Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Тип оферта
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Продава/Купува бизнес, идея

107 обяви
Продавам работещ онлайн магазин за дрехи с гарантирани доходи мин. 2000 - 3000 лв. https://bexxstore.com/ Създаден през 2012 година. Магазина се продава с facebook страница с 20000 лайка, домейн и х..

Пекарна за закуски

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 16 000 лв. Продавам разработен бизнес производство и продажба на закуски и хляб. Помещението се намира на комуникативно място с голям човекопоток на 20 метра от автобусна спирка- бул. Сливница, спирка Трансформа..

Продавам разработен бизнес

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 17 000 EUR Продава се бизнес на разработено заведение до Морската градина в Бургас. Заведението е с площ 240 кв.м., разполага с 85 места /45 вътре, 40 - в лятната градина/. Продава се и част от оборудването и на..

Продавам работещ бизнес

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 15 000 EUR Продавам работещ бизнес с гарантирани приходи. Работещ и в момента магазин за дрехи на търговска улица в централна градска част. Бизнеса се продава заедно с наличната в момента стока и оборудване. На ..
Изкупуваме Фирми със Задължения + ОСВОБОЖДАВАМЕ от Длъжност и СОЛИДАРНАТА Отговорност - Ние сме Вашето Решение с Компетентно Съдействие! Осъществяваме пълна промяна по обстоятелствата на проблемна..

Продавам разработен бизнес

гр. Варна, обл. Варна
Продавам разработен бизнес в сферата на услугите - за страната и чужбина.

Продавам ЕООД

гр. София, обл. София
Здравейте, Продавам две ЕООД фирми които нямат дейност за тази година. Bg 202926002 и 201448605 Ако някой има интерес очаквам предложения. Благодаря

Продавам работещ бизнес

гр. София, обл. София
Продавам работещ и добре разработен бизнес - шивашко ателие. Много комуникативно място, изградена клиентела. Отлично оборудвано с всичко необходимо, включително машини тежък клас за кожа. Голямо..

Подарявам Бизнес с ОБУВКИ

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 000 лв. Подарявам бизнес с обувки и дрехи на изгодни цени срещу заплащане на наличната стока в магазина на половин ценa! Половината от стоката е намалена на доставна цена! Бонус -обзавеждане и добър наем!

продавам фирма

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 150 лв. продавам ЕООД, фирмата е регистрирана 2016 год. работила като бързо хранене две години, чиста без никакви задължения
Цена: 5 000 лв. Предлагаме за продажба проект за строеж на пет етажна жилищна сграда с РЗП 920 кв.м, Проекта е за 12 апартамента, 7 от които са със статут на апартаменти, 5 със статут на ателиета. Може и договаряне н..
Цена: 5 500 лв. Продавам сайт за малки обяви Razprodavai.com с иновативен дизайн който е респонсив (няма нужда от приложение и изглежда добре на мобилни устройства). Сайтът е писан на Laravel 5.5 и са използвани CSS ..
Продаваме работещ и функциониращ бизнес за производство и продажба на закуски в района на трета поликлиника гр. Бургас, заедно с правото на собственост върху павилион за производство и продажба на зак..

Продавам работещ бизнес

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 35 000 лв. Продавам работещ бизнес, два магазина, на пазар, постоянен човекопоток. Магазините са с нисък месечен наем. Работят и в момента, вече повече от 5 години. Всичко е оборудвано, само влизаш и работиш.

Копува дружества

гр. София, обл. София
Цена: 1 000 лв. Взимаме всякакви дружества- еоод, ад оод ет със и без задължения в цялата страна цена по договаряне
Продава разработен бизнес на топ локация в центъра на град Бургас. Заведението разполага с всички необходими документи и обурудване за работа. За повече информация на посочения тел.

продава бизнес

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 18 000 лв. Продавам работещ / 12 г./ магазин за дамски дрехи и чанти с наличното му оборудване и стока и всичко необходимо за дейността. Магазина е 60кв.м. търговска площ + два склада и WC. След ремонт, с климат..
Продавам работеща Автомивка с Кафене с всички разрешителни и пълно оборудване и за двете. В град Плевен - идеален център. Автомивка - застроена площ 81,04кв.м., 3бр клетки и спомагателни помещения з..
Цена: 480 лв. Здравейте - продавам система за печелене на завиден доход, независимо от мястото и времето, която аз лично съм закупувал за 2000лв. Системата се състои в конкретни стъпки, които трябва да се следват в..

Продава работеща заложна къща

гр. София, обл. София
Цена: 32 000 лв. Работеща заложна къща в жк Люлин на кооперативен пазар. Всички разрешителни, без задължения-цената включва собсвен магазин с 11 кв/м площ с нотариален акт и за земята!
Описание: Продавам напълно завършен онлайн магазин, който работи на принципа на дропшипинг. За магазина: Магазинът е специализиран в предлагането на оригинални маратонки, кецове, обувки, д..

Разработен цех

гр. Бургас, обл. Бургас
Продавам разработен цех за хляб и хлебни изделия, оборудван. С изграден пазар и обекти. Повече информация на посочения телефон.
Цена: 30 000 лв. Продавам магазин за булчински и официални рокли, като е изцяло оборудван и разработен. Продава се единствено бизнесът. Помещението е под наем, като има опция за удължаване на договора и запазване на н..

Продавам разработен бизнес

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 13 000 лв. Продавам оборудвано заведение за бързо хранене на топ локация. Заведението е с всички документи и нужно оборудване по изискване на институциите. Няма нужда от ремонти, започва се веднага! Месечен наем..
Прехвърлям нотариално на фирма проект с разрешително за строеж на 2752 кв.м. фабрика за шоково замразяване и сушене с хладилни складове и битово административна сграда и 200 кв склад с контролирана те..
Цена: 300 лв. +++ демонстрация на компанията Premium Social Media Onlineshop +++ Можете да започнете собствен бизнес или да изградите втори крак. Тук ще Ви предложим, където можете да Facebook Харесвания, Yo..
Цена: 6 000 лв. Продавам работещ павилион с наличното му оборудване (2бр. хладилни витрини, Вендинг автомат за кафе с касов апарат + кафе машина на Лаваца с капсули, климатик, касов апарат) и всички необходими докуме..

Продава печеливш бизнес

гр. София, обл. София
Цена: 15 999 лв. Продавам печеливш бизнес бърза закуска на бул. Стамболийски. Голям човекопоток, напълно оборудван обект на топ локация и напълно изрядни документи.

Продавам бизнес

гр. София, обл. София
Цена: 9 800 лв. Продавам фирма за професионално почистване. Ново регистрирано ООД от месец януари 2018г. без дейност до момента. В цената са включени чисто нова професионална техника в гаранция - парогенератор /140 С..

купува фирми

гр. София, обл. София
Цена: 1 лв.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.