back to top
За нас
РЕА ТЕХ ЕООД е директен вносител от европейски производители на Стоманени въжета/ Консумативи за дърводобив/ Вериги против буксуване на горски трактори и камиони/ Техника за зимни курорти/ Инструменти за ски сервиз.

Фирмата е създадена преди повече от 20 години. Първоначално основната дейност е внос: на кранови въжета, инсталации за изкуствен сняг в ски курортите, въжета и резервни части за лифтови съоръжения.
През 2008 г. е регистрирано дружество РЕА ТЕХ ЕООД. Разширяват се доставките на специализирана техника. На склад сега се поддържат най-често използваните стоманени въжета и консумативи за строителна и горска механизация.

Наши партньори са утвърдени производители от Германия, Италия, Финландия, Франция, Швейцария, Белгия, Австрия, Словения, Швеция, Чехия и Словакия.

РЕА ТЕХ ЕООД е официално оторизиран представител за България и Балкански регион на HANS HALL Германия (производител на вериги за снегоутъпкващи машини) и на финландската фирма OFA (производство на вериги против буксуване на горски трактори, тежки камиони, високопроходими джипове).

КАКВО ДОСТАВЯМЕ

За всички видове КРАНОВЕ доставяме подемни и помощни въжета - за кулокранове с долно въртене LIEBHERR, POTAIN, COMANSA и мобилни (авто)кранове; за портални кранове в халета, кранове в металургични цехове, пристанищни кранове.

ЗА ВЪЖЕНИ ЛИНИИ - пътнически, товарни и горски - осигуряваме теглещи/ носещи въжета, резервни части, бандажи. Специализирани сме в доставката на въжета за ЛЕБЕДКИ на горски трактори и на снегоутъпкващи машини.

Важен дял има вносът на специални въжета тип Python - конструкция с профилирани снопчета + метална сърцевина, с много висока износоустойчивост! Допринасят за ефективната работа на кранове и пробивни машини; все повече се използват и при дърводобив. Горските Python въжета гарантират по-голям обем извозена дървесина. По-дълготрайни са от стандартните въжета.

Изпълняваме поръчки за: СПЕЦИФИЧНИ запресовани накрайници, спирални въжета за висящи мостове и предварително напрегнати конструкции, въжета за мини, както и въжета от неръждаема стомана - за архитектура и оборудване на яхти.

ЗА ДЪРВОДОБИВ предлагаме пълна гама консумативи: високоякостни синджири и куки, чокери, накрайници, ролки, сапани и каргоколани. В постоянна складова наличност поддържаме стоманени въжета с различни диаметри - за извоз на дървесина.

ВЕРИГИТЕ против буксуване, доставяни от РЕА ТЕХ, определено са ”тежката артилерия” в тази категория аксесоари за МПС. Като официален представител на производителя OFA доставяме директно от Финландия изпитано здрави вериги, приложими за всевъзможни терени и климатични условия! При запитване е важно да изпратите данни за гумите и машината.

ЗА ЗИМНИ КУРОРТИ предлагаме директен внос от специализирани европейски производители: Вериги Hans Hall, консумативи за ходовата част и въжета за лебедките на снегоутъпкващи машини / Лифтови стоманени въжета / Резервни части за всички видове въжени линии - ролки и бандажи, тегличи, гумени уплътнения, изключватели, пневматични гуми за станции с откачаеми кабинки и седалки.

РЕА ТЕХ е квалифициран доставчик на инструменти за СКИ СЕРВИЗ. В наличност на склад: ръчни инструменти за заточване на кантове, менгемета, електроуреди, пили, четки, вакси. Директен внос от италиански и германски производители.

Изпращаме по Еконт и след стандартното работно време - пратката пристига на другия ден.
 
23 обяви

Менгемета, ръчни инструменти, вакси - за СКИ СЕРВИЗ

Спорт, Игри, Атракции » Зимни спортове   София, област София
Предлагаме оборудване за СКИ СЕРВИЗ - директно доставени от италиански и германски производители: - РЪЧНИ ИНСТРУМЕНТИ за обработка на кантове на ски и сноуборд - ЕЛЕКТРОУРЕДИ Bravo Sharp - за преци..

Синджири, куки, чокери, накрайници, въжета - за ДЪРВОДОБИВ с трактори или с животинска сила

Машини, Инструменти » Резервни части, консумативи за машини   Перущица, област Пловдив
РЕА ТЕХ предлага практични приспособления за аварийни ситуации при извоз на дървесина: 1. Обединително звено Служи за наставка или при направа на клуп от синджир, ако е повредена или загубена кукат..

Стоманени въжета, синджири, чокерни куки, ролки - за ДЪРВОДОБИВ Вериги за трактори

Машини, Инструменти » Резервни части, консумативи за машини   Кочериново, област Кюстендил
РЕА ТЕХ предлага от складова наличност: - Стоманени ВЪЖЕТА - стандартни и специални /компактизирани, тип Python) - СИНДЖИРИ и куки за дърводобив - якост 10 и якост 8 - Вериги против буксуване на г..

