Филтриране
Сортиране

Металотърсачи/Металдетектори

55 обяви
Цена: 395 лв. Ново WWW.MDETECTORS.BG е официален представител за България на всички световноизвестни производители на металотърсачи. Всички металдетектори, които предлагаме са нови с гарантиран произход и сервиз в Бълга..
Цена: 5 300 лв. Ново НОВ Метален Детектор за проверка на готови дрехи за счупени върхове на игли и метални елементи MAX-HD-8650T. ГАРАНЦИЯ 1 ГОДИНА.
Цена: 680 лв. Втора употреба Металотърсачът е един от най-добрите на пазара-изключително стабилна работа при всякакви условия, отлична чувствителност и лесен за боравене. Работи на принципа на пулс-индукцията, което означава, че ..
Цена: 370 лв. Втора употреба Апаратът е купен на 19.11.2018г и има 5 години гаранция. изключително прецизен. Много е лек и може да се работи цял ден без проблем. Напълно автоматичен грунд, отлична чувствителност и дискриминация, ..
Цена: 350 лв. Ново Продавам нови професионални металдетектори с търсеща бобина по избор: елипса 32x22см.,28x20см., ДД28, ДД32, ДД36см. Уреда е с автоматичен и ръчен грунд баланс. Работна честота от 5KHz до 14KHz. Висока..

Пинпойнтер Propointer Металотърсач Металдетектор

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Цена: 65 лв. Ново Pinpointer Propointer (нова модел 2018) нов, с опаковка. Служи за откриването на труднооткриваеми предмети, лек и много лесен за употреба. Пращам с Еконт. Има звукова и вибрираща аларма, която у..

Металдетектор гарет ат про

гр. Разлог, обл. Благоевград
Цена: 500 лв. Втора употреба Ат про със сонда нел торнадо 33см и слушалки

Металдетектор-металотърсач-нов

гр. Димитровград, обл. Хасково
Цена: 220 лв. Ново Нов, неупотребяван уред с дискриминация на металите. За монети-23-25 см. Антена- 20 см.
Цена: 399 лв. Ново Металотърсач FISHER F11 MEGA ULTIMATE - 2 търсещи сонди - базова 18cm. /7”/ концентрична и 33cm./13”/ DD ULTIMATE DETECH с безплатен протектор Увеличава дълбочината с над 25% спрямо базовата 28см. ..

Металотърсач Makro Racer 2 - 14Khz

гр. София, обл. София
Цена: 890 лв. Ново Металотърсачът Makro Racer 2 е втората версия на известния металотърсач Makro Racer, като тук не говорим за металотърсач от така наречените серии ”фейслифтинг”, тоест нов модел в който разликите са цв..

Металотърсач Nokta Anfibio Multi 5-14-20 kHz

гр. София, обл. София
Цена: 1 450 лв. Ново Anfibio Multi е многофункционален металотърсач, който работи на суша, под вода, на статичен и динамичен режим. Със всичките си нови характеристики и настройки, плюс избора от 7 сонди, новият Anfibio..

Металотърсач Minelab GPZ 7000

гр. София, обл. София
Цена: 15 500 лв. Ново MINELAB - GPZ 7000 е с уникалната нова технология и е 40% по-дълбок от MINELAB GPX 5000 при търсене на самородно злато, особено за засичането на по-малките парченца под половин грам. В този смисъл той..
Цена: 210 лв. Ново Garrett Pro-Pointer Използвайки професионалния pinpointer на Garrett вие може да увеличите бързината, с която изваждате намерено съкровище. Не се нуждае от настройки и по никакъв начин не смущава ра..
Цена: 1 240 лв. Ново В комплект с подводен пинпойнтер F-PULSE - модел 2018 Металотърсачът Fisher F75+ /ПЛЮС/ е с най-новият софтуер DST (Digital Shield Technology) и всъщност е Fisher F75 Ltd, т.е. с двете допълнителни д..

Металотърсач XP DEUS V5 сонда 28см. RC

гр. София, обл. София
Цена: 1 980 лв. Ново XP DEUS 5 с 28см. ДД сонда, дистанционно /БЕЗ СЛУШАЛКИ/ XP DEUS поставя началото на технологичен пробив и е истинска иновация в дизайна на металдетекторите, изобрети първият безжичен детектор и първи..

