back to top

Дърва за огрев, пелети, дървени въглища

175 обяви
Цена:
590 лв.

Производство и продажба на висококачествени пелети клас А1 Високо калорични, без кора от 100% дървен материал без примеси. ЧИСТА ЦЕЛУЛОЗА! ОТ ФАБРИКАТА ГР СМОЛЯН, КВ. УСТОВО 590лв. тон на камион 24т -франко Смолян 610лв. Тон Склад София бул Ломско шосе 246г

Дърва за огрев гр. КаблешковоVIP обява

Дърва за огрев гр. Каблешково

Каблешково, област Бургас
Цена: 170 лв.

Дърва за огрев на фигура и на тон. Фигура 1м. х0.8м. х1м. =125лв. Фигура 1м. х1м. х1м. =170. Тон-250лв.

Продавам дърва за огревVIP обява
Цена: 130 лв.

Продавам дърва за огрев бук. Продавам букови изрезки. Рязани и цепени. Осигурен транспорт за София и околността. Цената е за пале.

Пелети на едро от производител без примеси клас А 1 от бял бор и смърч на камион 24 тонаVIP обява
Цена: 590 лв.

Производство и продажба на висококачествени пелети клас А1 Високо калорични, без кора от 100% дървен материал без примеси от бял бор и смърч. ЧИСТА ЦЕЛУЛОЗА! ОТ ФАБРИКАТА ГР СМОЛЯН, КВ. УСТОВО, М..

Пелети STILVIP обява

Пелети STIL

София
Цена: 695 лв.

Целогодишни доставки за град София.

Борса за широколистни и иглолистни пелети БРАТЯТА 2004 - цени на едро и дребноVIP обява
Цена: 665 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В РАЙОНА НА СКЛАДОВИТЕ БАЗИ!!! РАЗТОВАРВАНЕ С ПАДАЩ БОРД И ЕЛЕКТРИЧЕСКА ПАЛЕТНА КОЛИЧКА ИЛИ ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА!. Целогодишни доставки за София. Богат асортимент от иглолист..

Производител на слънчогледов пелет предлагаVIP обява

•••Слънчогледов пелет в биг бег 1 т •слънчогледов пелет •еко брикети /слънчегледова пресована люспа/ Обслужва Ямбол, Нова Загора, Стара Загора, Бургас, Сливен и региона. Осигурен безплатен т..

висококачествени пелети ТронVIP обява

висококачествени пелети Трон, безплатна доставка на място в Сливен, обслужва Ямбол, Нова Загора, Котел, Карнобат, Елхово и региона

дърва 220 лв тона!!! безплатна доставка без почивен ден нарязани нацепениVIP обява
Цена: 220 лв.

Дървата са меше Нарязани Нацепени Безплатна доставка за бургас

Пелети ” PJ’S ” - Малко Търново ( 70% БУК / 30% Габър )VIP обява
Цена: 740 лв.

100% Широколистни пелети произведени единствено от сърцевината на буковото дървото, което е показател за отлично качество, добавеният в него 30% габър покачва още повече това качество. БЕЗПЛАТНА ДОС..

Дърва за огрев, гр. СофияVIP обява
Цена: 135 лв.

Продавам дърва за огрев - дъб, габър и бук. Цената е на кубик - 135лв./м3. Дървата са нарязани и нацепени, готови за горене. Предлагаме и транспорт. За повече информация се обадете на посочения телефо..

Пелети - букови и иглолистни, висок клас, голямо разнообразие, екобрикети, София-620лв.VIP обява
Цена: 620 лв.

♦ Специализирани сме и имаме повече от 15 г. опит в биогоривата. ♦ Предлагаме голямо разнообразие на пелети, над 7 вида - широколистни, иглолистни, смесени и слънчогледови ♦ Работим на достъппни цен..

дърва за огрев на изгодни цени!

Продаваме дърва за огрев! Дървесината с която работим е: дъб, бук, габър и чам за разпалки. Дървата може да бъдат според желанието на клиента, нарязани и нацепени за печка или камина. Разполагаме с тр..

Дърва за огрев в чували Промоция
Цена: 8 лв.

Продаваме дърва за огрев: дъб и бук. Може да бъдат за печка или камина. Дървата са напълнени в чували. Разполагаме с транспорт за доставка!

иглололистни и слънчогледови пелети плевен
Цена: 570 лв.

иглолостни пелети Цена на 1 пале ( 1050 кг ) - 620.00 лв/п Цена за 1 брой чувал ( 15 кг ) - 10.00 лв/ч Палето съдържа 70 чувала с тегло 1 050 кг. слънчогледови пелети Цена на 1 пале ( 1050 кг ..

Дърва за огрев Сливен

Доставка на нарязани и нацепени дърва за огрев и екобрикети за Сливен, Кермен, Нова Загора и региона. Доставяме и до селата: Биково, Бинкос, Блатец, Бозаджии, Гавраилово, Гергевец, Глуфишево, Глушни..

Дърва за огрев Ямбол

Доставка на нарязани и нацепени дърва за огрев и екобрикети за Ямбол, Стралджа, Елхово, Болярово и региона. Доставяме и до селата: Александрово, Асеново, Атолово, Безмер, Богорово, Болярско, Ботево,..

Подпалки, дърва за разпалка
Цена: 49.90 лв.

доставка по домовете на подпалки от топола или бор(чам). Връзките с разпалки са с обем един кубик (1куб. метър) и тегло 300-400 кг. Осигурен транспорт!!! Отстъпки за количества!

Дърва за Огрев реални кубици и оборска тор - Варна
Цена: 70 лв.

Продавам дърва за огрев реални кубици за камини, печки, котли, цер, дъб и габър наредени на фигури по 0.7 м3 на цена 90 лева и 0.5 м3 на цена 70 лева. Високо калорични, нарязани, нацепени с безплатен ..

Висококачествени пелети TRON клас А1.

ЕНЕРДЖИ СТАНДАРТ“ ЕООД е основен представител за гр. Пловдив и региона на Еко Пелети TRON. Разполагаме с транспорт за доставка до дома в гр. Пловдив и близките села и градове. Предлагаме висококачес..

 рекламирай сам в favicon
Висококачествени пелети TRON клас А1. Доставката до дома!

ДИК КО“ ООД е основен представител за гр. Пловдив и региона на Еко Пелети TRON. Разполагаме с транспорт за доставка до дома в гр. Пловдив и близките села. Предлагаме висококачествени пелети TRON, ко..

Висококачествени еко пелети и брикети от слънчогледова люспа.

Висококачествени пелети и брикети клас А1+от слънчогледова люспа. Високо калорични 100%от слънчогледова шлюбка без допълнителни примеси. Предлаганите от нас пелети и брикети са с гарантирано качество...

Високо качествени пелети TRON клас А1. Доставка до дома.!!!

ДИК КО“ ООД е основен представител за гр. Пловдив и региона на Еко Пелети TRON. Разполагаме с транспорт за доставка до дома в гр. Пловдив и близките села. Предлагаме висококачествени пелети TRON, ко..

Висококачествени пелети и брикети клас А1 от слънчогледова люспа

Висококачествени пелети и брикети клас А1+от слънчогледова люспа. Високо калорични 100%от слънчогледова шлюбка без допълнителни примеси. Предлаганите от нас пелети и брикети са с гарантирано качество...

Висококачествени 100%иглолистни пелети ОРФЕЙ клас А1+. Доставка до дома!!!

ЕНЕРДЖИ СТАНДАРТ“ ЕООД е основен представител за гр. Пловдив и региона на Еко Пелети ОРФЕЙ Разполагаме с транспорт за доставка до дома в гр. Пловдив и близките села и градове. Предлагаме висококачес..

Висококачествени пелети TRON клас А1.

ЕНЕРДЖИ СТАНДАРТ“ ЕООД е основен представител за гр. Пловдив и региона на Еко Пелети TRON. Разполагаме с транспорт за доставка до дома в гр. Пловдив и близките села и градове. Предлагаме висококачес..

Чувалирани сухи дърва за огрев
Цена: 12 лв.

Чувалирани сухи дърва за огрев, цена 12лв за чувал, бук или дъб по желание на Клиента, при по голяма поръчка отстъпки! Целогодишни доставки за София на дъбови и букови дърва за огрев, подредени на п..

Екобрикети - ЕМКО-Г (КАДИ) 20кг.
Цена: 18 лв.

Екобрикети от най високо качество!

Дърва за огрев дъб и бук, Пелети и Екобрикети и подпалки от Братята 2004
Цена: 125 лв.

Целогодишни доставки за София на дъбови или букови дърва за огрев. Цената е за пале, 0.8 от кубика.

Пелети Велинград от БРАТЯТА 2004
Цена: 695 лв.

Безплатен транспорт в района на складовите бази! Разтоварване с падащ борд и електрическа палетна количка, или по избор на клиента!