Купува коли за скрап

130 обяви
4 500 лв.
Изкупуваме автомобили, микробуси и всякакви превозни средства в движение/ дефектирали/ за скрап/ резервни части. Изкупуваме и автомобили без прехвърляне или при проблемни документи. Цената се сформира от общото техническо състояние на автомобила. Разполагаме със собствен транспорт. Плащане веднага на място. При необходимост издаваме документ за дерегистрация. Възможно е да изпращате снимки и по viber, на посочения в обявата телефон за получаване на най-добрата и актуална цена към момента на запитването. Работим без почивен ден!
2 500 лв.
Изкупувам автомобили, бусове, камиони за скрап или части.. В движение под пазарна цена или с проблемни документи. Цена по договаряне спрямо състояние на автомобила. Осигурен безплатен транспорт! Плащане веднага! Най-добрите цена в Пловдив и региона! Цени от 299 до 10000лв

Изкупува стари коли!

гр. Пловдив, обл. Пловдив
1 000 лв.
Изкупувам стари коли, камиони, бусове... Излезли от употреба, най-високите цени от 300 до 1000лв. Издавам удостоверение за пред Кат. Разполагам със транспорт! Без почивен ден!
изкупуване на автомобили, бусове, фургони, метални павилиони, метални подпори и всякакво отпадъчно желязо на най-високи цени, коректност

автоморга изкупува коли за скрап

гр. Бургас, обл. Бургас
автоморга изкупува коли за скрап, авточасти
изкупува стари и ударени коли, бусове, камиони, безплатен транспорт в рамките на града, издава документ за КАТ - от 250 до 3 000лв.
Оглед, прехвърляне и плащане ИЗКУПУВАНЕ НА АВТОМОБИЛИ. -Ние сме готови веднага да купим Вашия автомобил 500лв -5000лв и със проблем със документите ПЛАЩАНЕ НА МОМЕНТА.!!! КУПУВАМ И КОЛИ В ДВИЖЕНИЕ!!!
3 000 лв.
Изкупува всякакви автомобили, джипове и бусове за скрап, части и в движениe. При запитване е възможно и изпращането на снимки по viber. Колите може да са катастрофирали, блокирали или повредени. плаща в брой на място, бърза реакция при заявка, безплатно извозване с репатрак.. от 250 до 3000 лв.. Цената се сформира при запитване, безплатен оглед и според модела и окомплектовката. Издаване на документ за снемане от отчет в КАТ. Без почивен ден!
1 111 лв.
Купуваме всякакви коли: катастрофирали, повредени, с десни волани, ретро. издаваме удостоверение за кат и данъчното. имаме си транпорт. реагираме и плащаме веднага и на място. лицензирана автоморга. само за русе и региона...
Трансинс изкупува коли за скрап в цялата страна
ЛИЦЕНЗИРАН ПУНКТ ЗА ИЗКУПУВАНЕ НА ЧЕРНИ И ЦВЕТНИ МЕТАЛИ: ЖЕЛЯЗО, МЕД, АЛУМИНИЙ, БРОНЗ, НЕРЪЖДАВЕЙКА, ЕЛЕКТРОУРЕДИ, АКУМУЛАТОРИ И ДР. БРАКУВАНЕ НА АВТОМОБИЛИ. ИЗДАВАНЕ НА УДОСТОВЕРЕНИЯ ЗА ДЕРЕГИСТРАЦИЯ ЗА ПРЕД КАТ И НАП. Разполагаме със собствен транспорт за извозване на МПС, безплатен за град Бургас, от посочения от Вас адрес. Работим в Бургас и Бургаска област. Плащане веднага, в момента на сделката, в брой!!! -Работим без почивен ден. Заповядайте!!! -За повече информация се обадете на посочения телефон!
8 000 лв.
Изкупуване на всякакви автомобили-стари и нови, бусове, джипове, и др за скрап и части. Независимо от техническото състояние, проблем с документи и др. Плащане веднага, безплатен транспорт.
2 000 лв.
изкупува излезли от употреба МПС - автомобили, микробуси, камиони - от 200 до 2 000 лв., плащане веднага, издаване на документ за дерегистрация, безплатен транспорт в рамките на града

купува стари и ударени коли, бусове, камиони

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
3 000 лв.
купува стари и ударени коли, бусове, камиони, безплатен транспорт в рамките на града, издава документ за КАТ - от 250 до 3 000 лв.
3 000 лв.
Изкупуване на коли, джипове и бусове за скрап и части. Издава удостоверение за дерегистрация за кат. Плащане на място в удобно за вас време може да пращате снимки по ваибър.
2 000 лв.
Всякакви развалени, бракувани, стари и нови, в движение, дефектирали, катастрофирали коли и бусове за скрап, за части или в движение. Издаваме документ за дерегистрация / снемане от отчет. Безплатен транспорт от място в удобно за вас време. Плащане на място.. За региона на гр. София. Без почивен ден! Работно време - без прекъсване! Цени: според модела и окомплектовката. http://www.kolizaskrap-bg.com/
1 200 лв.
коли за скрап и части от 200 до 700лв бусове от 400 до 1200лв камиони от 1000лв нагоре издаваме документ за дерегистрация в КАТ и НАП плащане в брои и на място
3 000 лв.
СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ, БЕЗПЛАТЕН за град ВАРНА,! НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ! Коли за скрап Изкупуваме всякакви развалени, бракувани, стари и нови, в движение, дефектирали, катастрофирали коли и бусове за скрап, за части или в движение. Издаваме документ за ДЕРЕГИСТРАЦИЯ / СНЕМАНЕ ОТ ОТЧЕТ. БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ от място в удобно за Вас време. Плащане на място. За гр. Варна, гр. Добрич и региона. БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН! РАБОТНО ВРЕМЕ - БЕЗ ПРЕКЪСВАНЕ! При предаването / продаването на коли за скрап е добре да бъдат в пълна окомплектовка - 4 броя джанти с гуми, акумулатор, фарове, стопове, стъкла, всички ..
5 000 лв.
КУПУВАМ АВТОМОБИЛИ И БУСОВЕ ЗА ЧАСТИ И СКРАП. катастрофирали, повредени, нежелани. изгорели. с десни волани. безплатен транспорт. плашане веднага и в брои. лицензирани да изкупуваме коли. издаваме всички видове документи за кат и данъчното. плащане веднага на място. We buy all kind of cars-crashed, damaged or unwanted for any reason. Free transportation, paying cash immediately.

Коли за скрап!

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена до: 400 лв. Изкупувам стари коли, бусове, камиони, Издавам удостоверение за пред КАТ. Атрактивни цени! Безплатен транспорт. Без почивен ден!

Изкупуване на стари и нови автомобили

гр. Карнобат, обл. Бургас
Изкупуване на всякакви автомобили-стари и нови, бусове, джипове, и др за скрап и части. Независимо от техническото състояние, проблем с документи и др. Плащане веднага, безплатен транспорт.

Купува автомобили

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена до: 1 000 лв. Автоморга Вирали купува автомобили за скрап (бракувани), с повреди или катастрофирали. За цени позвънете на посочения телефон. Издаваме удостоверения за бракуване! avtomobili; skrap; izkupuva ko..

Изкупувам коли за скрап

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена до: 5 000 лв. Изкупувам колиза скрап от всички марки и мерцедес 190Д и 124 c200D c2. 2D в движение може и бракувани и изкупувам и други мерцедеси Също изкупувам и бусове Mercedes-Benz 208 Mercedes-Benz 308 309 Me..

купувам джип

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена до: 6 000 лв. Купувам джип НИСАН / Х. треил след 2006г в добро състояние до 6000лв. ако е възможно да е със теглич
Цена до: 777 лв. Изкупува в София коли за скрап, бракувани, за части, старо желязо и рециклиране, стари бусове, джипове. Издава документи веднага на място за МВР и данъчна служба, експресно обслужване и реакция при ..

Изкупува коли за скрап-Русе

гр. Русе, обл. Русе
Цена до: 999 лв. Изкупува автомобили, бусове, камиони, автобуси, селскостопанска техника и инвентар от място със собствен транспорт; плащането става предварително на място; издава удостоверение за дерегистрация за пре..
Цена до: 2 000 лв. Изкупувамe всякакъв вид МПС-та: автомобили, бусове, камиони, трактори и др. Собствен транспорт. Издаваме удостоверение за пред КАТ. Без почивен ден.
Цена до: 1 500 лв. изкупуване на автомобили, бусове, камиони, автобуси и друга техника за скрап, без значение годината на производство. за части след 2002г. от Перник, София, Дупница, Кюстендил, Благоевград и областите...
Цена до: 2 500 лв. Изкупуваме и превозваме автомобили в депа за скрап и авточасти. Бургас и Бургаска област. Оценка по телефона. Издаване на документи. Плащане веднага.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.