1. home
  2. »
  3. bcФинанси, Съдружие
  4. »
  5. Продава/Купува бизнес, идея

Продава/Купува бизнес, идея

121 обяви
Продава БИЗНЕС РАЗРАБОТЕН И РАБОТЕЩ – магазин за бижутерия. Помещението е под наем с договор за 2 години, намира се в к-с М. Рудник, з. А, до Билла, на оживено и комуникативно място. Бизнесът се продава с пълно оборудване, цялата налична стока и касов апарат. Цена – по договаряне.
Цена: 50 000 лв. Продавам БИЗНЕС. Работещ зоомагазин с панорамна витрина с добра локация. Зоомагазина е оборудван с нови стелажи, щанд за продавача, СОТ, касов апарат, витрините са от алуминиева дограма. Склад със сан..
Цена: 3 000 000 лв. Продажба на бизнес, земеделска земя и инвентар Капитал Инвест Брокерс, предлага на своите клиенти продажба на селскостопански бизнес, в едно със инвентар, техника, сгради и собствена и наета обработв..
Цена: 200 000 лв. Продават се 8 броя работещи обекта в град София, тип количка от затворен тип на топ локации. Единствено при закупуване се сваля бранда, както и операционна - ПОС СИСТЕМА с касовия апарат към работещат..
Цена: 34 000 лв. Продавам разработен бизнес за бързо хранене в топ зентър на София с голям човеко поток. Продава се със цялото оборудване и документация.
Цена: 25 000 лв. НОВА ЦЕНА - 25 000 лв Преотстъпвам разработен и оборудван магазин за алкохол, цигари и захарни изделия: - на централен булевард - до Районен съд, зимно кино Тракия - интензивен човекопоток - на две..
Цена: 2 000 лв. Предлагаме за продажба проект за строеж на пет етажна жилищна сграда с РЗП 920 кв.м, Проекта е за 12 апартамента, 7 от които са със статут на апартаменти, 5 със статут на ателиета. Може и договаряне н..
Цена: 56 000 EUR Работещо заведение в малък МОЛ, в непосредствена близост до един от най-хубавите плажове на южно Тенерифе. Заведението има всички необходими разрешителни и лицензии. Напълно оборудвано със всичко необ..

Продавам фармацевтичен бизнез

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 37 000 лв. Аптеката се намира в подножието на стария град, на спирката за туристически автобуси

Бизнес предложение

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 25 000 лв. Продавам разработен печеливш бизнес
Цена: 45 000 EUR ГАЛА/GALA Real Estate продава БИЗНЕС /разработен РЕСТОРАНТ/ в град Шумен. Сградата е ново строителство, самостоятелна, проектирана и построена съгласно всички изисквания и законови нормативи. Заведе..
Купуваме фирми и дружества със всякакви задължения Изкупуваме фирми със задължения - като предлагаме отлично съдействие за ЕООД, ООД, АД, СД и други натрупали задължения към държавата, НАП, НОИ, БАНК..

преотстъпвам разработен бизнес

гр. Варна, обл. Варна
Преотстъпвам разработен бизнес - производство и продажба на пици. Обектът се намира в централната част на града, на улица с голям човекопоток. Цялостно оборудване (вкл. лентова фурна), цялостна до..

Продавам разработен бизнес

гр. Бургас, обл. Бургас
Продавам разработен магазин за масова бижутерия и сувенири в жк. Лазур по пътя за морската градина.
Цена: 15 000 лв. Продавам бизнес с голям потенциал - производство на гъвкави декоративни тухлички, „каменни тапети“ и картини, нанесени върху „гъвкав камък“. Цена: 15 000 лв. Дизайнерска работилница ”СтречСтон..
Цена: 63 000 лв. Дистрибуция, производство договори с клиенти, Машини собственост на фирмата, без тежести и задължения. Едрови клиенти в цяла България,

продавам бизнес

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 35 000 лв. Бутиков ресторант подготвен но не е работел като такъв с идея и възможност за приготвянето на храната пред клиент нещо интересно което няма. Намира се до най доброто основно училище и в най добрия ква..
Цена: 110 000 EUR ПРОДАВА СЕ РАБОТЕЩА КОМПАНИЯ - CERAMIC PRO BULGARIA АВТОКОЗМЕТИЧЕН ЦЕНТЪР ‘‘CERAMIC PRO BULGARIA’’ с обща квадратура на шоурума 900кв.м. + 15 парко места пред шоурума и 15 зад сградата. ЛИДЕР В ЗАЩ..

Книжарница-работеща и разработена

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Работеща седемгодишна книжарница на изключително комуникативно място. С договор под наем дългосрочно. Продава се с рафтове и налична стока на стойност 10000лв. Това е стойността на стоката. Започвате ..
Цена: 500 000 лв. Продавам работещ бизнес в гр. Плевен - център Автомивка и Кафене Автомивка: 1бр клетка на обслужване с пълно оборудване - в гаранция 2бр клетки на самообслужване с пълно оборудване - в гаранция ..
Цена: 28 000 лв. Продавам разработен и в момента работещ бизнес павилион за алкохол, цигари и пакетирани стоки.   Топ локация в Изгрев. Намира се в близост до пазар, магазини, банки, парк. Непосредствено до павилиона..
Цена: 208 999 EUR Хостелът е с капацитет 42 души, който капацитет е разпределен в различни по тип помещения (Помещенията са тип самостоятелни стаи с капацитет до 2 души и стаи с капацитет 4 и повече души). Продава се с..
Цена: 100 лв. Независим финансов консултант предлага посредничество при Покуко-Продажба на Бизнес от международен мащаб. Разполагам с актуални оферти, както и с юридически оформени документи. Комисионното е 15% о..

Вендинг Фирма Разработена!

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Цена: 50 000 лв. 13 Машинки с местата. Две за храни и единадесет за кафе. Всичките са разработени и с уредени оборотни места. Перфектно поддържани. Повечето от тях са чисто нови и всички са с най-новите визии. + Касов..

Работещ бизнес, Черешова градина

гр. Айтос, обл. Бургас
Цена: 120 000 EUR ТРИНИТИ НОВА предлага за продажба работещ бизнес, който включва отглеждане и търговия с череши, с гарантирана европейска субсидия. Овощната градина се състои от 38 дка., от които 28 дка. са с трайни н..
Цена: 72 700 EUR Нова, намалена цена! Продава се изцяло обновен ресторант 136кв.м. + 20кв. тераса, тип Кантина (обедно меню и алакарт), решен в индустриален стил до МОЛ THE MALL на Цариградско шосе. Продава се биз..
Цена: 7 000 лв. Продавам разработено заведение с оборудването 7000лв. Заведението разполага с кухня, подготвително, миялно, склад. Има разрешително за маси на вън. Помещението е под наем.
Цена: 55 000 лв. Продавам бизнес свързан с търговия на дребно с хранителни стоки. Дейността се извършва в магазин с площ от около 60 кв.м. Обекта е под наем и се намира в гр. София, ж.к. Младост 4. За повече информа..
Цена: 14 500 лв. Продавам заведение за бързо хранене в топ център! Топ локация с огромен човекопоток и постоянни клиенти, до трамвайна спирка и на по-малко от 10 метра от новопостроена офис сграда за около 1000 чо..

Успешен бизнес

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 19 000 лв. Преотстъпвам бизнес с основна дейност продажба на хигиенно - санитарни артикули ( памперси и гащи за възрастни, медицински чаршафи и др.), целогодишен и доходоносен бизнес. Притежавам патентовани и ра..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.