Област
Населено място
Тип оферта
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
88 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPПродавам уникално ново разработено кафене. | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Продавам уникално ново разработено кафене.
гр. София, обл. София,  Подател: Bulgaria Realty,  преди 1 ден
Продавам уникално ново разработено кафене в кв. Иван Вазов до последната спирка на трамвай 1 и 6 и до пазар И. Вазов. Обща площ- 90 кв.м. от които 60 кв.м. на кота нула и 30 кв.м. - сутерен. Има и маси от вън за които не се заплаща тротоарно право. Заведението е в стил ”Ръстик”. Напълно оборудвано. Бизнесът и оборудването се продават. Наем на имота - 600 Евро. За директни клиенти на агенцията. Изключителни права за отдаване под наем. За повече информация и огледи, моля обадете се, Петков, Bulgaria Realty.
VIPПродава бизнес | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Продава бизнес
Цена
30 000 лв.
, гр. София, обл. София,  Подател: Иванова,  преди 3 дни
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА! Продавам работещ бизнес(заложна къща), мотиви: семеѝни проблеми. Продажба и изкупуване на благородни метали 2 лиценза доста трудно да се съберат. Подходящ също за обмяна на валута. Магазина е под наем с дългосрочен договор на атрактивно ниска цена, на булевард със прекалено голям трафик. Това е оборудваното място: Желязната врата на входа на магазина е с контролирано автоматично отваряне от мястото на оператора, която дава достъп до помещение разделено на 2 части със рараѝон за клиенти- операторското място е със стоманена преграда и блиндирано със сертификат стъкло. Един пари..
VIPпродава бизнес | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
продава бизнес
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
Продава печеливш бизнес, обект над 100кв.м. с отлично местоположение, разработван 10 години - клуб-кафе за залози на спортни събития, топ-място в централната зона, на много оживен булевард, голям човекo поток и паркинг. Отлична възможност и за вмъкване на хранителен бизнес, поради наличието на много училища наоколо. Без никакъв риск! Възвръщаемост на инвестицията - до месеци! Възможно е издаване на данъчна фактура!
service finance | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Благоевград
service finance
Цена
55 лв.
гр. Благоевград, обл. Благоевград,  Подател: Martin Laura,  преди 1 час
Здравейте, За вашето надеждно и дългосрочно искане за кредит по Ваш избор, можете да направите молбата си чрез (martinlaurafinancefirm@gmail.com) Направихме вашата мечта да се сбъдне! БЛАГОДАРЯ!!!
Продавам система за печелене на пари от дома / Онлайн | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Плевен
Продавам система за печелене на пари от дома / Онлайн
Цена
480 лв.
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 2 часа
Здравейте - продавам система за печелене на завиден доход, независимо от мястото и времето, която аз лично съм закупувал за 2000лв. Системата се състои в конкретни стъпки, които трябва да се следват в борса между хора, като дефакто печалбата си правим от тях, без ограничение, като се стремим към малки но кумулативни печалби, но разликата е че другите хора участват за удоволствие и риск, и не знаят системата. Това не са финансовите и стокови борси, нито мултилевъл маркетинг, нито пък трябва да ставате дистрибутор на продукт. Трябват Ви само компютър и интернет и можете да я ползвате дори от дом..
продавам фирма | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
продавам фирма
Цена
150 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ДАФНИ66 ЕООД,  преди 3 часа
продавам фирма еоод изрядна и без задължения
Продавам разработен бизнес | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Варна
Продавам разработен бизнес
гр. Варна, обл. Варна,  преди 3 часа
Продавам разработен бизнес в сферата на услугите - за страната и чужбина.
Продава се ДЕЙСТВАЩ БИЗНЕС - хранителен магазин - сладкарница | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Продава се ДЕЙСТВАЩ БИЗНЕС - хранителен магазин - сладкарница
Цена
13 000 лв.
RealtyArtHouse
гр. София, обл. София,  Подател: RealtyArtHouse,  преди 6 часа
Продава се РАБОТЕЩ БИЗНЕС: магазин 15 кв.м. хранителни стоки - сладкарница. Намира се до Руски Паметник на първа линия на улица с голям човекопоток. Магазин представлява: - помещение 15 кв.м. с тоалетна и мивка, - витрина - 2х2 м., - 1 хоризонтален хладилник - витрина нает, - 1 хоризонтален хладилник - собственен и се продава заедно с бизнеса, - 2-те кафе-машини са наети, - електронни везни, - касов аппарат, - компютър, - грил собственен, - мебели собсвенни. Договор за наем на помещение валиден още 4 години. Стойността на бизнеса (без юридиче..
