1. home
  2. »
  3. bcФинанси, Съдружие
  4. »
  5. Продава/Купува бизнес, идея

Продава/Купува бизнес, идея

134 обяви
Цена:
5 000 лв.
Здравейте, Продаваме онлайн магазин за козметика, който е разработван в последните 2 години. Кратко, но ясно ще се опитаме да илюстрираме параметрите и постигнатите резултите на фирмата. 1. Фирмата е без задължения, освен това има 2 данъчни проверки, които са минати успешно. 2. Фирмата има пряка връзка с 2 доставчика, като ползва преференции. За едната фирма има 2месечно пресрочване на плащането на фактура. За другата директна печелба от продукта без да има нужда от складови наличности. 3. Фирмата има взаимотношение с верига аптеки, които поръчват на едро 4. Фирмата има два касови а..
Цена:
6 900 лв.
Изграждане на солна стая - чудесен малък бизнес или една звезда повече към обекта ви! Търсиш нова възможност за бизнес?? Изгради перфектната солна стая в твоя град или обект и се радвай на добър малък бизнес? Himalaya Build е твоят партньор, който: ? ще те запознае със спецификите на бизнеса в най-малки детайли ? ще ти изработи проекти според мястото, с което разполагаш (включително интериор, електрозахранване, аспирация, осветление и озвучаване) ? ще изгради стаята според изработения проект ? ще ти осигури качествени халогенератори, за да предлагаш възможно най-добра услуга ? ще т..
ПРЕДЛАГАМЕ Специализирани Правни Услуги за Прехвърляне на Фирми: ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения + ОСВОБОЖДАВАМЕ от Длъжност и СОЛИДАРНАТА Отговорност! Адвокатската ни кантора е специализирана в..

Магазин за алкохол и цигари

гр. София, обл. София
Цена: 39 000 лв. Продава се магазин за алкохол и цигари в кв. Лозенец в София. Магазинът е разработен и функционира на печалба от 2012 г. на сам и е с много добри показатели. Продава се така както работи - със стоката..

Демонстрационен салон Nuga Best

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 13 000 лв. Продавам разработен бизнес представляващ салон оборудван с уреди Nuga Best. Салонът е оборудван с последните модели уреди, на които може да се наслади клиента. Има редовни и доволни клиенти. Намира се..

Стари банкнотии

гр. София, обл. София

продава бизнес

гр. Бургас, обл. Бургас
Изключително печеливш и рентабилен обект за организиране на хазартни игри- 100кв.м. Централен булевард с отлично местоположение и много добра възможност за предлагане на храни и напитки в прилежащо по..
Цена: 123 лв. Купуваме фирми и дружества със всякакви задължения Изкупуваме фирми със задължения - като предлагаме отлично съдействие за ЕООД, ООД, АД, СД и други натрупали задължения към държавата, НАП, НОИ, БА..
Цена: 16 000 лв. Продава разработен бизнес - пункт Еврофутбол, в к-с М. рудник, бл. 601, над обръщалото - 16 000 лв.
Цена: 55 000 лв. Продавам работещ бизнес заведение за бързо хранене с обедно меню с топли витрини бен марита с постояна клиентела. Напълно оборудвана кухня с конвектомат за 10 тави и 5 работни маси мивки и др. Има гра..

Барокамера и оборудване

гр. Варна, обл. Варна
Оксигена ЕООД продава сертифицирана барокамера с кислороден генератор, комплект за озонотерапия, линейка Мерцедес, превързочна и оборудван лекарски кабинетза контакти Д-р Гаевски
Цена: 10 000 лв. Продавам разработен бизнес, денонощен магазин за алкохол и цигари, намиращ се на най-комуникативната локация на София- ПЕТТЕ КЬОШЕТА. Обявената цена е за бизнеса и оборудването в магазина. При желан..
Цена: 2 000 лв. Предлагаме за продажба проект за строеж на пет етажна жилищна сграда с РЗП 920 кв.м, Проекта е за 12 апартамента, 7 от които са със статут на апартаменти, 5 със статут на ателиета. Може и договаряне н..
Подарявам ЕООД от винаги без дейност, всички документи са редовни, таксите по прехвърляне са за сметка на купувача (около 100 лв).
Цена: 10 000 лв. Продавам бизнес - онлайн магазин с наличната стока https://bexxstore.com/ Сайта има фейсбук страница с около 20000 лайка. Има изградена платформа за продажби с Трендо БГ. За всеки, който има физиче..
Цена: 22 000 лв. Продавам бизнес с голям потенциал - производство на гъвкави декоративни тухлички, „каменни тапети“ и картини, нанесени върху „гъвкав камък“. Цена: 22 000 лв. Дизайнерска работилница ”СтречСтон..
Цена: 36 000 лв. НОВА ЦЕНА - 36 000 лв Преотстъпвам разработен и оборудван магазин за алкохол, цигари и захарни изделия: - на централен булевард - до Районен съд, зимно кино Тракия - интензивен човекопоток - на две..

Продава се почистваща фирма

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 30 000 лв. Сертификати Автомобил, Сайт + срм, национален телефон, техника + оборудване за офис, Патент на лого и много други. Част от снимките са качени

Продавам Парфюмерия

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 2 000 лв. Продавам работещ бизнес: магазин за мъжки и дамски парфюми над 400 вида. Продава се само бизнеса БЕЗ помещението. Помещението се отдава дългосрочно под наем. Обекта се намира на оживена улица с непрек..

Стари банкноти

гр. София, обл. София
Мобилно приложение (IOS + Android + Административен панел) Стартъпът е създаден през 2017 г. Платформата е добре поддържана и е стабилна.LikeLocator е приложение за среща с нови хора. Имате възможнос..

преотстъпвам бизнес

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 6 500 лв. Продавам, работеща сладкарничка на ул. Сан Стефано. Продава се оборудването, стоката(електронна везна, к. апарат и др). Обаждания от9:30ч до 18:00ч. Цена 6500лв. Може лек коментар.

Заведение, Център

гр. София, обл. София
Цена: 2 500 лв. Продава се работещ бизнес- ресторант със цялото оборудване, 10.000лв. Обекта е самостоятелна къща на два етажа: 1-ви-е разположена кухнята, две сервизни помещения, складови помещения, котелно помещени..

Разработен бизнес

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Цена: 18 000 лв. Продавам разработен бизнес за Кафе, Цигари, Алкохол, Захарни изделия. Помещението е с квадратура 72 кв.м. има голям склад с тоалетна. Намира се в оживен квартал в гр. Благоевград Заобиколен е от завед..

Подарявам Бизнес с ОБУВКИ

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 8 000 лв. Промоция до края на седмицата! Заредена нова есенна и зимна стока! Подарявам работещ бизнес с обувки на пазар КРАСНОДАР. Изгодни цени срещу заплащане на наличната стока в магазина на половин ценa(2000..

Работещ бизнес

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 110 000 EUR Преотстъпва се разработен и работещ в момента бизнес за внос и продажба на едро на хигиенни артикули. Добре разработен и развит в годините бизнес. Информация по телефона, Моля само за сериозни обаждан..

Продам 2 фирми регистрирани по ддс

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 1 лв. Продавам 2 фирми. Цената е50лв.

продава бизнес

гр. Бургас, обл. Бургас
Aтрактивен обект за приемане на залози на живо за спортни и случайни събития със създаден постоянен клиентопоток, 50кв.м. разработван от 15 години!

Купувам фирми

гр. София, обл. София
Куоувам фирми със и без задължения. Професионално съдействие, осигуряване на ное управител и адрес.

Магазин бул. Витоша

гр. София, обл. София
Цена: 23 000 EUR Продава бизнес! Павилион за алкохол и цигари на бул. Витоша. Цената е 23000Е. Само помещението не се дава!
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.