back to top

Сондажи, Хидрогеоложки

183 обяви

Предлагаме водни сондажи с тръби F140 в цената са включени продупчване, полагане на сондажни тръби, укрепване с филц 4-8мм. и продухване на сондажа с р-лифт.

top icon

Почистване на Кладенци Бунари, Герани

/Обява за цялата страна/

Извършваме всякакви Кладеничарски услуги във цялата страна. Почистване на стари затлачени Kладенци. Почистване от тиня, кал и паднали предмети в Кладенеца. Удълбочаване на присъхнали кладенци, Изграждане на нов кладенец, довършителни дейности, зидария удълбочаване, вадене на стари помпи, поставяне на нови. Дизинфекция против мириз и паразити, безплатна консултация на посочения телефон работим без почивен ден.

майстор кладеничар РЪЧНО почистваНЕ и удълбочаване отпушване на всякакви затлачени кладенци от пясък кал тиня паднали маркучи клони кофи водни корени камъни дъски вадене на стари помпи поставане на нови помпи монтаж на хидрофорни помпи отпушване на жилките и дамарите на кладенеца за поголям дебит на вода на кладенеца удълбочаване на кладенци бунари герени по желание на клиента ремонти по кладенеца зидане измазване и други услуги без платен оглед за град варна и варненска област работя градове и села и цяла българия виница галата траката дружба златни пясаци балчик каварна ген. тошево добрич ст..

TOP пормотиране Ясновидец номер 1 в България Cъбира разделени двойки и семейства.
Ясновидец номер 1 в България Cъбира разделени двойки и семейства.Ясновидец номер 1 в България Cъбира разделени двойки и семейства.Ясновидец номер 1 в България Cъбира разделени двойки и семейства.Ясновидец номер 1 в България Cъбира разделени двойки и семейства.Ясновидец номер 1 в България Cъбира разделени двойки и семейства.

Професионално Ръчно Почистване на кладенци, герани, бунари. Почистване на стари затлачени кладенци, от тиня, пясък и всякакви паднали предмети във кладенеца. вадене на стари помпи поставяне на нови. Работим без почивен ден. Цената зависи от това къде се намира, колко е дълбок и от какво е направен. Работим в София и околностите при предварително записване, за въпроси и информация на посочения номер.

професионално почистване ръчно почистване на затлачени кладенци бунари герани удълбучаване по желание на клиента всякакви размери почиствам кал пясък тиня камъни клони дървета и други отпушване на жилките и дамарите на кладенеца за поголям дебит на вода вадене на стари помпи и монтаж на нови помпи осеново, траката, слънчев ден, дружба, св, св, елена, и, константин, златни, пясаци. кранево, албена, балчик, каварна, ген, тошево, аспарухово, галата, прибои, ракитника, зеленика, акчелар, бенковски, аврен, синдел, приселци, близнаци, старо оряхово, горен чифлик, шкорповци, бяла, звездица, константи..

top icon

Почистване на Кладенци Герани, Бунари

/Обява за цялата страна/

Ръчно Почистване, Удълбочаване и Копаене на Кладенци. Проучване за вода. Почистване на всякакви Кладенци, без значение колко е дълбок вашият кладенец и от какво е изграден Бетони Пръстени, Камък или пръс ние ще го Почистим за да възтановим водата в него. Вадене на стари помпи, поставяне на нови помпи, хидрофорни системи и др. Зидане измазване, поставяне на нови пръстени, блокчета. Почистване на жилите на Kладенеца за по голям водойзток. Работим във цялата страна без почивен ден при предварително записване. Безплатна консултация и оглед за цяла България

top icon

ПОЧИСТВАНЕ на кладенци бунари герани

/Обява за цялата страна/

ПРОФЕСИОНАЛНО РЪЧНО ПОЧИСТВАНЕ-отпушване на затлачени кладенци бунари герани безначение къкъв е кладенеца почистването става първо източвасе водата от кладенвца второ слизсе по въжена стълба долу в кладенеца на дъното почиствасе от ПЯСЪК КАЛ ТИНЯ и всякъви всевъзможни паднали боклуци УДЪЛБОЧАВАНЕ на кладенеца РЕМОНТИ по кладенеца смяна на помпи изкарване на стари и паднали нероботящи помпи и други услуги по кладенеца за повече информация звънкайте на посочения телефон РАБОТЯ ВСЕКИ ДЕН без почивен ден РАБОТЯ и събота и неделя обслужвам цяла българия софия варна добрич шумен търговище велико тър..

