1. home
  2. »
  3. bcФинанси, Съдружие
  4. »
  5. Кредити, Залози, Злато

Кредити, Залози, Злато

58 обяви
Предлагам съдействие за отпускане на банков кредит - потребителски или ипотечен. Възможно е да имате лошо ЦКР в момента или да сте имали преди. Задължителни условия - да живете и работите в гр. София, на постоянен трудов договор. БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ТАКСИ И ЗАСТРАХОВКИ. Обявата е валидна САМО ЗА ГР. СОФИЯ!

Съдебни кредити от ЧСИ

гр. София, обл. София
кредити за погасяване на стари задължения, погасяване на съдебни кредити от ЧСИ, предлага юридическа подкрепа при подобни казуси от всякакъв характер

Банков кредит

гр. София, обл. София
Предлагам съдеиствие за банкови кредити на хора с постоянен трудов договор или безрочна пенсия за софия и района без предварителни такси и комисиони
Съдействие за КРЕДИТИ - потребителски, ипотечен, фирмен в Банка или Финансова институция. Изисквания: трябва да работите на трудов договор - безсрочен или срочен или в собствена фирма като самоосигурено лице. Възможно е да имате лошо ЦКР, но не и запор!!! Работим с големите банки в България. Корекно отношене към всеки. За услугата, която предлагам, взимам комисионна след подписване на договора за Банков или друг кредит. Не се дължи нищо предварително!!!

Кредитен център Пиротска 98

гр. София, обл. София
КРЕДИТЕН център Бързи заеми до 5000 лв с лична карта, за работещи и пенсионери. Обединяване на заеми с минимум документи! Становище до 10 минути! Безплатно паркиране за нашите клиенти! Възможност за среща и извън рамките на работното време!
Трябват ви ПАРИ? Не се колебайте, консултирайте се с нас за да намерим най-доброто решение за вас и вашите финанси! 1. Потребителски и фирмени кредити от Банка в размер от 2000 до 200 000 лева. С възможно най-ниската лихва на пазара. 2. Ипотечни Кредити до 250 000 лева. 3. Финансиране от Небанкови Кредитни Институции от 200 до 5000 лева. 4. Опция Обединяване на задълженията при хора с заеми към много компании. 5. Лизинг и Обратен лизинг за автомобили след 2004 година. Ще се радвам да отговоря на вашите въпроси.
Лице за контакт: Диана Бацова БОГАТ ИЗБОР от продукти съc седмична, двуседмична или месечна вноска; кредит ПЕНСИОНЕР; и др. За суми от 200 до 5000 лв
Съдействие за банков кредит Може да имате лошо ЦКР но да сте платили всички задължения. В момента не трябва да имате големи закъснения по текущети ви кредити. Трябва да работите на постоянен трудов договор, да сте пенсионер или да имате работеща фирма. Няма предварителни такси, Комисионна след усвояване на кредита Само за живеещи в БУРГАС ИЛИ РЕГИОНА Всеки ден от 10.00 до 21.00 без почивен ден
Цена: 20 000 лв. Ако сте с лоша кредитна история и никоя банкова или небанкова институция не Ви отпуска искания заем заради това, Ние ще ви помогнем за всичко, моля свържете се с нас на посочения имейл адрес или през ..

Авто заложна къща, И М корект

гр. София, обл. София
Експресни заеми срещу аштомобили, микробуси, (без прехшърлчне на моторни прешозни средстша)злато и др. Ниски лихви, за оценка позвънете. ГР. СОФИЯ. жк. Люлин -3
Вземи бърз кредит! - ПРОМОЦИЯ! - до 22% по-ниска месечна вноска! - бързо обслужване; - кандидатстване с минимум документи; - обединяване на небанкови задължения - плащаш по-малко само на едн..
София, кредити, при които клиентът определя лихвите според възможностите си

Рефинанс на кредитни програми

гр. София, обл. София
рефинансиране и обединяване на кредитни продукти без значение от статута на кредитите, фирмени, потребителски и ипотечни кредити
Имате много кредити, с големи вноски? Трябват Ви пари? Ние сме решението! Съдействие за кредит от частно лице. Този кредит е за всички хора изпаднали в безизходица.
Бръз кредт до 5000лв изгодно рефинасиране на не банкови кредити само за софия и района

Кредит точно за теб

гр. София, обл. София
Цена: 200 лв. Кредити от не банкова финансова институция. Изгодни условия, коректност и бързина. Ако се нуждаете от пари не се колебайте, а веднага се обадете. Бързо и коректно. Отстъпка за пенсионери! Само за гр. ..
Предлагаме най-доброто в потребителските кредити. За работещи и пенсионери - сума от 100 лв. до 5 000 лв. Срок за погасяване - по избор на клиента. Обединяване на други ваши кредити. Възможност з..

Експресни ипотечни кредити

гр. София, обл. София
Експресни ипотечни кредити! Ипотека без такси и комисиони! Бърз отговор на Вашето запитване на посочения телефон!
Цена: 600 лв. Имате ли нужда от кредит за вашите лични или професионални нужди? Това е добрата новина за вас. Ние можем да предоставим търговски и лични заеми на предприятия и физически лица на лихва от 2% чрез пар..

Обади ли се на...?? Това е твоят ШАНС!

гр. Бургас, обл. Бургас
ИМАТЕ ЛИ НУЖДА ОТ ПАРИ??? За ежедневните нужди, за новите начала, за специалните моменти - ИЗБЕРЕТЕ най-подходящия кредит за Вас от 200 до 5000лв Без обезпечение и без поръчители, само срещу ли..
Ако имаш нужда спешно от пари, веднага се обади! Получаваш парите за 2 часа, а може и по-бързо! Лошо ЦКР и липса на трудов договор не са проблем! Ако кандидатстваш онлайн, може и да ти откажат. ..

Бързи кредити от 100 до 3000 лева

гр. Бургас, обл. Бургас
Бързи кредити с прозрачни и ясни условия. Без скрити клаузи и дребни шрифтове. Коректни отношения от точния партньор! - пенсионен - авансов - потребителски - ипотечен Без поръчител до 1000 л..

лесен кредит

гр. София, обл. София
Отпускане на кредити с изплащане през изи пей. Равни месечни вноски. Становище - веднага. Обединяване на бързи кредитис цел намаляване на вноска.

Кредит до минута

гр. София, обл. София
Ако имате лошо ЦКР и Ви трябват пари и/или искате да обедините кредити, а нямате време да чакате и да обикаляте за искани документи - обадете се. Само с лична карта и банкова сметка.
Промоция на бързи ипотечни кредити! Без комисионни и такси или някакви предварителни разходи! Без да ни интересува твоето ЦКР и дали имаш доказуеми доходи. Достатъчно е да си от София, Пловдив, Плевен..

Кредитен център Гео Милев

гр. София, обл. София
Цена: 3 000 лв. КРЕДИТЕН център кв. Гео Милев Бързи заеми за обединяване на други кредити или текущи нужди. От 200 до 1000лв. при първо кандидатстване. Само с лична карта! Не е задължително да имате трудов договор..
Кредит Тайм е верният приятел във всяка ситуация! Вземи СЕГА с отстъпка от стандартна вноска! ПАРИ за твоите нужди!

Консултация при кредитиране

гр. София, обл. София
Помагаме, съдействаме за уреждане, отпускане, одобрение на банкови кредити до 50 000 лв. Спестете пари и нерви, обединете кредитите си плащайте само един заем. Обединяване, погасяване на много на брой..

кредити до 3000 лв.

гр. Бургас, обл. Бургас
кредити до 3000 лв., минимум документация, бързо одобрение
съдействие и консултация за експресни ипотечни кредити при изгодни условия от банка, без предварителни такси
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.