Работа

Работа без шеф и работно време

Филтри
Област
Населено място
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
323 обяви
ТОП оферта
30-50 ЛЕВА ДНЕВНО , САМО ЗА НЯКОЛКО МИНУТИ НА ДЕН - НАУЧИ КАК СЕ ПЕЧЕЛИ ОТ ДОМА ! ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА !гр. София, София,  Подател: http://easymoneybg.ucoz.com/,  преди 7 часаДопълнително описание: ПОВИШЕТЕ ПРИХОДИТЕ СИ С НАД 1000 $ НА МЕСЕЦ ! - ЕТО ТУК- http://easymoneybg.ucoz.com// - ЩЕ ВИ ПОКАЖА КАК СТАВА ВСИЧКО ОТ САМАТА РЕГИСТРАЦИЯ ДО КАК ДА СИ ВЗЕМЕТЕ ПЕЧАЛБАТА. ЗА ДА ИЗКАРАТЕ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ НЕ Е НЕОБХОДИМА ДА ИМАТЕ СОБСТВЕН САЙТ ,БЛОГ ИЛИ ФОРУМ , ИЛИ ПЪК ДА ПРИТЕЖАВАТЕ ПОЗНАНИЯ ПО ПРОГРАМИРАНЕ. НАЧИНЪТ,КОЙТО ЩЕ ВИ ПРЕДСТАВЯ Е ЛЕСЕН И ОТНЕМА САМО НЯКОЛКО МИНУТИ НА ДЕН. ЕДИНСТВЕНИТЕ НЕЩА ,ОТ КОЙТО ИМАТЕ НУЖДА , КОМПЮТЪР С ИНТЕРНЕТ , ВРЕМЕ И ПОСТОЯНСТВО . ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ТОЗИ АДРЕС : http://easymoneybg.ucoz.com/ ДИРЕКТЕН ЛИНК КЪМ САЙТА СЕ НАМИРА ПОД КОНТАКТИ - Уебсайт: http://easymoneybg.ucoz.com/
ТОП оферта
ЗАКОННА И СИГУРНА ПЕЧАЛБА ПО ИНТЕРНЕТгр. София, София,  Подател: waprosi,  преди 15 часаАз се занимавам с PTC вече 18 месеца и си докарвам по около 300$ на месец. Работата е лесна и дстъпна за всеки, който има желание да се занимава както и достатъчно свободно време пред компютъра. Около 1 час на ден е напълно достатъчен, за да взимате средната работна заплата в България. Това не са ”лесни пари” както много лъжливи обяви в интернет пространството гласят. За сметка на това обаче можем да сме убедени, че ще си получим парите на 100%. Няма ограничение на това колко можем да печелим, може да взимаме по 50$ на месец, може и по 500$. На запад има хора, които правят по над 3000 само от PTC. Ако сте заинтересовани и искате повече информация прегледайте сайта www.partybux.ovo.bg или ни ..
ТОП оферта
Допълнителни доходи. От 60-70 долара на ден.гр. София, София,  преди 1 денСайт който заплаща за гледане на реклами , регистрацията е безплатна и всеки месец при активност от 60 минути на ден от 1300-1500 долара на месец, регистрацията става на адреса даден в обявата.На снимката може да видите плащанията от сайта става с чек или през пейпал.Кликате след като сте се регистрирали на синия бутон View Ads.Кликате на рекламата излиза нов прозорец, зарежда рекламата. Регистрацията в сайта може да направите от този линк: http://csl.ink/15c Има секция таск където решавате зададени задачи свързани с одобряване на клипчета или тарсене на инфо в нета , всичко това ви се заплащат. Друга секция има оферти там също дадено действие се запкаща. Това е един сигурен начин за бело..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPИскате ли да печелите от Drop Shipping без никаква инвестиция по 100-200 лв. на ден | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Искате ли да печелите от Drop Shipping без никаква инвестиция по 100-200 лв. на ден?
Николай
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Николай,  преди 6 минути
Със сигурност и Вие като много други, искате да имате един сигурен доход от 100-200 лв. на ден без инвестиции, без началник и досадни колеги, без...?! Ако сте честни със себе си и мен, отговорът Ви е „ДА“! Преди да ме отрежете с довода „поредната схема!“ си помислите - всеки ден, хиляди хора по света печелят пари от сайтове, като еBay, Amazon, Walmart, Costco. И аз съм един от тях Какво Ви предлагаме: Системата Drop Shipping Съгласно нея, сме задължени да Ви предоставим пълно и постоянно обучение, програма от On-Line обучения, които ви показват как успешно да продавате в eBay, Google и Ama..
VIPИСКАТЕ ЛИ ДА БЪДЕТЕ НА ГРЕБЕНА НА ВЪЛНАТА! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
ИСКАТЕ ЛИ ДА БЪДЕТЕ НА ГРЕБЕНА НА ВЪЛНАТА?!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 часа
Търсите ли Нови Възможности за ” пасивни доходи ” ? Желаете ли да изграждате Надежден Перспективен Бизнес...чрез Интернет ?! Ако умеете да си поставяте Цели ,имате Мечти и разбирате руски или английски... Вероятно тази информация е за Вас ??? https://bit.ly/1z1wY3L Линка е активен на- уебсайт Мога да бъда полезна с допълнителна информация на емейл или скайп...
VIPнадомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв. | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
надомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 22 часа
/позвънявания и посещения 11-18 ч/надомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв. - изработване на хартиени торбички, етикети и др. изделия
VIPПечелете НЕОГРАНИЧЕНИ доходи от активността си в социалната мрежа ! | Работа без шеф и работно време | гр. София
Печелете НЕОГРАНИЧЕНИ доходи от активността си в социалната мрежа !
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Всяко ваше действие, било то разглеждане на снимки, споделяне, коментари, обновяване на вашия профил и т.н. ще се отбелязва във вашата дневна активност, на база на която Вие ще получавате различен брой точки. Колкото по-активни сте, толкова повече точки ще печелите. Печелите допълнително точки и чрез хората, които сте поканили, и от тяхната дейност. Има също и игри, в които се печелят допълнително точки. Спечелените точки може да разменяте за парични и предметни награди при достигане на определен брой точки. Ако обичате социалните мрежи и Ви е приятно да прекарвате времето си в тях, ..
VIPВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАБОТА-МРЕЖОВ МАРКЕТИНГ | Работа без шеф и работно време | гр. София
ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАБОТА-МРЕЖОВ МАРКЕТИНГ
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Търсим бизнес партньори за нов проект с много големи възможности в България и чужбина в индустрия на туризъм . За повече информация свържете с нас.
VIPЗдраве и красота | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Здраве и красота
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 3 дни
Консултанти-козметика,хранителни добавки,обучение,кариера
VIPКозметика МАРИЗА България търси лидери от цялата страна! | Работа без шеф и работно време | гр. Стара Загора
Козметика МАРИЗА България търси лидери от цялата страна!
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 3 дни
Козметика МАРИЗА търси своите консултанти и лидери в цялата страна! Работи се с каталог по метода МЛМ.Възможност за много добри допълнителни доходи и бизнес развитие.Без начална инвестиция .Отлично качество на продуктите!
Спешно търсим жени и мъже от всички възрасти от цялата страна за онлайн попълване на формуляри!Отлично заплащане!Незабавно започване. | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Спешно търсим жени и мъже от всички възрасти от цялата страна за онлайн попълване на формуляри!Отлично заплащане!Незабавно започване.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 час
Започвате незабавно.Няма изисквания за образование,квалификация,опит.Няма ограничения за възраст.В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ!!!Офертата е валидна за цялата страна.
