Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  • реклама
Намерени са 58 обяви
395 лв.
WWW.MDETECTORS.BG е официален представител за България на всички световноизвестни производители на металотърсачи. Всички металдетектори, които предлагаме са нови с гарантиран произход и сервиз в България. Предлагаме металдетектори от 395 лв до 25 000 за георадарите. Имаме пинпойнтери, които са на стойност от 60 лв до 360 лв. За цени www.mdetectors.bg Всички металотърсачи налични в магазин Клондайк в София - улица Цар Симеон 160 и с безплатна доставка по куриер до всяка точка на България.
Цена: 1 690 лв. Апаратът е внесен от чужбина и е чисто нов в две кутии. Новия модел с новия софтуер. Метал детектора е най-добрият модел на американската фирма Гарет. Удобен е за търсене на бърз и бавен ход в тесни и..
Цена: 380 лв. Апаратът е неразличимо от нов. Характеризира се с изключително стабилна работа на всякакви терени. Напълно автоматичен земен баланс.8 сегмента на дискриминация предлагат настройка на това, което желае..
Металотърсачът е ползван веднъж. Най-добрият на пазара-изключително стабилна работа при всякакви условия, отлична чувствителност и лесен за боравене. За разлика от останалите подобни, уредът е с две с..
Цена: 1 350 лв. Метал детекторът е разработка на фирмата НОКТА, която е специализирана в изработката на проучвателна апаратура. Работи на дълбочина до 6 метра, като при това изчислява вида на метала и разстоянието до..
Цена: 1 350 лв. Апаратът е чисто нов. Работи там, където другите металдетектори от същия тип индуктивен баланс просто спират. Перфектни резултати на силно минерализирано и орудено. Има 3 честоти -- 6.4kHz за максимал..
Цена: 680 лв. Металотърсачът е един от най-добрите на пазара-изключително стабилна работа при всякакви условия, отлична чувствителност и лесен за боравене. Работи на принципа на пулс-индукцията, което означава, че ..

Whites Игъл Спектрум

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 450 EUR 252 Апаратът е в перфектно състояние, много близко до ново, използван не повече от 2/3 пъти. Фолиото на дисплея още не е махано. Оригиналната пита има 2/3 едвам забележими драскотини, другата..
Цена: 350 лв. Продавам нови професионални металдетектори-”Грабител” с търсеща бобина елипса 32x22см. Уреда е с автоматичен и ръчен грунд баланс. Работна честота 7.5 KHz. Висока ефективност в силно минерализирани те..
Цена: 220 лв. Продавам най-различни видове металотърсачи, монетари, рамки с големи и малки сонди, работещи до около 4-5 метра в земята. Цените започват от 270лв. Ето снимки на някои от тях...
Цена: 650 лв. Метал детекторът е изпробван в рамките на два часа. Работи абсолютно перфектно. Отличен за българските условия и почви. Много добра дълбочина и дискриминация. Има двутонална звукова дискриминация, стр..
Цена: 980 лв. месеца. Работи изключително прецизно. Работна честота 4.6 kHz. Изключително дълбок. Подходящ за използване при търсене на монети, реликви и съкровища. Лек, много добре балансиран. Окомплектован е с го..
Цена: 1 000 лв. купува заводски металотърсачи, металдетектори, скъпи и евтини, всякакви модели. Машините трябва да са изправни.

Продава се Металотърсач GARRET ACE EVRO-350

гр. Карлово, обл. Пловдив
Цена: 360 лв. Продава се Металотърсач GARRET ACE EVRO-350, с протектори на сондата и на електрониката с документи и оригинална раница за 25 лева.

Металотърсач GTI 2500

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 1 500 лв. Металотърсачът е с два комплекта презареждаеми батерии, като вторите са в кутия. Зарядни и документи към него.

Багет Римски

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 208 лв. Багета е нов, предлагам обучение, докато се научите... ползва се и като махало... имам полигон, работа със свидетел

металдетектор-металотърсач-дълбочинен

гр. Димитровград, обл. Хасково
Цена: 280 лв. Нов, неупотребяван импулсен уред за търсене на метали до 4 метра максимална дълбочина. Максимално опростени настройки-само две контроли- клика или праг и сила на звука-волуме. Рамката е с размери-метъ..
Цена: 800 лв. OMNISKOP-5000,e мощен далекотърсещ локатор, работещ на принципа-молекулярно честотна дискриминация, проектиран е за търсене от разстояние на злато, сребро, платина, мед, бронз, диаманти, кухини и вода..

Кабелотърсач-кабел детектор

гр. Враца, обл. Враца
Цена: 600 лв. Продавам, кабелотъсач-уред за точно локализиране местоположението и проследяване трасето на подземни кабели и тръби, на дълбочина 5м, пълен микропроцесорен контрол, двуредов дисплей, генератор, звуков..
Цена: 1 200 лв. Продавам мощен металдетектор, тип пулс индукция с дискриминация на черни и цветни метали, работи с рамка 1м x 1м, дълбочина на работа до 4 м. Малка антена 28 см, тип монетар до 150см, тонална дискрими..

Металдетектор металотърсач

гр. Враца, обл. Враца
Цена: 600 лв. Продавам металдетектор тип пулс индукция подходящ за работа и на орудени терени, комплекта включва антена 36см, стик, антена 1 на 1 метър, инструкция, зарядно устройство. Дълбочина на работа с малка а..
Цена: 800 лв. Продавам дистанционни локатори, за търсене на заровени в земята метали, кухини, пещери, и вода от разстояние до 1000м, дълбочина 8м в зависимост от големината на обекта, уреда е с пълен микропроцесоре..
Цена: 800 лв. Продавам дистанционни локатори, OMNISKOP - 4000, long range locator, за търсене на заровени в земята метали, кухини, пещери, и вода от разстояние до 1000м, дълбочина 8м в зависимост от големината на о..

металдетектор-металотърсач-нов

гр. Димитровград, обл. Хасково
Цена: 220 лв. Нов, неупотребяван заводски уред. Ваден от кашона само за тест. Модела е MD3020ll 1. LCD дисплей - показва вероятния вид метал със стрелката, дълбочината на целта, диапазона на дискриминацията / Notc..

Метал Детектор Кабел-локатор c-11

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 600 лв. За откриване на кабели под земята. Проследява кабели до 1000 м и дълбочина 3м фасебоок страница- https://www.facebook.com/MetalDetectorsSKN/ Уеб сайт- http://skn-metaldetectors.com/

Метал Детектор (Metal Detector)

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 500 лв. Има зарядно. Акумулаторни батерии. Дълбочина 10ст. на 30см 1лв на 35см. и големи предмети 1.5м Допълнително се продават антени Ф-38 е 38см 140лв Ф-32 е 32см 130лв Ф-17x27 е 17х27см 110лв фасебо..
Цена: 2 150 лв. Метал Детектор Металдетектора работи на 400 hz. Има букса за слушалки. Батерията е 12v -2,2A. Батерията издържа до 10 часа работа. Машината е чувствителна към цветни метали. Размера на рамк..

prodavam metalotursach praven namira predmeti do 50 sm

с. Безмер, обл. Ямбол
Цена: 160 лв. Металотърсач водоустойчив цена 160 лв.
Цена: 39.96 лв. Детектор за метал работи в два режима звукова аларма и вибрация. Захранване с една батерия 9V. Дължина - 42см. Тегло - 272гр. Код на продукт: 19886 ​ Начини на доставка: - До адрес/офис на Рапид..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг