back to top

Растения, Разсад, Семена

397 обяви
Разсад хинапVIP обява

Разсад хинап

Кърнаре, област Пловдив
Цена: 15 лв.

Разсад хинап, китайска фирма, боборошка, zizifus, растенията са високи около метър и половина с добра коренова система, раждат на втората година, повече инфо по телефона. Имам и по-малки около 80 см н..

Разсад лавандулаVIP обява

Разсад лавандула

Шейново, област Стара Загора

Продаваме разсад лавандула, сезон 2021. Наличен сорт: - Севтополис - 50,000 корена Цените са по договаряне според количеството на лавандула, като посочената в обявата е за количества над 1000 броя...

Лавандулово масло-високо качествоVIP обява

Продавам лавандулово масло-РЕКОЛТА 2021г., с високо качество, количество до 300 литра. Маслото има лабораторен анализ за установяване на качеството. Цена при запитване.

 рекламирай сам в favicon
продава корени от малини, къпини, френско гроздеVIP обява

София, продава корени от целогодишни малини, къпини, без бодли, френско грозде

Касис- Френско грозде
Цена: 7 лв.

Златен касис(Golden Currant) Цена 8лв за 1 саксия Черен, Червен касис и бял Цена 6,50лв за 1 саксия. Вирее на всяка почва лесен за отглеждане издържа на много ниски температури. Може да се отглежда..

Йоща -Ribes nidigrolaria, RibesXnidigrolaria
Цена: 8.50 лв.

Цена: 8,50ЛВ Описание: Йощата е хибрид между касиса и цариградското грозде. Представлява висок храст с много стъбла. За разлика от цариградското грозде при нея липсват бодли. Листата са събрани в сноп..

Арония - разсад
Цена: 7 лв.

Арония- Aronia melanocarpa Aronija Aронија, род Sorbus, подрод Aronia на семейство Розоцветни (Rosaceae). Размер 30-50см Цена за растение в саксия 6,50лв Размер 100-120см Цена за растенив саксия 11..

Фиданки от Пауловния Томентоза
Цена: 5 лв.

Фиданките са отрязани на пънче и готови за засаждане. Имаме и едрорзамерни фиданки с височина от два до три метра и над три метра. За тях цените са както следва... До два метра - 8 лева, между два и т..

разсад три вида ягоди целогодишни
Цена: 0.30 лв.

Моля, прочетете внимателно преди поръчка: На първата снимка-Българска целогодишна ягода. Цена за корен-0.30 лв. Започва да дава плод май месец. Сладка и ароматна. Плодовете са на китки. Не е нужно да ..

Касис /червено френско грозде/ разсад

Касис /червено френско грозде/ разсад

Черни връх, област Бургас
Цена: 2 лв.

Продават се вкоренени в кофичка/контейнерче/-снимано е. Изпращам по Еконт и Спиди.

Продавам разсад ягоди-сорт Кери
Цена: 0.50 лв.

Сорт Клери е ремонтантен (целогодишен) сорт ягода. Студоустойчив, непретенциозен към почва, повишава добива си при почвено подхранване с торове. Корените които предлагаме са с мощна коренова систе..

Продавам семена от люти чушки-Каролина Рийпър, Халапено, Призрачна чушка, Хабанеро и др.
Цена: 3 лв.

Продавам семена от люти чуш ки: Каролина Рийпър-10семена-5лв. Призрачна чушка(БХУТ ЖОЛОКИЯ)-20 семена-5лв. Хабанеро Червено-20семена 5лв. Халапено- -30семена-3лв. Кайен -30семена-3лв. Ямайски..

Продавам разсад дървовидна турска леска-Corylus colurna
Цена: 1.50 лв.

Използва се за присаждането на различни сортове върху подложка от дървовидна леска. Отглеждането на лешник -дърво има много предимства. -Не правят издънки -Растат по-бързо -Започват да плододават ..

Разсад Червен лешник (Corylus maxima purpurea)-12лв.
Цена: 12 лв.

Декоративен лешник с наситен червен цвят на листата през пролетта подходящ за декорация и украса, а освен това, ражда и плодове, които също са червени! Разсада, който предлагам е 2-годишен, пикиран и ..

Разсад дръвчета лешник, лешник фиданки, лешници-био-сертификат
Цена: 2 лв.

Разсад дръвчета лешник Фиданки лешници-биосертификат Сортове-Тонда джентиле, Ран трапезундски, Римски Едногодишни - издънки -1,40лв Двугодишни -2лв Тригодишни -3лв В контейнер - при заявка При ..

Индиански банан, Асимина трилоба, Asimina triloba, семена и растения
Цена: 10 лв.

Ако трябва да обобщя с няколко думи в началото, това наистина е най-ценният овощен вид който може да расте и плододава при нашите климатични условия в България. Всички хора на които съм дал да го проб..

Ябълкова гуава, Psidium guajava, семена

Ябълкова гуава, Psidium guajava, семена

Берковица, област Монтана
Цена: 10 лв.

Ябълковата гуава е от същото семейство като ягодовата https://www.alo.bg/6463823 и ананасовата https://www.alo.bg/6463786 Тя е с най-едрите плодове от трите вида и когато са напълно узрел..

Ягодова гуава,Strawberry Guava, растения и семена
Цена: 10 лв.

Ягодовата гуава е малко вечнозелено субтропично и екзотично дръвче или храст което е студоустойчиво до -7 гр. Много издържливо и лесно за отглеждане, то расте и плододава напълно успешно при нашите ус..

Ананасова Гуава, Фейхоа, Feijoa (Acca) sellowiana, растения и семена
Цена: 10 лв.

Вечнозелен субтропичен и екзотичен храст или малко дърво с много добра студоустойчивост до -15 гр. Много издържливо и лесно за отглеждане, като расте и плододава напълно успешно при нашите условия. Съ..

Лимонова гуава, Yellow strawberry guava, семена

Лимонова гуава, Yellow strawberry guava, семена

Берковица, област Монтана
Цена: 10 лв.

Лимонова гуава или жълта ягодова гуава. Това е една доста по рядко срещана разновидност на ягодовата гуава. Основната разлика между двете освен в цвета е и във вкуса на плода. На лимоновата е по делик..

 рекламирай сам в favicon
Смокиня индийска, Кактус опунция, Opuntia ficus-indica Etna, екзотични, овощни
Цена: 10 лв.

Това е една по-слабо растяща разновидност на кактуса опунция или индийска смокиня (нарича се така заради формата на плода) която е идеална за отглеждане в контейнер. Плодовете и са едри и с екзотичен ..

Шафран и луковици от производител
Цена: 15 лв.

Шафран реколта 2020-2021 изсушен в дехидратор на ниска температура 45градуса, супер качество, 15лв за грам. Луковици за създаване на нови насаждения за сезон 2022 само със заявка. Цена по договаряне с..

Шафран луковици и сушен шафран
Цена: 15 лв.

Луковици шафранов минзухар за създаване на нови насаждения, собствено производство супер качество, сушен шафран на нишки без примеси 15.00лв.

Разсад лавандула сорт”Севтополис”Последни бройки
Цена: 0.14 лв.

Продавам разсад лавандула сорт”Севтополис”. Разсада е от собствен маточник с отлична коренова система. При желание може и оглед на място, а за повече инфо на посочения телефон.

Асоциация ПП Облепиха България доставя и купува 6000 лв тон
Цена: 6 000 лв.

АСОЦИАЦИЯ НА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ И ПРЕРАБОТВАТЕЛИТЕ НА ОБЛЕПИХА В БЪЛГАРИЯ предлага ДОГОВОР ЗА ДОСТАВКА НА ОБЛЕПИХА (Hippophae Rhamnoides L.) И ИЗКУПУВАНЕТО НА ПРОДУКЦИЯТА от 20 до 40 ГОДИНИ. Начало на по..

Люцерново семе / Семе люцерна / Семе / Семена от люцерна
Цена: 7 лв.

Люцерново семе / Семе люцерна / Семе / Семена от люцерна Продава се люцерново семе/семе люцерна, български сорт, реколта 2021 г. Готово за сеене. Заготвено в чували. Разфасовка по желание на клиента. ..

Рустифина, влакнест шмак фиданки разсад
Цена: 5 лв.

Рустифина, влакнест шмак фиданки разсад от 5 до 20 лв брой според големината.

Фиданки Черен дървовиден бъз, Свирчовина (Sambucus nigra)
Цена: 10 лв.

Продавам фиданки (дръвчета, разсад, корени, коренища) дървовиден Черен бъз, Свирчовина, Драмбъз, Селешник, Мимер (Sambucus nigra). Дръвчетата се вадят от земята в момента на заявката и са с хубава..

Семена от Рицин, Кърлеж, Кърлежан - прогонва къртици, сляпо куеч, лалугери
Цена: 5 лв.

Семена от Рицин, Кърлеж, Кърлежан - прогонва къртици, сляпо куче, лалугери, реколта 2020 год., уникално и красиво растение за Вашата красива градина! Цена на семената: - 20 бр. - 5 лв; - 50 бр..

Облепиха фиданки, разсад

Облепиха фиданки, разсад

Айтос, област Бургас
Цена: 10 лв.

Облепиха - 10 лв бр.