back to top

Клиники, болници

11 обяви
Психотерапевтична, психологична и психиатрична помощ - гр. София

Специализиран център за психологична, психотерапевтична и психиатрична помощ. Специалисти с дългогодишен опит в лечението на: - депресии, тревожност, страхови и панически състояния, хипохондрия, нат..

Хоспис Банкя

Луксозен хоспис в град Банкя предлага, гледане на възрастни хора, включително и неподвижни пациенти, хосписа разполага с обширен двор, телевизия, ток и вода за нуждите на всеки един от пациентите ни, ..

ФАМА БОНА! ИМАТЕ ПРОБЛЕМ- скърцане със зъби. Шини за бруксизъм! 200лв

Бруксизмът представлява неволево съкращение на дъвкателните мускули, придружено от свиване на челюстта и скърцане със зъби. Наблюдава се по-често при небудно състояние- сън. В по-голяма степен засегна..

 рекламирай сам в favicon
Фокална Диагностика или Патогалванизъм вече и в фама бона за 60лв

Може ли зъбите да са виновни за някакви неразположения или болести на други органи и човек да не подозира за това? КОГАТО СЕ налага активното търсене на фокалната инфекция и включването й в протокол..

По млади с 15 години само след час!

ПО МЛАДИ С 15 ГОДИНИ САМО СЛЕД ЧАС! Неоперативен фейслифт с Френски конци. Процедурата се извършва в Medistanbul Hastanesi- ИСТАНБУЛ. За самата процедура, моля вижте приложеният клип. https://..

Пластична и естетична хирургия

Най известната клиника в Турция, най известният хирург Мете Аксу-Клиника Мете Аксу Mete Aksu Klinik, В допълнение към операциите по пластична хирургия, тя продължава своите естетически приложения на ..

Присаждане на Коса в Турция

ТРАНСПЛАНТАЦИЯ НА КОСА В ТУРЦИЯ, ДОЖИВОТЕН ГАРАНЦИОНЕН СЕРТИФИКАТ В НАЙ ДОБРАТА КЛИНИКА! ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА! Пакет 1400 ЕВРО! Съдържа: - Кръвни изследвания. - ФУЕ метод за присаждане на коса..

Безплатни дентални услуги

БЕЗПЛАТНИ ДЕНТАЛНИ УСЛУГИ!! ✨Преглед ✨Кореново лечение ✨Лечение на кариес ✨Изваждане на зъб Стажант съм във факултета по дентална медицина. Всички интервенции ще бъдат извършени под наблюде..

Частна линейка Елхово

Частна линейка Елхово

Елхово, област Ямбол

Частна линейка-Превоз болни и трудно подвижни хора от легло до легло в страната и чужбина.

IVF център Bahçeci

IVF център Bahçeci

Турция (TR), област Други държави

Търсите добри специалисти практикуващи ин витро процедури? Ако е така, можете да изберете IVF център Bahçeci, който разполага с обекти в 7 държави и има над 60 000 успешни ин витро лечения. Използват ..

хоспис Надежда Хоспис

Хоспис Надежда е самостоятелно, лицензирано за страната лечебно заведение, в което се осъществява денонощно медицинско наблюдение, лекарски контрол и комплексно обгрижване на болни с хронично-инвалиди..