back to top

Медицински кабинети

106 обяви

диагностика и оперативно лечение на доброкачествени и злокачествени тумори на млечната жлеза ,стомаха ,дебелото и право черво и кожни образувания /злокачествени и доброкачествени тумори - липоми , атероми и др./

Клинична психология - терапии при: депресии, страхови неврози, фобии, панически атакиVIP обява

Към нас се обръщат хора, желаещи да разрешат своите житейски проблеми, които живеят добре, но искат да живеят още по-добре. Най-доброто, което Вие сега можете да направите за себе си – това е да се ре..

Клинична психология - терапии при: депресии, страхови неврози, фобии, панически атакиVIP обява

Към нас се обръщат хора, желаещи да разрешат своите житейски проблеми, които живеят добре, но искат да живеят още по-добре. Най-доброто, което Вие сега можете да направите за себе си – това е да се ре..

 рекламирай сам в favicon
Психология и здравеVIP обява

Психологически консултации и практическо приложения на „Психология на здравето” като нова професионална област. Анализират се здравето, болестта, здравните грижи в тяхната многоаспектна обусловеност о..

мобилен стоматологичен кабинет /линейка/, пълно стоматологично обслужване, на повикване до адресVIP обява

мобилен стоматологичен кабинет /линейка/, пълно стоматологично обслужване, на повикване до адрес, обслужва включително старчески и социални домове, инвалиди, трудноподвижни хора

Психолог Онлайн

Провеждам психологични консултации, свързани с ежедневни предизвикателства като: - проблеми в отношенията с партньора/ Самота и търсене на партньор; - подобряване на родителските умения; - семей..

Кабинет за психологично консултиране гр. Бургас

В живота всеки човек има моменти, в които усеща, че му е трудно да се справи сам. Има нужда от разбиране и подкрепа, желание да сподели и да получи професионална помощ. Намирате се в такъв етап ..

ПСИХОЛОГ за ТЕБ и Вашето семейство, работа с деца и родители

Психологическа помощ при лични и/или семейни проблеми, Работа с емоциите и чувствата при общуване със себе си и с другите /Аз- ние-другите/, да намиране на пътя в кризисни ситуации, НАПРАВИ СВОЯТА ЛИЧ..

Център за Психология и Психотерапия - гр. София

Специализиран център за психологична, психотерапевтична и психиатрична помощ. Специалисти с дългогодишен опит в лечението на: - депресии, тревожност, страхови и панически състояния, хипохондрия, нат..

Център за Психологична Помощ и Психотерапия ”Промяна”

Център за Психотерапия ”Промяна” - Терапия за Деца и Възрастни. Психиатър, Логопед, Хипноза, НЛП, Групова Психотерапия, Медиация. Лечение на Депресии, Натрапливости, Страхове, Фобии, Паническо Разстро..

Лекари Психиатри - Психиатрична и Психотерапевтична Помощ, Домашни посещения

Лекари Психиатри - Консултации и терапия при депресии, тревожност, стрес, страхови състояния, хипохондрия, обсесивно-компулсивно разстройство, биполярно афективно разстройство, паническо разстройство,..

Център за Психично Здраве ”Рея” - гр. София

Център за Психично здраве ”Рея”- Терапия за Деца и Възрастни. Домашни Посещения. Лечение на Паническо Разстройство, Страх, Фобии, Неврози, Натрапливости, ОКР, Депресия, Тревожност, Безпокойство, Напре..

Детско-Юношески Психологични Консултации и Терапия - гр. София

Център за психология и психотерапия: Детско-юношески консултации и терапия при: Дислексия, Аутизъм, Кризи на възрастта, Трудности при възпитанието, Занижена самооценка, Проблеми в об..

Магистър - психолог с опит

Здравейте. Аз съм магистър-психолог и предлагам консулатации и помощ при справянето със състояния като паническо разстройство /страхова невроза/, агорафобия, социална тревожност, хипохондрия. Според..

Професионална медицинска консултация с дистанционен достъп

Разбираш, че се разболяваш, а не знаеш как да постъпиш. Оплакванията Ти са такива, че само Те объркват. Луташ се. Пред Теб е неизвестността на здравната реформа. Ти си уплашен. Имаш нужда от съвет. ..

Психотерапия, психолог

Психотерапевтично консултиране на родители, деца и юноши, проблемно поведение, депресивни и тревожни състояния и др.

Зъболечение на достъпни цени

Студент по дентална медицина-търся пациенти за лечение на зъби на достъпни цени в Дентален факултет гр. Пловдив

Психолог Онлайн промо пакет 5 консултации за 99 лв. Eдна консултация е 40 лв

Здравейте на всички, сигурно се питате защо е толкова ефтино и къде е уловката ами няма уловка просто народа изтрещя качественно по време на тази пандемия и реших да помогна на повече хора като направ..

Психологични консултации с д-р Анзова, д. мпс.

Онлайн психологични консултации с д-р Анзова, д. мпс. Консултациите се извършват онлайн с предварително записан час Работата с клиента е на индивидуално равнище (ценности, нагласи, проекции, ра..

Психологично консултиране с д-р Анзова, д. мпс.

Провеждане на онлайн психологични консултации с д-р Анзова, д. мпс.. Освен с клинични случаи (тревожност, депресия, паническо разстройство, професионално прегаряне и др. (, аз работя и с психично здра..

 рекламирай сам в favicon
Терапевт консултант

Търсите терапевт и консултант, с който да поговорите за своите проблеми. Да намерите верния път за да разрешите трудните дилеми в живота си. Чувствате се несигурни стресът ви тормози страдате от необя..

Консултации с Милена Кехайова - психолог в гр. Пловдив

Като възпитаник на Университет Залцбург, Австрия смятам, че всеки човек притежава необходимите източници на сила, за да се справи с трудностите по пътя на живота си. Понякога тези богатства са дълбоко..

Личен психолог / житейски консултант

Във време на социална изолация, стрес, болести, безработица, психичните ресурси на човек се изчерпват и той започва да губи почва под краката си. Аз съм дипломиран психолог. Мога да ти помогна, не..

Личен психолог в Пазарджик

Във време на социална изолация, стрес, болести, безработица, психичните ресурси на човек се изчерпват и той започва да губи почва под краката си. Аз съм дипломиран психолог. Мога да ти помогна, не..

Стоматологични услуги

Здравейте, казвам се Костадин и предлагам следните стоматологични услуги: - БЕЗПЛАТЕН ПРЕГЛЕД - БЕЗПЛАТНО ДЕНТАЛНО ЛЕЧЕНИЕ ЗА ДЕЦА - Лечение на кариеси и пулпити- БЕЗПЛАТНО - Кореново лечение- БЕ..

Психолог, докторант

НАПРАВЛЕНИЯ: 1. Психологично консултиране. 2. Психотерапия. 3. Хипнотерапия. НАЧИНИ (МЯСТО) НА ПРОВЕЖДАНЕ: 1. Посещение при психолога. 2. Онлайн. 3. По телефона. 4. На адреса ..

Евтини стоматологични услуги

Здравейте! Аз съм студентка по дентална медицина 5 курс. Ако имате нужда от дентална помощ, във факултета по дентална медицина в гр. София се предлагат следните манипулации на символични цени: - л..

Психолог Бургас

Психологично консултиране на възрастни, юноши и деца - тревожни състояния, при емоционални, социални и поведенчески затруднения; конфликти в партньорските взаимоотношения и във взаимоотношенията родит..

Психолог, логопед

Психологично консултиране на възрастни, юноши и деца - тревожни състояния; емоционални, социални и поведенчески затруднения; конфликти в партньорските взаимоотношения и във взаимоотношенията родители ..

др В. Георгиева, кардиолог в Стара Загора

Др В. Георгиева, кардиолог уверен млад специалист с поглед върху лечението на високото артериално кръвно налягане, аритмии, сърдечна недостатъчност, атеросклероза и нейните опасни усложнения. Владее ..