back to top

Продава/Купува бизнес, идея

155 обяви
Цена:
18 000 лв.

Продава се разработен бизнес! Магазин за аксесоари за телефони и мобилни устройства. Напълно оборудван и зареден със стока. Магазинът се намира на изключително комуникативно място с голям поток от хора - на търговска улица Баба Тонка в гр. Варна. При продажбата предоставяме цялото налично обзавеждане, оборудване и стоката. Магазинът е напълно оборудван с всичко необходимо за работа, бюро, канални табла и четиристен с куки и стоп локери, стъклени витрини, led осветление, шкафове, стол, TV дисплей, реклами, касов апарат, компютър и други. Наличната стока в магазина е на стойност над 18..

Продавам бизнес - магазин за алкохол и цигариVIP обява
Цена: 20 000 лв.

Здравейте, поради лични обстоятелства, за съжаление се налага да се разделим с магазинчето за алкохол и цигари. За този магазин, сме дали цялата си душа и сърце, но за съжаление нямаме и времето и въз..

2 Павилиона на плажа в БургасVIP обява
Цена: 17 000 EUR

Обектите са 2 на брой и се намират в морската градина на Бургас на ключови места до плажа. В цената е включено: -2 метални павилиона -стойки, щендери и всичко необходимо -договор за наем з..

 рекламирай сам в favicon
Купувам фирми и дружества като - ЕООД, ООД, АД, със задълженияVIP обява

Купуваме фирми и дружества със всякакви задължения Изкупуваме фирми със задължения - като предлагаме отлично съдействие за ЕООД, ООД, АД, СД и други натрупали задължения към държавата, НАП, НОИ, БА..

Продава се бизнес в гр. ВарнаVIP обява
Цена: 28 000 лв.

Включено оборудване: 1. Метален стелаж 2 бр. 2. Вентилационни шапки 2 бр. 3. Мивка неръждаема стомана единична с борд 1 бр. 4. Мивка неръждаема стомана двойна 1 бр. 5. Мивка неръдаема стомана тройна 1..

Оборудван бар до НДК
Цена: 2 450 EUR

Оборудван и обзаведен бар с разрешение за работа 24 часа до НДК на комуникативно място. Разработен, с жива музика, атракции и събития. Продава се бизнеса, оборудването и обзавеждането. Кухнята е профе..

Продава разработен бизнес
Цена: 15 000 EUR

Продавам работещо кафе. Намира се на комуникативно място. Работи от години, има постоянни клиенти. Наема на помещението не е висок. Повече информация на посочения телефон.

Продавам работещ бизнес Автомивка и Кафене в гр. Плевен
Цена: 247 000 лв.

Продавам работещ бизнес в гр. Плевен - център Автомивка и Кафене Автомивка: 1бр клетка на обслужване с пълно оборудване 1бр клетка на обслужване с пълно оборудване за пране, полиране и други 1бр..

Продава се разработен бизнес! Магазин за хранителни и нехранителни стоки!

Продава се разработен бизнес! Напълно оборудван и работещ магазин за хранителни и нехранителни стоки. Магазинът се намира на изключително комуникативно място, с голям човекопоток /ул. Гладстон, срещ..

Продавам добре разработен бизнес ресторант за бързо хранене

Продавам добре разработен бизнес бързо хранене на място с голям човекопоток

Продавам проект за жилищна кооперация
Цена: 5 000 лв.

Предлагаме за продажба проект за строеж на пет етажна жилищна сграда с РЗП 920 кв.м, Проекта е за 12 апартамента, 7 от които са със статут на апартаменти, 5 със статут на ателиета. Това са строителни ..

Продава магазин за плод и зеленчук спешно

Продавам отлично разработен бизнес-магазин за плод и зеленчук в к-с ”Възраждане”. В цената се включва фирма с актуални удостоверения за работа, изрядно счетоводство, щендери, стелажи, стоков амбалаж, ..

Продавам бизнес
Цена: 3 000 лв.

Продавам бизнес дрехи втора употреба. На пазар в центъра на София, с налична стока и щендери. Магазинът е с голяма витрина от 8м. Наем на магазина 750лв. Стоката се продава за 3000лв. заедно с щендери..

Продажба на енергийни проекти за възобновяеми източници

Компания Грийн Уърлд Груп предлага действащи енергийни проекти за производство и продажба на електроенергия с различна мощност. Компанията търси потенциални инвеститори.

Изкупувам фирми със задължения

ИЗКУПУВАМ и прехвърлям фирми СЪС задължения от всякакъв вид и размер, във всички сектори на бизнеса. Пълно освобождаване на собственика от отговорност за задълженията в рамките на 1 ден! Коректност и ..

