1. home
  2. »
  3. bcЕлектроника
  4. »
  5. Металотърсачи/Металдетектори

Металотърсачи/Металдетектори

75 обяви
Цена:
1 950 лв.
Състояние:
Ново
XP DEUS 5 с НОВАТА СОНДА x35 - 28см. ДД сонда, дистанционно /БЕЗ СЛУШАЛКИ/ XP DEUS поставя началото на технологичен пробив и е истинска иновация в дизайна на металдетекторите, изобрети първият безжичен детектор и първия напълно телескопичен S-образен прът. Патентованата архитектура е базирана на три елемента: Сонда, дистанционно управление и слушалки, като всеки един е уникален и комуникира с другите чрез цифрова аудио връзка. Мощност, скорост, прецизност, олекотеност и компактност всичко това е постигнато с помощта на последните технологии. Търсещата глава е основен компонент в..

Металотърсач Nokta Anfibio Multi 5-14-20 kHz

гр. София, обл. София
Цена:
1 450 лв.
Състояние:
Ново
Anfibio Multi е многофункционален металотърсач, който работи на суша, под вода, на статичен и динамичен режим. Със всичките си нови характеристики и настройки, плюс избора от 7 сонди, новият Anfibio ще бъде любимият ви детектор. Без значение дали сте в парка, на полето или на плажа, дали търсите монети, съкровища или бижута, Anfibio сериите ще ви доставят екстремна дълбочина, бързина и представяне. Без осуетени менюта- единичното меню на Anfibio е лесно за работа и спестява ценно време за търсене. Искате да търсите под вода? - това не е проблем за Anfibio Избор от 3 честоти -5/14/20 k..
Цена: 100 лв. Ново Нов металдетектор GARRETT PRO POINTER тип пинпойнтер локализатор на метали, произведен в САЩ Спецификации: 360 градусова зона за откриване на странично сканиране с предупредителен сигнал на LED с..
Цена: 155 лв. Втора употреба Оригинална голяма Detech сонда 30х33см за металотърсач металдетектор White’s за всички модели Przm 3,4,5,Coinmaster, PRO, GT, 5G, 6T,TREASUREmaster и Treasure Pro. Работи много по-дълбоко от стандартн..
Цена: 60 лв. Ново Нов металдетектор тип пинпойнтер локализатор pinpointer Спецификации: 360 градусова зона за откриване на странично сканиране с предупредителен сигнал на LED светлина, аудио и вибрации. Алармени..

Minelab E-trac

гр. Белово, обл. Пазарджик
Цена: 1 400 лв. Втора употреба В отлично състояние със слушалки
Цена: 260 лв. Втора употреба На две излизания. Направен специално за нашите условия. Отлична дълбочина и дискриминация. Работи и в силно минерализирано. Батериите държат по 40 часа. Ето информация от производителя... Raptor p..
Цена: 165 лв. Втора употреба Сондата е оригинална и се използва за металдетектори на марката Гарет и конкретно моделите 1500 и 2500. Същата се използва и при Гарет АТ ПРО, АТ ГОЛД, АТ МАКС. Изключително чувствителна. Предназначен..
Цена: 145 лв. Втора употреба Търсеща бобина за металотърсач металдетектор Майнлаб Minelab 23см
Цена: 1 150 лв. Втора употреба Перфектна машина за всякакви терени и във всякакви атмосферни условия. На 15часа работа само с малката златарска сонда. Голямата е купена допълнително за 320лв, но не е употребявана. Използва се както..

Металотърсач Detech EDS RELIC STRIKER 4.8 Khz

гр. Балчик, обл. Добрич
Цена: 800 лв. Ново Новия професионален металотърсач на Detech Relic Striker работи на ниска честота 4.8 kHz. за да осигури възможно най-голяма дълбочина на търсене. Подходящ е за търсене на дърбоки по-големи метали. Раб..
Цена: 310 лв. Ново Професионален, Чувствителен и много Мощен металдетектор до 1000метра разстояние и 8метра дълбочина за злато и сребро!! Изключително подходящ за единични предмети, както и големи, включително за само..
Цена: 350 лв. Ново Продавам Дълбочинен - импулсен металотърсач

Металдетектор-металотърсач с дискриминация

гр. Димитровград, обл. Хасково
Цена: 150 лв. Ново Уреда е излизал 2-3 пъти за тестване затова антената има леки следи от употреба. Антената е около 25 см. Уреда работи на честота от 6 килохерца и е мълчаливка-работи без прагов звук. Автоматичен земен..
Цена: 1 200 лв. Ново OMNISKOP-5000,e мощен далекотърсещ локатор, работещ на принципа-молекулярно честотна дискриминация, проектиран е за търсене от разстояние на злато, сребро, платина, мед, бронз, диаманти, кухини и вода..
Цена: 700 лв. Ново Акуметър,.3Д софтуера, който се инсталира на лаптоп, и има възможност за обработка на сигнала и визуализацията му в 3Д програмата на лаптопа Акуметър, е гео-електрически детектор за лесно и бързо лок..
Цена: 700 лв. Ново Продавам металдетектор тип пулс индукция подходящ за работа и на орудени терени, комплекта включва антена 36см, стик, антена 1 на 1 метър, инструкция, зарядно устройство. Дълбочина на работа с малка а..

Кабелотърсач-кабел детектор

гр. Враца, обл. Враца
Цена: 600 лв. Ново Продавам, кабелотъсач-уред за точно локализиране местоположението и проследяване трасето на подземни кабели и тръби, на дълбочина 5м, пълен микропроцесорен контрол, двуредов дисплей, генератор, звуков..
Цена: 800 лв. Ново Продавам дистанционни локатори, за търсене на заровени в земята метали, кухини, пещери, и вода от разстояние до 1000м, дълбочина 8м в зависимост от големината на обекта, уреда е с пълен микропроцесоре..
Цена: 800 лв. Ново Продавам дистанционни локатори, OMNISKOP - 4000, long range locator, за търсене на заровени в земята метали, кухини, пещери, и вода от разстояние до 1000м, дълбочина 8м в зависимост от големината на о..
Цена: 500 лв. Ново Апарата работи перфектно.

металдетектор - white’s matrix m6 - бартер

с. Обединение, обл. Велико Търново
Цена: 700 лв. Втора употреба Продавам металотърсач ”white’s matrix m6 ” с две сонди и упътване на английски. Нямам време за него и затова го продавам. Само апарата 700лв., 33 см. сонда -230 лв., допълнителна акумулаторна батерия ..

Металотърсач VALLON

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 1 000 лв. Втора употреба Продавам немски металотърсач в комплект с батерии, слушалки, документи и раница от производител! Работи успешно на всякакви терени и под вода до 3м. Не пропуска находка! Батериите са 3х1.2волта! Догов..

Металдетектор-металотърсач-дълбочинен

гр. Димитровград, обл. Хасково
Цена: 350 лв. Ново Нов, неупотребяван импулсен дълбочинен уред за търсене на големи метали на всякакви почви, включително орудени. Има акумулатор на 12 волта и зарядно. Рамката е с размер 1×1 метър. Разглобява се на 8 ч..
Цена: 540 лв. Ново Базовата комплектовка Golden Mask 4 PRO S MDETECTORS включва: - Базова търсеща сонда 30х25cm. SEF DD сонда - Изцяло карбонов перфектно балансиран стик от 3 части - Протектор за прах за батериите..

Металдетектор-металотърсач-нов!

гр. Димитровград, обл. Хасково
Цена: 200 лв. Ново Нов, неупотребяван металдетектор модел TS 180. С дисплей и звукова дискриминация. Два режима на работа-всички метали и дискриминация. Автоматичен земен баланс. Антена-22.5 см. водоустойчива. Работна ч..

Металдетектор-металотърсач

гр. Димитровград, обл. Хасково
Цена: 220 лв. Ново Уреда е на 2-3 излета и е отлично запазен. Работи на 7 килохерца. Ръчен земен баланс. Антената е около 25 см. Дълбочина за монети-25-28 см, за капачка от буркан-45-50 см. Захранва се от две батерии по..
Цена: 1 550 лв. Ново Получавате Металотърсачът Garrett AT MAX International в комплект с две търсещи сонди. 28см. базова търсеща сонда и допълнителна от официалния представител на Garrett + ПОДЪРАК 33см.DD търсеща сонда..

Металотърсач Detech EDS RELIC STRIKER 4.8 Khz

гр. София, обл. София
Цена: 1 280 лв. Ново Новия професионален металотърсач на Detech Relic Striker работи на ниска честота 4.8 kHz. за да осигури възможно най-голяма дълбочина на търсене. Подходящ е за търсене на дърбоки по-големи метали. Раб..

prodavam minelabGPX 5000

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Цена: 4 200 лв. Втора употреба
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.