Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Тип оферта
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Продава/Купува бизнес, идея

105 обяви

Продавам разработен бизнес

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 000 EUR Бизнеса е във сферата на професионално почистване
Цена: 480 лв. Здравейте - продавам система за печелене на завиден доход, независимо от мястото и времето, която аз лично съм закупувал за 2000лв. Системата се състои в конкретни стъпки, които трябва да се следват в..
Продавам работеща Автомивка с Кафене с всички разрешителни и пълно оборудване и за двете. В град Плевен - идеален център. Автомивка - застроена площ 81,04кв.м., 3бр клетки и спомагателни помещения з..

Продавам работещ бизнес

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 7 000 лв. Продавам работещ магазин за дамско облекло в центъра на Велико Търново. Всичко необходимо- оборудване, манекени, дрехи нови и актуални за сезона, климатик. Топ локация с голям човекопоток.

Продавам бизнес

гр. София, обл. София
Цена: 2 000 лв. Продавам действащ бизнес за търговия със зърно Предоставям информация от български фирми производители 460-Гръцки фирми купувачи 120-македонски фирми купувачи Фирмата се занимава с дейността ..
Цена: 10 000 лв. Продавам оборудване и фирма за магазин-алкохол, цигари и зах. изделия. Помещението е под наем. Наемът е 750лв.
Цена: 100 лв. Купувам фирма, рег по ДДС, без задължения. от цяла България

Копува дружества

гр. София, обл. София
Цена: 1 000 лв. Взимаме всякакви дружества- еоод, ад оод ет със и без задължения в цялата страна цена по договаряне
Цена: 1 234 лв. Продавам работещ павилион с наличното му оборудване (2бр. хладилни витрини, Вендинг автомат за кафе с касов апарат + кафе машина на Лаваца с капсули, климатик, касов апарат) и всички необходими докуме..

Продавам разработен бизнес

гр. Варна, обл. Варна
Продавам разработен бизнес в сферата на услугите - за страната и чужбина.
Описание: Продавам напълно завършен онлайн магазин, който работи на принципа на дропшипинг. За магазина: Магазинът е специализиран в предлагането на оригинални маратонки, кецове, обувки, д..
Цена: 5 000 лв. Предлагаме за продажба проект за строеж на пет етажна жилищна сграда с РЗП 920 кв.м, Проекта е за 12 апартамента, 7 от които са със статут на апартаменти, 5 със статут на ателиета. Може и договаряне н..
Изкупуваме Фирми със Задължения + ОСВОБОЖДАВАМЕ от Длъжност и СОЛИДАРНАТА Отговорност - Ние сме Вашето Решение с Компетентно Съдействие! Осъществяваме пълна промяна по обстоятелствата на проблемна..
Цена: 22 000 лв. Продавам бизнес с голям потенциал - производство на гъвкави декоративни тухлички, „каменни тапети“ и картини, нанесени върху „гъвкав камък“. Цена: 22 000 лв. Дизайнерска работилница ”СтречСтон..
Продавам работещ онлайн магазин за дрехи с гарантирани доходи мин. 2000 - 3000 лв. https://bexxstore.com/ Създаден през 2012 година. Магазина се продава с facebook страница с 20000 лайка, домейн и х..

Подарявам Бизнес с ОБУВКИ

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 000 лв. Подарявам бизнес с обувки и дрехи на изгодни цени срещу заплащане на наличната стока в магазина на половин ценa(20000-10000)! Половината от стоката е намалена на доставна цена! Бонус -обзавеждане и до..

Пекарна за закуски

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 14 000 лв. Продавам разработен бизнес производство и продажба на закуски и хляб. Помещението се намира на комуникативно място с голям човекопоток на 20 метра от автобусна спирка- бул. Сливница, спирка Трансформа..
Цена: 123 лв. Купуваме фирми и дружества със всякакви задължения Изкупуваме фирми със задължения - като предлагаме отлично съдействие за ЕООД, ООД, АД, и други натрупали задължения към държавата, общините или др..

Бизнес Продава

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 30 000 лв. Продава бизнес -разработена пицария, 120места, в оживен квартал.
Бургас, продава разработен бизнес - павилион за обществено хранене, всички документи и оборудване, на спирка, между две училище

Продавам разработен бизнес

гр. Бургас, обл. Бургас
Продава се бизнес на разработено заведение до Морската градина в Бургас. Заведението е с площ 240 кв.м., разполага с 85 места /45 вътре, 40 - в лятната градина/. Продава се и част от оборудването и на..

Продавам работещ бизнес

гр. София, обл. София
Продавам работещ и добре разработен бизнес - шивашко ателие. Много комуникативно място, изградена клиентела. Отлично оборудвано с всичко необходимо, включително машини тежък клас за кожа. Голямо..
Цена: 5 500 лв. Повече информация на тел. или мейл

Китайски Ресторант

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Предлагам всичко (включително чаши и чинии) за отваряне на Китайски Ресторант почти безплатно (малък наем, съдружие или пари в брой). От вас се иска да имате ресторант (може и под наем), персонал и на..

Продавам бизнес

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 30 000 лв. Продавам оборудване за производство и изработка на уплътнителни гарнитури. Това включва 1бр. хидравлична преса - 10Т, шпиндел преса - 6Т, 2бр. ръчни ексцентър преси, 2бр. зъбно рейкови преси, 50 мат..

продава бизнес

гр. Бургас, обл. Бургас
продава бизнес - работещо заведение

Заведение с букмейкърски пункт

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 5 000 лв. Продава се, работещо заведение с букмейкърски пункт. Обекта е под наем, с редовни клиенти, има паркинг и е на централно място в оживен квартал.
Цена: 3 900 лв. Продавам разработен магазин за кафе и хранителни стоки в кв. Гоце Делчев, кръстовището на бул. България и бул. Г. Делчев. Обща площ- 30 кв.м. Напълно оборудван. Бизнесът и оборудването се продават. Це..

Продавам детски парти център

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 17 000 лв. Продавам детски център с утвърдено име, с разработени сайтове и страници на челни места в търсачките. Изградени връзки с клиенти. Продава се оборудването, името и сайтовете и страниците към бизнеса. П..

Продавам работещ бизнес

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 15 000 EUR Продавам работещ бизнес с гарантирани приходи. Работещ и в момента магазин за дрехи на търговска улица в централна градска част. Бизнеса се продава заедно с наличната в момента стока и оборудване. На ..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.