1. home
  2. »
  3. bcЕлектроника
  4. »
  5. Металотърсачи/Металдетектори

Металотърсачи/Металдетектори

150 обяви
Цена: 1 950 лв. Ново XP DEUS 5 с НОВАТА СОНДА x35 - 28см. ДД сонда, дистанционно /БЕЗ СЛУШАЛКИ/ XP DEUS поставя началото на технологичен пробив и е истинска иновация в дизайна на металдетекторите, изобрети първият безжич..
Цена: 45 лв. Втора употреба Сак, калъф за металдетектор White’s TM 800,808. Предпазва от дъжд и мъгла тагове- сак калъф раница металотърсач металдетектор металодетектор
Цена: 3 850 лв. Втора употреба Jeosonar 3D e детектор откриващ метални и неметални цели, както и кухини на доста прилична дълбочина. Менюто е на български език. На дисплея се изобразяват с 3D графика вида на засечения обект и дълбо..
 рекламирай сам в
Цена: 550 лв. Втора употреба Американски металотърсач металдетектор Garrett Euro Ace -пълен комплект
Цена: 650 лв. Втора употреба Апаратът е като нов. Изключително прецизен. Много е лек и може да се работи цял ден без проблем. Напълно автоматичен грунд, отлична чувствителност и дискриминация, вграден пинпойнт за точно локализира..
Цена: 390 лв. Втора употреба Издава се фактура на името на купувача. Металотърсачът е в перфектно техническо състояние. Работи изключително прецизно. Две честоти. Има 3 програми, всяка от които може да се променя според естеств..
Цена: 800 лв. Ново OMNISKOP-4000,e мощен далекотърсещ локатор, работещ на принципа-молекулярно честотна дискриминация, проектиран е за търсене от разстояние на злато, сребро, платина, мед, бронз, диаманти, кухини и вода..
Цена: 1 200 лв. Ново OMNISKOP-5000,e мощен далекотърсещ локатор, работещ на принципа-молекулярно честотна дискриминация, проектиран е за търсене от разстояние на злато, сребро, платина, мед, бронз, диаманти, кухини и вода..
Цена: 800 лв. Ново Продавам дистанционни локатори, OMNISKOP - 4000, long range locator, за търсене на заровени в земята метали, кухини, пещери, и вода от разстояние до 1000м, дълбочина 8м в зависимост от големината на о..
Цена: 700 лв. Ново Акуметър,.3Д софтуера, който се инсталира на лаптоп, и има възможност за обработка на сигнала и визуализацията му в 3Д програмата на лаптопа Акуметър, е гео-електрически детектор за лесно и бързо лок..
Цена: 145 лв. Втора употреба Търсеща бобина за металотърсач металдетектор Майнлаб Minelab 23см
Цена: 280 лв. Втора употреба Сондата е купена преди 3 месеца. Продава се, защото и апарата е продаден
Цена: 320 лв. Втора употреба Перфектно състояние. Цената от сайтовете започва от 500лв. Това е оргиналната търсеща сонда на металотърсачите Fisher за моделите F75, F70 и F75 ltd. Търсещите сонди тип DD /двойно Д/ за металотърсач ..
Цена: 24 лв. Втора употреба Детектор за метал и кабели, по които протича ток. Има светлина и звук с три нива на индикация. Уреда работи перфектно, практически нов. Закупих го от Лидл, за да си намеря един изгубен медальон и посл..

Удължен болт за Minelab VANQUISH

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Ново Удължен и усилен болт за усилватели за сонди. Става и за нормален монтаж. Предлага се в 2 цвята - черен и сив.
Цена: 15 лв. Ново Предпазител от счупване на ушите на сондата-10 и 12 инчова предназначен за предпазване на ушите на сондата. Изработен е от здрав материал. Предлагат се 2 модела Модел1 с резба на едното ухо-за нег..
Цена: 10 лв. Ново Системата против плъзгане пречи да се премества ръката при захвата на модула, това се случва при по дълго ползване. Може да бъде се изработи в цвят по желание -каталога на цветовете е на последната ..
Цена: 6 лв. Ново Държачите са предназначени за удобен захват на кабела от сондата към стика на металотърсача. Могат да бъдат изработени в цвят по желание -каталога на цветовете е на последната снимка.
Цена: 15 лв. Ново Тапите са изработени от здрав еластичен материал Предназначени са да предпазват буксите за сондата, Електронният модул и буксата за зареждане от влага и замърсяване на пиновете. Цената за 1 брой о..
Цена: 15 лв. Ново Два пъти по дълъг от старият вариант-60мм Направен е от изключително здрав и еластичен материал Предпазва върха на пинпойнтера от протриване при използване. Предлага се в червен, черен и сив цвят...
 рекламирай сам в
Цена: 25 лв. Ново Цена на държач с къси страни - 25 лв Снимки - 2, 3 и 4 Цена на държач с дълги страни - 30 лв Снимки - 5, 6 и 7 Удължен болт с гайка - 10 лв Снимка - 8 Държача за 11 инчова сонда е проектиран за ..

Усилвател за сонда Minilab VANQUISH 540

гр. София, обл. София
Цена: 25 лв. Ново Предпазител от счупване на ушите на сондата. Монтира се с болт и гаика от EQUINOX за предпочитане да е с 5мм удължен. Предлага се в черен, червен, сив цвят и при желание цвят по избор- при поръчка се ..
Цена: 30 лв. Ново Предпазител от счупване на ушите на сондата. Монтира се с болт и гаика от EQUINOX за предпочитане да е с 5мм удължен. Предлага се в черен, червен, сив цвят и при желание цвят по избор- при поръч..

глава за стик Minelab EQUINOX 600-800

гр. София, обл. София
Цена: 25 лв. Ново Глава за стик за Minelab EQUINOX 600-800. С надписа към стика е Ф18, тази без надписа е Ф16. Към тях вървят втулки с които може да се извърши външен монтаж при счупена стара глава. Предлага се..

шайби Minelab EQUINOX-VANQUISH

гр. София, обл. София
Цена: 2 лв. Ново Шайби за глава на стик за Minelab, VANQUISH и EQUINOX. Предлага се в червен, черен и сив цвят. При желание може да бъде издадена фактура.
Цена: 10 лв. Ново Удължен и усилен болт с 5 мм. в комплект с гайка за усилватели за сонди. Става и за нормален монтаж.

Подлакътник за Minelab Equinox 600-800

гр. София, обл. София
Цена: 30 лв. Ново Подлакътника е за стандартен стик 22 мм. Предлага се в черен, червен, сив цвят и при желание цвят по избор- при поръчка се посочва цвят от приложената таблица с цветове. При желание може да бъде и..
Цена: 30 лв. Ново Подлакътника е за стандартен стик 22 мм. Предлага се в черен, червен, сив цвят и при желание цвят по избор- при поръчка се посочва цвят от приложената таблица с цветове. При желание може да бъде..
Цена: 20 лв. Ново Механизмът е за стандартен стик-22 мм. Лесен и много удобен за съхранение в малки раници. Предлага се в черен, червен, сив цвят и при желание цвят по избор- при поръчка се посочва цвят от приложената ..
Цена: 30 лв. Ново Механизмът е за стандартен стик-22 мм. Лесен и много удобен за съхранение в малки раници. Предлага се в черен, червен, сив цвят и при желание цвят по избор- при поръчка се посочва цвят от прилож..
Въведи страница №