Работа

Работа без шеф и работно време

Филтри
Област: обл. Бургас
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
32 обяви
обл. Бургас
ТОП оферта
работа по интернет от домагр. Бургас, Бургас,  преди 1 денработа по интернет от дома, печелете пари по интернет - $40-100 на ден, регистрирай се безплатно
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPWellness - бизнесът на новото хилядолетие | Работа без шеф и работно време | гр. Поморие
Wellness - бизнесът на новото хилядолетие
гр. Поморие, обл. Бургас,  Подател: Радостин Никитов,  преди 12 часа
Набирам екип от онлайн Wellness консултанти в цялата страна. Wellness консултантът работи с хора, които искат да подобрят здравето и да увеличат доходите си, като за това не му е необходимо медицинско или икономическо образование. Работи в удобно за него време, като получава безплатно обучение и подкрепа от екипа! Подходяща възможност даже за хора, които работят и искат да удвоят заплатата си, отделяйки 1-2 часа вечер. Това е НОВА идея за развиване на собствен бизнес през ИНТЕРНЕТ, БЕЗ ПРОДАЖБИ, БЕЗ ТИЧАНЕ. БЕЗ ПРЕДЛАГАНЕ НА КАТАЛОГ И БЕЗ РИСК, даваща възможност да работиш без да се отделяш ..
VIPслужители за работа от дома | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
служители за работа от дома
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
фирма Делта груп 2012 търси служители с добра компютърна грамотност, английски език средно ниво, работа от дома, РВ 9 часа
VIPУлови Мига...! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Улови Мига...!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Обичате ли да ПЕЧЕЛИТЕ от Интернет? Чудесен Шанс! Безплатна регистрация: http://www.12path.com/beon/ Иновативна, легална и перспективна компания в сферата на RTB технологии. (реклама) Информация- пуснете този клип: http://tinyurl.com/jnlx8sq
Орифлейм консултанти | Работа без шеф и работно време | гр. Карнобат
Орифлейм консултанти
гр. Карнобат, обл. Бургас,  Подател: Maya Ruseva,  преди 2 часа
Присъединете се към Орифлейм още днес и започнете вълнуващо приключение към вашето светло бъдеще! Като Консултант ще имате възможност да изглеждате добре, да печелите пари и да се забавлявате. Нашата мисия е да сбъдваме мечти!
Бъди спокойна за бъдещето си и започни да градиш сигурност за семейството си още днес! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Бъди спокойна за бъдещето си и започни да градиш сигурност за семейството си още днес!
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Стела Василева Стоянова,  преди 8 часа
Търсиш работа, искаш да си независима, финансово осигурена, но и да се развиваш и да живееш интересно? Тогава ела в нашия задружен отбор от победители! Започваш самостоятелен бизнес в сътрудничество с изключително лоялна и стабилна компания от световно ниво, лидер в бранша. Освен това работиш от всяка точка на страната и чужбина, без да бързаш за работа и да пътуваш в претъпкани автобуси. Трябва ти само лаптоп или таблет, работиш директно от уюта на собствения си дом когато и колкото решиш. Проектът „Моята онлайн кариера“ ще ти даде шанс за реализация в най-добрия екип в страната, неогранич..
допълнителни доходи за военни и полицаи 500лв. | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
допълнителни доходи за военни и полицаи 500лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 9 часа
допълнителни доходи за военни и полицаи(за предпочитане пенсионери). Твърдо 500 лв. на месец.
Агент строительные материалы | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Агент строительные материалы
Гинза БГ ООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Гинза БГ ООД,  преди 10 часа
Требуется агент, новые, уникальные строительные материалы, прямые продажи. Не сетевой маркетинг. Знание болгарского и русского языков, свободное владение. Вся подробная информация по телефону либо при личной встрече.
Пари онлайн | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Пари онлайн
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 12 часа
Чували ли сте за компания, където не е необходимо да продавате, търгувате, наемате персонал, рекламирате...и въпреки всичко да печелите пари на всеки 20мин., само защото сте неин член? Чували ли сте за компания, където работите максимум 15мин на ден и печелите в пъти повече от месечната си заплата или от собствения ви бизнес? Може би вече се питате как е възможно това... Искате да видите как правя пари онлайн, независимо в коя точка на света съм? Добавете ме в скайп (jar_ptica92) и ще ви покажа на живо.
допълнителен доход за хора които обичат да помагат на другите /за по-добро здраве / | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
допълнителен доход за хора които обичат да помагат на другите /за по-добро здраве /
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Пенка Барозова,  преди 13 часа
- Ако сте любител на здравословното хранене и обичате да споделяте и съветвате, - ако сте майка на малки деца и искате да печелите, докато си ги отглеждате, - ако сте настоящи или бивши учители, медицински работници и искате да си изкарвате 100-500 лв., - ако искате да печелите от дома, на детската площадка или кварталното кафене, - ако обичате да имате свободно време и сами да управлявате живота си, ТОВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ Е ПОДХОДЯЩО ЗА ВАС! РАБОТА ЗА РЕНОМИРАНА МЕЖДУНАРОДНА КОМПАНИЯ - АКВАСОРС. Eкипна подкрепа, опитен ментор. Прекрасни суперхрани и хранителни добавки -доказани вече 2..
Представител | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Представител
, гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Корпорация ”Сибирско здраве”,  преди 1 ден
Корпорация ”Сибирско здраве” търси представители. Сътрудничеството е подходящо за допълнителен доход и за основна дейност. Заплащането е на %.
Работа без шеф и работно време само чрез Интернет! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Работа без шеф и работно време само чрез Интернет!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Интересувате ли се как може да заработите малко допълнителни доходи само чрез Интернет? Моля разгледайте посочения сайт : http://www.pe4eleteotinternet.blogspot.bg Ако все още не вярвате пишете ми на посочения е-майл и ще Ви покажа снимки на получените парични преводи!
работа | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
работа
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 8 дни
искаш ли работа без началник и без работно време обади се
Работа от вкъщи - без шеф и работно време?!? | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Работа от вкъщи - без шеф и работно време?!?
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Todorka Miteva,  преди 9 дни
Случвало ли ви се е да не ви се става сутрин, защото знаете, че трябва да ходите на работа? Със сигурност на доста хора се случва. Обаче как да открием работата, на която да ходим с удоволствие. А може би не трябва да ходим никъде... В следващите няколко дни имаш възможност са разбереш как да работиш от дома си, през интернет. Как би се чувствал ако печелиш доходи, които се увеличават в бъдеще? Какво ще направиш ако имаш допълнителни 200, 500, 1000 лева ... Ако това те заинтересува то би могъл да получиш повече информация тук: http://bit.ly/new-business-idea Засега вс..
Набирам хора за работа от дома!!! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Набирам хора за работа от дома!!!
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Natasha,  преди 13 дни
Работа само онлайн. Печелите не по малко от 150 лв седмично. Доступно за всички. http://naq.redgor.top/1727489/, работите когато Ви е удобно.
Набираме консултанти по красота и Wellnes продукти за работа | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Набираме консултанти по красота и Wellnes продукти за работа
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 14 дни
Допълнителен доход или основен в удобно за вас време.
За BAC ??? | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
За BAC ???
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 23 дни
Вие сте от хората, ТЪРСЕЩИ нови ВЪЗМОЖНОСТИ ...? Вероятно това е ВАШИЯТ ШАНС!? http://tinyurl.com/zfv4axv БУРНО РАЗВИТИЕ НА Иновативна компания в сферата на RTB технологии.Работи и плаща стабилно от 28 август 2015 г. Онователят на фирмата е и анализатор в Европейския парламент. Пасивен доход от 0,5%- 3,5% в зависимост от стойността на пакета! Възвръщаемост на инвестицията - 150%! Реф програма : 1 ниво 13 % ,2 ниво-2% от покупките на пакети( и реинвестиция) и 10% от бинара. Минимум за теглене 2$, максимум неограничен... Компанията дава подаръци за оборот от структура: от химикал..
Търси момиче с отличен английски език за приемане на заявки само по телефон. | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Търси момиче с отличен английски език за приемане на заявки само по телефон.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 23 дни
Търси момиче с отличен английски език за приемане на заявки само по телефон. Твоята роля в нашият колектив: Да осигурявате най-високо ниво в обслужването на клиенти по телефона и чрез e-mail на английски език, като се фокусирате върху позитивното отношение спрямо клиента. Твоят профил: - Професионално ниво на владеене на английски език; - Изключителни комуникативни умения; - Отговорност и лоялност; - И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО: да се усмихваш и забавляваш, докато се справяш с напрегнати ситуации. Нашето предложение: - твърд процент при успешно приети и реализирани..
Допълнителни доходи | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Допълнителни доходи
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 32 дни
Ако имате контакти със собственици на бизнес (в т. ч. хотели, ресторанти, агенции от всякакъв харатер и т.н.) интересуващи се от разработка на софтуер и посредничеството Ви доведе до договор с тях, предлагам висок процент комисионна. Под софтуер нямам предвид уеб сайтове, а системи за управление на бизнеса.
допълнителни доходи | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
допълнителни доходи
Мария Хаджийска
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Мария Хаджийска,  преди 51 дни
Харесвате ли работата си, усмихвате ли се или забравихте за това? Имате ли нужда от допълнителни доходи, от повече свободно време със семейството си? Искате ли да работите от дама си? Килкнете и се запишете веднага, на линка, за да разберете как - https://bitly.com/23uHgGH. Безплатна онлайн среща всеки вторник от 21ч., ще получите линк на ел. поща, за онлайн стаята. Записване веднага на линка - https://bitly.com/23uHgGH
допълнителни доходи от интернет | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
допълнителни доходи от интернет
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 72 дни
Това което ви трябва ,е интернет и няколко минути на ден .Необходимо е да последвате този линк http://gtref.info/1536412/r1935186/ и да се регистрирате .Всичко за работата е написано в сайта.Успех на всички!!!
Работа без шеф и работно време | Работа без шеф и работно време | гр. Айтос
Работа без шеф и работно време
гр. Айтос, обл. Бургас,  Подател: Valentin Ivanov,  преди 73 дни
Здравейте, казвам се Валентин Иванов и искам да ви представя най-актуалната и световна мрежа търговска крипто валута. -Това е крипто валута, която е с няколко пъти по-добър алгоритъм от другите криптовалути! -Това е валутата, която за 2 години достигна 12 пъти увеличение и печалба от милиони за свойте клиенти. -До края на 2016 година се очаква да достигне 15-20евро за 1 монета, за база в момента е 5,65 евро за монета. Това е бизнес , който се нуждае от хора, които знаят, че без инвестиция няма печалба. Колкото по-рано се включиш толкова повече ще печелиш за в бъдеще. За да спечелим трябв..
Допълнителни доходи | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Допълнителни доходи
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 82 дни
Всичко в живота е въпрос на избор, нали? Изборът обикновено се обуславя от начина на мислене. Затова е хубаво понякога човек да променя начина си на мислене, особено когато забележи, че повечето избори, които е правил в живота си, не са го довели до там, където иска да бъде. Ние търсим хора, които наистина искат да променят живота си. Това, което предлагаме, е бизнес възможност, която за разлика от традиционния бизнес не изисква инвестиция от средства, но като във всеки друг бизнес инвестицията на време е от решаващо значение. Трябва да сте готови да промените мисленето си, да се научите д..
Лесни Пари от Интернет за Цялата Страна | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Лесни Пари от Интернет за Цялата Страна
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: http://moneyfaster.info/financial-freedom,  преди 84 дни
Ако търсиш допълнителен доход-лесни анкети в удобно за теб време Много сайтове предлагат попълване на анкети срещу точки,които да размениш срещу ваучер,ако търсиш заплащане в кеш научи повече тук: http://moneyfatster.info/анкети-он-лайн/ Копирай линка в браузера си за информация ,нямаме време да отговаряме на съобщения
Лесна работа по интернет | Работа без шеф и работно време | гр. Созопол
Лесна работа по интернет
гр. Созопол, обл. Бургас,  преди 102 дни
Нужни са само интернет и компютър . Работата се състои в гледане на реклами и попълване на кодове . За всеки попълнен код се начисляват по 2 рубли.
Търси преподаватели за разработки на курсови работи | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Търси преподаватели за разработки на курсови работи
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 103 дни
Сайт за разработки на курсови работи търси преподаватели по: - Финанси - Стокознание - Счетоводство - Английски - Немски - Руски - Математика - Информатика Работата е надомна ! Може да изпращате CV на e-mail публикуван в сайта ни : www.homeworkbg.com
Работа за свободното време | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Работа за свободното време
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 122 дни
Допълнителен или освен доход в удобно за вас време!
Предприемач | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Предприемач
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 144 дни
ПЕЧЕЛИТЕ ОТ ГЛЕДАНЕ НА РЕКЛАМИ НА PTC САЙТОВЕ. Най-добрите PTC сайтове можете да видите на моя сайт-линк към него: в контакти за обявата. Най-добрите сайтове можете да намерите в: batata1975.simplesite.com,това е моят сайт-link към него съм поставил в контакти за обявата.Как да спечелите пари?Кликвате върху един от банерите например на ”ClixSense”,на ”GRANDBUX”или на”NeoBux”и си правите регистрация във всеки един от тях.Те Ви изпращат имейл за потвърждение в посочената от Вас пощенска кутия(ако нямате такава направете си в ABV.BG).В изпратения имейл има линк върху който трябва да кликнете,за д..
допълнителен доход | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
допълнителен доход
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 157 дни
http://Paid2Refer.com/ref.php?refId=289753 На горепосоченият линк се регистрираш и получаваш веднага 2 долара за регистрацията ! След което всичко останало зависи от вас.....колкото повече хора отворят да разгледат сайта толкова повече печелите вие ! 0.50 цента на посетител. УСПЕХ !!!!!
Бързи пари ! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Бързи пари !
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 203 дни
http://Paid2Refer.com/ref.php?refId=288171 На горепосоченият линк се регистрираш и получаваш веднага 2 долара за регистрацията ! След което всичко останало зависи от вас.....колкото повече хора отворят да разгледат сайта толкова повече печелите вие ! 0.50 цента на посетител. УСПЕХ !!!!!
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.