Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Авто - Мото » Други

212 обяви

Автомобилен навес Primaterra Berlina

гр. Варна, обл. Варна
1 199 лв.
Предлагаме Ви автомобилни навеси направени от двойно поцинкована тръба 40х40 мм. и 40х20 мм., с надеждно покритие от клетъчен поликарбонат с дебелина 6 мм. Дължината на навеса започва от 4м, като може да се увеличава с 2 метра, цветът е по избор. Комплектът включва всички необходими елементи за сглобяването. Опитните шофьори знаят, че в минусови температури не трябва веднага след експлоатация транспортното средство да се прибира в гараж (за да се избегне прегряване, водещо до корозия). В този случай е подходящ навес, надеждно пазещ автомобила от влиянието на външната среда. Безплатна д..

продава автомобили

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 500 лв. продава Рено Туинго, VW Поло, Пежо 306 кабрио, внос от Германия - 500 лв./брой
Цена: 190 лв. ЛЕБЕДКА 3000 ЛИБРИ - 190 лв Изключителна устойчивост на атмосферни влияния, ръжда и корозия. Електрическа лебедка за теглене на автомобили, малки джипове, атв и други. Работно напрежение:12V. С..

WEIDEMANN-ръководство експлоатация

гр. Габрово, обл. Габрово
Цена: 20 лв. ръководство експлоатация телескопичен товарач WEIDEMANN T6025 cc70-страници 257 бр-доставка Еконт -на диск - 20лв-документацията е на Български език

Webasto C/Z Water Pump Водна помпа

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 60 лв. Webasto C/Z Water Pump Водна помпа - тествани

заварки качествено и бързо

гр. Бургас, обл. Бургас
Фирмата разполага с качествени заварчици. работим от 8 да 5:30 всеки работен ден.
Цена: 30 лв. Чисто нови зарядни за акумулатори, зареждат всички 6, 12 и 24 волтови акумулатори. Надежни и безшумни. 10А на 30лв; 20А на 36лв. 32А на 60лв

Магнитни багажници

гр. Смолян, обл. Смолян
Цена: 60 лв. Продавам магнитени багажници за ски. Единия е за бегачки. Цената е за брой
Цена: 15 лв. Амортисьори за капаци и багажници-НОВИ Макар и тези части да не са от съществено значение за функционирането на автомобила, те все пак добавят незаменимо удобство, най-вече за багажника. Изключител..
Цена: 42 лв. Двулицева метална табела за паркинг подходяща за хотели, фирмени сгради, ресторанти и заведения за бързо хранене, Височина: 60см. Широчина: 36см. Размери на реклмното поле 30x50см. Стандартен ..
Цена: 68 лв. Защитете вашето паркомясто, тротоар или двор от нахални шофьори. Осигурете място за преминаване на пешеходците и за игра на децата си. Височина- 530 мм Ширина - 900 мм Дълбочина - 370 мм Анти п..
Цена: 40 лв. Защитете вашето паркомясто, тротоар или двор от нахални шофьори. Осигурете място за преминаване на пешеходците и за игра на децата си. Антипаркинг скобите са със здрава конструкция. Височина- 42..
Цена: 48 лв. Защитете вашето паркомясто, тротоар или двор от нахални шофьори. Осигурете място за преминаване на пешеходците и за игра на децата си. Височина- 560 мм Широчина - 500 мм Антипаркинг скобите се..
Цена: 45 лв. Защитете вашето паркомясто, тротоар или двор от нахални шофьори. Осигурете място за преминаване на пешеходците и за игра на децата си. Антипаркинг скобите са изработени от дебелостенни тръби и шин..

Бариера въртяща

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 270 лв. Защитете вашето паркомясто, тротоар или двор от нахални шофьори. Осигурете място за преминаване на пешеходците и за игра на децата си. Височина: 1000 мм Обща дължина = светъл отвор + 120 мм ..
Цена: 28 лв. Защитете вашето паркомясто, тротоар или двор от нахални шофьори. Осигурете място за преминаване на пешеходците и за игра на децата си. Tротоарни Kолчета, Анти паркинг Kолчета изработени от дебелос..
Цена: 9.90 лв. Укрепващи колани с тресчотен механизъм и две J куки 100% полиестер, тресчотка с цинково покритие, накрайник - двойна J кука, стандарт - EN1492-1, коефициент на сигурност 7:1 35мм 2000кг 6м - 9.9..
РЕА ТЕХ ЕООД предлага от складова наличност /директен внос от производители/: СТОМАНЕНИ ВЪЖЕТА за лебедки на ГОРСКИ ТРАКТОРИ И ДЖИПОВЕ - Стандартни въжета, с различни диаметри + текстилна сърцеви..
Цена: 78 лв. Самокалибриращи се дрегери за алкохол, персонални и професионални, с евросертификат, валиден пред КАТ, ДАИ и сертифициране по ISO. Етилотестерите са полупроводникови и електрохимични и могат да бъдат ..
Цена: 78 лв. Самокалибриращи се дрегери за алкохол, персонални и професионални, с евросертификат, валиден пред КАТ, ДАИ и сертифициране по ISO. Етилотестерите могат да бъдат използвани за проверка на персонал в др..

ОРИГИНАЛНА книга за Ситроен

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Продава ОРИГИНАЛНА книга за ежедневна подръжка от шофьора или ремонт на СИТРОЕН-КСАНТИЯ от монтьор - с подробни реглажни данни, чертежи, снимки и указания за ремонт и реглаж. Подходяща за собственици ..
Цена: 120 лв. Webasto C/Z - New Water Pump - Нова Водна помпа
Цена: 100 лв. Webasto V - Fuel Pump DP40=DP41=DP42 - Горивна помпа - тествана

Webasto V - Water pump - Водна помпа

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 80 лв. Webasto V - Water Pump - Водна помпа - тествана
Цена: 60 лв. Webasto AT2000/3500/5000 горивна помпа DP30 24V

Тир паркинг Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 60 лв. ТИР ПАРКИНГ БУРГАС. Тир паркинг в района на 5ти км. гр. Бургас. Включва баня и WC, денонощна охрана, видеонаблюдение. На паркинга има и дизел колонка. Ценоразпис: Месечен наем за ТИР - 60лв (за ..
Цена: 10 лв. Други Комплект от 4. бр ЗЕЛЕНО - налягането е нормално 2,4 bar. ЖЪЛТО - показва Внимание ЧЕРВЕНО - предупреждава налягането е ниско
Цена: 28 лв. Предлагам калъфи за резервни гуми размер 15 и16 цола. Калъфите са с дръжка и цип изработени от изключително здрав плат.

бронзови акумулаторни клеми

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 4 лв. Бронзови акумулаторни клеми

Укрепващи колани за товари

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 20 лв. Притягащи колани с тресчотка и две куки. На етикета е маркирано кога е произведен коланът (година), дължина на колана, сила на опън (LC) и сила на натягане на тресчотката (STF). В наличност са: 1бр...
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.