Работа

Работа без шеф и работно време

Филтри
Област: обл. Бургас
Населено място
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
60 обяви
обл. Бургас
ТОП оферта
момичета и момчета за почасова работа с холандски езикгр. Бургас, Бургас,  преди 1 денБургас, търси момичета и момчета за почасова работа, говорящ холандски - устно и писмено, минимално заплащане 700 лв., максимално 1 500 лв.
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPВЕРОЯТНО ....ТОВА Е ТВОЯТ ШАНС ! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
ВЕРОЯТНО ....ТОВА Е ТВОЯТ ШАНС ?!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Ако разбирате руски,информацията би ви била полезна... “ Наша компания проводит интернет-опрос с целью определения использования и применении интернет технологий в повседневной жизни. Смогли бы Вы ответить на несколько вопросов? Это займет не более 2-х минут вашего времени! Но этим Вы очень мне поможете! Ваши ответы на вопросы будут участвовать в розыгрыше ценных призов! Ответить на вопросы анкеты можно, пройдя по ссылке: http://bit.ly/1jvqfK1 Можете да използвате иновационните инструменти на компанията и за реклама и развитие на всеки друг бизнес- даже БЕЗПЛАТНО ??? !Линка за..
ПРЕДПРИЕМАЧ | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
ПРЕДПРИЕМАЧ
GRANDE
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 55 минути
ПЕЧЕЛИТЕ ОТ ГЛЕДАНЕ НА РЕКЛАМИ НА PTC САЙТОВЕ. Най-добрите PTC сайтове можете да видите на моя сайт-линк към него: в контакти за обявата. Най-добрите сайтове можете да намерите в http://the-best-ptc-clix-websites.webnode.com, това е моят сайт-линк към него съм поставил в контакти за обявата.Кликвате върху един от банерите на”CLIXSENS” или на ”GRANDBUX”.Правите си регистрация във всеки един от тях.Те Ви изпращат имейл за потвърждение в посочената от Вас пощенска кутия(ако нямате такава направете си в ABV.BG).В изпратения имейл има линк върху който трябва да кликнете,за да потвърдите регистрация..
работа от дома | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
работа от дома
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 часа
Търся служител с компютърни умения и Гръцки език , който да работи от дома си. Работата се състои в това да пуска фирмени оферти до различни фирми взети от интернет. Работата е съвсем улеснена,и се състои единствено в пускане на оферти със продуктите на фирмата до други фирми които ще търси от различни указатели в интернет. Работата е от дома и не е необходимо голям опит, а единствено да работи с компютър. Работното време го решавате вие, може и извън работно време, когато вие удобно на вас. Може и студенти. Задължително условие е да знае Гръцки език
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ
Евелина Диамандиева
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Евелина Диамандиева,  преди 3 часа
Възможно ли е да търсите начин за допълнителни доходи и успех за себе си? Форевър Ливинг Продъктс (FLP) е най-големият производител и дистрибутор на алое вера продукти и напитки в света. Повече от 10 години в България, компанията осигурява на многобройните си дистрибутори от цялата страна лесен и удобен достъп до продуктите. Присъединете се безплатно! Пишете ни на посочената електронна поща или във Фейсбук.
Онлайн консултант | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Онлайн консултант
Русанка Начева
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 19 часа
Знаете ли, че работата като консултант вече може да се работи от дома през компютъра. Предлагам Ви да се включите в онлайн проекта „Моята онлайн кариера” в партньорство със световно известната компания Орифлейм. Не знам дали вие бихте искали да работите с нас, не твърдя, че трябва да работите с нас, но мога да ви кажа, че хората, които работят с нас, бързо започват да получават по-високи печалби! http://rusanka.6x21.com/
Лидер на екип в Ейвън козметикс | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Лидер на екип в Ейвън козметикс
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 23 часа
Козметична фирма Ейвън търси лидер на екип за Бургаски регион.Задължителна компютърна грамотност,комуникативност и организационни умения!
