back to top

Купува коли за скрап

164 обяви
Изкупуваме камиони, коли, земеделска техника, катализатори, метали top icon
Цена до:
5 000 лв.

Изкупуваме камиони, бусове, земеделска техника и коли за скрап на НАЙ-добрите цени за вас, от нас транспорта само позвънете на номера плащаме веднага Безплатен транспорт в област Бургас, бракуваме на място(документи за КАТ ) Изкупуване на скрап железа, черни и цветни метали, компютри, катализатори на НАЙ-ВИСОКИ ЦЕНИ, звъннете за най-добри оферти

Изкупува Автомобили-Коли за скрап части и в движение top icon
Цена до:
2 000 лв.

Изкупувам стари автомобили, камиони, бусове за скрап Идвам на място, издавам документ за пред КАТ Най-добри цени - до 2000 лв.

Изкупувам Атомобили за скрап части и в движение най добри цени top icon
Цена до:
3 000 лв.

БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН! Изкупуване на всякакви развалени, бракувани, стари и, в движение, дефектирали, катастрофирали коли и бусове за скрап, за части или в движение. Издаваме документ за ДЕРЕГИСТРАЦИЯ / СНЕМАНЕ ОТ ОТЧЕТ. БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ от място в удобно за Вас време. Плащане на място. РАБОТНО ВРЕМЕ - БЕЗ ПРЕКЪСВАНЕ! ЦЕНИ: СПОРЕД МОДЕЛА И ОКОМПЛЕКТОВКАТА!! МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА ПОСОЧЕНИЯ ТЕЛЕФОН. Изкупуване на коли за скрап София, Пловдив, Перник, Плевен, Пазарджик, Асеновград, Стара Загора, Костинброд, Ябланица, Кюстендил, Карлово, Дупница, Димитровград, Самоков, Благоевград, Ва..

TOP пормотиране Bmw 316 i
1 800 лв.
Bmw 316 iBmw 316 iBmw 316 iBmw 316 i
Изкупува ме Автомобили в движение за Части, или за Скрап на най добри цени започващи от 800 до 15000 top icon
Цена до:
15 000 лв.

Изкупуване на Автомобили в Движение, за Части или Скраб! Обадете се и разберете каква цена можете да получите за автомобиласи от 500 - 10000!! Можете да ни изпратите снмки с кратко описание на автомобила, ние ще ви предложим най-добрата оферта! Издаваме и документ за деригистрация! Безплатен транспорт, работим 24/7!!! Купуваме и Автомобили с проблем с документите!

Изкупуваме Автмобили, Бусове и Джипове за части, скраб или в Движение!!! НАИ-ДОБРИ ЦЕНИ!!500-15000 top icon
Цена до:
15 000 лв.

Изкупуваме Всякакви Коли, Джипове и Бусове Нови и Стари на НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА от 500лв до 15000лв! Купуваме Автомобили в Движение за Части или Скраб. безплатен транспорт и взимане на колата от място. зиздаване на удостоверение за дерегистрация работим без почивен ден! Обадете се и разберете каква цена можете да продадете автомобиласи! Плащане веднага, пари в брой! Купуваме и автомобили с документални проблеми! Можете също да изпратите снимки по Viber!

Изкупува коли за СКРАП, КАТАЛИЗАТОРИ, ударени, катастрофирали, бракувани, без регистрация top icon
Цена до:
1 000 лв.

Изкупуваме коли за скрап, ударени, бракувани, катастрофирали, без регистрация, без документи. Най- добри цени, плащане ВЕДНАГА! Изкупува катализатори, дпф филтри, части от керамични, метални и др. Цени по каталог, коректност и добри цени!

Изкупува всякакви видове автомобили и метали на най-високи цени vip icon top icon

Лицензирана фирма изкупува всякакви видове автомобили / В ДВИЖЕНИЕ, УДАРЕНИ ИЛИ ИЗГНИЛИ/, излезли от употреба моторни превозни средства - автомобили /МЕЖДУ 400-800 лв./, бусове, фургони, метални павилиони, метални подпори и всякакво отпадъчно желязо, строителна и селскостопанска техника. Издаване на документ за дерегистрация пред КАТ. Плащане веднага. Коректност. Без почивен ден. Най-високи цени. Фирмата предлага бутане и рязане на желязо в заводи, халета, предприятия и други.

Изкупуване на коли за скрап top icon
Цена до:
3 000 лв.

НАЙ-ВИСОКИ ЦЕНИ за вашия автомобил! Купувам всякакви коли, бусове за скрап на територията на цялата Бургаска област. Безплатен транспорт. Взимане от място. Издаване на документи за дерегистрация в КАТ. Плащане веднага. Колите може да са блъснати, бракувани, неработещи с всякакви повреди. Безплатен транспорт. Работим в удобно за вас време. Без почивен ден. Оценка на колата по телефона.

Изкупува автомобили за скрап - Диамант Метълс- 74 ЕООД vip icon top icon
Цена до:
1 000 лв.

Диамант Метълс - 74 ЕООД - автомобили за скрап Изкупуват се всякакъв вид превозни средства, които са: - амортизирани до степен на спиране от движение; - повредени в резултат на ПТП. На посочения телефон за контакт може да заявите извозване на превозно средство до пункта, ако нямате възможност за собствен превоз. Издава удостоверение за пред КАТ, разполага с транспорт.

Авто морга - Изкупува автомобили за части и за скрап top icon
Цена до:
800 лв.

Изкупувам автомобили за скрап Цената се определя от състоянието на автомобила марка модел и година за повече информация на посочения телефон

Изкупувам коли за скрап top icon
Цена до:
800 лв.

Изкупувам всякакви модели стари ударени и повредени автомобили на изгодни цени

Авто морга Изкупува автомобили-коли за части и скрап top icon
Цена до:
1 лв.

Изкупува коли за рециклиране/скрап/, изгнили, ударени и в движение на добра цена, издава необходимите документи за КАТ, плаща в брой на място, бърза реакция при заявка, безплатно извозване с репатрак.

Изкупува ме Автомобили на най високи цени!!! от 600 до 10000 top icon
Цена до:
10 000 лв.

СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ, БЕЗПЛАТЕН за град София,! НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ! Коли за скрап Изкупуваме всякакви развалени, бракувани, стари и нови, в ДВИЖЕНИЕ, дефектирали, катастрофирали коли и бусове за скрап, за части или в движение. Оценка на автомобил за части/ в движение може да бъде направена след изпращане на снимки по viber, или оглед Издаваме документ за ДЕРЕГИСТРАЦИЯ / СНЕМАНЕ ОТ ОТЧЕТ. БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ от място в удобно за Вас време. Плащане на място

Изкупува стари автомобили, акумулатори, железа и др. vip icon top icon
Цена до:
2 000 лв.

Изкупува стари автомобили, акумулатори, железа, собствен превоз, до 2 000 лв., издава удостоверения за пред КАТ, работи без почивен ден.

Изкупуваме автомобили за скрап top icon
Цена до:
1 500 лв.

Фирма АСТА ГРУП ООД е лицензирана автоморга и пункт за вторични суровини която изкупува автомобили, джипове, бусове, камиони селскостопанска и строителна механизация за автоморга и скрап. Издаваме удостоверения за дерегистрация(бракуване) на автомобили. Вземане от удобно за вас време и място. Разполагаме със собствен БЕЗПЛАТЕН транспорт. Работим без почивен ден. Плащане веднага. avtomorga,koli za skrap,izkupuva,vtorichni surovini.

Изкупува Коли, Бусове в Двжение или за Части от 600- 8000лв! top icon
Цена до:
8 000 лв.

Изкупуване на Автомобили в Движение, за Части или Скраб! Обадете се и разберете каква цена можете да получите за автомобиласи от 600 - 10000!! Можете да ни изпратите снмки с кратко описание на автомобила по viber, ние ще ви предложим най-добрата оферта! Издаваме и документ за деригистрация или прехвърлме нотариално! Безплатен транспорт, работим 24/7!!! Купуваме и Автомобили с проблем с документите!

Изкупува стари коли! top icon
Цена до:
1 000 лв.

Изкупувам стари коли, камиони, бусове... Излезли от употреба, най-високите цени от 300 до 1000лв. Издавам удостоверение за пред Кат. Разполагам със транспорт! Без почивен ден!

Изкупува катализатори. Най-добри цени vip icon top icon
Цена до:
1 500 лв.

Изкупуване на всички видове автомобилни катализатори - Метални, ДПФ филтри. Купувам също керамика(натрошена), която се плаща на кг. Работя из цялата страна посещавам сервизи и автоморги. Имам сервиз, свалям катализатора и го плащам на място. 100% коректност от моя страна. Давам цена с/у модел, марка + номера или снимка. Високи цени. Работя с Еконт и Спийди. Може да ми изпратите снимка на Вайбар - връщам цени на момента.

Изкупува катастрофирали или бракувани автомобили, микробуси, камиони и автобуси, плащане веднага vip icon top icon

Изкупува катастрофирали или бракувани автомобили, микробуси, камиони, автобуси и мотори Симсон S50 и S51, с регистрация и без регистрация, за части, скрап или в движение, собствен превоз, плащане веднага, добри цени Buys crashed or scrapped cars, vans, trucks, buses and motorcycles Simson S50 and S51, with registration and without registration, for parts, scrap or in motion, own transport, payment immediately, good prices

Изкупуване на коли за скрап гр. Варна top icon
Цена до:
3 500 лв.

Изкупуваме излезли от употреба МПС (Автомобили, камиони, бусове) на цени-от 200 до 3500лв. Заплащането и издаването на всички необходими документи за бракуване пред КАТ и Данъчна служба става веднага и на място. Осигурен безплатен транспорт. Високи цени. Коректно и реално ценообразуване.

 рекламирай сам в favicon
Изкупуваме Автмобили, Бусове и Джипове в ДВИЖЕНИЕ, за Части или Скрап!!! От 600-8000лв! top icon
Цена до:
9 000 лв.

Изкупуване на автомобили за скраб, части или в Движение! Обадете се и разберете каква цена можете да получите за автомобила, който искате да продадете!!! Можете да ни изпратите снмки с кратко описание на автомобила по viber или telegram и ние ще ви предложим най-добрата оферта!!!

Автоморга Русе изкупува катастрофирали и повредени автомобили от Русе и региона top icon
Цена до:
1 250 лв.

Купуваме всякакви коли: катастрофирали, повредени, с десни волани, ретро. издаваме удостоверение за кат и данъчното. имаме си транпорт. реагираме и плащаме веднага и на място. лицензирана автоморга. само за русе и региона...

изкупувам коли за СКРАП и за части АВТОМОРГА РУСЕ top icon
Цена до:
5 000 лв.

КУПУВАМ АВТОМОБИЛИ И БУСОВЕ ЗА ЧАСТИ И СКРАП. катастрофирали, повредени, нежелани. изгорели. с десни волани. безплатен транспорт. плашане веднага и в брои. лицензирани да изкупуваме коли. издаваме всички видове документи за кат и данъчното. плащане веднага на място. We buy all kind of cars-crashed, damaged or unwanted for any reason. Free transportation, paying cash immediately.

Изкупуване на автомобили за скрап и части top icon
Цена до:
5 000 лв.

Изкупуваме коли за скрап, ударени, бракувани, за части или в движение. Плащане на място със собствен превоз. Цената се определя от марката на автомобила. НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ!!!

Изкупува черни и цветни метали, МПС-та vip icon top icon
Цена до:
500 лв.

Изкупува черни и цветни метали, МПС-та, от място със собствен превоз, без почивен ден - до 500 лв.

Изкупува МПС-та за скрап или части vip icon top icon

Изкупува МПС-та за скрап или части - камиони, бусове, микробуси, работи без почивен ден, при необходимост издава удостоверение за пред КАТ

Изкупува ВСЯКАКВИ Автомобили в ДВИЖЕНИЕ за скрап и за части top icon
Цена до:
5 000 лв.

Изкупува ВСЯКАКВИ Автомобили за скрап и за части, Изкупването на коли за скрап и за части в София става по предварително уговорени цени. Плащането получавате веднага на място. Обадете се и превърнете ненужния автомобил в свежи пари веднага. Обадете се и ще уговорим цената, часът и мястото, от където ще вземем вашия стар автомобил. Извозваме старите автомобили от София и региона. Плащането е на място

Фирма ”ТСМ 2017” - Изкупуване черни и цветни метали и коли за скрап top icon

ЛИЦЕНЗИРАН ПУНКТ ЗА ИЗКУПУВАНЕ НА ЧЕРНИ И ЦВЕТНИ МЕТАЛИ: ЖЕЛЯЗО, МЕД, АЛУМИНИЙ, БРОНЗ, НЕРЪЖДАВЕЙКА, ЕЛЕКТРОУРЕДИ, АКУМУЛАТОРИ И ДР. Изкпуване на автомобили за скрап. ИЗДАВАНЕ НА УДОСТОВЕРЕНИЯ ЗА ДЕРЕГИСТРАЦИЯ ЗА ПРЕД КАТ И НАП. Разполагаме със собствен транспорт за извозване на МПС от посочения от Вас адрес. Работим в Бургас и Бургаска област. Плащане веднага, в момента на сделката, в брой!!! -Работим без почивен ден. Заповядайте!!! -За повече информация се обадете на посочения телефон!

Изкупува коли за части, със собствен превоз vip icon top icon

Изкупува коли за части, със собствен превоз

Изкупува коли за части, със собствен превоз vip icon top icon

Изкупува коли за части, със собствен превоз