Филтриране
Сортиране

Траурни

42 обяви

Изработка на паметници

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Изработка на паметници. За връска Благовест Георгиев
При погребение безплатно гробно място за 8г(санитарен срок) При КРЕМАЦИЯ урнов ниша или урнов гроб. Катафалка Мерцедес, бус Пежо пътнически. Транспорт в СОФИЯ 50лв. Транспорт в България 0.70лв...
Цялостно организиране на погребения и кремация, паметници и гробарски услуги. Фирмата работи денонощно!
ДЕНОНОЩНО: Лицензирана погребална агенция ВИТА 2 Денонощно - лекарско присъствие. Погребение от 480лв: Осигуряваме безплатно гробно място. В офертата е включено транспорт, ковчег, организация..

Траурни услуги гр. Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Извършваме всякакъв вид траурни услуги и транспорт в страната и чужбина на символични цени. Доверете ни се в трудния за вас момент! адрес офис: гр. Пловдив ул. Захари Стоянов 55

Лицензирана каменоделска фирма

гр. София, обл. София
Фирмата изработва: Паметници, рамки. Порцеланови снимки. Рисувани портрети върху гранит. Вази, кашпи, фенери от мрамор. Пейки, маси от мрамор( желязо). Нивелиране на рамки. Пълнеж в рамк..

Изработка и монтаж на паметници

гр. Бургас, обл. Бургас
Изработка и монтаж на паметници, прагове, кухненски плотове от камък, подпрозоречни первази и др. Консултация по телефон или на място удобно за клиента. Бързо и качественно обслужване на ниски цени.

Транспортиране на починали лица от чужбина

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Транспортиране (репатриране) на починало лице/а от и за чужбина Подготвяне всички съпътстващи документи и сертификати Осигуряване на транспортен контейнер и хладилен транспорт при необходимост
Изработка и монтаж на паметници различни видове и материали, Изработваме както по готови проекти от каталога на фирмата, така и по получен от клиента модел със специфични изисквани, Прецизна изработка..
Паметни снимки и плочи от триплекс, различни дебелини и форми. Фон по избор на клиента. Предварителни проекти. Изпращаме с куриер за цялата страна. Моля, изпращайте снимки, фонове и текст на имейл..
Ние Фирма ”АНИВАС 2017” предлагаме на нашите клиенти голямо разнообразие на изкуствени венци за национални празници, паметни дати и траурни моменти! Надписване на лента с избран от вас текст. Цени н..
Траурен център ”Кабрини” Сливен ще намерите Цялостно управление на траурните услуги. Широка гама от продукти и услуги. Ние се опитваме да отговорим на всички потребителски нужди. Поддържане на добри..
Лицензирана погребална агенция ”СВЕТЛИНА” в гр. Ловеч намира се срещу входа на окръжна Болница Дежурен Телефон за смъртен случаи.: Предлага - Денонощно: Цялостна организация и услуги необхо..
Продавам паметници от висококачествен бетон, изпълнено по нова технология. Цена посочена за бройка. Има налични 15 броя. За закупуване на всички има търг.
Денонощни погребални услуги. Експресна реакция. Погребална агенция Авона предлага цялостна организация на погребение с всички траурни услуги: погребения, кремация, транспортна починал от страната и чу..

Изработка на паметници Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Изработка на модерни и обикновени паметници Бургас. Здравейте, Вие се чудите в това разнообразие от материали, цени и модели кой пметник ще е най подходящ за вашия случай. Ние имаме решение за всеки с..

Денонощна траурна агенция Ани

гр. Ботевград, обл. София
организиране на погребения и помени транспорт в страната и чужбина продажба на траурни аксесоари съхранение в хладилна камера ниски цени коректност денонощно
Изработва: Каменни изделия, надгробия, скулптурна украса, надписи върху камък и др.

Траурна Агенция Марков - Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Денонощна Траурна Агенция ”Марков” град Пловдив предлага услуги, включващи цялостна организация на погребение, кремация, панихида (помен)! Разполагаме със специализиран транспорт за репатрация на тлен..

надгробни паметници

гр. София, обл. София
Изработвам параклиси, лобни паметници и всякакви други стандартни и нестандартни изделия и съоражения! Параклиса е с витраж, отвътре може да бъде със стенописи. Вътре се палят свещи! Кръста е изработе..

Траурна агенция

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Позволете ни в най-трудните за вас моменти да сме до вас! Погребения, кремация, транспорт в страната и чужбина както и всички траурни стоки и услуги.We speak english.
Денонощна траурна агенция ”Св. Арх. Михаил” град Ямбол предлага услуги, включващи цялостна организация на погребение, кремация, панихида (помен)! Разполагаме със специализиран транспорт за репатрация ..

Комплект мюсюлманско погребение

гр. Търговище, обл. Търговище
Продавам комплекти за мюсюлманско погребение с гьондери. Цена на дребно 60лв. с ДДС. Цена на Едро над 10 комплекта 45лв. с ДДС.
3D визуализация на паметници и надгробни плочи. Проектиране и визуализация на паметници представлява процес, който с помоща на съчетание от софтуерни продукти се постига 3D висококачествено изобра..

погребални паметници

Румъния (RO), обл. Друга държава
Здравейте, Ново на румънския пазар. Гробище от пластикови паметници. Този продукт работи чудесно в южна и западна Европа. Идеална алтернатива на традиционния камък. Материалът, използван за производ..

Погребална агенция Хадес

гр. София, обл. София
Българска погребална агенция от 1999 г. Пълно обслужване по погребение и кремация. Изработка и ремонт на надгробни паметници. Научете как се избира траурна агенция...
Цялостна организация, кетъринг, специализиран транспорт, изработка на некролози, гробарски услуги, паметници, бетон рамки, ниски цени.
Изработка на надгробни паметници каталог цени София. Избор на паметници от мрамор от галерия в сайта за надгробни паметни плочи. Оформяне на гроб цени от 470лв за София гробищни паркове Централен, Б..
По споразумение
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.