Филтриране
Сортиране

Авто - Мото » Други

259 обяви

Автомобилен навес Primaterra Berlina

гр. Варна, обл. Варна
1 270 лв.
Предлагаме Ви автомобилни навеси направени от двойно поцинкована тръба 40х40 мм. и 40х20 мм., с надеждно покритие от клетъчен поликарбонат с дебелина 6 мм и УВ защита. Дължината на навеса започва от 4м, като може да се увеличава с 2 метра. Цветът на поликарбоната е по избор. Цени: За 4м-1 270 За 6м-1 800 За 8м-2 330 За 10м-2 860 Комплектът включва всички необходими елементи за сглобяването. Опитните шофьори знаят, че в минусови температури не трябва веднага след експлоатация транспортното средство да се прибира в гараж (за да се избегне прегряване, водещо до корозия). В т..
Цена: 70 лв. Защитете вашето паркомясто, тротоар или двор от нахални шофьори. Осигурете място за преминаване на пешеходците и за игра на децата си. Височина- 530 мм Ширина - 900 мм Дълбочина - 370 мм Анти п..
Цена: 30 лв. TPU Делинеатор(антипаркинг колче) от турски производители. Доказали са се в мегаполиса Истанбул. Цени: 1. Височина: 450мм___30лв. Диаметър: ф80мм Основа: ф200мм Тегло: 0,84кг. 2. Ви..
Цена: 78 лв. Самокалибриращи се дрегери за алкохол, персонални и професионални, с евросертификат, валиден пред КАТ, ДАИ и сертифициране по ISO. Етилотестерите могат да бъдат използвани за проверка на персонал в др..
Цена: 25 лв. Счупени зъбни колела. Изработване на точни копия на зъбните колела от пластмаса Цена: Цената се състои от цена за проектиране (еднократно) + цена за брой зъбни колела *Цена за проектиране…Цена=..

Антипаркинг стойка Ф50

гр. София, обл. София
Цена: 60 лв. Предлагаме ви най-висококачествените скоби против паркиране изработени от дебелостенни тръби позволяващи спокойното преминаване на автомобили върху тях без опасност от деформиране. Скобите са прахов..
Цена: 35 лв. www.vssportbg.com Продажба на електрически скутери, триколки, сервиз и резервни части. Фирмата предлага гаранционен и извънгаранционен сервиз. На сайта ни можете да откриете всичко в наличност. www..
Цена: 6 лв. Нано стикерите се залепват върху буквите и цифрите на номера като ги повтарят перфектно. Фолиото е незабелижимо, камерите за автоматично видеофиксиране, снимащи със светкавица или в инфрачервения спек..
Автоматична система за паркиране. ПОД НАЕМ: 450лв/месец ПРОДАЖБА: 6500лв без ДДС СЕ Индустриални Сертификати Пълна Стройтелна Документация За Двойно Паркиране За Сгради пред Акт 16 Професион..

Задна Степенка за бус

гр. Карлово, обл. Пловдив
Цена: 70 лв. Задна степенка за спринтер 2 бр
Автобояджийски услуги, ремонти и козметика.. Цялостно и частично пребоядисване на автомобили в КАМЕРА. Пребоядисване на автомобили, мотори, брони, пластмаса... Смяна на цвят на автомобил, трислойн..

Туби за бензин, нафта

гр. Кърджали, обл. Кърджали
Цена: 30 лв. тубите не са железни, може би са алу миниеви или друг метал не знам точно тази по тънката е с размери 70+45+13 см с вместимост 30литра Другата е с размери 55+23+45 см, побира 40/50литра не знам точн..
Цена: 15 лв. Амортисьори за капаци и багажници-НОВИ Макар и тези части да не са от съществено значение за функционирането на автомобила, те все пак добавят незаменимо удобство, най-вече за багажника. Изключител..
Цена: 28 лв. Автоматично зарядно устройство с два режима на заряд, за основен и поддържащ заряд на 12V акумулатори. Подходящо e за заряд и поддръжка на всички 12V оловни акумулатори от 4Ah до 90Ah. Заряднот..
Цена: 19 лв. Интелигентен електронен ароматизатор NANUM от ново поколение. Разполага с контейнер от 50 ml, който напълвате с чиста вода и няколко капки парфюм или етерично масло за аромат и включвате в запалката н..

Полиране на фарове

гр. Асеновград, обл. Пловдив
Цена: 1 лв. Предлагаме услугата полиране на фарове. Услугата се извършва машинно, като първо се премахва старият изгорял горен слой на фаровете и после се полират до съвършен блясък.
Цена: 23 лв. Изработен от високо качествена неръждаема стомана срок на изработка до 10работни дни
Цена: 78 лв. Самокалибриращи се дрегери за алкохол, персонални и професионални, с евросертификат, валиден пред КАТ, ДАИ и сертифициране по ISO. Етилотестерите са полупроводникови и електрохимични и могат да бъдат ..
Цена: 1 лв. СЕРВИЗ ХИДРАВЛИКА, ДИАГНОСТИКА НА МЯСТО и ремонт на хидравлични системи ССМ, ПСМ и машини Доставям и инсталирам за 2-3 дни всички видове Системи за ВЛЕКАЧИ самосвали, снегорини и ремаркета Продавам и ..
Цена: 25 лв. Полиестерни колани за ”ПАЯК” на градска мобилност с 4 уши се изработват от полиестерна лента съгласни EN1492-1, с фактор на сигурност 7:1 Може да ги ушиваме и по поръчка на клиента - казвате дължина ..
Цена: 90 лв. Webasto C/Z - Нова Водна помпа Кабел с оригинална букса: +10 лв. Охлювче на турбинка C/Z: +10 лв.
Цена: 100 лв. Webasto C/Z нова горивна помпа DP30/12V Webasto Air Top 2000, Webasto Air Top 2000S, Webasto Air Top 2000ST, Webasto Air Top 3500 Webasto Air Top 3500/5000 Webasto Air Top 3500ST/5000ST W..
Цена: 100 лв. http://vbox7.com/play:b9d299b521 Платки за автомобилни печки Webasto Thermo Top C/Z (1998-) и Thermo Top V (2003-) нови /Mercedes, BMW, Audi, Alfa, Chrisler, Citroen, Fiat, Hyundai, Kia, Lancia, La..

инвалидна платформа

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 300 лв. инвалидна платформа, състояние-може да се каже НОВО
Цена: 47 лв. Защитете вашето паркомясто, тротоар или двор от нахални шофьори. Осигурете място за преминаване на пешеходците и за игра на децата си. Антипаркинг скобите са изработени от дебелостенни тръби и шин..
Цена: 10 лв. Продавам гъби за пастиране/полиране на автомобил - 10 лв./бр. 1. Цвят жълт, твърда, за грубо полиране, с профилирана работна повърхност, диаметър 150 мм., дебелина 25 мм., контактна повърхност на ве..

Бариера въртяща

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 270 лв. Защитете вашето паркомясто, тротоар или двор от нахални шофьори. Осигурете място за преминаване на пешеходците и за игра на децата си. Височина: 1000 мм Обща дължина = светъл отвор + 120 мм ..
Цена: 42 лв. Защитете вашето паркомясто, тротоар или двор от нахални шофьори. Осигурете място за преминаване на пешеходците и за игра на децата си. Антипаркинг скобите са със здрава конструкция. Височина- 42..
Цена: 50 лв. Защитете вашето паркомясто, тротоар или двор от нахални шофьори. Осигурете място за преминаване на пешеходците и за игра на децата си. Височина- 560 мм Широчина - 500 мм Антипаркинг скобите се..
Цена: 42 лв. Двулицева метална табела за паркинг подходяща за хотели, фирмени сгради, ресторанти и заведения за бързо хранене, Височина: 60см. Широчина: 36см. Размери на рекламното поле 30x50см. Стандартен..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.