back to top
Специални предложения
преди 20 часа строителство и ремонти | Строителни услуги | Пловдив строителство и ремонти Пловдив Бригада груб строеж, инфрастурни комуникации с технически ръководител предлага отлично изпълнение на проекти в жилищното и обществено строителство за граждани и фирми. преди 20 часа Декоративен течен тапет и мазилки | Строителни материали | Пловдив Декоративен течен тапет и мазилки Пловдив Качествени материали, препоръки при избор на интериорни решения и технология. Надзор и контрол. Доказани в ежедневното използване трайни, комфортни качества за безбройни вариации по ваш вкус! преди 20 часа Довършителни дейности, реформи, ремонти, качествено и бързо. Качествени материали.. | Строителни услуги | Пловдив Довършителни дейности, реформи, ремонти, качествено и бързо. Качествени материали.. Пловдив Строителство и цялостни, основни реконструкции и ремонти с гаранция за срок и качество, индивидуално офериране и договаряне. Изпълнение на интериорни проекти, сложни и оригинални декоративни мазилки и бои, настилки и облицовки, реставрации, ремонти, преустройства. Изпълнение от професионалисти. преди 20 часа Материали за декоративни мазилки и бои, интериор | Строителни материали | Пловдив Материали за декоративни мазилки и бои, интериор Пловдив Материали за декоративни мазилки и бои, мечтано съотношение качество - цена. При избор от нас на материалите и заявяване на услугата за изпълнение правим отстъпка в цената, изпълнение в срок и с качество. Основни ремонти, до ключ с професионални майстори и подбрани материали.
Специални предложения
преди 20 часа строителство и ремонти | Строителни услуги | Пловдив строителство и ремонти Пловдив Бригада груб строеж, инфрастурни комуникации с технически ръководител предлага отлично изпълнение на проекти в жилищното и обществено строителство за граждани и фирми. преди 20 часа Довършителни строителни дейности и ремонти | Строителни услуги | Пловдив Довършителни строителни дейности и ремонти Пловдив Довършителни строителни дейности и ремонти. За количества и дългосрочна дейност цени по договаряне с инвеститорите. Качествени материали, препоръки при избор на интериорни решения и технология. Надзор и контрол. Опит в индустриалното строителство. Декоративна мазилка за вашите стени на базата на течен тапет. Това е екологично чист материал, направен от коприна и памук, създадени от световните стандарти. Той отговаря на всички европейски изисквания за опазване на околната среда и безопасност за здраве на хората. Ако виe се грижите за здравето на своите близки, тогава това е вашият добър избор! Специалната текстура на коприна създава мека топла повърхност и акустичен комфорт, скрива пукнатини и неравности. Универсални свойства на копринена мазилка могат да дадат индивидуалност и ексклузивност на всеки интериор. - Шокиращи декоративни свойства на материалите, - Топло и шумоизолация, - Безшевно покритие прикриване на нередности на стените, - Издържа на колебания във влажността и температурата на въздуха не се отлепва, - Не подлежи на избледняване на слънце - Един екологично чист материал, без химикали, без миризма! - Лесен за нанасяне - продуктът попада в Направи си сам категорията, не се нуждае от специално обучение - лесно се справят дори и непрофесионалисти - Лесно ремонтиране - просто поръсете увредената зона с вода и пластмасова мистрия за изглаждане, - Както и нещо важно - благодарение на дишащата структура се предотвратява образуването на мухъл по стените, - Издръжливост - ремонта ще ви радва най-малко 10 години! преди 20 часа Декоративен течен тапет и мазилки | Строителни материали | Пловдив Декоративен течен тапет и мазилки Пловдив Качествени материали, препоръки при избор на интериорни решения и технология. Надзор и контрол. Доказани в ежедневното използване трайни, комфортни качества за безбройни вариации по ваш вкус!
 
13 обяви

аромати и свежест

За дома и градината » Друго   Пловдив, област Пловдив
Цена: 20 лв. Ароматизиращи професионални системи предназначени за употреба в помещения, автомобили, яхти, каравани и автобуси. Работят с аерозолен пълнител, като всички ароматизатори са съвместими с диспенсър, кой..

водопровод и канализация

За дома и градината » Друго   Пловдив, област Пловдив
Водопроводни и канализационни услуги, ремонти и аварии. За ново строителство по договаряне.

сувенири, украси

Изкуство, Хоби » Ръчно изработени   
Вид: Сувенир красиви, ръчно изработени, от дърво, сувенири, украси и практически удобни предмети.

Довършителни дейности, реформи, ремонти, качествено и бързо. Качествени материали..

Строителство » Строителни услуги   Пловдив, област Пловдив
Строителство и цялостни, основни реконструкции и ремонти с гаранция за срок и качество, индивидуално офериране и договаряне. Изпълнение на интериорни проекти, сложни и оригинални декоративни мазилки и..

Материали за декоративни мазилки и бои, интериор

Строителство » Строителни материали   Пловдив, област Пловдив
Материали за декоративни мазилки и бои, мечтано съотношение качество - цена. При избор от нас на материалите и заявяване на услугата за изпълнение правим отстъпка в цената, изпълнение в срок и с качес..

ароматизатори, диспенсъри

Търговия, Ресторантьорство » Други   Пловдив, област Пловдив
Цена: 20 лв. маркови аромати, програмируеми диспенсъри, дълготрайни, на етерично-маслена основа!

Довършителни строителни дейности и ремонти

Строителство » Строителни услуги   Пловдив, област Пловдив
Довършителни строителни дейности и ремонти. За количества и дългосрочна дейност цени по договаряне с инвеститорите. Качествени материали, препоръки при избор на интериорни решения и технология. Надз..

строителство и ремонти

Строителство » Строителни услуги   Пловдив, област Пловдив
Бригада груб строеж, инфрастурни комуникации с технически ръководител предлага отлично изпълнение на проекти в жилищното и обществено строителство за граждани и фирми.

сувенири за украси

За дома и градината » Аксесоари   Пловдив, област Пловдив
Цена: 1 234 лв. Красиви сувенири от дърво, практични изделия с декоративен изглед, аксесоари... За всеки вкус и всяка възраст! За поводи, за радост, и без повод!

Декоративен течен тапет и мазилки

Строителство » Строителни материали   Пловдив, област Пловдив
Качествени материали, препоръки при избор на интериорни решения и технология. Надзор и контрол. Доказани в ежедневното използване трайни, комфортни качества за безбройни вариации по ваш вкус!

Метален навес

Строителство » Готови конструкции   Пловдив, област Пловдив
Конструкция изработена от тръбни стоманени безшевни горещовалцовани профили, ефективна площ на покритие по план 2 х 66 кв.м. Всяка от конструкциите е проектирана с форма на правоъгълен чадър. Габари..

Метален навес

За дома и градината » Друго   Пловдив, област Пловдив
Конструкция изработена от тръбни стоманени безшевни горещовалцовани профили, ефективна площ на покритие по план 2 х 66 кв.м. Всяка от конструкциите е проектирана с форма на правоъгълен чадър. Габари..

метален навес

Строителство » Готови конструкции   Пловдив, област Пловдив
Конструкция изработена от тръбни стоманени безшевни горещовалцовани профили, ефективна площ на покритие по план 2 х 66 кв.м. Всяка от конструкциите е проектирана с форма на правоъгълен чадър. Габари..
Филтриране по област
област Велико Търново област Монтана област Враца област Кюстендил област Видин област Бургас област Ямбол област Търговище област Разград област Шумен област Добрич област Варна област Русе област Благоевград област Сливен област Стара Загора област Хасково област Пловдив област Пазарджик област Смолян област Кърджали област София област Перник област Габрово област Ловеч област Плевен област Кюстендил област Силистра БлагоевградБлагоевград БургасБургас ВарнаВарна Велико ТърновоВелико Търново ВидинВидин ВрацаВраца ГабровоГаброво ДобричДобрич КърджалиКърджали КюстендилКюстендил ЛовечЛовеч МонтанаМонтана ПазарджикПазарджик ПерникПерник ПлевенПлевен ПловдивПловдив РазградРазград РусеРусе СилистраСилистра СливенСливен СмолянСмолян СофияСофия Стара ЗагораСтара Загора ТърговищеТърговище ХасковоХасково ШуменШумен ЯмболЯмбол Друга държава
"Сайт в alo.bg" на Емил Йонов ( emilyonov )

Направи си сам "Сайт в alo.bg"
Да
Не