1. home
  2. »
  3. bcЗа дома и градината
  4. »
  5. Друго

За дома и градината » Друго

900 обяви

Сенници и тенти

гр. Кърджали, обл. Кърджали
Цена: 192 лв. Предлагаме различни модели сенници и тенти по поръчка Посочената цена е за конкретен размер Моля разгледайте снимките има и цени
Цена: 79 лв. ПРЕНОСИМА UV+ОЗОН ДЕЗИНФЕКТОРНА ТОПКА ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ЗА ОЗОНАТОРИ, ЙОНИЗАТОРИ И UV-C АНТИБАКТЕРИЦИДНИ ЛАМПИ ТУК ИЛИ В САЙТА www.ozonatori.bg Известно е, че вирусите са несложни организми ..

ОЗОНАТОРИ за Вода и Въздух

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 199 лв. ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ЗА ОЗОНАТОРИ, ЙОНИЗАТОРИ И UV-C АНТИБАКТЕРИЦИДНИ ЛАМПИ ТУК ИЛИ В САЙТА www.ozonatori.bg Какво е озонатор? Озонаторът е преносим уред за домашно или промишлено ползване, ..
Цена: 65 лв. При доближаване на такъв магнит до ВОДОМЕР, РАЗХОДОМЕР за газ, ЕЛЕКТРОМЕР, ТАХОГРАФ те спират. Тези магнити трябва ДА СЕ ДЪРЖАТ НА РАЗСТОЯНИЕ ОТ ВОДОМЕРИ, ТАХОГРАФИ, разходомери за газ, ЕЛЕКТРОМЕР..
Цена: 65 лв. Тези магнити трябва ДА СЕ ДЪРЖАТ НА РАЗСТОЯНИЕ ОТ ВОДОМЕРИ, ТАХОГРАФИ, разходомери за газ, ЕЛЕКТРОМЕРИ, предизвиква смущения в работата им, особено по-големите размери като 40x40x20mm. и и по-големи. ..
Цена: 65 лв. Неодимови МАГНИТИ Н52, с различни размери магнит, Neodymium magnet N52 NdFeB magnit Цена: 65 лв. Тези магнити трябва ДА СЕ ДЪРЖАТ НА РАЗСТОЯНИЕ ОТ ВОДОМЕРИ, ТАХОГРАФИ, разходомери за газ, ЕЛЕКТРО..
Цена: 85 лв. Тези магнити трябва ДА СЕ ДЪРЖАТ НА РАЗСТОЯНИЕ ОТ ВОДОМЕРИ, ТАХОГРАФИ, разходомери за газ, ЕЛЕКТРОМЕРИ, предизвиква смущения в работата им, особено по-големите размери като 40x40x20mm. и и по-големи. ..
Цена: 9 900 лв. ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ЗА ОЗОНАТОРИ, ЙОНИЗАТОРИ И UV-C АНТИБАКТЕРИЦИДНИ ЛАМПИ ТУК ИЛИ В САЙТА www.ozonatori.bg Известно е, че вирусите са несложни организми и са неустойчиви извън гостоприемник. Н..
Цена: 119 лв. Стойността на рН на почвата е много важен фактор за качеството на културите. Повечето култури не могат да оцелеят в твърде киселинни или твърде алкални почви. Получете правилното отчитане на рН за ваш..
Цена: 40 лв. Електрическа четка за почистване с приставки за почистване и полиране Cleanmaxx немско производство чисто нов уред Универсално приложими в домакинството Идеален за почистване на плочки и повърхно..

Преградно стъкло

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 80 лв. Размери: Дебелина 8 мм Широчина 80 см. Височина 170 см
Цена: 350 лв. Многофункционална транспортна товарна количка с подвижна дръжка и две велосипедни колела 26”. Здрава метална конструкция с кош от лакиран шперплат 10 мм и ламинирани страници. Задната страница на коша..
Цена: 1 лв. Производство доставка и монтаж на стъклени парапети за Пловдив и страната бул. Пещерско шосе 87 Шоурум

марков катинар extra top security

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 10 лв. марков катинар extra top security
Цена: 5 лв. Панти изработени от неръждаема стомана AISI 304 Ф12 L70 - 5 лв. Ф18 L80 - 7 лв. Ф22 L90 - 9,50 лв.

