Акции, Ценни книжа

8 обяви
Цена: 100 000 лв. Купувам обгорени, частично изгоряли, мухлясали, скъсани, изцапани банкноти евро, долари, лири и други. Идвам на оглед и плащам веднага.

Изключителна оферта

гр. Ботевград, обл. София
Цена: 500 000 EUR Нека ви кажа, че нямам шанс да имам едно дете в живота си. Аз съм вдовица Затова планирам да даря всичките си вещи. Почти продадох продуктите си, включително компания за износ на дървесина във Франция..

Банкнота 2 долара 2003A

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 20 лв. В добро състояние, рядкост!

Онлайн инвестиция-работа

гр. София, обл. София
Здравейте! Работата е несравнимо лесна, отнема няколко минути на ден и за нея не се изисква нищо повече от компютър или смартфон с интернет. Думата работа дори не е подходяща, това е по скоро инвестиц..

Sky Way

гр. София, обл. София
Строй Sky Way спаси планетата! Предлагам ви закупуване а акции на Sky Way на една много добра цена, много по- ниска от номинала им. Като за 50 $ получавате 1100 акции с номинал 1$ има и още много ..
Цена: 1 лв. -изкупувам без ограничения в количествата стари дойче марки на монети или банкноти -плащам веднага най-изгодна цена. -купувам и други европейски валути, които не са в обръщение вече!

Продавам акции.

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 80 лв. Продавам 8 бр. акции на Гранд Хотел Варна. По договаряне.

Продавам акции

гр. Силистра, обл. Силистра
Продавам 144бр./29%/ акции в фирма ”Мехапластика-98”АД. Собственик на ”Мехапластика”ЕООД. Основна дейност: Изкупуване на вторични суровини и обработка от разделно събиране на отпадъци. Адрес:гр.Си..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.