Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Сондажи, Хидрогеоложки

90 обяви
Сондиране за вода, домашни и битови цели. Сондиране с въздух. Сондиране на труднодостъпни места. Сондиране в цялата страна. Полагане на различни диаметри обсадни тръби - Ф110, Ф125 и други. Прочиставне на стари и нови сондажи с въздух. Цени от 55лв за линеен метър.

Сондажи за вода Пловдив

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Извършване на сондажи в цялата страна с всички включени материали за сондажа: София, Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора, Плевен, Русе, Казанлък и др, за повече инфо на посочения телефон Сондажи за вода на труднодостъпни места в цяла България. Пробивно - взривни работи, сондажи за вода, сондиране в кариери за магистрали. Извозване на земна и скална маса. В момента разполага с 8 пробивни машини. Фирмата разполага с мобилни и верижни сонди, които се използват според изискванията на терена. Сондажите могат да бъдат извършвани в скали.

Сондажи за вода в цяла България

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Извършване на сондажи в цялата страна с всички включени материали за сондажа: София, Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора, Плевен, Русе, Казанлък и др, за повече инфо на посочения телефон Сондажи за вода на труднодостъпни места в цялата страна. Пробивно - взривни работи, сондажи за вода, сондиране в кариери за магистрали. Извозване на земна и скална маса. В момента разполага с 8 пробивни машини. ♦ Проучвателни сондажи за вода. Фирмата разполага с мобилни и верижни сонди, които се използват според изискванията на терена. Сондажите могат да бъдат извършвани в скали.

Сондажи за вода

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Сондажи за вода в цялата страна с малки верижни машини на трудно достъпни места и на всякакъв терен независимо от почвата. Роторно сондиране с бентонит. Сондиране с въздух. Сондиране с полимер за различни видове почви. Прочистване на сондажа с аерлифт и полимер. Прокарване на сондаж с отвори ф 140-ф 190-ф 216-ф 265 полагане на пвц сондажна тръба ф 110- ф 125-ф 140-ф 175 обсаждане с филц около колоната. Тръбите които полагаме са лазерно нарязани, а връзката им между тях е с резба Цени от 60 до150 на линеен метър. Работим на територията на цялата страна!!!

Сондажи за вода. Сонда за вода. Сондажи. Сондиране.

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Работим на територията на Казанлък, Стара Загора и цялата страна - Извършваме сондажи за вода в твърди и меки почви и скали. - Работим на труднодостъпни места. - Максимална дълбочина на сондиране до 60м. - Максимален диаметър на тръбата на сондажа при мека почва ф160, при камък и скала ф140. - Роторно сондиране с бентонитна промивка. Работим с качествена техника, малки мобилни сонди. Размери на машината: ширина 1. 05 м, дължина 2. 90 м, височина 1. 50 м. Цените на услугите подлежат на договаряне взависимост от почвата. От 60 до 120 лв. на линеен метър. В цената с..

Сондажи за вода в цялата страна

гр. София, обл. София
Изграждане на водни сондажи с триролкови длета. Работим с мобилна маневрена сонда. Дълбочина на прибиване до 50м. Максимален диаметър на тръбата на сондажа при мека почва ф160, при камък и скала ф140. Обсаждане с полипропиленови сондажни тръби и полагане на филц в затръбяваното пространство и водочерпене. Прочистване на сондажа с еърлифт. Цените на услугите подлежат на договаряне взависимост от почвата. От 50 до 140 лв. на линеен метър. В цената са включени материалите.

мобилни сонди за вода

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Проектиране и продажба на малки мобилни сонди.За повече информация звъннете...

Сондажи за вода

гр. Бургас, обл. Бургас
Сондажи за вода с въздушна сонда с диаметри-110,140,160,200 Замерване и откриване-фиксиране на мястото 80 лева, качество и коректност. Гаранция за извършените услуги.
СОНДАЖИ за вода в скалиста почва, Ф150 и Ф130, полага тръби, коректност, бързо и евтино. - Изграждаме сондажи за вода с пневматична автосонда - Извършваме сондажи с мобилна техника на трудно достъпни ..

Сондажи за вода

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Сондажи за вода на достъпни цени от 80до120 лева на линеен метър, тръбите които полагаме са специално изработени с резба. В цената се включва тръбите, филц и продухване (почистване на сондажа). Работи..

Сондажи За вода

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Сондажи за вода в всякакви терени. ЦЕНИ ОТ 30лв до 120лв на линеен метър. Сондажи от ф110 до ф300. Сондажи в цялата страна

Сондажи за вода Враца

гр. Враца, обл. Враца
Сондажи за вода Враца, Видин, Монтана, Плевен. Сондажи за термопомпено отопление. Изграждане на водоснабдителни сондажи с пвц колона, загравяване с филц, еърлифтно водочерпене. Еърлифтно прочиства..

Сондажи за вода Монтана

гр. Монтана, обл. Монтана
Сондажи за вода Монтана. Сондажи за термопомпено отопление. Изграждане на водоснабдителни сондажи с пвц колона, загравяване с филц, еърлифтно водочерпене. Еърлифтно прочистване на съществуващи с..

Сондажи за вода Видин

гр. Видин, обл. Видин
Сондажи за вода Видин. Сондажи за термопомпено отопление. Изграждане на водоснабдителни сондажи с пвц колона, загравяване с филц, еърлифтно водочерпене. Еърлифтно прочистване на съществуващи сон..

сондажи за вода

гр. Бургас, обл. Бургас
Сондажи за вода с мобилна сондажна техника на трудно достъпни места, ниски цени. Поставяне на помпи. Ерлифтово почистване на сондажи.

сондажни води

гр. Бургас, обл. Бургас
откривам подпочвени води за сондиране, откривам дълбочина, определям дебит, дългогодишен опит

Сондажи за вода

гр. Бургас, обл. Бургас
Сондажи за вода с мобилна машина на труднодостъпни терени. Сондиране в твърди и меки почви, скали, пясък, чакъл, глина. Работим на територията на цялата страна.

Хоризонтални сондажи-къртица

гр. София, обл. София
Безизкопно полагане на тръби и комуникаций, хоризонтални дренажни сондажи, укрепване на терени с микропилоти, анкери и инжектиране, сондажи за вода на труднодостъпни места и ограничени пространства, в..
Сондажи на ограничени пространства и труднодостъпни терени-безплатни оглед и транспорт, затръбяване, гравийна засипка, почистване със сгъстен въздух, пробно водочерпене и монтаж на помпа. Микропилоти,..

Сондажи за вода

гр. Плевен, обл. Плевен
Сондажи за вода в твърди и меки почви В цената е включено затръбяване със сондажни тръби, полагане на дрениращ речен филц и почистване до бистра вода.

Сонда, сондаж, сондажи за вода

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Извършва сондажни дейности в областа на: 1. Сондажи за вода. 2. почистване на сондажи стари и нови 3. поставяне на помпи 4. Изграждане на изливни пилоти микропилоти 5. Геоложки проучвания за ..

Сонда, сондиране за вода

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Сондажи за вода - изградени с автосонда с водно биене за техническо и питейно водоснабдяване, термо - помпено отопление; инженерно - геоложки проучвания в цяла България. с различни диаметри на сондира..

сондажи за вода

гр. Варна, обл. Варна
Извършваме всички видове сондажи. Работим със сондажни тръби. Почистване до бистра вода. сондажни услуги пловдив сондажи за вода житница сонда за вода цена на метър сондажи за вода асенов..

Сондажни услуги

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Извършва ме сондажни услуги на територията на цялата страна. Работим бързо, качествено и коректно. В цените ни са вкючени транспортни разходи и матерялите за сондажа, които са сондажната тръба и грави..

Сондажи за вода

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Извършваме сондажни услуги в цялата страна, обсаждаме със сондажни тръби ф125,140,160,175,200. За въпроси ни потърсете.

Сондажи за вода в цялата страна

гр. София, обл. София
Сондажи за вода в цялата страна работим само със сондажни тръби

Сондажи за вода

гр. Бургас, обл. Бургас
Извършваме сондажи във цялата страна без изключение. За всякъкви въпроси можете да ни потърсите.
Изграждане на водни сондажи в цялата страна с малка мобилна сондйорска машина. Дълбочина на прибиване до 50м и максимален диаметър на тръбата на сондажа при мека почва ф160, при камък и скала ф140. В ..

Сондажи за вода

гр. Хасково, обл. Хасково
Сондажи за вода до 100м, почистване на стари и нови сондажи, почистване на кладенци

Сондажи за вода в цялата страна

гр. Ботевград, обл. София
Сондажи за вода в цялата страна. Работим на всякакви терени на територията на цялата страна. Цени за сондажи от 60лв до 120лв в зависимост от почвата с включени материали.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg