Готвач в кухня-майка
град Банкя, област София, (Виж Банкя на картата)
Основни задължения:
1. Осигурява рационалното хранене, като спазва технологията за приготвяне на храната.
2. Наблюдава качеството на ястията на всички етапи от приготвяне и представяне;
3. Следи за правилното и рационално изразходване на продуктите и подправките.
4. Да е запознат и спазва хигиенно-санитарните изисквания при производството на готварска продукция
5. Да следи и използва рецептури, грамажа и нормативите за влагане на продукти и подправки в продукцията.
6. Извършва проверки на доставки, оборудване и работни помещения за осигуряване спазване на установени стандарти
7. Разпределя ежедневно конкретните задачи на подчинения му персонал в кухнята.
Изисквания към длъжността:
1. Завършено средно специално образование.
Какво предлагаме: ПРЕДЛАГАМЕ НАСТАНЯВАНЕ.