back to top

Авто - Мото » Други продава

315 обяви
Слънчеви очила за шофиране Фотохромични адаптивни риболов туризъм
Цена: 15.99 лв.

Класически модел или модел Авиатор Лека и удобна рамка Защита от заслепяване 90% по-малко умора в очите Подходящи при: Нощно шофиране Дневно шофиране Шофиране в Мъгла Продължи..

Циркулационни и дебитни помпи
Цена: 1 лв.

Циркулационни и дебитни помпи 12-24 V

Нови центриращи пластмасови втулки за алуминиеви джанти
Цена: 15 лв.

Продавам нови центриращи пластмасови втулки за алуминиеви джанти, за всякакви автомобили. Цена за комплект от 4 бр. втулки 15лв. Доставка с куриер до цяла България. Съдействие при избор на..

 рекламирай сам в favicon
Паркинг бариера, механична бариера, 6м -12м
Цена: 490 лв.

Механична бариера, ръчна Бариерата е с дебелостенно метално рамо с дължина до 6.0 м., с катинар, който позволява заключване в отворено или затворено положение. Могат да се поставят по двойки за д..

Каросерия от Форд Транзит 2008 г.
Цена: 500 лв.

Каросерия от Форд Транзит 2008 г. Размери: 3,30 м / 2,20 м Дюшемето е за смяна. От долу има изгнило.

Инвалид приспособление за кола за хора с увреждане приспособяване на кола
Цена: 500 лв.

Приспособление за кола хора с увреждане. За подаване на газ кръглото устройство се закрепва на волана. А лостът е за спирачка, която се натиска с ръка. Има мотор към устройството... приспособя..

Табела - Продава се - Автомобил
Цена: 49.99 лв.

Табела Продава се - АВТОМОБИЛ Подходяща за АВТОКЪЩИ Хартия 225 гр картон Размери 32/40см ЦЕНИ 50бр

Алкохолни тестери
Цена: 192 лв.

Професионален алкохолен тестер (дрегер) - Прецизен южнокорейски уред с 4-разреден LCD-дисплей за измерване на алкохолното съдържание в диапазон от 0 до 4 промила, независимо от цигарен дим, лекарства,..

Пластмасово колче с рекламна табела, Рекламен стопер, паркинг табела
Цена: 65 лв.

Колчетата с рекламна табела са  подходящи за запазване на паркоместа, осигуряване на достъп Вход/Изход или за реклама на хотели, фирмени сгради, ресторанти и заведения за бързо хранене. Колчето е с..

Бариера ножична Н1
Цена: 192 лв.

Височина- 1000 мм разтягане - до 1.8м -192лв. разтягане - до 3.6м -260лв. широчина в свито състояние - 0,4м за бързо осигуряване на опасните места или преграждане на трасета стабилност ..

Антипаркинг скоба Т-01 (пълен комплект) Стопер за паркомясто
Цена: 68 лв.

Защитете вашето паркомясто, тротоар или двор от нахални шофьори. Осигурете място за преминаване на пешеходците и за игра на децата си. Височина- 560 мм Широчина - 500 мм Анти паркинг скобите с..

Антипаркинг Скоба АС01 (пълен комплект) Стопер за паркомясто
Цена: 68 лв.

Защитете вашето паркомясто, тротоар или двор от нахални шофьори. Осигурете място за преминаване на пешеходците и за игра на децата си. Анти паркинг скобите са изработени от дебелостенни тръби и ши..

Делинеатор, гъвкаво сигнално колче
Цена: 37 лв.

Делинеатор от TPU (термопластичен полиуретан) Гъвкаво анти паркинг колче Цени: 1. Височина: 450мм + анкери ___37лв. Диаметър: ф80мм Основа: ф200мм Тегло: 0,84кг. 2. Височина: 7..

Гумени и метални стопери за автомобили
Цена: 42 лв.

Масивни и устойчиви на деформации стопери. Гумен стопер: Високоеластична вулканизирана гума. Тегло: 4кг Дължина:600мм Ширина:120мм Височина:100мм Монтаж с 3 анкера/дюбела включени в цената..

Автоматична паркинг бариера, parking bariera
Цена: 1 878 лв.

Автоматичните бариери се произвеждат в България. Електрониката, ел. двигател и предавателната кутия са внос, но са подбрани с високо качество. Здрава носеща конструкция от стомана и ръчно изработени д..

Пластмасово мобилно колчe, Рекламен стопер, паркинг табела
Цена: 65 лв.

Мобилните колчета са  подходящи за запазване на паркоместа, осигуряване на достъп Вход/Изход или за реклама на хотели, фирмени сгради, ресторанти и заведения за бързо хранене. Колчето е с тежка гу..

Професионални дрегери за алкохол, самокалибриращи се
Цена: 118 лв.

Самокалибриращи се дрегери за алкохол, персонални и професионални, с евросертификат, валиден пред КАТ, ДАИ и сертифициране по ISO. Етилотестерите могат да бъдат използвани за проверка на персонал в др..

Самокалибриращи се професионални дрегери
Цена: 118 лв.

Самокалибриращи се дрегери за алкохол, персонални и професионални, с евросертификат, валиден пред КАТ, ДАИ и сертифициране по ISO. Етилотестерите са полупроводникови и електрохимични и могат да бъдат ..

очила Zekkler - нощно шофиране. мъгла, сняг
Цена: 22 лв.

При поръчка на два или повече броя очила, получавате подарък - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА. (Доставката е безплатна до офис на Еконт или Спиди) Възможност за комбиниране и на други от моделите, които предлагам..

Mercedes ML - AMG, W164 Стиропорен органайзер, кутия за инструменти под резервната гума
Цена: 44 лв.

Продавам стиропорен органайзер под резервната гума на Mercedes ML - AMG, W164. Стиропора е много запазен като нов продуктовия му номер се вижда на снимка 2. Стериопорна подложка на резервната гума или..

Ключодържател Turbo & Спирачен диск
Цена: 8 лв.

Атрактивен ключодържател във формата на турбо и спирачен диск за истински ценители, с който винаги ще направите впечатление. Ключодържател Turbo: Цветове: нео хром, сив, златист, черен Материал..

2+2бр. книги за ФОРД и бонус
Цена: 26 лв.

Продава книги за обслужване, ползване и ремонт на ФОРД -ЕСКОРТ/ОРИОН с много схеми и снимки и само 26лв. и подарък още ДВЕ книги за авто монтьори или любители /последните снимки/

Зарядно за акумулатор 4A/WP-1
Цена: 45 лв.

Зарядно е подходящо за 6V и 12 V акумулатори (киселинни, гелови, обикновенни, АГМ и т.н.) Бързо зареждане, бавно зареждане, режим за зареждане през зимата. Зарядното е подходящо за мотоциклети, кол..

Смяна, продажба, монаж и изработка на автостъкла

Автостъкла за автомобили, бусове и камиони Предлагаме челни, странични и задни автостъкла за автомобили, бусове и камиони! Фирмата също така монтира изброените автостъкла. В БППавтостъкла може да нам..

Буксирни въжета, буксирен сапан, метални въжета за теглене на тежки машини 14мм
Цена: 41.44 лв.

Буксирни въжета, буксирен сапан, метални въжета за теглене на тежки машини 14мм, произвеждаме и с дължини по желание на клиент. За цени на останалите дължини диаметри и тонажи моля обадете се на пос..

Буксирни въжета, буксирен сапан, метални въжета за теглене на тежки машини 26мм
Цена: 100.64 лв.

Буксирни въжета, буксирен сапан, метални въжета за теглене на тежки машини 26мм, произвеждаме и с дължини по желание на клиент. За цени на останалите дължини диаметри и тонажи моля обадете се на пос..

Четиривъжени грайфери

Четиривъжени грайфери Грайфери за зърно, скрап, пясък, чакъл, въглища, шамот, глина и клинкер. Грайфери за пристанищни кранове, козлови и мостови кранове, мобилни багери(Fuchs,Sennebogen,Atlas) Гр..

Антипаркинг скоба АС-03
Цена: 95 лв.

Защитете вашето паркомясто, тротоар или двор от нахални шофьори. Осигурете място за преминаване на пешеходците и за игра на децата си. Антипаркинг скобите са изработени от дебелостенни тръби и шин..

Табела за паркинг, паркинг табела
Цена: 70 лв.

Двулицева метална табела за паркинг подходяща за хотели, фирмени сгради, ресторанти и заведения за бързо хранене, Височина: 60см. Широчина: 36см. Размери на рекламното поле 30x50см. Стандартен..

Пътен конус с рекламна табела, Рекламен стопер, паркинг табела, мобилно колче
Цена: 45 лв.

Конусите с рекламна табела са  подходящи за запазване на паркоместа, осигуряване на достъп Вход/Изход или за реклама на хотели, фирмени сгради, ресторанти и заведения за бързо хранене. Конусът е с т..