1. home
  2. »
  3. bcЗдраве, Красота
  4. »
  5. Медицински кабинети

Медицински кабинети

92 обяви
диагностика и оперативно лечение на доброкачествени и злокачествени тумори на млечната жлеза ,стомаха ,дебелото и право черво и кожни образувания /злокачествени и доброкачествени тумори - липоми , атероми и др./

Психолог - онлайн консултации

гр. София, обл. София
Често в живота си срещаме трудности и преживяваме кризи. Има моменти, когато вътрешната празнота, тревожността, напрежението ни карат да смятаме, че животът е без смисъл, сив и враждебен към нас... ..
Професор Димиева - психолог с 35 г. опит. Консултира лица в норма и със социални и психологически проблеми. Консултира по проблеми: - Семейно и брачно консултиране - Развод, раздяла - Междулично..

Психолог - Варна. Христо Генчев.

гр. Варна, обл. Варна
Кабинетът предлага психологическа подкрепа за деца и възрастни от психолог, сертифициран хипнотерапевт и Биофийдбек терапевт, член на Дружеството на психолозите в България. - Психологически консул..

ЛОГОПЕД Диана Радева

гр. София, обл. София
На вашето внимание ЛОГОПЕД ДИАНА РАДЕВА приема пациенти в удобно за вас време в своят кабинет. ЛОГОПЕД Радева е корифей в областта на говора. Има и издадена книга от нея. 101 въпроса за детският говор..
мобилен стоматологичен кабинет /линейка/, пълно стоматологично обслужване, на повикване до адрес, обслужва включително старчески и социални домове, инвалиди, трудноподвижни хора
Център за психология и психотерапия: Детско-юношески консултации и терапия при: Дислексия, Аутизъм, Кризи на възрастта, Трудности при възпитанието, Занижена самооценка, Проблеми в об..
Център за Психотерапия ”Промяна” - Терапия за Деца и Възрастни. Психиатър, Логопед, Хипноза, НЛП, Групова Психотерапия, Медиация. Лечение на Депресии, Натрапливости, Страхове, Фобии, Паническо Разстро..
Специализиран център за психологична, психотерапевтична и психиатрична помощ. Специалисти с дългогодишен опит в лечението на: - депресии, тревожност, страхови и панически състояния, хипохондрия, нат..
Лекари Психиатри - Консултации и терапия при депресии, тревожност, стрес, страхови състояния, хипохондрия, обсесивно-компулсивно разстройство, биполярно афективно разстройство, паническо разстройство,..
КОГА ДА ПОТЪРСИТЕ ЛОГОПЕДИЧНА ПОМОЩ ЗА ВАШЕТО ДЕТЕ: Ако до 10-ия месец след раждането детето Ви не се заслушва и не реагира на гласа на говорещия, или ако не произнася отделни срички по подражание..
Психологическа помощ при лични и/или семейни проблеми, Работа с емоциите и чувствата при общуване със себе си и с другите /Аз- ние-другите/, да намиране на пътя в кризисни ситуации, НАПРАВИ СВОЯТА ЛИЧ..

Логопед за възрастни - София

гр. София, обл. София
Възстановяване на речта след мозъчен инсулт и черепно-мозъчна травма (афазия или дизартрия). Домашни посещения. Логопедичен кабинет - гр. София, офис срещу Централни хали/до метростанция Сердика/

Психолог Онлайн

гр. София, обл. София
В живота всеки човек има моменти, в които усеща, че му е трудно да се справи сам. Има нужда от разбиране и подкрепа, желание да сподели и да получи професионална помощ. Ако и вие се намирате в т..

Психолог - консултант

гр. София, обл. София
ЗАЕДНО ДА СИ ПОДАДЕМ РЪКА! Здравейте, Включвам се в този момент с безплатни онлайн психологически консултации, за всички хора, които по някакъв начин са засегнати или са преминали през COVID-19. - п..
Разбираш, че се разболяваш, а не знаеш как да постъпиш. Оплакванията Ти са такива, че само Те объркват. Луташ се. Пред Теб е неизвестността на здравната реформа. Ти си уплашен. Имаш нужда от съвет. ..
Здравейте! Казвам се Ангелина Меранзова. Питате се дали е нужно да поговорите с някого? Търсите психолог в Бургас за Вашето дете? В какъвто и момент от своя път да се намирате - не е нужно да ча..
здравейте, аз съм ази, работя с най новия подход за работа със себе си - психеподреждане повече инфо за подхода има в страничката в фейсбук психеподреждане

Педиатър Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Медицински център 6-150 се намира в центъра на град Пловдив и предлага прегледи при педиатър на най-ниските цени.
24h - Денонощна неотложна медицинска помощ, Спешен кабинет Пловдив, посещения и прегледи на болни по домовете или в Денонощна амбулатория Пловдив- от висококвалифициран лекарски екип и напълно оборудв..
Френски дермален филър 1 ml Hyaluronica ДОКАЗАНА Е РОЛЯТА НА ХА ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА МЛАДИЯ ВИД НА КОЖАТА И ЗАЛИЧАВАНЕ НА БРЪЧКИТЕ! Много жени мечтаят за красиви и свежи устни, които да изглеждат естест..
Със сигурност всеки човек поне веднъж в живота си е самопризнавал: „Животът ми е провал. ” „Искам промяна, но не знам каква. ” „Ежедневието ми ме кара да се чувствам като в лабиринт без изход. ”..
Медицински център 6-150” разполага с най-опитните специалисти в областите на съвременната медицина както и с апаратура за диагностика от последно поколение. Часовете се записват предварително на посоч..
Зъбни имплати в стоматологичен център ФАМА БОНА! Нововъведение в гамата услуги в центъра е системата Neo която сепревърна в една от най-популярните системи в България! Приемуществата на системата ..

Инфрачервена термография!

гр. София, обл. София
Инфрачервената термография е ДИАГОСТИЧЕН МЕТОД ЗА ОТКРИВАНЕ НА ФОКАЛНИ ОГНИЩА И В СТОМАТОЛОГИЯТА - неинвазивен безопасен и най-вече обективен метод за диагностика, без противопоказания, който намира м..
Ние сме екипът на кабинета по естетична дерматология и дерматовенерология „Нимия“. При нас ще получите специализирана дерматологична помощ при различни заболявания. Особено внимание отделяме на потреб..
Допълнителна информация Медицинско удостоверение за работа от общопрактикуващ лекар - 15 лв. Медицинско удостоверение за шофьори, категория ”В” - 15 лв. Медицинско удостоверение за работа от псих..
СТОМАТОЛОГИЧНИ КАБИНЕТИ „ Д-Р ГЕОРГИЕВИ ” WWW.STOMADENT-BG.COM GPS KOOРДИНАТИ 42°41’11.7”N 23°22’28.3”E Всичко в областта на стоматологията-имплантология, хирургия, ендодонтия, ортопедия. Физиотерап..
Вече повече от 20 години дентален кабинет „Помакови Дент“ предлага на своите пациенти вниманието и грижата, от която се нуждаят. Ние сме: Д-р Пламен Помаков - грижа за възрастни пациенти и д-р Антон..
Медицинско удостоверение от психиатър - 15 лв. Медицинско от общопрактикуващ лекар - 15 лв. Медицинско за шофьори, категория „В” - 15 лв. Медицинско удостоверение за учители - 15 лв. Медицинск..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.