дивдядово

Дивдядово, гр. Шумен, обл. Шумен
Месечен наем: 950 лв. (3.17 лв./кв.м) Промишлено помещение 300 кв.м Тухла Предлагаме ви помещение под наем с площ от 310 кв.м. и празен терен пред него 100кв. в кв. Дивдядово. Разделено е на 2 части, като предната има канал. Намира се близо до околовръстен път. Има направен..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.