back to top

Металотърсачи/Металдетектори

194 обяви
Металдетектор-металотърсач. +Акумулатор! Клипче на уреда!
Цена: 340 лв. Ново

Нова, неупотребявана, дълбока машина. Модел MD990. С антена 26 см. Честота 8 кх. Захранване 2 батерии по 9 в, но работи и само с 1 бат. без загуба на дълбочина. Включена в комплекта 1 бр. акумулаторна..

Металдетектор-металотърсач плюс акумулатор литиев
Цена: 290 лв. Ново

Нов, неупотребяван модел МД910В. Антена 25 см. Захранване 2 батерии по 9 волта, но работи на същата дълбочина и само с 1 батерия. Чува монети до 30 см. капачка от компотен буркан до 55 см. Големи ме..

Металдетектор-металотърсач+литиев акумулатор
Цена: 390 лв. Ново

Нова бърза машина модел GTX 800. Антена 2дд. 28 см. с стабилен дебел кабел. За монети до 30 см. Работи с правилна дискриминация и на тежки почви. Захранва се от една батерия на 9 волта, включена в к..

Металдетектор-металотърсач+Акумулатори+зарядно! Нов! С антена 33см!
Цена: 490 лв. Ново

Нов, неупотребяван металотърсач. Модел TC 500 Антена 2DD, 33 см. залята, (водоустойчива). Има и протектор. Честота 10кх. Автоматичен земен баланс. Захранване четири батерии по 1.5 в. 2 АА. Включени а..

Металдетектор-металотърсач плюс алкална батерия
Цена: 180 лв. Ново

Нов, неупотребяван модел МД810. Антена 25 см. За монети до 30 см. Захранване- 2 батерии по 9 волта, но работи без да губи дълбочина и само с 1 батерия. Включена в комплекта 1 алкална батерия. Пращам с..

Металдетектор-металотърсач от типа ” Включи и търси” Нов+Алкални батерии!
Цена: 165 лв. Ново

Нов, неупотребяван металдетектор. Опростен модел. Натискаш бутона и машината е готова да търси всички метали. Добра и за монети и за желязо. Модел MD50-30. Антена 22см. Честота-6.6кх. Машина с Тритона..

Оригинални кутии за батерии за металдетектор Minelab и Whites
Цена: 45 лв. Втора употреба, втора ръка

Оригинални кутии за батерии за металдетектор Minelab и Whites Стават за модели като Minelab E-Trac Safari Explorer 1 и 2 и др. Whites за много от моделите Цената е за брой

Нов металотърсач металдетектор за злато, реликви Gold Finder
Цена: 550 лв. Ново

Комплекта включва апарата-комплект със сонда, лопатка, нови блутут слушалки, упътване Фактура на ваше име Може да се потапя и да работи във вода до дисплея Висок клас металдетектор и е един от най..

Търсеща бобина за металотърсач металдетектор Майнлаб Minelab
Цена: 145 лв. Втора употреба, втора ръка

Търсеща бобина за металотърсач металдетектор Майнлаб Minelab 23см

Нов дълбок металотърсач металдетектор Pirat Deep Hunter-гаранция
Цена: 530 лв. Ново

Металотърсачът е нов със фактура на ваше име. Изключително прецизна и дълбока машина. Автоматичен и ръчен грунд, отлична чувствителност и дискриминация. Батерията държи дълго време. Избор между две че..

Щипки за кабела на сондата за Minelab VANQUISH-4бр.
Цена: 12 лв. Ново

4бр. щипки за кабела на сондата-2 малки е 2 големи. Използват се за захващане на кабела на сондата към стика. Може да бъдат направени в цвят по избор.

Продавам металотърсач Golden Mask 5+ SE
Цена: 550 лв. Ново

Продавам металотърсач Golden Mask 5+ SE Апарата е чисто нов, купен на 08.10.2022 г. с гаранционен срок 5 години.

Скоби за кабел на санда за телескопичен-карбонов стик
Цена: 12 лв. Ново

Това са скоби за монтаж на телескопичен стик за захват на кабела на сондата. Могат да бъдат направени в Цвят по избор.

Държачи за кабела на сондата-4броя за Minelab,Garrett,Fisher и др
Цена: 12 лв. Ново

Държачите са предназначени за удобен захват на кабела от сондата към стика на металотърсача. на снимки 3 и 4 са новият модел Могат да бъдат изработени в цвят по желание -каталога на цветовете е на ..

Продавам металотърсач металдетектор XP DEUS v.5
Цена: 1 200 лв. Втора употреба, втора ръка

Продавам металотърсач XP DEUS v5. Комплекта включва дистанционо, две сонди, зарядно и стик.

Кит 2 в 1 за Minelab VANQUISH-сгъваем механизъм и изправяне на стика
Цена: 69 лв. Ново

Това е кит за изправяне на оригиналният стик и сгъваем механизъм за Minelab VANQUISH. Може да бъде изработен в цвят по желание на клиента.

Кит 2 в 1 за Minelab VANQUISH-сгъваем механизъм и изправяне на стика
Цена: 69 лв. Ново

Това е кит за изправяне на оргиналният стик и сгъваем механизъм за Minelab VANQUISH лМоже да бъде изработен в цвят по желание на клиента

Металдетектор-Металотърсач 3д акуметър
Цена: 700 лв. Ново

Акуметър,.3Д софтуера, който се инсталира на лаптоп, и има възможност за обработка на сигнала и визуализацията му в 3Д програмата на лаптопа Акуметър, е гео-електрически детектор за лесно и бързо лок..

Металдетектор металотърсач за злато omniskop-4000
Цена: 800 лв. Ново

Продавам дистанционни локатори, OMNISKOP - 4000, long range locator, за търсене на заровени в земята метали, кухини, пещери, и вода от разстояние до 1000м, дълбочина 8м в зависимост от големината на о..

Кабелотърсач-кабел детектор
Цена: 600 лв. Ново

Продавам, кабелотъсач-уред за точно локализиране местоположението и проследяване трасето на подземни кабели и тръби, на дълбочина 5м, пълен микропроцесорен контрол, двуредов дисплей, генератор, звуков..

Металдетектор. металотърсач. пулс индукция.DMX-1 EXPLORER
Цена: 700 лв. Ново

Продавам метал детектор тип пулс индукция подходящ за работа и на орудени терени, комплекта включва антена 36см, стик, антена 1 на 1 метър, инструкция, зарядно устройство. Дълбочина на работа с малка ..

Металотърсач. металдетектор. и дистанционни скенери за злато.
Цена: 800 лв. Ново

OMNISKOP-4000,e мощен далекотърсещ локатор, работещ на принципа-молекулярно честотна дискриминация, проектиран е за търсене от разстояние на злато, сребро, платина, мед, бронз, диаманти, кухини и вода..

Металдетектор металотърсач дистанционен локатор-Omniskop-4000
Цена: 1 200 лв. Ново

OMNISKOP-5000,e мощен далекотърсещ локатор, работещ на принципа-молекулярно честотна дискриминация, проектиран е за търсене от разстояние на злато, сребро, платина, мед, бронз, диаманти, кухини и вода..

140551 vidaXL Металдетектор с дълбочина на търсене до 200 см

140551 vidaXL Металдетектор с дълбочина на търсене до 200 см

Холандия (NL), област Други държави
Цена: 230 лв. Ново

Описание Този модерен металотърсач може да се използва за локализиране на метал от железни реликви, монети и битови предмети до благородни метали като сребро и злато. Той може да се използва широко н..

Металотърсач / Металдетектор - ръчен (пинпойнтер)
Цена: 53 лв. Ново

Ръчен металдетектор (пинпойнтер) - това е презицен уред с 360° обхват. Удобен и лесен за употреба. Уредът е устойчив на вода и прах (по стандарт IP66). Това позволява да бъде използван при всякакви ус..

Металотърсач пинпойнтер GP-pointer за точно локализиране на предмети - зелен цвят
Цена: 45 лв. Ново

Металотърсач пинпойнтер GP-pointer за точно локализиране на предмети - зелен цвят GP-GREEN Този лек и удобен пинпойнтер използва схема за прецизно претърсване и спомага за бързото локализиране и от..

Металотърсач пинпойнтер GARRETT PRO POINTER за точно локализиране на предмети
Цена: 89 лв. Ново

Металотърсач пинпойнтер на американската марка GARRETT наложила се в годините като лидер в металотърсачите. Модела пинпойнтър PRO POINTER ви помага за бързото локализиране на малки метали и монети в..

Металотърсач пинпойнтер GP-pointer за точно локализиране на предмети - зелен цвят
Цена: 45 лв. Ново

Металотърсач пинпойнтер GP-pointer за точно локализиране на предмети - зелен цвят GP-GREEN Този лек и удобен пинпойнтер използва схема за прецизно претърсване и спомага за бързото локализиране и от..

Металдетектор-металотърсач+алкална батерия

Металдетектор-металотърсач+алкална батерия

Димитровград, област Хасково
Цена: 99 лв. Ново

Нов, неупотребяван уред с звукова дискриминация. Антена 20 см. Дълбочина за монети до 20 см. Големи метали до половин метър. Захранва се от 2 батерии по 9 волта, но работи без да губи дълбочина с 1 ба..

Металотърсач Garrett ACE APEX. + Garrett MS3-безжични слушалки и 3 сонди
Цена: 950 лв. Втора употреба, втора ръка

Металотърсача е на 2 излета с остатъчна гаранция до 26.04.2025г. Цена за апарата с 3те сонди- 1350 лв. -1. оригинална-Garrett Viper coil 11” DD -2. Сонда Карма 13” DD (33 см) - 3.NEL Super Fl..