1. home
  2. »
  3. bcАвто - Мото
  4. »
  5. Внос на автомобили

Внос на автомобили

7 обяви
Ние предлагаме лицензиран превоз на автомобили, бусове, строителна техника от Швейцария, Германия, Австрия, Белгия, Холандия, Унгария. Издаваме фактури, ЧМР, застраховки и др!... Цените са по договаряне...

Платформа за превоз на автомобили

Владиславово, гр. Варна, обл. Варна
Извършвам превоз на автомобили в страната с двуосна платформа. Товароносимост - до 1500 кг Дължина - 450 см Ширина - 200 см Цена - 0.80 лв / км
Предлагаме лицензиран превоз на автомобили, микробуси, земеделска и строителна техника в страната и чужбина! Гарантираме сигурност и ЧМР застраховка на автомобилите! Внасяме коли по избор на клиента..
 рекламирай сам в
Лиценз. ЧМР Застраховка. Транспорт на автомобили, бусове и джипове в Европа и България. Дължина на платформата - 5.20 м.

Превоз Автомобили - Швейцария/Франция

Пъстрина, гр. Монтана, обл. Монтана
Привет, Предлагам превоз на автомобили от Франция, Швейцария, Белгия и Холандия. Пълно съдействие при покупки на автомобили на Френски, Английски, Немски, Испански! Страхотни цени за превоз също така ..

стефан -сервиз

map icon Изгрев, гр. Бургас, обл. Бургас
внос на автомобили от Германия компетентен избор доставка и след гаранционно обслужване

Гуми Barum 230/45R18’

Меден Рудник, гр. Бургас, обл. Бургас
живея в австрия и мога да ви доставям гуми на супер цени.може летни и зимни и всякакви размери.плащане с наложен платеж.приемам порчъ’ки по телефон,скайп,имейл.предлагам и бизнес с гуми.
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.