1. home
  2. »
  3. bcЗдраве, Красота
  4. »
  5. Клиники, болници

Клиники, болници

17 обяви
Специализиран център за психологична, психотерапевтична и психиатрична помощ. Специалисти с дългогодишен опит в лечението на: - депресии, тревожност, страхови и панически състояния, хипохондрия, нат..

Шиниране на зъб с фибровлакно!

гр. София, обл. София
Причините за разклащането на зъбите най-често на: - травма - напреднало пародонтално заболяване Когато зъб се шинира към околните здрави зъби, дъвкателното налягане се поема от здравите зъби. Так..
Стоматологичен център ФАМА БОНА има 15 годишен опит в дентална медицина и да даваме на пациентите си не просто решения на проблемите им, не само здраве, но и красиви усмивки, нов живот и само..
 рекламирай сам в

Снежнобяла усмивка!

гр. София, обл. София
НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ: Най-широко разпространения метод и най-проверения за избелване на зъби- ВАШИТЕ ИНДИВИДУАЛНИ ШИНИ взети чрез отпечатък. За разлика от фабричните в горния, тук се ползват индивидуални ..
Може ли зъбите да са виновни за някакви неразположения или болести на други органи и човек да не подозира за това? КОГАТО СЕ налага активното търсене на фокалната инфекция и включването й в протокол..
Имате нужда! Обърнете се към нас! ДЕЙСТИВИЕ НА ЛАЗЕРА LLLT -ПРИЛОЖЕНИЕ: 1. Почти на всички органи лазерът деиства чрез т. нар. „биостимулация”. При нея се повлиява клетъчната обмяна. 2. Чрез б..

Присаждане на Коса в Турция

гр. Варна, обл. Варна
ТРАНСПЛАНТАЦИЯ НА КОСА В ТУРЦИЯ, ДОЖИВОТЕН ГАРАНЦИОНЕН СЕРТИФИКАТ В НАЙ ДОБРАТА КЛИНИКА! ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА ДО КРАЯ НА ДЕКЕМВРИ! Пакет 2500 ЛЕВА! Съдържа: - Кръвни изследвания. - ФУЕ метод з..

Хоспис Банкя

гр. София, обл. София
Луксозен хоспис в град Банкя предлага, гледане на възрастни хора, включително и неподвижни пациенти, хосписа разполага с обширен двор, телевизия, ток и вода за нуждите на всеки един от пациентите ни, ..
Бруксизмът представлява неволево съкращение на дъвкателните мускули, придружено от свиване на челюстта и скърцане със зъби. Наблюдава се по-често при небудно състояние- сън. В по-голяма степен засегна..
БОНДИНГЪТ под микроскоп увеличава значително качеството и естетичния ефект. Лекарите от СТОМАТОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР ФАМА БОНА извършват бондингът с дентален микроскоп. Чрез Бондингът се коригират различни..
Присаждане на коса и естетични процедури в Истанбул, Турция: -Присаждане на коса. -Хиалурон. -Дентални услуги (Изправяне на захапка, избелване на зъби). Най-благоприятното време за транспа..
Хоспис ”Св. Никола Мирликийски” разполага с квалифициран персонал, с дългогодишен опит в грижата за пациенти прекарали леки или тежки форми на инсулт. Приемаме пациенти от цялата страна. Съдействаме с..
Най-добър дерматолог в Украйна. Лечението на псориазис, екзема, дерматит. Клиника хрономедицины Резонанс. Възможна лечение от разстояние, след предоставяне на медицински прегледи за електронна пощ..

Лечение на епилепсия

гр. София, обл. София
Лечение на епилепсия Клиника хрономедицины Резонанс Възможна лечение от разстояние, след предоставяне на медицински прегледи

лечение на косопад

гр. София, обл. София
Коса реставрация лечение на плешивост и косопад. Клиника хрономедицины ”Резонанс”. Възможна лечение от разстояние, след предоставяне на медицински прегледи Резултати от лечение на плешивост Връзк..

хоспис Надежда Хоспис

гр. Плевен, обл. Плевен
Хоспис Надежда е самостоятелно, лицензирано за страната лечебно заведение, в което се осъществява денонощно медицинско наблюдение, лекарски контрол и комплексно обгрижване на болни с хронично-инвалиди..

Терапия с кислород в HBO Medical Support Center

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
HBO Medical Support Center предлага предлага лечение с кислород в барокамера. Терапията доказано повлиява благоприятно при редица заболявания като аутизъм, отравяне с въглероден окис, гастрит, колит, ..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.