back to top

Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни

330 обяви
Инкубатори - време е за люпенеVIP обява
Цена: 155 лв. Ново

Вижте клипчетата в нашия сайт показващи работата на инкубаторите ни. Инкубатори - автоматично и полуавтоматично въртене на яйцата Tерморегулатори с PIC контролер (0,1 градуса С) и дисплей. Релет..

Къщички за новородени телета! Най-доброто качество на балканите!VIP обява
Цена: 621 лв. Ново

Къщички за новородени телета от най-големият производител на балканите! Сертифицирано качество с произход според всички световни и европейски изисквания! За количества отстъпки! Цената е за сет къ..

Продавам хранилки за гранулиран фураж за зайци
Цена: 20 лв. Ново

Продавам хранилки за гранулиран фураж за зайци. Изработени са от ламарина с PVC покритие и мрежа на дъното. Без режещи ръбове. С капак за предпазване от прах и др. Хранилката може да обслужва до..

TOP пормотиране 5000 литра подземен резервоар / за вкопаване- Български производител
2 000 лв.
5000 литра подземен резервоар / за вкопаване- Български производител5000 литра подземен резервоар / за вкопаване- Български производител5000 литра подземен резервоар / за вкопаване- Български производител5000 литра подземен резервоар / за вкопаване- Български производител5000 литра подземен резервоар / за вкопаване- Български производител
Автоматичен заводски румънски инкубатор. Инкубатори за пилета с дисплей.
Цена: 229 лв. Ново

АВТОМАТ! Чисто нови заводски инкубатори с гаранция 2 години! Директен вносител! Сертифициран сервиз! Инструкции на български език. Качество на най-достъпни цени! Подходящи за кокошки, пуйки, патици, г..

Заводски полуавтоматичен румънски инкубатор за пилета. Инкубатори за яйца с дисплей.
Цена: 129 лв. Ново

Чисто нови заводски инкубатори с гаранция 2 години! Директен вносител! Сертифициран сервиз! Инструкции на български език. Качество на най-достъпни цени! Подходящи за кокошки, пуйки, патици, гъски, фаз..

Автоматична Поилка за Птици за монтаж на Съд Арт. №: 70296
Цена: 17.50 лв. Ново

Работно време от Понеделник до Петък Поръчки и Въпроси от 09:00 до 17:00 часа Арт. №: 70296 Превръща кофите или всеки съд с вода в корито за птици! самонапълваща се поилка с постоянно поддър..

Поилка за Зайци - Държач за Бутилка Белгийска Арт. №: 3455
Цена: 3.10 лв. Ново

Работно време от Понеделник до Петък Поръчки и Въпроси от 09:00 до 17:00 часа Арт. №: 3455 метална галванизирана поилка за зайци или птици монтаж от външната страна на клетката за бутилка

Гнездо за Кокошки - Автоматично Тройно Арт. №: 73143-10140
Цена: 124.85 лв. Ново

Работно време от Понеделник до Петък Поръчки и Въпроси от 09:00 до 17:00 часа Тройно Гнездо • поцинковани странични панели и пластмасово дъно • осигурява на кокошките чиста среда за снасяне..

Автоматична Поилка за Крави, Коне, Овце, Кучета, Птици и други животни Арт. №: 221098
Цена: 69.25 лв. Ново

Работно време от Понеделник до Петък Поръчки и Въпроси от 09:00 до 17:00 часа Арт. №: 221098 Автоматична Поилка с поплавък метална от неръждаема стомана здрава купа от неръждаема стомана с ефе..

Официален вносител на Румънски инкубатори Cleo 5
Цена: 310 лв. Ново

Продавам инкубатори, нови, заводски автоматични, директен вносител, за люпене на (кокоши, пуйчи, гъши, патешки, яребици, фазани, пъдпъдъчи) и др. яйца(автоматични) тип люлка. броят на яйцата за люпене..

Официален вносител на Румънски инкубатори Cleo 5
Цена: 112 лв. Ново

Продавам инкубатори, нови, заводски, официален вносител, за люпене на (кокоши, пуйчи, гъши, патешки, яребици, фазани, пъдпъдъчи, щраус, птица ему) и др. яйца, полуавтоматични(автоматични) тип люлка. б..

Официален вносител на Румънски инкубатори Cleo 5
Цена: 210 лв. Ново

Инкубатори, нови автоматични, официален вносител на завода производител, за люпене на (кокоши, пуйчи, гъши, патешки, яребици, фазани, пъдпъдъчи) и др. яйца(автоматични) тип люлка. броят на яйцата за л..

Официален вносител на Румънски инкубатори Cleo 5
Цена: 165 лв. Ново

Продавам инкубатори, нови, официален вносител на завода производител, за люпене на (кокоши, пуйчи, гъши, патешки, яребици, фазани, пъдпъдъчи, щраус, птица ему) и др. яйца, полуавтоматични(автоматични)..

Вани, съдове, цистерни за развъждане на риба
Състояние: Ново

Кобо Б произвежда вани за рибарници, които се изпълняват по заявка. Ваните могат да са с правоъгълна или кръгла форма с различни размери. Изделията се изработват от полипропилен, който е подходящ за п..

Хранилки за зайци 15 см комплект 10 броя
Цена: 42 лв. Ново

Хранилката за зайци е направена предимно от поцинкована ламарина, а двете страни са от твърда пластмаса. Тя има едно отделение и се монтира към външната страна на клетката, като по този начин улесня..

Инкубатор за яйца MS-64 #257
Цена: 202 лв. Ново

Инкубатор за яйца MS-64 • подходящ е за почти всички видове яйца: пиле, патица, гъска, пъдпъдъци, пуйка, фазан, яребица и др.; • предназначен е за инкубиране на яйца в хомеотермална среда; • ни..

Нагревателна затопляща плоча за пилета MS-30x40 #71501
Цена: 137 лв. Ново

Нагревателна затопляща плоча за пилета MS-30x40 Пилетата растат бързо и се нуждаят от топлина за здравословно и хармонично развитие. Този панел осигурява топлината, от която се нуждаят пилетата..

Румънски инкубатори(с ръчно завъртане на яйцата)
Цена: 90 лв. Ново

Продавам инкубатори полуавтоматични и автоматични. Румънски инкубатори капацитет за 41бр. и 82бр яйца. цени от 112лв. да 310лв. и полуавтоматичен вариант за 60бр. яйца(90лв.) с ръчно завърт..

Автоматични Румънски инкубатори
Цена: 210 лв. Ново

Продавам инкубатори, нови, заводски автоматични, За люпене на (кокоши, пуйчи, гъши, патешки, яребици, фазани, пъдпъдъчи) и др. яйца(автоматични) тип люлка. броят на яйцата за люпене зависи от вида..

Румънски Инкубатори- автоматични и полуавтоматични!
Цена: 112 лв. Ново

Продавам инкубатори, заводски, за люпене на :(кокоши, пуйчи, гъши, патешки, яребици, фазани, пъдпъдъчи) и др. яйца, полуавтоматични(автоматични) тип люлка. броят на яйцата за люпене зависи от вида на ..

 рекламирай сам в favicon
Румънски инкубатори! автоматични и полуавтоматични
Цена: 155 лв. Ново

Продавам Румънски инкубатори, за люпене на (кокоши, пуйчи, гъши, патешки, яребици, фазани, пъдпъдъчи, щраус, птица ему) и др. яйца, полуавтоматични тип люлка. броят на яйцата за люпене зависи от в..

Терморегулатори, релета за време за инкубатори
Цена: 45 лв. Ново

Терморегулатори, циклични релета за време за инкубатори Терморегулатор - ( цифров - PIC контролер с точност до 0.1 градуса Ц) - цена55 лв. Реле за време - аналогово и цифрово - PIC контролер с точн..

Инкубатори - Борисов

Инкубатори - Борисов

Велико Търново
Цена: 155 лв. Ново

От един инкубатор се изисква да подържа температура в границите на 2- 3 десети ( прецизен терморегулатор и изолация, а не гола пластмаса) и нужната за инкубационния процес влага ( ако не го прави ник..

Инкубатори ниски цени

Инкубатори ниски цени

Велико Търново
Цена: 55 лв. Ново

Вижте клипчетата в нашия сайт показващи работата на инкубаторите ни Инкубатори от пъдпъдъци до щрауси. Терморегулатор - ( цифров - PIC контролер с точност до 0.1 градуса Ц) - цена 45 лв. Реле за ..

Автоматични инкубатори - 40/100 яйца
Цена: 155 лв. Ново

Вижте клипчетата в нашия сайт показващи работата на инкубаторите ни. Инкубатори - автоматично и полуавтоматично въртене на яйцата - цифрови с PIC контролер и дисплей. Цени от 125 до 190 лв. Tермор..

Инкубатори, Терморегулатори, Релета за време, Влагорегулатори
Цена: 45 лв. Ново

Вижте клипчетата в нашия сайт показващи работата на инкубаторите ни! Терморегулатор - цена 45 лв. (аналогов) и цифров - PIC контролер с точност до 0.1 градуса Ц) - цена 65 лв. https://www.youtube...

Инкубатори - атрактивни цени
Цена: 155 лв. Ново

Инкубатори - автоматично и полуавтоматично въртене - тeрморегулатор - PIC контролер, брой на яйцата по ваш избор. Вижте клипчетата в нашия сайт показващи работата на инкубаторите ни Терморегулатори..

Автоматичен инкубатор. Директен внос на НОВИ инкубатори. Собствен сервиз.
Цена: 229 лв. Ново

Продавам нови заводски инкубатори с изпитано качество, предназначени за малки стопанства и домакинства! Инкубаторите са лесни за употреба, капацитет 51 яйца(кокоши). Завъртането на яйцата е напълно ав..

Инкубатори с влагомер Официалният вносител за БГ Cleo 5/Клео 5.
Цена: 105 лв. Ново

Продавам румънски инкубатори с вграден влагомер и термометър. Инкубатора е заводско производство, настроен е на необходимата температура за люпене. Не е необходимо да се правят допълнително настройки!..

Инкубатор с влагомер! Директен вносител на инкубатори! Гаранция, сервиз!
Цена: 120 лв. Ново

Инкубатор тип люлка с дисплей за влагата и температурата. Въртенето на яйцата става с помощта на ключ, изключително лесно и бързо. Влажността се поддържа като на дъното на инкубатора се налива вода в ..