Филтриране
Сортиране
  Филтър
 • Област
  Всички
 • Населено място
  Всички
 • Цена
  Всички
 • Обяви подадени след
  Всички
 •  Разширено търсене
 • реклама

Кредити, Залози, Злато

38 обяви
Предлагам съдействие за отпускане на банков кредит. Необходимо е да работите на постоянен трудов договор от поне 6 месеца. Възможно е да сте имали лошо ЦКР, но за минал период. В момента не трябва да имате повече от 1 просрочена вноска! БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ТАКСИ И ЗАСТРАХОВКИ. Заплаща се комисионна, СЛЕД подписване на договора за кредит. Всеки ден от 8ч. до 22ч. БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН! Обявата е валидна САМО ЗА ГР. СОФИЯ!
Предлагам съдеиствие за банкови и не банкови кредити на хора с постоянен трудов договор или безрочна пенсия за софия и района без предварителни такси и комисиони
0.10 лв.
БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ТАКСИ, КОМИСИОННИ И ЗАСТРАХОВКИ! Ако имате много на брой бързи кредити, които вече не можете да плащате и месечните вноски са непосилни за Вас и имате нужда от съдействие за отпускане на кредит, както и рефирансиране на други кредити - обадете ми се, за да Ви помогна! Задължително трябва да работите на трудов договор от 6 месеца! Възможно е да се уреди кредит, дори при хора с лошо ЦКР. Не трябва да имате запор. Дължи се комисионна по договаряне и се заплаща след подписването на договор за кредит. За връзка с мен съобщения по вайбър или обаждания. ОБЯВАТА Е ВАЛИДНА САМО ЗА ГР...
0.10 лв.
Кредит с ИПОТЕКА! Въпреки лошо ЦКР и Доход. Промоция 15% лихва на година. 12 месеца гратисен период. Ниски месечни вноски. БНБ регистрация. Без такси, комисионни и уловки. Плащаш само лихва. Ние ГАРАНТИРАМЕ най-добри условия от всички не-банкови финансови институции в България. Кредит от 8 000лв до 2 000 000лв.. Кредитор. Novo.bg

Консултация при кредитиране

гр. София, обл. София
Цена: 12 345 лв. Консултация при кредитиране до 50 000 лв. Пълно съдействие за всякакъв вид банкови продукти. Спестете пари и нерви като плащате само един заем. Обединяване, погасяване на кредити с лоша кредитна истор..

Търся кредит

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Търся кредит в размер на 15 000лв без трудов договор и с лошо цкр. Давам 3 500лв. комисионна след усвояване.

кредити-промоция от 100 до 8 000 лв.

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 5 000 лв. кредити от 100 до 5 000 лв., само с лична карта, и на фирми, погасяване на стари задължения, обединяване, рефинасиране, на всеки 6 месеца пада вноската, промоция

кредити до 3000 лв.

гр. Бургас, обл. Бургас
кредити до 3000 лв., минимум документация, бързо одобрение
Бръз кредт до 5000лв изгодно рефинасиране на не банкови кредити само за софия и района
Цена: 0.99 лв. Кредит с ИПОТЕКА! Въпреки лошо ЦКР и Доход. Промоция 15% лихва на година. 12 месеца гратисен период. Ниски месечни вноски. БНБ регистрация. Без такси, комисионни и уловки. Плащаш само лихва. Ние ГАРАН..
Съдействие за банков кредит Може да имате лошо ЦКР но да сте платили всички задължения. В момента не трябва да имате големи закъснения по текущети ви кредити. Трябва да работите на постоянен трудов до..
Най изгодните ипотечни кредити. Ако имате проблем с ипотеката ви в банката предлагаме ви преипотекиране., ако жилището ви вече е на ЧСИ или обявено за продан ще ви помогнем. ИМАТЕ нужда от пари банкит..

БЪРЗИ кредити с 1 лев лихва!!!

гр. София, обл. София
Цена: 1 000 лв. БЪРЗИ КРЕДИТИ с 1 лев лихва!!! За пенсионери - от 150 до 1500 лв., за работещи - от 200 до 5000 лв.!!! Одобрение - за 2 часа в рамките на работния ден!!! Обслужване от кредитен консултант във време и ..
Цена: 6 000 лв. супер промоция - изгодно, кредити от 100 до 6 000 лв., рефинансиране на други кредити, обединяване на вноски по кредити, креди за малки и големи фирми. Бързо, лесно и удобно.

авто заложна къща, И М корект

гр. София, обл. София
залок срещо автомобили, бусове, без прехвърляне, оценка на място люлин коп пазар.
Получавате компетентно финансово решение съобразено с Вашите изисвания и нужди. Заповядайте в Нашият офис в гр. Бургас на пл. Тройката срещу главния вход на Трия Сити Център.
С кредит от нас може да рефинансирате бързи кредити, ипотечни кредити с неизгодни условия, може да вземете кредит за стартиране на бизнес, да погасите задължения към частни съдебни изпълнители. ”ЕйДжи..

Бързи кредити за спешни нужди

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Бързи кредити за спешни нужди от 300 до 3 000лв. Лесно и удобно. Удобни седмични, двуседмични и месечни вноски. Бързо одобрение до минути. Бързо усвояване на парите.
Кредит ТАЙМ Бургас· СПЕСТИ ВРЕМЕ! КАНДИДАТСТВАЙ ОНЛАЙН! https://www.credittime.bg/contact/credit Промоция през м. Септември до 38% по-евтин кредит!!!

Кредит тайм

гр. Бургас, обл. Бургас
Кредит Тайм отвори офис вече и в Бургас Предлага финансови решения от 200 --5000 лв .. промо отстъпки до 38%

Бързи кредити от 100 до 3000 лева

гр. Бургас, обл. Бургас
Бързи кредити с прозрачни и ясни условия. Без скрити клаузи и дребни шрифтове. Коректни отношения от точния партньор! - пенсионен - авансов - потребителски - ипотечен Без поръчител до 1000 л..

Обади ли се на...?? Това е твоят ШАНС!

гр. Бургас, обл. Бургас
ИМАТЕ ЛИ НУЖДА ОТ ПАРИ??? За ежедневните нужди, за новите начала, за специалните моменти - ИЗБЕРЕТЕ най-подходящия кредит за Вас от 200 до 5000лв Без обезпечение и без поръчители, само срещу ли..

Безлихвен кредит - 500лв.

гр. София, обл. София
Цена: 500 лв. Финансова компания предлага безлихвен кредит от 500лв. за период от един месец, без обезпечение. Само до края на м. Септември За повече информация на посочения телефон. За гр. София и София обл.
Цена: 3 000 лв. Бърз кредит само с лична карта с ясни и точни условия одобрение до 3 часа. Кредит за хора с трудов или граждански договор, пенсионери или работещи без договор или в майчинство Може и с лошо ЦКР. ВНОСК..

Кредит за работещи и пенсионери

гр. София, обл. София
Кредит с цел обединяване на други с цел изчистване на кредитното досие. До 5000лв, равни месечни вноски за хора на трудов договор или пенсия. За гр. София и областта. Може и с лошо ЦКР.

Кредит за всички

гр. София, обл. София
Цена: 1 лв. Кредит до 5000лв може и с лошо ЦКР. За хора на тр. договор, пенсия с договор за управление, ЕТ, ЕООД, ООД, земеделски производители. Сбъднете мечтите си, направете любимите хора щастливи...

Кредит с 2 вноски подарък!!!

гр. София, обл. София
Цена: 2 000 лв. Вземи от 400 до 2000 лв. с 2 вноски подарък!

Бърз кредит

гр. София, обл. София
Финансова компания предлага бърз кредит с 1 лв лихва до първата му вноска. Бързо разглеждане! Само за живеещи в София.

Бърз и удобен кредит!

гр. София, обл. София
Трябват ти малко пари? Трябват ти повече пари? Искаш подарък, искаш ремонт, искаш почивка, искаш пластична операция? Няма несериозни желания за нас щом са ТВОИТЕ! Обади се! Важи за цялата страна, но к..
Омръзна ли ви от високите вноски по кредити? Взели сте някой заем уж за малко, но нещата са се объркали и сега изнемогвате с големите вноски? Край на това! Сега с минимум документи може да обедините в..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.