Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Лаборатории

13 обяви
Договор с РЗОК Приемни: - ул. ”Черни дрин” 15, (между ДКЦ 1 и кръстовището до ОУ ”Хр. Смирненски”) - ул. ”Ивайло” 6, (срещу Втора поликлиника) - ул. ”Д. Благоев” 20, ( зад Пожарната) - гр. Стралджа, в поликлиниката Записване за прегледи при проф. Панчев - уролог-онколог

Лицензирана психолаборатория

гр. София, обл. София
Психотест за охранители; Психотест за шофьори; Удостоверения за психологическа пригодност; Психологически удостоверения за работа; Психотерапевтично консултиране на родители, деца и юноши, про..

Вортекс миксер MX-S

гр. София, обл. София
Вортексите се използват широко в клиничните, физическите и химическите анализи за силно разбъркване и ресуспензия на клетки и химически пелети. Изпозлват се с епруветки с размер до 15 милилитра. • Н..

Лабораторна водна баня HH4

гр. София, обл. София
Намират приложение при термостатиране и деактивиране на култури, нагряване на хранителна среда, контрол на химични реакции, размразяване на проби и т.н. Характеристики: Електронен дисплей. Темпер..

Бутилка за реагенти.

гр. София, обл. София
- Стъклено шише за лабораторно използване, градуирано, автоклавируемо. - Прозрачно стъкло - Синя полипропиленова капачка на винт. - Диаметър на бутилката - 56 мм. - Диаметър на гърлото - 30 мм...

Ph-Fix 0-14 индикаторни ленти

гр. София, обл. София
PH лакмусови лентички за измерване на киселинно-алкалния баланс на течности. След потапяне на лентичката за 1-2 сек. в течността, сравнете показанието с таблицата на пакета. Сравнението със скалата тр..
Реактив на Еhrlich или реагент на Ehrlich е реагент, който съдържа р-диметиламинобензалдехид (DMAB) и по този начин може да действа като индикатор за предполагаемо идентифициране на индоли и уробилино..
Списък представен по надолу: - поливинилов алкохол - 20 лв./кг. - изопропилов алкохол - 20 лв./л. - бутанол - 20 лв./л. - метанол - 5 лв./л. - трихлор оцетна к-на - 120 лв./л. - орто толуи..
Разтворът Azure Eosin Methylene Blue на Giemsa може да се използва за оцветяване на кръвни клетки и костен мозък, парафинови секции и клинично-цитологични проби. Оцветяването по Giemsa е една от станд..
Индоловият тест се използва за определяне способността на микроорганизмите да разцепват аминокиселината триптофан, за да образуват съединението индол. Триптофан се хидролизира чрез триптофаназа, за да..
Списък представен по надолу: - Суха хранителна среда 107700 | RVS (RAPPAPORT-VASSILIADIS-Soya) по MERCK. Смес за растеж на Salmonella, E.coli и P.aeruginosa Цена: 500 гр. - 150 лв. и куриерски. ..

рН индикаторна хартия

с. Челопеч, обл. София
Индикаторна хартия на ленти, от рН1 до рН14, опаковката е 80 ленти

Лабораторни порцеланови ладийки

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Лабораторни порцеланови ладийки за накаляване и изпепеляване - 1 бр./0,25 лв. Разполагам с над 1000 бр.
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg