1. home
  2. »
  3. bcФинанси, Съдружие
  4. »
  5. Продава/Купува бизнес, идея

Продава/Купува бизнес, идея

116 обяви
Продава БИЗНЕС РАЗРАБОТЕН И РАБОТЕЩ – магазин за бижутерия. Помещението е под наем с договор за 2 години, намира се в к-с М. Рудник, з. А, до Билла, на оживено и комуникативно място. Бизнесът се продава с пълно оборудване, цялата налична стока и касов апарат. Цена – по договаряне.

Продажба на бизнес проекти

гр. Варна, обл. Варна
Компания Грийн Уърлд Груп предлага действащи енергийни проекти за производство и продажба на електроенергия с различна мощност. Компанията търси потенциални инвеститори.
Цена: 50 000 лв. Продавам разработен online магазин на около 7 години. Името му е вече бранд, който е в топ 5 в неговата категория. Дейността му е продажба на автоаксесоари и други. Бизнесът е чудесен за инвестици..
 рекламирай сам в
Купуваме фирми и дружества със всякакви задължения Изкупуваме фирми със задължения - като предлагаме отлично съдействие за ЕООД, ООД, АД, СД и други натрупали задължения към държавата, НАП, НОИ, БАНК..
Цена: 110 000 лв. Продавам 22 год, работещ бизнес с потенциал в България и чужбина. Производство на трайни хранителни продукти. Разпространение в цялата ни страна. Потенциал за разпространение в Европа и източните стра..
Продавам бизнес или отдавам под наем действащ салон за красота, напълно модерно обзаведен за козметика, маникюр, педикюр и антицелулитни процедури в центъра на гр. София (района на Пирогов). В салона ..

Продавам сайт за обяви

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 2 500 лв. Продавам сайт за малки обяви с иновативен дизайн който е респонсив (няма нужда от приложение и изглежда добре на мобилни устройства). Сайтът е писан на Laravel 5.5 и са използвани CSS 3, HTML 5, Jav..
Цена: 50 000 лв. Продавам БИЗНЕС. Работещ зоомагазин с панорамна витрина с добра локация. Зоомагазина е оборудван с нови стелажи, щанд за продавача, СОТ, касов апарат, витрините са от алуминиева дограма. Склад със сан..
Цена: 5 000 лв. Продава се фирма без задължения с много дейности... основна охранителна с регионален лиценз за охрана на физически лица и обекти за цялата Бургаска област
Цена: 47 800 лв. Продавам много добре работещ бизнес: павилион скара-бира, в района на стадион ”Ботев”.
Търся да закупя фирма която е одобрена за фирмен кредит за над 100000 лева като съответно давам между 15 до 30 процента от усвоения фирмен кредит.

Продавам бизнеса на заведение

гр. София, обл. София
Цена: 25 000 лв. ПРОДАВА СЕ БИЗНЕСА - работещо заведение с пълното му обзавеждане и оборудване и всички разрешителни!!! Цената подлежи на коментар и при реален интерес мога да го дам на символична цена спрямо това, ..
Европейската компания GREEN WORLD GROUP предлага актуални енергийни проекти за производство и продажба на електроенергия с различен капацитет. www.greenworldgroup.net
Цена: 50 000 EUR Продавам разработен бизнес за рециклиране и ремонт на въздушно окачване (възглавници) на всички модели леки автомобили, бусове и джипове. Офертата включва всичко необходимо за стартиране на бизнеса ве..

Продавам фармацевтичен бизнез

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 37 000 лв. Аптеката се намира в подножието на стария град, на спирката за туристически автобуси
Цена: 1 700 лв. Предлагаме за продажба проект за строеж на пет етажна жилищна сграда с РЗП 920 кв.м, Проекта е за 12 апартамента, 7 от които са със статут на апартаменти, 5 със статут на ателиета. Може и договаряне н..
Цена: 450 000 лв. Продавам работещ бизнес в гр. Плевен - център Автомивка и Кафене Автомивка: 1бр клетка на обслужване с пълно оборудване - в гаранция 2бр клетки на самообслужване с пълно оборудване - в гаранция ..

Работещ бизнес, Черешова градина

гр. Айтос, обл. Бургас
ТРИНИТИ НОВА предлага за продажба работещ бизнес, който включва отглеждане и търговия с череши, с гарантирана европейска субсидия. Овощната градина се състои от 38 дка., от които 28 дка. са с трайни н..
Цена: 12 500 лв. На Вашето внимание! Продава се работещ бизнес! Питейно заведение в центъра на Варна (до Икономически университет), топ локация с целогодишен интензивен човекопоток. Бизнесът се продава с напълно..

Продавам бизнес

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 12 999 лв. Продавам работещ бизнес кафе сладкарница с ботиково обзавеждане. Обекта е на много оживена улица. Под Борисовата градина. Наема е нисък. Продава се обзавеждането, и подобренята. Без техниката!
 рекламирай сам в
Продават се БИЗНЕСЪТ, фирмата и цялото оборудване, без помещението. ЦЕНА: 6000 ЕUR Продава се напълно обменено заведение със статут на кафе(104 кв.м. + 10 кв.м. тротоарна площ). Заведението се на..

Заведение детски център

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 48 000 лв. Продава се заведение, кафе аперитив с детски кът. Работи като кафене и детски парти център. Продава се бизнесът с фирмата, която има всички разрешителни за работа, а помещението е под наем. При интере..
Цена: 4 500 лв. Продавам фирма ЕООД изключително доходоносен и разработен бизнес. Ако искате да купите действащ бизнес без да губите време за регистрация на фирма, разработване на бизнес и губене на време, можете да ..

Разработен бизнес - парти клуб

гр. Бургас, обл. Бургас
Продава се разработен детски център. Помещението е под наем. За повече информация и снимки - пишете на лични съобщения.

Продавам бизнес стол за хранене

гр. София, обл. София
Цена: 28 000 лв. Продавам бизнес с пет годишен договор в административна сграда в центъра на София. Напълно оборудвано с капацитет за 35 души. В сградата работят около 350 човека. С месечен наем 400 лв. Изгоден бизнес..
Цена: 65 000 EUR Нова, намалена цена! Продава се изцяло обновен ресторант 136кв.м. + 20кв. тераса, тип Кантина (обедно меню и алакарт), решен в индустриален стил до МОЛ THE MALL на Цариградско шосе. Продава се биз..

Продавам бизнес

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 12 000 лв. Продавам разработен бизнес със стоки за бебето. Цената се определя от стойността на наличната стока-20%. При желание може да се закупи оборудването и фирмата. Магазина е действащ и в момента. Много до..

Продавам онлайн магазин

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 2 500 лв. Продавам професионално изработен онлайн магазин с богат набор от категории продукти. Магазинът дава възможност за разработване на стоки и услуги по ваш избор. Имате шанс да качите собствени продукти к..
Цена: 13 999 лв. Започнете бизнеса си, в готов разработен и изключително изглеждащ магазин за пакетирани стоки и зеленчуци. Продава се бизнеса така както го виждате на актуалните към момента снимки. Зареден и готов за..

работещо заведение

гр. София, обл. София
Цена: 52 000 лв. Продавам разработено заведение за хранене в района на Здравната каса.
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.