1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Траурни
back to top
filter icon Филтри
sort icon Сортирай по
Област
Всички
loader icon
Населено място
Всички
loader icon
Обяви подадени след
Всички
loader icon

Траурни

45 обяви
Рисуване върху гранит - надгробни паметници
Както всички технологии в днешно време се развиват и усъвършенстват, така и рисуването върху гранитни надгробни паметници се усъвършенства до перфектно качество на изработката. Цените на рисунките с..
Портрети върху гранит

Портрети върху гранит

гр. Бургас, обл. Бургас
Ръчно гравирани портрети върху черен гранит. Ръчните портрети са много по издръжливи във времето от машинно напечатани или гравирани от лазер, освен това и снимки с по- лошо качество също магат да се ..
Погребение с гробно място в СОФИЯ
Погребение с гробно място в Централни Софийски гробища и гробищни паркове Малашевци, Банкя и Бояна При КРЕМАЦИЯ урнови ниши в Централни, Малашевци, Захарна фабрика, Бояна, Банкя и други гробищни пар..
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 089 275 7204
Денонощна траурна агенция със специализиран транспорт
ДЕНОНОЩНО: Лицензирана погребална агенция ВИТА 2 Агенцията поема Погребение и Кремация на починали от КОВИД 19. За погребение от 550лв За кремация от 600лв. Денонощно - лекарско присъствие. ..
Лицензирана каменоделска фирма

Лицензирана каменоделска фирма

гр. София, обл. София
Фирмата изработва: Паметници, рамки. Порцеланови снимки. Рисувани портрети върху гранит. Вази, кашпи, фенери от мрамор. Пейки, маси от мрамор( желязо). Нивелиране на рамки. Пълнеж в рамк..
Изработвам некролози

Изработвам некролози

гр. Бургас, обл. Бургас
Изготвям дизайн и печат на некролози: - черно-бели - 2лв./бр. - цветни - 3лв./бр. Може да поръчате онлайн и да Ви бъдат доставени. За рамките на гр. Бургас безплатно, за страната с куриерска..
Надгробни паметници от Мрамор и Гранит / Гарант-Бенков ЕООД
Изработка и монтаж на надгробни паметници и плочи от Мрамор и Гранит. Цялостно оформление на гробно място и различни каменоделски услуги. За повече информация може да посетите нашия уебсайт или да с..
Надгробни паметници с триплекс

Надгробни паметници с триплекс

гр. София, обл. София
Надгробни плочи от мрамор или гранит, в комбинация с триплекс.
Изработка и монтаж на надгробни плочи от гранит
Изработка и монтаж на надгробни плочи от гранит. Стотици налични модели и голямо разнообразие от материали. Безплатен индивидуален проект. Работим с всички гробищни паркове в района на гр. София. Дост..
Надгробни паметници от мрамор. Доставка в цялата страна
Стотици налични модели надгробни плочи от мрамор. Работим и по проект на клиента. Доставяме в цялата страна. Уникална ръчна изработка!
Изработка и монтаж на надгробни паметници
Проектиране, изработка и монтаж на надгробни паметници от мрамор, гранит и триплекс. Цялостно оформяне на гробно място. Безплатен транспорт и монтаж в рамките на гр. София. Директно от производител! Б..
паметници от мрамор и гранит

паметници от мрамор и гранит

гр. Сливен, обл. Сливен
мраморен паметник с раэмер40см/60см, надпис, подложка 20см/100см, комплект бордюри 6см, комплект плочки 15см, мозайка в гроба. В комплекта не е включен монтаж и снимка. Цена; 420лв. Настил..
Pametnik.BG - Надгробни паметници от мрамор- Ниски цени, СОБСТВЕН ЦЕХ без посредници
Pametnik.BG - Фирма Дан Комерс 09 ЕООД е с над 20-годишен опит в изработката на надгробни паметници от мрамор, гранит, варовик, триплекс и всички каменоделски услуги. Разполагаме със СОБСТВЕН ЦЕХ в гр..
надгробни паметници

