back to top

Купува коли за скрап

171 обяви
Изкупувам коли за скрап, безплатен транспорт в бургаска област vip icon top icon
Цена до:
500 лв.

Лицензирана фирма изкупува коли за скрап до 500лв на тон, дерегистрация, безплатен транспорт в бургаска област, както и всякакви отпадъци от черни и цветни метали на най-добри цени със собствен транспорт.

Купувам коли top icon
top icon

Купувам коли

Стара Загора
Цена до:
2 000 лв.

Купуваме бракувани, ударени, в движение всякакъв вид превозни средства без почивни дни от място!

Изкупуваме коли, джипове и бусове за скрап или части... top icon
Цена до:
5 000 лв.

Autoskrap изкупува всякакви автомобили, джипове и бусове за скрап, части и в движениe. При запитване е възможно и изпращането на снимки по viber. Колите може да са катастрофирали, блокирали или повредени. плаща в брой на място, бърза реакция при заявка, безплатно извозване с репатрак.. от 250 до 5000 лв.. Цената се сформира при запитване, безплатен оглед и според модела и окомплектовката. Издаване на документ за снемане от отчет в КАТ. Без почивен ден!

изкупувам коли за СКРАП и за части АВТОМОРГА РУСЕ vip icon top icon
Цена до:
5 000 лв.

КУПУВАМ АВТОМОБИЛИ И БУСОВЕ ЗА ЧАСТИ И СКРАП. катастрофирали, повредени, нежелани. изгорели. с десни волани. безплатен транспорт. плашане веднага и в брои. лицензирани да изкупуваме коли. издаваме всички видове документи за кат и данъчното. плащане веднага на място. We buy all kind of cars-crashed, damaged or unwanted for any reason. Free transportation, paying cash immediately.

Автоморга Русе изкупува катастрофирали и повредени автомобили от Русе и региона top icon
Цена до:
1 250 лв.

Купуваме всякакви коли: катастрофирали, повредени, с десни волани, ретро. издаваме удостоверение за кат и данъчното. имаме си транпорт. реагираме и плащаме веднага и на място. лицензирана автоморга. само за русе и региона...

Автомобили за скрап Коли за скрап Бургас top icon
Цена до:
5 000 лв.

- Изкупуване на автомобили и други МПС-та за скрап и за части на най- добрите цени! - Цени вариращи от 250 до 5000лв. - Безплатен транспорт в бургаска област! - Плащане веднага на място! - Взимаме от удобно за вас време и място! - Разполагаме с кантар за по големи количества!

Фирма АСТА ГРУП ООД изкупува автомобили за части top icon
Цена до:
2 000 лв.

Автоморга АСТА ГРУП ООД изкупува автомобили за части след 2000г. Издаваме удостоверение за дерегистрация за КАТ. Разполагаме със собствен транспорт.

Изкупуване На Автомобили Бургаска Област top icon
Цена до:
200 лв.

Изкупуваме автомобили за автоморга и скрап, цени от 200 до 2000 лева. Вземане от удобно за вас време и място. Разполагаме със собствен транспорт. Работим без почивен ден. Плащане веднага

Изкупува ВСЯКАКВИ Автомобили в ДВИЖЕНИЕ за скрап и за части top icon
Цена до:
5 000 лв.

Изкупува ВСЯКАКВИ Автомобили за скрап и за части, Изкупването на коли за скрап и за части в София става по предварително уговорени цени. Плащането получавате веднага на място. Обадете се и превърнете ненужния автомобил в свежи пари веднага. Обадете се и ще уговорим цената, часът и мястото, от където ще вземем вашия стар автомобил. Извозваме старите автомобили от София и региона. Плащането е на място

Изкупуваме Автмобили, Бусове и Джипове в Движение!!! за части, скраб НАИ-ДОБРИ ЦЕНИ!!700-20000 top icon
Цена до:
20 000 лв.

Моментално Изкупуване На Автомобили Имаш стар автомобил, който искаш да продадеш??? ?? Ние веднага ще изкупим твоя автомобил. Оглед, прехвърляне и плащане в рамките само на 1-2 часа? 1. Обадете се и разберете каква цена можете да получите за вашият автомобил! От 700- 20000!! Можете да ни изпратите снмки с кратко описание на автомобила по viber, E-mail, whatsapp ние ще ви предложим най-добрата оферта! Издаваме и документ за дерегистрация Удостоверение или прехвърлиме нотариално за наша сметка! Безплатен транспорт и взимане на колата от място. Бесплатен оглед! предварителна оферта. ..

Изкупува всякакви видове автомобили и метали на най-високи цени vip icon top icon

Лицензирана фирма изкупува всякакви видове автомобили / В ДВИЖЕНИЕ, УДАРЕНИ ИЛИ ИЗГНИЛИ/, излезли от употреба моторни превозни средства - автомобили /МЕЖДУ 400-800 лв./, бусове, фургони, метални павилиони, метални подпори и всякакво отпадъчно желязо, строителна и селскостопанска техника. Издаване на документ за дерегистрация пред КАТ. Плащане веднага. Коректност. Без почивен ден. Най-високи цени. Фирмата предлага бутане и рязане на желязо в заводи, халета, предприятия и други.

Изкупуваме автомобили за скрап top icon
Цена до:
1 500 лв.

Фирма АСТА ГРУП ООД е лицензирана автоморга и пункт за вторични суровини която изкупува автомобили, джипове, бусове, камиони селскостопанска и строителна механизация за автоморга и скрап. Издаваме удостоверения за дерегистрация(бракуване) на автомобили. Вземане от удобно за вас време и място. Разполагаме със собствен БЕЗПЛАТЕН транспорт. Работим без почивен ден. Плащане веднага. avtomorga,koli za skrap,izkupuva,vtorichni surovini.

Изкупува ме Автомобили на най високи цени!!! от 600 до 10000 top icon
Цена до:
10 000 лв.

СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ, БЕЗПЛАТЕН за град София,! НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ! Коли за скрап Изкупуваме всякакви развалени, бракувани, стари и нови, в ДВИЖЕНИЕ, дефектирали, катастрофирали коли и бусове за скрап, за части или в движение. Оценка на автомобил за части/ в движение може да бъде направена след изпращане на снимки по viber, или оглед Издаваме документ за ДЕРЕГИСТРАЦИЯ / СНЕМАНЕ ОТ ОТЧЕТ. БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ от място в удобно за Вас време. Плащане на място

Коли за скрап vip icon top icon
top icon

Коли за скрап

Пловдив
Цена до:
750 лв.

Коли за скрап на най-добри цени Безплатен транспорт и взимане на колата от място Издаване на удостоверение за дерегистрация пред КАТ за отписване на колата от отчет Работи всеки ден от 08 до 20 часа Изкупуваме бързо, лесно и сме любезни. Купуваме всякакви коли за скрап - остарели, изоставени, блъснати, ударени, повредени, бракувани и бракуваме.

Коли за скрап vip icon top icon
Цена до:
1 000 лв.

Коли за скрап Най-добрите цени за коли за скрап. Безплатен транспорт и взимане на колата от мястото ѝ. Издаване на удостоверение за дерегистрация и снемане на автомобила от отчет в КАТ и Общината Работи всеки ден от 08 до 20 без почивен ден, включително събота и неделя Изкупуваме всякакви коли за скрап - изоставени, изхвърлени, остарели, блъснати, ударени, повредени, бракувани и бракуваме Над 20 години опит в бранша, гарантирано качествено и коректно обслужване!

Коли за скрап vip icon top icon
top icon

Коли за скрап

Пазарджик
Цена до:
700 лв.

коли за скрап Най-добрите цени за скрап коли в страната Безплатен транспорт за колите, взимане от мястото им за наша сметка Издаване на удостоверение за дерегистрация на автомобилите, с което се снема от отчет от КАТ и се отписва от Общината Работи всеки ден от 08 до 20 часа, без почивен ден купува всякакви коли за скрап - ударени, блъснати, повредени, изоставени, изхвърлени, остарели, бракувани и бракуваме коли за скрап

Изкупуване на МПС-та за скрап top icon

# Коли за скрап Изкупуване на скрап - гр. Бургас и област Бургас -най-добри цени! -взимане от адрес на клиента! -безплатен превоз! -плащане в брой на момента! -понеделник-неделя - без почивен ден! Изкупуване на: -автомобили(леки автомобили, джипове, бусове, камиони) за скрап -черни и цветни метали: черно желязо, чугун, алуминий, мед, месинг, цам, цинк, бронз -електронна скрап -бяла техника

ИЗКУПУВАМЕ Коли, Бусове в Движение или за Части от 800- 15,000лв! top icon
Цена до:
6 500 лв.

Изкупуване на автомобили Джипове коли бусове катастрофирани бракувани в движение за части. И скрап Най-дбри цени. Имам и viber за цени и и повече информация..

ИЗКУПУВАМЕ Коли, Бусове в Движение или за Части от 750- 20,000лв! 4k icon top icon
Цена до:
20 000 лв.

ИЗКУПУВАНЕ НА АВТОМОБИЛИ В ДВИЖЕНИЕ, ЗА ЧАСТИ ИЛИ СКРАП!!! Обадете се и разберете каква цена можете да получите за вашият автомобил! От 750 - 20000!! Можете да ни изпратите снмки с кратко описание на автомобила по viber, ние ще ви предложим най-добрата оферта! Издаваме и документ за дерегистрация Удостоверение или прехвърлиме нотариално за наша сметка! Безплатен транспорт, Безплатен оглед! Работим 24/7!!! Купуваме и Автомобили които имат проблем с документите!

Изкупува Коли, Бусове в Двжение или за Части от 600- 8000лв! top icon
Цена до:
8 000 лв.

Изкупуване на Автомобили в Движение, за Части или Скраб! Обадете се и разберете каква цена можете да получите за автомобиласи от 600 - 10000!! Можете да ни изпратите снмки с кратко описание на автомобила по viber, ние ще ви предложим най-добрата оферта! Издаваме и документ за деригистрация или прехвърлме нотариално! Безплатен транспорт, работим 24/7!!! Купуваме и Автомобили с проблем с документите!

 рекламирай сам в favicon
коли за скрап и в движение за гр. София top icon
Цена до:
2 000 лв.

Всякакви развалени, бракувани, стари и нови, в движение, дефектирали, катастрофирали коли и бусове за скрап, за части или в движение. Издаваме документ за дерегистрация / снемане от отчет. Безплатен транспорт от място в удобно за вас време. Плащане на място.. За региона на гр. София. Без почивен ден! Работно време - без прекъсване! Цени: според модела и окомплектовката. http://www.kolizaskrap-bg.com/

Изкупуваме коли и камиони top icon
top icon

Изкупуваме коли и камиони

Каблешково, област Бургас
Цена до:
7 000 лв.

Изкупуваме коли, камиони, всички превозни средата, железа и цветни метали на НАЙ-ВИСОКИТЕ ЦЕНИ Плащаме веднага Разполагаме със собствен превоз Издаваме докоменти за КАТ Изкупуваме камиони, автобуси, бусове, коли, земеделка техника, компютри, климатици, акумолатори, печки, катализатори, перални, радиатори, кабели, месингови батерии от чешми, бойлери, тръби… и всякакви други метали ЧЕРНИ И ЦВЕТНИ Плащаме веднага Разполагаме със собствен превоз базата ни се намира в гр. Каблешково

Изкупувам Kоли, бусове и джипове.800-10000лв top icon
Цена до:
10 000 лв.

ИЗКУПУВАНЕ НА АВТОМОБИЛИ. -Ние сме готови веднага да купим Вашия автомобил 800лв -10000 и със проблем със документите ПЛАЩАНЕ НА МОМЕНТА.!!! КУПУВАМ И КОЛИ В ДВИЖЕНИЕ!!!

Изкупуваме Автмобили, Бусове и Джипове в ДВИЖЕНИЕ, за Части или Скрап!!! От 600-8000лв! top icon
Цена до:
9 000 лв.

Изкупуване на автомобили за скрап, части или в Движение! Обадете се и разберете каква цена можете да получите за автомобила, който искате да продадете!!! Можете да ни изпратите снмки с кратко описание на автомобила по viber или telegram и ние ще ви предложим най-добрата оферта!!! Безплатен Транспорт, Безплатен Оглед в удобно време за вас! Издаваме документ Удостоверение за Дерегистрация в Кат или Прехвърляме пред нотариус за наша сметка! Просто се обадете на посочения номер!

Изкупуване на коли за скрап top icon
Цена до:
3 000 лв.

НАЙ-ВИСОКИ ЦЕНИ за вашия автомобил! Купувам всякакви коли, бусове за скрап на територията на цялата Бургаска област. Безплатен транспорт. Взимане от място. Издаване на документи за дерегистрация в КАТ. Плащане веднага. Колите може да са блъснати, бракувани, неработещи с всякакви повреди. Безплатен транспорт. Работим в удобно за вас време. Без почивен ден. Оценка на колата по телефона.

Изкупуване на автомобили за скрап и части top icon
Цена до:
5 000 лв.

Изкупуваме коли за скрап, ударени, бракувани, за части или в движение. Плащане на място със собствен превоз. Цената се определя от марката на автомобила. НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ!!!

Изкупувам автомобили камиони бусове за части top icon
Цена до:
2 500 лв.

Изкупувам автомобили катастрофирали бракувани или с проблемни документи цената се определя по телефона

Автоморга изкупува коли за скрап, черни и цветни метали на добри цени. vip icon top icon

Автоморга изкупува коли за скрап, черни и цветни метали на добри цени.

Изкупува автомобили, камиони, бусове за скрап - 1 200 лв. vip icon top icon
Цена до:
1 200 лв.

Изкупувам стари автомобили, камиони, бусове за скрап Идвам на място, издавам документ за пред КАТ Най-добри цени - до 1 200 лв. РАБОТЯ БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН

Изкупува автомобили за скрап на най-добри цени - до 2000 лв. vip icon top icon
Цена до:
2 000 лв.

Изкупувам автомобили за скрап, възможно най-добри цени. Ако автомобилът е по-запазен и може да се използва за части е възможно да се заплати по-добра цена. Взимам от място, издавам документ за бракуване, с прехвърляне или без РАБОТЯ БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН