Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Умивалници, мелачки за отпадъци

11 обяви
123.50 лв.
Умивалник с нагревател - идеален вариант за извънградски, вили без водоснабдяване или режим на водата. Той е предназначен не само за миене на посуда и ръце, но и за съхранение на топла вода за Вашите нужди. Умивалникът се състои от три основни части: мивка, резервоар с нагревател и шкаф. Мивката може да бъде както от пластмаса, така и от неръждаема стомана. Шкафът е изработен от поцинкована стомана и има прахово покритие на цялата повърхност, което е не само добра изработка, а и защитава от механични повреди, като например надрасквания. Вратичката на шкафа е снабдена с магнитен механ..

продава мивка алпака

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 30 лв. мивка алпака, 85/50 см, запазена - 30 лв.

Алпака за вграждане 45/41

гр. Видин, обл. Видин
Цена: 12 лв. Алпака за вграждане с размери 45/41, дълбочина 15 см.

Мивка -Чугунена

гр. Видин, обл. Видин
Цена: 35 лв. Чисто нова неизползвана Чугунена Мивка! За Баня или Кухня!
Цена: 100 лв. Продавам два броя смесители. Единият е на марката IKEA модел LOVIKEN Цената му е 100лв Другият смесител е с вграден термостат до 100градуса по целзий. Цената му е 60лв. Цена комплект и за дват..

Мивка - охлюв

гр. София, обл. София
Цена: 500 лв. Изработена от естествен светъл травертин с набраздена вътрешна повърхност на коритото, където се стича водата. Оригинална форма. Наличност - 1 бр. Размери: Дължина 51 см., макс. широчина 42 см., в..
Цена: 544 лв. Описание: Миялна маса Заоблени ъгли С плот Много висока товароносимост Регулируеми крачета Звукo-изолирани базови плочи Лесен за почистване Качество Висококачествена неръжд..
Цена: 264 лв. Описание: Операция с коляно 1 мивка 1 кранче Студена и топла вода през смесителна батерия Заоблени ъгли Лесен за почистване Качество Висококачествена неръждаема стомана Ра..

Мивка за вграждане

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 50 лв. Немска мивка за вграждане с размери 100/50 и размери на коритото 37/34/15 см

Система от филтри за питейна вода.

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 149 лв. 7 нива на пречистване, водопроводната вода след филтрите е вкусна и годна за пиене трапезна вода. Повече информация на сайта на Павирани.

мивка квадратна

гр. Карлово, обл. Пловдив
Цена: 40 лв. внос е от германия , изработена от неръждаема стомана
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg