1. home
  2. »
  3. bcФинанси, Съдружие
  4. »
  5. Продава/Купува бизнес, идея

Продава/Купува бизнес, идея

120 обяви

Купувам фирми

гр. София, обл. София
Купувам фирми с и без задължения. Пълна юридическа подкрепа при прехвърляне на вашата фирма. За връзка
Цена: 75 000 лв. Продава се бизнеса. Магазин за хранителни стоки на почти 4 години. Магазинът е страхотна инвестиция. Намира се в центъра на много комуникативно място на бул. Дондуков. Магазинът разполага с всички вид..

Продавам фирми

гр. Бургас, обл. Бургас
Продавам ЕООД-та с история, без задължения към държавата, банки или частни лица, както и едно АД с капитал 350 х. лв. Подават се всички необходими отчети и декларации към НАП, Статистика и Търговски р..
Цена: 25 000 лв. НОВА ЦЕНА - 25 000 лв Преотстъпвам разработен и оборудван магазин за алкохол, цигари и захарни изделия: - на централен булевард - до Районен съд, зимно кино Тракия - интензивен човекопоток - на две..

Продавам бизнес

гр. Бургас, обл. Бургас
Бизнесът ни е свързан с продажбата на хранителни стоки. Продажбата на фирмата е и с помещението, с уреди, хладилници. Намираме се в к-с Меден рудник на оживено кръстовище до Детска градина и училище
Цена: 50 000 лв. Продавам БИЗНЕС. Работещ зоомагазин с панорамна витрина с добра локация. Зоомагазина е оборудван с нови стелажи, щанд за продавача, СОТ, касов апарат, витрините са от алуминиева дограма. Склад със сан..

Продавам фармацевтичен бизнез

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 37 000 лв. Аптеката се намира в подножието на стария град, на спирката за туристически автобуси
Цена: 22 000 лв. Продавам бизнес с голям потенциал - производство на гъвкави декоративни тухлички, „каменни тапети“ и картини, нанесени върху „гъвкав камък“. Цена: 22 000 лв. Дизайнерска работилница ”СтречСтон..

Продавам фирма без задължения

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 1 800 лв. Фирмата не е по ДДС, регистрирана е 2015

Работещ бизнес, Черешова градина

гр. Айтос, обл. Бургас
Цена: 120 000 EUR ТРИНИТИ НОВА предлага за продажба работещ бизнес, който включва отглеждане и търговия с череши, с гарантирана европейска субсидия. Овощната градина се състои от 38 дка., от които 28 дка. са с трайни н..

Финанси. Съдружие

гр. Бургас, обл. Бургас
Изкупуване на фирми всичко се оправя и не е необходимо да губите времето си ние оправяме документите ви срещу определената цена от 2500лв
Цена: 2 000 лв. Предлагаме за продажба проект за строеж на пет етажна жилищна сграда с РЗП 920 кв.м, Проекта е за 12 апартамента, 7 от които са със статут на апартаменти, 5 със статут на ателиета. Може и договаряне н..
Цена: 3 200 лв. Продавам фирма ЕООД изключително доходоносен и разработен бизнес. Ако искате да купите действащ бизнес без да губите време за регистрация на фирма, разработване на бизнес и губене на време, можете да ..

Продавам онлайн магазин

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 2 700 лв. Продавам професионално изработен онлайн магазин с богат набор от категории продукти. Магазинът дава възможност за разработване на стоки и услуги по ваш избор. Имате шанс да качите собствени продукти к..

Детски парти център

гр. София, обл. София
Цена: 35 000 лв. Продавам разработен детски парти център в кв. Витоша. Продава се целия бизнес заедно с фирмата и всички разрешителни и оборудване. Помещението е под наем на разумна цена, 150 вк. м. Има и опция за куп..

Продавам разработен бизнес

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Продавам разработен и действащ бизнес. Продава се с всички необходими документи за дейността си. Предлагам закупуването му с или без стока (по договаряне). НАМИРА СЕ В ГР. ПАЗАРДЖИК!!!
Цена: 7 700 лв. Преотстъпва се разработена, работеща от 10 години баничарница. Работи и в момента. Намира се в София, близо до пазар Красна поляна. Професионално оборудвана - печка за закуски - руска тройка, тест..
Цена: 10 000 лв. Заведението разполага с лятна градина, след основен ремонт. Приготвят се свежи сандвичи, салати, тортили и десерти. Редовни клиенти. Висок рейтинг, добри авторски рецепти, канал от дистрибутори ..
Цена: 660 000 лв. Продавам работещ бизнес в гр. Плевен - център Автомивка и Кафене Автомивка: 1бр клетка на обслужване с пълно оборудване - в гаранция 2бр клетки на самообслужване с пълно оборудване - в гаранция ..

Продавам разработен бизнес

гр. Варна, обл. Варна
Продавам бизнес за бързо хранене с модерно оборудване и уникален дизайн. Цялата техника и обзавеждане са поръчани специално за него и са в изрядно състояние. Обекта се намира на оживен булевард и е ..

Продавам бизнес с бебешки дрехи

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Цена: 5 000 лв. Продавам фирмата си с бебешки/детски дрехи. Цената е крайна и включва всичката стока, сайта, фейсбук страницата с 5600 лайка, готов красив магазин с наем 500. За повече информация се обадете.

фотоволтаична централа

гр. Средец, обл. Бургас
Цена: 7 300 EUR Продавам къща с двор до гр. Средец обл. Бургас 1. Сграда и двор 2. Платена, действаща партида за ток към ЕВН; 3. Издадено разрешение за строеж за фотоволтаична централа; 4. Положително станови..
Купуваме фирми и дружества със всякакви задължения Изкупуваме фирми със задължения - като предлагаме отлично съдействие за ЕООД, ООД, АД, СД и други натрупали задължения към държавата, НАП, НОИ, БАНК..

Месарница/Продава бизнес

гр. София, обл. София
Цена: 80 000 лв. Месарница на топ локация на главен булевард и голям човекопоток в ж.к. ”Белите Брези”. Напълно оборудвана с хладилни витрини, транжорна, камера и още много оборудване нужно за дейността. Площ 200 кв. ..

Продам 2 фирми регистрирани по ддс

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 1 лв. Продавам 2 фирми. Цената е50лв.

Продавам туристическа агенция

гр. София, обл. София
Цена: 2 500 лв. Туристическа агенция с действащ лиценз/удостоверение и над 15-годишна история, собствен интернет сейт. Фирмата няма задължения към доставчици и държавата.

Продавам бизнес- дюнер

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 6 500 лв. Продавам напълно оборудван обект за дюнер и пица. Пловдив център. Компютърно фискално устройство, сот, интернет. Наемът за помещение е само 300 лв.
Цена: 89 000 лв. Продават се 2 разработени ескейп стаи с реален и доказуем оборот и сценарий за 3та със някои от частите и подготвено помещение разделено по сценария. Стаите се намират на ул. Граф Игнатиев 48 срещу цъ..

Продавам бизнес

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 18 000 лв. Продавам работещ бизнес с изградено име - 18 000лв. Продава се бизнесът и цялото оборудване, помещението е под наем.

магазин 100 кв.м. в София

гр. София, обл. София
Цена: 330 лв. Продавам работещ бизнес в София, магазин 100кв.м. - алкохол, тютюневи, хранителни, плод-зеленчук, играчки, детска кухня, перилни, за животни и др., напълно оборудван с всичко и нужните документи, подх..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.