ИСКАТЕ ЛИ ДА БЪДЕТЕ НА ГРЕБЕНА НА ВЪЛНАТА! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
ИСКАТЕ ЛИ ДА БЪДЕТЕ НА ГРЕБЕНА НА ВЪЛНАТА?!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 23 часа
Не упустите свой шанс: http://bit.ly/1ttvmzR Ищите ли Вы просто дополнительный источник дохода или нацелены на полноценную карьеру? Возможность! - Надеждный,Перспективный бизнес с которой именно сейчас Вы можете заработать В Интернет ?! Компания является одним из ведущих мировых лидеров в сфере видео коммуникационныx разработчиков и занимается продвижением сервисов мобильной видео связи-на планшеты, смартфоны... Вы можете использовать инновационные продукты для рекламы и развития на любой другой бизнес …даже БЕСПЛАТНО??? http://bit.ly/17xGYSO ИЛИ Вы можете получать денги ..
НАМЕРИ НОВИ ПРИЯТЕЛИ - ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ  -  ПЕЧЕЛИ !!! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
НАМЕРИ НОВИ ПРИЯТЕЛИ - ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ - ПЕЧЕЛИ !!!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 23 часа
Нова социална мрежа !!! Вход безплатен : http://bit.ly/1xTnUwW ПЕЧЕЛИ ДОКАТО ОБЩУВАШ !!! линка е активен на уеб сайт...
Стани Промоутър в Koketna | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Стани Промоутър в Koketna
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Искате работа без работно време и без шефове? Искате големи доходи? Искате да сте независими? Тази работа е точно за вас! Станете Промоутър в сайта Кокетна и започнете да продавате. Кликнете на уеб линка и се регистрирайте!
Сами изберете дохода си | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Сами изберете дохода си
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Деси,  преди 1 ден
Всичко в живота е въпрос на избор, нали?Изборът обикновено се обуславя от начина на мислене. Затова е хубаво понякога човек да променя начина си на мислене, особено когато забележи, че повечето избори, които е правил в живота си, не са го довели до там, където иска да бъде. Ние търсим хора, които наистина искат да променят живота си. Това, което предлагаме, е бизнес възможност, която за разлика от традиционния бизнес не изисква инвестиция от средства, но като във всеки друг бизнес инвестицията на време е от решаващо значение. Трябва да сте готови да промените мисленето си, да се научите да..
Талантливи фотографи | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Талантливи фотографи
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Atanasova,  преди 2 дни
Обявяваме кастинг за талантливи фотографи! http://mariyanaphotography.wix.com/arts
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
Каталожна работа на продукти на ФМ ГРУП БЪЛГАРИЯ. Продуктите са висококачествени парфюми, грим, продукти за дома /прахове за пране, почистващи препарати/, кремове, продукти за баня на добри цени. Може само да използвате продуктите или да станете дистрибутор за да ползвате продуктите на ниски цени и да получавате бонуси. При интерес пише те ми на емайл red_sox@abv.bg Ще се свърза веднага с Вас
Работа в свободното време | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Работа в свободното време
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 дни
Предлагам целогодишна почасова работа във вашето свободно време със седмично заплащане в сферата на директните продажби.Бизнеса предлага работа в динамична среда, с голям екип от професионалисти, вътрешно-фирмени обучения, възможности за професионално развитие и допълнителни стимули като:- Бонуси обвързани с продажбите- Допълнителни бонуси за добро представяне- Отстъпка при пазаруване на всички стоки и услуги в цял ата страна- Други социални придобивки- Безплатно обучение- Постоянна подкрепа от нашия екип в цялата страна. Работата е целогодишна, от 2 до 3 часа дневно, може и само събота и неде..
Работа в свободното време | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Работа в свободното време
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 дни
Търся сътрудници за нова МЛМ компания.Високо технологична с високо консумативен продукт.
предлага работа | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
предлага работа
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Sacha Nikolova,  преди 6 дни
Ако Вашите доходи не са Ви достатъчни и имате поне малко свободно време,можете да подобрите финансовото си състояние,като станете ВЪНШЕН БРОКЕР на най-голямата компания в България.Търся оправни,контактни и общителни хора за съвместна работа.Нищо не губите ,обадете се!!
Първи по рода си у нас проект  за работа онлайн от дома с много високи законни и напълно възможни доходи | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Първи по рода си у нас проект за работа онлайн от дома с много високи законни и напълно възможни доходи
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 7 дни
Иновативен проект ”Моята онлайн кариера с Орифлейм” набира сериозни хора за сътрудници. Работи се онлайн, в удобно за вас време, от уюта на собствения дом. Печели се съвсем скоро изключително добре, напълно почтено и с пасивни доходи, които се наследяват. Забравете всичко, което сте знаели досега за Орифлейм! Получавате работа в престижна, изключително лоялна и стабилна компания от световно ниво. Предоставя ви се готова система на работа, която след това само трябва да приложите на практика. Превърнете работата си в свое хоби и бъдете независими и спокойни за бъдещето си сега. Внимание..
http://www.neobux.com/r=paco1964 | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
http://www.neobux.com/?r=paco1964
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 8 дни
работа в къщи.
http://www.clixsense.com/6874819 | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
http://www.clixsense.com/?6874819
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 8 дни
ПЕЧЕЛИТЕ ОТ ГЛЕДАНЕ НА РЕКЛАМИ НА PTC САЙТОВЕ. Най-добрите PTC сайтове можете да видите на моя сайт-линк към него: в контакти за обявата. Най-добрите сайтове можете да намерите в http://www.clixsense.com/?6874819 това е моят сайт-линк към него съм поставил в контакти за обявата.Кликвате върху един от банерите на”CLIXSENS” или на ”GRANDBUX”.Правите си регистрация във всеки един от тях.Те Ви изпращат имейл за потвърждение в посочената от Вас пощенска кутия(ако нямате такава направете си в ABV.BG).В изпратения имейл има линк върху който трябва да кликнете,за да потвърдите регистрацията си (там са..
Кредитен консултант Почасова работа | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Кредитен консултант Почасова работа
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 8 дни
Позицията е на граждански договор без район за работа.Работите където ви е удобно. Без работно време. Започване веднага
Допълнителен доход от интернет с малко труд,но повече постоянство | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Допълнителен доход от интернет с малко труд,но повече постоянство
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 8 дни
Искаш ли с мнението си да определиш тенденциите на утрешния ден и при това да спечелиш пари в брой? За тези ,които работят с компютър и са запознати със сайтовете за печелене макар и на дребни пари.Предлагам ви моят линк,за да се регистрирате и станете мой реферал.така ще комуникираме и ще си помагаме.В екип работата винаги е по добра. http://www.marketagent.com/f.asp?CL=18&RefUID=614515 За въпроси и помощ пишете на емейла ми или на скайп
Моята онлайн кариера | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Моята онлайн кариера
Русанка Начева
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 9 дни
Присъединете се към екипа на ”Моята онлайн кариера”. Необходими са Ви само компютър, интернет връзка и 1-2 часа работа на ден. Бихте могли да пазарувате с отстъпка за вас от висококачествената козметика Орифлейм, да развивате собствен бизнес от дома без да влагате никакви финансови средства. .При интерес от ваша страна ще Ви бъде оказана подкрепа от един невероятен екип. http://rusanka.6x21.com/
Здравейте. | Работа без шеф и работно време | гр. Айтос
Здравейте.
гр. Айтос, обл. Бургас,  преди 9 дни
Има лесен начин да изкарате малко ПАРИ от интернет ОТ ВКЪЩИ без да ИНВЕСТИРАТЕ ИЛИ ВЛАГАТЕ НЕЩО, БЕЗ НИКАКЪВ РИСК и без НИКАКВО ОБВЪРЗВАНЕ. Много подходящ за изкарване на ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ. Представям ВИ сайт с, който работят хиляди хора из целия свят. Става въпрос за ГЛЕДАНЕ НА РЕКЛАМИ ПО ИНТЕРНЕТ. САЙТЪТ Е ПРОВЕРЕН И ПЛАЩАТ РЕДОВНО. В началото всичко става бавно и се вади по малко, но с малко повече упоритост след няколко месеца може да вадите по 100-300 лева на месец само за 10-20 минути на ден пред екрана. Ще ви трябва само регистрация в сайта.След като влезете в профила си кликнете върх..
Лесна и удобна надомна работа в интернет. | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Лесна и удобна надомна работа в интернет.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 12 дни
За цялата страна. Лесна и удобна надомна работа в интернет, почасово. За повече информация marin.totev@gmail.com
консултант | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
консултант
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 13 дни
Набира екип от хора за рентно и животоосигуряване!Работа в екип. Индивидуално и групово обучение в страната и чужбина.Плаващо работно време.Без опит и възрастови ограничения!Добри хонорари!
ЛЕСНИ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
ЛЕСНИ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: http://moneyfaster.info/financial-freedom,  преди 14 дни
Ако търсиш допълнителен доход-лесни анкети в удобно за теб време Много сайтове предлагат попълване на анкети срещу точки,които да размениш срещу ваучер,ако търсиш заплащане в кеш научи повече тук: http://moneyfatster.info/анкети-он-лайн/ Копирай линка в браузера си за информация ,нямаме време да отговаряме на съобщения
Моята онлайн кариера | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Моята онлайн кариера
Русанка Начева
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Русанка Начева,  преди 17 дни
Знаете ли, че работата като консултант вече може да се работи от дома през компютъра. Предлагам Ви да се включите в онлайн проекта „Моята онлайн кариера” в партньорство със световно известната компания Орифлейм. Става въпрос за законен бизнес с осигуровки и трудов стаж, който може да правите без да излизате от къщи. Не само в града, в който живеете, не само в България, а и в други държави. За всички наши бъдещи партньори предлагаме възможност да станете част от един много сплотен и бързо развиващ се онлайн екип. При интерес и бъдещо партньорство, имате пълна подкрепа в процеса на работа и ра..
Печели реални пари, докато се забавляваш в социалната мрежа! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Печели реални пари, докато се забавляваш в социалната мрежа!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 18 дни
Здравейте, Знаете ли за българската социална мрежа, където всяко ваше действие , било то разглеждане на снимки, споделяне, коментари, обновяване на вашия профил и т.н. ще се отбелязва във вашата дневна активност, на база на която Вие ще получавате различен брой точки. Колкото по-активни сте, толкова повече точки ще печелите. 9999 точки=100 лева Ако искате да се присъедините http://pal.bg/?ref=67b9m496pv
Набирам представители на Avon за гр. Бургас, Несебър, Ахелой, Равда | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Набирам представители на Avon за гр. Бургас, Несебър, Ахелой, Равда
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 21 дни
Искаш да пазариш от AVON с отстъпки и да си пускаш сам поръчките по интернет или просто искаш да видиш актуална брошура, свържи се с мен: 0897985348- за Бургас и областта. Какво печелиш като новорегистрирал се представител : - Подарък за добре дошъл - Отстъпка до 30% в брошурата - Доставка на посочен от теб адрес - Мотивиращи програми с награди, подаръци и пътужания Регистрацията и обученията са безплатни, единственото условие е да имате навършени 16години. За повече информация и въпроси пишете на лично.
Работа от дома | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Работа от дома
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 28 дни
Работа от дома , в удобно време , без инвестиции .За информация на : http://Visitors2Cash.com/ref.php?refId=179346
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg