1. home
  2. »
  3. bcАвто - Мото
  4. »
  5. Купува

Купува

133 обяви
Цена:
7 000 лв.
Изкупуваме Всякакви Коли, Джипове и Бусове Нови и Стари на НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА от 500лв до 10000лв! Купуваме Автомобили в Движение за Части или Скраб! Обадете се и разберете каква цена можете да продадете автомобиласи! Плащане веднага, пари в брой! Купуваме и автомобили с десен волан! Можете също да изпратите снимки по Viber!!!
Цена:
1 001 лв.
Купувам катастрофирали коли за части за гр. Русе. Издавам документи за КАТ и данъчна служба(документ с който се доказва, че автомобилът е оставен за разкомплектоване и вие не отговаряте за него). Безплатен транспорт с пътна помощ. лицензирана автоморга!!!We buy all kind of cars-crashed, damaged or unwanted for any reason. Free transportation, paying cash immediately.
Цена:
8 000 лв.
Kоректна фирма изкупува на най-добри цени вашият автомобил или бус, работим 24/7 изплащаме на място най-добра цена за вашият автомобил, звъннете и сами разберете.
Цена: 1 лв. Лицензирана фирма изкупува коли, бусове, джипове, камиони за скрап, части и в движение до 5000 лв.

DPF демонтаж и изкупуване

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 30 лв. премахваме и изкупуваме DPF филтри и катализатори. Разполагаме с сервизна база в град Бургас... Качествено и на конкурентни цени. Безплатна консултация.

демонтира /КАТАЛИЗАТОРИ / купува

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 20 лв. изкупува автомобилни катализатори / безплатен ОГЛЕД и ДИАГНОСТИКА/демонтаж на стари / изгодни цени. монтаж и продажба на ауспуси и катализатори /сервиз/ СВЯТ НА АУСПУСИ /ИЗГОДНИ ЦЕНИ!!!... Плащане вед..

катализатори / купува / продава

гр. Бургас, обл. Бургас
Фирмата купува излязли от употреба автомобилни катализатори... ДПФ филтри и керамика. Разполага с сервиз за демонтаж, ако не са свалени. Продава и нови отговарящи на европейските Еко норми. Коректен п..

Търся комутатор

с. Гроздьово, обл. Варна
Цена: 1 лв.
Цена: 1 лв. Изкупувам стари акумулатори вземам от място! Цена 1.00 лв. за килограм!

Купувам автомобили

гр. Плевен, обл. Плевен
Изкупувам автомобили след 93 година само в плевенска област
Цена: 666 лв. Изкупува стари, изгнили, ударени коли за скрап/бракуване/, издава документи веднага за КАТ и данъчно, плаща на място, собствен транспорт, само за района на София и околностите
Цена: 950 лв. Изкупуване на абсолютно всички видове автомобилни катализатори, дпф-филтъри и керамика, работя из цяла България, също така работя и със еконт за най- добра идентификация на катализатора може да ми изп..
Цена: 1 лв. Търся ляво и дясно странични огледала без мигач за Мерцедес МЛ270-2001г... тъмно син металик или близко до него

Купувам коли, джипове

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 4 999 лв. Купувам коли джипове и микробуси с редовни документи Колите не се купуват за скрап.

купувам автомобили - до 3000 лв

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 3 000 лв. Купувам автомобили в движение с газ може и дизел до 3000 лева. Редовни документи.
Цена: 4 444 лв. проблемни
Цена: 10 000 лв. Изкупува експресно всякакви видове скъпи и евтини работещи автомобили. Заплащане веднага след огледа. Автомобилите трябва да са с редовни документи. Обявата важи за сериозни продавачи
Цена: 9 999 лв. Купуваме всички видове леки и товарни автомобили в нормално работно състояние. Плащане веднага
Цена: 10 000 лв. Изкупувам мотокари, газокари, електрокари и друга строителна техника
Цена: 5 000 лв. Купувам всякакви автомобили с редовни документи и в нормално работно състояние-плащам веднага.
Цена: 111 лв. Търся да закупя регистрация за туристическо ремарке или туристическо ремарке с регистрация - Пловдивска. Цената която съм посочил е примерна, който продава той ще каже колко струва.
Търся да закупя Газ 24 Волга - с Пловдивска регистрация.

катализатори - изкупуване

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 1 000 лв. авто катализатори демонтаж и изкупуване. цени от 30лв. до 800 лв. за брой. в зависимост от каталожният номер на самият катализатор. керамика от предварително избити катализатори се заплаща на килограм..

изкупуване - катализатори

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 1 000 лв. изкупувам катализатори. цени от 30лв. до 900лв. за брой. керамика монолит се заплаща на килограм. разполагам с сервиз за страната работя с еконт.

изкупуване на акумулатори

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 50 лв. изкупуване на акумулатори. цени от 0.20лв. за ампер час. пример 50 ач. - 10лв. за повече от 5 броя идвам на адрес в рамките на град варна.

акумулатори - изкупуване

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 60 лв. изкупуване на акумулатори. цени от 0.20лв. за ампер час. за количества идвам на адрес в рамките на гр. Варна.

акумулатори - изкупуване

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 50 лв. изкупуване на стари и не работещи акумулатори. цена от 0.20лв. за ампер час.

изкупува - катализатори

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 1 000 лв. изкупуване на катализатори. цени по каталожен номер. керамика от предварително избити катализатори се заплаща на килограм. разполагаме с сервиз. за страната се работи с еконт.
Изкупуване на акумулатори на изгодни цени с транспорт на място.
Цена: 650 лв. Изкупуваме Коли бусове джипове за части и скрап плащане веднага на място за Перник и региона
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.