1. home
  2. »
  3. bcАвто - Мото
  4. »
  5. Купува

Купува

158 обяви
Цена:
3 000 лв.
Изкупува ВСЯКАКВИ Автомобили за скрап и за части, Изкупването на коли за скрап и за части в София става по предварително уговорени цени. Плащането получавате веднага на място. Обадете се и превърнете ненужния автомобил в свежи пари веднага. Обадете се и ще уговорим цената, часът и мястото, от където ще вземем вашия стар автомобил. Извозваме старите автомобили от София и региона. Плащането е на място
Цена:
15 000 лв.
Изкупуваме Всякакви Коли, Джипове и Бусове Нови и Стари на НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА от 500лв до 15000лв! Купуваме Автомобили в Движение за Части или Скраб. безплатен транспорт и взимане на колата от място. издаване на удостоверение за дерегистрация работим без почивен ден! Обадете се и разберете каква цена можете да продадете автомобиласи! Плащане веднага, пари в брой! Купуваме и автомобили с документални проблеми! Можете също да изпратите снимки по Viber!!!

изкупувам катализатори

гр. София, обл. София
Цена:
1 600 лв.
Изкупува и продава катализатори и филтри, от и за всякакъв вид МПС. Демонтаж-монтаж. Ремонт и смяна на ауспуси и гърнета. За информация и цени на посочения телефон, вайбър.
Цена:
1 001 лв.
Купувам катастрофирали коли за части за гр. Русе. Издавам документи за КАТ и данъчна служба(документ с който се доказва, че автомобилът е оставен за разкомплектоване и вие не отговаряте за него). Безплатен транспорт с пътна помощ. лицензирана автоморга!!!We buy all kind of cars-crashed, damaged or unwanted for any reason. Free transportation, paying cash immediately.
Цена:
1 000 лв.
Изкупувам всякакви катализатори най-добри цени
Цена:
2 222 лв.
Изкупуваме всякакви МПС повредени блъснати спряни от движение и др. На най добри цени.! От 200-2000лв Искате да разберете каква цена може да получите за даден автомобил не се колебайте звъннете или изпратете снимки с кратко описание на автомобила на viber..!!! Идване на място за удобен от вас час за оглед на автомобила оглед трае 10-15 минути договаряне цената плащане веднага в брой..!! Безплатно взиманене на автомобила..! Работим без почивен ден...!!!

демонтира /КАТАЛИЗАТОРИ / купува

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 20 лв. изкупува автомобилни катализатори / безплатен ОГЛЕД и ДИАГНОСТИКА/демонтаж на стари / изгодни цени. монтаж и продажба на ауспуси и катализатори /сервиз/ СВЯТ НА АУСПУСИ /ИЗГОДНИ ЦЕНИ!!!... Плащане вед..
Цена: 666 лв. Изкупува стари, изгнили, ударени коли за скрап/бракуване/, издава документи веднага за КАТ и данъчно, плаща на място, собствен транспорт, само за района на София и околностите
Цена: 950 лв. Изкупуване на абсолютно всички видове автомобилни катализатори, дпф-филтъри и керамика, работя из цяла България, също така работя и със еконт за най- добра идентификация на катализатора може да ми изп..
Купувам всякакви коли произведени преди 1970лв. - руски, чешки, полски, немски, френски, италиански и всякакви други. Независимо от състоянието - ръждясали, изгнили, бракувани, спрени от движение и..
Цена: 5 000 лв. Купувам всякакви автомобили с редовни документи и в нормално работно състояние-плащам веднага.
Цена: 10 000 лв. Изкупувам мотокари, газокари, електрокари и друга строителна техника
Цена: 10 000 лв. Изкупува експресно всякакви видове скъпи и евтини работещи автомобили. Заплащане веднага след огледа. Автомобилите трябва да са с редовни документи. Обявата важи за сериозни продавачи
Цена: 9 999 лв. Купуваме всички видове леки и товарни автомобили в нормално работно състояние. Плащане веднага

DPF демонтаж и изкупуване

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 30 лв. премахваме и изкупуваме DPF филтри и катализатори. Разполагаме с сервизна база в град Бургас... Качествено и на конкурентни цени. Безплатна консултация.

катализатор / купува / продава

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 99 лв. изкупуваме катализатори на най- конкурентни цени за Бургас и региона за количества НАЙ-ДОБРИ цени. работим и на анализ. изкупуваме и ДПФ филтри... DPF filtri i katalizatori :) Разполагаме с сервиз..

Купува автомобили

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 1 000 лв. Автоморга Вирали, купува автомобили в движение ПОД ПАЗАРНАТА ЦЕНА, с повреди или катастрофирали след 2000г. За цени, изпращайте вашите предложения по VIBER или позвънете на посочения телефон! Купу..
изкупувам стари автомобилни катализатори от 50 до 800 лв,монолит - от 40 до 100 лв за кг.метални катализатори - от 20 до 100 лв. за бр.DPF - Филтри - от 30 до 350 лв. за бр.

изкупувам стари катализатори

гр. Варна, обл. Варна
Изкупувам катализатори цени от 50 до 700 лв. както керамични така и метални катализатори. Работя с Еконт и приемам катализатори от цялата страна www.katalizatori.bg
Изкупувам автомобилни катализатори предлагам атрактивни цени. Ако сте представител на сервиз или авто-морга, свържете се с нас за да обсъдим вашите условия за изготвяне на оферта. Цени от 50 до 700 лв..
Изкупувам автомобилни катализатори на цени от 40 лв. до 700 лв. за брой. Керамика от 20 лв. до 200 лв. за килограм. Работя с Еконт за цялата страна.
изкупувам стари автомобилни катализатори, много добри цени от 50 до 700 лв. за брой, монолит-керамика до 200лв. за килограм, метални катализатори до 120 лв. работя с Еконт чрез наложен платеж за цялат..

Скрап - Стара Загора на най-добри цени!

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 1 лв. Основната дейност на дружеството е изкупуване, транспортиране, обработка и търговия с отпадъци от черни, цветни метали и вторични суровини. Изкупуваме скрап на най - добри цени. http://www.fivegroup..
Цена: 1 300 лв. Изкупуване на катализатори на най-добри цени от 30-1300 лв за да разберете каква цена ще получите е нужно да изпратите снимки на катализатора на viber.!! Идване на място в рамките на 1 час плащане в..
Цена: 111 лв. Изкупуване на катализатори на най-добри цени..!! Цена може да получите Само срещу снимка на катализатор и номер..!! На Viber...!!! Идване на място плащане веднага в брой Работим без почивен ден..
Цена: 1 000 лв. Здравейте колеги изкупувам всякакви скутерии АТВ-та стари, нови, блъснати, повредени, и неработещи пишете за предложения в Viber или позвънете
Цена: 5 000 лв. Изкупуваме всякакви автомобили в движение повредени или за части. Искате да разберете каква цена може да получите за даден автомобил не се колебайте звъннете или изпратете снимки с кратко описание н..
Цена: 1 000 лв. Изкупуване на катализатори на най добри цени идване на място веднага плаштане в брой. Отговор само срещу снимка и номер на катализатора...!!! На Viber..!! Работим без почивен ден.!!
Цена: 999 лв. Изкупуваме всякакви катализатори DPF филтри на най-добри цени. Цена може да получите като изпратите снимки на viber.! на катализатора и номер. Идване на място и плащане в брой. Работим без почивен ден..
Цена: 999 лв. Изкупуване на абсолютно всички видове автомобилни катализатори, дпф-филтъри и керамика, работя из цяла България, също така работя и със еконт за най- добра идентификация на катализатора може да ми изп..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.