Работа

Работа без шеф и работно време

Филтри
Област: обл. Бургас
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
37 обяви
обл. Бургас
ТОП оферта
За BAC???гр. Бургас, Бургас,  преди 11 часаПотенциална Възможност за работа от Дома! БЕЗ ИНВЕСТИЦИИ, БЕЗ РИСК! Безплатна регистрация тук: http://janel83.thwglobal.com/ Американска Компания - Стартира през СЕПТЕМВРИ (с платформа подобна на YouTube) Печалбата зависи от гледане на реклами. трейлъри, видео проучвания- с коментар от вас- за 1 час до 25$ Максимум за гледане 10часа на седмица... От всеки личен реферал на първо ниво който е заработил 25$- вие получавате 5$ а от рефералите от 2 до 10 ниво - по 1$ В компанията всеки ден се включват повече от 10 000 души!!! Ще може да теглите парите чрез PayPal, Payza, Solid Trust Pay, Payeer и други… Ако желаeте може да се регистрирате напълно БЕЗПЛАТНО и ще получите д..
ТОП оферта
работа по интернет от домагр. Бургас, Бургас,  преди 13 часаработа по интернет от дома, печелете пари по интернет - $40-100 на ден, регистрирай се безплатно
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPнадомна работа | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
надомна работа
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Работа в интернет, в свободно за вас време, без вложения и начални капитали. Просто се регистрирате в този руски сайт http://jqw.doref.xyz/2147051/ Отнема секунди. Не се искат лични данни Не СЕ ПЛАЩА нищо!!! След регистрация влизате и почвате да въвеждате показания код в полето, на всеки правилно въведен код се плащат по 4 Рубли. Трябва да направите минимум 7000 ( 3-4 часа) И може да ги изтеглите чрез Western Union или Electron Visa!
VIPДопълнителни доходи за жени | Работа без шеф и работно време | гр. Царево
Допълнителни доходи за жени
гр. Царево, обл. Бургас,  преди 3 дни
За Вас, домакини, студентки, майки с деца и всички дами, които търсите допълнителни доходи. Искате ли да имате приходи, които ще ви позволят да прекарвате повече време с приятелите и семейството си? Изгледайте видеото без да превъртате и ако идеята ви харесва натиснете бутон за кандидатстване и попълнете формата. Линка за видеото е: http://bit.ly/onlinebusness Натисни линка /или го копирай в браузъра си, ако от тук не се отваря/ Ние ще се свържем с вас за да продължим напред.
Орифлейм консултанти | Работа без шеф и работно време | гр. Карнобат
Орифлейм консултанти
гр. Карнобат, обл. Бургас,  Подател: Maya Ruseva,  преди 7 часа
Присъединете се към Орифлейм още днес и започнете вълнуващо приключение към вашето светло бъдеще! Като Консултант ще имате възможност да изглеждате добре, да печелите пари и да се забавлявате. Нашата мисия е да сбъдваме мечти!
Да напълним заедно празният ти портфейл! За всички възрасти от цялата страна. Спешно! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Да напълним заедно празният ти портфейл! За всички възрасти от цялата страна. Спешно!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 16 часа
Търсим спешно жени и мъже от всички възрасти от цялата страна за надомна дейност. Няма изисквания за образование, квалификация, опит. Започвате веднага! Много добро възнаграждение!!!
Ако наистина се нуждаеш от допълнителен доход | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Ако наистина се нуждаеш от допълнителен доход
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 18 часа
Ако си човек като мен и имаш нужда от някакъв допълнителен доход на правилното място си. Tук може да забравиш за фалшивите обяви и т.н.. Аз също бях като теб, ровех се за някаква допълнителна работа и все попадах на някакви прехвалени сайтове които всъщност не вършеха работа. Докато един ден не попаднах на един руски сайт които наистина си заплаща реално заработените пари. От начало ми се стори лесно и не вярвах, но си казах че нищо не губя ако пробвам. И така още след първия ден започнах да печеля. Ако сте заинтересувани ми пишете на лично за да ви пратя адреса на сайта за регистрация или коп..
Допълнителен доход или основен в свободно за Вас време | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Допълнителен доход или основен в свободно за Вас време
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 18 часа
Набираме консултанти от цялата страна към шведска компания за козметика и уелнес продукти.
Представител | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Представител
, гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Корпорация ”Сибирско здраве”,  преди 19 часа
Корпорация ”Сибирско здраве” търси представители. Сътрудничеството е подходящо за допълнителен доход и за основна дейност. Заплащането е на %.
Предприемач | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Предприемач
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 19 часа
ПЕЧЕЛИТЕ ОТ ГЛЕДАНЕ НА РЕКЛАМИ НА PTC(Paid-To-Click-плащане на клик) САЙТОВЕ. Как можете да спечелите пари от PTC сайтове? Пример: копирате следния линк: http://www.clixsense.com/?3559575 и го поставяте в браузърът, натискате„Enter“-отваря се ”ClixSense”, както и следния http://www.grandbux.net/?ref=batata1975, натискате „Enter“ и се отваря”GRANDBUX”или https://www.neobux.com/?r=stefani4 натискате„Enter“ отваря се ”NeoBux”-правите си регистрация във всеки един от тях. Те Ви изпращат имейл за потвърждение в посочената от Вас пощенска кутия(ако нямате такава направете си в ABV.BG). В изпратения ..
Агент строительные материалы | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Агент строительные материалы
Гинза БГ ООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Гинза БГ ООД,  преди 20 часа
Требуется агент, новые, уникальные строительные материалы, прямые продажи. Не сетевой маркетинг. Знание болгарского и русского языков, свободное владение. Вся подробная информация по телефону либо при личной встрече.
надомна работа за всеки | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
надомна работа за всеки
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 22 часа
лесна работа онлайн, гледай реклами и печели, последвайте линка и се регистрирайте- http://brainbux.com/?ref=donaveleva
Работа по интернет | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Работа по интернет
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Nickolas Nikolaevic,  преди 1 ден
Нов начин за изкарване на допълнителни доходи, чрез набиране на 4 цифрени кодове в интернет сайт. За всеки код сайта дава по 4 рубли. За 30 минути непрекъснато набиране на кодовете получавате по 1000 рубли.! За повече въпроси се обадете на посочения телефон. Регистрацията е лесна. Ето и линк към сайта: http://lbq.reus.tech/2110179/
Работа от вкъщи регистрацията е безплатна!!! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Работа от вкъщи регистрацията е безплатна!!!
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Gergana Vasileva,  преди 1 ден
Сайтът търси хора спешно http://kyd.reb1sed.xyz/2150752/копирайте линка и се регистрирайте за да изкарвате пари само с въвеждането на четирицифрени кодове
Пари онлайн | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Пари онлайн
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Чували ли сте за компания, където не е необходимо да продавате, търгувате, наемате персонал, рекламирате... и въпреки всичко да печелите пари, само защото сте неин член? Чували ли сте за компания, където печелите в пъти повече от месечната си заплата или от собствения ви бизнес? Може би вече се питате как е възможно това... Искате да видите как правя пари онлайн, независимо в коя точка на света съм? Посетете сайта и научете! http://stiforpst.onlinedohod.com/
Допълнителни доходи през свободното време | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Допълнителни доходи през свободното време
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Виктория Карафезлиева,  преди 2 дни
Ако искате да заработвате допълнителни доходи се регистрирайте тук: http://fcj.doref.xyz/2149999/ Отговарям на всякакви въпроси и запитвания, ако имате проблем Заплащанията са реални
Бъди спокойна за бъдещето си и започни да градиш сигурност за семейството си още днес! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Бъди спокойна за бъдещето си и започни да градиш сигурност за семейството си още днес!
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Стела Василева Стоянова,  преди 6 дни
Търсиш работа, искаш да си независима, финансово осигурена, но и да се развиваш и да живееш интересно? Тогава ела в нашия задружен отбор от победители, където ще намериш и много приятели! Започваш самостоятелен бизнес в сътрудничество с изключително лоялна и стабилна компания от световно ниво, лидер в бранша. Освен това работиш от всяка точка на страната и чужбина, без да бързаш за работа и да пътуваш в претъпкани автобуси. Трябва ти само лаптоп или таблет, работиш директно от уюта на собствения си дом когато и колкото решиш. Проектът „Моята онлайн кариера“ ще ти даде шанс за реализация, н..
Оборудвано такси в ”ЕКО ТАКСИ” | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Оборудвано такси в ”ЕКО ТАКСИ”
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 дни
Давам на рента за 24часа на 1 човек, напълно оборудвано такси, като ново на газ. За повече информация се обадете на посочения номер.
Работа през интернет | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Работа през интернет
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 дни
Печелите пари за гледане на рекламни елементи и привличане на реферали. За преглед на търговска реклама ще получавате по 4 рубли (! ) За показване на рекламния елемент. За привличане на реферали ще получавате по 50% от приходите им по сметката си Това е най-доброто предложение на пазара на платена реклама гледане сега! Вашият доход не е ограничена, и зависи от времето, прекарано пред компютъра. Така ако работи средно по 3-5 часа на ден, можете да съберете в профила си от 500 до 5000 рубли. и дори повече! Всички приходи се натрупват по лична сметка на работника или служителя и пл..
дистрибуция | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
дистрибуция
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 11 дни
Tърговска фирма занимаваща се с дистрибуция търси жена за 1 до 3 пъти седмично. Подходящо е като вариант за допълнителни доходи. Необходима е шофьорска книжка, кат. В. Плащане на седмица. Целогодишна заетост.
Допълнителни доходи без риск | Работа без шеф и работно време | к. к. Слънчев бряг
Допълнителни доходи без риск
к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас,  преди 11 дни
Здравейте! Това е сайт за гледане на реклами и изкарване на допълнителни доходи, но е много по-добър от други такива защото, няма определен брой реклами, които да гледаш за деня, от вас зависи по колко време ще отделяте на ден! Дори не е нужно да гледате рекламите, единственото което трябва да правите е да въвеждате 4 цифрения код, който ви изписва над тях и това отчита все едно сте ги гледали, като за всеки въведен код ви се плаща по 4 рубли. Ето линк за регистрация: http://akz.reus.tech/2134998/. След като се регистрирате започнете веднага. За да започнат да ви превеждат пари трябва да сте с..
30 лева дневно , само за няколко минути на ден! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
30 лева дневно , само за няколко минути на ден!
, гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 13 дни
Предлагам възможност за изкарване на допълнителни доходи с тенденция след време да надхвърлят вашите основни. Това,което е нужно е Интернет,не повече от няколко минутки дневно ! ВСИЧКИ ПОДРОБНОСТИ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ТУК > http://csl.ink/1e7
YouTube Work | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
YouTube Work
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Easy Job,  преди 13 дни
Искате ли лесно да се печелят пари от YouTube? Всичко, от което се нуждаете, е: 1) Създаване на канала си в YouTube 2) има 100 абонати 3) 3000 гледания Всичко това може да се направи много бързо! След това се свържете с най-добрата партньорска програма! http://join.air.io/olinbg Това е всичко! Направете клипове и да получите приходи от него! Един добър процент от реклама! Много начини за теглене на пари! Постоянно обучение клипове! Започнете да печелите веднага!
Лесни пари от интернет, без инвестиция | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Лесни пари от интернет, без инвестиция
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Лесни пари от интернет, без инвестиция,  преди 14 дни
http://otm.reus.tech/2122332/ Регистрирате се на посочения линк, започвате да гледате реклами, като на всяка страница потвърждавате с 4 цифрен код. 4 цифрен въведен код = 4 рубли. За около 10 минути се изкарват 1000 рубли(28лв). Минималния праг на изплащане е 7000рубли(200лв.) БЕЗ ЛИЧНИ ДАННИ, ИНСТАЛАЦИЯ НА ПРОГРАМИ, ПЛЪГНИ И ПОДОБНИ. За по0вече инфо - skype - ivan.goranov4
Работа за свободното време | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Работа за свободното време
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 15 дни
Допълнителен или освен доход в удобно за вас време!
Лесна и доходна работа | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Лесна и доходна работа
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 15 дни
Само влезте на http://qfi.dousr.site/2124933, регистрирайте се и започнете да вкарвате 4-цифрени кодове! Работата е реална!
Искате ли да изкарвате бързи, лесни и сигурни пари? | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Искате ли да изкарвате бързи, лесни и сигурни пари?
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 17 дни
Искате ли да изкарвате бързи, лесни и сигурни пари, то тогава сте на правилното място този сайт, който ще бъде по-долу в описанието предоставя на хората лесни, бързи и сигурни пари! Всичко в сайта става изключително лесно! Ето как да изкарате пари: Влизате в този сайт: http://pce.renov.xyz/2118193/ в горната част на сайта пише ”Регистрация” натискате и се регистрирвате! Вече сте готови да изкарвате пари! След като се логнете в акаунта си Вие ще сте в главнатра страница скролвате (давате надолу) с мишката, когато след статиската видите цветен бутон и го натискате! Ще бъдете редиректнати (изпрат..
Работа от дома | Работа без шеф и работно време | гр. Несебър
Работа от дома
гр. Несебър, обл. Бургас,  Подател: Eli Rusanova,  преди 17 дни
Супер лесна и доходна работа от дома. Става въпрос за попълване на 4 цифрени кодове от което печелите парички. Заработените пари се превеждат на банковата Ви карта. ето линк за регистрация http://daa.reus.online/2065853
които има затруднения и въпроси моля пишете ми на скаип valentin.ivanov.1 | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
които има затруднения и въпроси моля пишете ми на скаип valentin.ivanov.1
Stanimira Ivanova
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Stanimira Ivanova,  преди 22 дни
Здравейте. Има лесен начин да изкарате малко ПАРИ от интернет ОТ ВКЪЩИ без да ИНВЕСТИРАТЕ ИЛИ ВЛАГАТЕ НЕЩО, БЕЗ НИКАКЪВ РИСК и без НИКАКВО ОБВЪРЗВАНЕ. Много подходящ за изкарване на ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ. Представям ВИ сайт с, който работят хиляди хора из целия свят. Става въпрос за ГЛЕДАНЕ НА РЕКЛАМИ ПО ИНТЕРНЕТ. САЙТЪТ Е ПРОВЕРЕН И ПЛАЩАТ РЕДОВНО. В началото всичко става бавно и се вади по малко, но с малко повече упоритост след няколко месеца може да вадите по 100-300 лева на месец само за 10-20 минути на ден пред екрана. Ще ви трябва само регистрация в сайта. След като влезете в профила си..
работа по интернет | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
работа по интернет
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 34 дни
предлагам работа по интернет - попълване на кодове, при интерес ми пишете на имейла
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.