back to top
Автошкола Кънчо Николов 2015
Наши предложения
850 лв.преди 2 дни
Шофьорски курс Бургас | Шофьорски курсове | Бургас

Шофьорски курс БургасБургас

850 лв.преди 2 дни
Автошкола Кънчо Николов-2015 | Шофьорски курсове | Бургас

Автошкола Кънчо Николов-2015Бургас

Специални предложения
850 лв. преди 1 ден Автошкола Кънчо Николов-2015 | Шофьорски курсове | Бургас Автошкола Кънчо Николов-2015 Бургас 850лв. -Крайна цена! Без скрити и допълнителни такси! Автошкола Кънчо Николов 2015 организира и провежда шофьорски курсове на територията на област Бургас. В основата на политиката ни е налагането на качествено обучение, за което не сме сколнни да правим компромис. Целта ни е не само успешно вземане на изпитите за шофьорска книжка, а изграждането на трайни навици по безопасно и осъзнато управление на МПС. Независимо, че по разбираеми причини, цената е водещ фактор то тя не бива да бъде ваш основен показател при избор на автошкола. Това което ще чуете или прочетете като, цена“ от нас е перманентно до завършване на курса. Водещ принцип в работата на всеки един от инструкторите ни е индивидуалния подход към курсиста. Графика за кормуване правим заедно с вас, съобразен с вашите предпочитания и възможности. Ние ви предлагаме: *Консултация преди започване на курса. *Качествен и ефективен учебен процес. *Гъвкав график за кормуване и обучение по теория. *Индивидуален подход към всеки курсист. *Симулация на реалния изпит. *Висок процент на успеваемост. *Професионално и коректно отношение. *Реални теоретични знания с преподавател в учебен кабинет. *Предварително известни разходи. *Крайна цена с включени всички такси. *Разсрочено плащане. За повече информация може да се обадите на посочените телефони или да посетите сайта ни www.avtoschool-burgas.bg 850 лв. преди 1 ден Шофьорски курс Бургас | Шофьорски курсове | Бургас Шофьорски курс Бургас Бургас 850лв. -Крайна цена! Без скрити и допълнителни такси! Автошкола Кънчо Николов 2015 организира и провежда шофьорски курсове на територията на област Бургас. В основата на политиката ни е налагането на качествено обучение, за което не сме сколнни да правим компромис. Целта ни е не само успешно вземане на изпитите за шофьорска книжка, а изграждането на трайни навици по безопасно и осъзнато управление на МПС. Независимо, че по разбираеми причини, цената е водещ фактор то тя не бива да бъде ваш основен показател при избор на автошкола. Това което ще чуете или прочетете като, цена“ от нас е перманентно до завършване на курса. Водещ принцип в работата на всеки един от инструкторите ни е индивидуалния подход към курсиста. Графика за кормуване правим заедно с вас, съобразен с вашите предпочитания и възможности. Ние ви предлагаме: *Консултация преди започване на курса. *Качествен и ефективен учебен процес. *Гъвкав график за кормуване и обучение по теория. *Индивидуален подход към всеки курсист. *Симулация на реалния изпит. *Висок процент на успеваемост. *Професионално и коректно отношение. *Реални теоретични знания с преподавател в учебен кабинет. *Предварително известни разходи. *Крайна цена с включени всички такси. *Разсрочено плащане. За повече информация може да се обадите на посочените телефони или да посетите сайта ни www.avtoschool-burgas.bg
 
3 обяви

Автошкола Кънчо Николов-2015

Обучение, курсове » Шофьорски курсове   Бургас, област Бургас
Цена: 850 лв. 850лв. -Крайна цена! Без скрити и допълнителни такси! Автошкола Кънчо Николов 2015 организира и провежда шофьорски курсове на територията на област Бургас. В основата на политиката ни е налагането..

Опреснителни часове по кормуване

Обучение, курсове » Шофьорски курсове   Бургас, област Бургас
Цена: 30 лв. Притежавате шофьорска книжка, но не се чувствате достатъчно уверени зад волана? Ще наблегнем на всичко, което ви затруднява! Паркиране, кръгови кръстовища или интензивен трафик. Кормуване в удобно за ..

Шофьорски курс Бургас

Обучение, курсове » Шофьорски курсове   Бургас, област Бургас
Цена: 850 лв. 850лв. -Крайна цена! Без скрити и допълнителни такси! Автошкола Кънчо Николов 2015 организира и провежда шофьорски курсове на територията на област Бургас. В основата на политиката ни е налагането..
Филтриране по област
област Велико Търново област Монтана област Враца област Кюстендил област Видин област Бургас област Ямбол област Търговище област Разград област Шумен област Добрич област Варна област Русе област Благоевград област Сливен област Стара Загора област Хасково област Пловдив област Пазарджик област Смолян област Кърджали област София област Перник област Габрово област Ловеч област Плевен област Силистра БургасБургас ВарнаВарна ДобричДобрич ШуменШумен ЯмболЯмбол СливенСливен ТърговищеТърговище РазградРазград СилистраСилистра РусеРусе Велико ТърновоВелико Търново ГабровоГаброво Стара ЗагораСтара Загора ХасковоХасково КърджалиКърджали СмолянСмолян ПловдивПловдив ЛовечЛовеч ПлевенПлевен ВрацаВраца МонтанаМонтана ВидинВидин СофияСофия ПерникПерник КюстендилКюстендил БлагоевградБлагоевград ПазарджикПазарджик Друга държава
Филтриране по Категория
"Сайт в alo.bg" на Автошкола Кънчо Николов-2015 ( encho33 )

Направи си сам "Сайт в alo.bg"
Да
Не