1. home
  2. »
  3. bcЗдраве, Красота
  4. »
  5. Медицински кабинети

Медицински кабинети

82 обяви
диагностика и оперативно лечение на доброкачествени и злокачествени тумори на млечната жлеза ,стомаха ,дебелото и право черво и кожни образувания /злокачествени и доброкачествени тумори - липоми , атероми и др./

Психолог - онлайн консултации

гр. София, обл. София
Често в живота си срещаме трудности и преживяваме кризи... Има моменти, когато вътрешната празнота, тревожността, напрежението ни карат да смятаме, че животът е без смисъл - сив и враждебен към нас...
мобилен стоматологичен кабинет /линейка/, пълно стоматологично обслужване, на повикване до адрес, обслужва включително старчески и социални домове, инвалиди, трудноподвижни хора

Логопед за възрастни - София

гр. София, обл. София
Възстановяване на речта след мозъчен инсулт и черепно-мозъчна травма (афазия или дизартрия). Домашни посещения. Логопедичен кабинет - гр. София, офис срещу Централни хали/до метростанция Сердика/
В живота всеки човек има моменти, в които усеща, че му е трудно да се справи сам. Има нужда от разбиране и подкрепа, желание да сподели и да получи професионална помощ. Намирате се в такъв етап ..
Зъбни имплати в стоматологичен център ФАМА БОНА! Нововъведение в гамата услуги в центъра е системата Neo която сепревърна в една от най-популярните системи в България! Приемуществата на системата ..

Инфрачервена термография!

гр. София, обл. София
Инфрачервената термография е ДИАГОСТИЧЕН МЕТОД ЗА ОТКРИВАНЕ НА ФОКАЛНИ ОГНИЩА И В СТОМАТОЛОГИЯТА - неинвазивен безопасен и най-вече обективен метод за диагностика, без противопоказания, който намира м..
Онлайн психологични консултации с д-р Анзова, д. мпс. Консултации при следната проблематика: - депресия - тревожност - паник атаки - загуба на близък - преодоляване на онкологично заболяване..
Провеждане на онлайн психологични консултации с д-р Анзова, д. мпс.. Освен с клинични случаи (тревожност, депресия, паническо разстройство, професионално прегаряне и др. (, аз работя и с психично здра..
Център за психология и психотерапия: Детско-юношески консултации и терапия при: Дислексия, Аутизъм, Кризи на възрастта, Трудности при възпитанието, Занижена самооценка, Проблеми в об..
Психологичен Център ”Анима” - Терапия за Деца и Възрастни. Домашни Посещения. Лечение на Паническо Разстройство, Страх, Фобии, Неврози, Натрапливости, ОКР, Депресия, Тревожност, Безпокойство, Напрежен..
Център за Психотерапия ”Промяна” - Терапия за Деца и Възрастни. Психиатър, Логопед, Хипноза, НЛП, Групова Психотерапия, Медиация. Лечение на Депресии, Натрапливости, Страхове, Фобии, Паническо Разстро..
Специализиран център за психологична, психотерапевтична и психиатрична помощ. Специалисти с дългогодишен опит в лечението на: - депресии, тревожност, страхови и панически състояния, хипохондрия, нат..
Лекари Психиатри - Консултации и терапия при депресии, тревожност, стрес, страхови състояния, хипохондрия, обсесивно-компулсивно разстройство, биполярно афективно разстройство, паническо разстройство,..
КОГА ДА ПОТЪРСИТЕ ЛОГОПЕДИЧНА ПОМОЩ ЗА ВАШЕТО ДЕТЕ: Ако до 10-ия месец след раждането детето Ви не се заслушва и не реагира на гласа на говорещия, или ако не произнася отделни срички по подражание..
Френски дермален филър 1 ml Hyaluronica ДОКАЗАНА Е РОЛЯТА НА ХА ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА МЛАДИЯ ВИД НА КОЖАТА И ЗАЛИЧАВАНЕ НА БРЪЧКИТЕ! Много жени мечтаят за красиви и свежи устни, които да изглеждат естест..

Психолог,Psicologo

гр. София, обл. София
Психолог, Консултант Psicologo,Counselor Защо да се свържете с мен: - Намирате се в труден момент от живота - Често изпадате в депресия - Не виждате смисъла да вървите напред - Останали сте б..

Поставяне на хиалуронови филъри

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Разбираш, че се разболяваш, а не знаеш как да постъпиш. Оплакванията Ти са такива, че само Те объркват. Луташ се. Пред Теб е неизвестността на здравната реформа. Ти си уплашен. Имаш нужда от съвет. ..
СТОМАТОЛОГИЧНИ КАБИНЕТИ „ Д-Р ГЕОРГИЕВИ ” WWW.STOMADENT-BG.COM GPS KOOРДИНАТИ 42°41’11.7”N 23°22’28.3”E Всичко в областта на стоматологията-имплантология, хирургия, ендодонтия, ортопедия. Физиотерап..
Аз не съм врачка. Не развалям магии. Не мога да ти обещая хапче или ритуал, които да ти оправят живота. Няма да те карам да слагаш предмети под възглавницата ти и да спиш с тях. Аз съм психолог. М..

Психолог/Психиатър, жена

гр. София, обл. София
Не се чувстваш щастлив? Проблеми в живота? Болка? Чувстваш ли се смачкан и без желание за живот - безцелен живот?  Чувстваш ли че сякаш носиш огромен товар, които те дърпа надолу? Работата..

Психолог Онлайн

гр. София, обл. София
Провеждам психологични консултации, свързани с ежедневни предизвикателства като: - проблеми в отношенията с партньора/ Самота и търсене на партньор; - подобряване на родителските умения; - семей..
Психологическа помощ при лични и/или семейни проблеми, Работа с емоциите и чувствата при общуване със себе си и с другите /Аз- ние-другите/, да намиране на пътя в кризисни ситуации, НАПРАВИ СВОЯТА ЛИЧ..
Медицински център Хипократ 6-150 е лечебно заведение за специализирана извънболнична помощ. Центърът предлага качествена и достъпна специализирана извънболнична медицинска помощ, насочена към предпазв..
Ние сме екипът на кабинета по естетична дерматология и дерматовенерология „Нимия“. При нас ще получите специализирана дерматологична помощ при различни заболявания. Особено внимание отделяме на потреб..

Психолог консултант

гр. Варна, обл. Варна
Повече за психолог-консултанта: Галина Василева е в психолог-консултант с магистърска степен по Приложна психология. С над 10-годишна практика в консултирането на клиенти (деца от 11годишни, юноши..

д-р Тодорова - алерголог

гр. Пловдив, обл. Пловдив
д-р Тодорова - алерголог, работи със Здравната каса, лечение на алергичен ринит, астма, дерматити, уртикария, сенна хрема и др.
Ерготерапевтите работят по посока как деца и ученици с различни дефицити сами да се справят в ежедневните дейности.

Психолог - Варна. Христо Генчев.

гр. Варна, обл. Варна
Христо Генчев - психолог, сертифициран хипнотерапевт и невротренинг терапевт. Член на Дружество на психолозите в Република България и на Българска асоциация по хипноза и хипнотерапия. Оказване на по..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.