1. home
  2. »
  3. bcФинанси, Съдружие
  4. »
  5. Кредити, Залози, Злато

Кредити, Залози, Злато

52 обяви

Потребителски кредити и с лошо ЦКР

гр. Бургас, обл. Бургас
Съдействам за взимане на кредит и с лошо ЦКР. Важи за цялата страна, в по малките населени места се осъществява по град на Община. БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ТАКСИ И ЗАСТРАХОВКИ! Суми до 50 000лв Комисионна та се заплаща след усвояване на кредита. Проверката става в рамките на два работни дни! За повече информация на посочения телефон - Иван Ангелов

credittime.bg

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена:
5 000 лв.
--Равни месечни вноски --Ясни и прозрачни условия --Без комисионни при плащане на вноските --Фиксиран лихвен процент за целия период на договора ВЗЕМЕТЕ ЖЕЛАНИЯТА СИ В РЪЦЕ...
Трябват ви ПАРИ? Не се колебайте, консултирайте се с нас за да намерим най-доброто решение за вас и вашите финанси! 1. Потребителски и фирмени кредити от Банка в размер от 2000 до 200 000 лева. С възможно най-ниската лихва на пазара. 2. Ипотечни Кредити до 250 000 лева. 3. Финансиране от Небанкови Кредитни Институции от 200 до 5000 лева. 4. Опция Обединяване на задълженията при хора с заеми към много компании. 5. Лизинг и Обратен лизинг за автомобили след 2004 година. Ще се радвам да отговоря на вашите въпроси.
Съдействие за банков кредит Може да имате лошо ЦКР но да сте платили всички задължения. В момента не трябва да имате големи закъснения по текущети ви кредити. Трябва да работите на постоянен трудов договор, да сте пенсионер или да имате работеща фирма. Няма предварителни такси, Комисионна след усвояване на кредита Само за живеещи в БУРГАС ИЛИ РЕГИОНА Всеки ден от 10.00 до 21.00 без почивен ден

Банков кредит

гр. София, обл. София
Предлагам съдеиствие за банкови кредити на хора с постоянен трудов договор или безрочна пенсия за софия и района без предварителни такси и комисиони Банковия е само за софия и района преслагам също кредти срещу ипотека несе гледа цкр и може без трудов договор важи цялата страна
Предлагам съдействие за отпускане на банков кредит - потребителски или ипотечен. Възможно е да имате лошо ЦКР в момента или да сте имали преди. Задължителни условия - да живете и работите в гр. София, на постоянен трудов договор. БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ТАКСИ И ЗАСТРАХОВКИ. Обявата е валидна САМО ЗА ГР. СОФИЯ!
Съдействам за взимане на кредит и с лошо ЦКР. Суми до 50 000лв. За цяла България, в по малките области по град на Община. БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ТАКСИ И ЗАСТРАХОВКИ! Комисионна та се заплаща след усвояване на кредита. Проверката става в рамките на два работни дни! За още инфо на посочения телефон - Петко Димитров
Ние сме един от лидерите на пазара в сферата на кредитирането от небанкови финансови институции!!! Предлагаме всякакви видове кредитиране, дори и при влошено ЦКР! при нас можеш да намериш бързи кредити онлайн или в офис с 0% лихва до заплата, на месечни вноски, нови онлайн кредити без поръчители и с поръчители, както и бързи кредити онлайн без доказване на доход, заеми за всеки без лихва и оскъпяване, кредит за автомобил, кредит срещу залог на автомобил, бизнес заеми за фирми и предприемачи, потребителски кредит, ипотечен кредит, кредитни карти и много други финансови продукти. Ние ще Ви пред..
изгодни кредити от 100 до 5 000 лв., рефинансиране, обединяване на бързи кредити в един банков кредит, отстъпки до 30% и големи награди, резултат до минути
* Подбор на банка и лихвен % * Помощ при изваждане и изготвяне на нужната документация * Висок % на одобрение * БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ТАКСИ И ПЛАЩАНИЯ!
съдействие и консултация за експресни ипотечни кредити при изгодни условия от банка, без предварителни такси
съдействие за пенсионерски кредит от банка, без предварителни такси
Цена: 60 000 лв. съдействие и консултации за рефинансиране и обединяване на кредити от банка, без предварителни такси - до 60 000 лв.

Кредити област Добрич и Варна

гр. Варна, обл. Варна
Ако някой проявява интерес за банков кредит с малък процент лихва може да ме потърси по всяко време за безплатна консултация. Възможно е да имате лошо ЦКР.

Всички видове кредити

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 5 000 лв. Нуждаете се от финансиране? Нашето предложение: Нисък лихвен процент! Месечни вноски! Конфиденциалност! Одобрение до два работни дни! Валидност на одобрението до три месеца! 1. Банково..

Трябват ти пари за подаръци, обади ми се!

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 100 лв. Коледа наближава, а парите не ти стигат за подаръци за всички? Моето предложение е от 100 до 5000лв Равни месечни вноски Бързо удобрение Участие в нашата томбола за страхотни коледни награди! Н..

Кредит до минута

гр. София, обл. София
Ако имате лошо ЦКР и Ви трябват пари и/или искате да обедините кредити, а нямате време да чакате и да обикаляте за искани документи - обадете се. Само с лична карта и банкова сметка.

Кредит-промоция

гр. София, обл. София
Имате нужда от пари-само сега взимате кредит, и участвате в томбола с много награди. Минимум документи, месечни вноски.
Одобрението зависи от мен. не съм посредик. оправям с лошо цкр или хора без трудов договор. при желание може да оставите ваш тел за връзка
Цена: 1 500 лв. София, Зона Б-5, Б-18, Б-19, Света Троица, коледна промоция с подарък за пенсионери, може с ТЕЛК и работещи, одобрение до 10 мин - 100-1 500 лв.
София, кредити, при които клиентът определя лихвите, според възможностите си.

Кредити само за пенсионери

гр. София, обл. София
София, кредити само за пенсионери, с разплащане по техен избор
Цена: 200 лв. София, при кредит над 200 лв. получавате до 250 лв. подарък

кредити до 3000 лв.

гр. Бургас, обл. Бургас
кредити до 3000 лв., минимум документация, бързо одобрение
Бръз кредт до 5000лв изгодно рефинасиране на не банкови кредити само за софия и района

Потребителски кредит

гр. Бургас, обл. Бургас
Парите не купуват щастие, но дават баланс! Аз предоставям пари при изгодни условия! Рефинансиране на бързи кредити. Бързо одобрение. Одобрение за 10 минути Обявата е за Бургас и региона.
Трябват ти пари бързо без формалности и ненужни документи обади се. МОЖЕШ да получиш парите си в дома си или на работното си място. Бързо лесно и удобно за теб ниски лихви и професионално обслужване О..
Кредит за Теб от 50 до 2000 лв. в Кеш или Мебели, Уреди, Телефони на Лизинг широка гама на финансиране. -Месечни вноски -кредит до заплата -Мебели, Уреди, Телефони на изплащане Преференциални Усл..

ЗАЕМ до минути в Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Пари в БРОЙ! ТУК и СЕГА! Само срещу лична карта! Без доказани доходи! ПРОМО вноски от Кредит Тайм! За повече инфо на телефона в обявата по-долу!
Кредит Тайм е верният приятел във всяка ситуация! Вземи СЕГА с отстъпка от стандартна вноска! ПАРИ за твоите нужди!
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.