Неръждаеми ПАНТИ ф12, Ф18, ф22

гр. София, обл. София
Цена: 5 лв. Панти изработени от неръждаема стомана AISI 304 Ф12 L70 - 5 лв. Ф18 L80 - 7 лв. Ф22 L90 - 9,50 лв
Цена: 12 лв. Мрежа против насекоми с магнитно закопчаване Magic Mesh в размер: височина 210 см / ширина 100 см Magic Mesh е мрежа за насекоми с магнитно закопчаване, която се захваща към рамката на вратата. С..

Разклонител тройка брибиращ се.

гр. София, обл. София
Цена: 39 лв. Прибиращ се разклонител с три гнезда. 2 метра кабел. Диаметър на отвора - 60mm. Въпроси, допълнителна информация, коментари, както и разумни предложения за този, и за всеки друг мой артикул на..

трак винил 650 гр. кв.м 2.50 м ширина

гр. София, обл. София
Цена: 7.40 лв. трак винил за тенти и камиони 650 гр. кв.м ширината е 2.50 м, цената е за квадратен метър, не е от евтиния и по-слаб винил за билборди, има и прозрачен винил меко стъкло
Цена: 10.80 лв. прозрачния винил кристал е Тайвански и е с най-доброто качество на пазара, ширина 1.60 м, 1.37м и 2 м, дебелина 0.8 мм, цената е 10.80 лв. за квадратен метър за рязане, на ролка 30 л. м цената е др..
Цена: 8.99 лв. Търсите ли начин да обновите своя кухненски плот или гръб на кухня и същевременно да го предпазите от цапане, горещи съдове и нараняване? Това премиум алуминиево фолио с много приложения е идеалното..

Шапка за комин ”гълъб”

гр. Тополовград, обл. Хасково
Цена: 15 лв. Шапки за комини тип ”гълъб” е като ветропоказател, гърбът е обърнат винаги от към вятъра и той не може да влиза в комина, така спомага за по-доброто изтегляне на пушека и спира връщането му към печкат..
Цена: 30 лв. 2 в 1 Горелка за плевели или разпалване на камина/барбекю-Varo 2000 W С тази практична горелка за плевели може бързо и лесно да се унищожат плевели от градини, алеи, около цветя и др. При работа с то..
Цена: 50 лв. Страхотни огромни огледала, качествени дебели, с подложки гръб от метал за стабилност, създават уникална атмосфера, демонтирани от магазин 2,60/1,2м, второто с размери 2,6/0,6м, предлагам транспорт в ..
Цена: 16 лв. Нови и употребявани платнища от билбордове.4/3 на цена от 16 до 30 лв. за брой. Размер 2/3 на цена 10лв. и други. Над 10 броя 4/3 цената е 16лв за брой. Различни размери с капси и без капси. Поцинко..

Настолен Йонизатор GREEN FRESHER

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 79 лв. ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ЗА ОЗОНАТОРИ, ЙОНИЗАТОРИ И UV-C АНТИБАКТЕРИЦИДНИ ЛАМПИ ТУК ИЛИ В САЙТА www.ozonatori.bg НАСТОЛЕН ЙОНИЗАТОР GREEN FRESHER Отрицателните йони /аниони/ са известни още като ..
Цена: 199 лв. ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ЗА ОЗОНАТОРИ, ЙОНИЗАТОРИ И UV-C АНТИБАКТЕРИЦИДНИ ЛАМПИ ТУК ИЛИ В САЙТА www.ozonatori.bg Какво е озонатор? Озонаторът е преносим уред за домашно или промишлено ползване, ..
Цена: 299 лв. ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ЗА ОЗОНАТОРИ, ЙОНИЗАТОРИ И UV-C АНТИБАКТЕРИЦИДНИ ЛАМПИ ТУК ИЛИ В САЙТА www.ozonatori.bg Какво е озонатор? Озонаторът е преносим уред за домашно или промишлено ползване, ко..
Цена: 19 лв. Искате ли Вашето студио за красота да изглежда добре? Това се постига много лесно със стикер от пвц фолио. Придайте индивидуалност на Вашето студио. Спестете време и нерви с лесен монтаж на стик..

Нарязани памучни парцали

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 11 лв. Нарязани памучни парцали
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.