Продава се работещ бизнес в Сл. бряг | Продава/Купува бизнес, идея | к. к. Слънчев бряг
Продава се работещ бизнес в Сл. бряг
Цена
55 000 EUR
к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас,  Подател: Собственик,  преди 7 часа
Продава се работещ и високо доходоносен бизнес в центъра на най-големия курорт в България - Слънчев бряг. Площта на помещенията е общо 170 кв.м. и включва супермаркет, магазин за дрехи, помещения с ролетни щори за плажни и надуваеми стоки, склад. Включени са цялото оборудване и всички инвестиции и подобрения, които сме направили през годините. Започвате директно да работите. Много бърза възвращаемост! За повече информация, моля свържете се с нас.
Изкупуваме Фирми: ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения! | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Изкупуваме Фирми: ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения!
Нове Консулт ВТ
гр. София, обл. София,  Подател: Нове Консулт ВТ,  преди 9 часа
Изкупуваме Фирми със Задължения + ОСВОБОЖДАВАМЕ от Длъжност и СОЛИДАРНАТА Отговорност - Ние сме Вашето Решение с Компетентно Съдействие! Осъществяваме пълна промяна по обстоятелствата на проблемната фирма: ОСИГУРЯВАМЕ нов Собственик и Управител, ново Седалище, Адресна регистрация и всичко необходимо, което изисква Търговския Закон за освобождаване от длъжност и СОЛИДАРНАТА ОТГОВОРНОСТ! Не разглеждаме казуси относно задлъжнели Еднолични Търговци - ЕТ! Нe се колебайте да се възползвате от нашите Професионализъм и Коректност, Предлагаме Ви напълно Законен и Бърз начин за решение!
Продавам бизнес - работещ коктейл бар в жк Тракия, Пловдив | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Пловдив
Продавам бизнес - работещ коктейл бар в жк Тракия, Пловдив
Цена
27 000 EUR
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Коста Кузманов,  преди 9 часа
Работещ коктейл бар в жр. Тракия, гр. Пловдив. Закрита търговска площ на заведението: 260 кв.м. Градина: 335 + 136 = 471 кв.м. Сутерен (изба): 60 кв.м. Етаж на второ ниво: 60 кв.м. Места на закрито: 80 Места в градината: 120 Удължено работно време: до 3 ч. през нощта. Всички необходими документи и разрешителни за упражняване на дейността. Валиден договор с наемодателя: още 3 години, но срокът на договора може да бъде удължен безпроблемно. Месечен наем: 2 200 лв. без ДДС (2 640 лв. с ДДС) Залата на заведението е обширна и просторна - подходяща е и за организиране и провежда..
Продавам проект за жилищна кооперация | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Варна
Продавам проект за жилищна кооперация
Цена
7 000 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 17 часа
Предлагаме за продажба проект за строеж на пет етажна жилищна сграда с РЗП 920 кв.м, Проекта е за 12 апартамента, 7 от които са със статут на апартаменти, 5 със статут на ателиета. Може и договаряне на цената.
Подарявам Бизнес с ОБУВКИ | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Подарявам Бизнес с ОБУВКИ
Цена
10 000 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 17 часа
Подарявам бизнес с обувки и дрехи на изгодни цени срещу заплащане на наличната стока в магазина на половин ценa! Бонус -обзавеждане и добър наем!
Продавам бизнес (павилион за пак. стоки, цигари и алкохол) | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Продавам бизнес (павилион за пак. стоки, цигари и алкохол)
Цена
8 000 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 17 часа
Продавам павилион с наличното му оборудване и всичко необходимо за дейността + фирмата, която има сключени договори за реклама с доставчици.
Оборудване и дрехи втора употреба | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Пазарджик
Оборудване и дрехи втора употреба
Цена
7 000 лв.
гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  преди 18 часа
Магазин за дрехи втора употреба търси нов собственик. Предлагам всичко необходимо за стартиране на успешен бизнес за дрехи втора употреба тип бутик. Пълно оборудване, щендери 5бр. манекени цели и торсове, панери, закачалки-дървени и пласмаса, кантар, метална каса, монетник, пожарогасител, стенен часовник, подвижно огледало, декоративно голямо огледало за пробната... Дрехите са екстра качество, маркови, актуални модели(пролет-лято) мъжки, дамски и детски. Нови кожени колани актуални модели 260бр. За повече подробности обадете се!
Оборудване за производство на тухли Лего | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Оборудване за производство на тухли Лего
Цена
5 000 EUR
Trans Nova
гр. София, обл. София,  Подател: Trans Nova,  преди 19 часа
Фирма ТРАНС НОВА от Република Молдова произвежда и продава оборудване за леене на LEGO тухли hyperpressing начин, който е новост в строителните пазари в Европа, Азия и Африка. Предимства на LEGO тухли: 1) Точните размери на дължина, ширина и височина. 2) Лесно и бързо полагане от две кръгови водещи дупки. 3) Не е необходимо да се наемат строител за полагане на тухли. Всеки сам човек ще донесе всяка структура на LEGO тухли на принципа на детска Lego. 4) панел се поставя на лепилото за външна употреба, а не цимент. 5) Вертикални кан..
Копува дружества | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Копува дружества
Цена
1 000 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: dait2011,  преди 19 часа
Взимаме всякакви дружества- еоод, ад оод ет със и без задължения в цялата страна цена по договаряне
Продавам разработено действащо и напълно оборудвано кафене | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Продавам разработено действащо и напълно оборудвано кафене
гр. София, обл. София,  Подател: Bulgaria Realty,  преди 1 ден
Продавам разработено действащо и напълно оборудвано кафене в гр. София, кв. Павлово, бул. Цар Борис III. 50 кв.м. е търговското помещение, 25 кв.м. е терасата. Цената на имота с оборудването и бизнеса е само 95 000 Евро. Страхотна инвестиция. Изключителни права за продажба. За директни клиенти на агенцията. За повече информация и огледи, моля обадете се, Петков, Bulgaria Realty.
Тотална продажба на скад за резервни части за шевна, гладачна и кроячна техника | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Пловдив
Тотална продажба на скад за резервни части за шевна, гладачна и кроячна техника
Цена
66 000 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: BOIKO GERGOV,  преди 1 ден
Тотална разпродажба на скад за ОРИГИНАЛНИ резервни части за шевна, гладачна и кроячна техника, приспособления, фунии, апарати, подгъвачи, игли и други консумативи, заедно с търговското оборудване(щандови маси, витрини и рафтове). ОРИГИНАЛНИ резервни части за ШЕВНИ МАШИНИ- JUKI,TYPICAL,BROTHER,YUKI SPECIAL,PEGASUS,KINGTEX, RIMOLDI,PFAF,STROBEL,UNION SPECIAL,KONTI,CONTI COMPLETE,GARUDAN, DURKOPP,MAYER,TOYOTA,KANSAI SPECIAL,GLOBAL,SUNSHINE,SIRUBA,TEXTIMA,YAMATO,VENUS,SUN STAR,MINERVA,SINGER,CONSEW,SOSTAR,SEN SEI,JACK,HOSEKI,GEMSY,PLATINA,YAMATA,ZOJE,DUMA,KTEC-МЪТЕК и др., ОРИГИНАЛНИ резе..
Сладкарница-Пекарна | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Хасково
Сладкарница-Пекарна
, гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 1 ден
Продавам работещ, разработен бизнес за донати, баклави, сладки и солени закуски в центъра на гр. Хасково в непосредствена близост до 2 парка, паркинг с текучество над 300 коли на ден, банки, нотариуси и други. Единственото място в града за Донати! Продава се с техническата документация, удостоверение за регистрация от БАБХ и всички видове документи и оборудване. Бизнесът е разработен, с редовни клиенти и страница във Facebook. Заведението има перспективна възможност да разшири асортимента си (фрешове, скрежини, смутита, цигари, алкохол и други). В помещението съм под наем, състои се от основно..
Продавам работеща Автомивка с Кафене | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Плевен
Продавам работеща Автомивка с Кафене
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 1 ден
Продавам работеща Автомивка с Кафене с всички разрешителни и пълно оборудване и за двете. В град Плевен - идеален център. Автомивка - застроена площ 81,04кв.м., 3бр клетки и спомагателни помещения за персонала; Кафене - застроена площ 73,58кв.м. със санитарни помещения, вътре - 20бр. места, лятна градина - 10бр. места; Дворно място - 237,00кв.м. Общо - 391,62кв.м. За земята се плаща наем на частни собственици. Оставащ период по Договор за наем на земята 214 месеца /17г и 10м БЕЗ ПОСРЕДНИК
*** МЕГА ТЪРГ *** 7 сайта / сингъл | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
*** МЕГА ТЪРГ *** 7 сайта / сингъл
Цена
100 лв.
Валентин
гр. София, обл. София,  Подател: Валентин,  преди 1 ден
Здравейте, Поуморих се от тези мои сайтове и реших да им направя чистка за Коледа и НГ. Някой от тях генерират приходи, други нищо не дават, но както казват някои, за всеки влак си има пътници... стига да се разработи линията. ; ) Всички 7 сайта са удобрени за Адсенс, като 5 от тях са БГ и 2 ЕН. Продават се в сингъл, което ще каже, че можете да наддавате за всеки сайт поотделно (единично). Изписвам ги тук и всеки може да си подбира и да види сам за какво става реч. Няма нужда да ми задавате въпроси относно сайтовете, тъй като отдавна съм ги зарязал и не бих могъл да Ви дам точен и и..
Продавам заведение за хранене-сандвич бар | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Продавам заведение за хранене-сандвич бар
Цена
30 000 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Продавам заведение за бързо хранене-сандвич бар. Направено е с дизайнерски интериор, със собствен бранд и лого. Цялата техника е купувана нова. Освен интериора и техниката, в цената влиза и ноу-хауто за всички продукти-как да се пекат хлебчетата, маринати на месо, собствените сосове, доставчици и др. Мястото е под наем. Намира се на оживен булевард-гр. Бургас, стефан стамболов 94. До заведението има 4 училища. За повече информация звъннете на телефона.
Продава, преотстъпва разработен бизнес. | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Сливен
Продава, преотстъпва разработен бизнес.
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 4 дни
Продавам, преотстъпвам разработен бизнес за производство и продажба на палачинки, гофрети и др. Обекта се намира на комоникативно място с голям човекопоток, напълно обзаведен и подходящо брандиран за дейноста. Може да заработи веднага! Подходящ за семеен бизнес. Цената е по споразумение само след оглед на място.
Купувам фирми и дружества като - ЕООД, ООД, АД, със задължения | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Купувам фирми и дружества като - ЕООД, ООД, АД, със задължения
Цена
123 лв.
гр. София, обл. София,  преди 5 дни
Купуваме фирми и дружества със задължения Ние сме Вашето Решение с Компетентно Съдействие! Изкупуваме фирми със задължения - като предлагаме отлично съдействие за ЕООД, ООД, АД, и други натрупали задължения към държавата, общините или към контрагенти. Изкупуваме фирми от всички бизнес сектори и региони на страната. Нашият екип може да ви предложи различни варианти за да помогнем в конкретни ситуации и да ви освободи от Фирмата, Длъжност и Солидарна Отговорност! Ние осигуряваме нов собственик на Фирмата със Задължения, също така Ново Седалище и Адрес за Кореспонденция, Пълна пром..
Премиум Социални Медии Магазин 6 в Една за Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Премиум Социални Медии Магазин 6 в Една за Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest
Цена
500 лв.
Remado Group EOOD
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Remado Group EOOD,  преди 5 дни
+++ демонстрация на компанията Premium Social Media Onlineshop +++ Можете да започнете собствен бизнес или да изградите втори крак. Тук ще Ви предложим, където можете да Facebook Харесвания, YouTube Преглед, Twitter последователи, Instagram последователи в Google+ гласове, Pinterest Последователи продават на продажбите страница, този проект е включена. PayPal връзка и Top Premium Design. Този проект е на немски и английски, така че можете да продавате на международно ниво. Нещо за проект: Нарастващата популярност на социалните медийни сайтове, като Facebook, Twitter, Instagram и Y..
Продавам малък семеен бизнес | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Продавам малък семеен бизнес
Цена
50 000 лв.
ЕЛЕМ ООД
, гр. София, обл. София,  Подател: ЕЛЕМ ООД,  преди 6 дни
Продаваме работещ магазин находящ се на ул. „Никола Генадиев“ 34, 1784 Младост 1, София. Магазинът е ъглов с голям човеко поток в близост до много жилищни сгради. Причини за продажбата, невъзможност да го работим. Продава се заедно с фирмата. Фирмата е без тежести! Цената е, заедно със стоковата наличност.
Продавам действащо дружество туроператор EOOД с 15-годишна отлича история | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Продавам действащо дружество туроператор EOOД с 15-годишна отлича история
гр. София, обл. София,  преди 6 дни
Продавам действащо дружество туроператор EOOД с 15 - годишна отлична банкова история и акредитиран член на ИАТА, с валидна банкова гаранция пред BSP България и договор с Амадеус, гр. София. Цена: по договаряне В категория: Фирми-Продава Валидна за: България
Карнавални костюми, балони | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Карнавални костюми, балони
гр. София, обл. София,  Подател: Bobolan LTD Borislav Borisov,  преди 9 дни
Продавам, разработен бизнес за тъговия с карнавални стоки, украси с балони и отдаване под наем на карнавални костюми. Фирмата работи от 2000 г. и е много добре позиционирана на пазара. Продава се цялото оборудване, необходимо украсите с балони (2 бр. редуцир винтили за надуване на балони с хелий (Conween), машина за пълнене на stuffing балони, надуваща машина за балони, компресор и др.) Всички налични артикули се продават на доставни цени. Има поддържан интернет магазин с актуалните наличности на артикулите. При проявен интерес, моля свържете се с нас Боболан или в магазинът ни на адрес гр...
продавам работещ бизнес | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
продавам работещ бизнес
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 11 дни
Продавам работещ обект за сандвичи, дюнер, хот-дог, палачинки хамбургери и други. Обекта се намира срещу училище. Повече информация на място.
« Предишна | 123 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг