Филтриране
Сортиране

Продава/Купува бизнес, идея

146 обяви
Продава се работещ доходоносен бизнес във Варна! Печалба от 1000 евро! Кафе Coffee Cup работи на принципа “Coffee to go”. Намира се в центъра на града срещу Икономическия университет и близо до входа на Морската градина. Удобно местоположение и голям поток от хора. Включено: надежден доставчик на кафе, професионално италианско оборудване, касов апарат и всичко необходимо за работа. Продава се във връзка с преместване.
Цена: 123 лв. Купуваме фирми и дружества със всякакви задължения Изкупуваме фирми със задължения - като предлагаме отлично съдействие за ЕООД, ООД, АД, СД и други натрупали задължения към държавата, НАП, НОИ, БА..
Цена: 100 лв. Купува Фирми със задължения Експресно Регистрация на всички видове Фирми. Ако искате да продадете Вашата фирма със задължения, можете да разчитате на нашето съдействие за извършване на цялата про..
ПРЕДЛАГАМЕ Специализирани Правни Услуги за Прехвърляне на Фирми: ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения + ОСВОБОЖДАВАМЕ от Длъжност и СОЛИДАРНАТА Отговорност! Адвокатската ни кантора е специализирана в..

Продавам бизнес

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 8 000 лв. Разработен магазин за пакетирани стоки и цигари. Всички необходими документи по дейността+ фирма ( без задължения), касов апарат, компютър, оборудван с хладилни витрини, кафе машини, стелажи. Оборотен..
Цена: 500 лв. Купувам всякакви видове фирми със задължения и без задължения освобождаване от солидарност на ниски цени експреснo
Цена: 6 999 лв. Продава се разработен фризьорски салон на топ локация в Свети Влас, непосредствено до пристанището Марина Диневи. Салонът работи успешно вече 5та година с постоянни клиенти. Намира се в луксозн компле..

Бизнес със салон за красота

гр. София, обл. София
Цена: 14 000 лв. Продава се работещ бизнес в сферата на салоните за красота. Помещението в което се намира е под наем с площ от 100кв.м. Персоналът на салона се състой от 6 човека като може без инвестиции да бъде разш..
Цена: 300 лв. Купува Фирми със задължения Експресно Регистрация на всички видове Фирми. Ако искате да продадете Вашата фирма със задължения, можете да разчитате на нашето съдействие за извършване на цялата проц..
Цена: 36 000 лв. НОВА ЦЕНА - 36 000 лв Преотстъпвам разработен и оборудван магазин за алкохол, цигари и захарни изделия: - на централен булевард - до Районен съд, зимно кино Тракия - интензивен човекопоток - на две..

Продавам разработен бизнес

гр. Бургас, обл. Бургас
Продавам разработен магазин за масова бижутерия и сувенири в жк. Лазур по пътя за морската градина.

Магазин за хранителни стоки

гр. София, обл. София
Цена: 39 000 лв. Продава се магазин за хранителни стоки в кв. Младост в София. Магазинът е разработен от години, с постоянна клиентела и работи всеки ден. Продава се стоката, оборудването и бизнеса. Продава се по личн..

Магазин за алкохол и цигари

гр. София, обл. София
Цена: 39 000 лв. Продава се магазин за алкохол и цигари в кв. Лозенец в София. Магазинът е разработен и функционира от 2012 г. с много добри показатели. Продава се стоката, оборудването и бизнеса.
Цена: 69 000 лв. Продава се два магазина за хранителни стоки в София в кварталите Младост и Лозенец. Магазините са разработени и функционират на печалба от години. Средният месечен оборот на двата обекта е 60-70 000 л..
Цена: 5 900 лв. Разработено заведение за бързо хранене на топ локация, центъра на София. Има всички разрешителни за предлагане в храна, вкл. за алкохол и цигари. Оборудвано с професионални уреди- плоска скара, котлон..
Цена: 10 000 EUR Бизнеса е във сферата на професионално почистване. Разполага със машина за професонално почистване и персонал.

Подарявам Бизнес с ОБУВКИ

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 000 лв. Подарявам работещ бизнес с обувки на пазар КРАСНОДАР. Изгодни цени срещу заплащане на наличната стока в магазина на половин ценa(20000-10000лв.)! Половината от стоката е намалена под доставна цена! Га..
Продавам действащ разработен бизнес. Букмейкърски пункт за Еврофутбол и Евробет. Помещението е в ИЦ на главна улица. Продажбата се отнася за бизнеса и оборудването. За помещението се заплаща месече..

продава фирма ЕООД с чисто досие

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 100 лв. продава фирма ЕООД, регистрирана 2000 г., с чисто досие - 100 лв.
Цена: 2 000 лв. Предлагаме за продажба проект за строеж на пет етажна жилищна сграда с РЗП 920 кв.м, Проекта е за 12 апартамента, 7 от които са със статут на апартаменти, 5 със статут на ателиета. Може и договаряне н..
Цена: 32 000 лв. 32 000ле Продавам бизнес до оборотно заведение и много офис и жилищни исгради. За повече информация тел.
Цена: 75 000 EUR Продава работещ бизнес - Фотоволтаична централа Бизнес за продан Фотоволтаична електроцентрала е изградена на терен от 3500 кв.м. Имота е в регулация, отреден за производство на електроенергия, нахо..
Цена: 5 500 лв. Продавам павилион с наличното му оборудване (2бр. хладилни витрини, Вендинг автомат за кафе + кафе машина на Лаваца с капсули, климатик). Птоставен е върху общинско място на бул. „Стефан Стамболов”. С..

Продавам сайт за оферти WWW.HITOFERTA.BG

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 3 000 лв. Здравейте, продавам бизнеса включващ 2 имена hitoferta.bg и hitoferta.net и сайта който е изготвен на hitoferta.bg цена по договаряне.
Цена: 22 000 лв. Продавам бизнес с голям потенциал - производство на гъвкави декоративни тухлички, „каменни тапети“ и картини, нанесени върху „гъвкав камък“. Цена: 22 000 лв. Дизайнерска работилница ”СтречСтон..
Цена: 85 000 EUR Продавам работещ бизнес на топ място в гр. Варна, работещо напълно оборудвано студио за красота, под наем. Рецепция и 2 кабинета. Машините са от последно поколение в гаранция до 2020 година. цени на п..
Цена: 1 500 лв. !!! Моля пишете тук за повече информация или на вайбър. до средата на месец май няма да са възможни телефонни разговори. Предлагам всичко, с което можете да започнете бизнесът си: Касов апарат dat..

Продава се бизнес

гр. София, обл. София
Цена: 7 500 лв. Продава се железария в люлин 7 стока и оборудване може и отделно стока по договаряне стелажи от 20 до 50 сот 200 може и целия бизнес 8000 лв от 9300 лв
Цена: 15 000 лв. Продавам БИЗНЕС. Работещ зоомагазин с панорамна витрина с добра локация. Зоомагазина е оборудван с нови стелажи, щанд за продавача, СОТ, касов апарат, витрините са от алуминиева дограма. Склад със сан..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.