Филтриране
Сортиране
  Филтър
 • Област
  Всички
 • Населено място
  Всички
 • Състояние
  Всички
 • Цена
  Всички
 • Обяви подадени след
  Всички
 •  Разширено търсене
 • реклама

Металотърсачи/Металдетектори

49 обяви
Цена: 100 лв. Ново Чисто нов металдетектор - пинпойнтер Спецификации: 360 градуса зона за откриване на странично сканиране с предупредителен сигнал на LED светлина, аудио и вибрации. Аларменият звук и вибрациите ..
Цена: 350 лв. Ново Продавам нови професионални металдетектори с търсеща бобина по избор: елипса 32x22см.,28x20см., ДД28, ДД32, ДД36см. Уреда е с автоматичен и ръчен грунд баланс. Работна честота от 5KHz до 14KHz. Висока..
Цена: 165 лв. Ново Сондата е нова. Увеличава дълбочината и бързината на търсене до 30%... Може да се ползва и за моделите F75 и F70
Цена: 47 лв. Ново Намаление! от 75.oo на 47.oo лева! Детски металдетектор с реална функция да открива метала на 60 мм разстояние. Детският металдетектор е изработен от висококачествена пластмаса и има възможност ..
Цена: 680 лв. Втора употреба Металотърсачът е един от най-добрите на пазара-изключително стабилна работа при всякакви условия, отлична чувствителност и лесен за боравене. Работи на принципа на пулс-индукцията, което означава, че ..
Цена: 395 лв. Ново WWW.MDETECTORS.BG е официален представител за България на всички световноизвестни производители на металотърсачи. Всички металдетектори, които предлагаме са нови с гарантиран произход и сервиз в Бълга..
Цена: 800 лв. Ново Продавам дистанционни локатори, за търсене на заровени в земята метали, кухини, пещери, и вода от разстояние до 1000м, дълбочина 8м в зависимост от големината на обекта, уреда е с пълен микропроцесоре..
Цена: 1 200 лв. Ново OMNISKOP-5000,e мощен далекотърсещ локатор, работещ на принципа-молекулярно честотна дискриминация, проектиран е за търсене от разстояние на злато, сребро, платина, мед, бронз, диаманти, кухини и вода..
Цена: 700 лв. Ново Продавам металдетектор тип пулс индукция подходящ за работа и на орудени терени, комплекта включва антена 36см, стик, антена 1 на 1 метър, инструкция, зарядно устройство. Дълбочина на работа с малка а..
Цена: 700 лв. Ново Акуметър,.3Д софтуера, който се инсталира на лаптоп, и има възможност за обработка на сигнала и визуализацията му в 3Д програмата на лаптопа Акуметър, е гео-електрически детектор за лесно и бързо лок..

Кабелотърсач-кабел детектор

гр. Враца, обл. Враца
Цена: 600 лв. Ново Продавам, кабелотъсач-уред за точно локализиране местоположението и проследяване трасето на подземни кабели и тръби, на дълбочина 5м, пълен микропроцесорен контрол, двуредов дисплей, генератор, звуков..
Цена: 800 лв. Ново Продавам дистанционни локатори, OMNISKOP - 4000, long range locator, за търсене на заровени в земята метали, кухини, пещери, и вода от разстояние до 1000м, дълбочина 8м в зависимост от големината на о..

металдетектор-металотърсач-нов

гр. Димитровград, обл. Хасково
Цена: 230 лв. Ново Нов, неупотребяван заводски уред. Ваден от кашона само за тест. Модела е MD3020ll 1. LCD дисплей - показва вероятния вид метал със стрелката, дълбочината на целта, диапазона на дискриминацията / Notc..
Цена: 999 лв. Втора употреба Гарет гти2500 перфектен инфо по телефона

Металдетектор-металотърсач-водоустойчив

гр. Димитровград, обл. Хасково
Цена: 180 лв. Ново По схема на сърф мастер. устойчив на водни пръски и потопяем на малка дълбочина. слушалките не са водоустойчиви. антена-28см. с литиво-йонни акумулатори. за монети до 30 см. работи в солена морска вод..

white’s matrix m6 втора употреба

с. Обединение, обл. Велико Търново
Цена: 1 000 лв. Втора употреба Продавам малко употребяван металотърсач ”white’s matrix m6 ” с две сонди, слушалки и упътване на английски. Нямам време за него и затова го продавам. Купувал съм го от Чехия 2016 г. Или заменям за въз..

Металдетектор-металотърсач-нов

гр. Димитровград, обл. Хасково
Цена: 69 лв. Ново Нов, ваден от кашончето само за тест. Модела е МД -1005. Работна честота-около 22 килохерца, затова е чувствителен към злато и малки предмети. Антена с диаметър 16 см. За монети-до 10 см. Захранва се ..

металдетектор-металотърсач-нов

гр. Димитровград, обл. Хасково
Цена: 300 лв. Ново Нов, неупотребяван уред, ваден от кашона само за тестване. Модел АR944M. С антена 30 см. Акумулаторно захранване. Ръчен и автоматичен земен баланс. Работна честота-7.2 килохерца. Дълбочина за м..

продава металдетектор

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 350 лв. Ново продава нов неизползван металдетектор ”prizm”ІІ
Цена: 6 500 лв. Ново НОВ Метален Детектор за проверка на готови дрехи за счупени върхове на игли и метални елементи MAX-HD-8650T. ГАРАНЦИЯ 1 ГОДИНА.

Металотърсач COINS дву тонален.

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 270 лв. Ново Металотърсач с отлична дълбочина и дискриминация, надежност и простота в управлението. Потенциометри земен баланс, степен на отхвърляне на железните предмети, праг, регулатор на дълбочина и сила на зв..
Цена: 500 лв. Ново Продавам Дълбочинен - импулсен металотърсач

Метал Детектор Кабел-локатор c-11

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 600 лв. Ново За откриване на кабели под земята. Проследява кабели до 1000 м и дълбочина 3м фасебоок страница- https://www.facebook.com/MetalDetectorsSKN/ Уеб сайт- http://skn-metaldetectors.com/
Цена: 2 150 лв. Ново Метал Детектор Металдетектора работи на 400 hz. Има букса за слушалки. Батерията е 12v -2,2A. Батерията издържа до 10 часа работа. Машината е чувствителна към цветни метали. Размера на рамк..

Метал Детектор (Metal Detector)

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 500 лв. Ново Има зарядно. Акумулаторни батерии. Дълбочина 10ст. на 30см 1лв на 35см. и големи предмети 1.5м Допълнително се продават антени Ф-38 е 38см 140лв Ф-32 е 32см 130лв Ф-17x27 е 17х27см 110лв фасебо..
Цена: 250 лв. Втора употреба Металотърсача направо си е нов, излизано е три пъти.20 стотинки на 30 см, при правилна настройка. Чудесна дискриминация и изключително лесно се настройва. Той е нов модел, закупен март 18 г., с 60 мес..

металдетектор-металотърсач-платка

гр. Димитровград, обл. Хасково
Цена: 10 лв. Ново Заводска платка по схема с дискриминация ”Адмирал”. Към нея давам и ел. схема, монтажна схема, списък елементи и кратки данни за направата на антената. Ето и линк към видео на завършения ”Адмирал”..

Металотърсач GTI 2500 втора употреба

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 1 400 лв. Втора употреба Металотърсачът е с два комплекта презареждаеми батерии, като вторите са в кутия. Зарядни и документи към него.

prodavam minelabGPX 5000 втора употреба

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Цена: 6 100 лв. Втора употреба
Цена: 379 лв. Втора употреба Малко употребяван в перфектно състояние Американски Металдетектор White’s Prizm III Metal Detector with 9” spider loop. Купен е от САЩ. Цена: 379лв. Инфо: http://metaldetectorreviews.net/detecto..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.