1. home
  2. »
  3. bcЗдраве, Красота
  4. »
  5. Медицински, Санитарни услуги

Медицински, Санитарни услуги

93 обяви
Посещения и прегледи на болни по домовете или в амбулатория- 24 часа в денонощието от висококвалифициран лекарски екип и оборудвани линейки. АДРЕС-БУЛ. ВАСИЛ АПРИЛОВ 102 Денонощен транспорт с линейка в страната и чужбина-От дома до болницата От болницата до дома От болница до болница Вътреградски транспорт в Пловдив и София От болницата до друго населено място До всички държави в чужбина Екип: консултант-лекар, сестра, носачи с носилка Количка за пренос в седнало състояние на болен човек Транспорт до друга клиника в страната Дежурен медицински екип Организиране на дежурен медицинс..
Денонощен медицински транспорт с частна Линейка в София В. Търново, Плевен, Ловеч, Луковит, Червен Бряг, Троян, Севлиево, Габрово, Русе, Бургас, Варна и цялата страна. Превоз на болни от легло до легло с частна линейка: -от дома до болницата -от болницата до дома -от дома до ТЕЛК и обратно -транспорт за преглед, консултация, хоспитализация -транспорт до старчески дом или хоспис -Медицинско осигуряване на спортни, концертни и филмови мероприятия, масови прояви с медицински екип -медицинско репатриране в Турция и цяла Европа. Денонощно осигуряваме рентабилно и високо ниво на обслужва..
Частна линейка Пловдив, страната и чужбина! Денонощно! Транспорт на болни от легло до легло с носачи на най-ниските цени за цялата страна и за чужбина! Денонощна Амбулатория, денонощни прегледи по домовете от лекар! Осигуряване на културни и спортни мероприятия с линейка!
 рекламирай сам в
Частна линейка осигурява транспорт на болни в града, страната и в чужбина! Най-ниските цени, денонощно! Транспорт на болни от дома до болницата и обратно! -
Цена: 10 лв. Ние сме екип от опитни медицински сестри, рехабилитатори и болногледачи. Извършваме подкожни, мускулни, венозни инжекции и вливания по лекарско назначение; поставяне, промиване и сваляне на уретрален ..

Частна Линейка Велико Търново

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Денонощен медицински транспорт с частна Линейка в София В. Търново, Плевен, Ловеч, Луковит, Червен Бряг, Троян, Севлиево, Габрово, Русе, Бургас, Варна и цялата страна. Превоз на болни от легло до ле..
Частна Линейка Плевен Мега Медик ЕООД Специализиран Медицински Транспорт предлагащ услуги като: Пренасяне, преместване и извозване на болни и трудно подвижни хора от легло до легло. От вкъщи до изб..
Денонощен медицински транспорт на територията на цялата страна. Компанията е осигурила напълно оборудвани линейки, които гарантират комфорт и сигурност при транспортиране на пациентите. Екипът на Ме..
Денонощен медицински транспорт с частна Линейка в София В. Търново, Плевен, Ловеч, Луковит, Червен Бряг, Троян, Севлиево, Габрово, Русе, Бургас, Варна и цялата страна. Превоз на болни от легло до ле..
Цена: 20 лв. Предлагаме почасова грижа за възрастни пациенти-смяна на памперс, превръзки на декубитални и оперативни рани. Лечение на труднозарастващи рани, при необходимост консултация с хирург.
”Медицински център 6-150” разполага с най-опитните специалисти в областите на съвременната медицина както и с апаратура за диагностика от последно поколение. Часовете се записват предварително на посо..
Линейка до Турция на най-ниски цени в България

Сестрински услуги по домовете

гр. София, обл. София
Цена: 40 лв. Поставяне на абокат в домашни условия Смяна на катетър в домашни условия Подмяна на превръзки на рани Всички видове инжекции Подмяна на колостомни торбички
Агенция за социални услуги АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП - Варна предлага цялостна грижа за възрастни хора всеки ден по 24 часа - Денонощно във вашия дом Осигуряваме персонал който да поеме три смени, днев..
Ако на ваш близък се е наложило да влезе в болница и желаете той/тя да получат допълнителна грижа то ние от Агенция за Социални Услуги - АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП можем да поемем случая случая и да ..
Агенция за социални услуги в град Варна предлага полудневни и целодневни грижи за възрастни и болни хора по домовете. Разполагаме с назначен квалифициран персонал, който можете да повикате на ..

Лечение в чужбина - Турция

гр. Варна, обл. Варна
Лечение в чужбина - Турция Независимо дали имате нужда от превантивни грижи, диагностика или лечение, пред вас стои огромен избор от възможности. Към коя клиника и лекар да се обърнете. С нас всичко т..
Предлагам качествени медицински услуги по домовете: превръзки и oбработка на септични и асептични рани от изгаряния, наранявания, постоперативни и декубитални рани; сваляне на конци, инжекции (подкожн..
Цена: 50 лв. Специализиран център за психологична, психотерапевтична и психиатрична помощ. Специалисти с дългогодишен опит в лечението на: - депресии, тревожност, страхови и панически състояния, хипохондрия, нат..
25 г. опит в отделения по спешност и др. - инжекции (подкожни, мускулни, венозни) - поставяне на абокат (венозен път) - включване на системи - поставяне и сваляне на уретрален катетър - обработк..
 рекламирай сам в

Медицински услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Системи, абокати, катетри, превръзки, инжекции.

Медицинска сестра

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Медицински услуги по домовете. Поставяне на катетри, системи, абокати, инжекции.., превръзки. Заплащане по тарифи.

Болничен транспорт

гр. Русе, обл. Русе
-Болничен транспорт в страната и чужбина -Болничен транспорт от дома до лечебно заведение, хоспис и др. -Осигуряване на медицински екип

Частна линейка

гр. София, обл. София
Цена: 50 лв. Частна линейка в град София и в цяла България Специализирано професионално отношение, бърз отговор при повикване Цена на курс в град София 50 лв
Медицинска Транспортна Служба Частна Линейка Плевен от Мега Медик ЕООД предлагаща услуги като: Пренасяне, преместване и транспорт на болни и трудно подвижни хора от легло до легло. От вкъщи до изб..

Медицински услуги по домовете

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагам качествени медицински услуги по домовете: превръзки на оперативни и декубитални рани, сваляне на конци, инжекции(подкожни, мускулни, венозни), системи, поставяне и сваляне на абокати, постав..

Медицински услуги по домовете

гр. София, обл. София
Работеща мед. сестра предлага медицински услуги в домашни условия-подкожни, мускулни и венозни инжекции, системи, поставяне на обокат, вземане на кръв и транспортиране до лаборатория по желание. Всичк..

Медицински транспорт с линейка

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 50 лв. Линейка Пловдив предоставя специализиран медицински транспорт в града, страната и чужбина на най-добри цени! Напълно оборудвани линейки и реанимобили! Сътрудничество с университетски болници! Транспор..

Сестринска грижа по домовете

гр. Варна, обл. Варна
Услуги и цени Еднократно измерване на пулс и кръвно налягане -7 лв Еднократно даване на лекарства -7 лв Подкожна инжекция -15лв Мускулна инжекция -17 лв Венозна инжекция - 20 лв Поставяне на або..

Извършвам хидроколон терапия

гр. София, обл. София
Цена: 80 лв. Извършвам хидроколон терапевтични процедури. Апаратът е най съвременно поколение производство на фирма Trаnsсom (Испания). Предназначението е за прочистване на дебелото черво с вода и водни разтвори. ..
Въведи страница №