1. home
  2. »
  3. bcФинанси, Съдружие
  4. »
  5. Продава/Купува бизнес, идея

Продава/Купува бизнес, идея

124 обяви
Цена:
1 000 лв.
Продава се бизнес/фирма/ - дизайнерски обзаведен салон за красота на топ локация: две фризьорски работни места, маникюр и педикюр. Салона се намира на 15м от ново откриваща се спирка на метро на бул. Владимир Вазов и главна улица. Има издаден статут за фризьорски салон. Неотдавнашен основен ремонт. Салона се намира на ул. Тодоринни Кукли 1А срещу Билла. Цена 25 000лв. За въпроси и огледи Момчил Жечев

Бизнес със солни стаи

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 5 000 лв. Продава се работещ бизнес със солни стаи. Обектът разполага с две стаи и приемна. Чудесна идея за семеен бизнес с много възможности и потенциал за развитие. Намира се на удобно и комуникативно място в..
Цена: 11 000 EUR Продава се бизнес солна стая на бул. Витоша до Южен парк. Перфектна локация! Много добре работещ и с огромен потенциал за развитие. Оборудвана и обновена! Продава се бизнеса с цялостното оборудване. Ч..
Цена: 400 лв. Купувам сякакви видове фирми със и без задължения с цел освобождаване от солидарност

Салон за красота

гр. София, обл. София
Цена: 23 900 лв. Продава се разработен бизнес. Салон за красота ( High Studio ) намиращ се в София ж.к. Манастирски Ливади запад. Салонът е стилен, модерен с италянсо обзавеждане. Разработен и с постоянна клиант..
Цена: 8 500 лв. Продавам разработен клек-шоп в центъра на София на ъгъла на ул. Георги Ръковски и ул. Стефан Караджа, на 20 метра от НАТФИЗ. В цената е включено следното оборудване: Хладилник Монстър, Хладилник Горна..
Цена: 30 000 лв. Продавам разработен и в момента работещ бизнес павилион за алкохол, цигари, лотария и пакетирани стоки.   Топ локация в Изгрев. Намира се в близост до пазар, магазини, банки, парк.   Магазина работи..
Цена: 123 лв. Купуваме фирми и дружества със всякакви задължения Изкупуваме фирми със задължения - като предлагаме отлично съдействие за ЕООД, ООД, АД, СД и други натрупали задължения към държавата, НАП, НОИ, БА..
Цена: 12 800 лв. Предлагаме на Вашето внимание страхотна инвестиция! Продажба на ”Автокозметичен център Ефект”, само до края на този месец за 12 800лв. Местоположението е на една от най - оживените пътни артерии в гра..

Продава действащо производство на екобрикети

гр. Горна Оряховица, обл. Велико Търново
Продаваме действащо производство за екобрикети тип Pini Kay от дървени стърготини. В момента няма аналогични производства в България, също няма и продукция с същите характеристики. Готова продукция са..

Търговия на едро

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 99 000 лв. Продавам бизнес занимаващ се с търговия на едро на бързооборотни артикули за ежедневно и еднократно ползване. Продуктите се купуват директно от производители, което ни позволява да реализираме добри м..
Продавам работещ бизнес в гр. Плевен - център Автомивка и Кафене Автомивка: 1бр клетка на обслужване с пълно оборудване - в гаранция 2бр клетки на самообслужване с пълно оборудване - в гаранция ..

Продавам разработен магазин

гр. Габрово, обл. Габрово
Цена: 15 000 лв. Разработен магазин за електроуреди всичко за домакинството и инструменти внос от Германия. Намиращ се се на централна улица в Гр. Габрово Продава се бизнеса с наличната стока и оборудване. Магазинът..
Цена: 2 000 лв. Предлагаме за продажба проект за строеж на пет етажна жилищна сграда с РЗП 920 кв.м, Проекта е за 12 апартамента, 7 от които са със статут на апартаменти, 5 със статут на ателиета. Може и договаряне н..
Цена: 50 000 лв. Продавам БИЗНЕС. Работещ зоомагазин с панорамна витрина с добра локация. Зоомагазина е оборудван с нови стелажи, щанд за продавача, СОТ, касов апарат, витрините са от алуминиева дограма. Склад със сан..
Цена: 22 000 лв. Продавам бизнес с голям потенциал - производство на гъвкави декоративни тухлички, „каменни тапети“ и картини, нанесени върху „гъвкав камък“. Цена: 22 000 лв. Дизайнерска работилница ”СтречСтон..
Цена: 28 000 лв. НОВА ЦЕНА - 28 000 лв Преотстъпвам разработен и оборудван магазин за алкохол, цигари и захарни изделия: - на централен булевард - до Районен съд, зимно кино Тракия - интензивен човекопоток - на две..

Продавам фармацевтичен бизнез

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 37 000 лв. Аптеката се намира в подножието на стария град, на спирката за туристически автобуси

Продавам разработен бизнес в Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 78 000 лв. Предлагаме ви интересно предложение за разработен бизнес на заведение в сърцето на град Пловдив. Перфектна локация, атрактивна обстановка, голям човекопоток. Закрита площ от 80 кв.м., тротоарно право...

Продажба на бизнес Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 20 000 лв. Продаваме разработен бизнес с голям потенциал - суши ресторант в град Пловдив. Работи с интернет платформи за доставка на храна, както и приготвяне на място. Продава се с цялото оборудване, готово мен..
Цена: 8 000 лв. Преотстъпва се разработена, работеща от 10 години баничарница. Намира се в София, близо до пазар Красна поляна. Професионално оборудвана - печка за закуски - руска тройка, тестомесачка - 50 литра, 1 г..

Продавам фирма

гр. Бургас, обл. Бургас
Бизнесът ни е свързан с продажбата на хранителни стоки. Продажбата на фирмата е и с помещението, с уреди, хладилници и стоката в нея. Намираме се в к-с Меден рудник на оживено кръстовище до Детска гра..

Магазин ул. Раковски

гр. София, обл. София
Цена: 27 000 EUR Продава бизнес! Павилион за алкохол и цигари на ул. Раковски, до Славейков. Цената е 27000Е. Само помещението не се дава!
Цена: 2 500 лв. 1 година безплатен домейн със SSL сертификат, 3 месеца безплатен хостинг на нашите сървъри. Напълно автоматизиран магазин, многоезичен /преведен на няколко езика/, мобилна версия на сайта. Възможност ..
ПРЕДЛАГАМЕ Специализирани Правни Услуги за Прехвърляне на Фирми: ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения + ОСВОБОЖДАВАМЕ от Длъжност и СОЛИДАРНАТА Отговорност! Адвокатската ни кантора е специализирана в..
Цена: 22 500 лв. Продава се Бизнеса, не помещението!!! Разработен бизнес, кафе-клуб кв. Капана с всички необходими разрешителни за експлоатация (категоризация, тротоарно право, ХЕИ, пожарна и т.н.) Обектът е въведен в..

Продавам фирма без задължения

гр. София, обл. София
Фирмата е с платени данъци за финансовата 2018 г. В момента тече годишното приключване за 2019 г.
Мобилно приложение (IOS + Android + Административен панел) Стартъпът е създаден през 2017 г. Платформата е добре поддържана и е стабилна.LikeLocator е приложение за среща с нови хора. Имате възможнос..

Изкопувам фирми

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 1 лв. Изкупувам фирми с данъчни задължения не важи за ЕТ. Ново седалище нов собственик нотариус и търговски регистър важно уточнение за да продадете вашата фирма не трябва да имате неизплатени задължения за..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.