Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама
Намерени са 40 обяви

Изработка на паметници

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Изработка на паметници. За връска Благовест Георгиев
Изработвам параклиси, лобни паметници и всякакви други стандартни и нестандартни изделия и съоражения! Параклиса е с витраж, отвътре може да бъде със стенописи. Вътре се палят свещи! Кръста е изработе..
Луксозни Надгробни паметници от гранит! Експресен монтаж! Високо Качество! Ниски цени!

Денонощно Траурно Обслужване

гр. София, обл. София
Денонощно Траурно обслужване. Отстъпка 100лв от крайната цена.

Зала за организиране на помени

гр. София, обл. София
Предлагаме пълна организация на помени в представителна зала. Капацитета е до 120 човека.
На конкурентни цени, цяла Европа
Иэработка на рамки, паметници, надписи работиме евтино идваме на място в цяла българия
Минимален пакет услуги за погребение 224/236 лв. Минимален пакет услуги за кремация 668 лв.

Погребална агенция ВИТА2

гр. София, обл. София
Погребение от 480 лв. Кремация от 580 лв. В офертата е включено транспорт, ковчег, организация, хладилна камера(1 ден). Ковчези, кръстове, драперий и др. - по католог. Транспорт за София ( от ..

Почистване на гробни места

гр. Варна, обл. Варна
Почистване и поддръжка на гробни места запълване със пръс и д-р. Монтаж на паметници, надписи на мраморни и гранитни плочи, мозаечни украси. Работим в област Варна

Лицензирана каменоделска фирма

гр. София, обл. София
Фирмата изработва: Паметници, рамки. Реставрация на стар паметник Освежаване на надписи Почистване на гробни места и цялостно освежаване засаждане цветя. Рязане на храсти, треви и дървета. П..
Минимален пакет услуги за погребение КРАЙНА ЦЕНА - 250лв. 1. Извозване на покойника от дома до гроба. 2. Доставка на ковчег на адрес 3. Изваждане на смъртен акт. 4. Организационна услуга. 5. ..
Минимален пакет услуги необходими при КРЕМАЦИЯ за - 680 лв • 1. Изваждане на смъртен акт. • 2. Оформяне на всички документи свързани с кремацията-7 бр. • 3. Ковчег - обикновен • 4. Урна - метал..

Траурна агенция Атлас

гр. София, обл. София
Цялостна организация на: *Погребение *Кремация *Панихида *Помен Коректност, съпричастност, яснота и прозрачност в ценообразуването. Без скрити такси и комисионни от типа ”посещение ..

Траурна агенция

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Позволете ни в най-трудните за вас моменти да сме до вас! Погребения, кремация, транспорт в страната и чужбина както и всички траурни стоки и услуги.We speak english.

Погребална агенция

гр. София, обл. София
Траурна агенция ”Л’ОНОРЕ” предлага всички видове траурни услуги на ниски цени. При нас няма скрити такси и допълнителни плащания. Ние ще ви помогнем в най-тежкия за Вас момент. Погребение ..

Изработка и монтаж на паметници

гр. Бургас, обл. Бургас
Изработка и монтаж на паметници, прагове, кухненски плотове от камък, подпрозоречни первази и др. Консултация по телефон или на място удобно за клиента. Бързо и качественно обслужване на ниски цени.

надгробни паметници и портрети

гр. София, обл. София
Надгробни паметници от луксозен черен, цветен гранит и мрамор. Готови модели и модели по поръчка, по избор от каталога ни или по ваш проект. Гарантираме качествен монтаж на паметника, без икономия на ..

Надгробни паметници

гр. Севлиево, обл. Габрово
Всички модели от снимки се изработват плюс индивидуални по желание на клиента Най-ниските цени в региона, ела те и се уверете! Цялостна облицовка но гроб, кофраж и орнаменти Освен християнски паметни..

Денонощна траурна агенция Ани

гр. Ботевград, обл. София
организиране на погребения и помени транспорт в страната и чужбина продажба на траурни аксесоари съхранение в хладилна камера ниски цени коректност денонощно

Кремация Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Кремиране на тленни останки. Урни, ковчези, траурни стоки, надписване на урнова паметна плоча

Погребална Агенция Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Денонощни погребални услуги. Експресна реакция. Погребална агенция Авона предлага цялостна организация на погребение с всички траурни услуги: погребения, кремация, транспортна починал от страната и чу..

Траурни венци Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Изработка и доставка на траурни венци, траурни и погребални букети, жалейки, траурни стоки за погребения, траурни кръстове, некролози
Денонощна помощ Денонощни консултации по телефона или на място в нашия офис. Уреждане на всички необходими документи. Специализиран транспорт Осигуряване на екип. Разполагаме с автомобили с охла..
Ние Фирма ”АНИВАС 2017” предлагаме на нашите клиенти голямо разнообразие на изкуствени венци за национални празници, паметни дати и траурни моменти! Надписване на лента с избран от вас текст. Цени н..
Цялостна организация, кетъринг, специализиран транспорт, изработка на некролози, гробарски услуги, паметници, бетон рамки, ниски цени.

Grave Vase

гр. София, обл. София
Изработени от висококачествени материали тези вази имат висока устойчивост на лоши атмосферни условия, замръзване и влиянието на ултравиолетови лъчи. Уникалната им форма позволява чрез забиване в поч..
Погребални услуги на ниски цени. Цени започващи от 280 лева. Защо да изберете погребални услуги от Поли Защото ние сме тук за да Ви помогнем да изберете правилното решение на точната цена без посредн..
Погребални услуги на ниски цени. Цени започващи от 280 лева. Защо да изберете погребални услуги от Поли Защото ние сме тук за да Ви помогнем да изберете правилното решение на точната цена без посредн..

Изработка на паметници

гр. Бургас, обл. Бургас
Изработка на паметници, монтаж и цялостна поддръжка. Възстановяване на стари паметници.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg