1. home
  2. »
  3. bcЗдраве, Красота
  4. »
  5. Медицински кабинети

Медицински кабинети

88 обяви
диагностика и оперативно лечение на доброкачествени и злокачествени тумори на млечната жлеза ,стомаха ,дебелото и право черво и кожни образувания /злокачествени и доброкачествени тумори - липоми , атероми и др./
Бургас, ул. Хан Аспарух 70, Център за естетична стоматология д-р Мартин Цонев - съвременна стоматология със сертифицирана японска апаратура - естетична и козметична стоматология - детска стоматол..
мобилен стоматологичен кабинет /линейка/, пълно стоматологично обслужване, на повикване до адрес, обслужва включително старчески и социални домове, инвалиди, трудноподвижни хора
Неоперативни методи на лечение на износени стави/тазобедрени, колянни/, дископатия, дискови хернии, фациалис, тригеминус, парези, следфрактурни състояния, навяхване, с обстоен лекарски преглед

ЛОГОПЕД Диана Радева

гр. София, обл. София
На вашето внимание ЛОГОПЕД ДИАНА РАДЕВА приема пациенти в удобно за вас време в своят кабинет. ЛОГОПЕД Радева е корифей в областта на говора. Има и издадена книга от нея. 101 въпроса за детският говор..
Консултативният център My Psychology предлага индивидуални и групови консултации за възрастни и деца: • Индивидуални сесии - психологично консултиране на възрастни или двойки: - Лични проблеми с..
Център за Психотерапия ”Промяна” - Терапия за Деца и Възрастни. Психиатър, Логопед, Хипноза, НЛП, Групова Психотерапия, Медиация. Лечение на Депресии, Натрапливости, Страхове, Фобии, Паническо Разстро..
Център за психология и психотерапия: Детско-юношески консултации и терапия при: Дислексия, Аутизъм, Кризи на възрастта, Трудности при възпитанието, Занижена самооценка, Проблеми в об..
Биоскенерът изважда 39 подробни отчета (39 за мъж/39 за жена) с общо над 245 различни резултата от диагностиката, плюс обобщен пълен и обобщен кратък отчет на здравословното състояние на пациента, явя..
Специализиран център за психологична, психотерапевтична и психиатрична помощ. Специалисти с дългогодишен опит в лечението на: - депресии, тревожност, страхови и панически състояния, хипохондрия, нат..
Лекари Психиатри - Консултации и терапия при депресии, тревожност, стрес, страхови състояния, хипохондрия, обсесивно-компулсивно разстройство, биполярно афективно разстройство, паническо разстройство,..
Психологическа помощ при лични и/или семейни проблеми, Работа с емоциите и чувствата при общуване със себе си и с другите /Аз- ние-другите/, да намиране на пътя в кризисни ситуации, НАПРАВИ СВОЯТА ЛИЧ..
КОГА ДА ПОТЪРСИТЕ ЛОГОПЕДИЧНА ПОМОЩ ЗА ВАШЕТО ДЕТЕ: Ако до 10-ия месец след раждането детето Ви не се заслушва и не реагира на гласа на говорещия, или ако не произнася отделни срички по подражание..
Студент по дентална медицина (V курс ) търси пациенти - деца и възрастни над 18-годишна възраст, които имат необходимост от диагностика и лечение на стоматологични заболявания. Лечение на кариеси и ..
Зъбни имплати в стоматологичен център ФАМА БОНА! Нововъведение в гамата услуги в центъра е системата Neo която сепревърна в една от най-популярните системи в България! Приемуществата на системата ..
Разбираш, че се разболяваш, а не знаеш как да постъпиш. Оплакванията Ти са такива, че само Те объркват. Луташ се. Пред Теб е неизвестността на здравната реформа. Ти си уплашен. Имаш нужда от съвет. ..
В живота всеки човек има моменти, в които усеща, че му е трудно да се справи сам. Има нужда от разбиране и подкрепа, желание да сподели и да получи професионална помощ. Намирате се в такъв етап ..

Инфрачервена термография!

гр. София, обл. София
Инфрачервената термография е ДИАГОСТИЧЕН МЕТОД ЗА ОТКРИВАНЕ НА ФОКАЛНИ ОГНИЩА И В СТОМАТОЛОГИЯТА - неинвазивен безопасен и най-вече обективен метод за диагностика, без противопоказания, който намира м..
Френски дермален филър 1 ml Hyaluronica ДОКАЗАНА Е РОЛЯТА НА ХА ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА МЛАДИЯ ВИД НА КОЖАТА И ЗАЛИЧАВАНЕ НА БРЪЧКИТЕ! Много жени мечтаят за красиви и свежи устни, които да изглеждат естест..
Извършване на прегледи и издаване на медицинско удостоверение - 30 лева или безплатно с направление от личен лекар: Медицинско удостоверение за работа от психиатър Медицинско удостоверение от психи..

Психолог Онлайн

гр. София, обл. София
В живота всеки човек има моменти, в които усеща, че му е трудно да се справи сам. Има нужда от разбиране и подкрепа, желание да сподели и да получи професионална помощ. Ако и вие се намирате в т..

Логопед за възрастни - София

гр. София, обл. София
Възстановяване на речта след мозъчен инсулт и черепно-мозъчна травма (афазия или дизартрия). Домашни посещения. Логопедичен кабинет - гр. София, офис срещу Централни хали/до метростанция Сердика/

Консултация с психолог

гр. София, обл. София
Консултация с психолог, давам съвети при депресия, или търсите съвет как да постъпите в дадена ситуация. Онлайн консултация, в удобно за вас време.
Като възпитаник на Университет Залцбург, Австрия смятам, че всеки човек притежава необходимите източници на сила, за да се справи с трудностите по пътя на живота си. Понякога тези богатства са дълбоко..

ОНЛАЙН консултации с психолог

гр. София, обл. София
Онлайн консултирането дава възможност да се срещнете с психолог от удобството на своя дом. Специалистът ще ви помогне да преодолеете труден за вас период, да намерите решение на наболял проблем или пр..

Психотерапия, психолог

гр. София, обл. София
Психотерапевтично консултиране на родители, деца и юноши, проблемно поведение, депресивни и тревожни състояния и др.

Психолог в Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Здравейте! Казвам се Ангелина Меранзова. Питате се дали е нужно да поговорите с някого? Търсите психолог в Бургас за Вашето дете? В какъвто и момент от своя път да се намирате - не е нужно да ча..
СТОМАТОЛОГИЧНИ КАБИНЕТИ „ Д-Р ГЕОРГИЕВИ ” WWW.STOMADENT-BG.COM GPS KOOРДИНАТИ 42°41’11.7”N 23°22’28.3”E Всичко в областта на стоматологията-имплантология, хирургия, ендодонтия, ортопедия. Физиотерап..

д-р Тодорова - алерголог

гр. Пловдив, обл. Пловдив
д-р Тодорова - алерголог, работи със Здравната каса, лечение на алергичен ринит, астма, дерматити, уртикария, сенна хрема и др.
Търсите психолог и психотерапевт в Пловдив, страната и чужбина. Лили Барутчиева -психолог и психотерапевт, семеен консултант. он-лайн консултиране - Messenger - Lili Barutchieva, и Viber
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.