Влечуги

10 обяви

Продавам крокодил

гр. София, обл. София
Цена: 1 200 лв. Продавам кокодил и изработвам терариум, аквариуми и палудариуми с 3D фон-цената на терариума зависи от размера. Доставям в цялата страна.

Продавам брадата агама

гр. София, обл. София
Цена: 60 лв. Продавам брадата агама и изработвам терериум, аквариуми и палудариуми с 3D фон-цената на терариума зависи от размера.

Брадата агама

гр. София, обл. София
Цена: 60 лв. Продавам брадата агама и изработвам терериуми, аквариуми и палудариуми с 3D фон-цената на терариума зависи от размера. Пращам в цялата страна.

Продавам леопардов гекон

гр. София, обл. София
Цена: 60 лв. Продавам леопардови гекони и изработвам терериум, аквариуми и палудариуми с 3D фон-цената на терариума зависи от размера.

Продавам хамелеон

гр. София, обл. София
Цена: 90 лв. Продавам йеменски хамелеон и изработвам терариум, аквариуми и палудариуми с 3D фон-цената на терариума зависи от размера. Доставям в цялата страна.
Цена: 28.80 лв. Идеалният начин да подсигурите уюта и комфорта на вашият домашен любимец или растение Отглеждането на различни видове животни и растения понякога може да се окаже доста трудно, тъй като всеки един ..

Продавам зелени мамби от Конго

гр. София, обл. София
Цена: 5 000 лв. Продавам Западни зелени мамби от Конго! Змиите са второ поколение раждано в София в терариумни условия. Изключително кротки са за змии от вида мамба. Не твърдя, че са безопасни. Мамбата е изкл..

Продавам кожа от питон с бонус

гр. София, обл. София
Цена: 450 EUR
Кралски питон отглеждан в домашни условия на 2 годинки е и до този момент е хранен само с лабораторни мишки, което от своя страна е гаранция за отличното му здраве! Много е кротък и никога не е създав..

вивикатор за агами и хамелеони

гр. София, обл. София
Цена: 25 лв. Продавам вивикатор за хранене на гекони, паяци, агами, хамелеони и други терариумни животни които се хранят с живи насекоми. Разпродавам и много други аксесоари за терариуми-лампи, хранилки, растения ..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.