back to top

Траурни

46 обяви

Погребална агенция “Хронос 2020” предлага услугата си по цялостна организация на погребение или кремация на изплащане, без оскъпяване! 0 % лихва! За повече информация посетете нашият уебсайт.

Траурна агенция „Атлас“ предлага: - Погребения, Кремация и документално оформяне - Издаване на Смъртен Акт - Репатриране на тленни останки, Съхранени в хладилна камера - Катафалка, Присъствие на траурен агент, Осигуряване на свещенник - Паметник, Ковчег, Драперия и Кръст - Венец, Цветя и Траурни букети, Ритуални свещи - Онлайн некролози, Кетъринг, Панахиди и други. Работим ДЕНОНОЩНО! Офис 1: бул. „Христо Ботев“ 80, 1303 София Oфис 2: ул. „Георги С. Раковски“ 17, 1202 София

Погребение с гробно място в СОФИЯ

Погребение с гробно място в Централни Софийски гробища и гробищни паркове Малашевци, Банкя и Бояна При КРЕМАЦИЯ урнови ниши в Централни, Малашевци, Захарна фабрика, Бояна, Банкя. Поемаме организац..

СУПЕР ТОП пормотиране Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;
Лицензирана каменоделска фирма изработва и паметници за домашни любимци

Огледа е безплатен за София Фирмата изработва: Паметници, рамки. Порцеланови снимки. Рисувани портрети върху гранит. Вази, кашпи, фенери от мрамор. Пейки, маси от мрамор( желязо). Нивелир..

Портрети върху гранит

Ръчно гравирани портрети върху черен гранит. Ръчните портрети са много по издръжливи във времето от машинно напечатани или гравирани от лазер, освен това и снимки с по- лошо качество също магат да се ..

Денонощна траурна агенция със специализиран транспорт

ДЕНОНОЩНО: Лицензирана погребална агенция ВИТА 2 Агенцията поема Погребение и Кремация на починали хора. Денонощно - лекарско присъствие. Денонощен транспорт Ковчези, кръстове, драперий и дру..

Паметници, вносител!

100% Черно,shanxi black, не е боядисан гранита, голямо разнообразие. Разполага със собствен каменоделски цех и разнообразна селекция от паметници, както и с екип от професионалисти, които ще Ви съдейс..

Траурна Агнеция ’’ПОКЛОН’’ Гр. Русе

Денонощна Траурна Агенция ”ПОКЛОН”-Русе. Погребение, Кремация, Паметници, Транспорт на починал от чужбина. Отговорност и коректност на достъпни цени!!!

Траурни венци

Траурни венци

Пловдив

Траурни венци на едро и дребно, отстъпки за количества, за цени пишете лично или на вайбър, издаваме фактури. Цени от 16лв

Погребална агенция ”ОЗИРИС” Карнобат

Агенцията осигурява транспорт в цялата страна. Цялостна организация на погребения, кремации и панихиди. Предлага ковчези /български и гръцки/, кръстове, покрови, шалчета, крепове, венци, фенери и друг..

Изработване на надгробни паметници

Изработане на Надгробни паметници, надписи вкопани, изпъкнали; мрамор, гранит; Мраморни вази, фенери, колонки, орнаменти; Циментови бордюри, пътеки, Облицовки, Гранитни капаци

Траурна агенция ВОЙНОВ -гр. Русе
Денонощна траурна агенция Ботевград

Денонощна траурна агенция Ботевград

Ботевград, област София

Денонощна траурна агенция работим на територията на град Ботевград, Правец и Етрополе цени без конкуренция

Онлайн справочник за траурни услуги

Онлайн справочник за траурни услуги в България. За собственици на траурни агенции: за включване в портала позвънете на посочения телефон от обявата или посетете сайта за подробности.

Надгробни паметници от гранит

Предлагаме готови комплекти надгробни паметници от гранит! *Дебелина на плочите 6-7см *Готови комплекти *Лесен монтаж *Различни модели *Цени от 1000лв/бр. Налични на склад във Варна!

Траурна агенция Феникс

Организира погребения, кремация, панихиди и транспорт в страната и чужбина.

траурна агенция ”Анивас 2017 оод”гр. Пловдив

Фирма ”АНИВАС 2017 ООД” предлага на своите клиенти цялостно организиране на погребения, кремации, помени. Хладилна камера! Разнообразие на ковчези, кръстове, драперии, венци, некролози, траурни сток..

Изработка на венци

Ние Фирма ”АНИВАС 2017 ООД” предлагаме на нашите клиенти голямо разнообразие на изкуствени и естествени венци(снимките в сайта са само малка част от предлаганите венци) за национални празници, паметни..

ПРОМОЦИОНАЛНО почистване на домове и офиси

НИСКИТЕ ЦЕНИ СА ТУК от DNA 2009 ltd (разгледайте част от цените ни по-долу в обявата) Екип от дискретни специалисти предлага професионално почистване на домове и офиси. Ние предлагаме разнообразни ус..

Изработка на паметници

Изработване на надписи върху мрамор, гранит, паметници. Изпращаме модели в цялата страна при цени от 250-750лв. Монтажен не е включен в посочената цена Изработка и монтаж на изделия от камък, барплот..

СУПЕР ТОП пормотиране Серкан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хората
Серкан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хоратаСеркан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хоратаСеркан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хората
Доставка на Траурни венци в София Венец за погребение цена...

Изработка и доставка в София на траурни венци от естествени цветя за погребение. Различни видове и модели по каталог, размера на траурните венци е 140см. Имате възможност да направите поръчка за т..

денонощна траурна агенция ирис

Когато загубите близък и обичан човек, за Вас е важно да го изпратите достойно и с уважение в последното му земно пътуване. Ние можем да Ви бъдем от полза! Обадете ни се! Обърнете се директ..

Специализиран транспорт на покойници

Репатрация с катафалка в страната на цена: 1.50 лв./км. в едната посока до 130 км. 2.00 лв./км. в двете посоки над 150 км.

Паметници-Надгробни плочи

Изработване и монтаж на паметници от мрамор, гранит и варовик. Реставриране на стари паметници, освежаване на паметници и други, изработване на снимки, поставяне на кашпи, фенери и много други.. ..

Минимален пакет услуги за погребение КРАЙНА ЦЕНА -466 лв

Минимален пакет услуги за погребение КРАЙНА ЦЕНА - 466лв. 1. Извозване на покойника от дома до гроба. 2. Доставка на ковчег на адрес 3. Изваждане на смъртен акт. 4. Организационна услуга. 5. ..

изработка на надгробни паметници

Изработка на надгробни паметници с най-различни форми, според желанията на нашите клиенти.

гравиране на урни и плочи

Надписи на урни, гравиране на портрети, ремонти и монтажи на надгробни плочи, според желание на клиента.

Погребална Агенция гр. Ловеч срещу Болницата

Лицензирана погребална агенция ”СВЕТЛИНА” в гр. Ловеч намира се срещу входа на окръжна Болница Дежурен Телефон за смъртен случаи.: Предлага - Денонощни погребални услуги: Погребална Агенци..

Производство на ковчези - гр. Елена

Производство на ковчези - гр. Елена

Елена, област Велико Търново

Цех за производство на ковчези - гр. Елена. Гаранция за качество и здравина.

Надгробни паметници

Надгробни паметници от мрамор, варовик и гранит. Вази, свещници и снимки. За област Враца доставка и монтаж. Безплатен оглед.