Филтриране
Сортиране

Клиники, болници

21 обяви
Имате нужда! Обърнете се към нас! ДЕЙСТИВИЕ НА ЛАЗЕРА LLLT -ПРИЛОЖЕНИЕ: 1. Почти на всички органи лазерът деиства чрез т. нар. „биостимулация”. При нея се повлиява клетъчната обмяна. 2. Чрез б..
Стоматологичен център ФАМА БОНА има 15 годишен опит в дентална медицина и да даваме на пациентите си не просто решения на проблемите им, не само здраве, но и красиви усмивки, нов живот и само..
БОНДИНГЪТ под микроскоп увеличава значително качеството и естетичния ефект. Лекарите от СТОМАТОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР ФАМА БОНА извършват бондингът с дентален микроскоп. Чрез Бондингът се коригират различни..

Снежнобяла усмивка!

гр. София, обл. София
НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ: Най-широко разпространения метод и най-проверения за избелване на зъби- ВАШИТЕ ИНДИВИДУАЛНИ ШИНИ взети чрез отпечатък. За разлика от фабричните в горния, тук се ползват индивидуални ..
Причините за разклащането на зъбите най-често на: - травма - напреднало пародонтално заболяване Когато разклатеният зъб се шинира към околните здрави зъби, дъвкателното налягане се поема от здрав..
Може ли зъбите да са виновни за някакви неразположения или болести на други органи и човек да не подозира за това? КОГАТО СЕ налага активното търсене на фокалната инфекция и включването й в протокол..
Специализиран център за психологична, психотерапевтична и психиатрична помощ. Специалисти с дългогодишен опит в лечението на: - депресии, тревожност, страхови и панически състояния, хипохондрия, нат..
Медицински Рехабилитатор, Кинезитерапевт- магистър със специалност Кинезитерапия в Неврохирургията предлага частна специализирана рехабилитация за пациенти, лежащи в клиники по неврохирургия и отделен..
Бруксизмът представлява неволево съкращение на дъвкателните мускули, придружено от свиване на челюстта и скърцане със зъби. Наблюдава се по-често при небудно състояние- сън. В по-голяма степен засегна..

Деменция дом

с. Болярско, обл. Ямбол
Дом за хора с деменция предлага 24 часово обслужване, общопрактикуващ лекар, психиатър, медицински сестри с опит с грижите за хора с деменция, 4 кратно хранене, двор за разходка. Стаи с 2 и 3 легла. П..

Евтино дентално лечение

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Студенти сме и търсим хора за лечение на дентални заболявания във Факултета по Дентална Медицина -Пловдив. Предлагаме: - БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ -лечение на КАРИЕС - 4 лв. -лечение на КОРЕНОВИ КАНАЛИ ..
Медицински транспорт в София, страната и чужбина с нови оборудвани линейки. Опитни екипи. Гарантирано качество на ниска цена. Само при нас реанимобили! Обадете се сега на *1111.
Дентална клиника Естетика е една от най-авторитетните стоматологични клиники в град Варна, през която са преминали стотици доволни пациенти. Запознайте се с нашите услуги на: http://esteticabg.com/ На..
Лечение на зъби във факултета по дентална медицина, гр. Пловдив. Екстракция(вадене) на зъби и корени - 5лв, лечение на кариес и пулпит - 3лв, към касата на факултета. За връзка, моля обадете се на..
On Life Clinic е прогресивен център за лечение на зависимости в Европа. Висококвалифицираните специалисти ще ви помогнат да разрешите вашия проблем. Благодарение на дългогодишния опит и индивидуални..

лечение на косопад

гр. София, обл. София
Коса реставрация лечение на плешивост и косопад. Клиника хрономедицины ”Резонанс”. Възможна лечение от разстояние, след предоставяне на медицински прегледи за електронна поща rezonansua@gmail...
Спешен кабинет Пловдив предоставя 24 часово медицинско обслужване на гражданите и гостите на град Пловдив, както и на жителите от близките населени места. Денонощна неотложна медицинска помощ осигур..

хоспис Надежда Хоспис

гр. Плевен, обл. Плевен
Хоспис Надежда е самостоятелно, лицензирано за страната лечебно заведение, в което се осъществява денонощно медицинско наблюдение, лекарски контрол и комплексно обгрижване на болни с хронично-инвалиди..

Терапия с кислород в HBO Medical Support Center

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
HBO Medical Support Center предлага предлага лечение с кислород в барокамера. Терапията доказано повлиява благоприятно при редица заболявания като аутизъм, отравяне с въглероден окис, гастрит, колит, ..
Най-добър дерматолог в Украйна. Лечението на псориазис, екзема, дерматит. Клиника хрономедицины Резонанс. Възможна лечение от разстояние, след предоставяне на медицински прегледи за електронна пощ..

Лечение на епилепсия

гр. София, обл. София
Лечение на епилепсия Клиника хрономедицины Резонанс Възможна лечение от разстояние, след предоставяне на медицински прегледи за електронна поща rezonansua@gmail.com
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.