Купува

133 обяви
8 000 лв.
Kоректна фирма изкупува на най-добри цени вашият автомобил или бус, работим 24/7 изплащаме на място най-добра цена за вашият автомобил, звъннете и сами разберете.
1 001 лв.
Купувам катастрофирали коли за части за гр. Русе. Издавам документи за КАТ и данъчна служба(документ с който се доказва, че автомобилът е оставен за разкомплектоване и вие не отговаряте за него). Безплатен транспорт с пътна помощ. лицензирана автоморга!!!We buy all kind of cars-crashed, damaged or unwanted for any reason. Free transportation, paying cash immediately.
7 000 лв.
Изкупуваме Всякакви Коли, Джипове и Бусове Нови и Стари на НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА от 500лв до 10000лв! Купуваме Автомобили в движение за части или скраб! Обадете се и разберете каква цена можете да продадете автомобиласи! Плащане веднага, пари в брой! Купуваме и автомобили с десен волан!
30 000 лв.
Изкупуване на всякакви автомобили, джипове и бусове в движение и за части под пазарните цени след 2000г.!!! Цената се определя от техническото и визуално състояние на автомобила след оглед или снимки пратени по вайбър на посочения телефон. Разполагаме със собствен транспорт. Плащане веднага на място в рамките на деня.
Изкупувам автомобили и бусове до 15 години под пазарната им цена, плащам веднага, плащам в брой. Ако някой има какво да предложи да се обади на посочените телефони в обявата.

купува VW Пасат комби

гр. София, обл. София
купува VW Пасат комби
Цена: 550 лв. Изкупувам коли от място за скрап Перник Радомир и селата Най високи цени
Цена: 1 000 лв. Изкупувам от място стари катастрофирали Коли и бусове за скрап най добри цени и условия
Цена: 200 лв. Изкупува от място Скрап Черни и цветни метали Плащане и претегляне на място За Перник и пернишка област
Цена: 1 000 лв. Изкупуваме от място коли за скрап Най добри цени и условия за перник и регионна

Изкупувам стари акумулатори

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 1 лв. Изкупувам стари акумулатори вземам от място! Цена 1.00 лв. за килограм!

Купува Лада, Жигула

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 300 лв. Купувам Лада, Жигула, само с копие на голям талон. Цената е за област Пловдив! тагове:LADA 1200; 1500; Jigula; VAZ; Jiguli

катализатор / купува / продава

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 99 лв. изкупуваме катализатори на най- конкурентни цени за Бургас и региона за количества НАЙ-ДОБРИ цени. работим и на анализ. изкупуваме и ДПФ филтри... DPF filtri i katalizatori :) Разполагаме с сервиз..

катализатори / купува / продава

гр. Бургас, обл. Бургас
Фирмата купува излязли от употреба автомобилни катализатори... ДПФ филтри и керамика. Разполага с сервиз за демонтаж, ако не са свалени. Продава и нови отговарящи на европейските Еко норми. Коректен п..

DPF демонтаж и изкупуване

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 30 лв. премахваме и изкупуваме DPF филтри и катализатори. Разполагаме с сервизна база в град Бургас... Качествено и на конкурентни цени. Безплатна консултация.
Цена: 10 000 лв. Изкупувам мотокари, газокари, електрокари и друга строителна техника
Цена: 9 999 лв. Купуваме всички видове леки и товарни автомобили в нормално работно състояние. Плащане веднага
Цена: 10 000 лв. Изкупува експресно всякакви видове скъпи и евтини работещи автомобили. Заплащане веднага след огледа. Автомобилите трябва да са с редовни документи. Обявата важи за сериозни продавачи
Цена: 5 000 лв. Купувам всякакви автомобили с редовни документи и в нормално работно състояние-плащам веднага.
Цена: 666 лв. Изкупува стари, изгнили, ударени коли за скрап/бракуване/, издава документи веднага за КАТ и данъчно, плаща на място, собствен транспорт, само за района на София и околностите
Търся да закупя Газ 24 Волга - с Пловдивска регистрация.
Цена: 111 лв. Търся да закупя регистрация за туристическо ремарке или туристическо ремарке с регистрация - Пловдивска. Цената която съм посочил е примерна, който продава той ще каже колко струва.

изкупува - катализатори

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 780 лв. изкупуване на катализатори. цени по каталожен номер. керамика от предварително избити катализатори се заплаща на килограм. разполагаме с сервиз. за страната се работи с еконт.

акумулатори - изкупуване

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 50 лв. изкупуване на стари и не работещи акумулатори. цена от 0.20лв. за ампер час.

акумулатори - изкупуване

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 60 лв. изкупуване на акумулатори. цени от 0.20лв. за ампер час. за количества идвам на адрес в рамките на гр. Варна.

изкупуване на акумулатори

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 50 лв. изкупуване на акумулатори. цени от 0.20лв. за ампер час. пример 50 ач. - 10лв. за повече от 5 броя идвам на адрес в рамките на град варна.

изкупуване - катализатори

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 900 лв. изкупувам катализатори. цени от 30лв. до 900лв. за брой. керамика монолит се заплаща на килограм. разполагам с сервиз за страната работя с еконт.

катализатори - изкупуване

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 830 лв. авто катализатори демонтаж и изкупуване. цени от 30лв. до 800 лв. за брой. в зависимост от каталожният номер на самият катализатор. керамика от предварително избити катализатори се заплаща на килограм..

катализатори - на добри цени

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 780 лв. изкупуване на всички видове катализатори. цени то 30лв. до 750лв. за брой. керамика от предварително избити катализатори се заплаща на килограм. разполагам с сервиз. за страната работя с еконт.

Продавам Джип

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 9 000 лв. В перфектно състояние! Джипа е напълно обслужен. 2.5TDI Перфектно функциониращ на 4х4, бързи, бавни и блокаж на диференциалите. Ръчни скорости! Нова раздатъчна кутия и датчици за 4х4. Ремъци и масла..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.