back to top

Металотърсачи/Металдетектори

163 обяви
Цена:
1 950 лв.
Състояние:
Ново

XP DEUS 5 с НОВАТА СОНДА x35 - 28см. ДД сонда, дистанционно /БЕЗ СЛУШАЛКИ/ XP DEUS поставя началото на технологичен пробив и е истинска иновация в дизайна на металдетекторите, изобрети първият безжичен детектор и първия напълно телескопичен S-образен прът. Патентованата архитектура е базирана на три елемента: Сонда, дистанционно управление и слушалки, като всеки един е уникален и комуникира с другите чрез цифрова аудио връзка. Мощност, скорост, прецизност, олекотеност и компактност всичко това е постигнато с помощта на последните технологии. Нова x35 търсещата глава е основен ко..

металдетектор-металотърсач-Нов. Професионален! С акумулатор и зарядно! Има слушалки. Има видео!
Цена: 400 лв. Ново

Нов, неупотребяван! Модела е TX850. Реплика на Фишер Голд Бъг. Работи на 19 кх, което е честотата на златото. Повишена чувствителнаст към малки метали. Уреда чува въздушно големи монети до 30-35 с..

Сак, калъф за металотърсач White’s TM 800,808
Цена: 45 лв. Втора употреба, втора ръка

Сак, калъф за металдетектор White’s TM 800,808. Предпазва от дъжд и мъгла тагове- сак калъф раница металотърсач металдетектор металодетектор

 рекламирай сам в favicon
металотърсач металдетектор QUEST DETEKNIX Q40
Цена: 650 лв. Втора употреба, втора ръка

Машината върши невероятна работа Безжични слушалки. Телескопичен стик. Вградена литиево-йонна батерия. Работи изключително прецизно. Има няколко програми, всяка от които може да се променя спор..

Нов металотърсач металдетектор Fisher F11 - най - добрият в своя клас
Цена: 320 лв. Ново

Апаратът е нов с гаранция. Перфектна дискриминация и дълбочина. Лек и удобен-само 1кг. Сондата е водоустойчива и може да се потапя до дисплея във вода. Ето малко допълнителна информация. Апаратът е ..

Дистанционен локатор металдетектор за метали и кухини на големи растояние
Цена: 580 лв. Втора употреба, втора ръка

С фактура за купувача Изполдва се за търсене на заровени в земята метали, кухини, пещери, и вода от разстояние до 1000м, дълбочина 8м в зависимост от големината на обекта, Апарата е с пълен микропр..

металотърсач. металдетектор скенер за кухини и метали, работещ до 12метра дълбочина, 3броя сонди
Цена: 3 850 лв. Втора употреба, втора ръка

Jeosonar 3D e детектор откриващ метални и неметални цели, както и кухини на доста прилична дълбочина. Менюто е на български език. На дисплея се изобразяват с 3D графика вида на засечения обект и дълбо..

Ново оборудване металотърсач металдетектор локатор скенер за кухини, метали и др.
Цена: 4 950 лв. Ново

НЕ КУПУВАЙТЕ АПАРАТИ БЕЗ ФАКТУРА НА ВАШЕ ИМЕ Ново с фактура на ваше име Комбинация от далекотърсещ локатор, скенер и монетар-всичко, което е необходимо за професионално търсене Първият уред е дис..

Американски металотърсач металдетектор Garrett Euro Ace -пълен комплект
Цена: 490 лв. Втора употреба, втора ръка

Продава се с фактура за новия собственик Машината е в перфектно техническо състояние. Отлична чувствителност и дискриминация. Голям дисплей, пинпойнт за точно локализиране, 4 заводски и една лична пр..

Американски металотърсач металдетектор Garrett ACE 200i
Цена: 270 лв. Втора употреба, втора ръка

Фактура за новия собственик Апаратът е в перфектно състояние-на няколко излизания. Много е лек и може да се работи цял ден без проблем. Напълно автоматичен грунд, отлична чувствителност и дискриминац..

Комплект металотърсач металдетектор TIANXUN TX-950
Цена: 650 лв. Втора употреба, втора ръка

Апаратът е като нов. Изключително прецизен. Много е лек и може да се работи цял ден без проблем. Напълно автоматичен грунд, отлична чувствителност и дискриминация, вграден пинпойнт за точно локализира..

Металотърсач. металдетектор. и дистанционни скенери за злато.
Цена: 800 лв. Ново

OMNISKOP-4000,e мощен далекотърсещ локатор, работещ на принципа-молекулярно честотна дискриминация, проектиран е за търсене от разстояние на злато, сребро, платина, мед, бронз, диаманти, кухини и вода..

Кабелотърсач-кабел детектор
Цена: 600 лв. Ново

Продавам, кабелотъсач-уред за точно локализиране местоположението и проследяване трасето на подземни кабели и тръби, на дълбочина 5м, пълен микропроцесорен контрол, двуредов дисплей, генератор, звуков..

Металдетектор металотърсач за злато omniskop-4000
Цена: 800 лв. Ново

Продавам дистанционни локатори, OMNISKOP - 4000, long range locator, за търсене на заровени в земята метали, кухини, пещери, и вода от разстояние до 1000м, дълбочина 8м в зависимост от големината на о..

