Филтриране
Сортиране

Умивалници, мелачки за отпадъци

9 обяви
Цена: 50 лв. Ново Продавам нова кухненска мивка със следните характеристики: -еднокоритна с преливник -материал: алпака -покритие: гланц -дължина: 500.00 мм -ширина: 420.00 мм -дълбочина: 190.00 мм.
Цена: 75 лв. Втора употреба Продавам кухненска мивка, алпака- Доста запазена. Две секции. Подходяща за домашни кухни в къща и апартамент. За кафета и заведения. Офиси и др. Размери 120/47 см. Изработката е от стария дебел ма..
Цена: 130 лв. Ново Продавам чисто нови Мивка и батерия за кухня. Закупени са и никога не са ползвани. По време на ремонта концепцията беше променена и просто те се оказаха излишни. Мивката е кръгла - от най-големите..
Цена: 29 лв. Ново Филтъра за чешмяна вода, работи без никакво електричество. Трябва да се свърже към чешмата и веднага ще може да трансформира Вашата хлорирана, чешмяна вода, като я направи кристално чиста, умерено ал..

Нова бордова мивка 80х60 сантиметра инокс

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 99.98 лв. Ново Продавам нова бордова мивка. Размери 80х60 сантиметра.
Цена: 139 лв. Ново Умивалник с нагревател - идеален вариант за извънградски, вили без водоснабдяване или режим на водата. Той е предназначен не само за миене на посуда и ръце, но и за съхранение на топла вода за Вашите ..

Система от филтри за питейна вода.

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 149 лв. Ново 7 нива на пречистване, водопроводната вода след филтрите е вкусна и годна за пиене трапезна вода. Повече информация на сайта на Павирани.

продавам италианска мивка

гр. София, обл. София
Цена: 350 лв. Ново Продавам нова италианска мивка излята от стъкло с дебелина 1 см размер 1 м на 50 см с автоматичен сифон тръбна стоика и аксесоари.

мивка квадратна

гр. Карлово, обл. Пловдив
Цена: 40 лв. Втора употреба внос е от германия , изработена от неръждаема стомана
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.