Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни

141 обяви
Цена: 195 лв. Автоматични инкубатори от ново поколение! Разполагаме с модели за 32 и 56 яйца. Автоматична система за завъртане на яйцата на всеки 2 часа. Автоматична система за температура и влажност. Автоматич..

Клетки за Зайци

гр. София, обл. София
КЛЕТКИ И ЕТАЖНИ МОДУЛИ ЗА ЗАЙЦЕФЕРМИ - Клетките са спецялно оптимизирани за по голям комфорт на заека и по лесна работа за стопанина им! - Отговарящи на всички изисквания на Европейския съюз ..

Поилки за Птици

гр. София, обл. София
АВТОМАТИЧНИ ПОИЛКИ АВТОМАТИЧНИ НИПЕЛНИ ПОИЛКИ НИПЕЛИ ЗА ПТИЦИ изцяло метален пластмасово метален Нипелна за пилета (кокошки, пъдпъдъци и др.) Цена за метален - от 2.80 лв./бр. - на 2.05лв./..

Поилки за Зайци

гр. София, обл. София
АВТОМАТИЧНИ ПОИЛКИ НИПЕЛИ ЗА ЗАЙЦИ изцяло метален Нипелна поилка метална за Зайци Цена - от 2.50 лв./бр. - на 1.89лв./бр. Произведено от ”CORTI Zootecnici” Италия НИПЕЛ + СКОБА ЗА ЗАКРЕПВАН..

Гнезда за Кокошки

гр. София, обл. София
Едно гнездо за всеки 5/7 броя кокошкиСлед снасянето на яйцата те ще се отвеждат в долната част на гнездото там кадето е затворено, кадето ще са по - чисти и по - лесно ще ги събирате, кокошките нямат ..
Цена: 100 лв. Продавам румънски инкубатори с вграден влагомер и термометър. Инкубатора е заводско производство, настроен е на необходимата температура за люпене. Не е необходимо да се правят допълнително настройки!..
Цена: 540 лв. www.novital-bg.eu Продавам автоматични италиански инкубатори. Инкубатор COVATUTTO 54 е произведен от високо устойчиви и изолиращи материали. Има лек и практичен прозрачен капак, позволяващ да се вижд..
Цена: 1 050 лв. www.novital-bg.eu Автоматичния инкубатор COVATUTTO 162 е снабден с пластмасов корпус, който е високо устойчив на удари, с отлични термо изолационни качества. Вратата има същите характеристики като ко..
Цена: 80 лв. Инкубатори за люпене на всякакви видове птици и влечуги ( кокошка, патица, пуйка, гъска, пъдпъдък, папагали, гущери и др.) Внос са от Румъния, много икономични (разход на енергия за 21 дена около 6,00..
Цена: 155 лв. Продавам инкубатори, нови, официален вносител на завода производител, за люпене на (кокоши, пуйчи, гъши, патешки, яребици, фазани, пъдпъдъчи, щраус, птица ему) и др. яйца, полуавтоматични(автоматични)..
Цена: 8 лв. Продавам кварцови лампи за отопление на различни видове птици(пилета, пътпъдъци, фазани, декоративни кокошки и др. Използва се за отопление и осветление на птиците след тяхното излюпване и израстване...
Цена: 210 лв. Инкубатори, нови автоматични, официален вносител на завода производител, за люпене на (кокоши, пуйчи, гъши, патешки, яребици, фазани, пъдпъдъчи) и др. яйца(автоматични) тип люлка. броят на яйцата за л..
Цена: 112 лв. Продавам инкубатори, нови, заводски, официален вносител, за люпене на (кокоши, пуйчи, гъши, патешки, яребици, фазани, пъдпъдъчи, щраус, птица ему) и др. яйца, полуавтоматични(автоматични) тип люлка. б..
Цена: 160 лв. Продавам алуминиеви клетки за пъдпъдъци и кокошки носачки Клетка за пъдпъдъци носачки, функционална, комфортна и удобна за обслужване 1000/500мм за 35 - 40 броя носачки, с вградена лесно разглоб..
Цена: 1 000 лв. Инкубатори за пъдпъдъци - 1000 яйца. С електронно управление на температурата (цифров терморегулатор) с звукова сигнализация при отклонения в температурата, С автоматично - електронно обръщане на яйца..
Цена: 3.30 лв. Продавам автоматични нипелни поилки за птици комплект с капкоуловители / не капещи /. Поилките стават за всякакъв вид птици.

Продавам инкубатор за 120 -кокоши яйца

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 750 лв. Продавам инкубатор за 120 -кокоши яйца-наличен. Инкубатора е пълен автоматик.

инкубатор-заводски

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 50 лв. инкубатор за 60 яица, клео 5-в гаранция и овоскоп

Метален Зайчарник за Зайци

гр. Асеновград, обл. Пловдив
Цена: 80 лв. Продава Метален Зайчарник, дължина на зайчарника 2,75 м, височина 2 м, зайчарнека е със четери големи отделения и със покрив против дъжд, ще бъда коректен зайчарника е здрав възможна е една забележка ..

Продавам инкубатор - люпилня

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 400 лв. Продавам инкубатор-люпилня за 200 кокоши яйца. Автоматично компютърно управление на температура, влажност, вентилация, охлаждане. Инфрачервен нагревател, аларма.

Продавам инкубатор

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 800 лв. Продавам напълно автоматичен инкубатор с компютърно управление, за 400 кокоши или 1200 пъдпъдъчи яйца. Отопление с инфрачервен нагревател. Превъртане на яйцата през 90 минути. Точност на температурата..

Терморегулатор за инкубатор

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 120 лв. Продавам напълно автоматичен компютърен контролер за инкубатор. Две степени на отопление. Превъртане на яйцата през желано от Вас време наляво и надясно, Точност температура 0.1 градус. Точност влажно..

Продавам инкубатор

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 550 лв. Продавам напълно автоматичен инкубатор за 150 кокоши яйца, или 500 пъдпъдъчи яйца. Инкубатора поддържа желаната от Вас температура с две степени на нагряване и желаната от Вас влажност. Превъртане на ..

Ясли (хранилки) за овце/кози

гр. Хасково, обл. Хасково
Цена: 130 лв. Продавам ясли за овце, метални, здраво изработени и издържливи, боядисани, модел изпитан във времето и отглеждането на животни, възможен транспорт. На снимката в близък план се вижда начина по който е..
Цена: 2 лв. Продавам РИГЕЛИ, ФЕРМИ, КОЛОНИ и СТОЛИЦИ от метално хале -2,00лв/кг.
Цена: 15 лв. Продавам инкубатори/овоскопи(уред за определяне качеството на яйцата чрез просветляване) цена 15лв бр. чрез уреда може да видите дали яйцето е оплодено. може да посетите и нашият сайт inkubatorite..
Цена: 90 лв. Продавам инкубатори полуавтоматични и автоматични. официален вносител на завода производител. капацитет за 41бр. и 82бр яйца. и полуавтоматичен вариант за 60бр. яйца(90лв.) с ръчно завъртане на ..

продавам зайчарници

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 80 лв. Продавам 2 броя зайчарници 80лв. броя
Цена: 19.50 лв. Размер : 800/600мм. Цена: - от 22.90 лв./бр. на 19.50лв./бр. Произведено в Италия

Клетки за Пъдпъдъци Носачки

гр. София, обл. София
Цена: 245 лв. Клетки за Пъдпъдъци Ноасачки - Джимука http://nik-sistems.blogspot.bg/2014/09/blog-post_20.html - включва: - хранилка, нипелни поилки и водосъдържател и тава/тави за почистване - всеки етаж е разде..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.