Филтриране
Сортиране

Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни

163 обяви

Продавам хранилки за гранулиран фураж за зайци

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 15 лв. Ново Продавам хранилки за гранулиран фураж за зайци. Изработени са от ламарина с PVC покритие и мрежа на дъното. Без режещи ръбове. С капак за предпазване от прах и др. Хранилката може да обслужва до..

Продавам инкубатор - люпилня

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 400 лв. Ново Продавам инкубатор-люпилня за 200 кокоши яйца. Автоматично компютърно управление на температура, влажност, вентилация, охлаждане. Инфрачервен нагревател, аларма.

Терморегулатор за инкубатор

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 120 лв. Ново Продавам напълно автоматичен компютърен контролер за инкубатор. Две степени на отопление. Превъртане на яйцата през желано от Вас време наляво и надясно, Точност температура 0.1 градус. Точност влажно..

Продавам инкубатор

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 800 лв. Ново Продавам напълно автоматичен инкубатор с компютърно управление, за 400 кокоши или 1200 пъдпъдъчи яйца. Отопление с инфрачервен нагревател. Превъртане на яйцата през 90 минути. Точност на температурата..

Клетки за пъдпъдъци

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 70 лв. Ново Изработвам алуминиеви клетки за пъдпъдъци от един до пет етажа. 100x54 за 35-40 пъдпъдъка - 80 лева, 80x54 за 25-30 пъдпъдъка -75 лева, 60x54 за 15-20 пъдпъдъка - 70 лева. Клетките са напълно обурудва..

Продавам инкубатор

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 700 лв. Ново Продавам напълно автоматичен инкубатор за 350 кокоши яйца, или 1000 пъдпъдъчи яйца. Инкубатора поддържа желаната от Вас температура с две степени на нагряване и желаната от Вас влажност. Превъртане на..

Продавам каиш за юзда

гр. Завет, обл. Разград
Цена: 3 лв. Втора употреба Продава се този вид каиш който е дълъг 2метра и 5см, който беше закупен специално за направа на юзда, но така и не се използва, поради продан на кончето. Каиша е много здрав и може да се използва и за..

Клетки за зайци

гр. Димитровград, обл. Хасково
Състояние: Ново Произвеждам и продавам клетки за зайци и птици, както и оборудване за тях: Хранилка за сено, Хранилка за фураж, Поилка и Родилно.

продавам метални рамки

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 60 лв. Втора употреба подходящи за ограда; навес, оранжерия и др.

Ясли (хранилки) за овце/кози

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 150 лв. Ново Продавам ясли за овце, метални, здраво изработени и издържливи, боядисани, модел изпитан във времето и отглеждането на животни, възможен транспорт. Коритото е дълбоко и не позволява разпиляване на сме..

Кошара за овце

гр. Кърджали, обл. Кърджали
Цена: 130 лв. Ново Продавам налични и изработвам по поръчка кошари (боксове) за отделяне на овце/кози с малките им. Сглобяват се и разглобяват много лесно, здраво изработени, ясла за хранене. Размери: 1,3/1/1м. Пред..

Масивен Зайчарник

гр. Асеновград, обл. Пловдив
Цена: 90 лв. Втора употреба Продавам Масивен Зайчарник, размер на зайчарника височина 230 см, дължина 118 см, зайчарника има общо пет клетки, зайчарника е здрав и лесно се почиства, при изнасянето ще помогна, но за повече информ..

домашна птицеферма за 120 бройлера

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 1 560 лв. Ново Предлагаме домашна птицеферма с размери 3х4м или 12м2, изградена от здрава горещо поцинкована конструкция с тръби 3/4”, покрита с поликарбонат, издръжлива на натоварване от повече от 100кг./м2 сняг и ..
Цена: 235 лв. Ново Клетки за Пъдпъдъци Носачки - Джимука http://nik-sistems.blogspot.bg/2014/09/blog-post_20.html - включва: - хранилка, нипелни поилки и водосъдържател и тава/тави за почистване - всеки етаж е раздел..
Цена: 229 лв. Ново Продавам нови заводски инкубатори с изпитано качество, предназначени за малки стопанства и домакинства! Инкубаторите са лесни за употреба, капацитет 51 яйца(кокоши). Завъртането на яйцата е напълно ав..
Цена: 112 лв. Ново РЕАЛНА ГАРАНЦИЯ 2 ГОДИНИ!!! СЛЕД ГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ ЗА ВСЕКИ ПРОДАДЕН ОТ НАС ИНКУБАТОР! Нови заводски полуавтоматични инкубатори, румънско производство. Модела разполага с дисплей за следене н..
Цена: 105 лв. Ново Продавам румънски инкубатори с вграден влагомер и термометър. Инкубатора е заводско производство, настроен е на необходимата температура за люпене. Не е необходимо да се правят допълнително настройки!..
Цена: 129 лв. Ново Продавам нови заводски инкубатори с изпитано качество, предназначени за малки стопанства и домакинства! Инкубаторите са лесни за употреба, капацитет на люлка (завъртат се едновременно всички гнезда за..
Цена: 120 лв. Ново Инкубатор тип люлка с дисплей за влагата и температурата. Въртенето на яйцата става с помощта на ключ, изключително лесно и бързо. Влажността се поддържа като на дъното на инкубатора се налива вода в ..
Цена: 169 лв. Ново Автоматични инкубатори от ново поколение! Разполагаме с модели за 32 и 56 яйца. Автоматична система за завъртане на яйцата на всеки 2 часа. Автоматична система за температура и влажност. Автоматич..
Цена: 210 лв. Ново Продавам инкубатори, нови, заводски автоматични, За люпене на (кокоши, пуйчи, гъши, патешки, яребици, фазани, пъдпъдъчи) и др. яйца(автоматични) тип люлка. броят на яйцата за люпене зависи от вида..
Цена: 90 лв. Ново Продавам инкубатори полуавтоматични и автоматични. Румънски инкубатори капацитет за 41бр. и 82бр яйца. цени от 112лв. да 310лв. и полуавтоматичен вариант за 60бр. яйца(90лв.) с ръчно завърт..
Цена: 112 лв. Ново Продавам инкубатори, заводски, за люпене на :(кокоши, пуйчи, гъши, патешки, яребици, фазани, пъдпъдъчи) и др. яйца, полуавтоматични(автоматични) тип люлка. броят на яйцата за люпене зависи от вида на ..
Цена: 155 лв. Ново Продавам Румънски инкубатори, за люпене на (кокоши, пуйчи, гъши, патешки, яребици, фазани, пъдпъдъчи, щраус, птица ему) и др. яйца, полуавтоматични тип люлка. броят на яйцата за люпене зависи от в..
Цена: 320 лв. Ново Инкубаторът включва две различни поставки за различни видове яйца Автоматичен инкубатор за яйца - 96 бр. Автоматично регулиране на температура и влажност. Автоматично поклащане на яйцата. ..

Хранилки и поилки за птици

гр. Добрич, обл. Добрич
Цена: 3 лв. Ново Хранилки и поилки за малки и големи птици. Цена Голяма хранилка-6.80лв. Малка хранилка-4.80лв. Голяма поилка--4.50лв. Малка поилка-3.00лв. Десислав георгиев www.inkubatorite.com Можем да доставим пра..
Цена: 90 лв. Ново Продавам инкубатори полуавтоматични и автоматични. официален вносител на завода производител. капацитет за 41бр. и 82бр яйца. и полуавтоматичен вариант за 60бр. яйца(90лв.) с ръчно завъртане на ..
Цена: 165 лв. Ново Продавам инкубатори, нови, официален вносител на завода производител, за люпене на (кокоши, пуйчи, гъши, патешки, яребици, фазани, пъдпъдъчи, щраус, птица ему) и др. яйца, полуавтоматични(автоматични)..
Цена: 210 лв. Ново Инкубатори, нови автоматични, официален вносител на завода производител, за люпене на (кокоши, пуйчи, гъши, патешки, яребици, фазани, пъдпъдъчи) и др. яйца(автоматични) тип люлка. броят на яйцата за л..
Цена: 112 лв. Ново Продавам инкубатори, нови, заводски, официален вносител, за люпене на (кокоши, пуйчи, гъши, патешки, яребици, фазани, пъдпъдъчи, щраус, птица ему) и др. яйца, полуавтоматични(автоматични) тип люлка. б..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.