Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Металотърсачи/Металдетектори

52 обяви

Металдетектор-Нов

гр. Димитровград, обл. Хасково
Цена: 700 лв. Тайгър TS 1135. Максимална дълбочина: 2,5 м. Тава с диаметър-40см. на метър и половина. Монети-35-40 см. Перфектна дискриминация. Честота на сигнала: 7.2 КHz. Захранване: 1,5 V- 6 броя АА батерии. Дав..
Цена: 100 лв. Чисто нов металдетектор - пинпойнтер Спецификации: 360 градуса зона за откриване на странично сканиране с предупредителен сигнал на LED светлина, аудио и вибрации. Аларменият звук и вибрациите ..

Монетарка Магнум

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 150 лв. Апарата е внос от Англия много лесен за работа става и за начинаещи дели металите на черен и цветен има звукова сигнализация както и визуална модел 2015г.

Whites Игъл Спектрум

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 900 лв. Апаратът е в перфектно състояние, много близко до ново, използван не повече от 2/3 пъти. Фолиото на дисплея още не е махано. Оригиналната пита има 2/3 едвам забележими драскотини, другата е но..
Цена: 350 лв. Продавам нови професионални металдетектори с търсеща бобина по избор: елипса 32x22см.,28x20см., ДД28, ДД32, ДД36см. Уреда е с автоматичен и ръчен грунд баланс. Работна честота от 5KHz до 14KHz. Висока..

Металотърсач, металдетектор.

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 300 лв. Металотърсача е в перфектно състояние. Нова сонда 28см. Закупен миналата година с гаранция. Модел Пулсар МДС 10 (Кричимка)
Цена: 1 000 лв. купува заводски металотърсачи, металдетектори, скъпи и евтини, всякакви модели. Машините трябва да са изправни.
Цена: 320 лв. Апаратът е използван веднъж в рамките на 4-5 часа. Като нов. инструкции на български. Изключително стабилна работа на всякакви терени. Напълно автоматичен земен баланс.8 сегмента на дискриминация пред..
Цена: 550 лв. Апаратът е нов с инструкции на български и фактура. Американско производство. Купен е преди 2 години и половина, но никога не е ползван и затова се продава. Цената му на магазина е 800лв. Изключително..
Цена: 680 лв. Металотърсачът е един от най-добрите на пазара-изключително стабилна работа при всякакви условия, отлична чувствителност и лесен за боравене. Работи на принципа на пулс-индукцията, което означава, че ..
Цена: 800 лв. Продавам дистанционни локатори, за търсене на заровени в земята метали, кухини, пещери, и вода от разстояние до 1000м, дълбочина 8м в зависимост от големината на обекта, уреда е с пълен микропроцесоре..

Кабелотърсач-кабел детектор

гр. Враца, обл. Враца
Цена: 600 лв. Продавам, кабелотъсач-уред за точно локализиране местоположението и проследяване трасето на подземни кабели и тръби, на дълбочина 5м, пълен микропроцесорен контрол, двуредов дисплей, генератор, звуков..
Цена: 700 лв. Акуметър,.3Д софтуера, който се инсталира на лаптоп, и има възможност за обработка на сигнала и визуализацията му в 3Д програмата на лаптопа Акуметър, е гео-електрически детектор за лесно и бързо лок..
Цена: 1 200 лв. Продавам мощен металдетектор, тип пулс индукция с дискриминация на черни и цветни метали, работи с рамка 1м x 1м, дълбочина на работа до 4 м. Малка антена 28 см, тип монетар до 150см, тонална дискрими..

Металдетектор металотърсач

гр. Враца, обл. Враца
Цена: 600 лв. Продавам металдетектор тип пулс индукция подходящ за работа и на орудени терени, комплекта включва антена 36см, стик, антена 1 на 1 метър, инструкция, зарядно устройство. Дълбочина на работа с малка а..
Цена: 1 200 лв. OMNISKOP-5000,e мощен далекотърсещ локатор, работещ на принципа-молекулярно честотна дискриминация, проектиран е за търсене от разстояние на злато, сребро, платина, мед, бронз, диаманти, кухини и вода..
Цена: 800 лв. Продавам дистанционни локатори, OMNISKOP - 4000, long range locator, за търсене на заровени в земята метали, кухини, пещери, и вода от разстояние до 1000м, дълбочина 8м в зависимост от големината на о..
Цена: 395 лв. WWW.MDETECTORS.BG е официален представител за България на всички световноизвестни производители на металотърсачи. Всички металдетектори, които предлагаме са нови с гарантиран произход и сервиз в Бълга..

продавам металотърсач гарет ац150

гр. Хасково, обл. Хасково
Цена: 250 лв. продавам металдетектор гарет ац 150 в гаранция металотърсача върви с две сонди голяма на карма и малка на гарет

металдетектор-металотърсач-Мохаремка

гр. Димитровград, обл. Хасково
Цена: 444 лв. Най-новия модел Релакс 2ДД-две в едно. Отлично запазен. Ръчен и автоматичен земен баланс. Чува 10ст.1999г. през гранитно паве на Диск-6. Честота-около 6.5 килохерца. Антена-2дд, 28см. Акумулатор и зар..

Продавам металотърсач

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 1 500 лв. Продавам металотърсач MAILAB 5000 с всички документи.

Мощен металотърсач

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 1 000 лв. Металотърсач ГОЛДЕН ЦОИН ИНДУЦТИОН 2. Комплексен металотърсач, работещ на пулс-индукция с дискриминация на черни и цветни метали, Комплектът се състои от Монетар с пита 28 см., хващаш монети до 75 см ..

prodavam minelabGPX 5000

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Цена: 6 100 лв.
Цена: 6 800 лв. НОВ Метален Детектор за проверка на готови дрехи за счупени върхове на игли и метални елементи MAX-HD-8650T. ГАРАНЦИЯ 1 ГОДИНА.
Цена: 500 лв. Продавам Дълбочинен - импулсен металотърсач

Продавам 13”антена КАРМА

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Цена: 230 лв. Продавам 13” антена КАРМА чисто нова не използвана. Или бартер за 11”DD също да е чисто нова за Фишер Ф5
Цена: 3 500 лв. Промоция от 3900 на 3500лв!!! FAU-PULSE е пулсиндукционен металдетектор, с дискриминация (дели черни и цветни метали), работещ без проблем и на еднаква дълбочина на всякакъв вид почви, били те чисти..
Цена: 800 лв. FAU-1 е металотърсач работещ на принципа на индукционен баланс. Има двутонална звукова дискриминация, стрелкова индикация, ръчен земен баланс, функция да чува само цветни метали, настройка прага на зв..
Цена: 750 лв. Пулсиндукционият металдетектор ”FAU-2” е предназначен за работа на нормални, както и силно минирализирани (рудни) почви. Работна дълбочина: -монета от 10ст. -30см -монета от 1лв. -40см Характери..
Цена: 1 950 лв. ”FAU-BAGUETTE-DDS” е цифров далекотърсещ локатор, работещ на принципа на ядрено магнитния резонанс. В него има вграден регулируем цифров генератор със стъпка 0,7Hz и цифров честотомер, показанията на ..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.