Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Авто - Мото » Други

223 обяви

Автомобилен навес Primaterra Berlina

гр. Варна, обл. Варна
1 199 лв.
Предлагаме Ви автомобилни навеси направени от двойно поцинкована тръба 40х40 мм. и 40х20 мм., с надеждно покритие от клетъчен поликарбонат с дебелина 6 мм. Дължината на навеса започва от 4м, като може да се увеличава с 2 метра, цветът е по избор. Комплектът включва всички необходими елементи за сглобяването. Опитните шофьори знаят, че в минусови температури не трябва веднага след експлоатация транспортното средство да се прибира в гараж (за да се избегне прегряване, водещо до корозия). В този случай е подходящ навес, надеждно пазещ автомобила от влиянието на външната среда. Безплатна д..

Автосервиз Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Автосервиз Аутогили извършва основни и текущи ремонти, смяна на масла, антифриз, гуми и хотел за гуми, диагностика, ходова част, двигатели и много други.

Бариера ножична Н1

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 152 лв. Височина- 1000 мм разтягане - до 3,6м широчина в свито състояние - 0,4м за бързо осигуряване на опасните места или преграждане на трасета стабилност благодарение на широки кака малко място за с..

Бариера въртяща

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 250 лв. Защитете вашето паркомясто, тротоар или двор от нахални шофьори. Осигурете място за преминаване на пешеходците и за игра на децата си. Височина: 1000 мм Обща дължина = светъл отвор + 120 мм ..

бронзови акумулаторни клеми

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 4 лв. Бронзови акумулаторни клеми
Цена: 68 лв. Защитете вашето паркомясто, тротоар или двор от нахални шофьори. Осигурете място за преминаване на пешеходците и за игра на децата си. Височина- 530 мм Ширина - 900 мм Дълбочина - 370 мм Анти п..
Цена: 28 лв. Защитете вашето паркомясто, тротоар или двор от нахални шофьори. Осигурете място за преминаване на пешеходците и за игра на децата си. Tротоарни Kолчета, Анти паркинг Kолчета изработени от дебелос..
Цена: 48 лв. Защитете вашето паркомясто, тротоар или двор от нахални шофьори. Осигурете място за преминаване на пешеходците и за игра на децата си. Височина- 560 мм Широчина - 500 мм Антипаркинг скобите се..
Цена: 45 лв. Защитете вашето паркомясто, тротоар или двор от нахални шофьори. Осигурете място за преминаване на пешеходците и за игра на децата си. Антипаркинг скобите са изработени от дебелостенни тръби и шин..
Цена: 40 лв. Защитете вашето паркомясто, тротоар или двор от нахални шофьори. Осигурете място за преминаване на пешеходците и за игра на децата си. Антипаркинг скобите са със здрава конструкция. Височина- 42..
Цена: 42 лв. Двулицева метална табела за паркинг подходяща за хотели, фирмени сгради, ресторанти и заведения за бързо хранене, Височина: 60см. Широчина: 36см. Размери на реклмното поле 30x50см. Стандартен ..
Цена: 80 лв. Webasto C/Z Citroen/Peugeot оригиналнa платкa, предподгревателна - тествана, старт по 5 пин

Webasto Water Pump Водна помпа

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 60 лв. Webasto C/Z Water Pump Водна помпа - тествани
Цена: 28 лв. Предлагам калъфи за резервни гуми размер 15 и16 цола. Калъфите са с дръжка и цип изработени от изключително здрав плат.
Цена: 15 лв. Ремонт и поддръжка на автоклиматици. Автомобилната охлаждаща система е подложена на силни вибрации и е нормално периодично да бъде обслужвана и зареждана с фреон. Ежегодният технически преглед на Ваши..
Цена: 600 лв. Продавам платформа за пътна помощ свалена е от форд транзит, стандартен захват към оригиналните конзоли на шасито на форд с болтове! Дължина на платформата 4,10м. + 0,40м. в предната част за захват на..
Цена: 5 лв. Голяма гъба за миене на кола, почистване на автомобили, професионална за автомивка Устойчива на продължителна употреба. Размер 21×11×9cm
Цена: 10 лв. Други Комплект от 4. бр ЗЕЛЕНО - налягането е нормално 2,4 bar. ЖЪЛТО - показва Внимание ЧЕРВЕНО - предупреждава налягането е ниско
Цена: 25 лв. Полиестерни колани за ”ПАЯК” на градска мобилност с 4 уши се изработват от полиестерна лента съгласни EN1492-1, с фактор на сигурност 7:1 Може да ги ушиваме и по поръчка на клиента - казвате дължина ..

Лебедки ръчни

гр. София, обл. София
Доставки на ръчни лебедки - верижни лебедки, лостови лебедки, тирфор. Лебедки се използват за повдигане на товари с различни форми. Лебедки намират приложение в най-различни отрасли: строителство, маш..
Цена: 78 лв. Самокалибриращи се дрегери за алкохол, персонални и професионални, с евросертификат, валиден пред КАТ, ДАИ и сертифициране по ISO. Етилотестерите могат да бъдат използвани за проверка на персонал в др..
Цена: 78 лв. Самокалибриращи се дрегери за алкохол, персонални и професионални, с евросертификат, валиден пред КАТ, ДАИ и сертифициране по ISO. Етилотестерите са полупроводникови и електрохимични и могат да бъдат ..

триъгълник ОПЕЛ

гр. София, обл. София
Цена: 9 лв. Продава -триъгълник оригивален ОПЕЛ в кутия и само 9лв.

Webasto V - Water Pump - Водна помпа

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 100 лв. Webasto V - Water Pump - Водна помпа - тествана

Webasto C/Z Glow plug - свещ и горелка

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 60 лв. Webasto C/Z Glow plug - свещ и горелка - тествано
Цена: 400 лв. Гараж за мотоциклет, метален от дебела ламарина. надежден. За градски условия. Съдействие за транспорт

Стикер знаме

гр. София, обл. София
Цена: 45 лв. Стикер знаме изработен от качествено автомобилно фолио цвят по избор от таблицата.Размер 130/97см.Още предложения на нашия сайт:www.brandvisionbg.com/автомобилни/

Ароматизатори и автокозметика

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 10 лв. Предлагам ароматизатори за автомобили и за дома, офиса, хотел, спортна екипировка и баня. Предлама и мляко за табло, препарати за кожа, глан и силикон за гуми Цени: ароматизатор - 500мл 15лв Мляк..

Антипаркинг стопер.

гр. София, обл. София
Цена: 39 лв. Падащо колче против паркиране ф60*60.
Цена: 20 лв. Комплект за полиране и пастиране на фарове и автомобили Подходящ за цялостно полиране на автомобили, фарове, стопове и др. Комплектът е за многократна употреба и включва 11 части: 8 х дунапренени..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.