Филтриране
Сортиране
  Филтър
 • Област
  Всички
 • Населено място
  Всички
 • Вид
  Всички
 • Обяви подадени след
  Всички
 •  Разширено търсене
 • реклама

Клиники, болници

18 обяви
Спешен кабинет Пловдив предоставя 24 часово медицинско обслужване на гражданите и гостите на град Пловдив, както и на жителите от близките населени места. Денонощна неотложна медицинска помощ осигур..
Специализиран център за психологична, психотерапевтична и психиатрична помощ. Специалисти с дългогодишен опит в лечението на: - депресии, тревожност, страхови и панически състояния, хипохондрия, нат..

Снежнобяла усмивка!

гр. София, обл. София
НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ: Най-широко разпространения метод и най-проверения за избелване на зъби- ВАШИТЕ ИНДИВИДУАЛНИ ШИНИ взети чрез отпечатък. За разлика от фабричните в горния, тук се ползват индивидуални ..
Бруксизмът представлява неволево съкращение на дъвкателните мускули, придружено от свиване на челюстта и скърцане със зъби. Наблюдава се по-често при небудно състояние- сън. В по-голяма степен засегна..
Имате нужда! Обърнете се към нас! ДЕЙСТИВИЕ НА ЛАЗЕРА LLLT -ПРИЛОЖЕНИЕ: 1. Почти на всички органи лазерът деиства чрез т. нар. „биостимулация”. При нея се повлиява клетъчната обмяна. 2. Чрез б..
Може ли зъбите да са виновни за някакви неразположения или болести на други органи и човек да не подозира за това? КОГАТО СЕ налага активното търсене на фокалната инфекция и включването й в протокол..
Стоматологичен център ФАМА БОНА има 15 годишен опит в дентална медицина и да даваме на пациентите си не просто решения на проблемите им, не само здраве, но и красиви усмивки, нов живот и само..
БОНДИНГЪТ под микроскоп увеличава значително качеството и естетичния ефект. Лекарите от СТОМАТОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР ФАМА БОНА извършват бондингът с дентален микроскоп. Чрез Бондингът се коригират различни..
Причините за разклащането на зъбите най-често на: - травма - напреднало пародонтално заболяване Когато разклатеният зъб се шинира към околните здрави зъби, дъвкателното налягане се поема от здрав..

Онкоболница -Златни пясъци

гр. Варна, обл. Варна
Онкоболница-Златни пясъци, възможност за лечение на рак, всяка терапия е 15дни.. (лекарство за рак 1банка)..
Защитете зъбите на децата си! Клиника ”Бургасдент” участва в кампания за БЕЗПЛАТНО поставяне на силанти на постоянните шести зъби на деца от 5 до 8 годишна възраст в рамките на Национална програма за ..

Косметолог в клинику, Кувейт

Кувейт (KW), обл. Друга държава
В косметологическую клинику в Кувейте требуется Косметолог с 5-летним опытом работы (все виды масок, массаж лица, хорошее понимание анализа кожи лица). Обязательно знание английского языка на разговор..

хоспис Надежда Хоспис

гр. Плевен, обл. Плевен
Хоспис Надежда е самостоятелно, лицензирано за страната лечебно заведение, в което се осъществява денонощно медицинско наблюдение, лекарски контрол и комплексно обгрижване на болни с хронично-инвалиди..

Дентална Клиника Кирякова

гр. София, обл. София
Дентална Клиника Кирякова предлага различни видове лечения на зъбите, както и много на брой операции, с които да разрешите проблемите си. Доктор Кирякова е стоматолог и хирург, с дългогодишна практика..

Терапия с кислород в HBO Medical Support Center

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
HBO Medical Support Center предлага предлага лечение с кислород в барокамера. Терапията доказано повлиява благоприятно при редица заболявания като аутизъм, отравяне с въглероден окис, гастрит, колит, ..
Най-добър дерматолог в Украйна. Лечението на псориазис, екзема, дерматит. Клиника хрономедицины Резонанс. Възможна лечение от разстояние, след предоставяне на медицински прегледи за електронна пощ..

Лечение на епилепсия

гр. София, обл. София
Лечение на епилепсия Клиника хрономедицины Резонанс Възможна лечение от разстояние, след предоставяне на медицински прегледи за електронна поща rezonansua@gmail.com

лечение на косопад

гр. София, обл. София
Коса реставрация лечение на плешивост и косопад. Клиника хрономедицины ”Резонанс”. Възможна лечение от разстояние, след предоставяне на медицински прегледи за електронна поща rezonansua@gmail...
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.