1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Траурни

Траурни

39 обяви
ДЕНОНОЩНО: Лицензирана погребална агенция ВИТА 2 Денонощно - лекарско присъствие. Погребение от 490лв лв. Осигуряваме безплатно гробно място. Кремация - 590лв: Осигуряваме урнова ниша, урно..

Портрети върху гранит

гр. Бургас, обл. Бургас
Ръчно гравирани портрети върху черен гранит. Ръчните портрети са много по издръжливи във времето от машинно напечатани или гравирани от лазер, освен това и снимки с по- лошо качество също магат да се ..

Изработка на паметници-Stone Flower

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Предлагам цялостно оформление на гробни места, надгробни плочи, бордюри и рамки, покривни плочи, фенери и вази. Всичко съобразно с изискванията на клиента. За връзка Благовест Георгиев.
Самосвал с кран / Ниски цени
При Погребение, безплатно гробно място в квартал Малашевци. При КРЕМАЦИЯ урнови ниши в Централни, Малашевци, Захарна фабрика, Бояна, Банкя и други гробищни паркове. Погребение от 490лв. Кремация..

Лицензирана каменоделска фирма

гр. София, обл. София
Фирмата изработва: Паметници, рамки. Порцеланови снимки. Рисувани портрети върху гранит. Вази, кашпи, фенери от мрамор. Пейки, маси от мрамор( желязо). Нивелиране на рамки. Пълнеж в рамк..
Екипът на погребална агенция Емили - София има дълъг професионален опит в организацията и логистиката на погребения, панихиди и кремации в София. Мисията ни е да облекчим болката Ви в най-тежкото изпи..

Траурна агенция ГАЛИЯ - Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
ТРАУРНИ УСЛУГИ - винаги, когато е необходимо. Съпричастност & коректност! Повече на www.odrag.site

Да споменем починалите си близки

гр. Бургас, обл. Бургас
Бистро ”Галилео” се намира на 400 метра от гробищен парк Бургас. Ние предлагаме ниски цени за специални поводи /помени и погребения/.
Фирма ”АНИВАС 2017 ООД”извършва цялостни погребения!!! Всичко нужно в трудния за вас момент! Транспорт!!! Ние Фирма ”АНИВАС 2017 ООД” предлагаме на нашите клиенти голямо разнообразие на изкуствени и..
Изработка и монтаж на паметници различни видове и материали, Предварителни проекти за надписи, образи, цялостен изглед и аранжировка, мраморни паметници, гранитни и триплексни паметници. гр. Варна..
Лицензирана погребална агенция ”СВЕТЛИНА” в гр. Ловеч намира се срещу входа на окръжна Болница Дежурен Телефон за смъртен случаи.: Предлага - Денонощни погребални услуги: Погребална Агенци..

Изготвяне на некролози

гр. Бургас, обл. Бургас
Изготвяне на некролози

Изработка на памети

гр. София, обл. София
Изработка на паметници подръжки и мн др... за повече информация дв на
Поносими цени на всички ремонти и нови паметници. класическо каменообработване. Рязане и полиране на обемни и нестандартни форми. Изработване на идеи и проекти на клиенти. Оформени и неформени паметни..

Траурна Агенция Свети Архангел Михаил

гр. Пловдив, обл. Пловдив
За нас Денонощна траурна агенция в град Пловдив - ”Свети Архангел Михаил” 24 часа, седем дни в седмицата, екипът на Траурна агенция “Свети Архангел Михаил” Пловдив е готов да работи за Вас и да поеме ..

Траурна агенция

гр. Пловдив, обл. Пловдив
За нас Денонощна траурна агенция в град Пловдив - ”Свети Архангел Михаил” 24 часа, седем дни в седмицата, екипът на Траурна агенция “Свети Архангел Михаил” Пловдив е готов да работи за Вас и да поем..
В най-тежкия час траурна агенция “АНЕЛИ” ще Ви помогне с цялостната организация на кремации и панихиди в София. Погребения извършваме в цялата страна. Предлагаме денонощни услуги за репатриране на пок..

Траурна агенция Варна

гр. Варна, обл. Варна
Траурна агенция Варна Погребална агенция Кремация Варна Крематориум Варна Частна линейка Варна Линейка Варна Погребения Кремация Транспорт на починали в Чужбина www.kitov.bg

Денонощна Траура Агенция Мемориал 1

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Ние сме до Вас в най-трудните моменти. wwww.memorial1.eu Ние работим 24/7 за Вас ул. Антон Чехов 16

Специализиран транспорт на покойници

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Репатрация с катафалка в страната на цена: 0.85 лв./км. в едната посока до 130 км. 1.50 лв./км. в двете посоки над 150 км.
 рекламирай сам в

погребални паметници

Румъния (RO), обл. Друга държава
Фирма Арома Продком продава Паметници от изкуствени материали - нейната дейност е производство и търговия на паметници от изкуствени материали, признати за лидер в тази област. Това беше една от най-и..
Погребална агенция ОЗИРИС извършва изработка и монтаж на паметници от МРАМОР и ГРАНИТ. Гравюри върху паметници и надгробни плочи. Ние притежаваме Пантограф машина за 3D проектиране на образи текстове ..
Агенцията осигурява транспорт в цялата страна. Цялостна организация на погребения, кремации и панихиди. Предлага ковчези /български и гръцки/, кръстове, покрови, шалчета, крепове, венци, фенери и друг..
Изработване на надгробни паметници от гранит и мрамор.
Изработване на Циментентови бордюри, пътеки, мраморни и гранитни плочи, облицовка на бордюрите с мрамор, вази от мрамор, фенери от мрамор
www.pametnik.bg Паметници и каменоделски услуги Дан Комерс 09 ЕООД разполага със собствена база в София за изработка на паметници и всякакви изделия от разнокаменен материал (мрамор, гранит, варовик)...
Минимален пакет услуги за погребение КРАЙНА ЦЕНА - 280лв. 1. Извозване на покойника от дома до гроба. 2. Доставка на ковчег на адрес 3. Изваждане на смъртен акт. 4. Организационна услуга. 5. ..
Изработвам параклиси, лобни паметници и всякакви други стандартни и нестандартни изделия и съоражения! Параклиса е с витраж, отвътре може да бъде със стенописи. Вътре се палят свещи! Кръста е изработе..

Надгробни паметници

гр. Севлиево, обл. Габрово
Всички модели от снимки се изработват плюс индивидуални по желание на клиента Най-ниските цени в региона, ела те и се уверете! Цялостна облицовка но гроб, кофраж и орнаменти Освен християнски паме..

Погребална агенция Хадес

гр. София, обл. София
Българска погребална агенция от 1999 г. Пълно обслужване по погребение и кремация. Изработка и ремонт на надгробни паметници. Научете как се избира траурна агенция... http://hades-bg.com/
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.