back to top

Купува

235 обяви
Цена:
1 500 лв.

Купувам катастрофирали коли за части за гр. Русе. Издавам документи за КАТ и данъчна служба(документ с който се доказва, че автомобилът е оставен за разкомплектоване и вие не отговаряте за него). Безплатен транспорт с пътна помощ. лицензирана автоморга!!!We buy all kind of cars-crashed, damaged or unwanted for any reason. Free transportation, paying cash immediately.

Цена:
777 лв.

Изкупуваме автомобили за автоморга и скрап. Издаваме удостоверение за КАТ Вземане от удобно за вас време и място. Разполагаме със собствен транспорт.

Цена:
20 000 лв.

Изкупуваме повредени и катастрофирали автомобили за скрап и за части в Бургаска област. Най-добри цени. Безплатен транспорт.

 рекламирай сам в favicon

Изкупувам всякакви машини за части, за скрап, за движение - автомобили, камиони, бусове, автобуси, трактори, комбайни, багери, мотокари, скрап и халета. В цялата страна разполагам с транспорт.

Цена:
1 000 лв.

БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН! В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ! Изкупуване на КАТАЛИЗАТОРИ, DPF, FAP филтри, керамични, метални, керамика и/или части от катализатори на най - добри цени! За запитване за цена и оферта, моля изпратете снимка и/или сериен номер на катализатора или ДПФ на Viber, WhatsApp или се обадете на посоченият телефонен номер! Работим с Еконт и Speedy при доставка!

Цена:
10 000 лв.

Изкупувам камиони и бусове автобуси бракуване повредени всякакви без значение от състоянието им

Изкупувам всякакъв вид автомобили и джипове 800лв до 30000лвVIP обява

Изкупувам всякакъв вид автомобили бусове джипове на най-добра цена. Предлагаме ви безплатен оглед безплатен транспорт и поемаме таксите за прехвърлянето. Роботим без почивни дни. Не се колебайте да по..

Изкупуване на катализатори, DPF филтри, натрошена керамика и части от катализатори!VIP обява
Цена: 7 777 лв.

БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН! В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ! Изкупуване на КАТАЛИЗАТОРИ, DPF, FAP филтри, керамични, метални, керамика и части от катализатори на най - добри цени! За запитване за цена и оферта, моля изпратете с..

Изкупуване на Катализатори, DPF филтри, натрошена керамика.VIP обява
Цена: 777 лв.

БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН! Работим в ЦЯЛАТА СТРАНА! Изкупуване на катализатори /цели или без корпуси, натрошена керамика/, ДПФ филтри, начупени или стопени части от катализатори на конкурентни цени! За опреде..

Автомобили За Скрап и Части Най добра ценаVIP обява
Цена: 12 000 лв.

Изкупувам излезли от употреба МПС. Най добра цена. Автомобили, камиони, бусове и купета. Не зависимо в какво състояние са. Може и с не редовни документи и в движение. Работим из цялата страна. Взимане..

Изкупуваме автомобили, джипове, бусове за части или за срап
Цена: 10 000 лв.

Изкупуваме всякакви коли, бусове и джипове без значение от състоянието Повредени, ударени, в движение, проблем с документите. Взимаме от място

Изкупувам автомобили, джипове и бусове Mercedes до 2015г.

Изкупувам коли, бусове и джипове Mercedes от цяла България взимам от място. Състоянието няма значение. ✅ Повредени, ударени, проблем с документи, десен волан, в движение, за части, за скрап Раб..

Изкупуваме автомобили Mercedes и BMW за части
Цена: 10 000 лв.

Изкупувам коли и джипове Mercedes-Benz и BMW за части от цяла България на НАЙ-ВИСОКИ ЦЕНИ! ✅ Повредени, ударени, бракувани, в движение! ✅ Взимам от място! За запитване изпратете снимки на Vi..

Изкупувам Mercedes ML W163 за части ML 270, ML 320, ML400, ML 500 и др.
Цена: 5 000 лв.

Изкупувам Mercedes ML W163 за части ML 270, ML 320, ML 400, ML 430, ML 500, ML 55 Купуваме без значение от състоянието ✅ Повредени/Ударени, В движение, Проблем с документите, десен волан Взимам..

Изкупувам стартери, динама и ел. мотори за скрап на едро

Изкупуваме стартери, динама и ел. мотори за скрап на едро. Взимане от място.

Купувам Ел скутери тротинетки
Състояние: Втора употреба, втора ръка

Изкупувам стари повредени Ел скутери тротинетки мотори инвалидни колички и други

Купувам мотори
Цена: 100 лв.

Изкупуване на всякакви мотопеди имотоциклети и скутери

купувам коли бусове джипове до 4000лв
Цена: 4 444 лв.

проблемни

Изупувам бусове и камиони

Купувам проблемни документално и технически бусове и камиони

Купувам автомобили

Купувам автомобили здрави, ударени и с повреди!!! Осигурявам транспорт и бракуване!

 рекламирай сам в favicon
Купувам автомобили
Цена: 99 999 лв.

Купувам автомобили след 2010г.

Изкупувам повредени модули електрическа BMW X5 E70 X6 E71 F01 F02 F15 F16
Цена: 100 лв.

Поправка и рециклиране на модул електрическа ръчна спирачка BMW X5 E70 X6 E71 F15 F16 F01 F02 F07 1 смяна ел мотор 75 лв 2 поправка рециклиране ел платка зависимост от повредата 200-250лв За F01 F02..

Изкупуване на автомобилни катализатори.
Цена: 950 лв.

Изкупуване на абсолютно всички видове автомобилни катализатори, дпф-филтъри и керамика, работя из цяла България, също така работя и със еконт за най- добра идентификация на катализатора може да ми изп..

Изкупува катализатори на части
Цена: 1 450 лв.

Изкупуваме катализатори, дпф-филтъри и керамика от цялата страна и от всякакви видове автомобили. За натрошени керамики и дпф-филтъри цената се формулира на кг. Моля за предварително подготвен ном..

ИЗКУПУВА Алуминиеви джанти
Цена: 777 лв.

3.10лв/кг! Изкупува алуминиеви джанти, без значение от размер и състояние! Изкупуваме и начупени или части от джанти!

Купувам за Дачия логан1

Купувам напречните греди за багажник за Дачия Логан 1

Автоморга АСТА ГРУП ООД изкупува автомобили за части.
Цена: 3 000 лв.

АСТА ГРУП ООД е лицензирана автоморга която изкупува автомобили и бусове за части, издава удостоверение за дерегистрация, разполагаме със собствен транспорт, за повече и нформация или цена за вашия ав..

DPF демонтаж и изкупуване
Цена: 30 лв.

премахваме и изкупуваме DPF филтри и катализатори. Разполагаме с сервизна база в град Бургас... Качествено и на конкурентни цени. Безплатна консултация.

Купувам Москвич пикап или Москвич комби
Цена: 500 лв.

Купувам Москвич пикап или Москвич комби. Интересуват ме автомобили оригинално произведени така, а не преправяни. Снимките са примерни.

Купувам оригинални червени предни емблеми за всички модели Лада/Lada

Купувам оригинални червени предни емблеми за всички модели Лада/Lada. Може и втора употреба, но запазени. Снимки на съобщение или по вайбър.