Област
Населено място
Вид
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
15 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Шиниране на разклатен зъб в следствие на травма и пародонтит с фибровлакно! | Клиники, болници | гр. София
Шиниране на разклатен зъб в следствие на травма и пародонтит с фибровлакно!
Стоматологичен център ФАМА БОНА
гр. София, обл. София,  Подател: Стоматологичен център ФАМА БОНА,  преди 17 часа
Причините за разклащането на зъбите най-често на: - травма - напреднало пародонтално заболяване Когато разклатеният зъб се шинира към околните здрави зъби, дъвкателното налягане се поема от здравите зъби. Така подвижността на разклатения зъб е ограничена до физиологични микродвижения, без допълнителна травма. Шинирането комбинирано с пародонтална терапия на зъбите може да спре прогресията на процеса. Шинирането сфибровлакно и фотополимер по вътрешната повърхност на зъбите осигурява добър резултат без промяна на естетиката на подвижни зъби отсрочва загубата им с години.
Снежнобяла усмивка! | Клиники, болници | гр. София
Снежнобяла усмивка!
Стоматологичен център ФАМА БОНА
гр. София, обл. София,  Подател: Стоматологичен център ФАМА БОНА,  преди 18 часа
НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ: Най-широко разпространения метод и най-проверения за избелване на зъби- ВАШИТЕ ИНДИВИДУАЛНИ ШИНИ взети чрез отпечатък. За разлика от фабричните в горния, тук се ползват индивидуални шини, изработени в лабораторията по отпечатък от устата на пациента. Те не достигат венците и не ги дразнят, а и гелът тук е в по-вискозен (гъст) вид. Шините се носят за 30 минути до два часа в зависимост от концентрацията и вида пероксид (водороден или карбамиден) през деня или за цялата нощ - около 8 часа. Ефектът при тях се постига за период между 3 дни и 2 седмици според ползваната система. ..
Фокална Диагностика и Патогалванизъм вече и в фама бона за 30лв | Клиники, болници | гр. София
Фокална Диагностика и Патогалванизъм вече и в фама бона за 30лв
Стоматологичен център ФАМА БОНА
гр. София, обл. София,  Подател: Стоматологичен център ФАМА БОНА,  преди 18 часа
Може ли зъбите да са виновни за някакви неразположения или болести на други органи и човек да не подозира за това? КОГАТО СЕ налага активното търсене на фокалната инфекция и включването й в протокола за комплексна диагностика на пациентите. заболявания, изискващи огнищна диагностика: 1. болкови или субфебрилни състояния с неизяснена генеза 2.alopecia areata 3. хроничен синузит 4. чести отити 5. увеит, иридоциклит 6. хроничен пиелонефрит 7. ревматоиден артрит 8. мигриращи болки в ставите 9лекстрасистолна аритмия с неясен произход. 10. хронични заболявания, неповлияни от конвенционална терап..
ФАМА БОНА! ИМАТЕ ПРОБЛЕМ- скърцане със зъби. Шини за бруксизъм! за96 лв. | Клиники, болници | гр. София
ФАМА БОНА! ИМАТЕ ПРОБЛЕМ- скърцане със зъби. Шини за бруксизъм! за96 лв.
Стоматологичен център ФАМА БОНА
гр. София, обл. София,  Подател: Стоматологичен център ФАМА БОНА,  преди 18 часа
Бруксизмът представлява неволево съкращение на дъвкателните мускули, придружено от свиване на челюстта и скърцане със зъби. Наблюдава се по-често при небудно състояние- сън. В по-голяма степен засегнати са децата. Има няколко проучвания на бруксизма относно честотата му на разпространение. Някои данни показват, че дневния бруксизъм е по-често срещан при мъжете. При жените скърцането със зъби по-често се наблюдава през нощта. При възрастните, различни автори показват наличието на максимална пикова честота около 35-40 години. Износване, счупване и нараняване на зъбите и венците са някои от п..
Спешен дежурен кабинет - 032/6-150 | Клиники, болници | гр. Пловдив
Спешен дежурен кабинет - 032/6-150
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
Кабинетът предоставя 24 часово медицинско обслужване на гражданите и гостите на град Пловдив, както и на жителите от близките населени места. 24h-Денонощна неотложна медицинска помощ, посещения и прегледи на болни по домовете или в амбулатория- 24 часа в денонощието от висококвалифициран лекарски екип и оборудвани линейки. АДРЕС-БУЛ. ВАСИЛ АПРИЛОВ 15А-КАБ.5 И КАБ.6
Клиника за лечение на зависимости Ренесанс Интер | Клиники, болници | гр. Варна
Клиника за лечение на зависимости Ренесанс Интер
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Деница Саръиванова,  преди 1 ден
Ние сме клиника за лечение на алкохолизъм и наркомании. Нашите сътрудници са психолози и психиатри, специализирани в лечението на зависимости. Гарантираме бързо, безболезнено, ефективно и анонимно лечение на химически и социални зависимости в комфортна обстановка. Безплатни консултации.
Психотерапевтична, психологична и психиатрична помощ | Клиники, болници | гр. София
Психотерапевтична, психологична и психиатрична помощ
Център за Психология и Психотерапия
гр. София, обл. София,  Подател: Център за Психология и Психотерапия,  преди 1 ден
Специализиран център за психологична, психотерапевтична и психиатрична помощ. Специалисти с дългогодишен опит в лечението на: - депресии, тревожност, страхови и панически състояния, хипохондрия, натрапливости, клептомания, сексуални проблеми, зависимости - хранителни разстройства - анорексия невроза, булимия, хиперфагия, орторексия - безсъние, нарушения на паметта и концентрацията, хронична умора, стрес - семейни и брачни консултации, трудности в общуването, отношения извън двойката, житейски кризи, ревност, физическо и психическо насилие, справяне с промени и загуба, отношения родители -..
БОН ДИНГ с дентален микроскоп от Фама Бона за корекция на различни несъвършенства на зъбите! 110лв. | Клиники, болници | гр. София
БОН ДИНГ с дентален микроскоп от Фама Бона за корекция на различни несъвършенства на зъбите! 110лв.
Стоматологичен център ФАМА БОНА
гр. София, обл. София,  Подател: Стоматологичен център ФАМА БОНА,  преди 1 ден
БОНДИНГЪТ под микроскоп увеличава значително качеството и естетичния ефект. Лекарите от СТОМАТОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР ФАМА БОНА извършват бондингът с дентален микроскоп. Чрез Бондингът се коригират различни несъвършенства на зъбите, като цвят, форма, големина, отчупвания или разстояния между тях. Използва се висококачествен фотополимерен материал, който се наслоява върху зъбите по утвърдена техника. Предимство е, че е по-евтин вариант от фасетите, като лечението най-често завършва в едно посещение, с минимално или без изпиляване на зъбите. Трайността на бондинга е 3-4г. от естетична гледна точ..
Стоматологичен център ФАМА БОНА договор с НЗОК! | Клиники, болници | гр. София
Стоматологичен център ФАМА БОНА договор с НЗОК!
Стоматологичен център ФАМА БОНА
гр. София, обл. София,  Подател: Стоматологичен център ФАМА БОНА,  преди 1 ден
Стоматологичен център ФАМА БОНА има 15 годишен опит в дентална медицина и да даваме на пациентите си не просто решения на проблемите им, не само здраве, но и красиви усмивки, нов живот и самочувствие, което ще ги направи още по-успешни и щастливи. Много хора обаче дори и да са позитивно настроени не се усмихват. За това може да има само една причина - не харесват усмивката си. Ако попадате в тази графа има спасение за вас. Със съвременните технологии перфектната усмивка вече е лесно постижима. Дали чрез брекети, фасети или корони всеки може да се сдобие с блестящи равни бели зъби,..
Лазертерапията със студена светлина при лечение във физиотерапията на ФАМА БОНА! | Клиники, болници | гр. София
Лазертерапията със студена светлина при лечение във физиотерапията на ФАМА БОНА!
Стоматологичен център ФАМА БОНА
гр. София, обл. София,  Подател: Стоматологичен център ФАМА БОНА,  преди 2 дни
Имате нужда! Обърнете се към нас! ДЕЙСТИВИЕ НА ЛАЗЕРА LLLT -ПРИЛОЖЕНИЕ: 1. Почти на всички органи лазерът деиства чрез т. нар. „биостимулация”. При нея се повлиява клетъчната обмяна. 2. Чрез биостимулацията се повлияват с голям успех гингивитите. 3. Чрез биостимулацията се повлияват пародонталните изменения при, пародонтоза, 4. LLLT е показен за намаляване на дискомфорта след екстракции на долни ретинирани мъдреци. 5. нискоинтензитетен лазер се намалява в голям процент рискът за постекстракционни инфекции итраорални лазерни нагревки се стимулират заздравителните процеси, като ..
Очна клиника ”Св. Петка” | Клиники, болници | гр. Варна
Очна клиника ”Св. Петка”
гр. Варна, обл. Варна,  преди 120 дни
Вашето зрение се влошава с всеки изминал ден? Не се тревожете. Заповядайте в очна клиника „Св. Петка“. Ние разполагаме с най-модерна апаратура и екип от специалисти, които ще Ви помогнат във всеки един момент.
Най-добър дерматолог в Украйна. Лечението на псориазис, екзема, дерматит | Клиники, болници | гр. София
Най-добър дерматолог в Украйна. Лечението на псориазис, екзема, дерматит
Клиника хрономедицины Резонанс
гр. София, обл. София,  Подател: Клиника хрономедицины Резонанс,  преди 225 дни
Най-добър дерматолог в Украйна. Лечението на псориазис, екзема, дерматит. Клиника хрономедицины Резонанс. Възможна лечение от разстояние, след предоставяне на медицински прегледи за електронна поща   Резултати от лечение https://vk.com/albums-60091485 http://rezonans.net.ua/?psoriasis
Лечение на епилепсия | Клиники, болници | гр. София
Лечение на епилепсия
Клиника хрономедицины Резонанс
гр. София, обл. София,  Подател: Клиника хрономедицины Резонанс,  преди 225 дни
Лечение на епилепсия Клиника хрономедицины Резонанс Възможна лечение от разстояние, след предоставяне на медицински прегледи за електронна поща rezonansua@gmail.com
лечение на косопад | Клиники, болници | гр. София
лечение на косопад
Клиника хрономедицины Резонанс
гр. София, обл. София,  Подател: Клиника хрономедицины Резонанс,  преди 225 дни
Коса реставрация лечение на плешивост и косопад. Клиника хрономедицины ”Резонанс”. Възможна лечение от разстояние, след предоставяне на медицински прегледи за електронна поща rezonansua@gmail.com Резултати от лечение на плешивост Връзки https://www.youtube.com/watch?v=6ygLAT1yMik Повече информация и снимки за резултата от лечението връзката https://vk.com/club60909473 http://rezonans.net.ua/?alopecia
хоспис Надежда Хоспис | Клиники, болници | гр. Плевен
хоспис Надежда Хоспис
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 2057 дни
Хоспис Надежда е самостоятелно, лицензирано за страната лечебно заведение, в което се осъществява денонощно медицинско наблюдение, лекарски контрол и комплексно обгрижване на болни с хронично-инвалидизиращи заболявания. http://www.hospice-hope.com
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг