Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
278 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPПлатнища от билбордове, калкани, дебели здрави -промоция! | Други | гр. Велико Търново
Платнища от билбордове, калкани, дебели здрави -промоция!
Цена
10 лв.
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: частно лице,  преди 2 дни
Платнищата са почти нови, добре запазени, със широко приложение според вашите потртебности и нужди, за покриване на дърва, правене за навеси, шатри и за завиване на всякаква земеделска продукция и техника. Не пропускат вода не изгарят от слънцето. Предлагани размери: 1.20/1.80, 4/3; 6/4; 8/3; 8/4; 8/5; 8/6; 11/9; 12/5; 12/6; 21/6; 21/9,10/15 Иработваме и размери по ваш избор, обкантване и набиване на капси. Изпращаме с еконт и 20% отстъпка от куриерската услуга. Моля обадете се, за да проверите наличностите. Цената по-горе е за тънкия материал, разполагаме и съС стандартен и гумиран..
Нова УКРАЙНСКА Ярмомелка / Фуражомелка, машина за мелене на фураж + 4 | Други | гр. Свиленград
Нова УКРАЙНСКА Ярмомелка / Фуражомелка, машина за мелене на фураж + 4
Цена
160 лв.
гр. Свиленград, обл. Хасково,  Подател: тончо тончев,  преди 0 минути
Приблизителен добив на час: 200 кг. в зависимост от големината на ситото което сте поставили. В комплекта: 4 броя с различна големина на дупките сита в зависимост колко ситно/едро искате да мелите вашата продукция. машината има опция и за мелене не само на зърнена продукция, а и на цели кочани. - Монофазна - Мощност 2,5kw - Обороти 2800/мин - Тегло 18кг
Продавам кран за язовир | Други | гр. Карнобат
Продавам кран за язовир
гр. Карнобат, обл. Бургас,  преди 1 час
Продавам чисточисто нов чугунен шибърен кран за язовир. ф330.
Продавам Гумиран материал за покриване Винил | Други | гр. София
Продавам Гумиран материал за покриване Винил
гр. София, обл. София,  Подател: Петър Петров,  преди 1 час
Предлагам Следените размери: 4/3, 6/4, 8/3, 8/4, 16/4, 8/8 10/8, 12/10, 16/8 и много др... Винила издърна на слънце, вятър, Дъжд, Градушка, и всакакъв вид атмосферни условия. Давам 10год гаранция. За количества правя сериозни отстъпки. Изготвам и размери по-желание на клиента. Работя с Еконт в цялата стран с 20% откъпка от куриерската услуга
Предлагам Здрав Гумиран Винил за покриване | Други | гр. Аксаково
Предлагам Здрав Гумиран Винил за покриване
Цена
2 лв.
гр. Аксаково, обл. Варна,  Подател: Петър Петров,  преди 1 час
Винила е подходящ за загъване на всякакъв вид стоки... Намира широко приложение в Строителството и Селското-стопанство... Издържа на всякакъв вид атмосферни условия като силен вятър, слънце, дъжд, градушка и др. Подходящ е за загъване на каравани коли и др. Предлагам следните размери като: 4/3, 6/4, 8/4, 10/8, 11/4, 12/4 8/8, 20/5 и много др. Изработвам и размери по-желание на клиента... За количества правя сериозни отстъпки.
Продавам Фуражомелка | Други | гр. Ямбол
Продавам Фуражомелка
Цена
300 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 2 часа
Без Ел. мотор, в отлично състояние.
Превоз на животни | Други | гр. София
Превоз на животни
гр. София, обл. София,  Подател: cooltrans,  преди 15 часа
”Сooltrans ” се занимава с - - ТРАНСПОРТНИ ЛИЦЕНЗИРАНИ УСЛУГИ ЗА ЖИВОТНИ В ЦЯЛАТА СТРАНА - КУРИЕРСКИ УСЛУГИ ЗА ЖИВИ ЖИВОТНИ САМО В БЪЛГАРИЯ - РАЗНОС И ДОСТАВКИ НА ВСЯКАКВИ ЖИВОТНИ ПО ДОМОВЕТЕ -- Превозваме селско-стопански животни:: крави, угоени телета, свине, малки прасенца, биволи, кози, овце, агнета, зайци, кокошки носачки, бройлери, патици, пуйки, спортни коне и тежковози, магарета, мулета и други.
Захвати за мотокари, греди за мотокари, траверси за мотокар | Други | гр. София
Захвати за мотокари, греди за мотокари, траверси за мотокар
Цена
1 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Онлайн сапани,  преди 18 часа
захвати за мотокар, греди за мотокар, траверски за мотокар, челюсти за мотокар Ние произвеждаме специлани захвати за вилици на мотокар, захватите са сертифицирани с CE маркировка боядисват се според желанието и нуждите на клиента. Може да произвеждаме и според желанието на клиента захвати, предлагаме и кофи за мотокар, контейнери за мотокар, челюсти за варели, захвати за бетонови тръби, разширителни вилици и удължители за вилица на мотокар, захвати за мрежи. За повече информация може да ги разгледате в нашия сайт - там има примери и таблици за по-добра подробност. Захвати за мотокари,..
млекоохладителни вани | Други | гр. Сливен
млекоохладителни вани
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 18 часа
млекоохладителни вани, нов внос, втора употреба
Машинка за подстригване на овце НОВИ!! | Други | гр. Пловдив
Машинка за подстригване на овце НОВИ!!
Цена
250 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 18 часа
Машинка за подстригване на овце НОВИ!! Машинка за подстригване на овце, кози, коне, крави... НОВИ -различни модели, постоянно в наличност! Напрежение: AC 110-240V (мрежата) Мощност: 320W 350W Vibration: 2500rpm Сменяеми ножове (стандартни ножове лесно сменяеми) настройка нивото на ножовете с бутон въртящ закалени ножове за дълго време на работа Супер тих и ниско ниво на вибрациите Подходящ за овце, кози, крави, коне 5 метра кабел за захранване.
Стари циментови колове и етернитови платна | Други | гр. Бургас
Стари циментови колове и етернитови платна
Цена
3.50 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 20 часа
Стари бетонови колове- цели-3,50лв./бр.; Етернитови платна 2,50/0,94см-9,00лв. бр. Намират се в Складова база”Сортови семена”-ул. ”Одрин”17/срещу бившата ”Кока кола” и до”Новата борса”/. Коловете са годни за употреба. Продажби-от понеделник до петък. Транспорт и товарене-ангажимент на купувача.
Продавам циментови колове | Други | гр. Сливен
Продавам циментови колове
Цена
4 лв.
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 21 часа
Продавам циментови колове ( средни ), 200 бр., цена - 4 лв/бр.
Kаменна сол | Други | с. Дичин
Kаменна сол
Цена
270 лв.
с. Дичин, обл. Велико Търново,  преди 21 часа
Каменна сол 270 лв./тон с ДДС в село Дичин, В. Търновско. Директен внос от Румъния. Винаги на склад, по избор.
продава циментови колове | Други | гр. Сливен
продава циментови колове
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 22 часа
продава циментови колове за лозя
мрежи за засенчване | Други | гр. Пловдив
мрежи за засенчване
Цена
0.80 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АКВАПАРК ГРУП ЕООД,  преди 23 часа
Слънцезащитна засенчваща мрежа за отглеждане на домати, зеленчуци, овощни и зеленчукови градини, разсади, лозя, оранжерии и други, като ги предпазва от градушки, поройни дъждове, слана, птици, насекоми и вредители, също така подобрява микроклимата и предпазва от слънчев пригор. Много добре се използва за засенчване на оранжерии като пропуска полезната слънчева светлина и предотвратява пригори по растенията и намаля температурата в парника. Слънцезащитната засенчваща мрежа е произведена от UV стабилизирано полиетиленово влакно. Представлява гъста плетка, не се разплита и има висока издръжливо..
Оборудване за Животновъдни Ферми | Други | гр. София
Оборудване за Животновъдни Ферми
НИК СИСТЕМС ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: НИК СИСТЕМС ЕООД,  преди 23 часа
Разгледаите всички наши продукти подробно и ако имате въпроси не се колебайте да се свържете с нас или да ни посетите! Инкубатори Клетки за пъдпъдъци Клетки за зайци Клетки за кокошки Гнезда за кокошки Клетки за новоизлюпени пилета Клетки за бройлери Клетки за зайци дървени Клетки за вашата ферма Оборудване за птицеферми Апаратура за инкубатори Поилки за птици Хранилки за птици Поилки за зайци Хранилки за зайци Поилки за коне и говеда Хранилки за коне и говеда Поилки за прасета Хранилки за прасета Изграждане на нипелни системи Пласмасови дъна за клетки за зайци За сука..
Мрежи за защита от гризачи на дървета, овошки | Други | гр. София
Мрежи за защита от гризачи на дървета, овошки
НИК СИСТЕМС ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: НИК СИСТЕМС ЕООД,  преди 23 часа
Мрежи за защита от гризачи на дървета (овошки) Предпазва дърветата от зайци, мишки, сърни и други гризачи *спираловидни - различни размери - диаметър и дължина - цветове - бял и черен - отвор 3Х3мм. 6Х55см. - 0.72 лв./бр. - черна 6Х55см. - 0.75 лв./бр. - бял 60Х80см. - 1.05 лв./бр. - черна 6Х110см. - 1.32 лв./бр. - черна 6Х110см. - 1.39 лв./бр. - бял 11Х55см. - 1.05 лв./бр. - черна 11Х80см. - 1.60 лв./бр. - черна 11Х110см. - 1.98 лв./бр. - черна 11Х110см. - 2.20 лв./бр. - бял 15Х80см. - 2.59 лв./бр. - черна 15Х110см. - 3.19 лв./бр. - черна *ръкавни - топчета по 100 мет..
ВЗЕМИ 25 000 € по Млад Фермер | Други | гр. Пловдив
ВЗЕМИ 25 000 € по Млад Фермер
Станимир Кинигополус
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Станимир Кинигополус,  преди 1 ден
Допустимите кандидати по подмярка 6.1 ”Стартова помощ за млади земеделски стопани” са до 40 навършени години, започнали да се занимават със селскостопанска дейност с не-повече от 18 месеца назад, с НАЛИЧНО (СЪЩЕСТВУВАЩО) СТОПАНСТВО между 8000 € и 16000 € СПО (около 15-30 дка зеленчук на открито, или 15-30 дка овошки, или 2-3 дка оранжерии, над 200 пчелни семейства или 200 овце или 150 кози или 15 крави... или комбинация). Стойността на субсидията е 25 000. €, като първото плащане, в размер на 12 500 €, е при одобрение, а вторите 12 500 €- след третата година
скоба за вадене на овощен посадъчен материал | Други | гр. Сливен
скоба за вадене на овощен посадъчен материал
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 1 ден
скоба за вадене на овощен посадъчен материал от разсадник
ТОЧНА Китайска везна за НЕтърговска употреба 150 кг. трети вид | Други | гр. Варна
ТОЧНА Китайска везна за НЕтърговска употреба 150 кг. трети вид
Цена
166 лв.
ЕМСИ ООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЕМСИ ООД,  преди 1 ден
Кантарът няма сертификат от БИМ и не може да се ползва за търговска дейност! За разлика от други китайски везни предлагани на пазара, нашите са калибрирани и наистина теглят с посочената на табелката им точност. Изцяло метален корпус и конструкция. Здрава рифилова платформа. Кантарът мери до 150 килограма през 50 грама и има вграден акумулатор. Размер на платформата 39.5 x 50.0 сантиметра. Предлагаме везната с една година гаранция. Освен търговия на везни, www.emsi-bg.com осигурява и ремонта им. Работното време на магазина и на сервизния център е от 9 до 18 часа, понеделник-петък.
Доилни агрегати | Други | с. Ловец
Доилни агрегати
Цена
699.90 лв.
фермотека
с. Ловец, обл. Търговище,  Подател: фермотека,  преди 1 ден
доилни агрегати за кози, овце и крави, и всички резерви части и аксесоари
Автоматични Поилки за Крави от Чугун 3 л повече 10 бр 31.90лв | Други | с. Ловец
Автоматични Поилки за Крави от Чугун 3 л повече 10 бр 31.90лв
Цена
31.90 лв.
фермотека
с. Ловец, обл. Търговище,  Подател: фермотека,  преди 1 ден
автоматични поилки за крави чугунена език от чугун голяма купа, изработена от чугун 1/2 зареждане - отгоре и отдолу подходяща за монтиране на стена или тръба Комплект за монтиране скоби и гайки подарък.. повече 10 бр цена 31.90 има други резервни части за доилни www.fermoteka.bg
Мрежа за краставици | Други | гр. Пловдив
Мрежа за краставици
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Ив Трейдинг,  преди 1 ден
Продавам мрежи за краставици различни размери. UV стабилизирана с размер на отвора 15 х 17 см. Поддържащата мрежа е с двойна нишка в двата края, което прави мрежата достатъчно силна, за да поддържа както краставици и домати, така и грах, боб и други
пчеларска платформа | Други | гр. Ямбол
пчеларска платформа
Цена
600 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 1 ден
Продавам пчеларска платформа за лека кола с размери около 2м. -1,70м.
Продавам платнища | Други | гр. Айтос
Продавам платнища
Цена
11 лв.
гр. Айтос, обл. Бургас,  преди 2 дни
Продавам здрав брезентов плат в перфектно състояние. Внос от Гърция! Цена:11 лв. за 1 кв.м.
Промоция: Защитна Мрежа 70 % тъмно зелена, топ 200 кв.м. - 160 лв | Други | гр. Свищов
Промоция: Защитна Мрежа 70 % тъмно зелена, топ 200 кв.м. - 160 лв
Цена
0.80 лв.
Петлето ЕООД
гр. Свищов, обл. Велико Търново,  Подател: Петлето ЕООД,  преди 2 дни
Засенчваща защитна мрежа с плътност 70% - Промоционална Цена за сезона - за 1 топ; 100 линейни метра (200 кв.м.) - 160,00 лв Изработена от UV стабилизирани полиетиленови нишки. Не се разплита и има висока устойчивост на опъване и на атмосферни влияния. Предпазва от директна слънчева светлина, предотвратява дехидратация и прегряване, осигурява също така защита от градушка и вятър или любопитни съседи. Ширина на топа 2 метра. 70 % на засенчване, цвят - тъмно зелен. ИЗПРАЩАМЕ С ЕКОНТ БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЕ НА КОЛИЧЕСТВОТО с 10% отстъпка от куриерската такса
бетонови колове | Други | гр. Бургас
бетонови колове
Цена
4 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
бетонови колове 230 - около 300бр
Метален съд от неръждаема стомана | Други | гр. Пловдив
Метален съд от неръждаема стомана
Цена
250 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
Метален съд от неръждаема стомана. Размери: Височина: 45см Ширина: 80см Дълбочина:50 см
Опъвателна станция за зърнен елеватор -350 лв с ддс | Други | гр. Варна
Опъвателна станция за зърнен елеватор -350 лв с ддс
Цена
350 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Владо,  преди 3 дни
Опъвателна станция за зърнен елеватор с ширина 200 мм.Нова.Доставка по споразумение,Намира се в гр.Белослав. Данъчна фактура.
Пълначки за луканки/кърначе от Неръждавейка и Месомелачка | Други | гр. Пловдив
Пълначки за луканки/кърначе от Неръждавейка и Месомелачка
Цена
200 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: zaprqn,  преди 3 дни
Пълначките са направени от неръждавейка и бронзови гайки 1. пълначка е най голяма с количество 6-7 кг. Цена 550лв 2. пълначка е с количество 5 кг. Цена 450лв 4. Месомелачка и Пълначкан с електромотор 2в1 с 7 вида решетки. Цена 150 лв
« Предишна | 12345678910 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг