1. home
  2. »
  3. bcАвто - Мото
  4. »
  5. Купува

Купува

146 обяви
Цена:
30 000 лв.
Изкупуване на всякакви автомобили, джипове и бусове в движение и за части под пазарните цени след 2000г.!!! Цената се определя от техническото и визуално състояние на автомобила след оглед или снимки пратени по VIBER,WhatsApp,Telegram или на посочения телефон. Разполагаме със собствен транспорт. Експресно и коректно плащане на място в рамките на деня.
Цена:
10 000 лв.
Изкупуваме Всякакви Коли, Джипове и Бусове Нови и Стари на НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА от 500лв до 10000лв! Купуваме Автомобили в Движение за Части или Скраб. безплатен транспорт и взимане на колата от място. зиздаване на удостоверение за дерегистрация работим без почивен ден! Обадете се и разберете каква цена можете да продадете автомобиласи! Плащане веднага, пари в брой! Купуваме и автомобили с документални проблеми! Можете също да изпратите снимки по Viber!!!
Цена:
1 001 лв.
Купувам катастрофирали коли за части за гр. Русе. Издавам документи за КАТ и данъчна служба(документ с който се доказва, че автомобилът е оставен за разкомплектоване и вие не отговаряте за него). Безплатен транспорт с пътна помощ. лицензирана автоморга!!!We buy all kind of cars-crashed, damaged or unwanted for any reason. Free transportation, paying cash immediately.
Цена:
10 000 лв.
Изкупува експресно всякакви видове скъпи и евтини работещи автомобили. Заплащане веднага след огледа. Автомобилите трябва да са с редовни документи. Обявата важи за сериозни продавачи

Изкупувам хидравлично масло

гр. Бургас, обл. Бургас
Изкупувам отработено хидравлично масло
Цена: 111 лв. Търся да закупя регистрация за туристическо ремарке или туристическо ремарке с регистрация - Пловдивска. Цената която съм посочил е примерна, който продава той ще каже колко струва.
Търся да закупя Газ 24 Волга - с Пловдивска регистрация.
Цена: 1 лв. Търся ляво и дясно странични огледала без мигач за Мерцедес МЛ270-2001г... тъмно син металик или близко до него... и казанче за чистачките
Цена: 7 000 лв. Процедурата по изкупуване на автомобил от наша страна е сведена до максимално бърз процес за да не губим нашето и вашето време. След обаждане от ваша страна е важно да обясните на наш представител как..
Изкупувам автомобили и бусове до 15 години под пазарната им цена, плащам веднага, плащам в брой. Ако някой има какво да предложи да се обади на посочените телефони в обявата.
Цена: 950 лв. Изкупуване на абсолютно всички видове автомобилни катализатори, дпф-филтъри и керамика, работя из цяла България, също така работя и със еконт за най- добра идентификация на катализатора може да ми изп..
Купувам всякакви коли произведени преди 1970лв. - руски, чешки, полски, немски, френски, италиански и всякакви други. Независимо от състоянието - ръждясали, изгнили, бракувани, спрени от движение и..
Цена: 666 лв. Изкупува стари, изгнили, ударени коли за скрап/бракуване/, издава документи веднага за КАТ и данъчно, плаща на място, собствен транспорт, само за района на София и околностите
Цена: 5 000 лв. Купувам всякакви автомобили с редовни документи и в нормално работно състояние-плащам веднага.
Цена: 9 999 лв. Купуваме всички видове леки и товарни автомобили в нормално работно състояние. Плащане веднага
Цена: 10 000 лв. Изкупувам мотокари, газокари, електрокари и друга строителна техника
Цена: 1 лв. Изкупувам стари акумулатори и отпадъци от цветни метали!

катализатор / купува / продава

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 99 лв. изкупуваме катализатори на най- конкурентни цени за Бургас и региона за количества НАЙ-ДОБРИ цени. работим и на анализ. изкупуваме и ДПФ филтри... DPF filtri i katalizatori :) Разполагаме с сервиз..

катализатори / купува / продава

гр. Бургас, обл. Бургас
Фирмата купува излязли от употреба автомобилни катализатори... ДПФ филтри и керамика. Разполага с сервиз за демонтаж, ако не са свалени. Продава и нови отговарящи на европейските Еко норми. Коректен п..

DPF демонтаж и изкупуване

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 30 лв. премахваме и изкупуваме DPF филтри и катализатори. Разполагаме с сервизна база в град Бургас... Качествено и на конкурентни цени. Безплатна консултация.
Цена: 4 444 лв. проблемни
Цена: 1 000 лв. Здравейте колеги изкупувам всякакви скутерии АТВ-та стари, нови, блъснати, повредени, и неработещи пишете за предложения в Viber или позвънете
Цена: 2 000 лв. Изкупуваме всякакви коли, джипове и бусове до 2000лв  Купуваме автомобили в движение за части или скрап. Взимане на колата от място създаване на удостоверение за дерегистрация. Обадете се и разбере..
Изкупуване на акумулатори на изгодни цени с транспорт на място.
Цена: 1 000 лв. изкупуване на автомобили, джипове и бусове за скрап. без значение на годината на производство, и за части след 2003г. взимане от място плащане веднага.
Цена: 2 000 лв. изкупуване на автомобили и бусове за части след 2003г. осигурен транспорт, взимане от място, плащане веднага, издаване на удостоверение.
Изкупувам коли за скрап части или в движение под пазарната стойност. За София и околностите. До 10000лв Разполагаме със собствен транспорт.
Купувам БМВ, Ауди и VW за части скрап или в движение под пазарната стойност. До 10000лв За София и околностите безплатен транспорт. Извън София до разбиране
Цена: 1 000 лв. изкупувам катализатори. цени от 30лв. до 900лв. за брой. керамика монолит се заплаща на килограм. разполагам с сервиз за страната работя с еконт.
Цена: 1 000 лв. авто катализатори демонтаж и изкупуване. цени от 30лв. до 800 лв. за брой. в зависимост от каталожният номер на самият катализатор. керамика от предварително избити катализатори се заплаща на килограм..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.