Работа

Работа без шеф и работно време

Филтри
Област
Населено място
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
357 обяви
ТОП оферта
30-50 ЛЕВА ДНЕВНО , САМО ЗА НЯКОЛКО МИНУТИ НА ДЕН - НАУЧИ КАК СЕ ПЕЧЕЛИ ОТ ДОМА ! ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА !гр. София, София,  Подател: http://easymoneybg.ucoz.com/,  преди 19 часаДопълнително описание: ПОВИШЕТЕ ПРИХОДИТЕ СИ С НАД 1000 $ НА МЕСЕЦ ! - ЕТО ТУК- http://easymoneybg.ucoz.com// - ЩЕ ВИ ПОКАЖА КАК СТАВА ВСИЧКО ОТ САМАТА РЕГИСТРАЦИЯ ДО КАК ДА СИ ВЗЕМЕТЕ ПЕЧАЛБАТА. ЗА ДА ИЗКАРАТЕ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ НЕ Е НЕОБХОДИМА ДА ИМАТЕ СОБСТВЕН САЙТ ,БЛОГ ИЛИ ФОРУМ , ИЛИ ПЪК ДА ПРИТЕЖАВАТЕ ПОЗНАНИЯ ПО ПРОГРАМИРАНЕ. НАЧИНЪТ,КОЙТО ЩЕ ВИ ПРЕДСТАВЯ Е ЛЕСЕН И ОТНЕМА САМО НЯКОЛКО МИНУТИ НА ДЕН. ЕДИНСТВЕНИТЕ НЕЩА ,ОТ КОЙТО ИМАТЕ НУЖДА , КОМПЮТЪР С ИНТЕРНЕТ , ВРЕМЕ И ПОСТОЯНСТВО . ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ТОЗИ АДРЕС : http://easymoneybg.ucoz.com/ ДИРЕКТЕН ЛИНК КЪМ САЙТА СЕ НАМИРА ПОД КОНТАКТИ - Уебсайт: http://easymoneybg.ucoz.com/
ТОП оферта
момичета и момчета за почасова работа с холандски езикгр. Бургас, Бургас,  преди 1 денБургас, търси момичета и момчета за почасова работа, говорящ холандски - устно и писмено, минимално заплащане 700 лв., максимално 1 500 лв.
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPDS България набира представители | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
DS България набира представители
DS България
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: DS България,  преди 4 часа
DS България, компания в сферата на онлайн търговията търси да назначи: Търговски представители Работата е надомна и се състои в това да обслужвате нашите клиенти изцяло онлайн. Основните задължения са: Работа с доставчици Подготовка на документация Приемане на поръчки от клиенти Ние предлагаме: Гъвкаво работно време Работа изцяло в интернет Професионално обучение Ако вие: Сте над 18г. Владеете Английски Умеете да работите с компютър Се определяте като търпелив и дисциплиниран Значи сте точният човек за нас! За да кандидатствате изпратете CV с актуална снимка. Ще ..
VIPВЕРОЯТНО ....ТОВА Е ТВОЯТ ШАНС ! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
ВЕРОЯТНО ....ТОВА Е ТВОЯТ ШАНС ?!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 9 часа
Ако разбирате руски,информацията би ви била полезна... “ Наша компания проводит интернет-опрос с целью определения использования и применении интернет технологий в повседневной жизни. Смогли бы Вы ответить на несколько вопросов? Это займет не более 2-х минут вашего времени! Но этим Вы очень мне поможете! Ваши ответы на вопросы будут участвовать в розыгрыше ценных призов! Ответить на вопросы анкеты можно, пройдя по ссылке: http://bit.ly/1jvqfK1 Можете да използвате иновационните инструменти на компанията и за реклама и развитие на всеки друг бизнес- даже БЕЗПЛАТНО ??? !Линка за..
VIPнадомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв. | Работа без шеф и работно време | гр. София
надомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
/позвънявания и посещения 11-17.30 ч/надомна работа за цялата страна, за основен или допълнителен доход около 500 лв. - изработване на хартиени торбички, етикети и др. изделия
VIPСЪТРУДНИК | Работа без шеф и работно време | гр. София
СЪТРУДНИК
Проект ”Моята онлайн кариера”
, гр. София, обл. София,  Подател: Проект ”Моята онлайн кариера”,  преди 2 дни
Иновативен онлайн проект набира партньори за работа от дома. Предлагаме законни доходи, граждански договор и осигуровки за сериозни хора, които могат да отделят минимум 1-2 часа на ден за работа в мрежата. Добра възможност да се комбинира и с друга основна работа или майчинство. Няма първоначална финансова инвестиция. Минимални изисквания: компютър, интернет, основни познания за сърфиране, поща в gmail.com, скайп. Ползването на друг език - гръцки, турски, полски, чешки, сръбски, македонски, румънски, английски е съществено предимство. За да кандидатствате попълнете регистрационната форма на..
VIPТЪРСИМ НЕЗАВИСИМИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ | Работа без шеф и работно време | гр. София
ТЪРСИМ НЕЗАВИСИМИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Търсим бизнес партньори за да развиваме една идея в България и чужбина в индустрия на мрежовя маркетинг . За повече информация свържете с нас.
VIPИскате ли да печелите от Drop Shipping без никаква инвестиция по 100-200 лв. на ден | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Искате ли да печелите от Drop Shipping без никаква инвестиция по 100-200 лв. на ден?
Николай
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Николай,  преди 4 дни
Със сигурност и Вие като много други, искате да имате един сигурен доход от 100-200 лв. на ден без инвестиции, без началник и досадни колеги, без...?! Ако сте честни със себе си и мен, отговорът Ви е „ДА“! Преди да ме отрежете с довода „поредната схема!“ си помислите - всеки ден, хиляди хора по света печелят пари от сайтове, като еBay, Amazon, Walmart, Costco. И аз съм един от тях Какво Ви предлагаме: Системата Drop Shipping Съгласно нея, сме задължени да Ви предоставим пълно и постоянно обучение, програма от On-Line обучения, които ви показват как успешно да продавате в eBay, Google и Ama..
VIPнадомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв. | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
надомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 4 дни
/позвънявания и посещения 11-18 ч /надомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв. - изработване на хартиени торбички, етикети и др. изделия
VIPПечелете НЕОГРАНИЧЕНИ доходи от активността си в социалната мрежа ! | Работа без шеф и работно време | гр. София
Печелете НЕОГРАНИЧЕНИ доходи от активността си в социалната мрежа !
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
Всяко ваше действие, било то разглеждане на снимки, споделяне, коментари, обновяване на вашия профил и т.н. ще се отбелязва във вашата дневна активност, на база на която Вие ще получавате различен брой точки. Колкото по-активни сте, толкова повече точки ще печелите. Печелите допълнително точки и чрез хората, които сте поканили, и от тяхната дейност. Има също и игри, в които се печелят допълнително точки. Спечелените точки може да разменяте за парични и предметни награди при достигане на определен брой точки. Ако обичате социалните мрежи и Ви е приятно да прекарвате времето си в тях, ..
VIPнадомни дейности | Работа без шеф и работно време | гр. Ямбол
надомни дейности
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 4 дни
до 55 лв./ден от надомни дейности с хартиени изделия, до 1 200 лв./месец от надомен бизнес с компютър и интернет
Предлагам надомна работа на сериозни и отговорни хора. За да разберете как да правите бизнес от дома през интернет, се запишете на този линк http://www.neobux.com/r=nolmag7777  За въпроси и информация, пишете на e-maila Лице за контакт : georgi nikolov |
Предлагам надомна работа на сериозни и отговорни хора. За да разберете как да правите бизнес от дома през интернет, се запишете на този линк http://www.neobux.com/?r=nolmag7777 За въпроси и информация, пишете на e-maila Лице за контакт : georgi nikolov
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 час
Дистрибутори на парфюми | Работа без шеф и работно време | гр. Стара Загора
Дистрибутори на парфюми
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Илияна Добрева,  преди 4 часа
За всички, които търсят работа ФМ груп България предлага нова възможност. Ако искате да се присъедините към нашия екип, да се реализирате в сфера,която ви допада, сами да определяте работното си време, да разширите контактите си, да работите за себе си, и не на последно място да си осигурите основен или допълнителен доход, ние сме готови да се запознаем с вас. Команията набира търговски консултанти без възрастови ограничения. Стига да имате желание да се развивате, ние сме насреща. Попитайте как на lirinorn@abv.bg или www.fmparfumes.com.
Независими консултанти на ФМ груп | Работа без шеф и работно време | гр. Велико Търново
Независими консултанти на ФМ груп
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: Илияна Добрева,  преди 4 часа
FM Group предлага колекция от избрани, висококачествени парфюми, козметика и препарати за дома на достъпна за всеки цена. Ако търсите Допълнителни доходи и сте амбициозен човек тогава сте добре дошли в моя екип. Работата е почасова и не е обвързана с работно време. Удобна е както за свободни хора, за студенти, жени по майчинство, така и за работещи. Работите единствено с каталог и мостри в удобно за вас време. Вашата печалба около 40% изцяло зависи от продажбите ви. Освен това имате възможност за допълнителни бонуси и премии за постигнатите от вас резултати. Зависи от вас дали допълнителните ..
Стани Промоутър в Koketna | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Стани Промоутър в Koketna
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 часа
Искате работа без работно време и без шефове? Искате големи доходи? Искате да сте независими? Тази работа е точно за вас! Станете Промоутър в сайта Кокетна и започнете да продавате. Кликнете на уеб линка и се регистрирайте!
Печелете пари от активността си в социалната мрежа | Работа без шеф и работно време | гр. София
Печелете пари от активността си в социалната мрежа
гр. София, обл. София,  Подател: Теодора Бонева,  преди 6 часа
Печелете пари като публикувате интересни неща, харесвате, споделяте, коментирате в новата социална мрежа, която Ви предлага начин да печелите от Вашето общуване. Всяко ваше действие, било то разглеждане на снимки, споделяне, коментари, обновяване на вашия профил и т.н. ще се отбелязва във вашата дневна активност, на база на която Вие ще получавате различен брой точки. Колкото по-активни сте, толкова повече точки ще печелите. Печелите допълнително точки и чрез хората, които сте поканили, и от тяхната дейност. Има също и игри, в които се печелят допълнително точки. Спечелените точки може д..
Администратор-Бизнес Finder | Работа без шеф и работно време | гр. Варна
Администратор-Бизнес Finder
гр. Варна, обл. Варна,  преди 6 часа
Администриратор бизнес фонд,”Business Negotiator” за град Варна.Предимство Висше образование.
работа от дома | Работа без шеф и работно време | гр. Ловеч
работа от дома
гр. Ловеч, обл. Ловеч,  преди 7 часа
Ако сте общителни, ако търсите как да трупате пари докато стоите пред компютъра, докато говорите с приятели, харесвате или споделяте любими снимки Ви предлагаме да пробвате сайт http://pal.bg/?ref=g51fi4s4m3 Нужно е само да сте комуникативни.
работа от дома | Работа без шеф и работно време | гр. Кюстендил
работа от дома
гр. Кюстендил, обл. Кюстендил,  преди 7 часа
Ако сте общителни, ако търсите как да трупате пари докато стоите пред компютъра, докато говорите с приятели, харесвате или споделяте любими снимки Ви предлагаме да пробвате сайт http://pal.bg/?ref=g51fi4s4m3 Нужно е само да сте комуникативни.
работа от дома | Работа без шеф и работно време | гр. Стара Загора
работа от дома
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 7 часа
Ако сте общителни, ако търсите как да трупате пари докато стоите пред компютъра, докато говорите с приятели, харесвате или споделяте любими снимки Ви предлагаме да пробвате сайт http: //pal.bg/?ref=g51fi4s4m3 Нужно е само да сте комуникативни.
Надомна работа в интернет | Работа без шеф и работно време | гр. София
Надомна работа в интернет
гр. София, обл. София,  преди 9 часа
Здравейте, по-долу в обявата ще видите интернет адреси на сайтове! Регистрирайте се в сайтовете, които ви препоръчвам по-долу. В повечето случаи ще получите регистрационен емайл. Активирайте профила си през получения линк и влезте с потребителското име и паролата си!Разгледайте сайта, прочетете правилата и изгледайте рекламите за деня. Отделяйте по няколко минути на ден и печелете лесно и без условия. Колко ще печеля? Няколко цента дневно от всеки сайт в началото, няколко долара след време. Това време може да е няколко дни, седмици или месеца и зависи от вас. Ключовата дума в тези сайтове ..
ИСКАТЕ ЛИ ДА БЪДЕТЕ НА ГРЕБЕНА НА ВЪЛНАТА! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
ИСКАТЕ ЛИ ДА БЪДЕТЕ НА ГРЕБЕНА НА ВЪЛНАТА?!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 9 часа
Не упустите свой шанс: http://bit.ly/1ttvmzR Ищите ли Вы просто дополнительный источник дохода или нацелены на полноценную карьеру? Возможность! - Надеждный,Перспективный бизнес с которой именно сейчас Вы можете заработать В Интернет ?! Компания является одним из ведущих мировых лидеров в сфере видео коммуникационныx разработчиков и занимается продвижением сервисов мобильной видео связи-на планшеты, смартфоны... Вы можете использовать инновационные продукты для рекламы и развития на любой другой бизнес …даже БЕСПЛАТНО??? http://bit.ly/17xGYSO ИЛИ Вы можете получать денги ..
НАМЕРИ НОВИ ПРИЯТЕЛИ - ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ  -  ПЕЧЕЛИ !!! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
НАМЕРИ НОВИ ПРИЯТЕЛИ - ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ - ПЕЧЕЛИ !!!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 9 часа
Нова социална мрежа !!! Вход безплатен : http://bit.ly/1xTnUwW ПЕЧЕЛИ ДОКАТО ОБЩУВАШ !!! линка е активен на уеб сайт...
Козметика МАРИЗА България търси лидери от цялата страна! | Работа без шеф и работно време | гр. Стара Загора
Козметика МАРИЗА България търси лидери от цялата страна!
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 10 часа
Козметика МАРИЗА търси своите консултанти и лидери в цялата страна! Работи се с каталог по метода МЛМ.Възможност за много добри допълнителни доходи и бизнес развитие.Без начална инвестиция .Отлично качество на продуктите!
ПРЕДПРИЕМАЧ | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
ПРЕДПРИЕМАЧ
GRANDE
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 11 часа
ПЕЧЕЛИТЕ ОТ ГЛЕДАНЕ НА РЕКЛАМИ НА PTC САЙТОВЕ. Най-добрите PTC сайтове можете да видите на моя сайт-линк към него: в контакти за обявата. Най-добрите сайтове можете да намерите в http://the-best-ptc-clix-websites.webnode.com, това е моят сайт-линк към него съм поставил в контакти за обявата.Кликвате върху един от банерите на”CLIXSENS” или на ”GRANDBUX”.Правите си регистрация във всеки един от тях.Те Ви изпращат имейл за потвърждение в посочената от Вас пощенска кутия(ако нямате такава направете си в ABV.BG).В изпратения имейл има линк върху който трябва да кликнете,за да потвърдите регистрация..
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ
Евелина Диамандиева
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Евелина Диамандиева,  преди 11 часа
Възможно ли е да търсите начин за допълнителни доходи и успех за себе си? Форевър Ливинг Продъктс (FLP) е най-големият производител и дистрибутор на алое вера продукти и напитки в света. Повече от 10 години в България, компанията осигурява на многобройните си дистрибутори от цялата страна лесен и удобен достъп до продуктите. Присъединете се безплатно! Пишете ни на посочената електронна поща или във Фейсбук.
Сами изберете дохода си | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Сами изберете дохода си
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Деси,  преди 12 часа
Всичко в живота е въпрос на избор, нали?Изборът обикновено се обуславя от начина на мислене. Затова е хубаво понякога човек да променя начина си на мислене, особено когато забележи, че повечето избори, които е правил в живота си, не са го довели до там, където иска да бъде. Ние търсим хора, които наистина искат да променят живота си. Това, което предлагаме, е бизнес възможност, която за разлика от традиционния бизнес не изисква инвестиция от средства, но като във всеки друг бизнес инвестицията на време е от решаващо значение. Трябва да сте готови да промените мисленето си, да се научите да..
Работна програма за Онлайн доходи | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Работна програма за Онлайн доходи
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 12 часа
Доходи по Интернет онлайн. Безплатно, подходяща работа за всяка възраст! Печелете онлайн от следните дейности: 1. Уеб задачи, тест-анкети, проучвания и др. заплаща се моментално след завършване! 2. Онлайн доход чрез гледане на видео реклами. 3. Доход от уеб сърфиране /много-лесно/. 4. Партньорска програма с неограничена възможност за онлайн работа /следователно и $ пари/. Множество потоци за доход, удобно поместени в работна програма на професионален сайт за онлайн работа с дългогодишен стаж и хиляди доволни членове. Напълно безплатно, може да започнете още днес и спечелите ..
Изкарвайте пари, докато си чатите и се забавлявате в социалната мрежа. | Работа без шеф и работно време | гр. София
Изкарвайте пари, докато си чатите и се забавлявате в социалната мрежа.
гр. София, обл. София,  преди 13 часа
Пуснаха българска социална мрежа, в която можело да се печелят точки, които да разменяш за пари и за техника. За да посетите сайта кликнете на линка отстрани. Регистрирайте се с рефералния линк и ще ви помогна и науча как да печелите бързи точки. Как работи? Това не е просто социална мрежа, а и начин да печелите от Вашето общуване! Как да печеля точки? 1 Лични точки - точките натрупани от вашите действия. -Участвайте в ежедневните игри и инициативи организирани от сайта и печелете точки всеки ден! -Вашата активност - т.е. всяко ваше действие в сайта, било то разглеждане на сни..
Надомна работа | Работа без шеф и работно време | гр. Долна баня
Надомна работа
Анита Минкова
гр. Долна баня, обл. София,  Подател: Анита Минкова,  преди 13 часа
Предлагам надомна работа на сериозни и отговорни хора. За да разберете как да правите бизнес от дома през интернет, се запишете на този линкформуляр http://eepurl.com/6G6dL За въпроси и информация, пишете на e-maila Лице за контакт : Анита Минкова
« Предишна | 1234567 ... 101112 | Следваща »
Host.bg