1. home
  2. »
  3. bcФинанси, Съдружие
  4. »
  5. Кредити, Залози, Злато

Кредити, Залози, Злато

53 обяви
Съдействие за КРЕДИТИ - потребителски, ипотечен, фирмен в Банка или Финансова институция. Изисквания: трябва да работите на трудов договор - безсрочен или срочен или в собствена фирма като самоосигурено лице също да живеете в гр. София, или София област. Възможно е да имате лошо ЦКР, но не и запор!!! Работим с големите банки в България. Корекно отношене към всеки. За услугата, която предлагам, взимам комисионна след подписване на договора за Банков или друг кредит. Не се дължи нищо предварително!!!
Съдействам за взимане на кредит и с лошо ЦКР. Суми до 50 000лв. За цяла България, в по малките области по град на Община. БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ТАКСИ И ЗАСТРАХОВКИ! Комисионна та се заплаща след усвояване на кредита. Проверката става в рамките на два работни дни! За още инфо на посочения телефон - Петко Димитров
CreditComfort е ипотечен кредит без месечни вноски и такси просрочие, сумата от натрупалата се дължима лихва и главница се погасяват в края на срока. Предлагаме и бизнес кредит, подходящ при стартиране на нов бизнес, при нужда от оборотни средства или инвестиция. Без такси за разглеждане на документи, за оценка на имота, за усвояване и годишна такса за управление. Предлагаме гъвкави погасителни планове с бърза процедура. Ние сме лицензирана финансова институция, специализирана в отпускането на бързи ипотечни кредити. Нашите предимства са:  Изключителна бързина при разглеждане на кредит..
Съдействие за банков кредит Може да имате лошо ЦКР но да сте платили всички задължения. В момента не трябва да имате големи закъснения по текущети ви кредити. Трябва да работите на постоянен трудов договор, да сте пенсионер или да имате работеща фирма. Няма предварителни такси, Комисионна след усвояване на кредита Само за живеещи в БУРГАС ИЛИ РЕГИОНА Всеки ден от 10.00 до 21.00 без почивен ден
Цена:
5 000 лв.
БЕЗ ТАКСИ, КОМИСИОННИ И ЗАСТРАХОВКИ! Ако имате много кредити, които искате да обедините в един и да плащате по-ниска месечна вноска, свържете се с мен. Консултацията и кандидатстването са напълно безплатни! Може и с лошо ЦКР! Изисквания за отпускане на кредит - навършени 18 години, да имате регулярни доходи от трудов, граждански договор или пенсия. Сумите са до 5 000лв. Одобрение до 20 минути. Равни месечни вноски за погасяне на кредита! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ЖИВЕЕТЕ И РАБОТИТЕ В ГР. СОФИЯ ИЛИ РАЙОНА!
Предлагам съдеиствие за банкови кредити на хора с постоянен трудов договор или безрочна пенсия за софия и района без предварителни такси и комисиони Банковия е само за софия и района преслагам също кредти срещу ипотека несе гледа цкр и може без трудов договор важи цялата страна

Ипотечни Кредити

гр. София, обл. София
Посредничество за ипотечен кредит! Безплатно за клиента! Ако имате нужда от ипотечен кредит ние можем да ви съдействаме абсолютно безплатно за вас. Предоставяме ви най-добрата оферта директно от банка. Просто се обади.
Цена:
5 000 лв.
Регистрирана финансова институция рефинансира (изплаща) бързи заеми с цел отпускане на банков кредит. Консултациите и съдействието са напълно безплатни без предварителни такси. Само за град София.
Ние сме един от лидерите на пазара в сферата на кредитирането от небанкови финансови институции!!! Предлагаме всякакви видове кредитиране, дори и при влошено ЦКР!
Вземи бърз кредит! - ПРОМОЦИЯ! - до 22% по-ниска месечна вноска! - бързо обслужване; - кандидатстване с минимум документи; - обединяване на небанкови задължения - плащаш по-малко само на едно място; - гратисен период; - за повече информация ползвайте телефон за връзка.

авто заложна къща, И М корект

гр. София, обл. София
залок срещо автомобили, бусове, без прехвърляне, оценка на място люлин коп пазар.

Залог на Автомобил

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 1 лв. Заложна къща Multimoney предлага заеми срещу залог на техника и автомобили от 7 до 10%. Заеми срещу залог на злато от 3-5% месечна лихва без такси!!!.
Цена: 0.99 лв. Кредит с ИПОТЕКА! Въпреки лошо ЦКР и Доход. Промоция 15% лихва на година. 0.00% Лихва за Първите 6 Месеца. 12 месеца гратисен период. Ниски месечни вноски. БНБ регистрация. Без такси, комисионни и уло..
Цена: 1 лв. Трябват ви ПАРИ? Не се колебайте, консултирайте се с нас за да намерим най-доброто решение за вас и вашите финанси! 1. Потребителски и фирмени кредити от Банка в размер от 2000 до 200 000 лева. С въ..

Кредит точно за теб

гр. София, обл. София
Цена: 100 лв. Предлагаме кредити бързо, коректно при ясни условия! При необходимост от кредит за почивка, ремонт или нещо друго се обадете веднага! Отстъпка за пенсионери! Само за гр. София!
София, предлага изгодни кредити за нови клиенти.
Имате много бързи кредити непосилни вноски Обединете ги в един банков кредит. Условието е да работите на трудов договор да сте пенсионер или да имате работеща фирма Може да имате лошо ЦКР но за минал ..

Търся кредит

гр. Айтос, обл. Бургас
Цена: 1 000 лв. Търся кредит 1000лв Лоша цкр сам
съдействие и консултация за експресни ипотечни кредити при изгодни условия от банка, без предварителни такси
съдействие за пенсионерски кредит от банка, без предварителни такси
Цена: 60 000 лв. съдействие и консултации за рефинансиране и обединяване на кредити от банка, без предварителни такси - до 60 000 лв.

кредити до 5 000 лв. - промоция!

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 5 000 лв. кредити до 5 000 лв., промоция, обединяване, рефинансиране, без такси, до 45 дни без лихва

кредити до 3000 лв.

гр. Бургас, обл. Бургас
кредити до 3000 лв., минимум документация, бързо одобрение
С нас може да рефинансирате бързи кредити и задължения по кредитни карти, като ги обедините в един кредит с вноска далеч по-щадяща бюджета ви, както и ипотечни кредити с неизгодни условия. Може да взе..

Обади ли се на...?? Това е твоят ШАНС!

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 1 лв. ИМАТЕ ЛИ НУЖДА ОТ ПАРИ??? За ежедневните нужди, за новите начала, за специалните моменти - ИЗБЕРЕТЕ най-подходящия кредит за Вас от 200 до 5000лв Без обезпечение и без поръчители, само срещу ли..

Консултация при кредитиране

гр. София, обл. София
Консултация, помощ и съдействие за кандидатсване, отпускане, одобрение на банкови кредити до 50 000 лв. Спестете пари и нерви, обединете кредитите си плащайте само един заем. Обединяване, погасяване н..

Кредити без доказване на доход

гр. София, обл. София
Съдействие за ипотечни кредити, земеделски земи, без доказване на доход и лоша кредитна история.. Без предварителни такси за разглеждане на документи. За цялата страна.

Съдействие за Банков Кредит!!!

гр. Варна, обл. Варна
Съдействие за рефинансиране на бързи кредити във банков кредит, обединяване на банкови кредити и ипотечно кредитиране. Задължителни изисквания хора с трудов договор или със пожизнени пенсии. Кредити з..

Бързи кредити от 100 до 3000 лева

гр. Бургас, обл. Бургас
Бързи кредити с прозрачни и ясни условия. Без скрити клаузи и дребни шрифтове. Коректни отношения от точния партньор! - пенсионен - авансов - потребителски - ипотечен Без поръчител до 1000 л..

credittime.bg

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 5 000 лв. --Равни месечни вноски --Ясни и прозрачни условия --Без комисионни при плащане на вноските --Фиксиран лихвен процент за целия период на договора ВЗЕМЕТЕ ЖЕЛАНИЯТА СИ В РЪЦЕ...
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.