1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Сондажи, Хидрогеоложки

Сондажи, Хидрогеоложки

124 обяви
ГЕОФИЗИЧНО, Проучване за вода, заснемане на подземни водни тела, на дълбочина до 3000 метра, с 2 вида специализирана техника, дистанционно търсене, и потвърждение с георадар, определяне на дълбочина, и дебит, предварителното проучване се прави с цел установяване наличието, дълбочината, и дебита на подземен воден поток, така вие може да изчислите сами, разходите за за бъдещ сондаж, и спестявате доста средства ако няма вода, без предварително проучване рискувате да направите празни сондажи, за който ще платите 5-10000лв, и все пак няма да имате вода, работим в цяла България. цената на това проуч..
ВПИ ТРАНС ЕООД се занимава с изграждане на Септични ями. Дренажни системи и канализация от 2004г. Разполагаме с квалифицирани специалисти в сверата. Безплатен оглед на място от наш техник до 48ч. в удобно за вас време. Изготвяне на индивидуален проект и оферта до 24ч. след огледа. Ние работим за вашето спокойствие! Повече за нашата дейност може да научите на: www.montaji.bg
ВПИ ТРАНС ЕООД се занимава с изграждане на ДРЕНАЖНИ СИСТЕМИ, канализация и СЕПТИЧНИ ЯМИ от 2004г. Разполагаме с квалифицирани специалисти в сверата. Безплатен оглед на място от наш техник до 48ч. в удобно за вас време. Изготвяне на индивидуален проект и оферта до 24ч. след огледа. Ние работим за вашето спокойствие! Повече за нашата дейност може да научите на: www.montaji.bg
Ходжа Ая - събиране на разделени двойки, разваляне на магия; 089 5387184
Сондажи за вода в твърди и меки почви и скали, на територията на цялата страна. Работим с качествена техника, малки мобилни сонди с ширина на машината 100 см. Максимална дълбочина на сондиране д..
почиствам пясък кал тиня водни корени отпушвам жилки дамари за поголям дебит на вода удолбучаване на кладеница изкарвам всякъкъв боклук които е паднал във кладеница ремонти по кладеница извършвам по ж..

Почистване Кладенци

гр. Варна, обл. Варна
Ръчно Почистване и удълбочаване на Кладенци. Почистване на затлачени кладенци в, който водата е намаляла или се възтъновява много бавно. Почистване от всякакви паднали предмети в кладенеца. Почистване..

Почистване Кладенци

гр. Варна, обл. Варна
ПОЧИСТВАНЕ И УДЪЛБОЧАВАНЕ НА СТАРИ ЗАТЛАЧЕНИ КЛАДЕНЦИ. Проучване за вода, Почистване от тиня, пясък водни корени, паднали предмети, поставяне на речен камък за филтриране. Вадене на стари помпи, поста..
Ръчно Почиствам удълбочавам стари затлачени кладенци, почистване от пясък, тиня, кал. паднали предмети и др: Слизането във кладенеца е задължително, по този начин почиствам до самото дъно на кладенеца..

Кладенец-Кладеничарски услуги

гр. Варна, обл. Варна
Ръчно копаене на кладенци, удълбочаване, почистване, зидария, проучване за наличие на вода

Сондажи за вода

гр. София, обл. София
Сондажи за вода. Професионално изграждане на водни сондажи. Работим с маневрени сонди. Поставяме романски сондажни тръби и обсаждаме сондажа с филц. Почистване на стари кладенци от запушване и от попа..

Почистване на кладенци

гр. София, обл. София
ПОЧИСТВАНЕ НА КЛАДЕНЦИ И БУНАРИ -Работим без почивен ден след предварителна уговорка! -Може да ни потърсите по всяко едно време за да Ви дадем информация как процедираме! -Цените варират от съст..

Почистване на сондажи

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Почистване на сондажи и кладенци чрез високо налягане и изсмукване на тинята

Сондажи за вода

гр. Бургас, обл. Бургас
Сондажи за вода, откриване, замерване на нови вoдойзточници. Въздушна сонда с ф 160 мм
Ръчно Почистване и Удълбочаване на стари затлачени Кладенци. Почистване от пясък, кал, тиня, водни корени, паднали предмети. Вадене на стари помпи, поставяне на нови. Зидане измазване, поставяне на но..
ПОЧИСТВАМ ВСЯКАКВИ паднали боклуци в кладеница ПОЧИСТВАМ кал пясък тиня в кладеница чистя корени отпушване на жилки и дамари за по голям дебит на вода УДОЛБУЧАВАМ КЛАДЕНЦИ ремонт по кладеница РАБОТЯ Ц..

Сондажи за вода в цялата страна

гр. София, обл. София
В София, Пловдив, Бургас, Ямбол, Казанлък, Стара Загора, Ботевград, Хасково, Свиленград, и цялата страна. Изграждане на водни сондажи с триролкови длета. Работим с мобилна маневрена сонда. Дълбо..
Работим на територията на Казанлък, Стара Загора, София, Пловдив, Бургас, Ямбол, Ботевград, Хасково, Свиленград и цялата страна - Извършваме сондажи за вода в твърди и меки почви и скали. - Работ..

Сондажи за вода в цялата страна

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Сондажи за вода в Казанлък, Стара Загора, Бургас, Ямбол, Пловдив, София, цялата страна. Работим на всякакви терени на територията на цялата страна. Цени за сондажи от 60лв до 150лв в зависимост от..

Проучване за вода

гр. Хасково, обл. Хасково
Проучване на подпочвени води. В цялата страна. Все повече стават хората, които стигат до решението, че водата е продукт, за който си заслужава да се плаща. Повече от клиентите ни вече са се убедил..
Почистване удълбочаване на стари затлачени кладенци, почистване от тиня, кал. Слизането във кладенеца е задължително, по този начин почиствам до самото дъно на кладенеца, едновремено с това се почиств..
Ходжа Ая - събиране на разделени двойки, разваляне на магия; 089 5387184
Ръчни копаенеудълбочаване, почистване септични ями, кладенци.. Разполагам с потапяща помпа която изсмуква, изхвърля тиняпясък от самия кладенец до 50м. Поставяне бетонни пръстениизграждане с кладенски..

Сондажи за вода

гр. Монтана, обл. Монтана
СОНДАЖИ ЗА ВОДА, ПРОУЧВАНЕ И ГАРАНЦИЯ ЗА ВОДА -гр. Дупница - инж. Бонев - Правим проучване за подземни води със съвременни геофизични методи и даваме гаранция за вода при сондиране, цената на това пр..

Сондажи за вода

гр. Враца, обл. Враца
СОНДАЖИ ЗА ВОДА, ПРОУЧВАНЕ И ГАРАНЦИЯ ЗА ВОДА - гр. Благоевград - инж. Бонев - Правим проучване за подземни води със съвременни геофизични методи и даваме гаранция за вода при сондиране, цената на то..

сондажи за вода

гр. Бургас, обл. Бургас
Сондажи за вода с мобилна сондажна техника на трудно достъпни места, ниски цени. Определяне дебита на сондажа. Поставяне на помпи. Ерлифтово почистване на сондажи
Инженерногеоложки и хидрогеоложки проучвания. Изготвяне на инженерногеоложки доклади за строителство на сгради и съоръжения, лабораторно определяне на физико-механични свойства на строителните почви, ..
Извършва геологопроучвателна дейност, изготвяне на инженерногеоложки доклади за строителство на сгради и съоръжения, вкл. лабораторни анализи на физикомеханични свойства на строителни почви, изготвя..
кладеничар почиства отпушва всякакви затлачени кладенци паднали МАРКУЧИ КЛОНИ ВОДНИ КОРЕНИ помпи кофи боклуци в кладеница почиства пясък кал тиня отпушва жилките и дамарите на кладенеца за поголям деб..
ПОЧИСТВАМ КАЛ ПЯСЪК ТИНЯ КОРЕНИ ръчно отпушвам жилките и дамарите на кладеница за поголям дебит на вода удолбучавам по желание на клиента до сто сантиметра и други услуги по кладеница за повече информ..

сондажни води

гр. Бургас, обл. Бургас
Oткривам сондажни води независимо от дълбочината, определям приблизителен дебит с практика, дългогодишен опит и радиестезия -Радо.

Откриване на вода с багети и машина

гр. Бургас, обл. Бургас
Замерване, фиксиране на мястото с вода, определяне на метри, дебит, гаранция за услугите. С багети или машина
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.