Филтриране
Сортиране

Препарати

149 обяви

Немски омекотители

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 5.30 лв. Softlan омекотител 28 пр. 1 Л. - СИН windfrisch, жълт и лилав Цена: 5.30лв. Тегло: 1.000 кг Производител COLGATE-PALMOLIVE специални препоръки за този омекотител. Много дълготраен и силен аро..
Цена: 18 лв. Loc / Amway Home - Универсален Екологично чист почистващ препарат 1л. Всичките му съставки са на природна основа и не замърсяват околната среда. С него може да се почистват: стъкло, порцелан, дъ..

Почистващи препарати

гр. Свиленград, обл. Хасково
Имам и много други препарати, прахове, омекотители, шампоани, балсами, сапуни и т.н. Питайте и ще ви отговоря!

Байкал ЕМ-1 Пробиотик 1л.

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 25 лв. „Байкал ЕМ-1“- многоцелеви микробиологичен препарат, разработен от водещи Руски микробиолози, като продукт представляващ комплекс от живи полезни микроорганизми, който се използва за възстановяване на..
Цена: 6 лв. Силиконов спрей (силиконово масло) създава тънък филм от силиконово покритие върху гума, пластмаса, винил и други материали като елиминира скърцане и улеснява приплъзването. Действа при високи и н..
Цена: 92 лв. предлага SUKACLean S/T ПРЕПАРАТ ЗА БИОЛОГИЧНО РАЗГРАЖДАНЕ НА ОРГАНИЧНИ ОТПАДЪЦИ В СЕПТИЧНИ ЯМИ И МИНИ-ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ Препарат SUKACLean s/t е създаден на основата на непатогенни м..

SUKACLEAN-GR/C за разграждане на мазнини

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 94 лв. ФИРМА ЕКО МАКС БИО ”БИОТЕХНОЛОГИИ ЗА ЕДИН ПО-ЧИСТ СВЯТ” Описание: - SUKAClean-GR/C зa разграждане на органични мазнини - SUKAClean-GR/C е биоензимен препарат за разграждане на органични ..
Цена: 6 лв. Биоразградими препарати за почистване и пране на фирма Дионис. Концентрати, биоразградими, без парабени и други алергени, билкови. Продукти за лична хигиена - шампоани, душгел. Набираме консултанти - ..

Перилни препарати

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 11.90 лв. Перилни препарати ABC - за цветни дрехи - за деликатни тъкани - за черни дрехи Уникални концентрирани прахове, изпират упоритите петна по дрехите, като не ги увреждат. Оставят дълготраен свеж ар..
Продажба на биоциди (отрови) и съвети относно правилното им приложение. ДДД дейност и годишни договори за абонаментно обслужване. www.ecoprofessional.eu Борба с битови вредители. Дезинфекция. Унищо..
Цена: 22.90 лв. OMINO BIANCO - прах за пране 100% разработен и произведен в Италия. Омино Бианко е марка с дълбоки традиции не само в препаратите за пране но и със своите добавки за хигиенизиране на вашите дрехи. П..
Цена: 26.80 лв. SOLE - слънчевата марка на ИТАЛИЯ. SOLE - синоним на искрящо бяло пране без компромис в качеството. SOLE - прах за пране който ще покрие критериите на всяка една домакиня. Количество: 9,425кг / ..
Цена: 24.80 лв. SOLE - слънчевата марка на ИТАЛИЯ. SOLE - синоним на искрящо бяло пране без компромис в качеството. SOLE - прах за пране който ще покрие критериите на всяка една домакиня. Количество: 8,450кг / ..
Цена: 13.80 лв. SOLE - слънчевата марка на ИТАЛИЯ. SOLE - синоним на искрящо бяло пране без компромис в качеството. SOLE - прах за пране който ще покрие критериите на всяка една домакиня. Количество: 3,250кг / ..

Борна киселина 200 гр. - чистота 99.9 %

гр. Панагюрище, обл. Пазарджик
Цена: 7 лв. За борба с хлебарки, мравки и др. Като средство за растителна защита и подхранване на растения. Много ефективно средство за подхранване и защита на ДОМАТИТЕ.

Препарати внос от Турция

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 2.55 лв. KALYON Препарат за варовик и ръжда 750 мл. Премахва варовика и ръждата с лекота. Прочетете внимателно указанията на опаковката. да се съхранява на сухо място.

Препарати за дома и офиса

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 3.99 лв. borsi4ka.com Ви предлага Препарати KALYON за почистване на силно замърсени повърхности. Използват се за почистване на фуги, кухни, бани, дървени повърхности, стъкла, котлен камък, текстилни повърхност..
Цена: 4.50 лв. Почистващи препарати KALYON Универсални почистващи препарати 1,5 л. с дълготраен аромат за почистванe на големи повърхности като ПОДОВЕ, ТЕРАКОТ, МОЗАЙКА, СТЕНИ, ФАЯНС и др. Внос от Турция! Цена: 4,..

XPEL MOSQUITO INSECT 100мл

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 6 лв. Репелентът XPEL MOSQUITO INSECT ефективно предпазва кожата от ухапвания на комари, кърлежи и други студенокръвни насекоми. Продуктът е с пулверизираща помпа за по-лесно разнасяне и обхващане на по-гол..

Омекотител ABC внос от Турция

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 9 лв. boesi4ka.com ABC Soft Camellia Lоve Омекотител 2л. Изключително наситен аромат на рози, който оставя дълготрайна свежест. Запазва тъканите на дрехите. Подходящ за ръчно и машинно пране. Произход: ..
Цена: 22.90 лв. DIXAN - прах за пране произведен от HENKEL ИТАЛИЯ е прах с безупречна репутация съответно безкомпромисен към замърсявания от всякакъв произход. Подходящ за бяло и цветно пране, както и за всяка темп..
Цена: 20.80 лв. GENERAL - прах за пране произведен от HENKEL ИТАЛИЯ е прах с безупречна репутация съответно безкомпромисен към замърсявания от всякакъв произход. Подходящ за бяло и цветно пране, както и за всяка те..
Цена: 4.99 лв. LANZA - прах за пране произведен в Италия и предвиден за продажба и разпространение на теритирията на Италия е прах с безупречна репутация съответно безкомпромисен към замърсявания от всякакъв произхо..
Цена: 14.50 лв. LANZA - прах за пране произведен w ИТАЛИЯ е прах с безупречна репутация съответно безкомпромисен към замърсявания от всякакъв произход. Подходящ за бяло и цветно пране, както и за всяка температура...
Цена: 5.75 лв. OMINO BIANCO - прах за пране 100% разработен и произведен в Италия. Омино Бианко е марка с дълбоки традиции не само в препаратите за пране но и със своите добавки за хигиенизиране на вашите дрехи. П..
Цена: 5.90 лв. Spuma Di Ciampagna - италиански прах за пране с марсилски сапун в удобна опаковка от 18 пранета/1,080кг. Продукта е предвиден за италианския пазар. Количество: 1,080кг / 18 пранета Произход: Италия..

Препарат за баня

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 2.55 лв. KALYON Препарат за варовик и ръжда 750 мл. Премахва варовика и ръждата с лекота. Прочетете внимателно указанията на опаковката. да се съхранява на сухо място. Произход: Турция

Омекотител АBC

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 9.30 лв. Онлайн борса borsi4ka.com Ви предлага ABC Soft Camellia Lоve Омекотител 2л. Изключително наситен аромат на рози, който оставя дълготрайна свежест. Запазва тъканите на дрехите. Подходящ за ръчно и маши..

RAID Гел против молци ЛАВАНДУЛА

гр. София, обл. София
Цена: 5 лв. Райд гел против молци с лавандула е с уникална формула от натурален екстракт от лавандула. Препаратът предпазва дрехите през целия сезон и ги ароматизира приятно. Използвайте като отделите двете час..
Цена: 15 лв. DIXAN - прах за пране произведен от HENKEL ИТАЛИЯ е прах с безупречна репутация съответно безкомпромисен към замърсявания от всякакъв произход. Подходящ за бяло и цветно пране, както и за всяка темп..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.