Металотърсач GTI 2500

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 1 400 лв. Втора употреба Металотърсачът е с два комплекта презареждаеми батерии, като вторите са в кутия. Зарядни и документи към него.

Металотърсач COINS дву тонален.

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 270 лв. Ново Металотърсач с отлична дълбочина и дискриминация, надежност и простота в управлението. Потенциометри земен баланс, степен на отхвърляне на железните предмети, праг, регулатор на дълбочина и сила на зв..
Цена: 800 лв. Ново Продавам дистанционни локатори, за търсене на заровени в земята метали, кухини, пещери, и вода от разстояние до 1000м, дълбочина 8м в зависимост от големината на обекта, уреда е с пълен микропроцесоре..
Цена: 800 лв. Ново Продавам дистанционни локатори, OMNISKOP - 4000, long range locator, за търсене на заровени в земята метали, кухини, пещери, и вода от разстояние до 1000м, дълбочина 8м в зависимост от големината на о..
Цена: 700 лв. Ново Акуметър,.3Д софтуера, който се инсталира на лаптоп, и има възможност за обработка на сигнала и визуализацията му в 3Д програмата на лаптопа Акуметър, е гео-електрически детектор за лесно и бързо лок..

Кабелотърсач-кабел детектор

гр. Враца, обл. Враца
Цена: 600 лв. Ново Продавам, кабелотъсач-уред за точно локализиране местоположението и проследяване трасето на подземни кабели и тръби, на дълбочина 5м, пълен микропроцесорен контрол, двуредов дисплей, генератор, звуков..
Цена: 700 лв. Ново Продавам металдетектор тип пулс индукция подходящ за работа и на орудени терени, комплекта включва антена 36см, стик, антена 1 на 1 метър, инструкция, зарядно устройство. Дълбочина на работа с малка а..
Цена: 1 200 лв. Ново OMNISKOP-5000,e мощен далекотърсещ локатор, работещ на принципа-молекулярно честотна дискриминация, проектиран е за търсене от разстояние на злато, сребро, платина, мед, бронз, диаманти, кухини и вода..
Цена: 20 лв. Ново Металодетектор за всички метали. Чисто нов в опаковка. цена 20 лв

метало търсач

гр. Гоце Делчев, обл. Благоевград
Цена: 650 лв. Втора употреба почти нов цената като нов е 800 лв аз го давам за 650 закупен преди 2 месеца има още 2 години и 8 месеца гаранция с фактура всичко редовно 34 см лови 5 стотинки пращам видео

Металдетектор-металотърсач-дълбочинен.

гр. Димитровград, обл. Хасково
Цена: 300 лв. Ново Нов импулсен уред за дълбоко търсене на големи метални предмети. Антена-100 см. на 50 см. Размера е подбран за да може да се работи на по-труднодостъпни места. Дръжката може да се сваля и антената да ..

металдетектор-металотърсач-нов

гр. Димитровград, обл. Хасково
Цена: 300 лв. Ново Нов, неупотребяван уред, ваден от кашона само за тестване. Модел АR944M. С антена 30 см. Акумулаторно захранване. Ръчен и автоматичен земен баланс. Работна честота-7.2 килохерца. Дълбочина за м..
Цена: 65 лв. Ново Чисто нов металдетектор - пинпойнтер Спецификации: 360 градуса зона за откриване на странично сканиране с предупредителен сигнал на LED светлина, аудио и вибрации. Аларменият звук и вибрациите ..

Металдетектор-металотърсач-дълбочинен-Нов

гр. Димитровград, обл. Хасково
Цена: 300 лв. Ново Нов импулсен уред за дълбоко търсене на големи метални предмети. Рамка 1×1 метър. Акумулатор на 12 волта и зарядно. Много лесна настройка само с три потенциометъра и мното стабилна работа. Права лопат..

металдетектор - white’s matrix m6

с. Обединение, обл. Велико Търново
Цена: 899 лв. Втора употреба Продавам металотърсач ”white’s matrix m6 ” с две сонди, слушалки и упътване на английски. Нямам време за него и затова го продавам. Купувал съм го от Чехия 2016 г. Или заменям за въздушна пушка ”Comet..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.