Област
Населено място
Състояние
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
183 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIP4 CH DVR + 4 IR камери за видео наблюдение - Направи си сам | Видеонаблюдение/охрана | гр. Варна
4 CH DVR + 4 IR камери за видео наблюдение - Направи си сам
Цена
180 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
СПЕЦИАЛНО предложение! Комплект - Видео охранителна сиситема - 4 канална + 4 камери. Аналог на KG-SHA104 След като български народ се скри зад решетки и блиндирани врати с надежда да опази събираното с труд имущество, а напоследък и живота си, довери се на електронни устройства и охранителни фирми, сега настъпи момента и за системите за видеонаблюдение. По-точно настана времето, когато и обикновеният българин вече може да монтира видеокамери във и около дома, вилата или офиса си, а не те да бъдат отличителен белег само на сградите със специален охранителен режим или на тези, дето на..
ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ, монтаж на охранителни и скрити камери | Видеонаблюдение/охрана | гр. София
ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ, монтаж на охранителни и скрити камери
гр. София, обл. София,  преди 2 часа
Изграждане на системи за наблюдение охрана и контрол с аналогови, мрежови или безжични камери. Видео домофони. Възможност за запис и дистанционно наблюдение през смартфон. Още предлагани услуги - изграждане на системи за охрана и контрол, цялостно окабеляване за ново строителство, както и подмяна и модернизиране на ел. инсталации във стари сгради; монтажи и настройки на всички видове ел. прибори и аксесоари; ремонти. Инж. Момчил Пенчев
Комплект 8 камери и 8 CH DVR - За видео наблюдение | Видеонаблюдение/охрана | гр. София
Комплект 8 камери и 8 CH DVR - За видео наблюдение
Цена
280 лв.
гр. София, обл. София,  преди 4 часа
СПЕЦИАЛНО предложение - Направи си сам! Комплект - Видео охранителна сиситема - DVR 8 канална + 8 камери. Аналог на KG-SHA108 След като български народ се скри зад решетки и блиндирани врати с надежда да опази събираното с труд имущество, а напоследък и живота си, довери се на електронни устройства и охранителни фирми, сега настъпи момента и за системите за видеонаблюдение. По-точно настана времето, когато и обикновеният българин вече може да монтира видеокамери във и около дома, вилата или офиса си, а не те да бъдат отличителен белег само на сградите със специален охран..
Камера за видеонаблюдение, Vista VPM8030 - повредена | Видеонаблюдение/охрана | гр. София
Камера за видеонаблюдение, Vista VPM8030 - повредена
Цена
48 лв.
гр. София, обл. София,  преди 5 часа
Камера за видеонаблюдение - повредена. Vista VPM8030 Оптика: Lens 3.5-8.0mm F1.4 Made in Japan
Камера за видеонаблюдение, ccd Ultimate - повредена | Видеонаблюдение/охрана | гр. София
Камера за видеонаблюдение, ccd Ultimate - повредена
Цена
30 лв.
гр. София, обл. София,  преди 5 часа
Камера за видеонаблюдение без обектив. Модел: ccd Colour Ultimate HR-2230P
Гсм модули за алармени системи | Видеонаблюдение/охрана | гр. София
Гсм модули за алармени системи
Цена
90 лв.
Стоянов
гр. София, обл. София,  Подател: Стоянов,  преди 13 часа
Модул за включване към алармени системи. Сигнализира чрез набиране до 3 телефона. Разнообразие от входове. Минимални изисквания - да му се подаде захранване +12V (два проводника) и трети проводник, който се свързва към единия край на сирената. В зависимост от начина на управление на сирената ( с подаване на плюс или с подаване на минус) третия проводник от сирената отива към зона Z1 или Z4. Порт Р2 - е за управление на ел. брава чрез набиране на номера на алармата от първия телефон или с изпращане на съобщение. Порт Р3 е за включване/изключване на ел. уреди. Трябва отделен номер или ако не се ..
Продавам безжичен бутон за дистанционно управление | Видеонаблюдение/охрана | гр. Плевен
Продавам безжичен бутон за дистанционно управление
Цена
33.60 лв.
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 16 часа
Микропроцесорен широкообхватен комплект (приемник и предавател) за контрол на достъп. Подходящ е за свързване към всяка една система, която може да се управлява с релеен изход - бариери, гаражни врати и други автоматизирани устройства. Състои от две части (приемник и предавател) с обхват до 30 метра, който му позволява дистанционно управление на различни типове системи за контрол на достъп. Обхват до 30м. Релеен изход, съвместим с повечето системи за контрол на достъп Дистанционен предавател с 2 бутона Максимален брой на предавателите- 30 Работна честота 433MHz Гаранция: 1 година..
Дистанционни за безжични алармени системи | Видеонаблюдение/охрана | гр. София
Дистанционни за безжични алармени системи
Цена
10 лв.
Стоянов
гр. София, обл. София,  Подател: Стоянов,  преди 17 часа
Честота - 433Mhz серия 1527 батерия 23А - 12V цвят - бял
Жични и безжични магнитни датчици за аларми | Видеонаблюдение/охрана | гр. София
Жични и безжични магнитни датчици за аларми
Цена
10 лв.
Стоянов
гр. София, обл. София,  Подател: Стоянов,  преди 17 часа
Магнитни безжични датчици за безжични алармени системи. Поставят се на врати и прозорци. Особености: Батерия 23А 12V Честоти 315Mhz и 413 Mhz Обхват до 30 м Смяна на батерия(маосва) - на 9 месеца серия 1527 Цвят - бял --- Жични магнитни датчици за алармени системи на цена 4 лв. Малък размер Цвят - бял и кафяв
Промоция на AHD видеонаблюдение с резолюция на запис 4 мегапиксела | Видеонаблюдение/охрана | гр. София
Промоция на AHD видеонаблюдение с резолюция на запис 4 мегапиксела
Цена
320 лв.
Стоянов
гр. София, обл. София,  Подател: Стоянов,  преди 17 часа
Предназначение: Висококачествено видеонаблюдение и охрана на домове, офиси, къщи, апартаменти и дворове и паркинги със резолюция на запис - 4Мрх. Подходяща за запис на номерата на коли. Комплекта съдържа: 4 канален AHD 3.0 5 в 1 хибриден цифров видеорекордер с H264+ компресия и аналитични функции, поддържа AHD камери с резолюция до 4MP(2952х1520),TVI, CVI и аналогови камери с резолюция 1080P и IP камери до 5MP (ULTRA HD), 4 аудио канала --- Корпусни камери - 2 бр. Камера за външен монтаж, ултра висока резолюция - 4MP (2500x1600), 4 в 1 - AHD, TVI ( Turbo HD ), CVI и аналогов видеостанд..
Промоция - висококачествено видеонаблюдение с резолюция на запис 1080р( 2Мрх) | Видеонаблюдение/охрана | гр. София
Промоция - висококачествено видеонаблюдение с резолюция на запис 1080р( 2Мрх)
Цена
260 лв.
Стоянов
гр. София, обл. София,  Подател: Стоянов,  преди 17 часа
Системите за видеонаблюдение Hikvision се използват за висококачествено наблюдение и охрана на домове, офиси, дворове, къщи, магазини и складове. Предлаганите комплекти са с резолюция 2 мегапиксела на наблюдение и много важно 2 мегапиксела (1080p) резолюция на запис. При проблем се гледа записа и от съществено значение е неговото качество. Предлаганите комплекти могат да работят и с обикновенни аналогови камери. Разпознаването е автоматично. Характеристики: Преглед през интернет/смартфон Видеонаблюдение през интернет в реално време Преглеждане на записи през Интернет Конфигурация и..
Алармена система с гсм известяванеАларми за къщи, вили и пчелини | Видеонаблюдение/охрана | гр. София
Алармена система с гсм известяванеАларми за къщи, вили и пчелини
Цена
130 лв.
Стоянов
гр. София, обл. София,  Подател: Стоянов,  преди 17 часа
Предназначение на сигнално охранителни системи СМ11: Аларма за къща, вила и дом с защита от фалшиви сработвания. Подходяща охранителна система и за мазе и пчелни кошери. Особено подходяща за отдалечени обекти. Аларми за дома и офиса. Може да се използва и за разширяване на възможностите на съществуващи системи - като дайлер с допълнителна сирена, със собствено захранване и акумулатор, сигнализиращ при отпадане на захранване 220 волта или алармиране при сигнал или унищожаване на съществуващата система. Предимства: • Пълна картина на алармения процес - зона причинила алармата и зони за..
Легранд-датчик за движение обхват 360 градуса | Видеонаблюдение/охрана | гр. София
Легранд-датчик за движение обхват 360 градуса
Цена
50 лв.
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Продавам Датчик за движение на френската фирма Легранд който има обхват на действие на 360 градуса, подходящ и за влажни помещения със инструкция за свързване и експлотация чисто нов във кутия цвят- бял, максимален товар 2000 вата
Скрита камера за видеонаблюдение в датчик за движение AHD, 2.3MP, 3.7 мм | Видеонаблюдение/охрана | гр. Ямбол
Скрита камера за видеонаблюдение в датчик за движение AHD, 2.3MP, 3.7 мм
Цена
86 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: ДАКИСС - ОФИС МАРКЕТ ЕООД,  преди 18 часа
Скрита камера за видеонаблюдение в датчик за движение AHD, 2.3MP, 3.7 мм СПЕЦИФИКАЦИЯ Устройство за видеонаблюдение: 1/3 ’’ SONY Super HAD CCD II Висока чувствителност: 0.001Lux / F = 1.2 Висока разделителна способност: 700 TVL (Цвят) 3.7mm обектив Функцията за поверителност OSD меню Аудио функция Ден / нощ AWB, BLC, AGC Електронно управление на затвора Quad (четири елемента) PYRO сензор и твърд обектив за изключителна производителност при откриване и премахване на фалшиви аларми, причинени от малки животни и домашни любимци ASIC базирана електроника с анализ на спектъра на скор..
GSM/SIM Безжична алармена система за дома, вилата, офиса | Видеонаблюдение/охрана | гр. Самоков
GSM/SIM Безжична алармена система за дома, вилата, офиса
Цена
95 лв.
гр. Самоков, обл. София,  Подател: Антон,  преди 18 часа
GSM алармата е охранителна система с вграден GSM комуникатор, акумулатор (за аварийно захранване), микрофон за подслушване на охраняемия обект и др. В централата се поставя активна SIM карта без значение от мобилния оператор. При задействане на алармата на вашият GSM получавате позвъняване или SMS в зависимост от настройките с указване на нарушената зона за охрана. Можете дистанционно да се свържете с централата и да слушате какво се случва в охраняемия обект. Алармената централа разполага с един безжичен датчик за врата и един безжичен датчик, задействащи се при движение. Технически характе..
Камера крушка 1.3MP 360 градуса IP Wireless Wi-Fi VR Audio 128GB slot | Видеонаблюдение/охрана | гр. София
Камера крушка 1.3MP 360 градуса IP Wireless Wi-Fi VR Audio 128GB slot
Цена
68 лв.
гр. София, обл. София,  преди 19 часа
ОСТАВАТ ДВЕ!! Общ преглед: Wifi камера: Поддръжка на отдалечено гледане на мобилни устройства. за iPhone / Android поддръжка. Обектив: 360VR. Записване: с micro sd card solt (micro SD карта максимум 128GB, но SD не е включена) Разпознаване на движение: Поддържате засичане на движението. мини & преносими: Гледайте видео в реално време от всяко място, по всяко време! Вградена Wi-Fi: Свържете камерата директно в рамките на 10 метра, когато няма WiFi и WiFi режим 2. 1. 1,3-мегапикселова камера. 2. H.264 + High Profile компресия, нисък битрейт високо качество imge; 3. Коди..
Видеонаблюдение промопакет. | Видеонаблюдение/охрана | гр. Бургас
Видеонаблюдение промопакет.
Цена
399 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”Траби-Тод” ЕООД,  преди 19 часа
3 бр. камери HDCVI 1Megapixel 720P IR за вътрешен или външен монтаж + 1 бр. 4 канален HDCVI ВИДЕОРЕКОРДЕР-DVR+ HDD 1TB с включени кабели и монтаж-пакетна цена-499.00 лв. Гаранция 18 м. Цена без гаранция -399.00 лв.
WiFi IP Smart Camera /въртяща /Бебефон/ 720P HD - IOS-Android | Видеонаблюдение/охрана | гр. Сливен
WiFi IP Smart Camera /въртяща /Бебефон/ 720P HD - IOS-Android
Цена
58 лв.
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: Васил,  преди 19 часа
Наблюдавайте вашия дом, магазин или офис - лесно, достъпно и по всяко време. Защитете собствеността си без скъпи СОТ абонаменти! * безжична и компактна * Гледате и слушате през телефон или таблет * записва на карта памет * Нощно виждане до 10 метра * Няма нужда от специален монтаж Технически характеристики: Захранване: 5V (включено в комплекта) Видео резолюция: 720Р - 1 мегапиксел Нощно виждане: поддържа до 10м Детектор за движение: ДА Слот за SD card: ДА Въртяща се: хоризонтално 355, вертикално 120 градуса Връзка с интернет: WiFi За вътрешна употреба или защитена с..
безжични охранителни системи с гсм модул, алармени системи, аларми | Видеонаблюдение/охрана | гр. София
безжични охранителни системи с гсм модул, алармени системи, аларми
Цена
150 лв.
Стоянов
гр. София, обл. София,  Подател: Стоянов,  преди 1 ден
Безжични охранителни системи СМ7 - 3 в 1 1. Охрана 2. Подслушване 3. Управление на ел. уреди (ел. брави) Предназначение на аларми СМ7: Аларми за дома и офиса. Аларми за къщи, вили, гаражи - сигурна и надеждна охрана на домове, магазини, офиси и къщи. Предимства на безжични алармени системи CM7: •Сигнализира основно чрез набиране без разход на средства и в реално време •Подходяща за всякакви потребители - управление чрез гсм апарат и дистанционни •Пълна картина на алармения процес - зона причинила аларма и зони засекли нарушения по време на аларменото събитие (разбира се дали има ..
Чисто нова IP камера camera 720Р H.264 за наблюдение | Видеонаблюдение/охрана | гр. София
Чисто нова IP камера camera 720Р H.264 за наблюдение
Цена
65 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Чисто нова IP камера 720Р H.264 с нощно виждане, детекция на движенията, вграден микрофон, възможност за въртене по хоризонтала на 355° и по вертикала на 90° има 1/4” CMOS матрица с висока светлочувствителност и IR CUT филтър. Може да се свърже както през Wifi, така и през Lan. Има и вградена антена, което позволява още по-голям обхват. Конфигурира се лесно през Android телефон и таблет, има и софтуер за PC. Подържат ONvif стандарт, което позволява ползването им с много други различни софтуери. Софтуера поддържа завъртане на получаваното от камерата изображение в желаната посока и огледални ..
Комплекти за изграждане на сигнално-охранителни системи. | Видеонаблюдение/охрана | гр. Варна
Комплекти за изграждане на сигнално-охранителни системи.
”ТЕХ СИСТ” ООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ”ТЕХ СИСТ” ООД,  преди 1 ден
Комплекти за изграждане на сигнално-охранителни системи за дома и офиса от 139лв. до 257лв.. Предлагаме: Комплекти включващи: Централа - 1 бр., PIR - датчици 1,2 или 3 бр. Акумулаторна батерия - 1 бр. и МКД - 1 бр. Гаранционен срок - 12 месеца от датата на закупуване. Окомплектоването на други конфигурации може да се изпълни в съответствие с изискванията на Клиента. При желание от страна на Клиента - осигурен професионален монтаж във Варненски регион. За привържениците на “НАПРАВИ СИ САМ” осигуряваме необходимата консултация.
“Паник-бутон” системи с дистанционно оповестяване. | Видеонаблюдение/охрана | гр. Варна
“Паник-бутон” системи с дистанционно оповестяване.
”ТЕХ СИСТ” ООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ”ТЕХ СИСТ” ООД,  преди 1 ден
Предлаганите от нас “Паник-бутон” системи са подходящи за: -използване от болни и трудноподвижни хора; -хора живеещи в отдалечени райони; -изграждане на системи за самоохрана в райони с повишена битова престъпност. Задействането на “паник-бутона” предизвиква дистанционно оповестяване по радио канал, телефонна линия или чрез GSM - оператор за нуждата от помощ. Системите се асемблират в различни конфигурации в зависимост от конкретните условия и изисквания. В конфигурациите могат да бъдат включени звукова и светлинна сигнализации, указващи мястото на задействане.
Телеобектив за видеокамера RICOM | Видеонаблюдение/охрана | гр. София
Телеобектив за видеокамера RICOM
Цена
12 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Неизползван, чисто нов.
Охранителни системи с клавиатура с гсм модул | Видеонаблюдение/охрана | гр. София
Охранителни системи с клавиатура с гсм модул
Цена
170 лв.
Стоянов
гр. София, обл. София,  Подател: Стоянов,  преди 1 ден
Приложение: Предназначението на алармени системи с клавиатура СМ4 е за сигурна и надеждна охрана на вашият дом, къща и вила. Управление: Лесно включване/ изключване на алармени системи СМ4 - необходимо е само да наберете номера на гсм модула от вашият телефон (който предварително е запаметен) и нищо повече или да наберете код от клавиатурата с брой цифри от 2 до 10. Може да ползвате както клавиатурата така и управлението от гсм апарат(смартфон). Например да я включите от смартфон и да я изключите от клавиатура или само от клавиатура или само от мобилен апарат. Базова конфигурация: ..