Допълнителен доход от интернет с малко труд,но повече постоянство | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Допълнителен доход от интернет с малко труд,но повече постоянство
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 часа
Искаш ли с мнението си да определиш тенденциите на утрешния ден и при това да спечелиш пари в брой? За тези ,които работят с компютър и са запознати със сайтовете за печелене макар и на дребни пари.Предлагам ви моят линк,за да се регистрирате и станете мой реферал.така ще комуникираме и ще си помагаме.В екип работата винаги е по добра. http://www.marketagent.com/f.asp?CL=18&RefUID=614515 За въпроси и помощ пишете на емейла ми или на скайп
Интересувате ли се от ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ | Работа без шеф и работно време | гр. Монтана
Интересувате ли се от ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ?
гр. Монтана, обл. Монтана,  Подател: Internet System Marketing,  преди 2 часа
Интересувате ли се от ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ? Здравейте, Обръщам се към Вас като успешен партньор в голямата международна компания. Набирам инициативни сътрудници (бизнесмени, работещи в държавния и частния сектор, студенти, пенсионери и безработни) на позиция „Регионален търговски представител” в нашият екип. На тази позиция Вие самостоятелно определяте колко часа да работите. В началото, одобрените кандидати ще минат безплатно обучение, като доходите, които можете да получавате ще започнат от 200лв и могат да достигнат до 2400лв. Основни изисквания към кандидатите са: - д..
Интересувате се от допълнителни доходи | Работа без шеф и работно време | гр. София
Интересувате се от допълнителни доходи?
гр. София, обл. София,  Подател: Internet System Marketing,  преди 2 часа
Имате ли ИКОНОМИЧЕСКА СИГУРНОСТ? ИМА ИЛИ НЯМА РАБОТА? Имате компютър, Накарайте го да работи за ВАС! Днес хората, имат нужда, повече от всякога, да чувстват ИКОНОМИЧЕСКА СИГУРНОСТ… Имат ли я обаче....? Ежедневно ставаме свидетели на следните факти: Парите свършват, преди да е свършил месеца...Неплатени заеми....Неплатени кредитни карти...Неизплатени задължения – ток, вода, данъци и т.н....Непрекъснати уволнения и увеличаване на безработицата, по специално на безработицата на младите хора на възраст от 18 до 30 години....Фалиране или затруднения в работата на малкия и среден бизнес..
работи за себе си | Работа без шеф и работно време | гр. София
работи за себе си
гр. София, обл. София,  преди 3 часа
става въпрос за нов вид бизнес който сега навлиза в българия
ВЕРОЯТНО ....ТОВА Е ТВОЯТ ШАНС ! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
ВЕРОЯТНО ....ТОВА Е ТВОЯТ ШАНС ?!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 часа
Ако разбирате руски,информацията би ви била полезна... “ Наша компания проводит интернет-опрос с целью определения использования и применении интернет технологий в повседневной жизни. Смогли бы Вы ответить на несколько вопросов? Это займет не более 2-х минут вашего времени! Но этим Вы очень мне поможете! Ваши ответы на вопросы будут участвовать в розыгрыше ценных призов! Ответить на вопросы анкеты можно, пройдя по ссылке: http://bit.ly/1jvqfK1 Можете да използвате иновационните инструменти на компанията и за реклама и развитие на всеки друг бизнес- даже БЕЗПЛАТНО ??? https://b..
НАМЕРИ НОВИ ПРИЯТЕЛИ - ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ  -  ПЕЧЕЛИ !!! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
НАМЕРИ НОВИ ПРИЯТЕЛИ - ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ - ПЕЧЕЛИ !!!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 часа
Нова социална мрежа !!! Вход безплатен : http://bit.ly/1xTnUwW ПЕЧЕЛИ ДОКАТО ОБЩУВАШ !!! линка е активен на уеб сайт...
Лидер на екип в Ейвън козметикс | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Лидер на екип в Ейвън козметикс
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 часа
Козметична фирма Ейвън търси лидер на екип за Бургаски регион.Задължителна компютърна грамотност,комуникативност и организационни умения!
ПРЕДПРИЕМАЧ | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
ПРЕДПРИЕМАЧ
GRANDE
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 часа
ПЕЧЕЛИТЕ ОТ ГЛЕДАНЕ НА РЕКЛАМИ НА PTC САЙТОВЕ. Най-добрите PTC сайтове можете да видите на моя сайт-линк към него: в контакти за обявата. Най-добрите сайтове можете да намерите в http://the-best-ptc-clix-websites.webnode.com, това е моят сайт-линк към него съм поставил в контакти за обявата.Кликвате върху един от банерите на”CLIXSENS” или на ”GRANDBUX”.Правите си регистрация във всеки един от тях.Те Ви изпращат имейл за потвърждение в посочената от Вас пощенска кутия(ако нямате такава направете си в ABV.BG).В изпратения имейл има линк върху който трябва да кликнете,за да потвърдите регистрация..
Спешно търсим жени и мъже от всички възрасти от цялата страна за онлайн попълване на формуляри!Отлично заплащане!Незабавно започване. | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Спешно търсим жени и мъже от всички възрасти от цялата страна за онлайн попълване на формуляри!Отлично заплащане!Незабавно започване.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 часа
Започвате незабавно.Няма изисквания за образование,квалификация,опит.Няма ограничения за възраст.В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ!!!Офертата е валидна за цялата страна.
търговски посредник | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
търговски посредник
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АКВАПАРК ГРУП ЕООД,  преди 5 часа
Обява за работа. Във връзка с развитието на своя бизнес фирма „Аквапарк Груп” ЕООД занимаваща се с проектиране и изграждане на автоматизирани поливни системи,охладителни системи с водна мъгла,озеленяване и капково напояване,търси кандидати за позицията „Търговски посредник” Работата е динамична свързана с намиране на нови клиенти и обекти,публикуване на обяви в интернет,популяризиране дейността на фирмата,водене на преговори с клиенти ,сключване на сделки и продажба на продуктите и услугите на фирмата. Ние предлагаме атрактивно заплащане което се формира от показаните резултати и представля..
работа от дома | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
работа от дома
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 7 часа
Търся служител с компютърни умения и Гръцки език , който да работи от дома си. Работата се състои в това да пуска фирмени оферти до различни фирми взети от интернет. Работата е съвсем улеснена,и се състои единствено в пускане на оферти със продуктите на фирмата до други фирми които ще търси от различни указатели в интернет. Работата е от дома и не е необходимо голям опит, а единствено да работи с компютър. Работното време го решавате вие, може и извън работно време, когато вие удобно на вас. Може и студенти. Задължително условие е да знае Гръцки език
За всички селища:  ЛЕКА И СПОКОЙНА РАБОТА | Работа без шеф и работно време | гр. Плевен
За всички селища: ЛЕКА И СПОКОЙНА РАБОТА
гр. Плевен, обл. Плевен,  Подател: ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА,  преди 15 часа
*Научете най-добрите стратегии! *Как да печелите минимум $30 на ден без никаква инвестиция и за най-кратко време, по договор, по различни начини. *По всяко удобно за вас време на денонощието! *Вижте в сайта http://vsekipecheli.weebly.com/ как печелят другите! Нов, изключително лесен и перспективен бизнес за начинаещи от вкъщи. Това е една чудесна възможност, която помага на хората да работят от дома си вече повече от 7 години. Не е нужно да имате някакви специални знания или умения. Това, което е необходимо, е да притежавате най-вече търпение и постоянство. Печалбите в..
За всички селища: НАД 30 ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА НАДОМНА РАБОТА, БИЗНЕС, КАРИЕРА, ПЕЧАЛБИ! | Работа без шеф и работно време | гр. София
За всички селища: НАД 30 ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА НАДОМНА РАБОТА, БИЗНЕС, КАРИЕРА, ПЕЧАЛБИ!
гр. София, обл. София,  Подател: ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА,  преди 15 часа
НАДОМНА РАБОТА ИМА НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО НАС. ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ: Над 30 безценни начина и професии за партньорска (по договор) или самостоятелна надомна работа, бизнес, кариера, печалби в сайта http://bizneskariera.weebly.com/ Ето НЯКОИ от офертите: *Как да печелите от стикери до 2200 лв./месец *Собствен бизнес с подаръчни торбички *Работа със стикери, по договор, веднага! *Телефонен маркетинг - по договор, веднага *Онлайн писане на теми - за грамотни и образовани *Личен бизнес автомат вкъщи - пари от интернет *Бизнес с пощенски заявки - даже и на село – без да пътувате *Начин за гол..
За всички селища: КАК ДА ПЕЧЕЛИТЕ ОТ СТИКЕРИ ДО 2200 ЛЕВА НА МЕСЕЦ | Работа без шеф и работно време | гр. Сливен
За всички селища: КАК ДА ПЕЧЕЛИТЕ ОТ СТИКЕРИ ДО 2200 ЛЕВА НА МЕСЕЦ
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА,  преди 15 часа
Собствено надомно производство на самозалепващи етикети - стикери! Започвате от „0”, стъпка по стъпка – с нашия 15-годишен опит - всички тайни на майстора. Реални ли са тези 2200 лв./месец? Не, не са реални! Да печелите от стикери можете много повече. А вече – и в евро! Как точно ги пресмятаме?! Какви са гаранциите? *Как да започнете веднага - в движение *Как да работите законно *Как да се включите постепенно и безрисково *Как да вършите всичко надомно *Как да работите дистанционно *Как само за няколко месеца да утроите производството си ------- Богата разяс..
организатор | Работа без шеф и работно време | България (BG)
организатор
България (BG), обл. Друга държава,  Подател: физическо лице,  преди 15 часа
Предлагам интернет бизнес https: //www.geteasygroup.com/ru/
Уелнес | Работа без шеф и работно време | гр. София
Уелнес
гр. София, обл. София,  преди 16 часа
Основни или допълнителни доходи за дистрибуция на продукти за здраве и дълголетие -печели се от търговската отстъпка и ИЛИ от комисионна за оборота на мрежата от клиенти, помощ при започването и развиването , без задължителни обеми, без фиксирано работно време, без началници и бумащина.
Спешно търсим жени и мъже от всички възрасти от цялата страна за онлайн попълване на формуляри!Отлично заплащане!Незабавно започване. | Работа без шеф и работно време | гр. София
Спешно търсим жени и мъже от всички възрасти от цялата страна за онлайн попълване на формуляри!Отлично заплащане!Незабавно започване.
гр. София, обл. София,  преди 23 часа
Започвате незабавно.Няма изисквания за образование,квалификация,опит.Няма ограничения за възраст.В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ!!!Офертата е валидна за цялата страна.
Надомна работа в интернет | Работа без шеф и работно време | гр. София
Надомна работа в интернет
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Здравейте, по-долу в обявата ще видите интернет адреси на сайтове! Регистрирайте се в сайтовете, които ви препоръчвам по-долу. В повечето случаи ще получите регистрационен емайл. Активирайте профила си през получения линк и влезте с потребителското име и паролата си!Разгледайте сайта, прочетете правилата и изгледайте рекламите за деня. Отделяйте по няколко минути на ден и печелете лесно и без условия. Колко ще печеля? Няколко цента дневно от всеки сайт в началото, няколко долара след време. Това време може да е няколко дни, седмици или месеца и зависи от вас. Ключовата дума в тези сайтове ..
Станете част от партньорската програма на Кокетна | Работа без шеф и работно време | гр. Благоевград
Станете част от партньорската програма на Кокетна
гр. Благоевград, обл. Благоевград,  преди 1 ден
Става дума за едно доста интересно предложение от Koketna.com, това е моден сайт, който е доста популярен и предлага на потребителите си да промотират артикулите в сайта на свои познати като използват работна програма и от всяка направена покупка - се печелят по 10% комисионна от цената - се печели от клик на вашият индивидуален линк - се печели от продажбата на хора, които вие сте направили ваши партньори Моля разгледайте и при желание не се колебайте да се свържете с мен за повече информация. При интерес има и линк за регистрация! ВСИЧКО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!!!
« Предишна | 1234567 ... 91011 | Следваща »
Host.bg