Филтриране
Сортиране

Умивалници, мелачки за отпадъци

12 обяви
Цена: 200 лв. Ново Шкаф с мивка и проточен бойлер към него, подходящ за магазини за фрешове, ядки и други озискващи вътрешна мивка с топла вода! Договаряне!
Цена: 139 лв. Ново Изгодно предложение! Модели и Цени: С пластмасов резервоар и пластмасова мивка-139лв. С пластмасов резервоар и неръждаема мивка-149лв С мивка и резервоар от неръждаема стомана-190лв. С Пла..

продава нова мивка

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 100 лв. Втора употреба продава нова мивка 80/60, материал полимер - 100 лв.

Нова бордова мивка 80х60 сантиметра инокс

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 99.98 лв. Ново Продавам нова бордова мивка. Размери 80х60 сантиметра.
Цена: 120 лв. Втора употреба Умивалник за вила с мивка и резервоар от неръждаема стомана: Горещата вода е достъпна 24 часа във всяко време на годината Компактен, може да се използва вкъщи и на двора Бързо нагряване на водата ..

Система от филтри за питейна вода.

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 179 лв. Ново 7 нива на пречистване, водопроводната вода след филтрите е вкусна и годна за пиене трапезна вода. Повече информация на сайта на Павирани.

керамична овална мивка и алпака

гр. София, обл. София
Цена: 15 лв. Втора употреба
Цена: 29 лв. Ново Филтъра за чешмяна вода, работи без никакво електричество. Трябва да се свърже към чешмата и веднага ще може да трансформира Вашата хлорирана, чешмяна вода, като я направи кристално чиста, умерено ал..

Резервоар с водонагревател-22л

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 49.90 лв. Ново Резервоар с нагревател - идеален вариант за извънградски вили без водоснабдяване или режим на водатата. Той е предназначен не само за миене на посуда и ръце, но и за съхранение на топла вода за Вашите..
Цена: 50 лв. Ново Продавам нова кухненска мивка със следните характеристики: -еднокоритна с преливник -материал: алпака -покритие: гланц -дължина: 500.00 мм -ширина: 420.00 мм -дълбочина: 190.00 мм.

продавам италианска мивка

гр. София, обл. София
Цена: 350 лв. Ново Продавам нова италианска мивка излята от стъкло с дебелина 1 см размер 1 м на 50 см с автоматичен сифон тръбна стоика и аксесоари.

мивка квадратна

гр. Карлово, обл. Пловдив
Цена: 40 лв. Втора употреба внос е от германия , изработена от неръждаема стомана
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.