1. home
  2. »
  3. bcЗдраве, Красота
  4. »
  5. Медицински кабинети

Медицински кабинети

91 обяви
диагностика и оперативно лечение на доброкачествени и злокачествени тумори на млечната жлеза ,стомаха ,дебелото и право черво и кожни образувания /злокачествени и доброкачествени тумори - липоми , атероми и др./
мобилен стоматологичен кабинет /линейка/, пълно стоматологично обслужване, на повикване до адрес, обслужва включително старчески и социални домове, инвалиди, трудноподвижни хора

Психолог - 35 г. опит

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Психолог - брачно и фамилно консултиране. Терапии при раздяла, развод, изневяра. Музикотерапия. Стратегии и модели за промяна. 35 г. опит.
 рекламирай сам в
Провеждане на онлайн психологични консултации с д-р Анзова, д. мпс.. Освен с клинични случаи (тревожност, депресия, паническо разстройство, професионално прегаряне и др. (, аз работя и с психично здра..
Онлайн психологични консултации с д-р Анзова, д. мпс. Консултациите се извършват онлайн с предварително записан час Работата с клиента е на индивидуално равнище (ценности, нагласи, проекции, развит..

Психолог - Хипноза (Таньо Танев)

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Образование и опит придобити от Канада и Англия в сферата на когнитивно-поведенческата терапия и хипнотерапия. Психотерапия на възрастни при: -тревожност -хронична умора -раздразненост и агреси..
СТОМАТОЛОГИЧНИ КАБИНЕТИ „ Д-Р ГЕОРГИЕВИ ” WWW.STOMADENT-BG.COM GPS KOOРДИНАТИ 42°41’11.7”N 23°22’28.3”E Всичко в областта на стоматологията-имплантология, хирургия, ендодонтия, ортопедия. Физиотерап..
КОГА ДА ПОТЪРСИТЕ ЛОГОПЕДИЧНА ПОМОЩ ЗА ВАШЕТО ДЕТЕ: Ако до 10-ия месец след раждането детето Ви не се заслушва и не реагира на гласа на говорещия, или ако не произнася отделни срички по подражание..
Психологическа помощ при лични и/или семейни проблеми, Работа с емоциите и чувствата при общуване със себе си и с другите /Аз- ние-другите/, да намиране на пътя в кризисни ситуации, НАПРАВИ СВОЯТА ЛИЧ..
Лекари Психиатри - Консултации и терапия при депресии, тревожност, стрес, страхови състояния, хипохондрия, обсесивно-компулсивно разстройство, биполярно афективно разстройство, паническо разстройство,..
Психологичен Център ”Съзнание” - Терапия за Деца и Възрастни. Домашни Посещения. Лечение на Паническо Разстройство, Страх, Фобии, Неврози, Натрапливости, ОКР, Депресия, Тревожност, Безпокойство, Напре..
Център за психология и психотерапия: Детско-юношески консултации и терапия при: Дислексия, Аутизъм, Кризи на възрастта, Трудности при възпитанието, Занижена самооценка, Проблеми в об..
Център за Психотерапия ”Промяна” - Терапия за Деца и Възрастни. Психиатър, Логопед, Хипноза, НЛП, Групова Психотерапия, Медиация. Лечение на Депресии, Натрапливости, Страхове, Фобии, Паническо Разстро..
Специализиран център за психологична, психотерапевтична и психиатрична помощ. Специалисти с дългогодишен опит в лечението на: - депресии, тревожност, страхови и панически състояния, хипохондрия, нат..

Психолог Онлайн

гр. София, обл. София
Провеждам психологични консултации, свързани с ежедневни предизвикателства като: - проблеми в отношенията с партньора/ Самота и търсене на партньор; - подобряване на родителските умения; - семей..
Френски дермален филър 1 ml Hyaluronica ДОКАЗАНА Е РОЛЯТА НА ХА ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА МЛАДИЯ ВИД НА КОЖАТА И ЗАЛИЧАВАНЕ НА БРЪЧКИТЕ! Много жени мечтаят за красиви и свежи устни, които да изглеждат естест..
Зъбни имплати в стоматологичен център ФАМА БОНА! Нововъведение в гамата услуги в центъра е системата Neo която сепревърна в една от най-популярните системи в България! Приемуществата на системата ..

Инфрачервена термография!

гр. София, обл. София
Инфрачервената термография е ДИАГОСТИЧЕН МЕТОД ЗА ОТКРИВАНЕ НА ФОКАЛНИ ОГНИЩА И В СТОМАТОЛОГИЯТА - неинвазивен безопасен и най-вече обективен метод за диагностика, без противопоказания, който намира м..

Психологическа помощ

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Психологическа помощ при преживяни травми, насилие, контрол на гнева, партньорски взаимоотношения, ЗАВИСИМОСТИ(ВИСОК ПРОЦЕНТ НА УСПЕВАЕМОСТ) Възможно е и онлайн. Първи разговор(уточняване на проблема..

Педиатър Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Медицински център 6-150 се намира в центъра на град Пловдив и предлага прегледи при педиатър на най-ниските цени.
 рекламирай сам в
Медицински център Хипократ 6-150 е лечебно заведение за специализирана извънболнична помощ. Центърът предлага качествена и достъпна специализирана извънболнична медицинска помощ, насочена към предпазв..

Ендокринолог Пловдив най-ниски цени

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Медицински център 6-150” разполага с най-опитните специалисти в областите на съвременната медицина както и с апаратура за диагностика от последно поколение. Часовете се записват предварително на посоч..

ПСИХОЛОГ / Психотерапевт

гр. София, обл. София
Здравейте! Казвам се Кристиян Денчев и съм психолог на частна практика. Работя с деца, юноши и възрастни с най-различни затруднения, хранителни разстройства и диагнози. Имам опит в работата с хора с х..

Логопед за възрастни - София

гр. София, обл. София
Възстановяване на речта след мозъчен инсулт и черепно-мозъчна травма (афазия или дизартрия). Домашни посещения. Логопедичен кабинет - гр. София, офис срещу Централни хали/до метростанция Сердика/
Разбираш, че се разболяваш, а не знаеш как да постъпиш. Оплакванията Ти са такива, че само Те объркват. Луташ се. Пред Теб е неизвестността на здравната реформа. Ти си уплашен. Имаш нужда от съвет. ..
В живота всеки човек има моменти, в които усеща, че му е трудно да се справи сам. Има нужда от разбиране и подкрепа, желание да сподели и да получи професионална помощ. Намирате се в такъв етап ..

Стоматологичен кабинет

гр. Пловдив, обл. Пловдив
оф.8315 НОВА СГРАДА!!! НАПЪЛНО ОБОРУДВАН!!! ЕВМОЛПИЯ!!! Предлагаме Ви помещение със статут на стоматологичен кабинет, но може да се използва и за офис. Имота се състои от входно антре (чакалня), голям..
Здравейте! Във факултета по дентална медицина се предлагат стоматологични манипулации, извършващи се от студент под постоянното наблюдение на лекар-специалист. Търсят се пациенти с кариеси за изработв..
Аз не съм врачка. Не развалям магии. Не мога да ти обещая хапче или ритуал, които да ти оправят живота. Няма да те карам да слагаш предмети под възглавницата ти и да спиш с тях. Аз съм психолог. М..

Личен психолог в Пазарджик

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Аз не съм врачка. Не развалям магии. Не мога да ти обещая хапче или ритуал, които да ти оправят живота. Няма да те карам да слагаш предмети под възглавницата ти и да спиш с тях. Аз съм психолог. М..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.