back to top
МОНТАЖ И РЕМОНТ НА ЛАМИНАТ И ПАРКЕТ,ВСИЧКИ ВИДОВЕ ДЪРВЕНИ ПОДОВИ НАСТИЛКИ И СТЕННИ ОБЛИЦОВКИ(3Д И ПВ
За нас
МОНТАЖ И РЕМОНТ НА ЛАМИНАТ И ПАРКЕТ,ВСИЧКИ ВИДОВЕ ДЪРВЕНИ ПОДОВИ НАСТИЛКИ И СТЕННИ ОБЛИЦОВКИ(3Д И ПВЦ) - ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ,СОФИЯ

0988 359355

МОНТАЖ,РЕМОНТ И ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА ЛАМИНАТ И ПАРКЕТ - ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ

Услуги

0988 359 355,


Монтаж, ремонт и пренареждане на ламинат и паркет - Георги Василев


Стенни облицовки-дървени и пвц ламперии,3Д ламинат и панели за декорация на стени.
Монтаж, демонтаж, ремонт и пренареждане на всички видове ламинат и паркет, София
Поставяне на паркет и ламинат в София.
Монтаж и ремонт на естествен паркет
Монтаж и ремонт на ламинати
Монтаж и Ремонт на ТРИСЛОЕН ПАРКЕТ
Монтаж на фигурален паркет
Монтаж и Ремонт на ламперия
Монтаж и Ремонт на дюшеме
Монтаж на 3Д ламиниран паркет на стена.
Монтаж на декинг.
Монтаж на всички видове первази и лайсни.
Бързо, изгодно, качественно!

0988359355,


ПОРЪЧКА ОНЛАЙН
Специални предложения
преди 1 ден Професионален монтаж на ламперия и ламинат на стени и таван | Паркет, Ламинат | град София Професионален монтаж на ламперия и ламинат на стени и таван София Изберете си ламперия и поръчайте професионален монтаж на ламперия при нас. Ламперията- дървена, масив, мдф, пвц и др. ще преобрази интериорът на вашият дом, офис, магазин, кабинет и др. Монтаж на подови настилки и стенни облицовки; София. Монатаж на дървена ламперия на стени. Нашите услуги предлагат качество, на достъпни цени, с гарантиран резултат! Цена от 25-30 лв./м2 Монтаж на ламинат на стена- 25 лв. /м2. Монтаж на 3D ламинат, специално създаден за дизайн на стени. Цена 28лв./м2. Монтаж на PVC ламперия на стени и таван. Цена 28 лв. /м2. МОНТАЖ, РЕМОНТ И ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА ЛАМИНАТ И ПАРКЕТ - София https://wood-floor-installation-service-39.business.site/ преди 5 дни Качествен монтаж на дървени подови настилки и стенни облицовки-ламперия, сачак, 3д ламинат на стени | Паркет, Ламинат | град София Качествен монтаж на дървени подови настилки и стенни облицовки-ламперия, сачак, 3д ламинат на стени София Фирма МОНТАЖ И РЕМОНТ НА ЛАМИНАТ, ПАРКЕТ И СТЕННИ ОБЛИЦОВКИ (ЛАМПЕРИИ) - София извършва качествен и изгоден монтаж и ремонт на всички видове паркет и ламинат в София. Монтаж на масивен паркет; Монтаж на естествен паркет-право редене и рибена кост; Монтаж на ламиниран паркет; Монтаж на трислоен паркет; Монтаж на паркет на фигури; Монтаж на 3д ламинат за декорация на стени; Монтаж на дюшеме; Монтаж на декинг; Монтаж на дървена и пвц ламперия; Монтаж на сачак; https://wood-floor-installation-service-39.business.site ОТСТЪПКИ ЗА ПОРЪЧКИ ЗА МОНТАЖ НАД 50 М2! преди 5 дни Качествен монтаж на дървени подови настилки и стенни облицовки-ламперия, сачак, 3д ламинат на стени | Паркет, Ламинат | град София Качествен монтаж на дървени подови настилки и стенни облицовки-ламперия, сачак, 3д ламинат на стени София Фирма МОНТАЖ И РЕМОНТ НА ЛАМИНАТ, ПАРКЕТ И СТЕННИ ОБЛИЦОВКИ (ЛАМПЕРИИ) - София извършва качествен и изгоден монтаж и ремонт на всички видове паркет и ламинат в София. Монтаж на масивен паркет; Монтаж на естествен паркет-право редене и рибена кост; Монтаж на ламиниран паркет; Монтаж на трислоен паркет; Монтаж на паркет на фигури; Монтаж на 3д ламинат за декорация на стени; Монтаж на дюшеме; Монтаж на декинг; Монтаж на дървена и пвц ламперия; Монтаж на сачак; https://wood-floor-installation-service-39.business.site ОТСТЪПКИ ЗА ПОРЪЧКИ ЗА МОНТАЖ НАД 50 М2!
Връзка с нас
Контакти
Област София, София,
https://wood-floor-installation-service-39.business.site
https://www.facebook.com/georgivasilevi
Монтаж и ремонт на ламинат,паркет и стенни облицовки-ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ
Качествен монтаж и ремонт на ламинат,паркет,ттислоен паркет,фигурален паркет,ламперия,сачак,декинг и дървени стенни облицовки
 
8 обяви

Професионален монтаж на ламперия и ламинат на стени и таван

Услуги » Паркет, Ламинат   София, област София
Изберете си ламперия и поръчайте професионален монтаж на ламперия при нас. Ламперията- дървена, масив, мдф, пвц и др. ще преобрази интериорът на вашият дом, офис, магазин, кабинет и др. Монтаж на по..
Фирма МОНТАЖ И РЕМОНТ НА ЛАМИНАТ, ПАРКЕТ И СТЕННИ ОБЛИЦОВКИ (ЛАМПЕРИИ) - София извършва качествен и изгоден монтаж и ремонт на всички видове паркет и ламинат в София. Монтаж на масивен паркет; ..

За вашият празник-коледни намаления

Услуги » Паркет, Ламинат   София, област София
https://wood-floor-installation-service-39.business.site/ За вашият празник - коледни намаления на цената на монтаж на ламперия. Намалението се отнася за поръчки над 40 м2.

Коледни намаления на цената на МОНТАЖ на паркет

Услуги » Паркет, Ламинат   София, област София
0988 359 355; https://wood-floor-installation-service-39.business.site/ Коледни намаления на цената на МОНТАЖ на трислоен и ламиниран паркет над 60 м2. За вашият стил, уют и удобство.

Фирма търси да наеме майстори с дългогодишен опит за монтаж на ламперии самостоятелно

Работа » Работа в страната - предлага   Красна Поляна, София, област София
Длъжност: Работа като Майстор за монтаж на ламперии самостоятелна работа Монтаж на подови настилки и стенни облицовки; София Фирма Нехранителна промишленост, Строителство, Архитектура, Друг Изисквания: С дългогодишен опит, самостоятелен монтаж, с изработка на скарата! Живеещ в София, с личен автомобил и инструменти. Условия за работа: Заплащане на м2, по договаряне, след изработка на..

Монтажна фирма търси да наеме майстори за всички видове паркети, ламперии, сачак и др.

Работа » Работа в страната - предлага   Красна Поляна, София, област София
Длъжност: Работа като Майстор за монтажи на паркети и ламперии МОНТАЖ И РЕМОНТ НА ЛАМИНАТ И ПАРКЕТ, ВСИЧКИ ВИДОВЕ ДЪРВЕНИ ПОДОВИ НАСТИЛКИ И СТЕННИ ОБЛИЦОВКИ(3Д И ПВЦ) - СОФИЯ Фирма Нехранителна промишленост, Строителство, Архитектура, Друг Монтажна фирма търси майстори, които да работят самостоятелно: Монтаж на естествен и трислоен паркет, ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА СТАР МАСИВЕН ПАРКЕТ. Монтаж на фигурален паркет и дюшемета, Монтаж на лампер..

майстори за монтаж на паркети масивни, пренареждане, декинг, ламперия и др. за София

Работа » Работа в страната - предлага   Красна Поляна, София, област София
Длъжност: Работа като Майстор паркетчия ЕТ Георги Василев Фирма Нехранителна промишленост, Строителство, Архитектура, Друг Монтажна фирма търси майстори, които да работят самостоятелно: Монтаж на естествен и трислоен паркет, Монтаж на фигурален паркет и дюшемета, Монтаж на ламперии и сачак, Монтаж на декинг. Заплащан..

Монтаж на сайдинг

Строителство » Готови конструкции   София, област София
Цена: 45 лв. Монтаж на дървен и ПВЦ (винилов) САЙДИНГ на цена от 40-45 лв./м2. Това е цена само за труд, без материалите. В ЦЕНАТА Е ВКЛЮЧЕНА И ИЗРАБОТКАТА НА СКАРАТА-КРАЙНА ЦЕНА.
Филтриране по област
област Велико Търново област Монтана област Враца област Кюстендил област Видин област Бургас област Ямбол област Търговище област Разград област Шумен област Добрич област Варна област Русе област Благоевград област Сливен област Стара Загора област Хасково област Пловдив област Пазарджик област Смолян област Кърджали област София област Перник област Габрово област Ловеч област Плевен област Силистра БургасБургас ВарнаВарна ДобричДобрич ШуменШумен ЯмболЯмбол СливенСливен ТърговищеТърговище РазградРазград СилистраСилистра РусеРусе Велико ТърновоВелико Търново ГабровоГаброво Стара ЗагораСтара Загора ХасковоХасково КърджалиКърджали СмолянСмолян ПловдивПловдив ЛовечЛовеч ПлевенПлевен ВрацаВраца МонтанаМонтана ВидинВидин СофияСофия ПерникПерник КюстендилКюстендил БлагоевградБлагоевград ПазарджикПазарджик Друга държава
Филтриране по Категория
"Сайт в alo.bg" на Цветкова и СИЕ ( tsvet_74 )

Направи си сам "Сайт в alo.bg"
Да
Не