Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Татуировки, Пиърсинг

15 обяви
100 лв.
НОВО! -25%ОТСТЪПКА на всеки нов клиент за татуировка по избор! Студио ’’Боди Делукс’’ предлага професионална изработка на цветни и черно-бели татуировки. Корекция и закриване на стари татуиси. Изработка на индивидуални модели. Freehand Разнообразие от модели. Цената индивидуално се определя в зависимост от големината и сложността на татуировката. Студиото работи с висококачествени консумативи( бои и медикаменти Еternal ink- внос от Германия). По стандартите на ХЕИ се стерилизират мебелите и помещението, а консумативи като игли, накрайници и др. са за еднократна употреба. Татуистът е с 20 годиш..

пробиване на уши +обеци

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 35 лв. ж. к. Славейков бл.78

Пиърсинг/Piercing

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 50 лв. Поставяне на пиърсинг на пъпа с местна упойка от лекар - напълно безболезнено. Работи се в кабинетни условия и при пълна стерилност. При желание от ваша страна процедурата може да се извърши и в домаш..
Цена: 15 лв. Състояние ново HENNA ( къна ) за временни татуировки. Под формата на крем - готова за употреба. Туба 30 гр. с накрайник във вид на конус - направо се рисува. ЦВЕТОВЕ - КАФЯВ И ЧЕРЕН. Произведено в ..
Цена: 7 лв. Рисувам временни татуировки с натурална къна. За тези, които не са запознати: Татуировката издържа от няколко дни до около 2 седмици. Не боли, прави се без игли! Цени от 7 лв, според сложността на мод..

Стол за татуиране INKY

гр. София, обл. София
Цена: 1 735 лв. Код: Inky- E013 Стол за татуиране INKY Ротационен татуировачин стол с хидравлична помпа, което позволява регулиране на височината. Наклонът на облегалката е ръчно регулиран. Подложка за кр..

20% отстъпка на всякаквъв татос

гр. София, обл. София
От 20 до 40 % отстъпка на всеки пъри татаос

Татуировки и татуси

гр. Варна, обл. Варна
Здравейте, Предлагам направата на професионални татуировки и татуси, както оригинални и напълно натурални татуировки за деца.
Цена: 3 лв. Временни водоустойчиви татуировки №1 Блокче- 6 броя татуси. Цена-3лв. №2 Блокче- 12 броя татуси. Цена-3лв. №3 Блокче- 3 броя татуси. Цена-3лв. №4 Блокче- 8 броя татуси. Цена-4лв. №5 Размер 5х..

татуировки с къна

гр. Бургас, обл. Бургас
Предлагам на Вашето внимание татуировки с къна. Минималното изображение на рисунката е 3 см. Цена 1 см - 1 лв. Вие можете да избирате рисунки от моя албум или да предложите свои такива. Има къна - чер..

Рисуване с къна

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 5 лв. Татуировки с индийска натурална къна във Варна. Най-различни дизайни. Дизайни по Ваш избор. Цената започва от 5.00лв в зависимост от дизайна и големината. За повече информация можете да се свъ..
Цена: 15 лв. Натурална супер фина двойно пресята къна на прах от Раджастан(Индия), подходяща за временни татуировки/махенди/рисуване. Една опаковка е достатъчна за направата на 10-15конуса с къна. Повече инфор..

Подложка за татуиране

гр. София, обл. София
Цена: 366 лв. Код: 04915 Подложка за татуиране Регулируема височина: Минимална височина: 82см Максималната височина 110см Алуминиева конструкция Цвят черен. Размер на подложката 37х21см Цен..

Аквагрим

гр. Бургас, обл. Бургас
Предлагам на Вашето внимание аквагрим за възрастни и деца от забавни герои до изискани рисунки. Позволете си оригинален и нестандартен отдих!
Успешно и без белези премахване на татуировки и перманентен грим с ND: Yag Q-switched laser.
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.