back to top

Медицински, Санитарни услуги

95 обяви
Медицински услуги по домовете за област ВарнаVIP обява

Предлагам качествени медицински услуги по домовете: превръзки и oбработка на септични и асептични рани от изгаряния, наранявания, постоперативни и декубитални рани; сваляне на конци, инжекции (подкожн..

Медицинска сестра по домовете!VIP обява

Сестринска грижа по домовете за град Варна и обл. Варна до 15км. Венозни, мускулни и подкожни манипулации, поставяне на абокат +изтичане на венозна инфузия(система), смяна или сваляне на уретрален к..

Медицинска Транспортна Служба Частна Линейка Плевен РеаномобилVIP обява

Медицинска Транспортна Служба Частна Линейка Плевен от Мега Медик ЕООД предлагаща услуги като: Пренасяне, преместване и транспорт на болни и трудно подвижни хора от легло до легло. От вкъщи до изб..

 рекламирай сам в favicon
сестрински манипулации, рехабилитация, грижи за възрастни, лични асистенти, болногледачиVIP обява
Цена: 10 лв.

Ние сме екип от опитни медицински сестри, рехабилитатори и болногледачи. Извършваме подкожни, мускулни, венозни инжекции и вливания по лекарско назначение; поставяне, промиване и сваляне на уретрален ..

Агенция предлага Придружаване в Болница в град Варна

Ако на ваш близък се е наложило да влезе в болница и желаете той/тя да получат допълнителна грижа то ние от Агенция за Социални Услуги - АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП можем да поемем случая случая и да ..

Цялостна Медицинска Грижа за Възрастни хора - 24 часа

Агенция за социални услуги АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП - Варна предлага цялостна асистентска подкрепа за нуждаещи се възрастни хора и деца с увреждания всеки ден по 24 часа - Денонощно във вашия дом Осигур..

Агенция Предлага Медицински Услуги за Възрастни Хора по Домовете в гр. Варна

Агенция за социални услуги в град Варна предлага полудневни и целодневни грижи за възрастни и болни хора по домовете. Разполагаме с назначен квалифициран персонал, който можете да повикате на ..

Медицински педикюр на домашни посещения
Цена: 30 лв.

Медицински педикюр от квалифициран специалист с опит, по домовете. Отстраняване и оформяне на впит (врастнал) нокът, обработка и лечение на мазоли, кокоши тръни и цялостно почистване и оформяне на нок..

Частна Линейка Велико Търново

Денонощен медицински транспорт с частна Линейка в София В. Търново, Плевен, Ловеч, Луковит, Червен Бряг, Троян, Севлиево, Габрово, Русе, Бургас, Варна и цялата страна. Превоз на болни от легло до ле..

Частна Линейка Плевен-Медтранс -РЕАНИМОБИЛ

Денонощен медицински транспорт с частна Линейка в София В. Търново, Плевен, Ловеч, Луковит, Червен Бряг, Троян, Севлиево, Габрово, Русе, Бургас, Варна и цялата страна. Превоз на болни от легло до ле..

Частна линейка Ловеч - Реанимобил

Денонощен медицински транспорт на територията на цялата страна. Компанията е осигурила напълно оборудвани линейки, които гарантират комфорт и сигурност при транспортиране на пациентите. Екипът на Ме..

Частна Линейка Русе-Реанимобил

Денонощен медицински транспорт с частна Линейка в София В. Търново, Плевен, Ловеч, Луковит, Червен Бряг, Троян, Севлиево, Габрово, Русе, Бургас, Варна и цялата страна. Превоз на болни от легло до ле..

Специлизаран Медицински Транспорт Частна Линейка Плевен

Частна Линейка Плевен Мега Медик ЕООД Специализиран Медицински Транспорт предлагащ услуги като: Пренасяне, преместване и извозване на болни и трудно подвижни хора от легло до легло. От вкъщи до изб..

Специлизаран Медицински Транспорт Частна Линейка
Цена: 30 лв.

Денонощен превоз на болни от легло до легло в града, страната и чужбина От дома до болницата От болницата до дома От дома за изследване От болницата до всяко населено място От дома до т..

Стоматологично лечение на достъпни цени

Здравейте! Аз съм 5-та година студент във Факултета по дентална медицина към МУ-София. Като част от обучението ни се включва работа с пациенти, под строгия контрол на преподаватели, доценти и професор..

Център за Психология и Психотерапия - гр. София
Цена: 50 лв.

Специализиран център за психологична, психотерапевтична и психиатрична помощ. Специалисти с дългогодишен опит в лечението на: - депресии, тревожност, страхови и панически състояния, хипохондрия, нат..

Безплатно вадене на зъби в Дентален факултет Пловдив
Цена: 1 лв.

Безплатно вадене на зъб в Пловдив от студент четвърти курс под наблюдение на преподавател в Дентален Факултет, Пловдив. Прегледи и лечение във вторник и сряда в следобедните часове между 13 и 15,30 ча..

Безплатно вадене на зъби в Дентален факултет Пловдив

Безплатно вадене на зъб в Пловдив от студент четвърти курс под наблюдение на преподавател в Дентален Факултет, Пловдив. Прегледи и лечение във вторник и сряда в следобедните часове между 13 и 15,30 ча..

Медицински услуги по домовете

Предлагам качествени медицински услуги по домовете: превръзки на оперативни и декубитални рани, сваляне на конци, инжекции(подкожни, мускулни, венозни), системи, поставяне и сваляне на абокати, постав..

Лазарна дентална медицина

Лазарна дентална медицина! Диоден лазер Ezlase придобивка -Фама Бона! Еzlase е технологично усъвършенствана диодна лазерна система, която се използва за много стоматологични процедури, като хирург..

 рекламирай сам в favicon
Система 75. Медицински обеци за принцеси
Цена: 88 лв.

Система 75. Медицински обеци за принцеси! Предимства- 1. Индивидуална стерилна опаковка за всяка обеца. Риска от инфекция е нулев. 2. Безболезнена манипулация при поставянето-не усещате, че обеци..

Сестрински услуги по домовете
Цена: 65 лв.

Поставяне на абокат в домашни условия Смяна на катетър в домашни условия Подмяна на превръзки на рани Всички видове инжекции Подмяна на колостомни торбички

БЕЗПЛАТНО дентално (стоматологично) лечение

Студенти по дентална медицина (стажанти последна година), търсим пациенти, които имат нужда от комплексно лечение и имат множество проблеми (кариеси, пулпити, нужда от коронки, почистване на зъбен кам..

Набирам пациенти

Студентка съм по дентална медицина в Денталния факултет гр. Пловдив, набирам пациенти за БЕЗПЛАТНО лечение на кариеси, коренови канали, екстракция на зъби, почистване на зъбен камък. Манипулациите се ..

Частна линейка Пловдив, страната и чужбина най-ниските цени денонощно

Посещения и прегледи на болни по домовете или в амбулатория- 24 часа в денонощието от висококвалифициран лекарски екип и оборудвани линейки. АДРЕС-БУЛ. ВАСИЛ АПРИЛОВ 102 Денонощен транспорт с линей..

Хирургически интервенции на меки тъкани, поставяне на уретрален катетър в домашни условия

Катеризация при инконтиненция, при увеличена простатна жлеза и при дълго обездвижване поради травма или парализа в домашни условия. Хирургически интервенции при диабетно стъпало, инцизия, некротомия..

Транспорт на болни с частна линейка Пловдив, страната и чужбина, най-ниски цени, денонощно

Частна линейка осигурява транспорт на болни в града, страната и в чужбина! Най-ниските цени, денонощно! Транспорт на болни от дома до болницата и обратно! -

Медицински услуги
Цена: 20 лв.

Подкожни, мускулни, венозни манипулации; превръзки; обработка на декубитални рани и др.

Медицински услуги в домашни условия

25 г. опит в отделения по спешност и др. - инжекции (подкожни, мускулни, венозни) - поставяне на абокат (венозен път) - включване на системи - поставяне и сваляне на уретрален катетър - обработк..