Кредити, Залози, Злато

48 обяви
5 000 лв.
Регистрирана финансова институция рефинансира (изплаща) бързи заеми с цел отпускане на банков кредит. Консултациите и съдействието са напълно безплатни без предварителни такси. Само за град София.

Кредит без месечни вноски

гр. София, обл. София
1 лв.
CreditComfort е ипотечен кредит без месечни вноски и такси просрочие, а цялата сума от натрупалата се дължима лихва и главница се погасяват в края на срока. Другите начини на погасяване на кредитите, обезпечени с имот са: - Плащане само на лихва месечно, а в края на периода се погасява главницата, също така и с равни месечни вноски, според желанието на клиента. Предлагаме и бизнес кредит, подходящ при стартиране на нов бизнес или при нужда от оборотни средства. Без такси за разглеждане на документи, за оценка на имота, за усвояване и годишна такса за управление. Предлагаме гъвкав..
Съдействие за КРЕДИТИ - потребителски, ипотечен, фирмен в Банка или Финансова институция. Изисквания: трябва да работите на трудов договор - безсрочен или срочен или в собствена фирма като самоосигурено лице също да живеете в гр. София, или София област. Възможно е да имате лошо ЦКР, но не и запор!!! Работим с големите банки в България. Корекно отношене към всеки. За услугата, която предлагам, взимам комисионна след подписване на договора за Банков или друг кредит. Не се дължи нищо предварително!!!

Ипотечен кредит и при лошо ЦКР

гр. София, обл. София
Ипотечен кредит за частни лица и фирми. Не е нужно доказване на доходи и за нас няма значение кредитната Ви история. Изключително бързо одобрение и отпускане на парите. Най - добри условия и коректност. Кредитите са подходящи за стартиращ бизнес без история При спешна нужда от финансови средства За рефинансиране на задължения При необходимист от ликвидни средства За реализиране на инвестиционни проекти
Предлагам съдействие за отпускане на банков кредит - потребителски или ипотечен. Възможно е да имате лошо ЦКР в момента или да сте имали преди. Задължителни условия - да живете и работите в гр. София, на постоянен трудов договор. БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ТАКСИ И ЗАСТРАХОВКИ. Комисионната се заплаща СЛЕД подписване на договора за кредит и усвояване на сумата. Предварително не се дължи нищо! Обявата е валидна САМО ЗА ГР. СОФИЯ!
Предлагам съдеиствие за банкови кредити на хора с постоянен трудов договор или безрочна пенсия за софия и района без предварителни такси и комисиони
Съдействам за взимане на кредит и с лошо ЦКР. Суми до 50 000лв. За цяла България, в по малките области по град на Община. БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ТАКСИ И ЗАСТРАХОВКИ! Комисионна та се заплаща след усвояване на кредита. Проверката става в рамките на два работни дни! За още инфо на посочения телефон - Петко Димитров

Кредит точно за теб

гр. София, обл. София
Цена: 100 лв. Предлагаме кредити бързо, коректно при ясни условия! Само за гр. София! Ако се нуждаете от кредит за поччивка, ремонт или нещо друго се обадете веднага! Само за гр. София!
Бръз кредт до 5000лв изгодно рефинасиране на не банкови кредити само за софия и района
Имате много бързи кредити непосилни вноски Обединете ги в един банков кредит. Условието е да работите на трудов договор да сте пенсионер или да имате работеща фирма Може да имате лошо ЦКР но за минал ..

Бърз кредит до 20 минути

гр. Бургас, обл. Бургас
Мечтаеш ли отдавна за нова кола? Обичаш ли да пътуваш и обикаляш? Ако отговорът е да, не се отказвай от своята мечта, а я следвай стриктно. На помощ идва Кредиленд! Вече новата кола няма да бъде про..

Кредит за работещи и пенсионери

гр. София, обл. София
Кредит с цел обединяване на други с цел изчистване на кредитното досие. До 5000лв, равни месечни вноски за хора на трудов договор или пенсия. За гр. София и областта. Може и с лошо ЦКР.

лесен кредит

гр. София, обл. София
Отпускане на кредити с изплащане през изи пей. Равни месечни вноски. Становище - веднага. Обединяване на бързи кредитис цел намаляване на вноска.

Кредит до минута

гр. София, обл. София
Ако имате лошо ЦКР и Ви трябват пари и/или искате да обедините кредити, а нямате време да чакате и да обикаляте за искани документи - обадете се. Само с лична карта и банкова сметка.

Потребителско кредитиране

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагам разнообразие от кредити за суми от 300 лв. до 10 000 лв. -бързи кредити, потребителски кредити, кредити до заплата, лизинги и обратни лизинги на автомобили, ипотечни кредити на водещи фирми ..
изгодни кредити от 100 до 5 000 лв., рефинансиране, обединяване на бързи кредити в един банков кредит, отстъпки до 30% и големи награди, резултат до минути

авто заложна къща, И М корект

гр. София, обл. София
залок срещо автомобили, бусове, без прехвърляне, оценка на място люлин коп пазар.

Консултация при кредитиране

гр. София, обл. София
Ние сме консултантска фирма която съдейства и помага за кандидатсване, отпускане, одобрение на банкови кредити до 50 000 лв. Спестете пари и нерви, обединете кредитите си плащайте само един заем. Обед..

Обади ли се на...?? Това е твоят ШАНС!

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 1 лв. ИМАТЕ ЛИ НУЖДА ОТ ПАРИ??? За ежедневните нужди, за новите начала, за специалните моменти - ИЗБЕРЕТЕ най-подходящия кредит за Вас от 200 до 5000лв Без обезпечение и без поръчители, само срещу ли..

Кредити област Добрич и Варна

гр. Варна, обл. Варна
Ако някой проявява интерес за банков кредит с малък процент лихва може да ме потърси по всяко време за безплатна консултация. Възможно е да имате лошо ЦКР.

Бързи кредити от 100 до 3000 лева

гр. Бургас, обл. Бургас
Бързи кредити с прозрачни и ясни условия. Без скрити клаузи и дребни шрифтове. Коректни отношения от точния партньор! - пенсионен - авансов - потребителски - ипотечен Без поръчител до 1000 л..

Съдействие за Банков Кредит!!!

гр. Варна, обл. Варна
Съдействие за рефинансиране на бързи кредити във банков кредит, обединяване на банкови кредити и ипотечно кредитиране. Задължителни изисквания хора с трудов договор или със пожизнени пенсии. Кредити з..

Кредити от 200 до 8000 лева

гр. София, обл. София
Имате нужда от пари...? Само с лична карта, в рамките на деня, можете да получите парите си! Възможен заем, и с лошо ЦКР!!! Позвънете, и не му мислете! гр. София

КРЕДИТ- бързо, лесно и изгодно

гр. Бургас, обл. Бургас
Кредит от 200 до 5000 лв. Кандидатстваш САМО с лична карта. Отговор до минути. За повече информация на посоченият по- долу телефон.

кредити до 3000 лв.

гр. Бургас, обл. Бургас
кредити до 3000 лв., минимум документация, бързо одобрение

Трябват ти пари!

гр. Горна Оряховица, обл. Велико Търново
Бърз кредит до 5000 лева. Само срещу лична карта. С доказуеми доходи. По банков път или на каса на Изипей.

До 19% отстъпка от стандартна вноска

гр. Бургас, обл. Бургас
Кредит Тайм е верният приятел във всяка ситуация! Вземи СЕГА с до 19% отстъпка от стандартна вноска! ПАРИ за твоите нужди!
съдействие и консултация за ипотечни кредити при изгодни условия от банка, без предварителни такси
съдействие за пенсионерски кредит от банка, без предварителни такси
Цена: 60 000 лв. съдействие и консултации за рефинансиране и обединяване на кредити от банка, без предварителни такси - до 60 000 лв.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.