Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Металотърсачи/Металдетектори

53 обяви
Цена: 980 лв. месеца. Работи изключително прецизно. Работна честота 4.6 kHz. Изключително дълбок. Подходящ за използване при търсене на монети, реликви и съкровища. Лек, много добре балансиран. Окомплектован е с го..
Цена: 650 лв. Металотърсачът е един от най-добрите на пазара-изключително стабилна работа при всякакви условия, отлична чувствителност и лесен за боравене. Работи на принципа на пулс-индукцията, което означава, че ..
Цена: 580 лв. Метал детекторът е изпробван в рамките на два часа. Работи абсолютно перфектно. Отличен за българските условия и почви. Много добра дълбочина и дискриминация. Има двутонална звукова дискриминация, стр..
Цена: 370 лв. Металотърсача е нов. Най-добрия в този клас. Отлична чувствителност и дискриминация. Голям дисплей, пинпойнт за точно локализиране, показване дълбочината на заровения обект, 4 заводски и една лична пр..
Цена: 680 лв. Металотърсачът е един от най-добрите на пазара-изключително стабилна работа при всякакви условия, отлична чувствителност и лесен за боравене. Работи на принципа на пулс-индукцията, което означава, че ..
Цена: 1 000 лв. купува заводски металотърсачи, металдетектори, скъпи и евтини, всякакви модели. Машините трябва да са изправни.

Whites Игъл Спектрум

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 800 лв. 252 Апаратът е в перфектно състояние, много близко до ново, използван не повече от 2/3 пъти. Фолиото на дисплея още не е махано. Оригиналната пита има 2/3 едвам забележими драскотини, другата..
Цена: 350 лв. Продавам нови професионални металдетектори с търсеща бобина по избор: елипса 32x22см.,28x20см., ДД28, ДД32, ДД36см. Уреда е с автоматичен и ръчен грунд баланс. Работна честота от 5KHz до 14KHz. Висока..

Багет Римски

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 208 лв. Багета е нов, предлагам обучение, докато се научите... ползва се и като махало... имам полигон, работа със свидетел

Продава се сонда DETECH ULTIMATE за GARRET AC

гр. Карлово, обл. Пловдив
Цена: 130 лв. Продава се сонда DETECH ULTIMATE,DD 33 см. за GARRET AC серия на няколко излета с протектор.
Цена: 800 лв. Продавам дистанционни локатори, OMNISKOP - 4000, long range locator, за търсене на заровени в земята метали, кухини, пещери, и вода от разстояние до 1000м, дълбочина 8м в зависимост от големината на о..
Цена: 380 лв. Апаратът е неразличимо от нов. Характеризира се с изключително стабилна работа на всякакви терени. Напълно автоматичен земен баланс.8 сегмента на дискриминация предлагат настройка на това, което желае..
Цена: 165 лв. Нова оригинална голяма NEL сонда 33см за металотърсач металдетектор Гарет за всички модели от АСЕ-серията 150/250/350/EURO/200i/300i/400i. Работи много по-дълбоко от стандартните. Увеличава дълбочинат..

Кабелотърсач-кабел детектор

гр. Враца, обл. Враца
Цена: 600 лв. Продавам, кабелотъсач-уред за точно локализиране местоположението и проследяване трасето на подземни кабели и тръби, на дълбочина 5м, пълен микропроцесорен контрол, двуредов дисплей, генератор, звуков..
Цена: 800 лв. Продавам дистанционни локатори, за търсене на заровени в земята метали, кухини, пещери, и вода от разстояние до 1000м, дълбочина 8м в зависимост от големината на обекта, уреда е с пълен микропроцесоре..
Цена: 220 лв. Продавам най-различни видове металотърсачи, монетари, рамки с големи и малки сонди, работещи до около 4-5 метра в земята. Цените започват от 270лв. Ето снимки на някои от тях...
Цена: 800 лв. Продавам Minelab X-Terra 705 + 10,5 “ DD сонда 7,5 kHz +комплект 4 акумулиращи батерии с зарядно към тях. Защита за сонда. В гаранция, закупен декември 2016 г. Упътване на български.
Цена: 395 лв. WWW.MDETECTORS.BG е официален представител за България на всички световноизвестни производители на металотърсачи. Всички металдетектори, които предлагаме са нови с гарантиран произход и сервиз в Бълга..

Метало търсач

гр. Китен, обл. Бургас
Цена: 300 лв. Чисто нов металотърсач с згаваема лопатка
Цена: 800 лв. OMNISKOP-5000,e мощен далекотърсещ локатор, работещ на принципа-молекулярно честотна дискриминация, проектиран е за търсене от разстояние на злато, сребро, платина, мед, бронз, диаманти, кухини и вода..

Teknetics G2+

гр. Харманли, обл. Хасково
Цена: 850 лв. Машината е на 20 излета. В много добро състояние. Почти нова.

Продавам почти нов Фишер Голд Бъг

гр. Асеновград, обл. Пловдив
Цена: 680 лв. Фишера ес гаранция още 45 мес. антената е дд 28-18см. Има чохъл за електрониката+слушалки Хр Деус. Не знам как да кача снимки.
Цена: 3 500 лв. Промоция от 3900 на 3500лв!!! FAU-PULSE е пулсиндукционен металдетектор, с дискриминация (дели черни и цветни метали), работещ без проблем и на еднаква дълбочина на всякакъв вид почви, били те чисти..
Цена: 800 лв. FAU-1 е металотърсач работещ на принципа на индукционен баланс. Има двутонална звукова дискриминация, стрелкова индикация, ръчен земен баланс, функция да чува само цветни метали, настройка прага на зв..
Цена: 750 лв. Пулсиндукционият металдетектор ”FAU-2” е предназначен за работа на нормални, както и силно минирализирани (рудни) почви. Работна дълбочина: -монета от 10ст. -30см -монета от 1лв. -40см Характери..
Цена: 1 950 лв. ”FAU-BAGUETTE-DDS” е цифров далекотърсещ локатор, работещ на принципа на ядрено магнитния резонанс. В него има вграден регулируем цифров генератор със стъпка 0,7Hz и цифров честотомер, показанията на ..
Цена: 975 лв. ”FAU LOCATOR” работи на принципа на ядрено магнитния резонанс. Излъчват се електромагнитни вълни с помоща на вграден регулируем аналогов генератор чрез две телескопични антени. Съвпадението на излъчен..
Цена: 10 лв. Заготовка за антена за металотърсачи, състояща се от две части - горна (на която се захваща стика на металотърсача) и долна (влизаща плътно в горната част). Може да си избирате дебелината на антената ..
Цена: 650 лв. Продавам много запазен и модернизиран (вместо с батерии е монтирано акумулаторче, за да се работи с месеци безпроблемно) дълбочинен металотърсач ТМ-808. Най-характерното за него е това, че елиминира м..

продава металдетектор

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 350 лв. продава нов неизползван металдетектор ”prizm”ІІ
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg