1. home
  2. »
  3. bcКомпютри, Офис техника
  4. »
  5. Мрежово оборудване
  6. »
  7. Обява № 3917881

Рутери внос от Англия на нови по-ниски цени!!!

Обява №:
3917881
Цена:
12 лв.
Местоположение:

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Състояние:
Тип:
Router
Марка/Модел:
-
Актуализирана вчера. Валидна още 83 дни.
Допълнителна информация

Нови по-ниски цени!!!

Чисто нов рутер ZTE - Рутера е чисто нов, комплект с адаптер (с английски щепсел) и кутия, няма книжка или друго. Рутера е модерен и мощен, повече информация в нета. На него си има парола за настройките. Цена 95 лв.

Рутер и хъб BT (British Telecom) - Рутера е в добро състояние, комплект с адаптер (с английски щепсел), кутия с документи и диск. На него си има парола за настройките. Рутера струвше около 100 паунда нов. Цена 29 лв.

Рутер HUAWEI - Рутера е в добро състояние, комплект с адаптер (с английски щепсел). На него си има парола за настройките. Цена 24 лв.

Рутер NETGEAR - Рутера е в добро състояние, комплект с адаптер (с английски щепсел), кутия и документи. На него си има парола за настройките. Цена 18 лв.

Рутер NETGEAR - Рутера е в добро състояние, комплект с адаптер (с английски щепсел). На него си има парола за настройките. Цена 16 лв.

Рутер ЕЕ - Рутера е в добро състояние. Последно е работил, но е със загубен адаптер, за това е на тази цена. Може да потърся заместващ адаптер. Цена 12 лв., със заместващ адаптер цената ще бъде 20 лв. На рутера си има парола за настройките.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
https://tehnikitebg.bazar.bg/details
обл.Пловдив, гр. Пловдив, Център
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.