Работа

Работа без шеф и работно време

Филтри
Област: обл. Бургас
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
46 обяви
обл. Бургас
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPТърся индивидуални уроци по френски език | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Търся индивидуални уроци по френски език
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 21 часа
Нивото ми е ниско, така че може и студент. Съгласен съм и на дистанционно обучение през Skype.
VIPЧУДЕСЕН ШАНС !!! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
ЧУДЕСЕН ШАНС !!!
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Костадинова,  преди 23 часа
Здравейте,предлагам ви чудесна възможност от която можете да получавате допълнителни доходи само за 5 минути на ден... http://logginclick.com/Registrar.aspx?ID=janel83 Тук се кликат 2500 реклами и се получават по 2,50$ на ден - като кликането става чрез специално устройство и отнема до 5-минути Пакета е 26 долара и работи 30дни + необходими са ви още 2$ за първоначалното купуване на рекламите ,а след това се заплаща от баланса... Хубавото тук е ,че от всеки ваш реферал получавате допълнително 70% или 1,75$ на ден...52,50 на месец Може да пресметнете, колко може да получите ако имате 1..
VIP30 лева дневно , само за няколко минути на ден! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
30 лева дневно , само за няколко минути на ден!
, гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
Предлагам възможност за изкарване на допълнителни доходи с тенденция след време да надхвърлят вашите основни. Това,което е нужно е Интернет,не повече от няколко минутки дневно ! ВСИЧКИ ПОДРОБНОСТИ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ТУК > http://csl.ink/1e7
VIPнадомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв. | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
надомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
/моля да звъните след 11 ч до 18 ч/надомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв. - изработване на хартиени торбички, етикети и др. изделия
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ
Евелина Диамандиева
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Евелина Диамандиева,  преди 6 часа
Каним и вас да се присъедините към растящото ни семейство от дистрибутори, стремящи се към финансова свобода с Форевър Ливинг Продъктс! – Навършени 18 години. – Без фиксирано работно време. – Търсим амбициозни и позитивни личности, които имат желание да успеят. – Достъп до рекламни и обучаващи материали, онлайн магазин. Нашите продукти за здраве и красота с доказани качества са уникални, полезни и се харесват на клиентите ни. Предлагаме ви сами да сте си началници и да работите в уюта на собствения си дом, да представяте изключителни продукти и да печелите комисионни по-големи отколкото..
ИСКАТЕ ЛИ ДА БЪДЕТЕ НА ГРЕБЕНА НА ВЪЛНАТА! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
ИСКАТЕ ЛИ ДА БЪДЕТЕ НА ГРЕБЕНА НА ВЪЛНАТА?!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 23 часа
Търсите ли Нови Възможности за ” пасивни доходи ” ? Желаете ли да изграждате Надежден Перспективен Бизнес...чрез Интернет ?! Ако умеете да си поставяте Цели ,имате Мечти и разбирате руски или английски... Вероятно тази информация е за Вас ??? http://bit.ly/14Fmttl Линка е активен на- уебсайт Мога да бъда полезна с допълнителна информация на емейл или скайп... Възможност за БЕЗПЛАТНА регистрация...
Талантливи фотографи | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Талантливи фотографи
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Atanasova,  преди 23 часа
Обявяваме кастинг за талантливи фотографи! http://mariyanaphotography.wix.com/arts
ЗА 2 МЕСЕЦА ОПИТ-1000 $ НА МЕСЕЦ ПЕЧАЛБА | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
ЗА 2 МЕСЕЦА ОПИТ-1000 $ НА МЕСЕЦ ПЕЧАЛБА
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
за около 2 месеца работа в този сайт ще започнете да печелите по около 1000$ на месец,ще ви обясня подробно как работи тази програма,питайте тук или на е-мейла ,регистрирайте се и започнете да печелите напълно безплатно: https://www. paidverts.com/ref/mirko2001
Търсим пълнолетни жени и мъже от всички населени места за онлайн дейност!Спешно!Започвате моментално.Много добро възнаграждение! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Търсим пълнолетни жени и мъже от всички населени места за онлайн дейност!Спешно!Започвате моментално.Много добро възнаграждение!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Няма ограничения за възраст.Офертата важи за цялата страна.
Кредитен консултант | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Кредитен консултант
Провидент Файненшъл България ООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Провидент Файненшъл България ООД,  преди 2 дни
„Провидент Файненшъл България“ ООД предлага краткосрочни, необезпечени малки кредити с прозрачни условия и такси. Потребителят има свободата да избира как да получава и погасява кредита - чрез банков превод или в удобството на своя дом, с допълнителната услуга „Кредит у дома“, предлагана от нашите кредитни консултанти. Защо да се присъединиш към екипа ни? - Атрактивно седмично заплащане. - Възможност да работиш близо до дома си. - Обучение и постоянна подкрепа, за да успееш. Какви ще са твоите задължения като кредитен консултант? - Активно представяне на кредитни продукти в дома..
допълнителен доход - чрез промоция на здраве | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
допълнителен доход - чрез промоция на здраве
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Пенка Барозова,  преди 2 дни
- Ако сте любител на здравословното хранене и обичате да споделяте и съветвате, - ако сте майка на малки деца и искате да печелите, докато си ги отглеждате, - ако сте настоящи или бивши учители, медицински работници и искате да си изкарвате 100-500лв., - ако искате да печелите от дома, на детската площадка или кварталното кафене, - ако обичате да имате свободно време и сами да управлявате живота си, ТОВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ Е ПОДХОДЯЩО ЗА ВАС! РАБОТА ЗА РЕНОМИРАНА МЕЖДУНАРОДНА КОМПАНИЯ - АКВАСОРС. С екипна подкрепа, с опитен ментор. Прекрасни суперхрани и хр.добавки -доказани вече 20 години ..
работа без шеф в удобно за вас време | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
работа без шеф в удобно за вас време
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
Осигурителни посредници | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Осигурителни посредници
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
- Имате ли нужда от допълнителен доход? - Търсите ли посока за кариерно рзвитие? Кандидатствайте в една от най-големите финансови компании в света за позиция: ОСИГУРИТЕЛЕН ПОСРЕДНИК Задължения: - Консултиране на потенциални и настоящи клиенти на компанията; - Директни продажби на пенсионно-осигурителни продукти. Предлагаме: - Граждански договор; - Гъвкаво работно време; - Начално и последващи обучения; - Мотивиращо възнаграждение; - Комисионни възнаграждения; - Постоянна точкова бонусна схема. Предимства биха били: - Икономическо или търговско, средно или с по-висока степен обра..
МОЯТА РЕКЛАМА МИ ПЛАЩА... | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
МОЯТА РЕКЛАМА МИ ПЛАЩА...
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Костадинова,  преди 4 дни
Търсите ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ ?? Отделяте само 10 мин на ден от ЦЕННОТО СИ ВРЕМЕ..! Или може би желаете да рекламирате СВОЙ БИЗНЕС,да достигнете до нови клиенти... ПОГЛЕДНЕТЕ - http://bit.ly/1DlUnhr Безплатeн Вход - http://bit.ly/1DlVmOG Свържете се на - емейла... Линковете са активни на уеб сайт...
Първи по рода си у нас проект  за работа онлайн от дома | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Първи по рода си у нас проект за работа онлайн от дома
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 дни
Иновативен проект ”Моята онлайн кариера с Орифлейм” набира сериозни хора за сътрудници. Работи се онлайн, в удобно за вас време, от уюта на собствения дом. Печели се съвсем скоро изключително добре, напълно почтено и с пасивни доходи, които се наследяват. Забравете всичко, което сте знаели досега за Орифлейм! Получавате работа в престижна, изключително лоялна и стабилна компания от световно ниво. Предоставя ви се готова система на работа, която след това само трябва да приложите на практика. Превърнете работата си в свое хоби и бъдете независими и спокойни за бъдещето си сега. Внимание..
Работа у дома за дълнителни доходи | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Работа у дома за дълнителни доходи
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Dobrev OOD,  преди 9 дни
http://www.clixsense.com/?7741301 Кликсенс е създаден през 2007година, системата на сайта е така направена, че практически той не може да фалира. Сайтът плаща коректно и редовно, в мрежата ще намерите огромен брой доказателства за това(вкл. и мен) В дългосрочен план ClixSense предлага възможност за много по-голяма печалба от всеки друг. Всеки който е разбрал принципът му на работа е останал повече от доволен. Печалба от една изгледана реклама: $0.001 - $0.02 Минимална сума за теглене: Стандартен потребител - $8.00/Премиум потребител - $6.00 Време между заявките за теглене и превеждане на..
Интересувате се от допълнителни доходи | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Интересувате се от допълнителни доходи?
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Internet System Marketing,  преди 9 дни
Имате компютър, Накарайте го да работи за ВАС! Имате ли ИКОНОМИЧЕСКА СИГУРНОСТ? ИМА ИЛИ НЯМА РАБОТА? Днес хората, имат нужда, повече от всякога, да чувстват ИКОНОМИЧЕСКА СИГУРНОСТ… Имат ли я обаче....? Ежедневно ставаме свидетели на следните факти: Парите свършват, преди да е свършил месеца...Неплатени заеми....Неплатени кредитни карти...Неизплатени задължения – ток, вода, данъци и т.н....Непрекъснати уволнения и увеличаване на безработицата, по специално на безработицата на младите хора на възраст от 18 до 40 години....Фалиране или затруднения в работата на малкия и среден бизнес...Неиз..
Работа за студенти. | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Работа за студенти.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 9 дни
Търся студенти с перфектен английски за превод и/или корекция на текст. Статиите са на тема- туризъм.
надомна работа онлайн | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
надомна работа онлайн
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 10 дни
Искаш ли да живееш различно......а не да преживяваш? Искаш нещо да се промени.........а то не се случва? Попадна на подходящото място, което предлага допълнителни доходи и възможност за изграждане на собствен бизнес в Интернет: · без влагане на пари; · без сложни схеми и машинации; · без звънене на клиенти; · без натискане на кликове или писане на анкети; · без необходимост да лъжете хора! Започни да печелиш пари. Запиши се за безплатен уебинар за да чуеш как Интернет навлиза в живота ни и как да печелиш дистанционно без да се отделяш от ..
Търся бизнес партньори | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Търся бизнес партньори
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 11 дни
Много хора постоянно търсят почасова или допълнителна работа с надеждата, че така финансовото им състояние ще се подобри. Повечето хора следват един предначертан път, защото са заклещени в порочен кръг от финансови разочарования. Това, което не осъзнават е, че копират грешен модел, водещ до фиксирани заплати, работа която мразят, и която води до безизходица. Вместо работа бих искал да ви предложа възможност! Имате ли мечта, която искате да сбъднете? Искате ли повече от живота? Искате ли да имате възможността да изградите международен екип и да станете част от група на млади и амбициозни..
фотографи | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
фотографи
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: krasimir,  преди 12 дни
добро заплащане,осигурена квартира.предимсто за кандидатите е собствен автомобил
rabota | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
rabota
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Работа от вкъщи,  преди 12 дни
“Не е нужно да показваш красотата на слепия и да казваш истината на глухия. Достатъчно е да не лъжеш този, който те слуша или да не разочароваш очите на онзи, който те гледа. Думите печелят временно, поведението надделява над всичко, а доверието? То или се печели, или се губи. Безвъзвратно.” FM GROUP България-станете част от моя екип
таксиметрови шофьори | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
таксиметрови шофьори
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: danny,  преди 17 дни
набира таксиметрови шофьори на смени целогодишно !!! добри условия договор и осигуровки !!! chefrolet aveo !!!
успешен бизнес без големи инвестиции | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
успешен бизнес без големи инвестиции
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 19 дни
Предлагам започване на собствен бизнес с първоначална инвестиция под 100 лева. Може да се съчетава с друга работа. Без фиксирано работно време.
Търся таксиметров шофьор | Работа без шеф и работно време | гр. Созопол
Търся таксиметров шофьор
гр. Созопол, обл. Бургас,  Подател: Atanaska Nikolova,  преди 19 дни
50% от оборота. Ненормирано работно време
ЛЕСНИ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
ЛЕСНИ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: http://moneyfaster.info/financial-freedom,  преди 19 дни
Ако търсиш допълнителен доход-лесни анкети в удобно за теб време Много сайтове предлагат попълване на анкети срещу точки,които да размениш срещу ваучер,ако търсиш заплащане в кеш научи повече тук: http://moneyfatster.info/анкети-он-лайн/ Копирай линка в браузера си за информация ,нямаме време да отговаряме на съобщения
надомна работа по интернет | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
надомна работа по интернет
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 25 дни
Български сайт за отваряне на реклами. Заплаща Ви се за всяка отворена реклама. Заработените суми може да изтеглете чрез EasyPay, PayPal и други. Разгледайте сайта и се регистрирайте безплатно: http://bux.bg/?ref=4561
РАБОТА, ДОПОЛНИТЕЛЬНЫЙ ЗАРАБОТОК | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
РАБОТА, ДОПОЛНИТЕЛЬНЫЙ ЗАРАБОТОК
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: APIELENA,  преди 25 дни
НАТУРАЛЬНЫЕ ПРОДУКТЫ WELNESS, ПРОДУКТЫ ДЛЯ КРАСОТЫ И ЗДОРОВЬЯ НА ОСНОВЕ ПРОДУКТОВ ЧЕЛОВОДСТВА
Ищу партнеров для организации бизнеса в Болгарии. | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Ищу партнеров для организации бизнеса в Болгарии.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Александр Решетнев,  преди 29 дни
Приглашаю партнеров в совместный бизнес в Болгарии и в соседних странах. Этот бизнес можно построить затрачивая всего около 2 часов в день, и работать из дома не оставляя основной вид деятельности. Из России этот бизнес перешел границы стран ближнего зарубежья и стремительно развивается в Европе. Развит в Германии. Начинается работа в Италии, Сербии. Другие страны, в том числе Болгарии, еще не начинали. Я помогу вам построить доходный и устойчивый бизнес. Звоните, пишите. Я в Поморие до 1 июля.
Предсравители на AVON | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Предсравители на AVON
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Златка Георгиева,  преди 30 дни
Търся отговорни хора за дистрибутури на AVON повече информация на телефона
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg