1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Траурни

Траурни

48 обяви

Траурни венци

гр. Сливен, обл. Сливен
Траурни венци от изкуствени цветя. Предлагат се в три размера- 76 см-13,00лв-снимка 1,2,3 1 метър-20лв. -снимка 4,5,6,7,8 1,35 метра-30лв-снимка 9,10,11,12, Цените са без ДДС!
При ПОГРЕБЕНИЕ безплатно гробно място в Банкя/Иваняне. При КРЕМАЦИЯ урнова ниша в Централни, Малашевци, Захарна фабрика, Бояна, Банкя и други гробищни паркове. ПОГРЕБЕНИЕ от 490лв. КРЕМАЦИЯ от 5..

Лицензирана каменоделска фирма

гр. София, обл. София
Фирмата изработва: Паметници, рамки. Порцеланови снимки. Рисувани портрети върху гранит. Вази, кашпи, фенери от мрамор. Пейки, маси от мрамор( желязо). Нивелиране на рамки. Пълнеж в рамк..
Денонощни погребални услуги. Експресна реакция. Погребална агенция Авона предлага цялостна организация на погребение с всички траурни услуги: погребения, кремация, транспортна починал от страната и чу..
ДЕНОНОЩНО: Лицензирана погребална агенция ВИТА 2 Денонощно - лекарско присъствие. Погребение от 490лв лв. Осигуряваме безплатно гробно място. Кремация - 590лв: Осигуряваме урнова ниша, урно..

Изработка на паметници-Stone Flower

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Предлагам цялостно оформление на гробни места, надгробни плочи, бордюри и рамки, покривни плочи, фенери и вази. Всичко съобразно с изискванията на клиента. За връзка Благовест Георгиев.

Memento mori

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Денонощно траурно обслужване в Пловдив. Съпричастност & коректност!

Денонощни траурни услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Траурна агенция ”Св. Архангел Михаил” извършва комплексни траурни услуги + транспорт в Пловдив и региона и цялата страна
Лицензирана погребална агенция ”СВЕТЛИНА” в гр. Ловеч намира се срещу входа на окръжна Болница Дежурен Телефон за смъртен случаи.: Предлага - Денонощно: Цялостна организация и услуги необхо..
Минимален пакет услуги за погребение КРАЙНА ЦЕНА - 250лв. 1. Извозване на покойника от дома до гроба. 2. Доставка на ковчег на адрес 3. Изваждане на смъртен акт. 4. Организационна услуга. 5. ..

Траурни услуги

гр. Варна, обл. Варна

Траурна Агенция ЛЕТА град ШУМЕН

гр. Шумен, обл. Шумен
Денонощна траурна Агенция ” ЛЕТА ” l Цялостна организация на погребение l l Специализиран хладилен транспорт в страната и чужбина l l Траурни стоки и принадлежности l l Изработка на некролози ( въ..
За погребения, кремации, панихиди, паметници и други разчитайте на нас в тежьк момент. Имаме 15-годишен опит в сферата на погребалните услуги. ще получите сьпричастност, коректност и адекватно отно..

Траурна Агенция

гр. Варна, обл. Варна
Денонощно погребално обслужване, Кремация, Репатрации, Транспорт в чужбина, Изграждане и оформяне на гробни места, Паметници от мрамор и гранит, Порцеланови снимки(портрети върху гранит)

надгробни паметници и портрети

гр. София, обл. София
Надгробни паметници от луксозен черен, цветен гранит и мрамор. Готови модели и модели по поръчка, по избор от каталога ни или по ваш проект. Гарантираме качествен монтаж на паметника, без икономия на ..
Ние Фирма ”АНИВАС 2017 ООД” предлагаме на нашите клиенти голямо разнообразие на изкуствени и естествени венци(снимките в сайта са само малка част от предлаганите венци) за национални празници, паметни..
Продавам паметник от гранит, пълен комплект с плочник около него, цяла покривна плоча, постамент, ваза. Сглобява се много лесно на място. Всички детайли можете да видите на скиците. Супер изгодно. Цен..

надгробни паметници

гр. София, обл. София

Специализиран транспорт на покойници

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Специализиран транспорт на покойници в страната на цена - 0.85 лв./км. в едната посока до 130 км. 1.50 лв./км. в двете посоки над 150 км.

Камонеделски услуги

гр. София, обл. София
Монтаж на паметници Облицовка Наливане на бетон Изчукване на букви Рисуване на портрети, порцеланови снимки и уранови плочи Почистванев на стари гробове и подръжка целогодишно

Кремация Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Кремиране на тленни останки. Урни, ковчези, траурни стоки, надписване на урнова паметна плоча
Създадохме траурна агенция “АНЕЛИ”, за да подпомагаме опечалените близки в един от най-трудните моменти. Услугите ни са организирани професионално с цел да дадат на семейството спокойствието да си взе..
Изработвам параклиси, лобни паметници и всякакви други стандартни и нестандартни изделия и съоражения! Параклиса е с витраж, отвътре може да бъде със стенописи. Вътре се палят свещи! Кръста е изработе..
Изработка и монтаж на паметници различни видове и материали, Изработваме както по готови проекти от каталога на фирмата, така и по получен от клиента модел със специфични изисквани, Прецизна изработка..

Надгробни паметници

гр. Севлиево, обл. Габрово
Всички модели от снимки се изработват плюс индивидуални по желание на клиента Най-ниските цени в региона, ела те и се уверете! Цялостна облицовка но гроб, кофраж и орнаменти Освен християнски паме..

Изработка на паметници Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Изработка на модерни и обикновени паметници Бургас. Здравейте, Вие се чудите в това разнообразие от материали, цени и модели кой пметник ще е най подходящ за вашия случай. Ние имаме решение за всеки с..
Денонощна организация траурни погребения на ниски цени помени и кремация санитарен тоалет обличане подреждане ковчег подготовка покойници траурен дом Бургас, кремация бюро погребална агенция бургас ур..

Траурни услуги гр. Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Извършваме всякакъв вид траурни услуги и транспорт в страната и чужбина на символични цени. Доверете ни се в трудния за вас момент! адрес офис: гр. Пловдив ул. Захари Стоянов 55 възможност за разсроче..

Денонощна Траура Агенция Мемориал 1

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Ние сме до Вас в най-трудните моменти. wwww.memorial1.eu Ние работим 24/7 за Вас ул. Антон Чехов 16

ЕТ ”Гали”- траурна агенция

гр. София, обл. София
Траурна агенция, коректна и отговорна, която ще помогне да изпратите любимите си хора по най-достойния начин.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.