1. home
  2. »
  3. bcФинанси, Съдружие
  4. »
  5. Продава/Купува бизнес, идея

Продава/Купува бизнес, идея

118 обяви

изгодно продавам

гр. Бургас, обл. Бургас
продава се бизнес с дрехи втора употреба. Цена 1500лв. Тази цена включва оборудване/щендери, манекени, закачалки, кошове, пробни/ и стоката. Оборудваната площ е 90квМ. Разгледайте качените снимки. Мес..
Цена: 500 лв. Предлага се разработен бизнес 2 броя магазини60 кв.м. + 45кв.м. единия е за пакетирани стоки а другия бърза закуска бургери палачинки скара за дома и други... на главния вход на училище Братя Миладино..
Цена: 21 000 лв. !!! ВАЖНО!!! Във връзка с запитванията, които получих към момента, искам да е ясно БИЗНЕСА НЕ СА ПРОДАВА ПОРАДИ ЛИПСА НА РАБОТА/КЛИЕНТИ!!! Налага се да продадем бизнеса, във връзка с преместване в дру..
 рекламирай сам в

Продам 2 фирми регистрирани по ддс

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 1 лв. Продавам 2 фирми. Цената е50лв.
Цена: 50 000 лв. Продавам БИЗНЕС. Работещ зоомагазин с панорамна витрина с добра локация. Зоомагазина е оборудван с нови стелажи, щанд за продавача, СОТ, касов апарат, витрините са от алуминиева дограма. Склад със сан..

Продавам сайт за обяви

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 2 500 лв. Продавам сайт за малки обяви с иновативен дизайн който е респонсив (няма нужда от приложение и изглежда добре на мобилни устройства). Сайтът е писан на Laravel 5.5 и са използвани CSS 3, HTML 5, Jav..

Продавам бизнес

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 24 900 лв. Продавам новооткрит магазин за селектирани млечни продукти и деликатеси. Локацията на магазина е в централната част на гр. Пловдив. Помещението е 20 кв.м. и е под наем. Цената е за оборудване+стока+фи..

Продавам фармацевтичен бизнез

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 40 000 лв. Аптеката се намира в подножието на стария град, на спирката за туристически автобуси
Цена: 50 000 EUR Продавам разработен бизнес за рециклиране и ремонт на въздушно окачване (възглавници) на всички модели леки автомобили, бусове и джипове. Офертата включва всичко необходимо за стартиране на бизнеса ве..

Продавам, преотстъпвам бизнес.

гр. Сливен, обл. Сливен
Продавам, преотстъпвам бизнес с предмет на дейност производство и продажба на палачинки, гофрети и понички, срещу заплащане на обзавеждането и оборудването. Павелиона е под наем на много комуникативно..
Цена: 25 000 лв. НОВА ЦЕНА - 25 000 лв Преотстъпвам разработен и оборудван магазин за алкохол, цигари и захарни изделия: - на централен булевард - до Районен съд, зимно кино Тракия - интензивен човекопоток - на две..
Продават се БИЗНЕСЪТ, фирмата и цялото оборудване, без помещението. ЦЕНА: 5000лв Продава се напълно обменено заведение със статут на кафе(104 кв.м. + 10 кв.м. тротоарна площ). Заведението се нами..
Продавам бизнес или търся съдружие за разработено и добре работещо заведение в гр. София, в парк с прекрасна зеленина. Заведението е 370кв.м. с градина. Има всички необходими документи, оборудвано и..
Цена: 47 300 лв. Продавам много добре работещ бизнес: павилион скара-бира, в района на стадион ”Ботев”.
Цена: 43 000 EUR ГАЛА/GALA Real Estate продава БИЗНЕС /разработен РЕСТОРАНТ/ в град Шумен. Сградата е ново строителство, самостоятелна, проектирана и построена съгласно всички изисквания и законови нормативи. Заве..
Цена: 10 000 EUR Продава се действащ бизнес: голямо фото/видео студио, едно от най-големите в България, с действащи декори, студийно осветление и оборудване. 200 м. до ритуалната зала, висок трафик. Може да се използв..
Цена: 1 500 лв. Предлагаме за продажба проект за строеж на пет етажна жилищна сграда с РЗП 920 кв.м, Проекта е за 12 апартамента, 7 от които са със статут на апартаменти, 5 със статут на ателиета. Може и договаряне н..
ДЕНОНОЩЕН магазин в центъра на гр. София на ул. Граф Игнатиев с лице 4,5 метра продавам работещ бизнес за продажба на алкохолни напитки, бира вино пури и захарни изделия. Луксозно ремонтиран и обзавед..
Купуваме фирми и дружества със всякакви задължения Изкупуваме фирми със задължения - като предлагаме отлично съдействие за ЕООД, ООД, АД, СД и други натрупали задължения към държавата, НАП, НОИ, БАНК..
Цена: 4 500 лв. Продавам фирма ЕООД изключително доходоносен и разработен бизнес. Ако искате да купите действащ бизнес без да губите време за регистрация на фирма, разработване на бизнес и губене на време, можете да ..
 рекламирай сам в
Допълнителна информация ПРОДАВА СЕ РАБОТЕЩА КОМПАНИЯ - ШАНГРИ ЛА КЪМПАНИ ООД Ние сме добре позната компания за чай в България. Закупувайки бизнеса също така получавате: - Официален уебсайт (http..
Цена: 17 000 лв. Продава разработен бизнес, магазин за захарни изделия, кафе цигари и алкохол. Магазина е на повече от три години, работи добре, пункт е за детска кухня, има и договори за бонуси и изгоден договор за н..
Цена: 1 000 лв. Преотстъпвам работещ бизнес супер маркет - магазин хранителни стоки срещу заплащане на стоката и оборудването Ул. Тодор Влайков №3
Цена: 355 500 лв. Продавам работещ бизнес в гр. Плевен - център Автомивка и Кафене Автомивка: 1бр клетка на обслужване с пълно оборудване - в гаранция 2бр клетки на самообслужване с пълно оборудване - в гаранция ..
Европейската компания GREEN WORLD GROUP предлага актуални енергийни проекти за производство и продажба на електроенергия с различен капацитет. www.greenworldgroup.net

Продавам бизнеса на заведение

гр. София, обл. София
Цена: 15 000 лв. ПРОДАВА СЕ БИЗНЕСА - работещо заведение с пълното му обзавеждане и оборудване и всички разрешителни!!! Цената подлежи на коментар и при реален интерес мога да го дам на символична цена спрямо това, ..

Зеленчуков-хранителен магазин

гр. Бургас, обл. Бургас
Продавам бизнес, работещ хр. магазин.

Продава заведение/кафене гр. Пещера

гр. Пещера, обл. Пазарджик
Цена: 80 000 EUR АПОЛОН ИМОТИ Предлага имот с ИД 313 Продава работещ бизнес в центъра на гр. Пещера заведение кафе-клуб, 112 квадратни метра, два санитарни възела, 2 входа, склад/изба 60 кв/м. В момента е разделено по..

Продавам онлайн магазин, бранд

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 50 000 лв. Продавам разработен онлайн бизнес, магазин, който е на над 7 години. Името е бранд, който е в топ 5 в съответния таргет хора. Дейността му е продажба на автоаксесоари, оптичен тунинг и други. ..
Цена: 20 000 лв. Продавам работещ бизнес за цигари, алкохол и захарни изделия. Добра локация и човекопоток. Много добре зареден със стока според пространството на помещението /приблизително за 15000лв/. Магазина работ..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.