Работа

Работа без шеф и работно време

Филтри
Област
Населено място
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
311 обяви
ТОП оферта
ЗАКОННА И СИГУРНА ПЕЧАЛБА ПО ИНТЕРНЕТгр. София, София,  Подател: waprosi,  преди 1 денАз се занимавам с PTC вече 18 месеца и си докарвам по около 300$ на месец. Работата е лесна и дстъпна за всеки, който има желание да се занимава както и достатъчно свободно време пред компютъра. Около 1 час на ден е напълно достатъчен, за да взимате средната работна заплата в България. Това не са ”лесни пари” както много лъжливи обяви в интернет пространството гласят. За сметка на това обаче можем да сме убедени, че ще си получим парите на 100%. Няма ограничение на това колко можем да печелим, може да взимаме по 50$ на месец, може и по 500$. На запад има хора, които правят по над 3000 само от PTC. Ако сте заинтересовани и искате повече информация прегледайте сайта www.partybux.ovo.bg или ни ..
ТОП оферта
30-50 ЛЕВА ДНЕВНО , САМО ЗА НЯКОЛКО МИНУТИ НА ДЕН - НАУЧИ КАК СЕ ПЕЧЕЛИ ОТ ДОМА ! ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА !гр. София, София,  Подател: http://easymoneybg.ucoz.com/,  преди 1 денhttp://easymoneybg.ucoz.com/Допълнително описание: ПОВИШЕТЕ ПРИХОДИТЕ СИ С НАД 1000 $ НА МЕСЕЦ ! - ЕТО ТУК- http://easymoneybg.ucoz.com// - ЩЕ ВИ ПОКАЖА КАК СТАВА ВСИЧКО ОТ САМАТА РЕГИСТРАЦИЯ ДО КАК ДА СИ ВЗЕМЕТЕ ПЕЧАЛБАТА. ЗА ДА ИЗКАРАТЕ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ НЕ Е НЕОБХОДИМА ДА ИМАТЕ СОБСТВЕН САЙТ ,БЛОГ ИЛИ ФОРУМ , ИЛИ ПЪК ДА ПРИТЕЖАВАТЕ ПОЗНАНИЯ ПО ПРОГРАМИРАНЕ. НАЧИНЪТ,КОЙТО ЩЕ ВИ ПРЕДСТАВЯ Е ЛЕСЕН И ОТНЕМА САМО НЯКОЛКО МИНУТИ НА ДЕН. ЕДИНСТВЕНИТЕ НЕЩА ,ОТ КОЙТО ИМАТЕ НУЖДА , КОМПЮТЪР С ИНТЕРНЕТ , ВРЕМЕ И ПОСТОЯНСТВО . ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ТОЗИ АДРЕС : http://easymoneybg.ucoz.com/ ДИРЕКТЕН ЛИНК КЪМ САЙТА СЕ НАМИРА ПОД КОНТАКТИ - Уебсайт: http://easymoneybg.ucoz.com/
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPПреводачи без квалификация :: Работа без шеф и работно време :: гр. София
Преводачи без квалификация
гр. София, обл. София,  Подател: Евгения Христова,  преди 13 часа
Търся не заклети и не квалифицирани преводачи, хора които по една или друга причина знаят добре писмено и разговорно следните езици: Албански Босненски Македонски Полски Португалски Румънски Сръбски Сърбохърватски Словашки Словенски Турски Унгарски Холандски Хърватски Чешки Преводите ще представляват писмена комуникация между наши дистрибутори и хора от изброените държави. Заплащането ще се извършва на дума. Реакция за превод до 2 часа. Връзката между преводачи и хора от нашият екип се осъществява през разработена за целта платформа. Дис..
VIPИскате ли да печелите от Drop Shipping без никаква инвестиция по 100-200 лв. на ден :: Работа без шеф и работно време :: гр. Пловдив
Искате ли да печелите от Drop Shipping без никаква инвестиция по 100-200 лв. на ден?
Николай
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Николай,  преди 1 ден
Ако искате да имате доходи, които заслужавате, време е да ги получите. Всеки ден хора от цял свят печелят пари от сайтове, като еBay, Amazon, Walmart, Costco. Какво предлагаме: Пълно и постоянно обучение. Система от On-Line обучения, които ви показват как успешно да продавате в eBay, Google и Amazon. Системата е почти напълно Copy/Paste, което я прави изключително лесна за ползване Стъпка по стъпка. Нашият екип ви подкрепя и стимулира. Имаме изградени групи в социалните мрежи, в които колеги от цял свят обменяме опит. Без реферали. Не е нужна да регистрирате някой след вас, за да и..
VIPВЕРОЯТНО ....ТОВА Е ТВОЯТ ШАНС ! :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
ВЕРОЯТНО ....ТОВА Е ТВОЯТ ШАНС ?!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Ако разбирате руски,информацията би ви била полезна... “ Наша компания проводит интернет-опрос с целью определения использования и применении интернет технологий в повседневной жизни. Смогли бы Вы ответить на несколько вопросов? Это займет не более 2-х минут вашего времени! Но этим Вы очень мне поможете! Ваши ответы на вопросы будут участвовать в розыгрыше ценных призов! Ответить на вопросы анкеты можно, пройдя по ссылке: http://bit.ly/1jvqfK1 Можете да използвате иновационните инструменти на компанията и за реклама и развитие на всеки друг бизнес- даже БЕЗПЛАТНО ??? !Линка за..
VIPПечели докато общуваш! :: Работа без шеф и работно време :: гр. София
Печели докато общуваш!
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Нова социална мрежа дава възможност да печелите от вашата активност. Поканете приятелите си и се забавлявайте. Подобно на фейсбук поствате, харесвате и споделяте неща, които ви харесват. За това получавате точки, които можете да обмените за пари или предметна награда. Колкото повече хора сте поканили, толкова по-бързо трупате точки. За повече подробности вижте линка към обявата.
VIPнадомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв. :: Работа без шеф и работно време :: гр. Пловдив
надомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
/позвънявания и посещения 11-18 ч /надомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв. - изработване на хартиени торбички, етикети и др. изделия
VIPПечелете пари от дома си и бъдете спокойни за бъдещето си :: Работа без шеф и работно време :: гр. София
Печелете пари от дома си и бъдете спокойни за бъдещето си
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Ако търсите развитие или имате нужда от допълнителни доходи, кандидатствайте на: www.finansovasvoboda.info
VIPsex i pari :: Работа без шеф и работно време :: гр. Пловдив
sex i pari
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: nabiram momicheta za rabota,udovolstvie i pari,  преди 3 дни
набирам момичета които обичат секса обичат и парите.и двете неща са гарантирани
За онлайн доходи от Internet :: Работа без шеф и работно време :: гр. София
За онлайн доходи от Internet
гр. София, обл. София,  преди 10 часа
Изисквания: Компютърни умения на начално ниво /любителски опит. Рекламна компания търси персонал, който да гледа реклами и участва в уеб анкети, проучвания и онлайн тест задачи и др. + набиране на персонал постоянни работни места. Работата е онлайн от вашия дом и домашен компютър. - Желание да работят и да печелят, здрави амбиции. За цялата работна програма посетете linka Уеб Сайт адреса 12 см под-текста: online1rabota data.bg
Лидер на екип в Ейвън козметикс :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
Лидер на екип в Ейвън козметикс
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 14 часа
Козметична фирма Ейвън търси лидер на екип за Бургаски регион.Задължителна компютърна грамотност,комуникативност и организационни умения!
Надомна Работа ! :: Работа без шеф и работно време :: гр. Добрич
Надомна Работа !
Телкийски ЕТ
гр. Добрич, обл. Добрич,  Подател: Телкийски ЕТ,  преди 14 часа
СПЕШНО се търсят хора за надомна работа, не се изискват специални умения, важно е да имате компютър и достъп до интернет. Без значение са полът и възрастта. Много добро заплащане!
Търсим бизнес партньори :: Работа без шеф и работно време :: гр. София
Търсим бизнес партньори
гр. София, обл. София,  Подател: ”Сибир-Балкан” ООД,  преди 14 часа
ТЪРСЯ 3 лидера за високодоходната МЛМ система на Сибирско здраве, доход 5000 лв.+ след 6 мес. сериозно бизнес -развитие. Доходи, пътувания и признание за Вас. Международен бизнес в 22 страни по света - в Европа, Азия, Америка и България.
търся бизнес-организатори :: Работа без шеф и работно време :: гр. София
търся бизнес-организатори
гр. София, обл. София,  преди 14 часа
Каним бизнес-организатори в готова бизнес-система.
Интересувате се от допълнителни доходи :: Работа без шеф и работно време :: гр. София
Интересувате се от допълнителни доходи?
гр. София, обл. София,  Подател: Internet System Marketing,  преди 14 часа
Има ли Политическа и ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ДНЕС в България? ИМА ИЛИ НЯМА РАБОТА? Имате компютър, Накарайте го да работи за ВАС! Търсим ентусиазирани хора (студенти, работещи в частния или държавния сектор, бизнесмени – собственици на малък, среден или голям бизнес, пенсионери, безработни), които да са независими сътрудници в нашия ЕКИП, а защо НЕ и ЛИДЕРИ на ЕКИПА ни?..Хора, които искат да променят икономическия стандарт на живот, имат МЕЧТИ и РАБОТЯТ, за да ги постигнат. Необходими условия: Компютърна грамотност; Един чужд език, освен Българския; Желание да учат НОВИ неща и н..
Интересувате ли се от ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ :: Работа без шеф и работно време :: гр. Монтана
Интересувате ли се от ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ?
гр. Монтана, обл. Монтана,  Подател: Internet System Marketing,  преди 14 часа
Интересувате ли се от ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ? Здравейте, Обръщам се към Вас като успешен партньор в голямата международна компания. Набирам инициативни сътрудници (бизнесмени, работещи в държавния и частния сектор, студенти, пенсионери и безработни) на позиция „Регионален търговски представител” в нашият екип. На тази позиция Вие самостоятелно определяте колко часа да работите. В началото, одобрените кандидати ще минат безплатно обучение, като доходите, които можете да получавате ще започнат от 200лв и могат да достигнат до 2400лв. Основни изисквания към кандидатите са: - д..
работа в интернет :: Работа без шеф и работно време :: гр. Варна
работа в интернет
гр. Варна, обл. Варна,  преди 15 часа
Печелене на пари от регистрация и публикации тук: http://pal.bg/?ref=08yj6m0prh
РАБОТА, ЗАПЛАТА, ПАРИ, ДОХОДИ от дома чрез интернет - NEOBUX :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
РАБОТА, ЗАПЛАТА, ПАРИ, ДОХОДИ от дома чрез интернет - NEOBUX
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Georgi,  преди 16 часа
Здравейте. Има лесен начин да изкарате малко ПАРИ от интернет ОТ ВКЪЩИ без да ИНВЕСТИРАТЕ ИЛИ ВЛАГАТЕ НЕЩО, БЕЗ НИКАКЪВ РИСК и без НИКАКВО ОБВЪРЗВАНЕ. Много подходящ за изкарване на ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ. Представям ВИ сайт с, който работят хиляди хора из целия свят. Става въпрос за ГЛЕДАНЕ НА РЕКЛАМИ ПО ИНТЕРНЕТ. САЙТЪТ Е ПРОВЕРЕН И ПЛАЩАТ РЕДОВНО. В началото всичко става бавно и се вади по малко, но с малко повече упоритост след няколко месеца може да вадите по 100-300 лева на месец само за 10-20 минути на ден пред екрана. Ще ви трябва само регистрация в сайта.След като влезете в профила си к..
Козметик :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
Козметик
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Ванесса 82,  преди 16 часа
Студио Ванесса търси козметик на наем
Талантливи фотографи :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
Талантливи фотографи
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Atanasova,  преди 16 часа
Обявяваме кастинг за талантливи фотографи! http://mariyanaphotography.wix.com/arts
ЛЕСНИ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
ЛЕСНИ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: http://moneyfaster.info/financial-freedom,  преди 16 часа
Ако търсиш допълнителен доход-лесни анкети в удобно за теб време Много сайтове предлагат попълване на анкети срещу точки,които да размениш срещу ваучер,ако търсиш заплащане в кеш научи повече тук: http://moneyfatster.info/анкети-он-лайн/ Копирай линка в браузера си за информация ,нямаме време да отговаряме на съобщения
ПЕЧЕЛИ ПАРИ ОТ ТЕСТВАНЕ НА КОМПЮТЪРНИ И ВИДЕО ИГРИ :: Работа без шеф и работно време :: гр. София
ПЕЧЕЛИ ПАРИ ОТ ТЕСТВАНЕ НА КОМПЮТЪРНИ И ВИДЕО ИГРИ
гр. София, обл. София,  преди 16 часа
Лесна и сигурна надомна работа за всеки- ако обичаш да играеш компютърни и видео игри-може да станеш гейм-тестер - получаваш пари докато се забавляваш тук:http://moneyfaster.info/video-games/ Копирай линка в браузера си за информация ,нямаме време да отговаряме на съобщения
ТРЯБВАТ ТИ ПАРИ  НАУЧИ КАК ДА ПЕЧЕЛИШ ОТ ФЕЙСБУК И ТУИТЪР :: Работа без шеф и работно време :: гр. София
ТРЯБВАТ ТИ ПАРИ ? НАУЧИ КАК ДА ПЕЧЕЛИШ ОТ ФЕЙСБУК И ТУИТЪР
гр. София, обл. София,  преди 16 часа
СУПЕР ЛЕСЕН НАЧИН ЗА ДОХОДИ - печели от facebook ,twitter и youtube- лайкваш,споделяш новини,пишеш коментари и разпоространяваш информация за промоции ВИЖ ТУК :http://moneyfaster.info/пари-от-фейсбук/ Копирай линка в браузера си за информация ,нямаме време да отговаряме на съобщения
ПРЕДПРИЕМАЧ :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
ПРЕДПРИЕМАЧ
GRANDE
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 16 часа
ПЕЧЕЛИТЕ ОТ ГЛЕДАНЕ НА РЕКЛАМИ НА PTC САЙТОВЕ. Най-добрите PTC сайтове можете да видите на моя сайт-линк към него: в контакти за обявата. Най-добрите сайтове можете да намерите в http://the-best-ptc-clix-websites.webnode.com, това е моят сайт-линк към него съм поставил в контакти за обявата.Кликвате върху един от банерите на”CLIXSENS” или на ”GRANDBUX”.Правите си регистрация във всеки един от тях.Те Ви изпращат имейл за потвърждение в посочената от Вас пощенска кутия(ако нямате такава направете си в ABV.BG).В изпратения имейл има линк върху който трябва да кликнете,за да потвърдите регистрация..
детегледачка :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
детегледачка
, гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 17 часа
С предпочитания от Изгрев , Славейков или Зорница
Печелете пари от дома,без усилия :: Работа без шеф и работно време :: гр. София
Печелете пари от дома,без усилия
гр. София, обл. София,  преди 18 часа
Лесни пари.Нужни само компютър и интернет.До 50 лв на ден.Без да инвестирате нищо!!! За повече информация се свържете с мен от тук http://jobs-sofia.blogspot.com/
Работа от дома,лесно е,опитайте! :: Работа без шеф и работно време :: гр. Варна
Работа от дома,лесно е,опитайте!
гр. Варна, обл. Варна,  преди 18 часа
Лесни пари.Нужни само компютър и интернет.До 50 лв на ден.Без да инвестирате нищо!!! За повече информация се свържете с мен от тук http://jobs-sofia.blogspot.com/
Печелете пари от дома,без да правите нищо :: Работа без шеф и работно време :: гр. Велико Търново
Печелете пари от дома,без да правите нищо
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  преди 18 часа
Лесни пари.Нужни само компютър и интернет.До 50 лв на ден.Без да инвестирате нищо!!! За повече информация се свържете с мен от тук http://jobs-sofia.blogspot.com/
Печели докато общуваш! Само при нас може да печелите от всяка споделена емоция. :: Работа без шеф и работно време :: гр. Пловдив
Печели докато общуваш! Само при нас може да печелите от всяка споделена емоция.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
Печели докато общуваш! Pal.bg е мястото, където общуването върви ръка за ръка със забавлението. Само при нас може да печелите от всяка споделена емоция. Pal.bg не е обикновена социална мрежа - ние разчупихме стереотипите и осигурихме възможност за печалба. Тук печалбите са на база на вашата активност. Регистирай се безплатно! Регистрацията в Pal.bg е напълно безплатна и отнема по-малко от минута! Общувай и се забавлявай! Не изоставай! Бъди в час с новостите около тези, които те интересуват! Харесвай, споделяй, коментирай! Изрази себе си! Открий нови каузи, създавай свои, нами..
Лични Консултанти :: Работа без шеф и работно време :: гр. София
Лични Консултанти
гр. София, обл. София,  Подател: Красимира Атанасова,  преди 1 ден
Набираме Лични Консултанти за районите – Зона Б5, Зона Б18, Света Троица, Банишора, Център, Медицинска академия, Женски пазар, ж.к.Средец! Личните консултанти обслужват свои клиенти, предлагат им най-добрата схема за отпускане и събиране на кредитите.
« Предишна | 1234567 ... 91011 | Следваща »
Host.bg