1. home
  2. »
  3. bcДомашни любимци
  4. »
  5. Коне, пони

Коне, пони

8 обяви

Женско Пони

гр. Драгоман, обл. София
Цена: 800 лв. Продавам женско пони много кротко, Заплодено е. Работило е с деца! КОМЕНТАР НА ЦЕНАТА САМО НА МЯСТО!!!

Продавам кобила

с. Бов, обл. София
Цена: 1 800 лв. Английска чистокръвна кобила. Участвала е в много състезания и има спечелени първи места. Изключително кротка, и лесна за езда. Казва се Кокона.

Женско конче Изаура

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Продавам женско конче ИЗАУРА, Арабо-Хафлингер (75:25%), на 1 година. Родители с родословие и международен паспорт - майка Озарена, арабо-хафлингер (50:50%), баща Империал, чистокръвен арабски. При пои..

Фризийска кобила Евита

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Продавам фризийска кобила Евита, на 9 години. Родословие и международен паспорт. При поискване мога да изпратя информация, снимки и видео материали. Цена по договаряне.

Чистокръвен арабски жребец

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Продавам чистокръвен арабски жребец Империал, на 5 години. Международен паспорт и родословие. Майка Пелина, баща Бес Имран. При поискване мога да изпратя информация и снимки. Цена по договаряне.

Разпродажба на ръстови понита

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
ЦЕНИ ПО ДОГОВАРЯНЕ! Продавам годни за яздене понита. Налични са жребчета, които са подходящи и за разплод, кобилки и малки. Възможен транспорт за и извън България.

Мъжко конче

с. Венчан, обл. Варна
Цена: 899 лв. Продавам мъжко конче на 3г. Кончето е впрягано и кротко.

арабски жеребец

гр. Хасково, обл. Хасково
Цена: 5 500 лв. един от най-добрите жеребци във България. Само за хора разбиращи от това и занимаващи се с коннен спорт. Бащата е най-бързият и до ден днеше държи националният рекорд за гладки надбягвания, бабата по ..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.