1. home
  2. »
  3. bcФинанси, Съдружие
  4. »
  5. Продава/Купува бизнес, идея

Продава/Купува бизнес, идея

115 обяви
Цена:
6 900 лв.
Изграждане на солна стая - чудесен малък бизнес или една звезда повече към обекта ви! Търсиш нова възможност за бизнес?? Изгради перфектната солна стая в твоя град или обект и се радвай на добър малък бизнес? Himalaya Build е твоят партньор, който: - ще те запознае със спецификите на бизнеса в най-малки детайли - ще ти изработи проекти според мястото, с което разполагаш (включително интериор, електрозахранване, аспирация, осветление и озвучаване) - ще изгради стаята според изработения проект - ще ти осигури качествени халогенератори, за да предлагаш възможно най-добра услуга - ще т..
Цена: 24 500 лв. Progress Development 8:51 ч. (преди 1 минута) до мен Продавам бързо хранене/ кулинарен магазин. Обекта е работещ и се предлага напълно оборудван. Магазина има лице към булеварда и е с паркинг отпр..
Продавам разработен магазин за хранителни стоки и плод и зеленчук. Магазина работи повече от 15 години има си редовни клиенти. Намира се в жк. Стрелбище на хубаво място. За повече информация на посоче..
 рекламирай сам в
Цена: 19 999 лв. Продавам ТОП БИЗНЕС!!! Магазин за алкохол и цигари на ТОП място- бул. Македония. Продава се с оборудването и стоката, без фирмата. Продавам го защото заминавам за чужбина. Добра отстъпка при бър..
Цена: 8 500 лв. Продаваме работещ бизнес - магазин за плодове и зеленчуци с цялото оборудване и стоката в него. Магазина е около 30кв, месечния наем е 160лв, оборудването включва стелажи, бюро, хладилна витрина, клим..
Купуваме фирми и дружества със всякакви задължения Изкупуваме фирми със задължения - като предлагаме отлично съдействие за ЕООД, ООД, АД, СД и други натрупали задължения към държавата, НАП, НОИ, БАНК..

Регистриран Дизайн.

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 50 лв. Продавам Регистриран Дизайн в целия Европейски Съюз, за производство на Дънки от трико или Анцузни Дънки. Цена по договаряне!!!
Цена: 43 000 EUR ГАЛА/GALA Real Estate продава БИЗНЕС /разработен РЕСТОРАНТ/ в град Шумен. Сградата е ново строителство, самостоятелна, проектирана и построена съгласно всички изисквания и законови нормативи. Заве..
Цена: 2 000 лв. Продавам бизнес бързо хранене с платен наем до ап рил за 3месеца. обекта се намира на оживено място до автобусна спирка. и училище причина за продажбата не съм от града далеч от семейство и деца. скар..
Цена: 50 000 EUR Продавам разработен бизнес за рециклиране и ремонт на въздушно окачване (възглавници) на всички модели леки автомобили, бусове и джипове. Офертата включва всичко необходимо за стартиране на бизнеса ве..
Цена: 47 300 лв. Продавам много добре работещ бизнес: павилион скара-бира, в района на стадион ”Ботев”.

Продава Бизнес алкохол и цигари

гр. София, обл. София
Цена: 15 000 лв. продава се деистваш магазин в София без фирмата вклу4ва хладилници стилажи скара машина за кафе маси стока в срок на годност в момента работи

Продам 2 фирми регистрирани по ддс

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 1 лв. Продавам 2 фирми. Цената е50лв.
Цена: 25 000 лв. НОВА ЦЕНА - 25 000 лв Преотстъпвам разработен и оборудван магазин за алкохол, цигари и захарни изделия: - на централен булевард - до Районен съд, зимно кино Тракия - интензивен човекопоток - на две..
Цена: 350 000 лв. Продавам работещ бизнес в гр. Плевен - център Автомивка и Кафене Автомивка: 1бр клетка на обслужване с пълно оборудване - в гаранция 2бр клетки на самообслужване с пълно оборудване - в гаранция ..
Цена: 45 000 лв. Продавам БИЗНЕС. Работещ зоомагазин с панорамна витрина с добра локация. Зоомагазина е оборудван с нови стелажи, щанд за продавача, СОТ, касов апарат, витрините са от алуминиева дограма. Склад със сан..

Продажба на бизнес проекти

гр. Варна, обл. Варна
Компания Грийн Уърлд Груп предлага действащи енергийни проекти за производство и продажба на електроенергия с различна мощност. Компанията търси потенциални инвеститори.
Цена: 599 лв. Продавам сайт за недвижими имоти В сайта могат да публикуват обяви агенции, агенти и частни лица. Сайта е стартиращ бизнес. Домейн и хостинг платени за 1г напред. От сайта се печели като се публикува..
Цена: 99 лв. Продавам новоизграден онлайн магазин за дамска мода Магазинът е изграден на платформата Wordpress. Изключително е лесно работата по поставяне на продукти или редакцията им. Пълно съдействие по пр..
Цена: 1 500 лв. Предлагаме за продажба проект за строеж на пет етажна жилищна сграда с РЗП 920 кв.м, Проекта е за 12 апартамента, 7 от които са със статут на апартаменти, 5 със статут на ателиета. Може и договаряне н..
 рекламирай сам в
Продавам печеливш отлично разработен магазин-железария с над 20 години история и дългогодишна лоялна клиентска база. Магазинът е със стратегическа локация на главна търговска улица, водеща към един от..
търси съдружник с фирма за съвместен бизнес - продажба на плодове и зеленчуци
ПОД НАЕМ! Ресторант за бързо хранене с тераса в центъра на Студентски град. Ресторант за бързо хранене в центъра на Студентски град с площ от 270 кв.м. и тераса 200 кв.м., разполагащ с цялостно чи..

Продавам бизнес - заведение

с. Труд, обл. Пловдив
Цена: 13 000 EUR ПРОМО- 11500 евро. Продавам бизнес! Работещо заведение. Намира се в парка на селото, в центъра, в близост до кметството и районното управление. С всички документи, оборудвано изцяло. Помещението е под..
Цена: 625 000 EUR Продавам бизнес свързан с етеричномаслени култури. Насаждения от лавандула ~600 дка. (95% са под аренда, насажденията са в различен етап на възраст 1-2-3-4 години.) Закупен парцел в близост на който е..

Продавам онлайн магазин

гр. София, обл. София
Цена: 25 000 лв. Продавам онлайн магазин с 35 000 артикули, Магазина е много голям и много мащабен, стоката идва от Европа в рамките на 3 дни. Сайта е: kokito.bg За повече информация се свържете с нас.
Продавам разработен бизнес за доставка на наргилета в град Пловдив, с всички разрешителни, дългосрочен и евтин договор за наем и много потенциал за доразвиване. Цената включва 20+ наргилета и всички к..
Цена: 75 000 лв. Продавам добре разработена автомивка с детайлинг център към нея, солидна клиентска база и потенциал за разширяване. За бизнеса: - Автомивка на самообслужване - Автомивка с персонално облужване ..

Продава заведение/кафене гр. Пещера

гр. Пещера, обл. Пазарджик
Цена: 80 000 EUR АПОЛОН ИМОТИ Предлага имот с ИД 313 Продава работещ бизнес в центъра на гр. Пещера заведение кафе-клуб, 112 квадратни метра, два санитарни възела, 2 входа, склад/изба 60 кв/м. В момента е разделено по..

Продава Кухня-Маика

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 80 000 лв. кухня маика обурудвана с документи и договор за хранене 10000 лв на месец 220 кв на 20 км от бургас. Продава се сградата с бизнеса заедно
Въведи страница №