Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
188 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPЛицензиран разсадник предлага разсад бял равнец, лавандула, безсмъртниче, маточина | Растения, Разсад, Семена | гр. Добрич
Лицензиран разсадник предлага разсад бял равнец, лавандула, безсмъртниче, маточина
Цена
0.06 лв.
гр. Добрич, обл. Добрич,  преди 17 часа
Лицензиран разсадник сключва договори за кампания есен 2017г. за качествен разсад ЛАВАНДУЛА(2017-изчерпана)БЕЗСМЪРТНИЧЕ, БЯЛ РАВНЕЦ сорт ”ПРОА”. Среден добив на декар за Бял равнец - ”ПРОА” до 1,2л (към 2016г. средна изкупна цена 900-1000евро/кг.) на първата година при полагане на разсада на есен. Това е една от най-непретенциозните етерично маслени култури, т.е. НЕ изисква поливане както и торене, сухо и студоустойчив, ръчния труд в сравнение с другите етерично-маслени култури е сведен до минимум за сметка на механизираната обработка.! Фирмата предлага съдействие и консултации при разсаждан..
VIPОвощен разсадник село Ветрен Дол | Растения, Разсад, Семена | с. Ветрен дол
Овощен разсадник село Ветрен Дол
с. Ветрен дол, обл. Пазарджик,  Подател: Andrei Malechkov,  преди 4 дни
Семена от палма Вашингтония | Растения, Разсад, Семена | гр. Търговище
Семена от палма Вашингтония
Цена
0.30 лв.
гр. Търговище, обл. Търговище,  преди 2 часа
Продавам семена -палма Вашингтония от 2015г
Фацелията. | Растения, Разсад, Семена | гр. Троян
Фацелията.
Цена
5 лв.
гр. Троян, обл. Ловеч,  Подател: Венцислав,  преди 3 часа
Фацелията семена: Разфасовки 50 гр - 5 лв 100 гр - 8.5 лв 200 гр - 14 лв 500 гр - 30 лв 1 кг - 50 лв За по големи количества договоряне! Разгледайте всичките продукти които предлагаме на нашият сайт http://choko-bees.eu
Разсад лавандула продавам | Растения, Разсад, Семена | гр. Добрич
Разсад лавандула продавам
Цена
0.16 лв.
гр. Добрич, обл. Добрич,  преди 11 часа
Качествен разсад на достъпни цени.
здравец- бял и розов и тъмно лилав | Растения, Разсад, Семена | гр. Пазарджик
здравец- бял и розов и тъмно лилав
Цена
4 лв.
гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  Подател: Лили,  преди 11 часа
Продавам добре вкоренен 3 вида здравец: бял здравец, с едри корени -4 лв бройката, насаден в дълбоки бяли кофички, за да се запази корена. Розов здравец- незасаден корен по 50 ст./все пак поставям го в кофички или саксия, според бройката, с малко почва. Лилав здравец, без аромат,Geranium phaeum- много рядък вид за България- 5 лв. Здравеца може да се засажда през цялата година, защото е стабилизиран корен в кофичка и няма да преболедува от пресаждането. Изпращам по Еконт с - 10 %. Не изпълнявам поръчки под 8 лв, възможно е комбиниране на пратката с други мои обяви.
Продавам грозде | Растения, Разсад, Семена | с. Черница
Продавам грозде
Цена
0.75 лв.
с. Черница, обл. Бургас,  преди 12 часа
Продавам грозде от сорт Мавруд.
Семена Helichrysum italicum, безсмъртниче, жълт смил | Растения, Разсад, Семена | гр. Добрич
Семена Helichrysum italicum, безсмъртниче, жълт смил
Цена
52 лв.
гр. Добрич, обл. Добрич,  преди 12 часа
Семена безсмъртниче, жълт смил, helichrysum italicum, сорт за добив на етерично масло. Семената не са третирани и са с доказан произход.
Продавам махалебки и жълти джанки - 0876 550 656 Христова | Растения, Разсад, Семена | гр. Пловдив
Продавам махалебки и жълти джанки - 0876 550 656 Христова
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 12 часа
Продавам махалебки и жълти джанки - Христова
Разсад целогодишни ягоди | Растения, Разсад, Семена | гр. Пловдив
Разсад целогодишни ягоди
Цена
0.40 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 12 часа
Продавам разсад целогодишни ягоди. Цена 0,40лв.
Маслодайна маточина за разсад | Растения, Разсад, Семена | с. Сталево
Маслодайна маточина за разсад
Цена
0.04 лв.
Melissa
с. Сталево, обл. Хасково,  Подател: Melissa,  преди 13 часа
Продавам разсад за маточина (Melissa officinalis), немски сорт със сертификат. Важно, произведения разсад е от семе, това предотвратява пренасянето на болети от по-стари растения. Сорта е нов и подходящ само и единствено за добиване на етерично масло с впечатляващи характеристики: Височина около 1, 30 м, Много добра зимна издръжливост, Богата листна маса, Високи добиви, съдържание на масло 2, 5 литра на 1тон TS. Цитрал А и Б 70%, Цитронелал (до 40%), Розмарин ацид 1, 9%, линалол, гераниол и кариофилен. Сравнен с други сортове на нашия пазар ги превъзхожда с по голям добив на масло от декар. Ск..
Разсад маточина 2017 | Растения, Разсад, Семена | с. Сталево
Разсад маточина 2017
Цена
0.04 лв.
Melissa
с. Сталево, обл. Хасково,  Подател: Melissa,  преди 13 часа
Продавам разсад за маточина (Melissa officinalis), немски сорт със сертификат. ВАЖНО, произведения разсад е от семе. Това предотвратява пренасянето на болети от по-стари растения. Сорта е нов и подходящ само и единствено за добиване на етерично масло с впечатляващи характеристики: Височина около 1,30 м, Много добра зимна издръжливост, Богата листна маса, Високи добиви, съдържание на масло 2,0-2,4 литра на 1тон TS.. Сравнен с други сортове на нашия пазар ги превъзхожда с по голям добив на масло от декар. Сключвам договори за разсад маточина пролет и есен 2017 г Цена: 0.06 - 0.09 лв
Разсад целогодишни малини сорт ”ЛЮЛИН” | Растения, Разсад, Семена | гр. Сърница
Разсад целогодишни малини сорт ”ЛЮЛИН”
Цена
0.25 лв.
гр. Сърница, обл. Пазарджик,  Подател: Salih Mollaahmed,  преди 14 часа
Предлагам разсад /зелен филиз/- с много добре развита коренова система, без заболявания, от младо насаждение. вадят се при поръчка, За заявки моля на посочения телефон ПОЛЕЗЕН СЪВЕТ: Преди засаждане накиснете корените за няколко часа във вода, при засяването гледаите да зариете 2-3 см. по-дълбоко отколкото е било в земята /то си личи/ както и не превиваите корените. след засаждане полейте. Растенията са умеренорастящи. Издънките са изправени, дебели, средно високи. Плодовете от пролетната реколта започват зреене средата на май и се сливат с лятно-есенната реколта която започва от начало..
Семена и фиданки от пауловния томентоза | Растения, Разсад, Семена | гр. Пловдив
Семена и фиданки от пауловния томентоза
Цена
9.90 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 14 часа
Указания за засяването на семена, отглеждането на разсад и в последствие формирането на фиданките. Предлагаме и фиданки също от пауловния томентоза. Фиданките са двугодишни с много добре развита коренова система. Ще ги вадим след листопада. Цената зависи от количеството. П. С. Снимките нагледно показват част от етапите на отглежданетоo на разсада и фиданките. Бърза сянка! Листата са добър фураж!... Медоносно е - цъфти обилно и продължително! Дървесината е с уникални качества - лека, не се напуква, не се измята, не се напада от вредители. Има два пъти по висока температура на запалване от чам..
Фиданки от Пауловния Томентоза | Растения, Разсад, Семена | с. Кортен
Фиданки от Пауловния Томентоза
с. Кортен, обл. Сливен,  преди 15 часа
Ще вадя фиданките след листопада/около края на октомври/. Изпращам с Еконт или лично предаване. P.S. Голямото дърво Пауловния на една от снимките е садено на Гергьовден 2012-а като презимувал разсад в кофичка от кисело мляко/има я на снимка/. Aко желаете на място може да се уверите колко невероятно бързо растящо е това дърво! Бърза сянка! Листата са добър фураж!... Медоносно е - цъфти обилно и продължително! Дървесината е с уникални качества - лека/почти двойно по -лека от тази на чама/, не се напуква, не се измята, не се напада от вредители...
продавам облагородени орехи.. орехови Фиданки | Растения, Разсад, Семена | гр. Бургас
продавам облагородени орехи.. орехови Фиданки
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 15 часа
Орехи Сорт Чандлър (Chandler) СИЛНО УСТОЙЧИВ НА НИСКИ ТЕМПЕРЕТУРИ! ! ! Препоръчва се за райони с късни пролетни мразове. Много добра родовитост - 90 %. Устойчив на бактериозни болести, разлиства се късно. Един от най - добрите сортове в световен мащаб. Дата на зреене: 15 - 20 Септември. Опрашители: Франкет (Franquette), Педро (Pedro) Плодове: Едри Гроздовидни от 1 до 4 плода. Тегло 13 - 15 грама. Тегло на ядката: 7 - 8 грама. Белота на ядката: 95 - 100 % Черупка: Мн. тънка, нагъната с елипсовидна форма. Ядката се отделя лесно от черупката. Рандеман: 50 - 53 % Масленост:..
Орехи Сорт Чандлър (Chandler) | Растения, Разсад, Семена | гр. Бургас
Орехи Сорт Чандлър (Chandler)
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 15 часа
Орехи Сорт Чандлър (Chandler) СИЛНО УСТОЙЧИВ НА НИСКИ ТЕМПЕРЕТУРИ!!! Препоръчва се за райони с късни пролетни мразове. Много добра родовитост - 90 %. Устойчив на бактериозни болести, разлиства се късно. Един от най - добрите сортове в световен мащаб.
Продаваме семена люцерна | Растения, Разсад, Семена | гр. София
Продаваме семена люцерна
Цена
9 лв.
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Продаваме семена люцерна - декускутирани (магнитени), сорт Надежда, 2-ро размножение, устойчива на полягане и засушаване. Чистота 99,9%, кълняемост 94%. Морфологични белези: - Растения - височина: 60 - 100 см - Облистеност: 37 - 46% - Студоустойчивост: 96 - 98% - Протеин - до 21,9% При неполивни условия добивът на суха маса/сено е над 300 кг/дка, а при поливни условия дава от 5 до 6 откоса и добив на суха маса/сено от 2 - 3 тона/дка. Опаковка - пп торби х 25 кг. Изпращаме с куриерска фирма Еконт за цялата страна. Цена 9 лв/кг + ДДС.
Разсад мурсалски чай | Растения, Разсад, Семена | с. Триград
Разсад мурсалски чай
Цена
1 лв.
с. Триград, обл. Смолян,  Подател: Мая,  преди 18 часа
Разсад от 2015г. на 1,50лв. а при покупка на повече от 30 корена цената подлежи на коментар. Разполагам и с разсад от 2016г. - 1,20лв.
Продажба на Разсад на лавандула и резници | Растения, Разсад, Семена | с. Равда
Продажба на Разсад на лавандула и резници
Цена
0.16 лв.
ГЕОРГИ ТОДЕВ
с. Равда, обл. Бургас,  Подател: ГЕОРГИ ТОДЕВ,  преди 19 часа
Сортове: Севтополис, Юбилейна, Рая, Хемус и Дружба - издаваме сертификат за качество. Предварителни Договори при заявка за разсад. За количества безплатен превоз! Цените са на едро Минимално количество за поръчка 1000 бр. Цена на дребно 1.50 лв. в саксия Цена на дребно 1.00 лв. без саксия Резници лавандула /сертификат/ собствено пройзводство Цените са на едро 50 бр = 0.85 ст. над 1 мил. бройки отстъпка
семена домати, краставици, пипер | Растения, Разсад, Семена | гр. Пловдив
семена домати, краставици, пипер
Цена
0.70 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 20 часа
КАЧЕСТВЕНИ ЗЕЛЕНЧУКОВИ СЕМЕНА Предлагаме качествени зеленчукови семена, голямо разнообразие от сортове. Цената на пакет е в зависимост от грамажа. Семена Домати В 1 гр. се съдържат около 250-300 бр. семена Директни домати Домати Идеал 3гр. - 0,70 лв./бр. Домати Розова Мечта 0,5 гр. - 1,70 лв./бр. Домати Розов Виолет 0,5 гр. - 1,70 лв./бр Домати Розови Едри 0,5 гр. - 1,70 лв./бр Домати Биволско Сърце 0,5 гр. - 1,60 лв./бр Домати Червени Едри 0,5 гр. - 1,70 лв./бр Домат Круша 0,5 гр. - 1,00 лв./бр Домати Българско Сърце 0,5 гр. - 1,70 лв./бр Домати Фантазия 0,5 гр. - 2,00 лв./б..
семена зеле, моркови, магданоз | Растения, Разсад, Семена | гр. Пловдив
семена зеле, моркови, магданоз
Цена
0.60 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 20 часа
Предлагаме качествени зеленчукови семена, голямо разнообразие от сортове. Цената на пакет е в зависимост от грамажа. Посочените цени са за 1 брой Семена Зеле. В 1 гр. се съдържат около 250-300 бр./семена Зеле Кьосе 5гр. - 0,90 лв./бр Зеле Пазарджишко подобрено 5гр. - 0,90 лв./бр Зеле Топаз 5гр. - 0,90 лв./бр Зеле Дитмарско 5гр. - 0,90 лв./бр Китайско зеле 2гр. - 0,90 лв./бр Зеле Бяло 5гр. - 0,90 лв./бр Брюкселско зеле 3гр. - 0,90 лв./бр Броколи Калабрезе 3гр. - 0,90 лв./бр Карфиол Снежна топка 2гр. - 0,90 лв./бр Семена Марули, Салати. В 1 гр. се съдържат около 1000 бр./..
семена дини, пъпеши, репички, патладжан | Растения, Разсад, Семена | гр. Пловдив
семена дини, пъпеши, репички, патладжан
Цена
0.80 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 20 часа
Предлагаме качествени зеленчукови семена, голямо разнообразие от сортове. Цената на пакет е в зависимост от грамажа. Посочените цени са за 1 брой пакет Семена Тиквички. В 1 гр. се съдържат около 5-7 бр./семена Тиквички Изобилна 5гр. - 0,90 лв./бр Тиквички Астра полка-тъмно зелена 5гр. - 0,90 лв./бр Тиквички жълти 5 бр семена. - 0,90 лв. Тиква Пловдивска 48/4 5гр. - 0,80 лв./бр Тиква Мускатна 5гр. - 0,80 лв./бр Семена Дини. В 1 гр. се съдържат около 15-17 бр./семена Дини Кримсон Суйт 5гр. - 1 лв./бр Дини Шугар Бейби 5гр. - 1 лв./ бр. Пъпеши Хибрид1 0,5гр. - 0,90 лв./бр 1г..
домати Ниагара | Растения, Разсад, Семена | гр. Пловдив
домати Ниагара
Цена
8 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Ангелова,  преди 20 часа
Зеленчукови семена внос от Дания. Семената са подходящи, както за отглеждане от професионалисти на големи площи, така и за сеитба в домашната градина. Домати НИАГАРА: среднозрял детерминантен хибрид/безколов/ домат за полско производство. Плодовете са едри 200-280 грама, кръгли до леко елипсовидни, наситено червени без зелен пръстен, твърди подходящи както за свежа консумация, така и за консервиране. Устойчивост към редица болести и неприятели. Добив 8-10 т/дка. Цената е за опаковка от 500 броя семена.
семена краставици Паскале-Дания | Растения, Разсад, Семена | гр. Пловдив
семена краставици Паскале-Дания
Цена
14 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Ангелова,  преди 20 часа
Зеленчукови семена внос от Дания. Семената са подходящи, както за отглеждане от професионалисти на големи площи, така и за сеитба в домашната градина. Краставици ПАСКАЛЕ -изключително добивен хибрид краставици за ранно, средноранно и късно производство за отглеждане в стоманено-стъклени и полиетиленови оранжерии. Плодовете са удължено цилиндрични, гладки, дълги 35-38 сантиметра, тъмнозелени с гланц. Сортът се отличава с отлични вкусови качества и много добра добивност. Толерантен на обикновена краставична мозайка, брашнеста мана, фузариум и нематода. Цената е за опаковка от 100 броя семена..
професионални зеленчукови семена | Растения, Разсад, Семена | гр. Пловдив
професионални зеленчукови семена
Цена
10.50 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Ангелова,  преди 20 часа
Зеленчукови семена внос от Дания. Семената са подходящи, както за отглеждане от професионалисти на големи площи, така и за сеитба в домашната градина. Домати АБЕЛА: супер ранозрял индетерминантен / за колово отглеждане/ хибрид за стоманено-стъклени, полиетиленови оранжерии и за открито. Плодовете са 160-200 грама, кръгли, гладки, яркочервени, без зелен пръстен, твърди. Устойчиви на редица болести и неприятели. Отглеждането е едностъблено с 5-7 китки, за супер ранно производство може да се пензира на 4-та китка. Сортът се отличава с отлични вкусови качества. Цена за опаковка от 500 броя сем..
Семена от мента сорт Пиперита (Mentha piperita) 1кг | Растения, Разсад, Семена | гр. Бургас
Семена от мента сорт Пиперита (Mentha piperita) 1кг
Цена
340 лв.
Николай Глушко
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Николай Глушко,  преди 1 ден
Продавам семена от мента сорт Пиперита (Mentha piperita) 1кг - 340лв/кг
Фиданки арония | Растения, Разсад, Семена | гр. Берковица
Фиданки арония
Цена
2 лв.
гр. Берковица, обл. Монтана,  преди 1 ден
Продавам фиданки арония с плод. Цена на 1 бр. - 2 лв. Фиданките са засадени в купички с много добра кореннова система и така могат да се засаждат по всяко време. За по големите фиданки на четвъртата снимка цената е 3 лв.
люцерново семе | Растения, Разсад, Семена | с. Кабиле
люцерново семе
с. Кабиле, обл. Ямбол,  преди 1 ден
продавам люцерново семе, реколта 2017, отлично качество! цена по договаряне!
Разсад Лавандула | Растения, Разсад, Семена | гр. Шумен
Разсад Лавандула
Цена
0.15 лв.
гр. Шумен, обл. Шумен,  преди 1 ден
Предлагам разсад лавандула сорт Севтополис
« Предишна | 1234567 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг