back to top

Сондажи, Хидрогеоложки

147 обяви
Сондажи за вода на труднодостъпни терени и ограничени пространства. Сонда за вода.. Сондиране. top icon

Сондажи на ограничени пространства и труднодостъпни терени. Безплатни оглед и транспорт, затръбяване, гравийна засипка, почистване със сгъстен въздух, пробно водочерпене и монтаж на помпа. Микропилоти, инжектиране, термопомпи, безизкопно полагане на тръби и комуникаций(къртица), микротунелинг, хоризонтални дренажни сондажи, проучвателно сондиране, изграждане на кладенци и други водохващания.

Почистване на Кладенци София Бургас top icon

Извършваме всякакви Кладеничарски услуги във цялата страна. Почистване на стари затлачени Kладенци. Почистване от тиня, кал и паднали предмети в Кладенеца. Удълбочаване на присъхнали кладенци, Изграждане на нов кладенец, довършителни дейности, зидария удълбочаване, вадене на стари помпи, поставяне на нови. Дизинфекция против мириз и паразити, безплатна консултация на посочения телефон работим без почивен ден.

Сондаж за вода, кладенец. бунар. сонда за вода, проучване за вода, регистрация на сондажи. top icon

Водата е извор на живот, без вода живот няма, предлагам, ГЕОФИЗИЧНО, Проучване за вода, регистрация на сондажи, и кладенци, видео заснемане на сондажи, заснемане на подземни водни тела, на дълбочина до 3000 метра, с 2 вида специализирана техника, дистанционно търсене, и потвърждение с георадар, определяне на дълбочина, и дебит, предварителното проучване се прави с цел установяване наличието, дълбочината, и дебита на подземен воден поток, така вие може да изчислите сами, разходите за за бъдещ сондаж, и спестявате доста средства ако няма вода, без предварително проучване рискувате да направите п..

 рекламирай сам в favicon
Почистване на Кладенци Варна Шумен 4k icon top icon

Професионално Ръчно Почистване, Удълбочаване и Копаене на Кладенци. Почистване на затлачени кладенци от тиня, пясък и паднали предмети, удълбочаване на кладеца по желание на клиента. Вадене на стари помпи и монтаж на нови, изграждане на хидрофорни системи и др. Дизинфекция на кладенци против мириз и бактерий. Отпушване на жили дамари за по голям водойзток. Работим във Варна, Бургас, Шумен, Добрич, Разград Дулово, Силистра без почивен ден, при предварително записване. Безплатен оглед за град Варна

Изграждане на сондажи за вода Бургас. Сондиране Източна България. top icon

Сондажи за вода в твърди и меки почви и скали, на територията на цялата страна. Работим с качествена техника, малки мобилни сонди с ширина на машината 130 см. Максимална дълбочина на сондиране до 80м. Обсаждане с полипропиленови сондажни тръби и полагане на филц в затръбяваното пространство и водочерпене. Прочистване на сондажа с еърлифт. Цените на услугите подлежат на договаряне взависимост от почвата. От 60 до 150 лв. на линеен метър. В цената са включени материалите. В София, Пловдив, Бургас, Ямбол, Казанлък, Стара Загора, Ботевград, Хасково, Свиленград, и цялата страна

почистване на ЗАТЛАЧЕНИ кладенци удълбочаване ВАРНА ДОБРИЧ top icon

ПРОФИСИОНАЛНО ръчно почистване и удълбочаване на стари затлачени и всякакви кладенци герани бунари почистване на пясък тиня кал водни корени листа клони паднали кофи пласмасови шишета маркучи помпи и други паднали предмети отпушване на жилите и дамарите на кладенеца за поголям водойзток и дебит на вода всякакви ремонти удълбочаване на всякакви кладенци зидане измазване и дрги ремонти по кладенеца поставане на речен камък за филтиране на чиста вода дизенфекция на кладенци против мириз паразити и животинки работя ВАРНА монтана благоев град лом виден пловдив хасково стара загора велико търново пл..

Отпушване на канали и шахти, източване на ями, септични ями, шахти, тоалетни, top icon

•НАРОДНИ И ЗЕМНИ ЦЕНИ• •Здравейте. •Фирма “ММ АТАНАСОВ ТРАНС ЕООД” гр. Шумен предлага следните услуги!!! •Отпушване и профилактика на: -ЗАПУШЕНИ И ЗАТЛАЧЕНИ КАНАЛИ!!! -ОТПУШВАНЕ НА ТОАЛЕТНИ И СИФОНИ!!! -ПРОФИЛАКТИКА НА ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА КАНАЛИЗАЦИЯ!!! • ТОЧЕНЕ/ИЗТОЧВАНЕ/ЗАСМУКВАНЕ НА: -ЯМИ И СЕПТИЧНИ ЯМИ!!! -ОТВОДНИТЕЛНИ ШАХТИ!!! -ВЪНШНИ ТОАЛЕТНИ!!! -НАВОДНЕНИ ПОМЕЩЕНИЯ!!! •Работим в Област Шумен!!! •За възрастни хора, пенсионери или хора в затруднено полужение правим възможно най-добри цени!!! •Народни цени!!! •Разполагаме с маркучи ..

Изграждане на септични ями. Дренажни и канализационни системи. top icon

ВПИ ТРАНС ЕООД се занимава с изграждане на Септични ями. Дренажни системи и канализация от 2004г. Разполагаме с квалифицирани специалисти в сверата. Безплатен оглед на място от наш техник до 48ч. в удобно за вас време. Изготвяне на индивидуален проект и оферта до 24ч. след огледа. Ние работим за вашето спокойствие! Повече за нашата дейност може да научите на: www.drenaji-bg.com... www.montaji.bg

Дренажи, дренажни системи. Септични ями и канализажия. top icon

ВПИ ТРАНС ЕООД се занимава с изграждане на ДРЕНАЖНИ СИСТЕМИ, канализация и СЕПТИЧНИ ЯМИ от 2004г. Разполагаме с квалифицирани специалисти в сверата. Безплатен оглед на място от наш техник до 48ч. в удобно за вас време. Изготвяне на индивидуален проект и оферта до 24ч. след огледа. Ние работим за вашето спокойствие! Повече за нашата дейност може да научите на: www.drenaji-bg.com... www.montaji.bg

Чистене на сондажи Монтаж на хидрофори Помпи Поливна система top icon

Чистене на сондажи за вода, монтаж на сондажни потопяеми помпи, хидрофорни системи, хидрофори, изграждане на поливни системи, резервоари.

Почистване на Кладенци Варна Добрич 250 ЛеваVIP обява

Почистване и Удълбочаване на Стари Затлачени Кладенци. Проучване за вода. Почистване на всякакви Кладенци, без значение колко е дълбок вашият кладенец и от какво е изграден Бетони Пръстени или Камък н..

Изграждане на септични ями, герани и бетонни пръстени.VIP обява

Бетонни пръстени, изграждане на септични ями, герани, изкопи с багер до 8м дълбочина. Бетонните пръстени са с вътрешен диаметър Ф1000 с възможност за дренажни отвори, хидроизолация, декорация. Услуги ..

Изпълнение на канализация и вертикална планировкаVIP обява

Предлагаме изпълнение на Вертикална планировка, Огради, Битова-Дъждовна канализация. Изготвяне на ценови оферти с труд и материали или само труд.

Откриване на вода и кухини под земята с ГЕОРАДАРVIP обява

Фирма ХИДРОГЕОЛОГ ЕООД предлага откриване на подземна вода и кухини с ГЕОРАДАР последно поколение специализирана геофизична техника. Принципът на автоматичното картографиране на подземни структури..

Почистване на кладенци София, ЯмболVIP обява

Почистване и удълбочаване на стари затлачени Кладенци. Проучване за вода.  Почистване на всякакви Кладенци, без значение колко е дълбок вашият кладенец и от какво е изграден Бетони Пръстени или Камък ..

Почистване на Кладенци (Бунари, Герани)VIP обява

Извършваме всякакви Кладеничарски услуги във цялата страна. Почистване на стари затлачени Kладенци. Почистване от тиня, кал и паднали предмети в Кладенеца. Удълбочаване на присъхнали кладенци, Изгражд..

Почистване на кладенци София БургасVIP обява

Извършваме всякакви Кладеничарски услуги във цялата страна. Почистване на стари затлачени Kладенци. Почистване от тиня, кал и паднали предмети в Кладенеца. Удълбочаване на присъхнали кладенци, Изгражд..

Почистване на Кладенци София ПловдивVIP обява

Професионално ръчно почистване, Копаене и ъдълбочаване на кладенци и сондажи. Почистване на стари затлачени кладенци, от тиня, пясък и всякакви паднали предмети във кладенеца. вадене на стари помпи по..

Откриване на подземна вода и кухини с ГЕОРАДАРVIP обява

Фирма ХИДРОГЕОЛОГ ЕООД предлага откриване на подземна вода и кухини с ГЕОРАДАР последно поколение специализирана геофизична техника. Принципът на автоматичното картографиране на подземни структури..

Почистване на Кладенци Русе ПлевенVIP обява

Ръчно Почистване и Удълбочаване на стари затлачени Кладенци, Бунари, Герани. Почистване от тиня, пясък водни корени, паднали предмети. Възтоновяване на пресъхнали кладенци, Вадене на стари помпи, по..

 рекламирай сам в favicon
Професионално почистване на кладенци и бунари (без почивка)VIP обява

РАБОТИМ БЕЗ ПОЧИВКА ЦЕЛОГОДИШНО!!!, целта на почистването е да се отпушат жилите и отпадъците на дънното. НЕ КОПАЕМ само почистваме! Разполагаме изцяло с нашо оборудване от вас се изисква достъп д..

Почистване на кладенци и герани (*безплатна консултация*) на най-ниски реални цени!VIP обява

Цените варират според това къде се намира и колко е дълбок може да ни потърсите на посочения телефон за повече информация обаждайте ни се по всяко едно време на ваше разположение сме! От град София ..

Почистване на кладенци и бунари професионално из цялата страна (целогодишно) достъпни цени!!!VIP обява

ПОЧИСТВАНЕ НА КЛАДЕНЦИ И БУНАРИ -Работим без почивен ден след предварителна уговорка! -Може да ни потърсите по всяко едно време за да Ви дадем информация как процедираме! -Цените варират от състо..

Сондажи за вода. ПроучванеVIP обява

Проучвателно сканиране на земната кора за подпочвени води, откриване на артезиански води, с професионален шестнадесет канален георадар до 1200 метра дълбочина. Изключителна прецизност, точност и про..

Почистване на Кладенци, бунари за София и ОколноститеVIP обява

Почистване на Кладенци, бунари. Работим във София и Околностите. Цената зависи от това къде се намира, колко е дълбок, и от какво е направен. За повече информация се свържете с нас.

Сондажи за водаVIP обява

Извършване на сондажи за вода във всякакъв вид почви на трудно достъпни места с компактна машина, полагане на сондажни тръби, прочистване с аерлифт, обсаждане с филц, поставяне на помпи

ПОЧИСТВАНЕ И удълбочаване на затлачени кладенци ВАРНА бургасVIP обява

майстор кладеничар почиства ръчно и удълбочава отпушва всякакви затлачени кладенци от пясък кал тиня паднали маркучи клони кофи водни корени камъни дъски вадене на стари помпи поставане на нови помпи ..

Почистване на Кладенци София Ямбол4k iconVIP обява

Ръчно Почистване и Удълбочаване на Кладенци, Бунари, Герани. Почистване на всякякви Кладенци, без значение дълбочината и ширината на Кладенеца. Почистване от тиня, пясък и паднали предмети в кладенеца..

Почистване на кладенци и герани (из цялата страна) ДОСТЪПНИ ЦЕНИ! Монтиране на помпи!VIP обява

Почистване на стари и нови затлачени кладенци из цялата страна работим без почивни дни след уговорка по телефона. Процедурата е следната- 1. Точене на водата (разполагаме си с наши помпи)! 2. Пос..

Ръчно почистване на кладенци и бунари (без почивен ден) целогодишно из цялата страна.VIP обява

Почистване на кладенци и бунари из цялата страна, работим без почивка след уговорка. Професионалисти сме в тази сфера! Целта е да се освободят самите жили, за да се подобри водоизточника на вода. ..