Фирма Хидроленд ЕООД се занимава с изграждане на сондажи и проучване за подземни води. Разполагаме с напълно нови машини, оборудване и опит! Сондираме в Бургаски регион, както и в цяла България. Възможност за пробиване на всякакъв тип почви - от меки и песъчливи до твърди скали. Изпълняваме цялостни решения - от гео-проучване за подземни води, сондиране за вода, геотермални сондажи и др., до монтаж на подходяща за Вас водна помпа. Ако имате нужда от повече информация, моля свържете се с нас! Ще отговорим на всички Ваши въпроси на посочените телефони.

Ние изпълняваме цялостни решения, които включват всичко - от сондажи за вода до монтаж на подходяща за вас водна помпа и воден филтър, както и геотермални сондажи за отопление, климатизация и топла вода. Сондите, с които разполагаме са подходящи предимно за камениста повърхност, твърди почви и скални масиви. Оборудването, с което работим ние, Ви гарантира минимални щети на парцела. Всичко, което е необходимо, е само малка дупка за сондажа. Прахта и калта, които се образуват по време на работа, ще бъдат изхвърлени с маркуч, така че вашият дом и всичко наоколо да остане чисто. Максимална дъл..

Сондажи на ограничени пространства и труднодостъпни терени. Безплатни оглед и транспорт, затръбяване, гравийна засипка, почистване със сгъстен въздух, пробно водочерпене и монтаж на помпа. Микропилоти, инжектиране, термопомпи, безизкопно полагане на тръби и комуникаций(къртица), микротунелинг, хоризонтални дренажни сондажи, проучвателно сондиране, изграждане на кладенци и други водохващания.

Фирма ГЕОХИДРОПРОЕКТ ЕООД, предлага търсене на вода за сондаж, сондаж за вода в цялата страна. почистване на сондажи с еърлифт, откриване на вода. с 2 вида специализирана техника, дистанционно търсене, и потвърждение с георадар, определяне на дълбочина, предварителното проучване се прави с цел установяване наличието, дълбочината, и дебита на подземен воден поток, така вие може да изчислите сами, разходите за за бъдещ сондаж, и спестявате доста средства ако няма вода, без предварително проучване рискувате да направите празни сондажи, за който ще платите 5-10000лв, и все пак няма да имате вода, ..

Професионално Ръчно Почистване на кладенци, герани, бунари. Почистване на стари затлачени кладенци, от тиня, пясък и всякакви паднали предмети във кладенеца. вадене на стари помпи поставяне на нови. Работим без почивен ден. Цената зависи от това къде се намира, колко е дълбок и от какво е направен. Работим в София и околностите при предварително записване, за въпроси и информация на посочения номер.

top icon

Сондажи за вода

/Обява за цялата страна/

Пловдив, Стара Загора, Пазарджик, Казанлък. Сондажи за вода на трудно достъпни места в цялата страна с верижна мобилна сонда с размер 160см височина и 100см широчина осигуряваща лесен достъп до зоната за сондиране. Извършваме сондаж във всякакъв вид почва(водно роторно сондиране) също и скала с дълбочина до 100 метра. Услугата включва: Направа на отвор, полагане на високо качествена сондажна тръба (ф125, 140, също и 200мм), полагане на филц и прочистване на сондажа с еърлифт до бистра вода. Цени от 100лв на метър за 125мм и 120лв за 140мм.

Откриване на вода и кухини под земята с ГЕОРАДАР от www.hidrogeolog.comVIP обява

Фирма ХИДРОГЕОЛОГ ЕООД предлага откриване на подземна вода и кухини с ГЕОРАДАР последно поколение специализирана геофизична техника. Принципът на автоматичното картографиране на подземни структури..

Проучване и търсене на подземни водиVIP обява

https://www.facebook.com/sondajite Проучване и търсене на подземни води за сондаж или кладенец. Проучването се извършва с апаратура и по метод, които са максимално точни и доказано ефективни. На мя..

Сондажи за вода на труднодостъпни местаVIP обява

Сондираме на труднодостъпни терени и ограничени пространства, прочистване със сгъстен въздух и пробно водочерпене.

Почистване на Кладенци Бунари, ГераниVIP обява

Професионално Ръчно Почистване, Копаене и Удълбочаване на Кладенци и Сондажи. Почистване на стари затлачени кладенци, от тиня, пясък и всякакви паднали предмети във кладенеца. вадене на стари помпи по..

Цялосно Изграждане на Септични Ями Варна ДобричVIP обява

БЕС ПОЧИВЕН ДЕН Копаене септични ями - Изграждане септични ями Варна и областта, Добрич и област без почивен ден!!! Копая механизирано и ръчно септични ями с пръстени и камъни. Работя с бригада с ..

Копаене на Септични ями Цялосно Изграждане на Септични Ями 2 дена Варна Добрич и ДругиVIP обява

Цялосно изграждане на септични ями копаенето се извършва машино и ръчно зидане с камак бетон бетони пръстени от ф 1000/ф1200/ф1600/ ф2000/ работим и на трудно достъпни места съдеиствам абсолутно за вс..

почистване НА КЛАДЕНЦИ бунари герени бургас шуменVIP обява

ЗДРАВЕЙТЕ БЛАГОДАРЯ ЧЕ избрахте нас най добрите КЛАДЕНИЧАРИ КОЙТО СИ ВЪРШЕМ работатаси на сто процента чистота работим чесно почтенно, и корекно почистването се състои в това че кладенеца трябва дасе ..

TOP пормотиране 0.60ст. мин.090063052*Маг ЯНА*гледа, познава*ВСИЧКО се сбъдва.090063061*маг БЕЛА №2 истината.
0.60ст. мин.090063052*Маг ЯНА*гледа, познава*ВСИЧКО се сбъдва.090063061*маг БЕЛА №2 истината.0.60ст. мин.090063052*Маг ЯНА*гледа, познава*ВСИЧКО се сбъдва.090063061*маг БЕЛА №2 истината.0.60ст. мин.090063052*Маг ЯНА*гледа, познава*ВСИЧКО се сбъдва.090063061*маг БЕЛА №2 истината.0.60ст. мин.090063052*Маг ЯНА*гледа, познава*ВСИЧКО се сбъдва.090063061*маг БЕЛА №2 истината.0.60ст. мин.090063052*Маг ЯНА*гледа, познава*ВСИЧКО се сбъдва.090063061*маг БЕЛА №2 истината.
ПОЧИСТВАНЕ НА кладенци бунари герани и удълбочаване ШУМЕН бургас ниски цениVIP обява

ПРОФЕСИОНАЛНО почистване и УДЪЛБОЧАВАНЕ РАБОТЯ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ почиствам РЪЧНО затлачени кладенци от пясък кал тиня водни корени отпушвам жилките и дамарите на кладенеца за поголям дебит на вода удълбуч..

ПОЧИСТВАНЕ на кладенци бунари гераниVIP обява

РАБОТЯ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ръчно ПОЧИСТВАМ удЪлбучавам кладенци бунари герани почиствам КАЛ ПЯСЪК ТИНЯ водни КОРЕНИ почиствам всякъкви паднали боклуци ръчно отпушвам жилките и дамарите на кладенеца като се ..

Откриване на подземни кухини до 150м. дълбочинаVIP обява

Метод на измерване: Принципът на автоматичното картографиране на детектора за подземни кухини се основава на разликата в проводимостта на различните геоложки структури и промяната на електрическото ..

Почистване на кладенци и герани (*безплатна консултация*) КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ!!!VIP обява

Цените варират според това къде се намира и колко е дълбок може да ни потърсите на посочения телефон за повече информация обаждайте ни се по всяко едно време на ваше разположение сме! От град София ..

Почистване на кладенци и герани (из цялата страна) ДОСТЪПНИ ЦЕНИ! Монтиране на помпи!VIP обява

Почистване на стари и нови затлачени кладенци из цялата страна работим без почивни дни след уговорка по телефона. Процедурата е следната- 1. Точене на водата (разполагаме си с две мощни наши помпи)..

Ръчно почистване на кладенци и бунари (без почивен ден) целогодишно из цялата странаVIP обява

Почистване на кладенци и бунари из цялата страна, работим без почивка след уговорка. Професионалисти сме в тази сфера! Целта е да се освободят самите жили, за да се подобри водоизточника на вода. ..

Почистване на кладенци и бунари професионално из цялата страна (целогодишно) промоционални цени!VIP обява

ПОЧИСТВАНЕ НА КЛАДЕНЦИ И БУНАРИ (Най-добрите в тази сфера)София, София-Област, Перник, Радомир, Кюстендил, Лом, Монтана, Враца, Козлодуй, Пловдив, Ямбол и други... -Работим без почивен ден след пред..

Професионално почистване на кладенци и бунари (без почивка) най-ниските цени!VIP обява

РАБОТИМ БЕЗ ПОЧИВКА ЦЕЛОГОДИШНО!!!, целта на почистването е да се отпушат жилите и отпадъците на дънното. НЕ КОПАЕМ само почистваме! Разполагаме изцяло с нашо оборудване от вас се изисква достъп д..

почистване на кладенци БУНАРИ герани ВАРНАVIP обява

ПРОФИСИОНАЛНО ръчно почистване и удълбочаване на стари затлачени и всякакви кладенци герани бунари почистване на пясък тиня кал водни корени листа клони паднали кофи пласмасови шишета маркучи помпи и ..

Сондажи за вода. ПроучванеVIP обява

Проучвателно сканиране на земната кора за подпочвени води, откриване на артезиански води, с професионален шестнадесет канален георадар до 1200 метра дълбочина. Изключителна прецизност, точност и про..