Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Умивалници, мелачки за отпадъци

9 обяви
130 лв.
Умивалник с нагревател - идеален вариант за извънградски, вили без водоснабдяване или режим на водата. Той е предназначен не само за миене на посуда и ръце, но и за съхранение на топла вода за Вашите нужди. Умивалникът се състои от три основни части: мивка, резервоар с нагревател и шкаф. Мивката може да бъде както от пластмаса, така и от неръждаема стомана. Шкафът е изработен от поцинкована стомана и има прахово покритие на цялата повърхност, което е не само добра изработка, а и защитава от механични повреди, като например надрасквания. Вратичката на шкафа е снабдена с магнитен механ..

Мивка двойна неръждавейка

гр. София, обл. София
Цена: 101 лв. Мивка двойна неръждавейка. Размери 120/60 см

полимерна мивка тип корито

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 120 лв. полимерна мивка тип корито - 120 лв.

Система от филтри за питейна вода.

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 149 лв. 7 нива на пречистване, водопроводната вода след филтрите е вкусна и годна за пиене трапезна вода. Повече информация на сайта на Павирани.
Цена: 40 лв. Кръгла керамична мивка за вграждане. Чиста и запазена със стандартни размери.

продавам италианска мивка

гр. София, обл. София
Цена: 350 лв. Продавам нова италианска мивка излята от стъкло с дебелина 1 см размер 1 м на 50 см с автоматичен сифон тръбна стоика и аксесоари.
Цена: 544 лв. Описание: Миялна маса Заоблени ъгли С плот Много висока товароносимост Регулируеми крачета Звукo-изолирани базови плочи Лесен за почистване Качество Висококачествена неръжд..
Цена: 264 лв. Описание: Операция с коляно 1 мивка 1 кранче Студена и топла вода през смесителна батерия Заоблени ъгли Лесен за почистване Качество Висококачествена неръждаема стомана Ра..

мивка квадратна

гр. Карлово, обл. Пловдив
Цена: 40 лв. внос е от германия , изработена от неръждаема стомана
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.