back to top

Клиники, болници

10 обяви
Офис асистентVIP обява

Здравей те Аз съм представител на една от най добрите болници в световен мащаб American Hospital, която се намира в Истанбул Турция Също така и трудова медицина Макао България

Психотерапевтична, психологична и психиатрична помощ - гр. София

Специализиран център за психологична, психотерапевтична и психиатрична помощ. Специалисти с дългогодишен опит в лечението на: - депресии, тревожност, страхови и панически състояния, хипохондрия, нат..

Фокална Диагностика или Патогалванизъм вече и в фама бона за 40лв

Може ли зъбите да са виновни за някакви неразположения или болести на други органи и човек да не подозира за това? КОГАТО СЕ налага активното търсене на фокалната инфекция и включването й в протокол..

 рекламирай сам в favicon
ФАМА БОНА! ИМАТЕ ПРОБЛЕМ- скърцане със зъби. Шини за бруксизъм! 150лв

Бруксизмът представлява неволево съкращение на дъвкателните мускули, придружено от свиване на челюстта и скърцане със зъби. Наблюдава се по-често при небудно състояние- сън. В по-голяма степен засегна..

Присаждане на Коса в Турция

ТРАНСПЛАНТАЦИЯ НА КОСА В ТУРЦИЯ, ДОЖИВОТЕН ГАРАНЦИОНЕН СЕРТИФИКАТ В НАЙ ДОБРАТА КЛИНИКА! ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА! Пакет 1200 ЕВРО! Съдържа: - Кръвни изследвания. - ФУЕ метод за присаждане на коса..

Присаждане на коса

Трансплантацията на коса се счита за “единствено решение” при косопад. Операцията по присаждане на коса може да се дефинира като микрохирургическа процедура, извършена в болнична среда. Понятието микр..

Терапия с кислород в HBO Medical Support Center

HBO Medical Support Center предлага предлага лечение с кислород в барокамера. Терапията доказано повлиява благоприятно при редица заболявания като аутизъм, отравяне с въглероден окис, гастрит, колит, ..

Хоспис Банкя

Луксозен хоспис в град Банкя предлага, гледане на възрастни хора, включително и неподвижни пациенти, хосписа разполага с обширен двор, телевизия, ток и вода за нуждите на всеки един от пациентите ни, ..

Частна линейка Елхово

Частна линейка Елхово

Елхово, област Ямбол

Частна линейка-Превоз болни и трудно подвижни хора от легло до легло в страната и чужбина.

хоспис Надежда Хоспис

Хоспис Надежда е самостоятелно, лицензирано за страната лечебно заведение, в което се осъществява денонощно медицинско наблюдение, лекарски контрол и комплексно обгрижване на болни с хронично-инвалиди..