Металдетектор металотърсач дистанционен локатор-Omniskop-4000
Цена: 1 200 лв. Ново

OMNISKOP-5000,e мощен далекотърсещ локатор, работещ на принципа-молекулярно честотна дискриминация, проектиран е за търсене от разстояние на злато, сребро, платина, мед, бронз, диаманти, кухини и вода..

Металдетектор-металотърсач!

Металдетектор-металотърсач!

Димитровград, област Хасково
Цена: 180 лв. Ново

Нов, неупотребяван. Антена 25 см. Модел MD-930. Захранване две батерии по 9 волта, но работи без да губи дълбочина и само с една. За монети до 20 см. Пращам по Еконт с една алкална батерия и опции за ..

Металотърсач - монетарник (любителски)
Цена: 95 лв. Втора употреба, втора ръка

УРЕДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ, А НЕ ЗЛАТОТЪРСАЧ - МОЛЯ НЕ МЕ ПИТАЙТЕ ТАКИВА ГЛУПОСТИ. Всеки металотърсач открива злато - стига да го има там където търсите. Продавам металотърсач с PIC контролер - удобен за пл..

Металдетектор-металотърсач -Нов! Подводен+Батерия! Има клип!
Цена: 200 лв. Ново

Нов, неупотребяван металдетектор. Подводен до 30 метра. Импулсен. Захранва се с 1 батерия на 9в. Включена е алкална батерия. При желание за 30 лв. добавям акумулатора от последната снимка! Пращам с Ле..

Simplex+Калъф протекто
Цена: 25 лв. Ново

Предпазва от удари и влага. Изработен е от здрав и еластичен материал-достатъчно гъвкав и разтеглив. В КОМПЛЕКТА ИМА И СКРИН ПРОТЕКТОР. Предлага се в червен, черен и сив цвят. При желание мо..

Simplex+4бр. скоби за кабел
Цена: 10 лв. Ново

Държачите са предназначени за удобен захват на кабела от сондата към стика на металотърсача. Могат да бъдат изработени в цвят по желание -каталога на цветовете е на последната снимка.

 рекламирай сам в favicon
Simplex+Кутия за находки
Цена: 15 лв. Ново

Кутия за находки-монтаж в подлакътника на апарата. Изработена е от здрав материал и по точен размер-монтира се без никакви промени. Може да бъде изработена в цвят по избор от таблицата с цветаве о..

Механизъм за бързо сваляне за Minelab Equinox 600-800
Цена: 25 лв. Ново

Механизмът е за стандартен стик-22 мм. Лесен и много удобен за съхранение в малки раници. Предлага се в черен, червен, сив цвят и при желание цвят по избор- при поръчка се посочва цвят от приложената ..

Сгъваем механизъм за Minelab Equinox 600-800
Цена: 35 лв. Ново

Механизмът е за стандартен стик-22 мм. Лесен и много удобен за съхранение в малки раници. Предлага се в черен, червен, сив цвят и при желание цвят по избор- при поръчка се посочва цвят от прилож..

Подлакътник за Minelab и Garrett цял с втулки
Цена: 30 лв. Ново

Подлакътник за Minelab и Garrett цял с втулки Цял подлакътник с втулка за фиксиране -Диаметри на стика-22мм., 22мм. и 28мм. - за карбонов стик на Minelab EQUINOX 600 и 800 Диаметър на втулката -9мм...

Търсеща бобина за металотърсач металдетектор Майнлаб Minelab
Цена: 145 лв. Втора употреба, втора ръка

Търсеща бобина за металотърсач металдетектор Майнлаб Minelab 23см

Металдетектор-металотърсач. Нов+батерия!

Металдетектор-металотърсач. Нов+батерия!

Димитровград, област Хасково
Цена: 99 лв. Ново

Нов, неупотребяван с дискриминация. Модела е GTX 50-30. Антената е 20см. Уреда чува монети до 20- 22 см. Захранва се от две батерии по 9 волта, но работи без да губи дълбочина и с една. Включена една ..

Металдетектор-Металотърсач 3д акуметър
Цена: 700 лв. Ново

Акуметър,.3Д софтуера, който се инсталира на лаптоп, и има възможност за обработка на сигнала и визуализацията му в 3Д програмата на лаптопа Акуметър, е гео-електрически детектор за лесно и бързо лок..

Металдетектор’. металотърсач. пулс индукция DMX-1 EXPLORER
Цена: 700 лв. Ново

Продавам метал детектор тип пулс индукция подходящ за работа и на орудени терени, комплекта включва антена 36см, стик, антена 1 на 1 метър, инструкция, зарядно устройство. Дълбочина на работа с малка ..

Еластичен протектор за сонда DD 8.5″ x 11″ за Garrett
Цена: 45 лв. Ново

Този протектор предпазва сондата от прожулване и странични удари. Предлага се в 3 цвята -ЧЕРЕН, СИВ и ЧЕРВЕН

Металотърсач (металдетектор) TANHUNZHE-TC 800-копие на Minelab X-Terra 705
Цена: 560 лв. Ново

С вашия металотърсач можете да ловите монети, реликви, бижута и злато почти навсякъде, включително тревни площи, плаж, планини и т.н. Детекторът е универсален и лесен за използване. Характеристика..