Продава/Купува бизнес, идея

148 обяви

продава бизнес

гр. Бургас, обл. Бургас
Aтрактивен обект за приемане на залози на живо за спортни и случайни събития, 50кв.м. разработван от 15 години с ново оборудване и мебелировка, автоматизирано он-лайн 24-часово видеонаблюдение, СОТ-си..

Цялостно обзавеждане

гр. Бургас, обл. Бургас
Кафе-бар в центъра на Бургас продава бизнеса с обзавеждането. Или самото обзавеждане. Заведението има всички разрешителни за работа, подходящо за рожденни дни и фирмени събирания. Продава се абсол..
Цена: 16 000 лв. Продавам разработен бизнес състоящ се от две пекарни със постоянна клиентела. Едната от пекарните намираща се в квартал Одесос има разрешително и е оборудвана за собствено производство. Другата разпол..
Цена: 700 EUR Преотстъпва се БИЗНЕС - ЗАВЕДЕНИЕ ЗА БЪРЗО ХРАНЕНЕ в ЦЕНТЪРА на София-22000лв! Причината за продажба е предложение, което семейството ни получи на скоро за бизнес възможност в чужбина - проект, ко..

Продавам бизнес

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 50 000 лв. Продавам дрехи внос от Канада. Всичко е марково и чисто ново, заедно с цялото оборудване всички мебели за с LED осветление и чисто нови. Ползвани са само 5 месеца. Бебешки дрехи от о до 24. месеца ..
Цена: 123 лв. Купуваме фирми и дружества със всякакви задължения Изкупуваме фирми със задължения - като предлагаме отлично съдействие за ЕООД, ООД, АД, СД и други натрупали задължения към държавата, НАП, НОИ, БА..
Цена: 250 000 EUR Магазинът се намира на самата главна улица, ”Княз Борис 1-ви” номер 113. Обекта работи като магазин за хранителни стоки от 30 ГОДИНИ! Много добра рентабилност на инвестицията! Продава се, защото собст..
Цена: 7 000 EUR Продава се работещ бизнес в центъра на гр. Варна - сладкарница със собствен цех за производство на трайни и малотрайни сладкарски и кулинарни изделия с обща площ 80 кв.м. Изцяло оборудвано, готово за ..

Купувам Фирми

гр. София, обл. София
Цена: 500 лв. Купувам Фирми Със и Без Задължения Освобождавам От Солидарност На Ниски Цени

Заведение под наем

гр. Бургас, обл. Бургас
Заведението е след ремонт. Отдава се под наем със закупуване на оборудването. Такса смет и тротоарно право са включени в наема. Има всички необходими документи включително за работно време след 00 час..
Продавам или отдавам под наем разработен бизнес - пекарна в град Белослав с площ 15 м2. Пекарната се намира в близост до СОУ ”Св. св. Кирил и Методий ” Имотът е напълно оборудван с всичката необходим..

Подарявам Бизнес с ОБУВКИ

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 000 лв. Подарявам работещ бизнес с обувки на пазар КРАСНОДАР. Изгодни цени срещу заплащане на наличната стока в магазина на половин ценa(20000-10000лв.)! Половината от стоката е намалена под доставна цена! Га..
ПРЕДЛАГАМЕ Специализирани Правни Услуги за Прехвърляне на Фирми: ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения + ОСВОБОЖДАВАМЕ от Длъжност и СОЛИДАРНАТА Отговорност! Адвокатската ни кантора е специализирана в..
Цена: 40 000 EUR Продава работещ бизнес - Фотоволтаична централа Бизнес за продан Фотоволтаична електроцентрала е изградена на терен от 3500 кв.м. Имота е в регулация, отреден за производство на електроенергия, нахо..

Продавам сайт за оферти WWW.HITOFERTA.BG

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 3 000 лв. Здравейте, продавам бизнеса включващ 2 имена hitoferta.bg и hitoferta.net и сайта който е изготвен на hitoferta.bg цена по договаряне.

Продавам разработен бизнес

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 18 000 лв. Продавам добре разработен детски център, работещ от 6 години. Помещението е под наем, намиращо се в кв Възраждане!
Цена: 2 000 лв. Предлагаме за продажба проект за строеж на пет етажна жилищна сграда с РЗП 920 кв.м, Проекта е за 12 апартамента, 7 от които са със статут на апартаменти, 5 със статут на ателиета. Може и договаряне н..
Цена: 22 000 лв. Продавам бизнес с голям потенциал - производство на гъвкави декоративни тухлички, „каменни тапети“ и картини, нанесени върху „гъвкав камък“. Цена: 22 000 лв. Дизайнерска работилница ”СтречСтон..
Цена: 98 000 EUR ПРОДАВА СЕ ЪГЛОВ ОБЕКТ ЗА БЪРЗО ХРАНЕНЕ Между Равда и Несебър на 80м от морето, граничещ с 2 оживени улици /по които се отива до плажа/, с ОГРОМЕН ЧОВЕКОПОТОК.. Обекта се състои от 2 помещения, разп..
Цена: 36 000 лв. НОВА ЦЕНА - 36 000 лв Преотстъпвам разработен и оборудван магазин за алкохол, цигари и захарни изделия: - на централен булевард - до Районен съд, зимно кино Тракия - интензивен човекопоток - на две..
Цена: 6 499 лв. Продавам цялото оборудване на мобилна автомивка: - уеб сайт със всякакви реклами и най-добрият и популярен домейн за автомивка -автомобил - renault kangoo - 2006г. - напълно обслужен и перфектен -..
Цена: 10 000 EUR Бизнеса е във сферата на професионално почистване. Разполага със машина за професонално почистване и персонал.

Продавам фирма

гр. София, обл. София
Цена: 1 200 лв. Фирма АЦЕТРПЕ ЕООД е регистрирана от 02.10.2015 и: - учредителния капитал е внесен в Райфайзенбанк; - не е извършвала дейност и е с чиста история; - няма задължения и няма приходи. - не е реги..

Копува дружества

гр. София, обл. София
Цена: 1 000 лв. Взимаме всякакви дружества- еоод, ад оод ет със и без задължения в цялата страна цена по договаряне вие ни плащате а не ние ако сте сериозни звъннете за правене на сделка
Цена: 14 000 лв. Продавам разработен бизнес в сферата на професионалното почистване в гр. София!!! Продава се заедно с цялото оборудване (вкл. и НОВА подомиеща машина ”Керхер”БД 50/50).
Цена: 15 000 лв. Продавам успешен бизнес - разработен Салон за красота в Благоевград. Салонът е работещ с постоянна клиентела към момента. Намира се на централна улица в Благоевград. Салонът е луксозно обзаведен и с о..
Мобилно приложение (IOS + Android + Административен панел) Стартъпът е създаден през 2017 г. Платформата е добре поддържана и е стабилна.LikeLocator е приложение за среща с нови хора. Имате възможнос..

Еврофутбол кафе пункт

гр. София, обл. София
Цена: 8 000 лв. Продавам разработен бизнес Еврофутбол + Евробет с разрешително за кафе. Комуникативно място до метростанция Витоша, на пазар Сребърна, голям човекопоток. Редовни клиенти, всички предписания на Еврофут..
Цена: 22 000 лв. ПРОДАВА СЕ БИЗНЕС Продава се БИЗНЕС - ЗАВЕДЕНИЕ ЗА БЪРЗО ХРАНЕНЕ в ЦЕНТЪРА на София! Причината за продажба е предложение, което семейството ни получи на скоро за бизнес възможност в чужбина - ..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.