Филтриране
Сортиране

Кредити, Залози, Злато

47 обяви
Експертно и експресно съдействие за банкови кредити на физически лица и фирми. Консултации по отношение, рефинансиране и предоговаряне (обединяване) на кредити: 1. съществуващи потребителски и ипотечни; 2. за лица на постоянен трудов договор; 3. за пенсионери с пожизнена пенсия; 4. за собственици на фирми с декларирана данъчна печалба. Дългогодишен опит за намиране на най-изгодни условия. Съдействие при много на брой бързи кредити и събиране на всички вноски в една. Минимално отсъствие през работното време. Обявата е предназначена за клиенти от цялата страна. Посетете и..
Предлагам съдеиствие за банкови кредити на хора с постоянен трудов договор или безрочна пенсия за софия и района без предварителни такси и комисиони
10 000 лв.
Потърси ни сега! Вземи кредит срещу ИПОТЕКА или друго ОБЕЗПЕЧЕНИЕ! Без такси за разглеждане, оценка и усвояване! От 1.5% лихва на месец!
Предлагам съдействие за отпускане на банков кредит - потребителски или ипотечен. Възможно е да имате лошо ЦКР в момента или да сте имали преди. Кредитът е подходящ за хора, с много на брой бързи кредити от финансови институции, на които им отказват банков кредит тъй като се водят рискови клиенти, заради многото кредити. Задължителни условия - да живете и работите в гр. София, на постоянен трудов договор от минимум 6 месеца. БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ТАКСИ И ЗАСТРАХОВКИ. Заплаща се комисионна, СЛЕД подписване на договора за кредит! Обявата е валидна САМО ЗА ГР. СОФИЯ!

КРЕДИТ- бързо, лесно и изгодно

гр. Бургас, обл. Бургас
Кредит от 200 до 5000 лв. Кандидатстваш САМО с лична карта. Отговор до минути. За повече информация на посоченият по- долу телефон.

авто заложна къща, И М корект

гр. София, обл. София
залок срещо автомобили, бусове, без прехвърляне, оценка на място люлин коп пазар.

кредити до 5000 лв. - промоция!

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 5 000 лв. кредити до 5 000 лв., промоция -10%, обединяване, рефинансиране, до 2 месеца без лихва

Бързи кредити от 100 до 3000 лева

гр. Бургас, обл. Бургас
Бързи кредити с прозрачни и ясни условия. Без скрити клаузи и дребни шрифтове. Коректни отношения от точния партньор! - пенсионен - авансов - потребителски - ипотечен Без поръчител до 1000 л..

Обади ли се на...?? Това е твоят ШАНС!

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 1 лв. ИМАТЕ ЛИ НУЖДА ОТ ПАРИ??? За ежедневните нужди, за новите начала, за специалните моменти - ИЗБЕРЕТЕ най-подходящия кредит за Вас от 200 до 5000лв Без обезпечение и без поръчители, само срещу ли..

Консултация при кредитиране

гр. София, обл. София
Цена: 1 234 лв. Консултантска фирма съдейства и помага за отпускане, одобрение на банкови кредити до 50 000 лв. Спестете пари и нерви, обединете кредитите си плащайте само един заем. Обединяване, погасяване на кредит..
Цена: 200 лв. Търся човек да тегли кредит вместо мен. Давам 20 процента комисионна. С лошо ЦКР съм и не мога аз да тегля. Сключвам договор със запис на заповед. Сумата е в размер на 50 000 лв

Съдействие за Банков Кредит!!!

гр. Варна, обл. Варна
Съдействие за рефинансиране на бързи кредити във банков кредит, обединяване на банкови кредити и ипотечно кредитиране. Задължителни изисквания хора с трудов договор или със пожизнени пенсии. Кредити з..

Рефинансиране на кредити

гр. София, обл. София
Обединяване на кредити с цел намаляване на вноска и изчистване на кредитно досие. Равни месечни вноски, без такси за кандидатстване. Становище до минути.

Удобен кредит

гр. София, обл. София
Вземи бърз кредит! - ПРОМОЦИЯ! - до 22% по-ниска месечна вноска! - бързо обслужване; - кандидатстване с минимум документи; - обединяване на небанкови задължения - плащаш по-малко само на едн..
Най изгодните ипотечни кредити. Ако имате проблем с ипотеката ви в банката предлагаме ви преипотекиране., ако жилището ви вече е на ЧСИ или обявено за продан ще ви помогнем. ИМАТЕ нужда от пари банкит..
Имате много бързи кредити непосилни вноски Обединете ги в един банков кредит. Условието е да работите на трудов договор да сте пенсионер или да имате работеща фирма Може да имате лошо ЦКР но за минал ..

Имам нужда от заем 8000лв

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 8 000 лв. Необходим ми е кредит/заем в размер на 8000лв. Работя имам приходи, но съм с няколко бързи кредита. В момента нямам просрочия.

лесен кредит

гр. София, обл. София
Отпускане на кредити с изплащане през изи пей. Равни месечни вноски. Становище - веднага. Обединяване на бързи кредитис цел намаляване на вноска.
Кредити до 5000лв. За София и района. Отговор до 10 минути.
Бръз кредт до 5000лв изгодно рефинасиране на не банкови кредити само за софия и района

ЗАЕМ до минути в Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Пари в брой! Само срещу лична карта! Без доказани доходи! ПРОМО вноски от Кредит Тайм! За повече инфо на телефона в обявата по-долу!
Съдействие за банков кредит Може да имате лошо ЦКР но да сте платили всички задължения. В момента не трябва да имате големи закъснения по текущети ви кредити. Трябва да работите на постоянен трудов до..
Цена: 0.99 лв. Кредит с ИПОТЕКА! Въпреки лошо ЦКР и Доход. Промоция 15% лихва на година. 0.00% Лихва за Първите 6 Месеца. 12 месеца гратисен период. Ниски месечни вноски. БНБ регистрация. Без такси, комисионни и уло..

Кредит с 2 вноски подарък!!!

гр. София, обл. София
Цена: 2 000 лв. Вземи от 400 до 2000 лв. с 2 вноски подарък!

Кредит за хора с лошо ЦКР

гр. София, обл. София
Ако сте с лоша кредитна история моля да се свържете с мен за съдействие! Интересува ме само месечния доход да ви е над 500 лв! Да се осигуряваре на 560 лв МИНИМУМ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ НА ИМЕЙЛ!
Цена: 50 000 лв. Ако ви е писнало от измами и се нуждаете от заем и сте влошили цкр-то си или искате да обедините задълженията си просто ни позвънете на посочения телефон ние ще ви консултираме перфектно и ще решим ва..

Банков кредит въпреки лошо цкр

гр. София, обл. София
Цена: 1 лв. Предлагам съдействие за отпускане на банков кредит. Възможно е да имате лошо ЦКР в момента или да сте имали преди. Кредитът е подходящ за хора, с много на брой бързи кредити от финансови институции, н..
Цена: 0.10 лв. БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ТАКСИ, КОМИСИОННИ И ЗАСТРАХОВКИ! Ако имате много на брой бързи кредити, които вече не можете да плащате и месечните вноски са непосилни за Вас и имате нужда от съдействие за отпускан..

кредити до 3000 лв.

гр. Бургас, обл. Бургас
кредити до 3000 лв., минимум документация, бързо одобрение
супер промоция - изгодно, кредити от 100 до 6 000 лв., рефинансиране на други кредити, обединяване на вноски по кредити, кредити за малки и големи фирми
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.