Промишлени помещения, Складове под наем : обл.Кюстендил

8 обяви

Производствено складова база

гр. Кочериново, обл. Кюстендил
Месечен наем: 860 EUR (1.54 EUR/кв.м) Промишлено помещение 560 кв.м Тухла Масивна сграда на територията на бивш стопански двор на гр. Кочериново. Районът е застроен със сгради с предимно производствено и складово предназначение. Предлагаме на вашето внимание, едноетажно сам..

Помещение в с. Слатино!

център, с. Слатино, обл. Кюстендил
Вид: Промишлено помещение 200 кв.м Тухла ”ЗОРА РИЙЛ ЕСТЕЙТ”ЕООД има удоволствието да Ви представи промишлено помещение, находящо се в с. Слатино, общ. Бобошево. Обектът се състои от основна зала, допълнителна стая-кабинет и санитарен възел. ..
Месечен наем: 1 300 лв. (1.24 лв./кв.м) Промишлено помещение 1050 кв.м Тухла Имотът от 1050 кв.м. е ограден с масивна ограда и представлява бивш автосервиз. Сградата е едноетажна, масивна, с двускатен покрив, покрит с ламарина, със ЗП от 375 кв.м. Състои се от две помещения с ..

Производствена база под наем

гр. Рила, обл. Кюстендил
Месечен наем: 5 304 лв. (1 лв./кв.м) Промишлено помещение 5304 кв.м Тухла ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА с много възможности под наем! На Вашето внимание предлагаме под наем огромен имот с производствени сгради в град Рила. Имотът представлява терен с площ от 5304кв.м., ДЪРВОДЕЛСК..

Помещение под наем!

с.Слатино, гр. Бобошево, обл. Кюстендил
Вид: Промишлено помещение 200 кв.м Тухла Предлага на Вашето внимание помещение от 200 кв.м в с. Слатино, общ. Бобошево, състоящо се от основна зала и допълнителна стая-кабинет. Обектът се нуждае от ремонт. Подходящо е за наемане с цел произв..

промишлено помещение

с. Стоб, обл. Кюстендил
Месечен наем: 400 EUR (0.82 EUR/кв.м) Промишлено помещение 486 кв.м Тухла Предлагаме бивша ТКЗС постройка - тип хале, която е преправена от двуетажна на едноетажна и по която са направени множество подобрения - на покрива са монтирани термо-панели, замазка от вътрешната стр..

Склад с офис под наем в гр. Кочериново.

гр. Кочериново, обл. Кюстендил
Месечен наем: 920 EUR (1.59 EUR/кв.м) Склад 580 кв.м Тухла Склад с офис под наем в гр. Кочериново. Намира се на партер, с лесен достъп.  Склада е с площ от 580 кв.м. Трифазен ток.  Има място за паркиране. Последно е работило като цех. Цената е с ДДС. Обява по..

Склад под наем в гр. Кочериново.

гр. Кочериново, обл. Кюстендил
Месечен наем: 920 EUR (1.53 EUR/кв.м) Склад 600 кв.м Тухла Склад под наем в гр. Кочериново. Намира се на партер, с лесен достъп.  Склада е с площ от 600 кв.м. Трифазен ток.  Има място за паркиране. Последно е работило като цех. Цената е с ДДС. Обява под Рефер..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.