Синджири за косачки - с якост 10 и квадратен профил

Машини, Инструменти » Резервни части, консумативи за машини   Гълъбово, област Стара Загора
РЕА ТЕХ доставя СИНДЖИРИ ЗА КОСАЧКИ - с квадратен профил на звената и якост на стоманата 10 ПРЕДИМСТВА НА СИНДЖИРА, които го правят много удачен за работа с косачки мулчери и тип ”тава” (с ротаци..

Синджири и куки, чокерни куки, въжени чокери, ролки, ВЪЖЕТА - за ДЪРВОДОБИВ

Машини, Инструменти » Резервни части, консумативи за машини   Берковица, област Монтана
РЕА ТЕХ предлага от складова наличност: - синджири - с якост 10 с якост 8, с дебелина на звеното 6, 8, 10 мм - чокерни куки и въжени чокери - ролки с товароносимост 3, 4, 5 и 8 тона - помощни за д..

Вериги против буксуване на горски трактори скидери, горски влекачи, тежкотоварни камиони

Авто - Мото » Резервни части, консумативи, аксесоари   Елена, област Велико Търново
Вид: Аксесоари РЕА ТЕХ ЕООД доставя вериги против буксуване директно от производител OFA Финландия. - предлагат се вериги за единични и за двойни гуми на камиони - от усукан и от квадратен синджир + шпайкове или..

СИНДЖИРИ ЗА ДЪРВОДОБИВ, куки, чокери, въжета за лебедки на горски трактори, вериги

Фермерство, Механизация » Трактори, механизация, инвентар   Сърница, област Пазарджик
РЕА ТЕХ доставя за дърводобив: - синджири, чокери, всички видове куки, ролки - високоякостни профилни синджири за косачки - стоманени въжета - стандартни и специални компактизирани тип Python (с к..

Синджири и куки, стоманени въжета, ролки за ДЪРВОДОБИВ

Машини, Инструменти » Резервни части, консумативи за машини   Алфатар, област Силистра
РЕА ТЕХ EООД доставя от складова наличност Консумативи за ДЪРВОДОБИВ: - стоманени въжета - стандартни, с текстилна сърцевина; - СПЕЦИАЛНИ горски въжета (тип ”питон”) - с компактизирани снопчета и ..

Специални стоманени въжета „Питон” - за лебедки на горски трактори и горски въжени линии

Машини, Инструменти » Резервни части, консумативи за машини   Хасково, област Хасково
РЕА ТЕХ доставя директно от реномирани европейски производители въжетата тип PYTHON (Питон) Постоянно се поддържат складови наличности от най-използваните въжета за тракторни лебедки - с диаметри 8..

Синджири, чокерни куки, халки, въжета за ДЪРВОДОБИВ

Фермерство, Механизация » Други   Вършец, област Монтана
РЕА ТЕХ доставя в условията на карантина от складова наличност - незабавно изпращане по ЕКОНТ: - Синджири с якост 8 и 10, профилни - за извоз на дървесина - Чокерни куки тип ”майка” - всички видове..

За дърводобив - Синджири Чокерни куки Въжета Ленти Сапани Каргоколани Ролки

Машини, Инструменти » Резервни части, консумативи за машини   Априлци, област Ловеч
РЕА ТЕХ доставя директно от европейски производители: Въжета за дърводобив, чокери, синджири, чокерни куки с якост на стоманата 10 СИНДЖИРИ размер на звеното d 8 мм вътрешен диаметър на елипса..

НАКРАЙНИЦИ, чокерни куки, синджири, чокери, горски ВЪЖЕТА - за дърводобив

Машини, Инструменти » Други   Антоново, област Търговище
РЕА ТЕХ доставя директно от производители и предлага от складова наличност: • високоякостни профилни синджири • всички видове куки (плъзгащи, чокерни) • чокери ”майка” - стандартни, с въртяща се..

Вериги против буксуване горски трактори и тежкотоварни камиони

Фермерство, Механизация » Трактори, механизация, инвентар   Берковица, област Монтана
РЕА ТЕХ ЕООД е официален вносител за България на вериги против буксуване от фирма OFA Финландия. Вериги за всякакви теренни условия, за сняг, лед, кал - за горски трактори скидери, харвестъри, форуо..

СИНДЖИРИ, куки, чокери ”майка”, ВЕРИГИ против буксуване на горски трактори и камиони

Машини, Инструменти » Резервни части, консумативи за машини   Хаджидимово, област Благоевград
РЕА ТЕХ ЕООД предлага от складова наличност и по заявка, директно от производители: СТОМАНЕНИ ВЪЖЕТА за лебедки на горски трактори и джипове: - Стандартни въжета + текстилна сърцевина - СПЕЦИАЛ..

Специални профилирани въжета Python - за лебедки на горски трактори и въжени линии

Машини, Инструменти » Резервни части, консумативи за машини   Ардино, област Кърджали
РЕА ТЕХ доставя от складова наличност: ВЪЖЕТА тип Питон с профилирани снопчета + стоманена сърцевина, висока износоустойчовост) Въжета тип PYTHON с профилирани външни снопчета: 1. За носещи и те..

СТОМАНЕНИ ВЪЖЕТА за лебедки на горски трактори, за строителни кранове и пробивни машини

Машини, Инструменти » Резервни части, консумативи за машини   Панагюрище, област Пазарджик
РЕА ТЕХ предлага от складова наличност, директно доставени от европейски производители: ВЪЖЕТА за дърводобив - тип Питон с профилирани снопчета + стоманена сърцевина, висока износоустойчовост) В..

РОЛКИ - за дърводобив и олекотени алуминиеви ролки

Машини, Инструменти » Резервни части, консумативи за машини   Брацигово, област Пазарджик
РЕА ТЕХ предлага ролки с падащ реборд за включване към средата на въжето. На склад се поддържат ролки с товароносимост 3, 4, 5 и 8 тона. 1. Помощни ролки за дърводобив: - Изключително удобно п..

Подемни съоръжения ”паяци” за работа с кранове Стоманени кранови ВЪЖЕТА

Машини, Инструменти » Резервни части, консумативи за машини   Божурище, област София
В резултат на дългогодишни и ползотворни контакти с водещите производители на стоманени въжета, фирма РЕА ТЕХ ЕООД може да предостави ПОДЕМНИ И ПОМОЩНИ ВЪЖЕТА за всички видове кранове: - кулокрано..

НАКРАЙНИЦИ за прикачане към въжета на горски трактори Въжета Python за ГОРСКИ въжени линии

Строителство » Строителни материали   Идилево, област Габрово
РЕА ТЕХ доставя от складова наличност: НАКРАЙНИЦИ за закрепване на чокери, куки, халки към края на въжетата на тракторни лебедки при дърводобив. Предлагаме пълен набор накрайници, които обхващат..

Стоманени въжета за строителни кранове, за пробивни машини

Машини, Инструменти » Резервни части, консумативи за машини   Ботевград, област София
РЕА ТЕХ ЕООД предлага доставка от утвърдени европейски производители: СПЕЦИАЛНИ СТОМАНЕНИ ВЪЖЕТА за пробивни машини, при работа по укрепване на свлачища - за пилотни и шлиц машини (производство ..

Стоманени въжета за бетонови възли, куло- и автоКРАНОВЕ Синджири, куки, въжета за дърводобив

Строителство » Строителни материали   Димитровград, област Хасково
РЕА ТЕХ осигурява: - Въжета за АВТОКРАНОВЕ И КУЛОКРАНОВЕ, ПРОБИВНИ МАШИНИ, БЕТОНОВИ ВЪЗЛИ - от склад - Синджири и всички видове куки за ДЪРВОДОБИВ - от склад - Вериги против буксуване от производи..

Синджири, плъзгащи куки чокери тип ”майка”, специални въжета за ДЪРВОДОБИВ

Фермерство, Механизация » Други   Дряново, област Габрово
РЕА ТЕХ предлага от складова наличност: - СИНДЖИРИ (якост на стоманата 10) с d 8 мм и 10 мм - КУКИ за дърводобив - всички видове куки - ЧОКЕРНИ КУКИ ”майка” - стандартни, с въртяща се плочка, с в..

Вериги против буксуване на горски трактори и камиони

Фермерство, Механизация » Трактори, механизация, инвентар   Пазарджик, област Пазарджик
РЕА ТЕХ доставя вериги против буксуване на горски трактори, камиони, челни товарачи. Вериги от УСУКАН, с шпайкове и без шпайкове. Доставят се след уточняване на размери на гумите, вида техника и т..
Филтриране по област
област Велико Търново област Монтана област Враца област Кюстендил област Видин област Бургас област Ямбол област Търговище област Разград област Шумен област Добрич област Варна област Русе област Благоевград област Сливен област Стара Загора област Хасково област Пловдив област Пазарджик област Смолян област Кърджали област София област Перник област Габрово област Ловеч област Плевен област Силистра БургасБургас ВарнаВарна ДобричДобрич ШуменШумен ЯмболЯмбол СливенСливен ТърговищеТърговище РазградРазград СилистраСилистра РусеРусе Велико ТърновоВелико Търново ГабровоГаброво Стара ЗагораСтара Загора ХасковоХасково КърджалиКърджали СмолянСмолян ПловдивПловдив ЛовечЛовеч ПлевенПлевен ВрацаВраца МонтанаМонтана ВидинВидин СофияСофия ПерникПерник КюстендилКюстендил БлагоевградБлагоевград ПазарджикПазарджик Друга държава
"Сайт в alo.bg" на РЕА ТЕХ ЕООД ( reatech )

Направи си сам "Сайт в alo.bg"
Да
Не