Област
Населено място
Тип оферта
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
97 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPпродава бизнес | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
продава бизнес
Цена
120 000 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 час
Продава печеливш бизнес- клуб-кафе за залози на спортни и случайни събития, топ-място в централната зона, на много оживен булевард, голям човекопоток и паркинг. Отлична възможност и за вмъкване на хранителен бизнес, поради наличието на много училища наоколо. Възвръщаемост на инвестицията - до месеци!
VIPПродава се бизнес | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Пловдив
Продава се бизнес
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 14 часа
Пловдив, бул. 6-ти септември 186, продава бизнес- магазин за месо и хранителни стоки
VIPпродава работещ бизнес | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Ямбол
продава работещ бизнес
Цена
8 000 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 1 ден
продава работещ бизнес - дистрибуция на хляб и хлебни изделия + два микробуса Мерцедес Спринтер, добри доходи - 8 000 лв.
VIPПродавам бизнес | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Продавам бизнес
Цена
1 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Продавам работещ обект за сандвичи, дюнер, хот-дог, палачинки хамбургери и други. Обекта се намира срещу училище. Повече информация на място.
VIPПродажба на Фирми със Задължения | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Продажба на Фирми със Задължения
Цена
100 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Ако искате да продадете Вашата фирма със задължения, можете да разчитате на нашето съдействие за извършване на цялата процедура. Осигуряваме пълно правно обслужване за продажба на всички видове търговски дружества! Ще Ви осигурим нов собственик на Вашата фирма, ново седалище и адрес на управление! Ще подготвим всички необходими документи за продажбата на фирмата Ви и промяната на собствеността в Търговския регистър. Подготовката, подписването на всички необходими документи пред нотариус и подаването на документите в Търговския регистър ще бъде извършено в рамките на един ден, с едно посе..
VIPПродава работещ бизнес | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Айтос
Продава работещ бизнес
Цена
15 000 лв.
гр. Айтос, обл. Бургас,  Подател: Димитър Димитров,  преди 2 дни
Продава бизнес напълно оборудвано, заведение от мебелите до озвучаването. В цената е включено: - цялото оборудване - касови апарати, складови програми, мебели, и т.н. - цялата налична стока - разрешителни - контакти с доставчици - Не ви е необходима никаква допълнителна инвестиция. Наемът на самото помещение е повече от добър. Заведението е категория бар и разбира се има всички необходими за работа документи. За повече инфо моля звънете на посоченият телефон. Цената е за цялото оборудване. Влизаш и започваш да работиш.. ПС. Може и бартер за автомобил без проблеми сти..
Продавам Гъбарник | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Продавам Гъбарник
Цена
10 000 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 часа
Продавам бизнес в промищлено хале под наем с договор за година и половина. Халето е реконструирано с цел за отглеждане и култивиране на гъби. С климатици. Изолираща стъклена вата. Капацитет на редовете 2000бр. като има резон за още поне 5000бр. СОТ система с упревление през телефон или дистанционно. 24 часова охрана. Вода - подпочвена. Ток - самостоятелен електромер. Хидрофорна помпа + един тон бидон. Външно осветление със сензор ”светло-тъмно”.100-150 касетки за продукцията. Няма фирма, регистация като земеделски производител, а договора е на физическо лице. Възможност за удължаване на догово..
premestvaem pavilion | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
premestvaem pavilion
Цена
2 500 лв.
, гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ДАФНИ66 ЕООД,  преди 4 часа
преносим павилион 15 квадрата, продава се с обурудването
Продавам бизнес - работещ коктейл бар в жк Тракия, Пловдив | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Пловдив
Продавам бизнес - работещ коктейл бар в жк Тракия, Пловдив
Цена
27 000 EUR
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Коста Кузманов,  преди 6 часа
Работещ коктейл бар в жр. Тракия, гр. Пловдив. Закрита търговска площ на заведението: 260 кв.м. Градина: 335 + 136 = 471 кв.м. Сутерен (изба): 60 кв.м. Етаж на второ ниво: 60 кв.м. Места на закрито: 80 Места в градината: 120 Удължено работно време: до 3 ч. през нощта. Всички необходими документи и разрешителни за упражняване на дейността. Валиден договор с наемодателя: още 3 години, но срокът на договора може да бъде удължен безпроблемно. Месечен наем: 2 200 лв. без ДДС (2 640 лв. с ДДС) Залата на заведението е обширна и просторна - подходяща е и за организиране и провежда..
Оборудване за производство на тухли Лего | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Оборудване за производство на тухли Лего
Цена
5 000 EUR
Trans Nova
гр. София, обл. София,  Подател: Trans Nova,  преди 7 часа
Фирма ТРАНС НОВА от Република Молдова произвежда и продава оборудване за леене на LEGO тухли hyperpressing начин, който е новост в строителните пазари в Европа, Азия и Африка. Предимства на LEGO тухли: 1) Точните размери на дължина, ширина и височина. 2) Лесно и бързо полагане от две кръгови водещи дупки. 3) Не е необходимо да се наемат строител за полагане на тухли. Всеки сам човек ще донесе всяка структура на LEGO тухли на принципа на детска Lego. 4) панел се поставя на лепилото за външна употреба, а не цимент. 5) Вертикални кан..
5500лв до края на седмицата. Продавам бизнес с палачинки в помещение под наем | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Пловдив
5500лв до края на седмицата. Продавам бизнес с палачинки в помещение под наем
Цена
7 000 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 11 часа
Предлагам напълно оборудвано заведение за бързо хранене занимаващо се с палачинки и гофрети. В близост до училище и спирка на градския транспорт, с голям човекопото и в квартал със собствени клиенти. Без конкуренция в близост. Фирма без задължения и кредити. Цялостно оборудване ново и гаранционно. Помещение с всички законни разрешителни за дейноста, след ремонт със сключен дългогодишен договор. Заведението се преотдава заради отваряне на такова в чужбина.
Продавам онлайн бизнес сайт за пазаруване! | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Продавам онлайн бизнес сайт за пазаруване!
Цена
2 500 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Стефан Кинов,  преди 15 часа
Продавам разработен уебсайт за пазаруване: www. евтинимашини.com Причината е, че си направих нов, който е за съвсем друга дейност. Сайта е за продажба на електро и ръчни инструменти. Домейна е без еквивалент в България и е на кирилица, което прави страницата бързо откриваема, когато някой напише в Гугъл ”евтини” или ”машини”. Много добре SEO оптимизиран (при задаване на определени ключови думи сайта излиза на първа страница на google). Kъм сайта получавате и Facebook Page. Ако Ви харесва логото и слоугъна ги получвате като ПОДАРЪК! Уеб сайта си има всичко (по него е работено над 200 ч..
Сладкарница-Пекарна | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Хасково
Сладкарница-Пекарна
Цена
14 000 лв.
, гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 16 часа
Продавам работещо, разработено заведение за донати, баклави, сладки и солени закуски в центъра на гр. Хасково в непосредствена близост до 2 парка, паркинг с текучество над 300 коли на ден, банки, нотариуси и други. Единственото място в града за Донати! Продава се с техническата документация, удостоверение за регистрация от БАБХ и всички видове документи и оборудване. Заведението е разработено, с редовни клиенти и страница във Facebook. Заведението има перспективна възможност да разшири асортимента си (фрешове, скрежини, смутита, цигари, алкохол и други). Помещението е под наем, състои се от ос..
Продавам работеща Автомивка с Кафене | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Плевен
Продавам работеща Автомивка с Кафене
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 16 часа
Продавам работеща Автомивка с Кафене с всички разрешителни и пълно оборудване и за двете. В град Плевен - идеален център. Автомивка - застроена площ 81,04кв.м., 3бр клетки и спомагателни помещения за персонала; Кафене - застроена площ 73,58кв.м. със санитарни помещения, вътре - 20бр. места, лятна градина - 10бр. места; Дворно място - 237,00кв.м. Общо - 391,62кв.м. За земята се плаща наем на частни собственици. Оставащ период по Договор за наем на земята 214 месеца /17г и 10м БЕЗ ПОСРЕДНИК
Подарявам Бизнес с ОБУВКИ | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Подарявам Бизнес с ОБУВКИ
Цена
1 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 16 часа
Подарявам бизнес с обувки и дрехи на изгодни цени срещу заплащане на наличната стока в магазина на цени под доставните! Бонус -обзавеждане и добър наем!
Продавам идея - Платформа за публикуване... | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Пловдив
Продавам идея - Платформа за публикуване...
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 17 часа
Продавам идея - Платформа за публикуване... Продавам идея. Платформа за публикуване на новини, разследвания и анализи в областта на кибер-сигурността, престъпленията извършвани чрез Интернет и други престъпления извършвани от разстояние. Чрез нея, като проект с некомерсиална цел и обществено полезна дейност, имате възможност да кандидатствате и получите субсидия от $120000 USD, под формата на реклама от Google чрез 120000.bg. Допълнително е възможно да получавате приходи от реклама, което не се забранява от правилата на програмата. На определен етап, могат да бъдат въведени и платени усл..
Спешно-Промо Цена!!! Разработен бизнес-магазин НОН СТОП | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Пловдив
Спешно-Промо Цена!!! Разработен бизнес-магазин НОН СТОП
Цена
24 000 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 17 часа
Продавам разработен бизнес Магазин НОН СТОП СПЕШНО!!! ПРОМО ЦЕНА ДО 30.11.17г Много малки месечни сметки под 1200лв!!! Всички сметки платени до края на м. Ноември За повече инфо по телефона и на място.
Продавам проект за жилищна кооперация | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Варна
Продавам проект за жилищна кооперация
Цена
7 000 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 18 часа
Предлагаме за продажба проект за строеж на пет етажна жилищна сграда с РЗП 920 кв.м, Проекта е за 12 апартамента, 7 от които са със статут на апартаменти, 5 със статут на ателиета. Може и договаряне на цената.
Купувам фирми и дружества като - ЕООД, ООД, АД, със задължения | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Купувам фирми и дружества като - ЕООД, ООД, АД, със задължения
Цена
50 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Купувам фирми и дружества със задължения Ние сме Вашето Решение с Компетентно Съдействие! Изкупуваме фирми със задължения - като предлагаме отлично съдействие за ЕООД, ООД, АД, ЕАД и други със натрупани задължения към държавата, общините или към контрагенти. Изкупуваме фирми от всички бизнес сектори и региони на страната. Нашият екип може да Ви освободи от Длъжност и Солидарна Отговорност! Ние осигуряваме Нов собственик на Фирмата със Задължения, също така Ново Седалище и Адрес за Кореспонденция, Пълна Промяна по Обстоятелствата! Нашите спецяалсти изготвят всички документи..
Изкупуваме Фирми: ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения! | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Изкупуваме Фирми: ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения!
Нове Консулт ВТ
гр. София, обл. София,  Подател: Нове Консулт ВТ,  преди 1 ден
Изкупуваме Фирми със Задължения + ОСВОБОЖДАВАМЕ от Длъжност и СОЛИДАРНАТА Отговорност - Ние сме Вашето Решение с Компетентно Съдействие! Осъществяваме пълна промяна по обстоятелствата на проблемната фирма: ОСИГУРЯВАМЕ нов Собственик и Управител, ново Седалище, Адресна регистрация и всичко необходимо, което изисква Търговския Закон за освобождаване от длъжност и СОЛИДАРНАТА ОТГОВОРНОСТ! Не разглеждаме казуси относно задлъжнели Еднолични Търговци - ЕТ! Нe се колебайте да се възползвате от нашите Професионализъм и Коректност, Предлагаме Ви напълно Законен и Бърз начин за решение!
Продавам система за печелене на пари от дома / Онлайн | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Плевен
Продавам система за печелене на пари от дома / Онлайн
Цена
480 лв.
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 1 ден
Здравейте продавам система за печелене на завиден доход независимо от мястото и времето, която аз лично съм закупувал за 2000лв от англичанин. Системата се състои в конкретни стъпки които трябва да се следват в борса между хора като дефакто печалбата си правим от тях без ограничение, но разликата е че те не знаят системата. Това не са финансовите и стокови борси, нито мултилевъл маркетинг, нито пък трябва да ставате дистрибутор на продукт. Трябват Ви само компютър и интернет и можете да я ползвате дори от дома Ви. Цената е символична - 480лв.
продава бизнес за бързо хранене | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
продава бизнес за бързо хранене
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Бургас, център, на спирка между 2 училища, продава разработен бизнес за бързо хранене, с всички документи за работа
Преотстъпвам магазин за маркови дрехи и обувки в центъра на Бургас | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Преотстъпвам магазин за маркови дрехи и обувки в центъра на Бургас
, гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Продавам работещ бизнес. Преотстъпвам магазин 60 кв.м. в супер центъра на Бургас, на ул. Мара Гидик 4. Магазина е след ремонт има нов климатик, малък обособен склад и сан. възел. Оборудван е като бутик за маркови дрехи, обувки и дамски чанти, клас втора употреба, екстра качество, внос от Норвегия, Швеция, Италия и Англия. В момента е работещ. Разработен е, има постоянна клиентела. Преотстъпва се със закупуване на цялото оборудване и стоките които са в магазина. Обурдването е за около 3 000 лв. Продажната цена на стоките в магазина е над 25 000 лв Наема е много добър. Цената на цял..
Собственик продава разработен бизнес | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Приморско
Собственик продава разработен бизнес
Цена
480 000 EUR
гр. Приморско, обл. Бургас,  преди 1 ден
Собственик продава разработен бизнес. Спешно! Обща площ на имота 4300кв.м. Продава се напълно обзаведен и оборудван. Застроена площ 1100кв. м
Продава, преотстъпва разработен бизнес. | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Сливен
Продава, преотстъпва разработен бизнес.
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 1 ден
Продавам, преотстъпвам разработен бизнес за производство и продажба на палачинки, гофрети и др. Обекта се намира на комоникативно място с голям човекопоток, напълно обзаведен и подходящо брандиран за дейноста. Може да заработи веднага! Подходящ за семеен бизнес. Цената е по споразумение само след оглед на място.
Премиум Социални Медии Магазин 6 в Една за Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Премиум Социални Медии Магазин 6 в Една за Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest
Цена
1 000 лв.
Remado Group EOOD
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Remado Group EOOD,  преди 2 дни
+++ демонстрация на компанията Premium Social Media Onlineshop +++ Можете да започнете собствен бизнес или да изградите втори крак. Тук ще Ви предложим, където можете да Facebook Харесвания, YouTube Преглед, Twitter последователи, Instagram последователи в Google+ гласове, Pinterest Последователи продават на продажбите страница, този проект е включена. PayPal връзка и Top Premium Design. Този проект е на немски и английски, така че можете да продавате на международно ниво. Нещо за проект: Нарастващата популярност на социалните медийни сайтове, като Facebook, Twitter, Instagram и Y..
Копува дружества | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Копува дружества
Цена
1 000 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: dait2011,  преди 2 дни
Взимаме всякакви дружества- еоод, ад оод ет със и без задължения в цялата страна цена по договаряне
Продавам еоод без дейност от 2012 г. - 50 лв. | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Пловдив
Продавам еоод без дейност от 2012 г. - 50 лв.
Цена
50 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Дима Димова,  преди 2 дни
Продавам Еднолично дружество с ограничена отговорност без дейност регистрирана 2012 година - ”УОРКФОРС. БГ” ЕООД - 50 лв. ФИРМАТА НЯМА НИКАКВИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ. За запитване изпрати лично съобщение от бутона по-долу!
-50% - Бизнес за изработка и продажба на кейосве за смартфони! | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Пловдив
-50% - Бизнес за изработка и продажба на кейосве за смартфони!
Цена
2 500 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: free_sys,  преди 4 дни
Реалната цена е 5000 лв. Понеже не е зараждан с най-новите модели цената в момента е 2500 лв. Получавате: - онлайн магазин със страхотни възможности. - 2000 аксесоара за над 260 модела мобилни устройства публикувани в сайта. - 630 кейса за над 100 модела мобилни устройства, готови за персонализация и продажба. - машини и консумативи за персонализация на кейсвоете. - кратко обучение за работа със сайта и изработката на калъфи. - информация от къде да придобивате консумативи в бъдеще. Получавате над 2500 артикула за продан за 2500 лв. В допълнение получавате 2 машини и кунс..
Разработен бизнес - Сръбска скара в ж.к. Люлин | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Разработен бизнес - Сръбска скара в ж.к. Люлин
Цена
5 000 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Лидия Крумова,  преди 4 дни
Продавам разработен бизнес - заведение за бързо хранене в ж.к. Люлин в района на Руския пазар. Павилиона разполага с професионална скара и вентилация, която е в гаранция. Цената е за цялото оборудване. Наемът на павилиона е 650 лева.
« Предишна | 1234 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг