Филтриране
Сортиране

Продава/Купува бизнес, идея

118 обяви
Цена: 123 лв. Купуваме фирми и дружества със всякакви задължения Изкупуваме фирми със задължения - като предлагаме отлично съдействие за ЕООД, ООД, АД, и други натрупали задължения към държавата, общините или др..
Цена: 85 000 EUR Продавам работещ бизнес на топ място в гр. Варна, работещо напълно оборудвано студио за красота, под наем. Рецепция и 2 кабинета. Машините са от последно поколение в гаранция до 2020 година. цени на п..
Цена: 43 000 лв. Преотстъпвам и продавам оборудването и стоката на работещ магазин за алкохол, цигари и захарни изделия: - идеален център Варна - до Районен съд, зимно кино Тракия - интензивен човекопоток - на две нив..
Цена: 480 лв. Здравейте - продавам система за печелене на завиден доход, независимо от мястото и времето, която аз лично съм закупувал за 2000лв. Системата се състои в конкретни стъпки, които трябва да се следват в..

Продавам работещ бизнес

гр. София, обл. София
Продавам работещ и добре разработен бизнес - шивашко ателие. Много комуникативно място, изградена клиентела. Отлично оборудвано с всичко необходимо, включително машини тежък клас за кожа. Голямо..
ПРЕДЛАГАМЕ Специализирани Правни Услуги за Прехвърляне на Фирми със Задължения + ОСВОБОЖДАВАМЕ от Длъжност и СОЛИДАРНАТА Отговорност! Осъществяваме пълна промяна по обстоятелствата на проблемната ..
Цена: 22 000 лв. Продавам бизнес с голям потенциал - производство на гъвкави декоративни тухлички, „каменни тапети“ и картини, нанесени върху „гъвкав камък“. Цена: 22 000 лв. Дизайнерска работилница ”СтречСтон..

Продава се бизнес на Тенерифе

Испания (ES), обл. Друга държава
Продава работещa се агенция за недвижими имоти на Канарските острови. Продава се със всички необходими документи и обекти за продажба и наем. Агенцията е работеща, намира се на остров Тенерифе.

Продавам Бизнес СПЕШНО

гр. София, обл. София
Цена: 10 500 лв. Продавам строителен магазин(ЖЕЛЕЗАРЕЯ) същестуваща от 2000 година в люлин 7 продава се целия БИЗНЕС (рафтове стилажи касов апарат сот фирма по ддс с всички разрешителни ЧИСТА без задалжения 2200лв нам..

Подарявам Бизнес с ОБУВКИ

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 000 лв. Подарявам работещ бизнес с обувки на изгодни цени срещу заплащане на наличната стока в магазина на половин ценa(20000-10000лв.)! Половината от стоката е намалена под доставна цена! Гарантирани клиенти..
Цена: 5 500 лв. Продавам работещ бизнес в сферата на търговията хранителен магазин в жк. възраждане град бургас помещението е под наем 350 лв на месец 50кв е. В тази цена влизат: компютър, баркод четец, принтер стела..
Цена: 10 000 EUR Бизнеса е във сферата на професионално почистване. Разполага със машина за професонално почистване и персонал.

продава бизнес

гр. Бургас, обл. Бургас
обект под наем за приемане на залози на спортни и случайни събития, разработван от 15 години с ново оборудване и мебелировка. Лиценз на адрес и разрешително за организиране на хазартни игри, готови оп..

Автокозметичен център - Автомивка

гр. Бургас, обл. Бургас
Продава се преспективен бизнес в сферата на автомобилните услуги. Автомивката е локализирана в централна градска част, единствена в района. Изградена е и се експлоатира от 1 година. Има сигурна клиент..
Цена: 2 000 лв. Предлагаме за продажба проект за строеж на пет етажна жилищна сграда с РЗП 920 кв.м, Проекта е за 12 апартамента, 7 от които са със статут на апартаменти, 5 със статут на ателиета. Може и договаряне н..
Продавам разработен бизнес с добра доходност. Оборудван магазин за цигари и алкохол, детски кът със батут + бонус всички контакти на дистрибуторите и фирмите за старта на бизнеса в гр. Созопол в самот..
Цена: 50 000 EUR Продава се юридическо лице със всички разрешителни документи, бизнес-процеси, договори, репутация, висококласен сервис, движимо имущество, климентска база; много доверителни отношения с курираща банка..
Продавам уеб-сайт за онлайн обучение. Възможност да провеждате курсове на хора от цялата страна онлайн! Запис на уроците, провеждане на изпити / тестове, напълно работеща виртуална класна стая..
Продава се бизнеса на разработен ресторант в гр. София, Център. Ресторантът е в близост до спирка на метрото, училища, МОЛ, централите на големи компании и банки. Районът е наситен с офиси и магазинче..
Цена: 1 234 лв. Продавам работещ павилион с наличното му оборудване (2бр. хладилни витрини, Вендинг автомат за кафе с касов апарат + кафе машина на Лаваца с капсули, климатик, касов апарат) и всички необходими докуме..
Цена: 123 лв. Фирмата e регистрирана по ДДС, няма никакви задължения
Цена: 100 лв. Купувам фирма, рег по ДДС, без задължения. от цяла България
Продавам работеща Автомивка с Кафене с всички разрешителни и пълно оборудване и за двете. В град Плевен - идеален център. Автомивка - застроена площ 81,04кв.м., 3бр клетки и спомагателни помещения з..

Бар в Черноморец.

гр. Черноморец, обл. Бургас
Предлагаме на вашето внимание бар-капан на плажа в централната част на гр. Черноморец.. В кухнята има професионална скара, тостер, хотдог машина, фритюрници, хладилник с фризер камера, микровълнова и ..
изкупуване на фирми със задължения във цялата страна

продавам бизнес идея

гр. София, обл. София
Цена: 5 000 лв. Продавам бизнес идея в сферата на търговията. Търговските сделки се финансират с бюджетни средства. Без участие в обществени поръчки.
продава разработен бизнес - сервиз за автоелектро услуги на голямо оживено кръстовище в Пловдив, ЮПЗ, топ локация, дългогодишна дейност

Продавам книжарница

гр. София, обл. София
Цена: 14 000 лв. Много добре разработена книжарница в центъра на София с редовни клиенти. Продава се оборудването- стелажи, копирна машина... на цена 2000 лв. и стока- канцеларски материали, ученически пособия, книги ..

Продавам разработен бизнес

гр. Варна, обл. Варна
Продавам разработен бизнес в сферата на услугите - за страната и чужбина.

Продавам бизнес

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 5 000 лв. Продавам лиценз за заложна къща пълна документация
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.