Промишлени помещения, Складове под наем : обл.Шумен

13 обяви

Отдава се под наем склад с площ 519 кв.м.

Дивдядово, гр. Шумен, обл. Шумен
Месечен наем: 2 000 лв. (3.85 лв./кв.м) Склад 519 кв.м Друго Отдава се под наем новопостроен склад в кв. Дивдядово. Площта на склада е 519 кв.м. Подходящ е за всякакъв вид складова и търговска дейност. Към склада има дворно място, подходящо за съхранение на кам..

Цех/Склад под наем - кв. Басейна

Басейна, гр. Шумен, обл. Шумен
Месечен наем: 5 384 лв. (4 лв./кв.м) Склад 1346 кв.м Панел ДАВА СЕ ПОД НАЕМ СКЛАДОВО ПОМЕЩЕНИЕ в индустриалната зона на бул. Ришки проход. Площта на склада е разделена на две части: първата е с площ 1012кв.м и височина 9,80м, а втората е с площ 334 кв.м и вис..

Склад под наем - кв. Добруджански

Добруджански, гр. Шумен, обл. Шумен
Месечен наем: 700 лв. (5 лв./кв.м) Склад 140 кв.м Тухла ДАВА СЕ ПОД НАЕМ СКЛАДОВО ПОМЕЩЕНИЕ на бул. Ришки проход, на главния път за гр. Бургас. Склада е с площ 140 кв.м. Масивна, тухлена постройка с бетонов покрив. Подсигурен е достъп на ТИР. За Ваше удобс..

Склад под наем - кв. Добруджански

Добруджански, гр. Шумен, обл. Шумен
Месечен наем: 680 лв. (5 лв./кв.м) Склад 136 кв.м Тухла Дава се под наем СКЛАД в индустриалната част на бул. Ришки проход в близост до изхода на града за гр. Бургас и гр. Варна. Помещението е с площ 90 кв.м., заедно с прилежащият към него навес с площ 46 к..

Цех/Склад под наем - кв. Дивдядово

Дивдядово, гр. Шумен, обл. Шумен
Месечен наем: 950 лв. (3.17 лв./кв.м) Промишлено помещение 300 кв.м Тухла Предлагаме ви помещение под наем с площ от 310 кв.м. и празен терен пред него 100кв. в кв. Дивдядово. Разделено е на 2 части, като предната има канал. Намира се близо до околовръстен път. Има направен..

Помещение под наем

Център, гр. Шумен, обл. Шумен
Месечен наем: 1 500 лв. (22.06 лв./кв.м) Друго 68 кв.м Тухла ИМОТИ РОЛВИС!! ПОД НАЕМ!! Предлагаме Ви ПОМЕЩЕНИЕ ПОД НАЕМ, намиращо се в ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР, на два етажа, като на първия етаж е с голяма витрина, а на втория етаж е помещение със санитарен възел, подх..

Помещение под наем

Дивдядово, гр. Шумен, обл. Шумен
Месечен наем: 2 000 лв. (3.85 лв./кв.м) Промишлено помещение 520 кв.м Метална конструкция Отдава се под наем голямо помещение 520 кв.м. (хале, склад, гараж). Направено е от желязна конструкция и сандвич панели. Дължината на помещението е 43 метра на ширина 12 метра, височина 5.50 метра. Им..

Помещение под наем

Пожарната, гр. Шумен, обл. Шумен
Месечен наем: 840 лв. (3.36 лв./кв.м) Промишлено помещение 250 кв.м Тухла Предлагаме Ви ПОМЕЩЕНИЕ под наем, намиращо се в района на хотел Мадара. Състои се от помещение с площ от 250 кв.м и вътре две отделни малки помещения, има санитарен възел и климатици, тухлена сграда е..

Склад, Хале

Дивдядово, гр. Шумен, обл. Шумен
Месечен наем: 519 лв. (1 лв./кв.м) Промишлено помещение 519 кв.м Метална конструкция Халето е направено така, че може да се раздели на 3 части, т. с да се наеме цялото или част от него. Изградено с термо панел 8см., под с шлайфан бетон, ел. врати Hormann. Подходящо за автосервиз, цех ..

Производствено помещение

map icon с. Риш, община Смядово, област Шумен, с. Риш, обл. Шумен
Вид: Промишлено помещение 230 кв.м Масивна конструкция Давам под наем производствено помещение с площ 230 кв.м. и двор с възможност за ползване, като складова база 600 кв.м. Помещението е подходящо за шивашки цех, както и за цех за пакетиране на стоки и д..

Склад под наем - кв. Широк център

Промишлена зона, гр. Шумен, обл. Шумен
Месечен наем: 600 EUR (5.22 EUR/кв.м) Склад 115 кв.м Тухла Предлагаме Ви новостроящи се четири гаражни клетки със собствен санитарен възел и допълнителна стая за отдих, подходящи за автосервиз, автомивка или складова база във района на индустриална зона, непо..

Наем Промишлено помещение с. Мараш

с. Мараш, с. Мараш, обл. Шумен
Месечен наем: 600 лв. (1.50 лв./кв.м) Промишлено помещение 400 кв.м Тухла ПРОМИШЛЕН ИМОТ в масивна сграда с трифазен ток, вода и поливна вода, само на 10км от центъра на град Шумен, с бърз достъп до промишлените зони на града и до входно-изходните артерии в посока Бургас, В..

Склад под наем

Тракия, гр. Шумен, обл. Шумен
Месечен наем: 600 лв. (2.61 лв./кв.м) Склад 230 кв.м Тухла Масивна, висока складова постройка с вода и трифазен ток. Подходяща е за складова дейност и малко производство. Възможно е влизане на камиони, както и работа с мотокар. В наемната цена не е включен ДД..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.