1. home
  2. »
  3. bcЗа дома и градината
  4. »
  5. Препарати

Препарати

235 обяви
Продажба на биоциди (отрови) и съвети относно правилното им приложение. ДДД дейност и годишни договори за абонаментно обслужване. www.ecoprofessional.eu Борба с битови вредители. Дезинфекция. Унищожаване на инсекти (хлебарки, дървеници, мухи, кърлежи и др.) и битови гризачи (плъхове и мишки. Фирмата е регистрирана в Министерство на здравеопазването и работи с препарати, лицензирани за домашна употреба, безвредни за хора и домашни любимци. Сключва абонаментни договори с търговски обекти и издава документи по изискванията на РИЗ и БАБХ!

Промо пакет ”WC perfect” - Por coz

гр. София, обл. София
Цена: 7.13 лв. Представяме ви новата възможност за бързо и лесно почистване на вашата тоалетна. С тези три продукта в комбинация борбата с мръсотията се превръща в забавление: * Допълнителна информация POR COZ -..
Цена: 30 лв. Диатомит /инфузорна пръст/ като инсектицид. Диатомит на прах. Цена: 5 кг. - 30 лв.; 10 кг. - 50 лв.; 20 кг.; - 90 лв.; 3 лв./кг. при по големи количества. Куриерска доставка. Приложение на..
 рекламирай сам в
Цена: 25 лв. Продавам не използван, не разпечатван препарат за химическа тоалетна.

Прах Омо 5 Кг

гр. Смолян, обл. Смолян
Цена: 15 лв. Прах Омо 5 Кг Универсален.
Цена: 23 лв. Течен Прах Ариел Универсален за 70 Пранета.

Прах Ариел 10 кг

гр. Смолян, обл. Смолян
Цена: 28 лв. Прах Ариел 10 кг Универсален За Бяло и Цветно Пране.

Прах Сух Forvet 9 kg

гр. Смолян, обл. Смолян
Цена: 20 лв. Прах Сух Forvet 9 kg За Цветно Пране.

Прах Ринсо 6 Кг

гр. Смолян, обл. Смолян
Цена: 14 лв. Прах Ринсо 6 Кг Универсален.
Цена: 6.50 лв. Само вкусни аромати във вашата кухня! Сапунът за кухня, премахващ миризмите, с аромат на червен нар меко измива и не изсушава кожата на ръцете. Ефективно премахва резките и неприятни миризми на ри..
Цена: 9.20 лв. Средство за миене на съдове и детски принадлежности с екстракт от невен е предназначено за безопасна и ефективна грижа за детска съдове, шишета, биберони, чесалки, играчки и други детски принадлежност..
Цена: 8 лв. Супер концентрирана формула, Капсули за пране-дълбоко почистване, траен аромат, естествени ензими, избрани органични растения, омекоти тел нежен към кожата, -най добрата Азиатска марка, перфектно ка..
Цена: 8 лв. Високоикономичен ултраомекотител-балсам за бельо Sensitive - незаменимо допълнение при всяко пране и настояща находка за хората с чувствителна, склонна към раздразнения и атопична кожа*! Меката гр..
Цена: 55 лв. Немски препарат за ултразвукова вана ултразвукови вани Разфасовка от 1 литър, препарата се разрежда с вода от 1:10 до 1:50 в зависимост от степента на замърсяване на обекта, възможност за многократ..

Домашен сапун

гр. Видин, обл. Видин
Цена: 4 лв. Продавам домашен сапун 4лв килограм. От едно време по стара технология от свинка маз. В наличност над 500 килограма.
Цена: 3.50 лв. Буферен разтвор за калибриране на PH метър Комплект 3 прахчета - цена 3.50лв pH 4.01 pH 6.86 pH 9.18
Цена: 30 лв. Предназначен за пречистване на отпадъчни води в септични и помийни ями, мазноуловители, дренажни тръби, сифони, канали и пречиствателни станции за отпадъчни води. Описание: Биологичен продукт, с..
Цена: 23 лв. Филтър за баня Отстранява: остатъчен хлор; ароматизира и витаминизира 1. Качества на филтъра 1.1 Отстранява остатъчния хлор, ароматизира и витаминизира 1.2 Подходящ за новородени деца и деца, ко..

Течен Прах Ленор

гр. Смолян, обл. Смолян
Цена: 16 лв. Течен Прах Ленор За 40 Пранета.
Цена: 6 лв. Различни Видове Почистващи Препарати Asperox. Белия Цвят е За Бани и Фаянс. Синия Цвят е За Печки и Фурни. Червения Цвят е Унивесарелен Става За Всичко. Цената е За Бр От Продукта. Продават ..
 рекламирай сам в

Прах За Пране Персил

гр. Смолян, обл. Смолян
Цена: 24 лв. Прах За Пране Персил за Цветно 10 кг

Течен Прах Юмош с Омекотител

гр. Смолян, обл. Смолян
Цена: 15 лв. Течен Прах Юмош с Омекотител За Цветно Пране 42 Пранета.

Спрей-неутрализатор на миризми

гр. Стамболийски, обл. Пловдив
Цена: 8 лв. Отървете се от неприятните миризми в къщата! Спрей-неутрализаторът на миризмата ефективно премахва от въздуха и от повърхностите остри миризми на храни (риба, лук, чесън), животни, тютюн. Неут..
Цена: 11.90 лв. Дезинфектант Повърхности Живасепт Рапид 750 мл 1бр - 5бр Цена: 12,90 6бр - 10бр Цена: 12,40 над 10бр Цена: 11,90 Готов за употреба алкохолен препарат за за бърза дезинфекция на алкохолусто..
Цена: 15 лв. Микробиологичния пробиотик БАЙКАЛ е НЕПОВТОРИМ по СВОЯ СЪСТАВ от ЖИВИ МИКРООРГАНИЗМИ / полезни бактерии /, които активират дейноста на полезната микрофлора в почвата и осигуряват натрупване на храните..

Омекотител от ГЕРМАНИЯ

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 4 лв. Омекотител от ГЕРМАНИЯ LENOR и VER NEL
Цена: 12 лв. Тегло: 500 гр. Концентрираният универсален биопрепарат за премахване на петна Home Gnome Greenly е създаден специално за ефективна употреба в твърда вода. Специалната биоминерална формула на ..
Цена: 7 лв. Тегло: 150 гр., Обeм: 150 мл. Спреят за отстраняване на петна е предназначен за внимателно премахване на петна от дрехи и други текстилни повърхности и изделия, а също така за предварителна об..
Цена: 10 лв. С естествен пчелен восък! Почиства, импрегнира и се грижи за кожени облекла, обувки и мебели. Немско производство и качество! Марка: Vom Pullach Hof За всички видове гладка естествена кожа, нап..
Грийн Уърлд Груп Eкo ООД - производител на битова химия в България. Предлага Дезинфикциращи, Почистващи и Перилни препарати. Работим на едро и дребно! Цена по договаряне! От понеделник д..
Въведи страница №