Филтриране
Сортиране
  Филтър
 • Област
  Всички
 • Населено място
  Всички
 • Цена до
  Всички
 • Обяви подадени след
  Всички
 •  Разширено търсене
 • реклама

Купува коли за скрап

116 обяви
1 000 лв.
Купуваме катастрофирали, проблемни, нежелани коли, коли за части и скрап. Издаваме документи за отрегистриране на МПС от КАТ и Данъчното. Безплатен транспорт. Плащане на веднага и на място.avtomorga ruse koli za skrap ruse.
1 001 лв.
Купуваме всякакви коли: катастрофирали, повредени, с десни волани, ретро. издаваме удостоверение за кат и данъчното. имаме си транпорт. реагираме и плащаме веднага и на място. лицензирана автоморга. само за русе и региона...

фирма изкупува автомобили

гр. София, обл. София
лицензирана фирма за метали изкупува автомобили, бусове, фургони, метални павилиони, метални подпори и всякакво отпадъчно желязо на най-високи цени, коректност

Изкупува стари коли!

гр. Пловдив, обл. Пловдив
1 000 лв.
Изкупувам стари коли и камиони, бусове... Излезли от употреба, най- високите цени от 300 до 1000лв. Лади 450лв. Издавам удостоверение за пред Кат. Разполагам със транспорт! Без почивен ден!
1 200 лв.
коли за скрап и части от 200 до 700лв бусове от 400 до 1200лв камиони от 1000лв нагоре издаваме документ за дерегистрация в КАТ и НАП плащане в брои и на място
София, фирма Ем Метал 2013 изкупува коли за скрап и коли в движение, издава удостоверение за дерегистрация пред КАТ, плащане веднага
Трансинс изкупува коли за скрап в цялата страна
2 000 лв.
изкупува излезли от употреба МПС - автомобили, микробуси, камиони - от 200 до 2 000 лв., плащане веднага, издаване на документ за дерегистрация, безплатен транспорт в рамките на града

купува стари и ударени коли, бусове, камиони

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
3 000 лв.
купува стари и ударени коли, бусове, камиони, безплатен транспорт в рамките на града, издава документ за КАТ - от 250 до 3 000 лв.
299 лв.
Изкупувам автомобили, бусове, камиони за скрап. В движение под пазарна цена и с проблемни документи. Цена на място. Осигурен транспорт! Плащане веднага! Най-добрите цена в Пловдив и региона! Цени от 299 до 1500 лв. За бусовини камиони други цени!
1 000 лв.
ФИРМА ДИАМАНТ МЕТЪЛС изкупува за скрап: автомобили, бусове Най-високи цени - от 300-1 000 лв. Издава удостоверение за пред КАТ Разполага с транспорт.

Изкупува за скрап - 1 500 лв.

гр. Пловдив, обл. Пловдив
1 500 лв.
фирма Надин изкупува за скрап автомобили, бусове. Безплатен транспорт. ЦЕНИ ДО 1 500 лв. Продажба на авточасти втора употреба, Автоморга Пловдив, Южна индустриална зона, V част

Изкупувам автомобили

гр. София, обл. София
2 500 лв.
Изупувам автомобили /със или без прехвърляне/, микробуси, мотори, строителна и селскостопанска механизация, мотокари в движение или не, дефектирали, за скрап или резервни части. Цената е в зависимост от модела и окомплектовката. Безплатен транспорт от посочен от клиента адрес. Плащане веднага на място. Документ за дерегистрация. При интерес от ваша страна е възможно изпращането на снимки и по viber, на посочения в обявата телефон, и разбира се кратко описание. Работим без почивен ден-денонощно

Изкупувам автомобили

гр. София, обл. София
2 000 лв.
Изкупувам автомобили, бусове, мотокари, електрокари, строителна механизация и други /в движение или не/ за скрап или резервни части. Цената се сформира при запитване, безплатен оглед и според модела и окомплектовката. При запитване е възможно и изпращането на снимки по viber на посочения телефон. Осигурен собствен транспорт. Плащане-веднага на място. Издаване на документ за снемане от отчет в КАТ. Без почивен ден! Потърсете ни...

Izkopuvam stari koli za skrap i vtora ryka

гр. Пловдив, обл. Пловдив
3 000 лв.
СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ, БЕЗПЛАТЕН за град ВАРНА,! НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ! Коли за скрап Изкупуваме всякакви развалени, бракувани, стари и нови, в движение, дефектирали, катастрофирали коли и бусове за скрап, за части или в движение. Издаваме документ за ДЕРЕГИСТРАЦИЯ / СНЕМАНЕ ОТ ОТЧЕТ. БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ от място в удобно за Вас време. Плащане на място. За гр. Варна, гр. Добрич и региона. БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН! РАБОТНО ВРЕМЕ - БЕЗ ПРЕКЪСВАНЕ! При предаването / продаването на коли за скрап е добре да бъдат в пълна окомплектовка - 4 броя джанти с гуми, акумулатор, фарове, стопове, стъкла, всички ..
2 000 лв.
Купува всякакви катастрофирали,развалени, дефектирали, бракувани,стари или нови, в движение или не, ударени коли и бусове за скрап - БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН - ДЕНОНОЩНО! Идва на място! Плаща на място! Издава протокол за СНЕМАНЕ ОТ ОТЧЕТ и ОТЧИСЛЯВАНЕ на автомобила. БЕЗПЛАТЕН СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ. В удобно за Вас време. За София и региона. БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН! ЦЕНИ ОТ 250 ДО 2000лв. - СПОРЕД МОДЕЛА.
Варна, изкупува стари ударени коли, камиони и селскостопанска техника, издава документ за дерегистрация
изкупува стари и ударени коли, бусове, камиони, безплатен транспорт в рамките на града, издава документ за КАТ - от 250 до 3 000лв.

Изкупувам автомобили за скрап

гр. Пловдив, обл. Пловдив
1 500 лв.
Изкупуваме автомобили за автоморга и скрап, цени от 250 до 1500 лева. Вземане от удобно за вас време и място. Разполагаме със собствен транспорт. Работим без почивен ден. Плащане веднага.
Цена до: 800 лв. Купувам ги за части, ударени, дерегистрирани, регистрирани за повече инфо на тел.

Купува коли за части...

гр. София, обл. София
Цена до: 3 000 лв. Най- добрите цени за изкупуване на автомобили за части. Изкупуване на Автомобили-Тотална Щета. Изкупуване на Ударени Коли. Изкупува коли за скрап, и коли в движение, Вземане от удобно за вас време и з..
Цена до: 2 200 лв. Купува ударени, развалени, бракувани, стари и нови, в движение или не, повредени, дефектирали и всякакви други коли и бусове за скрап - БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН! Издавам документ за ОТЧИСЛЯВАНЕ на автомо..
Цена до: 2 500 лв. Изкупуваме излезли от употреба МПС (Автомобили, камиони, бусове)-от 200 до 2500лв. Заплащането и издаването на всички необходими документи за бракуване(Удостоверение за дерегистрация - служи пред КАТ)..

Купувам джипове

гр. Перник, обл. Перник
Цена до: 800 лв. Купувам джипове може и с повреда до 800 лв и коли за скрап плащам на място
Цена до: 500 лв. НАЙ високи цени за перник и региоина плащане веднага на място
Цена до: 2 000 лв. Изкупувамe всякакъв вид МПС-та: автомобили, бусове, камиони, трактори и др. Собствен транспорт. Издаваме удостоверение за пред КАТ. Без почивен ден.

Изкупува коли за скрап Купува

гр. София, обл. София
Изкупува стари коли за скрап, при изгодни за Вас условия!
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.