Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Металотърсачи/Металдетектори

56 обяви
395 лв.
WWW.MDETECTORS.BG е официален представител за България на всички световноизвестни производители на металотърсачи. Всички металдетектори, които предлагаме са нови с гарантиран произход и сервиз в България. Предлагаме металдетектори от 395 лв до 25 000 за георадарите. Имаме пинпойнтери, които са на стойност от 60 лв до 360 лв. За цени www.mdetectors.bg Всички металотърсачи налични в магазин Клондайк в София - улица Цар Симеон 160 и с безплатна доставка по куриер до всяка точка на България.
Цена: 580 лв. Металотърсача е на 15 излета с фактура кутии. 2 г и 8 месеца остатъчна гаранция + гол антена Детектора стандартна сонда 9 инча + Detech ultimate 33 см слушалки Хп стик от Waits M6 мн лек и одобен ..

Whites Игъл Спектрум

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 700 лв. Апаратът е в перфектно състояние, много близко до ново, използван не повече от 2/3 пъти. Фолиото на дисплея още не е махано. Оригиналната пита има 2/3 едвам забележими драскотини, другата е но..
Цена: 350 лв. Продавам нови професионални металдетектори с търсеща бобина по избор: елипса 32x22см.,28x20см., ДД28, ДД32, ДД36см. Уреда е с автоматичен и ръчен грунд баланс. Работна честота от 5KHz до 14KHz. Висока..

Продава се Метал Детектор WHITES

гр. Карлово, обл. Пловдив
Цена: 480 лв. Продава се Метал детектор WHITES, треазуре в гаранция още една година и седем месеца в гаранция, малко ползван с сонда ултимейт 33см. комплект с документи, плюс допълнителна сонда.

Металотърсач Гарретт ГТИ 2500 про

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Цена: 850 лв. Продавам Металотърсач Гарретт ГТИ 2500 про. Със една пита, голяма, слушалки, книшка и Фактура. Апарата е във отлично състояние.
Цена: 49 лв. Металодетектор за всички метали. Чисто нов в опаковка.
Цена: 165 лв. Нова оригинална голяма сонда NEL Tornado 33см за металотърсач металдетектор Гарет за всички модели от АСЕ-серията 150 250 350 EURO 200i 300i 400i. Работи много по-дълбоко от стандартните. Увеличава дъ..
Цена: 680 лв. Металотърсачът е един от най-добрите на пазара-изключително стабилна работа при всякакви условия, отлична чувствителност и лесен за боравене. Работи на принципа на пулс-индукцията, което означава, че ..
Цена: 380 лв. Апаратът е неразличимо от нов. Характеризира се с изключително стабилна работа на всякакви терени. Напълно автоматичен земен баланс.8 сегмента на дискриминация предлагат настройка на това, което желае..
Цена: 980 лв. месеца. Работи изключително прецизно. Работна честота 4.6 kHz. Изключително дълбок. Подходящ за използване при търсене на монети, реликви и съкровища. Лек, много добре балансиран. Окомплектован е с го..
Цена: 135 лв. Металотърсачът е опростен и може да се използва от всеки. Има дискриминация. регулиране на звука, индикатор за изтощени батерии, изход за слушалки и нови слушалки. Сондата е водонепроницаема и може да..
Цена: 80 лв. Ако желаете да практикувате хобито си, или да намерите нещо изгубено, може да вземете металотърсач под наем. Имаме избор между няколко варианта. Вариант 1-монетар за плитко заровени предмети с..
Цена: 1 000 лв. купува заводски металотърсачи, металдетектори, скъпи и евтини, всякакви модели. Машините трябва да са изправни.
Цена: 700 лв. Акуметър,.3Д софтуера, който се инсталира на лаптоп, и има възможност за обработка на сигнала и визуализацията му в 3Д програмата на лаптопа Акуметър, е гео-електрически детектор за лесно и бързо лок..
Цена: 1 200 лв. Продавам мощен металдетектор, тип пулс индукция с дискриминация на черни и цветни метали, работи с рамка 1м x 1м, дълбочина на работа до 4 м. Малка антена 28 см, тип монетар до 150см, тонална дискрими..
Цена: 800 лв. Продавам дистанционни локатори, за търсене на заровени в земята метали, кухини, пещери, и вода от разстояние до 1000м, дълбочина 8м в зависимост от големината на обекта, уреда е с пълен микропроцесоре..

Кабелотърсач-кабел детектор

гр. Враца, обл. Враца
Цена: 600 лв. Продавам, кабелотъсач-уред за точно локализиране местоположението и проследяване трасето на подземни кабели и тръби, на дълбочина 5м, пълен микропроцесорен контрол, двуредов дисплей, генератор, звуков..
Цена: 800 лв. Продавам дистанционни локатори, OMNISKOP - 4000, long range locator, за търсене на заровени в земята метали, кухини, пещери, и вода от разстояние до 1000м, дълбочина 8м в зависимост от големината на о..

Металдетектор металотърсач

гр. Враца, обл. Враца
Цена: 600 лв. Продавам металдетектор тип пулс индукция подходящ за работа и на орудени терени, комплекта включва антена 36см, стик, антена 1 на 1 метър, инструкция, зарядно устройство. Дълбочина на работа с малка а..
Цена: 1 200 лв. OMNISKOP-5000,e мощен далекотърсещ локатор, работещ на принципа-молекулярно честотна дискриминация, проектиран е за търсене от разстояние на злато, сребро, платина, мед, бронз, диаманти, кухини и вода..
Цена: 7 200 лв. НОВ Метален Детектор за проверка на готови дрехи за счупени върхове на игли и метални елементи MAX-HD-8650T. ГАРАНЦИЯ 1 ГОДИНА.

Металотърсач Garrett 2500 GTA + Кантар

гр. София, обл. София
Цена: 2 300 лв. Металотърсачът е чисто нов. Става и за кантар. Не е ползван с всички необходими документи е. За повече инфо на посочения тел.

F70 LAPS

гр. Бяла Слатина, обл. Враца
Цена: 600 лв. Продавам F70 LAPS. Металотърсачът с автоматичен грунт, пинпонкт и още много други екстри. Много запазен, почти неразличимо нов. Има книга на български с упътване за работа и документ за покупко-продаж..
Цена: 220 лв. Продавам най-различни видове металотърсачи, монетари, рамки с големи и малки сонди, работещи до около 4-5 метра в земята. Цените започват от 270лв. Ето снимки на някои от тях...

Металдетектор White’s Prizm III

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 379 лв. Малко употребяван в перфектно състояние Американски Металдетектор White’s Prizm III Metal Detector with 9” spider loop. Купен е от САЩ. Цена: 379лв. Инфо: http://metaldetectorreviews.net/detecto..

Металотърсач COINS дву тонален.

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 270 лв. Металотърсач с отлична дълбочина и дискриминация, надежност и простота в управлението. Потенциометри земен баланс, степен на отхвърляне на железните предмети, праг, регулатор на дълбочина и сила на зв..

Металотърсач GTI 2500

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 1 500 лв. Металотърсачът е с два комплекта презареждаеми батерии, като вторите са в кутия. Зарядни и документи към него.
Цена: 400 лв. Здравейте! Продавам Голден Маск 4 Pro S НОВ!, протектор за електрониката, протектор за блока на батериата, антена 27 см базова на голден маск, СЕФ 30/25см. двете антени са с протектор. Апарата се ок..
Цена: 160 лв. Металотърсач подводен за всицки метали. цена 160 лв.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.