Купува

155 обяви
1 001 лв.
Купувам катастрофирали коли за части за гр. Русе. Издавам документи за КАТ и данъчна служба(документ с който се доказва, че автомобилът е оставен за разкомплектоване и вие не отговаряте за него). Безплатен транспорт с пътна помощ. лицензирана автоморга!!!We buy all kind of cars-crashed, damaged or unwanted for any reason. Free transportation, paying cash immediately.
7 000 лв.
Изкупуваме Всякакви Коли и Бусове, Скъпи и Евтини на НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА! Безплатен оглед и транспорт от посочен от клиента адрес! Оглед, Заплащане и Прехвърляне в рамките на деня! Купуваме Автомобили в движение или с малък проблем! Обадете се и разберете каква цена можете да продадете автомобиласи!
8 000 лв.
Kоректна фирма изкупува на най-добри цени вашият автомобил или бус, работим 24/7 изплащаме на място най-добра цена за вашият автомобил, звъннете и сами разберете.

купувам автомобили - до 3000 лв

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 3 000 лв. Купувам автомобили в движение с газ може и дизел до 3000 лева. Редовни документи.

Купувам коли, джипове

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 4 999 лв. Купувам коли джипове и микробуси с редовни документи Колите не се купуват за скрап.
Цена: 666 лв. Изкупува стари, изгнили, ударени коли за скрап/бракуване/, издава документи веднага за КАТ и данъчно, плаща на място, собствен транспорт, само за района на София и околностите

DPF демонтаж и изкупуване

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 30 лв. премахваме и изкупуваме DPF филтри и катализатори. Разполагаме с сервизна база в град Бургас... Качествено и на конкурентни цени. Безплатна консултация.

катализатори / купува / продава

гр. Бургас, обл. Бургас
Фирмата купува излязли от употреба автомобилни катализатори... ДПФ филтри и керамика. Разполага с сервиз за демонтаж, ако не са свалени. Продава и нови отговарящи на европейските Еко норми. Коректен п..
Цена: 4 444 лв. проблемни

Изкупувам Mercedes-Benz 190D 124

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 1 300 лв. Изкупувам Изкупувам Mercedes-Benz 190D 124 В движение и Бракувани излезли от употреба на Най добри цени Също така изкупувам и коли за скрап на добри цени

Изкупувам Бусове, Камиони и Влекачи

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 6 000 лв. Изкупувам камиони и Бусове Mercedes-Benz Toyota VW Renault DAF MAN Volvo SCANIA IVECO и ВСИЧКИ ДРУГИ
Цена: 111 лв. Търся да закупя регистрация за туристическо ремарке или туристическо ремарке с регистрация - Пловдивска. Цената която съм посочил е примерна, който продава той ще каже колко струва.

изкупувам стари катализатори

гр. Варна, обл. Варна
Изкупувам катализатори цени от 50 до 700 лв. както керамични така и метални катализатори. Работя с Еконт и приемам катализатори от цялата страна www.katalizatori.bg
Изкупувам автомобилни катализатори на цени от 40 лв. до 700 лв. за брой. Керамика от 20 лв. до 200 лв. за килограм. Работя с Еконт за цялата страна.
Изкупувам автомобилни катализатори предлагам атрактивни цени. Ако сте представител на сервиз или авто-морга, свържете се с нас за да обсъдим вашите условия за изготвяне на оферта. Цени от 50 до 700 лв..
изкупувам стари автомобилни катализатори от 50 до 800 лв,монолит - от 40 до 100 лв за кг.метални катализатори - от 20 до 100 лв. за бр.DPF - Филтри - от 30 до 350 лв. за бр.
изкупувам стари автомобилни катализатори, много добри цени от 50 до 700 лв. за брой, монолит-керамика до 200лв. за килограм, метални катализатори до 120 лв. работя с Еконт чрез наложен платеж за цялат..
Цена: 0.90 лв. Изкупувам стари акумулатори вземам от адрес

изкупува леки автомобили

гр. Бургас, обл. Бургас
Камекс комерс ЕООД изкупува леки автомобили, микробуси и камиони - високи цени
Изкупуване на акумулатори на изгодни цени с транспорт на място.
Купувам всякакви коли произведени преди 1970лв. - руски, чешки, полски, немски, френски, италиански и всякакви други. Независимо от състоянието - ръждясали, изгнили, бракувани, спрени от движение и..
Цена: 10 000 лв. Изкупувам мотокари, газокари, електрокари и друга строителна техника
Цена: 9 999 лв. Купуваме всички видове леки и товарни автомобили в нормално работно състояние. Плащане веднага
Цена: 5 000 лв. Купувам всякакви автомобили с редовни документи и в нормално работно състояние-плащам веднага.
Цена: 750 лв. Изкупуваме автомобили за скрап Перник От място Плащане на място в удобно за вас време
Цена: 200 лв. Изкупувам от място старо желязо Режем товарим Извозваме от място Плащане на място
Цена: 200 лв. Изкупуваме старо желязо от място Режем извозваме демонтираме Всички видове метални конструкций Плащане веднага на място
Цена: 200 лв. Изкупуваме ит място Всякакви метални отпадъци Претегляне и плащане на място За Перник Радомир И региона
Цена: 200 лв. Изкупува от място Скрап Черни и цветни метали Плащане и претегляне на място За Перник и пернишка област
Цена: 950 лв. Изкупуване на абсолютно всички видове автомобилни катализатори, дпф-филтъри и керамика, работя из цяла България, също така работя и със еконт за най- добра идентификация на катализатора може да ми изп..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.