Баничарница работеща
Цена: 10 000 EUR

Преостъпвам баничарница работеща с всичко необходимо. Развит бизнес с постоянна клиентела на централна улица.

Бутиков Магазин
Цена: 16 500 лв.

Р А Б О Т Е Щ Б И З Н Е С!!! Бутиков магазин ”Райска градина” - плодове и зеленчуци, кафе, фреш, напитки, ядки, цигари! Помещението е с регистрация на магазин за хранителни стоки. Има разрешително з..

Продава Разработен БИЗНЕС/РЕСТОРАНТ в Шумен! Самостоятелна сграда!
Цена: 10 000 лв.

БЕЗ КОМИСИОН към агенцията! ГАЛА/GALA Real Estate продава БИЗНЕС /разработен РЕСТОРАНТ/ в град Шумен. Сградата е ново строителство, самостоятелна, проектирана и построена съгласно всички изисквани..

Инвестирам в бизнес-съдружие 50000лв
Цена: 50 000 лв.

Купувам действащ бизнес или участвам в съдружие, с предприемчиви хора със задължителен опит или стаж в бизнеса. За цялата страна с предимство е Северна България Пишете без притеснения основна информ..

Купувам фирми със задължения!
Цена: 1 000 лв.

Купувам фирми със задължения към НАП, НОИ, доставчици и всякакви юридически проблеми. Прехвърлянето е в рамките на един работен ден! Ако имате каквито да е било юридически проблеми, се свържете с ме..

 рекламирай сам в favicon
Продавам фирма

Продава се фирма ЕООД с история, регистрирана през 2008 г. С регистрация по ДДС. Без задължения към НАП и община, банки, физически и юридически лица. Фирмата никога не е теглила кредит. Няма задължени..

Продавам разработен бизнес за рециклиране и ремонт на въздушно окачване (възглавници)
Цена: 44 000 EUR

Продавам разработен бизнес за рециклиране и ремонт на въздушно окачване (възглавници) на всички модели леки автомобили, бусове и джипове. Офертата включва всичко необходимо за стартиране на бизнеса ве..

ПРОДАВА много изгодно Кариера в с. Кобилино община Ивайловград, област Хасково
Цена: 55 000 лв.

ПРОДАВА МНОГО ИЗГОДНО!!! Предлагаме на Вашето внимание работеща кариера за ДОБИВ НА ПОДЗЕМНИ БОГАТСТВА МАТЕРИАЛИ - ГНАЙСИ, ОТ НАХОДИЩЕ „КОБИЛИНО”, УЧАСТЪК „СТАРИЯ ДАСКАЛ”, РАЗПОЛОЖЕНО В ЗЕМЛИЩЕТО ..

Продавам работещ бизнес
Цена: 100 000 лв.

Работеща газостанция. За повече информация звъннете на посочения телефон от 15.00ч. до 18.00ч. Мога да изпратя снимки на лично съобщение.

Продавам разработен бизнес заложна къща
Цена: 115 000 лв.

Продава се разработен бизнес, заложна къща. Заложната къща функционира от 2006г. и се намира в най-големия квартал в Благоевград, Еленово. Има всички лицензи и разрешителни. Обекта се състои от офис п..

Заведение в кв. Лозенец
Цена: 24 000 EUR

Продава се бизнесът! Разработен бар с посотоянни посетители. Работещ от 4 години, поддържана фейсбук страница с над 4к последователи. Мястото е малко, артистично, направено с усет и идея. Подходящо ..

Продава заведение след ремонт!!! Всички разрешителни!!!
Цена: 45 000 EUR

Агенция ’’Хермес” продава готов бизнес-проект в Супер Център, на ТОП МЯСТО, в непосредствена близост до паркинг, с всички необходими документи и разрешителни, в отлично състояние, след основен ремонт,..

Фотоволтаична централа

Фотоволтаична централа

Белене, област Плевен
Цена: 290 000 лв.

Продавам фотоволтаична централа 100kWp Присъединяване на НН Област Плевен Панели JA Solar Инвертор Huawei При интерес се обадете

Продавам бизнеса бар - кафе

Продавам бизнеса на бар-кафе, намиращ се в центъра на София - в района на Софийския университет. Продава се цялото оборудване и налична стока, а при желание и на фирмата стопанисваща го в момента с вс..

оборудвана баничарница

оборудвана баничарница

Чирпан, област Стара Загора
Цена: 8 000 лв.

Чирпан, продава бизнес - баничарница, оборудвана, с всички документи - 8 000 лв.