1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Траурни

Траурни

37 обяви
Погребение с гробно място в Централни Софийски гробища и гробищни паркове Малашевци, Банкя и Бояна При КРЕМАЦИЯ урнови ниши в Централни, Малашевци, Захарна фабрика, Бояна, Банкя и други гробищни пар..

Портрети върху гранит

гр. Бургас, обл. Бургас
Ръчно гравирани портрети върху черен гранит. Ръчните портрети са много по издръжливи във времето от машинно напечатани или гравирани от лазер, освен това и снимки с по- лошо качество също магат да се ..
Денонощна погребална агенция Варна НИССИ, Организира и извършва погребения и кремации, Предлага траурни стоки и Изработва траурни венци. Траурна агенция Варна НИСИИ разполага с лекар за издаван..
Частен детектив
ДЕНОНОЩНО: Лицензирана погребална агенция ВИТА 2 Агенцията поема Погребение и Кремация на починали от КОВИД 19. Цена определена от ценоразпис на Столична община. Денонощно - лекарско присъствие..
Както всички технологии в днешно време се развиват и усъвършенстват, така и рисуването върху гранитни надгробни паметници се усъвършенства до перфектно качество на изработката. Качеството което пред..

Лицензирана каменоделска фирма

гр. София, обл. София
Фирмата изработва: Паметници, рамки. Порцеланови снимки. Рисувани портрети върху гранит. Вази, кашпи, фенери от мрамор. Пейки, маси от мрамор( желязо). Нивелиране на рамки. Пълнеж в рамк..
Минимален пакет услуги за погребение КРАЙНА ЦЕНА - 310лв. 1. Извозване на покойника от дома до гроба. 2. Доставка на ковчег на адрес 3. Изваждане на смъртен акт. 4. Организационна услуга. 5. ..

Траурна агенция ГАЛИЯ - Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
ТРАУРНИ УСЛУГИ - винаги, когато е необходимо. Съпричастност & коректност! Повече на www.odrag.site

Траурни услуги

гр. Гурково, обл. Стара Загора
Предлагам цялостно оформление на гробни места, надгробни плочи, бордюри и рамки, покривни плочи, фенери и вази. Всичко съобразно с изискванията на клиента.
По споразумение

Траурна Агенция, Ангелите”

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Траурна агенция АНГЕЛИТЕ се намира в град Пловдив ул. Йордан Йовков №14 и е в готовност да помогне на клиентите си по всяко време на ДЕНОНОЩИЕТО. Ние се грижим клиентите ни да изпратят близките си д..

Специализиран транспорт на покойници

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Репатрация с катафалка в страната на цена: 0.85 лв./км. в едната посока до 130 км. 1.50 лв./км. в двете посоки над 150 км.
Фирма ”АНИВАС 2017 ООД”извършва цялостни погребения!!! Всичко нужно в трудния за вас момент! Транспорт!!! Ние Фирма ”АНИВАС 2017 ООД” предлагаме на нашите клиенти голямо разнообразие на изкуствени и..

Погребална агенция, Велес’’

гр. София, обл. София
Загубата на любим човек е изключително труден и емоционален момент. Въпреки неописуемата мъка и болка, трябва да се вземат решения. Погребална агенция, Велес’’ предлага достойно сбогуване на достъпна ..
Екипът на погребална агенция Емили - София има дълъг професионален опит в организацията и логистиката на погребения, панихиди и кремации в София. Мисията ни е да облекчим болката Ви в най-тежкото изпи..
Изработка и монтаж на паметници различни видове и материали, Предварителни проекти за надписи, образи, цялостен изглед и аранжировка, мраморни паметници, гранитни и триплексни паметници. гр. Варна..
Лицензирана погребална агенция ”СВЕТЛИНА” в гр. Ловеч намира се срещу входа на окръжна Болница Дежурен Телефон за смъртен случаи.: Предлага - Денонощни погребални услуги: Погребална Агенци..

Изготвяне на некролози

гр. Бургас, обл. Бургас
Изготвяне на некролози
Поносими цени на всички ремонти и нови паметници. класическо каменообработване. Рязане и полиране на обемни и нестандартни форми. Изработване на идеи и проекти на клиенти. Оформени и неформени паметни..

Траурна агенция Варна

гр. Варна, обл. Варна
Траурна агенция Варна Погребална агенция Кремация Варна Крематориум Варна Частна линейка Варна Линейка Варна Погребения Кремация Транспорт на починали в Чужбина www.kitov.bg
Частен детектив

Денонощна Траура Агенция Мемориал 1

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Ние сме до Вас в най-трудните моменти. wwww.memorial1.eu Ние работим 24/7 за Вас ул. Антон Чехов 16

погребални паметници

Румъния (RO), обл. Друга държава
Фирма Арома Продком продава Паметници от изкуствени материали - нейната дейност е производство и търговия на паметници от изкуствени материали, признати за лидер в тази област. Това беше една от най-и..
Погребална агенция ОЗИРИС извършва изработка и монтаж на паметници от МРАМОР и ГРАНИТ. Гравюри върху паметници и надгробни плочи. Ние притежаваме Пантограф машина за 3D проектиране на образи текстове ..
Агенцията осигурява транспорт в цялата страна. Цялостна организация на погребения, кремации и панихиди. Предлага ковчези /български и гръцки/, кръстове, покрови, шалчета, крепове, венци, фенери и друг..
www.pametnik.bg Паметници и каменоделски услуги Дан Комерс 09 ЕООД разполага със собствена база в София за изработка на паметници и всякакви изделия от разнокаменен материал (мрамор, гранит, варовик)...
Изработвам параклиси, лобни паметници и всякакви други стандартни и нестандартни изделия и съоражения! Параклиса е с витраж, отвътре може да бъде със стенописи. Вътре се палят свещи! Кръста е изработе..

Надгробни паметници

гр. Севлиево, обл. Габрово
Всички модели от снимки се изработват плюс индивидуални по желание на клиента Най-ниските цени в региона, ела те и се уверете! Цялостна облицовка но гроб, кофраж и орнаменти Освен християнски паме..

Погребална агенция Хадес

гр. София, обл. София
Българска погребална агенция от 1999 г. Пълно обслужване по погребение и кремация. Изработка и ремонт на надгробни паметници. Научете как се избира траурна агенция... http://hades-bg.com/

паметници от мрамор и гранит

гр. Сливен, обл. Сливен
мраморен паметник с раэмер40см/60см, надпис, подложка 20см/100см, комплект бордюри 6см, комплект плочки 15см В комплекта не е включен монтаж и снимка. Цена; 330лв. гранитен паметник/G-654/..
Денонощна траурна агенция ”Св. Арх. Михаил” град Ямбол предлага услуги, включващи цялостна организация на погребение, кремация, панихида (помен)! Разполагаме със специализиран транспорт за репатрация ..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.