back to top

Продава/Купува бизнес, идея

116 обяви
Продавам разработен бизнес ЧАСТНА ЛИНЕЙКА.VIP обява
Цена: 25 000 лв.

Продавам разработен бизнес. Транспорт с частна линейка. За повече инфо на телефон.

Купувам фирми и дружества като - ЕООД, ООД, АД, със задълженияVIP обява

Купуваме фирми и дружества със всякакви задължения Изкупуваме фирми със задължения - като предлагаме отлично съдействие за ЕООД, ООД, АД, СД и други натрупали задължения към държавата, НАП, НОИ, БА..

Продажба на бизнес проектиVIP обява

Компания Грийн Уърлд Груп предлага действащи енергийни проекти за производство и продажба на електроенергия с различна мощност. Компанията търси потенциални инвеститори.

 рекламирай сам в favicon
Продавам бизнес гурме ГастрономVIP обява
Цена: 1 000 EUR

Продавам бизнес магазин за хранителни стоки и плодове и зеленчуци тип Гастроном! В цената влиза всичко без фирмата! Тротоарно право не се заплаща! Намира се на топ място в кв. Изток срещу Есте д..

Купувам продавам бизнесVIP обява

Търсите инвеститор или купувач на бизнеса си? Търсите работещ бизнес? Ние от Biz2Buy можем да ви съдействаме да се подготвите и реализирате сделка с бизнес. Вижте как на https://www.biz2buy.org/

Продавам разработен бизнес - магазин плод и зеленчук

Кв. ВЪЗРАЖДАНЕ ул. Климент Охридски 41

Продавам разработен бизнес за рециклиране и ремонт на въздушно окачване (възглавници)
Цена: 50 000 EUR

Продавам разработен бизнес за рециклиране и ремонт на въздушно окачване (възглавници) на всички модели леки автомобили, бусове и джипове. Офертата включва всичко необходимо за стартиране на бизнеса ве..

Продавам фирма

Продавам фирма на 15 години без задължения.

Продава Разработен БИЗНЕС/РЕСТОРАНТ в Шумен! Самостоятелна сграда!
Цена: 43 000 лв.

БЕЗ КОМИСИОН към агенцията! ГАЛА/GALA Real Estate продава БИЗНЕС /разработен РЕСТОРАНТ/ в град Шумен. Сградата е ново строителство, самостоятелна, проектирана и построена съгласно всички изисквани..

Купувам фирми със задължения!
Цена: 1 000 лв.

Купувам фирми със задължения към НАП, НОИ, доставчици и всякакви юридически проблеми. Прехвърлянето е в рамките на един работен ден! Ако имате каквито да е било юридически проблеми, се свържете с ме..

разработено заведение

Кафе в центъра/до халите/Продава се фирмата: обурудването, стоката и обзавеждането, не самият обект, За заведението се дължи месечен наем на собствениците

продавам бизнес - метални конструкции

продавам бизнес - метални конструкции

Продавам разработен бизнес
Цена: 30 000 лв.

Продавам разработен зеленчуков магазин с постоянен доход

Продажба на Готов Бизнес в България

Предприяте продава бизнес в България за битова химия. Бизнеса е готов със исо, патент, цех. За повече въпроси може да се свържете с нас.

Продавам разработен бизнес зоомагазин
Цена: 40 000 лв.

Продавам БИЗНЕС. Работещ зоомагазин с панорамна витрина с добра локация. Зоомагазина е оборудван с нови стелажи, щанд за продавача, СОТ, касов апарат, витрините са от алуминиева дограма. Склад със сан..

продавам бизнес ”дюнер”

продавам бизнес ”дюнер”

Долна Оряховица, област Велико Търново
Цена: 7 000 лв.

продавам малак бизнес 8 000лв наем 220лв за повече информация на посочения телефонен номер

Продавам фирми

Продавам фирми с история (между 5 и 15 г.), без задължения към държавата, банки, други институции или частни лица. Фирмите са ЕООД-та. Дружествата са действащи, подават се всички необходими отчети към..

Продавам Бизнес
Цена: 400 лв.

Продавам Бизнес! Работещ, Оборудван с всичко необходимо, магазин за смартфон аксесоари и сервиз за GSM-ми. Стилни витрини, стелажи, куки, поялници, духалки, РС, монитор, интернет, СОТ, Охр. ролетна ре..

Продавам Зоомагазин

Продавам Зоомагазин

Сандански, област Благоевград
Цена: 28 500 лв.

Продавам разработен бизнес в центъра на гр. Сандански работещ Зоомагазин. В цената включва стилжите, стоката, цялото оборудване!

Система за правене на пари - 5000% за 1г.
Цена: 2 000 лв.

Система за правене на пари - 5000% за 1г. Здравейте, Това е система за печелене на пари от спортни залози.   Тази система е лично моя и аз съм я изпитал и проверил много пъти в продължение на н..

 рекламирай сам в favicon
Преотстъпвам и продавам оборудването и стоката на работещ магазин
Цена: 25 000 лв.

НОВА ЦЕНА - 25 000 лв Преотстъпвам разработен и оборудван магазин за алкохол, цигари и захарни изделия: - на централен булевард - до Районен съд, зимно кино Тракия - интензивен човекопоток - на две..

Продавам разработен бизнес
Цена: 1 лв.

Продавам работещ и разработен бизнес тип Fast food - напълно оборудван и зареден със стока) в град Ст. Загора - център, на емблематично място, разположен на две централни улици с изключително голям чо..

продавам проект
Цена: 5 000 лв.

Продавам неосъществен проект на хотел с пълна архитектурна документация. Може да се пригоди към ваш имот и да се избегнат високите цени за проектиране.

Сайт за коли, тип мобиле и карс
Цена: 999 лв.

Продавам новоизграден сайт за коли тип мобиле и карс, www.nakolela.com Админ потребителски панел, място за банери на автосалони, позиции за промо и топ обяви. В момента е интегрирано плащане STRIPE..

Продава се разработен бизнес за хляб

Продава се разработен бизнес в сферата на производство на хляб с квас. Изграден нов цех с изрядна документация за производство на хляб и тестени изделия, служебен автомобил и два фирмени магазина на к..

продавам работещ бизнес
Цена: 50 000 лв.

Магазин за алкохол, цигари, кафе, сандвичи, пакетирани хранителни стоки. с разрешително за приготвяне на сандвичи и закуски без топлинна обработка. Кухненският бокс е оборудван. Има разположени маси з..

Продавам бизнеса на заведение
Цена: 18 000 лв.

ПРОДАВА СЕ БИЗНЕСА - работещо заведение с пълното му обзавеждане и оборудване и всички разрешителни!!! Цената подлежи на коментар и при реален интерес мога да го дам на символична цена спрямо това, ..

Продавам спешно бизнес
Цена: 3 500 лв.

Продавам бизнес на магазин за зеленчуци, плодове, пакетирани стоки, напитки. Магазинът е разработен, на комуникативно място в гр. Бургас. За посочената сума получавате стока - прясна и пакетирана, сте..

Продавам бизнес спешно
Цена: 3 500 лв.

Продавам бизнес на работещ магазин за плод/зеленчук, ядки, консерви и пакетирани стоки. Магазинът се намира на комуникативно място в гр. Бургас. Повече информация можете да получите по телефон.

Продавам бизнес разработен зоомагазин
Цена: 40 000 лв.

Продавам БИЗНЕС. Работещ зоомагазин с панорамна витрина с добра локация. Зоомагазина е оборудван с нови стелажи, щанд за продавача, СОТ, касов апарат, витрините са от алуминиева дограма. Склад със сан..