Филтриране
Сортиране

Медицински кабинети

89 обяви
Екцесивното използване на различни субстанции (лекарствени или не) може да доведе до зависимост, която да е психологическа или още по-лошо физиологична и това е предпоставка за развитието на множество здравни и социални проблеми, които ако не бъдат решени бързо и адекватно ще доведе неминуемо до социална и финансова деградация на личността. Предлаганите на вашето внимание медицински консултации имат за цел бързо и ефикасно да преустановят различните видове зависимости, в които сте изпаднали и с които не можете да се справите самостоятелно. Просто няма да сте повече сам в борбата за едно по..

очни прегледи, лазерно лечение

гр. Сливен, обл. Сливен
очни прегледи, д-р Косев от Очна болница - Варна - лазерно лечение, всички очни операции по Здравна каса, на 17.02.2019 г. прегледи в МЦ Д-р Миркович - Сливен
Здравейте, благодаря Ви че отделихте време за да прочетете тази обява! За съм д-р Димитър Кехайов, сертифициран ехографист и Ви предлагам извършване на цялостна ехография на вашето тяло вкл. и на щитовидната Ви жлеза и простатната Ви жлеза на промоционална цена от 30 лев за пакета. Получавате протоколи за вашите ехографии.
Специалността ”вътрешни болести” обхваща целият спектър на ранната диагностика, лечението и профилактиката на: (1) сърдечно съдовите болести (2) гастроентерелогичните болести (3) белодробните болести (4) ревматологичните заболявания (5) заболяванията на бъбреците и другите раздели на пикочно-половата система при мъже и жени (6) периферни венозни и артериални заболявания (7) алергологичните заболявания и токсикологични консултации (прекалена употреба на алкохол, лекарства и/или наркотици) Кабинетът разполага със следната апаратура: (1) съвременен ехограф за сканиране на вътрените орг..
диагностика и оперативно лечение на доброкачествени и злокачествени тумори на млечната жлеза ,стомаха ,дебелото и право черво и кожни образувания /злокачествени и доброкачествени тумори - липоми , атероми и др./

Психологическо консултиране

гр. Пловдив, обл. Пловдив
проф. В. Димиева, практически психолог с 35 г. опит. Психологическо консултиране. Патопсихология. Музикотерапия. Решава брачни, семейни и партньорски проблеми, изневери. Проблеми при отглеждането..
Името ми е Христина Христова. По професия съм психолог. Интересите ми са насочени в областта на психоаналитичнонасочената психотерапия. Занимавам се с индивидуално и фамилно консултиране. Консулти..
Качествени стоматологични услуги на символични цени - Безплатен преглед в удобен за Вас час - Лечение на кариес и поставяне на естетични фотополимерни ( бели ) пломби - Коренови лечения ( умъ..

Психологическо консултиране и Хипноза

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Психологическо Консултиране и Хипноза Справяне с: Паник атаки и фобии, депресивни състояния и страхове, Справяне със стреса, Загуба на близък, Раздяла, Развод, Полова слабост, Безсъние, Нощно напикав..

Инфрачервена термография!

гр. София, обл. София
Инфрачервената термография е ДИАГОСТИЧЕН МЕТОД ЗА ОТКРИВАНЕ НА ФОКАЛНИ ОГНИЩА И В СТОМАТОЛОГИЯТА - неинвазивен безопасен и най-вече обективен метод за диагностика, без противопоказания, който намира м..
Психологическа помощ при лични и/или семейни проблеми, Работа с емоциите и чувствата при общуване със себе си и с другите /Аз- ние-другите/, да намиране на пътя в кризисни ситуации, НАПРАВИ СВОЯТА ЛИЧ..
КОГА ДА ПОТЪРСИТЕ ЛОГОПЕДИЧНА ПОМОЩ ЗА ВАШЕТО ДЕТЕ: Ако до 10-ия месец след раждането детето Ви не се заслушва и не реагира на гласа на говорещия, или ако не произнася отделни срички по подражание..
Студент по дентална медицина търси пациенти - деца и възрастни над 18-годишна възраст, които имат необходимост от диагностика и лечение на стоматологични заболявания. Лечение на кариеси и пулпити. Е..

Помагам при паник-атаки

гр. София, обл. София
Помагам при лечението на паник-атаки. Помагам при алкохолно и наркотично зависими, психично и душевно болни. За целта се прави пълно физикално- радиестезично изследване + биорезонансна диагностика и с..
Като възпитаник на Университет Залцбург, Австрия смятам, че всеки човек притежава необходимите източници на сила, за да се справи с трудностите по пътя на живота си. Понякога тези богатства са дълбоко..

Логопед за възрастни - София

гр. София, обл. София
Възстановяване на речта след мозъчен инсулт и черепно-мозъчна травма (афазия или дизартрия). Домашни посещения. Логопедичен кабинет - гр. София, офис срещу Централни хали/до метростанция Сердика/
Магистър Психолог, Позитивен Психотерапевт. Консултации с деца и възрастни

ЛОГОПЕД Диана Радева

гр. София, обл. София
На вашето внимание ЛОГОПЕД ДИАНА РАДЕВА приема пациенти в удобно за вас време в своят кабинет. ЛОГОПЕД Радева е корифей в областта на говора. Има и издадена книга от нея. 101 въпроса за детският говор..
Френски дермален филър 1 ml Hyaluronica ДОКАЗАНА Е РОЛЯТА НА ХА ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА МЛАДИЯ ВИД НА КОЖАТА И ЗАЛИЧАВАНЕ НА БРЪЧКИТЕ! Много жени мечтаят за красиви и свежи устни, които да изглеждат естест..
Зъбни имплати в стоматологичен център ФАМА БОНА! Нововъведение в гамата услуги в центъра е системата Neo която сепревърна в една от най-популярните системи в България! Приемуществата на системата ..
Център за психология и психотерапия: Детско-юношески консултации и терапия при: Дислексия, Аутизъм, Кризи на възрастта, Трудности при възпитанието, Занижена самооценка, Проблеми в об..
Специализиран център за психологична, психотерапевтична и психиатрична помощ. Специалисти с дългогодишен опит в лечението на: - депресии, тревожност, страхови и панически състояния, хипохондрия, нат..
Биоскенерът изважда 39 подробни отчета (39 за мъж/39 за жена) с общо над 245 различни резултата от диагностиката, плюс обобщен пълен и обобщен кратък отчет на здравословното състояние на пациента, явя..
Лекари Психиатри - Консултации и терапия при депресии, тревожност, стрес, страхови състояния, хипохондрия, обсесивно-компулсивно разстройство, биполярно афективно разстройство, паническо разстройство,..
”Медицински център 6-150” разполага с най-опитните специалисти в областите на съвременната медицина както и с апаратура за диагностика от последно поколение. Часовете се записват предварително на посо..
СТОМАТОЛОГИЧНИ КАБИНЕТИ „ Д-Р ГЕОРГИЕВИ ” WWW.STOMADENT-BG.COM GPS KOOРДИНАТИ 42°41’11.7”N 23°22’28.3”E Всичко в областта на стоматологията-имплантология, хирургия, ендодонтия, ортопедия. Физиотерап..

Психотерапия, психолог

гр. София, обл. София
Психотерапевтично консултиране на родители, деца и юноши, проблемно поведение, депресивни и тревожни състояния и др.
гинеколог - незабавно прекъсване на бременност в медицински център, медикаментозен аборт, София, Руски паметник, ул. 20 април № 30
безкръвно премахване на хемороиди, псориазис, гуша, полови зарази, камъни в жлъчката и бъбреците, диабет, кашлица, бронхит
Медицинско удостоверение за работа от общопрактикуващ лекар - 15 лв. Медицинско удостоверение за работа от психиатър - 15 лв. Медицинско удостоверение от психиатър за охранители - 15 лв. Медицин..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.