Област
Населено място
Тип оферта
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
88 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPПродажба на Фирми със Задължения | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Продажба на Фирми със Задължения
Цена
100 лв.
гр. София, обл. София,  преди 22 часа
Ако искате да продадете Вашата фирма със задължения, можете да разчитате на нашето съдействие за извършване на цялата процедура. Осигуряваме пълно правно обслужване за продажба на всички видове търговски дружества! Ще Ви осигурим нов собственик на Вашата фирма, ново седалище и адрес на управление! Ще подготвим всички необходими документи за продажбата на фирмата Ви и промяната на собствеността в Търговския регистър. Подготовката, подписването на всички необходими документи пред нотариус и подаването на документите в Търговския регистър ще бъде извършено в рамките на един ден, с едно посе..
VIPпродавам работещ бизнес, обект Еврофутбол | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Сливен
продавам работещ бизнес, обект Еврофутбол
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 1 ден
продава разработен бизнес - обект Еврофутбол, Евробет, Еврошанс, Лотария България, най-големия за региона, напълно оборудван + барово оборудване
VIPПродавам разработен бизнес за продажба на сувенири в Бургас - Сарафово | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Продавам разработен бизнес за продажба на сувенири в Бургас - Сарафово
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Продавам работещ бизнес за сувенири със оборудването. Магазина за сувенири се намира в Центъра на Сарафово, Бургас. Наема за помещението е 4000 лева на година, магазина е работещ и функционира от 4 години. Състои се от: търговска зала, санитарен възел и склад. Продаваме стоката и оборудването на много изгодна цена!!! Оборудването и стоката могат да се закупят със фирмата, или отделно. Можете да си задържите под аренда помещението, тъй като е на много възлово и проходимо място в Сарафово, или просто да купите стоката за магазина без да продължавате наема на помещението. За повече информация се ..
VIPпродава работещ бизнес | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Ямбол
продава работещ бизнес
Цена
10 000 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 4 дни
продава работещ бизнес - дистрибуция на хляб и хлебни изделия, добри доходи - 10 000 лв.
Продавам еоод без дейност от 2012 г. - 80 лв. | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Пловдив
Продавам еоод без дейност от 2012 г. - 80 лв.
Цена
80 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Дима Димова,  преди 3 минути
Продавам Еднолично дружество с ограничена отговорност без дейност регистрирана 2012 година - ”УОРКФОРС. БГ” ЕООД - 80 лв. ФИРМАТА НЯМА НИКАКВИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ. За запитване изпрати лично съобщение от бутона по-долу!
Оборудване за производство на тухли Лего | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Оборудване за производство на тухли Лего
Цена
5 000 EUR
Trans Nova
гр. София, обл. София,  Подател: Trans Nova,  преди 11 часа
Фирма ТРАНС НОВА от Република Молдова произвежда и продава оборудване за леене на LEGO тухли hyperpressing начин, който е новост в строителните пазари в Европа, Азия и Африка. Предимства на LEGO тухли: 1) Точните размери на дължина, ширина и височина. 2) Лесно и бързо полагане от две кръгови водещи дупки. 3) Не е необходимо да се наемат строител за полагане на тухли. Всеки сам човек ще донесе всяка структура на LEGO тухли на принципа на детска Lego. 4) панел се поставя на лепилото за външна употреба, а не цимент. 5) Вертикални кан..
Продавам фирма регистрирана по ДДС | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Продавам фирма регистрирана по ДДС
Цена
100 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Jagata Nakov,  преди 21 часа
Фирмата е ЕООД, работила само един месец през 2011г. Всеки месец и се подават нулеви ДДС декларации, всяка година се подава нулево ГФО и нулева ГДД в НАП. Ревизирана е за периода в който е работила и няма натчет и задължения.
Продавам бизнес -добре работещ магазин хранителни стоки с фирмата | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Варна
Продавам бизнес -добре работещ магазин хранителни стоки с фирмата
Цена
12 000 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 21 часа
Продавам бизнес -магазин хранителни стоки, заедно с фирмата. За оборудването 12000 + стоката. Магазина е под наем.
Предлагам 10% комисионна за посредника, намерил ми купувач | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Пловдив
Предлагам 10% комисионна за посредника, намерил ми купувач
Цена
6 000 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 22 часа
Продавам ”BULGARIA CARD”, Цена - 6.000 лв. ”BULGARIA CARD” е бизнес, който основно може да се развива по ел. път. Същността му представлява съчетание на 2 основни функции: 1. Добавяне на различни по своята същност и видове обекти, с цел популяризирането на техните услуги или бизнес. Регистрацията на обектите може да бъде безплатна или платена - това зависи от вас. 2. Продажба на карти ”BULGARIA CARD” (себестойност на една карта - 1.50, 2.00 лв.). Продавате 1 карта - 20 лв, 2 карти - 30 лв, продажба на едро на самите търговски обекти, при минимум закупуване на 10 бр. - цена - 5 лв..
SUPER LOT 45 - Комплект домейни | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
SUPER LOT 45 - Комплект домейни
Цена
1 EUR
гр. София, обл. София,  преди 23 часа
Здравейте, Пускам на търг СУПЕР ЛОТ - 45 броя домейни. Старт: $ 1 Регистър: Namecheap.com Изтичат: след около 2 месеца Край: 30 дни или изпълнено ”КУПИ СЕГА” За подробности и ”включвания”: Посетете линка, закачен към обявата! Късмет на всички участници!
Продава се EN сайт на обща тематика | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Продава се EN сайт на обща тематика
Цена
10 лв.
Валентин
гр. София, обл. София,  Подател: Валентин,  преди 23 часа
Привет, Пускам за продажба EN САЙТ на обща тематика: ИНФО: 1. Име - WRINKLES.top 2. Възраст - 1 година 3. Език - ЕН 4. Платформа - WP 5. Трафик - Световен 6. Посещения - < 100 / дневни 7. Приходи - Минимални (Адсенс) 8. Уникално съдържание - 73 статии 9. Причина за продажбата - Липса на време 10. Цена - Очаквам Вашите реални оферти на ЛС (отговор до 24 часа)
Продавам работеща Автомивка с Кафене | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Плевен
Продавам работеща Автомивка с Кафене
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 23 часа
Продавам работеща Автомивка с Кафене с всички разрешителни и пълно оборудване и за двете. В град Плевен - идеален център. Автомивка - застроена площ 81,04кв.м., 3бр клетки и спомагателни помещения за персонала; Кафене - застроена площ 73,58кв.м. със санитарни помещения, вътре - 20бр. места, лятна градина - 10бр. места; Дворно място - 237,00кв.м. Общо - 391,62кв.м. За земята се плаща наем на частни собственици. Оставащ период по Договор за наем на земята 214 месеца /17г и 10м БЕЗ ПОСРЕДНИК
Продавам проект за жилищна кооперация | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Варна
Продавам проект за жилищна кооперация
Цена
7 200 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
Предлагаме за продажба проект за строеж на пет етажна жилищна сграда с РЗП 920 кв.м, Проекта е за 12 апартамента, 7 от които са със статут на апартаменти, 5 със статут на ателиета. Може и договаряне на цената.
premestvaem pavilion | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
premestvaem pavilion
, гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ДАФНИ66 ЕООД,  преди 1 ден
преносим павилион 15 квадрата, обурудването се продава отделно подоговаряне
Купувам фирми и дружества като - ЕООД, ООД, АД, със задължения | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Купувам фирми и дружества като - ЕООД, ООД, АД, със задължения
Цена
50 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Купувам фирми и дружества със задължения Ние сме Вашето Решение с Компетентно Съдействие! Изкупуваме фирми със задължения - като предлагаме отлично съдействие за ЕООД, ООД, ЕТ, АД, ЕАД и други със натрупани задължения към държавата, общините или към контрагенти. Изкупуваме фирми от всички бизнес сектори и региони на страната. Нашият екип може да Ви освободи от Длъжност и Солидарна Отговорност! Ние осигуряваме Нов собственик на Фирмата със Задължения, също така Ново Седалище и Адрес за Кореспонденция, Пълна Промяна по Обстоятелствата! Нашите спецяалсти изготвят всички документи..
продава бизнес | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
продава бизнес
Цена
20 000 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Продавам работещ / 12 г./ магазин за дамски дрехи и чанти с наличното му оборудване и стока. Заедно с ООД /без задължения / касови апарати и всичко необходимо за дейността. Магазина е 60кв.м. търговска площ + два склада и WC. След ремонт, с климатици и т.н. Намира в центъра. Изключително нисък наем.
Продавам система за печелене на пари от дома / Онлайн | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Плевен
Продавам система за печелене на пари от дома / Онлайн
Цена
480 лв.
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 2 дни
Здравейте продавам система за печелене на завиден доход независимо от мястото и времето, която аз лично съм закупувал за 2000лв от англичанин. Системата се състои в конкретни стъпки които трябва да се следват в борса между хора като дефакто печалбата си правим от тях без ограничение, но разликата е че те не знаят системата. Това не са финансовите и стокови борси, нито мултилевъл маркетинг, нито пък трябва да ставате дистрибутор на продукт. Трябват Ви само компютър и интернет и можете да я ползвате дори от дома Ви. Цената е символична - 480лв.
Продавам Магазин железария | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Пловдив
Продавам Магазин железария
Цена
25 000 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
Продавам разработен магазин-железария на оживена място. Печеливш със стабилни приходи и печалба. Магазинът има голям брой редовни клиенти, както частни лица, така и фирми. Изградена е отлична мрежа с доставчици, от където идват и големите отстъпки на зарежданата стока. Помещението в което се намира магазинът е под наем. Продава се само оборудването и наличната стока в него. Има всички разрешителни за работа на обекта. Наемът е приемлив. Причина: НАПУСКАНЕ НА СТРАНАТА!!! Жена ми спечели зелена карта.
Продава работаш бизнес LED экрани. | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Продава работаш бизнес LED экрани.
Цена
18 000 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Димитър,  преди 2 дни
Във връзка със смяната на местопребиваването. Спешно. Продава работащ бизнес. Вноситель на елименти за LED экраны Кои произвежда LED реклами, информациони табели, Лед экрани. Склад частей - елементи. Ще преподавам тънкостите в събранието на LED экрани. Имама голям Бонус!!! Само моята компания в България може да вноси този елементи с 0% мито!!! Голям потенциал за рост! Спестявания от около 25 % от стоимость с митна ставка!!! Малка конкуренция в България! Възможност за продажби в страните от ЕС! Печалба от бизнеса 150-300 %
Изкупуваме Фирми: ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения! | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Изкупуваме Фирми: ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения!
Нове Консулт ВТ
гр. София, обл. София,  Подател: Нове Консулт ВТ,  преди 3 дни
Изкупуваме Фирми със Задължения + ОСВОБОЖДАВАМЕ от Длъжност и СОЛИДАРНАТА Отговорност - Ние сме Вашето Решение с Компетентно Съдействие! Осъществяваме пълна промяна по обстоятелствата на проблемната фирма: ОСИГУРЯВАМЕ нов Собственик и Управител, ново Седалище, Адресна регистрация и всичко необходимо, което изисква Търговския Закон за освобождаване от длъжност и СОЛИДАРНАТА ОТГОВОРНОСТ! Не разглеждаме казуси относно задлъжнели Еднолични Търговци - ЕТ! Нe се колебайте да се възползвате от нашите Професионализъм и Коректност, Предлагаме Ви напълно Законен и Бърз начин за решение!
Продавам разработен фреш бар с редовни клиенти и цялостно оборудване | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Варна
Продавам разработен фреш бар с редовни клиенти и цялостно оборудване
гр. Варна, обл. Варна,  преди 3 дни
Продавам разработен бизнес в центъра на град Варна. Два фреш бара единият в центъра на града, а другият в района на пазар Чаталджа. Основната дейност на заведенията е приготвянето и продажбата на фрешове, смутита и топли напитки. Към фреш баровете има и оборудван щанд за продажба на насипни ядки, сушени плодове и дребни сладки. Мястото е централно на 10 метра от главната пешеходна улица, а другото е на оживена главна улица. Бизнеса е разработен с редовни клиенти и постоянен човекопоток. Оборудването е цялостно и включва мебели, машини, маси, столове, рекламни табели, съдове и други.
Продавам работещ щанд (подаръци, сувенири и декор за дома) | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Продавам работещ щанд (подаръци, сувенири и декор за дома)
Цена
15 999 лв.
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Продавам бизнес за подаръци, сувенири. Щанд се намира в мола. В магазина се предлагат стоки от Испания, Холандия, Унгария и др. В цената е включено: - цялата налична стока - витрини и касово място - компютър с Windows 10 и складова и търговска програма Microinvest + скенер и касов апарат -наемнито обезпечение за мола Продава се цялата фирма, регистрирана по ДДС, без задължения. Магазинът разполага с всички необходими разрешителни документа за извършване на дейстността. Обекта е под наем, с възможност за договаряне на дългосрочни наемни условия. Предимства: -ниски ..
Продавам он-лайн магазин. | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Продавам он-лайн магазин.
Цена
15 000 лв.
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
*Моля не пропускайте съобщенията най-доло отбелязани със звездички!!! Продаваме много добре разработен online магазин за Американски храни и напитки - https://iamerica.bg Продуктите, които продаваме, се продават в България единствено от нас - БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ. Магазина има и facebook страница със 7000 фена. Какво получавате: - ИЗГРАДЕН МОДЕЛ НА РАБОТА! - ВСИЧКИ РАЗРЕШИТЕЛНИ! - Стока, която вече е платена и докарана и се намира в нашият склад. - Връзка с много надежден и удобен за работа доставчик със много добри цени на продуктите. Предлага над 5000 продукта. - Разратботен он-ла..
продава бизнес - работещо заведение | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
продава бизнес - работещо заведение
Цена
20 000 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Бургас, Славейков, продава бизнес работещо заведение - 20 000 лв.
Продава Център за гуми. | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Продава Център за гуми.
Цена
9 500 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 дни
Продавам, разработен център за гуми, цялостно оборудване за 9500лв.
Продавам Туристическа фирма(Туроператор и Турагент) | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Продавам Туристическа фирма(Туроператор и Турагент)
гр. София, обл. София,  преди 8 дни
Продава се фирма с лиценз на Туроператор и Туристически агент. Фирмата е с валидна застраховка. Има домейн и уеб сайт. Няма никакви задължения към НАП, данъчни власти и др. държавни и финансови институции и контрагенти.
Продавам разработен магазин за плодове и зеленчуци | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Продавам разработен магазин за плодове и зеленчуци
Цена
12 000 лв.
гр. София, обл. София,  преди 8 дни
В продажната цена се включва всичко! Климатик, видеонаблюдение, цялото търговско оборудване и стоката. С възможност за прехвърляне на фирмата.
Суши Бар, Доставки и Кетъринг | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Суши Бар, Доставки и Кетъринг
Цена
8 000 EUR
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Magi Dobreva,  преди 9 дни
Продаваме разработен бизнес в град Бургас. От вече 3 години заведението ни печели клиенти от града и курортни дестинации с качество и коректност. След 3 години на пазара, много клиенти, поръчки за доставки по домовете и оферти за кетъринг услуги ни е време да предадем щафетата поради лични причини. Бизнесът е разработен с много желание и труд. Продава се без персонал, но с цялото оборудване, сайт, Фейсбук страница, телефон за поръчки, рекламни материали, част от стоково оборудване, касов апарат и програма. Налична е и цялата документация, разрешителни и удостоверения. Помещението се намира в к..
Продавам - Фирма за дистрибуция на хранителни стоки в гр. Бургас | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Продавам - Фирма за дистрибуция на хранителни стоки в гр. Бургас
Цена
37 000 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 12 дни
Предлагаме на Вашето внимание възможност да закупите печеливш бизнес за продажба и дистрибуция на хранителни стоки на едро в Бургаска област. Фирмата предлага и следното оборудване: складова база 150кв.м. под наем с 2 плюсови и 1 минусова камера и 2 хладилни буса. Бизнесът се намира в района на Източна България с атрактивна локация. Фирмата дистрибутира много от основните производители на хранителни стоки в страната. Компанията се задължава да предаде целия процес на работа, както и да окаже съдействие при навлизане в бизнеса. Фирмата няма задължения и притежава всички необходими разрешителни ..
Копува дружества | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Копува дружества
Цена
1 000 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: dait2011,  преди 12 дни
Взимаме всякакви дружества- еоод, ад оод ет със и без задължения в цялата страна цена по договаряне
« Предишна | 123 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг