back to top

Медицински, Санитарни услуги

99 обяви

Специализиран Медицински Транспорт с Частни Линейки Извършваме специализиран транспорт на трудно подвижни и лежащо болни хора. Разполагаме с оборудвани линейки ( не са реанимобил ). Превоз в рамките на град Сливен, региона, страната и чужбина. Изгодни цени.

Частна линейка Пловдив, страната и чужбина! Денонощно! Транспорт на болни от легло до легло с носачи на най-ниските цени за цялата страна и за чужбина! Денонощна Амбулатория, денонощни прегледи по домовете от лекар! Осигуряване на културни и спортни мероприятия с линейка!

Медицинскa сестра по домовете за град Варна!VIP обява

Предлагам качествени медицински услуги по домовете: превръзки и oбработка на септични и асептични рани от изгаряния, наранявания, постоперативни и декубитални рани; сваляне на конци, инжекции (подкожн..

 рекламирай сам в favicon
Мед. Сестра извършва манипулации по домоветеVIP обява

Професионални медицински манипулации по домовете от квалифицирана мед. сестра с дългогодишен стаж и опит. Поставяне на абокати, мускулни, венозни и подкожни инжекции, извършване на венозни апликации, ..

Частна линейка Пловдив, страната и чужбина най-ниските цени денонощноVIP обява

Посещения и прегледи на болни по домовете или в амбулатория- 24 часа в денонощието от висококвалифициран лекарски екип и оборудвани линейки. АДРЕС-БУЛ. ВАСИЛ АПРИЛОВ 102 Денонощен транспорт с линей..

сестрински манипулации, рехабилитация, грижи за възрастни, лични асистенти, болногледачиVIP обява
Цена: 10 лв.

Ние сме екип от опитни медицински сестри, рехабилитатори и болногледачи. Извършваме подкожни, мускулни, венозни инжекции и вливания по лекарско назначение; поставяне, промиване и сваляне на уретрален ..

Транспорт на болни с частна линейка Пловдив, страната и чужбина, най-ниски цени, денонощноVIP обява

Частна линейка осигурява транспорт на болни в града, страната и в чужбина! Най-ниските цени, денонощно! Транспорт на болни от дома до болницата и обратно! -

Линейка Пловдив, страната и чужбина, най-ниските цениVIP обява

Линейка до Турция на най-ниски цени в България

Медицински услуги по домовете за област ВарнаVIP обява

Предлагам качествени медицински услуги по домовете: превръзки и oбработка на септични и асептични рани от изгаряния, наранявания, постоперативни и декубитални рани; сваляне на конци, инжекции (подкожн..

Частна линейка Перник, София, Страната и Чужбина. Дългогодишен опит!!!VIP обява

Частна Линейка Митко Медик транс ЕООД Специализиран Санитарен Транспорт предлагащ услуги като: Пренасяне, преместване и извозване на болни и трудно подвижни хора от легло до легло. От вкъщи до избр..

МЦ ДИЯ МЕД Медицински услуги по домоветеVIP обява
Цена: 10 лв.

Медицински услуги по домовете от медицински сестри с дългогодишен опит, собствен транспорт. Вземане на венозна кръв със затворена вакутейнерна система за лабораторни изследвания и транспорт до лабор..

Сестрински услуги по домовете
Цена: 65 лв.

Поставяне на абокат в домашни условия Смяна на катетър в домашни условия Подмяна на превръзки на рани Всички видове инжекции Подмяна на колостомни торбички

Център за Психология и Психотерапия - гр. София
Цена: 55 лв.

Специализиран център за психологична, психотерапевтична и психиатрична помощ. Специалисти с дългогодишен опит в лечението на: - депресии, тревожност, страхови и панически състояния, хипохондрия, нат..

Агенция предлага Придружаване в Болница в град Варна

Ако на ваш близък се е наложило да влезе в болница и желаете той/тя да получат допълнителна грижа то ние от Агенция за Социални Услуги - АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП можем да поемем случая случая и да ..

Агенция Предлага Медицински Услуги за Възрастни Хора по Домовете в гр. Варна

Агенция за социални услуги в град Варна предлага полудневни и целодневни грижи за възрастни и болни хора по домовете. Разполагаме с назначен квалифициран персонал, който можете да повикате на ..

Цялостна Медицинска Грижа за Възрастни хора - 24 часа

Агенция за социални услуги АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП - Варна предлага цялостна асистентска подкрепа за нуждаещи се възрастни хора и деца с увреждания всеки ден по 24 часа - Денонощно във вашия дом Осигур..

Частна Линейка Велико Търново

Денонощен медицински транспорт с частна Линейка в София В. Търново, Плевен, Ловеч, Луковит, Червен Бряг, Троян, Севлиево, Габрово, Русе, Бургас, Варна и цялата страна. Превоз на болни от легло до ле..

Частна линейка Ловеч - Реанимобил

Денонощен медицински транспорт на територията на цялата страна. Компанията е осигурила напълно оборудвани линейки, които гарантират комфорт и сигурност при транспортиране на пациентите. Екипът на Ме..

Частна Линейка Плевен-Медтранс -РЕАНИМОБИЛ

Денонощен медицински транспорт с частна Линейка в София В. Търново, Плевен, Ловеч, Луковит, Червен Бряг, Троян, Севлиево, Габрово, Русе, Бургас, Варна и цялата страна. Превоз на болни от легло до ле..

Частна Линейка Русе-Реанимобил

Денонощен медицински транспорт с частна Линейка в София В. Търново, Плевен, Ловеч, Луковит, Червен Бряг, Троян, Севлиево, Габрово, Русе, Бургас, Варна и цялата страна. Превоз на болни от легло до ле..

 рекламирай сам в favicon
медицински услуги по домовете

Квалифицирана и работеща мед. сестра предлага нужните услуги за Вас и Вашите близки на место в дома Ви. 1. Поставяне на мускулни, венозни и подкожни инжекции. 2. Улавяне на постоянен венозен път/А..

Медицински услуги по домовете

Квалифицирана мед сестра предлага следните медицински услуги на място в дома на пациента. Грижи, които са от голямо значение за пациенти в палиетивен стадий на обгрижване.: 1. Поставяне на мускулн..

Медицински услуги

Квалифицирана мед. сестра извършва медицински услуги по домовете: 1. Поставяне на постоянен венозен път / абокат /. 2. Включване на системи и тяхното изчакване до край. 3. Мускулни подкожни инже..

Лазарна дентална медицина

Лазарна дентална медицина! Диоден лазер Ezlase придобивка -Фама Бона! Еzlase е технологично усъвършенствана диодна лазерна система, която се използва за много стоматологични процедури, като хирург..

Система 75. Медицински обеци за принцеси
Цена: 88 лв.

Система 75. Медицински обеци за принцеси! Предимства- 1. Индивидуална стерилна опаковка за всяка обеца. Риска от инфекция е нулев. 2. Безболезнена манипулация при поставянето-не усещате, че обеци..

Лечение в чужбина - Турция

Лечение в чужбина - Турция Независимо дали имате нужда от превантивни грижи, диагностика или лечение, пред вас стои огромен избор от възможности. Към коя клиника и лекар да се обърнете. С нас всичко..

Домашни посещения от лекар

Социомед Консултинг има сключен договор със специализирано медицинско заведение за прегледи и лечение в дома на клиенти, които са трудно подвижни. Невролог и Вътрешни заболявания. СЪБОТА И НЕДЕЛЯ - по..

Зъболекар Слатина д-р Георгиеви
Цена: 10 лв.

Дентална клиника Д-р Георгиеви със зъботехническа лаборатория. Всичко в областта на стоматологията.

Медицински услуги по домовете

Квалифицирана мед. сестра предлага облекчаване грижите за болен член от семейството като: 1. Мускулни, подкожни и венозни инжекции. 2. Улавяне на постоянен венозен път/Абокат /, включване на систе..

Медицинска сестра

Медицинска сестра предлага поставяне на инжекции, системи по домовете.