1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Сондажи, Хидрогеоложки
back to top
filter icon Филтри
sort icon Сортирай по
Област
Всички
loader icon
Населено място
Всички
loader icon
Обяви подадени след
Всички
loader icon

Сондажи, Хидрогеоложки

133 обяви
Изграждане на сондажи за вода Бургас. Сондиране Източна България. top icon
Сондажи за вода в твърди и меки почви и скали, на територията на цялата страна. Работим с качествена техника, малки мобилни сонди с ширина на машината 100 см. Максимална дълбочина на сондиране до 60м. Обсаждане с полипропиленови сондажни тръби и полагане на филц в затръбяваното пространство и водочерпене. Прочистване на сондажа с еърлифт. Цените на услугите подлежат на договаряне взависимост от почвата. От 80 до 150 лв. на линеен метър. В цената са включени материалите. В София, Пловдив, Бургас, Ямбол, Казанлък, Стара Загора, Ботевград, Хасково, Свиленград, и цялата страна
Почистване удълбочаване на кладенци НИСКИ ЦЕНИ от 180 до 350 лева варна бургас и цяла българия vip icon top icon
ПОЧИСТВАНЕ НА затлачени кладенци паднали боклуци в кладеница почиствам кал пясък тиня в кладенеца чистя корени отпушване на жилки и дамари за по голям дебит на вода удалбочавам кладенци ремонт по кладеница работя в цяла България СОФИЯ варна разград шумен перник ПЛОВДИВ ПЛЕВЕН СЛИВЕН ямбол добрич русе монтана лом перник велико търново стара загора търговище хасково димитров град СИЛИСТРА дулово за повече информация звънкаите по всяко време запомнете работя без почивен ден работя събота и неделя и на празници звънкаите по всяко време нон стоп благодаря за вниманието
почистване удълбочаване на затлачени кладенци 250 лева ВАРНА бургас шумен добрич ТЪРГОВИЩЕ top icon
кладеничар почиства удълбочава отпушва всякакви затлачени кладенци паднали маркучи клони водни корени помпи монтаж на хидрофорни помпи кофи боклуци в кладеница почиства пясък кал тиня отпушва жилките и дамарите на кладенеца за поголям дебит на вода на кладенеца ремонти по кладенеца работя градове и села и цяла българия варна софия шумен добрич бургас русе търговище монтана лом видин враца плевен велико търнаво хасково харманли стара загора работя всеки ден и събота и неделя и на празници нон стоп за повече информация звънкайте на посчения телефон по всяко време благодаря за вниманието
Ходжа Ая - събиране на разделени двойки, разваляне на магия; 089 5387184
Сондаж за вода, кладенец. бунар. сонда за вода, проучване за вода, регистрация на сондажи. top icon
Водата е извор на живот, без вода живот няма, предлагам, ГЕОФИЗИЧНО, Проучване за вода, регистрация на сондажи, и кладенци, видео заснемане на сондажи, заснемане на подземни водни тела, на дълбочина до 3000 метра, с 2 вида специализирана техника, дистанционно търсене, и потвърждение с георадар, определяне на дълбочина, и дебит, предварителното проучване се прави с цел установяване наличието, дълбочината, и дебита на подземен воден поток, така вие може да изчислите сами, разходите за за бъдещ сондаж, и спестявате доста средства ако няма вода, без предварително проучване рискувате да направите п..
Сондажи за вода в цялата страна top icon
top icon

Сондажи за вода в цялата страна

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Сондажи за вода на труднодостъпни места в цялата страна. София, Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора, Плевен, Русе, Хасково, Свиленград, Ботевград, Велинград, Казанлък, Момчилград, Кърджали и др Извършване на сондажи във всякакъв вид почви, роторно сондиране с бентонит. Сондиране с въздух. Сондиране с полимер за различни видове почви. Прочистване на сондажа с аерлифт и полимер с мобилни дизелови компресори. Прокарване на сондаж с отвори ф 140-ф 190-ф 216- полагане на пвц сондажна тръба ф 110- ф 125-ф 140-ф 160 обсаждане с филц около колоната. Цени за сондажите от 60 до 120 лв/м с всички матери..
Почистване и Копаене на Кладенци 250 - Лева top icon
Извършваме всякакви кладеничарски услуги във цялата страна. Почистване на стари затлачени кладенци. Изграждане на нов кладенец, довършителни дейности, зидария удълбочаване, вадене на стари помпи, поставяне на нови. оглед в рамките на деня, безплатна консултация на посочения телефон работим без почивен ден.
Сондажи за вода на труднодостъпни терени и ограничени пространства. Сонда за вода.. Сондиране. top icon
Сондажи на ограничени пространства и труднодостъпни терени. Безплатни оглед и транспорт, затръбяване, гравийна засипка, почистване със сгъстен въздух, пробно водочерпене и монтаж на помпа. Микропилоти, инжектиране, термопомпи, безизкопно полагане на тръби и комуникаций(къртица), микротунелинг, хоризонтални дренажни сондажи, проучвателно сондиране, изграждане на кладенци и други водохващания.
Сондажи за вода-Сондиране в цялата страна top icon
top icon

Сондажи за вода-Сондиране в цялата страна

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Извършване на сондажи вода в цялата страна с всички включени материали за сондажа: София, Бургас, Варна, Пловдив, Ямбол, Сопот, Карлово, Сливен, Стара Загора, Хасково, Плевен, Русе, Ботевград, Велинград, Момчилград, Кърджали, Казанлък и др, за повече инфо на посочения телефон Сондажи за вода на труднодостъпни места в цялата страна. Извършване на сондажи за вода във всякакъв вид почви, роторно сондиране с бентонит. Сондиране с въздух. Сондиране с полимер за различни видове почви. Прочистване на сондажа с аерлифт и полимер с мобилни дизелови компресори. Прокарване на сондаж с отвори ф 140-ф 190..
Почистване на Кладенци шумен Добрич Бургас Сливен Ямбол top icon
Майстор Кладеничар извършва следните услуги Почистване, Удълбочаване, и Изграждане на Кладенци, Бунари, Герани. Почистване на всякякви Кладенци, без значение дълбочината и ширината на Кладенеца. Почистване на тиня, пясък и паднали предмети в кладенеца За цени и информация на посочения телефон
Сондажи за вода. В цялата страна. Сондажи. Сондиране. Сонди за вода. top icon
Сондажи за вода на труднодостъпни места в цялата страна. Извършване на сондажи във всякакъв вид почви. роторно сондиране с бентонит. Сондиране с въздух. Сондиране с полимер за различни видове почви. Прочистване на сондажа с аерлифт и полимер с мобилни дизелови компресори. Прокарване на сондаж с отвори ф 140-ф 190-ф 216-ф 265 полагане на пвц сондажна тръба ф 110- ф 125-ф 140-ф 160 обсаждане с филц около колоната. Цени за сондажите от 60 до 120 лв с всички материали нужни са сондажа. Фирмата разполага с четири броя мобилни верижни сонди, намиращи се един брой гр. Казанлък, един брой в София, еди..
Отпушване на канали и шахти, източване на ями, септични ями, шахти, тоалетни, top icon
•НАРОДНИ И ЗЕМНИ ЦЕНИ• •Здравейте. •Фирма “ММ АТАНАСОВ ТРАНС ЕООД” гр. Шумен предлага следните услуги!!! •Отпушване и профилактика на: -ЗАПУШЕНИ И ЗАТЛАЧЕНИ КАНАЛИ!!! -ОТПУШВАНЕ НА ТОАЛЕТНИ И СИФОНИ!!! -ПРОФИЛАКТИКА НА ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА КАНАЛИЗАЦИЯ!!! • ТОЧЕНЕ/ИЗТОЧВАНЕ/ЗАСМУКВАНЕ НА: -ЯМИ И СЕПТИЧНИ ЯМИ!!! -ОТВОДНИТЕЛНИ ШАХТИ!!! -ВЪНШНИ ТОАЛЕТНИ!!! -НАВОДНЕНИ ПОМЕЩЕНИЯ!!! •Работим в Област Шумен!!! •За възрастни хора, пенсионери или хора в затруднено полужение правим възможно най-добри цени!!! •Народни цени!!! •Разполагаме с маркучи ..
Кладенец-Кладеничарски услуги

Кладенец-Кладеничарски услуги

гр. Варна, обл. Варна
Ръчно копаене на кладенци, бунари, герани, удълбочаване, почистване, зидария, проучване за наличие на вода. Работим без почивен ден, в цялата страна. За повече информация на посочения телефон!!!
Сондажи за вода

Сондажи за вода

гр. Елин Пелин, обл. София
ПРОМО ЦЕНИ НА СОНДАЖИ ЗА ВОДА. Предлагаме ви професионално и качествено изпълнение побързайте, ВЪЗПОЛЗВАЙТЕСЕ И СПЕСТЕТЕ, сондиране във всякакви почви и на труднодостъпни места, качествени сондажни тр..
Почистване на кладенци и бунари (без почивен ден) целогодишно из цялата страна
Почистване на кладенци и бунари из цялата страна, работим без почивка след уговорка. Целта е да се освободят самите жили, за да се подобри водоизточника на вода. Разполагаме с наше оборудване, вси..
ПОЧИСТВАНЕ НА кладенци от 200 до 350 лв велико търново ВАРНА добрич силистра ШУМЕН бургас РАЗГРАД
ПРОФЕСИОНАЛНО почистване УДЪЛБОЧАВАНЕпочиствам РЪЧНО затлачени кладенци пясък кал тиня водни корени отпушвам жилки дамари за поголям дебит на вода удолбучаване на кладенеца изкарвам всякъкъв боклук ко..
Почистване на кладенци и герани (из цялата страна) ДОСТЪПНИ ЦЕНИ!
Почистване на стари и нови затлачени кладенци из цялата страна работим без почивни дни след уговорка по телефона. Потърсете ни на посочения телефон който сме оставили за връзка, може да ни питате вс..
почистване на кладенци(бунари)

почистване на кладенци(бунари)

гр. София, обл. София
почистване на стари и нови затлачени кладенци в цялата страна отпушване на жили увеличаване на дебит работим целогодишно цената зависи от това къде се намира колко е дълбок и от какво е направен кладе..
Сондажи за вода на труднодостъпни места

Сондажи за вода на труднодостъпни места

гр. Костинброд, обл. София
Сондираме на труднодостъпни терени и ограничени пространства, прочистване със сгъстен въздух и пробно водочерпене.
Професионално почистване на кладенци и бунари (без почивка)
РАБОТИМ БЕЗ ПОЧИВКА ЦЕЛОГОДИШНО!!!, целта на почистването е да се отпушат жилите и отпадъците на дънното. НЕ КОПАЕМ само почистваме! Работим из цялата страна!! Може да ни потърсите на посочения ..
Почистване на кладенци и бунари из цялата страна (целогодишно)
ПОЧИСТВАНЕ НА КЛАДЕНЦИ И БУНАРИ -Работим без почивен ден след предварителна уговорка! -Може да ни потърсите по всяко едно време за да Ви дадем информация как процедираме! -Цените варират от съст..
Маг Ванеса - Променя съдби - 0892361920
почистване на кладенци удълбочаване от 190 до 300 лв ВАРНА бургас шумен добрич разград ТЪРНОВО
ръчно почистване и удълбочаване на стари затлачени и всякакви кладенци герани бунари почистване на пясък тиня кал водни корени листа клони паднали кофи пласмасови шишета маркучи помпи и други паднали ..
Сондиране и прокарване на сондажи за вода, геология
Сондажни услуги от всякакъв характер - за целите на хидро- и инженерната геология. Изграждане на нови сондажи с автосонда за Бургас и региона в меки скали и глинести почви. Професионалисти с над..
Сондажи, сондиране в цялата страна.
Сондажи за вода на труднодостъпни места в цялата страна. София, Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора, Плевен, Русе, Хасково, Свиленград, Ботевград, Велинград, Асеновград, Пазарджик, В. Търново, Ловеч,..
Сондажни колони

Сондажни колони

гр. Асеновград, обл. Пловдив
Направа на сондажни колони от РЕ тръби и монтаж на надеждни резбови връзки за монтиране и спускане на потопяеми помпи. Ф32, ф40, ф50, ф63
Почистване на кладенци (ниски цени)
Почистване на кладенци и бунари. Работим из цялата страна. Потърсете ни за консултация по телефон относно повече информация.
Почистване на кладенци и герани (*безплатна консултация*) на най ниски цени!
Цените варират според това къде се намира и колко е дълбок може да ни потърсите на посочения телефон за повече информация обаждайте ни се по всяко едно време на ваше разположение сме! Благодарим!
Кладеничар-Цяла България

Кладеничар-Цяла България

гр. Варна, обл. Варна
ПОЧИСТВАНЕ НА КЛАДЕНЦИ И БУНАРИ -Работим без почивен ден след предварителна уговорка! -Може да ни потърсите по всяко едно време за да Ви дадем информация как процедираме! -Цените варират от състо..
Геофизично проучване за вода

Геофизично проучване за вода

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Водата е извор на живот, без вода живот няма, предлагам, ГЕОФИЗИЧНО, Проучване за вода, регистрация на сондажи, и кладенци, видео заснемане на сондажи, заснемане на подземни водни тела, на дълбочина д..
Търсене на вода за сондаж, сондаж за вода в цялата страна.
Водата е извор на живот, без вода живот няма, предлагам, ГЕОФИЗИЧНО, Проучване за вода, регистрация на сондажи, и кладенци, видео заснемане на сондажи, заснемане на подземни водни тела, на дълбочина д..
сондаж за вода, търсене на вода с георадар в цялата страна.
Водата е извор на живот, без вода живот няма, предлагам, ГЕОФИЗИЧНО, Проучване за вода, регистрация на сондажи, и кладенци, видео заснемане на сондажи, заснемане на подземни водни тела, на дълбочина д..
Въведи страница №