Управление на входни врати на блокове с чипове и гсм апарат | Видеонаблюдение/охрана | гр. София
Управление на входни врати на блокове с чипове и гсм апарат
Цена
165 лв.
Стоянов
гр. София, обл. София,  Подател: Стоянов,  преди 1 ден
Допълнителна информация за модула GM30 Контрол на достъп чрез гсм апарат и мобилен апарат без разход на средства Приложение: Отключване на входни врати на блокове. Управление на бариери, гаражни врати и др. обекти посредством безплатно обаждане Захранване 220V AC Изходен ток - 300 mA --- Комплекта на цена 165 лв. включва: Основен блок Акумулатор 12V/1,3Ah Rfid четец Безконтактни ключове (чипове) - 3 Допълнително: Електромагнитен насрещник - 40 лв. Монтаж 50 лв. Чипове - 1лв. на брой Брой потребители - до 40 --- Свойства: Елементарно програмиране на достъпа на потребите..
Контрол на достъп чрез rfid четец и от гсм апарат. Управление на врати и бариери. | Видеонаблюдение/охрана | гр. София
Контрол на достъп чрез rfid четец и от гсм апарат. Управление на врати и бариери.
Цена
99 лв.
Стоянов
гр. София, обл. София,  Подател: Стоянов,  преди 1 ден
Контрол на достъп чрез гсм апарат GM20 Приложение: Отключване на входни врати на блокове. Управление на бариери, гаражни врати и др. обекти посредством безплатно обаждане Захранване 12V DC Брой потребители - до 200 Елементарно програмиране на достъпа на потребители - без допълнителен софтуер и устройства и от разстояние Възможност за добавяне на един или повече потребители чрез набиране на номера на гсм модула. Възможност за добавяне/изтриване на потребители чрез съобщения. Възможност за добавяне/изтриване на потребители чрез редактирането на използваната от гсм модула СИМ карта. ..
Видеонаблюдение и охранителни камери- монтаж | Видеонаблюдение/охрана | гр. Варна
Видеонаблюдение и охранителни камери- монтаж
Цена
70 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: П. Димитров,  преди 2 дни
Видеонаблюдение и охранителни камери - продажба, сервиз и монтаж. Монтаж на видеодомофони за къщи, вили и жилищни сгради.
аларма само за 2 лв. | Видеонаблюдение/охрана | гр. Пловдив
аларма само за 2 лв.
Цена
2 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: сервиз,  преди 2 дни
Мини аларма за прозорци, врати, шкафове, витрини и др. https://www.facebook.com/cheapalarm https://youtu.be/do9oNYBI5kc Спецификации: Лесна за монтиране аларма чрез залепване към врати или прозорци. Двата магнитни сензора се поставят успоредно на врата или прозорец и засичат промяна в магнитното поле. Когато някои се опита да проникне във Вашия дом или офис алармата сигнализира със силен звук от 90 dB(A). Безжичната аларма за врати и прозорци засича влизане с взлом и алармира със силен звук от 90 dB(A). Защитава вашия магазин, офис, дом или всеки вход който бихте искали да защитите. ..
Аларма за врата 120 dB TÜRSTOPPER 307737 стопер за врата с аларма | Видеонаблюдение/охрана | гр. Пловдив
Аларма за врата 120 dB TÜRSTOPPER 307737 стопер за врата с аларма
Цена
6 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
Намаление! от 16. оо на 6.oo лева! Бъдете сигурни и защитени в своя дом с компактната и надеждна аларма за врати или прозорци. Това устройство ще осигури Вашето спокойствие у дома или в хотелската Ви стая. То се поставя под вратата и служи едновременно като спиращ клин и звукова аларма. Звукът със сила 120 dB ще стресне всеки натрапник и едновременно с това ще привлече околните. Стопера за врата с аларма е подходящ за употреба у дома, офиса, бунгало, хотелска стая, склад или друго помещение. - Аларма за врата - Звуков сигнал: 120 dB - Клиновидна форма направена така, че да став..
Камера за видеонаблюдение, външна, нова | Видеонаблюдение/охрана | гр. София
Камера за видеонаблюдение, външна, нова
Цена
38 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Камера за видеонаблюдение. Външна, влагоустойчива, със стойка. Компактни размери. Обектив 3.6 mm, 600TVL с инфрачервени светодиоди и обхват до 20 метра. Разполагам с 7 броя.
« Предишна | 1234567 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг