Работа

Работа без шеф и работно време

Филтри
Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
240 обяви
ТОП оферта
За BAC???гр. Бургас, Бургас,  преди 7 часаПотенциална Възможност за работа от Дома! БЕЗ ИНВЕСТИЦИИ, БЕЗ РИСК! Безплатна регистрация тук: http://janel83.thwglobal.com/ Американска Компания - ЩЕ стартира през СЕПТЕМВРИ(с платформа подобна на YouTube) Печалбата зависи от гледане на реклами. трейлъри, видео проучвания- с коментар от вас- за 1 час до 25$ Максимум за гледане 10часа на седмица... От всеки личен реферал на първо ниво който е заработил 25$- вие получавате 5$ а от рефералите от 2 до 10 ниво - по 1$ В компанията всеки ден се включват повече от 10 000 души!!! Ще може да теглите парите чрез PayPal, Payza, Solid Trust Pay, Payeer и други… Ако желаeте може да се регистрирате напълно БЕЗПЛАТНО и ще получите..
ТОП оферта
работа по интернет от домагр. Бургас, Бургас,  преди 15 часаработа по интернет от дома, печелете пари по интернет - $40-100 на ден, регистрирай се безплатно
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPДопълнителна работа | Работа без шеф и работно време | гр. София
Допълнителна работа
гр. София, обл. София,  преди 11 часа
Щом четете текста на тази обява, значи сте от хората, които търсят да работят извънредно, за да си осигурят допълнителен доход. Предлагаме такава възможност само срещу 1-2 часа работа дневно. Регистрирайте се на линка и научете повече. http://bit.ly/POKANA_WEB Наш партньор ще се свърже с вас по имейл, само си проверявайте пощата и побързайте, предложението важи за цялата страна и е за определен срок!
VIPВтора работа | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Втора работа
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 11 часа
Ако се интересувате от втора работа, която да ви носи допълнителни доходи и да ви отнема по 1-2 часа дневно, попълнете регистрационната форма от следния линк http://bit.ly/POKANA_WEB и наш сътрудник ще се свърже с вас по имейл за насоки. Предложението важи за цялата страна. Търсим определен брой хора!
VIPДопълнителни доходи за жени | Работа без шеф и работно време | гр. Ботевград
Допълнителни доходи за жени
гр. Ботевград, обл. София,  преди 1 ден
За Вас, домакини, студентки, майки с деца и всички дами, които търсите допълнителни доходи. Искате ли да имате приходи, които ще ви позволят да прекарвате повече време с приятелите и семейството си? Изгледайте видеото без да превъртате и ако идеята ви харесва натиснете бутон за кандидатстване и попълнете формата. Линка за видеото е: http://bit.ly/onlinebusness Натисни линка /или го копирай в браузъра си, ако от тук не се отваря/ Ние ще се свържем с вас за да продължим напред.
VIPСемейство или кариера? | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Семейство или кариера?
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Колко от съвременните жени са изправени пред този избор? Стоял ли е пред теб този въпрос някога през живота ти? А защо трябва да избираш, защо да не може да имаш и двете? Сигурно си се питала неведнъж. ”Винаги има начин” - чувала ли си това? Е, добре, колкото и да не ти се вярва, колкото и да се съмняваш, аз ще ти предложа вариант, с които може успешно да комбинираш тези важни роли в живота си. Аз ти предлагам, решението е твое. Гледай видеозаписа на линка: http://bit.ly/Аз-печеля-от-дома и ако това е твоето решение ми пиши, за да ти пмогна да започнеш.
VIPОнлайн консултантки от цялата страна - почасово | Работа без шеф и работно време | гр. Варна
Онлайн консултантки от цялата страна - почасово
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
За дамите търсещи допълнителни доходи … Работете онлайн от дома, офиса или където и да сте - без вложения, без кликове. От вас се иска само желание и 2-3 свободни часа на ден. Изисквания: - интернет; - компютър; - основни умения за работа със Skype, Facebook, e-mail и сърфиране в интернет; Предлагаме: - изцяло безплатно онлайн обучение; - непрекъсната подкрепа в работата Ви от позитивен и голям екип. Ние имаме интерес Вие да се развивате и да сте доволни от постигнатите резултати. - получавате собствен сайт и работна поща; - доходите Ви са пряко обвързани с Вашето отношени..
VIPДопълнителни доходи от коментари на клипове и гледане на реклами и филмови трейлъри | Работа без шеф и работно време | гр. София
Допълнителни доходи от коментари на клипове и гледане на реклами и филмови трейлъри
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
На 04.07.2016г. започна предстартовата регистрация в американската платформа THWGlobal. Тя се развива с толкова бързи темпове, че скоро ще стане конкурентна на Youtube. Сега е момента за изграждане на мрежи от партньори и сътрудници. Работата се изразява в гледане на рекламни клипове. Никога няма да се изисква от Вас да продавате или предлагате продукти. Фирмата е определила време за работа 10 часа седмично. Заплащането ще бъде съобразено със средната заплата за страната, но таванът на доходите на практика е неограничен. Не се изисква владеенето на чужд език. Ако желаете да се присъе..
Пари от интернет!!! | Работа без шеф и работно време | гр. Сливен
Пари от интернет!!!
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 22 минути
!!! СУПЕР лесен начин да печелите пари пред компютъра с въвеждане на 4 цифрени кодове, можете да правите до 150 лв дневно, без шефове и главоболия, лесно и бързо. Аз лично се занимавам с това, печалбите се изплащат по банков път. Линк към сайта http://sya.dousr.site/2040428/, регистрирате се и започвате да печелите. Не губите абсолютно нищо и без никакви вложения от вас. Успех!!!
една лесна възможност за лесни пари без никакви усилия | Работа без шеф и работно време | гр. Ямбол
една лесна възможност за лесни пари без никакви усилия
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: Pavel Stefanov Iliev,  преди 33 минути
!!! СУПЕР лесен начин да печелите пари пред компютъра с въвеждане на 4 цифрени кодове, можете да правите до 150 лв дневно, без шефове и главоболия, лесно и бързо. Аз лично се занимавам с това, печалбите се изплащат по банков път. Линк към сайта http://etu.doref.xyz/2040671/ регистрирате се и започвате да печелите. Не губите абсолютно нищо и без никакви вложения от вас. Успех!!!
Надомна работа онлайн | Работа без шеф и работно време | гр. София
Надомна работа онлайн
гр. София, обл. София,  Подател: Todor Tashev,  преди 46 минути
Искате ли да получавате пари, работейки от собственият си дом? А дали е подходящата работа за Вас?! Отговорете си сами като се регистрирате на посоченият линк http://bit.ly/TT417308-online-business и изгледате видеото, което ще получите
Онлайн доходи - всяка седмица до $250 | Работа без шеф и работно време | гр. София
Онлайн доходи - всяка седмица до $250
гр. София, обл. София,  преди 2 часа
Възможност за работа от Дома! БЕЗ ИНВЕСТИЦИИ, БЕЗ РИСК! НУЖЕН ВИ Е САМО КОМПЮТЪР (ТАБЛЕТ ИЛИ ТЕЛЕФОН), ИНТЕРНЕТ И ДА ИЗГЛЕДАТЕ МАЛКО ВИДЕА В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ. Доходи до $250 / седмично. Гледане на рекламни видеа, минимум 5 часа и максимум 10 часа на седмица. Безплатна регистрация тук: http://martinbm.tenhoursweekly.com/ Може да поканите и още хора, от които ще печелите също. Можете да споделяте видеата в социалните мрежи, така печелете още повече. В компанията всеки ден се включват повече от 10 000 души!!! Ако желаeте може да се регистрирате напълно БЕЗПЛАТНО. Сайтът ..
бърза и адски лесна работа за всеки без значение от възрастта | Работа без шеф и работно време | с. Костенец
бърза и адски лесна работа за всеки без значение от възрастта
с. Костенец, обл. София,  преди 5 часа
регистрирайте се в сайта: http://grt.redgor.tech/2006173/ пишете ми на електронната поща за повече уточнения след като направите регистрацията си.. нека това, че сайтът е руски да не ви притеснява.. очаквам ви :)
работа в интернет набиране кодове | Работа без шеф и работно време | гр. Габрово
работа в интернет набиране кодове
гр. Габрово, обл. Габрово,  Подател: миглена,  преди 8 часа
нов руски сайт нужно е да се регистрирате през този линк http://rjg.renov.top/2069429/ и сами ще се уверите в сериозността на сайта набират 4 цифрени кодове за които се заплаща
Интернет | Работа без шеф и работно време | гр. Велико Търново
Интернет
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: Zornica,  преди 9 часа
Ако доходите не ви стигат, ви предлагам нещо което е изпитано от много хора. Влезте на саита http://vyo.reus.online/2075838/ и се регистрирайте. Разглеждате рекламни блокове и в зависимост от това колко блока сте изгледали можете да си докарвате от 50 до 300 лева на ден а може и повече, това зависи от вас. Парите наистина се изплащат! НАпълно безплатно е!
допълнителен и/или основен доход | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
допълнителен и/или основен доход
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Емил Йонов,  преди 11 часа
Сам си си шеф и сам определяш работното си време. Резултатите са според вложеното време и хъс за работа, с постоянно действие всеки ден.
Отдавам под наем работно място за маникюр | Работа без шеф и работно време | гр. София
Отдавам под наем работно място за маникюр
Фемили 2008 ООД
гр. София, обл. София,  Подател: Фемили 2008 ООД,  преди 12 часа
Разработен салон в ж.к. Люлин отдава под наем стол за маникюр. Мястото е комуникативно до 26 Поликлиника.
Бизнес Възможност | Работа без шеф и работно време | гр. София
Бизнес Възможност
гр. София, обл. София,  преди 13 часа
Предлагаме бизнес възможност и търсим за амбициозни хора който са отворени към нови възможности, за да развиваме уникална бизнес идея в България и чужбина комбинирана с туризъм и мрежов маркетинг. За повече информация свържете с нас.
Допълнителна работа с ФМ груп | Работа без шеф и работно време | гр. Варна
Допълнителна работа с ФМ груп
Василева
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Василева,  преди 14 часа
Качествени, трайни, супер цени. Необвързващ договор, работа според свободното време, заплащане според постигнатото. Инвестиция в труд, а не в пари, това Ви осигурява дистрибуцията на парфюмите на ФМ груп. Правилно изградената структура Ви осигурява след време, в което влагате труд, постигане на стабилен месечен доход, извън преките продажби и бонуси, дори и в случай, когато не извършвате търговска дейност, а само ползвате продуктите за вашето семейство. Регистрация като ВИП клиент с комплект каталози - 4 лева, регистрация като консултант със стартерен пакет - 20, 50,84 лева в зависимост от бро..
Пари от Интернет | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Пари от Интернет
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 14 часа
Руски сайт. лесен начин да печелите пари пред компютъра с въвеждане на 4 цифрени кодове, можете да правите до 150 лв дневно, без шефове и главоболия, лесно и бързо. Аз лично се занимавам с това, печалбите се изплащат по банков път. Линк към сайта http://zkv.doref.xyz/2069959/. трябва да направите 7000 рубли за да ви платят
30-50 лева дневно , само за няколко минути на ден ! - ЗА ЦЯЛАТА СТРАНАТА ! | Работа без шеф и работно време | гр. София
30-50 лева дневно , само за няколко минути на ден ! - ЗА ЦЯЛАТА СТРАНАТА !
гр. София, обл. София,  преди 16 часа
Как да направим пари от дома - научи как да печелим от $0 дневно до $30 на ден без да инвестирате ваши средства само за 10 минути на ден !ето тук http://easymoneybg.ovo.bg/ ! Ще научите как става всичко това от самата регистрация до как да си вземете печалбата. За да изкарвате пари от Интернет не е необходимо да имате собствен сайт, блог или форум, или пък да притежавате познания по програмиране. Начинът, който ще ви представя, е лесен и отнема само няколко минути на ден. Единствените неща, от които имате нужда, са компютър с Интернет, време и постоянство. За повече информация моля..
надомна работа | Работа без шеф и работно време | гр. Плевен
надомна работа
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 16 часа
работата е надомна нужно е само да имате компютър и интернет и да се регистрирате на сайта: http://lon.renov.online/2074638/ проверено работи!!!
Възможност за собствен бизнес | Работа без шеф и работно време | гр. Хасково
Възможност за собствен бизнес
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 16 часа
Международна компания, работеща по крупен световен проект на пазара на здравето, предлага възможности: 1- Изграждане на собствен международен бизнес(франчайзинг) с минимални инвестиций стартирайки с Бизнес пакет. Информация ТУК: http://bp.vipgroup.net/bg/ Код за регистрация-359-036269 2- Възможности за допълнителни доходи формиращи се от продажби и консултации. Набираме амбициозни, мотивирани и общителни хора, които искат: Да работят за себе си: Да получават не-ограничени доходи, спрямо свършената работа: Хора който не искат да се обвързват с работно време. Хора който искат да променят каче..
търся бизнес-организатори | Работа без шеф и работно време | гр. София
търся бизнес-организатори
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Каним бизнес-организатори в готова бизнес-система. Заплащане - % от реализиран стокооборот. Кариерен растеж.
Допълнителни доходи от интернет, Онлайн работа от вкъщи | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Допълнителни доходи от интернет, Онлайн работа от вкъщи
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 18 часа
На вниманието на всички търсещи начини за повишаване на своите доходи. Това е чудесен избор за постигане на вашите цели. www.rabotazavseki.simplesite.com Златен шанс който не е въобще за пропускане. Ако разполагате с компютър, лаптоп, таблет или смартфон и връзка с интернет, малко свободно време, това ще се случи. Работете когато вие си пожелаете и където си пожелаете! Работете докато си почивате! Работете единствено за себе си. На линка по- долу към моят сайт, е разяснено всичко което трябва да знаете и да правите, описани са печелившите стратегии които да използвате за бърз и сигурен успе..
Допълнителни доходи от работа по интернет - гледане и коментиране на клипове | Работа без шеф и работно време | гр. Русе
Допълнителни доходи от работа по интернет - гледане и коментиране на клипове
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: Диана Славова,  преди 19 часа
Спешно се регистрирайте!!! Работата се изразява в реално гледане на рекламни клипове (по 1 мин.) на Youtube за американската компания THWGlobal и коментари. Не се изисква от Вас да продавате или предлагате продукти, Вие самия работите. Регистрацията е безплатна, но по покана от участник. Ще се заплащат по 10 часа на седмица по тарифа до 25 $/час(за Америка, очакваме цената за България). Не се изисква владеенето на чужд език. Ако желаете да се присъедините към моя екип от сътрудници, можете да го направите по линка: https://dianaslavova.thwglobal.com От прозореца натискате клавиша Regis..
Надомна работа | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Надомна работа
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 19 часа
Регистрирайте се и печелете от 50 до 150 лева на ден, дори и повече, от вас зависи. Трябва да се натрупат 7000 рубли за да се изтегли сумата. Плащат и с Western union. Трупат се за около 2-3 часа. Ето линк http://tkk.doref.online/2030273/
Пълнолетни жени и мъже от цялата страна за онлайн попълване на формуляри! | Работа без шеф и работно време | гр. София
Пълнолетни жени и мъже от цялата страна за онлайн попълване на формуляри!
гр. София, обл. София,  преди 19 часа
Може да извършвате дейността от всяка точка в страната и чужбина, от всяко устройство, свързано с интернет и по всяко, УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ!!! Започвате незабавно. Отлично заплащане. Няма изисквания за образование, квалификация, опит. Няма ограничения за възраст. Офертата е валидна за цялата страна.
ТЪРСЯ ДЕЙСТВАЩ ФУТБОЛЕН СЪДИЯ, КАКТО ОТ А-ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА ТАКА И ОТ Б-ГРУПА.ИМАМ СТРАХОТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ. | Работа без шеф и работно време | гр. София
ТЪРСЯ ДЕЙСТВАЩ ФУТБОЛЕН СЪДИЯ, КАКТО ОТ А-ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА ТАКА И ОТ Б-ГРУПА.ИМАМ СТРАХОТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ.
гр. София, обл. София,  преди 19 часа
ТЪРСЯ ДЕЙСТВАЩ ФУТБОЛЕН СЪДИЯ, КАКТО ОТ А-ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА ТАКА И ОТ Б-ГРУПА.ИМАМ СТРАХОТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ.
дистрибуция | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
дистрибуция
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 19 часа
Tърговска фирма занимаваща се с дистрибуция търси жена за 1 до 3 пъти седмично. Подходящо е като вариант за допълнителни доходи. Необходима е шофьорска книжка, кат. В. Плащане на седмица. Целогодишна заетост.
« Предишна | 12345678 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.