1. home
  2. »
  3. bcДетски свят
  4. »
  5. Играчки
  6. »
  7. Ново

Играчки : Ново

906 обяви

Индивидуални играчки

гр. Поморие, обл. Бургас
Цена: 25 лв. Ново Нови играчки за индивидуални поръчки. Текст по ваш избор. Играчките са изработени от флисове, пълнеж е силиконов пух. Размери 26 - 30 см. Дизайнт на рисунката е индивидуален. Всичка играчка е ун..

Голям детски робот говорещ дяижещ се

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 30 лв. Ново Голям 45 см робот движи се пее говори върти се стреля.

Невероятната летяща ФЕЯ Елза

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 35 лв. Ново Невероятна летяща Елза от Замръзналото Кралство - с презареждаща се батерия и независим полет Височина 19 см. Луксозна опаковка. За деца над 3 г. В комплекта презареждаща се батерия USB кабел ..
Цена: 240 лв. Ново За деца на възраст между 1 - 6 години с тегло до 30 кг. Чисто нови с гаранция; цветове бяло, синьо и червено. Управление и чрез 2.4G дистанционно във всички посоки. С клаксон, музикални ефекти..
Цена: 52 лв. Ново Куклата е произведена за Disney store. С чупещи крайници е. Невероятна визия и прекрасна рокля. Прелест и красота присъщи само за оригиналните Дисни кукли. Страхотен подарък за всяко момиче.
Цена: 68 лв. Ново Страшно красива кукла Ариел с прекрасна визия и невероятна коса. При завъртане на китката куклата пее част от песничка от филма. Куклата е произведена за Дисни сторе и е с чупещи се крайници. Височина..

Плетени играчки

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 35 лв. Ново Играчките са плетени с бебешка прежда и са пълни с антиалергенен пух. Очичките и копченцата са много добре пришити. Височина на играчките м/у 20-25 см.

Качествени Еко дървени играчки

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 20 лв. Ново 1. Дървена костенурка за деца от 1-3 години - учи детето на двигателни умения, разпознаване на форми и логическо мислене - главата и барабана се движат при дърпане Цената 20 лв.

Плюшени играчки нови

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 5 лв. Ново Плюшени играчки - нови 5лв./бр.

Chippo прасенце

гр. Раднево, обл. Стара Загора
Цена: 10 лв. Ново Плюшена играчка Chippo прасенце със звук, 30 см. При натискане издава грухтене.
Цена: 24 лв. Ново Топ Цена! 24. оо лева! EON’s Elite са най-добрите Skylanders! Тези лимитирани издания Skylanders са напълно обновени и са 3 пъти по-мощни по време на игра. Те са съвместими със Skylanders Елит..
Цена: 24 лв. Ново Топ Цена! 24. оо лева! EON’s Elite са най-добрите Skylanders! Тези лимитирани издания Skylanders са напълно обновени и са 3 пъти по-мощни по време на игра. Те са съвместими със Skylanders Елит..
Цена: 29 лв. Ново Топ Цена! 29. оо лева! Още веднъж земите Skylands са в опасност. Злодеят Kaos е отприщил силата на най - опасното си оръжие - Doom Station of Ultimate Doomstruction. Нов екип ще се заеме с нелек..
Цена: 9 лв. Ново Намаление! от 98.oo на 9.oo лева! Любимите гневни птици са вече тук! Събери всички герои от детското филмче и пресъздай всички сцени от любимата игра. Оригиналните фигурки са с размери 29х18х2..
Цена: 24 лв. Ново Намаление! от 39. оо на 24. оо лева! Светкавицата МакКуийн е радиоуправляема надуваема количка, която издава и реалистични звуци на двигателя. С нея децата ще могат да си играят с часове, а ко..
Цена: 5 лв. Ново Намаление! от 13. оо на 5.oo лева! Детска играчка трактор с лопата на Polesie 22370 е изработена от висококачествена и безопасна пластмаса. Изключително здрава и атрактивна играчка подходяща з..
Цена: 12 лв. Ново Намаление! от 35. оо на 12. оо лева! С Games Mattel Gas Out Board Game DHW40 децата ще се заливат от смях! Това е електронно облаче Густер, което има ужасен чревен дискомфорт и е готов да се с..
Цена: 14 лв. Ново Намаление! от 39. оо на 14.oo лева! Фазма, Рей и Фин са герой от поредицата Междузвездни войни. Фазма е капитан на Първият ред и хромов щурмовак. Тя управлява армия от щурмоваци. Стилизираните..
Цена: 28 лв. Ново Намаление! от 69. оо на 28. оо лева! Оригиналната 3D писалка 3Dandprint е лека и лесна за употреба, създадена е за работа от деца, ученици, студенти и възрастни любители на ръчната творба. Особе..
Цена: 69.90 лв. Ново Голяма детска кухня KITCHEN SET с аксесоари и уреди. Истинско преживяване за детенце Височина на сета 70 см За деца над 3 години.
Цена: 55 лв. Ново Кукла гимнастичка със спортна лента Подвижни части и атрактивна лента за художествена гимнастика Преднзаначена за деца над 3 години
Цена: 140 лв. Ново За деца от 3 до 6 год. с максимално тегло до 30 кг; чисто нови с гаранция Батерия - 6V7Ah; Два двигателя (1*380); 1 скорост - 4.5 km/h; Задна кошница за играчки; Превключвател за ..
Цена: 200 лв. Ново Детската акумулаторна кола е подходяща за деца от 1 до 6 години с максимално тегло до 30кг. Колата е снабдена с: - отварящи се врати; - LED светлини; - извод за MP3; - дисплей, показващ ни..
Цена: 11 лв. Ново Играчки, нови камионче и кран, Вижте още много играчки в този профил
Цена: 110 лв. Ново Кукла Тиана е с чупещи се крайници и прекрасна визия, и облекло. Височината и е 30см. В комплекта има и страхотна кухня и количка за сервиране с множество аксесоари. Комплектът е произведен за Дисни. ..
Цена: 110 лв. Ново Комплектът е невероятен! Съдържа: - оригинална кукла Снежанка с чупещи се крайници, невероятна визия и облекло - височината на Снежанка е 29см - орган с орнаменти и пейка, която чрез натискане ..
Цена: 52 лв. Ново Куклата е страшно красива, с чупещи се крайници, ефектна рокля с брокатени орнаменти по пола, наметало, обувки и пръстен за детето. Изящество и красота присъщи само на оригиналните и неповторими Дини ..
Цена: 52 лв. Ново Страшно красива оригинална Дисни кукла Жасмин. Куклата е с невероятна визия, страхотни дрехи с брокатени орнаменти и е с чупещи се крайници. Произведена е за Дисни сторе и е висока 30 см. Към куклата ..
Цена: 65 лв. Ново Уникална кукла Злодеида с чупещи се крайници и невероятна визия! Куклата е произведена за Дисни сторе. Височината и е 30 см. Изящество и красота присъщи единствено и само на оригиналните Дисни кукли..
Цена: 52 лв. Ново Куклата е изключително нежна и красива. С невероятна визия, страхотна коса, коронка и колие и уникална рокля с множество брокатени орнаменти в долната част. Куклата е с чупещи се крайници и е произвед..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.