1. home
  2. »
  3. bcПотребители
  4. »
  5. i-edu (i_edu)
Специални предложения
преди 13 часа Уроци по Икономика за Студенти | Уроци за ученици, студенти | гр. София Уроци по Икономика за Студенти гр. София Индивидуална подготовка по Микроикономика и Макроикономика за Студенти от България и Чуждестранните Университети. Опитен преподавател и внимателно обяснение на сложните понятия и теория. Подготовката е съобразена с Вашите лични възможности и потребности и може да бъде проведена на Български език или на Английски език. На разположение на студентите са много материали и примерни изпити от България, Англия, Германия, Холандия, Франция, Белгия, САЩ. Можем да проведем подготовката на място в нашия офис или он-лайн с висококачествена HD мултимедия, за да Ви помогнем докато сте извън България! Вие сами избирате време и продължителност на уроците! преди 13 часа Уроци по Статистика за студенти | Уроци за ученици, студенти | гр. София Уроци по Статистика за студенти гр. София Уроци по Статистика за Студенти. Индивидуален подход кьм всеки. Внимателно обяснение на сложните понятия и теория. Помощ за домашни, курсови, проекти, тестове. Специализирана подготовка за изпити по статистика. Индивидуално или с колеги, избирате сами време и продалжителност на уроците, удобно място. За допьлнителна информация моля посетете нашия сайт. преди 13 часа Висша математика - индивидуална подготовка за изпити | Уроци за ученици, студенти | гр. София Висша математика - индивидуална подготовка за изпити гр. София Индивидуална подготовка по Висша Математика за изпити от редовна и поправителна сесия. Подгответе се за кратко време и на достъпна цена от опитен преподавател. Уроци съобразени с Вашите лични възможности и потребности. Внимателно обяснение на сложните понятия и задачи, запълване на пропуски в знанията, натрупване на нови знания, качествена подготовка за изпитите, индивидуален подход към всеки.
За нас
Уважаеми Клиенти,


► Ние сме център специализиран в индивидуално и групово обучение на Студенти и Ученици, които учат в България и Чужбина и в Корпоративно обучение на фирмен персонсал. Нашият екип се състои от преподаватели, които са специалисти в различни области.

► Целта ни е всеки наш клиент да получи знанията, от които има нужда чрез внимателен подход на преподаване, спокойна атмосфера и изпитана методика на обучение.

► В учебните зали сме създали благоприятна и хармонична среда, в която обучаемите да се чувстват комфортно и да посещават часовете си с желание. Мястото, където се намираме е леснодостъпно и удобно, но също така успешно работим и он-лайн с високоачествена мултимедия с HD качество!

► Работим с предварително записани часове, съгласувани материали и условия на работа!


- Офис: Студентски град
- Автобуси: 102, 280, 94, 294
- Маршрутки: 5, 27
- Автомобил: свободно паркиране
- Лице за контакт: г-н Тодоров
- Телефон за контакт: 0877 10 30 08
Връзка с нас
Контакти
Област София, гр. София,
http://www.i-edu.info
Дисциплини, по които можем да Ви подготвим
1. Линейна Алгебра:

- Матрици;
- Детерминанти;
- Обратна Матрица;
- Ранг на матрица;
- Системи линейни уравнения;
- и други.

2. Линейно Програмиране:

- Симплекс метод;
- Графичен метод;
- Транспортна задача;
- и други.

4. Диференциално смятане:
- Производни;
- Граници;
- Изследване на функции.

5. Интегрално смятане:

- Неопределени интеграли;
- Определени интеграли;
- Приложение на интегралите за пресмятане на лица, обеми и дължини на криви.

6. Статистика:

- Статистически редове и таблици;
- Абсолютни и относителни величини
- Средни величини: Мода, Медиана, Средна аритметична;
- Статистическо Разсейване;
- Моменти, Асиметрия, Ексцес;
- Изводи и заключения;
- Статистическо оценяване;
- Проверка на Хипотези;
- Дисперсионен анализ,
- Корелационен анализ,
- Регресионен анализ;
- Индексен анализ;
- Сезонни колебания;
- Изглаждане на динамични статистически редове и др.

7. Теория на Вероятностите
8. Финансова Математика
9. Микроикономика.
10. Макроикономика.
11. QUONTITATIVE METHODS
Студенти от България и Чужбина - индивидуална подготовка
Добре дошли,

► Всеки Студент си е задавал въпроса към кого да се обърне, когато има нужда от подготовка спрямо своите собствени възможности. Нуждаете се от спокойна учебна среда и предпочитате преподавателя да работи единствено върху Вашата подготовка при обяснение на сложните понятия и задачи? Учите в чужбина и имате нужда от разбираема и качествена подготовка на Български език? Ако се нуждаете от ефективна подготовка, която пести Вашето време и средства?


Отговорът !!!

► Много студенти и ученици избраха индивидуална подготовка при нас и постигнаха:

- Подобряване на успеха в Университета и Училище!
- Запълване на пропуски и натрупване на нови знания!
- Подготовка за текущи контролни, домашни, тестове!
- Специализирана подготовка за Изпити и Сесия!
- Съобразяване с Вашите потребности - подготовка в България или в Държавата, където учите.

Какво предлагаме ???

- Подготовка съобразена с Вашите индивидуални нужди!
- Опитен и внимателен преподавател!
- Подготовка в наш офис или он-лайн, където е удобно за Вас!
- Специализирана подготовка за Студенти учещи в Англия, Германия, Холандия, Италия, САЩ, Франция!
- Индивидуален план за обучение след първия урок!
- Удобно мясно, чудесни условия, достъпни цени!
Решаване на Задачи / Домашни / Проекти / Тестове
► Почти всички Студенти и ученици им се налага да изготвят и предават домашни работи, да решават задачи и да пишат теми. Много често се стига до затруднения, тъй като всеки проект има отделни изисквания, кратък срок за предаване и изисква доста знания и време за изготвянето му.


► Специалистите от нашия екип могат да съдействат на Студенти и Ученици за решаване на Задачи, изготвяне на Домашни работи и разработване на Курсови Проекти и Презентации по Статистика, Висша Математика, Микроикономика, Макроикономика, Финанси и Математика.


► Имате възможност за различен вариант за оформление на заданията и изпращане по електронна поща без да се налага посещение до нашия офис.
 
Филтриране
категории (1), области (1)
6 обяви

Уроци по Икономика за Студенти

Обучение, курсове » Уроци за ученици, студенти   гр. София, обл. София
Индивидуална подготовка по Микроикономика и Макроикономика за Студенти от България и Чуждестранните Университети. Опитен преподавател и внимателно обяснение на сложните понятия и теория. Подготовк..

Финанси за студенти - индивидуални уроци

Обучение, курсове » Уроци за ученици, студенти   гр. София, обл. София
Индивидуални уроци по Основи на Финансите и Корпоративни Финанси за студенти. Внимателно обяснение на сложните понятия и теория. Индивидуален подход към всеки. Помощ за домашни, курсови, проек..

Висша математика - индивидуална подготовка за изпити

Обучение, курсове » Уроци за ученици, студенти   гр. София, обл. София
Индивидуална подготовка по Висша Математика за изпити от редовна и поправителна сесия. Подгответе се за кратко време и на достъпна цена от опитен преподавател. Уроци съобразени с Вашите лични възм..

Уроци по Статистика за Психолози - Онлайн и Индивидуално

Обучение, курсове » Уроци за ученици, студенти   гр. София, обл. София
Индивидуални уроци по Статистика за Психолози. Онлайн подготовка с преподавател с над 10 години опит, внимателен подход на преподаване. Акцентиране върху Вашите индивидуални начин на усвояване..

Частни уроци по Иконометрия

Обучение, курсове » Уроци за ученици, студенти   гр. София, обл. София
Индивидуални частни уроци за студенти по Иконометрия. Подготовката е Онлайн, напълно индивидуална и съобразена с Вашите лични възможности и потребности. Внимателно представяне на материала, бърза ..

Уроци по Статистика за студенти

Обучение, курсове » Уроци за ученици, студенти   гр. София, обл. София
Уроци по Статистика за Студенти. Индивидуален подход кьм всеки. Внимателно обяснение на сложните понятия и теория. Помощ за домашни, курсови, проекти, тестове. Специализирана подготовка за изпити ..
обл. Велико Търново обл. Монтана обл. Враца обл. Кюстендил обл. Видин обл. Бургас обл. Ямбол обл. Търговище обл. Разград обл. Шумен обл. Добрич обл. Варна обл. Русе обл. Благоевград обл. Сливен обл. Стара Загора обл. Хасково обл. Пловдив обл. Пазарджик обл. Смолян обл. Кърджали обл. София обл. Перник обл. Габрово обл. Ловеч обл. Плевен обл. Силистра гр. БургасБургас гр. ВарнаВарна гр. ДобричДобрич гр. ШуменШумен гр. ЯмболЯмбол гр. СливенСливен гр. ТърговищеТърговище гр. РазградРазград гр. СилистраСилистра гр. РусеРусе гр. Велико ТърновоВелико Търново гр. ГабровоГаброво гр. Стара ЗагораСтара Загора гр. ХасковоХасково гр. КърджалиКърджали гр. СмолянСмолян гр. ПловдивПловдив гр. ЛовечЛовеч гр. ПлевенПлевен гр. ВрацаВраца гр. МонтанаМонтана гр. ВидинВидин гр. СофияСофия гр. ПерникПерник гр. КюстендилКюстендил гр. БлагоевградБлагоевград гр. ПазарджикПазарджик Друга държава
Филтриране по област
Филтриране по Категория
"Сайт в alo.bg" на i-edu ( i_edu )
alo.bg

Направи си сам "Сайт в alo.bg"
Да
Не
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.