надгробни паметници

гр. София, обл. София
Изработка на надгробни паметници, възпоменателни плочи и урни от мрамор, гранит, варовик и мозайка. „Васко Арабски 1“ ЕООД е първоприемник на каменоделска фирма ЕТ „Васко Арабски“, основана през 199..
Надгробни паметници от ГРАНИТ - гр. София
www.pametnik.bg Паметници и каменоделски услуги Дан Комерс 09 ЕООД разполага със собствена база в София за изработка на паметници и всякакви изделия от разнокаменен материал (мрамор, гранит, варовик)...
Денонощна погребална агенция ”Парис”
Българска денонощна погребална агенция. Цялостна организация на погребения, кремация на ниски цени. Собствен специализиран транспорт за превоз на покойник в страната и чужбина. Предлага всички тра..
Изработка на венци(изкуствни и естествени собствено производство)
Ние Фирма ”АНИВАС 2017 ООД” предлагаме на нашите клиенти голямо разнообразие на изкуствени и естествени венци(снимките в сайта са само малка част от предлаганите венци) за национални празници, паметни..
траурна агенция ”Анивас 2017 оод”гр. Пловдив
Фирма ”АНИВАС 2017 ООД” предлага на своите клиенти цялостно организиране на погребения, кремации, помени. Хладилна камера! Разнообразие на ковчези, кръстове, драперии, венци, некролози, траурни сток..
Траурни услуги

Траурни услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Траурна Агенция ”Тангра” извършва Погребения, Кремаций на достъпни за Вас цени в този труден и тъжен ден. Погребение: 780/800лв Кремация:800/850
Траурна агенция ТАНГРА - Пловдив

Траурна агенция ТАНГРА - Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
ТРАУРНИ УСЛУГИ - винаги, когато е необходимо. Съпричастност & коректност! Повече на www.odrag.site
 рекламирай сам в favicon
погребални паметници

погребални паметници

Румъния (RO), обл. Друга държава
Фирма Арома Продком продава Паметници от изкуствени материали - нейната дейност е производство и търговия на паметници от изкуствени материали, признати за лидер в тази област. Това беше една от най-и..
Траурна агенция

Траурна агенция

гр. Русе, обл. Русе
Траурни услуги

Траурни услуги

гр. Гурково, обл. Стара Загора
Предлагам цялостно оформление на гробни места, надгробни плочи, бордюри и рамки, покривни плочи, фенери и вази. Всичко съобразно с изискванията на клиента.
Да споменем починалите си близки

Да споменем починалите си близки

гр. Бургас, обл. Бургас
Бистро ”Галилео” се намира на 400 метра от гробищен парк Бургас. Ние предлагаме ниски цени за специални поводи /помени и погребения/.
Траурна Агенция Тангра

Траурна Агенция Тангра

гр. Шумен, обл. Шумен
Денонощна Траурна агенция „Тангра“ е с доказан професионализъм, както в гр. Шумен, така и в страната. Нейната цел е да отмени ангажиментите по организацията на погребението или кремацията на х..
Надгробни паметници

Надгробни паметници

гр. Севлиево, обл. Габрово
Всички модели от снимки се изработват плюс индивидуални по желание на клиента Най-ниските цени в региона, ела те и се уверете! Цялостна облицовка но гроб, кофраж и орнаменти Освен християнски паметни..
Продавам парцел в Централни гробища
По споразумение
Изготвям на некролози!

Изготвям на некролози!

гр. Бургас, обл. Бургас
Изготвяне на некролози
Специализиран транспорт на покойници

Специализиран транспорт на покойници

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Репатрация с катафалка в страната на цена: 0.85 лв./км. в едната посока до 130 км. 1.50 лв./км. в двете посоки над 150 км.
Траурна агенция Нева град Елхово

Траурна агенция Нева град Елхово

гр. Елхово, обл. Ямбол
Траурна агенция Нева Град Елхово извършва траурни услуги на територията на община Елхово и извън нея. Работи 24часа в денонощието.
Въведи страница №