Филтриране
Сортиране
  Филтър
 • Област
  Всички
 • Населено място
  Всички
 • Състояние
  Всички
 • Цена
  Всички
 • Обяви подадени след
  Всички
 •  Разширено търсене
 • реклама

Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни

146 обяви

домашна птицеферма за 120 бройлера

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 1 560 лв. Ново Предлагаме домашна птицеферма с размери 3х4м или 12м2, изградена от здрава поцинкована конструкция с квадратни тръби 20х20мм, покрита с поликарбонат, издръжлива на натоварване от сняг и вятър. В компл..

Нипелни поилки за птици

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 10 лв. Ново Изработване на нипелни поилки по желание на клиента. Нипелите са изцяло метални. Не течат. Предлага се всичко нужно и за етажни клетки. Поилка с един нипел и капкоуловител- 9 лв Поилка с 2 нипела и к..

Боксови делители

гр. Габрово, обл. Габрово
Състояние: Ново Боксовите делители произведени от ЛИМК с марката ЕКО-ОН са предназначени за свободно боксово отглеждане на крави. Индивидуалния бокс при тази система има централно значение. Той осигурява отделно мяст..

Хранилка за коне и говеда с покрив

гр. Габрово, обл. Габрово
Състояние: Ново Функционалната пасищна хранилка разполага с 12 места за хранене. Предназначена е за коне и говеда. Едната от страните се отваря, за да бъде напълнена със сено, а гладките заоблени прегради осигуряват ..

Хранилки/ясли за овце

гр. Габрово, обл. Габрово
Състояние: Ново Изградена от горещо поцинкован метал, хранилката се произввежда в два размера с дължина 2,00 м и с дължина 2,50 м. Хранилката Ви позволява едновременно хранене на 12 овце (подходяща и за кози). Корито..
Състояние: Ново - 8 места за хранене; - 1,30 м вътрешен диаметър; - 4 отделни части; - Възможно е 2 от частите да бъдат монтирани на стена, като самостоятелна хранилка; - Горещо поцинкована.

Хранилка за биволи

гр. Габрово, обл. Габрово
Състояние: Ново Хранилка предназначена за пасищно хранене. Хранилката е произведена от горещо поцинкована стомана и ламарина с дебелина 1,5мм. Размери: Височина - 0,53м Дължина - 2,50м Широчина - 0,80м ЛИМК ..

Хранителни решетки за крави

гр. Габрово, обл. Габрово
Състояние: Ново ЛИМК произвежда хранителни решетки за кравеферми от горещо поцинкована стомана. Размери: ЕКО ОН 3М - Дължина: 3,00 метра; Височина: 0,90 метра ЕКО ОН 4М - Дължина: 4,00 метра; Височина: 0,90 ме..

Въртящи прегради

гр. Габрово, обл. Габрово
Състояние: Ново Въртящата се преграда е изработена от горещо поцинкована метална конструкция с високо качество на изработка и добре обмислени характеристики на дизайна. Разположените тежести в единия край на конструк..

Телескопична врата ”ЕКО-ОН”

гр. Габрово, обл. Габрово
Състояние: Ново Телескопичните врати са изработени от масивна горещо-поцинкована тръбна конструкция. Двете секции на вратата, практически влизат една в друга, като по този начин, може да се регулира дължината й. В то..
Цена: 750 лв. Втора употреба Ясла за крави за 12 животни 2 м диаметър - обадете се или www.fermoteka.bg
Цена: 100 лв. Ново Продавам румънски инкубатори с вграден влагомер и термометър. Инкубатора е заводско производство, настроен е на необходимата температура за люпене. Не е необходимо да се правят допълнително настройки!..
Цена: 129 лв. Ново Продавам нови заводски инкубатори с изпитано качество, предназначени за малки стопанства и домакинства! Инкубаторите са лесни за употреба, капацитет на люлка (завъртат се едновременно всички гнезда за..
Цена: 80 лв. Ново Инкубатори за люпене на всякакви видове птици и влечуги ( кокошка, патица, пуйка, гъска, пъдпъдък, папагали, гущери и др.) Внос са от Румъния, много икономични (разход на енергия за 21 дена около 6,00..
Цена: 160 лв. Ново Двоен инкубатор тип люлка с дисплей за влагата и температурата. Въртенето на яйцата става с помощта на ключ, изключително лесно и бързо. Влажността се поддържа като на дъното на инкубатора се налива в..
Цена: 370 лв. Ново www.novital-bg.eu Автоматичен инкубатор COVATUTTO 24 ECO се характеризира с особеностите на голям инкубатор. Произведен е от материлали с отлично качество. Има лек и практичен прозрачен капак, позвол..
Цена: 195 лв. Ново Автоматични инкубатори от ново поколение! Разполагаме с модели за 32 и 56 яйца. Автоматична система за завъртане на яйцата на всеки 2 часа. Автоматична система за температура и влажност. Автоматич..

Ясли (хранилки) за овце/кози

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 140 лв. Ново Продавам ясли за овце, метални, здраво изработени и издържливи, боядисани, модел изпитан във времето и отглеждането на животни, възможен транспорт. Коритото е дълбоко и не позволява разпиляване на сме..
Цена: 155 лв. Ново Продавам Румънски инкубатори, за люпене на (кокоши, пуйчи, гъши, патешки, яребици, фазани, пъдпъдъчи, щраус, птица ему) и др. яйца, полуавтоматични тип люлка. броят на яйцата за люпене зависи от в..
Цена: 112 лв. Ново Продавам инкубатори, заводски, за люпене на :(кокоши, пуйчи, гъши, патешки, яребици, фазани, пъдпъдъчи) и др. яйца, полуавтоматични(автоматични) тип люлка. броят на яйцата за люпене зависи от вида на ..
Цена: 210 лв. Ново Продавам инкубатори, нови, заводски автоматични, За люпене на (кокоши, пуйчи, гъши, патешки, яребици, фазани, пъдпъдъчи) и др. яйца(автоматични) тип люлка. броят на яйцата за люпене зависи от вида..
Цена: 90 лв. Ново Продавам инкубатори полуавтоматични и автоматични. Румънски инкубатори капацитет за 41бр. и 82бр яйца. цени от 112лв. да 310лв. и полуавтоматичен вариант за 60бр. яйца(90лв.) с ръчно завърт..

Клетки за Зайци

гр. София, обл. София
Състояние: Ново КЛЕТКИ И ЕТАЖНИ МОДУЛИ ЗА ЗАЙЦЕФЕРМИ - Клетките са спецялно оптимизирани за по голям комфорт на заека и по лесна работа за стопанина им! - Отговарящи на всички изисквания на Европейския съюз ..

Поилки за Птици

гр. София, обл. София
Състояние: Ново АВТОМАТИЧНИ ПОИЛКИ АВТОМАТИЧНИ НИПЕЛНИ ПОИЛКИ НИПЕЛИ ЗА ПТИЦИ изцяло метален пластмасово метален Нипелна за пилета (кокошки, пъдпъдъци и др.) Цена за метален - от 2.80 лв./бр. - на 2.05лв./..
Цена: 19.50 лв. Ново Размер : 800/600мм. Цена: - от 22.90 лв./бр. на 19.50лв./бр. Произведено в Италия

Инкубатори различни модели

гр. София, обл. София
Състояние: Ново ИНКУБАТОРИ - НИК СИСТЕМС Професионална изработка на Инкубатори. Избор броя на яйцата. С електроно управление на температурата (цифров терморегулатор) с звукува сигнализация при отклонения в темпера..

Продавам инкубатор

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 800 лв. Ново Продавам напълно автоматичен инкубатор с компютърно управление, за 400 кокоши или 1200 пъдпъдъчи яйца. Отопление с инфрачервен нагревател. Превъртане на яйцата през 90 минути. Точност на температурата..

Продавам инкубатор

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 550 лв. Ново Продавам напълно автоматичен инкубатор за 150 кокоши яйца, или 500 пъдпъдъчи яйца. Инкубатора поддържа желаната от Вас температура с две степени на нагряване и желаната от Вас влажност. Превъртане на ..

Терморегулатор за инкубатор

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 120 лв. Ново Продавам напълно автоматичен компютърен контролер за инкубатор. Две степени на отопление. Превъртане на яйцата през желано от Вас време наляво и надясно, Точност температура 0.1 градус. Точност влажно..

Клетки за пъдпъдъци

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 70 лв. Ново Изработвам алуминиеви клетки за пъдпъдъци от един до пет етажа. 100x54 за 35-40 пъдпъдъка - 80 лева, 80x54 за 25-30 пъдпъдъка -75 лева, 60x54 за 15-20 пъдпъдъка - 70 лева. Клетките са напълно обурудва..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.