Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Тип оферта
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Продава/Купува бизнес, идея

98 обяви

Продава бизнес

, гр. София, обл. София
Цена: 25 000 лв. НЕ ПРОПУСКАЍТЕ! АКО ИМАТЕ НЮХ НА ТЪРГОВЕЦ! Продавам „Спешно“ работещ бизнес(заложна къща), мотиви: семеѝни проблеми... Фирмата няма задължения, същата има отворени сметки във наѝ-добрите международни ..
Продавам разработен обект, действащ като пекарна и кухня майка. Помещението е 100 кв. и разполага с търговска част за продажба на място и работилница (документация за продажба на място+разнос). Разпол..
Работещ обект от 5 години като пекарна/кафе-сладкарница. Помещението е оборудвано с конвектомат за изпичане на закуски, кроасани, хляб, багети, чабати; витрина за торти, топла витрина за кроасани, вит..
Продавам фирма с лиценз за ток на около 8 години, която никога не е работила
Цена: 5 000 EUR Фирма ТРАНС НОВА от Република Молдова произвежда и продава оборудване за леене на LEGO тухли hyperpressing начин, който е новост в строителните пазари в Европа, Азия и Африка. ..
Цена: 480 лв. Здравейте - продавам система за печелене на завиден доход, независимо от мястото и времето, която аз лично съм закупувал за 2000лв. Системата се състои в конкретни стъпки, които трябва да се следват в..

продава бизнес

гр. Бургас, обл. Бургас
Продава печеливш бизнес, обект над 100кв.м. с отлично местоположение, разработван 10 години - клуб-кафе за залози на спортни събития, топ-място в централната зона, на много оживен булевард, голям чо..
Цена: 500 лв. +++ демонстрация на компанията Premium Social Media Onlineshop +++ Можете да започнете собствен бизнес или да изградите втори крак. Тук ще Ви предложим, където можете да Facebook Харесвания, Yo..
Цена: 8 000 лв. Продавам работещ павилион с наличното му оборудване (2бр. хладилни витрини, Вендинг автомат за кафе с касов апарат + кафе машина на Лаваца с капсули, климатик, касов апарат) и всички необходими докуме..

Продавам бизнес

гр. Бургас, обл. Бургас
Продавам бизнес - Разработен Фирмен магазин за АЛКОХОЛ И ТЮТЮНЕВИ ИЗДЕЛИЯ в центъра на Бургас с редовни клиенти, луксозно оборудван и готов за работа
Продавам работеща Автомивка с Кафене с всички разрешителни и пълно оборудване и за двете. В град Плевен - идеален център. Автомивка - застроена площ 81,04кв.м., 3бр клетки и спомагателни помещения з..
Цена: 95 000 EUR Продавам разработено действащо и напълно оборудвано кафене в гр. София, кв. Павлово, бул. Цар Борис III. 50 кв.м. е търговското помещение, 25 кв.м. е терасата. Цената на имота с оборудването и бизнеса..
Изкупуваме Фирми със Задължения + ОСВОБОЖДАВАМЕ от Длъжност и СОЛИДАРНАТА Отговорност - Ние сме Вашето Решение с Компетентно Съдействие! Осъществяваме пълна промяна по обстоятелствата на проблемна..

Подарявам Бизнес с ОБУВКИ

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 000 лв. Подарявам бизнес с обувки и дрехи на изгодни цени срещу заплащане на наличната стока в магазина на половин ценa! Половината от стоката е намалена на доставка цена! Бонус -обзавеждане и добър наем!
Цена: 6 000 лв. Предлагаме за продажба проект за строеж на пет етажна жилищна сграда с РЗП 920 кв.м, Проекта е за 12 апартамента, 7 от които са със статут на апартаменти, 5 със статут на ателиета. Може и договаряне н..
Цена: 27 000 EUR Работещ коктейл бар в жр. Тракия, гр. Пловдив. Закрита търговска площ на заведението: 260 кв.м. Градина: 335 + 136 = 471 кв.м. Сутерен (изба): 60 кв.м. Етаж на второ ниво: 60 кв.м. Места на ..
Цена: 100 лв. Продавам стратегия, система за печелене на пари, независимо от мястото и времето. С нея можете да направите печалба от 5000% годишно. С първоначален капитал от 1000лв Системата се състои в конкре..

продава бизнес

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 18 000 лв. Продавам работещ / 12 г./ магазин за дамски дрехи и чанти с наличното му оборудване и стока и всичко необходимо за дейността. Магазина е 60кв.м. търговска площ + два склада и WC. След ремонт, с климат..

продава фирма ЕООД с чисто досие

гр. Бургас, обл. Бургас
продава фирма ЕООД с чисто досие

Продавам детски център/клуб

гр. София, обл. София
Многофункционален детки център. Помещението е с обща площ 110 кв. и е раположено на две нива - горното е за родители, долното е кът за децата с много игри, дъска за рисуване, мултимедия за караоке и к..

Продавам разработен бизнес

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 11 000 лв. Продава се работещ обект- надуваем Батут и павилион за сладолед в гр. Бургас със готови документи за предстоящия летен сезон. За подробности и снимки можете да ни потърсите на посочения телефон.
Продавам оборудван работещ шивашки цех
Продава се/ дава се под наем работещ бизнес на Ул. Нишава. В момента развиваме дейност като кулинарен магазин-пекарна-бистро. Намира се до елитно частно училище. За повече информация обадете се на пос..

Вашият собствен бизнес

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 2 550 EUR + + + За съжаление не говоря български. Това е превод от google translate + + + Искате ли да бъдете бизнес жена или бизнесмен и да печелите повече пари? След това използвайте доказана корпорати..

Копува дружества

гр. София, обл. София
Цена: 1 000 лв. Взимаме всякакви дружества- еоод, ад оод ет със и без задължения в цялата страна цена по договаряне

Продавам ЕООД от 2012 г. за 100 лв.

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 100 лв. Продавам Еднолично Търговско Дружество, регистрирано през 2012 година - ”УОРКФОРС. БГ” ЕООД за 100 лв. Фирмата няма никакви задължения, защото не е започвала никаква дейност и e чиста. Сделката е не..

Продавам разработен бизнес

гр. Варна, обл. Варна
Продавам разработен бизнес в сферата на услугите - за страната и чужбина.
Цена: 40 000 EUR Продавам бизнес, разработено заедение за бързо хранене в центъра на Варна. Напълно оборудвано: хладилна стая, хладилни шкафове, топло и студено бенмари, 3 дюнер машини, скара, фритюрник. Безжичен инт..

Бизнес - Ресторант

гр. Свети Влас, обл. Бургас
Цена: 15 500 EUR Продава се разработен бизнес - ресторант на първа линия в един от най - луксозните хотелски комплекси в гр. Свети Влас. Заведението е с невероятна панорамна гледка към морето и басейна на комплекса. Н..
Цена: 6 000 лв. Продавам бизнес - работещ павилион за бърза закуска с изрядни документи, Хасеп. Площ 8 кв.м, Намира се непосредствено до две средни училища. Оборудване - скара на дървени въглища, ел. скара, топло..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg