1. home
  2. »
  3. bcЗдраве, Красота
  4. »
  5. Медицински, Санитарни услуги

Медицински, Санитарни услуги

69 обяви
Денонощен медицински транспорт с частна Линейка в София В. Търново, Плевен, Ловеч, Луковит, Червен Бряг, Троян, Севлиево, Габрово, Русе, Бургас, Варна и цялата страна. Превоз на болни от легло до легло с частна линейка: -от дома до болницата -от болницата до дома -от дома до ТЕЛК и обратно -транспорт за преглед, консултация, хоспитализация -транспорт до старчески дом или хоспис -Медицинско осигуряване на спортни, концертни и филмови мероприятия, масови прояви с медицински екип -медицинско репатриране в Турция и цяла Европа. Денонощно осигуряваме рентабилно и високо ниво на обслужва..
Частна линейка осигурява транспорт на болни в града, страната и в чужбина! Най-ниските цени, денонощно! Транспорт на болни от дома до болницата и обратно! -
Цена: 10 лв. Ние сме екип от опитни медицински сестри, рехабилитатори и болногледачи. Извършваме подкожни, мускулни, венозни инжекции и вливания по лекарско назначение; поставяне, промиване и сваляне на уретрален ..
 рекламирай сам в

Частна Линейка Велико Търново

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Денонощен медицински транспорт с частна Линейка в София В. Търново, Плевен, Ловеч, Луковит, Червен Бряг, Троян, Севлиево, Габрово, Русе, Бургас, Варна и цялата страна. Превоз на болни от легло до ле..
Денонощен медицински транспорт с частна Линейка в София В. Търново, Плевен, Ловеч, Луковит, Червен Бряг, Троян, Севлиево, Габрово, Русе, Бургас, Варна и цялата страна. Превоз на болни от легло до ле..
Денонощен медицински транспорт на територията на цялата страна. Компанията е осигурила напълно оборудвани линейки, които гарантират комфорт и сигурност при транспортиране на пациентите. Екипът на Ме..
Частна линейка Пловдив, страната и чужбина! Денонощно! Транспорт на болни от легло до легло с носачи на най-ниските цени за цялата страна и за чужбина! Денонощна Амбулатория, денонощни прегледи по д..

Медицински услуги по домовете

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагам качествени медицински услуги по домовете: превръзки на оперативни и декубитални рани, сваляне на конци, инжекции(подкожни, мускулни, венозни), системи, поставяне и сваляне на абокати, постав..

Сестрински услуги по домовете

гр. София, обл. София
Цена: 40 лв. Поставяне на абокат в домашни условия Смяна на катетър в домашни условия Подмяна на превръзки на рани Всички видове инжекции Подмяна на колостомни торбички
Агенция за социални услуги АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП - Варна предлага цялостна грижа за възрастни хора всеки ден по 24 часа - Денонощно във вашия дом Осигуряваме персонал който да поеме три смени, днев..
Ако на ваш близък се е наложило да влезе в болница и желаете той/тя да получат допълнителна грижа то ние от Агенция за Социални Услуги - АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП можем да поемем случая случая и да ..
Агенция за социални услуги в град Варна предлага полудневни и целодневни грижи за възрастни и болни хора по домовете. Разполагаме с назначен квалифициран персонал, който можете да повикате на ..
Цена: 65 лв. Система 75. Медицински обеци за принцеси! Предимства- 1. Индивидуална стерилна опаковка за всяка обеца. Риска от инфекция е нулев. 2. Безболезнена манипулация при поставянето-не усещате, че обеци..

Лазарна дентална медицина

гр. София, обл. София
Лазарна дентална медицина! Диоден лазер Ezlase придобивка -Фама Бона! Еzlase е технологично усъвършенствана диодна лазерна система, която се използва за много стоматологични процедури, като хирург..

Извършвам хидроколон терапия

гр. София, обл. София
Цена: 80 лв. Извършвам хидроколон терапевтични процедури. Апаратът е най съвременно поколение производство на фирма Trаnsсom (Испания). Предназначението е за прочистване на дебелото черво с вода и водни разтвори. ..

Частна линейка

гр. София, обл. София
Цена: 50 лв. Частна линейка в град София и в цяла България Специализирано професионално отношение, бърз отговор при повикване Цена на курс в град София 50 лв
Посещения и прегледи на болни по домовете или в амбулатория- 24 часа в денонощието от висококвалифициран лекарски екип и оборудвани линейки. АДРЕС-БУЛ. ВАСИЛ АПРИЛОВ 15А-КАБ.5 И КАБ.6 Денонощен тра..
Цена: 40 лв. Специализиран център за психологична, психотерапевтична и психиатрична помощ. Специалисти с дългогодишен опит в лечението на: - депресии, тревожност, страхови и панически състояния, хипохондрия, нат..
Турската Правителствена болница, Гювен Анкара предлага на своите български гости специала цена за бариатрична и метоаболитна хирургия. Стара цена 13000 евро. Новата цена за операцията ще е 6500 евро..
Линейка до Турция на най-ниски цени в България
 рекламирай сам в
”Медицински център 6-150” разполага с най-опитните специалисти в областите на съвременната медицина както и с апаратура за диагностика от последно поколение. Часовете се записват предварително на посо..
Цена: 30 лв. Медицински педикюр от квалифициран специалист с опит, по домовете. Отстраняване и оформяне на впит (врастнал) нокът, обработка и лечение на мазоли, кокоши тръни и цялостно почистване и оформяне на нок..

Медицински услуги по домовете

гр. Варна, обл. Варна
Класифицирана медицинска сестра предлага медицински услуги по домовете - Поставяне на уретрален катетър, венозни вливания, мускулни и венозни инжекций, очистителни клизми, и др.

Правя медицински манипулации

гр. София, обл. София
Правя медицински услуги по домовете, рехабилитация, грижи за малки деца и възрастни хора.

Медицински услуги

гр. София, обл. София
Манипулации: - инжекции (подкожни, мускулни, венозни) - поставяне на абокат (венозен път) - включване на системи - обработка на рани - сваляне на конци - превръзки - мерене на кръвно наляган..
Линейките предоставят медицински транспорт и аварийно-спасителни услуги в партньорство в сектора. Ние се намесваме всеки ден, по всяко време и на всяко разстояние. Възползвайте се от внимателността и ..
Гледане на възрастни/ тежко болни/ трудноподвижни хора в домашния условия от квалифициран персонал към хоспис ”Св. Никола Мирликийски”, гр. Попово (услугата болногледачи по домовете е за гр. Попово и ..
Инжекции по домовете, поставяне на системи, абокат, обработка на рани и др. от квалифицирани медицински сестри към хоспис ”Св. Никола Мирликийски”, гр. Попово. За актуални цени и условия, моля, посете..
Инжекции по домовете, поставяне на системи, абокат, обработка на рани и др. от квалифицирани медицински сестри към хоспис ”Св. Никола Мирликийски”, гр. Попово (услугата сестри по домовете е за гр. Поп..

ХОСПИС Сарафово Бургас Поморие

гр. Поморие, обл. Бургас
Цена: 650 лв. Хоспис 2 Миладиноски ЕООД Ви предлага настаняване само от 650 лв. на месец./ Ние в Хоспис „ Миладиноски” ще Ви предложим достойни грижи за възрастни хора и хора с преживяни физически увреждания. Създ..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.