Работа

Работа без шеф и работно време

Филтри
Област
Населено място
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
315 обяви
ТОП оферта
ЗАКОННА И СИГУРНА ПЕЧАЛБА ПО ИНТЕРНЕТгр. София, София,  Подател: waprosi,  преди 1 денАз се занимавам с PTC вече 18 месеца и си докарвам по около 300$ на месец. Работата е лесна и дстъпна за всеки, който има желание да се занимава както и достатъчно свободно време пред компютъра. Около 1 час на ден е напълно достатъчен, за да взимате средната работна заплата в България. Това не са ”лесни пари” както много лъжливи обяви в интернет пространството гласят. За сметка на това обаче можем да сме убедени, че ще си получим парите на 100%. Няма ограничение на това колко можем да печелим, може да взимаме по 50$ на месец, може и по 500$. На запад има хора, които правят по над 3000 само от PTC. Ако сте заинтересовани и искате повече информация прегледайте сайта www.partybux.ovo.bg или ни ..
ТОП оферта
30-50 ЛЕВА ДНЕВНО , САМО ЗА НЯКОЛКО МИНУТИ НА ДЕН - НАУЧИ КАК СЕ ПЕЧЕЛИ ОТ ДОМА ! ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА !гр. София, София,  Подател: http://easymoneybg.ucoz.com/,  преди 1 денhttp://easymoneybg.ucoz.com/Допълнително описание: ПОВИШЕТЕ ПРИХОДИТЕ СИ С НАД 1000 $ НА МЕСЕЦ ! - ЕТО ТУК- http://easymoneybg.ucoz.com// - ЩЕ ВИ ПОКАЖА КАК СТАВА ВСИЧКО ОТ САМАТА РЕГИСТРАЦИЯ ДО КАК ДА СИ ВЗЕМЕТЕ ПЕЧАЛБАТА. ЗА ДА ИЗКАРАТЕ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ НЕ Е НЕОБХОДИМА ДА ИМАТЕ СОБСТВЕН САЙТ ,БЛОГ ИЛИ ФОРУМ , ИЛИ ПЪК ДА ПРИТЕЖАВАТЕ ПОЗНАНИЯ ПО ПРОГРАМИРАНЕ. НАЧИНЪТ,КОЙТО ЩЕ ВИ ПРЕДСТАВЯ Е ЛЕСЕН И ОТНЕМА САМО НЯКОЛКО МИНУТИ НА ДЕН. ЕДИНСТВЕНИТЕ НЕЩА ,ОТ КОЙТО ИМАТЕ НУЖДА , КОМПЮТЪР С ИНТЕРНЕТ , ВРЕМЕ И ПОСТОЯНСТВО . ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ТОЗИ АДРЕС : http://easymoneybg.ucoz.com/ ДИРЕКТЕН ЛИНК КЪМ САЙТА СЕ НАМИРА ПОД КОНТАКТИ - Уебсайт: http://easymoneybg.ucoz.com/
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPПечелете пари от дома си и бъдете спокойни за бъдещето си :: Работа без шеф и работно време :: гр. София
Печелете пари от дома си и бъдете спокойни за бъдещето си
гр. София, обл. София,  преди 10 часа
Ако търсите развитие или имате нужда от допълнителни доходи, кандидатствайте на: www.finansovasvoboda.info
VIPsex i pari :: Работа без шеф и работно време :: гр. Пловдив
sex i pari
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: nabiram momicheta za rabota,udovolstvie i pari,  преди 12 часа
набирам момичета които обичат секса обичат и парите.и двете неща са гарантирани
VIPнадомни дейности :: Работа без шеф и работно време :: гр. Ямбол
надомни дейности
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 13 часа
до 55 лв./ден от надомни дейности с хартиени изделия, до 1 200 лв./месец от надомен бизнес с компютър и интернет
VIPПреводачи без квалификация :: Работа без шеф и работно време :: гр. София
Преводачи без квалификация
гр. София, обл. София,  Подател: Евгения Христова,  преди 2 дни
Търся не заклети и не квалифицирани преводачи, хора които по една или друга причина знаят добре писмено и разговорно следните езици: Албански Босненски Македонски Полски Португалски Румънски Сръбски Сърбохърватски Словашки Словенски Турски Унгарски Холандски Хърватски Чешки Преводите ще представляват писмена комуникация между наши дистрибутори и хора от изброените държави. Заплащането ще се извършва на дума. Реакция за превод до 2 часа. Връзката между преводачи и хора от нашият екип се осъществява през разработена за целта платформа. Дис..
VIPИскате ли да печелите от Drop Shipping без никаква инвестиция по 100-200 лв. на ден :: Работа без шеф и работно време :: гр. Пловдив
Искате ли да печелите от Drop Shipping без никаква инвестиция по 100-200 лв. на ден?
Николай
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Николай,  преди 3 дни
Ако искате да имате доходи, които заслужавате, време е да ги получите. Всеки ден хора от цял свят печелят пари от сайтове, като еBay, Amazon, Walmart, Costco. Какво предлагаме: Пълно и постоянно обучение. Система от On-Line обучения, които ви показват как успешно да продавате в eBay, Google и Amazon. Системата е почти напълно Copy/Paste, което я прави изключително лесна за ползване Стъпка по стъпка. Нашият екип ви подкрепя и стимулира. Имаме изградени групи в социалните мрежи, в които колеги от цял свят обменяме опит. Без реферали. Не е нужна да регистрирате някой след вас, за да и..
VIPВЕРОЯТНО ....ТОВА Е ТВОЯТ ШАНС ! :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
ВЕРОЯТНО ....ТОВА Е ТВОЯТ ШАНС ?!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Ако разбирате руски,информацията би ви била полезна... “ Наша компания проводит интернет-опрос с целью определения использования и применении интернет технологий в повседневной жизни. Смогли бы Вы ответить на несколько вопросов? Это займет не более 2-х минут вашего времени! Но этим Вы очень мне поможете! Ваши ответы на вопросы будут участвовать в розыгрыше ценных призов! Ответить на вопросы анкеты можно, пройдя по ссылке: http://bit.ly/1jvqfK1 Можете да използвате иновационните инструменти на компанията и за реклама и развитие на всеки друг бизнес- даже БЕЗПЛАТНО ??? !Линка за..
VIPПечели докато общуваш! :: Работа без шеф и работно време :: гр. София
Печели докато общуваш!
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
Нова социална мрежа дава възможност да печелите от вашата активност. Поканете приятелите си и се забавлявайте. Подобно на фейсбук поствате, харесвате и споделяте неща, които ви харесват. За това получавате точки, които можете да обмените за пари или предметна награда. Колкото повече хора сте поканили, толкова по-бързо трупате точки. За повече подробности вижте линка към обявата.
VIPнадомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв. :: Работа без шеф и работно време :: гр. Пловдив
надомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 4 дни
/позвънявания и посещения 11-18 ч /надомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв. - изработване на хартиени торбички, етикети и др. изделия
ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАБОТА-МРЕЖОВ МАРКЕТИНГ :: Работа без шеф и работно време :: гр. София
ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАБОТА-МРЕЖОВ МАРКЕТИНГ
гр. София, обл. София,  преди 4 часа
Търсим бизнес партньори за да развиваме една идея в България и чужбина в индустрия на туризма. За повече информация свържете с нас. anastasioumaria@windowslive.com
Печели докато общуваш! Само при нас може да печелите от всяка споделена емоция. :: Работа без шеф и работно време :: гр. Пловдив
Печели докато общуваш! Само при нас може да печелите от всяка споделена емоция.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 7 часа
Печели докато общуваш! Pal.bg е мястото, където общуването върви ръка за ръка със забавлението. Само при нас може да печелите от всяка споделена емоция. Pal.bg не е обикновена социална мрежа - ние разчупихме стереотипите и осигурихме възможност за печалба. Тук печалбите са на база на вашата активност. Регистирай се безплатно! Регистрацията в Pal.bg е напълно безплатна и отнема по-малко от минута! Общувай и се забавлявай! Не изоставай! Бъди в час с новостите около тези, които те интересуват! Харесвай, споделяй, коментирай! Изрази себе си! Открий нови каузи, създавай свои, нами..
Лидер на екип в Ейвън козметикс :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
Лидер на екип в Ейвън козметикс
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 7 часа
Козметична фирма Ейвън търси лидер на екип за Бургаски регион.Задължителна компютърна грамотност,комуникативност и организационни умения!
надомна работа :: Работа без шеф и работно време :: гр. София
надомна работа
гр. София, обл. София,  Подател: hrisnik,  преди 9 часа
спешно търсим отговорни момичета за постоянна работа на компютър от вкъщи. заплащане 10 лв. на час
Надомна работа :: Работа без шеф и работно време :: гр. София
Надомна работа
гр. София, обл. София,  преди 9 часа
Здравейте, по-долу в обявата ще видите интернет адреси на сайтове, в които ви се плаща за да гледате реклами - системата е известна като ptc (pay to click)! За всяка изгледана реклама ви се заплаща, като трябва да имате, акаунт в PayPal, където да ви се превеждат заработените пари! Размерът на сумата, която може месечно да печелите зависи единствено от вас, освен рекламите има и допълнителни начини на страниците за печелене на допълнително пари като игри, задачки, тестове! Колкото повече гледате реклами и колкото повече редовно влизате в страницата, толкова повече печелите - трябва да знаете п..
Надомна Работа ! :: Работа без шеф и работно време :: гр. Добрич
Надомна Работа !
Телкийски ЕТ
гр. Добрич, обл. Добрич,  Подател: Телкийски ЕТ,  преди 10 часа
СПЕШНО се търсят хора за надомна работа, не се изискват специални умения, важно е да имате компютър и достъп до интернет. Без значение са полът и възрастта. Много добро заплащане!
Доброволец в Африка и Индия :: Работа без шеф и работно време :: Великобритания (GB)
Доброволец в Африка и Индия
Колеж за международно сътрудничество и развитие
Великобритания (GB), обл. Друга държава,  Подател: Колеж за международно сътрудничество и развитие,  преди 11 часа
Програмите са доброволчески и са насочени към превенция и борба с епидемиите, създаване на водоизточници, развиване на селските райони и грижа за осиротели деца. Тук ще можете да усъвършенствате познанията си по английски език, да тренирате своята устойчивост и адаптивност в живота, да спечелите приятели от цял свят и да станете просто гражданин на планетата. Ако сте човек, който обича да чупи рамките на обществените стереотипи, който си позволява да бъде различен от масата - и в мислите, и в действията си; ако посредствеността не ви задоволява; ако имате голямо сърце, вяра в себе си и други..
Работа от вкъщи :: Работа без шеф и работно време :: гр. Смолян
Работа от вкъщи
гр. Смолян, обл. Смолян,  преди 12 часа
Намерих голяма интернет компания - Cashfiesta.com - създала продукт, всеки може да се възползва. Те ви плащат, докато работите или играете на вашия компютър. Всичко, което трябва да направите е да се запази техния софтуер - на FiestaBar ™ - активна, докато сте онлайн. Те дори ви плащат, когато вашите приятели използват своите компютри. За разлика от други компании, Cashfiesta Ви дава контрол върху това колко пари печелите. Те имат индивидуален payrate въз основа на броя на специалните оферти като се регистрирате . Тъй като някои от тези предложения са свободни, можете да увеличите вашия pay..
Работа от дома,лесно е,опитайте! :: Работа без шеф и работно време :: гр. Велико Търново
Работа от дома,лесно е,опитайте!
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  преди 13 часа
Лесни пари.Нужни само компютър и интернет.До 50 лв на ден.Без да инвестирате нищо!!! За повече информация се свържете с мен от тук като оставите вашият емаил - http://goo.gl/cJteYM
Работа от дома,лесно е,опитайте! :: Работа без шеф и работно време :: гр. Варна
Работа от дома,лесно е,опитайте!
гр. Варна, обл. Варна,  преди 13 часа
Лесни пари.Нужни само компютър и интернет.До 50 лв на ден.Без да инвестирате нищо!!! За повече информация се свържете с мен от тук http://jobs-sofia.blogspot.com/
Печелете пари от дома,без да правите нищо :: Работа без шеф и работно време :: гр. Велико Търново
Печелете пари от дома,без да правите нищо
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  преди 13 часа
Лесни пари.Нужни само компютър и интернет.До 50 лв на ден.Без да инвестирате нищо!!! За повече информация се свържете с мен от тук http://jobs-sofia.blogspot.com/
Печелете пари от дома,без усилия :: Работа без шеф и работно време :: гр. София
Печелете пари от дома,без усилия
гр. София, обл. София,  преди 13 часа
Лесни пари.Нужни само компютър и интернет.До 50 лв на ден.Без да инвестирате нищо!!! За повече информация се свържете с мен от тук http://jobs-sofia.blogspot.com/
ПРЕДПРИЕМАЧ :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
ПРЕДПРИЕМАЧ
GRANDE
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 20 часа
ПЕЧЕЛИТЕ ОТ ГЛЕДАНЕ НА РЕКЛАМИ НА PTC САЙТОВЕ. Най-добрите PTC сайтове можете да видите на моя сайт-линк към него: в контакти за обявата. Най-добрите сайтове можете да намерите в http://the-best-ptc-clix-websites.webnode.com, това е моят сайт-линк към него съм поставил в контакти за обявата.Кликвате върху един от банерите на”CLIXSENS” или на ”GRANDBUX”.Правите си регистрация във всеки един от тях.Те Ви изпращат имейл за потвърждение в посочената от Вас пощенска кутия(ако нямате такава направете си в ABV.BG).В изпратения имейл има линк върху който трябва да кликнете,за да потвърдите регистрация..
Станете част от партньорската програма на Кокетна :: Работа без шеф и работно време :: гр. Благоевград
Станете част от партньорската програма на Кокетна
гр. Благоевград, обл. Благоевград,  преди 1 ден
Става дума за едно доста интересно предложение от Koketna.com, това е моден сайт, който е доста популярен и предлага на потребителите си да промотират артикулите в сайта на свои познати като използват работна програма и от всяка направена покупка - се печелят по 10% комисионна от цената - се печели от клик на вашият индивидуален линк - се печели от продажбата на хора, които вие сте направили ваши партньори Моля разгледайте и при желание не се колебайте да се свържете с мен за повече информация. При желание има и линк за регистрация! ВСИЧКО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!!!
работа в интернет :: Работа без шеф и работно време :: гр. Варна
работа в интернет
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
Печелене на пари от регистрация и публикации тук: http://pal.bg/?ref=08yj6m0prh
Работа от дома с компютър :: Работа без шеф и работно време :: гр. София
Работа от дома с компютър
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Гъвкави работни места на свободна практика. Плаща се за Извършване на проучвания и писане на статии и рецензии, Отговорете на въпросите, Въвеждане на данни, Напиши отзиви, преглед на снимки и видео клип за оценяване, всичко е много по-лесно от колкото Ви изглежда-звучи! Спечелете реални пари в свободното си време. Това е 100% свободно за започване. Подходяща работа за всички възрасти и нива на образование. За още информация посетете уеб адреса 15 см под-текста:
ЛЕСНИ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
ЛЕСНИ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: http://moneyfaster.info/financial-freedom,  преди 1 ден
Ако търсиш допълнителен доход-лесни анкети в удобно за теб време Много сайтове предлагат попълване на анкети срещу точки,които да размениш срещу ваучер,ако търсиш заплащане в кеш научи повече тук: http://moneyfatster.info/анкети-он-лайн/ Копирай линка в браузера си за информация ,нямаме време да отговаряме на съобщения
ПЕЧЕЛИ ПАРИ ОТ ТЕСТВАНЕ НА КОМПЮТЪРНИ И ВИДЕО ИГРИ :: Работа без шеф и работно време :: гр. София
ПЕЧЕЛИ ПАРИ ОТ ТЕСТВАНЕ НА КОМПЮТЪРНИ И ВИДЕО ИГРИ
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Лесна и сигурна надомна работа за всеки- ако обичаш да играеш компютърни и видео игри-може да станеш гейм-тестер - получаваш пари докато се забавляваш тук:http://moneyfaster.info/video-games/ Копирай линка в браузера си за информация ,нямаме време да отговаряме на съобщения
ТРЯБВАТ ТИ ПАРИ  НАУЧИ КАК ДА ПЕЧЕЛИШ ОТ ФЕЙСБУК И ТУИТЪР :: Работа без шеф и работно време :: гр. София
ТРЯБВАТ ТИ ПАРИ ? НАУЧИ КАК ДА ПЕЧЕЛИШ ОТ ФЕЙСБУК И ТУИТЪР
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
СУПЕР ЛЕСЕН НАЧИН ЗА ДОХОДИ - печели от facebook ,twitter и youtube- лайкваш,споделяш новини,пишеш коментари и разпоространяваш информация за промоции ВИЖ ТУК :http://moneyfaster.info/пари-от-фейсбук/ Копирай линка в браузера си за информация ,нямаме време да отговаряме на съобщения
бизнес консултант :: Работа без шеф и работно време :: гр. Казанлък
бизнес консултант
гр. Казанлък, обл. Стара Загора,  преди 1 ден
Спешно търся отговорни и амбициозни хора от цялата страна,които да работят от вкъщи през свободното си време.Работата е интересна и перспективите са големи.Подходяща е за допълнителен или основен доход. Емилия Стоянова (бизнес консултант)
« Предишна | 1234567 ... 91011 | Следваща »
Host.bg