1. home
  2. »
  3. bcФинанси, Съдружие
  4. »
  5. Кредити, Залози, Злато

Кредити, Залози, Злато

48 обяви
Трябват ви ПАРИ? Не се колебайте, консултирайте се с нас за да намерим най-доброто решение за вас и вашите финанси! 1. Потребителски и фирмени кредити от Банка в размер от 2000 до 200 000 лева. С възможно най-ниската лихва на пазара. 2. Ипотечни Кредити до 250 000 лева. 3. Финансиране от Небанкови Кредитни Институции от 200 до 5000 лева. 4. Опция Обединяване на задълженията при хора с заеми към много компании. 5. Лизинг и Обратен лизинг за автомобили след 2004 година. Ще се радвам да отговоря на вашите въпроси.
Предлагам съдействие за отпускане на банков кредит - потребителски или ипотечен. Възможно е да имате лошо ЦКР в момента или да сте имали преди. Задължителни условия - да живете и работите в гр. София, на постоянен трудов договор. БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ТАКСИ И ЗАСТРАХОВКИ. Обявата е валидна САМО ЗА ГР. СОФИЯ!

Банков кредит

гр. София, обл. София
Предлагам съдеиствие за банкови кредити на хора с постоянен трудов договор или безрочна пенсия за софия и района без предварителни такси и комисиони Банковия е само за софия и района преслагам също кредти срещу ипотека несе гледа цкр и може без трудов договор важи цялата страна

Кредит без месечни вноски

гр. София, обл. София
Цена:
1 лв.
CreditComfort е продуктът, с който се отличаваме от останалите конкуренти. Това е ипотечен кредит без месечни вноски и такси просрочие, а сумата от натрупалата се дължима лихва и главница се погасяват в края на срока. Другите начини на погасяване на кредитите, обезпечени с имот са: - Плащане само на лихва месечно, а в края на периода се погасява главницата, също така и с равни месечни вноски, според желанието на клиента. Предлагаме и бизнес кредит, подходящ при стартиране на нов бизнес или при нужда от оборотни средства.  Индивидуално договаряне за условията на погасяване на креди..

Кредит за разширяване на бизнес

гр. София, обл. София
Цена: 5 000 лв. София, кредит за разширяване на бизнес - до 5 000 лв.

кредити до 3000 лв.

гр. Бургас, обл. Бургас
кредити до 3000 лв., минимум документация, бързо одобрение
Цена: 1 лв. Вземи бързо и лесно до 5000лв само с лична карта. Персонална оферта, дори и при минимални осигуровки, без такси за разглеждане и усвояване. Обединяване на небанкови заеми! Уникални условия за ЛОЯЛНИ..

Кредит за всички

гр. София, обл. София
Кредит до 5000лв. равни месечни вноски, рефинанс на други. Може и с лошо ЦКР, за гр. София и областта.

Трябват ти пари!

гр. Горна Оряховица, обл. Велико Търново
Бърз кредит до 5000 лева. Само срещу лична карта. С доказуеми доходи. По банков път или на каса на Изипей.

Консултация при кредитиране

гр. София, обл. София
Помагаме, съдействаме за уреждане, отпускане, одобрение на банкови кредити до 50 000 лв. Спестете пари и нерви, обединете кредитите си плащайте само един заем. Обединяване, погасяване на много на брой..

Кредити, потребителски, ипотечни

гр. Пещера, обл. Пазарджик
Имате нужда от пари? Предлагаме Потребителски, ипотечни, кредити за малки и средни предприятия! Трябват ви ПАРИ? Не се колебайте, консултирайте се с нас за да намерим най-доброто решение за вас и ..

Кредити за гр. София

гр. София, обл. София
Кредити от 200 до 8000 лв. Само срещу лична карта.

Бързи кредити от 100 до 3000 лева

гр. Бургас, обл. Бургас
Бързи кредити с прозрачни и ясни условия. Без скрити клаузи и дребни шрифтове. Коректни отношения от точния партньор! - пенсионен - авансов - потребителски - ипотечен Без поръчител до 1000 л..
Цена: 0.99 лв. Кредит с ИПОТЕКА! Въпреки лошо ЦКР и Доход. Промоция 15% лихва на година. 0.00% Лихва за Първите 6 Месеца. 12 месеца гратисен период. Ниски месечни вноски. БНБ регистрация. Без такси, комисионни и уло..

Автозаложна къща И М

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Автозаложна къща. Заеми срещу автомобили, микробуси, пътна помощ, репатраци, платформи, каравани, злато и др. (без прехвърляне на МПС) и др 5% месечна лихва, лиценз-20090828100922-от 2009г. Възможност..

кредити до 5 000 лв. - промоция!

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 5 000 лв. Бургас и региона, кредити до 5 000 лв., промоция, обединяване, рефинансиране, без такси, до 45 дни без лихва

Потребителски кредит

гр. Бургас, обл. Бургас
Парите не купуват щастие, но дават баланс! Аз предоставям пари при изгодни условия! Рефинансиране на бързи кредити. Бързо одобрение. Одобрение за 10 минути Обявата е за Бургас и региона.
Трябват ти пари бързо без формалности и ненужни документи обади се. МОЖЕШ да получиш парите си в дома си или на работното си място. Бързо лесно и удобно за теб ниски лихви и професионално обслужване О..
Вземи бърз кредит! - ПРОМОЦИЯ! - до 22% по-ниска месечна вноска! - бързо обслужване; - кандидатстване с минимум документи; - обединяване на небанкови задължения - плащаш по-малко само на едн..
съдействие и консултация за експресни ипотечни кредити при изгодни условия от банка, без предварителни такси
съдействие за пенсионерски кредит от банка, без предварителни такси
Цена: 60 000 лв. съдействие и консултации за рефинансиране и обединяване на кредити от банка, без предварителни такси - до 60 000 лв.
Цена: 1 500 лв. София, Зона Б-5, Б-18, Б-19, Света Троица, зимна промоция с подарък за пенсионери, може с ТЕЛК и работещи, одобрение до 10 мин - 100-1 500 лв.
Цена: 2 000 лв. Вземи от 200 до 2000 лв. с 2, 3 или 4 вноски подарък! Само за град София!!!

Пари за текущи нужди

гр. София, обл. София
Пари за текущи нужди! Рефинансиране на просрочени задължения! Бърза процедура при кредит срещу ипотека! Бърз отговор на Вашето запитване на посочения телефон!
Съдействие за банков кредит Може да имате лошо ЦКР но да сте платили всички задължения. В момента не трябва да имате големи закъснения по текущети ви кредити. Трябва да работите на постоянен трудов до..
Бръз кредт до 5000лв изгодно рефинасиране на не банкови кредити само за софия и района

Заем до 5000лв.

гр. София, обл. София
Предлагаме заеми от 100 до 5000лв., като процедурата е 20 минути и са Ви необходими минимум документи! Адрес: гр. София, ж.к. Надежда 2, бул. ”Ломско шосе” 112

Кредити област Добрич и Варна

гр. Варна, обл. Варна
Ако някой проявява интерес за банков кредит с малък процент лихва може да ме потърси по всяко време за безплатна консултация. Възможно е да имате лошо ЦКР.
За всички работещи и пенсионери, най-новият продукт в потребителските кредити. За всички настоящи и бъдещи клиенти, суми по избор до 5 000 лв., равни месечни вноски, лесно кандидатстване само с лична..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.