back to top
За нас
„ДАЯ” ЕООД е основана през 1997 година с предмет на дейност предоставяне на медицински изделия и помощни средства, приспособления и съоръжения за хора с увреждания. Персоналът на фирмата (част, от който са медицински лица) е добре запознат със спецификата им.

„ДАЯ“ЕООД

предполага компетентност и професионализъм в работата гарантира култура и етика в отношенията с клиентите „ДАЯ“ ЕООД и предоставя медицински изделия и помощни средства, приспособления и съоръжения за хората с увреждания, като:
инвалидни колички, комбинирани и самостоятелни столове за тоалет и баня, проходилки, ролатори, патерици, бастуни, антидекубитални дюшеци, антидекубитални възглавници, масички за инвалидни колички, слухови апарати, изкачващи устройства за инвалидни колички, болнично обзавеждане, продукти за рехабилитация, ортези и санитарни продукти, както и сервизно обслужване за изброените медицински изделия, помощни средства, приспособления и съоръжения.

Продуктите, които предлага „ДАЯ” ЕООД са с гарантирано качество и са производство на известните фирми: INVACARE, Foshan Dongfang Medical Equipment Manufaktory Ltd., MORETTI, Bischoff & Bischoff, Orthoteh, ERSAMED и др. Имат „СЕ“ марка и всички се предлагат на Европейския пазар. Официален дистрибутор и единствен представител за България на ALLMEDICA s.r.o, Чехия и SANO Transportgeraete GmbH, Австрия.

Фирмата е одобрена за дейността си от Министерството на труда и социалната политика, посредством Агенция за хората с увреждания, с Удостоверение №100/11.02.2008 г.
Осигуряването на медицинските изделия и помощни средства, приспособления и съоръжения е важна стъпка, насочена към постигане на максимална независимост и интеграция в обществото на хората с увреждания.„ДАЯ” ЕООД призовава за толерантност и равностойно отношение към хората с увреждания, но с различни възможности!
Връзка с нас
Контакти
Област София, София,
ул. Петра 6
http://daya-bg.com
 
3 обяви

Инвалидна количка под наем

Здраве, Красота » Терапевтични и ортопедични продукти, Помощни средства   София, област София
Цена: 4 лв. Условия: Заплаща се депозит в размер на 180 лв., при наемането на инвалидната количка. Наемът на инвалидната количка е по 4 лева на ден, като минималния срок за наемане на помощното средство е 5..

Кислороден концентратор (апарат)

Здраве, Красота » Медицинско оборудване   София, област София
Цена: 1 380 лв. Кислороден концентратор с поток до 5 литра в минута, модел: ”Irene” Кислороден концентратор, производство на MOBIAKCARE - Гърция, с голям обем на потока до 5 литра в минута със степен на концентрация..

Устройство за изкачване на инвалидни колички по стълби под наем

Здраве, Красота » Терапевтични и ортопедични продукти, Помощни средства   София, област София
С устройство за изкачване на инвалидни колички по стълби е възможно да се узаконят обекти пред ДАГ и ДНСК като вариант за осигуряване на достъпна архитектурна среда за хора с увреждания. За изготвяне ..
Филтриране по област
област Велико Търново област Монтана област Враца област Кюстендил област Видин област Бургас област Ямбол област Търговище област Разград област Шумен област Добрич област Варна област Русе област Благоевград област Сливен област Стара Загора област Хасково област Пловдив област Пазарджик област Смолян област Кърджали област София област Перник област Габрово област Ловеч област Плевен област Кюстендил област Силистра БлагоевградБлагоевград БургасБургас ВарнаВарна Велико ТърновоВелико Търново ВидинВидин ВрацаВраца ГабровоГаброво ДобричДобрич КърджалиКърджали КюстендилКюстендил ЛовечЛовеч МонтанаМонтана ПазарджикПазарджик ПерникПерник ПлевенПлевен ПловдивПловдив РазградРазград РусеРусе СилистраСилистра СливенСливен СмолянСмолян СофияСофия Стара ЗагораСтара Загора ТърговищеТърговище ХасковоХасково ШуменШумен ЯмболЯмбол Друга държава
Филтриране по Категория
"Сайт в alo.bg" на ДАЯ ЕООД ( daya )

Направи си сам "Сайт в alo.bg"
Да
Не