1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Траурни

Траурни

47 обяви
Pametnik.BG - Фирма Дан Комерс 09 ЕООД е с над 20-годишен опит в изработката на надгробни паметници от мрамор, гранит, варовик, триплекс и всички каменоделски услуги. Разполагаме със СОБСТВЕН ЦЕХ в гр..

Портрети върху гранит

гр. Бургас, обл. Бургас
Ръчно гравирани портрети върху черен гранит. Ръчните портрети са много по издръжливи във времето от машинно напечатани или гравирани от лазер, освен това и снимки с по- лошо качество също магат да се ..

Да споменем починалите си близки

гр. Бургас, обл. Бургас
Бистро ”Галилео” се намира на 400 метра от гробищен парк Бургас. Ние предлагаме ниски цени за специални поводи /помени и погребения/.
Ходжа Ая - събиране на разделени двойки, разваляне на магия; 089 5387184
Както всички технологии в днешно време се развиват и усъвършенстват, така и рисуването върху гранитни надгробни паметници се усъвършенства до перфектно качество на изработката. Качеството което пред..

Траурна агенция ТАНГРА - Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
ТРАУРНИ УСЛУГИ - винаги, когато е необходимо. Съпричастност & коректност! Повече на www.odrag.site

Лицензирана каменоделска фирма

гр. София, обл. София
Фирмата изработва: Паметници, рамки. Порцеланови снимки. Рисувани портрети върху гранит. Вази, кашпи, фенери от мрамор. Пейки, маси от мрамор( желязо). Нивелиране на рамки. Пълнеж в рамк..
Погребение с гробно място в Централни Софийски гробища и гробищни паркове Малашевци, Банкя и Бояна При КРЕМАЦИЯ урнови ниши в Централни, Малашевци, Захарна фабрика, Бояна, Банкя и други гробищни пар..

Траурна агенция Тиона

гр. Русе, обл. Русе
Денонощна траурна агенция Тиона денонощно обслужване, внимание, коректност, достъпни цени, без скрити такси и комисионни.
ДЕНОНОЩНО: Лицензирана погребална агенция ВИТА 2 Агенцията поема Погребение и Кремация на починали от КОВИД 19. Цена определена по ценоразпис на Столична община. За погребение от 550лв За кре..

Траурна Агенция Тангра

гр. Шумен, обл. Шумен
Денонощна Траурна агенция „Тангра“ е с доказан професионализъм, както в гр. Шумен, така и в страната. Нейната цел е да отмени ангажиментите по организацията на погребението или кремацията на х..

Надгробни паметници

гр. Севлиево, обл. Габрово
Всички модели от снимки се изработват плюс индивидуални по желание на клиента Най-ниските цени в региона, ела те и се уверете! Цялостна облицовка но гроб, кофраж и орнаменти Освен християнски паметни..
По споразумение

Траурна Агенция ”Ива-Софиа”

гр. София, обл. София
Легитимна Траурна Дейност, съгласно Наредба на Столична община. Организация на Кремации / Погребения. Уреждане на Смъртен Акт. Знаем как, къде, кога и какво да предприемем.

Изготвям на некролози!

гр. Бургас, обл. Бургас
Изготвяне на некролози
Цялостна организация, кетъринг, специализиран транспорт, изработка на некролози, гробарски услуги, паметници, бетон рамки, ДЕНОНОЩНО!
Цялостно организиране на погребения и кремация, паметници и гробарски услуги. Фирмата работи денонощно!

Специализиран транспорт на покойници

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Репатрация с катафалка в страната на цена: 0.85 лв./км. в едната посока до 130 км. 1.50 лв./км. в двете посоки над 150 км.
Фирма ”АНИВАС 2017 ООД” предлага на своите клиенти цялостно организиране на погребения, кремации, помени. Хладилна камера! Разнообразие на ковчези, кръстове, драперии, венци, некролози, траурни сток..
Ние Фирма ”АНИВАС 2017 ООД” предлагаме на нашите клиенти голямо разнообразие на изкуствени и естествени венци(снимките в сайта са само малка част от предлаганите венци) за национални празници, паметни..

Траурни услуги

гр. Гурково, обл. Стара Загора
Предлагам цялостно оформление на гробни места, надгробни плочи, бордюри и рамки, покривни плочи, фенери и вази. Всичко съобразно с изискванията на клиента.
 рекламирай сам в

паметници от мрамор и гранит

гр. Сливен, обл. Сливен
мраморен паметник с раэмер40см/60см, надпис, подложка 20см/100см, комплект бордюри 6см, комплект плочки 15см, мозайка в гроба. В комплекта не е включен монтаж и снимка. Цена; 420лв. Настил..
www.pametnik.bg Паметници и каменоделски услуги Дан Комерс 09 ЕООД разполага със собствена база в София за изработка на паметници и всякакви изделия от разнокаменен материал (мрамор, гранит, варовик)...

http://traurbg.com/

гр. Пловдив, обл. Пловдив

Траурна агенция Нева град Елхово

гр. Елхово, обл. Ямбол
Траурна агенция Нева Град Елхово извършва траурни услуги на територията на община Елхово и извън нея. Работи 24часа в денонощието.

Изработвам некролози

гр. Бургас, обл. Бургас
Изготвям дизайн на некролози: - черно-бели - 2лв./бр. - цветни - 3,50лв./бр. Може да поръчате онлайн и да Ви бъдат доставени. За рамките на гр. Бургас безплатно, за страната с куриерска фирм..
Лицензирана погребална агенция ”СВЕТЛИНА” в гр. Ловеч намира се срещу входа на окръжна Болница Дежурен Телефон за смъртен случаи.: Предлага - Денонощни погребални услуги: Погребална Агенци..
Денонощна погребална агенция Варна НИССИ, Организира и извършва погребения и кремации, Предлага траурни стоки и Изработва траурни венци. Траурна агенция Варна НИСИИ разполага с лекар за издаван..
Минимален пакет услуги за погребение КРАЙНА ЦЕНА - 310лв. 1. Извозване на покойника от дома до гроба. 2. Доставка на ковчег на адрес 3. Изваждане на смъртен акт. 4. Организационна услуга. 5. ..

Траурна Агенция, Ангелите”

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Траурна агенция АНГЕЛИТЕ се намира в град Пловдив ул. Йордан Йовков №14 и е в готовност да помогне на клиентите си по всяко време на ДЕНОНОЩИЕТО. Ние се грижим клиентите ни да изпратят близките си д..
Изработка и монтаж на паметници различни видове и материали, Предварителни проекти за надписи, образи, цялостен изглед и аранжировка, мраморни паметници, гранитни и триплексни паметници. гр. Варна..
Въведи страница №