Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Птици

63 обяви
Цена: 55 лв. Бели гълъби за сватби! Това определено дава акцент на момента, който ще остане като спомен за цял живот! Полета на гълъбите символизира началото на брака, свободата и чистотата на отношенията Ви. Може..

Продавам скумруци

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 7 лв. Продавам скомруци за повече имформация звъннете на посоченият номер.

Папагали-Кралско жако

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 1 199 лв. Продавам ръчно хранени папагали Кралско жако. Папагалчетата се отглеждат в домашни условия, което е гаранция за пълното им социализиране, много кротки, в отлично здравословно състояние, с пръстен и до..

Продавам мъжки певчески канари

гр. Бургас, обл. Бургас
Продавам мналогодишни развити мъжки канари от добър сой или разменям за женски!

Гълъби на глас и декорация

с. Първенец, обл. Пловдив
Продавам гълъби на глас и декорация. Цена по договаряне, според гълъба.

продава ПАУНИ

с. Веселиново, обл. Ямбол
Цена: 90 лв. Продава пауни на 1 година - мъжки и женски. Цена 90 лв./брой.
Продават се млади и работещи двойки.Може и по отделно.Изключително чисти линии са.Работя с куриер за цяла бг.За повече информация на телефона Стоян.
Родителите са на снимките. Елитни птици внос от Англия-три линии. В направление-месо, яйца и най вече красота. Работя с куриер за цяла бг. За повече информация на телефона ми Стоян или на мейла.
Родителите са на снимките. Елитни птици ставали шампиони на изложби. Продавам и готови двойки. За повече информация на телефона.
Птиците са на снимките. Елитен скален кеклик от най едрия вид внос. Продавам яйца за люпене от него и готови двойки. Много добра люпимост. Работя с куриер за цяла бг. За повече информация на телефона.

Продавам папагали и чинчили

к. к. Пампорово, обл. Смолян
Цена: 420 лв. Продават се четири млади чинчили с голяма клетка и аксесоари/поилки, хранилки, вана за къпане с пясък, храна, скривалища и т.н.-всичко за 260лв 2. Два красиви папагала, мъжки и женски, тип Розели с къ..
Цена: 400 лв. Синя и златиста макада за продажба Нашето красиво момче, той е толкова прекрасна птица, която обича да стои на рамото ви, той е много укротен и обича да се справя. Ще бъдем толкова тъжни, че ще го ..

Продавам папагали

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Цена: 25 лв. Продавам Розовобузи неразделни папагали на цена 25 лева за един брой.

Продавам пиленца Бяло и Черно Брезе.

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 5 лв. Продавам пиленца Бяло и Черно Брезе.
Цена: 1.50 лв. Яйца за люпене от различни видове кокошки Араукана -1,50 лева за брой Амераукана-1,50 лева за брой Катунски Кокошки-1.20 лева за брой Медно черен Маран-1,50 лев за брой Сьомгов Фаверол стандарт-..
Продавам изгодно, млади закъртени гълъби.
Цена: 20 лв. Продавам гълъби на въртене и глас, различни цветове: черни караакмани, неврени, червени палакмани, жълти акмани, чисто жълти, червени, кенери, черни, сиви лентови и ковани, белокрайни, чапари, бенкали..
Зоомаркет ВИП Екзотик, София, бул. Мадрид 56, продава Вълнисти папагали, Зеброви амадини, Жълточел амазона.
Цена: 20 лв. Продавам гълъби на въртене и глас - млади и работещи чифтове, различни цветове: чисто черни, жълти, палакмани, кенери, жълти акмани, червени, черни, сиви лентови (фрезови), сиви ковани, сиви акмани, б..

Продавам мъжки паун

с. Драговищица, обл. София
Продавам мъжки паун. Цена по договаряне

Диамантен фазан

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 60 лв. Продава мъжки диамантен фазан (2016 година). Осигурен е безплатен транспорт до някои градове.

гълъби за сватби

гр. Бургас, обл. Бургас
Предлага бели(и други цветове)гълъби за сватбени и други тържества. Неограничени количества, ниски цени, издава фактури.
Цена: 125 лв. Продавам Екзотични ямаиски гълъби имам млади чифтове по 250лв
Цена: 120 лв. Птиците са млади и не се разпознават бр 120лв. а за чифт 400лв.

Зеленокрили Екзотични гълъби

с. Равда, обл. Бургас
Цена: 75 лв. продавам млади зеленокрили гълъби чифта е 150 лв. имам и други видове за продаване

Говорящ папагал с червен фактор

гр. Поморие, обл. Бургас
Цена: 1 800 лв. Продавам Кралско жако с ред фактор. 4 годишен, мъжки с всички документи. Бонус транспортна клетка, храна и козметика за него. Говори много и е социален.
Цена: 40 лв. Продавам кокошоподобен тип гълъби от широко отглежданата за месо порода Американски Кинг (Кингове) Стандарт - различни цветове, работещи чифтове и текове женски, млади 2018, обезпаразитени, в отлично ..

домашни любимци, птици

гр. София, обл. София
Продавам синьо-жълт папагал ара. Социализиран, всички необходими документи, днк тест. Много кротка и добра, подходяща за домашен любимец на деца. По желание се предлага и голяма метална клетка.

домашни птици

гр. София, обл. София
TOCO TOUCANS ЗА ПРОДАЖБА, ГОЛЕЙСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛНИ МАЛЪЦИ, КРАСИВИ МЛАДИ ЖИВОТНИ, МАКСИМАЛЕН ШИЙ С НОВИ ХОРА И ТРЯБВА ДА СЕ ВГРАЖДАТ ДО ВАС. Имам 2 1 е 2 години и 1 е на 3 години. Има грозен! Те обича..
Цена: 20 лв. Продавам гълъби на въртене и глас - млади и работещи чифтове, различни цветове: чисто черни, жълти, палакмани, кенери, жълти акмани, червени, черни, сиви лентови (фрезови), сиви ковани, сиви акмани, б..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.