Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни

158 обяви
Цена: 105 лв. Ново Продавам румънски инкубатори с вграден влагомер и термометър. Инкубатора е заводско производство, настроен е на необходимата температура за люпене. Не е необходимо да се правят допълнително настройки!..

Инкубатори - летни цени

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 190 лв. Ново Инкубатори - автоматично и полуавтоматично въртене, брой на яйцата по ваш избор. Вижте клипчетата в нашия сайт показващи работата на инкубаторите ни Инкубатор аналогов, полуавтоматичен: 40яйца - ..

продавам метални рамки

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 60 лв. Втора употреба подходящи за ограда; навес, оранжерия и др.

Ясли (хранилки) за овце/кози

гр. Шумен, обл. Шумен
Цена: 150 лв. Ново Продавам ясли за овце, метални, здраво изработени и издържливи, боядисани, модел изпитан във времето и отглеждането на животни, възможен транспорт. Коритото е дълбоко и не позволява разпиляване на сме..
Цена: 14 лв. Ново Допълнителна информация Предлагам нови терморегулатори за регулиране на температурата работещи на 12V Минималният хистерезис, който може да се зададе е 0,1 С. Терморегулатора има само два бутона, ..
Цена: 699.90 лв. Ново Капан за доене на 4-8 кози или овце едновременно Промо ЦЕНА!!! за 4 животни - 699.90 лв за 8 животни - 1049.90 лв
Цена: 2 лв. Втора употреба Продавам РИГЕЛИ, ФЕРМИ, КОЛОНИ и СТОЛИЦИ от метално хале -2,00лв/кг.

Нипелни поилки за птици

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 10 лв. Ново Изработване на нипелни поилки по желание на клиента. Нипелите са изцяло метални. Не течат. Предлага се всичко нужно и за етажни клетки. Поилка с един нипел и капкоуловител- 9 лв Поилка с 2 нипела и к..

Масивен Зайчарник

гр. Асеновград, обл. Пловдив
Цена: 80 лв. Втора употреба Продавам Масивен Зайчарник, размер на зайчарника височина 230 см, дължина 118 см, зайчарника има общо пет клетки, зайчарника е здрав и лесно се почиства, при изнасянето ще помогна, но за повече информ..
Цена: 155 лв. Ново Продавам Румънски инкубатори, за люпене на (кокоши, пуйчи, гъши, патешки, яребици, фазани, пъдпъдъчи, щраус, птица ему) и др. яйца, полуавтоматични тип люлка. броят на яйцата за люпене зависи от в..
Цена: 210 лв. Ново Продавам инкубатори, нови, заводски автоматични, За люпене на (кокоши, пуйчи, гъши, патешки, яребици, фазани, пъдпъдъчи) и др. яйца(автоматични) тип люлка. броят на яйцата за люпене зависи от вида..
Цена: 90 лв. Ново Продавам инкубатори полуавтоматични и автоматични. Румънски инкубатори капацитет за 41бр. и 82бр яйца. цени от 112лв. да 310лв. и полуавтоматичен вариант за 60бр. яйца(90лв.) с ръчно завърт..
Цена: 112 лв. Ново Продавам инкубатори, заводски, за люпене на :(кокоши, пуйчи, гъши, патешки, яребици, фазани, пъдпъдъчи) и др. яйца, полуавтоматични(автоматични) тип люлка. броят на яйцата за люпене зависи от вида на ..
Цена: 19.50 лв. Ново Размер : 800/600мм. Цена: - от 22.90 лв./бр. на 19.50лв./бр. Произведено в Италия

Клетки За Пъдпъдъци

гр. София, обл. София
Състояние: Ново СЪЩОТО КАЧЕСТВО НА МНОГО ПО ДОБРИ ЦЕНИ Метални клетки за Пъдпъдъци носачки. - Клетките са специално оптимизирани за по голям комфорт на птицата и по лесна работа за стопанина им. - Максимално..

Клетки за Зайци

гр. София, обл. София
Състояние: Ново КЛЕТКИ И ЕТАЖНИ МОДУЛИ ЗА ЗАЙЦЕФЕРМИ - Клетките са специално оптимизирани за по голям комфорт на заека и по лесна работа за стопанина им! - Отговарящи на всички изисквания на Европейския съюз..
Цена: 180 лв. Ново Продавам алуминиеви клетки за пъдпъдъци и кокошки носачки Клетка за пъдпъдъци носачки, функционална, комфортна и удобна за обслужване 1000/500мм за 35 - 40 броя носачки, с вградена лесно разглоб..

Продавам алуминиеви клетки за зайци

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 200 лв. Ново Продавам алуминиеви клетки за зайци. функционална, комфортна и удобна за обслужване с вградена лесно разглобяема напоителна система, хранилка, подова мрежа метална поцинкована тава за събиране на то..
Цена: 1 000 лв. Втора употреба Инкубатори за пъдпъдъци - 1000 яйца. С електронно управление на температурата (цифров терморегулатор) с звукова сигнализация при отклонения в температурата, С автоматично - електронно обръщане на яйца..

Продавам инкубатор за 120 -кокоши яйца

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 750 лв. Втора употреба Продавам инкубатор за 120 -кокоши яйца-наличен. Инкубатора е пълен автоматик.
Цена: 1 000 лв. Втора употреба Инкубатори за пъдпъдъци - 600 яйца. С електронно управление на температурата (цифров терморегулатор) с звукова сигнализация при отклонения в температурата, С автоматично - електронно обръщане на яйцат..
Цена: 200 лв. Ново Алуминиева клетка за кокошки носачки, функционална, комфортна и удобна за обслужване с вградена лесно разглобяема напоителна система, хранилка, подова мрежа под наклон за отвеждане и лесно събиране на..
Цена: 155 лв. Ново Продавам инкубатори, нови, официален вносител на завода производител, за люпене на (кокоши, пуйчи, гъши, патешки, яребици, фазани, пъдпъдъчи, щраус, птица ему) и др. яйца, полуавтоматични(автоматични)..
Цена: 210 лв. Ново Инкубатори, нови автоматични, официален вносител на завода производител, за люпене на (кокоши, пуйчи, гъши, патешки, яребици, фазани, пъдпъдъчи) и др. яйца(автоматични) тип люлка. броят на яйцата за л..
Цена: 90 лв. Ново Продавам инкубатори полуавтоматични и автоматични. официален вносител на завода производител. капацитет за 41бр. и 82бр яйца. и полуавтоматичен вариант за 60бр. яйца(90лв.) с ръчно завъртане на ..
Цена: 165 лв. Ново Продавам инкубатори, нови, официален вносител на завода производител, за люпене на (кокоши, пуйчи, гъши, патешки, яребици, фазани, пъдпъдъчи, щраус, птица ему) и др. яйца, полуавтоматични(автоматични)..
Цена: 112 лв. Ново Продавам инкубатори, нови, заводски, официален вносител, за люпене на (кокоши, пуйчи, гъши, патешки, яребици, фазани, пъдпъдъчи, щраус, птица ему) и др. яйца, полуавтоматични(автоматични) тип люлка. б..

Продавам хранилки за гранулиран фураж за зайци

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 15 лв. Ново Продавам хранилки за гранулиран фураж за зайци. Изработени са от ламарина с PVC покритие и мрежа на дъното. Без режещи ръбове. С капак за предпазване от прах и др. Хранилката може да обслужва до..
Цена: 320 лв. Ново Инкубаторът включва две различни поставки за различни видове яйца Автоматичен инкубатор за яйца - 96 бр. Автоматично регулиране на температура и влажност. Автоматично поклащане на яйцата. ..

Клетки за пъдпъдъци и кокошки носачки

гр. Симитли, обл. Благоевград
Цена: 75 лв. Ново Произвеждам метални клетки за пъдпъдъци носачки. Отговарящи на всички изисквания по програми за субсидии. Клетките са оборудвани с хранилки, поилки и тава за почистване. Единична клетка с разм..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.