Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Купува

127 обяви

Изкупувам Автомобили

гр. София, обл. София
Изкупувам Автомобили, Бусове и Джипове на добри цени! Безплатен транспорт от посочен от клиента адрес. Плащане веднага на място. При интерес от ваша страна е възможно изпращането на снимки и по viber, на посочения в обявата телефон, и разбира се кратко описание. За повече информация позванете на посочения номер!
1 001 лв.
Купувам катастрофирали коли за части за гр. Русе. Издавам документи за КАТ и данъчна служба(документ с който се доказва, че автомобилът е оставен за разкомплектоване и вие не отговаряте за него). Безплатен транспорт с пътна помощ. лицензирана автоморга!!!We buy all kind of cars-crashed, damaged or unwanted for any reason. Free transportation, paying cash immediately.
10 000 лв.
Изкупува експресно всякакви видове скъпи и евтини работещи автомобили. Заплащане веднага след огледа. Автомобилите трябва да са с редовни документи. Обявата важи за сериозни продавачи

купувам трабант

гр. Бургас, обл. Бургас
Търся да закупя Трабант в движение.
Купувам всякакви коли произведени преди 1970лв. - руски, чешки, полски, немски, френски, италиански и всякакви други. Независимо от състоянието - ръждясали, изгнили, бракувани, спрени от движение и..

Търси кола Audi, BMW, VW, Mercedes до 3000 лв

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 3 000 лв. Търси кола Audi, BMW, VW, Mercedes до 3000 лв. Изпратете вашите предложения и снимки на Viber:
Ако и Вие търсите къде да продадете своя стар автомобилен катализатор,ние ще ви предложим най-изгодната оферта. Цена ще Ви дадем срещу модел,марка на автомобила+номер от катализатор и/или снимка! ..

изкупувам стари катализатори

гр. Варна, обл. Варна
Изкупувам катализатори цени от 50 до 700 лв. както керамични така и метални катализатори. Работя с Еконт и приемам катализатори от цялата страна www.katalizatori.bg
изкупувам стари автомобилни катализатори от 50 до 800 лв,монолит - от 40 до 100 лв за кг.метални катализатори - от 20 до 100 лв. за бр.DPF - Филтри - от 30 до 350 лв. за бр.
изкупувам стари автомобилни катализатори, много добри цени от 50 до 700 лв. за брой, монолит-керамика до 200лв. за килограм, метални катализатори до 120 лв. работя с Еконт чрез наложен платеж за цялат..
Изкупувам автомобилни катализатори на цени от 40 лв. до 700 лв. за брой. Керамика от 20 лв. до 200 лв. за килограм. Работя с Еконт за цялата страна.
Изкупувам автомобилни катализатори предлагам атрактивни цени. Ако сте представител на сервиз или авто-морга, свържете се с нас за да обсъдим вашите условия за изготвяне на оферта. Цени от 50 до 700 лв..
Цена: 30 000 EUR Търся трактор между 100/120коня с дискова брана и сеялка за пролетници, нов по възможност, бартер за имоти, или на изплащане за 5 години директно към собственика, плащане еднократно есента от октомври..
изкупува стари акумулатори за скрап, собствен транспорт
Цена: 1 111 лв. изкупуваме всякакви автомобили и джипове/повредени, ударени, десни волани и др. плащане-веднага, работим всеки ден от 9. 00 до 18. 00ч, даваме автомобили под наем 20лв/24 часа, репатрираме автомобили ..
Цена: 4 444 лв. проблемни

катализатори / купува / продава

гр. Бургас, обл. Бургас
Фирмата купува излязли от употреба автомобилни катализатори... ДПФ филтри и керамика. Разполага с сервиз за демонтаж, ако не са свалени. Продава и нови отговарящи на европейските Еко норми. Коректен п..

катализатор / купува / продава

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 99 лв. изкупуваме катализатори на най- конкурентни цени за Бургас и региона за количества НАЙ-ДОБРИ цени. работим и на анализ. изкупуваме и ДПФ филтри... DPF filtri i katalizatori :) Разполагаме с сервиз..

DPF демонтаж и изкупуване

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 30 лв. премахваме и изкупуваме DPF филтри и катализатори. Разполагаме с сервизна база в град Бургас... Качествено и на конкурентни цени. Безплатна консултация.

демонтира /КАТАЛИЗАТОРИ / купува

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 20 лв. изкупува автомобилни катализатори / безплатен ОГЛЕД и ДИАГНОСТИКА/демонтаж на стари / изгодни цени. монтаж и продажба на ауспуси и катализатори /сервиз/ СВЯТ НА АУСПУСИ /ИЗГОДНИ ЦЕНИ!!!... Плащане вед..

Изкупувам акумулатори

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 1.20 лв. ИЗКУПУВАМ АКУМУЛАТОРИ вземам от място. Добри цени!

Купувам коли, джипове

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 2 999 лв. Купувам коли джипове и микробуси с редовни документи

купувам автомобили - до 3000 лв

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 3 000 лв. Купувам автомобили в движение с газ може и дизел до 3000 лева. Редовни документи.

Купувам VW бус бензин

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 500 лв. Купувам бус VW бензин до 1989 г. Без значение на външния вид. Може да не е в движение. До 1000 лв. Без значение товарен или пътнически. Без значение на модела.

купувам стари акумулатори

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 50 лв. купувам стари и не работещи акумулатори. ПРИМЕР. 44ач -10лв. 50ач -12лв. 60ач-14лв. 70ач-16лв. 80ач-18лв. 100ач- 22лв. 180ач-50лв. 225ач-60лв.

катализатори - изкупуване

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 830 лв. авто катализатори демонтаж и изкупуване. цени от 30лв. до 800 лв. за брой. в зависимост от каталожният номер на самият катализатор. керамика от предварително избити катализатори се заплаща на килограм..

изкупува - катализатори

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 780 лв. изкупуване на катализатори. цени по каталожен номер. керамика от предварително избити катализатори се заплаща на килограм. разполагаме с сервиз. за страната се работи с еконт.

катализатори - на добри цени

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 780 лв. изкупуване на всички видове катализатори. цени то 30лв. до 750лв. за брой. керамика от предварително избити катализатори се заплаща на килограм. разполагам с сервиз. за страната работя с еконт.

акумулатори - изкупуване

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 50 лв. изкупуване на стари и не работещи акумулатори. без значение сухи или с течност. цена от 0.30лв. за ампер час.

акумулатори - изкупуване

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 60 лв. изкупуване на акумулатори. пример. 44 ач - 10лв. 50 ач - 12лв. 60ач - 14лв. 70ач - 16лв. 80ач. - 18лв. 100ач. - 22лв. 180ач. - 50лв. 225ач. -60лв.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.