Работа

Работа без шеф и работно време

Филтри
Област: обл. Бургас
Населено място
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
50 обяви
обл. Бургас
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPнадомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв. | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
надомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
/моля да звъните след 11 ч до 18 ч/надомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв. - изработване на хартиени торбички, етикети и др. изделия
Гледане на възрастна жена | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Гледане на възрастна жена
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 часа
Търся жена с опит за гледане на възрастна жена почасово или за постоянна работа. Бургас - център
Талантливи фотографи | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Талантливи фотографи
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Atanasova,  преди 4 часа
Обявяваме кастинг за талантливи фотографи! http://mariyanaphotography.wix.com/arts
Интернет сътрудник | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Интернет сътрудник
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 16 часа
Здравей, Искаш да си по-здрава, по-привлекателна, както и да печелиш пари! Искаш да се погрижиш за себе си и семейството си и да повишиш качеството си на живот, като правиш по 300-600 лв. по интернет. Искаш финансова свобода, защото заслужаваш много повече и знаеш, че имаш по-голям потенциал. В този момент е много важно човек да не пропусне своя златен шанс и много да вярва след това в успеха си. Добре дошла в нашия проект! Екип от професионалисти ще се погрижат за твоя успех. От теб се иска единствено да си достатъчно амбициозна и да не се отказваш лесно. Регистрирай се т..
Онлайн сътрудник | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Онлайн сътрудник
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 16 часа
”Търся работа, чрез която да бъда независима.”Ако това са твоите думи, значи знаеш какво искаш. Може би мечтаеш за гъвкаво работно време? За независимост и допълнителни доходи? За собствен бизнес? Без значение колко високи цели си поставяш, Орифлейм е тук, за да ти даде шанса да намериш именно такава работа! Това е твоята възможност да имаш допълнителни доходи, да бъдеш независима и да разполагаш с много свободно време. Разгърни потенциала си, като същевременно се забавляваш. Да работиш за себе си е вдъхновяващо! Започни сега, като попълниш формата за регистрация: http://rusanka.6x21.c..
Нов онлайн проект търси партньори за работа | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Нов онлайн проект търси партньори за работа
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 16 часа
Търсиш ли нови възможности за развитие? Интересуваш ли се от личностно развитие? Знаеш ли как да правиш интернет маркетинг? Искаш ли да се научиш как да печелиш пари от интернет? Получи твоето безплатно видео и разбери как можеш да се развиеш личностно и как да използваш интернет за доходи. Научи формулата на успеха! Линк към видеото: http://uspei.gr8.com/ Ако си представител на компания за Мрежов маркетинг, това е изключително полезна информация за теб. Ще се научиш как да достигнеш до максималния брой правилни хора и как да подхождаш към тях. Ще ти помогне да се усъвършенс..
Допълнителен доход от интернет с малко труд,но повече постоянство | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Допълнителен доход от интернет с малко труд,но повече постоянство
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 19 часа
Искаш ли с мнението си да определиш тенденциите на утрешния ден и при това да спечелиш пари в брой? За тези ,които работят с компютър и са запознати със сайтовете за печелене макар и на дребни пари.Предлагам ви моят линк,за да се регистрирате и станете мой реферал.така ще комуникираме и ще си помагаме.В екип работата винаги е по добра. http://www.marketagent.com/f.asp?CL=18&RefUID=614515 За въпроси и помощ пишете на емейла ми или на скайп
Търсим спешно жени и мъже от всички възрасти от цялата страна за попълване и обработка на маркетингови данни!Отлично заплащане.Незабавно започване! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Търсим спешно жени и мъже от всички възрасти от цялата страна за попълване и обработка на маркетингови данни!Отлично заплащане.Незабавно започване!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 20 часа
Започвате незабавно.Няма изисквания за образование,квалификация,опит.Няма ограничения за възраст.В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ!!!Офертата е валидна за цялата страна.
Стани част от нещо новаторско и първо по рода си у нас, на което принадлежи бъдещето | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Стани част от нещо новаторско и първо по рода си у нас, на което принадлежи бъдещето
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Ако искаш да промениш живота си към по-добро, запиши се в нашия проект „Моята онлайн кариера с Орифлейм“. Защо да направиш това? 1.Започваш независим самостоятелен бизнес в много стабилна и много лоялна компания. 2. Изграждаш най-голямата в момента потребителска мрежа по Интернет в страната и получаваш пасивни доходи от нея, които непрекъснато растат, осигуряват те за пенсия и дори се наследяват. 3. Имаш възможност да печелиш и от изграждането на международна мрежа в над 36 страни. 4. Получаваш шанс да постигнеш съвсем скоро много по-добри доходи и да промениш коренно своя живот и то..
Първи по рода си у нас проект „Моята онлайн  кариера с Орифлейм“ набира сътрудници | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Първи по рода си у нас проект „Моята онлайн кариера с Орифлейм“ набира сътрудници
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Откога смяташ да започнеш да живееш по друг начин? Приключи с дълговете, купи си кола, премести се в онзи апартамент, за който мечтаеш от няколко години, направи подарък на родителите си, позволи да децата си да получат по-добро образование.... Открий ново стъпало в кариерното си развитие. Започни да печелиш пари. Запиши се за безплатен уебинар, за да чуеш как Интернет навлиза в живота ни и как да печелиш дистанционно без да се отделяш от основната си работа, дома или семейството. Спри да чакаш! Започни да действаш! Запиши се за безплатния уебинар сега: http://6x21.us8.list-manage.com/s..
Първи по рода си у нас проект  за работа онлайн от дома с много високи законни и напълно възможни доходи | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Първи по рода си у нас проект за работа онлайн от дома с много високи законни и напълно възможни доходи
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Иновативен проект ”Моята онлайн кариера с Орифлейм” набира сериозни хора за сътрудници. Работи се онлайн, в удобно за вас време, от уюта на собствения дом. Печели се съвсем скоро изключително добре, напълно почтено и с пасивни доходи, които се наследяват. Забравете всичко, което сте знаели досега за Орифлейм! Получавате работа в престижна, изключително лоялна и стабилна компания от световно ниво. Предоставя ви се готова система на работа, която след това само трябва да приложите на практика. Превърнете работата си в свое хоби и бъдете независими и спокойни за бъдещето си сега. Внимание..
подари на дъщеря си бизнес за бала | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
подари на дъщеря си бизнес за бала
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Радостин Никитов,  преди 3 дни
Казвам се Радостин Никитов и съм информационен мениджър в онлайн проект в сътрудничество с козметичната фирма Орифлейм . Работя само и единствено с бизнес партньори двойки майка-дъщеря , много успешен модел в нашия проект. Ако имаш дъщеря в горните класове или студентка и се тревожиш за бъдещето и реализацията и ,ако се е отчуждила от теб и не споделя както преди –сега е момента да промениш нещата . Свържи се с мен за да ти покажа начина !!! Пропуснах възможността да правя бизнес с баща си , позволи на дъщеря си да го направи с теб и сподели чувството !!! Разгледай снимките за пове..
надомна работа онлайн | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
надомна работа онлайн
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
Искаш ли да живееш различно......а не да преживяваш? Искаш нещо да се промени.........а то не се случва? Попадна на подходящото място, което предлага допълнителни доходи и възможност за изграждане на собствен бизнес в Интернет: · без влагане на пари; · без сложни схеми и машинации; · без звънене на клиенти; · без натискане на кликове или писане на анкети; · без необходимост да лъжете хора! Започни да печелиш пари. Запиши се за безплатен уебинар за да чуеш как Интернет навлиза в живота ни и как да печелиш дистанционно без да се отделяш от ..
Лидер на екип в Ейвън козметикс | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Лидер на екип в Ейвън козметикс
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
Козметична фирма Ейвън търси лидер на екип за Бургаски регион.Задължителна компютърна грамотност,комуникативност и организационни умения!
НАМЕРИ НОВИ ПРИЯТЕЛИ - ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ  -  ПЕЧЕЛИ !!! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
НАМЕРИ НОВИ ПРИЯТЕЛИ - ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ - ПЕЧЕЛИ !!!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Нова социална мрежа !!! Вход безплатен : http://bit.ly/1xTnUwW ПЕЧЕЛИ ДОКАТО ОБЩУВАШ !!! линка е активен на уеб сайт...
ДЕЙСТВИЕ !!! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
ДЕЙСТВИЕ !!!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Вие сте от хората търсещи нови ВЪЗМОЖНОСТИ ... Разглеждате предложения за Перспективен Бизнес чрез ИНТЕРНЕТ ??? Вероятно това е Вашият ШАНС!? http://bit.ly/14Fmttl Линка е активен на- уебсайт Ако разбирате руски или английски и считате ,че това предложение е за вас свържете се на емейл или скайп..
ВЕРОЯТНО ....ТОВА Е ТВОЯТ ШАНС ! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
ВЕРОЯТНО ....ТОВА Е ТВОЯТ ШАНС ?!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Ако разбирате руски,информацията би ви била полезна... “ Наша компания проводит интернет-опрос с целью определения использования и применении интернет технологий в повседневной жизни. Смогли бы Вы ответить на несколько вопросов? Это займет не более 2-х минут вашего времени! Но этим Вы очень мне поможете! Ваши ответы на вопросы будут участвовать в розыгрыше ценных призов! Ответить на вопросы анкеты можно, пройдя по ссылке: http://bit.ly/1jvqfK1 Можете да използвате иновационните инструменти на компанията и за реклама и развитие на всеки друг бизнес- даже БЕЗПЛАТНО ??? http://bi..
МОЯТА РЕКЛАМА МИ ПЛАЩА... | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
МОЯТА РЕКЛАМА МИ ПЛАЩА...
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Костадинова,  преди 4 дни
Търсите ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ ?? Отделяте само 10 мин на ден от ЦЕННОТО СИ ВРЕМЕ..! Или може би желаете да рекламирате СВОЙ БИЗНЕС,да достигнете до нови клиенти... ПОГЛЕДНЕТЕ - http://bit.ly/1DlUnhr Безплатeн Вход - http://bit.ly/1DlVmOG Свържете се на - емейла... Линковете са активни на уеб сайт...
50$ - Бонус предлага пасивни доходи в интернет. Реалните плащания. | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
50$ - Бонус предлага пасивни доходи в интернет. Реалните плащания.
Artem Korogod
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Artem Korogod,  преди 5 дни
Webtransfer-Finance.com предлага пасивни доходи в интернет. Реалните плащания. * $ 50 за една проста регистрация като бонус на един депозит (да им даде кредит от 0,5% до 3% на ден и да печелят от 3$ ) * 50% от печалбата активни реферали на първо ниво * 15% от печалбата на второ ниво реферали * Регистрирайте сметка в сайта през всяка социална мрежа. * Webtransfer гарантира 100% възстановяване. Трябва от вас: 1) https://webtransfer-finance.com/ru/?id_partner=79521856 Регистрирайте се, за справка (в противен случай не се получи бонуса) 2) Потвърдете телефонния номер 3) $ 50 бонус да инвестират (Б..
Осигурителни посредници | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Осигурителни посредници
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 дни
- Имате ли нужда от допълнителен доход? - Търсите ли посока за кариерно рзвитие? Кандидатствайте в една от най-големите финансови компании в света за позиция: ОСИГУРИТЕЛЕН ПОСРЕДНИК Задължения: - Консултиране на потенциални и настоящи клиенти на компанията; - Директни продажби на пенсионно-осигурителни продукти. Предлагаме: - Граждански договор; - Гъвкаво работно време; - Начално и последващи обучения; - Мотивиращо възнаграждение; - Комисионни възнаграждения; - Постоянна точкова бонусна схема. Предимства биха били: - Икономическо или търговско, средно или с по-висока степен обра..
Надомна работа | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Надомна работа
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 дни
Ако търсите допълнителен или основен доход, който да получавате работейки сами, без шеф, когато пожелаете, това е вашата възможност. Регистрирате се посредством линка: http://bux.bg/?ref=1701 Единственото, което трябва да правите е да отделяте по 10 минути на ден, за да гледате рекламите в сайта. Всеки ден ще получавате нови реклами. Колкото повече изгледате, толкова повече пари ще спечелите. Минималната сума,която можете да изтеглите е 5 лв. Сайтът е ЛЕГАЛЕН! УСПЕХ!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ
Евелина Диамандиева
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Евелина Диамандиева,  преди 8 дни
Каним и вас да се присъедините към растящото ни семейство от дистрибутори, стремящи се към финансова свобода с Форевър Ливинг Продъктс! – Навършени 18 години. – Без фиксирано работно време. – Търсим амбициозни и позитивни личности, които имат желание да успеят. – Достъп до рекламни и обучаващи материали, онлайн магазин. Нашите продукти за здраве и красота с доказани качества са уникални, полезни и се харесват на клиентите ни. Предлагаме ви сами да сте си началници и да работите в уюта на собствения си дом, да представяте изключителни продукти и да печелите комисионни по-големи отколкото..
търся надомна работа | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
търся надомна работа
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 10 дни
търся надомна работа лепене на пликове или торбички,сглабяне на предмети или оцветяване на мускалчета или нещо подобно.
почасова работа | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
почасова работа
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 11 дни
търся човек за флаери. 3 лв. на час. за контакт посочения емайл.
ПРЕДПРИЕМАЧ | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
ПРЕДПРИЕМАЧ
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 14 дни
ПЕЧЕЛИТЕ ОТ ГЛЕДАНЕ НА РЕКЛАМИ НА PTC САЙТОВЕ. Най-добрите PTC сайтове можете да видите на моя сайт-линк към него: в контакти за обявата. Най-добрите сайтове можете да намерите в http://the-best-ptc-clix-websites.webnode.com, това е моят сайт-линк към него съм поставил в контакти за обявата.Кликвате върху един от банерите на”CLIXSENS” или на ”GRANDBUX”.Правите си регистрация във всеки един от тях.Те Ви изпращат имейл за потвърждение в посочената от Вас пощенска кутия(ако нямате такава направете си в ABV.BG).В изпратения имейл има линк върху който трябва да кликнете,за да потвърдите регистрация..
стани напълно независим за 3-4 месяца !!! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
стани напълно независим за 3-4 месяца !!!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 14 дни
Тук щте научите всичко!!! от 50$ за 11 дена. https://www.facebook.com/groups/682850431825806/
работа като бизнес партньор | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
работа като бизнес партньор
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 14 дни
Предлагам целогодишна почасова работа във вашето свободно време със седмично заплащане в сферата на директните продажби.Бизнеса предлага работа в динамична среда, с голям екип от професионалисти, вътрешно-фирмени обучения, възможности за професионално развитие и допълнителни стимули като:- Бонуси обвързани с продажбите- Допълнителни бонуси за добро представяне- Отстъпка при пазаруване на всички стоки и услуги в цялата страна- Други социални придобивки- Безплатно обучение- Постоянна подкрепа от нашия екип в цялата страна. Работата е целогодишна, от 2 до 3 часа дневно, може и само събота и недел..
работа от дома | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
работа от дома
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 19 дни
Търся служител с компютърни умения и Гръцки език , който да работи от дома си. Работата се състои в това да пуска фирмени оферти до различни фирми взети от интернет. Работата е съвсем улеснена,и се състои единствено в пускане на оферти със продуктите на фирмата до други фирми които ще търси от различни указатели в интернет. Работата е от дома и не е необходимо голям опит, а единствено да работи с компютър. Работното време го решавате вие, може и извън работно време, когато вие удобно на вас. Може и студенти. Задължително условие е да знае Гръцки език
Мениджър в Орифлейм | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Мениджър в Орифлейм
Независим консултант
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Независим консултант,  преди 24 дни
Търся двама амбициозни кандидати, на които да помогна в рамките на 3-4 месеца да достигнат мениджърско ниво по Плана на успеха на Орифлейм. Какво получавате при достигането на мениджърското ниво: 1. Доходи от 400 до 1000 лв. месечно /от работата с групата, а не само от продажби/ 2. Независимост в работата си - работите с Вашето удобно работно време и място 3. Възможност за растящи доходи - при достигане на по-високи титли доходите са над 1500 лв. месечно 4. Личностно и кариерно развитие - покани за различни семинари, които за квалифицираните мениджъри са безплатни 5. Безплатни пътувания в..
Пазарувай и печели | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Пазарувай и печели
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Румяна Димитрова,  преди 26 дни
Предлагам възможност за допълнителни доходи и мащабен бизнес. Възможност за печалба от всяка стока и услуга на пазара. Без шеф и работно време!
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg