1. home
  2. »
  3. bcФинанси, Съдружие
  4. »
  5. Кредити, Залози, Злато

Кредити, Залози, Злато

50 обяви
Предлагам съдействие за отпускане на банков кредит - потребителски или ипотечен. Възможно е да имате лошо ЦКР в момента или да сте имали преди. Задължителни условия - да живете и работите в гр. София, на постоянен трудов договор. БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ТАКСИ И ЗАСТРАХОВКИ. Комисионната се заплаща СЛЕД подписване на договора за кредит и усвояване на сумата. Предварително не се дължи нищо! Обявата е валидна САМО ЗА ГР. СОФИЯ!
Съдействам за взимане на кредит и с лошо ЦКР. Суми до 50 000лв. За цяла България, в по малките области по град на Община. БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ТАКСИ И ЗАСТРАХОВКИ! Комисионна та се заплаща след усвояване на кредита. Проверката става в рамките на два работни дни! За още инфо на посочения телефон - Петко Димитров
Предлагам съдеиствие за банкови кредити на хора с постоянен трудов договор или безрочна пенсия за софия и района без предварителни такси и комисиони Банковия е само за софия и района преслагам също кредти срещу ипотека несе гледа цкр и може без трудов договор важи цялата страна
Съдействие за КРЕДИТИ - потребителски, ипотечен, фирмен в Банка или Финансова институция. Изисквания: трябва да работите на трудов договор - безсрочен или срочен или в собствена фирма като самоосигурено лице също да живеете в гр. София, или София област. Възможно е да имате лошо ЦКР, но не и запор!!! Работим с големите банки в България. Корекно отношене към всеки. За услугата, която предлагам, взимам комисионна след подписване на договора за Банков или друг кредит. Не се дължи нищо предварително!!!

Кредитен център Пиротска 98

гр. София, обл. София
КРЕДИТЕН център Работно време от понеделник до петък 9-18 ч., в събота 10-17 ч. Бързи заеми до 5000 лв с лична карта, за работещи и пенсионери. Становище до 10 минути! Безплатно паркиране за нашите клиенти! Записване на час за кандидатстване в извън работно време по телефона!
Трябват ви ПАРИ? Не се колебайте, консултирайте се с нас за да намерим най-доброто решение за вас и вашите финанси! 1. Потребителски и фирмени кредити от Банка в размер от 2000 до 200 000 лева. С възможно най-ниската лихва на пазара. 2. Ипотечни Кредити до 250 000 лева. 3. Финансиране от Небанкови Кредитни Институции от 200 до 5000 лева. 4. Опция Обединяване на задълженията при хора с заеми към много компании. 5. Лизинг и Обратен лизинг за автомобили след 2004 година. Ще се радвам да отговоря на вашите въпроси.

Потребителски кредити и с лошо ЦКР

гр. Бургас, обл. Бургас
Съдействам за взимане на кредит и с лошо ЦКР. Важи за цялата страна, в по малките населени места се осъществява по град на Община. БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ТАКСИ И ЗАСТРАХОВКИ! Суми до 50 000лв Комисионна та се заплаща след усвояване на кредита. Проверката става в рамките на два работни дни! За повече информация на посочения телефон - Иван Ангелов
Съдействие за банков кредит Може да имате лошо ЦКР но да сте платили всички задължения. В момента не трябва да имате големи закъснения по текущети ви кредити. Трябва да работите на постоянен трудов договор, да сте пенсионер или да имате работеща фирма. Няма предварителни такси, Комисионна след усвояване на кредита Само за живеещи в БУРГАС ИЛИ РЕГИОНА Всеки ден от 10.00 до 21.00 без почивен ден

Кредитен център Хаджи Димитър

гр. София, обл. София
Цена:
5 000 лв.
КРЕДИТЕН център кв. Хаджи Димитър Бързи заемиза обединяване на други кредити или текущи нужди. До 5000лв. само с лична карта. За работещи на трудов, граждански договор или пенсионери. Становище до 10 минути! Работно време от понеделник до петък 9-18 ч. Безплатна консултация! Записване на час за кандидатстване в извън работно време по телефона!
Трябват ти пари за обединяване на кредити, ремонт, почивка, пътуване или нещо друго. Може и с лошо ЦКР. Само за гр. София. Кандидатстване само срещу лична карта.
Търся заем от 8000 лв. Връщам 11 000 лв. за срок от 4 месеца. Предоставям гаранция

Пари за текущи нужди

гр. София, обл. София
Пари за текущи нужди! Рефинансиране на просрочени задължения! Бърза процедура при кредит срещу ипотека! Бърз отговор на Вашето запитване на посочения телефон!

Банките Ви отказват, ние не

гр. София, обл. София
Заем без доказване на доходите на доходите! Кредити с лошо кредитно минало!!! Улеснена процедура при ипотека! Коректно и стабилно финансиране! Бърз отговор на Вашето запитване на посочения телефон!

Експресни ипотечни кредити

гр. София, обл. София
Експресни ипотечни кредити! Ипотека без такси и комисиони! Бърз отговор на Вашето запитване на посочения телефон!

Бързи кредити от 100 до 3000 лева

гр. Бургас, обл. Бургас
Бързи кредити с прозрачни и ясни условия. Без скрити клаузи и дребни шрифтове. Коректни отношения от точния партньор! - пенсионен - авансов - потребителски - ипотечен Без поръчител до 1000 л..

Кредит точно за теб

гр. София, обл. София
Цена: 200 лв. При необходимост от кредит за ремонт, почивка, пътуване или друго то веднага се обадете. Бързо, точно и при ясни условия. Отстъпка за пенсионери. Само за гр. София.

ЗАЕМ до минути в Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Пари в БРОЙ! ТУК и СЕГА! Само срещу лична карта! Без доказани доходи! ПРОМО вноски от Кредит Тайм! За повече инфо на телефона в обявата по-долу!

КРЕДИТ- бързо, лесно и изгодно

гр. Бургас, обл. Бургас
Кредит от 200 до 5000 лв. Кандидатстваш САМО с лична карта. Отговор до минути. За повече информация на посоченият по- долу телефон.

Кредити област Добрич и Варна

гр. Варна, обл. Варна
Ако някой проявява интерес за банков кредит с малък процент лихва може да ме потърси по всяко време за безплатна консултация. Възможно е да имате лошо ЦКР.

Кредит-промоция

гр. София, обл. София
Имате нужда от пари-само сега взимате кредит, и участвате в томбола с много награди. Минимум документи, месечни вноски.

Кредит за хора с лошо ЦКР

гр. София, обл. София
Цена: 200 лв. Кредит за всички, може и без договор и лошо ЦКР. За подробности се обадете на посочения телефон.
Бръз кредт до 5000лв изгодно рефинасиране на не банкови кредити само за софия и района
Работя към експресбанк и мога да съдийствам за одобрeние на суми до 40 000 лв. За подробности може да ми пишете или оставите тел,

Кредит за всички

гр. София, обл. София
Кредит до 5000лв. равни месечни вноски, рефинанс на други. Може и с лошо ЦКР, за гр. София и областта.

кредити до 5 000 лв. - промоция!

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 5 000 лв. Бургас и региона, кредити до 5 000 лв., промоция, обединяване, рефинансиране, без такси, до 45 дни без лихва

Автозаложна къща И М

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Автозаложна къща. Заеми срещу автомобили, микробуси, пътна помощ, репатраци, платформи, каравани, злато и др. (без прехвърляне на МПС) и др 5% месечна лихва, лиценз-20090828100922-от 2009г. Възможност..

Потребителски кредит

гр. Бургас, обл. Бургас
Парите не купуват щастие, но дават баланс! Аз предоставям пари при изгодни условия! Рефинансиране на бързи кредити. Бързо одобрение. Одобрение за 10 минути
Имате много бързи кредити непосилни вноски Обединете ги в един банков кредит. Условието е да работите на трудов договор да сте пенсионер или да имате работеща фирма Може да имате лошо ЦКР но за минал ..
Трябват ти пари бързо без формалности и ненужни документи обади се. МОЖЕШ да получиш парите си в дома си или на работното си място. Бързо лесно и удобно за теб ниски лихви и професионално обслужване О..

авто заложна къща, И М корект

гр. София, обл. София
залок срещо автомобили, бусове, без прехвърляне, оценка на място люлин коп пазар.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.