back to top

Купува коли за скрап

163 обяви
Цена до:
800 лв.

Изкупуваме автомобили за автоморга и скрап. Издаваме удостоверение за КАТ цени от 400 до 4000 лева. Вземане от удобно за вас време и място. Разполагаме със собствен транспорт. Работим без почивен ден. Плащане веднага

Цена до:
1 000 лв.

Купуваме катастрофирали, проблемни, нежелани коли, коли за части и скрап. Издаваме документи за отрегистриране на МПС от КАТ и Данъчното. Безплатен транспорт. Плащане на веднага и на място.avtomorga ruse koli za skrap ruse.

Цена до:
20 000 лв.

Моментално Изкупуване На Автомобили Имаш стар автомобил, който искаш да продадеш??? ?? Ние веднага ще изкупим твоя автомобил. Оглед, прехвърляне и плащане в рамките само на 1-2 часа? 1. Обадете се и разберете каква цена можете да получите за вашият автомобил! От 700- 20000!! Можете да ни изпратите снмки с кратко описание на автомобила по viber, E-mail, whatsapp ние ще ви предложим най-добрата оферта! Издаваме и документ за дерегистрация Удостоверение или прехвърлиме нотариално за наша сметка! Безплатен транспорт и взимане на колата от място. Бесплатен оглед! предварителна оферта. ..

 рекламирай сам в favicon
Цена до:
20 000 лв.

Моментално Изкупуване На Автомобили Имаш стар автомобил, който искаш да продадеш??? Ние веднага ще изкупим твоя автомобил. Оглед, прехвърляне и плащане в рамките само на 1-2 часа? 1. Обадете се и разберете каква цена можете да получите за вашият автомобил! От 750-20000лв! Можете да ни изпратите снмки с кратко описание на автомобила по viber, E-mail, whatsapp ние ще ви предложим най-добрата оферта! Издаваме и документ за дерегистрация Удостоверение или прехвърлиме нотариално за наша сметка! Безплатен транспорт и взимане на колата от място! Безплатен оглед, предварителна оферта. 2. ..

изкупува автомобили, камиони и автобуси в цялата страна, за части и за скрап, със собствен транспорт, независимо от състоянието - по договаряне

Цена до:
20 000 лв.

АутоКарс е фирма, която се занимава с изкупуването на автомобили в движение за скрап и части. Фирмата се намира в столичния квартал Люлин и разполага с екип, който ще оцени МПС-то точно и качествено. Цените, които могат да ви се предложат са от 750 до 20 000 лева. От вас се изисква да пратите снимки на превозното средство, като това може да се случи както по имейл, така и по Viber. От АутоКарс ще Ви предложат възможно най-добрата и конкурентна оферта. Фирмата работи денонощно, което е изключително удобно за всеки неин клиент. Офертите се извършват бързо и коректно, без да Ви бавят изли..

Лицензирана фирма изкупува всякакви видове автомобили / В ДВИЖЕНИЕ, УДАРЕНИ ИЛИ ИЗГНИЛИ/, излезли от употреба моторни превозни средства - автомобили, бусове, фургони, метални павилиони, метални подпори и всякакво отпадъчно желязо, строителна и селскостопанска техника. ЦЕНИ от - 800-1 000 лв. Издаване на документ за дерегистрация пред КАТ. Плащане веднага. Коректност. Без почивен ден. Най-високи цени. Фирмата предлага бутане и рязане на желязо в заводи, халета, предприятия и други.

Цена до:
1 000 лв.

Фирма АСТА ГРУП ООД е лицензирана автоморга и пункт за вторични суровини която изкупува автомобили, джипове и бусове за автоморга и скрап. Издаваме удостоверения за дерегистрация(бракуване) на автомобили. Вземане от удобно за вас време и място. Разполагаме със собствен транспорт. avtomorga,koli za skrap,izkupuva,vtorichni surovini.

Изкупуване на всякакви автомобили, бусове, камиони, алуминиеви гондоли, цистерни, трактори и всякаква селско стопанска техника.

Изкупува гондоли, цистерни, камиони, бусове, коли и други за части и скрап, вземане от място, цената се определя според състоянието

Цена до:
10 000 лв.

изкупува всякакъв вид автомобили за скрап и за части * бусове, * коли, * камиони * автобуси * катастрофирали, бракувани, проблемни * със собствен транспорт * коректно отношение и добро заплащане * работно време - без прекъсване

Цена до:
1 300 лв.

Супер атрактивни изкупни цени от 300 лв. до 1300 лв. за брой и плащане на място за Вашата стара кола! Очакваме Вашето обаждане. Изпратете ни и снимки и получете Вашата персонална оферта. Вземане от място за наша сметка от град Пловдив или приемане на адрес гр. Пловдив 4000, ул. Георги Бенев № 4. Получавате всички документи за дерегистрация в КАТ и НАП. Бързо, коректно и професионално обслужване! Вашият избор за град Пловдив и региона!

Цена до:
1 300 лв.

Вземете НАЙ-ДОБРA ЦЕНA ОТ 300 ДО 1300 лв. за брой. ПЛАЩАНЕ НА МЯСТО! Обслужваме град София. Вземане от място или доставка на адрес бул. Илиянци № 6, Военна Рампа Норд холдинг изкупува излезли от употреба моторни превозни средства, предоставя необходимите документи за дерегистрация от КАТ и организира тяхното последващо рециклиране. Изкупуваме всички видове превозни средства - мотоциклети, трактори, ремаркета, автобуси, леки и товарни автомобили, тъй като вярваме, че всяко ИУМПС има стойност, дори катастрофиралото.

Цена до:
8 000 лв.

Имаш стар автомобил или микробус, който искаш да продадеш??? Със проблемни документи Катастрофирал ?? Ние веднага ще изкупим твоя автомобил. Оглед, и плащане в рамките само на 1-2 часа?

изкупува всички видове катастрофирали, повредени, бракувани автомобили, камиони и бусове, на добри цени. Предлага и транспортиране на автомобили - пътна помощ.

Цена до:
1 000 лв.

”Екометал инженеринг” ЕООД изкупува коли за скрап в град Стара Загора и регион. Компанията дава най-добрите цени за автоскрап. Осигурява безплатен транспорт за колите и взимането им от адрес на клиента. Издава удостоверение за дерегистрация на колите за пред КАТ и Общината. Работи всеки ден от 08 до 20 часа, без почивен ден

Цена до:
750 лв.

Коли за скрап на най-добри цени Безплатен транспорт и взимане на колата от място Издаване на удостоверение за дерегистрация пред КАТ за отписване на колата от отчет Работи всеки ден от 08 до 20 часа Изкупуваме бързо, лесно и сме любезни. Купуваме всякакви коли за скрап - остарели, изоставени, блъснати, ударени, повредени, бракувани и бракуваме.

Цена до:
1 000 лв.

”Екометал инженеринг” ЕООД изкупува коли за скрап в град Велико Търново и регион. Компанията дава най-добрите цени за автоскрап. Осигурява безплатен транспорт за колите и взимането им от адрес на клиента. Издава удостоверение за дерегистрация на колите за пред КАТ и Общината. Работи всеки ден от 08 до 20 часа, без почивен ден

Цена до:
700 лв.

коли за скрап Най-добрите цени за скрап коли в страната Безплатен транспорт за колите, взимане от мястото им за наша сметка Издаване на удостоверение за дерегистрация на автомобилите, с което се снема от отчет от КАТ и се отписва от Общината Работи всеки ден от 08 до 20 часа, без почивен ден купува всякакви коли за скрап - ударени, блъснати, повредени, изоставени, изхвърлени, остарели, бракувани и бракуваме коли за скрап

Цена до:
3 500 лв.

изкупува коли за скрап и части, на добри цени, собствен превоз, плащане в брой - от 300 до 3 500 лв.

Цена до:
3 000 лв.

Коли за скрап, Автоморга с. Куманово гр. Варна изкупува излезли от употреба МПС, автомобили, коли, джипове, бусове, за скрап, за части, ударени, катастрофирали, развалени, блъснати, повредени, бракувани, дефектирали. Издаване на удостоверение за бракуване на МПС, дерегистрация, снемане на отчет пред КАТ. Извозване със собствен безплатен транспорт. Работно време от понеделник до петък от 9.00 ч. до 18.00 ч., събота и неделя - почивен ден.

Цена до:
1 000 лв.

”Екометал инженеринг” ЕООД изкупува коли за скрап в град Враца и регион. Компанията дава най-добрите цени за автоскрап. Осигурява безплатен транспорт за колите и взимането им от адрес на клиента. Издава удостоверение за дерегистрация на колите за пред КАТ и Общината. Работи всеки ден от 08 до 20 часа, без почивен ден

# Коли за скрап Изкупуване на скрап - гр. Бургас и област Бургас -най-добри цени! -взимане от адрес на клиента! -безплатен превоз! -плащане в брой на момента! -понеделник-неделя - без почивен ден!

Безплатен оглед и оферта за цена на място или със снимки на вайбър!!! Най добра цена за вашият стар автомобил!!! 50лв Бонус за всеки 2ри автомобил!!! Издаваме документи за бракуване в Кат!!!

Цена до:
1 000 лв.

Коли за скрап Най-добрите цени за коли за скрап. Безплатен транспорт и взимане на колата от мястото ѝ. Издаване на удостоверение за дерегистрация и снемане на автомобила от отчет в КАТ и Общината Работи всеки ден от 08 до 20 без почивен ден, включително събота и неделя Изкупуваме всякакви коли за скрап - изоставени, изхвърлени, остарели, блъснати, ударени, повредени, бракувани и бракуваме Над 20 години опит в бранша, гарантирано качествено и коректно обслужване!

Изкупуваме коли под пазарната им цена - катастрофирали, развалени, плащане на момента. Купува мотори, лодки, джетове, трактори, багери, каравани, бусове, камиони. Пратате снимки на вайбър на посочения телефон за оценка на автомобила. Работим в области Бургас, Ямбол, Сливен, Варна, Шумен и др.

Цена до:
10 000 лв.

Бързо и лесно с едно позвъняване. Изкупуваме всички автомобили за автоморга и скрап. Издаваме удостоверение за КАТ цени от 600 до 10 000 лева. Взимаме от всяко удобно за вас време и място. Разполагаме със собствен транспорт. Работим всеки ден. Плащане веднага!

Цена до:
5 000 лв.

Изкупуваме камиони, бусове, земеделска техника и коли за скрап на НАЙ-добрите цени за вас, от нас транспорта само позвънете на номера плащаме веднага Безплатен транспорт в област Бургас, бракуваме на място(документи за КАТ ) Изкупуване на скрап железа, черни и цветни метали, компютри, катализатори на НАЙ-ВИСОКИ ЦЕНИ, звъннете за най-добри оферти

Цена до:
1 000 лв.

Най-добрата цена за автомобили за скрап може да вземете от ”Екометал инженеринг” ЕООД. Осигуряваме безплатен транспорт и взимане на колите от адрес на клиента. Издаваме удостоверение за дерегистрация важащо пред КАТ. Бързо и лесно снемане от отчет в Общината, за да не плащате данъци повече. Обслужваме община Русе, Разград, Търговище, Шумен и др. Диспечерите ни в колцентъра работят всеки ден от 08 до 20 часа

Цена до:
1 000 лв.

”Екометал инженеринг” ЕООД изкупува коли за скрап в град Бургас и регион. Компанията дава най-добрите цени за автоскрап. Осигурява безплатен транспорт за колите и взимането им от адрес на клиента. Издава удостоверение за дерегистрация на колите за пред КАТ и Общината. Работи всеки ден от 08 до 20 часа, без почивен ден